Page 1

TANFOLYAMOK

minden

koroszt

2017/18

álynak

Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház 1165 Budapest, Hunyadvár utca 43/c Telefon: (+36 1) 401 3060 fax: (+36 1) 401 3068 e-mail: info@kulturliget.hu web: www.kulturliget.hu • www.facebook.com/kulturliget A programváltozás jogát fenntartjuk!


G Y E R M E K TA N F O L YA M O K

Aikido gyermekeknek

Ajánlott korosztály: 6-13 éves korig Tanfolyamvezető: Bajusz Péter, Henyei Csaba Tel.: +36 20 936 8431 E-mail: seishokan@vnet.hu A foglalkozások folyamán a gyermekeket bevezetjük az aikidoba: megismerkednek az esésekkel, az alapmozdulatokkal és ezekre építve az alaptechnikák egy részével. Nagy hangsúlyt kap a gyermekek testösszerendezése, mozgáskoordinációjának fejlesztése, az edzések sok játékos elemet és játékot tartalmaznak. A későbbiek folyamán nagyobb hangsúlyt kap az aikido etikett (viselkedési szabályok) betartása, az állóképesség fejlesztése, az aikido gyakorlásához szükséges izmok megerősítése. A már megtanult technikai elemek tökéletesítése mellett bonyolultabb mozgásformák elsajátítása és ezek folyamatos gyakorlása történik, 12 évesen megismerkednek az aikidoban használatos fegyverekkel.

Akrobatikus Rock and Roll

Ajánlott korosztály: Általános iskola alsó tagozat Tanfolyamvezető: Kassai Annamária Tel.: +36 30 849 9646 E-mail: kassai.amy90@gmail.com Általános iskolás gyermekeknek, mozgást és koordinációt fejlesztő táncóra, ahol a gyerekek megismerkednek az Akrobatikus Rock and Roll tánccal. Versenyorientált edzés, de kiváló olyanoknak is, akik versenyzés nélkül szívesen táncolnának hobbi szinten.

Cassandra Táncstúdió Modern tánc és jazzbalett

Javasolt korosztály: 9-20 éves korig Tanfolyamvezetők: Gelencsér Noémi, Szabó Tímea Tel.: +36 30 863 1758 E-mail: info@cassandratse.hu www.cassandratse.hu Az Egyesület művészi táncok oktatásával foglalkozik, a kezdőtől egészen a versenyző szintig. A modern-, jazz-, és karakter táncok elhivatott képviselőiként 21 éve oktatjuk a mozgásművészet szépségeire a fiatalokat. A tanfolyamok elsődleges célja a tánc és a mozgás szépségének felfedezése, a gyerekek csapatmunkára és együttműködésre nevelése, egészséges önbizalmuk megerősítése. Az Egyesület versenycsoportjai több országos-, Európa- és világbajnoki díjjal büszkélkedhetnek.

Csiri-biri babatorna

Ajánlott korosztály: totyogótól 3 éves korig. Tanfolyamvezető: Tejfalussy Katalin Tel.: + 36 70 573 6000 E-mail: kompetenciatanoda@gmail.com

A Csiri-biri torna 45 perces játékos, dalolós, mondókás foglalkozás, ahol a szokásostól eltérő mozgásformákkal ismerkedhetnek meg a már járni tudó gyerekek. Az órákon a gyerkőcök a szülőkkel együtt tornáznak, nagy- és finommotorikus mozgásokat utánoznak, Ayres és TSMT tornáról ismert mozgásfejlesztő eszközöket használnak, kúsznak, másznak, pörögnek, forognak, labdát gyűjtenek, „versenyt futnak”, ejtőernyőben hemperegnek.

Eszterlánc Gyermektánc

Ajánlott korosztály: 3-10 éves korig Tanfolyamvezető: Gáspár Eszter Tel.: +36 20 240 5516 Email: gyermeksport16@gmail.com www.facebook.com/eszterlancgyermektanc A tánc igénybe veszi a vizuális képességeket, a tapintó érzékelést, a hallást, az izom és testérzetet, fejleszti a ritmus, dallamés egyensúlyérzéket, segíti a mozgáskoordinációt. A kisgyermek még sok mindent nem tud kifejezni, de a hallott versikéből, énekből a ritmus révén könnyen összerendezi a dolgokat, összhangba hozza a mozgást, a beszédet és a gondolkodást. A fentieket játékos elemekkel, meleg, elfogadó légkörben igyekszem megvalósítani, hogy a gyermek a foglalkozásokat ne tanórának, feladatnak élje meg, hanem sokkal inkább felszabadító és örömteli élményként.

Forgórózsa Tánc- és Énekegyüttes

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól Tanfolyamvezető: Gordos Anna Tel.: +36 30 532 7791 E-mail: gordostanc@gmail.com www.gordostanc.hu Együttesünkben korosztályonkénti bontásban ismerkedhetnek a gyermekek a magyar néptánccal és népdalainkkal. A tánccsoportok mellett énekes csoportunk is van, érdeklődő táncosainknak külön énekes képzést is nyújtunk. Célunk a magyar néptánc iránti lelki kötődés kialakítása, az improvizatív táncalkotás elsajátítása, kultúránk alkotó módon való megélése. Ennek szellemében egészítik ki a képzést egyéb programjaink: táncházak, nyílt órák a szülők bevonásával, szereplések és versenyek (mértékkel!), nyári edző- és honismereti táboraink.

Gyerek kangoo

Ajánlott korosztály: 6-12 éves korig Tanfolyamvezető: Sövegjártó Petra E-mail: petra.kangoo@gmail.com www.facebook.com/petra.kangoo/ A kangoo egy kifejezetten vidám, energizáló sport, amely javítja az általános közérzetet, a kondíciót és a koordinációs képességeket. Az óra játékos, vidám, lendületes, fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott. A foglalkozások pozitívan hatnak az egyéniség fejlődésére, a gyermekek megtanulnak egyénileg, párosan www.kulturliget.hu | 06 1 401-3060 | info@kulturliget.hu | www.facebook.com/kulturliget


G Y E R M E K TA N F O L YA M O K és csoportosan sikereket elérni. A kangoo cipő speciális kialakításának köszönhetően elnyeli a becsapódás erejének 80%-át, így térd, ízület és gerinckímélő. A cipő funkcionális használatához szükséges a minimum 30-as lábméret és 20 kg-os testsúly.

Ovisuli és Fejlesztőház

Ajánlott korosztály: Iskolaelőkészítés: 5-7 éves korig Mozgásfejlesztés (TSMT): 4-9 éves korig Jóga&Coaching gyerekeknek: 6-12 éves korig Hórakukk gyermek angol: 5-7 éves korig Tanfolyamvezetők: Lukácsné Kónya Gabriella, Krámli Éva Tel.: +36 30 643 6474, +36 30 296 6669 www.horakukk.hu • www.facebook.com/HorakukkOvisuli A Hórakukk Ovisuli és Fejlesztőház régóta dédelgetett álmunk, amelyet 2012-ben sikerült is megvalósítanunk Zuglóban. Azzal a céllal jött létre, hogy a gyerekek magabiztosan és szilárd alapokkal kezdjék az iskolát, és állják meg helyüket az élet más területein is! Lelkesedésünk, és a gyerekek iránti szeretetünk azóta is töretlen. A jól bevált, és sikeres tananyagunkat folyamatosan megújuló módszerekkel igyekszünk számukra érdekessé, és befogadhatóvá tenni. Éppen ezért programunk részét képezi például a sakk játékos megismerése, melyet a fejlesztő foglalkozások különböző területeibe is bele tudunk csempészni. A kognitív fejlesztések mellett nagy hangsúlyt fektetünk a mozgásfejlesztésre is, hiszen a kettő szorosan összefügg. A velünk töltött idő alatt fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek megtanulják, a mai rohanó világban egymásra is figyeljenek oda. Alkalmazkodva a megnövekedett igényekhez, 2016. őszétől a zuglói helyszínünk mellett, az Erzsébetligeti Színház emeletén is megnyitottuk kapuinkat! Szeretettel várunk mindenkit!

Jamland

Ajánlott korosztály: 4-60 éves korig, minitől a tiniken át a seniorokig Tanfolyamvezető: Soós Sándor Thüdő Tel.: +36 20 334 5447 E-mail: jamlandhiphop@citromail.hu A Jamland Hip-Hop Tánciskola vezetője THÜDŐ idén 15. alkalommal hirdet felvételt minden környékbeli gyereknek a modern táncok XVI. kerületi klubjába! Kicsik, nagyok, kezdők és profik egyaránt megtalálják a 6 osztály közül valamelyikben azt a közösséget, ahol minden héten 2x1 órában a hip-hop táncok legjobbjaiból válogatva tanulnak, nevetnek és készülnek akár egy fellépésre vagy csak a saját maguk szórakoztatására. „Ne hagyd ki az életedből a táncot, hogy az életed a tánc lehessen!”

Kick box

Ajánlott korosztály: 6-14 éves korig Tanfolyamvezető: Grabovszky Levente Tel.: +36 70 622 0390 E-mail: hunyadikickbox@gmail.com Facebook: Hunyadi Kickbox Junior Tagozat • Web: www.hunyadise.hu

A kick-box az egyik legeredményesebb sportág Magyarországon. A Magyar Válogatott tagjától tanulhatod meg a kick-box csínjátbínját abban az egyesületben, amelyik meghonosította a sportágat hazánkban. Legyél te is bajnok! Várunk szeretettel, az első alkalom ingyenes, próbáld ki!

Kiskörúti Színisuli

Ajánlott korosztály: 6-16 éves korig Tanfolyamvezetők: Galambos Zoltán, Placskó Emese, Kiss Edina Tel.: +36 70 420 9282, +36 30 923 9490, +36 30 359-8809 A Kiskörúti Színisulit 8 éve indítottuk el Százhalombattán. Az akkor induló iskola mára kinőtte magát, idő közben olyan nagy sikereket értünk el, hogy városi, és állami ünnepségeken is számítanak ránk. Gyerekdarabokat mutattunk be, melyeket a színházunk befogadott, és repertoárszerűen játszik azóta is. Az Erzsébetligeti Színházban évek óta nagy sikerrel működik az iskolánk, diákjaink szerepelnek darabjainkban is. Itt nincs felvételi követelmény, elég ha talpraesett vagy és szeretsz játszani. Úgy érzed, jó vagy valamiben? Mutasd meg!

Klarisz Festőtanoda

Ajánlott korosztály: 6-12 éves korig Tanfolyamvezető: Pap Klára Tel.: +36 30 876 5853 E-mail: p.klarisz@gmail.com Próbáld ki magad a klasszikus művészeti alkotásban és a spontán kreatív ábrázolásban egyaránt. Fess akvarellel, temperával, akrillal. Rajzolj szénnel, tussal, diófa páccal, készíts monokróm képet. Fedezd fel a klasszikus és a modern festészet sokféleségét. Csatlakozhatsz kurzus közben is, minimum részvételi idő 1 hónap. Minden alkalommal egy kész alkotással mehetsz haza!

Liget Táncakadémia Néptánc tagozat:

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól Tel.: +36 20 596 3292; +36 30 364 0719 E-mail: tancakademia@gmail.com • www.ligettanc.hu facebook.com/Liget-Táncakadémia-221999817831385/ Táncpedagógusok: Karácsonyi Éva táncművész, vezető táncpedagógus, a Liget Táncakadémia alapítója, Bíró Éva a Szentendre Táncegyüttes táncosa, Horváth Eszter aranygyöngyös, Junior Príma Díjas táncos, Duna Művészegyüttes, Farkas Fanni aranygyöngyös táncos, a Népművészet Ifjú Mestere, MÁNE, Kiss Balázs aranysarkantyús táncos, a Népművészet Ifjú Mestere, MÁNE, Jánosi Ágnes Pálma néptánc pedagógus, Szabó Tamás néptánc www.kulturliget.hu | 06 1 401-3060 | info@kulturliget.hu | www.facebook.com/kulturliget


G Y E R M E K TA N F O L YA M O K pedagógus, Duna Művészegyüttes, Marosy Gerda aranygyöngyös táncos, Józsa Tamás aranysarkantyús táncos, a Népművészet Ifjú Mestere. A Liget Táncakadémia célja az aktív közösségben megvalósuló, a mozgás és a tánc szeretetére való nevelés, művészeteket befogadó életforma megalapozása. Komplex képzési formák útján szakmailag megalapozott tanmenet szerint nyitott szemléletű táncoktatás, korszerű hagyományőrzés. Felmenő rendszerű táncoktatás, tehetséggondozás, táncegyüttes létrehozása és működtetése.

Balett tagozat:

Ajánlott korosztály: 5-10 éves korig Balettmester: Séra Mónika, a Magyar Állami Operaház egykori táncművésze Tel.: +36 20 596 3292; +36 30 364 0719 E-mail: tancakademia@gmail.com • www.ligettanc.hu A Liget Balett 2013. januárja óta végzi tevékenységét. Célja az esztétikus testképzés, a balett alapok elsajátítása, tehetséggondozás.

Little Dance

Ajánlott korosztály: 4-14 éves korig Tanfolyamvezető: Kis Ildikó Tel.: +36 70 363 4967 E-mail: kisildiko@freemail.hu A táncórák első részében a táncelőkészítő gimnasztika, klas�szikus balett alapok, modern tréning teszik lehetővé a koordinált, plasztikus mozgás kialakítását; fejlesztik a gyermek hajlékonyságát, egyensúlyérzékét, ritmusérzékét; segítik az izomzat helyes fejlődését; növelik az állóképességet és a kitartást. Ezt követően zajlik a különféle koreográfiák elsajátítása (divat- videoklip - és színpadi táncok), melyekkel fellépéseket is vállalunk.

Mazotti Fitness

Ajánlott korosztály: 4-10 éves korig Tanfolyamvezetők: Polgári Zuzsanna, Teszák Mariann Tel.: +36 20 935 1197 E-mail: teszak.mariann@gmail.com A fitness sportág kecses ötvözete az erőnek, lazaságnak, dinamikának, táncnak és az akrobatikának. Gyakorlatainkban show jelleggel kerül mindez bemutatásra, látványos koreográfiáinkkal táncversenyeken is sikeresen szerepelünk. Csapatunkat világbajnokok, Európa-bajnokok, magyar bajnokok erősítik.

Ovisuli

Ajánlott korosztály: 5-7 éveseknek, óvodai nagycsoportosoknak Tanfolyamvezető: Lucza Edit, Juhász Anna Tel.: +36 30 982 5088 E-mail: ovisuli14@gmail.com Szeretnéd, hogy gyermekedet felkészítsük a környék legjobb iskoláira? Velünk sikerülhet! Az Ovisuli iskola-előkészítő foglalkozássorozat célja, hogy 5-7 éves gyerekeknek és szüleiknek megkönnyítse az iskolakezdést, és áthidalja az óvoda és iskola közötti hatalmas különbséget, nem utolsó sorban a gyermek jártasságot szerezzen az iskolai válogatók feladataiban.

Ringató Tanfolyamvezető: Hazay Annamária Tel.: +36 30 377 2693 E-mail: hazayannamaria@gmail.com A kodályi koncepciót követő félórás foglalkozás fókuszában a közös éneklés és az ölbéli játékok állnak. Nem csak népdalokat tanulunk, hanem ismertebb kánonokat, biciniumokat is, más népek énekeiből is válogatunk. Élményközpontú foglalkozás, melyben mintát mutatunk arra, otthon hogyan történhet a művészeti nevelés egyik pillérének, a zenének a megjelenése a mindennapokban.

Starlight Dance Company

Ajánlott korosztály: 6-14 éves korig (gyerek), illetve 14 évtől (junior-felnőtt) Tanfolyamvezető: Vince Andrea Tel.: +36 70 423 0212 E-mail: vinceandrea@starlightdance.eu A Starlight Dance Company a Hip Hop stíluson felül girly, waacking, vouging, locking, popping és old school stílusokkal is foglalkozó tánciskola. Fő célunk a csapatszellem kialakítása, a mozgás, és a tánc szeretetének kiteljesítése. A tánc oktatása mellett rendezvényekkel, fellépésekkel, táborokkal és egyéb a táncosokat érintő programokkal színesítjük a hétköznapokat. A mozgás és a sport mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy nagyszerű közösséget kovácsoljunk össze. Jelentkezni folyamatosan lehet a tanfolyamok helyszínein. „Kapcsolódj be, hogy a tánc kikapcsoljon!”

www.kulturliget.hu | 06 1 401-3060 | info@kulturliget.hu | www.facebook.com/kulturliget


F E L N Ő T T TA N F O L YA M O K

Tündér balett

Ajánlott korosztály: 4-10 éves korig Tanfolyamvezető: Turcsányiné Molnár Dalma Tel.: + 36 20 918 1937 E-mail: tunderbalett@gmail.com www.tunderbalett.hu Az óvodások részére összeállított Tündér Balett olyan fejlesztő gyermektánc foglalkozás, ahol már ismerkedünk tánc és balett alapokkal, ugyanakkor hangsúlyt fektetünk a test és a mozgás általi fejlesztésre, figyelembe véve az életkori sajátosságokat, szükségleteket, anatómiai és mentális fejlettségi szinteket. Az iskolás korosztály további anatómiai és kognitív funkciók fejlődési és érési folyamatai már lehetővé teszik, hogy jobban elmélyedjünk a klasszikus balett és a színpadi moderntánc világában. Mindezt jó hangulatban, lelkesedéssel, sok szeretettel!

Wing Tsun Kung-fu

Ajánlott korosztály: 6-60 éves korig Tanfolyamvezető: Várallyay Gergely Tel.: +36 20 776 4064 E-mail: v.gergely@wingtsun.hu A Wing Tsun kung-fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere, melyet testalkattól, nemtől és kortól függetlenül bárki rövid idő alatt használható szinten elsajátíthat. Rendkívül hatékonyan fejleszti a koncentrációt, a finommozgásokat és az egyensúlyérzéket, növeli az önbizalmat. A formagyakorlatok speciális légzőgyakorlatainak (chi-kung) és a testmozgásnak az egészségmegőrző hatása is jelentős. ...............................................................................................

Gyerekzsúr az Erzsébetligetben Felejthetetlen élmény, ami megfizethető! Tökéletes helyszín - a Ligeti Baba Klub ajánlásával! • A gyerekbarát színház előtti parkban kültéri programok is szervezhetők • Ingyenes parkolási lehetőség • Akadálymentesített (pl. babakocsinak) környezet • Pelenkázóasztal, babasarok • Bartáságos kollégák, gyerekprogram/rendezvényszervezői háttér

Aikido oktatás felnőtteknek

Ajánlott korosztály: 14 éves kortól Tanfolyamvezető: Bajusz Péter, Henyei Csaba Tel.: +36 20 936 8431 E-mail: seishokan@vnet.hu Az aikido ősi japán harcművészet, amely ötvözi a művészetek ősi hagyományait az ember testi-szellemi fejlődését célzó békés gondolatiságával. A felnőttek edzésén az aikido teljes ismeretanyagának átadása történik, kezdve a különböző eséstechnikáktól a pusztakezes és fegyveres gyakorláson át az álló-, ülő-, és vegyes helyzetben történő gyakorlásáig. Az aikido összetettsége egy életen át tartó gyakorlásra ad lehetőséget.

Bűvész Tanfolyam

Javasolt korosztály: 12-99 éves korig Tanfolyamvezető: Molnár Szabolcs Tel.: +36 30 335 5956 e-mail: molnar.buvesz@gmail.com Kreatív elfoglaltságot keresel? Ismerkedj meg egy interaktív és modern művészeti ággal! Ezen a foglalkozáson megismerheted a legnagyobb bűvészek és mentalisták által őrzött titkokat is. Az itt elsajátított technikák pozitív hatással vannak az élet számos területére. Tanuld meg a bűvészet pszichológiáját, és légy sikeresebb a kommunikációban, társasági életben és az ismerkedésben is! Nagyobb gyerekek és felnőttek jelentkezését várjuk!

Felnőtt Táncklub

új, nemzetközi programmal

Ajánlott korosztály: 18 éves kortól Tanfolyamvezető: László Attila, Jegonyán Okszána Tel.: +36 20 936 0554, +36 70 312 1481 E-mail: atidance@gmail.com Felnőtt táncoktatás pároknak és egyedülállóknak különleges nemzetközi tánczenével. Báli táncok: keringők, swing-táncok, régi és új társastáncok stb, karibi latin táncok oktatása. Rendezvények szervezése és lebonyolítása, különleges koreográfiák készítése. A jó hangulat garantált!

Hatha Jóga

Ajánlott korosztály: kezdő Tanfolyamvezetők: Dorcsák Irén Tel.: +36 30 488 5392 E-mail: galambosne@gmail.com www.jogatan.hu www.kulturliget.hu | 06 1 401-3060 | info@kulturliget.hu | www.facebook.com/kulturliget


F E L N Ő T T TA N F O L YA M O K Az óra menete: bemelegítő (gerincnyújtás, izomlazítás), aszanák, légzőgyakorlatok, jógalazítás (zeneterápiával). Testtartások, lelkiállapotok és gondolkodásmód közti összefüggések tanítása, nyomtatott tananyaggal.

a leghatékonyabb alakformáló és zsírégető edzésforma. A három mozgásforma nemcsak remekül kiegészíti egymást, de összeadódva különösen hatékony programot jelentenek. Bejelentkezés szükséges telefonon, vagy a Piloxing Mátyásföld csoportban!

Kerekesszékes tánc

Preventív, tartásjavító gerinctréning

Tanfolyamvezető: Jegonyán Okszana, László Attila Tel.: +36 70 312 1481, +36 20 936 0554 E-mail: atidance@gmail.com Tánc és kerekes szék. Ez a két szó a laikus embernek gyakran egymást kizáró fogalomként jelenik meg, hiszen a köztudatban a tánc összekapcsolódik a parketten suhanó párok, vagy a diszkóban ritmusra mozgó emberek látványával. De aki megismeri a kerekes székes táncot, az döbbenetesen felemelő élmén�nyel gazdagodik: mosolygó, vidám, vagy elgondolkodó arcokkal találkozik. Várjuk további táncosok csatlakozását a csoporthoz!

Orientális tánc

Ajánlott korosztály: felnőtt hölgyek részére Tanfolyamvezető: Palaga Mónika Tel.: +36 30 844 9258 E-mail: monika.palaga@gmail.com www.hetfatyol.hu A hastánc a női testre „íródott”. Kortól és testalkattól függetlenül minden hölgynek ajánlott, mivel hatása egyedülálló! Amellett, hogy finoman átmozgatja az egész testet és szép tartást ad, növeli az önbizalmat, javítja a hangulatot, segíti az önelfogadást és az egészséges énkép kialakítását. A tanfolyam kellemes hangulatú óráin a hölgyek könnyedén sajátíthatják el a hastánc alapjait.

Zsírégető és alakformáló edzés

Ajánlott korosztály: 16-60 éves korig Tanfolyamvezető: Zubreczki Judit Tel.: +36 20 823 22 95 www.facebook.com/zubreczkijuditedzo Boksz, pilates és tánc egy edzésen belül? Őrült ötletnek tűnik, pedig ez az alapja az egyik legújabb amerikai fitnesz trendnek, mely

Ajánlott korosztály: 16-75 éves korig Tanfolyamvezető: Zubreczki Judit Tel.: +36 20 823 2295 www.facebook.com/zubreczkijuditedzo A gerinctréning segítségével az ülő életmódból adódó panaszok (hát-, derék-, nyakfájás, feszült izomzat, rossz testtartás) megszüntethetők, a degeneratív mozgásszervi elváltozások megelőzhetők, vagy ha már kialakultak, akkor korrigálhatók. Az eredmény: fájdalommentes mozgás, lendületes hétköznapok, formás, tónusos test, kiegyensúlyozott lélek.

Salsa és Társastánc

Ajánlott korosztály: 16 éves kortól, felnőtteknek is Tel.: +36 20 543 4623 E-mail: info@holdfenytanciskola.hu www.holdfenytanciskola.hu Nálunk esküvőkön, bulikon, bálokon használható tánctudást szerezhetsz. Jó hangulatban, kellemes környezetben sajátíthatod el a tanfolyam anyagát a salsa, rocky, cha-cha-cha, rumba, szamba, angolkeringő, stb. alaplépéseit és a rövid koreográfiákat. Vállaljuk esküvői tánc oktatását, szalagavató tánc betanítását, gyermek társastánc és magánórák tartását egyéni időpont egyeztetéssel, személyre szabott koreográfiával, saját tempóval!

Tai chi és Chi kung

Ajánlott korosztály: 10-99 éves korig Tanfolyamvezető: Áprily Renáta Tel.: +36 20 914 0167 E-mail: aprily.renata@mail.datanet.hu A tai chi egy régi kínai módszer az egészség megőrzésére. A tai chi mozdulatsorok és a chi kung légzőgyakorlatok együttes gyakorlásával új energiával töltjük fel szervezetünk egészét. Az órák során feloldjuk a testünkben lévő blokkokat, megnyitjuk a meridiánokat, így a chi (életerő, energia) akadálytalanul áramolhat, megakadályozva ezzel a betegségek kialakulását. www.kulturliget.hu | 06 1 401-3060 | info@kulturliget.hu | www.facebook.com/kulturliget


F E L N Ő T T TA N F O L YA M O K

Vidám Szenior Táncklub

László Attilával

Ajánlott korosztály: 45 éves kortól Tanfolyamvezető: Jegonyán Oxána és László Attila Tel.: +36 20 936 0554, +36 70 312 1481 E-mail: atidance@gmail.com Egészség és élmény a tánc és a zene segítségével, új nemzetközi programmal egy baráti közösségben! Újdonságok és világslágerek! Táncterápia és gyógyító gimnasztika a tánc varázsával! Egyedülállóknak és pároknak.

Wing Tsun Kung-fu

Ajánlott korosztály: 6-60 éves korig Tanfolyamvezető: Várallyay Gergely Tel.: +36 20 776 4064 E-mail: v.gergely@wingtsun.hu A Wing Tsun kung-fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere, melyet testalkattól, nemtől és kortól függetlenül bárki rövid idő alatt használható szinten elsajátíthat. Ezen technikák egy utcai küzdelemben életmentőek lehetnek. A Wing Tsun küzdő képessé válik önmaga megvédésére különféle támadásokkal szemben. ................................................................................................

Próbatermek bérelhetők! A Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház remek adottságú PRÓBA- ÉS RENDEZVÉNYTERMEI

FREKVENTÁLT, KULTURÁLT KÖRNYEZETBEN, INGYENES PARKOLÁSI LEHETŐSÉGGEL, ELÉRHETŐ ÁRON KIADÓK!

A termek berendezése az aktuális igények szerint módosítható: próbák, táncórák, kurzusok, filmforgatás kiváló helyszíne lehet. A bútorok, hangés fénytechnikai eszközök, vizuáltechnika és dekoráció segítségével biztosított a teremben zajló programok igényes háttere. A próbatermekben tükrös falburkolat, balett szőnyeg áll bérlőink rendelkezésére.

A terembérletről bővebb információ: 401-3060

Esz tanfolyam leporello 2017 18 issuu  

2017-18-as tanfolyami ajánlónk!

Esz tanfolyam leporello 2017 18 issuu  

2017-18-as tanfolyami ajánlónk!

Advertisement