Page 1

Årgang 2009, NR 2

Dato 1/9

I dette nummer: Lederen og kronik-

2

Overlevelsestur og sommerferie

3

Efterårsferie, børneredaktionen og forælderaften

4

Temaugen

5

koloni

6

Rollespils weekend og opslagstavle

7

Sommerfest

8

Om tilmelding og nye børn

9

Kanotur

10

Mandagsgruppen

11

SFO aktiviteter

12

Klubaktiviteter

13

Klubaftener

14

Personalet

15

Nyttige navne og numre

16


SIDE 2

IFK News

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

Nyt fra Ledelsen Så kom dagen hvor vi måtte sige farvel til Klok. Den 15. juni måtte vi desværre sige farvel til vores gamle trofaste medarbejder Renè Klok, der igennem de seneste 7 år har været et fast billede i Idrætsfritidsklubben. Han har udført et helt igennem fantastisk stykke arbejde til glæde for både børn og kollegaer. Klok har fået sit drømmejob som talentspejder og træner i fodboldklubben FC Nordsjælland. Det var med gensidige tårer vi måtte sige farvel, men vi takker for Kloks indsats og ønsker ham alt det bedste for hans kommende fremtid. Klok er nu blevet erstattet med en ung og frisk pige – Julie Henriksen. Julie er danseinstruktør, rytmisk gymnastikinstruktør samt uddannet indenfor Poul Petersens Idrætsinstitut. Hun ser ud til at være en spændende og åben person med masser af kvaliteter – det ser lovende ud. Også farvel til vores studerende Morten der har været hos os igennem et halvt år. Det har været spændende at lære dig at kende, du skal nok blive en dygtig pædagog. Og i samme forbindelse vil jeg sige goddag og velkommen til den nye studerende Helle, der startede den 1. august – vi håber på et godt samarbejde med dig.

Idrætsfritidsklubben er fortsat i en rivende positiv udvikling. Senest har ledelsen været på en uges lederkursus under overskriften: ”ledelsen som udviklingskonsulenter”. Vi har fået masser af ny inspiration, som vi er godt i gang med at implementere. Peter har taget praktikvejleder diplom uddannelsen til glæde for de kommende studerende. Planen er at Trine på sigt også skal tage denne uddannelse. Herudover har jeg været deltagende i udviklingen af et seminar for Greve Kommunes ”Børn og Bevægelses” – medarbejdere, hvor Kenni, Peter og undertegnede deltog. Jeg ser frem til at følge B&B udvalget i fremtiden.

Jeg takker børn, forældre og medarbejdere for en dejlig sommer og ser frem til et sprudlende efterår med masser af nye og spændende oplevelser.

Nærværende klubblad er udkommet i et nyudviklet eksemplar – hører gerne fra Jer om Jeres holdninger til det.

Henrik Perregaard Leder

Klatretårnet er blevet brugt rigtig meget, af vores nyuddannede instruktører og børn samt af andre institutioner, der har fået uddannet egne instruktører igennem os.

Herudover vil jeg nævne, at det har været et dejligt forår/sommer, som I kan læse mere om i denne udgave af klubbladet; sommerfest, koloni, kanotur og weekendture med meget mere.

Kronik Det er en kendt ting at, enhver avis med respekt for sig selv har en kronik. En side hvor kendte eller relativt kendte, smagsdommere, samfundskritikere eller bare debattører kommer til orde og reflekterer over store som små spørgsmål i livet. Som hvorfor er der aldrig noget mælk tilbage, når jeg endelig har besluttet mig for at ændre min livsstil, fra kaffe og en hurtig toast til havregryn med mælk? Ja så blev det heller ikke i dag… Farvel til tidlige løbeture, fitness, motionscenter og vandaerobic. Og hvad er det så kronikken kan? Den kan få os til at stoppe op og reflektere over os selv, give os 5 min tænke pause, hvor vi føler efter. Uanset om vi er enige eller uenige i de banale livsanskuelser. Den giver ikke noget svar. Den kræver et svar, ikke et åbent svar, men et svar til dig selv. Og det kære læser, vil vi gerne invitere jer med til, har i en lystig fyldepen eller løse fingre på tastaturet. Så send os jeres udgydelser og vi udgiver dem her på siden. red.


IFK News

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

SIDE 3

Overlevelsestur 2009 Overlevelsestur 2009 En tidlig solrig lørdag morgen i juni måned, mødte 20 forventningsfulde børn op i Idrætsfritidsklubben – de skulle på overlevelsestur med Peter, Julie, Malle og undertegnede. Vi blev herfra kørt i bus til Bøgeskoven, hvor første del af turen bød på 8 km vandring med fuld oppakning igennem skoven. Det var hårdt for nogle, mens andre ikke kunne få nok. Undervejs på vandreturen så vi mange spændende insekter, som vi tog op og snakkede om. Senere på dagen kom vi, godt trætte, frem, til et hyggeligt sted i en skovlysning, med en tipi, som vi skulle overnatte i. Nu skulle der laves mad over bål, alle hjalp til med madlavningen. Og et par timer efter, kunne vi sætte tænderne i et lækkert stykke oksefilet med grøntsager og pasta tilberedt på

wok. Desserten bestod af frisk ananas med håndpisket flødeskum. Resten af aftenen stod på ren afslapning og hygge ved bålet frem til sengetid, der skulle foregå i tipien, hvor vi i forvejen havde tændt op i bålfadet, så vi kunne holde varmen om natten. Den følgende morgen lavede de morgenfriske havregrød over bålet, som skabte glæde, i hvert fald hos de fleste. Børnene blev nu opdelt i 2 grupper, der skulle samarbejde om henholdsvis tilberedning af frokost (hønsekødssuppe) og konstruering af en svedhytte. Efter et veloverstået arbejde startede vi med, at få renset krop og sjæl i den 100 grader varme svedhytte, hvorefter den lækre suppe blev indtaget med stor begejstring. Inden vi blev hentet af bussen blev der tid til at kaste med økse og finde krybdyr under nogle væltede træstammer.

Tipien var vores hus

Mad i det fri det ka´ vi li’

Tak til alle for en spændende overlevelsestur Henrik.

Sommerferien 2009 Vi startede sommerferien med at tage fire dage på en dejlig koloni på Møns klint. I de andre uger har vi været på en masse gode ture bl.a. har vi været i zoologisk have, biografen, og ude at bowle. Vi tog også en tur i Vest badet. På vej der ind, løb vi ind i en større razzia af tog kontrollører. Men vi var heldige og vores hovedregning stemte, vi havde klippet nok klip. Fremme ved Vest badet viste det sig at ude området var lukket af , kun vipperne var åbne, men der

var køen alt for lang. Til gengæld var der et lækkert nyt inde bassin med boble bad og strømhvirvel samt en fed rutsjebane. Så selvom ”musikken” var høj på vejen ud var det nogle noget mere trætte og knapt så ”musikalske” unger vi havde med hjem. Vi har også været på besøg hos Krogård, Profil og Tjørnely hvor vi havde nogle rigtig hyggelige dage med børnene fra de andre SFO´er. De besøgte også os, hvor vi lavede nogle forskellige aktiviteter bl.a. et flot kunstværk hvor alle børn var igennem og sætte et

aftryk af deres hånd, samt male en blomst på denne. Det har været en rigtig hyggelig ferie.


IFK News

SIDE 4

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

Efterårsferie 2009 Efterårsferie 2009 Efterårsferien er vanen tro i uge 42. Idrætsfritidsklubben har følgende åbningstider: Mandag – torsdag 8.00-17.30 Fredag 8.00-17.00

Da vi ofte finder på at tage på ture ud af huset, er det VIGTIGT at vide hvem og hvor mange der kommer, samt at de der kommer, er i huset senest kl. 9.30. Turene kan være planlagte, spontane, korte eller lange, det kommer an på personaleressourcerne og børnenes ønsker. Som udgangspunkt er de i tidsrummet 10-16.00.

I ferieperioder i IFK er det en god ide at medbringe: En stor madpakke, drikkedunk, svømme tøj, skiftetøj og hvad der ellers måtte være praktisk at medbringe. Vi vil meget gerne vide om jeres barn kommer i ferien. Så husk at udfyld tilmeldingen på vores hjemmeside eller kom ned i klubben og udfyld sedlen.

Klik ind på vores hjemmeside www.idraetsfritidsklubben.dk

Børneredaktionen Tirsdag den 4/8 var vi i ZOO. Vi startede med at spise vores madpakker. Så så vi en kanin der fik unger, de var helt nøgne, men der var en, der var død, den var helt sort. Så blev vi delt op i 3 grupper og så gik vi hver for sig. Pigerne gik sammen og så var der to drenge grupper. Og så gik vi rundt og så på dyr og vi så på slanger og giraf-

fer og aber også var der en kæmpe fugleedderkop og den var rigtig klam. Kl. 14.00 fik vi en is/softice. Og så gik vi hjem og vi havde alle sammen ondt i benene og i fødder-

En Dag i ZOO af Freja Frandsen

Forælderaften Vi kender alle de gode gamle eventyr, hvor der er tre af alt ting og de levede lykkeligt til deres dages ende – gaaab. Det gør vi noget ved: Foredragsholder Peter Søvad kommer og giver eventyrene noget turbo og speed så de får et mere nutidigt og humoristisk islæt!! Og ja det er for voksne mennesker.

Glæd dig. Torsdag den 22. oktober kl. 19.00, inviteres alle forældre til forældreaften i Idrætsfritidsklubben. Der vil naturligvis også blive tid til de alm. forældremøde punkter. Så husk at tilmeld jer på vores hjemmeside eller i klubben.

ne og vi skulle vente på bussen i 10-15 min. Og så kom vi hjem og havde det godt resten af dagen, undtagen dem der skulle hjem.


ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

IFK News

SIDE 5

Temaugen Skrig og skrål til årets temafest Det er der nok mange, der vil huske årets temafest for – og det er da godt at kunne huske den for noget!! Andre var helt høje af den fede musik og lukkede omverdenen ude for at hengive sig til musikken. Ja ja sådan er vi forskellige – heldigvis. Hvis vi så spurgte børnene hvad IFK’s temauge 2009 omhandlede, vil nogle sige mad, smykker, atletik, sjov og ballade, mens andre vil sige nordisk mytologi og skøre voksne i skørt tøj. Alt sammen er jo lige rigtigt alt efter, hvem man er og hvordan vi ser på det. Heimdal tog imod alle børnene hver dag og sendte dem ud til de forskellige guder. Der blev dystet i klogskab hos Odin og Mimer som boede ved Yggdrasil, hvor en af de tre rødder fra træet groede ned i Mimers brønd. I løbet af ugen var børnene nødt til at hjælpe Mimer med at stoppe hullerne i sin brønd (de blev lidt våde) og gætte gåden så Odin kunne forblive den klogeste gud. Thor og den yndige Sif herskede over atletikstadion. Thor der står for styrke, havde lavet sin egen drik som alle børnene skulle have inden de gik i gang med dagens styrkeprøver. Der blev kørt stridsvogn, kastet spyd, gået på planke og spist revelsben. Det værste var

at Thors hammer blev væk, hvorefter børnene måtte hjælpe med at finde den. Frej og hans to hjælpe-Freja’er havde ombygget værkstedet til et orgie af smykker for både drenge og piger. Der blev fremstillet smykker næsten ligeså flotte som Freja’s Brislingemen smykke – for intet kan efter nordisk tro overvinde dennes skønhed. Jern og metal blev banket og perler og snor blev flettet til dekorative smykker børnene pyntede sig selv og temaugen med. Ingen helte uden mad og drikke, og det sørgede Ydun med sine guldæbler, samt hendes harpespillende ægtemand Brage for. Der blev snittet, kogt og stegt alt fra ”Ko i aske”, ”Æbler i gryde” og ”Gudesnacks” Alle disse workshop havde det formål at børnene ud over at have det skægt, skulle lave nogle offergaver til brug om fredagen til festen. Loke der hele ugen havde drillet alle guderne, var ikke velkommen i Valhal, så børnene gik sammen med Loke over Bifrost med deres offergaver for at spørge Odin om nåde til at Loke måtte komme med ind. Og jo til sidst lykkedes det – alle kom ind i Valhal og så kunne FESTEN BEGYNDE. Og sikke én!! Værsgo’ at spise hele griseskanker, kål og

groft brød. Som underholdning eller afskræmning kom Lucas Alexander band og gav stemning til den mørke hal, kun oplyst af store bloklys og pyntet med raps, nødder og æbler på langbordene. Da alle havde fået vasket fingre og mund efter ”griseriet” blev der truttet til skuespil af Frigg og Balder. Hele ugen igennem havde en gruppe børn ageret som skuespillere og hold da op de var blevet dygtige. De fremviste to meget flotte og sigende myter for os alle sammen. Festen skulle selvfølgelig også have lidt prøver med til forældrene på, hvad børnene var blevet udsat for i ugens løb, så der var lidt ”klods i spand”, ”stridsvognskørsel” og ”binde knude på Midgårdsormen” der skulle udføres. Da alle de små jætter, aser og vaner var blevet trætte sluttede temaugen 2009 af med at Thor truttede hele herligheden af i sit horn. Tak for en dejlig uge!

Skrig og skrål til årets temafest


SIDE 6

IFK News

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

Koloni 2009 2 store busser, 10 kampklare pædagoger, 84 forventningsfulde børn og 40 vinkende forældre. Dette var startskuddet til årets koloni. En koloni der igen i år gik til det naturskønne Møns Klint Camping. Efter at have kørt næsten 2 timer ankom vi så til pladsen og nu skulle der slæbes al bagage og fællesting op til vores lejr, en lejr som bestod af 4 store telte. Et til pigerne, et til klubdrengene, et til SFO drengene og et fællestelt. Da busserne så var tømt spiste vi madpakker og gennemgik regler og rammer for opholdet på campingpladsen. Resten af mandagen frem til spisetid gik så ud på at afprøve alle campingpladsens faciliteter, her kan bl.a. nævnes minigolf, tennisbane, hoppepude, legeplads, klatre træ, mini-fodboldbane og selvfølgelig den elskede slik-kiosk. Til aftensmad fik vi pølser med brød og da vi skulle i seng sluttede vi dagen af med sjove godnathistorier og en kæmpe flagermus i SFOdrengenes telt. Tirsdag vågnede vi til dejligt dansk sommervejr og en gruppe af morgenfriske klubbørn startede dagen med en løbetur ned til klinten inden morgenmaden(ca. 4 km).

En anden gruppe af børn valgte at tage med Trine og Henrik på tur ind til Stege, hvilket er Møns største by. Inde i Stege kunne man købe billig slik, souvenirs og store isvafler. De børn der ikke tog med på tur hyggede på pladsen og der var også tid og plads til en tur i swimmingpoolen. Onsdag var vejret endnu bedre og en stor gruppe børn tog på tur sammen med Kenni, Peter og Malle ned til Møns Klint, hvor vi samlede fossiler og efterfølgende spillede vi rollespil ved de nærliggende store træer. Resten af børnene blev tilbage på pladsen og slappede af, igen for manges vedkommende ved poolen. Senere på dagen havde en gruppe børn arrangeret minigolfturnering og campingfatter bød også på lækre pandekager til alle børnene. Inden vi skulle i seng var der dog ”Den store klassefest” hvor de deltagende var Malle og pigerne, Henrik og SFOdrengene, samt Julie og klubdrengene. Julie og klubdrengene vandt konkurrencen, men der var heldigvis præmier til alle. Torsdag skulle vi desværre allerede hjem, men igen var der både tid til et hop i poolen og mulighed for at få brugt de sidste sparepenge i slik-kiosken. Vores buschauffører

havde desværre så travlt, så vi kom for tidligt hjem og forældrene nåede desværre ikke at komme på plads så de kunne stå og vinke når vi ankom til IFK. Personalet vil dog gerne sige tak for en fantastisk koloni og vi glæder os allerede til næste år.


IFK News

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

SIDE 7

Rollespilsweekend 2009 I den sidste weekend i april måned, var Rævebakken endnu engang forvandlet til et magisk rige fyldt med orker, elvere og andre mystiske skabninger. Børn fra Sfo’er i hele Greve kommune, var samlet til den årlige rollespilsweekend, og IFK var selvfølgelig også med.

der sagde farvel og på gensyn næste år.

Børnene blev inddelt i fem forskellige grupper, og så blev der forhandlet og kæmpet på livet løs. Lørdag aften spiste børn og voksne fra IFK sammen, og efter en god nats søvn i klubben, var alle klar til at genoptage kampene om søndagen. Efter det store og afgørende slag søndag eftermiddag, var det en flok trætte børn og voksne

Et magisk rige fyldt Vi håber at næste års rollespilsweekend også bliver en ligeså stor succes.

med orker, elvere og andre mystiske skabninger

Opslagstavle Kalender Man d. 12.– Fre. d. 16. okt. Efterårsferie Torsdag d. 22. okt. Forældreaften Eventyrfortællinger

Her kan laves opslag efter behag om mistede ting Og fælles sag!

Tirsdag d. 15. dec. Julehygge for hele familien

Vi søger børn der gerne vil være med i en børneredaktion Mathias og Malle

Tirsdag d. 22. dec. Børnenes julefrokost Tors d. 23. dec. – Søn d. 3. jan Juleferie Ændringer kan forekomme. Red

Husk at tilmelde jer forældre aften og efterårsferie på vores hjemmeside eller i klubben..

Få indflydelse på din klub læg ønsker, ris og ros I Børneråddets røde postkasse.

Husk fest for alle klub børn fredag d. 9 oktober… Det bliver et brag af en fest!!!


SIDE 8

IFK News

Sommerfest Sommerfesten i år, havde en masse spændende oplevelser på programmet og der var som altid lagt op til en super hyggeligt aften. Det var som det plejer et par af vores skønne forældre, der var med til at planlægge denne aften vi alle nød. Desværre var vejret igen i år ikke helt med os, men trægulve og besynderlige spisestillinger forhindrede os ikke i at nyde aftenen. Vi startede arrangementet med at grille vores medbragte mad og hyggesludre på tæpperne. Nu var energien helt i top, der blev pustet to store hoppepuder op for de små søskende og større børn. Der blev også som noget nyt i år pustet en stor fodboldbane op, til stor glæde for alle vores fodboldglade børn. Rundt om i hallen var der også små boder med forskellig udfordringer som børnene løb rundt og morede sig med. Vi har også en tradition her til sommerfesten, som altid har heddet en fodboldkamp mellem IFK voksne og forældre. Men da personalet i mange år har været alt for overlegne, havde vi i år valgt at lave det om til høvdingebold. Der var stor tilmelding fra forældrenes

side, hvilket vi glædedes over. Fedt at I stadig er med på at lege IFK havde noget at leve op til, da de havde trofæet fra sidste år og forældrene havde noget de skulle bevise. Vi havde vores eks-kollega Klok til at dømme og kommentere kampene. Der blev hurtigt tegnet et billede af de stærke hold og desværre var det ikke til IFK’s fordel. De to forældrehold stod i den spændende finale og det afgørende kast kom fra mor Helle, som sikrede Pink forældrehold sejren. Tak for endnu en fantastisk sommerfest, vi nyder at se jer og snakke med jer til disse hyggelig arrangementer.

IFK personale

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2


IFK News

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

SIDE 9

Tilmelding til div. arrangementer!!!! Da de fleste af jer i dag benytter vores hjemmeside til tilmeldinger til vores mange arrangementer. Har vi valgt at der fremover ikke vil være tilmeldingsblanketter i bladet.

Lige nu gælder det vores:

Det vil i stedet være muligt, for de af jer der ikke har mulighed for at tilmelde sig via nettet, at møde op her i IFK og melde sig til.

Nye børn i IFK At starte et nyt sted betyder mange nye ting, bl.a. omgivelser, ansigter og regler. Vores mål er at skabe tryghed fra start når et barn starter i IFK. Som et nyt tiltag har vi valgt at tilknytte nye børn i et velkomstteam, som består af 8 ”gamle” børn. Disse 8 børn har rollen som makkere i de første dage, hvor de nye børn starter. Inden dagen rigtig begynder med aktiviteter og lege, mødes velkomstteamet og nye børn til en kort samling. Vi snakker om hvordan det er at starte et nyt sted og om alle de nye spændende ting de skal opleve. For at de spændende ting rigtig kan nydes, kræver det en tryghed, og det er her vores velkomstteam kommer ind og hjælper med f.eks. at møde nye kammerater eller praktiske ting. Det kan være ting som, hvor hallerne ligger, håndklæderne skal

Jonas S Jensen: hæges osv. Denne proces har vi allerede oplevet som en meget positiv social oplevelse for alle parter, byggende på respekt, forståelse og omsorg for hinanden.

Med sportslig hilsen Peter og Julie

Rasmus Andersen: ”Jeg hjalp Jonas Lindvig ca. en uges tid. Spillede med ham og hjalp ham med at finde ting. Vi spillede bl.a. Tennis. Og det er godt så han ikke bare skulle sidde i et hjørne og kigge”.

”Jeg hjalp Rasmus Stentoft, vi spillede fodbold. Og han spurgte mig hvor boldene var. Vi spillede også tennis og her hjalp jeg ham også med at finde tingene. Det er rart at være den der hjælper en anden. Det ville også have været rart, hvis der havde været det samme da jeg startede. Så jeg er glad for at være med i ordningen”.


SIDE 10

IFK News

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

Kanotur 2009 Missionen: At overleve en enkelt nat på den dødsensfarlige Suså. Stedet: Susåen. Tiden: Mandag d. 10 august kl. 09.00 – tirsdag d. 11. august kl. 15.30. Mulige forhindringer: Vind, strøm, køer, kæmpegedder og tusindvis af hvepse. Hvem: Årgang ’99 Første forhindring på turen var frokostspisning og opsætning af telte. Hvepsene gjorde hvad de kunne for at dette ikke blev en nem opgave, men vi overlevede uden nogle blev stukket. Til gengæld fik vi nakket omkring 20 hvepse.

med en årer holdt gedden sig nede ved bunden. Endnu engang overleve vi. Da vi kom tilbage til lejren var der tid til hygge og bl.a. boldspil med de andre overnattende på pladsen og det var ikke hvem som helst. På pladsen boede nemlig balletskolen fra Det kongelige teater. Meget fornemt. Til aftensmad fik vi lækre koteletter med tilbehør og hvepsene forsøgte igen af forhindre os i at spise i fred og ro. Men igen var det os der vandt. Hvepsene 0 – Børnene 28. Den fjerde forhindring var så at skulle falde i søvn og med torden ude i horisonten og begyndende regn. Det lykkedes dog at falde i søvn og det kan meddeles at alle overlevede nattens mulm og mørke.

Anden forhindring var turen ned i kanoer og ud på åen. Vi startede med at skulle sejle mod strømmen og flere af kanoerne sejlede fra siv til siv, men efterhånden fik vi styr på åen og kunne sejle i nogenlunde tempo.

Vi vågende friske og udhvilede, efter at have spist morgenmad slog vi teltene sammen og det var tid til den sidste udfordring. Sejladsen frem til Næstved.

Tredje forhindring var så en kæmpe stor gedde på 1,5 meter. Flere af børnene var sikker på at vi var under angreb. Men efter et puf

Sidste udfordring startede nogenlunde. Vi havde strømmen med os, men vinden var desværre mod os. Et par af pigerne fik dog hjælp at to voksenkanoer og klarede sig med nød og næppe frem til froko-

sten. Efter frokosten regnede vi med at det blev en nem tur og det gjorde det også og alle kom dog også tørskoede i land. På nær Kenni. Som den eneste på hele kanoturen formåede Kenni i samarbejde med Christoffer Holm at ende på bunden af Susåen. Han kom dog op igen og vi kan meddele at missionen lykkedes. Kenni.


ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

IFK News

SIDE 11

Vigtige klubaftener og Klub fest Også i denne periode har vi sat et spændende program for klubaftener sammen til jer… I kan se programmet på side 14, men her er lidt brugbare oplysninger om et par af aftenerne:

Tirsdag d. 8 September: LASERGUN Vi skal ud til Fortland og prøve en rigtig lasergun bane.

Her skal vi ud til noget der hedder PLUG N PLAY på Amager, som er et nyt aktivitets anlæg hvor man kan stå på rulleskøjter, skateboard, parkour, beachvolley og mange andre spændende og anderledes aktiviteter. Her må man gerne tage sit eget udstyr med, i form af rulleskøjter, skateboard osv. Men i skal også huske sikkerhedsudstyr, da dette naturligvis er påkrævet til denne aktivitet. Vi har også sikkerhedsudstyr man kan låne… Også her er der kun plads til 20 børn, så skynd jer at tilmelde jer…

Der er kun plads til 21 børn i denne omgang, så det er derfor først til mølle. Så skynd jer at meld jer til denne fantastiske aften.

Fredag d. 9 Oktober: IFK KLUBFEST Så er det endelig party time i IFK…

KLATREAFTEN

Vi holder en fest for klub børnene, som i selv får æren af at planlægge.

Her bliver der mulighed for at prøve kræfter med vores flotte klatretårn, hvor intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet...

Der er lavet et fest udvalg, som i samarbejde med de voksne skal bestemme hvad der skal ske til denne store fest.

Mandag d. 21 September:

I festudvalget sidder indtil videre: Frederik Thorsager, Patrick

Torsdag d. 17 September:

EXTREME SPORT

Madsen, Anders Johansen, Daniel Nielsen og Markus Ritter. Men vi søger naturligvis også en pige eller to, som gerne vil være med til at planlægge festen. Så hvis du har lyst, så kontakt Mathias… Festen vil være gratis, men i har mulighed for at købe drikkevarer og snack i baren.

ÅBEN KLUBAFTEN Igen har vi et par ”Åbne Klubaftener” på programmet. Til dem der ikke ved, hvad det vil sige, så betyder det ganske enkelt, at klubben er åbent om aftenen, uden der som sådan er planlagt noget. Men hvor i kan lave lige hvad i har lyst til indenfor klubbens rammer. I skal huske det som udgangspunkt kun er muligt at komme med på en af turene ud af huset. Denne regel er lavet, så der er så mange som muligt der kommer på en af de attraktive ture ud af huset. Men hvis nogle af turene ikke bliver fyldt, bliver de naturligvis genåbnet for alle.

Mandagsgruppen Nu starter en ny periode med mandagsgruppen. Gruppen er ligesom en lille klub i klubben, hvor man har mulighed for at lære hinanden rigtigt godt at kende. Vi laver alt fra levende Stratego til ture i lokalområdet og kreative

aktiviteter, alt med udgangspunkt i børnene som også har en vis grad af med indflydelse. Det hænder også at vi invitere andre fra klubben/Sfo med i vores aktiviteter. På den måde, er der mulighed for at skabe et godt netværk børnene imellem.

Vi glæder os til endnu en sæson Mathias og Malle.


IFK News

SIDE 12

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

Uge program og aktiviteter for Sfo. Ugedag

Aktivitet

Tid

sted

Mandag

Frit valg

Hele dagen

IFK

(Mandags gruppen)

(Ca. 14-15.30)

(???????)

Hockey

13.30-15.00

Hal 2

Volleyball

13.30-15.00

Hal 1

Udendørs Lege

13.30-15.00

Ude

Teatersport

13.30-15.00

Hal 1

Badminton

13.30-15.00

Hal 2

Natur / Klatring

13.30-15.00

Ude

Frit valg

Hele dagen

IFK

Rollespil.

14.00-16.00

IFK

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Husk! Sko og Tøj til inde og ude.

Fredag

Frit valg

Hele dagen

IFK

Da I ellers må låne de gamle klude.


IFK News

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

Klub aktiviteter september

oktober

november

SIDE 13

RKM står for rulleskøjte klatring og mad.

Dato

Aktivitet

rekvisit

Tirsdag

D. 1

RKM

Egne rulleskøjter må gerne medbringes

Torsdag

D. 3

3-kamp

Tirsdag

D. 8

RKM

Torsdag

D. 10

3-kamp

Tirsdag

D. 15

RKM

Torsdag

D. 17

Volley

Tirsdag

D. 22

Cykling og løb

Torsdag

D. 24

Volley

Tirsdag

D. 29

Cykling og løb

Torsdag

D. 1

Painball

Tirsdag

D. 6

Duathlon

Torsdag

D. 8

Planlæg selv

Tirsdag

D. 13

Ferie

Torsdag

D. 15

Ferie

Tirsdag

D. 20

Alm. Fodbold

Torsdag

D. 22

Body combat

Tirsdag

D. 27

Alternativ fodbold

Torsdag

D. 29

Body combat

Tirsdag

D. 3

Svømmehal

torsdag

D.5

Håndbold

Tirsdag

D. 10

Svømmehal

Torsdag

D. 12

Håndbold

Tirsdag

D. 17

Vi ser film

Torsdag

D.19

Flag football

Tirsdag

D.24

Planlæg selv

D. 26

Planlæg selv

Torsdag

Cykel og hjelm

Cykel og hjelm

Cykel og hjelm

Cykel og hjelm

Husk! Passende tøj Ellers bliver din aktivitet noget møg


IFK News

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

SIDE 14

Klubaftener Sept.

Dato

Aktivitet

Mad i hus

tirsdag

01

Kreativ aften

X

tirsdag

08

Lasergun

Onsdag

16

Klatre aften

mandag

21

Extream sport Amager

Tirsdag

29

Vælvære aften

X

20

Mandag

05

Trylle Aften

X

30

Fredag

09

Klubfest

Mandag

19

Åben klubaften

Torsdag

21

Quiz aften

X

20

Mandag

26

Fangerne på fortet

X

20

Tirsdag

03

Ølby svømmehal

Onsdag

11

3 kamp

X

20

Torsdag

19

Levende Stratego i mørke

X

20

Mandag

23

Biograftur

X

Torsdag

26

Åben Klubaften

X

Madpakke

pris

25 X

50

X

20 X

20

Okt. Husk lommepenge X

Nov.

Husk i som udgangspunkt kun kommer med på en tur ud af huset, så tænk over hvilken én i vælger.

X

25

40

Husk! At melde dig til Til det du gerne vil Men Husk! Også at kom Ellers er pladsen tom


ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

Personalet i IFK

IFK News

SIDE 15


IFK News

SIDE 16

ÅR GAN G 2 0 0 9 , N R 2

Bestyrelsen Henrik Perregaard

Leder

IFK

29454490

Günther Lindahl

Formand

GIC

43909945

Greve Fodbold

43906239

gl@formegon.dk

Sus-Anne Weisdorf saw@greve.dk

Torben Christensen

Forældre rep. Far til Emily Karlson

30221456

Forældre rep. Mor til Andreas IJ

43694679

Forældre rep. Mor til Mathias og Daniel

43404870

Forældre rep. Mor til Mikkel og Martin

43908021

Medarb.rep.

IFK

43697991

Greve Fodbold

43694757

tchr1963@yahoo.dk

Helle ibenholdt helle@ibenholdt.dk

Pernille Rasmussen Pernille.rasmussen@dk.geodiswilson.com

Lene Andersen Lena@greve.dk

Kenni Sørensen idraetsfritidsklubben@sport.dk

Kenneth Bisgaard kbi@datea.dk

Idrætsfritidsklubben Greve Idrætscenter Lillevangsvej 88 2670 Greve

Redaktionen

Tlf. 43 69 79 91

Malle og Mathias

www.idraetsfritidsklubben.dk E-mail: idraetsfritidsklubben@sport.dk

/myfc_2013_103  

http://www.idraetsfritidsklubben.dk/user/documents/myfc_2013_103.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you