Page 1

PITKÄAIKAISTA YHTEISTYÖTÄ Puistomännikkö Oy:n Seppo Määttälä on ollut Lumikko Oy:n asiakkaana useamman vuosikymmenen ajan. Lumikon tuotteisiin hän tutustui jo aiemmassa yrityksessään Koukkukuljetus Oy:ssä, jossa elintarvikkeiden kylmäketjun katkeamattomuus oli liiketoiminnan ydinosaamista.

Lumikko Oy on luotettava yhteistyökumppani Määttälä luopui kuljetusliikkeestä, mutta havaitsi markkinoilla selkeän tarpeen kylmäketjun säilyttämisen tekniikalle. Etenkin kesän juhlissa ja tapahtumissa on tärkeä saada ruuat viileään, jotta vältetään terveysriskit ja olosuhteet täyttävät terveysviranomaisten vaatimukset. Tästä sai alkunsa Puistomännikkö Oy. Määttälä hankki kymmenen eristettyä konttia, jotka varusteltiin Lumikon 90DS autokylmälaitteilla. Yhteistyön jatkaminen uudessa yrityksessä Lumikon kanssa oli itsestään selvää. Heidän kylmälaitteensa ovat toimintavarmoja ja Lumikon toimintatapa vastuullista sekä luotettavaa, kertoo Määttälä.

“Yhteistyön jatkaminen uudessa yrityksessä Lumikon kanssa oli itsestään selvää. Heidän kylmälaitteensa ovat toimintavarmoja ja toimintatapa vastuullista sekä luotettavaa.” Seppo Määttälä, Puistomännikkö Oy

Liikeidea Puistomännikkö Oy:n liikeideana on vuokrata kontteja erilaisiin tilaisuuksin mm. kesän ja kevään juhliin; häihin, rippijuhliin ja muihin perhejuhliin. Yritysten ja yksityisten ihmisten kylmäsäilytystilat ovat usein rajalliset. Kontteja vuokrataan myös suuriin yleisötapahtumiin. Puistomännikkö Oy:n kontin voi nähdä mm. Kalajoen hiekkasärkillä.

Yhteistyö tukee kasvua Määttälä kertoo Puistomännikkö Oy:n liiketoiminnan lähteneen hyvin vauhtiin. Sesonki alkaa pääsiäisestä ja jatkuu yli kesän. Kesän koko kapasiteetti on käytössä. Määttälällä on jo mielessä yrityistoiminnan laajentaminen - tukeutuen tietenkin luotettavan yhteistyökumppanin Lumikko Oy:n erikoisosaamiseen.

Lumikko Oy:n kattava huoltoverkosto Lumikko Oy:n huoltoverkosto kattaa koko Suomen. Tämä tukee Puistomännikkö Oy:n liiketoimintaa, koska kontin voi vuokrata huoletta mihin vain Suomessa. Mahdollisen kylmälaitteen toimintahäiriön yllättäessä Lumikon huoltopalvelut ovat lähellä.

LUMIKKO OY, Kylmätie1, 60101 Seinäjoki p. 010 835 5400, fax (06) 414 1921

www.lumikko.com

Lumikko Case-card Puistomännikkö  

Lumikko case-card Puistomännikkö

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you