Page 1

COFFEE CONCEPT & ACCESSORIES


ACCESSORIES Tilbered kaffen med omhu og kjærlighet og du blir belønnet med aromatisk nytelse. Skal man ha en velsmakende kopp kaffe er det flere ting man må ta hensyn til. Kaffen må ha høy kvalitet, men man må også stille krav til utstyret. Moccamaster leverer kaffetraktere av ypperste kvalitet. Alle våre kaffetraktere er godkjent av ECBC som gir garanti for at kaffen tilberedes med korrekt tid og temperatur. Nå har vi utvidet vårt sortiment, og utviklet en helt ny produktserie innen kaffetilbehør. Stilrent, elegant og brukervennlig er nøkkelordene. Hos oss finner du alt du trenger for å oppbevare, tilberede og servere din favorittkaffe.

GIFTSET Kaffeboks,måleskje og filterholder.


ACCESSORIES GIFTSET Stilige og praktiske kaffekrus med doble vegger og silikongrep. Leveres i 2-pakning. Finnes i 3 ulike farger.

GIFTSET M책leskje og poselukker for kaffeposen.

GIFTSET Kaffeboks, m책leskje og poselukker for kaffeposen.


ACCESSORIES

POSELUKKER Poselukkeren i rustfritt stål forhindrer at luft kommer i kontakt med kaffen, og bevarer dermed aromaen.

MÅLESKJE Måleskje i rustfritt stål med silikongrep. Rommer 10 gram kaffe.

KAFFEFILTER Hvite miljøvennlige kvalitetsfilter. 100 X Nr.4

FILTERHOLDER Lekker filterholder i rustfritt stål. Plasseringsvennlig med silikonfot for benk. 3M tape for feste på vegg.

MÅLEBEGER Målebeger i rustfritt stål med silikongrep. Samme måleskala som Moccamaster.

KAFFEBOKS Oppbevaringsboks til kaffe i rustfritt stål. Lufttett lokk for optimal oppbevaring.


COFFEE CONCEPT Det er med stolthet vi i Moccamaster har startet med å brenne våre egne kaffe-bønner. Nå sikrer vi deg altså kvalitet i alle ledd. Vi har gleden av å introdusere ”Moccamaster´s Coffee Concept”., hvor vi tilbyr kaffe fra 6 ulike land. Sumatra, Java, India, Kenya, Etiopia og Guatemala. Kaffetypene leveres i porsjonsposer av 75 gram, - alle med sin individuelle smak og aroma. Bedre og enklere enn dette blir det ikke. “Fruktig kaffe som smaker av solbær og rips. Ren læsken munnfølelse. Masse god syrlighet...Kenya Oaklands!”

KAFFEBOKS Lekker sort boks med Moccamaster logo stanset inn i lokket. Inneholder 6 porsjonsposer med kaffe fra ulike land, og dermed et rikt utvalg smaksopplevelser. Inneholder også en liten informasjonsfolder om de ulike kaffesortene.

KAFFEPOSE Hendig papirpose i flott design som inneholder 6 porsjonsposer, samt en informasjonsfolder om de ulike kaffesortene.


Sumatra Lintong Arabicakaffe som dyrkes i nærheten av verdens største vulkanske innsjø Lake Toba nord på øya Sumatra Smaksbeskrivelse: Fyldig jordaktig mineralsk kaffe med jordbærsødme. Lav syrlighet.

Java Kayumas Singel arabica kaffe fra den Indonesiske øya Java Kommer fra farmen Kayumas som ligger på 750-1500 moh. øst på øya. Vokser i vulkansk jordsmonn. Smaksbeskrivelse: Ren og frisk kaffe med sitrus syrlighet. Ren kopp og lett oljet munnfølelse.

COFFEE CONCEPT

India Monsooned Malabar Indisk arabicakaffe som er tørket i monsunvinden på Malabarkysten. Den høye luftfuktigheten som er i monsunvindene setter i gang en gjærings og tørkeprosess, som gir kaffen sitt spesielle særpreg. Smaksbeskrivelse: Treaktig smak av sedertre og nøtter. Lav syrlighet. Lett munnfølelse. Oljeaktig.

Det finnes mange forskjellige sorter kaffe, en verden av smak og aroma. Moccamaster har funnet sine favoritter og tilbyr et eksklusivt sortiment smaksopplevelser fra 6 ulike land. Hver porsjonspose inneholder 75 gram som igjen gir 10 kopper velsmakende kaffe.


Kenya Oaklands Arabicakaffe som dyrkes i høylandet ved foten av Mount Kenya fra 1500 til 2100 moh. og som er et av Afrikas mest fruktbare områder. Området har et rikt og vulkansk jordsmonn som gir kaffen smak og kvalitet av ypperste klasse. Smaksbeskrivelse: En fruktig kaffe som smaker av solbær og rips. Ren, læsken munnfølelse. Masse god syrlighet.

Etiopia Yirgacheffe Arabicakaffe som dyrkes i Sidamoregionen sør i Etiopia. Jordsmonnet er rikt og tropisk og ligger fra 1600 – 1900 moh. Kaffe den viktigste delen av jordbruket og den største handelsvare for Etiopia. Smaksbeskrivelse: Floralt preg med smak av aprikos og bergamott. Ren kopp og velbalansert syrlighet.

Guatemala Rossul Arabicakaffe som vokser i de vulkanske fjellområdene fra 1000 til 2000 moh. Kaffe er Guatemalas viktigste handelsvare og hjørnesteinen i landets økonomi. Smaksbeskrivelse: Sjokolade, mandel og krydder. Medium syrlighet og medium munnfølelse.

Kaffe inneholder masse antioksidanter og har helsefremmende effekt. Den reduserer sjansene for hjerte- og karsykdommer og betennelsesrelaterte sykdommer. Undersøkelser viser at kaffe også reduserer sjansene for å få diabetes 2. Moderate mengder kaffe øker hjerneaktiviteten og skjerper hukommelsen!


Design: lillus.no

Profile for Bente Lill Endresen Kallhovd

Messe-folder  

COFFEE CONCEPT & ACCESSORIES GIFTSET Kaffeboks,måleskje og filterholder. GIFTSET Måleskje og poselukker for kaffeposen. GIFTSET Kaffebok...

Messe-folder  

COFFEE CONCEPT & ACCESSORIES GIFTSET Kaffeboks,måleskje og filterholder. GIFTSET Måleskje og poselukker for kaffeposen. GIFTSET Kaffebok...

Profile for lillus.no
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded