Page 1

Guia web www.lacapell.com


Estrenem nova web La Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell és una societat fundada el 1977 per un grup d’arquitectes del Col·legi de Catalunya i Balears, amb la voluntat d’obrir la millor llibreria d’arquitectura i la millor papereria especialitzada a un bon preu i amb més de 30 anys de servei.

Barra superior permanent - 6

A través dels punts de venda en diferents punts de Catalunya, Balears i d’aquest mateix portal, la Cooperativa ofereix servei i assessorament als més de 20.000 socis professionals de l’arquitectura, construcció, urbanisme, interiorisme i disseny, així com a un innombrable grup de professionals i estudiants relacionats directament o indirecta amb el món de l’arquitectura i la construcció.

Bàner informatiu - 7

Secció DISSENY - 9

Per altra banda, la Cooperativa té signats convenis de col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, entitats públiques i privades, així com amb diversos col·legis professionals que permeten ampliar el seu servei a nous col·lectius professionals. Els serveis que la Cooperativa ofereix als seus socis són, llibreria especialitzada amb un fons bibliogràfic de més de 10.000 títols nacionals i d’importació d’arquitectura, urbanisme, interiorisme, construcció, art i disseny. I un servei de subscripcions de revistes amb més de 2100 socis abonats.

Secció PAPERERIA - 10

Secció LLIBRERIA - 11

Selecció “Els més venuts” - 7

Una Papereria tècnica especialitzada amb més d’11.000 referències de productes de consum en els estudis d’arquitectura com material de dibuix tècnic i artístic, articles de topografia, consumibles, material per a maquetes...

Article del Blog - 7

Un servei d’Enginyeria Informàtica i Comunicacions aplicada en la creació, instal·lació d’equipament i assistència tècnica dels estudis d’arquitectura mitjançant un equip tècnic. Cal destacar l’equip de 2 arquitectes assessors que disposem i que permeten la realització d’implantacions i cursos de sistemes CAD i BIM a diferents seus de la Cooperativa. La secció de Comunicacions ofereix des d’un servei de consultoria fins al disseny i implementació de projectes integrals de comunicació.

la Capell BLOG - 7

Selecció “Novetats” - 8

Catàleg 2018 - 8

Una Botiga d’objectes de disseny, objectes de regal i mobiliari dissenyats per arquitectes i dissenyadors de renom. També un servei de Reprografia: còpies de plànols, plotejats, impressió digital, enquadernació, amb un 10% dte a través dels acords que tenim amb diferents empreses de reprografia de Catalunya. A més a més, d’aquesta nova web, podeu fer les vostres comandes a través del servei de venda per telèfon (+34) 93 224 39 32, els socis poden comprar els productes de la papereria i rebre’ls en 24h.

Article del Blog - 8

Barra inferior permanent - 8

2


Barra superior permanent - 6

Bàner informatiu - 7

Secció DISSENY - 9

Secció PAPERERIA - 10

Secció LLIBRERIA - 11

Selecció “Els més venuts” - 7

Article del Blog - 7

la Capell BLOG - 7

Selecció “Novetats” - 8

Catàleg 2018 - 8

Article del Blog - 8

Barra inferior permanent - 8

3


Barra superior permanent En aquesta barra hi trobem els elements bàsics per moure’ns a través de la pàgina web. A la part superior, de color més fosc a mà esquerra, trobem un número de telèfon i adreça de correu electrònic per contactar amb nosaltres en qualsevol moment.

Bàner informatiu Aquí trobareu informació útil recent com ara ofertes, horaris especials, notícies,...

A la banda dreta, trobem un botó per a seleccionar l’idioma en que volem veure la web: Català/Espanyol. Al costat, hi ha el botó de Login que us permetrà iniciar sessió com a usuari registrat o bé registrar-vos com a nou usuari si és la primera vegada que ho feu. Si sou socis de la cooperativa, haureu de proporcionar el correu electrònic que consta a la nostra base de dades, així com la contrasenya que se us va facilitar en el moment de donarvos d’alta com a socis. Si no recordeu l’adreça de correu o no sabeu la vostra contrasenya, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem. Telèfon: 93 224 39 32 Email: comandes@jordicapell.com.

Seccions DISSENY, PAPERERIA i LLIBRERIA Accés directe a cadascuna de les tres seccions de la botiga. Disseny - 9 Papereria - 10 Llibreria - 11

El logotip de laCapell, us permetrà en qualsevol moment i pantalla en que us trobeu, tornar a la pàgina d’inici. Al costat, trobem el botó de Cercar, a través del qual podreu buscar els productes que desitgeu del nostre catàleg, tant de disseny, com de papereria com de llibreria. Podeu buscar per Nom, Autor, Fabricant, Editorial o ISBN. A través d’aquestes tres pestanyes desplegables, podrem accedir de forma directa a les pàgines de categories principals de cadascun dels tres apartats de Llibreria, Papereria i Disseny.

Els més venuts Recopilació dels articles més venuts o en tendència recent.

La quarta pestanya desplegable, Cooperativa, inclou diversos accessos directes a pàgines d’informació general. Finalment, a través de la icona de la Cistella, podrem accedir de forma directa a l’estat actual de la comada, on trobareu els diferents articles que hagueu anat afegint. La rodona vermella ens indica el nombre d’articles que hi ha en el moment a la nostra cistella.

laCapell Blog La imatge la dreta us porta al blog de la Capell, on hi trobareu notificacions o cròniques d’esdeveniments, notícies, articles d’interès, ofertes, seleccions d’articles,... La imatge de l’esquerra correspon a una entrada destacada del blog.

4


DISSENY A la nostra botiga de disseny hi trobareu objectes de regal com ara joieria, rellotgeria o complements personals, juntament amb peces de mobiliari i il·luminació o complements per a la llar. Com a botiga fortament vinculada al món de l’arquitectura, trobareu peces obra d’arquitectes i dissenyadors reconeguts, tant clàssics com talents emergents.

Novetats Recopilació dels articles nous o modificats recentment.

Notícies Dos espais on hi anirem penjant notícies importants com per exemple aquí, amb la imatge la dreta aniriem a veure el Catàleg 2018, una selecció de regals i amb l’altra imatge aniriem a una notícia sobre la nostra botiga a la Casa Vicens.

Subcategories Disseny i Regal

Quadre inferior permanent

Dins de cadascuna de les tres seccions principals, trobareu els productes corresponents a aquestes categories principals, i dins d’aquestes, a la columna esquerra, podreu anar navegant per les

En a la part superior d’aquest quadre inferior permanent hi trobem definits els Valors de la Capell. A sota, hi ha tres columnes: Una amb les principals Categories, una altra amb diversos links d’interès sobre La Capell, i una amb informació de Contacte. A la banda dreta apareixen els logotips de les empreses col·laboradores en la venda online a través del web.

diferents subcategories.

Filtres

A la part inferior, trobem els crèdits de la web, que pertanyen a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell, amb el seu CIF i telèfon de contacte, i tres botons que ens redirigeixen a les Xarxes socials de la Capell.

Per tal d’afinar la cerca, es pot utilitzar el filtre de preu, o el llistat d’autors que es troben a l’esquerra. O bé a través de les pestanyes de la part superior que permeten ordenar per preu, ordre alfabètic, segons referència o estoc. També ens permeten escollir quants productes volem que es mostrin i si volem que es faci en llista o graella. 5


PAPERERIA

LLIBRERIA

Servei de papereria tècnica especialitzada per a satisfer les necessitats d’estudis d’arquitectura o particulars, amb més d’11.000 referències. Material de dibuix tècnic i artístic, articles de topografia, consumibles, material per a maquetes, complements d’escriptori, paper,…

Disposem d’una llibreria especialitzada amb un fons bibliogràfic de més de 10.000 títols nacionals i d’importació que inclou llibres i revistes d’arquitectura, urbanisme, interiorisme, construcció, art o disseny.

Subcategories Llibreria

Subcategories Papereria

Dins de cadascuna de les tres seccions principals, trobareu els productes corresponents a aquestes categories principals, i dins d’aquestes, a la columna esquerra, podreu anar navegant per les diferents subcategories.

Dins de cadascuna de les tres seccions principals, trobareu els productes corresponents a aquestes categories principals, i dins d’aquestes, a la columna esquerra, podreu anar navegant per les diferents subcategories.

Filtres

Filtres

Per tal d’afinar la cerca, es pot utilitzar el filtre de preu, o el llistat de fabricants que es troben a l’esquerra. O bé a través de les pestanyes desplegables de la part superior que permeten ordenar per preu, ordre alfabètic, referència, ISBN o estoc. També ens permeten escollir quants productes volem que es mostrin i si volem que es faci en llista o graella.

Per tal d’afinar la cerca, es pot utilitzar el filtre de preu, o el llistat de fabricants que es troben a l’esquerra. O bé a través de les pestanyes desplegables de la part superior que permeten ordenar per preu, ordre alfabètic, segons referència o estoc. També ens permeten escollir quants productes volem que es mostrin i si volem que es faci en llista o graella. 6


Fitxa de producte

b) Des de la fitxa de producte, apretant el botó “afegir a la cistella”:

A la fitxa de cada producte, trobarem la informació disponible per aquest article: Nom del producte, descripció amb mides i materials, imatge principal i imatges secundàries, autor(s), fabricant o editorial, productes relacionats,...

Si apretem el botó “Anar a la caixa”, ens apareixerà aquesta pantalla de Compra Ràpida.

Pel que fa als diferents preus que apareixen, si no heu entrat com a client, els veureu tots com en aquest cas, però en entrar, només veureu els preus que us corresponen a la vostra categoria de client, és a dir soci o no soci. Si ja heu entrat com a clients us apareixeran les vostres dades.

A l’hora d’afegir quina quantitat de productes volem afegir, en general es farà de forma unitària, però en alguns casos, veureu que hi ha establerta una quantitat mínima.

Si encara no heu entrat però teniu compte o sou socis, heu d’apretar i entrar amb les vostres dades d’accés.

Com comprar?

Si és la primera vegada que entreu com a clients, haureu d’omplir totes les dades necessàries per a poder realitzar la vostra comanda.

Podem fer-ho de dues maneres. a) Directament des de la graella o llistat de cerca, apretant el botó “afegir al carret”:

Seguidament, haureu de seleccionar un i un . Si sou socis i voleu Carregar-ho en compte, cal que indiqueu la opció Abans de procedir amb el pagament, repasseu que la comanda estigui correcta.

Si teniu algun codi descompte, el podeu introduir aquí: Tingueu en compte però, que sovint ténen un

Apreteu

import mínim i si no hi arribeu, no es pot aplicar.

quan la comanda estigui llesta.

En acabar, rebreu un correu electrònic de confirmació de comanda, i tant bon punt la rebem, la tramitarem! 7


Login

Una vegada hagueu entrat com a clients (veure pàg. 6), podreu accedir a l’apartat següent clicant sobre el vostre nom on abans posava a la barra superior permanent.

El meu compte En aquest espai podreu gestionar la vostra informació personal i les vostres compres.

Factures De moment per a consultar les vostres factures, heu d’enviar un correu electrònic a administracio@jordicapell.com. Estem treballant en l’eina adequada per a poder-les gestionar desde aquesta nova web.

Dubtes Seguim treballant per a poder oferir-vos les millors eines, per qualsevol dubte o suggerència, restem a la vostra disposició.

8

Guia web www.lacapell.com  

Benvinguts a la nova web de la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell.

Guia web www.lacapell.com  

Benvinguts a la nova web de la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell.

Advertisement