__MAIN_TEXT__

Page 1

#4 NOVEMBER 2020

SMYKKEMAGASIN

DESIGN CO L L A B S

MI A E M I L I E & OL IV IA DA HL

Genbrug

Inspiration til genbrug og bæredygtighed

Anna Briand Design Collab @ANABRIANDH


MIa x Sistie øreringe, 750 kr. (2 stk.)

Olivia by Sistie ring 675 kr.

Anna Briand x Sistie øreringe 700 kr. (2 stk.)

INDHOLD #4

3 Stilfulde smykker - Style med de nye Sistie smykker 4 Mia x Sistie - Billeder fra Mias event 6 Anna Briand by Sistie - Design Collab med Anna Briand 8 Olivia Dahl by Sistie - Billeder fra lanceringen 10 Genbrug - 5 piger om bæredygtighed i hverdagen

Sea armbånd, Sistie 875 kr.

2


Sistie - 1 year!

FØLG SIS T IE PÅ

What a year!!! Med dette nummer fejrer Sistie 1 års fødselsdag. Det er helt vildt, hvad vi sammen har skabt på det første år, hvor Sistie har været på ’gaden’. Det kan vi fejre takket være jer. For Sistie er et community brand for ALLE jer seje og modige unge kvinder, der er vilde med smykker og har noget på hjerte. Men Sistie er ikke kun flotte smykker, billeder og design. Sistie handler også om at turde tage ansvar, for miljøet og vores klima. Derfor er Sistie smykker fremstillet af 100% genbrugssølv. I dette nummer sætter vi derfor fokus på bæredygtighed og du får tips til at shoppe genbrug. Se vores nye collab med Anna Briand, youtuber og Influencer. Annas kollektion er en cadeau til alle hendes følgere, der har givet Anna kælenavnet Annanas, og som har skabt dette ikon for Anna. Så selvfølgelig skulle kollektionen bestå af ananas’er. Se billederne fra Olivias fantastiske lancering af hendes kollektion. Se også vores nyeste collab med sejeste Mie Emilie fra Bagedysten 2019 og billederne fra hendes lanceringsreception. Dette magasin er kun en appetizer, se og læs det hele på Sistie.dk XOXO Team Sistie

Young One Snake øreringe Sistie 350 kr. (2 stk.)

STILFULD Style dit Party look med de nye cool SISTIE styles fra Becca, Balance, Young One Snake og Rainfall kollektionerne. Balance ring, Sistie 750 kr.

Becca øreringe, Sistie 750 kr. (2 stk.)

Young One Snake øreringe Sistie 400 kr. (2 stk.)

Rainfall øreringe, Sistie 750 kr. (2 stk.) 3

Instagram @sistiejewelry


MI A X SISTIE

”Da jeg fik muligheden for at designe min egen smykkekollektion, vidste jeg at jeg ville bruge organiske former uden symmetriske linjer, for at give et udtryk for det ”uperfekte”. Alting skal ikke være ens og symmetrisk. Hvis man kigger på smykkerne kan man se, at overfladen på de to sten ikke er ens. De er forskellige i farven og de skal netop være forskellige.” Mia Emilie Persson


MI A X SISTIE

MIa x Sistie øreringe, 800 kr. (2 stk.)

Lørdag d. 3. Oktober 2020, afholdte vi en reception i København i forbindelse med lanceringen af vores Design Collab med Mia Emilie Persson fra Den Store Bagedyst. Mia fik en flot 2. plads i Den Store Bagedyst 2019, og har det sidste halve år haft travlt med planlægning og udvikling af hendes nye smykke kollektion - Mia x Sistie. Kollektionen består af øreringe, armbånd og halskæder i både guld og sølv med farvede halvædelsten. Grundet corona blev arrangementet afholdt siddende og Mia havde kreeret de flotteste kager. Det var en rigtig dejlig dag med en masse søde og glade gæster. Læs mere og se kollektionen på Sistie.dk

MIa x Sistie øreringe, 350 kr. (2 stk.)

Følg Mia på @miaemiliepersson

MIa x Sistie armbånd, 650 kr. 5


A NNA BR I A ND X SISTIE

Anna Briand x Sistie øreringe 400 kr. (2 stk.)

Anna Briand x Sistie øreringe 700 kr. (2 stk.)

Anna Briand x Sistie halskæde 1200 kr.

Anna Briand x Sistie ørestikkere 300 kr. (2 stk.)

Stand Tall, Wear a Crown be sweet on the inside - like a pineapple ”Jeg startede på YouTube i 2012 og allerede kort tid efter begyndte mine følgere at kalde mig ”Annanas”, da mit navn jo næsten allerede lå i ordet ”ananas”.

Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med Sistie, og lang tid før min drøm begyndte at blive planlagt, syntes jeg at Sistie smykkerne var super fine. Min kollektion er en cadeau til alle mine søde følgere, der har givet mig kælenavnet Annanas, og som har skabt dette ikon for mig.

Til at starte med synes jeg bare det var lidt sjovt, men nu er ananas næsten blevet et helt symbol på min YouTube historie. Jeg har endda fået tatoveret en ananas, fordi det minder mig om YouTube og selvfølgelig også Instagram, hvilket gør mig glad og motiverer mig, fordi det minder mig om hvor langt jeg er nået og hvor heldig jeg er at have så mange søde følgere, der altid støtter mig. Derfor håber jeg at min ananas kollektion kan gøre mine følgere lige så glade, og minde dem om at de skal ”stand tall, wear a crown and be sweet on the inside - like a pineapple ;)”

Jeg sætter så meget pris på det vi har sammen, og derfor skulle kollektionen selvfølgelig bestå af ananas’er.” Se kollektionen på Sistie.dk.

Min personlige stil er meget farverig, i og med min yndlingsfarve er gul og næsten hver måned eller sæson, finder jeg en ny farve som jeg forelsker mig i. Jeg har lige haft lilla som en af mine favoritter længe, og det er det også stadig. Lyserød hænger også altid ved. Jeg har altid gået med mange smykker. Jeg har otte huller i ørene og går altid med ringe på næsten alle mine fingre. Det er for mig også en måde at vise min personlighed på. Det er helt klart en drøm, der går i opfyldelse for mig at kunne designe mine egne smykker, og samtidig give noget tilbage til mine følgere på en eller anden måde. Altså at vi ligesom har det her med ananas sammen som en ting.

Anna Briand x Sistie ring 650 kr.

6


7


Design collab Olivia Dahl

Lancering i Street Mekka, København

Lørdag d. 5. September 2020, afholdte vi et stort event i Street Mekka i indre København i forbindelse med lanceringen af vores Design Collab med Olivia Juliane Dahl. Det var en super dejlig dag med en masse glade og skønne gæster; influencere, familie og venner. Grundet corona blev eventet afholdt af to omgange af 100 gæster, og dagen var fyldt med glæde, Tik Tok dans, lækre donuts og snacks. Læs mere og se Olivias kollektion på Sistie.dk

8


Olivia by Sistie halskæde 895 / 1095 kr.

Olivia by Sistie øreringe 600 kr. (2 stk.)

Olivia by Sistie ring 675 kr.

Olivias kollektion består af 2 forskellige øreringe, 2 halskæder, et fint vedhæng og en super cool ring. Designet er inspireret af solen, lyset og havet.

Olivia by Sistie øreringe 480 kr. (2 stk.)

9


PIGER OM MILJØ & GENBRUG Sistie vil gerne passe på miljøet sammen med dig Derfor er Sistie smykker lavet af genbrugs sølv, hvilket betyder at alt sølv er genanvendt og ikke nyudvundet fra naturen. Vi har spurgt 5 piger om deres tanker om forbrug i forhold til genbrug og miljø. Få deres tips til yndlings genbrugsbutikker.

ANNA OLYMPIA

Skuespiller / influencer

Køber du tit genbrugstøj? Ja, jeg køber tit genbrugstøj i de lidt mindre genbrugsbutikker. Jeg elsker at udforske de små og sjove butikker udenfor byen.

XENIA

Gymnasieelev / sanger / influencer

Køber du tit genbrugstøj? Ja, jeg elsker at shoppe bl.a. på ASOS, marketsplace og finde unikke items. Der findes også mange facebook-grupper hvor man kan købe og sælge brugt tøj.

Går du på loppemarkeder? Jeg går mere på loppemarkeder end i genbrugsbutikker, jeg synes det er så hyggeligt at snakke med de gamle ejere af tøjet. Jeg er på loppemarked hver søndag på Veras Marked, det er hyggeligt. Der kan man gå rundt og shoppe og få lækkert mad, da der står veganske og lækre madboder.

Går du på loppemarkeder? Ikke længere, desværre, men gjorde meget da jeg var lille. Det var sååå hyggeligt!

Hvad synes du om at Sistie smykkerne er lavet af genbrugs sølv? Jeg synes det er mega fedt! Det gør en kæmpe forskel. Nogle gange får jeg dårlig samvittighed, hvis jeg køber tøj og smykker, der ikke er lavet bæredygtigt. Yndlings genbrugsbutikker? Mine yndlings genbrugsbutikker er Knigge Vintage, den er super god og billig. Og 100% Crush på Nørrebrogade.

10

Hvad synes du om at Sistie smykkerne er lavet af genbrugssølv? Det betyder at jeg ikke har dårlig samvittighed når jeg køber og går med smykkerne, som jeg ellers godt kan have med de fleste ting jeg køber som nyt. Yndlings genbrugsbutikker? Wasteland CPH, ASOS marketsplace, Episode, og ellers bare sellout-sider/grupper på Instagram og Facebook.


SISTIE PIGER - OM GENBRUG I HVERDAGEN

OLIVIA

FREJA

Skuespiller / influencer

Køber du tit genbrugstøj? Ja jeg køber faktisk rimelig ofte genbrugstøj. Jeg kan godt lide tanken om at vi kan genbruge hinandens tøj, og få mere for pengene. Det er et rigtig fedt koncept, at man kan genbruge og få gavn af det samme stykke stof. Hvornår tænker du på genbrug og bæredygtighed? Jeg tænker meget på det når jeg derhjemme rydder ud af mit tøj, hvor jeg giver det til enten Røde Kors eller en fra familien, som kan få glæde af det. Mine veninder og jeg er også gode til at låne og bytte tøj med hinanden, så det holder i længere tid. Hvad synes du om at Sistie smykkerne er lavet af genbrugssølv? Det er virkelig fedt at vide, at de smykker jeg har fra Sistie er lavet af genbrugssølv. Smykkerne ser fuldstændig nye og helt igennem fantastiske ud, og samtidig er de lavet af genbrugssølv, det synes jeg er fedt. Yndlings genbrugsbutikker? Jeg har ikke en favorit butik. Men jeg ELSKER at komme på Veras loppemarked på Frederiksberg, hvor man også selv kan lave en bod og sælge ud af sit eget tøj.

Skuespiller / influencer

MERLE Influencer

Køber du tit genbrugstøj? Jeg køber faktisk rimelig ofte genbrugstøj. Jeg kan godt lide tanken om at vi kan genbruge hinandens tøj, og få mere for pengene. Går du på loppemarkeder? Her i corona-tiden har jeg desværre ikke været særlig meget på loppemarkeder, men ellers så vælger jeg ofte loppemarked i stedet for en butik. Det er virkelig fedt at tage en tur på loppemarkedet, for jeg kommer altid hjem med en stak tøj som er billigt og pænt! Hvornår tænker du på genbrug og bæredygtighed? Jeg tænker meget på det når jeg rydder ud af mit tøj, og giver det til enten Røde Kors eller en fra familien, som kan få glæde af det. Mine veninder og jeg er også god til at låne og bytte tøj af hinanden, så det holder i længere tid. Hvad synes du om at Sistie smykkerne er lavet af genbrugssølv? Det er virkelig fedt at vide, at de smykker jeg har fra Sistie er lavet af genbrugssølv.

11

Køber du tit genbrugstøj? JA! Genbrug er en stor del af min hverdag, hvis der er noget jeg ønsker mig kigger jeg altid, om jeg kan købe det billigere brugt. Genbrug er for mig også ret unikt, da man sætter sit eget præg på stilen. Går du på loppemarkeder? Loppemarkeder er vildt hyggelige. Selvom der ikke altid indgår et fund, så er det mega hyggeligt at gå rundt og kigge. Hvornår tænker du på genbrug og bæredygtighed? Jeg kigger altid efter mine ønsker på Trendsales, dba eller den lokale genbrug. Hvad synes du om at Sistie smykkerne er lavet af genbrugssølv? Da jeg i forvejen elsker genbrug, gør det mig enormt glad at jeg kan reklamere for et brand, der går ind for genbrug. Yndlings genbrugsbutikker? I Ringsted hvor jeg bor shopper jeg mest i ”Kirkens Korshær”.


Sistie, Slotsgade 65B1, 3400 Hillerød, +45 4826 1650 hello@sistie.dk, www.sistie.dk / www.sistiejewelry.com

Profile for Izabel Camille Jewelry

Sistie Magazin #4  

Sistie Jewelry Magazine. Design Collab Anna Briand, Olivia Dahl, Mia Persson. Recycled Jewelry.

Sistie Magazin #4  

Sistie Jewelry Magazine. Design Collab Anna Briand, Olivia Dahl, Mia Persson. Recycled Jewelry.

Advertisement