Page 1

Juletid! Jule Det er ekstra spennende med gaver som dufter og smaker godt !


2


Myke eller harde pakker til jul ? Valget er ditt. Deilige dufter og smaker. Gaver med lekker design. Cemo Gourmet har mye spennende du kan gi bort i gaver!

3


Julegaver er morsomt både å gi og få. Det er ekstra spennende med gaver som dufter og smaker godt !

4

4025 Teboks

4026 Kaffeboks

Teboks, sort eller stål med 1 pose (100 gr) Gourmet te. Valgfri tevariant.

Kaffeboks, sort eller stål med 1 pose (200 gr) Spesialkaffe. Valgfri kaffevariant.


1040 Kryddersett Kryddersett bestående av 5 valgfrie Cemo Gourmet kryddervarianter og magnetlist for festing av krydderboksene på veggen. Standard innhold krydder; Fiskekrydder, Biffkrydder, Kyllingkrydder, Pastakrydder, Potetkrydder og tipshefte.

Spiselige gaver, fylt med kjærlighrt og gode ingredienser smaker godt både for den som gir og den som får.

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert papphylse utenpå sort eske.

5500 2-pakning

5501 4-pakning

Sett bestående av to bokser Cemo Gourmet krydder (valgfritt krydder) og tipshefte. Eske i transp. pvc

Sett bestående av fire bokser Cemo Gourmet krydder (valgfritt krydder) og tipshefte. Eske i transp. pvc

5


Cemo Gourmet - gode opplevelser!

1057 Marinadesett Marinadesett og to bokser valgfritt Cemo Gourmet krydder..

6

1063 Psatasett Pastasett med rivjern og pastaskje og to bokser Cemo Gourmet krydder, Spagettikrydder og Pastakrydder.

1037 Salatsett Salatsett med salatbestikk og to bokser Cemo Gourmet krydder, Salatkrydder og Kyllingkrydder.


...en gave fra Cemo Gourmet, er en gledelig overraskelse som garantert vil bli satt pris på i en hyggelig julehøytid !

1033 Saltog pepperkvern

1021 Saltog pepperkvern

1031 Saltog pepperkvern

Salt- og pepperkvern i stål, akryl og silikon, fylt med Kvernsalt og Gourmetpepper.

Salt- og pepperkvern i akryl, fylt med Kvernsalt og Gourmetpepper.

Salt- og pepperkvern i stål, fylt med Kvernsalt og Gourmetpepper.

7


1052 Brødsett Cemo Gourmet Brødsett med brødkniv i molybden/ vanadium kvalitet og to bokser Cemo Gourmet krydder, Brødkrydder, Urtemix og og Cemo Gourmet oppskriftsbok. Tipshefte (4 sider) med logo i farger på front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen og logo i farger på baksiden av heftet.

8

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert omslag og Trond Moi signatur, bilde og anbefaling i lokket.


1049 Fiskesett Cemo Gormet Fiskesett med Fileetkniv i molybden/ vanadium kvalitet. To bokser Cemo Gourmet krydder, Fiskekrydder, Laksekrydder og Cemo Gourmet oppskriftsbok. Tipshefte (4 sider) med logo i farger p책 front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen og logo i farger p책 baksiden av heftet.

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert omslag og Trond Moi signatur, bilde og anbefaling i lokket.

9


1043 Salt- og Pepperkvernsett Cemo Gourmet Salt- og Pepperkvern fylt med Kvernsalt og Gourmetpepper, to bokser valgfritt Cemo Gourmet krydder og tipshefte (inntil 4 sider) med logo i farger på front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen og logo i farger på baksiden. Mest populære kryddersammensetninger i dette gavesettet er: Fiskekrydder/Biffkrydder, Biffkrydder/Potetkrydder, Kyllingkrydder/Pastakrydder og Ribbekrydder/ Kalkunkrydder.

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert papphylse utenpå sort eske.

10


1048 Tranchersett Tranchersett; Kniv og gaffel i molybden/vanadium kvalitet med 5 års garanti, to bokser valgfritt Cemo Gourmet krydder og oppskriftsbok. Tipshefte (inntil 4 sider) med logo i farger på front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen og logo i farger på baksiden av heftet. Mest populære kryddersammensetninger i dette gavesettet er: Steik- og Kotelettkrydder/ Lammekrydder og Ribbekrydder/Kalkunkrydder..

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert omslag og Trond Moi signatur, bilde og anbefaling i lokket.

11


Julegavetips til deg med sans for gode og nyttige gaver, som b책de dufter og smaker godt ! - kryddersett

8088 Kryddersett Cemo Gourmet Kryddersett i st책l med magnetfeste. Fylt med 6 favorittkrydder; Kyllingkrydder, Fiskekrydder, Biffkrydder, Pizzakrydder, Potetkrydder og Grillkrydder.

12

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert papphylse utenp책 sort eske.


1038 Skalldyrsett Cemo Gourmet Skalldyrsett til 6 personer med knekker og to bokser Cemo Gourmet krydder, Biffkrydder, Fiskekrydder og Cemo Gourmet oppskriftsbok. Tipshefte (4 sider) med logo i farger p책 front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen og logo i farger p책 baksiden av heftet.

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert omslag og Trond Moi signatur, bilde og anbefaling i lokket.

13


1045 Termokanne

1047 Kaffebrygger

Cemo Gourmet Termokanne 1 liter

Cemo Gourmet Kaffebrygger 1 liter med trekk, og en pose Gormetkaffe

Gi deg selv og dine gjester en smakfull kopp kaffe, eller te det gleder og varmer godt pü kjølige dager. 14


1036 Kaffekvern Cemo Gourmet Kaffekvern med en pose Gormet kaffebønner

1046 Presskanne Cemo Gourmet Presskanne med trekk, nok til 8 kopper og en pose Gormetkaffe

15


1062 Kaffe- og te sett To bokser valgfritt Cemo Gourmet krydder, to bokser valgfri Cemo Gourmet spesialkaffe og Gourmet te, to Cemo Gourmet tesiler og oppskriftsbok. Julesett; kan også lages som et julesett ved å velge typisk julerelatert innhold som feks. Julete, Julekaffe, og Julekrydder som Ribbe, Kalkun, Torsk eller Julegrøtkrydder. Tipshefte (4 sider) med logo i farger på front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen og logo i farger på baksiden av heftet.

16

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert papphylse utenpå sort eske. Trond Moi signatur, bilde og anbefaling i lokket.


Cemo Gourmet - gode opplevelser!

1041 Biffbestikk Cemo Gourmet Biffsett med biffbestikk til 6 personer og to bokser Cemo Gourmet krydder, Biffkrydder og Fiskekrydder. Tipshefte (4 sider) med logo i farger p책 front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen og logo i farger p책 baksiden av heftet.

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert omslag og Trond Moi signatur, bilde og anbefaling i lokket.

17


1059 Gourmetsett Cemo Gourmet Salt- og Pepperkvern fylt med Kvernsalt og Gourmetpepper, 4 bokser valgfritt Cemo Gourmet krydder (std innhold: Fiskekrydder, Biffkrydder, Kyllingkrydder, Potetkrydder) og Cemo Gourmet oppskriftsbok. Tipshefte (4 sider) med logo i farger p책 front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen og logo i farger p책 baksiden av heftet.

18

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert papphylse utenp책 sort eske. Trond Moi signatur, bilde og anbefaling i lokket.


1056 Gourmetsett Cemo Gourmet Salt- og Pepperkvern fylt med Kvernsalt og Gourmetpepper, 5 bokser valgfritt Cemo Gourmet krydder (std innhold: Fiskekrydder, Biffkrydder, Kyllingkrydder, Potetkrydder og Pastakrydder), magnetlist for festing av krydderboksene p책 veggen som et kryddersett og Cemo Gourmet oppskriftsbok. Tipshefte (4 sider) med logo i farger p책 front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen og logo i farger p책 baksiden av heftet.

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert papphylse utenp책 sort eske. Trond Moi signatur, bilde og anbefaling i lokket.

19


1060 Knivsett Knivsett; Chefkniv, Fiskekniv og Brødkniv. Knivene er i molybden/vanadium kvalitet med 5 års garanti, tre bokser valgfritt Cemo Gourmet krydder (std innhold: Urtemix, Lammekrydder og Fiskekrydder) og Cemo Gourmet oppskriftsbok. Tipshefte (4 sider) med logo i farger på front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen og logo i farger på baksiden av heftet.

20

Standard forpakning

Eksklusiv gaveeske med gavedekorert papphylse utenpå sort eske. Trond Moi signatur, bilde og anbefaling i lokket.


Tipshefte med logo og personlig julehilsen. Vi spesialdesigner ditt eget tipshefte med logo og julehilsen uten ekstra kostnader for deg. Tipsheftet er på fire sider med logo i farger på front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet. Din egen julehilsen og logo i farger på baksiden av heftet. Noen velger å kombinere oppskriftsheftene med bedriftens visjoner og strategi. På den måten får man et oppskriftshefte i dobbel forstand - oppskrift på mat og oppskrift på hvordan bedriften skal lykkes i året som kommer. Valget er ditt! Min antall 20 stk.

21


Krydder Alle våre krydderblandinger er unike og basert på egne oppskrifter, og vi kan tilby over hundre forskjellige varianter. Krydderne våre kommer fra heleverden og blir nøye blandet for å gi deg optimale smaksopplevelser. Kravstore mesterkokker og spesialister innen kjøtt og fisk, anbefaler våre krydderblandinger. Noen av våre blandinger er da også utviklet i samarbeid med disse. Vi utvikler stadig nye blandinger og har du noen tips på krydder du savner, er det bare å ta kontakt med oss. Alt krydder vi tilbyr har vært nøye kontrollert og analysert før de blir sendt ut til våre kunder.

Krydder:

Appelsinpepper Biffkrydder Brødkrydder Egg/salatkrydder Fiskegrillkrydder Fiskekrydder Five Spice krydder Grillkrydder Hamburgerkrydder Hvitløkspepper Jaktmix Julegrøtkrydder Juletorskkrydder Kalkunkrydder Kanel Kokefiskkrydder Kryddersmørkrydder Kvernpepper Kvernsalt Kyllingkrydder Laksekrydder

22

Artnr: 2038 2003 2003 2005 2030 2006 2055 2009 2067 2011 2012 2064 2063 2056 2013 2027 2010 2007 2008 2058 2044

Lammekrydder Marinadekrydder Pastakrydder Pizzakrydder Pommes Frites krydder Potetkrydder Provencekrydder Ribbekrydder Riskrydder Salatkrydder Sitronpepper Skalldyrkrydder Spaghettikrydder Stek/kotelettkrydder Tandoori Masala Tzatziki dipp Urtemix Urtepiffi Viltkrydder Wokkrydder

2015 2046 2016 2017 2018 2001 2051 2062 2019 2028 2020 2021 2054 2022 2036 2069 2024 2026 2025 2037

Kaffe:

Artnr:

Espresso, hele bønner 2213 Gourmetkaffe, filtermalt 2204 Gourmetkaffe, presskanne 2206 Java Spesial, presskanne 2209 Java Spesial, hele bønner 2208 Julekaffe, filtermalt 2210 Mokkakaffe, filtermalt 2205 Mokkakaffe, hele bønner 2212 Monsoon Malabar, filtermalt 2218 Monsoon Malabar, presskanne 2219 Monsoon Malabar, hele bønner 2220 Påskekaffe, filtermalt 2215 Sumatra, filtermalt 2223 Sumatra, presskanne 2224 Sumatra, hele bønner 2225


Kaffe Hvor kaffen kommer fra, jordsmonn, klima og innhøstingsmetoder påvirker hvordan kaffen oppleves. Det er også avgjørende hvordan kaffebønnene foredles/brennes og hvordan kaffen tilberedes.Vi henter kaffebønner fra hele verden og er svært nøye på at de tilfredstiller våre høye kvalitetskrav. Det som gjør kaffen vår spesielt god er måten den brennes på. Den er ganske annerledes enn den tradisjonelle kaffen man vanligvis kjøper i butikken, også kalt industrikaffe. Industrikaffen blir brent i store kvanta på høy varme i en kort tidsperiode; 4-7 minutter. De ferdige kaffebønnene blir da svidd utenpå, men er fremdeles rå innvendig. Det er denne rå kjernen som gir den bitre og beske ettersmaken på kaffen. I tillegg innholder en kaffebønne som ikke er helt gjennombrent mye garvesyre, som virker irriterende på magen og kan gi sure oppstøt. Spesialkaffen vår brennes på mye lavere varme i hele 15-20 minutter. På denne måten blir bønnene helt gjennombrent. Den bitre smaken og garvesyren forsvinner, aromaen blir ren og fyldig.

Te:

Artnr:

Bestemors Frukthage Earl Grey kornblomst Eple te Frukt te, bringebær Frukt te, sitrus Skogsbær te Grønn te, sitron Jordbær te Krydder te Rooibos, blåbærdrøm Rooibos, jordbærdrøm Urte te Is te, pære Is te, eksotisk frukt te Jule te Påske te

2302 2301 2303 2311 2313 2306 2315 2314 2305 2312 2308 2304 2320 2318 2309 2310

Te Ekte te er tørkede blader fra tebusken. Som en av de mest brukte drikker i verden, er den også veldig populær i Norge. Vårt tesortiment er bredt sammensatt av forskjellige typer te og smaker fra hele verden. Smaker vi vet mange liker, i tillegg til flere nye og eksotiske varianter. Sort te er den tetypen som er mest brukt i Norge og i resten av den vestlige verden. Det er forskjellige smaker innenfor sort te - fra de lette og milde, til de fyldige og kraftige. Te er velegnet å kombinere med tilsetning av andre smaker. Mange av våre tesorter har sin basis i sort te kombinert med frukter og krydder, noe som gir varierte og spennende smaksopplevelser. Når du skal nyte teen vår, så husk å tilberede den riktig. Bruk en toppet teskje te til 1,5 dl kokende vann og la den trekke 3-5 minutter. Følger du dette enkle tipset, vil du alltid få en maksimal smaksopplevelse. Vi utvikler stadig nye tevarianter. Savner du noen her, kan du sjekke vår hjemmeside www.cemo.no eller kontakte oss.

Cemo Gourmet - gode opplevelser! 23


Give aways, DM og messeprodukter

Små krydder-, te- og kaffeposer passet utmerket til giveaways, messer og DM utsendelser som feks. Invitasjoner, Julehilsen, Sommerhilsen osv.

2111 Krydderposer Små krydderposer 20-40 gram i str: 6 X 12 cm i sort folie, påsatt spesialdesignet etikett i str 4 X 8 cm. Valgfri kryddervarianter fra Cemo Gourmet

2130 Teposer Små gourmet te poser 25 gram i str: 10X12 cm i klar folie, påsatt spesialdesignet etikett i str 5 X 8 cm. Valgfri gourmet te varianter fra Cemo Gourmet.

24


2120 Kaffe porsjonsposer Porsjonsposer ca 70 gram i str: 8X20 i sort folie, påsatt spesialdesignet etikett i str 6X15 cm. Valgfrie kaffevarianter fra Cemo Gourmet.

2200-2250 Kaffeposer Kaffeposer 200 gram i std størrelse i sort folie, påsatt spesialdesignet etikett i standard str. Valgfrie kaffevarianter fra Cemo Gourmet.

25


Standard eske og innhold Gaveeskene leveres med standard hylse og trykk som vist i brosjyren. Spesialdesignet tipshefte med logo og julehilsen er inkludert i prisen. Tipshefte (4 sider) med logo i farger p책 front, oppskrifter og tips til de valgte krydder inni heftet og eksempelvis julehilsen.

Levering Levering etter avtale. Vi kan tilby utsendelse til flere adresser.

26


www.cemo.no Design: lillus.no

Profile for Bente Lill Endresen Kallhovd

Juletid  

uletid! Jule Det er ekstra spennende med gaver som dufter og smaker godt ! 2 Valget er ditt. Deilige dufter og smaker. Gaver med lekker desi...

Juletid  

uletid! Jule Det er ekstra spennende med gaver som dufter og smaker godt ! 2 Valget er ditt. Deilige dufter og smaker. Gaver med lekker desi...

Profile for lillus.no
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded