Page 1


Multi Mol Hya Gel hydro-serum abordarea multidimensională a tratamentului cu acid hyaluronic

Despre Hidratare: Hidratarea corectă este factorul-cheie în obținerea unei pieli sănătoase.Tocmai de aceea volumul și circuitul apei prin toate straturile pielii este în strânsă corelație cu aspectul sănătos al acesteia. sănătos al acesteia. sănătos al acesteia. Circa 20% din apa prezentă în corpul uman se acumulează în piele. Apa acumulată în piele , poate fi clasificată astfel – apă în circuit liber și apă captată. Într-o piele sănătoasă apa este captată în macromolecule. abilitatea pielii de a menține apa în corpul uman se datorează stratului cornos localizat în stratul superior al epidermei. Acesta joacă rolul unei bariere ce previne evaporarea apei și deshidratarea corpului. Menținerea apei în stratul cornos (SC) depinde de prezența agenților higroscopici din corneocitele (compușii care formează SC) acestuia. Împreună cu lipidele intercelulare formează așa-zisa barieră care previne evaporarea apei.

Hialuronatul Hialuronatul de desodiu Sodiu Sodiu Hyaluronat de

Acidul hialuronic formează o „schelă” pe care sunt aranjați proteoglicanii sulfatați și proteinele. Aceste structuri supramoleculare sunt capabile să capteze apa și ionii, asigurând astfel hidratarea și turgescența pielii..

este sarea acidului hialuronic și are capacitatea de a penetra straturile adânci ale epidermei.

The elemen

ft

he

asigură pielea cu un flux lent și continuu de acid hyaluronic, menținând țesuturile ușor inflamate.

: erum

Hyaluronatul de sodiu copolimer (rezultat a unirii a doi compuși diferiți – copolimerizare) este o forma mixtă, non-animală a acidului hialuronic. Fiind practic un gel, care asigură transportul apei și compușilor solubili prin piele, menținând astfel umiditatea internă a pielii

Acest sistem complex de transport al substanțelor permite acestora penetrarea in piele chiar și în prezența AH produs de corp, care are o masă molară mare și de obicei împiedică absorbția.

Procesul se aseamănă cubului Rubik. Fiecare față a cubului este un polimer, format din pătrate multicolore – hyaluronatul de sodiu. Când polimerul pătrunde derma, enzimele corpului uman scindează hyaluronatul de sodiu, umezind astfel interiorul țesuturilor pentru o perioadă îndelungată de timp. În rezultat „bariera” care menține umezeala naturală a pielii este augmentată. Apa este „captată” și păstrată în straturile inferioare ale pielii pentru o perioadă îndelungată de timp, pentru a compensa deshidratarea. Acest efect de „burete” redă pielii aspectul tânăr și sănătos.

Hyaluronatul de sodiu masă moleculară: 700 KDa - 1.000 Kda penetrează suprafața și straturile medii ale pielii captând cantități mari de apă și revitalizând stratul cutanat. Țesuturile sunt ușor inflamate pentru a li se reda aspectul sănătos și tânăr. Oferă o superbă hidratare exterioară, prevenind pierderea umidității și crescând elasticitatea naturală a pielii.

Noul produs PANDHY'S™ Multi Mol Hya Gel conține un mix alcătuit din patru tipuri de acid hyaluronic - fiecare țintind un anumit strat al epidermei -„superior”, „mid-molecular” și „inferior”.

o- s dr hy

Hyaluronatul de Sodiu Crosspolymer

ts o

Acidul hyaluronic (AH) cu masă molară mai mare hidratează straturile superioare ale epidermului, în timp ce AH cu masă molară mai mică are un grad de penetrare înalt, hidratând straturile inferioare ale pielii.

Hyaluronatul de sodiu (hidrolizat) masă moleculară: 3 KDa- 10 Kda

penetrare ușoară, SC absoarbe imediat hyaluronatul de sodiu. Are loc hidratarea epidermei și dermei se stimulează producerea de colagen, pielea devenind elastică și „umedă”.

Hialuronatul de sodiu masă moleculară: 50 KDa - 100 Kda

Această procedură oferă o hidratare de lungă durată a straturilor penetrează straturile medii și inferioare ale superioare ale epidermei, de asemenea inflamând ușor pielii, substanța „umplând” ridurile din interior. zona. Cu cât masa molară a substanței aplicate este mai „umplând” ridurile din interior. mică, cu atât efectul de umezire a pielii este mai mic Pentru a echilibra efectul tratamentului, hyaluronatul de sodiu Oferă confort și hidratare în hidrolizat este folosit împreună cu cel cu masă molară medie și mare. straturile medii ale pielii. cu cel cu masă molară medie și mare. Studiile demonstrează că AH cu o masă molară mică stimulează indirect producerea naturală a acidului hialuronic (produs de corp).


Baza hydro-serumului apă din fructe de piersic Apa care este folosită în produsele noastre se obține prin tehnologia evaporării prin vacuum a piersicii. Această tehnologie permite păstrarea elementelor nutritive a piersicii. Sucul de piersică are efecte revitalizante pentru piele. Acesta este bogat în vitamine – A, B3, C, E, K –care ajută la regenerarea țesuturilor. Sucul de piersică are o aromă delicată și ajută la hrănirea pielii, redându-i culoarea și strălucirea ei naturală.

Utilizare: A se utiliza după curățarea pielii și înaintea altor tratamente faciale. A se aplica 4-6 picături pe toată suprafața feței și a gâtului. Este recomandată utilizarea zilnică, preferabil dimineața, ca parte a rutinei de îngrijire faciale. Ampula poate fi închisă, după necesitate.. , după necesitate.

Package size: 30 x 0.5 ml ampule Ingredients (INCI): prunus persica fruit water, sodium hyaluronate crosspolymer, hydrolyzed sodium hyaluronate, sodium hyaluronate, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, aqua, pentylene glycol


www.pandhys.ro

Hyaluron flyer ro  

Acid Hyaluronic Multidimensionala

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you