Evolve AI - Met valdetectie nu voor iedereen toegankelijk voor iedereen

Page 1

NU TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN
Met valdetectie

Inhoud

Starkey’s first 4 Hoe het werkt 6 Starkey maakt het nog beter 8 Nieuwste versies Evolv AI nú leverbaar 10

Voorwoord

Toegankelijk

Toegankelijkheid, een woord dat we in onze branche regelmatig horen. En met name het belang ervan: toegankelijkheid voor iedereen, ongeacht leeftijd en mate van gehoorverlies. We zijn trots om u weer een baanbrekende Starkey’s first te presenteren: vanaf heden is onze geavanceerde valdetectie, een levensreddende functie, voor iedereen toegankelijk. Het toevoegen van onze geavanceerde Evolv AI-serie aan de ZN-database betekent niet alleen een uitzonderlijke geluidskwaliteit voor uw klanten, maar ook een verhoogde gemoedsrust. Met behulp van geavanceerde sensoren registreert Evolv AI uiterst nauwkeurig of een gebruiker een valincident ervaart. Extra hulpmiddelen op dit gebied zijn dus overbodig, aangezien het systeem volautomatisch werkt. De statistieken van ouderen die vallen zijn verontrustend en daarom is het van onschatbare waarde dat valdetectie nu voor iedere klant toegankelijk is.

Starkey’s first

Zoals u welllicht wel weet zijn hoortoestellen perfect strategisch gepositioneerd om uiterst nauwkeurige metingen te verrichten, een cruciale factor gezien de toenemende incidentie van valongevallen bij ouderen.

Ter illustratie: in de afgelopen

10 jaar zijn er 11 procent meer valincidenten bij 65-plussers geweest, met dagelijks gemiddeld 14 keer een dodelijke afloop. Dit onderstreept het cruciale belang van effectieve valdetectietechnologie.

Hoe het werkt

Starkey Evolv AI-hoortoestellen

zijn naadloos gekoppeld aan de smartphone van de gebruiker.

Bij detectie van een val worden (vooraf geselecteerde) contactpersonen automatisch geïnformeerd. Mocht er geen sprake zijn van ernstig letsel, dan kan de drager van het hoortoestel zelf het alarm annuleren. Bekijk de Starkey Short voor een demonstratie hoe de valdetectie ingesteld en gebruikt kan worden!

Starkey Valdetectie functie gebruiken en instellen

6

Geavanceerde techniek binnen handbereik

Met de introductie van Evolv AI in de ZN-database, brengen wij nu onze geliefde Edge Modus naar het grote publiek.

Deze on-demand-functie, die gebruikmaakt van verfijnde kunstmatige intelligentie (AI), stelt gebruikers in staat om onmiddellijk geoptimaliseerde ruisonderdrukking en verbeterde spraakverstaanbaarheid te activeren in uitdagende luisteromgevingen. Dit is cruciaal, want ongeacht hoe goed een hoortoestel is geprogrammeerd, zullen uw klanten momenten ervaren waarop de akoestische omgeving onvoorspelbaar of bijzonder uitdagend is.

Zonder EdgeModus

Met EdgeModus

IP68 is al goed Starkey maakt het nog beter

Er zijn belangrijke updates in onze Evolv AI-portfolio gerealiseerd waardoor het de meest up-to-date en geavanceerde hoortoestellen op de Europese markt zijn.

Voor iedereen beschikbaar, hoe mooi is dat? De updates geven uw klanten superieure hoorprestaties, geavanceerde connectiviteit en bieden een breed scala aan draagopties.

8

100% IP68 pass rate en verbeterde accu

We zijn er trots op dat onze volledige Evolv AI-reeks vanaf heden voldoet aan de IP68-norm en zelfs hoger! Dit betekent dat de hoortoestellen een bewezen bescherming bieden tegen het binnendringen van vaste stoffen en vloeistoffen, inclusief oorsmeer, vocht, stof en overige vervuiling. Een verbeterde behuizing en afdichting zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze hoortoestellen. Uitvoerige

testen tonen een 100 procent IP68 pass rate. Dit wil zeggen dat Evolv AI-toestellen gegarandeerd corrosiebestendig zijn en een uitmuntende bescherming tegen het binnendringen van vaste stoffen en vloeistoffen bieden. Bovendien hebben we de accucapaciteit van de Evolv AI-serie met 19 procent verbeterd, waardoor uw klanten langer kunnen genieten van de meest moeiteloze hoorervaring ooit.

9

Nieuwste versies

Evolv AI nú leverbaar

Wat Starkey onderscheidt is het diepe en brede assortiment hoortoestellen.

10

De Evolv AI-serie omvat meerdere draagstijlen en modellen, zodat er voor iedereen een geschikte optie is. Gecombineerd met onze valdetectie, valalarmering en de hoogste score voor verstaanbaarheid in rumoerige situaties heeft u een ongeëvenaard concurrentievoordeel

Alle Evolv AI-modellen worden vanaf nu geleverd in de nieuwste versies met verbeterde accucapaciteit en verbeterde bestendigheid tegen vocht en vuil. Met onze geavanceerde AI en slimme functies kunnen uw klanten nu genieten van een moeiteloze hoorervaring in elke omgeving.

geleverd in de nieuwste versies met verbeterde accucapaciteit en verbeterde bestendigheid tegen vocht en vuil

11

BENT Ú OOK KLAAR VOOR ECHT IETS NIEUWS

IN DE ZN-DATABASE?

Mail of bel ons.

Onze accountmanagers maken graag een afspraak met u.

www.starkey.nl | www.starkey.be | (+31) 055 3602111 | info@kindhoren.nl
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.