Page 1

BEUKERS VLOEREN


Onderscheidend en Krachtig met Perfectie Met ruim 30 jaar ervaring staat Beukers Vloeren voor absolute kwaliteit. Door zorgvuldige selectie en eigen productie kan Beukers Vloeren een superieur en sterk assortiment van het mooiste en breedste hout aanbieden.

Een Beukers Vloer is een waardevol bezit.

Extreem brede planken Massieve en Eco-vloeren Bijzondere kleurnuances en patronen Op vloerverwarming toepasbaar FSC gecertificeerd Eigen productie

BEUKERS VLOEREN


Extreem brede planken Beukers Vloeren produceert planken vanaf 18 cm tot wel 40 cm breed. Hoe breder de plank, des te bijzonderder de vloer. Een stam bevat namelijk slechts 2 tot 4 zeer brede planken. Deze vloeren representeren van oudsher klasse, ze werden dan ook veel toegepast in havezaten en kastelen. Beukers Vloeren brengt deze vloeren nu weer binnen bereik van de liefhebber door middel van het Eco-3 systeem.

Massieve en eco-vloeren De door Beukers geproduceerde planken zijn zowel in massieve als gestabiliseerde Eco-vloeren verkrijgbaar. De massieve planken bestaan uit 100% hardhout welke worden verlijmd op een speciale ondervloer. De gestabiliseerde vloeren zijn de door Beukers Vloeren ontwikkelde Eco-systemen welke ook zwevend gelegd kunnen worden.

BEUKERS VLOEREN


Bijzondere kleurnuances en patronen Beukers vloeren biedt circa 30 verschillende houtsoorten. De afwerking is zelf te kiezen waardoor er vele verschillende karakteristieken in het hout te creĂŤren zijn. Voorbeelden hiervan zijn verouderde planken of patroonvloeren, maar ook geverfde planken of aardse kleurnuances zijn mogelijke afwerkingen.

In onze toonzaal zijn de mooiste houtsoorten en afwerkingen te bezichtigen. Ook kunt u hier deskundig geadviseerd worden over alle andere mogelijkheden die wij kunnen bieden zodat uw vloer precies naar uw wensen wordt afgestemd.

Op vloerverwarming toepasbaar Beukers vloeren maakt het goed mogelijk om vloerverwarming onder uw houten vloer te gebruiken. De door Beukers Vloeren ontwikkelde Eco-2 en Eco-3 systemen zijn hier uitermate geschikt voor.

BEUKERS VLOEREN


De planken vloer die snel en probleemloos ook los gelegd kan worden


Eco-systemen De Eco-systemen zijn door Beukers Vloeren ontwikkelde gestabiliseerde systemen welke bestaan uit een toplaag van massief hout naar keuze, verlijmd op een speciale ondervloer. Door deze constructie kan de vloer los gelegd worden waardoor de vloer verhuisbaar is en ook gemakkelijk zelf gelegd kan worden.

Het eco-systeem is tevens uitermate geschikt voor etagewoningen daar het voldoet aan de geluidsnormen welke in het bouwbesluit zijn vastgelegd. Doordat er spaarzaam met het hardhout wordt omgegaan, bieden de Eco-systemen gunstige ecologische aspecten.

Beukers Vloeren heeft drie soorten Eco-systemen welke afhankelijk van de vloerbreedte kunnen worden toegepast.

Eco-1: Het Eco-1 systeem bestaat uit een toplaag van 3 mm dik en kan toegepast worden bij de relatief smallere vloeren van 18 cm breed. Eco-2: Dit systeem heeft een toplaag van 6 mm dik en kan toegepast worden bij vloeren van 18 cm tot en met 24 cm breed. Eco-3: Het Eco-3 systeem heeft een toplaag van 4,5 mm dik en is speciaal ontworpen voor het mogelijk maken van de breedste vloeren van 26 cm tot en met 40 cm breed.

BEUKERS VLOEREN


Fsc gecertificeerd Sinds 2002 is Beukers Vloeren FSC gecertificeerd. FSC is een organisatie die ijvert voor verantwoord en duurzaam beheer en behoud van bossen.

Eigen productie Beukers Vloeren handhaaft een strikt kwaliteitssysteem waar controle centraal staat. Alle houtsoorten worden zeer zorgvuldig geselecteerd en zijn van duurzame afkomst. En dan: mede door het. Mede door dit systeem, eigen productie en ruim 30 jaar ervaring garandeert Beukers Vloeren een vloer van de meest hoogwaardige kwaliteit.

BEUKERS VLOEREN


Toonzaal en hoofdvestiging Dulleweg 20 1721 CT Broek op Langedijk T 0226 316544 Toonzaal (Het Arsenaal) Kooltjesbuurt 1 1411 RZ Naarden Vesting T 035 6942902 E info@beukersvloeren.com Overige verkooppunten van dealers in: Joure, Den Haag, Nuenen, Woerden en Hillegom.

www.beukersvloeren.com

Beukers vloeren brochure  

Ontwerp voor de bedrijfsbrochure met paginagrote foto's van een deel van de collectie; 20 pagina's.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you