Page 1

BAD & VÄRME FRÅN INSPIRATION. TILL INSTALLATION.

MAJ/JUNI 2014

KAMPANJEN GÄLLER FRÅN OCH MED 26/5 TILL OCH MED 24/6

AV R O S S A M TA R E L L A T INS RTOCH-KLA !! PRISER

Framtiden flyttar in

Beröringsfria blandare, musikspeglar...

Rörmokarservice Droppande kranar, stopp i avloppet, kalla element... ”Lugn, vi fixar allt!”

GUSTAVSBERG NAUTIC WC5500 Installerat-och-klart-pris!*

3 995:-

Endast WC 5500, 5 805:Ord. installerat-och-klart-pris 7 091:-

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 1

2014-05-07 10:46


Droppar kranen? Om du tror att vi bara installerar exklusiva badrum och energibesparande värmesystem, så kan vi berätta att det inte stämmer alls. Vi fixar nämligen alla vanliga rörmokarjobb också, som droppande kranar, krånglande toaletter mm. Och du kan alltid lita på att jobbet blir bra gjort. Vi är 500 certifierade hantverkare specialiserade på just det. Och vi finns i 65 butiker över hela landet. Vill du känna dig fullständigt trygg, så ska du låta oss göra regelbundna kontroller av VVS-systemet i din villa eller ditt fritidshus, och rekommendera dig vad du bör åtgärda, innan det sker en olycka!

Innovationer till kampanjpris! Just nu kan du köpa en rad smarta produkter och lösningar till extra bra priser. Så passa på att byta blandare, installera en ny snygg toalett eller varför inte en hel badrumsinredning?

Framtiden flyttar in! Det finns några tillverkare som alltid ligger i framkant och driver utvecklingen framåt med smarta innovationer och säker känsla. Det de tar fram, brukar andra ta efter några år senare. Vi på Bad & Värme representerar flera sådana tillverkare, här är tre av dem:

Välkommen att göra ett klokt fynd!

RÖRMOKAR-

SERVICE Vi fixar till exempel: • Droppande kranar • Läckande rör • Stopp i avloppet • Kalla element • Lågt vattentryck • Sönderfrysta rör • Byte av termostater • Krånglande värmepannor • Byte av blandare • Avloppsrensning • Trasiga WC-stolar • VVS-installationer • Rördragning • Tvätt- och diskmaskinsmontering Priser i euro? Vill du veta vad priset blir i euro så dividerar du det helt enkelt med 8,65.

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 2

GUSTAVSBERG Först i världen på vattenbesparing Gustavsberg är en anrik, svensk tillverkare som startade redan 1825! Idag är man en komplett badrumsleverantör, vilket är lite unikt i branschen. Man ligger långt framme inom miljöanpassning, hygieniska lösningar och vatten-/värmebesparing. Bäst på lättstädat På Gustavsberg ytbehandlar man sitt porslin och gör det ännu hårdare och tätare. Resultatet är en smutsavvisande yta som blir mer lättstädad och minskar behovet av rengöringsmedel. Dessutom designar man sina produkter så att de ska vara lättare att hålla rena. Världspatent på vattenbesparing Redan på 80-talet lanserade Gustavsberg sin ettgreppsblandare med flödesspärr som sparade vatten. 1992 la de till energisparteknik för varmvatten, alltså långt före sin tid! För att få maxvärme och maxflöde måste man hela tiden hålla i hand­ taget. Så fort man släpper, går det tillbaka till ljummet normalflöde. Det sparar både vatten och energi. Gustavsberg fick världspatent på lösningen och först idag börjar branschen komma ikapp med alternativa besparingslösningar och energimärkta blandare.

ORAS Den intelligenta blandaren Finska Oras grundades 1945 och är en pionjär inom blandare och duschar. De är kända för smarta innovationer, hög teknisk nivå och läcker design. Oras är en av Europas ledande tillverkare av elektroniska beröringsfria blandare, en praktisk, hygienisk och energismart idé som halverar vattenförbrukningen. Oras lanserade sin första beröringsfria blandare i början på 90-talet. Sedan dess har det hänt mycket. Deras senaste köksblandare kombinerar beröringsfriheten med vanliga handtag. Den har digital temperaturdisplay och automatisk diskmaskinsavstängning. Fjärrstyrning och knappstart i euro?är fjärrstyrda lösningar Oras senaste Priser blandarnyhet du startar veta vad priset blir blandai euro så dividerar och presspadsVillsom och stänger du det helt enkelt med ren med en enkel knapptryckning. De8,65. fjärrstyrda lösningarna är idealiska för familjer med små barn och för personer som har svårt att röra sig. Det ökar säkerhet då blandarna ger en behaglig temperatur utan risk för skållning, och så stänger de av sig själva.

2014-05-07 10:46


Innovativa lösningar

Ett knapptryck räcker Oras introducerade nyligen sin smarta presspad, som startar blandaren med en enkel knapptryckning och sedan stänger av flödet automatiskt. Den är trådlös och kan placeras fritt i närheten av blandaren. Temperaturen förinställs.

Minskad risk för vattenskador Oras köksblandaren finns i en version med en automatisk diskmaskinsventil som stänger vattenflödet till diskmaskinen efter tre eller tolv timmar, en smart funktion som minskar risken för vattenskador.

ASPEN Uppstickaren från Jönköping Aspen är ett svenskt företag som på rekordkort tid etablerat sig som en av de mest innovativa tillverkarna av badrumsmöbler. Med stor känsla och en offensiv produktutveckling har man tagit fram en rad nya lösningar som snabbt satt ny standard i branschen.

Badrock?

Smartare förvaring

Du vet väl att du kan få badrumsmöbler med integrerade och dolda högtalare! Ännu en idé från Aspen som skapar den rätta, sköna stämningen i badrummet.

Aspen är en föregångare i utvecklingen av smarta förvaringslösningar i badrumsmöbler. Lådor, fack och dörrförvaring ger mer plats och fullständig överblick över allt.

Ordning och överblick! Alla känner till problemet med platsbrist i badrummet, särskilt om man är flera som tampas om det! Just det har Aspen löst med sina väl genomtänkta förvaringslösningar. De var först med fackindelade lådor som både ger ordning och överblick. Form och funktion i skön förening Aspens badrumsmöbler har en stram och vacker design, men också en flera små smarta lösningar och detaljer som förenklar vardagen och förhöjer känslan, t ex dolda elluttag i lådorna, prylhållarmagnet i skåpen, bakomliggande belysning, imfri spegel mm.

erar

Den rundspolande toaletten En färsk nyhet från Gustavsberg är toaletten som spolar fullständigt rent, även runt kanten. Utan att skvätta! Det kanske inte låter så revolutionerande, men är verkligen bevis på smart ingenjörskonst! De kallar det Hygienic Flush.

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 3

2014-05-07 10:46


4

SMEDBO

FK443 Outline resespegel Med stödben. 5 ggr förstoring. Diameter 152 mm. Skyddande resefodral i neopren medföljer.

219:Ord. pris 313:-

SMEDBO

DK1048 Sideline tvålkorg Korgen hängs på duschblandaren. Förkromad massiv mässing. 10 års garanti.

399:-

NORDHEM ROSENDAL RKC1525

Ord. pris 596:-

Handdukstork

Rosendal är en innovativ och designskyddad handdukstork som utstrålar klass och tidlös skönhet. Den nytänkande designen gör det möjligt att placera den även i trånga utrymmen. Kan anslutas till el, vatten eller kombidrift.

RKC1525

RKE1525

Krom. H: 1500mm, B: 260mm. Grundversion, ventil och/eller elpatron tillkommer.

Krom. H: 1620mm, B: 260mm. Elmodell. Levereras monteringsklar med steglös elpatron samt fabriksfylld med vätska.

6.995:-

8.995:-

Ord. pris 8.931:-

Free/F3 1 F3 spegelskåp 400 mm. Skåpbelysning Nite. Free tvättställspaket 415 mm. Plain turkos. Handtag 70 krom.

VEDUM

Massor av möjligheter. En självklar och tidlös design signerad Jesper Ståhl. Många fina och praktiska detaljer. Finns i flera storlekar och kulörer. Frihet och enkelhet, det är vad Free handlar om. Typiskt Vedum.

Se filmen om Free! Scanna QR-koden och se filmen eller gå in på www.vedum.se/free

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 4

11 635:9 635:Med värdecheck

Free/F3 2 F3 spegelskåp 2 speglar 600 mm med belysning. Free tvättställspaket 615 mm.Plain vit. Handtag 66 vitt.

12 266:10 266:Med värdecheck

Ord. pris 11.851:-

Free/F3 3 Spegel med inbyggd belysning. Free tvättställs- paket 915 mm. Twist antracitgrå.

16 375:14 375:Med värdecheck

Free/F3 4 F3 spegel, spegelbelysning och hylla 600 mm. Ek. Free tvättställspaket 615 mm. Plain ek grepplist.

14 669:12 669:Med värdecheck

VÄRDECHECK PÅ NYA FREE*

2.000:-

*Gäller vid köp av valfri komplett Free baddrumsinredning (underdel och överdel). Erbjudandet gäller t o m 25 maj 2014 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

2014-05-07 10:46


5

Klassisk golvvärme har fått modern termostat LK SYSTEMS

Rumstermostaten med touchknappar och smart display Modern design med glasaktig yta och tilltalande vit dioddisplay för den aktuella temperaturen. Justering sker med touchknappar för att ytterligare förhöja det rena och diskreta utseendet som hör hemma i ett modernt hem. Rumstermostaten dämpar även dioddisplayens ljusstyrka några sekunder efter användning. LK Rumstermostat S2 är den nya standardprodukten som installeras med LK Golvvärme. Du kan även uppgradera din gamla golvvärmeanläggning med denna termostat. Förutom en snygg design får du flera nya tekniska fördelar.

Golvvärme för alla miljöer I över 30 år har vi på LK Systems levererat vattenburen golvvärme. Under den här tiden har vi utvecklat och förfinat vårt golvvärmesystem, så att det har blivit både ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Och dessutom lätt att installera. Vi har golvvärme för alla sorters bjälklag och våra system passar perfekt både vid nybygge och renovering. Vi har även speciallösningar för: • Golvvärme i enstaka rum • Renovering med krav på låg bygghöjd • Varma badrumsgolv på sommaren • Vattenburen golvvärme i uterum

Vill du veta mer om golvvärme? På www.lksystems.se kan du uppleva installationer med våra system genom att följa med på en resa genom vårt virtuella hus. Vi har även spelat in några filmer där vi besvarar de vanligaste frågorna om golvvärme. Filmerna finns även på Facebook och YouTube.

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 5

2014-05-07 10:46


6

Framtidens förbränningstoalett är redan här! Elektrisk förbränningstoalett

38 500:Nu med slutet luftsystem

Inget kallras, ingen påverkan av inomhusklimatet och det enda som kvarstår av toalettbesöket är lite aska.

Elektrisk förbränningstoalett

36 250:Intelligenta pumpar Perfekt , ing n t t a v e b r ö f stem y s n e t t a v n reg i den p m u p m o eller s nnen! u r b a d v ä r g :Spara 1380 ROBOTA DIVERTRON DT 1200

Universalpump

Smart tryckande pump som kan användas utan tryckkärl. Inbyggd automatik för start och stopp samt torrkörningsskydd. Vår bästa bevattningspump som även är ett mycket bra alternativ till pumpautomaten.

3495:Ord. pris 4875:-

ROBOTA EGO 500 SE LS

Intelligent länspump med ställbara start- och stoppfunktioner ROBOTA EGO 500 SE LS minskar din arbetsinsats vid t ex översvämningar, tömning av pooler och spabad. Pumpen klarar att automatiskt pumpa ned till 1 mm vattennivå.

1795:Ord. pris 2588:-

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 6

2014-05-07 10:47


7

Smarta prylar för sköna sommardagar

DEMERX

Soluppvärmd utedusch!

Ta vara på de vackra sommardagarna på landet. Vi har produkterna som gör att man gärna dröjer sig kvar några extra dagar…eller veckor.

1 495:Ord. pris 2 295:-

Sunny 18. Med soluppvärmd varmvattenberedare som rymmer 18 liter. Kopplas snabbt och enkelt direkt från trädgårdsslangen. Ger ca 9 min skön tempererad duschning. Finns även i större modeller, Sunny 20, 30 & 40.

495:Ord. pris 810:-

GUSTAVSBERG

Utomhuskran För väggtjocklek 400 mm. Går att kapa och anpassa. Kan monteras i äldre befintliga rör. Självdräneringen och fryssäker, även om slang är ansluten. Svensktillverkad.

DEMERX

Trädäck

1 060:Nyhet!

Nyhet!

2 995:Ord. pris 3425:-

ORAS SAFIRA

Safira köksblandare med varmvattenberedare Oras Safira finns nu som kombination av blandare och varmvattenberedare avsedda för fritidshus. Kombinationen av blandare och varmvattenberedare ger en enkel lösning för bekväm handtvätt och disk med varmt vatten i fritidshus, fjällstugor, utomhuskök och garage där endast kallt vatten finns tillgängligt. Blandaren och varmvattenberedaren levereras i ett paket. Kombinationen finns att tillgå som tvättställsblandare och köksblandare. Installationen av blandaren och beredaren är enkel men kräver tillgång till kallt vatten och elektricitet. Med tvättställsblandare 1995:-, ord. pris 2490:-

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 7

IFÖ BY CONTURA STEEL OUTDOOR KITCHEN

Svenskt utekök! Uteköket är i rostfritt stål komplett med diskho, blandare och samt en kvalitetsgrill med gjutjärnsgaller. Stativet är försett med hjul på ena sidan samt handtag på den andra för att lätt kunna flyttas. Kranen har en Gardena koppling för enkel anslutning.

14 995:Ord. pris 15 995:-

CONTURA STEEL AB Contura Steel är Ifö Sanitärs dotterbolag som ansvarar för produktion och utveckling av det rostfria sortimentet

2014-05-07 10:47


8

Renare rent med Ceramicplus DETTA ÄR CERAMICPLUS Gustavsbergs produkter går att få med ytbehandlingen C+. Det ger porslinet en smutsavstötande yta som hindrar kalk och smuts från att få fäste. C+ är även bra för miljön eftersom den gör att du klarar dig med mindre och mildare rengöringsmedel vid rengöring.

GUSTAVSBERG

Nautic, tvättställsblandare Energiklass A Energi- och vattensparfunktion som är justerbara.

Installerat-och-klart-pris!*

1995:-

UTAN CERAMICPLUS Vattendroppar får fäste. Kalkavlagringar får tid att bildas och smuts fastnar.

Endast tvättställsblandare 1 327:Ord. installerat-och-klart-pris 2 527:-

MED CERAMICPLUS Vattnet stöts bort. Kalk och smuts följer med. Eventuella avlagringar avlägsnas enkelt.

GUSTAVSBERG NAUTIC WC5500

Toalettstol med Ceramicplus Nautic WC 5500 med mjukstängande sits och snabbfäste. Dubbelspolning 2/4 l. Ergonomisk, förhöjd tryckknapp som standard. Kondensfri spolcistern. Sitthöjd 42 cm.

Nyhet!

GUSTAVSBERG 5G84 HYGIENIC FLUSH

Ny innovativ badrumslösning

Installerat-och-klart-pris!*

3 995:-

WC-skålen installeras med Gustavsbergs inbyggnadssystem Triomont.

Komplett paket från

Endast WC 5500, 5 805:Ord. installerat-och-klart-pris 7 091:-

Lyxigare duschar

4 995:-

20% rabatt på alla Skagen duschväggar!

Världspremiär!

MACRO

Skagen Rack, hylla

MACRO

MACRO

Skagen Rak eller Rund, duschvägg

Skagen U, flexibel duschvägg

Tidlösa klassiker med eleganta och raka snitt. Duscharna har en mjuk, svepande profil som tillsammans med det integrerade gångjärnet smälter samman med glaset och skapar en stilren design. Finns i flera olika glas och profiler.

En av de smartaste duschlösningarna på marknaden. Monterad mitt på en vägg för ett lyxigt intryck. Kan monteras asymmetriskt om ett fönster är i vägen eller i det lilla badrummet så att du kan nyttja hela ditt badrum när du inte använder duschen.

Pris från

4 788:-

Ord. pris från 5 985:-

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 8

Pris från

7 196:-

Ord. pris från 8 995:-

Monteras på duschens väggprofil eller direkt i husvägg. Kromade trådkorgar och krokar med gott om plats för schampo, balsam, duschkräm m.m. Krokarna är placerade under varje korg så att du enkelt kan hänga dina duschtillbehör när de inte används. Med en snygg stängningsbar front som effektivt döljer alla saker i hyllorna.

1 985:2014-05-07 10:47


ORAS OPTIMA

Beröringsfri köksblandare Optima köksblandare med en hög, svängbar pip, två spakar och en beröringsfri funktion, en förinställd temperatur-justering och versioner med temperaturdisplay och en smart diskmaskinsventil som stänger automatiskt efter avslutad disk. Enkel att installera då all smart teknik ryms inuti blandaren.

ORAS OPTIMA 1714F

Beröringsfri blandare

Installerat-och-klart-pris!*

4 995:-

Optima 1714F. Lika praktisk och innovativ i badrummet som en extra blandare i köket. Du får ljummet vatten utan att röra vid blandaren. Enkel, hygienisk och alltid ren. 5-års garanti.

Endast köksblandare 5 000:Ord. installerat-och-klart-pris 6 200:-

Installerat-och-klart-pris!*

2 795:-

Endast blandare 1 995:-

ORAS NOVA 7464 Termostatblandare

Ord. installerat-och-klart-pris 3 195:-

För dusch, 160 c/c. Krom. Utlopp nedåt.

Installerat-och-klart-pris!*

2 145:-

Endast blandare 1 584:Ord. installerat-och-klart-pris 2 784:-

ORAS

Optima, köksblandare ORAS NOVA 7466, termostatblandare För dusch, vändbart väggfäste för 40 c/c. Utlopp nedåt. Krom.

Installerat-och-klart-pris!*

2 245:-

Endast blandare 1 723:Ord. installerat-och-klart-pris 2 923:-

ORAS SAFIRA 1010, tvättställsblandare Användarvänlig bygelspak som erbjuder god komfort för alla typer av användningsområden. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Krom.

Med smart diskmaskinsventil som stänger vattenflödet automatiskt efter avslutad disk, vilket minskar risken för vattenskador. Den mässing som kommer i kontakt med vatten är blyfri!

Installerat-och-klart-pris!*

2 995:-

Endast köksblandare 2 600:Ord. installerat-och-klart-pris 3 800:-

ORAS SAFIRA 1035, köksblandare med diskmaskinsavstängning Svängbar utloppspip 210 mm (spärrad 100°). Användarvänlig bygelspak som erbjuder god komfort för alla typer av användningsområden. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.

ORAS APOLLO 520

Duschset

495:-

Ord. pris 764:Duschstång Ø18 mm, duschslang 1500 mm, handdusch med antikalkfunktion, transparent tvålkopp och separat väggfäste för handdusch.

ORAS SAFIRA 1030, köksblandare Svängbar utloppspip 210 mm (spärrad 100°). Användarvänlig bygelspak som erbjuder god komfort för alla typer av användningsområden. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.

Installerat-och-klart-pris!*

Installerat-och-klart-pris!*

Installerat-och-klart-pris!*

Endast tvättställsblandare 1 325:-

Endast köksblandare 1 721:-

Endast köksblandare 1 312:-

2 095:-

Ord. installerat-och-klart-pris 2 525:-

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 9

2 495:-

Ord. installerat-och-klart-pris 2 921:-

2 195:-

Ord. installerat-och-klart-pris2 512:-

2014-05-07 10:48


10

Byt blandare och lyft ditt kök! MORA ARMATUR

Mora Rexx K6, köksblandare med diskmaskinsavst. Mora Rexx är essensen av skandinavisk design och funktionalitet. Serien är minimalistisk och med enkelheten i fokus. Dess precision är dess innovation. När tradition och hantverk samsas med moderna tillverkningsmetoder och inspirerande formgivning, blir resultatet Mora Rexx. Här i form av en vacker köksblandare med inbyggd smart funktionalitet.

MORA ARMATUR

Mora Cera K7, köksblandare med diskmaskinsavst. Köket har tagit över som sällskapsyta och kreativ verkstad för hela familjen. En modern köksblandare måste se bra ut, fungera felfritt och dessutom bidra till god hygien och hög säkerhet. Därför har vi fyllt Mora Cera med det man vill ha i ett kök. Omtanke och kvalitetstid.

Installerat-och-klart-pris!*

Installerat-och-klart-pris!*

Endast köksblandare 3 820:-

Endast köksblandare 1 839:-

4 395:-

Ord. installerat-och-klart-pris 5 220:-

2695:-

Ord. installerat-och-klart-pris 3 039:-

Nyhet FM MATTSSON 9000E II

Miljövänlig köksblandare FM Mattson 9000E II EcoSafe® blandare med Eco-flöde 9l/min. Kallstartsfunktion med mjukstängande keramisk avstängning. Inbyggd, lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr. Hög, svängbar pip. Spärrbricka medföljer för 60°, 85°, 110° eller 360°. Med inbyggd keramisk avstängning för disk- och tvättmaskin.

i retrostil!

FM MATTSSON

Rogen, köksblandare Kalla det retro, folkhem eller klassisk funktionalism. FM Mattsson Rogen – en kran med en sann historia. Efter ett uppehåll på flera decennier har FM Mattsson efter påtryckningar från inredare, konsumenter och 50-talsnostalgiker nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. Så följ med på en resa tillbaka i tiden till det ljuva 50 talet. För er med fritidshus eller båt är dessutom den enkla tömningen av kranen en extra försäkring mot frostskador under vinterhalvåret.

1 520:Installerat-och-klart-pris!*

2 495:-

Dropp i kranar?

Endast köksblandare 1 816:Ord. installerat-och-klart-pris 3 016:-

RÖRMOKAR-

B

energiklass

C

SERVICE

Vi hjälper dig med alla servicejobb som till exempel stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element och vattenskador. Fråga i din butik för mer information.

energiklass

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 10

2014-05-07 10:48


11

Rymlig duschhörna DUSCHBYGGARNA CORNY ECO

Rund duschhörna med generösa välvda glasytor, gör det enklare att hålla rent Duschbyggarna Corny Eco. Rund duschhörna med välvda glas. Eleganta profiler i högblank kromoptik och klarglas. Välj mellan storlekar 800x800 och 900x900

3 995:Ord. pris 4 995-

Spara 1000:-

S

p e g i r ve

!! r ä i rem

!

Modell

La Costa Duo Nyhet: 2 loungers

94.900:Ord. pris 127.900:-

Fri frakt ingår* *Avser till tomtgräns

t! Nyhegers n 2 lou

Antal platser: 5 varav 2 lounger. Storlek: 234x234x91 cm. 63 st kromade jets. Antal pumpar: 2 st á 3,0 hk. Cirkulationspump: 1 st (24 timmar). LED-belysning i alla kontrollvred, cascadejets och under vatten. Aqua Clean Filter System® och ozonrening. Fullisolerat med extra tjockt thermolock. Startpaket med kemikalier och extra filter ingår. Färg: Sterling Silver/Grå, utsida av ThermoPlus-panel. Vattenvolym: 1794 liter, Tomvikt: 348 kg, Totalvikt: 2135 kg.

Bada utomhus året runt i 38°C varmt vatten! BAD_14-0039_dr3_cc.indd 11

In

bat a r s n

t!!!

: - 00:0 0 5 . 0Nu 89 . 9

ukt d o r t

io

Introduktionsrabatten gäller t.o.m 2014-06-30

2014-05-07 10:48


12

2 delad för enkel transport och förvaring!

DEMERX SKAGERACK 50 CM

DEMERX SUNNY 35

Badrumsmöbel Vit, svart (i högblank finish i MDF) eller ekfan’er. Smarta detaljer och funktioner: Spegelskåp med varmvit LED belysning, extremt energisnål och bra både för miljön och plånboken. Justerbar 40º för bästa belysning i ansiktet. Slow-Close gångjärn. Äkta porslinshandfat.

Pris från

2 995:-

Ord. pris från 5 712:-

Soluppvärmd utedusch

Sunny 35. Med soluppvärmd varm­vatten­­beredare som rymmer 35 liter. 2-delad för enkel transport och för­­varing. Kopplas snabbt och enkelt direkt från trädgårds­slangen. Ger ca 20 min skön tempererad duschning.

2 795:-

Ord. pris från 3 589:-

Nyhet

Nyhet!

Fritidshusfilter

CALLIDUS

Fritidshusfilter

CANVAC R200 OCH R4OO

Robotdammsugare Effektiv städning på ett modernt sätt. Kraftfulla helautomatiska dammsugare med ett intelligent styrprogram och hög sugförmåga. Programmera enkelt med fjärrkontrollen och ställ in veckoschema. Följer kanter, städar bra i hörn och anpassar sugkraften efter underlaget. Efter städning återgår dammsugaren till laddstationen. Modell R200

Modell R400

Äntligen ett bra pris på Järn, Mangan och pH-filter, för dig som vill ha ett bra vatten till fritidshuset. Ett enklare filter helt enkelt!

ren!

Storsälja

Endast

9 980:-

2 290:- 2 990:Ord. pris 2 790:-

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 12

Ord. pris 3 490:-

2014-05-07 10:48


Maximal förvaring!

13

Viskan 80 Ett perfekt val. Övre lådan är fackindelad och kan fås med eluttag som tillval, medan nedre lådan är en hel låda. Tvättstället är tillverkat av äkta svenskt porslin

Installerat-och-klart-pris!*

Endast tvättställsblandare 1 595:Ord. installerat-och-klart-pris 3 190:-

12 900:-

Endast Viskan 80, 13 400:Ord. installerat-och-klart-pris 15 400:-

Priserna gäller t o m 24/6 2014 med ROT-avdrag och inom en mils radie från butik (lokala avvikelser kan förekomma). *Fullständiga kampanjvillkor finns på www.bad-varme.se och i butik.

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 13

2014-05-07 10:48


14

3 995:Ord. pris 5 995:-

1 595:Ord. pris 1 995:-

1 695:-

TAPWELL SK 071

Tvättställsblandare

Ord. pris 2 195:-

Krom.

895:Ord. pris 1 295:-

TAPWELL SK NEW 184

TAPWELL SK5200

TAPWELL

Komplett takdusch i krom med termostatblandare.

Termostatblandare och duschset.

Komplett takdusch

Köksblandare

Duschpaket

Köksblandare med diskmaskinsavstängning. Krom.

Biologiska toaletten

SPIRELLA

Sydney, pedalhink Fristående pedalhink med förstklassig funktionalitet. 3 eller 5 liter. Många härliga färger att välja på.

3 liter

5 liter

99:- 175:Ord. pris 218:-

Ord. pris 284:-

SPIRELLA

Duschdraperi SAG Harbour. I textil 100% Polyeter. Tvättas i 40 grader, tyngder i nederkant håller draperiet på plats när du duschar. 180x200 cm.

285:- 

/st

Ord. pris 407:-/st

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 14

MULLTOA 25 passar en till tre personers fritidsbruk. Den biologiska nedbrytningsprocessen sker på plats, i själva toaletten. Ingen separering av det ena eller det andra, inga kemikalier – bara natur. Det som inför säsongsstart behöver tömmas i lådan har blivit till mull, som återförs till naturens kretslopp. En motor blandar automatiskt komposten efter varje användning. På så vis behöver inte gäster och barn komma ihåg den annars obligatoriska omrörningen. För den bekväme användaren är MullToa 25 ett idealiskt val, när man är upp till tre personer i fritidshuset. För ökad avdunstning och kapacitet har MullToa 25 dubbla element och tvåstegstermostat precis som MullToa 55 och 65.

12 438:2014-05-07 10:49


15

IDO

Showerama 8-5 Svensktillverkad duschkabin med termostatblandare, duschset, regndusch och integrerade hyllor. Kan även kompletteras med ångduschaggregat. Kabinen monteras utan silikon och har hjul under karet, vilket gör den lätt att rengöra. IDO Showerama 8-5 har även en bred ingångöppning, hela 500 mm. Standardmodellen har vit pelare och duschstång, toppdusch med regnmunstycke i krom. Välj mellan vita profiler eller i borstad aluminium, med front i samma. Storlek 900x800, 800x900, 900x900 och 1000x1000 mm. Höjd 2220-2250 mm. Välj mellan klarglas, gråton, frostat och mönstrade Dandelion II. Perfekt till sommarstugan! IDO Showerama 8-5 finns även i en lägre höjd på 2.120 mm (i storlek 900x900 mm). Passar perfekt i badrum med lägre takhöjd.

Pris från

13 014:-

Ord. pris från 16 268:-

Sintef Certifikat Testad av tredje part, SINTEF, enligt EN 15200 Duschkabiner med tilläggsfunktioner, för att du ska kunna känna dig säker med denna produkt.

20% rabatt!

IDO

Showerama 8-20

Enkel och stilren skärmvägg för fast montering. Väggen fungerar även bra som rumsavdelare i t.ex. frostat glas. Anpassad för utanpåliggande rör. Storlek från 400 till 1000 mm. Höjd 1950 mm. Glas klarglas, gråton, frostat och mönstade Dandelion II. Profiler i borstad aluminium.

2 800:Ord. pris 3 500:-

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 15

2014-05-07 10:49


16

IFÖ SENSE Komplett möbelpaket

Pris från

6 995:-

Komplett möbelpaket med underskåp, mjukstängande lådor med aluminiumgrepp. Ifö Sign tvättställ, med rengöringsvänlig glasyr. Vattenlås och justerbart upphängningsbeslag ingår. Finns med både 1 och 2 lådor, till underskåp med 2 lådor ingår inredning. Levereras fabriksmonterat. Modell med 1 låda finns även i Compact vilket sparar utrymme, djup 366 mm. Bilden visar möbelpaket med två lådor i grafitgrått. Finns även i vitt. B: 620 mm H: 590 mm Blandare ingår ej.

Spara 1 008:-

Spara 3 138:IFÖ SIGN 6832

WC-stol, kort modell

IFÖ CERA 2322

Komplett möbelpaket

1 995:-

Ord. pris 3 003:Ifö Cera 2322. Vitlackerat fuktsäkert skåp med två luckor. Tvättställ Ifö Cera 2322. Levereras fabriksmonterat. Hylla och silverlackerade grepp ingår. B: 57 cm. Blandare ingår ej.

Stopp i avloppet? RÖRMOKAR-

SERVICE

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 16

Ord. pris 7 133:Med hel cisternkåpa för enklare rengöring och fri från kondens. Fresh WC som standard, vilket ger doft och underlättar rengöring. WC-stolen är 5 cm kortare än standard tack vare smalare cistern och stolen kommer därför längre in mot väggen vilket sparar plats i badrummet. Mjukstängande hårdsits ingår. Behandlad en rengöringsvänlig glasyr Ifö Clean.

3 995:Kommer är n mare vägg, vilket spar utrymme!

Vi hjälper dig med alla servicejobb som till exempel stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element och vattenskador. Fråga i din butik för mer information.

2014-05-07 10:49


17

Dags för renovering?

UPONOR MINITEC är Uponors nya golvvärmesystem som utvecklats specifikt för t.ex. badrum och andra golv där ett lågbyggande system krävs. Minitec är en folie vars undersida är förlimmad och fästs mot plant underlag. Därefter dras rören i de inbyggda rörhållarna och det hela täcks med flytspackel. Klart för övergolv!

Uppdaterad design, enklare avluftning och trådlös reglering är några av förbättringarna i nya pump- och shuntgruppen Uponor Fluvia Push 12.

Vattenburen golvvärme i enstaka rum

Låg höjd – hög komfort!

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 17

UPONOR FLUVIA PUSH 12 är perfekt för vattenburen golvvärme i enstaka rum, i ett förövrigt radiatorvärmt hus. Du kopplar helt enkelt shuntgruppen på befintliga elementrör. Efter det är du fri att välja vilket förläggningssätt av golvvärmen du önskar. Uponor Fluvia Push 12 går att få med trådlös reglering.

2014-05-07 10:49


18

Lugn, vi fixar allt! Med vår Rörmokarservice hjälper vi dig med stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element, vattenskador, krånglande värme- pannor, lågt vattentryck, trasiga wc-stolar, rördragning, ventilbyten, blandar- och duschbyten, läckande och sönderfrysta rör, tvättmaskins- och diskmaskinsmontering. Och lite till.

It’s a dirty job, but somebody’s gotta do it Våra 500 certifierade VVS-hantverkare finns till hands när du verkligen behöver hjälp. De kan alltså mer än att bara installera nya badrum, kranar, golvvärme och värmesystem.

Rätt pump och service för fritidshuset

Våra VVS-hantverkare kan också fixa ditt pumpbyte och utföra service vid öppning och stängning av ditt fritidshus. Läs mer här till höger, gå in på www.bad-varme.se eller besök någon av våra 65 butiker!

SÅ FUNKAR DET!

1.

Kom till en av våra 65 butiker.

På plats tittar vi på de produkter och lösningar du vill ha hjälp med.

2.

RÖRMOKAR-

SERVICE t!

h-klar c o t a r e l Instal

3. En offert med fast pris på allt

6. En faktura från Bad & Värme

På offerten ser du priset inkl. material- och arbetskostnader och eventuellt ROT-avdrag.

Tillsammans med fakturan får du all dokumentation och alla garantihandlingar.

7.

Vi kommer hem till dig

Med ett kostnadsfritt hembesök tittar vi hur det ser ut hemma hos dig. Förutsättningarna är nästan alltid olika. Är det ett nytt badrum du ska ha kan vi t ex göra en 3D-ritning.

Gemensam slutbesiktning

Vi går igenom hela jobbet och ser till att du blir nöjd och att vi har uppfyllt kraven.

4.

Startdatum och installation

När du bestämt dig får du en tid då vi börjar jobbet och en tidsplan för när allt kommer att vara klart.

5. Efter arbetets slut Vi forslar självklart bort allt och städar efter oss.

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 18

2014-05-07 10:49


19

RÖRMOKAREN TIPSAR Vi har laddat butiken med massor av kvalitetsprodukter från välkända leverantörer. Allt vi säljer kan vi också installera, proffsigt och säkert! Just nu har vi bra erbjudanden till installerat-och-klart-priser.

GUSTAVSBERG

G2 takduschar Fast rund takdusch med justerbar höjd 920–1320 mm. Med handdusch på glider. 1,75 m metallomspunnen duschslang. Termostat­ blandare Logic 150/160 c-c med automatiskt skållningsskydd och hetvattenspärr.

Installerat-och-klart-pris!*

4 995:-

Endast takdusch G2, 7 171:Ord. installerat-och-klart-pris 8 171:-

IFÖ

Sign 6860, WC-stol Komplett med mjukstängande hårdsits och avstängningsventil. Fresh WC som standard. Med Ifö Clean, rengöringsvänlig glasyr.

Installerat-och-klart-pris!*

3 995:-

Endast WC-stol 5 730:Ord. installerat-och-klart-pris 7 016:-

GUSTAVSBERG FM MATTSSON

9000E II, tvättställsblandare med silpluggventil

EcoSafe® blandare med kallstartsfunktion. Ecoflöde 6 l/min och mjukstängning. Med silpluggventil.

Installerat-och-klart-pris!*

2 295:-

Köksblandare Nautic Med hög pip, underlättar i köket. Justerbart komfortflöde och komforttemperatur. Praktisk diskmaskinsavstängning.

Installerat-och-klart-pris!*

2 395:-

Endast köksblandare 2 040:Ord. installerat-och-klart-pris 3 240:-

Endast Tvättställsblandare 1 208:Ord. installerat-och-klart-pris 2 408:-

Stopp i avloppet? Vi hjälper dig med alla servicejobb som till exempel stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element och vattenskador. Fråga i din butik för mer information.

* Priset gäller om ROT-avdrag medges. Se generella installerat-och-klart villkor i butik eller www.bad-varme.se

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 19

2014-05-08 08:27


FM MATTSSON

Trädgårdskran Självdränerande med typgodkänd backventil. Är fryssäker även om slang är ansluten. Väggbricka: Höjd 106, bredd 66, skruvhål diagonalt. Kranen är garanterat fryssäker, även om trädgårdsslangen sitter kvar.

495:-

DEMERX READY

Ord. pris 776:-

Toapappershållare Golvstativ med reservmagasin. Höjd 650 mm.

348:Ord. pris 448:-

Välkommen till 65 butiker med över 500 VVS-hantverkare! Alingsås Bad & Värme Bolltorpsvägen 2 Bollnäs Bad & Värmebutiken Renshammarvägen 8 Borlänge Kakelgruvan Skäggargatan 7 Bålsta Bad & Värme/Lindboms Rör Sköldvägen 9 Emmaboda Bad & Värme/Rörinstallationer Industrigatan 12 Eskilstuna * Djurgårdens Bygg & Miljö AB Fabriksgatan 16 Eslöv Värmesvets Entreprenad AB Vikhemsvägen 15 Falköping Svenssons Rör S:t Olofsgatan 7 Falun Bad & Värmebutiken Centralvägen 30 Filipstad Bad & Värme Bagaregatan 6 Finspång Bad & Värme/VVS Center Bergslagsvägen 22 Färjestaden Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Storgatan 70 Gnosjö/Reftele Gnosjö Rör Järnvägsgatan 35 Göteborg Bad & Värme/Hisingens Rör Norra Deltavägen 3 Halmstad Bad & Värme Söndrumsvägen 29 Hedemora Bad & Värme/Engléns Rör Hamre 68 Hjo Bad & Värme Industrigatan 30 Hova Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Björnemossegatan 3 Hunnebostrand Bad & Värme Dinglevägen 19 Härnösand Billströms Värme G:a Ådalsvägen 113 Kalmar VVS Butiken Lindsdals Rör AB Dagövägen 5 Karlskoga Bad & Värme Örebrovägen 27 Karlstad Karlstad Rörmontage Kolvgatan 10 Kisa Karlssons El & VVS Västra vägen 29 Kristinehamn Bad & Värme/Pe-Be´s VVS AB Öppnar butik inom kort! Kungens Kurva B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv AB Jägerhorns Väg 15 Kungshamn Forsströms Rör Hamngatan 11 Köping Bad & Värme/K & E Rör Hantverkaregatan 21 Bad & Värme i Laholm Kullsgårdsvägen 43 Laholm Bad & Värme Göteborgsvägen 10 Lerum Radiator VVS Målarvägen 5 Ludvika Malung Installationsgruppen Källvägen 15 Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska AB Godbyvägen 11 Mariehamn

0322-132 23 0278-272 62 0243-22 70 55 0171-511 01 0471-104 55 016-146843 0413-104 53 0515-102 39 023-343 00 0590-130 14 0122-184 10 0485-316 70 0370-332 290 031-221 221 035-241 08 50 0225-107 26 0503-310 82 0506-307 95 0523-582 10 0611-154 23 0480-696 00 0586-350 50 054-22 14 40 0494-125 50 0550-692 996 08-7408030 0523-300 20 0221-140 70 0430-10 000 0302-167 70 010-458 66 55 0280-130 75 +035818-22111

Mariestad Hjalmarssons Rör Mora Bad & Värme/Eklunds VVS Motala Bad & Värme Munkedal VVS Shopen Norrtälje NM Rörservice Nossebro Nossebro VVS Osby Bad & Värme/Sahlins Rör Piteå Rörcentrum Rottne Söders Olja & Rör Sala * Silverstadens Rör AB Saltsjö-Boo Turex Rör Sandviken Hedlunds Rör Skara Bad & Värme Skellefteå/Kåge Holmboms Värme Skövde Bad & Värme Slite Bad & Värme Sollefteå Rörmokarn i Sollefteå Stenungsund Bad & Värme/Herberts Rör Strömstad Lindbergs El & VVS Strömsund Bad & Värme/Strömsunds VVS Sälen Installationsgruppen Söderhamn Bad & Värme/Vågbro Rör Tidaholm Bad & Värme Tingsryd Bad & Värme/Rör & Smide Trosa/Vagnhärad Bad & Värme Täby Täby Bad & Värme Vedum *Lundgrens Värme & Sanitet AB Visby Rör & Bad Bad & Värme/Nya Rörbolaget Västerås Frödins Rör Åkersberga Årjäng Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Östersund Bad & Värme/Norderåsens VVS

Stockholmsvägen 45 Skolvägen 6 Medevivägen 71 Mästarevägen 1 Abborrvägen 12 Kvarngatan 3 Tegvägen 5 Batterigatan 6 Kopparvägen 6 Ekebyängsvägen 37 Telegramvägen 46 c Mossvägen 41 Mejerigatan 2 Storgatan 46 Kaplansgatan 28 Boge Mojner 828 Bangatan 4 Doterödsvägen 25 Södra hamngatan 16 Torsgatan 5 Sälenvägen 15 Växelgatan 7 Industrigatan 4 Lokgatan 3 Nya Industrivägen 3 Måttbandsvägen 6–10 Öppnar butik inom kort! Hyvelgatan 11, infart Willys P Retortgatan 5 Stationsvägen 24 Snickargatan 19 Hemvägen 28

0501-716 60 0250-530 880 0141-21 00 32 0524-715 11 0176-22 47 00 0512-506 75 0479-146 04 0911-927 70 0470-925 50 070-5826916 08-715 56 16 026-27 30 75 0511-101 59 0910-72 04 05 0500-48 43 00 0498-22 07 00 0620-150 15 0303-801 09 0526-102 59 0670-120 77 0280-207 75 0270-100 90 0502-123 10 0477-130 50 0156-12701 08-630 07 00 0708-607713 0498-500 76 021-38 04 30 08-540 681 50 0573-100 03 063-14 01 50

* Saknar idag utställningsmöjligheter.

Generella installerat-och-klart villkor Vattenavstängning finns och fungerar. Ingen ombyggnad av väggar och tak krävs. Ingen omdragning av vattenledningsrör krävs. Inga andra oförutsedda arbeten krävs. Blandare Befintliga köks- och tvättställsblandare är av ”etthålstyp”. Den gamla duschblandaren är av svenskstandard med c/c 160 mm. Dusch & Badkar Gäller ej flyttning av golvbrunn. Om vattenledningarna är dragna vid golvet tillkommer kostnaden för rördragningsprofilen. Väggarna är ordentligt kottlade. Toalett Avloppsrörets diameter är 110 mm. Ingen kapning av gjutjärnsavloppsrör krävs. Möbler Väggarna är ordentligt kottlade. Pumpautomater Priset gäller vid byte av en enfas pumpautomat. Den gamla pumpen måste ha en fungerande bottenventil. Elinstallationer ingår ej.

RÖRMOKAR-

SERVICE www.bad-varme.se

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Vid större förändringar i valutakursen förbehåller vi oss rätten att justera våra priser i Euro.

BAD_14-0039_dr3_cc.indd 20

2014-05-07 10:50

Bov dr 3 2014  

Bad & Värme DR.3 Maj 2014