Bliv partner i Destination Vesterhavet

Page 1

BLIV PARTNER

MEDLEMS- OG PARTNERPROGRAM Scan QR-koden og bliv klogere på DESTINATION VESTERHAVET

© Destination Vesterhavet

BLIV MEDLEM ELLER PARTNER I DESTINATION VESTERHAVET

Sæt din virksomhed i spil overfor de mange gæster og vær med til at drive turismen i Danmarks største turismeområde. Hvert år har destinationen omkring 10 millioner kommercielle overnatninger.

Har du og din virksomhed et produkt eller en service, der kan styrke gæsternes oplevelser under deres ferie i Destination Vesterhavet, så kan et partnerskab være relevant for dig.

Som partner går du sammen med Danmarks mest besøgte turismeområde om at udvikle en bæredygtig kvalitetsturisme og markedsføre destinationen over for relevante målgrupper på især på det danske, tyske og hollandske marked.

Vores ambition er at opbygge en livskraftig destination med en stærk fortælling, der er attraktiv at besøge hele året rundt og skaber værdi for både erhvervsdrivende og som fastboende borger.

Vores partnerskabsaftaler sikrer dig eksponering på en række platforme, og du kan vælge den aftale, der bedst matcher dine ambitioner, dit produkt og dit ønske om medindflydelse.

VESTERHAVS MEDLEMSKAB

Vesterhavsmedlemskabet er for alle aktører med interesse for at understøtte turismeudviklingen i Destination Vesterhavet. Vesterhavsmedlemskabet af foreningen giver dig stemmeret og lidt godt at spise og drikke til den årlige generalforsamling.

VESTERHAVSMEDLEMSKAB INKLUDERER

Synlighed på visitvesterhavet.dk

Din virksomhed får sin egen profilside på visitvesterhavet.dk med to profilbilleder og en beskrivende tekst på op til 100 ord. Vi viser telefon, mail og hjemmeside – dog ikke aktive links.

Netværksdeltagelse

Mulighed for at deltage i vores netværksarrangementer.

Markedsføring af begivenheder og tilbud

Opret begivenheder på Facebook med Destination Vesterhavet som medarrangør og følg med i årshjulets tematiske fortællinger, hvor du kan melde de begivenheder, produkter og tilbud ind, der matcher fortællingen i en given sæson. Kontakt os gerne for at høre mere om dine muligheder.

Adgang til begivenhedskalender

Begivenhederne fra ”Det sker” kalenderen, vises på vores website, infoskærme og i appen.

Læs mere om at blive VESTERHAVSMEDLEM

Vestkysten App: I Hånden på gæsten

Her kan gæsterne finde dig ud fra geografisk nærhed, fritekst i søgefeltet eller via kategorisøgninger.

Nyhedsbrev

Udkommer ca. 10 gange årligt med relevante emner til dig som aktør i Destination Vesterhavet.

Generalforsamling

Stemmeret og lidt godt at spise og drikke til den årlige generalforsamling.

Mulighed for køb af annonce i turistguiden

Annoncering i den officielle turistguide som udgives årligt.

Desuden giver medlemskabet adgang til alle partnerprogrammerne, samt mulighed for annoncering i den officielle turistguide. Det er således en forudsætning for at blive partner, at man er medlem af foreningen. 800

DKK PR. ÅR
Prisen er eksklusiv moms.

PLUS PARTNER

Dette partnerskab er til dig, som er en ambitiøs og etableret aktør, som allerede er basismedlem af foreningen Destination Vesterhavet, men som ønsker at være en mere aktiv samarbejdspartner. Om du er en virksomhed, attraktion, forening eller organisation, vil du få gavn af at være PLUS.

Som PLUS partner er dine produkter og services blandt de tilbud og muligheder, som spiller en rolle i Destination Vesterhavets markedsføring. Vi deler viden med dig om turismen i dit område året rundt. Få adgang til tendenser og analyser igennem vores nyhedsbrev.

Viden og netværk

Som PLUS partner bliver du inviteret til vores netværksarrangementer og deltager gratis. Her kan du få inspiration og mulighed for at udveksle erfaringer med andre aktører inden for udvalgte tematiske satsninger. Der er ofte flettet opkvalificeringstilbud, forretningsudvikling og markedsføring ind i netværksarrangementerne.

Udvidet synlighed på visitvesterhavet.dk Du får din egen profilside på visitvesterhavet.dk med en attraktiv beskrivelse af din virksomhed, med mulighed for flere forretningsområder. Du leverer selv et udkast og vi hjælper derefter med at udarbejde en profilside der beskriver, hvad du tilbyder gæsterne. Din partnerside bliver over-

sat så den fremstår på 3 sprog med op til otte profilbilleder, kontaktoplysninger samt link til hjemmeside og sociale medier. Din partnerside og tilbud vil løbende blive skrevet ind i tematiske tekster, artikler og guides, hvis din profil og tilbud matcher med budskabet eller fremgå af relevante lister ud fra tematisk eller geografisk relevans.

I hånden på gæsten Gæsterne får nemmere ved at finde frem til dig digitalt. Din virksomhed får sin egen profilside på vores digitale oplevelses- og wayfinding platform, som aktuelt er appen VESTKYSTEN. Her kan brugerne finde dig ud fra geografisk nærhed, fritekst i søgefeltet eller via kategorisøgninger.

Markedsføring af dine begivenheder og tilbud

Du kan indsende alle dine begivenheder til ”Det sker” kalenderen i tråd med vejledningerne, så optages og vises begivenhederne på vores digitale platforme som website, infoskærme og i appen.

Du kan også oprette en begivenhed på Facebook og anmode om at gøre Destination Vesterhavet til medarrangør, så bliver godkendte begivenheder synlige i begivenhedsoversigten på vores Facebook. Vi opfordrer alle vores partnere til at følge med i årshjulets tematiske fortællinger, og melde alle de begivenheder, produkter og tilbud ind, der matcher fortællingen i en given sæson.

Forud for hver ny sæson genskriver en tekstforfatter en rejseanbefaling som en artikel på websiden og inkluderer ofte partnere, der

passer bedst ind i fortællingen. Det betyder, at du som partner bør pitche ind med dine mest relevante tilbud og dermed øge sandsynligheden for, at blive udvalgt til at indgå i den redaktionelle artikel, der ofte anvendes crosschannel, bl.a. også i nyhedsbreve.

Travel Trade (Turoperatører) eller MICE (erhvervssegment)

Hvis du har pakkerejseprodukter eller erhvervsprodukter på hylden, så kan vi videreformidle tilbud omkring relevante messer og netværksmøder til dig.

PLUSPARTNERSKAB INKLUDERER

Udvidet synlighed på visitvesterhavet.dk

Attraktiv beskrivelse på visitvesterhavet.dk, med mulighed for flere forretningsområder og op til otte profilbilleder. Din partnerside og tilbud vil løbende blive skrevet ind i tematiske tekster, artikler og guides, hvis din profil og tilbud matcher med budskabet.

Opstartsbesøg fra marketing

På mødet drøftes hvordan vi bedst aktiverer din virksomhed og jeres produkter ind i destinationsmarkedsføring. Under mødet bliver der mulighed for, at tage et par billeder til jeres profilside og det fremtidige marketingssamarbejde.

Profilvideo på visitvesterhavet.dk

Mulighed for at vise videopræsentation af din virksomhed på din profilside.

Sparringssamtale

Løbende sparringssamtaler

Viden og Netværk

Der er ofte flettet opkvalificeringstilbud, forretningsudvikling og markedsføring ind i netværksarrangementerne.

Travel Trade (tur operatør)

Vi videreformidler tilbud om relevante messer og netværksmøder til dig med pakkerejseprodukter og erhversprodukter.

Inklusiv alle fordele fra VESTERHAVS medlemsskabet

4.300 DKK PR. ÅR

Inklusiv VESTERHAVS medlemsskab. Prisen er eksklusiv moms. Læs mere om at blive PLUSPARTNER

ANKER PARTNER

ANKER partnerskabet er udviklet for at imødekomme behovene hos destinationens større, ambitiøse og innovative aktører. Som ANKER partner udvider du dine samarbejdsmuligheder med Destination Vesterhavet og får en plads i destinationssamarbejdets advisory board, der blandt andet inkluderer koordination af markedsføringsindsatser og mulighed for datasamarbejde. ANKER partnerskabet bringer dig ind i det faglige marketingmaskinrum og netværk, hvor strategisk interessevaretagelse, marketingstrategier, kampagner og årshjul drøftes, og du får mulighed for at træde ind i den internationale markedsføring.

ANKERPARTNERSKAB INKLUDERER

Advisory board

Vælg hvem som repræsenterer virksomheden fra gang til gang ud fra, hvad der er på dagsordenen i de respektive møder. Jeres deltager har beslutningskraft på mødet.

Datasamarbejde

Koordination af markedsføringsindsatser og samarbejde.

Studietur

Kom med på studieture, hvor udgifterne delvist er dækket af partnerskabet.

Indflydelse på politisk interessevaretagelse

Ta med på messer Du bliver inviteret med på de messer og udstillinger, hvor vi selv deltager.

Inklusiv alle fordele fra VESTERHAVS medlemskabet og PLUS partnerskabet

25.800 DKK PR. ÅR

Læs mere om at blive ANKERPARTNER

Inklusiv VESTERHAVS medlemsskab. Prisen er eksklusiv moms.

FYRTÅRNS PARTNER

Dette er partnerskabet for dig, som ønsker stor indflydelse på turismeudviklingen i Destination Vesterhavet. Som FYRTÅRN partner går DKK 50.000,- af dit kontingent til Destination Vesterhavets Udviklingspulje. Derved bidrager du til at udvikle turismen i området gennem særskilte projekter, og du er selv med til at sætte agendaen for udviklingen i samråd med de øvrige FYRTÅRN partnere. I fællesskab beslutter I, hvilke ansøgningskriterier der skal opfyldes for at komme i betragtning til økonomisk projektstøtte, hvordan midlerne disponeres, og hvem som skal tilgodeses.

Strategisk advisory board

Din virksomhed kan deltage med én fast udvalgt person i vores strategiske advisoryboard, der udelukkende består af beslutningstagere. Der afholdes max fire fysiske møder om året.

Du sætter agendaen i udviklingspuljen

Du opnår beslutningsret i forhold til, hvordan midlerne i Destination Vesterhavets Udviklingspulje disponeres. Din virksomhed får eksponering i forbindelse med informationskampagner med udspring i Destination Vesterhavets Udviklingspulje.

Inklusiv alle fordele fra VESTERHAVS medlemskabet, PLUS OG ANKER partnerskabet

75.800 DKK PR. ÅR

Læs mere om at blive FYRTÅRNSPARTNER

Inklusiv VESTERHAVS medlemsskab. Prisen er eksklusiv moms.

FYRTÅRNSPARTNERSKAB INKLUDERER

DET FÅR DU

Synlighed på visitvesterhavet.dk

Netværksdeltagelse

Markedsføring af begivenheder og tilbud

Adgang til begivenhedskalender

Vestkysten App: I Hånden på gæsten

Nyhedsbrev

Generalforsamling

Mulighed for køb af annonce i turistguiden

Udvidet synlighed på visitvesterhavet.dk

Opstartsbesøg fra marketing

Profilvideo på visitvesterhavet.dk

Sparringssamtale

Viden og Netværk

Travel Trade (tur operatør)

Studietur

Indflyldelse på politisk interessevaretagelse

Advisory board

Datasamarbejde

Ta med på messer

Strategisk advisory board

Du sætter agendaen i udviklingspuljen

PLUS
VESTERHAVS
ANKER
FYRTÅRNS PARTNER
Alle priser er eksklusive moms. Partnerskabsindholdet kan ændres årligt i forbindelse med gentegning. Medlemmer og partnere er ansvarlige for, at oplyse os om deres aktuelle e-mailadresser. **Du leverer selv dine brochurer til de ønskede Turistkontorer i destinationen
PARTNER
MEDLEMSKAB
PARTNER
800 DKK PR. ÅR 4.300 DKK PR. ÅR* 25.800 DKK PR. ÅR* 75.800 DKK PR. ÅR*
*Vesterhavsmedlemskabet er obligatorisk og er tillagt den årlige partnerpris
Vi er klar til at vejlede om valg af det rette partnerskab og oprette jer, så I straks får adgang til alle fordelene og mulighederne. Leif Møller Partnerservice +45 26 11 04 49 lemo@visitvesterhavet.dk Holger Lyst Partnerskabsmanager +45 25 72 30 89 holger@visitvesterhavet.dk Lars Ravnholt HR- og kommerciel chef +45 24 61 95 71 lars@visitvesterhavet.dk
KONTAKT OS NU

MEDLEMSPAKKE

TIL TURISMEIVÆRKSÆTTERE

IVÆRKSÆTTER PAKKE

Hvis du har en virksomhed med dansk- eller EU-baseret CVR-nummer, der er registreret efter 1. juni 2016, din virksomhed er højst 2 år gammel og er vesterhavsmedlem af Destination Vesterhavet, så tilbyder vi de samme markedsføringsmæssige fordele, som normalvis er inkluderet i plusmedlemskabet. Derudover tilbyder vi, at du gratis kan låne en arbejdsplads hos Destination Vesterhavet i op til 2 dage om ugen i 12 måneder, hvor du kan få kollegial sparring i udviklingen af din virksomhed.

Med en iværksætterpakke hos Destination Vesterhavet tilbydes du deltagelse i vores forskellige projekter, hvis det har relevans for dig og din virksomhed. Det kan f.eks. være 1-1 samtaler med en konsulent omkring udvikling af din forretning, deltagelse i netværksmøder e.l.

IVÆRKSÆTTERPAKKEN INKLUDERER

Samme markedsføringsmæssige fordele, som normalvis er inkluderet i plusmedlemskabet.

Lån af arbejdsplads hos Destination Vesterhavet i op til 2 dage om ugen i 12 måneder,

Deltagelse i vores forskellige projekter, hvis det har relevans for dig og din virksomhed.

OPSTARTS PAKKE

Hvis du er en privatperson med en forretningside for en turismevirksomhed, der endnu ikke har registreret et CVR-nummer, så kan du gratis låne en arbejdsplads hos Destination Vesterhavet med mulighed for at få kollegial sparring- og kan arbejde med udvikling af din ide i op til 4 måneder. Du skal arbejde på fuldtid* og have en ambition om at vækste og skalere din virksomhed og det er en betingelse, at du deltager i generel professionel iværksættersparring og rådgivning i regi af enten ProVarde eller RingkøbingSkjern Erhvervsråd.

Senest efter 4 måneder skal have etableret et CVR-nummer og tegnet et basismedlemskab hos Destination Vesterhavet.

*Fuldtid = Mindst 25 timer

OPSTARTSPAKKEN INKLUDERER

Gratis lån af arbejdsplads hos Destination Vesterhavet i op til 4 måneder.

Definition af start-up i vores sammenhæng: (JF. DKNT): Virksomheder med dansk CVR-nummer, der er registreret efter 1. juni 2016 eller Privatpersoner med en forretningsidé, der endnu ikke har registreret et CVR- nummer.

Destination Vesterhavet Kirkevej 4, 6960 Hvide Sande +45
70 22 70 01 turist@visitvesterhavet.dk www.visitvesterhavet.dk

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.