Page 1

IFK NEWS Årgang 2012 nr. 3

Julehæ fte i bla

Kommer det du til bø rnenes j ulefroko st?

December udgave

DISCOFEST– Hvem kan deltage? Læs mere på side 15

Energibaren - Hvad tænker du? Giv din mening til kende, side 6

Danseshow - Mere end bare en sejr Læs om showet på side 14

k

s d i it

r d I

æ

r f s t

n e b b lu


2

e Kære børn og forældr rældre, alle jer nye børn og fo til e lyd t es m m fre og t al der førs ers samvær i Et stort velkommen sk vi ser frem til mange tim en bb klu ids rit tsf ræ Id kudsjob. der er startet hos os i er startet hos os i løntils r de s, ola ch Ni til en m så velkom hinandens selskab. Og eaften en kølig efterårs ldr ræ fo s re vo til op rældre der mødte . Vi griJeg vil takke alle Jer fo af en helt særlig kaliber r lle rtæ fo rie to his en v I vidner til mådag i oktober. Her ble helt ny og anderledes en på lt rta fo v ble r af de historier de fra de nede så tårerne trillede fået lidt at tænke over r ha g, je om es lig I r d på. Håbe de, med turbo og spee e. s i historiefortællingern ej rv de un m fre m ko r budskaber de jende til tus ændret fra en selve sta s en bb klu ids rit tsf bliver Idræ sej forhandFra den 1. januar 2012 revet, været en lang og sk be e er lig tid m so r, en ha Så vi en privat klub. Optakt sluttet på alle planer. af t lig de en er e ikk u une, der endn ange papirer. ling med Greve Komm ift kan sættes på de m kr rs de un e lig de en n rend de n store arbejder på højtryk, fø komme til at mærke de e ikk I vil t ar elb idd der godt... Um ing 1. maj 2013, Vi tror og håber vi lan gle forandringer omkr no e m m ko g do vil r tid. De venforandring den første en, samt selv skal føre ng ali et eb ldr ræ fo af opkrævningen es der ligeidet vi selv skal stå for n nære fremtid arbejd de i og nd stu de en riv . Så i sk aver, telister og visitere børn ministrative arbejdsopg ad s re vo af g rin ste ju turering og op sopgaver. ledes med en omstruk uligt, til de nye arbejd m m so r kla 0% 10 på så tæt således at vi kan blive r sin at dagligdagen ikke gå r, de ty be en bb klu ids ilket i Idrætsfrit me i bladet. Julen står for døren, hv om dette længere frem e er m et eg m s Læ ! lavet om t vante gang - alt bliver Jer alle: Mød op til de til g rin rd fo op en ed m indelse komme Jeg vil dog i denne forb or vi sætter alle den 13. december, hv t en em ng rra lea ju re sto være fanr arrangement. Det vil pe su et e ab sk at r fo kræfter ind .. tro, kan blive mange... en ion dit tra vi, is hv sk tasti fantastisk jul og vinter Jeg ønsker Jer alle en Mange hilsner Henrik Perregaard leder


3

Kære søde og dejlige børn og forældre Nu er det tid til at jeg skal sige farvel. Jeg har besluttet at forfølge min drøm, om at blive Guldsmed. Derfor har jeg fået orlov til at tage grundforløbet og hvis det er noget for mig, bliver jeg på skolen. Så indtil videre, tak for alle de gode stunder vi har haft sammen. Jeg kommer til at savne Jer alle sammen, men jeg kommer selvfølgelig og besøger Jer i ny og næ. Kærlig hilsen Julie

I denne forbindelse kan vi helt dugfrisk fortælle, at vi netop har ansat en ny medhjælper, som hedder Mette og er 19 år gammel. Så hjertelig velkommen til hende.

Højt fra træets grønne top... Efter en travl julemåned, trænger vi alle til en velfortjent ferie. Og i år er der rigtig laaang ferie - fordi Idrætsfritidsklubben holder lukket mellem jul og nytår og skolen holder lukket efter nytår. Derfor har vi åbent fra morgen til aften i ugen efter nytår. Det er rigtig vigtigt for vores planlægning at vi ved, hvor mange børn der kommer, så I skal gå ind på Iportalen og melde kommer/kommer ikke - også klubbørn!

IFK’s åbningstider før og efter jul og nytår: Fredag d. 21. dec

8.00-17.00

Mandag d. 24. dec - tirsdag d. 1. jan Lukket

Onsdag d. 2. jan - fredag d. 4. jan 8.00-17.30 (fredag 17.00)

Mandag d. 7. jan

11.30-17.30


4

Her et lille overblik over de arrangementer og datoer der har betydning for dit barn og dig/jer i den kommende tid. Mange af datoerne er der uddybende artikler til andetsteds i klubbladet, så denne kalender er ment som en husker til køleskabet.

December

Særlig program, se andetsteds i bladet!!!

Tirsdag d. 4. dec.

Bedsteforældredag

Torsdag d. 13. dec.

JULEMARKED for hele familien

Fredag d. 21. dec.

Børnenes julefrokost

Lørdag d. 22. dec.

Juleferie

Onsdag d. 2. januar

Starter vi på et nyt år. Særlige åbningstider, se andetsteds i bladet.

Onsdag d. 23. januar

Indendørs Fodboldstævne for klubbørn. Klubber i Greve kommune deltager

Fredag d. 8. feb

Fastelavn

Uge 8

Vinterferie

1. April

Nyt klubblad udkommer

Fre d. 26 - søn 28. April Rolatorbandetur. Hyttetur for 5.kl. og opefter. Lukkedage i foråret

Se hvilke dage IFK holder lukket andetsteds i bladet

Uge 27

Koloni, hvilke dage og under hvilke forhold det bliver afhænger af næste års budget og dette kender vi ikke endnu. Idrætsfritidsklubben holder lukket for alm. pasning. Nærmere info følger.

Uge 27-32

Sommerferie. Åbningstider 8.00-17.30 (fredag 17.00)

Fre 31. aug- søn 1. sep Kragerup Gods, kun for børn over 10 år.

SÆT KRYDS I KALENDEREN OG STØT DIT BARN I DETS FRITID!!!!!!


5

Så længe at regeringen og fagforeningerne ikke er kommet til enighed om hvorvidt vi skal holde så mange helligdage i Danmark eller ej - så gør vi som vi plejer. Vi holder derfor lukket følgende dage: (dato incl.) Påskeferie

Lørdag d. 23. marts - mandag d. 1. april

St.bededag Kr.himmelfart Pinse

Fredag d. 26. april Torsdag d. 9. maj - Søndag d. 12. maj

Lørdag d. 18. maj - Mandag d. 20. maj

Grundlovsdag

Onsdag d. 5. Juni

Sneflokke kommer vrimlende, hen over diger trimlende… Det ved vi ikke noget om, men det lyder hyggeligt og kan vi få fat i nogle nye kælke inden de er udsolgt, så håber vi på sne i vores vinterferie i uge 8.

Idrætsfritidsklubben holder åbent alle dage 8.00-17.30 (fredag 17.00) For at vi ved, hvad klokken er slået er I nødt til at hjælpe os med at give en tilbagemeldning på hvorvidt jeres barn kommer eller ej. I skal gå ind på vores krydssystem Iportalen, også klubbørn!. Dette skal ske inden den 1.februar 2013.

Praktiske oplysninger i forbindelse med barnets tilstedeværelse i vinterferie: Skal være her inden kl. 9.30 Skal medbringe madpakke Skal medbringe sportstøj, badetøj, praktisk tøj Hvis der er tur ud af huset, kan hjemtiden forventes efter 16.00 Husk at melde via Iportalen, hvis barnet holder en ekstra fridag!!!

På glædeligt gensyn


6

Nu har energibaren fungeret i tre måneder og vi synes det er på sin plads med en lille evaluering. Personalet synes baren som helhed fungerer godt. Vi har undervejs lavet forskellige tilrettelser for at optimere den og dette vil nok ske løbende fremover. Energibaren åbner et sted ml. kl. 15 og 15.30 og har åben ca. 15. minutter. Den lange kø vidner om at børnene har et behov for at de får noget energi. Det faste sortiment i baren er; mandler, knækbrød af forskellig art, rosiner og frugtstænger. Derudover bages der boller, müeslibarre, laves smoothies og andre kreative sunde ting, så meget tiden tillader det. Som det ser ud lige nu har vi følgende retningslinjer; Der må købes to ting og max for 5 kr., så økonomien ikke løber løbsk. Det er vigtigt for os at sige, at vi fuldt ud respektere de aftaler I som forældre laver med jeres barn omkring mængden/kroner der må købe for. Baren er et tilbud, ikke en pligt. Vi vil gerne opfordre til at I som forældre løbende indsætter et beløb (spørg personalet hvor mange penge der står på IFK-kontoen, som vi kalder den) via vores egen registreringsnummer og kontonummer. Se hjemmeside under praktisk info ang. elektronisk indbetaling. HUSK ikke at indsætte dem på sms kontoen på Iportalen. Vi oplever et stort engagement blandt børnene i forhold til at ville være "købmanden bag disken". Her lærer de at spørge pænt "Hvad skal det være?", komme i kontakt med de andre børn og lægge tal sammen når der købes to ting. Vi er altid en voksen med i denne proces, men børnene gør en stor ære i selv at klare så meget som muligt. BRUGERUNDERSØGELSE: En ting er hvad personalet synes en anden ting er, hvordan I som forældre synes det fungerer. Vi vil gerne høre jeres mening om energibaren. Er åbningstiderne ok? Er udbuddet det rigtige? Hvilke tilbagemeldinger giver jeres barn derhjemme? Er priserne ok? Er det overhovedet nødvendigt med energibaren? Disse spørgsmål blot til inspiration, skriv lige hvad I har på hjertet og mail det til os enten via Iportalen eller vores egen mail; idraetsfritidsklubben@sport.dk Vi håber meget på at få så mange konstruktive tilbagemeldinger som muligt, så vi kan udvikle det bedste produkt til gavn for jeres barn/børn. Tak for hjælpen!


7

Vi kørte med bus hen til det sted hvor vi skulle hente kanoerne. Der efter sejlede vi ud til det sted hvor vi spiste vores frokost, som vi havde med hjemmefra. Så sejlede vi videre til det sted hvor vi skulle overnatte. Men vi skulle først bære kanoerne et godt stykke vej inden vi var der. Så skulle vi sætte telte op som vi skulle sove i. Om aften hyggede vi med nødder og chips der var også nogen der sang. Næste morgen skulle vi skynde os at pakke sammen så vi kunne komme afsted. På vejen begyndte det at regne, så vi tog vores regntøj på og sejlede videre. Vi sejlede videre ind i Dyrehaven, og vi så nogen store træer og flotte dyr. Så sejlede vi videre ud på vandet, vi endte ved Øresund, der efter kom bussen og hentede os. Så kørte vi hen til IFK hvor vores forældre kom og hentede os. Skrevet af Louise A. og Line S.

Tirsdag d. 12. februar: ”Restaurant IFK” Vi gentager succesen med Restaurant IFK. Dette er en aften hvor de børn, der tilmelder sig skal lave en restaurant for deres familie med alt hvad der hører med: Lækker mad, drikke, tjenere, kokkehuer osv. Det plejer at være super hyggeligt, så tilmeld jer denne aften. Der plejer dog at være rift om pladserne, så skynd jer. Børnene betaler 75 kr. Og får selvfølgelig også mad. Forældre, søskende, bedsteforældre osv. Betaler også 75 kr. pr. person på selve aftenen.

Fredag d. 1. marts: Roskilde Gymnastik Her skal vi ind og se et fantastisk show med nogle af landets bedste gymnaster. Gymnasterne kommer fra hele landet, heriblandt Stevns efterskole, hvor et tidligere barn (Caroline) går. Meld jer til. Det bliver fantastisk!!!

Tirsdag d. 26. februar og onsdag d. 20. marts Her gentager vi efter mange børns ønske vores Mor/datter og Far/søn aftener Her tager drengene deres far med og pigerne deres mor med og så laver vi mad og aktiviteter og råhygger!!!


8

I år prøvede vi noget helt nyt. Vi tog på tur med nogle af de andre klubber fra Greve kommune. Turen gik til Kragerup Gods og foregik d. 1 -2/9-2012. Vi ankom til godset i vores lejede bus. Derefter fik vi at vide, hvor vi skulle sove. Vi skulle sove på den del af godset, som bliver kaldt "Vognporten". Det var et kæmpe lokale, hvor der var masser af plads til os alle. Der blev lavet en hyggelig pigeafdeling med blomster ved indgangen. Drengene lagde sig bare:-) Hele lørdagen havde personalet fra Kragerup Gods arrangeret en masse fede aktiviteter for os. Vi blev delt op i hold på tværs af klubberne, så vi kunne lære hindanden bedre at kende. Det hele startede med et orinteringsløb, hvor vi i holdene skulle rundt på hele godset og løse en masse opgaver. Derefter stod den på kanorace i voldgraven rundt om godset, bueskydning, menneskebordfodbold, haglgeværskydning efter "ænder", og så fik vi også lov til at prøve at gå i nogle kæmpe store oppustelige bolde på vandet. Al den aktivitet kostede kræfter, så mad skulle der til. Til aftensmad fik vi hjemmelavede grillede burgere fra Kragerup Gods egne skotske højlandskvæg. Så var der hygge omkring bålet med popcorn og skumfiduser. Lørdagen sluttede af med filmhygge i "Vognporten", og så var det godnat. Vi vågnede søndag og spiste morgenmad. Derefter skulle vi ud at prøve, det som Kragerup Gods er kendt for, nemlig deres GO HIGH baner. Det er nogle store forhindringsbaner oppe i trætoppene. Først skulle vi alle igennem en lille øvebane, så instruktørerne kunne se, at vi kunne finde ud af at sikre os selv. Da instruktørerne havde godkendt os, kunne vi selv tage ud på de mange forskellige baner. Der var forskellige niveauer af sværhedsgrad, og vi skulle alle starte med den "nemmeste", og derefter kunne vi gå videre til næste niveau. Det var super fedt, og tiden gik rigtig stærkt. Lige pludselig holdt bussen der, og vi skulle alle hjem. Vi kørte til Greve og sagde tak for en kanon fed weekend til hinanden. Turen var en kæmpe succes. Så stor en succes, at vi allerede er i gang med at planlægge en lignende tur til .


9

I oktober var det igen tid til den årlige weekendtur på egen matrikel - og i år havde vi med forslag fra børnene valgt, at det skulle have temaet: OL OL er mange ting og det valgte vi også at bestræbe os på, at vise de 40 børn der deltog. Lørdag startede med at børnene blev delt op i de fire lande; Frankrig, Brasilien, Kina og Holland, hvorefter de skulle finde den rette kampånd frem i form af ansigtsmaling og kampråb. Så kunne vi begynde! Som sagt er OL mange ting, så i løbet af weekenden var vi både blinde, døve, lammede, super atleter og holdspillere. Indenfor de paralympiske lege kan nævnes discipliner som; trillebørsræs, banancykelløb og goldball. Og i de alm. olympiske lege var det dyster i streethåndbold, svømning og udspring, atletik og gymnastik på forskellige vis, der blev svedt og kæmpet i. Efter hver kamp eller individuel dyst blev der fundet en bronze, sølv og guld vinder, der blev hyldet med nationalsang og stående applaus. Ud over de synlige medaljer, der gav holdet point, arbejdede de voksne også med skjulte point for bl.a. holdånd, kampråb, disciplin og engagement. Så da der var fælles afslutning med rigtig flot opbakning fra forældre og søskende (TAK) søndag blev den samlede vinder af hele IFK-OL afsløret: Frankrig!! Der udover var alle deltagere vinder - for uden jer havde det ikke været sjovt! Tusind tak for en dejlig oplevelse!


0

10

I efterårsferien tog vi blandt andet på tur til Ejbybunkeren. Ejbybunkeren er en befæstning som ligger i og på Vestvolden. Ejbybunkeren blev bygget som kommandocentral for Københavns Luftforsvar. Den blev taget i brug i 1954 under den kolde krig mellem Øst og Vest. I næsten 17 år var bunkeren bemandet døgnet rundt og klar til kamp, hvis den kolde krig blev varm. På vores tur rundt i de mange gange og rum fik vi vist og fortalt histiorien om Ejbybunkeren funktion. Vi lærte f. eks hvad en voldbisse var, og vi fik muligheden for at afprøve vores evner som voldbisse. Voldbissernes arbejde var at bygge og udgrave hele forsvarsvolden og bunkerne. Ejbybunkeren havde flere funktioner, som børnene blev en del af, den blev også brugt til hemmelige militær kommunikation under den kolde krig. Børnene fik nu muligheden for at være koldkrigsspion for en stund. Børnene blev udstyret med ipods/ smartphones så de kunne indsamle informationer om den koldkrig ved at scanne koder, som var gemt rundt omkring i bunkeren. Disse informationer skulle de bruge for at afsløre en spion, som ville sabotere bunkeren og prøve at starte en krig. Vores små koldkrigsspioner gjorde en ihærdig indsat, sammen med de voksne, for at afsløre spionen, men det lykkedes ikke for nogle af holdene at finde frem til den rigtige person, så vi blev derimod alle selv mistænkt for at være spioner. Så børn! Dette kunne jo inspirere jer til at hive jeres forældre med til Ejbybunkeren, og se hvordan de klare sig som spioner, og måske kan I sammen løse gåden om, hvem spionen er.

Alle ved hvad et elevråd er og børnerådet kan sammenlignes med sådan et. I Idrætsfritidsklubben sidder der 4-6 børn i rådet, valgt af de andre børn. Der afholdes valg en gang om året. I skrivende stund er der valgplakater oppe i hele klubben, med løfter, tiltag og gode forslag til Idrætsfritidsklubben, hvis "I stemmer på mig..." På børnerådsmøderne diskuterer vi emner der vedrører børnene i Idrætsfritidsklubben. Rådsmedlemmerne bliver taget med på råd i nye tiltag og de kommer med mange gode forslag til bl.a. aktiviteter og klubaftner. Idrætsfritidsklubben har en rød postkasse siddende på væggen i klubben, hvori alle børn kan komme med ris, ros og forslag til aktiviteter og nye tiltag. Denne tømmer børnerådet og forholder sig til de ilagte sedler. Der afholdes 3-4 møder om året, og der bliver indkaldt via forældrenes mailadresse. Der afholdes valg i den første uge af december 2012, hvorfor vi i dette klubblad ikke kan offentliggøre de nye medlemmer endnu. Dette vil ske på hjemmesiden umiddelbart efter valget. Vi glæder os til at kunne præsentere de nye børnerådsmedlemmer og glæder os til samarbejdet med dem!


1

11

X= Ingen aktivitet

Dag & dato

Værksted

Hal

Ture/Aktiviteter

Mandag d. 3

Julegaver

X

Øve Lucia

Tirsdag d. 4

X

X

Bedsteforældre dag kl. 14-17.00

Onsdag d. 5

Julegaver

Frivillig Aktivitet

X

Torsdag d. 6

X

X

Julegaver

X

X

Julegaver

X

Øve Lucia

Fredag d. 7 Mandag d. 10

Tirsdag d. 11

X

X

Pige tur kl. 14-17.00 - Alle piger deltager! Fodboldturnering

Drenge tur kl. 14-17.00 - Alle drenge deltager! Pige bio i huset

Onsdag d. 12

Julegaver

Frivillig Aktivitet

Torsdag d. 13

X

X

Fredag d. 14

X

X

Jule bio i huset

Julegaver

X

X

Tirsdag d. 18

X

X

Julehistorie dag v/André

Onsdag d. 19

Julegaver

Frivillig Aktivitet

X

Torsdag d. 20

Julegaver

Frivillig Aktivitet

X

Fredag d. 21

X

X

Julefrokost for børn kl. 12.30-15.00

Mandag d. 17

Klubfodbold i Mosede klub kl. 14-18 Øve Lucia Julemarked kl. 17-19.00 - UDENDØRS!!!


2

12

Bedsteforældredag Tirsdag den 4. december inviteres flittige mormor, hyggelige farfar og småkagebagende bedstemor til bedsteforældredag i Idrætsfritidsklubben. Vi åbner dørene kl. 14.00 og slutter kl. 17.00. Der kan laves nisser, keglekræmmerhuse, bages småkager og andre julede ting. Det kommer til at foregå på en lidt anderledes måde i år. Der vil være en bod, hvori man køber hovedingrediensen til det I som "familie" ønsker at fremstille. Priserne ligger fra 4-10 kr. Så husk småpengene! Er man nu i den situation at ens bedsteforældre ikke er i nærheden, eller desværre ikke eksisterende, så gives der dispensation til at tage en substitut med. På glædeligt gensyn

Pigetur Torsdag den 6. december skal ALLE piger finde det varme tøj frem, for vi skal ud til Dyssegården og finde det største og flotteste juletræ. Æslet Harry, grisen Uffe, katten Fister og hunde Anton, venter på at vi kommer og snakker med dem. Vi skal også hygge med æbleskiver og varm kakao. Vi kører fra klubben kl. 14.00 (vi venter på dem der har fri kl. 14, men skynd jer) og er hjemme igen kl. 17.00 - HUSK varmt tøj!!! Alle piger skal deltage, så ingen kan komme/blive sendt hjem før efter kl. 17!! IIIIIIAAAHHHH siger Harry

Drengetur Tirsdag den 11. december skal ALLE drenge på tur. Fri for tøse, pigelus og fjante piger - vi skal på Planetariet og se en 3D film med dinosauere. Vi skal mødes i IFK (bussen kører senest kl. 14.00) og er hjemme igen kl. 17.00. Alle skal deltage, så ingen kan komme/blive sendt hjem før efter kl. 17!! Så sæt dagen af og så ses vi!

Klubfodbold Onsdag den 12. december inviterer Mosede klub til indendørs julefodboldstævne. Det er for børn i alderen 10-14 år. Vi mødes ved Idrætsfritidsklubben kl. 14.00 og stævnet varer til kl. 18. Tilmelding sker til Mathias eller Kenneth. Husk indendørs sko, tøj, cykel, lygter og hjelm.


3

13

JULEMARKED TORSDAG DEN 13. DECEMBER forvandler vi udendørsområdet ved Idrætsfritidsklubben til et stort julestræde. Lyset tændes på gaden kl. 17 og skinner til kl. 19. Der vil være sjove aktiviteter for store og små - der vil sprede sig en duft af Glögg, varm kakao og æbleskiver. Hele glasgangen er omdannet til julebutik, hvor der kan købes smykker, bolcher, juleartikler og andre hyggelige nips. "De morgenfriske" musikanter spiller op til nissebal, og Luciapigerne går gennem gaden. Alt dette foregår udendørs, så tag det varme tøj på. Husk penge til at købe i boderne for!! Invitere gerne familie, venner og bekendte med til en hyggelig aften i Idrætsfritidsklubben - på glædelig gensyn!!!

Julehistorie-dag Tirsdag den 18.december kommer Danmarksmesteren i historiefortælling - André og fortæller os historie. Han kan fortælle med hele kroppen og ansigtet, så det bliver helt levende. I kan roligt glæde jer. Spørg de af jeres forældre der var til forældremøde om ikke han var sjov...

Børnenes julefrokost Fredag den 21. december kl. 12-15 kommer her til at dufte af sild, julesteg og ris a´la mande. ALLE børn der kommer denne dag skal medbringe en julefrokost ret til 4. personer. Retten skal være færdig tilberedt og lige til at sætte på det store overdådige bord. Denne dag har vi åbent fra kl. 8.00 om morgenen og det er derfor muligt at komme forbi med maden fra morgenen af. Vi kan godt lune retterne! Der vil i klubben være lavet et opslag, hvor I kan skrive på hvilken ret jeres barn medbringer. Mums mums mums og glædelig jul til alle


4

14

Så vandt vi guld for andet år i træk. Det startede med at grupperne fik et bagstage rum, og så gik det ellers i gang med make-up og hår. Da alle grupper var færdige, skulle vi præsenteres, og så gik showet i gang. Det var inddelt i tre rækker, og vi var i række 1, men som nummer 12, så vi havde god tid til at nyde showet. Da vi havde danset, fik vi at vide at vi var blandt de 6, som gik videre til semifinalerne, og vi var rigtig glade. Så skulle vi danse semifinalen, hvor vi bare gav den ekstra gas. Efter 10 minutter fik vi at vide, at vi var blandt de 3 i finalen. Det var bare fedt. Så gik de andre rækker i gang med at danse semifinaler. Da vi stod og ventede på at det blev vores tur, var vi rigtig spændte og glade, men også meget nervøse. Efter vores dans var der pause, og så blev der overrakt præmier. Da dommerne sagde at vinderne var ”Lets Dance” fra IFK, blev vi vildt glade. Det havde vi slet ikke regnet med. Lidt efter skulle der også uddeles en vandrepokal for det bedste show. Dommerne sagde at holdet havde mange stilarter med, og at de skilte sig meget ud i forhold til de andre. Da de nævnte IFK, kunne vi slet ikke forstå at det var os, der havde vundet den. Vi er meget glade for, at den kan stå her i klubben, som et symbol på at vi har vundet. Det har været en super dansedag. Hilsen: Sarah, Mie, Helene og Melanie

Denne tur er for ALLE i Idrætsfritidsklubben Onsdag den 6. marts inviteres I alle med til legejunglen i Køge. Vi kører fra klubben kl. 17.00 og er hjemme igen kl. 20.00. I skal huske en madpakke og et par strømper. Vi køber drikkevarer til jer dernede. Legejunglen er et sted fyldt med fysiske aktiviteter. Du vælger selv om du vil være abe og klatre rundt eller dovendyr og hænge ud med hovedet ned af. Der er også hyggekroge til de der bare vil være sammen på en mere stille og rolig måde. Så meld dig til denne tur via Iportalen. Prisen for denne fantastiske tur er: 35 kr. Gå evt. ind på legejunglens hjemmeside og se de fede muligheder for leg og sjov en hel aften sammen med Idrætsfritidsklubben.


5

15

Fredag d. 15. marts 2013 holder IFK årets fest.

Du kan dog selv være med til at vælge temaet: 1. Mysterie fest - Der skal løses et mysterie til festen, du er agent. 2. Hawaii fest - Der vil være palmer, kulørte drikkevarer og eksotisk musik. 3. Kendis fest - Du skal komme som en kendt Spørg evt. de voksne hvem du kan være. Til alle tre temaer vil der være præmier. Der vil være stemmesedler nede i IFK, tilmeld dig festen på Iportalen og modtag en stemmeseddel af Mathias, Kenneth eller Kenni. Stemmesedlen afleveres så i den røde postkasse senest den 1. februar og den fest der har fået flest stemmer er det tema som vi vil holde.

Ud over temaet vil der selvfølgelig være almindeligt diskotek, med laserlys, røgmaskine og alt hvad der hører til. Du er inviteret til kl. 19.00 så spis hjemmefra. Festen slutter kl. 22.30. Mvh. Mathias, Kenneth og Kenni


6

16

Dato er Fredag d. 21.. decemb Tirsdag d. 12. februar Onsdag d. 6. marts Fredag d. 15. marts

26. - 28. april

Arrangement st Børnenes julefroko

Resta

bbørn) urant IFK (kun for klu

(for alle børn) Legejunglen i Køge tema DISKOFEST med et

Rolatorbandetur er og opefter Hyttetur for 5. klass

Hus k nu

ge Gratis, alle skal medbrin en ret til 4 personer blive booket Denne aften plejer at lynhurtigt or også Endelig en klubaften hv ltage fritidshjemsbørn kan de og du Tilmeld dig via Iportalen mme ste be at kan være med til temaet store børn Årets fedeste tur for de

at t i jer lmelde For dit bar ns s kyld


7

17

Ugedag

Aktivitet

Mandag

Frit valg hele dagen

Sted

Fra kl.

Til kl.

14:00

15.30

Hal 2

14:00

15.30

Hal 3

14:00

15.30

Bordtennis

14:00

15:30

Hal 3

Træværksted

Tirsdag

Frisbee / Softball Seje lege

Onsdag

Bordtennis nis Badminton / Skumten

Torsdag

Frit valg hele dagen Klatring

Fredag

Frit valg hele dagen Værksted Fredags sjov

Husk at komme på aktivitetsdage


8

18

Dato

Aktivitet

3.

Paintball

10.

Spontandag

10.

Hockey Turnering

14.

Spontandag

17.

Forhindrings Rundbold

21.

Spontandag

24.

nis Badminton / Skumten

28.

Spontandag

31.

Frisbee

Mandag

4.

Spontandag

Torsdag

7.

Håndbold

11.

Spontandag

14.

Forhindringsbane

18.

Vinterferie

21.

Vinterferie

25.

Spontandag

28

Softball

Mandag

4.

Spontandag

Torsdag

7.

Jorden er giftig

11.

Spontandag

14.

Surprise

18.

Spontandag

21.

Paintball

25.

Spontandag

Januar Torsdag Mandag Torsdag Mandag Torsdag Mandag Torsdag Mandag Torsdag Februar

Mandag Torsdag Mandag Torsdag Mandag Torsdag Marts

Mandag Torsdag Mandag Torsdag Mandag Torsdag

28.

ld Fodbold / Streethåndbo

Hvor Hal 3 Udendørs Hal 3 Udendørs Hal 3 Udendørs Hal 3 Udendørs Hal 3

Udendørs Hal 3 Udendørs Hal 3

Udendørs Hal 3

Udendørs Hal 3 Udendørs Hal 3 Udendørs Hal 3 Udendørs Hal 3


9

19

Tidspunkt

Januar Torsdag 10.

Levende stratego

Mandag14.

Biografen

Tirsdag 22.

Fangerne på fortet

Onsdag 30.

ke Mad i huset Madpak

17.30-20.00

25

X

25

17.30-21.00

X

17.30-20.00

X

25

Februar Torsdag 7.

Skøjtehal

Tirsdag 12.

Restaurant IFK

Tirsdag 26.

Pigeaften (mor/datter)

X

17.30-21.30 16.00-21.00

X

17.30-20.00

X

Onsdag 6.

Roskilde gymnastik ) Legejunglen (hele IFK

16.00-22.00 17.00-20.00 17.30-20.00

Torsdag 14.

Åben klubaften

Fredag 15.

op) Discofest (3. klasse og

19.00-22.00

Drengeaften (far/søn)

17.30-20.00

Onsdag 20.

alen t r o p I er på ber kl. n b å lding 1. decem e m l i T d. 2 g 0 a d fre 12:0 uset h f a d ure u t 2 . Max

50

20

75

20

25

Marts Fredag 1.

25

60

X

16.30-21.00

Just dance aften

Max antal

Pris

X

X

60

X

35 25 50

X

25

20

Klubblad december 2012  

Klubblad til IFK's hjemmeside

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you