Page 1

Prego Café & Restaurant åpnet dørene for sine første gjester våren 2011, et konsept bygget på genuin interesse og lidenskap for god mat og drikke, i en hyggelig og uformell setting som passer de fleste anledninger, for både venner og familie og forretningssammenheng. Vi er i dag 7 ansatte på deltid og heltid, unge og motiverte kokker og servitører.

PREGO SØKER SOUSCHEF / KJØKKENSJEF OM PREGO Prego Café & Restaurant ligger på Danmarksplass i Bergen vis a vis Bybanen, bare 7 minutter fra Bergen sentrum, en bydel som er under stadig utvikling og etablering. Mottakelsen har vært upåklagelig siden åpning med en flott vekstkurve, og vi ønsker nå å styrke konseptet med å tilknytte oss enda mer faglig dyktig kompetanse.

Konseptet er bygget på norsk lokal matkultur med inspirasjon fra det franske, italienske og spanske kjøkken, med en åpen kjøkkenløsning og ca 52 sitteplasser i hovedetasjen og ca 24 sitteplasser i vår underetasje. Sommeren 2013 fikk vi egen uteservering, hvor vi er i gang med etablering av egen bar - og kjøkkenløsning ute. Vårt fokus på kjøkkenet er gode smaksopplevelser ved bruk av blant annet sesongens råvarer, hvor vi komponerer enkle og delikate retter som passer for enhver anledning. Se gjerne mer på www.pregobergen.no

Hvem søker vi? Vi er på jakt etter en faglært Souschef eller kjøkkensjef som snakker norsk, og har god kunnskap til de IK- reglement som gjelder for drift av norsk restaurantkjøkken. Erfaring fra utlandet er en fordel.

Yrkesstolthet, selvstendig, teamarbeider, øye for de små detaljer, interesse og kjærlighet for gode råvarer med gode smaksopplevelser uten pretensiøse eller jålete presentasjoner er en selvfølge. Du er selvsagt ikke redd for å ta et tak når det kreves, og du skjønner betydningen av å ta eierskap og ansvar i stillingen din, og det å være en motivator for dine medarbeidere.


Hvem er du? Du er den som valgte kokkeyrket fordi du har både lidenskap og kjærlighet for faget. Du er ansvarsbevisst, har økonomisk forståelse og er selvstendig med glimt i øyet og med mye godt humør. Egenskaper som lojal, positiv, pålitelig og omgjengelig ligger i ryggraden din. Kjenner du deg igjen i dette, da ønsker vi du tar kontakt umiddelbart.

Hva kan vi tilby? Vi kan tilby et ungt og godt arbeidsmiljø, varierende arbeidsoppgaver i et annerledes og spennende konsept med gode lønnsbetingelser for rette vedkommende.

Lønn:

Konkurransedyktige betingelser

Stillingsprosent:

100%

Tiltredelse:

15.oktober 2013 (med mulighet for tidligere tiltredelse)

Send CV og kortfattet søknad til: john@pregobergen.no - merket ”SØKNAD KJØKKEN PREGO HØST 2013”

For spørsmål og andre henvendelser i forbindelse med stilling, ring gjerne daglig leder, John R. Finsås på mobil 91162676 eller send en e-mail til john@pregobergen.no

Prego café & restaurant danmarksplass bergen søker souschef kjøkkensjef fra høsten 2013 spisested ca  

Prego Cafe & Restaurant i Bergen søker souschef / kjøkkensjef fra høsten 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you