Suecos (2019) - Työlengät joissa yhdistyy Muotoilu + Terveys + Toiminnallisuus

Page 1

Työkengät joissa yhdistyy: Muotoilu + Terveys + Toiminnallisuus

Hyvinvo intia j o ka a s kel eel l a


Työkengät joissa yhdistyy: Muotoilu + Terveys + Toiminnallisuus

MUOTOILU Jopa puolet työikäisistä kärsii erilaisista selkäkivuista ja polviongelmista. Suurimpia syitä tähän ovat huonot ja kuhunkin tarkoitukseen sopimattomat kengät. Suecoksella me uskomme, että juuri näitä ongelmia voidaan välttää käyttämällä mukavia kenkiä, jotka tarjoavat tukea selälle, lantiolle ja polville koko päivän. työkengät on kehitetty modernin työelämän tarpeisiin. Oletpa kokki, hoitaja, tarjoilija, siivooja, toimistotyöntekijä, baarimikko, farmaseutti tai mikä tahansa työntekijä, joka tarvitsee toimivat ja mukavat kengät, on ratkaisu sinulle.

kengät edustavat korkealaatuista ruotsalaista suunnittelua, jossa jokainen yksityiskohta on tarkasti mietitty kokeneiden suunnittelijoiden ja loppukäyttäjien avulla. Tarjoamme ammattilaisille laajan valikoiman miellyttäviä ja näyttäviä vaihtoehtoja heidän työhönsä, pelkistetyistä tukevista kengistä aina hauskoihin kuvioituihin asti.

TERVEYS kenkien suunnittelussa on tehty yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja varmistettu, että jokainen malli vähentää polvien ja selän kipuja sekä lihasten väsymistä silloinkin, kun jalkojen päällä ollaan joka päivä. Kenkien ergonomisuus ja hyvät iskunvaimennusominaisuudet pienentävät jalkapohjiin kohdistuvaa painetta ja vähentävät selkäongelmia.

TOIMINNALLISUUS Samalla kun suunnittelemme ja teemme viehättäviä ja terveellisiä kenkiä ammattilaisille, varmistamme kenkien toiminnallisuuden, käytännöllisyyden ja käyttökelpoisuuden. Kaikki kengät on testattu sitoutumattomissa laboratorioissa. Myös loppukäyttäjien palaute on tärkeä osa prosessia. Kenkämalleissamme on otettu huomioon pohjan pito alustaan sekä kävelemisen helppous ja keveys. Kengissä käytetty EVA-materiaali on helposti puhdistettavaa ja jopa desinfioitavaa, esimerkiksi kloorilla.

Tavoitteenamme on tuoda markkinoille paras mahdollinen työkenkävalikoima.


ODEN

ODEN on uniikin ulkonäkönsä ja ergonomiansa ansiosta hyvin monikäyttöinen kenkä. Kengän iskunvaimennusominaisuus estää lihaksiesi ja niveliesi kipeytymistä riippumatta tehtävästäsi. ODEN on erinomainen kenkä paljon työpäivän aikana käveleville ja/tai seisomatyötä tekeville. Liukumaton kumipohja estää liukastumiset märälläkin pinnalla. Kenkää on saatavilla useissa väreissä ja kuvioinneissa moneen makuun. Kengät sopivat hyvin myös monien hoitotyöasujen värimaailmaan. • Liukumaton kumipohja sekä kuivalla että märällä pinnalla (kategoria SRA-ISO20347) • Sisäänrakennettu ortopedisten suositusten mukainen 2-3 cm korko optimoituun iskunvaimennukseen SUOSITELLUT KÄYTTÖALUEET:


VÄRIT:

THOR & THOR+

Ammattimallisto on saatavilla myös ANTISTAATTISENA EN ISO 20344:2011, 5.10

THOR on suunniteltu ammattilaiskäyttöön käveltäessä liukkailla pinnoilla. High-tech-pohja tarjoaa vahvan pidon ja ylittää vaativimmat standardit kuivalla, märällä, saippuavesi- ja öljypinnoilla Lisäksi kengän kärki ja kantaosa on vahvistettu antamaan parempaa suojaa jalalle.

THOR

• Erityinen liukumaton kumipohja kuivalle, märälle ja jopa öljyiselle pinnalle. Korkein liukuesteluokka (SRC) EN ISO 13287: 2007 (kategoria SRC = liukastumisen esto keraamisilla laatoilla ja teräslattialla sekä glyseriinillä) • Tukeva ja vakaa malli pohjallisen • Voit lisätä THOR kenkään irrallisen

ODEN

THOR

SKOLL VÄRIT: THOR+ kenkä tarjoaa samat ominaisuudet kuin THOR kenkä, mutta tässä mallissa kengän ilmastointiaukot on suljettu ja kenkä suojaa paremmin jalkoja nesteiltä.

SUOSITELLUT KÄYTTÖALUEET:

ODEN

SKOLL

Työympäristön kuiva ilma, korkea lämpötila, sähkölaitteet, synteettiset vaatteet ja lattiamateriaalit saattavat kerätä kehoon staattista sähköä, joka purkautuu ikävinä pieninä sähköiskuina. Antistatic kengät purkavat hallitusti kehoon kertynyttä staattista sähkövarausta.


SKOLL VÄRIT:

Hyvin kevyt SKOLL kenkä vaatii jalan lihaksilta jopa 66 % vähemmän töitä kuin normaalit kengät. Kengät ottavat vastaan kehon painoa ja antavat rentouttavaa tunnetta jaloille, polville ja selälle. Sisäpohjan nystyt stimuloivat jalkojen verenkiertoa. Ilmastointiaukot antavat jalkojen hengittää ja vähentävät jalkojen hikoilua.

• • • • •

VÄRIT:

Erityisen kevyet Pyöreä kärki antaa tilaa varpaille Ilmastointiaukot Liukumaton pohja kuivalla alustalla Voit lisätä SKOLL kenkään irrallisen pohjallisen

NORDIC NORDIC on kenkämalli, joka hengittää. Kenkien Air-Tech™ -järjestelmä yhdistää ilmanvaihdon ja käyttömukavuuden aivan uudella tavalla.

VÄRIT:

BALDER • Soveltuvat erinomaisesti leikkaussali-, elintarvike- ja lääketeollisuuskäyttöön • Voidaan steriloida autoklaavaamalla • Antistaattiset • Mukava silikoninen sisäpohja • Liukumaton pohja kuivalla pinnalla

BALDER on helposti puhdistettava ja steriloitava työkenkä, jonka voi jopa autoklaavata 134 ºC:ssa. Kengän liukuestepohja lisää turvallisuutta ja säädettävät remmit pitävät kengän tukevasti jalassa. Silikoninen sisäpohja jakaa kehon painoa tasaisesti jalalle ja vähentää jalkojen painetta. Kengät ovat antistaattiset ja purkavat hallitusti kehoon kertyneen staattisen sähkön. * Keskusvarastotoimitus 4-6 viikkoa

• Kengän kaksi ilmaporttia yhdistettynä pohjan ilmankiertojärjestelmään auttavat kenkää hengittämään jokaisella askeleella • Air-Tech™ -järjestelmä sisältää myös rei’itetyn X-cell® -pohjallisen, joka on suunniteltu pitämään jalat raikkaina ja kuivina koko päivän • Sisäänrakennettu korko optimoituun iskunvaimennukseen • Liukumaton pohja kuivalla ja märällä pinnalla SUOSITELLUT KÄYTTÖALUEET:


LOKI & LOKi kids VÄRIT:

VÄRIT:

LOKI on vapaa-ajan malli, jossa yhdistyy keveys, mukavuus ja pehmeys.

AIKUISET

LAPSET

Ihanteellinen aktiivisille ihmisille, jotka ovat liikkeellä koko päivän. Ultrakevyt

MAGNUS VÄRIT:

EVA-materiaali on helposti puhdistettavaa ja jopa desinfioitavaa esimerkiksi kloorilla. Kengät ovat niin kevyet, että ne kelluvat vedessä!

MAGNUS työkengissä on mukana useita turvaominaisuuksia. Lasikuitukomposiitista valmistettu turvakärki on kevyempi ja turvallisempi kuin perinteiset varvassuojat. Lasikuitu on metalliton ja johtamaton materiaali. Korotettu kantaosa antaa suojaa kantapäälle. Sisäpohjassa on pehmusteet kannan ja jalkakaaren alla. MAGNUS työkengät täyttävät turvajalkineiden turvallisuutta koskevien EU-direktiivien vaatimukset: CE EN 20345: 2011. S1: Turvakärki 200 J / 15000 N, antistaattiset ominaisuudet, kannan iskunvaimennus, suljettu kantaosa, öljynkestävä liukuestoinen pohja.


Mikrokuitu, uusi tekninen kangas, mullistaa perinteisen työkengän materiaalin mikrokuitukengissä käytetty tekninen kangas on vedenpitävyytensä lisäksi myös paljon muuta. Se on hengittävää ja kosteutta poistavaa. Mikrokuitukangas jäljittelee ihon ominaisuuksia ja on tämän lisäksi antibakteerinen, kevyt, ympäristöystävällinen ja hyvin resistanssi, suojaten jopa kemikaaleilta. Kengän sisäpohjallinen on valmistettu EVA-materiaalista, joka varmistaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja käyttömukavuuden. Kengät ovat myös hygieeniset antibakteeristen ja antifungaalisten ominaisuuksiensa ansiosta. Kengän pohja on valmistettu ainutlaatuisesta ultrakevyen ja liukumattoman EVA-materiaalin ja kumin yhdistelmästä.* Anatomisen muotoilunsa ansiosta kengät istuvat jalkaan täydellisesti tehden niistä 24/7 kengät. Ne ovat erinomainen valinta kaikille, myös työn ulkopuolelle. Kengät on suunniteltu henkilöille, jotka viettävät suurimman osan päivästä jaloillaan, ihmisille, jotka joka päivä kävelevät kuntoillakseen tai heille, jotka vain haluavat mukavat kengät. Konepesu korkeintaan 50 0C:ssa ja pikakuivausohjelma riittävät.

SUOSITELLUT KÄYTTÖALUEET:

* Kengän pohja on liukumaton sekä kuivalla että märällä pinnalla (kategoria SRA-ISO 20347) Suecos mikrokuitukengät täyttävät Euroopan työturvallisuuslain vaatimukset.


FRIDA FRIDA

NILSA KOOT: 36-41

Naisellinen muotoilu, tyylikkyys, mukavuus ja turvallisuus

NILSA on kevyt ortopedisesti muotoiltu sandaali, jossa on säädettävät kiinnitysnauhat. Kengän sisäpinta on vuorattu miellyttävällä mikrokuitukankaalla. SRC liukuesteellinen pohja pitää märällä pinnalla. NILSA soveltuu parhaiten sisätyöhön ja kesäiseksi vapaa-ajan kävelykengäksi.

IIRIS & EK VÄRIT:

VÄRIT:

FRIDA kengissä yhdistyvät mukavuus, turvallisuus ja naisellinen muotoilu. FRIDAn mikrokuitupinta mahdollistaa ilman virtauksen kengässä pitäen samalla kosteuden ja mahdolliset nesteet ulkopuolella. Säädettävän kiinnitysremmin ansiosta kenkä mukautuu käyttäjän tarpeisiin ja pysyy hyvin jalassa.

Sandaalikenkien pohja on tehty iskunvaimentavasta luonnon korkista, jonka pinnassa oleva vaahtomuovipohjallinen on vuorattu jalkapohjille miellyttävällä mikrokuitukankaalla. Sandaalin ulkopohja on joustava ja liukumaton. Sandaalin nahkaiset hihnat ovat säädettävät ja sandaali istuu jalkaan hyvin. Sandaalin leveä lesti antaa tilaa varpaille


GRIM

BIL

KOOT: 40-45

KOOT: 36-50

Tunne ero!

ERIK KOOT: 36-42 GRIM on kenkä miehille. GRIM yhdistää ergonomisen muotoilun ja aikaisemmista malleista tutut hengittävät materiaalit. Näillä ominaisuuksilla GRIM-malli edistää jalkojen terveyttä ja hyvinvointia jokapäiväisessä elämässä. Joustavat nauhat helpottavat pukemista. Ulkopinnan kangas on tyylikästä mikrokuitumokkaa. Sisävuori on puoliksi nahkaa ja teknistä Cooltech™ kangasta, joka poistaa kosteutta. Nahalla päällystetty irroitettava HoneyComp™ sisäpohjallinen antaa ilman kiertää joka askeleella. Pohjallinen voidaan myös vaihtaa esimerkiksi ortopediseen pohjalliseen. Ultrakevyt ja liukumaton X-Cell™ kengänpohja varmistaa erittäin hyvän iskunvaimennuksen, joka pehmentää jokaista askelta ja antaa keveyden tunnetta jalkaterille, polville ja selälle. Korkea liukumisen estoluokka (SRC).

BIL & ERIK ovat jalkineet, joka toteuttavat ainutlaatuista Health Tech™ -teknologiaa. Kenkien tarkoitus on tarjota terveellisempiä askeleita ja parantaa ihmisten jokapäiväistä elämää jalkojen päällä. Kenkien erittäin kevyt rakenne ja liukumaton pohja yhdessä iskunvaimennuksen kanssa keventävät joka askelta ja tukevat jalkoja, polvia ja selkää. Rei’itetty mikrokuitupinta muotoutuu jalkaan ja suojaa kenkää kosteudelta. Nopeasti kuivuva Cooltech™-sisävuori ja hunajakennorakenteinen pohjallinen pitävät jalat pitkään raikkaina. Muotoilu on neutraalia ja tyylikkään skandinaavista ja moneen menoon soveltuvaa.


Kevyet ja hengittävät tennarit niin työhön kuin vapaa-aikaan miehille ja naisille

ALMA

Hyvä istuvuus ja hengittävä materiaali

Pohjallisen tekninen kangaspinta pitää jalat kuivina

ALMA kengän skandinaavinen, sulavalinjainen ja toiminnallinen skandinaavinen muotoilu on tehty ammattilaisille ja heille, jotka etsivät kengältä mukavuutta ja terveellisyyttä. Kenkien hengittävä Mesh-verkkokangas ja sis-

Pohjallisen hunajakennorakenne

äpohjallisen pinnan tekninen Cooltech™ kangas poistavat kosteutta ja pitävät jalat kuivina. Sekä kuivalla että

- antaa ilman virrata kengässä - jakaa kehon painon jalalle

märällä pinnalla liukumaton ulkopohja tuo turvaa kävellä. Ulkopohja on rakenteeltaan kevyt, mikä pehmentää askelta tukien jalan oikeaa asentoa, selkää ja polvia. Kengässä on sopivasti pitoa niin, että kävely liukkailla tai

X-CELL™-pohja

kosteilla pinnoilla onnistuu.

- pehmentää askelta pitäen huolta jaloista ja selästä - kuivalla ja märällä pinnalla pitävä

KOOT: 36-41

ALMA

Velvet Uusi

Kenkien pinta on hengittävää ja pehmeää mikrokuitusamettia.

KOOT:

36-45

KOOT:

Tunne ero! 36-44

36-50

36-41

36-50

36-50

36-50

36-50


NOVA KOOT: 36-42

SANSA KOOT: 36-45

NOVA mikrokuitukengät on tarkoitettu erityisesti mukavia ja terveellisiä jalkineita kaipaaville naisille. Kenkä pitää sisällään Health Tech™ System -tekniikan, jossa yhdistyy ergonominen muotoilu huippuluokan materiaaleihin.

Sansa tossut ovat mukavat ja ergonomiset kotijalkineet. Sansa tossujen

LENA KOOT: 36-42 Korkeakorkoisten kenkien käyttö töissä ei enää tarkoita tinkimistä mukavuudesta tai turvallisuudesta! LENA kenkien pehmeä sisäpohja tukee jalan kaarta ja iskuvaimennettu kanta pehmentää askelia. SRC-luokitettu liukumaton kumipohja antaa turvaa joka askeleella.

materiaalit on valittu tarkoin, jotta tossut on miellyttävä käyttää. Tossut on valmistettu synteettisestä kuidusta, joka kuivuu hyvin nopeasti, hengittää ja suojaa kylmyydeltä. Pohjallisen kaksoismateriaali, luonnonkumi ja korkki, muovautuu mukavasti jokaiseen jalkaan.Jalkaterät ovat 2 % ihmisen kehon koosta, mutta kannattelevat tasapainossa loppua 98 % kehostamme. Jalkaterät ovatkin kehomme perusta ja niiden hyvinvointi on merkittävässä yhteydessä koko terveyteemme. Askelterapia.fi on suomalainen verkkokauppa, jonka valikoimassa on laadukkaita terveyttä edistäviä tuotteita erityisesti jalkojen hyvinvointiin. kengät ovat Suomessa saatavilla askelterapia.fi-verkkokaupasta. Kenkien lisäksi verkkokaupan valikoimassa on mm. hoidollisia kompressiosukkia, arkea helpottavia apuvälineitä ja akupainantaan perustuvia hoitotuotteita. Askelterapia.fi-myymälä sijaitsee Karkkilassa.

Hyvinvo intia j o ka a s kel eel l a Sabora Pharma Oy - puh 029 3700 350 - askelterapia@sabora.fi


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.