__MAIN_TEXT__

Page 1

OMR. 1

NR. 4/MAJ 2020/21. ÅRGANG

AVISEN

NCER

D E LTA

G

KO N K U 2 R I

RE

Sådan kan du nemt forbedre tilstandsrapporten

Deltag i konkurrencen om et flot bålfad samt en havespils-pakke.

Grill med omtanke

MIA WAGNER:

Jeg ved bestemt ikke alt om havearbejde… Sommerkampagne på

Fliserens

– Fastnet, mobil & bredbånd

SPAR

E MEST POPULÆstRe!

20%

- Rigeligt til de fle

MOBIL 5 TIMER Tale ............... 5 timer SMS/MMS ............ Fri Data ................... 1 GB

gust før 1.au

69,PR. MD.

Fastnet.nu anvender TDC´s netværk

OPRET PÅ WWW.FASTNET.NU – ELLER RING 70 30 00 37

FØR

Ring 69 13 58 20

www.nanostone.dk

EFTER


2

Læs i dette nummer

 KONKURRENCE 

Lad det uperfekte være perfekt For mange mennesker er haven det frirum, hvor der kan slappes af efter en normalt hektisk dag. De seneste måneder har dog på mange måder været helt anderledes hektiske end normalt. Og netop derfor og lige nu, har haven meget at byde på – både på grund af årstiden men også omstændigheder.

HUSK at nyde haven og det at kunne komme ud, også selv om haven ikke er helt perfekt. Mia Wagner, direktør i Freeway koncernen, nyder at slappe af i netop haven og bruger det som frirum. ”Det er vigtigt for mig, at haven er et frirum, hvor vi kan slappe af, og som alt andet i livet behøver den absolut ikke være perfekt.” Den læring giver vi gerne videre; det uperfekte kan også være perfekt.

Vind en havespils-pakke til en værdi af 4.995 kr.

Med havespil er der lagt op til sjov og leg med familie og venner i haven. På www.sjovogspil. dk finder du Danmarks største udvalg af havespil. Du kan i konkurrence vinde en pakke der indeholder havespil til en samlet værdi af 4.995 kr.

God fornøjelse!

I konkurrence kan du også vinde et skønt bålfad. Kvalitets-bålfadet giver både lune aftener og hygge på terrassen eller i haven. Se mere på www.husoghaveavisen.dk

KOLOFON Hus & Have Avisen Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tlf.: 70 20 01 82 / 29 46 01 82 annonce@husoghaveavisen.dk www.husoghaveavisen.dk

Redaktion: Bjarne Stæhr Annoncer: Bjarne Stæhr Tryk: Dansk Avis tryk Distribution: FK Distribution Sats: Nannaboss.dk

Forside foto: Fotograf Jakob Hansson Forbehold for trykfejl i tekst og annoncer

BASES overdækninger

elegante og vedligeholdelsesfrie

 Klik ind på www.husoghaveavisen.dk/konkurrencer/ for at deltage. 

LUGTFJERNER BioShop AirCleaner er særdeles effektivt og bruges over alt

AiR

Tobaksrøg, lugt, mados 5 x 300 g + 2 holdere kr. 198,Sommerhus og båd 500 g - rød/grøn/blå pose kr. 128,-

Godt dansk design udført i vedligeholdelsesfrie materialer af høj kvalitet

RÅDGIVNING, TILBUD OG MONTAGE I HELE LANDET

Mange af de produkter der i dag kan købes på markedet, er spild af penge, da de blot skjuler lugte med dyre, syntetiske kemikalier og parfumer. De fleste af den type produkter er ofte til stor gene for mange mennesker, der lider af allergi. Endvidere er nogle også testet til at være direkte sundhedsskadelige.

BASES A/S · Tlf. +45 6340 1020 · www.bases.dk

BioShop AirCleaner er et 100% naturprodukt, som fjerner disse ved naturlig ionbytning, d.v.s. at gasser og lugte opsuges og omsættes til ”frisk” luft. Produkterne er ugiftigt for dyr og mennesker.

BASES overdækninger er designet til at løse individuelle behov og kan tilpasses efter Deres ønske.

Sprayflaske, lugtfjerner 180 ml kr. 98,Sko 2 x100 g kr. 68,Septiktanke 2x450 g kr. 198,Fragt fra kr. 33,-

Det siger vore kunder: Susanne: Dejlige varer, der virker! Super glad for min lugtfjerner. David: Super tilfreds Air Cleaner virker 100%. Al cigaretlugt er væk i vores lejlighed. Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor effektiv produktet er. Maria: Hurtig levering og super produkt.

Se flere produkter på:

www.bioshop.dkgreen products


TÆNKER DU PÅ AT FÅ SKIFTET VINDUER?

Forbehold for trykfejl. Priser som angivet er inkl. aktuel rabat. Tilbud er gældende i begrænset periode.

Se aktuel kampagne på sparvinduer.dk

DANMARKS MEST TILFREDSE VINDUESKUNDER PÅ NETTET!

Bedst i kategori på

10 års garanti

+1900 anmeld. på Trustpilot

Energimærket

+200.000 boligejere har købt

Ingen forudbetaling

14 år som onlineshop

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG FOR RÅGIVNING TIL DIT PROJEKT

WWW.SPARVINDUER.DK - TLF. 70 20 18 87 Jylland: Blytækkervej 22, 9000 Aalborg

Jylland: Cedervej 9, 7400 Herning

Fyn: Bytoften 8, 5550 Langeskov

Sjælland: Håndværkervej 82, 4000 Roskilde

Sjælland: Merkurvej 6A, 4700 Næstved


4

Boost dit immunforsvar

Den skønneste krukkehave

”Verdens bedste antioxidant” kommer naturligt fra et lille bær.

Aronia, der er sprængfyldt med mange aktive stoffer og gode vitaminer, samt forskellige antioxidanter, menes at have en gunstig indvirkning på bl.a. kolesterol, blodtryk og diabetes ved regelmæssig indtagelse og samtidig styrke immunforsvaret. Når aroniabær koldpresses bevares de gode egenskaber.

Du behøver ikke at have specielt grønne fingre for at skabe en smuk, charmerende og frodig lille oase på terrassen eller foran huset.

Mærk effekten på egen krop

Du kan plante i alt, hvad der kan rumme jord, tåle vand og har et hul i bunden. Krukkehaven er en hurtig måde at skabe sommerstemning på.

Planteskoleejer (Staudeengen) Hanne Rasmussen blev som 54-årig ramt af en blodprop i hjernen, og kom efter 13 ugers hospitalsophold og 6 måneders genoptræning hjem med tale-, førlighed- og balanceproblemer. Herefter begyndte Hanne Rasmussen at undersøge aronia. Pga. det ekstremt høje indhold af antioxidanter, kan aronia være medvirkende til at holde blodtryk og kolesterolniveau stabilt. ”I løbet af ½ år aftog trætheden og min førlighed blev bedre”, fortæller Hanne Rasmussen, der i dag er medicinfri.

Aflysning erstattes af gode tilbud

Skab rum med plantekasser Terapihave og plantecenter

Staudeengens plantecenter har bl.a. stauder, sommerblomster, rhododendron, frugttræer og - buske, aroniabuske samt et bredt udvalg af krydderurter. Staudeengens 3 tønder land store terapihave og plantecenter har åbent hver dag ml. kl. 10-17.

Et par højbede gør terrassen frodig og levende, og samtidig fungerer plantekasserne som visuelle rumdelere, der afgrænser terrassen og gør den mere intim og hyggelig.

Sprøjtelakering i alverdens farver

Staudeengens årlige Aroniafestival i august er desværre udskudt til 2021 grundet Corona forsamlingspåbud. I stedet vil du i ugerne 34-35 finde ekstraordinært gode tilbud på aroniaprodukter. Produkter kan afhentes hos Staudeengen eller sendes til alm. fragtpriser.

Aroniaprodukter forhandles af Staudeengen samt mange Kvickly, Superbrugsen og Menu. Mere info. på tlf.: 6154 8485 el. 6154 8484 samt på www.staudeengen.dk (du finder netbutikken under fanen ”Aronia produkter”).

Lerpotter bliver kun smukkere med årene, og er intet mindre end perfekte at plante i, fordi lerets porøse overflade tillader rødderne at ånde.

3 GODE GRUNDE TIL AT LAKERE I STEDET AT KØBE 3FOR GODE GRUNDE TIL

onel Professi

Sprøjtelakering Sprøjtelakering Sprøjtelakering ii alverdens alverdens farver i alverdensfarver farver

ER BILLIGERE I STEDET AT LAKERE 1 DET En professionel sprøjtelakering af dine AT køkkenlåger, døre, inventar, FOR KØBE NYT reoler, stole, borde og lamper får

Giv dit hjem nyt liv med en en gang lak. dit hjem nytmed liv med gang lak. lak. Giv ditGiv hjem nyt liv en gang

sliber, grundlakerer, mellem tørrer og slutter af medGRUNDE 2-3 gange toplakering 3 GODE TIL i den ønskede farve.

SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Gå til en start ind på dibberndesign.dk og bed om et tilbud. Beskriv opgaven, og send gerne et par fotos med, så fagfolkene kan vurdere omfanget.

FORESTIL DIG MULIGHEDERNE …

HVAD KAN DU FÅ LAKERET?

Gå enMULIGHEDERNE tur i din bolig og forestil dig,… hvor meget • Døre – alle typer FORESTIL DIG SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Duogafleverer det, der skal lakeres hos Dib­ farver kan forvandle tingene. Moden din • Køkken og skabslåger Gå en tur i din bolig og forestil dig, Gå til en start ind på dibberndesign. FORESTIL DIGpersonlige MULIGHEDERNE KAN DUen FÅmulighed LAKERET? smag ændrer … sig med tiden, men • også Reoler og alle indendørsmøbler bern.HVAD Det er for at få em­ hvor forvandle dk og bed om et tilbud. Beskriv opgaGå enmeget tur i din farver bolig ogkan forestil dig,andet hvorinventar megetnerne • Døre – alle typer hvis køkkenet og det er funktio­ • Borde og stole afhentet hos dig, hvis du ønsker det. nelt, er det syndpersonlige ogModen skam bare skifte ud. • send Lamper og lign.et par fotos med, tingene. og din ven, og gerne farver kanModen forvandle tingene. ogatdin •Be­ Køkken og skabslåger Dibbern afvasker, sliber, grundlakerer, mel­ hold den gode kvalitet og se alt med nye øjne. • Ja, alt kan lakeres. personlige smag ændrer sig med tiden, men • Reoler og alle indendørsmøbler smag ændrer sig med tiden, men hvislemtørrer så fagfolkene vurdere omfanget. og slutterkan af med 2­3 gange topla­ hvis køkkenet detandet andet inventar er funktio­ • Borde og stole køkkenet ogogSÅDAN det er TRIN Du afleverer det, der skaloglakeres hos GØR inventar DU, TRIN FOR Køkken, bad, garderobe stuer kan fornys kering i den ønskede farve. nelt, er det synd og bareog at skifte ud. Be­ • og Lamper og lign. funktionelt, er det skam bare Dibbern. erogogså en kan mulighed Gå tilskam ensynd start ind på dibberndesign.dk medDet farver, Dibbern også hjælpe i hold den gode se altgode med nye øjne. og for • Ja, kan lakeres. bed omog etden tilbud. Beskriv opgaven, send garagen med flotafhentet lakering af motorcykel, at skifte ud. kvalitet Behold kvalitet atalt få emnerne hos dig, cy­ gerne et par fotos med, så fagfolkene kan kel og alufælge mv. Du kan glæde dig over og se alt medvurdere nye øjne. hvis du ønsker det. Dibbern afvasker, LÆS MERE OG KOM GODT FRA omfanget. smukkere ting i hverdagen ogSTART se frem tilPÅ en

SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Køkken, bad, garderobe og stuer kan fornys god pris gensalg. kan også hjælpe i Gå til en start ind på dibberndesign.dk og med farver, ogved Dibbern LÆS MERE OG GODT FRA PÅDib­ www.dibberndesign.dk Du KOM afleverer det, der skalSTART lakeres hos bed om et tilbud. Beskriv opgaven, og send garagen med flot lakering af motorcykel, cy­ bern. Det er også en mulighed for at få em­ gerne et par fotos så hos fagfolkene kan mv.harDu kan dig over nerne med, afhentet dig, hvis du ønskerkel det.og alufælge Bent Dibbern i over 30glæde været førende inden vurdere omfanget. ting i hverdagen og personligt se fremfor til kvalien Dibbern afvasker, sliber, grundlakerer, smukkere mel­ for sprøjtelakering. Han står lemtørrer og slutter af med 2­3 gange topla­ og for kontrol af ordren, før arbejdet god pristetssikring ved gensalg. kering i den ønskede farve. går i gang. Du afleverer det, der skal lakeres hos Dib­ bern. Det er også en mulighed for at få em­ nerne afhentetLÆS hosMERE dig, hvis du ønsker det. START Bent OG KOM GODT FRA PÅDibbern har i over 30 været førende inden Dibbern afvasker, sliber, grundlakerer, mel­ for sprøjtelakering. Han står personligt for kvalilemtørrer og slutter af med 2­3 gange topla­ tetssikring og for kontrol af ordren, før arbejdet

3 GODE GRUNDE TIL AT LAKEREI STEDET I STEDET AT LAKERE HVAD KAN DU FÅ LAKERET? FOR AT KØBE HVAD KAN DU FÅ LAKERET? KØBE •FOR Døre – AT alle typer

2

• Døre – alle typer Køkken ogBILLIGERE skabslåger DET ER og skabslåger 1Køkken DETog ERalle BILLIGERE En professionel sprøjtelakering af Reoler indendørsmøbler Reoler og alle indendørsmøbler En professionel sprøjtelakering af dineog køkkenlåger, Borde stole døre, inventar, dine køkkenlåger, inventar, Borde og stole reoler, stole, borde ogdøre, lamper får Lamper og fremstå lign. som nye, men dem til atstole, reoler, borde og lamper får Lamper og lign. Ja, alt kan lakeres. det ertil typisk billigere som end atnye, købemen dem at fremstå • Ja,nyt. altI stedet kan lakeres. for en stor udskrivning,

• • • • • • • • •

1

det er typisk billigere end at købe

investerer du i de ting, du og kan fornys Køkken, bad, garderobe oghar stuer nyt. I stedet for en stor udskrivning, oplever fornøjelsen ved at få noget Køkken, bad, garderobe og stuer kan med farver, og Dibbern kan også investerer du i de ting, du har oghjælpe i nyt, udenfarver, at store regninger giver fornys med og Dibbern kan cy­ garagen med flot lakering af motorcykel, oplever fornøjelsen ved at få noget skår i glæden. også hjælpe i garagen med flot lakeuden atmv. store giver kel og nyt, alufælge Duregninger kan glæde dig over ring af motorcykel, cykel og alufælge skårting i glæden. smukkere i hverdagen og se frem til en DET GIVER FRIHED mv. Du kan glæde dig over smukkere god2pris gensalg. Duved vælger selv de farver, dine ting

ting i skal hverdagen frem til en lakeres i. Duog kanse vælge en per­ DETved GIVER FRIHED sonlig farvetone og er ikke begræn­ god pris gensalg.

2

Duafvælger selv defarvevalg. farver, dine set producentens Du ting

Bent Dibbern har iafpasse over været førende kan farverne efter skalsamtidig lakeres i. Du 30 kan vælge en per­inden sæsonen, efterHan din nye for sprøjtelakering. stårboligstil for kvalisonlig farvetone og erpersonligt ikke og begræn­ Bent Dibbern har i over år er været efterog anskaffelser, der tetssikring fornye kontrol af 40 ordren, førDu arbejdet set afdine producentens farvevalg. kommet i boligen siden sidst. førende inden for sprøjtelakering. går i gang. kan samtidig afpasse farverne efter

3

dem til at fremstå som nye, men det er typisk billigere end at købe DET ER BILLIGERE nyt.professionel I stedet for en stor udskrivning, En sprøjtelakering af dine investerer du i de ting, du harreoler, og stole, køkkenlåger, døre, inventar, oplever noget borde ogfornøjelsen lamper får ved demattilfåat fremstå nyt, uden at store giver end at som nye, men det regninger er typisk billigere købe I stedet for en stor udskrivning, skår inyt. glæden. investerer du i de ting, du har og oplever fornøjelsen ved at få noget nyt, uden at store regninger giver skår i glæden. DET GIVER FRIHED Du vælger selv de farver, dine ting skal lakeres i. Du kan vælge en per­ sonligGIVER farvetone og er ikke begræn­ DET FRIHED set af producentens farvevalg. Du skal Du vælger selv de farver, dine ting kan samtidig afpasse farverne efter farlakeres i. Du kan vælge en personlig sæsonen, dinbegrænset nye boligstil og vetone og efter er ikke af producentens Du kan samtidig afpasse efterfarvevalg. dine nye anskaffelser, der er farverne sæsonen, efter din nye kommet efter i boligen siden sidst. boligstil og efter dine nye anskaffelser, der er kommet i boligen siden sidst. DET ER SMUKT Dibberns sprøjtelakering udmærker DET ERenSMUKT sig ved ekstra kraftig lagtykkelse, Dibberns udmærker sig der giver sprøjtelakering en unik dybde i farverne ved en ekstra kraftig lagtykkelse, og en enestående holdbarhed. der giver en dybde i farverne og enestående Duunik plejer din investering ogen øger holdbarhed. Du plejer din investering og brugsværdien. Derfor vælger flere øger brugsværdien. Derfor vælger flere og og flere at beholde i stedet for at flere at beholde i stedet for at smide ud. smide ud.

Han står personligt kvalitetssikring sæsonen, efter for din nye boligstil og og for DET kontrol af ordren, før arbejdet ER SMUKT efter dine nye anskaffelser, der er 3 Dibberns udmærker går i gang. kommetsprøjtelakering i boligen siden sidst.

 www.dibberndesign.dk

 www.dibberndesign.dk

En enkelt lille kasse er faktisk nok til et lille urtebed, der kan rumme adskillige slags grønt og krydderurter.

Regulér temperaturen med terrakotta

Giv dit hjem nyt liv med en gang lak.

FORESTIL DIG MULIGHEDERNE … Gå en tur i din bolig og forestil dig, hvor meget farver kan forvandle tingene. Moden og din personlige smag ændrer sig med tiden, men hvis køkkenet og det andet inventar er funktio­ nelt, er det synd og skam bare at skifte ud. Be­ hold den gode kvalitet og se alt med nye øjne.

Dyrk, duft, spis

3

sig ved en ekstra kraftig lagtykkelse, der giver en unik dybde i farverne og en enestående holdbarhed. DET ER SMUKT Du plejer din investering og øger Dibberns sprøjtelakering udmærker brugsværdien. Derfor vælger flere sigflere vedatenbeholde ekstrai stedet kraftigfor lagtykkelse, og at smide ud. en unik dybde i farverne der giver

og en enestående holdbarhed. Du plejer din investering og øger brugsværdien. Derfor vælger flere H.J. Holstvej 32 · 2610 Rødovre og flere at beholde i stedet for at Tlf. 36 70 71 23 · dib@dibberndesign.dk smide ud.

H.J. Holstvej 32 · 2610 Rødovre Tlf. 36 70 71 23 · dib@dibberndesign.dk


NY MULIGHED FOR SOLCELLETILSKUD! Ny grøn pulje skal udbrede udbygningen af solcelleanlæg

Få typisk 10.000 - 25.000 kr i nettotilskud Bemærk - tilskudspuljen lukker d. 31/5!

Der er en ny grøn klimapulje, hvor du kan få tilskud til nye solcelleanlæg, og samtidig udnytte håndværkerfradrag. Se hvor meget tilskud DU kan få på: vivaenergi.dk/tilskud

HYBRID SOLCELLEANLÆG MED BATTERILAGER

PAKKEPRISER:

Vi leverer både almindelig og hybrid solcelleanlæg, hvor hybridanlægget har nogle ekstra fordele:

Producerer ca. 2950 kWh om året.

3kWp anlæg ................kr. 32.675,4,3kWp hybridanlæg ..kr. 69.975,-

• Vores hybridanlæg gemmer solenergien til natten og reducerer dit elkøb.

Ca. 4250 kWh om året, 9.6kWh GEL batteri.

• Du får op til 60% bedre totaløkonomi i forhold til et alm. solcelleanlæg.

Ca. 5350 kWh om året, 5kWh lithiumbatteri.

• Bliv næsten selvforsynende med din egen grønne strøm i sommerhalvåret.

Hjælp klimaet: Reducer dit CO2 udslip og spar 40-70% på din elregning Solceller er den bedste energiinvestering idag, og giver et flot afkast af dine penge.

Elbesparelse 1. år *): .................................................................................................. 7.025,- kr Elbesparelse total (30 år): ................................................. 300-350.000,- kr Årligt afkast af investeringen i 30 år .................................................................. 8,2%

Til højre ser du et eksempel på elbesparelsen for en gennemsnitsbolig. Besparelse / indtjening er skattefri!

Beregningen gælder for et 4,3kWp hybridanlæg til 69.975 kr for Gør-Det-Selv anlæg, og 87.975 med standardmontering (kan afvige). Til en bolig med et årsforbrug på 6000kWh og dagsforbrug. Sydvendt tag med 25-35º hældning. Evt. grønt tilskud er ikke fratrukket.

Vi beregner gerne økonomien for dit anlæg, når du bestiller et solcelletjek.

*) Det grønne puljetilskud beregnes som 60 øre pr. solgt kWh de første 5 år, plus ekstra tilskud til lithiumbatteri og sorte design-paneler. Tilskudsdelen udbetales umiddelbart efter etablering af anlægget.

Anelystparken 43B · 8381 Tilst · Tlf. 70 22 70 40 · Webshop: www.vivaenergi.dk Alle priser er inkl. moms og uden evt. montering. Vi leverer og monterer i hele landet.

5,4kWp hybridanlæg . kr. 88.800,Priserne gælder for komplette materialepakker med tagmonteringsystem til eternit, betontagsten eller stålplader. Evt. tilskud er ikke fratrukket.

Bestil et solcelletjek og bliv klogere på:

GRATIS SOLCELLE TJEK

TILSKUD

Indtil den 31/5-20 kan du typisk få 10.000-25.000 kr. i nettotilskud til dit nye anlæg.

HÅNDVÆRKERFRADRAG

Ved montering af nyt anlæg kan du trække ca. 25.000 kr. fra i skat for to personer i husstanden.

SALG AF OVERSKUDSSTRØM

Producerer du mere strøm end din husstand kan bruge, så kan du sælge din overskudsstrøm.

TELEFON: 7022 7040 VIVAENERGI.DK/TJEK


6

Det er vigtigt for mig, at haven er et frirum Mia Wagner er for mange mest kendt som eneste kvinde i det populære TV-program Løvens Hule. Den 42-årige direktør i Freeway-koncernen og mor til to piger er på alle måder en aktiv kvinde, der også nyder at kunne nusse rundt i haven i timevis. ”Jeg elsker at være i haven, og jeg kan nusse rundt derude i timevis! Der hvor jeg boede før, havde vi også høns, og det var simpelthen så skønt at gå rundt imellem høns, frugttræer og med min hund Bella ved min side og være fordybet i havearbejdet. Jeg kunne sagtens bruge en hel weekend derude og nyder generelt naturen meget.”

Efter at have boet en del år i Viborg, hvor Freeway-koncernen har hovedkontor, er Mia Wagner flyttet til København.

Som direktør i Plusbog har Mia Wagner adgang til mange bøger, og med en god bog får hun samtidig ladt batterierne op.

”Efter en del år i Viborg vender jeg nu retur til København, fordi jeg har en plan om at samle alle Freeways københavnske virksomheder, blandt andet Avisen.dk og Room Service, under et tag. Det er meget vigtigt for mig at finde det helt rigtige hjem til mig og mine døtre, og hører der en have til, vil det helt sikkert være et plus. Det vil være skønt at kunne sidde og drikke min morgenkaffe udenfor, og at Bella har mulighed for at gå rundt og hygge sig.”

”Som direktør i online-boghandlen Plusbog er jeg privilegeret at få rigtig mange bøger mellem hænderne, og netop en stille stund med en god bog lader mine batterier op, og jeg nyder både at læse inde og ude. Den seneste bog, jeg har læst, er Sommerfugledalen af Inger Christensen. Den var en smuk digtsamling. Der er mange gode bøger på vej, og jeg bliver især smittet af Plusbogs medlemmers store krimipassion og glæder mig lige som dem til snart at komme ud i solen med en spændende krimi. Forfatterparret Kim Faber og Janni Pedersen er blandt andet lige straks klar med krimien ”Satans sommer”, der er en opfølger til deres super populære debut ”Vinterland”. Den kan kun være god! Vil man læse en let klassiker, kan jeg varmt anbefale ”Den lille Prins” eller ”Alkymisten”, som begge har en særlig plads i mit hjerte. Og så kan jeg virkelig også anbefale den nye ”Højsangen fra Palermovej”, der giver nye perspektiver.”

For Mia Wagner skal haven være et frirum, hvor der kan slappes af. Derfor finder hun inspiration i diverse havebøger. ”Jeg elsker at lade mig inspirere af alle slags bøger, for jeg tror på, vi skal læse hele livet for at forstå hele livet. Jeg ved bestemt ikke alt om havearbejde, og derfor finder jeg mange tips og tricks i havebøger. For nyligt har jeg kigget en del i ”Smukke haver – hvilken havetype er du?” af Anne Gine Christiansen. Den har givet mig et par gode idéer til, hvad jeg kunne tilføje i min måske kommende have. Det er vigtigt for mig, at haven er et frirum, hvor vi kan slappe af, og som alt andet i livet behøver den absolut ikke være perfekt.”

Navn: Mia Therese Wagner (f. 25/12-77) Børn: To døtre Kendt for: Løvens Hule Uddannet advokat

Du kan læse mere om Mia Wagner på www.husoghaveavisen.dk

Adm. Direktør for Freeway-koncernen


SKAL DIT HUS VÆRE SOMMERKLAR! TILBUD

VI TILBYDER: • Algebehandling

E Å ANDR SE OGS D PÅ TILBU .COM MBRAN E M G A WW.T

• Afrensning

W

• Imprægnering

PÅ TAG – FACADER – FLISER

TILBUD TAG

Algebehandling af tag op til 250 m2. Maks 6,0 m til tagrenden

TAG + FLISER

Algebehandling af tag op til 250 m2 + fliser op til 250 m2

KUN kr. 1460,inkl. moms

KUN kr. 975,herefter kr. 3,90/m2 inkl. moms

BESTIL NU PÅ TLF.: 22 56 14 22 ELLER PÅ BESTIL@TAGMEMBRAN.COM

Tips til en bedre tilstandsrapport Forår siges at være sæson for boligsalg. Med boligdrømme og -salg følger også tilstandsrapporter. Se hvordan du hurtigt og billigt kan mindske husets skader og få en pænere tilstandsrapport.

Ryd op

Tilstandsrapporten dækker kun de områder, som den bygningssagkyndige kan komme til. Derfor er det vigtigt, at du har gjort klar til gennemgang.

Rens tagrender

Skift eller reparer vinduer

Vinduerne er et let offer for skader. Men det er ikke nødvendigvis så slemt, som det kan se ud. Er din rude punkteret, er det en god idé at få det skiftet, hvis det er muligt. Hvis man har vedligeholdt sine vinduer, kan det være nok bare at male dem endnu en gang.

ikke kan løbe igennem. Det samme gælder fugerne, der selvfølgelig også skal være tætte.

Ligger efterårets blade stadig i tagrenden, er det en god idé at få renset tagrenden. Faktisk kan det give en anmærkning i tilstandsrapporten, hvis vandet løber over.

Styr på eltavlen

Eltavlen skal være korrekt opmærket med mærkater om tilhørsforhold, og tavlefronten skal være intakt.

Klinker og fuger

Derudover bør du være opmærksom på restlevetiden på de primære bygningsdele og få en overordnet vurdering af den fremtidige vedligeholdelse. Er der noget du ved du skal have lavet, så vent med at bestille tilstandsrapporten til du har fået arbejdet udført.

På grund af vand kan badeværelset være et udsat område, men hvis man hele tiden sørger for at vedligeholde badeværelset, er der ikke så meget at frygte. Sørg derfor for at få skiftet eventuelle knækkede klinker, så vandet

Kendt fra

TV

Mitsubishi’s varmepumper er stort set lydløse… Mitsubishi HERO varmer hele huset op - eller køler det ned - året rundt. Og så er det den mest driftsikre og lydløse varmepumpe, Mitsubishi nogensinde har udviklet

Mitsubishi ecodan SILENT laver ikke varm luft men varmt vand, der går direkte i dit nuværende varmesystem

• Elegant minimalistisk design. Indedel i højglans og 4 farver

• Den optimale erstatning for oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme

• Hver gang du hælder 1 kWh i HERO får du mere end 5 kW varme tilbage. Det er ren MAGI.

INDBYGGET

• HERO varmer huset op, selv om det er hvinende koldt udenfor • HERO er stort set lydløs. Det eneste, du hører, er vingesuset • Mitsubishi er en af vores MEST SOLGTE varmepumper. Fordi de er de bedste på markedet

A

+++

• SILENT er Mitsubishi’s hidtil mest minimalistiske luft/vand varmepumpe

A++

• SILENT gi’r en fremragende økonomi. Gir 4,5 kWh hver gang du bruger 1 kWh • Fås med og uden varmtvandsbeholder, hvis du vil bruge en eksisterende

Se mere på Kinnan.dk Kinnan a/s, Dalsagervej 25, 8250 Egå - Tlf. 8617 8700 www.kinnan.dk


FEED I LEVEREN

Ny forklaring på, at du ikke kan tabe dig

HURTIG HJÆLP TIL VÆGTTAB Her er 5 fordele ved Active Liver: 1: Støtter lever-galde funktionen 2: Støtter dit stofskifte og fedtforbrændingen. 3: Modvirker, at især sukkerstoffer omdannes og lagres som fedt i leveren.

Forskning viser, at fedt i leveren, såkaldt fedtlever, kan være en årsag til, at du har svært ved at tabe dig. Overraskende viser det sig, at op imod ni ud af ti overvægtige plages af fedtlever. Fedt i leveren mindsker leverens aktivitet og effektivitet, og det går ud over din forbrænding.

4: Støtter nedbrydning af fedt 5: Indeholder kun naturlige planteekstrakter ”daglig vitaminpille” til leveren. Har du fået lyst til at prøve Active Liver kan den købes hos Matas og helsekostbutikker.

Typiske tegn på fedtlever

Alt for mange danskere lever for godt. God mad og dejlig vin sætter sine spor. Træthed og manglende overskud kan være typiske tegn på, at leveren er overbelastet. Ofte kan man se det på området rundt om livet og på huden. Overvægt, træthed og dårlig fordøjelse er også typiske tegn.

Dansk opfindelse

Active Liver™ pillen er en revolutionerende

Du kan se mere om Active Liver på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

opfindelse, der i modsætning til det hav af slankeprodukter som findes på markedet, specifi kt virker ved at støtte din lever-og galdefunktion.

Den onde cirkel

Normalt skyldes fedtlever ophobning af fedt i leverens celler på grund af usund livsstil. Og det er en ond cirkel, da sukkerstoffer lettere ophobes i leveren, når du er overvægtig. Og fedt i leveren betyder, at du bliver dårligere til at forbrænde maden, du spiser.

Se problemet i øjnene

Det er ganske logisk, at du har svært ved at tabe dig, når din lever ophober fedt og når den er belastet af usunde levevaner. Derfor er Active Liver en fantastisk daglig helsepille til dig, der lever for godt og gerne vil tabe dig.

Daglig helsepille til leveren

Pillen, som du skal tage én af dagligt, består udelukkende af naturekstrakter, som støtter lever-galde-systemets normale funktioner – noget som mange kan have brug for som en

JEG FIK HJÆLP AF CLEAR BRAIN

Min hukommelse svigtede mig I januar 2015 fik Jean, 75 år, konstateret Alzheimer. – Jeg kunne tage bilen ind til byen, og gå hjem, fordi jeg havde glemt, at jeg var i bil. En dag, da jeg tilfældigt gik i Matas, faldt jeg over Clear Brain tabletterne. Siden har jeg ikke haft nogle episoder. Jeg håber, at Clear Brain tabletterne kan hjælpe andre, som de har hjulpet mig. min hverdag været alt andet end normal. Jeg havde flere gange taget bilen ind til byen for at handle, men jeg gik hjem, fordi jeg havde glemt, at jeg var i bil. Når jeg kørte ind i en rundkørsel kunne jeg glemme hvad jeg skulle. Faldt over Clear Brain tabletterne i Matas –En dag gik jeg ind i Matas. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men ud af øjenkrogen så jeg Clear Brain tabletterne. Jeg besluttede mig på at købe en æske. Da jeg kom hjem, tog jeg de 2 første tabletter.

Tilbage i januar måned 2015 fi k Jean konstateret Alzheimer. Forud for diagnosen lå en masse undersøgelser, som var gået rigtig dårligt. –Jeg kunne overhovedet ikke genkende nogle billeder, og jeg fi k at vide, at jeg havde belægning på begge sider.

–Jeg havde det godt nok på fornemmelsen, inden jeg gik ind til lægen, men jeg må indrømme, at jeg blev noget tam, da jeg fi k beskeden.

Jeg glemte helt almindelige hverdagsting

–Månederne op til, at jeg fi k diagnosen, havde

Jeg håber Clear Brain kan hjælpe andre med Alzheimer

–Det er helt fantastisk! Siden jeg startede med tabletterne, har jeg ikke haft nogle episoder. Jeg ringede straks til New Nordic, som producerer Clear Brain. Jeg har valgt at stå frem, og fortælle min historie, fordi jeg håber, at Clear Brain kan hjælpe andre, som

er i samme situation som jeg, og har fået konstateret Alzheimer. Du kan se mere om Clear Brain på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.


9

Simpel opfindelse kan halvere forbruget af plastiksække

– Derudover har vi altid fire-fem stående som almindelige skraldespande, så vi kan holde plastik, metal, og andre materialer adskilt. Det er faktisk lykkedes mig at mere end halvere udgifterne til affaldssække, og vi sparer meget tid på oprydningen, siger Kristian Ladefoged, der også tager en Bagpipe med sig hjem, når haven skal ordnes.

Millionvis af klare plastiksække ender hvert år i Danmarks lidt under 30 forbrændingsanlæg. Men en ny opfindelse kan med et snuptag halvere forbruget af forurenende plastiksække. Hvert år bliver millioner af klare plastiksække proppet med have-, bygge- og husholdningsaffald og afleveret på genbrugsstationen, hvoraf de fleste ryger i småt brændbart. Ifølge Claudia Sick, biolog i miljøorganisationen Plastic Change, er afbrænding den næstværste måde at håndtere plastik på – kun overgået af at smide det i naturen. – Der ryger rigtig meget plastik op i røg på den konto, og det er noget skidt. Udover det generelle CO2-udslip ved afbrænding, som bidrager til klimaforandringerne, får vi ikke genanvendt de værdifulde og begrænsede ressourcer. Derfor skal vi selvfølgelige bruge alle smarte løsninger, der kan reducere vores plastikforbrug, siger Claudia Sick. Sådan en løsning er netop udviklet af en dansk opfinder. Bagpipe er navnet på et stort og let konisk rør, som gør det muligt at proppe mindst dobbelt så meget affald i de klare plastiksække. Tanken er, at man trækker sækken udenpå Bagpipe, så røret beskytter sæk-

Bagpipe skal være allemandseje

Tilværelsen som opfinder og fabrikant er ganske ny for Stevan Treshow, der arbejder som selvstændig filminstruktør og driver et filmproduktionsselskab sammen med sin hustru, Sussan. På trods af det komplet nye arbejdsområde havde han fra begyndelsen klare krav til produktionen. Bagpipe bliver derfor produceret på en fabrik i Ribe og fremstilles af dansk genbrugsplastik.

ken indefra. Herefter kan man mase og mose affald ned i røret uden at sækken tager skade. Og når røret er fyldt helt op, trækker man det ganske enkelt ud af sækken. – De fleste kender situationen med at holde en plastiksæk med den ene hånd, mens man prøver at proppe stikkende haveaffald ned i sækken med den anden – det er lige til at blive sindssyg af. Med Bagpipe går det hurtigt, og sækkene bliver mindst dobbelt så fyldt, så man bruger markant færre. Samtidig går de ikke i stykker og kan derfor bruges igen og igen, siger Stevan Treshow, der her opfundet og udviklet Bagpipe ud fra frustration i sin have i Nærum.

Halveret forbruget af plastiksække

Kort efter Stevan Treshow lancerede Bagpipe, kom produktet i brug på byggepladser rundt om i landet. Flere byggefirmaer så nemlig hurtigt fordelene ved at bruge Bagpipes til at rydde op og affaldssortere på byggepladsen. Det gælder blandt andet bygge-

Med en Bagpipe er det nu let at fylde plasticsækken helt op.

firmaet Sixpence i Brønshøj, der har købt ti Bagpipes. – Det er vigtigt for effektiviteten at holde orden på byggepladserne, og til det formål er rørene enormt smarte. Vi kan fylde sækkene grundigt uden at ødelægge dem. Og i stedet for at en person holder sækken, og en anden fylder den, kan flere være i gang på samme tid, fortæller Kristian Ladefoged, der ejer Sixpence, og fortsætter:

– For mig er det en blåstempling, at så mange professionelle har kastet sig over Bagpipe – det ville de ikke gøre, hvis det blot var en gimmick. Nu glæder jeg mig til, at vores sækkerør bliver fast inventar i alle Danmarks husholdninger og på alle arbejdspladser, smiler Stevan Treshow. Bagpipe er en ny iværksættervirksomhed, der sælger det egenudviklede sækkerør, Bagpipe, der gør det let af skaffe sig af med have- og byggeaffald. Bagpipe forhandles hos XL-Byg, Bauhaus, Fog, Bilka og Plantorama. Se instruktionsfilmen på bagpipe.com

Træt af alger og flisepest? – Få en unik løsning der holder i 15 år med Nanostone fliserens og imprægnering

TILFREDSHEDSGARANTI Gratis prøve inden opstart

Sommerkampagne

bestil inden 1. august og få

20% RABAT

S 15 RÅAR NTI

på rensning og imprægnering af dine fliser

GA

e noston med Naeaftale servic

FØR

EFTER

hh@nanostone.dk • www.nanostone.dk

Ring 69 13 58 20 – siden 2009

alle ugens dage - hverdage 8-17.30, weekend 10-16

Landsdækkende uden kørselstillæg


10

Det er ren Ole Lukøje

1 BOKS á 3 liter kr. 198.00

Men er også uhyre gavnlig for en række sygdomme, som en række uafhængige amerikanske undersøgelser viser

– Vi har netop afsluttet årets høst af Stevnsbær og den gav lige omkring 70 tons. Heraf bliver omkring 70 % til den reneste kirsebærsaft, som vi, til forskel fra alle andre i denne branche, blot pasteuriserer af hensyn til holdbarheden. Mange andre separerer saften i aroma og vand, der sammensættes og fortyndes til den ønskede styrke ved hjælp af vand, fortæller Allan Møller, der er én af tre ejere af Ellegården i Vallø,lige uden for Køge, hvor de mange kirsebær netop er blevet høstet.

RIG

S TIG

1 FLASKE 42,-

AFT

inkl pant

1 KASSE 12 flasker 498,inkl pant og fragt

Slap af i haven

DET NATURLIGE SPARK

De senest måneder har mange nok oplevet at være mere foran skærmen, både TV, computer og telefon. Brug haven som frirum og som et sted til både at slappe af og lade op.

Ren og ufortyndet kirsebærsaft har op gennem tiden været kendt og anerkendt som lægemiddel mod en række sygdomme – eksempelvis var det før traktorens indførsel i landbruget helt almindeligt at give hestene en god skvat kirsebærsaft liter saft om morgenen når der skulle efterårspløjes hele dagen for at undgå stivhed i ben og led. Men den dag i dag har den rene og ufortyndede kirsebærsaft mange gode egenskaber, hvad udenlandske undersøgelser fastslår. – I USA har man gennemført syv blindforsøg, der påviser at kirsebærsaft kan hjælpe mod leddegigt, muskelog ledproblemer, søvnløshed med mere. Det styrker kroppens immunforsvar, hvilket gør helbredelse generelt nemmere. Eksempelvis drikker halvdelen af de amerikanske ishockeyspillere i NHL-ligaen kirsebærsaft for at undgå led- og muskelskader, forklarer Allan Møller.

STORT INDHOLD AF MELATONIN GAVNER SØVNEN

I en af de amerikanske undersøgelser vurderede man indholdet af melatonin i en kirsebærsort (Monterey) med mindre melatoninindhold end i de danske Stevnsbær. Ikke desto mindre fastslog undersøgelsen, at man ved indtag af denne kirsebærsaft opnåede en længere

dybsøvn såvel som en længere totalsøvn. – En lille ”gibbernakker” af ren, ufortyndet kirsebærsaft omkring 5 cl. før sengetid gør underværker. Vi har kontakt til en læge i lokalområdet, som sender patienter med forhøjet kolesterolindhold i blodet herud for at købe kirsebærsaft i stedet for piller på apoteket. Kirsebærsaften virker i løbet af nogle dage, og bringer blodets indhold af kolesterol ned på det normale, fastslår Allan Møller.

KIRSEBÆRSAFT I STEDET FOR RØDVIN

Blandt Ellegårdens kunder er der også mennesker, som ikke tåler rødvin, men ved festlige lejligheder i stedet har kirsebærsaft i rødvinsglasset. Så kan man eventuelt spæde op med en smule vodka, for også at få alkoholvirkningen. Se mere på WWW.GIKISA.DK

Haven er en god mulighed for afstresning og nærvær med både naturen og familie. Det behøver ikke være et stort projekt at gøre haven til et rart sted at være. Føler du ikke du har tiden til din perfekte drømmehave, så husk at du kan indrette dig uden at det bliver et uoverskueligt prestigeprojekt.

REN STEVNS FAKTA

Ren Stevns kirsebærsaft avlet på Ellegården på Stevns.

Find haveglæden

Ellegården er en meget gammel ejendom, som har dyrket sunde kirsebær af den specielle sort, Stevnsbær, som har utroligt mange gode egenskaber.

Sådan indtages kirsebærsaft Man drikker 1 dl om dagen (gerne om morgenen, så man udnytter effekten op gennem dagen) - eller man tager en ½ dl om morgenen og en ½ dl om aftenen.

Find ud af, hvad der for dig er haveglæde, og start med mindre ”projekter”. Måske et højbed med krydderurter du har glæde ved at passe eller et legeområde for børnene. Det behøver altså ikke være de store indgreb at sprede lidt ekstra hygge i haven. Indret haven så den er overkommelig at passe, og du nyder at være der. På www.husoghaveavisen.dk/haven/ kan du læse mere om haveindretning og se inspirationsbilleder af store og små projekter. TIP: Inden de store træer i baghaven fældes, så overvej om det kan være rart at haven også byder på et skyggested. Måske det skal være her, du slapper af i en hængekøje.

Nye låger efter mål

Der er stor økonomisk fordel i kun at skifte låger, skuffer mm. Ring og hør nærmere!

- monteret på 1 dag

Danmarks eneste landsdækkende kæde - Din garanti for tryghed og kvalitet!

Forny dit køkken ved at udskifte til DANSK-producerede låger, skuffer, bordplader mv. Alt efter mål – passer til ALLE køkkener

OK

KØKKENRENOVERING

KØKKEN · BAD · GARDEROBE

FØR

Ring og bestil tid til et GRATIS hjemmebesøg!

Ring på 30 12 13 14 eller find din lokale OK Ekspert på www.okkr.dk


Monteres direkte på dit gamle tag - nemmere bliver det ikke?

4 FORDELE • Elegant og klassisk tagstensprofil • Glat overflade: undgå mos og alger • Kan monteres direkte oven på dit slidte tag • Direkte salg fra dansk fabrik

2 SIDER AF SAMME TAG Tilbuddet gælder frem til 15 juli 2020

KOMPLET TAG

ALU-ZINK TAGRENDER

Pris fra 23.875 kr. Du kan nemt montere vores tagløsning. Vi guider dig hele vejen. Vores rådgivere sidder klar hele dagen. Prisen er beregnet ved et tag på 120 m2 incl. tagrender

kr. 0 0 2 . 5 R SPA

4er0faråirnsg Dit nye tag

Alu-zink tagrender

Rådgivning

Ved et Profilmetal tag får du et tag med 20 års garanti. Du er også garanteret den laveste pris da vi har egen produktion og sælger til dig uden fordyrende mellemled.

Med en galvaniseret Alu-zink tagrende får du en stærk og solid tagrende, der er svær at ridse og bule. Den signalerer gedigent håndværk, og passer til både gamle og nye huse.

Vi tilbyder dig gratis rådgivning gennem hele processer, hvad enten du vælger at gøre det selv eller lader os gøre det for dig. Vi har over 40 års erfaring i tagrådgivning.

TJEK DIT ETERNIT BØLGETAG! Afskallede overflade og hvide hjørner er et tegn på at taget nedbrydes. Det medfører opfugtning og øget nedbrydning, særligt ved vekslende frost og regn. Det giver risiko for utætheder som kan udvikle sig til fugtskader i tagkonstuktionen. Skovsøviadukten 3, 4200 Slagelse

FARVER // LOGO POSITIV VERSION Orange lys Orange mørk Lys grå Mørk grå Sort

Pantone 159C / CMYK 0-71-90-10 Pantone 160C / CMYK 0-70-90-40 Pantone Cool gray 9 / CMYK 0-0-0-63 Pantone Cool gray 11 / CMYK 0-0-0-80 Pantone Black / CMYK 0-0-0-100

Ring på 7077 7904 og hør hvad dit tag vil koste. HH-Profil Metal maj 2020.indd 1

01.05.2020 10.00


12

Blomstrende paradis for enhver smag med pelargonier Pelargonier passer nemt ind i enhver stil, da det er en alsidig plante med mange forskellige farvenunacer. Den kan både anvendes på altaner eller terrasser og i haven, hvor den skaber liv og blomstrer hele sommeren. Find ro og fordybelse i haven

En have er det ideelle sted at trække sig tilbage fra det hektiske tempo i hverdagen. Midt i det beroligende grønne og de farverige blomster er haver en invitation til at slappe af og føle sig hjemme. Med deres lysende farver bliver pelargoniers smukke blomster blikfang i haven. Som en dronning blandt sommer-

blomster har den en fascinerende mangfoldighed af farver og former og er nem at passe. Når du vælger et sted til pelargonier, skal du huske, at disse planter er sol-elskere. For at trives og blomstre hele sæsonen har pelargonier brug for et sted med fuld sol eller kun delvis skygge.

Skab romantisk blikfang i trendy vintagestil Det kan være en gammel indkøbskurv får ny anvendelse som en plantekurv i haven. Eller en samling af gamle kagedåser. Den farverige sammensætning af urter, grønne planter og forskellige sommerblomster som pelargonier, stolt kavaler, lavendler og tvillingeblomst appellerer til både det visuelle og til duftesansen. Selv bier og sommerfugle sætter pris på denne sammensætning.

Tip: Gamle småkagedåser gør sig godt som plantekasser. Genanvendelse af dem sparer ikke kun penge, men er også miljøvenligt. Det passer også godt ind i den populære vintagestil. Du kan undgå overvanding ved at bore et par huller i bunden, så overskydende vand kan løbe ud.

Sommerkampagne:

MOMSFRIT* Nyd den danske sommer både i solen og i skyggen Vi giver dig momsen i rabat (25%) på hele din bestilling af ny solafskærmning* Vi er specialister i solafskærmning! Kontakt os nu, og vi vil hjælpe med råd og vejledning til den bedste solafskærmning for dig og din bolig. Få inspiration på vores hjemmeside! *

gælder ved bestilling nu og frem til 31/7-20 gælder ikke evt. liftleje, el-arbejde og tilbehør

Viking Markiser & Solafskærmning A/S Dam Holme 7 | 3660 Stenløse www.vikingmarkiser.dk | tlf. 47107700


Vi har hele sortimentet Størst udvalg • bedste pris

op til 250 m2 Auping Studio Helt unik weekend pris

SPAR 25%

Design din egen seng med et sandt design-Ikon Designet af Frans de la Haya 1973

Køb op til 75.000,-

Rente- og gebyrfrit

Den lille kæde med de STORE kompetencer DANSK HÅNDVÆRK

HESTBÆK 163 Sovesofa m. 3 hynder. Liggemål: 140x200 cm. Bøg sæbe / 100% Uld Kira 21 Grå. Pris 14.727,-

ORGANIC SENGERAMME excl. gavl. Vælg mellem valnød, bøg, eller eg. Plan bunde. Str. 180x200 cm.

NU 9.999.-

ORGANIC RAMME MED Dunlopillo Natura Madras White Str. 160/180x200 cm Pris: 29.249,-

ORGANIC RAMME MED Sonno De lux Pocket madras m. latex polstring, medium el. fast Str.120/140/160/ 180x200 cm Pris: 25.639,-

NU 27.999.-

NU 20.999.-

NU 17.999.-

TEMPUR ELITE OG TEMPUR PRIMA 19 med cool touch Madras market... Udgåede modeller og udstillings-modeller Ass. størrelser, begrænset antal kun så længe lager eller udstillings-modeller haves... 90x200 cm, 140x200 cm, 180x200 cm

SPAR OP TIL 40%

SONNO DE LUX

ORGANIC RAMME MED Tempur Prima 19 madras med Cool Touch Original el. Sensation Str. 180x200 cm Pris: 41.752,-

Stort udvalg i senge, sovesofaer, dyner og puder SPAR op til

60%

VIKING SVENSK HÅNDLAVET KONTINENTAL Galaxy kontinental Dobbelt fjedret madras Medium eller fast Inkl. natur latex Topmadras med vaskbar betræk str. 160/180x200 cm Pris: 29.999,-

NU 16.999.Rosenørns Allé 18 (ved Forum) Gladsaxevej 356 Sigrunsvej 18 *Hovedvejen 135

GRATIS KUNDEPARKERING VED ALLE BUTIKKER

Se mere på www.sengekompagniet.dk

1634 Kbh V 2860 Søborg 3400 Hillerød 2600 Glostrup

Tlf. 33 32 55 21 Tlf. 33 32 55 26 Tlf. 33 32 55 29 Tlf. 33 32 55 28

Mandag - fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag kl. 10.00 - 15.00 · Søndagsåbent kl. 11.00-16.00 Hillerød: Lørdag og søndag kl. 10.00-16.00 *Glostrup midlertidigt lukket tirsdag og onsdag


tagmembraner. Nyhed til renovering af flade tage Udestuer ∙ Pavilloner ∙ Orangerier Grillsæson

– grill med omtanke I sol og slud skal grillen ud. Mange griller hele året, men sommerhalvåret er trods alt typisk grillsæson. Og derfor flere ulykker.

Kuglegrillen bliver særligt farlig for de små, fordi de ikke kan se, om den er tændt eller ej.

Husk som minimum: • Kun at grille udenfor

De farlige situationer opstår især, fordi vi griller oftere. Børnene er vant til, at grillen står på terrassen både sommer og vinter. Men når du f.eks. langtidssteger, er der en tendens til, at vi forlader grillen.

ere på Læs m stuer.dk de skjernu

• Anbring altid grillen på et fast underlag • Hæld aldrig brandbare væsker på en tændt grill

• Sørg for at have vand stående ved grillen

Nyhed

gode råd på Se grilltips og veavisen.dk ha og www.hus

Uderum der opfylder dine drømme Besøg vores udstilling i Christiansfeld og Middelfart

Industrivej 9 · 6070 Christiansfeld · info@skjernudestuer.dk · 70 20 58 59 · skjernudestuer.dk

• Lang holdbarhed - CEmærket med forventet levetid på 25 år • Simpel og hurtig påføring - arbejdstime besparelse • Fremragende vedhæftning til næsten alle materialer fx EDPM gummi, bitumen, asfalt, metal eller beton. • Modstår temperaturer på -40 til 80 grader Celsius og kan kortvarigt klare temperaturer på op til 200 grader Celsius • Meget høj fleksibilitet (400 til 600%) • Ingen sømme, svejsninger eller kombinationer med andre nødvendige materialer • Testet efter den højeste europæiske standard – ETAG 005:2000 for Flydende påførte nemt Gøre - Det - Selv! tagmembraner.

Nyhed til renovering flade med tageForhandes Renovering af utætteaf tage Udføres af:af: GØR DET SELV... - ELLER

Nu kan du med sikkerhed få et 100% tæt tag!

Find din nærmeste forhandler af Hypertectum på Tlf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202 www.malerfirmaet@peteForhandes rsolUdføres ling.dk af: www.bygma.dk af:

Du kan med 100% sikkerhed også

Inden sommerens forventede store regnskyl kan du enkelt lægge en ny membran på dit tag, og sikre det bliver 100% tæt i mange år. Med HYPERTECTUM® flydende tagmembran rulles membranen på taget, med almindelig malerrulle i 2-lag, og du har et tæt tag.

10 år - på eksisterende:

HYPERTECTUM® bliver anvendt til behandling af slidte tagpaptage, samt alle andre steder hvor der kan opstå utætheder, som f.eks. altaner, betondæk, garager, skorstene osv. Hypertectum® behandlingen holder tæt i mange år på grund af en unik vedhæftningsevne. HYPERTECTUM® er en flydende polyuretan som udmærker sig ved sin meget store slidstyrke samt en fantastisk fleksibilitet på op til 600 %, hvilket betyder at den tåler stående vand op til 365 dage om året.

Tlf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202

GØR-DET-SELV er HYPERTECTUM® et nemt produkt at Find din nærmeSom GØR-DET-SELV er HYPERTECTUM® Som Forhandler: Danmark • Mail: roofer.aps@gmail.com arbejde med. ste forhandler af Ring og få et godt råd eller et tilbud fra en af vores specialister. Hypertectum www.roofer.dk • Tlf. 81 11 09 på11 et nemt produkt at arbejde med. www.bygma.dk

Tlf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202

Tlf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202 www.malerfirmaet@petersolling.dk

Lageradresse: METERBUEN 41 • 2740 SKOVLUNDE Forhandler: Østdanmark Mail: roofer.aps@gmail.com

Forhandler:

www.roofer.dk 81 11 09 11

Vi u lifte dlejer op ti Vestdanmark mtr. l 15

Ring og få et godt råd eller et tilbud fra en af vores specialister.

www.roofer.dk 81 11 09 11

Alt i tømrerarbejde!


Hus og Have - b117 x h345 - 29042020 - outlined.pdf 1 29-04-2020 15:47:38

Små ændringer med stor effekt Engang imellem trænger boligen til lidt forandring. Det behøver ikke koste en formue at give boligen et nyt look. Nye farver til sofaen

Trænger stuen og sofahjørnet til nyt liv, skal der ofte ikke mere til end et lækkert nyt tæppe i sofaen eller nye sofapuder. Skift ud engang i mellem, når stuen trænger til lidt nye farver.

Mal

Forestil dig stuen eller soveværelset med kun en endevæg i en anden farve. Ved kun at male endevæggen skabes der en effektfuld og hyggelig stemning i rummet.

Køb blomster

En frisk buket blomster gør noget ved rummet. Køb jævnligt friske blomster og skift mellem farver for at give forskelligt udtryk.

Genbrug

Lysestager, vaser eller billeder skaber nyt liv i hjemmet. Det kan være du har gemt nogle ting væk, som du var blevet træt af, men som kan findes frem igen og måske stilles et nyt sted.

Udendørs hygge

Uanset om du har en lille terrasse, altan eller stor have, så gør det hyggeligt at kigge ud og at opholde sig uden for. Frisk havesættet op med tæpper og puder og plant friske blomster.

NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit skift dinedine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN skift ikke ditkøkken, køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN R skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN Ø skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN skiftskift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN Tænk på miljøet: Skift kun dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN R Tænk skiftikke ikke dit ikke køkken, skift dine køkkenlåger skift dit køkken, skift dine køkkenlåger på miljøet: Skift kun dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN skift dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN Ø skift ikke ditikke køkken, skift dine køkkenlåger skift dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN F R skift ikke ditskift køkken, skift køkkenlåger dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine NYGAMMELT KØKKEN skift ikke ikke dit køkken, dine køkkenlåger skift dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN Ø R skift NYGAMMELT KØKKEN ikkeNYGAMMELT dit køkken, skift dine køkkenlåger KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN F skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN R Ø skift ikkeNYGAMMELT NYGAMMELT KØKKEN dit køkken, skift dine køkkenlåger FORNYELSE AF KØKKENET NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ØRØ KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN F NYGAMMELT KØKKEN skift ikkeskift dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN R skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger UDDET skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger Tænk på miljøet: Skift kun dine køkkenlåger FORNYELSE AF KØKKENET skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger GÆTI skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger Ø skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger LDLB Tænk på miljøet: Skift kun dine køkkenlåger ER NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger KØKKEN F NYGAMMELT KØKKEN skift ikkeNYGAMMELT dit køkken, skift dine køkkenlåger TIL GÆ BU NYGAMMELT KØKKEN DD LD ER GÆ R NYGAMMELT KØKKEN LD FORNYELSE AF KØKKENET MAR skiftAF ikke ditKØKKENET køkken, skift dine dine køkkenlåger køkkenlåger ER TS ET HELE skift ikke dit køkken, skift R FORNYELSE NYGAMMELT KØKKEN FORNYELSE KØKKENET skiftAF ikke dit køkken, skift dine dine køkkenlåger GÆ FØ NYGAMMELT KØKKEN LD skift ikke dit køkken, skift køkkenlåger TIL HE R BU SE LE DD PT FØ skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MA ET EM FORNYELSE AF KØKKENET RT BER GÆ NYGAMMELT KØKKEN SER Ø LD20 ER FORNYELSE AF KØKKENET R 18 FORNYELSE KØKKENET skiftAF ikke dit køkken, skift dine NYGAMMELT KØKKEN skift ikke ditKØKKENET køkken, skiftkøkkenlåger dine køkkenlåger SE PT Ø GÆ EM LD BE FORNYELSE AF ER R HE 20 LE 18 TIL MA NYGAMMELT KØKKEN BU skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger FORNYELSE AF KØKKENET FORNYELSE AF KØKKENET RT DD S ER ET GÆ skiftAF ikke ditKØKKENET køkken, skift dine køkkenlåger LD R FORNYELSE SE PT TIL EMER BU BEET S DD R LE GÆ FORNYELSE AF KØKKENET skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 20 FØR LD 18 P GÆ LD HE ER FORNYELSE AF KØKKENET A Hvis køkkenet funM AR R TS R FORNYELSE AF KØKKENET FORNYELSE AF KØKKENET Økøkkenet GÆ Ø Hvis funLD ER S F HEBE LER F SE MA PT R EM Hvis køkkenet funRT P S S FORNYELSE AF KØKKENET S FORNYELSE AF KØKKENET 20PT 18EM Ø er Hvis køkkenet funA Hvis køkkenet funP S S 2 P SE Fkøkkenet gerer, der ingen P Hvis funA P S Hvis køkkenet fun5 BER S TIL R er S A S BU A DDR P 20 gerer, der ingen ET R P A % 18 P FORNYELSE AF KØKKENET P GÆ FORNYELSE AF KØKKENET gerer, er der ingen R S A R Ø LD Hvis køkkenet funA ER A R S A gerer, er der ingen P R S Fder gerer, erkøkkenet R R Hvis funP A SAP R GÆ S gerer, er deringen ingen P LDER HELE R A P SA FORNYELSE AF KØKKENET S A MA FORNYELSE AF KØKKENET PA RT Hvis køkkenet fungerer, er der gerer, er der ingen P SR åR Hvis køkkenet fungerer, er der grund tilgerer, at smide er der ingen Hvis køkkenet fungerer, er der P grund til at smide Hvis køkkenet fungerer, er der Hvis køkkenet fungerer, er der a Hvis køkkenet fungerer, er der R Hvis køkkenet fungrund til at smide A R Hvis køkkenet fungrund til at smide ll e Hvis køkkenet fungerer, er der 2 gerer, er der ingen R grund til at smide g SEre Hvis køkkenet fungerer, er der 2 Hvis køkkenet fungerer, er der PTbEMBER FORNYELSE AF KØKKENET R Hvis køkkenet fungrund til at smide S Hvis køkkenet fun0 2 S 0 2 2 S Hvis køkkenet fun20 FORNYELSE AF KØKKENET P 18 P % % S Hvis køkkenet fun0 0 0 Hvis køkkenet fungerer, er der 2 S S P A grund til at smide 2 S grund til at smide det ud. ingen smide det ingen grund til at smide det ud. A P Hvis køkkenet fungerer, er der ingen det ud. Skift i stedet det ud. Skift i stedet P P gerer, er der ingen % R % Hvis køkkenet fungerer, er der % P 2 S 0 0 Hvis køkkenet fungerer, er der A grund til at smide S A grund til at smide S R TILBUDDR S A grund til at smide det ud. køkkenet fungrund til at smide det ud. ingen smide det ingen smide det ingen grund at smide det ud. ingen grund til at smide det ud. A FORNYELSE AF KØKKENET A det ud. Skift ider stedet det ud. Skift itil stedet 0 det ud. Skift iat stedet det ud. Skift itilder stedet P gerer, er der ingen ET % gerer, erHvis ingen gerer, er ingen P R 2 pp2 P åå% R A pR Hvis køkkenet funåpaR a0 0 A A S llp å aP gerer, er der ingen eå S R pp2 ll% ingen grund llå allA e det ud. Skift i smide stedet åå e R % P gerer, er der ingen Værn miljøet og skift idet stedet Skift iom stedet for facaden ud. Med re eP R aaVærn p 0 for facaden ud. Med GÆ llingen åg% Hvis køkkenet fungerer, er der p b Skift igrund stedet for facaden ud. LD pS e til at smide R ingen grund til at smide ud. lleud. for facaden ud. Med A ag ER ijg det ud. Skift ikøkkenet stedet b eMed å gfunP a grund til at smide det ud. om p HELE llørhll vniS % hll A Værn miljøet og skift idet stedet Skift iom stedet for facaden ud. Med re e P o p g Hvis funå a for facaden ud. Med a Hvis køkkenet fungerer, er der re å gerer, er der 2 Hvis køkkenet fungerer, er der R jg v b e r Skift i stedet for facaden ud. Med p A ll grund til at smide ingen grund til at smide det ud. e grund til at smide o Hvis køkkenet a for facaden ud. Med å la a s ø e i A det ud. Skift i stedet b R e g r ll v ll a s e e gerer, er der ingen R o s p ll Værn om miljøet og skift i stedet r 0 Skift i stedet for facaden ud. Med td e i 2 la 2 s e Hvis køkkenet fungerer, er der ghtS å køkkenet fun2 g for facaden ud. Med lå høspp R grund tilfacaden at smide ne Skift i Hvis stedet for facaden ud. Hvis fungerer, er der o å.la rh% aud. Skift igrund stedet for facaden Med svre sb for facaden ud. Med td S S egjg til at smide eb ll.eud. jg SE bjg for facaden ud. Med ss S nye låger, skuffer og bordplade lå rg for ud. Med nye låger, PT rtsrøre lln 0 .a0 td nye låger, skuffer og 2 2 s0 EMBER ila ere veA P im gs soa P vMed h ingen grund til at smide det Skift ikøkkenet stedet for facaden Med P o ø ila sMed % det ud. Skift ikøkkenet stedet so ee for facaden ud. Med td ro nye låger, skuffer og bordplade S re Hvis køkkenet fungerer, er der rllnlåger, ore ån.noder % bjg 0 n v nye låger, skuffer og A ti% pijg nye låger, skuffer og bordplade lå e A for facaden ud. Med nye låger, rtørim grund til at smide .0 nye låger, skuffer og sP ila o å ingen grund til at smide det ud. la s gm ø A v ud. Skift iud. stedet ne s Hvis køkkenet fungerer, er der hp P ingen grund tildet at smide det ud. miljøet og skift i stedet for facaden ud. nye gerer, er der ingen o r R ll s % n a td % grund til at smide det ud. Skift i stedet e s Hvis fungerer, er r nye låger, skuffer og bordplade gerer, er der ingen e n R re Hvis køkkenet fungerer, er der e A lå % s nye låger, skuffer og ti R t Hvis køkkenet fungrund til at smide t Hvis køkkenet funs d e t g s m s A ingen grund til at smide det ud. R g lå å e o . det ud. Skift i stedet p s 2 gerer, er der ingen nye låger, skuffer og bordplade e r s R r Skift i stedet for facaden ud. Med % tdnæsten glå låger, skuffer og 2 prtåim s% for facaden Med im tre ergeskuffer .esMed får du næsten et helt nyt køkken. R trt b skuffer og bordplade får du påå bordplade får du næsten gd llrim nye låger, skuffer og bordplade for facaden ud. Med nye låger, e2 Hvis køkkenet ralleø å apae 0 e .rpis2 ebP o nye låger, skuffer og glå S pllåller tere 0 ila S nye låger, skuffer og bordplade ah å Skift inye stedet for facaden ud. to snoåS eeastan nye låger, skuffer og v% p for facaden ud. Med P grund til at smide det ud. P får du næsten et helt nyt køkken. g o skuffer og bordplade får du næsten får du næsten et helt nyt køkken. P ud. Skift iud. stedet bordplade får du næsten % eS llud. r nye låger, skuffer og bordplade Skift i gerer, stedet for facaden ud. Med re bordplade får du næsten aaat 0 rR 0 Hvis køkkenet fungerer, ila jg for facaden ud. Med gfunS n n e nye låger, skuffer og A t llllsmide grund til at smide vS bjg A henyt re Skift idet stedet for facaden ud. Med im eier t grund til smide det ud. llder o s ingen smide det ingen grund til at det A for facaden ud. Med ø ingen grund til at smide det ud. e A det ud. Skift stedet g det Skift i stedet b P jg v fåringen du næsten et helt nyt køkken. n gerer, er der ingen ud. Skift i stedet h Hvis køkkenet fungerer, er der s og bord plade får du næsten at helt køkken. Skift i det stedet for facaden ud. Med re % er der ingen P 2 o bordplade får du næsten e ø i s grund til at smide s for facaden ud. Med t Hvis køkkenet fungerer, er der re får du næsten et helt nyt køkken. Hvis køkkenet fungerer, der v b R d A h n n s bordplade får du næsten R Hvis køkkenet fungrund til at smide lå o la ø s s td . i A tll% re etnæsten helt nyt køkken. vå plafå naS et helt nyt køkken. glleR sjg lå højg sååre2 .onssset gerer, er der ingen srlllltlå pp2 td la sgim gpreprå0 o re får du næsten et helt nyt køkken. påa .å o rR nye låger, skuffer og bordplade std bordplade får du næsten nye låger, skuffer og bordplade gg sll so paR a td rt 0 nye låger, skuffer og p nye låger, skuffer og e et helt nyt køkken. im å Hvis køkkenet funn a et helt nyt køkken. s lå 0 ll nye låger, skuffer og bordplade . e får du et helt nyt køkken. rt S ingen grund til at smide det ud. skuffer og bordplade får du næsten nye låger, skuffer og a 2 e s e Ring til os i dag på 38 79 16 14 og gratis og bordplade får du næsten ll det ud. Skift i stedet im e lå e e . et helt nyt køkken. o å % a e P Værn om miljøet og skift i stedet Skift i stedet for facaden ud. Med re e n nye låger, skuffer og bordplade g s rt g g e n for facaden ud. Med nye låger, skuffer og t e P a o % Hvis køkkenet fungerer, er der % b im n r Skift i stedet for facaden ud. Med nye låger, skuffer og bordplade iingen stedet for facaden ud. epr gS rtMed Hvis køkkenet fungerer, eret der grund til at smide trA for facaden Med nye låger, skuffer og ebhøeA Ring til os i dag på 38 79 14 ogud. få gratis for facaden ud. Med grund til at smide im enog bitvlloe S0 et helt nyt køkken. et helt nyt køkken. grund til at smide det ud. ingen smide det grund til at16 smide det ud. fårSkift du næsten et helt nyt køkken. nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

1

27/08/2019

09.10

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 09.10 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

R FØ

FØ F

R

ØR

1

27/08/2019

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 09.10

R FØR Ø F R FØ

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 09.10

TILBUDDET

TILBUDDET GÆLDER I LDER BUDDGÆ ETBU MAJ GÆTIL LDER TIL GÆ LD DDER GÆ LD MA ER GÆ RT LD S ET HELE ER HE GÆLD LE MA ER GÆ RTS GÆ LD ER TIL HE SE BU LE PT DD MA EM ET RT BE S R LD20 SE BU DDEM MATIL ET RT BE GÆ S PT RER18 SE LD PTE 20 ER GÆ MBHE LD ERLE 201 TIL 8 ER BU GÆ 18 MA RT DD

SPAR 2 2 0R 2 S 0 2 P % % 0 0 A % % 2 0 202% % 0% 2 2% % 0 0 % 20 0 P bordplade får du næsten 2 2 % P 2 R A 0RR 2% 2 A 0 % 0 R 0 % % % % % nye låger, skuffer og bordplade TE TE R R TE R

E

FT ER EF EF TE EF EF R

R

TE

LD S ER ET GÆ 201 TIL LD 8 SER MA BUHE RT DDLE ET SE PTE GÆ TIL LDER BU DDER GÆ ET 201 LDMB GÆ SE PTE LD8RT HELE TIL ER BU TILBUDDET MA DD GÆ ET 201 LDMB SER GÆ ERER LD8RT HE ER LE GÆ MA LD LDER ER HEBE S LER GÆ SE MA PT GÆ EM RT LD S ER HE GÆ BULD 20 LE SE 18 MA20 PTEMBESE ET HELE RT18 GÆTIL S R LD PTE MA ER MB RTDD ER SER 2018 SE PTE GÆ MB LD ER TIL TIL HE BU SE 2018 BU LEBER DDLD PT DD MA EM ET ET RT GÆ GÆLDER SER ER 20 18 SE PTE GÆ MB GÆ LD ERLE LDBU 201 HE TIL 8LE MA BUHE DD RT DD MATIL ET SER ET RT GÆ SER GÆ LD LD ER ER SE PTE TIL SELD BU PTER GÆ DD EM GÆ ET BE 201 LDMB RLE GÆ ERER HE LD8RT HELE 20 ER 18 MA MA RT S S GÆ GÆ LDEM LDPT HEBE LER SE SE PT MABE TIL RT BUER SEREM R 20 18 18 GÆ LD ERSDD SE20ET MA PTE RT GÆ LD ER2018 MBER

MA20 RT18 S HELE SEPT 20 18 EMBER

E

F EF TE EF EF TE R TE TE R R R

TRE

R

TE TE R R

EF TE EF EF R TE T R EF EREF EF

TER TE R R R

EF

TE EFE R F EF TE TEF EF ETF R ET EFT EF E RE E

EF

TE

R

R FØR Ø F R FØ

i asrvre efå ud. Skift ipå stedet Skift i iRing stedet for facaden ud. Med det ud. Skift idu stedet tder Hvis køkkenet fungerer, er åsatd jg gerer, er der ingen nud. eø til os i til dag 38 79 16 14 og få et gratis og pjg hiv grund til at smide for facaden ud. Med oessrs laåo øv b llh etRing helt nyt køkken. llne ila s får du næsten et helt nyt køkken. tildet os i38 dag på 38 79 16 14 og gratis og gp Ring til os dag 38 79 16 14 og få et gratis og får du næsten får du næsten et helt nyt køkken. .ep.ø srhtd Ring os ipå dag 38 79 16 14 og få et gratis og gerer, er der ingen Skift ikøkken. stedet for facaden Med re bordplade får næsten ge p så ollm uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det for facaden Med p ååts bjg får du næsten et helt nyt køkken. nye låger, skuffer og bordplade jg for facaden ud. Med nye låger, rt estnre nesevrnnnsla nye låger, skuffer og fårRing du næsten et helt nyt bordplade får du næsten aikke. set ila til os ibordplade dag på 79 16 14 og få et gratis og im sojg bordplade får du næsten får du næsten et helt nyt køkken. slå lld å h a a t ingen grund til at smide det ud. Ring til os ipå dag på 38 79 16 14 og få et gratis og o bordplade får du næsten VI HOLDER ÅBENT SOM NORMALT OG OVERHOLDER e.e d øllla uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. det ud. Skift iud. stedet et helt nyt køkken. ingen grund til at smide det ud. nye låger, skuffer og bordplade ll n r lå et helt nyt køkken. a e det ud. Skift i stedet nye låger, skuffer og ti . g t sge glåeererrgrer Værn om miljøet og skift i stedet re Skift i stedet for facaden ud. Med ingen grund til at smide det ud. s g for facaden ud. Med det Skift s eolå o Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og Hvis køkkenet fungerer, er der b r Skift i stedet for facaden ud. Med td uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. g grund til at smide e s for facaden ud. Med r lå i . t nye låger, skuffer og b Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og t o p v s h uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. im nye låger, skuffer og bordplade å o p o r ø i p tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende nye låger, skuffer og bordplade nye låger, skuffer og et helt nyt køkken. t Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og et helt nyt køkken. Hvis køkkenet fungerer, er der re rt å å jg Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og v a nye låger, skuffer og im p tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende h grund til at smide p e im ll o et helt nyt køkken. å la a s a får du næsten et helt nyt køkken. å ø skuffer og bordplade får du til os ios på 38 79 16 14 og få etikke. gratis og ejgggnla prn bordplade får du næsten llMed uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. are set abllog e se llnblå ntvs td tilbud. Nemmere blir’ det uforpligtende etRing helt nyt et helt nyt køkken. art llelle en Skift ifor stedet for facaden ud. eog gsore Rkøkken. .egratis for facaden ud. Med Ring tilfor os idag dag på 38 79 og få gratis snæsten idag stedet for facaden ud. Med Ring i 38 på 79 16 14 og få et bsjg getå får du næsten et helt nyt køkken. facaden ud. Med td Skift i38 stedet for facaden ud. Med re et helt nyt køkken. bordplade får du næsten NATURLIGVIS ALLE SUNDHEDSSTYRELSENS FORESKRIFTER! ilå facaden ud. Med nye låger, skuffer og bordplade for facaden ud. Med nye låger, rt .sikke. Edag nye låger, skuffer og h ila Rtil gore øjg vn Ring os idag på 38 79 og få et gratis uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det hikke. Ring til os iFSkift på 79 16 14 og få et gratis og Ring os itiluforpligtende dag på 79 16 14 og få et og ingen grund til at smide det ud. resr s tilbud. Nemmere blir’ det o veog o h ø det ud. Skift i38 stedet esgratis nye låger, skuffer og bordplade rim re øn la T jg nye låger, skuffer og tigratis får du næsten et helt nyt køkken. Etil sikke. bordplade får du næsten sila m ingen grund til at smide det ud. Alt er dansk produceret se td uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. no det ud. Skift ipå stedet sog tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende et helt nyt køkken. får næsten et helt nyt køkken. non e et helt nyt køkken. srt Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et strt td . Rtil td bordplade får du næsten R Tdu får du næsten et helt nyt køkken. grer lå Ring os i dag 38 79 16 14 og få et gratis lålå . bordplade får du næsten t . p tilbud. Nemmere blir’ det uforpligtende Ring til os i dag på 38 16 14 og få et gratis og g s nye låger, skuffer og bordplade gog Alt er dansk produceret s tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende å Ring til os i dag på 38 79 14 og få et gratis og e nye låger, skuffer og o e o p E im uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. F nye låger, skuffer og bordplade rst og nye låger, skuffer og bordplade E rt å R a R nye låger, skuffer og nye låger, skuffer og p Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis im im e ll a et helt nyt køkken. får du næsten et helt nyt køkken. å skuffer og bordplade får du næsten Ring til os i dag på 38 16 14 og få et gratis og p e n bordplade får du næsten ll uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. T e e Ring til os i dag på 38 79 14 og få et gratis og å a t e E uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. n g T n ll E a r Skift i stedet for facaden ud. Med t e ll e for facaden ud. Med et helt nyt køkken. e gog bfå du næsten et helt nyt køkken. T re Skift idag stedet for facaden ud. Med Ffår bordplade får du næsten iet Ring til os ipå dag på 38 79 16 14 og et gratis og for facaden ud. Med os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis b vikke. hikke. EFtil tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende o ø til os i på 38 79 16 14 og få et FRing uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. i r jg v får du næsten et helt nyt køkken. e Ring til os i dag på 38 79 16 14 få gratis og h Ring til os i dag 38 79 16 14 og få et gratis og F T ERing uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. o bordplade får du næsten får du næsten et helt nyt køkken. ø uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det la s Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og og bordplade får du næsten re får du næsten et helt nyt køkken. jg tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende n s bordplade får du næsten tilbud. Nemmere blir’ det uforpligtende et helt nyt køkken. et helt nyt køkken. tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende la s s td etRERnye helt nyt køkken. ns lålå et helt nytNemmere køkken. std.16 tilbud. blir’på det38 ikke. uforpligtende . sblir’ g set eog o nye låger, skuffer og bordplade r og og g r R til låger, skuffer og ti e o nye låger, skuffer og bordplade r m rt E Ring til os i dag 79 14 og få et gratis R nye låger, skuffer og R Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få gratis og uforpligtende tilbud. Nemmere det ikke. Ring til os i dag på 38 79 og få et gratis og im T e Ring os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis et helt nyt køkken. E Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis n uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. e tikke. TF uforpligtende gratis tilbud. ndet uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ ikke. et helt køkken. ET Euforpligtende et heltnyt nyt køkken. tgratis etos helt nyt køkken. tilbud. Nemmere blir’ det FEog Nemmere blir’ det ikke. TFuforpligtende Ring til iRing dag 38 79 16 og få et gratis og Rtilbud. til os idag dag på 3814 79 og få Ring til os idu på 38 79 16 14 og få et et gratis og Alt er dansk produceret du næsten et helt nyt køkken. til os iTdag dag på 38 79 16 14 og få et gratis og E bordplade får du næsten får du næsten et helt nyt køkken. Ring til os ipå dag på 38 79 16 14 og fåikke. et gratis ogog F TRing bordplade får næsten uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende EFENemmere RE fårRing R Ring til os i på 38 79 16 14 og få et gratis Alt er dansk produceret tilbud. Nemmere blir’ det uforpligtende bli´r det ikke. til os i dag på 38 14 og få et gratis og F E tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende R R E ,Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende ,Ring til os i dag på 38 14 og få et gratis og Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis ogog E uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. T E Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og T ,uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. T køkken. ,tilbud. Nemmere blir’ det ikke. etuforpligtende helt nyt et helt nyt køkken. T F F EF uforpligtende Fos ,R ,E Ring til i dag på 38 79 og få et gratis og Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. ,Euforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. ,tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. ,R T ,RE R uforpligtende Alt14 er dansk ,F Ring R tiltil R ,- et E Ring idag dag på på 38 79 16 og få gratis Tos Nemmere blir’ det ikke. os itilbud. 38 14 og få etproduceret gratisog og ikke. ETRE uforpligtende FETF tilbud. Nemmere blir’ det MERE END,-,-34 ÅRS TE F TE T F ,E F MERE END ,-,,34 ÅRS E F uforpligtendetilbud. tilbud. Nemmere Nemmere blir’ det ikke. ,blir’ det ikke. uforpligtende ,32 ÅRS MERE END EE ERFARING 34 ÅRS R ,32 ÅRS

2% 0% 20 2 % 0 %

MERE ENDERFARING ,REND MERE 34 ÅRS EEND MERE MERE ERFARING 32 ÅRS END MEREEND END MERE ERFARING T32F32ETÅRS 34 ÅRS ,-,ERFARING ÅRS 32 ÅRS END MERE END MERE ERFARING F 3232ÅRS E MERE END 34 ÅRS ÅRS MERE END MERE END ERFARING MERE END E ERFARING 34ERFARING ÅRS ERFARING 32 ÅRS 3232ÅRS MERE ERFARING ERFARING ÅRS 34 ÅRS ERFARING 32END ÅRS MERE END 34 3232ÅRS ERFARING MERE END skift ikke køkken, skift dine køkkenlåger ÅRS ÅRS 32 ÅRS skift ikkedit dit køkken, skift køkkenlåger MERE END ERFARING ,-,- END,-,-34 ÅRS END ERFARING MERE END skift køkken, skift dine køkkenlåger 34 ÅRS ERFARING ERFARING 32 ÅRSdine skiftikke ikkedit dit køkken, skift dineMERE køkkenlåger MERE END 32 ÅRS MERE MERE END ERFARING ERFARING MERE END ERFARING 32 ÅRS ERFARING ,-,32 ÅRSshowroomets åbningstider: MERE ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING MEREEND ENDMERE skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 3232ÅRS man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 32 ÅRS ,-,-ÅRS 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ÅRS END ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING 32 ÅRS 32 MERE END skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 MERE ENDERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 ERFARING 34 ÅRS 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END ERFARING ERFARING 32END ÅRS MERE showroomets åbningstider: man-ons + 1. lør i måneden MERE END ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C,11.00-16.00 2770 Kastrup, telefon 38 79 1610.00-13.00 www.nygammelt.dk MERE END 32ERFARING ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 16 14 - -www.nygammelt.dk ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +79 1.køkkenlåger lør i14 måneden 10.00-13.00 ERFARING 32ERFARING ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine ERFARING 32 ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32ERFARING ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 MERE END showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32ERFARING ÅRS 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 34 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk MERE END adresse: Fuglebækvej 2C,køkken, 2770 Kastrup, telefon 38køkkenlåger 79 16 14 - www.nygammelt.dk ikke dit skift dine ,-,-32 ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE MERE END ERFARING ERFARING ERFARING adresse:Fuglebækvej Fuglebækvejskift 2C,2770 2770 Kastrup, telefon 38 7916 16 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk 34ERFARING ÅRS adresse: 2C, telefon 38 79 14 ERFARING 34END ÅRS ÅRS 3232Kastrup, ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1.lør lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +dit 1. i måneden 10.00-13.00 MERE END skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END skift ikke køkken, skift dine køkkenlåger 34 ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32 ÅRS ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 ERFARING MERE ENDERFARING skift ikke dit køkken, skift dine ERFARING ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1. i 38 måneden 10.00-13.00 ÅRS MERE END showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 ++køkkenlåger 1. lørlør i måneden 10.00-13.00 MERE END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 www.nygammelt.dk MERE END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 - -www.nygammelt.dk MERE END MERE END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 -14 32 ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1. lør i14 måneden 10.00-13.00 3234ÅRS MERE END skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32 ÅRS ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 www.nygammelt.dk ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 - -+ www.nygammelt.dk skift ikke dit køkken, dine køkkenlåger adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 -14 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1.11.00-16.00 lør i måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør iman-ons måneden 10.00-13.00 ERFARING showroomets åbningstider: +skift 1.køkkenlåger lør i måneden 10.00-13.00 32 ÅRS 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine MERE END MERE END ERFARING 32 ÅRS 32 ÅRS MERE END 32 ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + telefon 1. lør iman-ons måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 34 ÅRS ERFARING 32 ÅRS 32 ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C,2770 2770Kastrup, Kastrup, telefon 3879 7916 16 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 38 14 MERE END ERFARING MERE END MERE END MERE END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38+79 79 1614 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C,2770 2770 Kastrup, telefon 3879 79 16 14-Kastrup, -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk 32ERFARING ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 telefon 38 16 - -www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, Kastrup, telefon 38 16 14 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1.køkkenlåger lør i14 måneden 10.00-13.00 32ERFARING ÅRS ERFARING ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine 34 ÅRS ERFARING ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32 ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +MERE 1. lør i END måneden 10.00-13.00 3232ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING ERFARING ÅRS ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 3232ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END ÅRS ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk MERE END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 34 ÅRS 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END ERFARING

NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ,-,- ,-,NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ,-,NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN,-,- ,-,NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN MERE END,-,-34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ,-,NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ,,- ERFARING 32 ÅRS MERE END NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN 34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ERFARING 32 ÅRS MERE END NYGAMMELT KØKKEN ERFARING NYGAMMELT KØKKEN 34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN MERE END NYGAMMELT KØKKEN ERFARING 34ERFARING ÅRS NYGAMMELT KØKKEN 32 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN MERE END KØKKEN ERFARING ERFARING NYGAMMELT MERE END skift ikke dit køkken, skift køkkenlåger 34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN 32 ÅRS skift ikke køkken, skift dine køkkenlåger skiftNYGAMMELT ikke dit køkken, skiftdine dine køkkenlåger MERE END MERE NYGAMMELT KØKKEN ERFARING åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1.ERFARING lør i måneden 10.00-13.00 skift ikkedit ditKØKKEN køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING MEREEND END showroomets

NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN

skift ikke dit skift dine køkkenlåger 3232ÅRS ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + ERFARING 1.køkkenlåger lør i ÅRS måneden 10.00-13.00 32 skift ikke dit køkken, dine ÅRSshowroomets ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1. i måneden 10.00-13.00 MERE skift ikke ditkøkken, køkken, dine showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 ++køkkenlåger 1.køkkenlåger lørlør i ERFARING måneden 10.00-13.00 åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +skift 1.køkkenlåger lør i måneden 10.00-13.00 MEREEND END 3232 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine MERE END 3232ÅRS 32 ÅRS ÅRS adresse: MERE END showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +telefon 1. lør38 i 38 måneden 10.00-13.00 adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 www.nygammelt.dk ÅRS ERFARING ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, 79 16 14 -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 - -www.nygammelt.dk ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 -14 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i14 måneden 10.00-13.00 ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 ERFARING 32 ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk MERE END 32 ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38+79 16 14 - www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1. lør ilør måneden 10.00-13.00 32END ÅRS 32ERFARING ÅRS MERE skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. i måneden 10.00-13.00 ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 adresse:Fuglebækvej Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 3879 79 16ERFARING 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk ERFARING adresse: 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 16 14 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine adresse: Fuglebækvej 2C,2770 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk ERFARING 32ERFARING ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 16 1414 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, Kastrup, telefon 38 79 16 -køkkenlåger adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 -i-14 www.nygammelt.dk showroomets man-ons 11.00-16.00 +79 1. lør måneden 10.00-13.00 32ERFARING ÅRS skiftåbningstider: ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +1. 1.lør løri dine i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +skift 1. lør idine måneden 10.00-13.00 ERFARING skift ikke dit køkken, køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +køkkenlåger 1.lør lør i14 måneden 10.00-13.00 adresse: Fuglebækvej 2C,2770 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, Kastrup, telefon 38 79 16 14 - -www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +skift 1. i dine måneden 10.00-13.00 adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk showroomets man-ons 11.00-16.00 +skift 1. lør ilør måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, dine køkkenlåger skiftåbningstider: ikkekøkken, dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit11.00-16.00 køkken, skift køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1.1. lør i dine 10.00-13.00 skift ikke dit skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +++ 1. lør imåneden måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1.14 lør i måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør måneden 10.00-13.00 adresse: Fuglebækvej2C, 2C, 2770Kastrup, Kastrup, telefon38 3879 79+ 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2770 telefon 16 -i-www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38+ 79 16 - www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 - -www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1.køkkenlåger lør i14 måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00

NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN


16

Nyt tag med garanti

Fjern ukrudt uden gift

Taget er det mest udsatte sted på huset, fordi det konstant er udsat for nedbør, vind og sol. Et sundt hus starter på toppen.

Vil du undgå sprøjtemidler i havens bede kan du med et skuffejern og lidt planlægning holde haven fri for ukrudt.

Trænger taget til at blive skiftet, vil du hurtigt opdage at der findes mange forskellige former for tagbelægning på markedet. Et ståltag skiller sig ud ved at være en billig og nem løsning, der også er meget stærk og holdbar.

Det er mest effektivt at fjerne ukrudtet i det tidlige forår. Fjerner du det tidligt, er det nemmere at holde nede sommeren igennem. Har ukrudt først sat frø, er der en risiko for, at frøene allerede er spredt, og så bliver det et hårdere arbejde at holde nede.

Forebyg og dæk jorden

Nyt tag er en langsigtet investering, men det behøver ikke være meget dyrt, ligesom du ikke behøver gå på kompromis med kvaliteten og holdbarheden.

Du kan forebygge og undgå ukrudt ved at dække jorden med bunddækkeplanter. Alternativt kan du bruge træflis eller kakaoskaller.

Profilmetal fremstiller tagstensplader af en galvaniseret stålplade, der er belagt med en vejrbestandig overflade. Galvanisering og overfladebelægning sikrer en lang levetid og et minimalt vedligehold, og er samtidig afvisende over for mos og alger. Taget kan monteres direkte oven på det eksisterende tag, og derved spares udgiften til at fjerne det slidte tag.

Gratis tagrender

Et gennemsnitligt tag på et enfamiliehus modtager hvert år omkring 100 tons nedbør. Alene af den grund er det vigtigt at taget er holdbart og at tagrenderne er intakte.

På www.husoghaveavisen.dk/haven/ finder du tips og gode råd til at holde haven fri for ukrudt. Du finder også forslag til bunddækkeplanter, der kan konkurrere mod ukrudt.

TIP: Det er nemmere at fjerne ukrudt efter en regnbyge. Så er jorden nemmest at arbejde i.

Profilmetal tilbyder indtil 15/7 2020 gratis nye ståltagrender ved køb af nyt tag. Du kan høre mere om fordele ved ståltag og – tagrender på tlf. 70 77 79 00 eller se mere på www.profilmetal.dk

DRØMMER DU OM EN TØR KÆLDER? Få et sundt indeklima med H2Oblock fra Faxe Design. Den fjerner lugtgener i løbet af få uger og udtørrer kælderen permanent. H2Oblock er et trådløst elektroosmose system, der installeres uden gravearbejde og indgreb i murværk. H2Oblock fjerner opstigende fugt, forhindrer dannelse af skimmelsvamp og beskytter ejendommen mod fugt. En H2Oblock er væsentlig billigere end omfangsdræn og andre kendte løsninger.

Pris fra kr. 26.900.-

Inkl. moms og montage. Returret samt 10 års funktionsgaranti.

Bestil et

GRATIS FUGTTJEK

på www.h2oblock.dk/hu eller ring for info på 49 76 01 10

FØR Kronborg vinkælder udtørret - se reference på www.h2oblock.dk

- kendt for kvalitet siden 1926


ANNONCE

Har du svært ved at huske? HJÆLP DIT

BLODOMLØB Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der bl.a. medvirker til at bevare hukommelsen ved stigende alder. Kosttilskud med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

HUKOMMELSE Har du svært ved at huske, kan det være, fordi blodomløbet har brug for et lille boost. Mange oplever også, at det bliver sværere at koncentrere sig. Det er to sider af samme sag.

TRÆTHED Er du ofte træt eller oplever perioder, hvor du føler dig udmattet? Tempozil indeholder B6-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på kredsløbet. Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse, når man kommer op i årene, og til at fremme blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen. Når man kommer lidt op i årene, oplever mange, at blodomløbet ikke længere er i topform. Hukommelsen er ikke længere, hvad den har været – og hørelsen og synet er også blevet ringere. Det sker for alle mennesker og kan bl.a. skyldes forandringer i kredsløbet – især i de små blodkar. Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba - kendt for sin gode effekt på kredsløbet (mikrocirkulation). Kosttilskud med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

Mærk forskellen

SYNET OG HØRELSEN Ginkgo biloba fremmer blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen. Ginkgo biloba bidrager til et godt syn og en god hørelse.

Da ginkgo biloba indvirker på kredsløbet i de små blodkar, vil man med et dagligt tilskud af ginkgo biloba gradvist kunne mærke en positiv indflydelse på hukommelsen. Det vil også have indflydelse på f.eks. synet og hørelsen. Derudover indeholder Tempozil Vitamin B6, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Blodomløbet forandres med alderen

kroppen, får hjernen ca. 20 %. Når hjernen forsynes tilstrækkeligt med blod, er det med til at mindske f.eks. hukommelsesproblemer. Derudover er vitale organer som nyrer, lever og hjerte afhængige af et godt blodomløb for at fungere optimalt.

Et godt blodomløb Prøv Tempozil med bl.a. ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på blodcirkulationen i de små blodkar.

20 % er den andel, hjernen modtager af det blod, der cirkulerer rundt i kroppen. Når hjernen forsynes tilstrækkeligt med blod, er det bl.a. med til at mindske hukommelsesproblemer.

Sæt gang i blodomløbet Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på kredsløbet (mikrocirkulation). Kosttilskud med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse, når man kommer op i årene, og til at fremme blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen. Tempozil indeholder også Vitamin B6, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Læs mere på www.wellvita.dk

Af det blod, der cirkulerer rundt i

Ginkgo biloba og Tempozil Ginkgo biloba, eller tempeltræet som det også kaldes, vokser primært i Japan og er en meget stærk træsort, der har overlevet i mere end 240 millioner år. Tempozil indeholder udtræk fra ginkgo biloba, der er kendt for sin effekt på blodomløbet i de små blodkar. Mange mennesker verden over tager et dagligt tilskud med ginkgo biloba for at sætte gang i cirkulationen.

Prøv Tempozil til halv pris Tempozil kan prøves på leveringsservice til halv pris for første pakke. Netop nu: kr. 99,for to måneders forbrug. Ingen bindingstid. Betal efter at varen er modtaget.

Tempozil kan i Danmark kun købes via hjemmesiden www.wellvita.dk eller via telefon 82 30 30 40. Hverdage kl. 8-16. Kundeservice er altid parat med råd og vejledning.


18

Solceller - en af de sikreste Sådan får du fliserne grønne investeringer pæne igen En investering i solceller giver både et højt afkast og høj sikkerhed. Og så er det godt for miljøet.

Er dine fliser grimme af flisepest og algebelægning? Med professionel fliserens opnår du det pæneste og mest holdbare resultat. Lige nu kan du opnå 20% rabat og få ”ny” flisebelægning inden sommer.

I en usikker tid søger mange til sikre investeringer, som oftest giver et lille afkast. Et solcelleanlæg på egen bolig giver faktisk både højt afkast og høj sikkerhed. Du producerer en stor del af dit eget el og den besparelse du opnår, giver typisk et afkast på 6-10% om året. Samtidig hjælper du klimaet ved at reducere din CO2 udledning.

Flisepest er de hvide grimme plamager, der ofte har sat sig fast i fliserne efter vinteren. For at opnå et resultat der får flisebelægningen til at fremstå helt ny, er professionel fliserens den sikreste og mest optimale løsning. Og som sidegevinst fjernes mos og ukrudt mellem fliserne samtidig.

Et solcelleanlæg til en bolig koster typisk mellem 50.000 til 110.000 kr. og holder i 20-30 år med minimalt vedligehold. Du kan vælge mellem et almindeligt anlæg og et hybridanlæg med batteri som gemmer strømmen til natten. Sidstnævnte er en lidt større investering, men det samlede afkast er typisk 60% højere set over anlæggets levetid.

Nanostone har mange års erfaring med professionel fliserens og tilbyder landsdækkende service med 15 års garanti. Nanostone bruger kun miljøvenlige og skånsomme løsninger. Nanostones produkter er miljøgodkendt og biologisk selvnedbrydeligt. Du kan bestille en gratis og uforpligtende prøve-rens af mindre fliseareal, og på den måde har du de bedste forudsætninger for at forestille dig det færdige resultat.

Tilskudspulje lukker 31. maj

Lige nu findes en tilskudspulje som lukker den 31. maj i år, så det kan nås endnu. Tilskuddet er typisk på 10-25.000 kr. og du kan samtidig udnytte håndværkerfradraget.

Professionel fliserens siden 2008

Solceller er en væsentlig bedre investering end at sætte pengene i banken. Og indtil den 31. maj kan du få tilskud.

Tilskudspuljen er begrænset og lukker den 31. maj 2020. Læs mere på www.vivaenergi.dk/tilskud

MARKISER!

Lige nu tilbyder Nanostone et kampagnetilbud, hvor du kan opnå 20% og samtidig kan du bruge håndværkerfradraget. Du kan høre mere på tlf.: 69 13 58 10 eller læse om håndværkerfradrag på www.skat.dk

Håndværkerfradrag og kampagnetilbud

Du kan se mere på www.nanostone.dk eller få yderligere information på tlf.: 69 13 58 10.

Vidste du, at du kan drage nytte af Statens håndværkerfradrag, når du får renset fliser?

Åbent hus lørdag den 16. maj og søndag den 17. maj fra 10.00-15.00

STIL 100 fra kr. 15.250

GRATIS

Somfy Motor STIL 700 fra kr. 21.950

Priserne er for markiser i 4,5 x 3 meter

VED KØB AF TERRASSEMARKISE

Besøg vores showroom: Svalehøjvej 28 · 3650 Ølstykke

TYSK KVALITET · PRODUCERET I DANMARK 5 ÅRS GARANTI · EKSISTERET SIDEN 1978 GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

WWW.GUNDSOE-MARKISER.DK · TLF. 46 73 05 38


ANNONCE

HJÆLP TIL DIT HÅR hårsække var lukkede pga. af styling produkter. Jeg har siden da prøvet alverdens ting. Alt fra stærkt B-vitamin til diverse shampooer og dråber. Men der skete intet. –Min søster arbejder i Matas, og for ca. 4 måneder siden anbefalede hun mig, at prøve kosttilskuddet Hair Volume™. Som hun sagde; kunderne kommer igen og igen for at købe disse tabletter og de siger, at de ikke ”kan leve uden”, så hun synes de var værd at prøve.

Flot hårvolumen –Tyndt hår ligger til vores familie og sidst jeg var til frisør, udbrød hun ”Sig mig lige hvad har du gjort ved dit hår”. Det er blevet kraftigere og flottere. Håret er en stor del af ens selværd, så jeg har virkelig fået min selvtillid tilbage, efter jeg er begyndt med Hair Volume.

FØR

Fortvivlet over mit hår

DIN HÅRTABLET MED INGREDIENSER FOR NORMAL HÅRVÆKST Hair Volume™ er en hårtablet og den eneste tablet på markedet, der indeholder æble ekstrakt med procyanidin B2. Tabletten forsyner også hårsækken med biotin og zink, der bidrager til opretholdelse af normalt hår.

Klinisk dokumenteret hårtablet

Her købes Hair Volume

Nyt klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 2 måneder og blev yderligere bekræftet efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt.

Hair Volume kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

Det hele startede, da jeg fik mit første barn for nu 31 år siden. Mit hår ændrede sig, og jeg blev mere og mere fortvivlet over, at mit hår var så tyndt, at man kunne se min hovedbund. Jeg troede, at det skulle være sådan resten af mit liv, men nu har jeg endelig fundet Hair Volume™ med biotin, der hjælper mit hår.

T

ina er 55 år og arbejder som børnehaveklasseleder. –Jeg har i mange år været virkelig fortvivlet over den forandring der skete med mit hår, da jeg fik børn. Det var både tyndt og meget fint. Til sidst kunne man nærmest se min

hovedbund. Det gør noget ved ens selvværd, så jeg var virkelig ked af det.

Min søster anbefalede Hair Volume –For år tilbage fik jeg at vide, at mine

Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store

MIN HISTORIE

Modelfoto

Jeg sover roligt hele natten uden at vågne!

Mange af os kender irritationen over ikke at kunne sove igennem om natten. Du vender og drejer dig; tanker og bekymringer kører rundt i dit hoved. Elin, 62, kendte det kun alt for godt og prøvede Melissa Dream™.

Elin har i de seneste par år sovet uroligt og ofte været vågen flere gange i løbet af natten. – Det er frustrerende at ligge i sin seng og vende og dreje sig. Om dagen havde jeg svært ved at koncentrere mig, fordi jeg var træt. Jeg gik hele tiden rundt om mig selv, uden at få noget fra hånden – simpelthen fordi jeg fik for dårlig søvn.

sam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb det online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

Dejligt at vågne frisk og udhvilet – Det er en skøn følelse! Når jeg vågner, er jeg fuld af overskud. Jeg tager to tabletter, ca. 1 time før jeg går i seng. Jeg var slet ikke klar over, hvilken indflydelse søvnen havde på min livs-glæde. Nu føler jeg mig virkelig frisk og glad, siger Elin.

Hvor kan du købe Melissa Dream ? Melissa Dream kan købes i Matas, HelDin lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store


22.522

Bosch gasfyr Bosch gaskedel - KAMPAGNEPRIS fra Kr. 23.900 Bosch gaskedel - KAMPAGNEPRIS fra Kr. NU med op til 15 års garaNti fra kr. 23.900 Bosch gaskedel og varmtvandsbeholder Type 14-5 BoschCondens gaskedel5000W og varmtvandsbeholder • Høj virkningsgrad. Type Condens 5000W 14-5 Høj elvirkningsgrad •• Lavt forbrug. • Lavt Høj virkningsgrad el- forbrug •••Lydsvag. Lavtvirkningsgrad el- forbrug Høj Lydsvag •••Indbygget klimastyring Høj virkningsgrad Lydsvag • incl. Lavt el- forbrug Indbygget klimastyring udeføler. • incl. Lavt el- forbrug Indbygget klimastyring Lydsvag udeføler. •••Servicevenlig. Lydsvag Servicevenlig Indbygget klimastyring Servicevenlig •••Solvarme kompatibel. Indbygget klimastyring Solvarme kompatibel incl. udeføler. •• Hybrid Solvarme kompatibel varmepumpe Servicevenlig 5 års års totalgaranti ••kompatibel. Servicevenlig 5 totalgaranti Solvarme kompatibel •••5Solvarme års garanti.kompatibel 5 års års totalgaranti •• 5 totalgaranti Inkl. moms ogog Inkl. moms og Inkl. moms og Inkl. moms HMN standardmontering HMN HMN standardmontering HMNstandardmontering standardmontering Inkl. moms ogtilskud Mulighed for tilskud HMN Mulighed forfor HMN Inkl. moms ogtilskud co2 tilskud Mulighed HMN HMN standardmontering Mulighed for håndværkerfradrag Mulighed for håndværkerfradrag HMN standardmontering Mulighed for håndværkerfradrag Mulighed for håndværkerfradrag

5 års tryghedsgaranti for kr. 2.000,Incl. 5 års tryghedsgaranti Vores garantidækker dækkeraltalt arbejde vi har udført ifm. installationen af gaskedlen. Det Vores garanti arbejde vi har udført ifm. installationen af gaskedlen. Incl. 5 års tryghedsgaranti anbefales at forudsætter få et serviceeftersyn hvertáandet år,i vores forudsætter derfor 2 Vores garanti 2 servicebesøg 1350 kr. den 5 garanti årige periode. Vores garanti dækker altalt vivihar udført installationen gaskedlen. Det servicebesøg á 1350 kr. iarbejde den årige periode. Til du for alt bøvl og Til gengæld slipper du for bøvl5og rykker ogsåifm. udgengæld uden for slipper normalafarbejdstid, hvis der anbefales at fåud et serviceeftersyn hvert andet år, vores garanti forudsætter derfor vi rykker også uden for normal arbejdstid, hvis der mod forventning skulle være2 mod forventning skulle være problemer med din installation. servicebesøg á 1350 kr. i den 5 årige periode. Til gengæld slipper du for alt bøvl og problemer med din installation. også ud sliddele på gaskedel vi rykkerUdkørsel også uden fordin normal hvis mod skulledage være -- Gælder og fejlfinding på arbejdstid, gaskedler fra kl.der 08.00 tilforventning 20.00 alle ugens og fejlfinding på fra- kl. til 20.00 alle ugens dage dage problemer med din installation. -- Udkørsel Telefonservice oggaskedler fejlfinding fra08.00 kl. 20.00 til 22.00 alle ugens og og fejlfinding - fra på kl. 20.00 til 22.00 ugenstil dage -- Telefonservice Udkørsel fejlfinding gaskedler fra alle kl. 08.00 20.00 alle ugens dage -Vi Telefonservice og fejlfinding - fra kl. 20.00 til alle ugens dagehænder har kørt kørt servicepåpåBosch Bosch gaskedler siden 1994, så22.00 hos eri trygge du i trygge – Vi har service gaskedler siden 1994, så hos os eros du hænder – derfor givervividig dig tryghedsgaranti. derfor giver 55 årsårs tryghedsgaranti. Vi kørt på Boschpå gaskedler siden 1994, så hos os er du i trygge hænder – Se mere omservice tryhedsgarantien på fugsangvvs.dk Sehar mere om tryhedsgarantien fugsangvvs.dk derfor giver vi dig 5 års tryghedsgaranti. Se mere om tryhedsgarantien på fugsangvvs.dk

Mulighed forfor tilskud HMN Mulighed tilskud Incl. 5 års tryghedsgaranti Kampagnepris inkl.HMN moms Mulighed for håndværkerfradrag Mulighed for håndværkerfradrag Kampagnepris inkl. moms Kampagnepris inkl. moms Kampagnepris inkl. moms og standardmontering og standardmontering og standardmontering Incl. 5 års tryghedsgaranti Kampagnepris inkl. moms og standardmontering Kampagnepris inkl. moms og standardmontering og standardmontering

kr. 29.995 kr. 29.995 kr. 30.00032.000 kr. -2.200 kr. -3.500 kr. op tilkr. -2.973kr. -3.500 32.000 kr. -4.500kr. kr. -4.600 30.000 kr. -4.500 kr. -4.600 kr. kr. -3.500-3.500 kr. kr. -4.600-4.600 kr.

21.900 kr.

23.295 kr. 23.522kr. kr. 23.900

21.900 kr.

23.900 kr.

BRDR. FUGLSANG VVS A/S BRDR. FUGLSANG VVS A/S

Tlf. 44 68 72 00 Se vores fine anmeldelser påTlf. 44 68 72 00 Trustpilot Se vores fine anmeldelser på Trustpilot

Certified

Climate Partner Certified Climate Partner

Schøller st ål – k valitet s trapper & værn

Når design & kvalitet møder smukt dansk håndværk

4

5

NU kr., incl. moms

23.900,-

• gratis opmåling • mulighed for montering

20% rabat

3

Normal pris kr, incl. moms. 29.375,-

For at sikre højeste kvalitet tilbyder vi altid følgende:

Normal pris fra kr, incl. moms. 3.700,-

1

Priserne er for den viste model og uden montering & fragt.

2

NU fra kun kr. 2.960,incl. moms

Priserne er uden montering & fragt.

Schøllerstål

1

Vores populære hovedtrappe. Enkelt og let design.

Ringager 9 - 11 • 2605 Brøndby Tel. +45 7025 3630 • Mail : info@schollerstaal.dk

2

Terrasetrappen, som fås i forskellige størrelser – og fremstilles efter ønskede mål

www.schollerstaal.dk • www.steelsupply.dk

3

Rustfrit værn med glas.

4

Galvaniseret værn til din trappe, fås også malet.

5

Rustfrit værn med medløbere.


Går tyven ind når du går ud? 10 - 2RABAT 0 - 30 på lå % se lige

nu

GRATIS SIKKERHEDSTJEK BESTIL NU, FØR DET ER FOR SENT

Hvilken nøgle har du? Ruko 500 Bør

nde

mgåe o s e t f i k uds

Ruko 600

GR

Få et sikkerhedstjek af dine låse

AT IS

Vi gennemgår dine låse og viser dig hvordan du bedst muligt sikrer dig, din familie og dit hjem mod indbrud.

iftes

Bør udsk

Bestil tid NU

Ruko 1200 EVVA EPS+

Låse n a t i T aler anbef Kopibeskyttet

719 917 00 Godkendt af forsikringsselskaberne

www.titanlåse.dk • Tlf. 719 917 00 (Kl. 8.00-18.00) • info@titanlåse.dk Tiatan låse.indd 1

01.05.2020 12.32


ANTOCYANINER OG LUTEIN STYRKER ØJET

Hjælp dine øjne med blåbær Blåbær indeholder lutein og antocyaniner, som styrker blodgennemstrømningen og synsevnen i øjet. Kosttilskud med blåbær kan derfor hjælpe dine øjne og dit syn.

JEG HAVDE SKYGGER OG SORTE PRIKKER I MIT ØJE

Blue Berry har hjulpet mit syn Karen-Margrethe er 72 år og pensionist. Da hun pludselig begynder at få lysglimt, skygger og sorte prikker i øjet blev hun bekymret. Det var virkelig generende, og hos lægen fik hun konstateret glaslegemesammenfald. – Jeg blev virkelig ked af det, men efter kun en måned med kosttilskuddet Blue Berry, har jeg stort set ingen gener i mit øje mere. Det havde jeg aldrig selv troet var muligt! Mit syn var forvirret

Karen-Margrethe er 72 år og pensioneret pædagog. Hun har altid været frisk og passet godt på sig selv.Hun spiser sundt, og er aktiv. Derfor var det også noget af et chok, hun fi k, da hun var ved øjenlæge lige før jul. –Jeg fi k nemlig konstateret glaslegme-sammenfald i mit ene øje. Det startede som lysglimt, skygger, streger og prikker i øjet, som faktisk tiltog i løbet af dagen. Det var meget ubehageligt og forvirrede mit syn.

Ingen garanti for at det ville blive bedre

–Min øjenlæge kunne ikke garantere mig, at det ville blive bedre, måske med tiden, men det ville aldrig gå væk sagde han. Han fortalte, at det var aldersrelateret, og at jeg måtte lære at leve med det. Jeg var temmelig ked af det, da jeg gik hjem fra øjenlægen.

Havde læst om Blue Berry

–Jeg har tidligere læst om Blue Berry, og jeg var villig til at forsøge hvad som helst. Jeg købte en æske og tog 2 tabletter som foreskrevet på æsken.

Ingen gener mere

–Tænk! Allerede en uge efter jeg startede med Blue Berry kunne jeg mærke en forandring til det bedre. 14 dage efter var det bare endnu bedre, og nu efter en måned har jeg så få gener, at jeg slet ikke tænker over det mere. Det er helt fantastisk. Jeg er så glad for, at jeg begyndte på Blue Berry tabletterne og jeg holder ikke op igen. Jeg er helt sikker på, at det er dem, der har hjulpet mig. Jeg håber, at jeg med min historie kan hjælpe andre, som har det lige som jeg.

Kosttilskud med blåbær og lutein er populære hos mange, som vil beskytte deres øjne mod problemer med den gule plet, grøn stær og grå stær. På hylderne i helsekostbutikker finder man Blue Berry™. At blåbær er en indlysende ingrediens i kosttilskuddene beror blandt andet på, at de er rige på C-vitamin, som er en beskyttende antioxidant. Desuden indeholder blåbær farveingredienser eller antocyaniner (også kaldet antocyanosider), som man anser for at kunne forbedre nattesynet. Antocyaninerne øger tilmed blodcirkulationen i øjet, hvilket er vigtigt, såfremt man lider af aldersforandringer i den gule plet i øjet. Den gule plet sidder i nethinden og betyder, at vi kan se detaljer og skelne farver. Problemer med den gule plet (macula) er den almindeligste årsag til dårligere syn hos ældre. I den gule plet findes det gule farvestof lutein. For at oparbejde et pigment-forråd i øjet er

det nødvendigt, at man spiser for-eksempel spinat, grønkål, broccoli og majs. Det beskytter også øjet mod det skadelige UV-lys. Men det kan være svært at få tilstrækkeligt med lutein via kosten. Forskerne anbefaler et dagligt indtag på mellem seks og ti miligram lutein per dag. Der findes ikke belæg for at effekten bliver bedre ved et højere indtag.

Blue Berry er rig på lutein – det naturlige stof, der danner basis for øjets gule plet, som bruges til at se skarpt med.

Derfor er Blue Berry så god Sunde øjne og vitalitet med Blue Berry™. New Nordic’s Blue Berry tabletter hjælper med at bevare sunde øjne og et normalt syn. Blue Berry er rig på lutein, det naturlige stof, der danner basis for øjets gule plet, som bruges til at stille skarpt med.

Helsetabletten til dine øjne

I dag er forskere enige om, at der er en sammenhæng mellem det høje indhold af aktive substanser i blåbær og øjets sundhed. Det er normalt, at man mærker aldersforandringer i øjet. De fleste begynder at tage Blue Berry, når de føler, at deres syn

ændrer sig, men der er ikke noget i vejen for, at du starter tidligere. Blue Berry er baseret på ekstrakt af blåbær, lægeøjentrøst og tagetesblomst standardiseret til at indeholde 10 % lutein samt øjenvitamin (vitamin A) og mineraler. Har du lysst til at prøve Blue Berry, kan de købes hos Matas og helsekostbutikker og nogle apoteker.

At se bedre, er at leve bedre !

Dine øjne har travlt hver dag. Du læser, kører bil, arbejder foran computeren eller ser fjernsyn. Du er afhængig af dine øjne og dit syn, så det er ikke underligt, at forringet

syn er en af de største aldersbekymringer. EYE Formula Plus fra KAL er sammensat efter den nyeste Mange får forringet syn med alderen. Årsagen forskning for hvilke ingredienser, en øjenpille skal indeholde til dette er en forringelse af øjets evne til at for at holde øjne, syn og blodkar aktive. fokusere. Når vi bliver ældre, kan der ske en hærdning af linsen og ofte svækkes øjets Nyudviklet kombination med hele 24 ingredienser til støtte for dit muskler. Det er afgørende at synsindtryk syn - langt flere end tilsvarende produkter på markedet. Anvendes optages i den ”gule plet” (Makula Lutea) til tørre øjne. Bidrager til på normale slimhinder virker fugtgivende. nethinden.Kan Den kombineres gule plet er ansvarlig for det med Spektro, All Omega og Cal-Mag 1:1 Citrat. centrale syn. Til kvinder og mænd. Du kan se mere om Blue Berry på KAL – fra eller samme producent som Solaray. Eye Formula Plus: Ginkgo Biloba bidrager til det www.newnordic.dk få yderligere perifere kredsløb.Vit. A, biotin og niacin vedligeholder dine slimhinder, normale slimhinder information på tlf.fugtgivende. 46 33 76 00. Tagetes og blåbær bidrager til normalt syn. Natur Energi sælger mere virker

end 100 forskellige kosttilskudsprodukter fra Solaray og KAL. Alle produkter fra Natur Energi er registreret i Danmark. Sælges i din lokale Matas og Helsekostbutik.


23

Gode tips til haven i maj Maj er en god plantemåned, og med nye planter gør du noget godt for haven og humøret. Glæden ved at være i haven består selvfølgelig ikke kun i at plante nyt. At holde liv i det der allerede er, og give de bedste betingelser er en af haveglæderne. Og maj måned er en fantastisk tid i haven. Du finder mange flere tips til haven på www.husoghaveavisen.dk/ haven/

Husk at vande

Nyplantede buske, træer og stauder, der endnu ikke har udviklet dybe rødder skal vandes. De må ikke tørre ud, så vær opmærksom på at vande, hvis det er tørt og varmt. Også hvis det blæser meget udtørrer planterne og har brug for mere vand.

Støtte til stauder

Har du stauder der har svært ved at stå selv, når de er blevet store, kan du let lave støtter.

Syrener indenfor

Sæt nogle store kviste eller grene ned, som blomsterne kan støtte sig opad.

Beskærer du dine syrener nu, ser det fantastisk ud at sætte grenene i en vase indenfor og nyde at de springer ud i løbet af få dage.

Roser skal gødes

De storblomstrende roser, der blomstrer flere gange i løbet af sæsonen, er opmærksomhedskrævende. De bør have en håndfuld gødning hver måned frem til august, og husk også at vande her.

Formklip de stedsegrønne

Maj er et godt tidspunkt at beskære og formklippe f.eks. taks og buksbom. Du kan forme i kugler, kasser eller hvad fantasien tillader. De skal normal studses igen til august, hvis du vil have en skarp form hele året.

Lavendel i køkkenhaven

Vil du have en naturlig afgrænsning af køkkenhaven, er lavendel en flot plante, der samtidig tiltrækker bestøverne.

Hvis du vil betale for meget for dine nye vinduer!

Klip hortensia

Så glem bare at spørge os

I maj kan du klippe de visne blomsterstande af på din hortensia, så den fremstår flottere ved sommerens blomstring. Klip blomsterstandene af lige over det første kraftige skud. Vil du have store, flotte blomsterstande på hortensiaer, skal du skære planterne cirka en tredjedel tilbage nu.

UD FORÅRisSduThaILr brBug for Bestil nu, hv til sommer! nye vinduer

Danmarks billigste i træ og plast www.vikavinduer.dk

25% moms

Det Geniale Sækkerør SPARER TID

 Kun 249,-

SPARER PENGE SPARER MILJØET

Køb nu på bagpipe.com VIDEO DEMONSTRATION

Spar 24% på momsen. Vi kan alligevel ikke bruge den til noget. Afhent på vort tyske lager og slip med 19% moms.

oms Køb med tysk m

Se mere og find dine priser på vores hjemmeside: www.vikavinduer.dk

A/S VIKA vinduer A/S

VIKA vinduer A/S • Tværgade 3 DK 6330 Padborg Tlf. 7367 5060 • Fax 7367 5061 email: vinduer@mail.dk


Stil toilettet i blød og fjern bakterierne under skyllekanten Gule rander og kalkplamager er et udbredt problem i toiletkummen. Den nemmeste måde at få en helt hvid og ren toiletkumme, er ved at sætte toilettet i blød. Alle er blevet ekstra opmærksomme på håndhygiejne og rengøring. Men selv på de reneste badeværelser opstår der stadig gule rander i toiletkummen. Det er nemlig aflejring af kalk fra vandet, og de grimme gule kalkplamager kan være nærmest umuligt at slippe af med.

Det specialudviklede toiletrensemiddel er skånsomt mod emaljen og miljøet, men sær-

Komplet tilbud på alt til dit tag indenfor 24 timer Professionel vejledning gennem hele byggeperioden

PR. M2

4995

SPAR

200,pr. m

2

(ex. moms 39,96)

Rubin

PR. M2

4995

(ex. moms 39,96)

SPAR

120,pr. m

2

Safir H-10

Sortglaseret

Sort ædelengoberet

PR. RULLE

PR. M2

259

98

SPAR

169,-

(ex. moms 207,98)

Izobit overpap - Sort

En ballon klarer arbejdet

Den nemmeste og mest effektive måde at slippe af med de gule rander er ganske enkelt ved at sætte toilettet i blød. Toiee Toilet Plug er en specialudviklet ballon, der nedsænkes i vandlåsen. Ballonen pumpes op, så den lukker vandlåsen til, og derefter fyldes toiletkummen med vand. Det specialudviklede toiletrensemiddel tilsættes, og på den måde sættes toilettet i blød. Det kan stå en halv times tid eller eventuelt natten over, og når toiletballonen efterfølgende fjernes, er resultatet en hvid kumme uden kalkrester og grimme plamager. Det er ikke bare nemt, men utroligt effektivt.

VILDT BILLIGE BYGGEMATERIALER

39

95

(ex. moms 31,96)

På www.husoghaveavisen.dk/huset/ kan du læse mere om hvordan du nemt og enkelt kan få toiletkummen til igen at se ny og ren ud. Du finder også en video der viser, hvor enkelt det gøres. Yderligere information på www.toiee.dk

(ex. moms 15,98)

SPAR

55%

URSA Glasuld

U37 | Ruller | 95 mm Flere varianter på nettraelasten.dk

SPAR

50,pr. m2

PR. STK.

129500 (ex. moms 1036)

SPAR

56%

Benders Palema 2K Sort Ovenlysvinduer

Dør 95x210 cm

deles effektivt mod kalk og fjerner bakterierne der ”gemmer” sig under skyllekanten. Kummen efterlades skinnende ren.

1998

Inkl. GRATIS 3-lags undertag & Axis AAX | 55 x 78 cm 3,1m 38x73mm C-18 lægter pr. m2 Flere varianter på nettraelasten.dk

SBS | PF 5200 IZOBIT Svejseunderpap - 32998

Toiee Toilet Plug kan købes i byggemarkeder over hele landet samt online i byggemarkedernes webshop.

PR. M2

Gulvisolering S-60

00 1698 (ex. moms 1358,40) PR. STK.

Dansk Produceret

Vindue 119x119 cm

00 1398 (ex. moms 1118,40) PR. STK.

40%*

100 MM 3698 pr. m2 150 MM 5398 pr. m2 220 MM 8198 pr. m2

Kontakt os: Tlf. 86 86 25 50 | E-mail: salg@nettraelasten.dk

Frit leveret Jylland/Fyn

Vinduer og døre SPAR Vedligeholdelsesfrie

50%

Vinduer & døre * På vejledende priser

SPAR

Priserne er inkl 25% moms

SPAR

63%

ved lejlighed og ved køb over 15.000,-

Levering til Sjælland efter aftale. Østervang 99, 7441 Bording Tilbuddene gælder t.o.m. 30. maj 2020 | Begrænset lager | Først til mølle

Tagstens priserne er v/max lægteafstand. Gælder v/min 120 m² og ved køb af komplet tag.

Brug vandet fra oven April måned var knastør sammenlignet med andre år. Men derfor er der alligevel god grund til at overveje, om der er plads til en regnvandstønde. Regnvandsopsamling er godt for både økonomi og miljø. Derfor giver det god mening, hvis du har en regnvandstønde. I byggemarkeder findes der særlige regnvandstønder, der kan tilsluttes de eksisterende nedløbsrør. Men du kan også blot opsamle i en stor balje eller spand. Regnvandet er jo kalkfrit, og planterne vil sætte pris på det.

PROBLEMER MED HUDEN?

KLØE UREN HUD BARBERKNOPPER INTIMBARBERING

Propolis cremen er desinficerende og medvirker til at undgå bakterie- og svampeangreb. Propolis cremen er meget drøj i brug og fedter ikke. Yderligere oplysninger kan fås på tlf. 47 10 01 64 og på www.danasan.dk Forhandles af Matas, apoteker og helsekostbutikker.

Nu har du en tagmembran på ca. 1,3 mm, meget stærk og fleksibel helt uden samlinger.

Flydende membran holder helt tæt Nu kan du sikre dig mod utætte tage eller andre steder, hvor vand kan trænge ind. HYPERTECTUM® er et tætningsprodukt, der med sikkerhed vil tætne dine utætheder på huset. Den 2-lags flydende polyuretan membran, er som en dug helt uden samlinger og er 100 % tæt.

Hypertectum kan anvendes på bl.a.:

HYPERTECTUM® har en utrolig stærk vedhæftningsevne og hæfter på stort set alle overflader. Derudover har membranen en fleksibilitet på op til 600 %, hvilket gør, den tåler stående vand i 365 dage om året.

• Flade tage med gammel tagpap

Let at påføre

• Beton dæk

Hypertectum flydende tagmembran påføres let med pensel eller malerrulle, og fungerer nemt som ”gør-det-selv” produkt. Roofer ApS forhandler produktet og tilbyder også at udføre arbejdet med den flydende membran; både til private men også industritage. Roofer ApS kontaktes på tlf.: 81 11 09 11 eller på mail: roofer.aps@gmail.com

• Eternit tage • Skiffer tage • Garage/carport • Altaner • EDPM dug • Tagrender/skotrender


MAGNESIUM™ MALAT VAR LØSNINGEN

Al uro i mine ben er væk! Jytte er næsten 70. – Jeg har vel de samme småskavanker, som så mange andre på min alder, og mange af dem kan jeg sagtens leve med. Men en ting som plagede mig voldsomt var uroen i mine ben. Jeg sov dårligt om natten, og det var først da min nabo anbefalede mig magnesium™ malat fra New Nordic, at jeg fik ro i mine ben. at prøve magnesium malat kapslerne fra New Nordic, som havde gjort en forskel for hende.

Virker for mig

–Jeg må sige at magnesium™ malat kapslerne har virker fantastisk for mig, jeg købte dem i Matas. Mine ben har det rigtig godt. Jeg føler at min krop fungere, jeg sover fantastisk og vågner stort set aldrig mere om natten med uro i mine ben. Det er skønt, og jeg takker mange gange magnesium™ malat fra New Nordic for hjælpen.

Magnesium fra New Nordic er bedst i test !

Magnesium™ malat fra New Nordic har fået en suveræn førsteplads på forbruger-test.dk. Testportalen har vurderet 8 magnesiumtilskud, men det var altså magnesium™ malat fra New Nordic der løb med sejren. Magnesium™ malat fra New Nordic indeholder den letoptagelige magniumkilde magnesium malat kombineret med fransk maritim fyrrebark og sort peber, hvilket gør kombinationen effektiv og helt unik. Mange danskere spiser dagligt et tilskud af magnesium, men det er vigtigt at få en magnesiumkilde, som har en høj optagelighed, da så meget magnesium som muligt skal ud i cellerene. Magnesium malat anses for at have den bedste optaglighed. Har du tendens til uro i benene, lægkramper og svært ved at sove ? Måske mangler dine celler magnesium. 90% af kroppens magnesium sidder nemlig i cellerne. Magnesium sikre bl. a. en normal muskel- og nervefunktion, understøtter immunsystemet og bevarer knoglerne stærke. Faktisk deltager magnesium i over 300 forskellige fysiologiske processer i kroppen, og over halvdelen af alle danskere mangler magnesiun helt uden at vide det.

Magnesium malat har en høj optaglighed i kroppen

Magnesium malat er en kilde, som er forholdsvis ukendt i Danmark. Dens forbindelse fremstillet ved at kombinere magnesium med æblesyre. Det betyder at kilden er organisk bundet og ikke fremstillet i et laboratorium. Magnesium malat antages at være bedre absorberet end andre former for magnesiumtilskud. Studier har sammenlignet flere magnesiumtilskud og fandt, at magnesium malat leverede det mest biotilgængelige magnesium. Det betyder, at mere magnesium blev absorberet i cellerne og er tilgængeligt til brug, sammenlignet med andre typer tilskud.

Unik kombination

Magnesium™ malat fra New Nordic indeholder manesium malat kombineret med fransk maritim fyrrebark, som i flere hundrede studier har påvist, at de understøtter venernes og kapilæernes funktion. Derudover indeholder kapslen både sort og lang peber om støtter optagligheden af urterne i kroppen. Du kan se mere om magnesium™ malat på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

Modelfoto

–Det murrede i mine ben hver aften, når jeg skulle sove. Jeg sov dårligt, og vågnede mange gange i løbet af natten. Det var virkelig ubehageligt, og jeg følte konstant, at jeg var i underskud af søvn. Min nabo anbefalede mig

Her er den enestående naturpille, der hjælper med at opretholde en normal prostatafunktion Bevar din prostatfunktion

Over halvdelen af danske mænd over 50 år oplever typiske alderdomstegn på grund af forstørret prostata. En slap stråle når de tisser, oftere toiletbesøg da blæren ikke tømmes helt og trang til at tisse om natten, så den gode nattesøvn forstyrres. Det, der sker for mange med alder men er, at prostatakirtlen vokser og trykker på urinrøret. Strålen bliver slap og blæren tømmes ikke ordentligt. Med naturpillen fra New Nordic kan du nu sørger for at bevare en normal prostafunktion.

Prostata

New har skabt en fantastisk produkt til prostatafunktionen

New Nordic er en af Skandinaviens førende virksomheder indenfor kosttilskud baseret på urter. Virksomheden, der har 30 års erfaring med at undersøge effekter af naturens gavnlige substanser, har netop skabt en helt ny formulering af urter og næringsstoffer, der hjælper med at bevare en normal prostatafunktion. Produktet hedder Prosta Vital™.

Derfor er Prosta Vital så god

Indholdet og kombinationen i pillen er helt særlig og enestående på markedet. Tabletten indeholder ekstrakt fra græskarkerner, blommebark, fransk maritim fyrrebark og galangarod samt lycopene og vitamin K2 og vitamin D. Alt i alt en fantastisk sammensætning. Græskarkærne ekstrakt hjælper prostatafunktionen. og vitamin D er gavnlig for en sund celledeling.

Du kan se mere om Prosta Vital på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.


ANNONCE

”NYT LIV TIL DIN TARM”

Jeg har bøvlet med maven i mange år Mange danskere døjer med træg mave og det er ødelæggende for humøret i hverdagen. Anne er en af dem, men så prøvede hun Wild Biotic™ en kapsel med mælkesyrer fra honning og pollen. Var ked af maven nne bor udenfor København. I

Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store

HUDPIGMENTERING

Modelfoto

Ked af mine mørke pletter De mørke pletter skæmmede mit ansigt

af det. Det gør noget ved ens selvværd. Jeg er dagligt i kontakt med mange mennesker, og er det første ansigt, som vores kunder møder i restauranten. Derfor brugte jeg hver morgen timer på, at lægge makeup. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange timer af mit liv jeg har brugt på at lægge foundation. Jeg var grædefærdig, og det eneste jeg bare håbede var, at pletterne en dag ville forsvinde.

Din lokale

helsekost

–Jeg har en veninde, som arbejder i Matas. For ca. et halvt år siden fortalte hun mig, at de havde fået et nyt produkt på hylden. Det hedder Skin Care™ Pigment Clear, og er til normal hudpigmentering. Hun anbefalede mig at prøve det – fordi det arbejdede indefra. Hun har før givet mig nogle gode råd, så jeg besluttede mig for at prøve.

Smuk hud med naturlig glød

–Jeg synes det skæmmede mit ansigt utrolig meget, og jeg var virkelig ked www.newnordic.dk

Online Store

˚ v id

en

o g vid e nsk

PRISVINDENDE KOSTTILSKUD Wild Biotic™ det første produkt i verden af sin art og vandt den prestigefulde Danish Health and Science Award i 2018, da det først blev lanceret.

Prøvede Skin Care™ Pigment Clear

–Jeg har i rigtig mange år haft pigmentpletter i ansigtet. Jeg brugte hver dag foundation til at dække dem. Det var først, da jeg hørte om Skin Care™ Pigment Clear, at jeg fik hjælp til en flot og normal hudpigmentering. Hanne er 56 år. Sammen med sin mand driver hun en restaurant. –Jeg har i mange år haft nogle grimme mørke pletter i ansigtet.

• Et væld af forskellige mælkesyrebakterier • Flere forskellige fordøjelsesenzymer • En vifte af naturlige antioxidanter

8

Wild Biotic™ kapslen indeholder de undersøgte råvarer i kombination med

RÅ HONNING INDEHOLDER :

s 20 1

Nyt liv til din tarm

VIDSTE DU DET?

nd Science A ha w alt

ard

–Det viste sig at være et lykketræf, og at min skepsis var ubegrundet. Wild Biotic™ kapslerne er virkelig gode. Allerede indenfor den første måned kunne jeg mærke det i min krop og ikke mindst i maven. Min fordøjelse fungerer som et urværk, og jeg har det rigtig godt. Åh hvor ville jeg dog ønske, at jeg kunne have fået Wild Biotic™ for mange år siden. Min familie siger også, at jeg er blevet en helt ny og glad mor. Det er skønt.

Wild Biotic™ kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

˚˚

Kapslerne er virkelig gode

Her forhandles Wild Biotic

˚ ˚˚

Honning har været brugt i årtusinder som husråd til sundhed og velvære. Man har længe været klar over, at rå honning indeholder et væld af fordøjelsesenzymer. I dag har svenske forskere fundet sammenhængen mellem rå honning og tarmens mikroflora. Rå honning indeholder fra naturens side mange forskelligartede mælkesyrebakterier, og det er sandsynligvis den fødevare med det rigeste naturlige indhold af forskellige gode bakterier.

andre tilsatte mælkesyrebakterier. Wild Biotic™ tilfører ”nyt liv” til din tarm og fordøjelsessystem i form af en bred vifte af forskellige mælkesyrebakterier inklusive bakterier der naturligt findes i bi-produkter. Alle kan tage Wild Biotic™. Tag to kapsler daglig i forbindelse med et måltid.

He

DERFOR ER WILD BIOTIC™ KAPSLEN SÅ GOD

–Jeg har været ked af det, for det påvirker min hverdag. Når min mave ikke fungerer, føler jeg mig ikke tilpas. En dag læste jeg om Wild Biotic™ med et naturligt indhold af mælkesyrebakterier fra honning og bi-produkter. Jeg har før hørt at rå honning indeholder mange gode fordøjelsesenzymer, men jeg var ikke klar over, at rå honning også kan indeholde naturlige mælkesyrebakterier. Min skepsis til naturprodukter har altid været stor, men mit ønske om en velfungerende mave var alligevel større, så jeg besluttede mig for at købe en pakke.

Modelfoto

mange år har hun, som så mange andre danskere, været påvirket af en fordøjelse der ikke fungerede helt, som man kan forvente. Men en dag fandt Anne løsningen, og nu er hun den glade Anne igen, fuld af overskud og smil. –Jeg har siden ungdomsårene bøvlet meget med hård mave og oppustethed. Nogen gange har det været bedre, men det har aldrig været helt godt.

Danish

A

–Jeg er lykkelig for, at jeg lyttede til min veninde. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har været glad, når jeg har set mit eget spejlbillede. Førhen overskyggede pletterne alt. Det er første gang i årevis,

at jeg ikke behøver at gå med foundation. Min hud ser frisk og klar ud, og jeg har fået masser af selvtillid, fortæller Hanne glad.

Her forhandles Skin Care™ Pigment Clear Skin Care™ Pigment Clear kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www. newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

ab


C

M

Y

CM

MY

CY

Dansk total.pdf

1

28.01.2020

11.31

JyskAlgerens BILLIGJyskAlgerens ALGEBEHANDLING Billig algebehandling dit tag! ! AF DIT TAG OGafFLISER Algebehandling er en billig måde at vedligeholde dit tag på. Vores algefjerner er yderst effektiv: Mos og alger dør med det samme. Efter 4-5 mdr. ses den fulde virkning En Komplet algebehandling gør dit tag i stand til at klare det danske vejr i de næste på år. Algebehandlingen forebygger også frostskader.

Algebehandling forlænger tagets levetid

TILBUD KUN 895 DKK* for et plan 895

Mange døjer med alger på taget. Med en professionel algebehandling holder dit tag længere, og du slipper for skader og utætheder.

ogMOMS 995 for INKL. 2 plan

Mange husejere kender til alger på taget. Alger kommer som konsekvens af vores klima: fugt, vand og sollys. Når algerne først har sat sig, spredes de hurtigt.

Professionel algebehandling

Alger på tage virker som en svamp, der tilfører din tagkonstruktion fugt. Denne konstante tilførsel af fugt, kan give frostsprængninger og ødelægge din tagkonstruktion. Med en algebehandling kan du komme algerne til livs, og slippe for at skulle have nyt tag. Når algerne er fjernet fra dit tag, er basis for nye algedannelser også mindsket. De luftbårne algesporer der lander på dit tag, bliver lettere

*) Prisen er baseret på, at adgangsforholdene er i orden, og tagfladen ikke er over 350 m2.

Tillæg for andre bygninger.

MY

K

Fliserens: Kun kr. 49 pr m2 Vi renser fliserne, giver en gang algebehamdling for at fjerne de sidste sporer, kommer nyt sand på *) Prisen er baseret på, at adgangsforholdene er og til sidst en gang imprægnering. 2 Mindsteprisen er kr. 1500

Også fliserens

skyllet væk ved et regnskyl, og taget holder sig algefrit længere. En forebyggende algebehandling af taget forebygger skader som frostsprængninger og er en effektiv investering i et tag, der holder længere. Mos og alger dør med det samme, og efter 4-5 måneder ses den fulde virkning af behandlingen. Dansk Totalisolering udfører professionel algebehandling. Få yderligere information eller gratis uforpligtende tilbud på tlf.: 29 88 66 33.

49,-

.

pr. m2

Bestil allerede FØR i dag på: EFTER Tlf. 2988 6633 eller info@dansktotalisolering.dk

Bestil allerede i dag på:

www.dansktotalisolering.dk Tlf. 2988 6633 eller info@dansktotalisolering.dk

www.dansktotalisolering.dk

Smed støttestrømperne

MINE BEN VAR HÆVEDE OG TUNGE:

Modelfoto

Tove har i de senere år været nødt til at bruge støttestrømper hver dag. –Mine ben føltes tunge og det var anstrengende bare at gå det korte stykke ned i supermarkedet. Nu tager hun Active Legs™ hver dag og har smidt støttestrømperne.

veninder, som jeg spiller kort med hver tirsdag. I de senere ove er 81 år. Hun holder utrolig meget af år har jeg haft meget har altid godt at gå ture, og specielt hævede ben, og hvis kunne lide at glæder jeg mig til at jeg havde været ude komme op i byen. – Jeg gå på besøg hos mine at gå, var mine ben så

T

DERFOR ER ACTIVE LEGS TABLETTEN SÅ GOD ! Active Legs™ tabletten hjælper med at opretholde normalfungerende vener og blodkar. Den unikke kombination af bioaktive næringsstoffer i hver tablet, hjælper med at undgå følelsen af trætte ben efter længere tids ståen eller sidden. Tabletten, som er fremstillet i Sverige, indeholder en urtekombination af ekstrakt fra fransk maritim fyrrebark, rødvinsblade ekstrakt og sort peber plus vitamin C. Indholdet af rødvinsblade modvirker trætte og tung ben samt hjælper til at vedligeholde sunde vener i benene. Fransk maritim fyrrebark støtter en god blodcirkulation og indholdet af vitamin C bidrager til den normale dannelse af kollagen og en normal funktion af blodkarrene.

ANNONCE én tablet om dagen, så det var nemt at huske.Jeg er så glad for Active Legs tabletterne. Det er som om min gang er blevet mere let, og jeg kommer hurtigt omkring. Jeg har ikke problemer med tunge og trætte ben, så nu har jeg lagt støttestrømperne på hylden.

– Nu glæder jeg mig altid til, det bliver tirsdag, hvor jeg skal tunge og trætte om aftenen – også selv om i kortklub, og jeg er lykkelig for, at jeg har det kun var en meget så lette og friske ben, kort tur ned i superogså når jeg kommer markedet. Derfor var hjem fra en tur i superjeg nødt til at gå med markedet. støttestrømper hver dag. – Mine ankler var hævede, og jeg havde uro i benene. Jeg følte mig tung i hele kroppen, og jeg var ikke glad, så mit ellers gode humør forsvandt stille og roligt.

Hørte om Active Legs – I et ugeblad læste jeg om Active Legs™. Jeg købte en æske og gik i gang. Det er kun

BEVIS FOR SIKKERHED OG FUNKTION I dag har forskerne testet de naturlige planteforbindelser fra fyrrebark i mere end 200 undersøgelser. Især for virkningen ift. at fremme vaskulær sundhed og blodcirkulation. Resultaterne var så utrolige, at de blev offentliggjort i førende videnskabelige tidsskrifter, således at andre forskere og sundhedspersonale kunne blive bekendt med disse fremragende opdagelser. Dette er et bevis, du kan stole på.

Her købes Active Legs?

Active Legs™ kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost samt på apoteket. Fås også online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store


116

1904-2020

år MED ALTID LAVE PRISER

PRISERNE GÆLDER FRA DEN 14. MAJ SÅ LÆNGE LAGER HAVES, DOG KUN TIL OG MED DEN 20. MAJ 2020. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG UDSOLGTE VARER.

268,-

Gasgrill

SPAR

Model: New York. 2 brændere i rustfrit stål. Piezo tænding. Pulverlakeret konstruktion. 2 sideborde og 2 store hjul. Grillareal: 46 x 34 cm. L. 100 x B. 50 x H. 103,5 cm. Leveres inkl. regulator og slange.

50,-

Varenr. 12839

st Chromeca on ti ra 3. gene

MI-port n med HD ert fjernsy hv trådløse t et di s er tte Tilslu øst ov refter trådl se Netflix, n de r ka re n kø ile ob og or du via m et mere. hv , rk æ tv ne meg uTube og Viaplay, Yo 1 Varenr. 1491

IS 318,-

VOR NORMALPR

Trævask

Fliserens

Tagrens

Tagrens

2,5 L

2,5 L

2,5 L

5L

Varenr. 13302

Varenr. 13303

Varenr. 13304

Varenr. 13301

48,-

328,-

Leveres med 2 m slange, regulator for 11 kg gasflaske og flaskevogn. Elektronisk tænding. Den kraftige og effektive flamme muliggør at bearbejde selv store områder hurtigt og nemt. DG-godkendt. Varenr. 9097

Bord

I sort rattan og pulverlakeret stålstel. Ekskl. hynde.

I sort aluminiumsstel med sorte Non-Wood lameller. 90 x 150 cm

Varenr. 10955

698,-

Varenr. 4786

248,-

48,-

29,95

48,-

2995,-

Professionel ukrudtsbrænder

LEON Stabelstol

499,-

®

Robotplæneklipper 800 m² med app control Model: 800WL. Med Bluetooth og regnsensor. Betjening af robot via APP. Til Android og IOS. Varenr. 3100

BORD + 4 STOLE

1690,-

Texas 4

1295,-

BORD ALUMINIUMSSTEL

Gasgrill 2 sideborde, dobbelt låg, termometer, 2 store hjul og drypbakke. Pulverlakeret konstruktion med låg og varmehylde i emaljeret stål. Grill flex system madlavningsrist i støbejern. Leveres inkl. regulator og slange.

999,-

Texas 3

Texas 3 Antal brændere i rustfrit stål: 3. H. 104,5 x B. 121 x D. 57,5 cm. Grillareal: 59 x 41 cm. Varenr. 12447

10 STK.

175,-

Træfliser Klikkes sammen uden brug af værktøj. 30 x 30 cm.

Texas 4 Antal brændere i rustfrit stål: 4. H. 104,5 x B. 128 x D. 57,5 cm. Grillareal: 66 x 41 cm. Varenr. 12448

Varenr. 8558

27,50

Maj_HusHave_I.indd 1

10 stk. Varenr. 28558

Fragt fra 29 kr. Levering til

pakkeshop op til 20 kg. 30.04.2020 09.39


Se den aktuelle

LAGERSTATUS

www.harald-nyborg.dk

Følg os på

Automatisk vinduesåbner Sparer dig for at lukke og åbne vinduer. Til brug i drivhuse. Varenr. 3212

149,-

DIREKTE LEVERING VAREN BESTILLES PÅ WWW.HARALD-NYBORG.DK ELLER I BUTIKKEN. VAREN LEVERES FRAGTFRIT MED FRAGTMAND. VAREN SKAL FORUDBETALES VED BESTILLING. LEVERINGSTID: 6-8 DAGE.

Venus 6200 – 6,2 m² Udført i kraftige aluminiumsprofiler. Har udluftningsvindue, letløbende skydedør og tagrender. Desuden leveres Venus med specielle tagafstivere, der udgør en god sikring mod sne og blæst. Alu profil er udført i anodiseret aluminium, og grøn profil er udført i lakeret aluminium. H. 1,97 x B. 1,93 x L. 3,21 m. Sidehøjde: 1,24 m. 5 sektioner.

2795,3495,4495,4895,-

Alu profil med glas Varenr. 78717

Grøn profil med glas Varenr. 78718

Alu profil med polycarbonat Varenr. 78719

Grøn profil med polycarbonat Varenr. 78720

599,-

499,-

Stålsokkel 6,2 m² Grå Varenr. 78721

Grøn Varenr. 78722

895,1395,-

Minidrivhus

Ramme til højbed

Ramme i aluminium med 3 mm glas. H. 78 x B. 80 x L. 120 cm. Ekskl. højbedsramme. Alu

Materiale: Træ. H. 19 x B. 80 x L. 120 cm.

Varenr. 12846

Varenr. 2797

48,Græsfrø 1 kg Rækker til 30 m².

49,-

5 liter Have- og grøntsag Kartoffel Rækker til 50 m². Rækker til 40 m². Varenr. 1354

Varenr. 12870

Rosen Rækker til 50 m².

Plæne Rækker til 150 m².

Varenr. 1177

Varenr. 12871

Kan indeholde: Maks. 5 l væske + 2 l luft. Med en teknologi som gør, at sprøjten kan tømmes til sidste dråbe. Stor påfyldningstragt med ergo håndtag.

Rhododendron Rækker til 45 m².

30 m

40 m

Varenr. 12399

Varenr. 12400

Varenr. 10094

Varenr. 8012

38,-

Havevandkande

199,- 289,- 349,-

179,-

Let mælkebøttefjerner til at fjerne ukrudt på en ergonomisk rigtig og ubesværet måde. L. 93 cm.

32,95

Kan udvide sig op til tre gange dens længde. Slidstærkt ydre af UV-beskyttet polyester. Leveres med 2 stk. stopkoblinger, 1 slangemundstykke og 1 universal hanekobling 1/2” og 3/4”. 15 m

Mælkebøttefjerner

Varenr. 12841

Superhoze

Kapacitet: 10 liter. Inkl. bruser. Varenr. 3192

149,-

Haveredskaber til børn assorteret Skovl, spade, rive, kost, havesæt med 3 dele, havehandsker og vandkande. Varenr. 14978

Affaldssække

88,-

Rulle med 10 stk. Klar plast. B. 70 x L. 110 cm.

Affaldsvogn Ideel til mange forskellige haveopgaver. Kraftig kvalitet, med låg og hjul. H. 88 cm. 110 L. Varenr. 9567

88,-

199,-

Tryksprøjte 7 L

Varenr. 1000

Varenr. 4900

FRIT VALG

149,-

FRIT VALG

Prima gødning

Varenr. 2530

Sortbejdset

Sort Varenr. 10248

5 LITER

Natur

30 my

70 my

Varenr. 12831

Varenr. 12833

40 my

70 my XXL Ekstra kraftige og store.

Varenr. 9877

Varenr. 8150

7,95 Havevogn Til opsamling af let haveaffald. Justérbar i højden. Praktiske poseklemmer medfølger. Varenr. 2353

10,95

16,95 24,95

Villasæt skovl og kost 12 rækkers gadekost med børster i kemofibre samt graveskovl. Varenr. 7056

VIND VINDen enrobotplæneklipper robotplæneklipperTilmeld Tilmelddig digvores voresnyhedsbrev nyhedsbrevpå påwww.harald-nyborg.dk www.harald-nyborg.dkog ogvær værmed mediikonkurrence konkurrencehver hvermåned! måned! Maj_HusHave_I.indd 2

30.04.2020 09.39


WWW.HARALD-NYBORG.DK

Brug disse bekæmpelsesmidler med god samvittighed Effektive bekæmpelsesmidler baseret på naturlige aktivstoffer, og 100 % giftfrie fælder.

UKRUDT

ALGER

Ukrudtsfri Mod brændenælde, tidsel, mælkebøtte, padderokke, skvalderkål m.m. Bedste resultat opnås ved temperaturer over 10˚ og når ukrudtet er 5-10 cm højt. Virker på 3 timer. 750 ml Sprøjtes direkte på ukrudtet. Varenr. 15601

1L Koncentrat, blandes op med vand og sprøjtes på ukrudtet. Varenr. 15602

Algefri

32,50

Virker hurtigt og effektivt mod alger på hårde overflader som fliser, træ og glas. Bedste resultat opnås ved temperatur over 10°C. Langtidseffekt.

94,-

750 ml Sprøjtes direkte på algerne. Rækker til 25 m². Varenr. 15603

5L Sprøjtes direkte på ukrudtet. Varenr. 15599

149,-

1L Koncentrat, blandes op med vand og sprøjtes eller males på algerne til de er grundigt dækket. Rækker til 200 m². Varenr. 15604

INSEKTER

49,99,-

HVEPSE

HvepseFri skumspray Mod insekter som bladlus, mellus, thrips, væksthusspindemider, skjoldlus, uldlus, bladbiller m.m. på roser, prydplanter og spiselige afgrøder. 500 ml.

InsektFri fangstplader Mod mellus, trips, fluer, myg og andre flyvende insekter. 7-pak.

Brug dyserøret til at fylde hvepseboet med skumsprayen. Bekæmpelse af hvepse bør ske i de mørke timer, når hvepsene er hjemme i boet og er i ro p.g.a. den lave nattetemperatur. Bekæmper også hvepsebo i jorden. 300 ml.

Varenr. 15612

Varenr. 15619

Varenr. 15613

InsektFri spray

129,-

64,95

249,-

Fragt fra 29 kr. Levering til Maj_HusHave_I.indd 3

Hvepsefri hvepsefælde Mod hvepse og fluer. 100% giftfri. Indeholder 1 stk. fælde og 1 stk. flaske med 200 ml. lokkemiddel. Varenr. 15622

99,95

pakkeshop op til 20 kg. 30.04.2020 09.39


Se den aktuelle

LAGERSTATUS

www.harald-nyborg.dk

Følg os på

MYRE Myrefri pulver

Myrefri lokkedåse

Myrefri spray

Anvendes direkte mod myreboet og myrestier, f.eks. langs husmuren, havegange, terrasser m.m.

Mod myrer. Bekæmper hele myreboet. Anvendes inde og ude.

Mod myrer, flyvemyrer, sølvfisk og andet kryb. Sprøjt et tyndt lag direkte på myrerne og på de arealer, hvor myrerne færdes.

Til udvanding 400 g. Varenr. 15609

Til udstrøning 750 g. Varenr. 15608

129,289,-

Metal 2-pak. Varenr. 15610

Genopfyldelig Indeholder 2 stk. myrelokkedåser og en flaske myrelokkemiddel (Spinosad) med middel til 15 genopfyldninger. Varenr. 15611

FLUER

79,50

Med dyse Dyserøret kan nå ind i sprækkerne i myreboet, under paneler m.m. 410 ml. Varenr. 15606

129,-

Med pumpe 700 ml. Varenr. 15607

SØLVFISK

189,129,-

SNEGLE

InsektFri sølvfisk Mod sølvfisk, bænkebidere og andre krybende og kravlende insekter. Fanger også edderkopper. 100% giftfri. Lugtfri. 1 fælde rækker til ca. 4 m². 4-pak.

Sneglemiddel 1 kg

Varenr. 15617

FlueFri fluespiral Mod fluer og andre insekter, hænges op i f.eks. stue, køkken, udestue og drivhus. Når fluerne rører ved fluespiralen, hænger de fast og kan ikke slippe fri igen. 100% giftfri. Inkl. tegnestift til at hænge fluespiralen op med. 8-pak. Varenr. 15621

64,95

Fluefri spray

Fluefri limfælde

Mod flyvende og krybende insekter, herunder fluer, hvepse, myg, flyvemyrer, edderkopper, ørentviste, sølvfisk, bænkebidere m.m. Spray på steder, hvor insekterne findes. Smart dyserør medfølger til bekæmpelse af insekter bag paneler, i huller og sprækker. 750 ml.

Mod fluer og andre insekter. Sæt limfælden op på vinduesglasset. 100% giftfri. Lugtfri. 1 fælde dækker ca. 4 m² vinduesareal.

Varenr. 15614

189,-

Varenr. 15618

64,95

64,95

MØL

Mølfri limfælde Mod møl i køkkenet og i klædeskabe. Med feromon lokkemiddel. 100% giftfri. Klædemøl 2-pak.

Melmøl 4-pak.

Varenr. 15616

Varenr. 15615

64,95

64,95

Strøs på arealer, hvor sneglene færdes. Sneglene spiser Ferramol sneglemiddel og trækker sig tilbage til deres bo under jorden, hvor de dør. Kan anvendes i den økologiske have. Bekæmper ca. 10.000 snegle. Varenr. 15600

249,-

BANANFLUER

Fluefri bananfluefælde Mod bananfluer, også kaldet frugtfluer eller eddikefluer. 100% giftfri. Indeholder 1 stk. fælde og 2 flasker med lokkemiddel. Varenr. 15620

99,95

VIND VINDen enrobotplæneklipper robotplæneklipperTilmeld Tilmelddig digvores voresnyhedsbrev nyhedsbrevpå påwww.harald-nyborg.dk www.harald-nyborg.dkog ogvær værmed mediikonkurrence konkurrencehver hvermåned! måned! Maj_HusHave_I.indd 4

30.04.2020 09.39


WWW.HARALD-NYBORG.DK

999,32” TV

80 cm.

Model: A32HDVS9. Opløsning: 1366 x 768. HD Ready. USB og HDMI. DVB T2/C/S2. Diagonalmål: 80 cm. Energimærke: A+. Varenr. 10117

585,-

1995,-

Chromecast Ultra 4 K Stream film, se serier, lyt til musik og spil spil på dit fjernsyn i 4K-kvalitet – direkte fra telefonen. Chromecast tilsluttes ethvert fjernsyn med HDMI-port og kører derefter trådløst over dit trådløse netværk, hvor du via mobilen kan se Netflix, Viaplay, YouTube og meget mere. Ethvert fjernsyn bliver nemt og hurtigt ’Smart’ med en Chromecast. Varenr. 14995

SÆLGES KUN PÅ WWW.HARALD-NYBORG.DK

109 cm.

248,600

Google Home Mini En hjælper, der gør det nemt at styre dit hjem med Google Assistant. Når højttaleren er sat op kan du styre bl.a. Spotify, YouTube, Netflix, Chromecast og lignende, samt styre Smarthome-produkter som Philips Hue eller LIFX. Tilsluttes en stikkontakt, opsættes via Google Home-appen og så er du klar. Kompatibel med Android og iOS. 40 mm højttaler med 360° lyd, hvid.

43” Full HD Smart TV Model: A43SFDHS20. Opløsning: 1920 x 1080. Indbygget WiFi. Netflix. HDMI og USB. DVB T2/C/S2. Diagonalmål: 109 cm. Energimærke A++. Varenr. 14934

Varenr. 14969

898,-

FRIT VALG

1498,-

978,Airpods med opladningsetui (2019) Tag dem ud af etuiet, sæt dem i ørerne og de er klar til brug, uanset om det er til iPhone, Watch, iPad eller Mac. Med fyldig lyd og i høj kvalitet. Over 24 timers afspilningstid, med opladningsetui. 2. generation In-ear trådløse AirPods. Varenr. 14977

4.2 smartphone 2.3 smartphone Batteri på 4000 mAh, der giver strøm nok til to dage. Stort 6.2” display, indbygget AI-teknologi og 13 MP dual-kamera. Skærm: 6.2” HD+ in-cell skærm med aktiv HDR og 19:9 billedformat. Kamera: 13 MP f/2.2 + 2 MP dybdesensor med flash. Frontkamera: 5 MP f/2.4. Batteri: 4000 mAh. Intern hukommelse: 32 GB. Ekstern hukommelse: Op til 512 GB. Ram: 2 GB. Styresystem: Android 9 - får også 10 og 11. Face-unlock og fingerprint. WiFi og Bluetooth. Varenr. 15008

Fed Android smartphone i en lidt mindre størrelse, der er nem at håndtere. Med 13 megapixel dual-kamera og plads til to SIM-kort, der begge understøtter 4G og plads til RAM-kort. Skærm: 5.7” HD+. Kamera: 13+2 MP Dual. Frontkamera: 8 MP. Batteri: 3000 mAh. Intern hukommelse: 32 GB. Ekstern hukommelse: Op til 512 GB. Ram: 3 GB. Styresystem: Android 9 - får også 10 og 11. Processor: Quallcomm Snapdragon. Face-unlock og fingerprint. Google Assistant, HotSpot-deling, WiFi og Bluetooth. Sort

Pink Sand

Varenr. 15009

Varenr. 15010

Fragt fra 29 kr. Levering til Maj_HusHave_I.indd 5

Airpods Pro

1999,-

Designet så de kan give aktiv støjreduktion med en altomsluttende lyd og transparent lyd, så man kan høre, hvad der sker omkring en. Den individuelle tilpasning sikrer, at de er behagelige at have på hele dagen. Nemt og hurtigt at forbinde AirPods Pro med din iPhone eller dit Apple Watch. Og de er klar til brug med det samme. Inkl. 3 silikone ørepropper i tre forskellige str. og opladningsetui. Varenr. 15338

SÆLGES KUN PÅ WWW.HARALD-NYBORG.DK

pakkeshop op til 20 kg. 30.04.2020 09.39


Se den aktuelle

LAGERSTATUS

www.harald-nyborg.dk

Følg os på

899,23,6” pc-skærm 24B1H Ideel ekstra arbejdsskærm, som kan tilsluttes din arbejdscomputer. Høj billedkvalitet i Full HD 1920 x 1080 opløsning. Justerbar lysstyrke. Produkttype: LED baggrundsbelyst LCD-skærm. Skærmstørrelse: 23,6”. Formatforhold: 16:9. Standard opløsning: Full HD 1920 x 1080 ved 60 Hz. Responstid: 5 ms. Lysstyrke: 250 cd/m2. Kontrastforhold: 3000:1 / 20000000:1 (dynamisk). Interfaces: VGA, HDMI, DisplayPort, DVI, hovedtelefoner. Justeringer til display-position: Tilt. Energiforbrug om året: 31 kWh. Mål med stander: H. 41,7 x B. 54 x D. 18,6 cm. ENERGY STAR kvalificeret: Ja. Varenr. 15267

Xtrike gamingsæt 4 dele

298,-

398,-

Mus med 6 knapper og justerbar DPI 800/1200/1600/2400 og baggrundslys i 7 farver. Musemåtte 32 x 27 cm. Tastatur i ergonomisk design, membrantaster og flerfarvet ‘rainbow’ baggrundslys. Headset med mikrofon Ø. 50 mm og baggrundslys. Tilsluttes med jackstick eller USB. Varenr. 11015

PS4 headset HDMI™ Ultra HD kabel

Model: GXT488 Forze B. Officiel PS4 licens og i solid kvalitet. Kraftig 50 mm højttaler som giver kraftig bas og god lyd. Mikrofon med pop-filter. Komfortabelt design i PlayStation-farver med PlayStation-logo på siden. Headsettet sikrer den ultimative spiloplevelse på din PlayStation. Tilsluttes via AUX.

Meget velegnet til gaming i 4K på PC og PS4 Pro eller Xbox One X, da kablet sikrer flest mulige FPS (billeder pr. sekund). 4K60hz High Speed HDMI™ kabel med Ethernet. Godkendt af HDMI.ORG. Forgyldt 24 karat guld. HDR/ACR/2160p x 3840p/ 32 Audio Kanaler/18 Gps. HDCP 2.2 Kompatibel.

Varenr. 14918

2m

3m

5m

10 m

Varenr. 13620

Varenr. 13621

Varenr. 13622

Varenr. 13623

129,- 149,- 199,- 299,-

FRIT VALG

598,-

Junior Hero gamerstol Super cool gamerstol til den “unge” gamer. Produceret specielt til børn og har den rigtige dimension. Den er justerbar i højden og meget behagelig at sidde i. Grøn

Sort

Varenr. 15335

Varenr. 15336

SÆLGES KUN PÅ WWW.HARALD-NYBORG.DK

Gamerstol Vegas Justerbare armlæn. Med justeringsmuligheder for optimal komfort. Betræk i kunstlæder og sæde i koldskum, ramme i metal og dobbelte nylonhjul. Maks. brugervægt: 150 kg. Varenr. 10756

598,-

FRIT VALG

798,-

Luksus gamerstol Med justeringsmuligheder for optimal komfort. Inklusiv nakke- og lændepude. Betræk i kunstlæder og sæde i koldskum, ramme i metal og dobbelte nylonhjul. Maks. brugervægt: 150 kg. Rød

Blå

Varenr. 10875

Varenr. 10858

VIND VINDen enrobotplæneklipper robotplæneklipperTilmeld Tilmelddig digvores voresnyhedsbrev nyhedsbrevpå påwww.harald-nyborg.dk www.harald-nyborg.dkog ogvær værmed mediikonkurrence konkurrencehver hvermåned! måned! Maj_HusHave_I.indd 6

30.04.2020 09.40


88,-

WWW.HARALD-NYBORG.DK

Gamermus Model: GXT108 Rava. 4 farvet LED-lys. Justerbar DPI 6002000. 6 programmerbare knapper. Tilslutttes via USB. Kompatibel med Windows og Mac.

98,-

Gamingheadset

Varenr. 14913

Model: GXT307 Ravu. Bløde puder i syntetisk læder og komfortabel justerbar bøjle samt vippebar mikrofon. 40 mm højttaler. Kompatibelt med PC, PS4, Nintendo Switch, Xbox One med mere. Tilsluttes med jackstick. Varenr. 14406

248,Trådløs gamermus Model: GXT161 Disan. Farvet RGB LED-lys. Justerbar DPI 500-3000. 6 programmerbare knapper. Bruger genopladeligt batteri (inkl.). Oplades via USB. Kompatibel med Windows og Mac.

148,Gamingheadset, kraftig

Gamingheadset, kraftig

Model: GXT322 Carus. Bløde puder i kunststof og komfortabel justerbar bøjle og vippebar mikrofon. 50 mm højttaler med kraftig bas. God lydisolering. Kompatibelt med PC, PS4, Nintendo Switch, Xbox One med mere. Tilsluttes med jackstick.

Model: GXT322B Carus. Bløde puder i kunststof og komfortabel justerbar bøjle og vippebar mikrofon. 50 mm højttaler med kraftig dyb bas. God lydisolering. Kompatibelt med PC, PS4, Nintendo Switch, Xbox One m.m. Tilsluttes med AUX.

Varenr. 14407

Varenr. 14919

148,-

Varenr. 14914

Gamertastatur og mus Model: GXT838 Azor combo. Mus: Baggrundslys skifter farve. Justerbar DPI 800-3000. 6 knapper. Tilsluttes via USB. Membrantastatur: Num-pad. 3 forskellige lysfunktioner. Kompatibel med Windows og Mac. Varenr. 14916

198,-

SÆTPRIS

98,-

Musemåtte Skridsikker bund og glat overflade, der sikrer præcise bevægelser. Stor Model: GXT754 L. 32 x 27 cm. Varenr. 14402

Ekstra stor Model: GXT758 XXL. 30 x 93 cm. Varenr. 14403

78,98,Gamermus og måtte Model: GXT783 Izza. Mus: 4 farver med LED-lys. Justerbar DPI 800-2400. 6 knapper. Tilsluttes via USB. Kompatibel med Windows, Mac, PS4 og Xbox One. Måtte: 245 x 210 mm. Varenr. 14915

PC-soundbar Model: GXT618 Asto. Sikrer god spiloplevelse med 12W soundbar. Tilsluttes via USB og AUX-kabel.

178,-

Varenr. 14917

Fragt fra 29 kr. Levering til Maj_HusHave_I.indd 7

pakkeshop op til 20 kg. 30.04.2020 09.40


Se den aktuelle

LAGERSTATUS

www.harald-nyborg.dk

Følg os på

Printerpapir Printer Expression Home XP-2105 3-i-1 printer med Wi-Fi Direct, separate blækpatroner og mobil udskrivning. Trådløs udskrivning med eller uden et netværk med Wi-Fi og Wi-Fi Direct, giver frihed til at udskrive næsten uanset hvor du befinder dig. Separate blækpatroner (inkl.): Spar penge ved kun at udskifte den farve, som du bruger.

A4. Hvid. 80 g. 500 ark.

498,-

Varenr. 3010

24,50

Varenr. 14959

38,-

48,-

78,-

48,-

Musemåtte

Mus

Mus

Mus

Model: BigFoot. Håndledsstøtte med gel og anti-slip bund. 20,5 x 23,6 cm.

Trådløs mus i kompakt design. Tilsluttes via USB-dongle. Rækkevidde: Op til 8 meter. Bruger 2 x AAA-batterier (inkl.).

Model: Carve. Klassisk mus med ledning til PC og Mac. Højre- og venstrehåndsmus. Tilsluttes via USB.

Lydsvag og trådløs til PC og Mac. Tilsluttes via USB. Bruger 2 x AAA-batterier (inkl.).

Varenr. 14925

Varenr. 14411

Varenr. 14923

48,98,-

Varenr. 14924

Mærkning af dine ting Labelmaskine

Headset

Headset

Headset med mikrofon til brug med mobil, Skype eller lignende. Tilsluttes via AUX.

Model: Quasar. Headset med mikrofon til brug med PC, Skype eller mobil i kraftig kvalitet, udført med behagelig bøjle og ørepuder. Tilsluttes via AUX.

Varenr. 14927

Varenr. 14928

Kontorsæt Trådløst tastatur og mus. Tilsluttes via USB-dongle. Rækkevidde: op til 10 meter.

Model: PT-H107BT. Lille og håndholdt labelmaskine med manuel kniv, ideel til brug derhjemme eller på kontoret. Maskinen udskriver laminerede etiketter på TZ tape. Starttape medfølger. Varenr. 14956

198,-

108,-

Varenr. 14410

VIND VINDen enrobotplæneklipper robotplæneklipperTilmeld Tilmelddig digvores voresnyhedsbrev nyhedsbrevpå påwww.harald-nyborg.dk www.harald-nyborg.dkog ogvær værmed mediikonkurrence konkurrencehver hvermåned! måned! Maj_HusHave_I.indd 8

30.04.2020 09.40


SÆTPRIS

er Havemøbl 2020

3.999,-

S PA R 2 . 7 9 6 ,-

1. maj . 3 n e d l i t r Gælde nge lager haves eller så læ

SE MANGE FLERE HAVEMØBLER PÅ WWW.MHLS.DK

MASSIVT TEAKTRÆ AVELLA HAVEBORD Ø100 CM [727769-27766] Rundt havebord i ubehandlet, massivt teaktræ. Foldbar. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Ved udendørs brug skal patina forventes. Ø100 x 75H. INKL. 4 STK. BADALONA KURVEHAVESTOL MED HYNDE Kurvehavestol med afrundede former i naturrattan flet. Hynde i naturfarvet stof medfølger. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Ved udendørs brug skal patina forventes. SÆTPRIS 6.795,- 3.999,-

INKL. 4 STOLE MED HYNDER

SÆTPRIS

3.999,-

SÆTPRIS

2.999,-

S PA R 4 . 0 0 0 ,-

MH20/Hus & Have - Der tages forbehold for udsolgte varer, svigtende leverancer og trykfejl. Gyldig fra d.1. maj til og med d. 31. maj 2020 eller så længe lager haves.

S PA R 3 . 1 9 6 ,INKL. 2 STOLE, 2 SKAMLER, HYNDER OG BORD COLOMA KURVEHAVESTOLESÆT [27744] Kurvestolesæt med afrundede former i sort, polyrattan flet. 2 stole med skammel for optimal komfort. Hynder i sort stof medfølger. Stole: 83L x 71B x 103H. Skamler: 53L x 48B x 36H. Inkl. sidebord i polyrattan flet med glasplade. 50L x 50B x 48H. FÅS OGSÅ I gråt, polyrattan flet [27745] 7.999,- 3.999,-

1.999,-

S PA R 2 . 5 9 9 ,-

INKL. HYNDE

EKSKL. HYNDE ALMERIA RUNDT HAVEBORD Ø140 CM [727839-27715] Klassisk, rundt havebord med stel i sort, powder-coated, galvaniseret stål og med bordplade af paneler i akacietræ. Ø140 x 74H cm. INKL. 4 STK. IBIZA HAVESTOL STABELBAR Let og komfortabel havestol med armlæn i sort, polyrattan flet. Nemme at stable så de fylder mindre, når de er pakket væk. SÆTPRIS SÆTPRS 6.195,- 2.999,- / IBIZA HYNDE [27780] I antracitgråt stof. 44D x 96L x 7H cm. 369,- 199,-

5.999,-

699,-

S PA R 2 . 2 9 4 ,-

S PA R 3 0 0 ,-

Ø 300 CM

1.499,-

S PA R 1 . 9 9 9 ,-

MASSIVT TEAKTRÆ PETRA 3 PERS. HAVEBÆNK [727770-28079] Klassisk, 3-personers havebænk i ubehandlet, massivt teaktræ. Med ryglæn og armlæn. Inkl. hynde i antracitgråt stof. 65D x 150L x 90H cm. 4.598,- 1.999,- / PETRA 2 PERS. HAVEBÆNK [727771-28080] 65D x 120L x 90H cm. 3.498,- 1.499,-

CARMONA HÆNGEPARASOL [28151] Smart hængeparasol med antracitgråt betræk i polyester og UPF30+. Giver god skygge og kan nemt justeres i højden og placeres efter ønske. 300D x 300L x 240H cm. 999,- 699, - FÅS OGSÅ MED NATURFARVET BETRÆK [28152]. Sten/fliser kan købes i byggemarkeder eller lignende.

35 BUTIKKER FORDELT OVER HELE LANDET! FOR ÅBNINGSTIDER SE: WWW.MHLS.DK

Husoghave_annonce.indd 1

MASSIVT TEAKTRÆ MONTESA HAVEBORD [727763-27764] Stort, klassisk, ovalt havebord i ubehandlet, massivt teaktræ. Inkl. udtræk med foldbar butterflyplade i magasin. 180/240L x 100D x 75H. INKL. 6 STK. MONTESA POSITIONSHAVESTOL Klassisk 5-positionshavestol i ubehandlet, massivt teaktræ. Med regulerbar ryg, som justeres ved armlænet Kan klappes sammen. SÆTPRIS 8.293,- 5.999,- / MONTESA HYNDE TIL POSITIONSSTOL [28076] antracitgråt stof. 48D x 109L x 7H cm. 499,- 299,-

EKSKL. HYNDER INKL. 6 STOLE

DU FINDER OS I: BRØNDBY · EGÅ · ESBJERG · FREDERICIA · FREDERIKSHAVN · GRENAA · GLADSAXE · HERNING · HILLERØD · HJØRRING HOBRO OUTLET · HOLBÆK · HOLSTEBRO · HORSENS · ISHØJ · KASTRUP · KOLDING · KØGE · NAKSKOV · NYKØBING FALSTER · NÆSTVED · ODENSE · RANDERS · ROSKILDE · SDR. OMME · SILKEBORG · SLAGELSE · SVENDBORG · THISTED · VEJLE · VIBORG · AABENRAA · AALBORG · AARHUS · AAKIRKEBY 01.05.2020 08.17

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have avisen maj 2020  

Artikler og gode tilbud til hus og have. Mød Mia Wagner, direktør i Freeway koncernen, der holder af at slappe af i haven. Læs også tips og...

Hus & Have avisen maj 2020  

Artikler og gode tilbud til hus og have. Mød Mia Wagner, direktør i Freeway koncernen, der holder af at slappe af i haven. Læs også tips og...