Page 1

NR 4 AUGUSTI/SEPTEMBER 2018

Nu är det dags att byta WC-stol!

Läs mer sid 4–5

INSTALLERAT-OCH-KLART!

Fast pris på produkt och installation

TRYGGHETSFÖRSÄKRING Ingår i 6 år

RÖRMOKARSERVICE Lugn, det fixar vi!

KAMPANJEN GÄLLER 27/8 – 23/9 2018 DR4_2018.indd 1

2018-08-07 09:28


2

Har du inspirerats i sommar? Hoppas sommaren varit bra och att du haft möjlighet att vila upp dig ordentligt. Du kanske har varit på landet och tagit det lugnt? Eller varit ute och rest och sett nya platser? Kanske har du fått massor av inspiration och känner nu när du kommer hem att du har fått världens bästa idé om hur ditt nya badrum ska se ut? Bra! För hos oss är det egentligen det enda du behöver. Nästan oavsett var i Sverige du bor så finns det en Bad & Värme-butik som kan förverkliga dina badrumsdrömmar. Och genom vårt koncept ”Komplett badrum” vet du exakt hur ditt badrum kommer se ut och exakt – på öret – hur mycket det kommer att kosta, redan innan du bestämmer dig. Vi kan också komma med goda råd och ge ytterligare inspiration till dina idéer. Komplett badrum är en trygg affär. Dels genom att alla våra drygt 1 000 medarbetare är certifierade och yrkesskickliga våtrumsinstallatörer. Och dels för att vi alltid lämnar en omfattande 6-årig Trygghetsförsäkring på alla kompletta badrum vi bygger. Besök din närmaste Bad & Värme-butik så hjälper vi dig att rita upp det perfekta badrummet för just dig.

KOMPLETT BADRUM ÄR EN TRYGG AFFÄR

DR4_2018.indd 2

2018-08-07 09:28


3

Inget vidare för smuts och bakterier. nt a k l o p s n a t u t l e H – 0 6 2 6 a Ifö Spir

IFÖ SPIRA 6260 RIMFREE®

WC-stol

Utan spolkant, vilket gör att bakterier & smuts har svårt att gömma sig. Ifö Clean rengöringsvänlig glasyr. Fresh WC – håller din WC-stol fräsch länge. Mjukstängande hårdsits. 42 cm sitthöjd. Hel cisternkåpa utan skarvar, separat innercistern för att undvika kondens & ge tystare spolning & påfyllning. Svensktillverkad.

Installerat-och-klart-pris*

5 495:-

Ifö Spira spolknapp förkromad med Fresh WC.

Spara 500:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 5 995:-

Delbetala 12 mån 493:-** * Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se ** Villkor för delbetala se sid 23.

DR4_2018.indd 3

2018-08-07 09:28


4

Bad & Värme vs Fukt & Mögel Det kan se fint ut på ytan, men dolt där under kan alla möjliga fel dyka upp. Idag råder det brist på VVS-hantverkare med rätt utbildningar och certifieringar, vilket leder till dålig service och dåliga installationer. På Bad & Värme lämnar vi ingen kund med droppande kranar och felkopplade rör. Som Sveriges ledande VVS-kedja har vi ett uppdrag.

Nu är det dags ! l o t s C W a att byt

Vi tar fajten mot fuskbyggare. Bad & Värme finns på 90 orter i Sverige och består av fler än 900 yrkesutbildade och certifierade hantverkare med mångårig erfarenhet. Vi har en unik trygghetsförsäkring. Vi jobbar bara med kvalitetsvarumärken och ger våra kunder fasta priser på produkt och installation.

Sparar på jordens resurser. Tillsammans med våra leverantörer erbjuder vi energieffektiva lösningar i badrum och värmesystem. Nu ska vi gå ett korståg mot de slarviga och kortsiktiga fuskbyggarna i branschen. När du anlitar Bad & Värme kan du känna dig trygg. Detta för att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-hantverkare som kan installera nya badrum, kranar, golvvärme och värmesystem. Välkommen in, hos oss får du allt från inspiration, till installation!

Det renoveras och byggs om som aldrig förr och många lägger ner otroliga belopp på nya kök, golv och tapeter. Men konstigt nog är det många som behåller den gamla toalettstolen. Trots att det varken är dyrt eller jobbigt att byta till en ny, fräsch och modern.

Fukt & Mögel trivs i gamla och fuskbyggda badrum, i trasiga fogar och dåliga tätskikt.

I Sverige sitter vi på gamla toastolar. I snitt är de över 30 år. Åker man över till Danmark så är de häften så gamla. Trots att det är hemmets viktigaste och mest använda möbel så är toaletten lite bortglömd. Det är märkligt tycker Jeanette Smårs, försäljningschef på Ifö/Geberit.

Priser Priser i euro? i euro? Vill Villduduveta vetavad vadpriset prisetblir bliri euro i eurosåsådividerar dividerar dududet dethelt heltenkelt enkeltmed med10. 10,50

– När man fl yttar in i ett nytt hus så är det inte många som skulle ta över den tidigare ägarens säng. Det skulle kännas för personligt. Men vi behåller gladeligen den gamla toan, fast det inte kostar mer

DR4_2018.indd 4

än några tusenlappar att få en helt ny, som ingen annan suttit på, säger Jeanette. Det finns många fördelar med att byta till en ny toalettstol, förutom att det känns fräschare. Nya stolar är faktiskt mycket bättre, både ur hygien- och miljösynpunkt. Ta nya Ifö Spira Rimfree som exempel. Tack vare att den helt saknar spolkant, så har bakterierna ingenting att fastna under. De kantfria stolarna är helt enkelt mycket lättare att hålla rena.

2018-08-07 09:28


A

VÄR D &

M E

B

5

IFÖ

Ifö Spira Rimfree utan spolkant

Nya stolar är faktiskt mycket bättre, både ur hygienoch miljösynpunkt.

Ifö Spira Rimfree vägghängd

JEANETTE SMÅRS, FÖRSÄLJNINGSCHEF PÅ IFÖ/GEBERIT

När det gäller miljön, så är nya toalettstolar betydligt mer snålspolande än äldre. Spira Rimfree har separata cisterner för påfyllning och spolning, vilket gör att den förbrukar mindre vatten, samtidigt som den fylls på snabbare mellan spolningarna. – Problemet är nog att folk inte riktigt inser och förstår hur enkelt och billigt det är att byta toastol. En del tänker nog att ”vi väntar med det tills vi renoverar badrummet”, men det behöver de ju inte göra! Det är ju bara att byta ut stolen och sedan spara den när man byter ut resten av badrummet, säger Jeanette. Nya Ifö Spira Rimfree får man naturligtvis hjälp med och man slipper göra jobbet själv. Bad & Värme har alltid bra installerat-och-klart-pris på Ifös toaletter. Enklare kan det inte bli.

DR4_2018.indd 5

Rimfree finns i flera storlekar och utföranden, både golvstående och vägghängda. Och har du redan en dold cistern i badrummet, så går det förstås utmärkt att bara byta ut själva WC skålen. – Ja, det är varken dyrt eller komplicerat, så jag kan faktiskt inte förstå varför folk sitter kvar på gamla toalettstolar. Det är dags att byta nu, tycker Jeanette. Och vi på Bad & Värme kan bara hålla med. Hör av dig till din Bad & Värme-butik så hjälper vi dig att byta ut hemmets viktigaste möbel.

Nya innovativa duschtoaletten Geberit AquaClean

2018-08-07 09:28


6

KOMPLETT G Vi ger dig ett fast pris på produkt och installation. Monterar ned, forslar bort och tar hand om det gamla innan vi monterar det nya. Och givetvis ingår 6 års Trygghetsförsäkring. Det är vad vi kallar komplett badrum. Och en sak till: Vi gör allt själva, vilket innebär att vi ansvarar för hela jobbet. Tryggt va! Info om hur vi räknat, vad som ingår och vilka tillval som finns kan ni se på bad-varme.se

KOMPLETT GÄSTTOA PÅ 3 M2

87 500:-

• IFÖ Spira möbelpaket 57 cm, vit. Inkl. tvättställ. • IFÖ Sense överskåp, vit SOS 30 cm. • IFÖ Option Spegel skåp LED Bas, vit. • MORA MMIX Tronic tvättställsblandare.

Delbetala 60 mån 1 924:-**

* Priset är beräknat på ett badrum med en golvyta på 3m . Priset gäller om ROT-avdrag medges. Exkl. accessoarer och handdukstork. Se fullständiga villkor på www.bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23. 2

DR4_2018.indd 6

Inredning och produkter

• IFÖ Spira 6260 Rimfree® WC-stol, helt utan spolkant. • BRICMATE A24 White Matt Basic Kakel. • BRICMATE B11 Concrete Grey Klinker.

2018-08-07 09:28


T GÄSTTOA

7

Inredning och produkter

KOMPLETT GÄSTTOA PÅ 3 M2

97 700:-

• IFÖ Sense halvhögskåp, grå. • IFÖ Option OSB 60 spegel med belysning. • IFÖ Sense överskåp SOS 30 grå. • MORA MMIX Tronic tvättställsblandare. • SIGMA fixtur std 112 cm.

Delbetala 60 mån 2 144:-**

* Priset är beräknat på ett badrum med en golvyta på 3m . Priset gäller om ROT-avdrag medges. Exkl. accessoarer och handdukstork. Se fullständiga villkor på www.bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23. 2

DR4_2018.indd 7

• IFÖ Sense möbelpaket SDSSMP 60C, Grå. Inkl. tvättställ.

• IFÖ Spira 6245 Rimfree® vägghängd WC-stol med spolknapp Sigma 20 matt. Helt utan spolkant. • BRICMATE A24 White Matt Basic Kakel. • BRICMATE B11 Concrete Grey Klinker.

2018-08-07 09:28


8

MACRO DESIGN AURA

Kommod

En exklusiv, sofistikerad serie med edge för den trendmedvetne med vackra fasade kanter som elegant integreras i möbeln. Designade tvättställ och lyxiga benstativ som skapar en känsla av det lilla extra. Aura möbelserie kan du välja mellan tre vackra tvättställ, två porslinstvättställ och ett glastvättställ. Välj mellan klassisk vitlackad front eller den nya trendiga antracitgrå.

Pris från:

8 468:-

Ord. pris från 10 585:- exkl. blandare & benställning

MACRO DESIGN MIRROR WALL LED

Spegel

En elegant spegel som passar i princip överallt. Välj till belysningsarm, ovanpåligande belysning, infälld belysning, Kube eller Puls. Oavsett vilken du väljer så är det LED-belysning i samtliga. Spegeln kan fås med eller utan utdragsfunktion (ej spegel med infälld LED). Stativet göms mot väggen och blir helt dolt när spegeln dras in.

Pris från:

20% PÅ HELA AURA-SERIEN SAMT SPEGLAR!

5 268:Ord. pris från 6 585:-

MACRO DESIGN AURA

Högskåp

Till Aura möbelserie finns matchande högskåp i en bredd. Högskåpet har samma fasade kanter som kommoden som ger samma lyxiga utseendet som kommoden. Ett vackert högskåp som gör sig lika bra i vitt som i antracitgrått.

Pris från:

5 508:-

Ord. pris från 6 885:- exkl. benställning

% 0 2 sch På hela du serien Spirit från Macro Design!

MACRO DESIGN SPIRIT RUND

Duschväggar

Vår nya duschserie Spirit andas innovation och ger ett stiligt intryck med diskreta profiler, glas som smälter in och skapar en enhetlig linje i badrummet. En unik duschserie med en mängd valmöjligheter där du kan kombinera din dusch så att du får den precis som du vill. Spirit har en elegant knopp och som tillval finns det stilrena handtaget samt ett sobert hålhandtag på vissa modeller. Spirit är formstark och föränderlig!

Prisexempel Spirit Rund 90x90:

Installerat-och-klart-pris*

7 895:Spara 1 745:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 9 640:-

Delbetala 12 mån 693:-** *Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR4_2018.indd 8

2018-08-07 09:29


-

9

SPARA 1 984:-

SPARA 1032:-

SVEDBERGS FORMA

NCS-färger

Går att få i 1945 olika nyanser mot ett pristillägg. På lilla bilden, Dusty Pink.

20% rabatt SPARA 821:-

På hela Forma serien från Svedbergs!

SVEDBERGS FORMA

Möbelpaket

Underdel 120 x 45 cm. Vit med fyra lådor, BOX ONE och Easy Clean. Med läderflärp i naturfärgat läder och krom. Vass porslinstvättställ 120 cm dubbel. Exkl. blandare.

Installerat-och-klart-pris*

18 112:Spara 3 845:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 21 957:-

Delbetala 24 mån 790:-** SVEDBERGS FORMA

Möbelpaket Underdel 60 x 45 cm. Svart ek med två lådor, BOX ONE och Easy Clean. Handtag nr 5. Deep porslinstvättställ 60 cm. Exkl blandare.

7 324:SPARA 1 831:-

Spegel

120 cm, vit LED. Belysningen är energisnål och anpassad för att ge ett behagligt ljus. IP44.

7 936:-

Ord. pris 9 155:-

Ord. pris 9 920:-

SVEDBERGS IMAGO

SVEDBERGS FORMA

Spegel

Högskåp

60 cm svart matt LED.

172 x 40 x 35 cm. Vit. Med läderflärp i naturfärgat läder och krom.

3 284:Ord. pris 4 105:-

DR4_2018.indd 9

SVEDBERGS TOP-MIRROR

4 128:Ord. pris 5 160:-

2018-08-07 09:29


10

GUSTAVSBERG ESTETIC ROUND

GUSTAVSBERG ESTETIC SQUARE

GUSTAVSBERG NAUTIC 1500 HYGIENIC FLUSH

WC-stol

Hygienic Flush med öppen spolkant för enklare rengöring. Dolt s-lås, dubbelspolning 2/4L, sits med Soft Close och Quick Release. För limning. Ytbehandlad med smutavstötande Ceramicplus.

Installerat-och-klart-pris*

4 995:-

Endast WC-stol 2 995:Spara 3 324:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 8 319:-

GUSTAVSBERG ESTETIC

GUSTAVSBERG ESTETIC ROUND & SQUARE

Krom med organiskt formspråk. Eco-stopp, justerbart maxflöde. Finns även i svart och matt vit. Priset avser krom.

Gustavsbergs nya takduschar Round och Square ger ett generöst vattenflöde från den tunna och stora takduschen. Handduschens tre funktionella strålbilder kombineras smart funktion med en stund av välbefinnande. Omkastaren är inbyggd i termostatblandaren och Easy clean, designen på duschmunstyckena gör att kalkavlagringar effektivt kan torkas bort. Kan kombineras med Gustavsberg badkarspip.

Tvättställsblandare

999:-

Takdusch

Ord. pris 1 287:-

SPARA 288:-

Installerat-och-klart-pris*

5 795:Spara 1 421:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 7 216:-

Delbetala 12 mån 518:-**

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR4_2018.indd 10

2018-08-10 13:29


11

GUSTAVSBERG GRAPHIC

GUSTAVSBERG GRAPHIC

Kommod med tvättställ Kommodskåp 100 cm med tvättställ och två grå släta luckor. Tunt, heltäckande tvättställ i porslin. Utfällbart lönnfack för förvaring av småsaker ovan lådorna. Utrymme för montage av eluttag.

Pris från:

8 295:-

Ord. pris 10 296:- exkl. blandare.

GUSTAVSBERG GRAPHIC

Kommod med tvättställ

Pris från:

Kommodskåp 60 cm med tvättställ och två vita släta luckor. Tunt, heltäckande tvättställ i porslin. Utfällbart lönnfack för förvaring av småsaker ovan lådorna. Utrymme för montage av eluttag.

5 795:-

Ord. pris 7 176:- exkl. blandare

GUSTAVSBERG GRAPHIC

Spegelskåp

Grått spegelskåp 100 cm med dubbelsidiga spegeldörrar. Frostade nederkant motverkar synliga fettfläckar. Mjukstängande dörrar. Belysningsramp IP44 klass som tillval.

Pris från:

3 995:Ord. pris 5 096:-

GUSTAVSBERG GRAPHIC

Väggskåp

Graphic väggskåp 60 cm och endast 16 cm djupt. Toppskiva med belysning som tillval. Kan kombineras med Graphic väggskåp och högskåp. Finns även i 32 cm djup. Upphängningssystem som är lätt att montera och justera på vägg.

Pris från:

2 995:Ord. pris 3 640:-

Spegelskåp

Vit spegelskåp 60 cm med dubbelsidiga spegeldörrar. Frostade nederkant motverkar synliga fettfläckar. Mjukstängande dörrar. Belysningsramp IP44 klass som tillval.

GUSTAVSBERG GRAPHIC

Pris från:

2 995:Ord. pris 3 640:-

Högskåp

Högskåp med två släta luckor. 32 cm djup med smart förvaring i övre dörren. Kan kombineras till moduler med Graphic väggskåp. Upphängningssystem är lätt att montera och justera på vägg.

Pris från:

4 995:Ord. pris 6 136:-

DESIGNADE GOLVBRUNNAR NYHET! SMEDBO DK3048

199:-

Tvålkorg

För duschblandare, polerad krom.

Ord. pris 281:-

SMEDBO DK2140 & DK2150

699:-

Duschskrapa

i kromat rostfritt stål, inkl självhäftande krok. Rund eller kvadratisk.

Ord. pris 961:-

SMEDBO DK3060

Hörnhylla

För inkakling, polerat rostfritt stål.

SPARA 1 443:-

SPARA 799:-

289:Ord. pris 339:-

20% rabatt

Gäller på hela Beslagsbodens självhäftande sortiment.

PURUS LINE PREMIUM

PURUS LINE 800 RIB

Purus Line Premium är en elegant och flexibel golvbrunn med osynliga kanter som ger ett exklusivt helhetsintryck i ditt badrum. Den installeras tätt intill väggen, nu finns inga begränsningar i ditt val av kakel- och klinkerplattor.

Uppfyller dagens krav på design & funktion, utan att ge avkall på vattensäkerheten. Finns i 60/ 70/80/90/100/120 cm. Levereras med ram, brunnsdel, klämring, monteringskit för trä- & betongbjälklag, hårsil & NOOD-lås. Stort urval av mönster & material. Pris avser Purus Line 800 Rib.

Golvbrunn

Pris från:

4 995:Ord. pris från 6 438:-

DR4_2018.indd 11

Golvbrunn

4 526:Ord. pris 5 325:-

2018-08-07 09:30


12

NYHET!

BERÖRINGSFRI

ORAS OPTIMA 2729F

ORAS OPTIMA 7150

Köksblandare

Termostat

Med flexibel, svängbar utloppspip med två strållägen. Beröringsfri funktion och användarvänliga vred för kallt och varmt vatten. Temperaturdisplay och Smart elektronisk diskmaskinsavstängning.

Termostatblandare för dusch, anslutning 160cc. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Finns även som 40cc.

7 995:- 1 495:Ord. pris 10 115:-

Ord. pris 2 654:-

SPARA 2 120:-

SPARA 1 159:-

ORAS APOLLO 544

Duschset

Handdusch (Ø 95 mm) med tre strållägen, Eco-flöde, duschslang 1750 mm & tvålkopp. Enkel installation, flexibla väggfästen, max 720 mm.

595:Ord. pris 1 059:-

SPARA 464:-

ORAS SAFIRA 1010F

NYHET!

Tvättställsblandare Med fast utloppspip och strålsamlare. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.

ORAS OPTIMA 2739F

Köksblandare

Med flexibel, svängbar utloppspip med två strållägen och användarvänlig sidospak som är enkel att greppa. Smart diskmaskinsavstängning.

SPARA 701:-

849:Ord. pris 1 550:-

BERÖRINGSFRI HYGIENISK ENERGISMART

ORAS OPTIMA 1714F

Installerat-och-klart-pris*

7 551:-

Tvättställsblandare Hygienisk och lätt att använda, samtidigt som den kan hjälpa dig att spara upp till 50% av vatten- och energiförbrukningen. 6V batteridrift.

Endast blandare 5 995:Spara 2 565:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 10 116:-

Delbetala 12 mån 664:-**

Delbetala 12 mån 293:-**

Installerat-och-klart-pris*

3 095:-

Endast blandare 1 539:Spara 1 019:- Ord. Installerat-och-klart-pris:4 114:-

SPARA 2 023:-

ORAS SAFIRA 1039F

Köksblandare Med hög pip och keramisk diskmaskinsavstängning. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.

1 795:Ord. pris 3 148:-

SPARA 2 030:-

ORAS SAFIRA 1029F

ORAS SAFIRA 1007F

Med sidospak och hög, svängbar utloppspip. Keramisk diskmaskinsavstängning, vrid 90° för på/av.

Med sidospak och hög, svängbar utloppspip. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.

Köksblandare

2 495:Ord. pris 4 525:-

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR4_2018.indd 12

Delbetala 12 mån 299:-**

Tvättställsblandare

Installerat-och-klart-pris*

3 165:-

Endast blandare 1 609:Spara 1 405:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 4 570:-

2018-08-07 09:30


13

E R A D N A L B S T E IT L A V K D E SÄTT PRICKEN ÖVER I M ENERGI- OCH VATTENBESPARANDE ENERGI- OCH VATTENBESPARANDE MORA ONE MINIPROFI

FM MATTSSON SILJAN

Mjukstängande med flexibel pip och 2-stråligt munstycke (normal och sköljstråle). Energioch vattenbesparande strålsamlare 8 l/min. Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr. Med diskmaskinsavstängning.

Stilfull mjukstängande med hög svängbar pip och Eco Flow 9 l/min. Miljöanpassad enligt Eco Safe™. Kallstartsfunktion. Diskmaskinsavstängning

Köksblandare

Köksblandare

Installerat-och-klart-pris**

Installerat-och-klart-pris*

5 495:-

3 351:-

Endast köksblandare 4 199:-

Endast köksblandare 1 795:-

Spara 3 006:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 8 501:-

Spara 685:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 4 036:-

Delbetala 12 mån 493:-**

ENERGI- OCH VATTENBESPARANDE FLEXIBEL PIP FÖR KÖK SOM BEHÖVER DET DÄR LILLA EXTRA.

FM MATTSSON SILJAN DUO

Köksblandare

Förutom en traditionell spak har FM Mattsson Siljan Duo även en sensorfunktion. Genom att hålla handen framför sensorn startar blandaren beröringsfritt. Den spolar med ett begränsat flöde under valbar tid – 4,8 eller 12 sekunder men kan även stoppas enkelt genom att hålla handen framför sensorn på nytt, enkelt och hygieniskt! Komplettera gärna med en elektronisk diskmaskinsavstängning!

DAMIXA ROWAN PRO

Köksblandare

Köksblandare med diskmaskinsavstängning, Eco-save, skållningsskydd, flexibel pip med kaklavvisande strålsamlare.

Installerat-och-klart-pris*

6 955:-

Endast köksblandare 5 399:-

Delbetala 12 mån 615:-**

Spara 685:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 4 036:-

Installerat-och-klart-pris* Installerat-och-klart-pris

3 495:-

Endast köksblandare 1 939:Spara 756:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 4 251:-

Delbetala 12 mån 326:-**

DR4_2018.indd 13

FM MATTSSON ELEKTRONISK

Diskmaskinsavstängning Touchknappen monteras i diskbänksplåten eller i bänkskivan, skivtjocklek 0-40 mm. Färgindikator för lägesval. Stänger av automatiskt efter 3 eller 12 timmar. Levereras med batteri 9V. Anslutning G1/2 och hålmått Ø20-21 mm.

1 780:2018-08-07 09:30


14

Taksil på hela 400 mm!

. T E IT L A V K A D O G A M M VÄLJ DIN STIL , FÅ SA

Installerat-och-klart-pris*

Installerat-och-klart-pris*

5 495:-

4 851:-

Endast takdusch 4 139:-

Endast takdusch 3 495:-

Spara 2 856:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 8 351:-

Spara 2 855:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 7 706:-

Installerat-och-klart-pris*

Installerat-och-klart-pris*

6 768:-

8 995:-

Endast takdusch 5 439:-

Endast takdusch 7 559:-

Spara 3 151:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 9 946:-

Spara 5 151:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 14 146:-

FM MATTSSON SILJAN

MORA CERA

MORA ONE SHOWER SYSTEM KIT

DAMIXA HILINA

Säkerhetsblandare 160 cc med inbyggd omkastare som ger en mer stilren design och enklare rengöring. Tak- & handdusch med kalkavvisande sil. Eco Flow, handdusch 9 l/ min & takdusch 12 l/min. Metallslang med anti-twist, duschstång med väggtätning (kan kapas vid behov).

Duschlösning som ger en exakt temperaturåtergivning och minskar vattenförbrukningen med upp till 50%. En luftinblandning ger vattnet en högre upplevd volym och duschsilen är speciellt utformad för att ge vattnet samma styrka på strålen vid halva flödet mot normala duschar. Man kan enkelt öka flödet till 9l/min med Eco-knappen på termostatblandaren.

Termostatblandare 160 cc med inbyggd omkastare för tak- och handdusch med en taksil på hela 400 mm. Energi- och vattenbesparande handdusch 9 l/min och takdusch 20 l/min och båda är utrustade med antikalksystem Easy Clean.

Komplett 160 cc, Eco-Klick vattensparfunktion. Integrerad omskiftare styr vattnet till tak-/handdusch. Stor taksil 200 mm, 1750 mm lång metallslang med antitwist. Skållningsskydd. Rub-Clean, kalkavvisande munstycken.

Takduschpaket

Delbetala 12 mån 599:-**

Shower System Kit

Delbetala 12 mån 439:-**

Takduschpaket

Delbetala 12 mån 785:-**

Takduschpaket

Delbetala 12 mån 493:-**

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR4_2018.indd 14

2018-08-07 09:31


15

VATTENBESPARANDE ENERGI- OCH VATTENBESPARANDE

DAMIXA ROWAN

MORA CERA B5

Rowan Tvättställsblandare med keramisk insats och skållningsskydd samt kaklavvisande strålsamlare. Blandaren är även utrustad med vattensparfunktion, Eco-Save. En blandare med ett mjukt formspråk som gör att produkten passar väl in i de flesta badrumsmöbler.

Mora Cera är en tvättställsblandare med tilltalande modern design som samtidigt är energieffektiv och användarvänlig för hela familjen. Mora Cera skapar en lyxig känsla i ditt badrum, samtidigt som du sparar på både miljön och energikostnader. De integrerade sparfunktionerna i kranen påverkar inte användarkomforten - det som du kommer att märka är att vatten och energikostnaderna minskar!

Tvättställsblandare

Tvättställsblandare

Installerat-och-klart-pris*

Installerat-och-klart-pris*

Endast blandare 789:-

Endast blandare 895:-

2 345:-

Spara 556:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 2 901:-

Delbetala 12 mån 230:-**

2 451:-

Spara 425:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 2 876:-

Delbetala 12 mån 239:-**

ENERGI- OCH VATTENBESPARANDE

MORA ONE

FM MATTSSON SILJAN

En mjukstängande tvättställsblandare med keramisk tätning ifrån Mora armaturs senaste serie designad av Thomas Sandell. Energi och vattenbesparande strålsamlare 5 l/min.

Miljöanpassad enligt Eco Safe™. Mjukstängning tar bort tryckstötar & smällar i rör & blandare, vilket förlänger livstiden. Med Eco Flow 6 l/min. Kallstartsfunktion. Finns även i en mindre modell.

Tvättställsblandare

Tvättställsblandare

ENERGI- OCH VATTENBESPARANDE

Installerat-och-klart-pris*

Installerat-och-klart-pris*

Endast blandare 2 339:-

Endast blandare 1 139:-

3 895:-

Spara 1 606:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 5 501:-

Delbetala 12 mån 360:-**

DR4_2018.indd 15

2 695:-

Spara 373:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 3 068:-

Delbetala 12 mån 260:-**

2018-08-07 09:31


16

UNT BADA UTE ÅRET R

I 38° C *Locklyftare Locklyftare på köpet, modell Neptun GS! Värde 2 900:-

TAPWELL EVO TVM7200

Takduschpaket

Takduschpaket med tryckbalanserad termostat och omkastare i vred. Höj- och sänkbar. 160cc. Kombineras med blandarfäste.

Nu uppgraderad!

NEPTUN FAMILYSPA

54 900:Ord. pris 79 900:Fri frakt ingår! Avser till tomtgräns, ej kranlyft.

EXTRA HANDDUSCH MEDFÖLJER

TAPWELL EVO070 WATERFALL

Tvättställsblandare Med mjuka former och vattenfallsflöde. Kombineras med bottenventil. Krom.

Installerat-och-klart-pris*

Installerat-och-klart-pris*

6 951:-

3 151:-

Endast takdusch 5 595:-

Endast blandare 1 595:-

Spara 2 400:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 9 351:-

Delbetala 12 mån 614:-**

Spara 500:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 3 651:-

Delbetala 12 mån 298:-**

Storlek: 200x 200x89 cm Antal platser: 6 st inkl. lounger Antal kromade jets: 31 st Vattenvolym: 1260 liter Tomvikt: 338 kg Totalvikt: 1598 kg El: 230 V 50 Hz, 2 x 16 A Pumpar: 1 st á 2.5hk, 2 hastigheter Värmare: 3000W Antal filter: 1 st Belysning: 1 st. flerfärgs LED lampa under vatten samt LED punktbelysning i vattenlinjen Elektronik: Amerikanskt Balboa styrsystem Ozonator: Ja Lock: Isolerat thermolock Startpaket med kemiprodukter: Ja

Insida Sterling silver. Utsida grå.

Isfack för kylda drycker ingår.

Delbetala 36 mån 1 774:-**

DEMERX SPACE

DEMERX CONE

DEMERX READY

Rymlig design med 3 hyllplan som även rymmer de lite högre flaskorna (230 mm mellan hyllplanen). Hängs enkelt över duschvägg/kabin och låses mot vägg med de inkluderade sugkopparna. Upphängningskrok med skyddshölje. Av Rostfritt Stål 18/8 med koppar- och krombeläggning. Med 5 års rostskyddsgaranti.

Snygg pedalhink i konisk form. Rymmer 5 liter. Med löstagbar innerbehållare och lyftbygel. Finns i vit, svart och blankpolerad.

Snygg och praktiskt toapappersstativ med plats för 3 extra rullar. Krom.

Duschhylla

Pedalhink

799:-

Pappershållare

239:-

Ord. pris 329:-

369:-

Ord. pris 479:-

Ord. pris 941:-

SPARA 142:-

SPARA 110:-

415:-

DEMERX CYLINER

WC-borste

Ord. pris 535:-

Läcker WC-borste i snygg design. Utbytbart borsthuvud. Finns i vit, svart & blankpolerad.

159:Ord. pris 228:-

SPARA 69:-

DR4_2018.indd 16

DEMERX SPACE TWIN/SINGLE

Blandarkorg

Läcker design & högsta kvalité, detta sammanfattar SPACE TWIN & SINGLE Blandarkorg. Den passar dessutom perfekt med SPACE Duschhylla. Hängs enkelt över blandaren, för en fuktsäker installation. Passar blandare med C/C 150-160. Rostfritt Stål 18/8 med koppar- och krombeläggning. 5 års rostskyddsgaranti.

315:Ord. pris 416:-

SPARA FRÅN 100:-

2018-08-07 09:31


17

CINDERELLA, DEN TESTVINNANDE FÖRBRÄNNIGSTOALETTEN UNIKA FÖRDELAR MED FÖRBRÄNNINGSTOALETTEN: • Inget vatten eller avlopp • Luktfri • Tar liten plats • Inga problem med flugor • Enkel avfallshantering (aska) • Inga kemikalier eller tillsatser krävs • Askan är utmärkt som gödning

CINDERELLA COMFORT

Förbränningstoalett Slutet luftsystem för styrd till- & frånluft som minimerar kallras samt säkrar optimal förbränning & energiförbrukning. Produkten är CE-märkt & godkänd av SEMKO.

Installerat-och-klart-pris*

44 995:Endast toalett 41 500:-

Delbetala 24 mån 1 910:-**

Boka på vår hemsida !

lart Installerat-och-k

PAX LIMBO

Elektrisk Handdukstork Med ny unik Momento II-timer med möjlighet till appstyrning. Smart separat kopplingshus för enkel elanslutning/dockning av handdukstorken. Endast 24W. Vändbara zinkfästen. 50x1400 mm. Finns i krom eller vit. Kan även beställas i valfri NCS-kulör mot en extra kostnad.

Du kan enkelt boka Installerat-och-klart-produkter hos din närmaste Bad- & Värmebutik direkt på vår hemsida. Gå in på bad-varme.se/boka och gör din bokning, så kontaktar din valda butik dig.

2 795:Ord. pris 2 888:-

1.

Välj en Installerat-och-klart-produkt.

2.

Klicka på ”Boka Installerat-och-klart!” på produktsidan.

3.

Välj butik, fyll i dina uppgifter och klicka på ”Skicka”.

4.

Du betalar ingenting vid bokningstillfället, betalning

5.

Du får en bekräftelse på bokningen direkt på webben och en skickas till din e-postadress där kontaktuppgifter till vald butik och info om bokad produkt finns med.

6.

Vi tar i regel kontakt med dig inom en arbetsdag för att komma överens om tid för installation.

görs senare till den valda butiken.

Krom

Vit

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR4_2018.indd 17

2018-08-07 09:32


18

Det finns mycket att tänka på när du ska uppgradera ditt värmesystem. Hur fungerar egentligen bergvärme? Och hur mycket pengar kan du spara när du byter till miljövänlig energi? I vår webbserie får du följa en av Sveriges största idrottsprofiler på vägen till ett perfekt inomhusklimat. SE WEBBSERIEN PÅ NIBE.SE

DR4_2018.indd 18 NIBE_Bad&Värme_210x297_DR4.indd 1

2018-08-07 2018-05-07 09:32 13:39


7 13:39

19

LK Vattenfelsbrytare t säkert sätt att undvika vattenskador

Et

En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg och inte minst dyr. Försäkringen täcker sällan allt som måste repareras, utan ersättningen reduceras bl. a av åldersavdrag på golv, väggar och inredning. För den som drabbas innebär det även olägenheter som renovering, långvarigt stök i hemmet eller t o m utflyttning. LK Vattenfelsbrytare är ett säkert sätt att undvika skador.

LÄS MER PÅ:

WWW.LKSYSTEMS.SE/ VATTENFELSBRYTARE

LK Vattenfelsbrytare ger dig kontroll över vattnet i ditt hem - som i kök, badrum, tvättstuga och källare. Systemet stänger automatiskt av vattentillförseln om ett läckage upptäcks, och det tillåter dig även att enkelt stänga av vattnet när du vill. •

Upptäcker, larmar och stänger av

Kan styras och övervakas mobilt

Gör det enkelt att stänga av vattnet

Kan kopplas till villalarm

Ansluts trådlöst eller trådbundet

Installeras lätt och smidigt

LK STANDARDPAKET WSS

Vattenfelsbrytare För dig som på ett enkelt sätt vill kunna stänga av och slå på vattnet när du lämnar respektive kommer hem till ditt hus.

Installerat-och-klart-pris*

9 495:*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR4_2018.indd 19

Spara 1527:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 11 835:-

Delbetala 12 mån 826:-**

2018-08-07 09:32


20

Populärt fristående badkar NORDHEM LILLEBY

Badkar

Fristående badkar i ovanligt nätt format. Därmed passar det även i mindre badrum. Lilleby har ett väl tilltaget baddjup och till verkas i Lucite®akryl, som ger en mjuk känsla och hög slitstyrka. Baddjup 450mm. Volym 190 liter. 1550x750x600 mm.

Lugn, det fixar vi!

12 990:Ord. pris 17 710:-

SPARA 4 720:-

Med vår Rörmokarservice hjälper vi dig med stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element, vattenskador, krånglande värmepannor, lågt vattentryck, trasiga WC-stolar, rördragning, ventilbyten, blandar- och duschbyten, läckande och sönderfrysta rör, tvättmaskins- och diskmaskinsmontering. Och lite till.

Rätt pump och service för fritidshuset Våra VVS-hantverkare kan också fixa ditt pumpbyte och utföra service vid öppning och stängning av ditt fritidshus. Mer om vår service och våra tjänster hittar du på www.bad-varme.se

Hjälper dig spara energi och kontrollera ditt värmesysytem DANFOSS ECOTM BLUETOOTH

Radiatortermostat

Elektronisk fristående radiatortermostat med intelligenta funktioner för enkel reglering manuellt och genom appen som får kontakt med termostaten via Bluetooth. Den är intelligent, användarvänlig och kan ställas in enligt dina behov. Smarta funktioner som öppen fönsterfunktion och schemaläggning hjälper till att spara energi (upp till 30%). Danfoss Eco™ erbjuder enkelhet och besparingar anpassat för ditt boende.

Pris från:

449:-

Varje enskild radiator kontrolleras enkelt via Bluetooth®

SPARA 611:Köp fler betala mindre! Pris/st vid köp av min:

1 st 599:3 st 499:6 st 449:-

DR4_2018.indd 20

2018-08-07 09:32


21

TIPS! ATT TÄNKA PÅ NÄR DU VÄLJER VARMVATTENBEREDARE:

SCANDIA PUMPS PEDRELLO JSWM2CX

Komplett pumppaket

Utöver rätt storlek på din varmvattenberedare - är det viktigt att välja rätt korrosionsskydd. Välj det material som passar bäst till just ditt vatten. Vid höga kloridhalter (>50 mg/liter) eller mycket kalk, så kallat hårt vatten, rekommenderar vi Metro Therms emaljerade beredare, istället för rostfritt. Däremot passar rostfritt bra om du t.ex har lågt PH-värde, då koppar kan få utfällningar vilket kan leda till missfärgningar.

JSW 1-fas Jetpump, 1x230V 0,75kW. Maxtryck: 5bar Kapacitet:70l/min.

2 395:-

METRO THERM

Ord. pris 3 145:-

FOCUS VLM-100S

SPARA 750:-

Installerat-och-klart-pris*

15 495:-

Spara 1 300:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 16 795:-

METRO THERM FOCUS VLM-220S SCANDIA PUMPS PEDRELLO

Installerat-och-klart-pris*

NK 5” 1-fas Pumppaket. Komplett installationsklar pumppaket för installation i grävda brunnar.

Spara 2 075:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 17 670:-

15 595:-

Komplett pumppaket

11 995:Ord. pris 15 113:-

SPARA 3 118:-

METRO THERM på r höga krav Där man ha fort är en om nk tte va varm eredare i varmvattenb lisk. er -s ien idea FOCUS VLM lv. go på as Dessa placer

FOCUS VLM-300S SPACE

Installerat-och-klart-pris*

15 995:-

Spara 2 362:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 18 357:-

THERMOPANEL TP V4

PURMO DELTA

Thermopanels radiatorkoncept har utvecklats för att möta höga krav på effektiv logistik och modern design. Det patenterade V4-kopplet svetsas in dolt bakom radiatorkroppen. Inga synliga rör och full frihet att installera radiatorn för endera botteneller sidoanslutning enligt svensk standard. Inkl. MMA Evosense termostat.

Delta-sortimentet gör det möjligt för dig att få exakt den radiator du vill ha precis där du vill ha den. Lång, kort, lodrät eller vågrät – och i den färg du vill ha. Den passar bra för både renoveringsobjekt och nya projekt och är speciellt snygg framför stora fönster. Förutom att den finns i 28 olika höjder kan du som tillval välja mellan 2, 3, 4, 5 eller 6 sektioner, från 300 till 3000 mm höjd och längder från 200 till 2500. Även som mittkopplad!

Radiator TP 22 509

Vid köp av 10 st

Sektionsradiator

Installerat-och-klart-pris*

3 442:-/st Spara 1 701:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 5 143:-

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR4_2018.indd 21

2018-08-07 09:32


22

! N E B M B S K I T U B

tiksbomben! u B av el d ta ch o oss priser? Kom in till n o n ka ll ti å bad-varme.se p er in kt u å d g ro t. p al ts e an it d al si bak Vill du fynda kv nt om i landet. Se ru r te or 0 9 er öv å Du hittar oss p SPARA 80:-

SPARA 37:-

119:-

39:-

SMEDBO OUTLINE LITE FK620

DEMERX

Plastspegel med självhäftande krok. Kromat rostfritt stål. Spegel 150 x 220 mm. Krok 42 x 55 mm. Erbjudandet gäller v. 35-38 2018.

Justerar enkelt mellan vanligt flöde & dusch. Går att vinkla & rotera 360° för smidig diskning/ avsköljning. Passar invändig (M24) & utvändig (M22) gänga. Erbjudandet gäller v. 35-38 2018.

Smink/Rakspegel

NAMN:

UPONOR SMATRIX STYLE

Rumsgivare

Kan monteras i enkel eller dubbel strömbrytarram för en mer diskret installation.

Blandarstril W

NAMN:

SPARA 116:-

SPARA 420:-

179:- 499:-

DANFOSS RA2990

ORAS APOLLO 540

Villa Radiatortermostat, 7-28 grader. Erbjudandet gäller v. 35-38 2018.

Handdusch (Ø 70 mm) med duschslang & tvålkopp. Enkel installation, flexibla väggfästen, max 720 mm. Erbjudandet gäller v. 35–38 2018.

Termostat

NAMN:

DESIGN SOM KÄNNS Optimerar inomhusklimatet, med lägre energikostnader och högre komfort som känns varje dag. Uponor Smatrix är ett intelligent reglersystem som ger dig ett behagligt inomhusklimat, samtidigt som du kan sänka uppvärmningskostnaderna. Du styr enkelt alla rumsinställningar via pekskärm, smartphone eller surfplatta.

Duschset

NAMN:

SPARAR BÅDE ENERGI, PENGAR OCH ÄR TRÅDLÖS!

• Tunna och eleganta termostater • Enkel styrning via pekskärm, smartphone eller surfplatta. • Passar befintliga Uponor Smatrix reglersystem för golvvärme och kyla.

DR4_2018.indd 22

2018-08-07 09:33


23

ingår i alla våra jobb.*

6 års Trygghetsförsäkring När du anlitar oss på Bad & Värme kan du känna dig fullständigt trygg. Dels för att du vet att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-hantverkare som kan sitt jobb. Dels för att det ingår en trygghetsförsäkring i våra jobb.

Upp till 100.000 kr i kompensation. Skulle något, mot förmodan, hända som har något med vår installation att göra, så träder vår försäkring in. Den täcker både självrisken för din hemförsäkring och det åldersavdrag ditt försäkringsbolag gör på byggnader och utrustning vid en skada. Vår försäkring gäller för dig i sex år efter installationen. Och försäkringen följer med fastigheten. Förutsättningen är att du själv har en villa- eller fritidshusförsäkring och att ditt försäkringsbolag beslutat att ersätta dig för skadan. *Totalkostnaden måste vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos medlemsföretag som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

NÄR DU VILL BETALA LITE I TAGET Bad & Värmekort

Projektkonto Representativt ex för delbetalning 36 månader* Bad & Värme projektkonto Kreditbelopp/Köp 100 000 kr Effektiv ränta 9,61 %

Rörlig årsränta 8,49 % Kreditkostnad 15 303 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord. delbet./mån** 3 204 kr

Representativt ex för delbetalning 12 mån* Bad & Värme-kort

Uppläggn.avg. 0 kr Totalt belopp att betala 115 303 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-12-27. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggningavgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

Kreditbelopp/Köp 10 000 kr Effektiv ränta 12,86 %

Rörlig årsränta 0% Kreditkostnad 715 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord.delbet./mån** 869 kr

Uppläggn.avg. 295 kr Totalt belopp att betala 10 715 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-12-27. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggningavgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala. Månad 12 861 kr

Månad 1 869 kr Månad 2 1 164 kr

Delbetala

10 000 kr på 12 månader

Månad 3–11 869 kr/mån

Exemplet ovan: totalt betalar du 10 715 kr Inkluderar en administrationsavgift på 35 kr per månad + 295 kr i uppläggningsavgift som debiteras månad 2.

30–60 dagars fri kredit. Betalningsalternativ väljer du när du får din avi.

DR4_2018.indd 23

Betala hela beloppet utan extra kostnad eller välj ett av delbetalningsalternativen.

Räntefritt upp till 24 månader.

Ansök om kortet i butiken, det kostar inget.

Fullständig information: resursbank.se eller ring vår kundservice på 0771-11 22 33

2018-08-07 09:33


BAD & VÄRME

1000

VVS-HANTVERKARE, ÖVER HELA SVERIGE BUTIK, SERVICE OCH INSTALLATION Arvika Bollnäs Borlänge Enköping Filipstad Färjestaden Gnosjö/Reftele Gävle Halmstad Helsingborg Hova Huddinge Hudiksvall Härnösand Kalmar Karlskoga Karlstad Katrineholm Kisa Kristinehamn Kungens Kurva Köping Laholm Linköping Ljusdal Ludvika Luleå Lund Lysekil/Brastad Malung Mariehamn Mariestad Mora Motala Munkedal Norrtälje Osby Piteå Rottne Rävlanda Sala Sandviken Själevad/Örnsköldsvik Skara Skellefteå/Kåge Slite Sollefteå

Värme & Kylteknik i Arvika Bad & Värmebutiken i Bollnäs Kakelgruvan Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/ Pe Be´s VVS Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Gnosjö Rör Bovärme i Gävle Bad & Värme Skånska Bad Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Huddinge Energi & VVS Frihemservice VVS Billströms Värme VVS Butiken Lindsdals Rör Bad & Värme/Pe Be´s VVS Karlstad Rörmontage Kamin & Kakel i Katrineholm Bad & Värme Bad & Värme/ Pe Be´s VVS B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv Bad & Värme/K & E Rör Bad & Värme Bad & Värme HP Rör & Värme Radiator VVS Bad & Värme Bad & Värme/RoA Golv & Kakel Rörläggerifirma Magnar Rönning Installationsgruppen Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska Bad & Värme Bad & Värme/Eklunds VVS Bad & Värme Bad & Värme Munkedal NM Rörservice Bad & Värme/Sahlins Rör Rörcentrum Söders Olja & Rör Johansson & Gunverth VVS & El Silverstadens Rör Hedlunds Rör Bad & Värme Ö-vik Bad & Värme Holmboms Värme Bad & Värme Rörmokarn i Sollefteå

Fallebergsvägen 23 0570-124 24 Renshammarvägen 8 0278-272 62 Skäggargatan 7 0243-22 70 55 Romgatan 10, bredvid Jysk 0171-511 01 Bagaregatan 6 0590-130 14 Storgatan 70 0485-316 70 Järnvägsgatan 35 0370-332 290 Stålbogatan 3 026-12 06 00 Söndrumsvägen 29 035-241 08 50 Kanongatan 157 042-400 94 40 Björnemossegatan 3 0506-307 95 Huddingevägen 342 08-746 00 20 Granebovägen 3 070-381 37 99 G:a Ådalsvägen 113 0611-154 23 Dagövägen 5 0480-696 00 Örebrovägen 27 0586-350 50 Kolvgatan 10 054-22 14 40 Videvägen 2 0150-517 40 Västra vägen 29 0494-125 50 Första Industrigatan 7A 0550-692 996 Jägerhorns Väg 15 08-740 80 30 Hantverkaregatan 21 0221-140 70 Kullsgårdsvägen 43 0430-10 000 Industrigatan 15 013-31 25 50 Södra Järnvägsgatan 50 0651-138 38 Målarvägen 5 010-458 66 55 Spantgatan 8 0920-108 80 Stora Gråbrödersgatan 15 046-272 72 99 Hallindenvägen 25 0523-470 71 Källvägen 15 0280-130 75 Godbyvägen 11 +35818-221 11 Förrådsgatan 45 0501-716 60 Skolvägen 6 0250-53 08 80 Medevivägen 71 0141-21 00 32 Mästarevägen 1 0524-715 11 Abborrvägen 12 0176-22 47 00 Tegvägen 5 0479-146 04 Batterigatan 6 0911-927 70 Kopparvägen 6 0470-925 50 Västergårdsvägen 9 0301-234050 Gruvvägen 44 070-582 69 16 Mossvägen 41 026-27 30 75 Karlslundsvägen 1 0660-843 45 Mejerigatan 2 0511-101 59 Storgatan 46 0910-72 04 05 Boge Mojner 828 0498-22 07 00 Bangatan 4 0620-150 15

Sollentuna Stenungsund Strömstad Sälen Söderhamn Tingsryd Täby Umeå Vedum Visby Vårgårda Vänersborg Västerås Åkersberga Årjäng Örebro Östersund

24 Rör Jour Bad & Värme/Herberts Rör Bad & Värme Installationsgruppen Bad & Värme/Vågbro Rör Bad & Värme/Rör & Smide Täby Bad & Värme AC Golv och Plattsättning AB Lundgrens Rör i Vedum Rör & Bad Vårgårda VVS Rör Anders VVS & Energi Bad & Värme/Nya Rörbolaget Kakelshopen i Åkersberga Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Bad & Värme Bad & Värme/Norderåsens VVS

Djupdalsvägen 7 08-24 24 20 Mejselvägen 3 0303-801 09 Solrosgatan 3 0526-667 10 Sälenvägen 15 0280-207 75 Växelgatan 7 0270-100 90 Lokgatan 3 0477-130 50 Måttbandsvägen 6–10 08-630 07 00 Björnvägen 7 090-14 38 00 Larvsvägen 40 0512-405 36 Hyvelgatan 11, infart Willys P 0498-500 76 Korsgatan 40 0322-62 00 60 Vassbottengatan 8 0521-657 00 Retortgatan 5 021-38 04 30 Stationsvägen 24 08-540 229 80 Snickargatan 19 0573-100 03 Elementvägen 13 019-10 63 60 Hemvägen 28 063-14 01 50

SERVICE OCH INSTALLATION Askersund Bengtsfors Bromma Bålsta Bålsta Enköping Eskilstuna Flen Gävle Hagfors Hanaskog Hjo Hässleholm Järfälla Karlskrona Kungsängen Nyköping Saltsjö-Boo Skövde Sölvesborg Sösdala/Hässleholm Tranemo Uppsala Vedum Vellinge Vendelsö Ystad Åkersberga Örebro

Askersunds Brunnsborrning Bad & Värme JGS Rör & Värme Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/Lindboms Rör Lindevalls Rör Djurgårdens Bygg & Miljö Lundberg & Jonsson Rör VVS-Installatören i Gävle Bad & Värme/Pe Be´s VVS VVS-Service i Knislinge Rörfixarna i Hjo VVS-teamet Järfälla BadrumsRenovering Redmos Rör Stockholms Rörservice Sörmlandskustens VVS Turex Rör A. Lennartsson VVS-Service B. Göranssons Rör Bad & Värme Tranemo Rör J-G Rör Lundgrens Värme & Sanitet Wickmans Rör Forsmans VVS Ystads Rörtjänst Frödins Rör Närkes Rörlednings AB

Läggesta 111 Mariehällsvägen 6 Sköldvägen 9 Mjödvägen 6B Kvartsgatan 12 Fabriksgatan 16 Åsegatan 8 Strömsbrovägen 35 Uddeholmsvägen 25 Fabriksgatan 5 Filvägen 6 Väpnargatan 7 Skarprättarvägen 11 Silvervägen 20 Kraftvägen 60 Företagsvägen 3 Telegramvägen 46C Gesällgatan 5 Löparevägen 6 Fabriksgatan 15 Åkerivägen 1 Spikgatan 6 Kyrkogatan 16 Spikgatan 8 Vendelsömalmsvägen 94 Västra Kustvägen 52 Hagavägen 7

0583-71 10 77 0531-103 02 08-409 200 30 0171-511 01 0171-511 01 0171-21 203 016-14 68 43 0157-100 61 026-12 69 10 010-205 11 22 0723-15 0130 0503-122 22 0451-38 18 70 08-583 550 50 0455-168 00 08-98 49 98 072-70140 77 08-715 56 16 076-949 64 01 0456-128 33 0451-602 38 0325-700 49 018-69 28 48 0708-60 77 13 040-42 26 00 076- 897 82 07 0411-120 70 08-540 681 50 019- 122602

Gilla oss på Facebook!

www.bad-varme.se Lokala prisavvikelser kan förkomma. En del produkter är beställningsvaror. Leveranstid kan vara upp till 3 veckor. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

DR4_2018.indd 24

2018-08-07 09:33

Bad & Värme DR utskick 4.2018  

Bad & Värme DR utskick 4.2018 Augusti / September

Bad & Värme DR utskick 4.2018  

Bad & Värme DR utskick 4.2018 Augusti / September