Page 1

BAD & VÄRME FRÅN INSPIRATION. TILL INSTALLATION.

NR 1 MARS 2017

KAMPANJEN GÄLLER FRÅN OCH MED 6/3 TILL OCH MED 2/4

Oras, beröringsfria blandare Läs mer sid 2–3 ENDAST HOS BAD & VÄRME!

KOMPLETT

BADRUM

INSTALLERAT-OCH-KLART!

100%

TRYGG 6-årig Trygghetsförsäkring ingår hos oss ®

FYLLD MED: INSTALLERAT-OCH-KLART-PRISER • STORT UTBUD AV BLANDARE, MÖBLER OCH DUSCHAR M.M. BAD_17-0006_DR1_2017.indd 1

2017-02-13 14:20


2

Oras är bl a väldigt kända för sina beröringsfria blandare.

6-årig trygghetsförsäkring ingår. Vid jobb där kostnaden uppgår till minst 20 000 SEK ingår alltid en 6-årig trygghetsförsäkring utan extra kostnad. Skulle något hända inom sex år, så täcker försäkringen dels självrisken för din hemförsäkring, dels det åldersavdrag som ditt försäkringsbolag gör vid en skada.

Upp till 100 000 SEK i kompensation. Denna tilläggsförsäkring utgör ett komplement till din hemförsäkring, villa eller bostadsrätt, och ersätter den självrisk och den avskrivning som du själv har att erlägga till ditt försäkringsbolag i händelse av: ersättningsbar maskinskada på utförd VVS-installation och vattenskada som kan härledas till VVS-installationen. Denna tilläggsförsäkring är tillämplig endast då hemförsäkringsbolaget har betalat ut ersättning och dragit av självrisken.

900 VVS-hantverkare på över 80 orter. Från norr till söder i hela landet hittar du butiker med VVS-hantverkare som levererar kundlöftet: Från inspiration. Till installation. Här får du allt Installerat-och-klart, från en och samma kontakt. Det kan gälla ritning, rivning, bortforsling, hemleverans, installation, garanti och försäkring. Tryggt va!

Priser i euro? Vill du veta vad priset blir i euro så dividerar du det helt enkelt med 10.

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 2

Rör inte min blandare! Oras är företaget som var först med beröringsfria produkter, vilka kan spara upp till 50 % vatten- och energiförbrukning och är mer hygieniska. Detta finska företag samarbetar med italienska Alessi. Resultatet blir en form och funktion i absoluta världsklass. Oras tar helt enkelt fram blandare som berör, utan att man behöver beröra dem.

Finskt företag för funktion och form. Sedan sitt grundande 1945 har Oras varit en pionjär inom området blandare och duschar, med fokus på komfort, vatten- och energieffektivitet, säkerhet och design. Oras lanserade beröringsfria blandare på den europeiska VVS-marknaden redan under 1990-talet. Under de senaste tjugo åren har beröringsfria blandare blivit ett självklart val för offentliga miljöer där man vill spara vatten och energi, och där det finns särskilt höga krav på hygienen. På senare tid har naturligtvis beröringsfria blandare blivit mycket populära även i privatbostäder. Oras tillverkar både traditionella ettgreppsblandare och beröringsfria, många finns även med

“Våra hygieniska och beröringsfria produkter kan spara upp till 50% av vatten- och energiförbrukningen” Oras Sverigechef, Mimmie Enström Buvall hybridfunktion, dvs en kombination av ettgreppsoch beröringsfri funktion. Beröringsfria + elektroniska = ännu smartare.

2017-02-13 14:20


A

VÄR D &

M E

B

3

ORAS

Bad & Värme + Oras = Ett varmt samarbete. Utifrån stor kunskap och service tar vi tillsammans fram bra erbjudanden och tjänster med installerat-och-klart-pris. Och vi erbjuder självklart bortforsling av befintligt material, hemleverans och installation av det nya. Välkommen in till någon av våra 900 VVShantverkare som finns på över 80 orter i landet.

Så funkar Installeratoch-klart: 1

Kom in till någon av våra butiker

På plats tittar vi på de produkter och lösningar du vill ha hjälp med.

2

Vi kommer hem till dig

Vid större objekt som värmepump eller hela badrumsarbeten gör vi ett kostnadsfritt hembesök och tittar hur det ser ut hemma hos dig. Förutsättningarna är nästan alltid olika. Är det ett nytt badrum du ska ha, kan vi t ex göra en 3D-ritning.

3

En offert med fast pris på allt

På offerten ser du priset inkl. material- och arbetskostnader och eventuellt ROT-avdrag.

4

Startdatum och installation

När du bestämt dig får du en tid då vi börjar jobbet och en tidsplan för när allt kommer att vara klart.

5

Efter arbetets slut

Vi forslar självklart bort allt och städar efter oss.

6

En faktura från Bad & Värme

Tillsammans med fakturan får du all dokumentation och alla garantihandlingar.

7

Gemensam slutbesiktning

Vi går igenom hela jobbet och ser till att du blir nöjd och att vi har uppfyllt kraven.

NYHET!

Boka tjänsten på webben

Nu kan du boka våra Installerat-och-klartprodukter direkt på webben! bad-varme.se

Nu på 2010-talet är deras blandare inte bara beröringsfria, utan också smarta produkter som utnyttjar elektronik för att hjälpa användaren att uppnå en mer miljövänlig vatten- och energianvändning. Här hittar man Oras både nya och klassiska serier som Signa, Apollo och Safira. Vackert samarbete med Alessi. Deras samarbete med det italienska designföretaget Alessi har resulterat i ett stort antal blandare för kök och badrum. Form och funktion har för Oras alltid varit centralt. Därför fungerar de väldigt bra ihop med formstarka Alessi, som är ett företag med massor av prisbelönt design, där deras enkla och

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 3

vackra juicepress står ut. Tillsammans har de vid ett flertal tillfällen fått utmärkelser för sina produkter. NYHET! Oras Signa. Denna kök- och tvättställsblandare finns både med beröringsfri- och ettgreppsfunktion och som vanlig ettgreppsblandare. Dessutom finns det duschar och termostatblandare med rain shower. Oras Signa nytänkande visuella 360°-design ger ett nytt utseende ur olika vinklar. Som sagt, från Oras får du alltid en spännande kombination av form och funktion.

t!

-klar h c o t a r e Install

2017-02-13 14:20


4

LA CUCINA ALESSI Sense By Oras 8725F

Köksblandare

Installerat-och-klart-pris*

Med unik touchkontroll styrning, svängbar pip och en smart elektronisk diskmaskinsventil som stänger automatiskt efter avslutad disk. Finns även modell 8720F utan elektronisk diskmaskinsventil. Design av Rodrigo Torres.

4 999:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 6 849:-

5 995:-

IL BAGNO ALESSI Sense By Oras 8710F

Ord. pris 9 095:-

Tvättställsblandare

Tvättställsblandare med pop-up ventil och en justerbar strålsamlare. Blandaren öppnas genom ett lätt tryck på dess ovansida (flödestid 6 sekunder). Ett längre tryck på blandarens ovansida ger en flödestid på en minut. Design av Rodrigo Torres.

ORAS OPTIMA RAIN SHOWER 7156 & 7157

1 995:Ord. pris 3 814:-

Takdusch

Takduschset med blandare & en stor takdusch som ger en härlig fyllig dusch. Handduschen kan ställas mellan en behaglig mjuk, en vanlig uppfriskande, eller en energisparande stråle. 40/160 c/c.

Installerat-och-klart-pris*

ORAS OPTIMA 2734F

5 795:-

Köksblandare

Med smart elektronisk diskmaskinsventil som stänger automatiskt efter 3 eller 12 timmar, vilket minskar risken för vattenskador. Användarvänlig spak som är enkel att greppa och hög pip. Blandarens vattenvägar är endast i kontakt med innovativa blyfria material.

Ord. Installerat-och-klart-pris 9 539:-

ORAS NOVA 7464 & 7443

Termostatblandare

Termostatblandare för dusch. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Badkarsblandare med fast utloppspip. Finns även som 40cc.

ORAS OPTIMA 2710F

Tvättställsblandare Tvättställsblandare med en användarvänlig spak som är enkel att greppa. Blandarens vattenvägar är endast i kontakt med innovativa blyfria material.

Installerat-och-klart-pris*

2 599:-

1 595:- 1 895:Ord. pris 2 216:-

Ord. pris 2 855:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 3 268:-

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 4

2017-02-13 14:20


5

Inget vidare för smuts och bakterier.lkant o p s n a t u t l e H – a r i p S ö f I a y N

IFÖ SPIRA 6260 RIMFREE

WC-stol

Utan spolkant, vilket gör att bakterier & smuts har svårt att gömma sig. Ifö Clean rengöringsvänlig glasyr. Fresh WC – håller din WC-stol fräsch länge. 42 cm sitthöjd utan sits. Hel cisternkåpa utan skarvar, separat innercistern för att undvika kondens & ge tystare spolning & påfyllning. Svensktillverkad. Nya Ifö Spira spolknapp förkromad med Fresh WC.

Installerat-och-klart-pris*

5 999:Ord. installerat-och-klart-pris 7 719:-

* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 5

SVENSK T I L LV E R K A D

2017-02-13 14:20


6

GOTT OM BLANDARE FM MATTSSON SILJAN

Köksblandare

Stilfull mjukstängande med hög svängbar pip och Eco Flow 9 l/min. Miljöanpassad enligt Eco Safe™. Kallstartsfunktion. Diskmaskinsavstängning

DAMIXA TRADITION

Köksblandare

Engrepps köksblandare med keramisk insats och skållningsskydd. Kranen är utrustad med Eco-Save vattensparfunktion. Rub-Clean sil. Pris avser mässing och koppar, finns även i krom.

2 995:-

Installerat-och-klart-pris*

3 199:-

Ord. pris 4 645:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 3 832:-

FM MATTSSON SILJAN

Tvättställsblandare

FM MATTSSON SILJAN

Miljöanpassad enligt Eco Safe™. Mjukstängning tar bort tryckstötar & smällar i rör & blandare, vilket förlänger livstiden. Med Eco Flow 6 l/min. Kallstartsfunktion. Med pushdown ventil.

Takduschpaket

Säkerhetsblandare 160 cc med reversibelt överstycke. Tak- & handdusch med kalkavvisande sil. Eco Flow, handdusch 9 l/min & takdusch 12 l/min. Slang, duschstång med väggtätning (kan kapas vid behov).

Installerat-och-klart-pris*

5 999:-

Installerat-och-klart-pris*

2 699:-

DAMIXA ROWAN PRO

Köksblandare

Köksblandare med flexibel pip och löstagbart munstycke. Skållningsskydd. Eco-Save vattensparfunktion. Rub-Clean sil.

Ord. Installerat-och-klart-pris 2 920:-

1 795:Ord. pris 2 595:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 9 364:*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 6

2017-02-13 14:21


7

Installerat-och-klart-pris*

MORA CERA DUO

Köksblandare med diskmaskinsavstängning Är en kombination av en vanlig köksblandare och en sensorstyrd tappkran. Med spaken fungerar den precis som vilken ordinär blandare som helst. Men med sensorfunktionen erhålls en beröringsfri spolstart med begränsat flöde, genom att hålla handen framför sensorn. Duo funktionen startar när handen förs nära framför sensorn, hygienisk och användarvänligt. Spolningen fortgår i 8 sekunder, men kan stoppas genom att man på nytt för fram handen. Man kan välja om man vill ha 4, 8 eller 12 sek. spoltid. Städläge – blandaren kan enkelt via sensorn stängas av i 5 minuter vid rengöring. Om man störs av ”ofrivillig” start av spolning kan man byta till program som ger ett kortare detektionsavsstånd vilket innebär att man måste komma närmare sensorn för den skall starta. Temperaturen på vattnet från sensorstyrningen regleras med ett vred under diskbänken.

5 699:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 8 484:-

ELEKTRONISK DISKMASKINSAVSTÄNGNING Minimerar risken för vattenskador. 3/12 timmar efter aktivering stängs vattentillförseln till diskmaskinen av.

DAMIXA TRADITION

Tvättställssblandare Tvättställsblandare med keramisk insats och skållningsskydd. Kranen är utrustad med Eco-Save vattensparfunktion. Rub-Clean sil. ris avser mässing och koppar, finns även i krom.

2 495:-

MORA CERA

Shower System Kit Ger exakt temperaturåtergivning och minskar vattenförbrukningen med upp till 50%. En luftinblandning ger vattnet en högre upplevd volym och duschsilen är speciellt utformad för att ge samma styrka på strålen vid halva flödet som normala duschar. Flödet ökas enkelt till 9 l/min med Eco-knappen.

Installerat-och-klart-pris*

4 499:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 7 234:-

Ord. pris 3 345:-

MORA CERA B5

Tvättställsblandare En tvättställsblandare med tilltalande modern design som samtidigt är energieffektiv och användarvänlig för hela familjen. Mora Cera skapar en lyxig känsla i ditt badrum, samtidigt som du sparar på både miljön och energikostnader. De integrerade sparfunktionerna i kranen påverkar inte användarkomforten - det som du kommer att märka är att vatten och energikostnaderna minskar!

Installerat-och-klart-pris*

2 499:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 3 000:-

e.se

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 7

2017-02-13 14:21


% 0 2 – t a k r e lv il t k s n e v S

Gäller hela Skagenserien

BRILJANTGLAS

Låt ditt badrum briljera med marknadens klaraste glas.

NYHET Premiumdusch MACRO SKAGEN PREMIUM

Duschvägg

Skagen Premium är precis som namnet antyder, en premiumdusch. Det är en elegant duschserie som för tankarna till flärd och lyx. Med sin sobra design, det klara Briljantglaset och med vackra genomtänkta beslag briljerar den i badrummet. Skagen Premium är vässad med tillförlitliga komponenter, präglad av otvetydig formgivning med unika egenskaper.

Pris från:

6 788:20%

Skagen Premiums handtag har en sober, unik design. Förutom att handtaget är vackert som en juvel fungerar det även som stänkskydd tack vare den omlottformade hålbilden. Minimalt med vatten kan leta sig ut när du duschar.

Ord. pris från 8 485:-

MA

Ko

Laga bäst Hög badr

Se h

MACRO SKAGEN RUND & RAK

Duschväggar

Skagen Rund & Rak är en tidlösa klassiker med eleganta snitt. Duscharna har en mjuk, svepande profil som tillsammans med det integrerade gångjärnet smälter samman med glaset och skapar en stilren design. Finns i flera olika glas och profiler Handtag/handdukshängare är tillval, finns till Rund & Rak 90x90, pris 485:-/st

Pris från:

5 588:Ord. pris från 6 985:-

Macro Design duschsortiment Svensktillverkad

MA

Kombinera glas och profiler

Äntl över Med badr

Ko

20 års garanti på dusch

Pri

4

Ord.

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 8

2017-02-13 14:21


9

Ny färg!

Pris från:

9 028:Ord. pris från 11 285:-

Macro Design möbelsortiment

MACRO LAGAN

Kommod Shape

Flyttbar inredning

Lagan kommod 1000 med Varmgrå front Shape och porslinshandfat Square. Välj mellan 4 vackra porslinshandfat och välj det som passar din stil bäst. Smart integrerad, flexibel inredning ingår i möbeln. Lagan högskåp har smart, integrerad förvaring. Vändbar dörr för höger- eller vänstermontage. Högskåpet linjerar i ovan- och underkant med kommod och spegel och har samma höjd på lådor som kommoden vilket skapar en enhetlig linje i badrummet. Högskåpet finns i bredderna 30, 40 och 50 cm. På bilden visas handfatet Square och Lagan spegel med belysning Puls.

20 års garanti på skenor & gångjärn

Fukttrögt trä som tål våtutrymmen

10 års garanti på stommar & porslin

Se hela sortimentet på macro.se

Mjukstängning

Nyhet

Med sminkspegel

Nyhet

MACRO UDDEN

MACRO LAGAN

MACRO LAGAN

Äntligen finns populära Udden även med lådor! Det ger en god överblick av dina prylar även i en kompakt och prisvärd badrumsmöbel. Med ett djup på endast 360 mm är Udden perfekt för det lilla badrummet. Hela möbelserien Udden är dessutom Svanenmärkt.

Äntligen finns ett lyxigt kylskåp till badrummet! Förläng hållbarheten på smink, krämer och nagellack. Förvara ditt ansiktsvatten så det är härligt svalt inför användning. Passa även på att kyla dina favoritdrycker. Kylskåpet är låsbart och lämpar sig då även till förvaring av mediciner som blir utom räckhåll för små barn. Minikylen passar i Lagan högskåp 500.

Alla tjejers favoritspegel! Lagan spegelskåp med sminkspegel är det perfekta spegelskåpet! Den ena dörren är vinklingsbar samt så ingår den snygga förstoringsspegeln och belysning som går att växla mella varmvitt och kallvitt ljus. Inuti spegelskåpet finns en avdelad hylla för förvaring av höga produkter såsom hårspray eller eltandborste. Eluttag ingår.

Pris från:

Pris från:

Ord. pris från 9 985:-

Ord. pris från 8 285:-

Kommod 600

Pris från:

4 788:Ord. pris från 5 985:-

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 9

Högskåp med kyl

7 988:-

Spegelskåp

6 628:2017-02-13 14:21


10

KOMPLETT

BADRUM INSTALLERAT-OCH-KLART Vi ger dig ett fast pris på produkt och installation. Monterar ned, forslar bort och tar hand om det gamla innan vi monterar det nya och 6-årig Trygghetsförsäkring ingår.

Det är vad vi kallar komplett badrum. Och en sak till: Vi gör allt själva, vilket innebär att vi ansvarar för hela jobbet. Tryggt va!

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 10

KOMPLETTERA MED GOLVVÄRME, PRIS FRÅN 6 627:-

2017-02-13 14:21


11

Detta ingår i det kompletta badrummet. Jobb och försäkring: • Priset är räknat på ett badrum med längden 270 cm, bredden 170 cm och höjden 240 cm. • Rivning och bortforsling av den gamla badrumsinredningen (dusch, WC-stol, tvättställ/badrumsmöbel). • Rivning kakel och klinker på vägg och golv. • Uppsättning av våtrumsplatta enligt gällande branschregler. • Byte av golvbrunn standardmodell i plast. • Flytspackling av golv med godkänt fall till golvbrunnen. • Uppsättning av nytt kakel samt klinker med godkänt fuktspärrsystem enligt gällande branschregler. • Målning tak. • Montering av nya utanpåliggande kromade kopparrör. • Montering och inkoppling av nya badrumsmöbler, duschvägg, WC-stol, tvättställsblandare och duschblandare med duschstångset. • 6 års trygghetsförsäkring med självriskeliminering vid eventuellskada. • Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler. • Inredningen monteras på samma position som det som ersätts.

Inredning och produkter: • Svedbergs Duschbadkar 150 av akryl, vit vänster, inkl gavel. • Svedbergs FORSA hörn 85 för badkar, vit matt med klarglas, handtag 1. • Mora MMIX T5 Kar- och duschblandare, Krom. • Svedbergs FORMA högskåp 40, vit. Integrerat handtag 6. • Svedbergs FORMA underdel 80x45, vit. Integrerat handtag 6. • Svedbergs FORMA porslinstvättställ Deep 80. • Mora MMIX B5 Tvättställsblandare med pushdown. • Svedbergs överdel Top-Line 80, vit. • Ifö Spira WC-stol 6260 Rimfree®. Helt utan spolkant! • Bricmate White Matt Basic 200 x 400 mm kakel. • Bricmate B11 Concrete Grey 10x10 cm klinker.

Handdukstork ingår ej i priset.

Komplettera med golvvärme, pris från 6 627:-

KOMPLETT BADRUM Installerat-och-klart-pris*

146 142:BAD_17-0006_DR1_2017.indd 11

* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Priset är räknat på ett badrum med längden 270 cm, bredden 170 cm och höjden 240 cm. Se fullständiga Installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se

2017-02-13 14:21


12

t n a lk o p s n e p p ö d e m h s u Hygienic fl

5 995:Ord. pris 9 464:-

4 895:-

KOMPLETT PAKET! GUSTAVSBERG ESTETIC

+

Vägghängd

Organisk design med lättstädade ytor & smutsavstötande ytbehandlingen Ceramicplus. Sits med soft close för mjuk & ljudlös stängning & quick release för enklare rengöring. Förberett med Suprafix, ett dolt väggfäste för snyggare och enklare montage samt enklare renhållning. Komplett paket med Triomont fixtur XS samt tryckknapp i krom för dubbelspolning. Estetic finns i tre färger, svart, matt vit och vit. Priset gäller för vit.

• Vägghängd WC • Fixtur XS • Tryckknapp

Ord. pris 7 125:-

GUSTAVSBERG ESTETIC

Golvstående

Golvstående WC Estetic med Hygienic Flush och öppen spolkant. Organisk design med lättstädade ytor & den smutsavstötande ytbehandlingen Ceramicplus. Sits med soft close för mjuk & ljudlös stängning & quick release för enklare rengöring. För limmontage. Finns i vit, svart & matt vit. Priset gäller vit.

999:-

Hygienic Flus

h med öppe

n spolkant!

Sitt säkert!

Ord. pris 1 232:-

ETAC EASY & SMART

Duschpallar

Val av pall kan ha både funktionella & praktiska anledningar, då våra badrum ser olika ut & pallarna ger möjlighet till olika sittande. Höj- & sänkbar, doppskor ger säkert grepp mot golvet. Finns i grå & isblå, 42–57 cm.

GUSTAVSBERG ESTETIC KROM

Tvättställsblandare

Vår nyaste blandare Estetic. Blandaren är blyfri och utrustad med en smart eco-funktion som gör att du spar både vatten och energi. Finns även som en hög modell som passar både kök och för tvättställsskålar monterade ovan skiva. Finns i tre färger, krom, matt vit och svart. Priset gäller krom.

549:Ord. pris 645:-

DA

ETAC

Duschblandare

Termostat med duschanslutning nedåt. Flera smarta funktioner som justerbar maxtemperatur, inbyggd automatisk hetvattenspärr för skållningsskydd, keramisk avstängning för dropsäkring och lång livslängd. Finns i tre färger, krom, matt vit och svart. Kan kompletteras med badkarspip. Priset gäller för krom. Kan kompletteras med badkarspip.

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 12

Duschsandal

GUSTAVSBERG ESTETIC KROM

1 295:-

Ord. pris 1 545:-

Är en golvb eller DEVI direk prim bruk inne Touc

Tvätta fötterna enkelt när du duschar. Ger en uppfriskande & mjukt masserande fottvätt utan att behöva böja dig ned.

279:Ord. pris 330:-

2017-02-13 14:22


13

Designsil

Ord. pris 7 996:-

Rostfri klinkerram/designsil med exklusiv design. Finns i olika färger, material & storlekar. Priset nedan gäller modellen 150 x150 Platinum.

635:Ord. pris 721:-

Designade golvbrunnar PURUS LINE

Golvbrunn Uppfyller dagens krav på design & funktion, utan att ge avkall på vattensäkerheten. Finns i 60/70/80/90/100/120 cm. Levereras med ram, brunnsdel, klämring, monteringskit för trä- & betongbjälklag, hårsil & NOOD-lås. Stort urval av mönster & material. Pris avser Purus Line 800 Pearl 50s.

4 495:-

nt!

!

5 999:-

PURUS SQUARE

Ord. pris 5 425:-

e m r ä v v l o g k Elektris

MILLER 60 VIT LINEAR LED

Spegelskåp

Millers Linear LED-belysning är en energisnål och samtidigt kraftfull ljuskälla. Jämnare spridning av ljuset är optimalt vid sminkning. Med beröringssensorn väljer du enkelt önskad ljusstyrka. Skåpet finns i måtten 60, 80 och 100 cm (100 cm skåp visas på bild). Kampanjpris avser vitt Linear Led-skåp 60 cm.Art. Nr 53L-2.

RENT VATTEN? Analys på köpet värde 875:-

-

CALLIDUS

DANFOSS DEVI DEVIkit™ 100T

Värmekabel

Är en metermärkt värmekabel för förläggning i golvbruk under till exempel klinker, plastmatta, trä eller laminatgolv, för nybyggnation eller renovering. DEVIkit™ 100T (DTIR) är godkänd för förläggning direkt på brännbart material. Kabeln appliceras på primat underlag och spacklas sedan enligt bruktillverkarens anvisningar. DEVIkit™ 100T (DTIR) innehåller den elektroniska termostaten DEVIreg™ Touch.” Finns från 100W till 1700W.

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 13

Pris avser 4 m2

2 830:Ord. pris 3 538:-

Köp större hushållfilter, få vattenanalys på köpet! Erbjudandet gäller före 1 maj 2017. Uppge kod: B&V 1 2017 vid beställning och kostnaden för analysen dras av. Hämta ett analyspaket i närmsta Bad & Värmebutik, så får du besked om ditt vatten och förslag till lämplig rening.

2017-02-13 14:22


14

Glöm raggsockorna!

CTC

Be

Perf effe inve elek myc 5,43 Med värm bäst golv

LK Golvvärme passar perfekt både vid nybygge & renovering. Tryggt, miljövänligt med överlägsen säkerhet. Att välja LK Golvvärme blir din bästa investering – den syns inte, men du kommer att längta hem till den. Vi har färdiga lösningar för: • Uterum • Enstaka rum • Nyproduktion • Renovering med krav på låg bygghöjd • Varma badrumsgolv på sommaren och vintern

CTC

Lu

Varv tillva Den & kr - go med

Vill du installera golvvärme? Kolla in våra instruktionsfilmer på lksystems.se eller scanna koden för att se filmerna direkt!

UNT I 38° C R T E R Å E T U A D A B

Spara

1 000:-

S

NEPTUN FAMILY SPA

NYHET!

Introduktionskampanj

54 900:Ord. pris 79 900:Fri frakt ingår! Avser till tomtgräns, ej kranlyft.

*Locklyftare på köpet, modell Neptun GS! Värde 2 900:-

Spara

3 000:-

3 995:Ord. pris 4 995:-

DUSCHBYGGARNA CORNY ECO

Duschhörna

Ett ekonomiskt alternativ för dig som söker en duschhörna i något av måtten 800x800 eller 900x900 mm. Corny Eco är stilfull, enkel att hålla ren och av hög kvalitet.

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 14

5 990:Ord. pris 8 990:-

DUSCHBYGGARNA ORION 300

Takduschpaket Med stor tunn sil diam 300 mm och Mix termostatblandare 160 c/c.

Storlek: 200x 200x89 cm Antal platser: 6 st inkl. lounger Antal kromade jets: 31 st Vattenvolym: 1260 liter Tomvikt: 338 kg Totalvikt: 1598 kg El: 230 V 50 Hz, 2 x 16 A Pumpar: 1 st á 2.5hk, 2 hastigheter Värmare: 3000W Antal filter: 1 st Belysning: 1 st flerfärgs LED-lampa under vatten, där man fritt kan välja färg efter behag Elektronik: Amerikanskt Balboa styrsystem Ozonator: Ja Lock: Isolerat thermolock Startpaket med kemiprodukter: Ja Övriga spamodeller neptunbath.com *Erbjudandet gäller t.o.m den 2 april 2017

KLE Insida Sterling silver

Utsida grå

Ac

Tvål Finn

Pri frå Isfack för kylda drycker ingår.

2017-02-13 14:22


15

www.ctc.se

Upplev friheten med CTC!

CTC GSI-12

Bergvärmepump Perfekt för normalvillan, med ett stort effektområde på 2,5 –12 kW. Den inverterstyrda kompressorn med elektronisk expansionsventil ger en mycket hög årsvärmefaktor (SCOP 5,43) & därmed maximal besparing. Med CTC Connect styr du din värmepump från din mobil. A+++ bästa energiklassen. *Energiklass golvvärme eller radiatorer, inkl. styrning.

Byt upp dig till en bättre värmeekonomi.

Varvtalsstyrd, hög verkningsgrad & färgpekskärm

*A+++

Mest varmvatten, varvtalsstyrning och högsta energiklass gör CTC till några av Sveriges bästa värmepumpar. Med CTC Komplett™ får du dessutom en proffsig installation utförd av en certifierad CTC installatör nära dig. Läs mer på ctc.se

*A+++ CTC ECOAIR 510M

CTC ECOZENITH i350

Varvtalsstyrd. Är optimerad för att på bästa sätt ta tillvara den miljövänliga energin som finns i luften. Den överför luftens energi till värme & varmvatten & kräver inga borrhål/slingor i marken. *Energiklass - golvvärme. Energiklass radiatorer A++. I paket med CTC EcoZenith i350.

Den nya inomhusmodulen med samma högeffektiva teknik för varmvattenberedning som bergvärmepumpen CTC GSi 12. I kombination med CTC EcoAir 510M eller CTC EcoPart producerar den över 310 l varmvatten. Den har dessutom pekskärm i färg och kan styras via mobilen med CTC Connect.

*Energiklass – golvvärme eller radiatorer, inkl. styrning.

Luft-/vattenvärmepump Inomhusmodul

et Självhäftande! m m u r d a b a r k ä Stils KLEINE WOLKE MARBLE

Duschdraperi

Hos oss finner du ett brett sortiment av självhäftande produkter. Allt från duschkorgar och krokar till ljushållare.

Textil, 100% polyester. 180 x 200 cm.

499:Ord. pris 746:-

B1202

B1200

B1203

B1201

20% Beslagsbodens självhäftande produkter

KLEINE WOLKE MABLE

KLEINE WOLKE SEATTLE

Tvåldispenser, mugg & WC-borste i akryl. Finns i vit, magnolia, beige, titan.

Akryl, tvättas i maskin 40°. Finns i Fog grey, Slate grey, Nature, Clove pink, Taupe & Pacific. 55x65/60x90/70x120 cm.

Accessoarer Pris från

99:Ord. pris från 152:-

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 15

Matta Pris från

395:Ord. pris från 539:-

BK1180 Rostfritt stål

BK1098 Rostfritt stål

BK1106 Rostfritt stål

BC1092 Polerad koppar

BC1093S Polerad koppar

BK1096 Rostfritt stål

2017-02-13 14:22


16

VÄGGSKÅP 70X30 GRÅ

20%

1 420:-

Ord. pris 1 775:- Exkl handtag

Skapa & Forma serierna

SPEGELSKÅP JENNY Spegelskåp Jenny svart matt.

2 340:Ord. pris 2 925:-

SPEGEL IMAGO Spegel Imago 60 svart matt LED.

3 196:-

SVEDBERGS SKAPA 50X35 GRÅ

Tvättställ & underskåp

Ord. pris 3 995:-

En låda. Porslinstvättställ Skapa. Exkl. handtag och blandare.

3 892:Ord. pris 4 865:-

20% FORSA duschserie

SVEDBERGS ZAGA

Handdukstork Svart. 260x1200 mm.

3 368:Ord. pris 4 210:-

SVEDBERGS FORMA 60X45 SVART EK

SVEDBERGS FORSA RAK

Tvättställ & underskåp

Hörndusch 90x90

Två lådor. Porslinstvättställ Deep. Exkl. handtag och blandare.

Svart matt med klarglas. Handtag nr1. Komplettera med Forsa duschplatta 90x158. Pris 5 432:-, ord. pris 6 790:-. Exkl.duschset

6 536:Ord. pris 8 170:-

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 16

5 680:Ord. pris 7 100:-

2017-02-13 14:23


17

DEMERX KABINA FLEX TOWER

Duschhylla

Med fyra flyttbara korgar och sju positioner, skapas en duschhylla efter dina önskemål. Hängs direkt på duschväggen/kabinen och låses med sugkopparna. Högblank/kromad finish. Rostfritt stål 18/8 och 5 års rostskyddsgaranti.

649:-

Ord. pris 849:-

DEMERX KABINA ”SVÄNGD/RAK”

Duschhylla

DEMERX READY

Hängs enkelt över duschvägg/kabin med upphängningskrok med skyddshölje. Låses mot vägg med sugkopparna. För svängd/rak dörr. I högblank/kromad finish. Rostfritt stål 18/8. 5 års rostskyddsgaranti.

Snygg och praktiskt toapappersstativ med plats för 3 extra rullar. Krom.

649:Ord. pris 849:-

Pappershållare

359:Ord. pris 459:-

800 x 530 mm 50W

1130 x 530 mm 85W

Ord. pris 3 530:-

Ord. pris 4 070:-

2 495:- 2 995:NORDHEM HÄSTEVIK POLERAT RF

LÅG ENERGIFÖRBRUKNING!

Elhanddukstork

Denna stilrena och enkla handdukstork är designad i klassiskt stegutförande med välvda rör. Det polerade rostfria stålet ger både en vacker lyster och en beständig, miljövänlig produkt. Hästevik finns i två storlekar med fem, alternativt sju rör. Denna elektriska modell värms upp av en värmekabel inne i handdukstorken. Den låga effekten ger även en låg energiförbrukning. Välj mellan att ansluta med dold elanslutning genom höger bottenfäste eller med stickkontakt.

Den marknadsledande Höj komforten förbränningstoaletten. & spar pengar! PERFECTA PUMP aPump+ 25-4U-130 Cinderella Comfort – den marknadsledande förbränningstoaletten med slutet luftsystem för styrd till- och frånluft som minimerar kallras samt säkrar optimal förbränning och energiförbrukning. Produkten är CE-märkt och godkänd av SEMKO.

Inget vatten eller avlopp behövs

Cirkulationspump

Restprodukten är aska

Självreglerande 1-faspump med steglös inställning av kapacitet & display som visar energiförbrukningen. Energispar-pumpen, aPump+, har en mycket tyst drift, en s k komfortpump. Lämplig för hus upp till ca 200 m2. Levereras komplett med 2 m kabel som underlättar installationen.

Finns både för el- och gasoldrift Kapacitet upp till 12 personer/dygn

SPAR UPP TILL 1000 KR/ÅR

Installerat-och-klart-pris*

3 495:Ord. installerat-och-klart-pris 4 498:-

* Gäller hus med värmekälla under 70 kW och ett Delta T 20°C. Pris gäller om ROT-avdrag medges. Fullständiga installeratoch-klart-villkor bad-varme.se

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 17

2017-02-13 14:23


18

HEJ, VI ÄR FAMILJEN NIBE 2017

Vi är designade och utvecklade för dig och ditt hem. Oavsett vilken typ av hus du bor i eller vad ditt energibehov är, ger vi dig det perfekta inomhusklimatet. År ut och år in. Vi är smarta och laddade med tekniska innovationer som du enkelt kan styra i din vardag. Med din mobil eller läsplatta kan du enkelt bestämma vad vi ska göra eller kolla hur vi mår. Från jobbet eller hängmattan.

Vår mångåriga erfarenhet och tusentals timmar av utveckling speglas i vårt breda produktsortiment. Läs mer om familjen NIBE och andra produktinnovationer på nibe.se/varmepumpar.

www.nibe.se

IA... R A ™ E B I N , p pum Luft/luftvärme ...upp till 50 % lägre uppvärmningskostnad.

NIBE_BadoVarme_210x148,5_DR1.indd 1

2017-01-17 08:36

Tunga fördelar med luft/luft från NIBE. • Unik design. • 6 års trygghetsförsäkring ingår. • Underhållsvärme +10°C. • Tillbehör för fjärrstyrning via appen NIBE ARIA.

Installerat-och-klart-pris från*

15 999:-

Ord. Installerat-och-klart-pris från 19 785:-

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 18

• Värmedrift ner till -20°C. • Avancerad aktiv luftrening. • Upp till 50% lägre uppvärmningskostnad. • Tillbehör för avledning av kondensvatten. * Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga Installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se eller kontakta din närmaste Bad & Värmebutik.

2017-02-13 14:23


! N E B M B S K I BUT

19

anonpriser? k ll ti r te k u d ro p litets över 80 orter å p ss o r ta Vill du fynda kva it h u D ! av Butiksbomben l e d ta ch o ss o ll på bad-varme.se in å g . lt a Kom då in ti n a d si k S e ba runt om i landet. U-krok

L-krok

359:-

Spara

120:-

Erbjudandet gäller v. 10 –13 2017.

NAMN:

Tvättställsblandare Energisparande ettgreppsblandare med Eco-knapp för begränsning av temperatur och flöde. Krom. Exkl. bottenventil. 08:36

Erbjudandet gäller v. 10 –13 2017.

599:-

Dubbel duschkorg

Välj mellan U-krok alt L- krok. Upphängningskrokarna är försedda med skyddshölje, så att de ej repar glaset på duschväggen. Sugproppar medföljer för bättre stadga mot väggen. Förkromad Rostfritt stål.

Ord. pris 499:-

ORAS SWEA 1510FG

BESLAGSBODEN B1210 & B1211

Spara

577:-

Ord. pris 1 176:-

NAMN:

Spara

701:-

599:-

BAD & VÄRME

WC-sits

Passar till marknadens bäst säljande WCstolar, Gustavsberg Nordic/Nautic och Ifö Sign. Mjukstängande hårdsits och rostfria snabbfästen. Finns i vit alt svart.

Ord. pris 1 300:NAMN:

DEMERX 21501

Duschskrapa Duschskrapa med smart självhäftande hållare (3M™ VHB™) för fuktsäker installation. Med transparent torkarblad i silikon och rostfritt handtag. Rostfri - Krom. Erbjudandet gäller v. 10 –13 2017.

BAD_17-0006_DR1_2017.indd 19

139:-

Erbjudandet gäller v. 10 –13 2017.

Spara

68:-

Ord. pris 207:-

NAMN:

2017-02-13 14:23


BAD & VÄRME

Returadress: Bad & Värme Stora Torget 2 722 15 Västerås

SALA – Bad & Värme/Silverstadens Rör

Nyöppnad Bad & Värmebutik i Sala Vi finns även på nya orter

VELLINGE – Wickmans Rör HJO – Rörfixarna FLEN – Lundberg & Jonsson Rör HELSINGBORG – Skånska Bad HÄSSLEHOLM – Bad & Värme BRASTAD – Rörläggerifirma Magnar Rönning SÖLVESBORG – B. Göranssons Rör ÖREBRO – Bad & Värme ÖRNSKÖLDSVIK – Bad & Värme Örnsköldsvik

900 VVS-hantverkare på över 80 orter BUTIK, SERVICE OCH INSTALLATION Arvika Bollnäs Borlänge Bålsta Emmaboda Enköping Eslöv Falun Filipstad Färjestaden Gnosjö/Reftele Göteborg/Ringön Göteborg/Sisjön Halmstad Hedemora Helsingborg Hova Huddinge Hudiksvall Härnösand Kalmar Karlskoga Karlstad Kisa Kristinehamn Kungens Kurva Köping Laholm Linköping Ludvika Luleå Lund Lysekil/Brastad Malung Mariehamn Mariestad Mora Motala Munkedal Norrtälje Osby Piteå

Värme & Kylteknik i Arvika Bad & Värmebutiken i Bollnäs Kakelgruvan Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/Rörinstallationer Bad & Värme/Lindboms Rör Värmesvets Entreprenad Bad & Värmebutiken Bad & Värme Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Gnosjö Rör Badrumsgruppen Badrumsgruppen Bad & Värme Bad & Värme/Engléns Rör Skånska Bad Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Huddinge Energi & VVS Frihemservice VVS Billströms Värme VVS Butiken Lindsdals Rör Bad & Värme Karlstad Rörmontage Bad & Värme Bad & Värme B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv Bad & Värme/K & E Rör Bad & Värme Bad & Värme Radiator VVS Bad & Värme Bad & Värme/RoA Golv & Kakel Rörläggerifirma Magnar Rönning Installationsgruppen Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska Bad & Värme Bad & Värme/Eklunds VVS Bad & Värme VVS Shopen NM Rörservice Bad & Värme/Sahlins Rör Rörcentrum

Kalla element? Bad & Värme hjälper dig med alla servicejobb som till exempel stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element och vattenskador. Fråga i din butik för mer information.

Fallebergsvägen 23 Renshammarvägen 8 Skäggargatan 7 Sköldvägen 9 Industrigatan 12 Romgatan 10, bredvid Jysk Vikhemsvägen 15 Centralvägen 30 Bagaregatan 6 Storgatan 70 Järnvägsgatan 35 Ringögatan 10 Sisjövägen 45 Söndrumsvägen 29 Hamre 68 Kanongatan 157 Björnemossegatan 3 Huddingevägen 342 Granebovägen 3 G:a Ådalsvägen 113 Dagövägen 5 Örebrovägen 27 Kolvgatan 10 Västra vägen 29 Första Industrigatan 7A Jägerhorns Väg 15 Hantverkaregatan 21 Kullsgårdsvägen 43 Industrigatan 15 Målarvägen 5 Spantgatan 8 Stora Gråbrödersgatan 15 Hallindenvägen 25 Källvägen 15 Godbyvägen 11 Förrådsgatan 45 Skolvägen 6 Medevivägen 71 Mästarevägen 1 Abborrvägen 12 Tegvägen 5 Batterigatan 6

0570-124 24 0278-272 62 0243-22 70 55 0171-511 01 0471-104 55 0171-511 01 0413-104 53 023-343 00 0590-130 14 0485-316 70 0370-332 290 031-779 90 00 031-779 90 00 035-241 08 50 0225-107 26 042-4009440 0506-307 95 08-746 00 20 070-3813799 0611-154 23 0480-696 00 0586-350 50 054-22 14 40 0494-125 50 0550-692 996 08-7408030 0221-140 70 0430-10 000 013-312550 010-458 66 55 0920-108 80 046-2727299 0523-470 71 0280-130 75 +35818-22111 0501-716 60 0250-530 880 0141-21 00 32 0524-715 11 0176-22 47 00 0479-146 04 0911-927 70

Rottne Sala Sandviken Skara Skellefteå/Kåge Slite Sollefteå Stenungsund Strömstad Sälen Söderhamn Tingsryd Trosa/Vagnhärad Täby Umeå Vedum Visby Vårgårda Vänersborg Västerås Åkersberga Årjäng Örebro Örnsköldsvik Östersund

Söders Olja & Rör Silverstadens Rör Hedlunds Rör Bad & Värme Holmboms Värme Bad & Värme Rörmokarn i Sollefteå Bad & Värme/Herberts Rör Bad & Värme Installationsgruppen Bad & Värme/Vågbro Rör Bad & Värme/Rör & Smide Bad & Värme Täby Bad & Värme AC Golv och Plattsättning AB Lundgrens Rör i Vedum Rör & Bad Vårgårda VVS Rör Anders VVS & Energi Bad & Värme/Nya Rörbolaget Kakelshopen i Åkersberga Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Bad & Värme Bad & Värme Ö-vik Bad & Värme/Norderåsens VVS

Kopparvägen 6 Gruvvägen 44 Mossvägen 41 Mejerigatan 2 Storgatan 46 Boge Mojner 828 Bangatan 4 Doterödsvägen 25 Solrosgatan 3 Sälenvägen 15 Växelgatan 7 Lokgatan 3 Nya Industrivägen 3 Måttbandsvägen 6–10 Björnvägen 7 Larvsvägen 40 Hyvelgatan 11, infart Willys P Korsgatan 40 Vassbottengatan 8 Retortgatan 5 Stationsvägen 24 Snickargatan 19 Markgatan 23 Karlslundsvägen 1 Hemvägen 28

0470-925 50 070-5826916 026-27 30 75 0511-101 59 0910-72 04 05 0498-22 07 00 0620-150 15 0303-801 09 0526-667 10 0280-207 75 0270-100 90 0477-130 50 0156-12701 08-630 07 00 090 - 14 38 00 0512-405 36 0498-500 76 0322-62 00 60 0521-657 00 021-38 04 30 08-540 229 80 0573-100 03 010-106360 0660-84345 063-14 01 50

Läggesta 111

0583-711077 0531-10302 016-146843 0157-100 61 0503-122 22 0451-60238 0451-38 18 70 08-583 550 50 072-7014077 08-715 56 16 0456-128 33 018-692848 0708-607713 040- 42 26 00 08-540 681 50

SERVICE OCH INSTALLATION Askersund Bengtsfors Eskilstuna Flen Hjo Hässleholm Hässleholm Järfälla Nyköping Saltsjö-Boo Sölvesborg Uppsala Vedum Vellinge Åkersberga

Askersunds Brunnsborrning Bad & Värme Djurgårdens Bygg & Miljö Lundberg & Jonsson Rör Rörfixarna i Hjo Bad & Värme VVS-teamet Järfälla BadrumsRenovering Sörmlandskustens VVS Turex Rör B. Göranssons Rör J-G Rör Lundgrens Värme & Sanitet Wickmans Rör Frödins Rör

Fabriksgatan 16 Åsegatan 8 Filvägen 6 Fabriksgatan 15 Väpnargatan 7 Skarprättarvägen 11 Blommenhovsvägen 24 Telegramvägen 46C Svetsarvägen 3 Spikgatan 6 Spikgatan 8

Gilla oss på Facebook!

www.bad-varme.se Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Vid större förändringar i valutakursen förbehåller vi oss rätten att justera våra priser i euro.

® BAD_17-0006_DR1_2017.indd 20

2017-02-13 14:23

Bad & Värme dr 1 2017  

Bad & Värme DR utskick 1.2017 Mars - April

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you