Page 1

L400 PERÄVAUNURATKAISU

// TEHO Lumikko L400:n ilmamäärä ja ilman lähtönopeus ovat markkinoiden suurimpia. Nämä yhdistettynä jäähdytys- ja lämmitystehoihin varmistavat tasaisen lämpötilan koko koritilaan.

// HUOLTO VAPAUS Määräaikaishuollossa ainoa huoltoa vaativa kohde suodattimien ja öljynvaihdon lisäksi on vesipumpun hihna. Tämä yhdistettynä pitkiin öljynvaihtoväleihin tuottavat tuntuvia säästöjä käyttökustannuksissa.

// HILJAISTA VOIMAA Portaattomasti säätyvät lauhdutinpuhaltimet takaavat lämmönsäätölaitteelle alhaisen äänitason lisäksi optimaalisen toiminnan ulkolämpötilasta riippumatta. Lisäksi uudella pakosarjan vaimentimella äänitasoa on alennettu entuudestaan.


L400 // HILJAISTA VOIMAA – PALJON TEHOA, VÄHÄN ÄÄNTÄ Hihnaton voimansiirto, dieselmoottorin vakio käyntinopeus, kylmäjärjestelmän tehonsäätötekniikka ja portaattomasti säätyvät lauhdutinpuhaltimet takaavat ennennäkemättömän toimintavarmuuden sekä alhaisen äänitason yhdessä alentuneiden käyttö- ja huoltokustannusten kanssa. Dieselkäytössä tarvittava sähköteho tuotetaan vesijäähdytteisellä generaattorilla, joka on toteutettu uusimmalla kestomagneettitekniikalla. Generaattorin huoltotarve on vain murto-osa verrattuna perinteisiin generaattoreihin.

HELPPOUTTA JA TARKKUUTTA KÄYTTÖLOGIIKALLA

LUOTETTAVUUDEN UUSI TASO

Lumikon käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli takaa laitteen helppokäyttöisyyden. Käyttöliittymän käyttäjää ohjataan yksinkertaisten symbolien ja kotimaisen kielen avulla, jolloin käyttäjän tehtäväksi jää ainoastaan halutun lämpötilan asettaminen sekä laitteen ohjaaminen joko verkkovirta- tai dieselkäytölle. Ohjausjärjestelmään rakennettu start/stop –toiminto on optimoitu minimoimaan dieselmoottorin käyntiaikaa, joka säästää polttoaineen kulutusta. Lämmönsäätölaitteen käyntiajan vähentyessä huoltovälit pidentyvät ja laitteen käyttöikä pidentyy.

Laitteen uusi rakenne on mahdollistanut huoltoa vaativien komponenttien kuten hihnojen ja laakereiden vähentämisen. Dieselmoottorin käynti jatkuvasti alhaisilla kierroksilla takaa moottorille pitkän käyttöiän. Kylmäjärjestelmän sydämenä toimivassa puolihermeettisessä kompressorissa ei ole lainkaan akselitiivistettä, mikä vähentää oleellisesti kylmäainevuotojen määrää. Sähkökäyttöisen kompressorin käynti on värinätön ja hiljainen.

LUMIKKO L400 SUORITUSARVOT JA TEKNISET TIEDOT Jäähdytysteho +30°C ulkolämpötilassa Kuljetuslämpötila 0°C -20°C

Soveltuvuus

Dieselkäytöllä Sähkökäytöllä

FNA yli 15m FRC yli 15m

13880W 8570W 13710W 8430W

Lämmitysteho -20°C ulkolämpötilassa

Tekniset tiedot

Dieselkäytöllä 10050W Sähkökäytöllä 10050W

Paino Dieselmoottori Kompressori PM generaattori Kylmäaine

Puhallusteho

Höyrystimen ilmamäärä Ilman lähtönopeus

5030 m3/h 22 m/s

940 kg Perkins 2,2L/4 syl. Bitzer/4 syl. 17 KVA R404A/7,0 kg

Lumikko Technologies Oy Postal address: P.O.Box 304 // 60101 Seinäjoki // Finland Visitor address: Kylmätie 1 // 60510, Hyllykallio Seinäjoki // Finland FreeZone on Lumikon luontoystävällisen kylmälaitesarjan tunnus. Lue lisää www.lumikko.com

Tel +358 (0) 10 835 54 50 // Fax +358 (0) 6 414 1921 lumikko@lumikko.com // www.lumikko.com

Lumikko L400 perävaunuratkaisu  

Lumikko L400 perävaunuratkaisu

Lumikko L400 perävaunuratkaisu  

Lumikko L400 perävaunuratkaisu

Advertisement