Page 1

Työkengät joissa yhdistyy: Muotoilu + Terveys + Toiminnallisuus

Hyvinvo intia j o ka a s kel eel l a


Työkengät joissa yhdistyy: Muotoilu + Terveys + Toiminnallisuus

Jopa puolet työikäisistä kärsivät erilaisista selkäkivuista ja polviongelmista. Suurin syy tähän ovat huonot ja kuhunkin tarkoitukseen sopimattomat kengät. Suecoksella me uskomme, että suuri näitä ongelmia voidaan välttää käyttämällä mukavia kenkiä, jotka tarjoavat tukea selälle, lantiolle ja polville koko päivän. työkengät on kehitetty modernin työelämän tarpeisiin. Oletpa kokki, hoitaja, tarjoilija, siivooja, toimistotyöntekijä, baarimikko, farmaseutti tai mikä tahansa työntekijä, joka tarvitsee toimivat ja mukavat kengät, on ratkaisu sinulle.

Tavoitteenamme on tuoda markkinoille paras mahdollinen työkenkävalikoima.


MUOTOILU kengät edustavat korkealaatuista ruotsalaista suunnittelua, jossa jokainen yksityiskohta on tarkasti mietitty kokeneiden suunnittelijoiden ja loppukäyttäjien avulla. Tarjoamme ammattilaisille laajan valikoiman miellyttäviä ja näyttäviä vaihtoehtoja heidän työnsä, pelkistetyistä tukevista kengistä aina hauskoihin kuvioituihin asti.

TERVEYS kenkien suunnittelussa on tehty yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja varmistettu, että jokainen malli vähentää polvien ja selän kipuja sekä lihasten väsymistä silloinkin, kun jalkojen päällä ollaan joka päivä. Kenkien ergonomisuus ja hyvät iskunvaimennusominaisuudet pienentävät jalkapohjiin kohdistuvaa painetta ja vähentävät selkäongelmia.

TOIMINNALLISUUS Samalla kun muotoilemme ja teemme viehättäviä, terveellisiä kenkiä ammattilaisille, varmistamme kenkien toiminnallisuuden, käytännöllisyyden ja käyttökelpoisuuden. Kaikki kengät on testattu sitoutumattomissa laboratorioissa. Myös loppukäyttäjien palaute on tärkeä osa prosessia. Kenkämalleissamme on otettu huomioon pohjan pito alustaan ja kävelemisen helppous ja keveys. Kengissä käytetty EVA-materiaali on helposti puhdistettavaa ja jopa desinfioitavaa esimerkiksi kloorilla.


ODEN VÄRIT:


ODEN on uniikin ulkonäkönsä ja ergonomiansa ansiosta kaikkein monikäyttöisin kenkä. Kengän iskunvaimennusominaisuus estää lihaksiesi ja niveliesi kipeytymistä riippumatta tehtävästäsi. ODEN on erinomainen kenkä paljon työpäivän aikana käveleville ja/tai seisomatyötä tekeville. Liukumaton kumipohja estää liukastumiset märälläkin pohjalla. Kenkää on saatavilla useissa väreissä ja kuvioinneissa moneen makuun. Sopivat hyvin myös monien hoitotyöasujen värimaailmaan. • Liukumaton kumipohja sekä kuivalla että märällä pinnalla (kategoria SRA-ISO20347) • Sisäänrakennettu ortopedisten suositusten mukainen 2-3 cm korko optimoituun iskunvaimennukseen

SUOSITELLUT KÄYTTÖALUEET:


THOR VÄRIT:

THOR on suunniteltu ammattilaiskäyttöön käveltäessä liukkailla materiaaleilla. High-tech-pohja tarjoaa vahvan pidon ja ylittää vaativimmat standardit kuivalla, märällä, saippuavesi- ja öljypinnoilla Lisäksi kengän kärki ja kantaosa on vahvistettu antamaan parempaa suojaa jalalle. • Erityinen liukumaton kumipohja kuivalle, märälle ja jopa öljyiselle pinnalle. Korkein liukuesteluokka (SRC) EN ISO 13287: 2007 (kategoria SRC = liukastumisen esto keraamisilla laatoilla ja teräslattialla sekä glyseriinillä) • Kengän reunoissa ilmastointiaukot • Tukeva ja vakaa malli pohjallisen kanssa • Voidaan käyttää myös

SUOSITELLUT KÄYTTÖALUEET:


THOR+ THOR+ kenkä tarjoaa samat ominaisuudet kuin THOR kenkä, mutta tässä mallissa kengän ilmastointiaukot on suljettu ja kenkä suojaa paremmin jalkoja nesteiltä.

VÄRIT:

Antistatic Työympäristön kuiva ilma, korkea lämpötila, sähkölaitteet, synteettiset vaatteet ja lattiamateriaalit saattavat kerätä staattista sähköä kehoon, joka purkautuu ikävinä pieninä sähköiskuina. THOR Antistatic kengät purkavat hallitusti kehoon kertynyttä staattista sähkövarausta.


SKOLL VÄRIT:

Hyvin kevyt SKOLL kenkä vaatii jopa 66 % vähemmän jalan lihaksilta töitä kuin normaalit kengät. Kengät ottavat vastaan kehon painoa ja antavat rentouttavaa tunnetta jaloille, polville ja selälle. Sisäpohjan nystyt stimuloivat jalkojen verenkiertoa. Ilmastointiaukot antavat jalkojen hengittää ja vähentävät jalkojen hikoilua.

• Mukava perusvaihtoehto herkille/aristaville jaloille • Sisäpohjan nystyt stimuloivat jalkojen verenkiertoa • Pyöreä kärki antaa tilaa varpaille • Erinomainen iskunvaimennus • Ilmastointiaukot • Liukumaton pohja kuivalla alustalla • Voit lisätä SKOLL kenkään irrallisen

pohjallisen


BALDER BALDER on helposti puhdistettava ja steriloitava työkenkä, jonka voi jopa autoklaavata 134ºC:ssa. BALDER työkengissä on otettu erityisesti turvallisuus ja hyvinvointi työpaikalla huomioon. Kengän liukuestepohja lisää turvallisuutta ja säädettävät remmit pitävät kengän tukevasti jalassa. Silikoninen sisäpohja jakaa kehon painoa tasaisesti jalalle ja vähentää jalkojen painetta. Kengät ovat antistaattiset ja purkavat hallitusti kehoon kertyneen staattisen sähkön.

VÄRIT:

• Soveltuvat erinomaisesti leikkaussali-, elintarvike- ja lääketeollisuuskäyttöön • Voidaan steriloida autoklaavaamalla • Antistaattiset • Mukava silikoninen sisäpohja • Liukumaton pohja kuivalla pinnalla


NORDIC SUOSITELLUT KÄYTTÖALUEET:


NORDIC Kaipaavatko jalkasi tuuletusta? NORDIC on kenkämalli, joka hengittää. Kenkien Air-Tech ™ järjestelmä yhdistää ilmanvaihdon ja käyttömukavuuden aivan uudella tavalla.

VÄRIT:

• Kengän kaksi ilmaporttia yhdistettynä pohjan ilmankiertojärjestelmään auttavat kenkää hengittämään jokaisella askeleella • Air-Tech ™ järjestelmä sisältää myös rei’itetyn xcell® -pohjallisen joka on suunniteltu pitämään jalat raikkaina ja kuivina koko päivän • Sisäänrakennettu korko optimoituun iskunvaimennukseen • Liukumaton pohja kuivalla ja märällä pinnalla


Mikrokuitu, uusi tekninen kangas, mullistaa perinteisen työkengän materiaalin mikrokuitukengissä käytetty tekninen kangas on vedenpitävyytensä lisäksi myös paljon muuta. Se on hengittävää ja kosteutta poistavaa. Mikrokuitukangas jäljittelee ihon ominaisuuksia ja on tämän lisäksi antibakteerinen, kevyt, ympäristöystävällinen ja hyvin resistanssi, suojaten jopa kemikaaleilta. Kengän sisäpohjallinen on valmistettu EVA-materiaalista, joka varmistaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja käyttömukavuuden. Kengät ovat myös hygieeniset antibakteeristen ja antifungaalisten ominaisuuksiensa ansiosta. Kengän pohja on valmistettu ainutlaatuisesta ultrakevyen ja liukumattoman EVA-materiaalin ja kumin yhdistelmästä.* Anatomisen muotoilunsa ansiosta kengät istuvat jalkaan täydellisesti tehden niistä 24/7 kengät. Ne ovat erinomainen valinta kaikille, myös työn ulkopuolelle. Kengät on suunniteltu henkilöille, jotka viettävät suurimman osan päivästä jaloillaan, ihmisille jotka joka päivä kävelevät kuntoillakseen tai vain heille, jotka haluavat mukavat kengät. Konepesu korkeintaan 50 0C:ssa ja pikakuivausohjelma riittävät.

SUOSITELLUT KÄYTTÖALUEET:

* Kengän pohja on liukumaton sekä kuivalla että märällä pinnalla (kategoria SRA-ISO 20347) Suecos mikrokuitukengät täyttävät Euroopan työturvallisuuslain vaatimukset.


FRIDA FRIDA Naisellinen muotoilu, tyylikkyys, mukavuus ja turvallisuus

VÄRIT: FRIDA kengät ovat

valikoiman naisellisimmat. Kengissä yhdistyvät mukavuus, turvallisuus

ja tyyli. FRIDAn mikrokuitupinta mahdollistaa ilman virtauksen kengässä pitäen samalla kosteuden ja mahdolliset nesteet ulkopuolella. Säädettävän kiinnitysremmin ansiosta kenkä mukautuu käyttäjän tarpeisiin ja pysyy hyvin jalassa.


EDDA

EDDA mikrokuitukengän rei´itetty pinta hengittää entistä paremmin. Kengät istuvat hyvin jalkaan elastisen etureunan ansiosta ja antavat täydellisen tuen polville ja nivelille. KOOT: 36-45


ANDOR KOOT: 36-45

ANDOR mikrokuitukenkä on tyylikäs ja ergonominen työkenkä niille, jotka ovat aina liikkeellä. Erittäin kevyen kengän leveähkö pohja antaa tukea kantapäälle ja kenkä istuu elastisen etureunansa ansiosta hyvin jalkaan. Mikrokuitupinnan ominaisuudet estävät nesteiden pääsyn kenkään, mutta sallivat ilman virrata kengässä.

BO KOOT: 36-45 Sporttimaisen tyylikkäät valkoiset BO mikrokuitukengät tarjoavat täydellisen tuen polville ja nivelille. Kengät on helppo laittaa jalkaan ja säätää sopiviksi velcro -tarrakiinnityksellä. Kengät on myös helppo puhdistaa.


BIL KOOT: 36-50 BIL on

jalkineiden malli, joka toteuttaa ainutlaatuista HealthTech -teknologiaa. Kenkien

tarkoitus on tarjota terveellisempiä askeleita ja parantaa ihmisten joka päiväistä elämää jalkojen päällä. BIL kenkien erittäin kevyt rakenne ja liukumaton pohja yhdessä iskunvaimennuksen kanssa keventävät joka askelta ja tukevat jalkoja, polvia ja selkää. Rei’itetty mikrokuitupinta muotoutuu jalkaan ja suojaa kenkää kosteudelta. Nopeasti kuivuva Cooltech™ -sisävuori ja hunajakennorakenteinen pohjallinen pitävät jalat pitkään raikkaina. BIL kengän muotoilu on neutraalia ja tyylikkään skandinaavista ja moneen menoon soveltuvaa. BIL kenkää on saatavilla koosta 36 aina kokoon 50.

Tunne ero!


ALMA Kevyet ja hengittävät tennarit niin työhön kuin vapaa-aikaan miehille ja naisille

ALMA kengän sulavalinjainen, toiminnallinen skandinaavinen muotoilu on tehty ammattilaisille ja heille, jotka etsivät kengältä mukavuutta ja terveellisyyttä. Kenkien kevyt rakenne pehmittää askelta pitäen samalla huolta selän, polvien ja nivelien hyvinvoinnista. Kenkien hengittävä Mesh-verkkokangas ja pohjallisen pinnan tekninen Cooltech™ kangas poistavat kosteutta ja pitävät jalat kuivina. Sekä kuivalla että märällä pinnalla liukumaton ulkopohja tuo turvaa kävellä.

Tunne ero!


Hyvä istuvuus ja hengittävä materiaali

Pohjallisen tekninen kangaspinta pitää jalat kuivina Pohjallisen hunajakennorakenne - antaa ilman virrata kengässä - jakaa kehon painon jalalle

X-CELL™ pohja

- pehmentää askelta pitäen huolta jaloista ja selästä - kuivalla ja märällä pinnalla pitävä

KOOT:

Tunne ero! 36-44

36-50

36-41

36-50

36-50

36-50

36-50


LOKI & LOKi kids VÄRIT: AIKUISET

VÄRIT: LAPSET

LOKI on vapaa-ajan malli, jossa yhdistyy keveys, mukavuus ja pehmeys. Ihanteellinen aktiivisille ihmisille, jotka ovat liikkeellä koko päivän. Ultrakevyt EVA-materiaali on helposti puhdistettavaa ja jopa desinfioitavaa esimerkiksi kloorilla. Kengät ovat niin kevyet, että kelluvat vedessä!


Jalkaterät ovat 2 % ihmisen kehon koosta, mutta kannattelevat tasapainossa loppua 98 % kehostamme. Jalkaterät ovatkin kehomme perusta ja niiden hyvinvointi on merkittävässä yhteydessä koko terveyteemme. Askelterapia.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita terveyttä edistäviä tuotteita erityisesti jalkojen hyvinvointiin. Askelterapia.fi on suomalainen verkkokauppa, jonka valikoimassa on laadukkaita terveyttä edistäviä tuotteita erityisesti jalkojen hyvonvointiin. kengät ovat Suomessa saatavilla askelterapia.fi verkkokaupasta. Kenkien lisäksi verkkokaupan valikoimassa on mm hoidollisia kompressiosukkia, arkea helpottavia apuvälineitä ja akupainantaan perustuvia hoitotuotteita. Askelterapia.fi -myymälä sijaitsee Karkkilassa.

Hyvinvo intia j o ka a s kel eel l a Sabora Pharma Oy - puh 025 3700 350 - info@askelterapia.fi

Suecos esite  

Työkengät joissa yhdistyy Muotoilu + Terveys + Toiminnallisuus http://www.askelterapia.fii/tuotteet/tyokengat/

Suecos esite  

Työkengät joissa yhdistyy Muotoilu + Terveys + Toiminnallisuus http://www.askelterapia.fii/tuotteet/tyokengat/

Advertisement