Page 1

BAD & VÄRME FRÅN INSPIRATION. TILL INSTALLATION.

NR 2 APRIL 2017

KAMPANJEN GÄLLER FRÅN OCH MED 10/4 TILL OCH MED 8/5

Macro Design, briljanta duschlösningar Läs mer sid 2–3

ENDAST HOS BAD & VÄRME!

KOMPLETT BADRUM INSTALLERAT-OCH-KLART!

6-årig Trygghetsförsäkring

FYLLD MED: INSTALLERAT-OCH-KLART-PRISER • STORT UTBUD AV BLANDARE, MÖBLER OCH DUSCHAR M.M.


2

Bad & Värme vs Fukt & Mögel Det kan se fint ut på ytan, men dolt där under kan alla möjliga fel dyka upp. Idag råder det brist på VVS-hantverkare med rätt utbildningar och certifieringar, vilket leder till dålig service och dåliga installationer. På Bad & Värme lämnar vi ingen kund med droppande kranar och felkopplade rör. Som Sveriges ledande VVS-kedja har vi ett uppdrag.

Vi tar fajten mot fuskbyggare. Bad & Värme finns på över 80 orter i Sverige och består av 900 yrkesutbildade och certifierade hantverkare med mångårig erfarenhet. Vi har en unik trygghetsförsäkring. Vi jobbar bara med kvalitetsvarumärken och ger våra kunder fasta priser på produkt och installation.

Sparar på jordens resurser. Tillsammans med våra leverantörer erbjuder vi energieffektiva lösningar i badrum och värmesystem. Nu ska vi gå ett korståg mot de slarviga och kortsiktiga fuskbyggarna i branschen. När du anlitar Bad & Värme kan du känna dig trygg. Detta för att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-hantverkare som kan installera nya badrum, kranar, golvvärme och värmesystem. Välkommen in, hos oss får du allt från inspiration, till installation!

Färglöst glas f Macro Design, som är kända för sina unika speciallösningar, tar nu med sina duschlösningar Skagen Premium och Skagenlux in i framtiden. Innovationer som färglöst glas, greppvänligt handtag och ljudlös lyftfunktion samt detaljer som exklusiva beslag och diskreta aluminiumprofiler. Och allt är Made in Laholm. Att kunna blicka ut över Laholmsbukten, verkar ge upphov till nyskapande idéer som har med vatten att göra. Svenska produkter med skandinavisk design. Med lång erfarenhet och känsla för kvalitet, design och funktion, skapar Macro Design badrum för livet. Produkterna är svensktillverkade och byg-

Fukt & Mögel trivs i gamla och fuskbyggda badrum, i trasiga fogar och dåliga tätskikt.

Priser i euro? Vill du veta vad priset blir i euro så dividerar du det helt enkelt med 10.

”Vanligt klarglas upplevs grönt, Briljantglas är helt klart utan färg” Macro Design, VD, Johan Aspemar

ger på äkta hantverk. All produktion och utveckling av duschar och badrumsmöbler sker i Laholm, där de funnits sedan starten 1985. Här skapar de innovativa lösningar och designar måttanpassade duschar för annorlunda utrymmen samt utvecklar nya produkter, för den nordiska marknaden. Glaset sätter en ny standard. Briljantglaset är klart som en fjällbäck och namnet Briljant beskriver sig själv – en gnistrande vacker detalj som drar ögat till sig. Då marknadens


& VÄ R

RO

N

E

C

D

M

MA

Bad & Värme + Macro Design = Ett innovativt samarbete. Utifrån stor kunskap och service tar vi tillsammans fram bra erbjudanden och tjänster med Installerat-och-klart-pris. Och vi erbjuder självklart bortforsling av befintligt material, hemleverans och installation av det nya. Välkommen in till någon av våra 900 VVS-hantverkare som finns på 80 orter i landet för att prata om att innovativa duschlösningar.

BA

3

D ES

IG

Så funkar Installeratoch-klart: 1

Kom , vi finns på över 80 orter

På plats tittar vi på de produkter och lösningar du vill ha hjälp med.

2

Vi kommer hem till dig

Vid större objekt som värmepump eller hela badrumsarbeten gör vi ett kostnadsfritt hembesök och tittar hur det ser ut hemma hos dig. Förutsättningarna är nästan alltid olika. Är det ett nytt badrum du ska ha, kan vi t ex göra en 3D-ritning.

3

En offert med fast pris på allt

På offerten ser du priset inkl. material- och arbetskostnader och eventuellt ROT-avdrag.

4

Startdatum och installation

När du bestämt dig får du en tid då vi börjar jobbet och en tidsplan för när allt kommer att vara klart.

5

Efter arbetets slut

Vi forslar självklart bort allt och städar efter oss.

s från Laholm? Briljant! klaraste glas dessutom är prisvärt, lär det snart pryda många badrum. Vackert och praktiskt handtag. Skagen Premiums handtag har en sober, unik design. Förutom att handtaget är vackert som en juvel, fungerar det även som stänkskydd, tack vare den omlottformade hålbilden. Minimalt med vatten kan leta sig ut när du duschar. Innovativa på duschväggar, duschhörnor och duschkabiner. Att skapa sitt eget drömbadrum kan falla på en sådan enkel sak som att hitta en speciell dusch-

6

En faktura från Bad & Värme

Tillsammans med fakturan får du all dokumentation och alla garantihandlingar.

7

Gemensam slutbesiktning

Vi går igenom hela jobbet och ser till att du blir nöjd och att vi har uppfyllt kraven.

NYHET!

Boka tjänsten på webben

Nu kan du boka våra Installerat-och-klartprodukter direkt på webben! bad-varme.se

lösning. Macro Design ritar unika speciallösningar varje dag i olika mått och höjder, så möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränser. Skissa bara på din idé och kom sedan in till någon av Bad & Värmes alla butiker. Macro Design. Made in Laholm. De material som används är noga utvalda och Macro Design samarbetar huvudsakligen med svenska leverantörer. På så vis kontrollerar de hela produktionsprocessen och vet att de uppfyller leverantörernas krav gällande miljö och arbetsvillkor. Det gör också att Macro Design lämnar generösa garantier på sina produkter.

lart!

ch-k o t a r e l l Insta


4

NYA BLANDARSERIER NYHET!

NYHET!

Köksblandare

Tvättställsblandare

ORAS SAFIRA 1010F

ORAS SAFIRA 1039F

Tvättställsblandare i en modern design med användarvänlig spak som är enkel att greppa.

Köksblandare med hög utloppspip. Keramisk diskmaskinsavstängning; vrid 90° för på/av.

Installerat-och-klart-pris*

2 399:-

Installerat-och-klart-pris*

3 299:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 2 988 :-

Ord. Installerat-och-klart-pris 4 517:–

Inga nya hål – flexibla väggfästen!

ORAS OPTIMA 1714F

Beröringsfri tvättställsblandare Hygienisk och lätt att använda, samtidigt som den kan hjälpa dig att halvera vatten- & energianvändningen. 6V batteridrift.

Installerat-och-klart-pris*

3 199:-

595:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 3 952:-

695:Ord. pris 1 014:-

Ord. pris 879:-

ECO flöde

1 695:Ord. pris 2 216:-

NYHET!

ORAS NOVA 7464 & 7443

NYHET!

Termostatblandare Termostatblandare för dusch. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Badkarsblandare med fast utloppspip. Finns även som 40cc.

ORAS APOLLO 540

1 795:Ord. pris 2 855:–

Duschset

Duschset bestående av en handdusch, duschslang 1500 mm och en tvålkopp. Enkel installation med flexibla väggfästen – max 720 mm.

NYHET!

ORAS APOLLO 544

Duschset

Duschset bestående av en handdusch med tre strållägen, Eco-flöde, duschslang 1750 mm och en tvålkopp. Enkel installation med flexibla väggfästen – max 720 mm.


5

BRILJANTGLAS

Låt ditt badrum briljera med marknadens klaraste glas – Briljantglas

NYHET Premiumdusch Svensktillverkad

MACRO DESIGN SKAGEN PREMIUM

20 års garanti på dusch

Skagen Premiums handtag har en sober, unik design. Förutom att handtaget är vackert som en juvel, fungerar det även som stänkskydd tack vare den omlottformade hålbilden. Minimalt med vatten kan leta sig ut när du duschar.

Pris från:

Duschvägg

Precis som namnet antyder, en premiumdusch som för tankarna till flärd och lyx. Med sin sobra design, det klara Briljantglaset och med vackra genomtänkta beslag briljerar den i badrummet. Vässad med tillförlitliga komponenter, präglad av otvetydig formgivning med unika egenskaper.

6 788:Ord. pris från 8485:-

Ny färg! MACRO DESIGN LAGAN

Högskåp med kyl Ett lyxigt kylskåp till badrummet! Förläng hållbarheten på smink, krämer och nagellack. Förvara ditt ansiktsvatten så att det är härligt svalt inför användning. Passa även på att kyla dina favoritdrycker. Kylskåpet är låsbart och lämpar sig då även till förvaring av mediciner, som blir utom räckhåll för små barn. Minikylen passar i Lagan högskåp 500.

Pris från:

9 028:-

Pris från:

7 988:-

Ord. pris från 11 285:-

Ord. pris från 9985:-

MACRO DESIGN LAGAN

Kommod Shape

Lagan kommod 1000 med Varmgrå front Shape och porslinshandfat Square. Välj mellan 4 vackra porslinshandfat och välj det som passar din stil bäst. Smart integrerad, flexibel inredning ingår i möbeln. Lagan högskåp har smart, integrerad förvaring. Vändbar dörr för höger- eller vänstermontage. Högskåpet linjerar i ovan- och underkant med kommod och spegel och har samma höjd på lådor som kommoden vilket skapar en enhetlig linje i badrummet. Högskåpet finns i bredderna 30, 40 och 50 cm. På bilden visas handfatet Square och Lagan spegel med belysning Puls. Se hela sortimentet på macro.se

Macro Design möbelsortiment Flyttbar inredning Fukttrögt trä som tål våtutrymmen 20 års garanti på skenor & gångjärn 10 års garanti på stommar & porslin Mjukstängning

Med sminkspegel

MACRO DESIGN LAGAN

Spegelskåp

Lagan kommod 1000 med Varmgrå front Plain och porslinshandfat Square. Välj mellan 4 vackra porslinshandfat, smart integrerad, flexibel inredning ingår, även Lagan högskåp har smart, integrerad förvaring. Vändbar dörr för höger- eller vänstermontage. Högskåpet linjerar i ovan- och underkant med kommod och spegel och har samma höjd på lådor som kommoden. Finns i bredderna 30, 40 och 50 cm. På bilden, handfatet Slim och Lagan spegelskåp med sminkspegel

Pris från:

7 988:Ord. pris från 9 985:-


6

VÄLJ DIN STIL, FÅ SAM M DAMIXA HILINA

FM MATTSSON SILJAN

MORA CERA

Komplett takduschpaket inkl. termostatblandare 160 c/c och handdusch. Taksil 200 mm, och handdusch är utrustade med Rub-clean för att enkelt kunna ta bort kalkansamlingar genom att gnugga med fingrarna.

Komplett takduschpaket inkl. säkerhetsblandare 160 c/c med reversibelt överstycke, 3-strålig handdusch och schampohylla. Taksil 220 mm, och handdusch med kalkavvisande sil. Duschstången kan kapas vid behov.

Komplett takduschpaket inkl. termostatblandare 160 c/c och handdusch. Taksil 150 mm, och handdusch med antikalksystemet “Easy-Clean”. Duschstången kan kapas vid behov. Justerbart väggfäste..

Takduschpaket

Installerat-och-klart-pris*

Takduschpaket

Installerat-och-klart-pris*

Shower System Kit

Installerat-och-klart-pris*

5 299:-

6 999:-

4 799:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 8 299:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 9 364:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 7 234:-

Installerat-och-klart-pris*

6 099:MORA CERA DUO

Ord. Installerat-och-klart-pris 8 484:–

Köksblandare med diskmaskinsavstängning En kombination av traditionell köksblandare och sensorstyrd (beröringsfri). Med spaken fungerar den som en vanlig blandare och med sensorfunktionen, genom att hålla handen framför sensorn, spolar den vatten med begränsat flöde. Sensorfunktionen gör blandaren mer hygienisk samtidigt som den är vattenbesparande och snäll mot miljön.

Installerat-och-klart-pris*

2 599:Ord. Installerat-och-klart-pris 3 000:– ELEKTRONISK DISKMASKINSAVSTÄNGNING

MORA CERA B5

Med en elektroniskt styrd ventil, som efter 3 eller 12 timmar efter aktivering stänger av vattentillförseln till diskmaskinen.

Skapar en lyxig känsla samtidigt som du sparar på bådemiljön och energikostnader. De integrerade sparfunktionerna i kranen påverkar inte komforten.

Tvättställsblandare


7

M MA GODA KVALITET. ANTIK BRONS Siljan jubileumsblandare i antik brons. Exkl. push down-ventil. 3 256:-. Beställningsvara.

FM MATTSSON SILJAN

Köksblandare

Stilfull mjukstängande med hög svängbar pip och Eco Flow 9 l/min. Miljöanpassad enligt Eco Safe®. Kallstartsfunktion. Med diskmaskinsavstängning.

ANTIK BRONS Siljan jubileumsblandare i antik brons. Med diskmaskinsavstängning. 4 976:Beställningsvara.

FM MATTSSON SILJAN

Tvättställsblandare Miljöanpassad enligt Eco Safe®. Med mjukstängning som tar bort tryckstötar och smällar i rör och blandare vilket förlänger livstiden. Med Eco Flow 6 l/min. Kallstartsfunktion. Med push down-ventil.

Installerat-och-klart-pris*

2 699:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 2 920:-

Installerat-och-klart-pris*

3 599:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 3 832:–

NYHET! DAMIXA ROWAN PRO

Köksblandare

DAMIXA FREE

Tvättställsblandare

2 395:Ord. pris 2 994:-

Ny beröringsfri blandare i strömlinjeformad design. Den är mycket pålitlig, hygienisk och lätt att använda. Att den dessutom bidrar till besparingar på både energi och vatten är ett plus för miljön och användaren.

Köksblandare med flexibel pip och löstagbart munstycke. Skållningsskydd. Eco-Save vattensparfunktion. Rub-Clean sil.

Installerat-och-klart-pris*

3 499:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 4 099:* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga Installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se


8

Nya Ifö Spira ant Helt utan spolk

DAMIXA AKITA

Takduschpaket Komplett takduschpaket inkl. termostatblandare 160 c/c, handdusch och teleskopisk duschstång. Taksil 200 mm, och handdusch är utrustade med Rub-clean för att enkelt kunna ta bort kalkansamlingar genom att gnugga med fingrarna. Den teleskopiska duschstången kan regleras 230 mm. Tvålkopp medföljer.

IFÖ SPIRA 6260 RIMFREE

WC-stol

Utan spolkant, vilket gör att bakterier & smuts har svårt att gömma sig. Ifö Clean rengöringsvänlig glasyr. Fresh WC – håller din WC-stol fräsch länge. 42 cm sitthöjd utan sits. Hel cisternkåpa utan skarvar, separat innercistern för att undvika kondens & ge tystare spolning & påfyllning. Svensktillverkad.

3 495:Ord. pris 5 695:-

Installerat-och-klart-pris*

5 999:Ord. Installerat-och-klart-pris 7 719:-

* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga Installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se


! N E B M B S K I T U B r till kanonpriser? te k u d ro r p ts te li a ss på över 80 orte o r ta Vill du fynda kv it h u D ! n e b del av Butiksbom ta ch o ss ad-varme.se o b ll å ti p in in å g . lt a Kom då n a Se baksid runt om i landet.

495:-

Spara

205:-

Erbjudandet gäller v. 15–18 2017.

NAMN:

Handdukstork Stilren modell med glest satta rör som ger gott om utrymme för handdukarna att torka. B: 50 cm H: 80 cm. Krom. Inkl. ventil.

Tappkran Med väggfäste för Cu rör 12 mm (för synlig rördragning). Passar t ex i tvättstuga, för sommarvatten utomhus samt för bastu.

Ord. pris 700:-

BAD & VÄRME SLITE

ORAS 3170

2 595:-

Spara

1 505:-

Ord. pris 4 100:-

NAMN:

Erbjudandet gäller v. 15–18 2017.

Spara

99:-

100:-

Erbjudandet gäller v. 15– 18 2017

NAMN:

Tvättställsblandare Energisparande ettgreppsblandare med Eco-knapp för begränsning av temperatur och flöde. Krom. Exkl. bottenventil.

599:Ord. pris 1 176:-

Erbjudandet gäller v. 15–18 2017. NAMN:

Avloppsöppnare I flingform. Tar bort fett, slam och hår.

Ord. pris 199:-

ORAS SWEA 1510FG

MUDIN EXPRESS

Spara

577:-

99


10

IFÖ SENSE - Badrumsserien du skapar själv

Möbelpaket redo att sättas upp på väggen

20%!

IFÖ SENSE 60 OCH 90 SDSSMP COMPACT

Möbelpaket med Ifö Sense tvättställ

Komplett möbelpaket med smalare underskåp.Två mjukstängande dörrar med Ifö Sense tvättställ. Välj mellan vit eller grafitgrå. En hylla, raka grepp i aluminium ingår, liksom push open-insats. Vattenlås och blandare ingår ej.

Oavsett smak och badrumsstorlek - här finns något för dig. Välj mellan luckor eller lådor, 60 eller 90 bredd, Spira eller Sense tvättställ. Möblerna tillverkas i fuktsäker MDF, speciellt anpassat för badrumsmiljö. Har rengöringsvänlig glasyr, Ifö Clean, vilket gör att smuts och bakterier intefastnar lika lätt och tvättstället håller sig fräscht längre.

4 395:- 5 795:Ord. pris 5 495:-

Ord. pris 7 313:-

NYHET!

4 395:-

5 795:-

Ord. pris 5 495:-

5 995:Ord. pris 7 639:-

7 995:Ord. pris 10 114:-

Ord. pris 7 313:-

IFÖ SENSE 60 OCH 90 SSMP COMPACT

Möbelpaket med Ifö Sense tvättställ

NYHET!

4 395:Ord. pris 5 495:-

Komplett möbelpaket med smalare underskåp, vitt. Två mjukstängande lådor med Ifö Sense tvättställ. Raka grepp i aluminium ingår. Tvättstället har god avställningsyta och upphöjd bakkant. Blandare ingår ej.

5 795:Ord. pris 7 313:-

IFÖ SENSE 60 OCH 90 SDSPMP COMPACT

Möbelpaket med Ifö Spira tvättställ Komplett möbelpaket med smalare underskåp.Två mjukstängande dörrar med Ifö Spira tvättställ. Välj mellan vit eller grafitgrå. En hylla, raka grepp i aluminium ingår, liksom push open-insats. Vattenlås och blandare ingår ej.

Pris från:

4 395:Ord. pris 5495:-

5 995:Ord. pris 7 639:-

NYHET!

7 995:Ord. pris 10 114:-

IFÖ SENSE 60 OCH 90 SPMP COMPACT

Möbelpaket med Ifö Spira tvättställ Komplett möbelpaket med smalare underskåp, vitt. Två mjukstängande lådor med Ifö Spira tvättställ. Raka grepp i aluminium ingår. Tvättstället har god avställningsyta och upphöjd bakkant. Blandare ingår ej.


11

IFÖ OPTION OSB 60

IFÖ OPTION OSB 90

Med integrerad LED belysning genom två vertikalt blästrade ytor. Indragen stomme i lackerad plåt. IP-klass 24. Höjd: 640 mm. Djup 38 mm.

Med integrerad LED-belysning genom två vertikalt blästrade ytor. Indragen stomme i lackerad plåt. IP-klass 24. Höjd: 640 mm. Djup 38 mm.

Spegel

Spegel

4 395:Ord. pris 5 528:-

4 595:Ord. pris 5 778:-

NYHET!

5 664:Ord. pris 7 206:-

IFÖ SPACE BOCKAD DÖRR SBNK

Duschdörrar Bockade duschdörrar med matta aluminiumprofiler och klart härdat säkerhetsglas och handtagsprofil. Finns även med knopp. Duschhörnan är enkel att montera och justera och består av släta ytor som är enkla att torka rena. Höjd: 2000 mm B: 800 alt 900 mm. Finns i fler glas- och profilvarianter och även som raka dörrar. Beställ två dörrar för en hörna.

Fler erbjudanden på bad-varme.se Det är alltid värt att besöka vår hemsida.

IFÖ SENSE

Halvhögskåp Med tre flyttbara hyllplan och vändbar, mjukstängande dörr. På insidan av dörren finns fyra hyllor. Rakt grepp i aluminium och push-open ingår liksom justerbart upphängningsbeslag. Finns i vit och grafitgrå.

3 595:Ord. pris 4 500:-


12

20%

på möbelserierna STIL & SKAPA samt alla Svedbergs badkar!

STIL – En klassisk och tidlös möbelserie Bygg den som du vill, så att den passar ditt badrum. Tvättställens karakteristiska uttryck med stänkskydd, träinredning i lådor och de noggrant utvalda handtagen förstärker kvalitetskänslan. I färgerna: vit, ljus ek, grå, svart ek samt valfri NCS-färg. Mer fakta får du i Bad & Värmebutiken.

SVEDBERGS STIL 120X45

SVEDBERGS STIL 70X40

Tvättställ & underskåp

Väggskåp

Fyra lådor fas. Skålhandtag brons. Lådorna är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade. De är också utrustade med fackindelade lådinsatser i trä och en matta i botten som håller saker och ting på plats. Som tillval finns LED belysning till lådorna. Porslinstvättställ Wave dubbel. Exkl. blandare.

Fas. Knopp Oval brons.

SVEDBERGS TOP-LINE 120 LED

Spegelskåp Spegel med praktiskt förvaringsskåp. LED-belysning innebär att all el är installerad på ett fackmannamässigt sätt så att du kan känna dig trygg. All el är dessutom S-märkt, CE-märkt och IP-klassad.

NYHET! SVEDBERGS BELLE 161X71

Tassbadkar Ett klassiskt tassbadkar i akryl. Den lite högre kortsidan ger ett skönt stöd för ryggen. Välj till tassar i färgerna krom, mässing, brons och utloppssats i krom. Pris avser endast karet.

9196:Ord. pris 11 495:-

Funktionskontroll ingår


13

PURUS SQUARE

Designsil

Rostfri klinkerram/designsil med exklusiv design. Finns i olika färger, material & storlekar. Priset nedan gäller modellen 150 x150 Platinum.

635:-

Funktionskontroll ingår vid köp*

Ord. pris 721:-

Designade golvbrunnar

PURUS LINE

Golvbrunn Uppfyller dagens krav på design & funktion, utan att ge avkall på vattensäkerheten. Finns i 60/70/80/90/100/120 cm. Levereras med ram, brunnsdel, klämring, monteringskit för trä- & betongbjälklag, hårsil & NOOD-lås. Stort urval av mönster & material. Pris avser Purus Line 800 Pearl 50s.

4 495:Ord. pris 5 425:-

Bakterier i ditt vatten? CALLIDUS

UV-Filter

Filter mot bakterier som är lättskött, enkelt och driftsäkert för husägaren. Nya smarta funktioner. Reducerar bakterier i vattnet genom att belysa vattnet med UV-ljus. *Särskilda villkor gäller.

9 440:-

Boka på vår hemsida

lart! Installerat-och-k

e

Nu kan du enkelt boka Installerat-och-klart-produkter hos din närmaste Bad- & Värmebutik direkt på vår hemsida. Gå in på bad-varme.se/boka och gör din bokning, så kontaktar din valda butik dig. bad-varme.se

1.

Välj en Installerat-och-klart-produkt.

2.

Klicka på ”Boka Installerat-och-klart!” på produktsidan.

3.

Välj butik, fyll i dina uppgifter och klicka på ”Skicka”.

4.

Du betalar ingenting vid bokningstillfället, betalning görs senare till den valda butiken.

5.

Du får en bekräftelse på bokningen direkt på webben och en skickas till din e-postadress där kontaktuppgifter till vald butik och info om bokad produkt finns med.

6.

Vi tar i regel kontakt med dig inom en arbetsdag för att komma överens om tid för installation.


14

KOMPLETT

BADRUM INSTALLERAT-OCH-KLART Vi ger dig ett fast pris på produkt och installation. Monterar ned, forslar bort och tar hand om det gamla innan vi monterar det nya och 6-årig Trygghetsförsäkring ingår.

Det är vad vi kallar komplett badrum. Och en sak till: Vi gör allt själva, vilket innebär att vi ansvarar för hela jobbet. Tryggt va!

KOMPLETTERA MED GOLVVÄRME, PRIS FRÅN 6 627:-


15

Detta ingår i det kompletta badrummet. Jobb och försäkring: • Priset är räknat på ett badrum med längden 270 cm, bredden 170 cm och höjden 240 cm. • Rivning och bortforsling av den gamla badrumsinredningen (dusch, WC-stol, tvättställ/badrumsmöbel). • Rivning kakel och klinker på vägg och golv. • Uppsättning av våtrumsplatta enligt gällande branschregler. • Byte av golvbrunn standardmodell i plast. • Flytspackling av golv med godkänt fall till golvbrunnen. • Uppsättning av nytt kakel samt klinker med godkänt fuktspärrsystem enligt gällande branschregler. • Målning tak. • Montering av nya utanpåliggande kromade kopparrör. • Montering och inkoppling av nya badrumsmöbler, duschvägg, WC-stol, tvättställsblandare och duschblandare med duschstångset. • 6 års trygghetsförsäkring med självriskeliminering vid eventuellskada. • Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler. • Inredningen monteras på samma position som det som ersätts.

Inredning och produkter: • Svedbergs FORSA rak hörndusch 90x90, alu matt med gradientglas, handtag 1. • Mora MMIX Takdusch med termostatblandare. • Svedbergs STIL väggskåp 30, grå ram. Handtag nr 3, 128cc krom. •

Svedbergs STIL underdel 80x45, grå ram, 2 lådor. Handtag nr 3, 128cc krom.

• Svedbergs STIL porslinstvättställ 80. • Mora MMIX B5 Tvättställsblandare med pushdown. • Svedbergs STIL Top-Mirror 80 LED, grå. • Ifö Spira WC-stol 6260 Rimfree®. Helt utan spolkant! • Bricmate White Matt Basic 200 x 400 mm kakel. • Bricmate B11 Concrete Grey 10x10 cm klinker.

Handdukstork ingår ej i priset.

Komplettera med golvvärme, pris från 6 627:-

KOMPLETT BADRUM Installerat-och-klart-pris*

136 249:-

* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Priset är räknat på ett badrum med längden 270 cm, bredden 170 cm och höjden 240 cm. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se


16

Den marknadsledande förbränningstoaletten.

Inget vatten eller avlopp behövs

Restprodukten är aska Finns både för el- och gasoldrift Kapacitet upp till 12 personer/dygn

NYH

Cinderella Comfort – den marknadsledande förbränningstoaletten med slutet luftsystem för styrd till- och frånluft som minimerar kallras samt säkrar optimal förbränning och energiförbrukning. Produkten är CE-märkt och godkänd av SEMKO.

Inno spolt

NT I 38° C

SMEDBO DRY FK711

U BADA UTE ÅRET R

Handduksvärmare Eluppvärmd handdukstork i rostfritt stål med påoch avstängningsknapp. Längd 900 mm. Ansluts med stickkontakt (medföljer) alternativt med dold elanslutning (köpes separat FK721), 5 års garanti. Sladden är 1,4 meter lång. Finns även modell FK710 i längd 1700 mm.

NEPTUN FAMILY SPA

54 900:-

1 595:-

Ord. pris 79 900:-

Fri frakt ingår! Avser till tomtgräns, ej kranlyft.

*Locklyftare på köpet, modell Neptun GS! Värde 2 900:-

Ord. pris 1995:-

20%

Gäller Smedbos badrumsserie ICE

OK369P Tvåldispenser

OK341 Toalettpappershållare

k

OK359 Fyrkro

OK327 Svängbar trippelkrok

SMEDBO ICE

Badrumsserie OK355 Krok

I blankpolerad förkromad mässing, i kombination med glas. De monteringsplattor som medföljer produkten är anpassad för montering med skruv eller lim (lim köpes separat).

Storlek: 200x 200x89 cm Antal platser: 6 st inkl. lounger Antal kromade jets: 31 st Vattenvolym: 1260 liter Tomvikt: 338 kg Totalvikt: 1598 kg El: 230 V 50 Hz, 2 x 16 A Pumpar: 1 st à 2.5hk, 2 hastigheter Värmare: 3000W Antal filter: 1 st Belysning: 1 st flerfärgs LED-lampa under vatten, där man fritt kan välja färg efter behag Elektronik: Amerikanskt Balboa styrsystem Ozonator: Ja Lock: Isolerat thermolock Startpaket med kemiprodukter: Ja

Övriga spamodeller neptunbath.com *Erbjudandet gäller t o m 8 maj 2017

Utsida grå

Insida Sterling silver

Isfack för kylda drycker ingår.


17

ny standard! r ra e s n la rg e b s v Gusta

Bäst i test!

Hygienic Flush nu med marknadens bredaste sortiment. GUSTAVSBERG NAUTIC HYGIENIC FLUSH 1500

WC-stol Den öppna spolkanten har endast en tunn, lättstädad hygienlist runt skålens övre kant. Vattnet gör effektivt rent i hela skålen, ända upp till den tunna listen. Nautic finns i alla modeller och för alla behov. Denna modell är med dubbelspolning 4/2L och med standardsits.

NYHET!

5 295:-

Installerat-och-klart-pris*

4 995:-

Ord. pris 5 814:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 6 808 :-

Spolar rent hela vägen upp!

Innovativ spolteknik! Hygienic Flush, med öppen spolkant

Toalett med konventionell spolkant

GUSTAVSBERG NAUTIC

Tvättställsblandare Den mest energieffektiva blandaren på marknaden som automatiskt sparar både vatten och energi. Denna blandare har energiklass A. Justerbart komfortflöde och komforttemperatur som enkelt kan ändras efter ditt önskemål. Med silpluggventil.

995:Ord. pris 1 169:-

Förhindra vattenskador med vattenfelsbrytare Vatette Vattenfelsbrytare övervakar hela tappvattensystemet Läs & se film på www.vatette.se Automatisk & självlärande övervakning!

GUSTAVSBERG G1 ALT G2 MED TERMOSTAT NAUTIC

Takduschset Duschpaket med takdusch G1 alt G2 samt Nautic termostat som håller en jämn vattentemperatur vid tryck- och temperaturförändringar. Teleskopiskt justerbar höjd 920-1320 mm på duschstången till takduschen.

VATETTE

Smart Vattenfelsbrytare Vattenskador är den vanligaste skadeorsaken i svenska bostäder och varje år drabbas ca 60 000 hem. Med en Vatette Vattenfelsbrytare minimeras risken och omfattningen av vattenskador. Den övervakar kontinuerligt fastighetens hela tappvattensystem och upptäcker allt från små droppläckage till stora flödesläckage som brustna ledningar. En vattenfelsbrytare är för tappvattnet vad en jordfelsbrytare är för elsystemet, och ökar på samma sätt tryggheten och säkerheten i hemmet. Vatette Vattenfelsbrytare är helt automatisk och kräver ingen manuell manövrering. - Automatisk anpassning till varje fastighet - Kontinuerlig och självlärande övervakning - Upptäcker både dropp och flödesläckage - Vattentillförseln stängs av vid onormala flöden och tryckfall - Inga vattendetektorer behövs - Kräver ingen manuell manövrering - Enkel att installera

Installerat-och-klart-pris*

9 463:Ord. Installerat-och-klart-pris 11 249:-

A MEMBER OF THE VILLEROY & BOCH GROUP * Pris gäller om ROT-avdrag medges. Fullständiga Installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se


18

T E G A R A G R E L L E T E S FÖR FRITIDSHU

Paket med blandare + varmvattenberedare

ORAS SAFIRA 1023F

ORAS SAFIRA 1003F

Med varmvattenberedare. För fritidshus eller garaget. Kräver tillgång till kallt vatten och el.

Med varmvattenberedare. För fritidshus eller garaget. Kräver tillgång till kallt vatten och el.

Ord. pris 3 925:-

Ord. pris 3 216:-

Köksblandare

2 995:-

BIOLOGISKA TOALETTER! NYHET! MullToa 55 ai Klarar fyra personers fritidsbruk. Den praktiska mullådan töms vid normal användning en gång per säsong. Då den biologiska nedbrytningsprocessen sker i toaletten, försvinner 90-95% naturligt, tack vare den patenterade metoden. Det lilla som återstår blir en ren fin mull som kan återföras till naturens kretslopp. Kan det bli enklare och mer trivsamt, samt mer hållbart och miljövänligt? 16 200:-

NYHET! MullToa 65 ai Marknadens enda svensktillverkade biologiska toalett som är miljögodkänd och försedd med Svanenmärkning. Klarar fyra personers åretruntbruk. Ren och snygg design, mjukstängande sits och behaglig temperatur (värmesits behövs ej). Insynsskydd med dubbla funktioner, om man vill sitta eller stå. Miljögodkänd: Har klarat det mest omfattande test som finns vad gäller miljökrav, funktionskrav och kvalitet. Läs på mulltoa.com. Max effekt: 355 W. Mått: H 66 x B 65 x D 81 cm. Erforderlig golvyta 65x135 cm. 18 100:-

Tvättställsblandare

2 295:-

SÄTT GULDKANT PÅ VARDAGEN En handdukstork passar utmärkt i fler miljöer än ett badrum: Klädtork i hallen för fuktiga ytterkläder, tork i köket hindrar tillväxten av svamp och bakterier i kökshandduken. Och vem vill inte lyxa till det med en varm, härlig morgonrock i sovrummet?

PAX NICE

20%

Gäller hela PAX handdukstorkssortiment! PAX FLEX I

PAX VELVET


19

HEJ, VI ÄR FAMILJEN NIBE 2017

Vi är designade och utvecklade för dig och ditt hem. Oavsett vilken typ av hus du bor i eller vad ditt energibehov är, ger vi dig det perfekta inomhusklimatet. År ut och år in. Vi är smarta och laddade med tekniska innovationer som du enkelt kan styra i din vardag. Med din mobil eller läsplatta kan du enkelt bestämma vad vi ska göra eller kolla hur vi mår. Från jobbet eller hängmattan.

Vår mångåriga erfarenhet och tusentals timmar av utveckling speglas i vårt breda produktsortiment. Läs mer om familjen NIBE och andra produktinnovationer på nibe.se/varmepumpar.

SOLUPPVÄRMD UTEDUSCH

DEMERX MIXER 2017-01-17 SHELF SINGLE & TWIN

NIBE_BadoVarme_210x148,5_DR1.indd 1

Blandarkorg

Kopplas snabbt och enkelt direkt från trädgårdsslangen.

DEMERX SUNNY 35 Med soluppvärmd varmvattenberedare som rymmer 35 liter. 2-delad för enkel transport & förvaring. Ger ca 20 min skön tempererad duschning. Finns även i andra modeller.

1 495:-

www.nibe.se

2 795:-

2-delad: enklare transport & förvaring

Ord. pris 3 295:-

För smidig förvaring under blandaren. Finns i krom, svart & vit & både för c/c150–160 & c/c 40 blandare. I rostfritt stål 18/8. 5 års rostskyddsgaranti. Single med 1 hyllplan Svart. Finns även i krom & vitt. 150 –160 c/c samt 40 c/c.

Pris från

239:-

Ord.pris från 299:-

Värde 429:Köp Kombifäste, få Kabina Kid-hylla

Ord. pris 2 295:-

Twin med 2 hyllplan. Krom. Finns även i vitt och svart. 150–160 c/c samt 40 c/c.

Pris från

329:-

Ord. pris från 409:-

Sunny utedusch kan kompletteras med Demerx, trädäck

DEMERX SUNNY 18

DEMERX TRÄDÄCK

Med soluppvärmd varmvattenberedare som rymmer 18 lit. Ger ca 9 min skön tempererad duschning. Finns även i större modeller, Sunny 20 och 40.

Trädäck för enkel placering av utedusch. Passar samtliga Sunny uteduschar. Ord. pris 1 119:-

DEMERX KOMBIFÄSTE TILL SUNNY 18 DEMERX JORDANKARE För enkel montering direkt i marken. Passar samtliga Sunny uteduschar. Zink. Ord. pris 499:-

Med uppfällbar handduksstång samt två krokar. Passar Kabina Kid-hylla som ingår just nu!

449:-

08:36


20

Lugn, det fixar vi! Med vår Rörmokarservice hjälper vi dig med stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element, vattenskador, krånglande värmepannor, lågt vattentryck, trasiga WC-stolar, rördragning, ventilbyten, blandar- och duschbyten, läckande och sönderfrysta rör, tvättmaskins- och diskmaskinsmontering. Och lite till. It’s a dirty job, but somebody’s gotta do it. Våra 900 certifierade VVS-hantverkare finns till hands när du verkligen behöver hjälp. De kan alltså mer än att bara installera nya badrum, kranar, golvvärme och värmesystem.

Rätt pump och service för fritidshuset. Våra VVS-hantverkare kan också fixa ditt pumpbyte och utföra service vid öppning och stängning av ditt fritidshus. Läs mer på bad-varme.se eller besök någon av våra butiker. Mer om vår service och våra tjänster hittar du på bad-varme.se

Mer om vår service och våra tjänster hittar du på bad-varme.se


21

6-årig Trygghetsförsäkring ingår i alla våra jobb.* Gör en säker VVS-installation ännu säkrare! När du anlitar oss på Bad & Värme kan du känna dig fullständigt trygg. Dels för att du vet att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-hantverkare som kan sitt jobb. Dels för att det ingår en trygghetsförsäkring i våra jobb.

Upp till 100 000 kr i kompensation. Skulle något, mot förmodan, hända som har något med vår installation att göra, så träder vår försäkring in. Den täcker både självrisken för din hemförsäkring och det åldersavdrag ditt försäkringsbolag gör på byggnader och utrustning vid en skada. Vår försäkring gäller för dig i sex år efter installationen. Och försäkringen följer med fastigheten. Förutsättningen är att du själv har en villa- eller fritidshusförsäkring och att ditt försäkringsbolag beslutat att ersätta dig för skadan.

*Totalkostnaden måste vara minst 20 000 kr för installationer. Gäller hos medlemsföretag som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.


22

Sommarvarma badrumsgolv året om

G

UPONOR ELPUSH12 ¬ EN HELT NY GOLVVÄRMEPUMP MED INBYGGD ELPATRON Uponor ElPush12 har utöver en inbyggd elpatron både trådlös reglering och automatisk omkoppling mellan sommar-/vinterdrift. Detta innebär i klartext att du kopplar över från vattenburen värme till eluppvärmning i enskilda rum under sommaren, så får du sköna och varma golv oavsett årstid - helt automatiskt. Uppgradera din befintliga Push12 till ElPush12 på ett kick Om du redan har en vanlig Push12 kan du med ”Fluvia T reglerset med elpatron” enkelt konvertera till Uponor ElPush12 för att ta del av de nya fördelarna.

UPONOR ELPUSH 12 Med Uponor ElPush12 kopplar du lätt över till eluppvärmning och kan på så sätt fördela din golvvärme i varje rum, precis som du själv vill ha den.

M

Stilsäkra badrummet KLEINE WOLKE MARBLE

Duschdraperi Textil, 100% polyester. 180 x 200 cm.

499:Ord. pris 746:-

MÖVE SUPERWUSCHEL

Frotté

Enfärgad frotté med unik uppsugningsförmåga. 530 G/m2. Finns i 22 färger och i storlekarna: 30x50, 50x70, 50x100 cm

Pris från

69:Ord. pris från 99:-

Rent & fräscht! NORENCO SANICID

KLEINE WOLKE SEATTLE KLEINE WOLKE MABLE

Accessoarer

Tvåldispenser, mugg & WC-borste i akryl. Finns i vit, magnolia, beige, titan.

Pris från

99:Ord. pris från 152:-

Matta

Akryl, tvättas i maskin 40°. Finns i Fog grey, Slate grey, Nature, Clove pink, Taupe & Pacific. 5x65/60x90/70x120 cm.

Pris från

395:Ord. pris från 539:-

95:Ord. pris129:-

NORENCO FUG & FLIS Avlägsnar ingrodd smuts. Spraya på och låt verka i 2 minuter. Tvätta av med en våt microtrasa, svamp eller borste. Skölj och torka väl. Bör inte användas på kakel med guld eller silverdekor.

Desinficerande rengöring för alla ytor i bad & dusch, avlägsnar fett, tvål & hudrester, svampbakterier och lukt.

95:Ord. pris 119:-


! a n r o k c o s g g a r m lö G LK Golvvärme passar perfekt både vid nybygge och renovering. Tryggt och miljövänligt med överlägsen säkerhet. Att välja LK Golvvärme blir din bästa investering – den syns inte, men du kommer att längta hem till den. Vi har färdiga lösningar för: • Uterum • Enstaka rum • Nyproduktion • Renovering med krav på låg bygghöjd • Varma badrumsgolv på sommaren och vintern

Vill du installera golvvärme? Kolla in våra instruktionsfilmer på lksystems.se eller scanna koden för att se filmerna direkt!

Möjligheternas badkar NORDHEM SALTHOLMEN STANDARD

Badkar 1575x700mm

Minimalistiskt formspråk och en nyskapande enkel design med många möjligheter. Välj mellan sex storlekar, enkelsidig eller dubbelsidig rygglutning, frontpanel eller L-panel, standardakryl eller konstruktionsförstärkaren Nordurit®. Kan även kompletteras med en badkarsvägg. Två massagesystem finns som tillbehör. Detta badkar förenar design och hög kvalitet med ett attraktivt pris.Paketpris: Badkar + L-panel 7 490:- resp badkar + frontpanel 6 290:-.

4 890:Ord. pris 6 150:-

23


BAD & VÄRME

ÖREBRO – Bad & Värme

Nyhet! Showroom i Örebro Vi finns även på nya orter

VELLINGE – Wickmans Rör HJO – Rörfixarna FLEN – Lundberg & Jonsson Rör HELSINGBORG – Skånska Bad HÄSSLEHOLM – Bad & Värme BRASTAD – Rörläggerifirma Magnar Rönning SÖLVESBORG – B. Göranssons Rör ÖRNSKÖLDSVIK – Bad & Värme Örnsköldsvik

900 VVS-hantverkare på över 80 orter BUTIK, SERVICE OCH INSTALLATION Arvika Bollnäs Borlänge Bålsta Emmaboda Enköping Eslöv Falun Filipstad Färjestaden Gnosjö/Reftele Göteborg/Ringön Göteborg/Sisjön Halmstad Hedemora Helsingborg Hova Huddinge Hudiksvall Härnösand Kalmar Karlskoga Karlstad Kisa Kristinehamn Kungens Kurva Köping Laholm Linköping Ludvika Luleå Lund Lysekil/Brastad Malung Mariehamn Mariestad Mora Motala Munkedal Norrtälje Osby Piteå

Värme & Kylteknik i Arvika Bad & Värmebutiken i Bollnäs Kakelgruvan Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/Rörinstallationer Bad & Värme/Lindboms Rör Värmesvets Entreprenad Bad & Värmebutiken Bad & Värme Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Gnosjö Rör Badrumsgruppen Badrumsgruppen Bad & Värme Bad & Värme/Engléns Rör Skånska Bad Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Huddinge Energi & VVS Frihemservice VVS Billströms Värme VVS Butiken Lindsdals Rör Bad & Värme Karlstad Rörmontage Bad & Värme Bad & Värme B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv Bad & Värme/K & E Rör Bad & Värme Bad & Värme Radiator VVS Bad & Värme Bad & Värme/RoA Golv & Kakel Rörläggerifirma Magnar Rönning Installationsgruppen Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska Bad & Värme Bad & Värme/Eklunds VVS Bad & Värme VVS Shopen NM Rörservice Bad & Värme/Sahlins Rör Rörcentrum

Kalla element? Bad & Värme hjälper dig med alla servicejobb som till exempel stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element och vattenskador. Fråga i din butik för mer information.

Fallebergsvägen 23 Renshammarvägen 8 Skäggargatan 7 Sköldvägen 9 Industrigatan 12 Romgatan 10, bredvid Jysk Vikhemsvägen 15 Centralvägen 30 Bagaregatan 6 Storgatan 70 Järnvägsgatan 35 Ringögatan 10 Sisjövägen 45 Söndrumsvägen 29 Hamre 68 Kanongatan 157 Björnemossegatan 3 Huddingevägen 342 Granebovägen 3 G:a Ådalsvägen 113 Dagövägen 5 Örebrovägen 27 Kolvgatan 10 Västra vägen 29 Första Industrigatan 7A Jägerhorns Väg 15 Hantverkaregatan 21 Kullsgårdsvägen 43 Industrigatan 15 Målarvägen 5 Spantgatan 8 Stora Gråbrödersgatan 15 Hallindenvägen 25 Källvägen 15 Godbyvägen 11 Förrådsgatan 45 Skolvägen 6 Medevivägen 71 Mästarevägen 1 Abborrvägen 12 Tegvägen 5 Batterigatan 6

0570-124 24 0278-272 62 0243-22 70 55 0171-511 01 0471-104 55 0171-511 01 0413-104 53 023-343 00 0590-130 14 0485-316 70 0370-332 290 031-779 90 00 031-779 90 00 035-241 08 50 0225-107 26 042-4009440 0506-307 95 08-746 00 20 070-3813799 0611-154 23 0480-696 00 0586-350 50 054-22 14 40 0494-125 50 0550-692 996 08-7408030 0221-140 70 0430-10 000 013-312550 010-458 66 55 0920-108 80 046-2727299 0523-470 71 0280-130 75 +35818-22111 0501-716 60 0250-530 880 0141-21 00 32 0524-715 11 0176-22 47 00 0479-146 04 0911-927 70

Rottne Sala Sandviken Skara Skellefteå/Kåge Slite Sollefteå Stenungsund Strömstad Sälen Söderhamn Tingsryd Trosa/Vagnhärad Täby Umeå Vedum Visby Vårgårda Vänersborg Västerås Åkersberga Årjäng Örebro Örnsköldsvik Östersund

Söders Olja & Rör Silverstadens Rör Hedlunds Rör Bad & Värme Holmboms Värme Bad & Värme Rörmokarn i Sollefteå Bad & Värme/Herberts Rör Bad & Värme Installationsgruppen Bad & Värme/Vågbro Rör Bad & Värme/Rör & Smide Bad & Värme Täby Bad & Värme AC Golv och Plattsättning AB Lundgrens Rör i Vedum Rör & Bad Vårgårda VVS Rör Anders VVS & Energi Bad & Värme/Nya Rörbolaget Kakelshopen i Åkersberga Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Bad & Värme Bad & Värme Ö-vik Bad & Värme/Norderåsens VVS

Kopparvägen 6 Gruvvägen 44 Mossvägen 41 Mejerigatan 2 Storgatan 46 Boge Mojner 828 Bangatan 4 Doterödsvägen 25 Solrosgatan 3 Sälenvägen 15 Växelgatan 7 Lokgatan 3 Nya Industrivägen 3 Måttbandsvägen 6–10 Björnvägen 7 Larvsvägen 40 Hyvelgatan 11, infart Willys P Korsgatan 40 Vassbottengatan 8 Retortgatan 5 Stationsvägen 24 Snickargatan 19 Markgatan 23 Karlslundsvägen 1 Hemvägen 28

0470-925 50 070-5826916 026-27 30 75 0511-101 59 0910-72 04 05 0498-22 07 00 0620-150 15 0303-801 09 0526-667 10 0280-207 75 0270-100 90 0477-130 50 0156-12701 08-630 07 00 090 - 14 38 00 0512-405 36 0498-500 76 0322-62 00 60 0521-657 00 021-38 04 30 08-540 229 80 0573-100 03 010-106360 0660-84345 063-14 01 50

Läggesta 111

0583-711077 0531-10302 016-146843 0157-100 61 0503-122 22 0451-60238 0451-38 18 70 08-583 550 50 072-7014077 08-715 56 16 0456-128 33 018-692848 0708-607713 040- 42 26 00 08-540 681 50

SERVICE OCH INSTALLATION Askersund Bengtsfors Eskilstuna Flen Hjo Hässleholm Hässleholm Järfälla Nyköping Saltsjö-Boo Sölvesborg Uppsala Vedum Vellinge Åkersberga

Askersunds Brunnsborrning Bad & Värme Djurgårdens Bygg & Miljö Lundberg & Jonsson Rör Rörfixarna i Hjo Bad & Värme VVS-teamet Järfälla BadrumsRenovering Sörmlandskustens VVS Turex Rör B. Göranssons Rör J-G Rör Lundgrens Värme & Sanitet Wickmans Rör Frödins Rör

Fabriksgatan 16 Åsegatan 8 Filvägen 6 Fabriksgatan 15 Väpnargatan 7 Skarprättarvägen 11 Blommenhovsvägen 24 Telegramvägen 46C Svetsarvägen 3 Spikgatan 6 Spikgatan 8

Gilla oss på Facebook!

www.bad-varme.se Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Vid större förändringar i valutakursen förbehåller vi oss rätten att justera våra priser i euro.

®

Bad & Värme dr 2 2017  

Bad & Värme DR utskick 2.2017 April - Maj