__MAIN_TEXT__

Page 1

NYT HJEM

Stort udvalg af:  Boliger fra din lokale ejendomsmægler

BOLIGMAGASIN MARTS 2018

Læs inde i bladet: Boligmarkedet i topform


2

Klarup

FORÅR ER LIGE RUNDT OM HJØRNET Årets 2. kvartal indtager vanen tro toppen, når det gælder handel med boliger. Og med påsken lige om hjørnet er vi hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S godt rustet til at gøre vores til, at jeres boliger bliver solgt. For rent faktisk kan vi tale om, at vi i dag nærmer os sælgers marked, da efterspørgslen på fast ejendom er så stor, at der er færre huse til salg, og den tid det tager, at få solgt boligen er stærkt faldende, mens priserne går op. Når det gælder området for parcel- og rækkehuse viser de seneste tal fra Realkreditrådet en stigning på 4 pct. det seneste år, mens de realiserede salgspriser på fritidshuse er steget med mere end 12 pct. Her i Klarup slog vi i 2017 alle tidligere handelsrekorder, og ligesom det øvrige boligmarked har vi store forventninger til 2018. Stadig flere boligkøbere vælger at bosætte sig i Klarup og omegn, som ligger tæt på Aalborg, og hvor boligpri-

serne er væsentlig billigere end inde i byen. Og når det gælder fritidshuse, så opfordrer vi sommerhusejere, som overvejer at sælge, at kontakte vores kontor og få en gratis og uforpligtende Værditjek af en af vore mæglere. Salget af fritidshuse går så stærkt, at vi har ansat en ny kollega på kontoret – Philip Kjærgaard – hvis primære arbejdsområde netop er salg af sommerhuse. Philip er uddannet finansbachelor med speciale i ejendomshandel. Ud over et indgående kendskab til markedet for fritidshuse er han bosiddende i Aalborg og aktiv i den lokale håndboldklub IK 1919, hvilket har givet ham et stort netværk og lokalkendskab.

R

AL

LE REKO

R

D ER

R

D

Å

ER

• VI SL

VI S LÅ

VI ER BLANDT DE MEST SÆLGENDE I KLARUP OG STORVORDE!*

AL

LE REKO

R

Ring 70 40 49 79 og bestil et gratis Værditjek allerede i dag. *Kilde: Boligsiden.dk, d. 16.1.2018, Find mægler, 9270 Klarup, salg, samlet, villa, andel, rækkehus og fritidshuse.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


Klarup

3

JOHN FRANDSEN KLARUP

DER ER FULD GANG I HANDLERNE Start med et gratis Værditjek Ring 70 40 49 80 VÆRDITJEK

Bestil i dag og kend dit overskud i morgen.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


4

Klarup

KLARUP HAR VOKSEVÆRK Med sin placering 10 km. øst for Aalborg Centrum er Klarup blevet et af de hurtigst voksende boligområder i Aalborg Kommune. Og væksten fortsætter støt i de kommende år, så postnummer 9270 kan snart byde indbygger nummer 5.000 velkommen. Efterspørgslen på boliger i Klarup stiger, mens udbuddet af huse er faldende. Ved udgangen af februar var der således ifølge boligsiden.dk kun 20 villaer til salg i området, og med en lavere kvadratmeterpris end inde i de egentlige forstæder til Aalborg, så er boligmarkedet i Klarup blevet sælgers marked. ”Sammenholdt med den almindelige optimisme i samfundet og en utrolig lav rente, så betyder det også, at priserne stiger,” fastslår ejendomsmægler Thomas Beith fra Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S. ”Så hvis man går i salgstanker er tiden den rette til at slå til, da 2. kvartal med påsken som højdepunkt er den bedste tid for bolighandler.” ”Vi har det hele i Klarup,” supplerer ejendomsmægler Michelle Damgaard Larsen. ”Skole, børneinstitutioner og alle de andre servicefunktioner, der hører til en by, og stadig flere børnefamilier vælger da også at slå sig ned her. Og mange

”børn” vælger at vende tilbage til Klarup/Storvorde, når de har afsluttet deres uddannelse og skal stifte familie.” Et andet eksempel på, at Klarup er interessant for tilflyttere, er planerne om at udstykke 116 nye byggegrunde i området. ”Og så er det tydeligt at mærke – også i vores køberkartotek - at supersygehuset, som blot ligger få kilometer væk, også har gjort interessen for at bo i Klarup-området større, John Frandsen Klarup er ikke blot lokalkendt i Klarup, men har også specialiseret sig i handel med de mange fritidshuse, der ligger langs fjorden og ude ved Skellet og Egense. ”Vi sidder på en stadig større del af markedet og har netop ansat en medarbejder, hvis primære fokus er sommerhushandel, hvor interessen for at købe med et par års efterslæb følger den positive tendens fra det øvrige boligmarked, ”slutter Thomas Beith. Thomas opfordrer potentielle sælgere til at kontakte John Frandsen Klarup for et uforpligtende Værditjek af deres bolig.

Klarup - Hornbækvej 78

Højt beliggende med udsigt! · · · · · · ·

Højt beliggende ejendom med udsigt Børnevenligt kvarter Perfekt til børnefamilien Løbende renoveret og moderniseret Tagrygning er skiftet i 2017 Skotrender er skiftet i 2013-2014 Rigtig flot tilstandsrapport!

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

146 m² 851 m² 1971 5 D

Kontant: Ejerudg. pr. md:

2.395.000 2.247

Sagsnr:

KLV7017


Klarup

5

Storvorde - Bolettevej 8

Skøn grundmuret villa i Storvorde · Grundmuret villa i god kvalitet, som er beliggende højt på Bolettevej! · Udsigt over Limffjorden. · Der er gulvarme i hele huset · Genvex der giver et godt indeklima · Beliggende op mod fællesareal, hvilket giver mere privatliv

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

160 m² 858 m² 2007 5 B

Kontant: Ejerudg. pr. md:

2.995.000 2.508

Sagsnr:

KLV7113

VI SIGER TUSIND TAK TIL VORES GLADE KUNDER Skal du også have et værditjek? Ring 70 40 49 80

*Kilde: Trustpilot.com, d. 17.01.2017, John Frandsen A/S

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


6

Klarup

5 GENVEJE TIL HURTIGERE SOLGT! Vil du også have solgt din bolig, er der nogle ting du selv kan gøre, for at salget går hurtigere! Som du nok allerede har hørt, er boligmarkedet i en opadgående kurve. Liggetiderne bliver lavere, priserne bliver højere og vi er alle positive! Vil du have dit salg til at gå endnu hurtigere og nemmere, så er der faktisk nogle ting du selv kan gøre – lyder det ikke dejligt? Køberne lægger mærke til ALT, det er jo deres, måske, kommende hjem de er ude at kigge på.

3: Vi vil ikke bede Jer gøre hovedrent inden vi kommer forbi, men tag det værste. Tør spejlet på badeværelset af, fjern tandpastapletter fra håndvasken, få opvasken af vejen og fjern krummerne på spisebordet fra morgenmaden, sæt opvasken ind i et skab og lige en hurtig tur med støvsugeren – det kræver ikke meget, men kan gøre den helt store forskel for dit boligsalg. 4: Du elsker dit kæledyr, vi kan godt lide kæledyr, men det er ikke sikkert at køberne kan, derfor er det en god idé lige at tage hunden med ud at gå en tur mens vi fremviser og stille mad- og vandskålen ind i et skab, så det ikke står fremme når køberne kommer og kigger.

1: Førstehåndsindtrykket er vigtigt når køberne kommer ud og ser dit hjem. Ligesom når vi møder et nyt menneske danner vi os hurtigt et indtryk omkring vedkommende – det gør køberne også, når de ser deres, måske, kommende hjem. Så sørg for at dit hjem fremstår imødekommende.

5: Vi ringer altid inden en fremvisning, og vi kommer også altid lidt før det aftalte tidspunkt, så du kan nå at komme i skjul inden fremvisningen. Det er altid rarest for en køber at kunne tale frit på en fremvisning – og det kan de bedst når ejeren ikke er hjemme. Vi ringer også altid efter fremvisningen og fortæller, hvordan det er gået – så du skal nok få det at vide.

2: Binder døren? Sidder håndtaget lidt løst? Eller drypper vandhanen? Det er nogle småting der ikke tager lang tid lige selv at få lavet eller at få hjælp til at få lavet og det giver rigtig meget til det samlede helhedsindtryk af dit hjem, derfor er det en rigtig god idé at få lavet disse ting.

Vil du have flere gode tips og tricks, så start med et gratis Værditjek hos din lokale og aktive ejendomsmægler.

Egense - Tøtmosen 19

SOLGT

Egense - Kongeørnen 84

SOLGT

En renoveret perle på privat grund!

Dejligt fritidshus med Fjordudsigt!

· En renoveret perle på privat grund. · Beliggenhed i Egense med kort afstand til fjorden og pæn natur. · 3 gode værelser · Stort køkkenalrum med tilhørende stue.

· Skønt sommerhus med Fjordudsigt · God plads - om det er til udlejning eller privat brug. · 4 værelser · 2 badeværelser · Stor stue/køkken alrum.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


Klarup

Egense - Strandskadevej 16

Egense - Egense Hjørnet 31

Nyt, godt og med udsigt til Fjorden!

Sommerhus fra 2007

· Skønt arkitekttegnet sommerhus med fjordkig! · Aluvinduer · Gode terrasser · Hvor der er klinker er der gulvvarme

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

94 m² 1.211 m² 2007 4

Kontant: Ejerudg. pr. md:

1.295.000 1.218

Sagsnr:

KLF7091

· Super flot sommerhus fra 2007. · Indlagt fibernet. · Spa og sauna på badeværelset. · Gulvvarme i al klinkegulv. · Udsigt til Kattegat.

Bolig: Grund: Byggeår: Værelser: Energi:

78 m² 1.265 m² 2007 4

Kontant: Ejerudg. pr. md:

995.000 1.140

Sagsnr:

KLF7133

7

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS - Til dit kommende boligsalg!

Aalborg Klarup

Aars Hadsund Mariager

Hobro

Langå Karup

Glesborg

Randers

Viborg

Bjerringbro

Auning Kolind

Grenaa

Hadsten Rønde

Hammel Herning

Hinnerup

Ebeltoft

Aarhus

Ikast

Skanderborg Horsens

INGEN KÆDEKONCEPTER

MA

RKEDD

Din genvej til et hurtigt salg

VI HJÆLPER DIG HELE VEJEN

Vi klarer salget fra A til Z, inkl. skødet

SF RI

NG • DI GI

AL

Fredericia

Ø

T

Vi tilpasser salget efter dine behov

STORT KØBERKARTOTEK

T

A

Ø

RI

NG • DI GI

L

MA

RKEDD

SF

DIGITAL MARKEDSFØRING

BOLIGHANDEL PÅ JYSK

Herunder Facebook, eBolig+, fremhævelse boligsiden.dk mv.

Vi er altid i øjenhøjde med vores kunder

Disse er blot få fordele du får ved at vælge os til, at sælge din bolig Ring 70 40 49 80 for at høre mere om hvilke andre fordele vi tilbyder.

BOLIGMAGASIN · MARTS 2018


27 afdelinger sender køberne din vej

Aalborg Klarup

Aars Hadsund Mariager

Hobro

Langå Karup

Glesborg

Randers

Viborg

Bjerringbro

Auning Kolind

Grenaa

Hadsten Rønde

Hammel Herning

Hinnerup

Ebeltoft

Aarhus

Ikast

Skanderborg Horsens

Fredericia

Vi står klar alle ugens 7 dage!

Derfor skal du vælge os: • En af Danmarks førende ejendomsmæglere, der sætter dig som kunde i centrum.

• Vi gør det ukompliceret at handle bolig - vi klarer salget fra A til Z, inkl. skødet.

• Vi er ikke bundet af stramme kædekoncepter og dyre administrationsomkostninger.

• Efteruddannede og engagerede medarbejdere, der lytter til dine ønsker og løbende holder dig opdateret.

• Vi er tæt på - med 27 lokale boligbutikker fra Fredericia til Aalborg, er vi der hvor kunderne er.

• Ejendomsformidling på jysk - fornuftige dispositioner, ingen unødvendige omkostninger.

Kontakt os allerede i dag og start med et gratis og uforpligtende Værditjek JOHN FRANDSEN KLARUP • 70 40 49 79 Klarupvej 53, 9270 Klarup, klarup@johnfrandsen.dk

BOLIGMARKEDET

Dit aktive boligteam i Klarup

Profile for Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

NYT HJEM Magasin [Klarup udgave] - John Frandsen Bolig  

I vores nye boligmagasin, kan du læse om hvad der rør sig på det lokale boligmarked og hvad vi forventer af 2018.

NYT HJEM Magasin [Klarup udgave] - John Frandsen Bolig  

I vores nye boligmagasin, kan du læse om hvad der rør sig på det lokale boligmarked og hvad vi forventer af 2018.

Advertisement