Page 1

TM


VIZIUNEA Odată cu nașterea gamei CosMix mi s-a îndneplinit un vis vechi. De mult tot încerc să-mi realizez visul, adică realizarea unei game de cosmetice profesionale personalizate pentru fiecare în parte, având în vedere ca îmi place unicitatea personalitatea și creativitatea. Mi-am închipuit o concepție, unde profesionalismul terapeutului și formulele variabile dă puterea de a avea adevarată magie a cosmeticii . . . și iarăși am ieșit pe piața cu ceva nou, unicat. Gama CosMix produs de PANDHY'S™ e cu totul nouă, apropiunde-se din sesul opus a covenționalului de înfrumusețare. In spatele concepției este că toți suntem unici, care rezultă că și pielea ne diferă,fiecare dintre noi necesită altfel de tratamente și are alte așteptări, tot acest lucru axat în timp. Tratamentele convenționale se bazează doar pe diferitele tipuri de piele, CosMix – your blend – your beauty servește necesitățiile clientului în timp real, axat pe priorități, personalizat, având în vedere că pielea trăiește și se schimbă în continuu, reacționând cu mediul ambiental, cu clima, se modifică în funcție de cum dormim, calitatea somnului, modul de a trăi, de cum ne hrănim, chiar și de starea noastră spirituală și sentimentele noastre. Ca și la toate produsele PANDHY'S™, și la CosMix fiecare element a fost creat cu precizie ștințifiică și creativitate inovatoare. Să aveți bucuria asta de a avea posibiltăți infinite și variații care nu se termină niciodată !


CONCEPȚIA Gama de produse CosMix este un întreg sistem personalizat pentru tratarea profesională a frumuseţii, este colaborarea harmonică a formulelor fantastice şi a specialiştilor calificaţi cu înaltă pregătire profesională, focusaţi pe dorinţele şi cerinţele cele mai actuale ale clineţilor, aceastea fiind singura şi cea mai importantă prioritate a lor. Linia CosMix - your blend, your beauty conferă terapeutului posibilitatea şi responsabilitatea de a crea cea mai potrivită formulă fiecărui client,atingând rezultatele aşteptate cu alegerea potrivită şi tratamentul eficient, servind cerinţelor cosmetice actuale ale clientului. PANDHY'S™ -CosMix...în serviciul frumuseții Tale


FORMULA DE BAZĂ Gama de produse CosMix este construită pe formule bogate de bază. Fiecare preparat de bază urmăreşte principiile PANDHY'S™; conţine exclusiv doar produse din substanţe valoroase, naturale din plante. Între componentele noastre se numără întotdeauna zahărul într-un anumit fel, conservarea preparatelor se face cu miraculosul argint coloidal, şi bineînţeles, nu conţin colorizante sau arome artificiale.

Este o bază uşoară, spumantă, bogată şi valoroasă în substanţe nutritive, cu o combinaţie deosebită de ulei de plante, cu ceară de albine şi vitamine. Crema hrăneşte intensiv şi hidratează pielea, se absoarbe cu uşurinţă, lăsând o senzaţie de piele plăcută.

Potrivită pentru tratarea feţei, a decolteului şi a zonei din jurul ochilor. Cu un adaos atent şi înţelept, crema se poate potrivi oricărei indicaţii cosmetice și toate tipurile de ten.

Crema-mască are ca un component principal caolinul alb, care este cea mai delicată şi diversificată substanță,poate fi aplicat pe toate tipurile de piele. Masca poate fi aplicată pe toate tipurile de ten -uscat, sensibil, cu acnee inflamat, sau cu un adaos regândit se poate folosi chiar şi la un ten obosit, palid cu rezultate splendide. .

frumoasa


SUBSTANȚE ACTIVE Gama activă INKA provine din pădurile tropicale din Anzii din Peru, şi sunt preparate din plante medicinale cu trecutul, ştiinţa şi experienţa mai multor secole. De ce Peru, de ce Inka ? Peru dispune de o diversitate biologică bogată. Conform evaluărilor există 20,000 de specii de plante, altfel spus 8% din numărul total al plantelor din lume creşte în solul din Peru. Împreună cu partenerii noştri din Peru urmărim explorarea resurselor, exploatarea mentenabilă a lor şi utilizarea acestora în industria cosmeticelor. Cultura Inka este impresionantă şi deosebită. Încă înainte de cucerirea spaniolă din secolul al XVI.-lea foloseau plantele lor cu pricepere şi în mod sofisticat în scopuri medicale şi pentru îngrijire corporală. Priceperea şi experienţele acumulate, tradiţiile de vindecare se moştenesc din generaţie în generaţie, fiind transmise prin curanderos-uri, adică vindecători, care încercau să trateze într-un mod avansat corpul şi sufletul Adorau Pământul şi elementele lui, încercând să înţeleagă relaţiile şi raportul între natură şi sănătate sau frumuseţe. Cosmologia din Anzi spune că Omul şi Pachamama (în limba quechua: Pacha=Pământul, mama= mamă) formează o unitate. Lângă aceste abordări cultivau plantele lor nu numai pentru hrănire, ci şi pentru menţinerea sănătăţii şi pentru tratamente de înfrumuseţare. Ei tratau într-un mod avansat corpul şi sufletul în paralel, având credinţa, că vindecarea sufletească face parte din vindecarea bolilor corporale.


ACTIVE COMBOS Combo-urile CosMix sunt cocteiluri de doze unice cu ingrediente active pure, alese cu grijă pentru diferite indicații cosmetice , adăugabile la bazele CosMix (cremă,mască,gel,masaj) În funcție de dorință și orientate de tratamentul dorit , unu, două sau maximum trei Combo-uri se adaugă la bazele CosMix pentru a crea propriul amestec pentru frumusețea Ta.(Din cauza concentrației ridicate, combo-urile nu se pot aplicate singure, întotdeauna trebuie amestecat cu o formulă de bază CosMix.)


TimeControl -INKA Combo întinerire multilaterală a pielii

Compușii activi: INKA TOCHE Provine din teritoriul amazon a pădurilor exotice, din lianul „ghiarele pisicii”. În vindecarea tradiţională se folosea pentru vindecarea rânilor sau pentru efectul anti inflamant.Exctractul de plante încetează tulburările provenite din tensiunea între suflet şi corp,care sunt cauzele principale unor boli. INKA YACON Extractul din frunzele inka, este un produs bine cunoscut din Anzi, care se foloseşte de secole în Peru de locuitorii natali ca hrană, şi la vindecări tradiţionale. INKA YAGUAR Este un agent natural, dintr-o plantă sălbatică din Anzii din Peru. Locuitorii autohtoni au folosit această plantă pentru vindecări prin comprese reci în caz de lovitură şi contuzie. INKA ANATTO Este un extract din frunzele alese ale Achiotei, care este o plantă din Amazon, folosită încă din cele mai vechi timpuri decătre triburile din apropiere.Aplicată în cosmetică la tratamente anti-aging preparate pentru legarea radicalilor liberi INKA CAMU Este un extract, care provine dintr-un fruct amazon numit Camu camu, bogat în vitamina C, având un efect antioxidant asupra radicalilor liberi, care provoacă îmbătrânirea.


PureControl -INKA Combo tratarea și prevenirea complexă a acneei și a inflamației

Compușii activi: INKA KRAMERIA Se prepară din rădăcina ratania, se foloseşte de secole în cercuri largi din cauza efectului său hemostatic şi anti-inflamant, deoarece s-a specializat pentru a proteja pielea împotriva soarelui, este un instrument excelent pentru protecţia împotriva razelor UV-B. INKA MATICO Extract din frunzele alese ale plantei Piper aduncum (matico) din Peru, cu o tradiţie de o mie de ani, este adecvat pentru curăţarea feţei, protecţia pielii, vindecarea cicatricelor,pentru dezinfectare şi tratează problemele pielii. INKA DRAGO O substanţă unică, care se câştigă din ceara unui pom numit Croton Lechleri, care a fost folosit de triburile amazone din cele mai vechi timpuri pentru puterea sa de vindecare. Astăzi se foloseşte şi în cosmetică, modelând sistemul imunitar,are efect anti inflamant și anti oxidant.

INKA CAPULI Substanţă naturală, provine din cireşe de sol din Peru, care este un fruct extraordinar de activ,şi care era cunoscut şi folosit ca plantă medicinală încă din timpurile pre-inka şi a culturii Inka INKA TARA Component natural, care se foloseşte în multe moduri diferite încă din timpul pre hispanic Industria cosmeticii începe să exploreze beneficiile sale puţin cunoscute protecţie solară naturală, are efect antimicrobial şi antibacterial. photoprotective, antimicrobial and antibacterial


HydroControl -INKA Combo hidratare de la suprafața pielii până la straturile sale profunde, înbunătățirea capacității de retenție a apei pielii Compușii activi: ACID HYALURONIC Acid hialuronic cu dimensiune molaculară mică, hidratează diferite straturi ale pielii ( mid-molecular,superior) și leagă umiditatea INKA DRAGO O substanţă unică, care se câştigă din ceara unui pom numit Croton Lechleri, Lechleri,care a fost folosit de triburile amazone din cele mai vechi timpuri pentru puterea sa de vindecare. Astăzi se foloseşte şi în cosmetică, modelând . sistemul imunitar, are efect anti antiinflamant și antioxidant INKA MACA Este un extract preparat din rădăcina Maca din Anzi, este cunoscut datorită efectului său energizant şi de creştere a fertilităţii, este o compoziţie de său energizant şi de creştere a fertilităţii, este o compoziţie de plante benefică, având caracteristici multifuncţionale, care repară sănătatea pielii, are funcţie de barieră împotriva poluării, a stresului şi a razelor UV.


Cosmix retail flyer ro  

CosMix Cosmetica Personalizata

Cosmix retail flyer ro  

CosMix Cosmetica Personalizata

Advertisement