__MAIN_TEXT__

Page 1

OMR. 1

NR. 5/JUNI 2020/21. ÅRGANG

AVISEN Tips til køkkenhaven:

 KO N

Hjemmedyrkede grøntsager smager bedst

K

RENCE  R U

Vind minigolf til haven værdi af 3.295 kr.

Du og din have kan bidrage til mere biodiversitet Se hvordan inde i avisen.

THOMAS SKOV:

Så småt begynder gør-det-selv-manden at vokse i mig

Skal hækken klippes inden Sankt Hans? Der er gode grunde til at vente.

DØRE, VINDUER OG TRAPPER

®

Sommerkampagne på

Fliserens

Webshop & Fysisk Butik mail@vandihaven.dk

Tlf.: 43 45 09 06

SPAR

Danmarks største webshop - med over 10.000 varer på www.koishop.dk finder du alt til anlæg eller fornyelse af din havedam, springvand, vandfald, åløb og bassiner. Vi hjælper dig med, at skabe dit helt eget vandparadis. Du er meget velkommen til at besøge vores butik og showroom fyldt med havedamsfisk, planter og flotte Japanske Koi karper samt alt i fiskefoder. Juni tilbud - 20 % på Sommerfugle Koi Koishop & ”Vand i Haven” Kastrupvej 37. 4100 Ringsted Åbent alle hverdage fra 12.00 til 17.00 Fredag fra 12.00 til 18.00 Lør. Søn. helligdage fra 10.00 til 16.00

20% gust før 1.au

5033 GRATIS OPMÅLING: WWW.VINDUESPLADSEN.DK

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj Niels Bohrsvej 5, 6100 Haderslev

Tlf 4676 9100 | info@vinduespladsen.dk BESØG VORES SHOWROOM I AFDELINGERNE

FØR

Ring 69 13 58 20

www.nanostone.dk

EFTER


2

Boost dit immunforsvar

Læs i dette nummer

”Verdens bedste antioxidant” kommer naturligt fra et lille bær.

”Jeg elsker hverdagen – og heldigvis for det, for den er der trods alt mest af ”. Mød Thomas Skov, kendt fra TV, klummeskribent, blogger og forfatter. Hans evne til finurligt at betragte hverdagen med en god portion selvironi gør ham til underholdende læsning.

Aronia, der er sprængfyldt med mange aktive stoffer og gode vitaminer, samt forskellige antioxidanter, menes at have en gunstig indvirkning på bl.a. kolesterol, blodtryk og diabetes ved regelmæssig indtagelse og samtidig styrke immunforsvaret. Når aroniabær koldpresses bevares de gode egenskaber.

I konkurrencen kan du vinde en minigolfbane til haven eller til sommerhuset. Her er mange timers underholdning med familie og venner, og banen kan lægges på 50 forskellige måder.

Mærk effekten på egen krop

Planteskoleejer (Staudeengen) Hanne Rasmussen blev som 54-årig ramt af en blodprop i hjernen, og kom efter 13 ugers hospitalsophold og 6 måneders genoptræning hjem med tale-, førlighed- og balanceproblemer.

Du finder konkurrencer på www.husoghaveavisen.dk Hus & Have avisen kommer næste gang i uge 33/ august. Du finder årets udgaver på husoghaveavisen.dk

Herefter begyndte Hanne Rasmussen at undersøge aronia. Pga. det ekstremt høje indhold af antioxidanter, kan aronia være medvirkende til at holde blodtryk og kolesterolniveau stabilt. ”I løbet af ½ år aftog trætheden og min førlighed blev bedre”, fortæller Hanne Rasmussen, der i dag er medicinfri.

God Sommer KOLOFON Hus & Have Avisen Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tlf.: 70 20 01 82 / 29 46 01 82 annonce@husoghaveavisen.dk www.husoghaveavisen.dk

Redaktion: Bjarne Stæhr Annoncer: Bjarne Stæhr Tryk: Dansk Avis tryk Distribution: FK Distribution Sats: Nannaboss.dk

Forside foto: Thomas Skov

Aflysning erstattes af gode tilbud

Forbehold for trykfejl i tekst og annoncer

Staudeengens årlige Aroniafestival i august er desværre udskudt til 2021 grundet Corona forsamlingspåbud. I stedet vil du i ugerne 34-35 finde ekstraordinært gode tilbud på aroniaprodukter. Produkter kan afhentes hos Staudeengen eller sendes til alm. fragtpriser.

 KONKURRENCE  Vind minigolf til haven eller sommerhuset til en værdi af 3.295 kr. Minigolfbanen består af en masse sjove forhindringer, der kan lægges på mere end 50 forskellige måder. Minigolfbanen er fremstillet i træ og belagt med græsfilt. Til banen hører der minigolfkølle, bolde og skriveblokke med. Så er der garanti for sjove stunder med familie og venner i haven. På www.sjovogspil.dk finder du Danmarks største udvalg af havespil. Du kan i konkurrence vinde minigolfbanen til en værdi af 3.295 kr.

Terapihave og plantecenter

Staudeengens plantecenter har bl.a. stauder, sommerblomster, rhododendron, frugttræer og - buske, aroniabuske samt et bredt udvalg af krydderurter. Staudeengens 3 tønder land store terapihave og plantecenter har åbent hver dag ml. kl. 10-17. Aroniaprodukter forhandles af Staudeengen samt mange Kvickly, Superbrugsen og Menu. Mere info. på tlf.: 6154 8485 el. 6154 8484 samt på www.staudeengen.dk (du finder netbutikken under fanen ”Aronia produkter”).

Lipinorm A-800 Lipinorm A-800 er et kosttilskud og en naturlig hjælp, når du gerne vil bevare et normalt kolesterol-niveau.

DELTAG &V ww

IND

w.husogh aveavise n.d

 Klik ind på www.husoghaveavisen.dk/konkurrencer/ for at deltage. 

k

Lipinorm indeholder artiskok, der bidrager til at bevarer et normalt fedt indhold i blodet – herunder kolesterol og triglycerider. Lipinorm A-800 indeholder derudover rød gærris, med indhold af Monakolin K, ekstrakt af oliven samt thiamin, der bidrager til normal hjerte- funktion. Læs mere på www.mezina.dk.

FÅ EN SOMMER UDEN ALGER OG FLISEPEST Vi tilbyder algebehandling, afrensning og imprægnering på tag, fliser og facader

PÅ TILBUD .COM FLERE RAN GMEMB A T . W WW

UDtag TILanB af dling er

is eh Algeb 50 m2 + fl2 2 op til til 250 m op 0,-

r. 1m4s 6 o KUN k inkl. m

TILBU

D

Afren af flis sning er 10 0 m2 KU

N kr.

3500,-

inkl. m oms

BESTIL NU PÅ TLF.: 22 56 14 22 ELLER PÅ BESTIL@TAGMEMBRAN.COM


TÆNKER DU PÅ AT FÅ SKIFTET VINDUER?

Forbehold for trykfejl. Priser som angivet er inkl. aktuel rabat. Tilbud er gældende i begrænset periode.

Se aktuel kampagne på sparvinduer.dk

DANMARKS MEST TILFREDSE VINDUESKUNDER PÅ NETTET!

Bedst i kategori på

10 års garanti

+1900 anmeld. på Trustpilot

Energimærket

+200.000 boligejere har købt

Ingen forudbetaling

14 år som onlineshop

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG FOR RÅGIVNING TIL DIT PROJEKT

WWW.SPARVINDUER.DK - TLF. 70 20 18 87 Jylland: Blytækkervej 22, 9000 Aalborg

Jylland: Cedervej 9, 7400 Herning

Fyn: Bytoften 8, 5550 Langeskov

Sjælland: Håndværkervej 82, 4000 Roskilde

Sjælland: Merkurvej 6A, 4700 Næstved


4

Jeg kan efterhånden hænge hylder op – nogen gange endda i vater TV-kendis, forfatter, blogger og klummeskribent Thomas Skov har en evne til at betragte hverdagen med en god portion selvironi. ”Nogen af de farligste mennesker er de, der ikke formår at grine af sig selv – dem har jeg det ikke godt iblandt”.

For Thomas Skov har rollen som far givet tilværelsen en ekstra dimension. Han er forfatter til bogen Hvad enhver far bør vide, der er en morsom og personlig guide med erfaring og gode råd fra fædre om alle de ting, man gerne vil vide, når man skal være far.

”En ting er at få hus og en bil og en karriere – det er på en eller anden måde alt sammen til låns – huset er mit realkreditinstituts, karrieren er der kun indtil den ikke er der mere – og bilen, hvem ved om den kan starte næste gang jeg sætter mig ind i den. Men mine børn er der altid – de vil altid være en del af mig. Uanset om jeg bliver fyret, flytter eller køber en cykel, så er mine børn en del af mig. De betyder alt for mig – og hvad end der må være af forhindringer på vejen, så kan mine børn få de mørke skyer til at forsvinde og gøre det, jeg sætter allermest pris på – de kan gi mig et smil på læben og i hjertet”.

spise rundstykker om morgenen sætter os jo i en situation, hvor vi skal vælge mellem 15 forskellige bagerier. I Sdr. Felding var der ét. Og en ting er rundstykkerne, men i det hele taget går de et liv i møde med så mange muligheder, at min fornemmeste opgave er at ruste mine børn til kunne tage beslutninger – og vide, at engang imellem vælger man forkert.”

En af opgaverne som forælder at ruste sine børn til at kunne tage beslutninger i et liv fyldt med muligheder. ”Noget af det, der er anderledes i forhold til min opvækst i Sdr. Felding i 1990’erne og mine børns på Vesterbro i København i 2020’erne, er alle de valg, de har. Bare det at

FAKTABOKS: Thomas Skov Gaardsvig (f. 29. april 1986) Født og opvokset i Sdr. Felding Gift med Emilie Gershøj Bruhn Far til Ellen og Otto Kendt fra tv-programmer, klummer, foredrag, forfatter til: Hvad enhver far bør vide, podcasts m.m.

Otinova ørespray mod øregangsbetændelse ®

Livet som husejer får også gør-det-selvmanden til at spire i Thomas Skov.

”Så småt begynder gør-det-selv-manden at vokse i mig. Jeg har for nyligt bygget et legehus i sommerhuset. Jeg kan efterhånden hænge hylder op – nogen gange endda i vater. Men der er et stykke vej endnu, inden jeg kan overtage Flemming Leths rolle i tv ;-)” Du kan læse mere om Thomas Skov på www.husoghaveavisen.dk

Receptfrit alternativ til antibiotika og steroider.

Otinova® ørespray anvendes til at behandle øregangs­ betændelse. Otinova® virker lokalt udtørrende, kølende, kløestillende og har en dokumenteret1 antibakteriel og antimykotisk effekt. Otinova® mindsker risiko for brug af antibiotika og dermed udvikling af antibiotikaresistens. Otinova® ørespray er et letanvendeligt produkt, som du selv kan bruge i hjemmet.

• Indeholder ikke antibiotika og steroider • Videnskabelig og klinisk dokumenteret1 • Nem at bruge • For voksne og børn over 5 år

LÆS MERE PÅ OTINOVA.DK

ABIGO Pharma A/S • Tel. 46 49 86 76 • info@abigo.dk

2020-05

1. Jinnouchi et al 2012; Kashiwamura et al 2004, Lambert et al,1981, Clayton et al 1990.

Foto af Thomas Skov

”Jeg elsker hverdagen – og heldigvis for det, for den er der trods alt mest af. Jeg prøver at være så åben over for de fantastiske ting hverdagen har at tilbyde i al sin trivialitet med afleveringer og afhentninger i børnehaven – og håndværkere, der lapper mit hus – og tøj, der bliver vasket forkert – og selv når hverdagen bliver forhastet og stressende, så forsøger jeg at se de humoristiske vinkler. Det er ikke altid lige nemt, men af og til lykkes det – og tit, hvis det ikke gør, så kan der også komme noget sjovt ud af det. Under alle omstændigheder forsøger jeg i hvert fald at være god til at grine af mig selv – og bevare min selvironi – for hvis du ikke kan grine af dig selv, hvad kan du så grine af ?!”


BASES overdækninger

Tips til køkkenhaven

elegante og vedligeholdelsesfrie

Der er mange gode grunde til at dyrke grøntsager og krydderurter i haven, men det bedste er, at de hjemmedyrkede grøntsager smager bedst. Godt dansk design udført i vedligeholdelsesfrie materialer af høj kvalitet

Det grønne spisekammer er lige uden for døren, så du kan høste friske sprøde grøntsager hver dag hele sæsonen igennem. Helt friskhøstede grøntsager smager af meget mere og de indeholder flere vitaminer end de, der har rejst langt og ligger på lager.

BASES overdækninger er designet til at løse individuelle behov og kan tilpasses efter Deres ønske.

Krydderurter

Krydderurter er fællesbetegnelsen for en mængde planter, der alle udmærker sig ved krydrede dufte og dejlig smag. Der skal kun nogle få blade til at pifte maden op med spændende smagsnuancer, og samtidig kan krydderurter bruges som pynt på både kolde og varme retter og selvfølgelig i salater. Krydderurter købes oftest som udplantningsplanter, fordi det er bedre som én kraftig plante end mange i en endeløs række. Hvis du ikke har så meget plads, så plant krydderurter i en krukke. Krukker er meget velegnet til at saml krydderurter på en dekorativ måde. De kan f.eks.

også hænge i en ampel tæt ved køkkenet eller grillen. Jordbærkrukker er også meget velegnede til en minikrydderurtehave. Har du sat tidlige kartofler kan du så småt begynde at grave dem op. Vil du dyrke tomater på friland, kan de plantes nu på et lunt sted i haven. Se mere om køkkenhaven på www.husoghaveavisen.dk

LUGTFJERNER BioShop AirCleaner er særdeles effektivt og bruges over alt

AiR

Tobaksrøg, lugt, mados 5 x 300 g + 2 holdere kr. 198,-

BioShop AirCleaner er et 100% naturprodukt, som fjerner disse ved naturlig ionbytning, d.v.s. at gasser og lugte opsuges og omsættes til ”frisk” luft. Produkterne er ugiftigt for dyr og mennesker.

Septiktanke 2x450 g kr. 198,Fragt fra kr. 33,-

Hvis du vil betale for meget for dine nye vinduer!

Så glem bare at spørge os

UD FORÅRisSduThaILr brBug for

Danmarks billigste i træ og plast www.vikavinduer.dk

Sprayflaske, lugtfjerner 180 ml kr. 98,Sko 2 x100 g kr. 68,-

BASES A/S · Tlf. +45 6340 1020 · www.bases.dk

Bestil nu, hv til sommer! nye vinduer

Sommerhus og båd 500 g - rød/grøn/blå pose kr. 128,-

Mange af de produkter der i dag kan købes på markedet, er spild af penge, da de blot skjuler lugte med dyre, syntetiske kemikalier og parfumer. De fleste af den type produkter er ofte til stor gene for mange mennesker, der lider af allergi. Endvidere er nogle også testet til at være direkte sundhedsskadelige.

RÅDGIVNING, TILBUD OG MONTAGE I HELE LANDET

Det siger vore kunder: Susanne: Dejlige varer, der virker! Super glad for min lugtfjerner. David: Super tilfreds Air Cleaner virker 100%. Al cigaretlugt er væk i vores lejlighed. Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor effektiv produktet er. Maria: Hurtig levering og super produkt.

Se flere produkter på:

www.bioshop.dkgreen products

25% moms

Spar 24% på momsen. Vi kan alligevel ikke bruge den til noget. Afhent på vort tyske lager og slip med 19% moms.

oms Køb med tysk m

Se mere og find dine priser på vores hjemmeside: www.vikavinduer.dk

A/S VIKA vinduer A/S

VIKA vinduer A/S • Tværgade 3 DK 6330 Padborg Tlf. 7367 5060 • Fax 7367 5061 email: vinduer@mail.dk


de

dit ndes e. .

til det hinder mere r Energi

6

Det er ren Ole Lukøje

1 BOKS á 3 liter kr. 198.00

Men er også uhyre gavnlig for en række sygdomme, som en række uafhængige amerikanske undersøgelser viser 1 FLASKE – Vi har netop afsluttet årets høst af 42,AFT Stevnsbær og den gav lige omkring inkl pant S TIG 70 tons. Heraf bliver omkring 70 % G I R til den reneste kirsebærsaft, som vi, til

1 KASSE 12 flasker 498,inkl pant og fragt

forskel fra alle andre i denne branche, blot pasteuriserer af hensyn til holdbarheden. Mange andre separerer saften i aroma og vand, der sammensættes og fortyndes til den ønskede styrke ved hjælp af vand, fortæller Allan Møller, der er én af tre ejere af Ellegården i Vallø,lige uden for Køge, hvor de mange kirsebær netop er blevet høstet.

PROBLEMER MED HUDEN?

KLØE UREN HUD BARBERKNOPPER INTIMBARBERING

Propolis cremen er desinficerende og medvirker til at undgå bakterie- og svampeangreb. Propolis cremen er meget drøj i brug og fedter ikke. Yderligere oplysninger kan fås på tlf. 47 10 01 64 og på www.danasan.dk Forhandles af Matas, apoteker og helsekostbutikker.

DET NATURLIGE SPARK

Ren og ufortyndet kirsebærsaft har op gennem tiden været kendt og anerkendt som lægemiddel mod en række sygdomme – eksempelvis var det før traktorens indførsel i landbruget helt almindeligt at give hestene en god skvat kirsebærsaft liter saft om morgenen når der skulle efterårspløjes hele dagen for at undgå stivhed i ben og led. Men den dag i dag har den rene og ufortyndede kirsebærsaft mange gode egenskaber, hvad udenlandske undersøgelser fastslår. – I USA har man gennemført syv blindforsøg, der påviser at kirsebærsaft kan hjælpe mod leddegigt, muskel- og ledproblemer, søvnløshed med mere. Det styrker kroppens immunforsvar, hvilket gør helbredelse generelt nemmere. Eksempelvis drikker halvdelen af de amerikanske ishockeyspillere i NHL-ligaen kirsebærsaft for at undgå led- og muskelskader, forklarer Allan Møller.

STORT INDHOLD AF MELATONIN GAVNER SØVNEN

I en af de amerikanske undersøgelser vurderede man indholdet af melatonin i en kirsebærsort (Monterey) med mindre melatoninindhold end i de danske Stevnsbær. Ikke desto mindre fastslog undersøgelsen, at man ved indtag af

denne kirsebærsaft opnåede en længere dybsøvn såvel som en længere totalsøvn. – En lille ”gibbernakker” af ren, ufortyndet kirsebærsaft omkring 5 cl. før sengetid gør underværker. Vi har kontakt til en læge i lokalområdet, som sender patienter med forhøjet kolesterolindhold i blodet herud for at købe kirsebærsaft i stedet for piller på apoteket. Kirsebærsaften virker i løbet af nogle dage, og bringer blodets indhold af kolesterol ned på det normale, fastslår Allan Møller.

KIRSEBÆRSAFT I STEDET FOR RØDVIN

Blandt Ellegårdens kunder er der også mennesker, som ikke tåler rødvin, men ved festlige lejligheder i stedet har kirsebærsaft i rødvinsglasset. Så kan man eventuelt spæde op med en smule vodka, for også at få alkoholvirkningen. Se mere på WWW.GIKISA.DK

REN STEVNS FAKTA Ren Stevns kirsebærsaft avlet på Ellegården på Stevns. Ellegården er en meget gammel ejendom, som har dyrket sunde kirsebær af den specielle sort, Stevnsbær, som har utroligt mange gode egenskaber. Sådan indtages kirsebærsaft Man drikker 1 dl om dagen (gerne om morgenen, så man udnytter effekten op gennem dagen) - eller man tager en ½ dl om morgenen og en ½ dl om aftenen.

Kort fortalt om haven i juni • Fjern ukrudt i bede og krukker • Sørg for udluftning i drivhuset • Rengør havedammen • Så planter og grøntsager

i køkkenhaven • Lug mellem rækkerne i køkkenhaven • Klip hækken • Beskær roserne


SIDSTE CHANCE FOR SOLCELLETILSKUD! Ny grøn pulje skal udbrede udbygningen af solcelleanlæg

Få typisk 10.000 - 25.000 kr i nettotilskud Tilskudspulje forlænget til den 10. juli!

Der er en ny grøn klimapulje, hvor du kan få tilskud til nye solcelleanlæg, og samtidig udnytte håndværkerfradrag. Se hvor meget tilskud DU kan få på: vivaenergi.dk/tilskud

HYBRID SOLCELLEANLÆG MED BATTERILAGER

PAKKEPRISER:

Vi leverer både almindelig og hybrid solcelleanlæg, hvor hybridanlægget har nogle ekstra fordele:

Producerer ca. 2950 kWh om året.

3kWp anlæg ................kr. 32.675,4,3kWp hybridanlæg ..kr. 69.975,-

• Vores hybridanlæg gemmer solenergien til natten og reducerer dit elkøb.

Ca. 4250 kWh om året, 9.6kWh GEL batteri.

• Du får op til 60% bedre totaløkonomi i forhold til et alm. solcelleanlæg.

Ca. 5350 kWh om året, 5kWh lithiumbatteri.

• Bliv næsten selvforsynende med din egen grønne strøm i sommerhalvåret.

Hjælp klimaet: Reducer dit CO2 udslip og spar 40-70% på din elregning Solceller er den bedste energiinvestering idag, og giver et flot afkast af dine penge.

Elbesparelse 1. år *): .................................................................................................. 7.025,- kr Elbesparelse total (30 år): ................................................. 300-350.000,- kr Årligt afkast af investeringen i 30 år .................................................................. 8,2%

Til højre ser du et eksempel på elbesparelsen for en gennemsnitsbolig. Besparelse / indtjening er skattefri!

Beregningen gælder for et 4,3kWp hybridanlæg til 69.975 kr for Gør-Det-Selv anlæg, og 87.975 med standardmontering (kan afvige). Til en bolig med et årsforbrug på 6000kWh og dagsforbrug. Sydvendt tag med 25-35º hældning. Evt. grønt tilskud er ikke fratrukket.

Vi beregner gerne økonomien for dit anlæg, når du bestiller et solcelletjek.

*) Det grønne puljetilskud beregnes som 60 øre pr. solgt kWh de første 5 år, plus ekstra tilskud til lithiumbatteri og sorte design-paneler. Tilskudsdelen udbetales umiddelbart efter etablering af anlægget.

Anelystparken 43B · 8381 Tilst · Tlf. 70 22 70 40 · Webshop: www.vivaenergi.dk Alle priser er inkl. moms og uden evt. montering. Vi leverer og monterer i hele landet.

5,4kWp hybridanlæg . kr. 88.800,Priserne gælder for komplette materialepakker med tagmonteringsystem til eternit, betontagsten eller stålplader. Evt. tilskud er ikke fratrukket.

Bestil et solcelletjek og bliv klogere på:

TILSKUD INDTIL 10. JULI

TILSKUD

Indtil den 10/7-20 kan du typisk få 10.000-25.000 kr. i nettotilskud til dit nye anlæg.

HÅNDVÆRKERFRADRAG

Ved montering af nyt anlæg kan du trække ca. 25.000 kr. fra i skat for to personer i husstanden.

SALG AF OVERSKUDSSTRØM

Producerer du mere strøm end din husstand kan bruge, så kan du sælge din overskudsstrøm.

TELEFON: 7022 7040 VIVAENERGI.DK/TJEK


ANNONCE

T Modelfoto

ove er 81 år. Hun har altid godt kunne lide at komme op i byen. – Jeg holder utrolig meget af at gå ture, og specielt glæder jeg mig til at gå på besøg hos mine veninder, som jeg spiller kort med hver tirsdag. I de senere år har jeg haft meget hævede ben, og hvis jeg havde været ude at gå, var mine ben så tunge og trætte om aftenen – også selv om det kun var en meget kort tur ned i supermarkedet. Derfor var jeg nødt til at gå med støttestrømper hver dag.

BEVIS FOR SIKKERHED OG FUNKTION I dag har forskerne testet de naturlige planteforbindelser fra fyrrebark i mere end 200 undersøgelser. Især for virkningen ift. at fremme vaskulær sundhed og blodcirkulation. Resultaterne var så utrolige, at de blev offentliggjort i førende videnskabelige tidsskrifter, således at andre forskere og sundhedspersonale kunne blive bekendt med disse fremragende opdagelser. Dette er et bevis, du kan stole på.

– Mine ankler var hævede, og jeg havde uro i benene. Jeg følte mig tung i hele kroppen, og jeg var ikke glad, så mit ellers gode humør forsvandt stille og roligt.

Hørte om Active Legs

Smed støttestrømperne Tove har i de senere år været nødt til at bruge støttestrømper hver dag. –Mine ben føltes tunge og det var anstrengende bare at gå det korte stykke ned i supermarkedet. Nu tager hun Active Legs™ hver dag og har smidt støttestrømperne.

DERFOR ER ACTIVE LEGS TABLETTEN SÅ GOD ! Active Legs™ tabletten hjælper med at opretholde normalfungerende vener og blodkar. Den unikke kombination af bioaktive næringsstoffer i hver tablet, hjælper med at undgå følelsen af trætte ben efter længere tids ståen eller sidden. Tabletten, som er fremstillet i Sverige, indeholder en urtekombination af ekstrakt fra fransk maritim fyrrebark, rødvinsblade ekstrakt og sort peber plus vitamin C. Indholdet af rødvinsblade modvirker trætte og tung ben samt hjælper til at vedligeholde sunde vener i benene. Fransk maritim fyrrebark støtter en god blodcirkulation og indholdet af vitamin C bidrager til den normale dannelse af kollagen og en normal funktion af blodkarrene.

Active Legs™ kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost samt på apoteket. Fås også online på www. newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

Din lokale

helsekost

Modelfoto

–Jeg har i rigtig mange år haft pigmentpletter i ansigtet. Jeg brugte hver dag foundation til at dække dem. Det var først, da jeg hørte om Skin Care™ Pigment Clear, at jeg fik hjælp til en flot og normal hudpigmentering. Hanne er 56 år. Sammen med sin mand De mørke pletter skæmmede mit ansigt driver hun en restaurant. –Jeg har i mange år haft nogle grimme mørke pletter i ansigtet.

–Jeg synes det skæmmede mit ansigt utrolig meget, og jeg var virkelig ked Din lokale

helsekost

– Nu glæder jeg mig altid til, det bliver tirsdag, hvor jeg skal i kortklub, og jeg er lykkelig for, at jeg har så lette og friske ben, også når jeg kommer hjem fra en tur i supermarkedet.

Her købes Active Legs ?

HUDPIGMENTERING

Ked af mine mørke pletter

– I et ugeblad læste jeg om Active Legs™. Jeg købte en æske og gik i gang. Det er kun én tablet om dagen, så det var nemt at huske.Jeg er så glad for Active Legs tabletterne. Det er som om min gang er blevet mere let, og jeg kommer hurtigt omkring. Jeg har ikke problemer med tunge og trætte ben, så nu har jeg lagt støttestrømperne på hylden.

www.newnordic.dk

Online Store

af det. Det gør noget ved ens selvværd. Jeg er dagligt i kontakt med mange mennesker, og er det første ansigt, som vores kunder møder i restauranten. Derfor brugte jeg hver morgen timer på, at lægge makeup. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange timer af mit liv jeg har brugt på at lægge foundation. Jeg var grædefærdig, og det eneste jeg bare håbede var, at pletterne en dag ville forsvinde.

Prøvede Skin Care™ Pigment Clear –Jeg har en veninde, som arbejder i Matas. For ca. et halvt år siden fortalte hun mig, at de havde fået et nyt produkt på hylden. Det hedder Skin Care™ Pigment Clear, og er til normal hudpigmentering. Hun anbefalede mig at prøve det – fordi det arbejdede indefra. Hun har før givet mig nogle gode råd, så jeg besluttede mig for at prøve.

Smuk hud med naturlig glød –Jeg er lykkelig for, at jeg lyttede til min veninde. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har været glad, når jeg har set mit eget spejlbillede. Førhen overskyggede pletterne alt. Det er første gang i årevis, at jeg ikke behøver at gå med founda-

www.newnordic.dk

Online Store

tion. Min hud ser frisk og klar ud, og jeg har fået masser af selvtillid, fortæller Hanne glad.

Her forhandles Skin Care™ Pigment Clear Skin Care™ Pigment Clear kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www. newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.


9

Covid-19 forlænger tilskudspulje til solceller

Hvornår er det bedst at male?

Du kan stadig nå at få ekstraordinært tilskud til etablering af solceller, da ordningen er forlænget til 10. juli 2020.

Forårets tilskudspulje til solceller er forlænget til den 10/7. Forlængelsen skyldes covid-19 coronavirus, som har forsinket processen og logistikken. For at fremskynde udbygning af solenergi har der i foråret kørt en grøn tilskudspulje, som alle, der investerer i et nyt solcelleanlæg, kunne søge ekstraordinært tilskud i. På grund af covid-19 er ordningen nu forlænget, så man kan nå at komme med inden den 10/7-2020. Tilskudsbeløbet varierer og er bl.a. afhængigt af anlægsstørrelse, egetforbrug og forbrugsmønster, men ligger typisk på et niveau mellem 10.000 – 25.000 kr. i nettobeløb for tilskud og håndværkerfradrag.

Sælg din overskudsstrøm og få håndværkerfradrag

Investeringen er bedre end den har været

længe, da du har mulighed for at få tilskud og samtidig udnytte håndværkerfradraget. Desuden kan du i dag sælge din overskudsstrøm. Via et elselskab sælger du strømmen på elbørsen Nord Pool til den aktuelle elpris, som varierer hen over dagen og året. Solceller er også den bedste energirenovering du kan udføre på huset. Solceller er kort sagt en rigtig fin investering i miljøet og i din økonomi. Den grønne pulje er begrænset og fordeles efter ”først til mølle” princippet. Læs mere på www. vivaenergi.dk/tilskud

Carport, vinduer og hegn tænger måske til at blive malet og fristet op. Men hvornår er det bedst at male udendørs træværk? Få svaret her.

ler. Fugten i træet skal være under 15%. En fugtmåler kan fås i de fleste byggemarkeder eller lånes hos en farvehandler. Sensommeren er bedst Det bedste tidspunkt at male det udvendige træværk, er en lun og tør dag i sensommeren. Træet burde have haft tid til at tørre gennem sommeren og fugten i træet skulle gerne være under 15%.

Tommelfingerreglen er, at udendørs træværk får bedste malerresultat, når man maler i temperaturer mellem 10 og 25 grader. Det vil sig som regel sige fra maj til september, hvor træværket som regel er tørt nok til at blivemalet – når det ikke har regnet i over en uge.

Undgå direkte sol

Undgå at male i meget varmt vejr og direkte sol da træbeskyttelsen tørrer så hurtigt, at den ikke når at trænge ordentligt ind i træet.

Efter et vådt forår er det en god ide at tjekke dit træværk med en fugtmåler, inden du ma-

Træt af alger og flisepest? – Få en unik løsning der holder i 15 år med Nanostone fliserens og imprægnering

TILFREDSHEDSGARANTI Vi tilbyder en gratis prøve inden opstart

Sommerkampagne

S 15 RÅAR NTI

bestil inden 1. august og få

GA

25% RABAT på rensning og

e noston med Naeaftale servic

imprægnering af dine fliser Spar yderligere 5% hvis en anden på vejen også bestiller

FØR

EFTER

hh@nanostone.dk • www.nanostone.dk

Ring 69 13 58 20 – siden 2009

alle ugens dage - hverdage 8-17.30, weekend 10-16

Landsdækkende uden kørselstillæg


NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, køkken, skift dine dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit skift køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN R skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN Ø skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN skiftskift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN Tænk på miljøet: Skift kun dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN R Tænk skiftikke ikke dit ikke køkken, skift køkkenlåger skift dit køkken, skift dine køkkenlåger på miljøet: Skift kundine dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN skift dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN Ø skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN F R skift ikke ditskift køkken, skift køkkenlåger dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine NYGAMMELT KØKKEN skift ikke ikke dit køkken, dine køkkenlåger skift dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN Ø R skift NYGAMMELT KØKKEN ikkeNYGAMMELT dit køkken, skift dine køkkenlåger KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN F skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN R Ø skift ikkeNYGAMMELT NYGAMMELT KØKKEN dit køkken, skift dine køkkenlåger FORNYELSE AF KØKKENET NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ØRØ KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN F NYGAMMELT KØKKEN skift ikkeskift dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN R skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger UDDET skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger Tænk på miljøet: Skift kun dine køkkenlåger FORNYELSE AF KØKKENET skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger GÆTI skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger Ø skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger LDLB Tænk på miljøet: Skift kun dine køkkenlåger ER NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger KØKKEN F NYGAMMELT KØKKEN skift ikkeNYGAMMELT dit køkken, skift dine køkkenlåger TIL GÆ BU NYGAMMELT KØKKEN DD LD Udendørsprojekter er et stort hit i øjeblikket og går godt i spænd med en somER GÆ R NYGAMMELT KØKKEN LD FORNYELSE AF KØKKENET MAR skiftAF ikke dit ditKØKKENET køkken, skift skift dine dine køkkenlåger køkkenlåger ER TS ET HELE skift ikke køkken, R FORNYELSE NYGAMMELT KØKKEN FORNYELSE KØKKENET skiftAF ikke dit køkken, skift dine dine køkkenlåger GÆ FØ NYGAMMELT KØKKEN LD skift ikke dit køkken, skift køkkenlåger TIL HE R BU SE LE DD PT FØ skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MA ET EM FORNYELSE AF KØKKENET RT BER GÆ NYGAMMELT KØKKEN SER mer, der for mange danskeres vedkommende skal tilbringes hjemme. DIY-ekspert FORNYELSE Ø LD20 ER AF KØKKENET R 18 FORNYELSE KØKKENET skiftAF ikke dit køkken, skift dine NYGAMMELT KØKKEN skift ikke ditKØKKENET køkken, skiftkøkkenlåger dine køkkenlåger SE PT Ø GÆ EM LD BE FORNYELSE AF ER RLE HE 20 18 TIL MA NYGAMMELT KØKKEN BU skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger FORNYELSE AF KØKKENET FORNYELSE AF KØKKENET RT DD S ET GÆ og blogger Sabina Haysen forudser en sommer 2020 præget af DIY-projekter, der skiftAF ikke ditKØKKENET køkken, skift dine køkkenlåger LDEM R ERBE FORNYELSE SE PT TIL BU S DDET R LE GÆ FORNYELSE AF KØKKENET skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 20 FØR LD 18 P GÆ ER LD HE ER FORNYELSE AF KØKKENET A Hvis køkkenet funM AR R TS R FORNYELSE AF KØKKENET FORNYELSE AF KØKKENET Økøkkenet skal gøre haven ekstra hyggelig. GÆSE Hvis funLDPT EREM S FR HEBE LER FØ MA Hvis køkkenet funRT P S S FORNYELSE AF KØKKENET S FORNYELSE AF KØKKENET 20PT 18EM Ø er Hvis køkkenet funA Hvis køkkenet funP S S 2 P SE Fkøkkenet gerer, der ingen P Hvis funA P S Hvis køkkenet fun0 BER S TIL R er S A S BU A DDR P 20 gerer, der ingen ET R P A % 18 P FORNYELSE AF KØKKENET P GÆ FORNYELSE AF KØKKENET gerer, er der ingen R S A R Ø LD Hvis køkkenet funA ER A R S A gerer, er der ingen P S Fder gerer, erkøkkenet R R Hvis funPåA A SAP R GÆ S gerer, er deringen ingen P LDER HELE aR llP R P e uR SA FORNYELSE AF KØKKENET S A FORNYELSE AF KØKKENET nMA Hvis køkkenet fungerer, er der gerer, er der ingen P SR dA Hvis køkkenet fungerer, er der grund tilgerer, at smide er der ingen Hvis køkkenet fungerer, er der P R grund til at smide eRT Hvis køkkenet fungerer, er der Hvis køkkenet fungerer, er der Hvis køkkenet fungerer, er der rPT Hvis køkkenet fungrund til at smide A R Hvis køkkenet fungrund til at smide lim Sommeren er snart over os. For mange danHvis køkkenet fungerer, er der 2 gerer, er der ingen R etBER grund til at smide SE Hvis køkkenet fungerer, er der 2 Hvis køkkenet fungerer, er der FORNYELSE AF KØKKENET R Hvis køkkenet fungrund til at smide EM S Hvis køkkenet fun0 2 S 0 2 v 2 S Hvis køkkenet fun20 a FORNYELSE AF KØKKENET P 18 s P % k % S Hvis køkkenet fun0 0 0 Hvis køkkenet fungerer, er der 2 e S S P A grund til at smide 2 S grund til at smide det ud. ingen smide det ingen grund til at smide det ud. A P Hvis køkkenet fungerer, er der ingen det ud. Skift i stedet det ud. Skift i stedet P P gerer, er der ingen % R % Hvis køkkenet fungerer, er der % P 2 S 0 0 Hvis køkkenet fungerer, er der A grund til at smide S A grund til at smide S R skere plejer denne tid at være præget af forTILBUDDR S A grund til at smide det ud. Hvis køkkenet fungrund til at smide det ud. ingen smide det ingen smide det ingen grund til at smide det ud. ingen grund til at smide det ud. A FORNYELSE AF KØKKENET A det ud. Skift ider stedet det ud. Skift i stedet 0 P det ud. Skift i stedet det ud. Skift i stedet 2 P gerer, er der ingen ET R % % gerer, er der ingen gerer, er ingen P R 2 p P p å R A p R åA Hvis køkkenet funåpaå a0 0 A allpllå gerer, er der ingen eå S R pp2 ll% ingen grund til at allA e det ud. Skift i smide stedet åå e R % P gerer, er der ingen Værn miljøet og skift idet stedet Skift iom stedet for facaden ud. Med re eP R aaVærn p 0 for facaden ud. Med GÆ llingen åg% Hvis køkkenet fungerer, er der p b Skift igrund stedet for facaden ud. LD pS e til at smide R ingen grund til at smide ud. lleud. for facaden ud. Med A ag ER ijg det ud. Skift ikøkkenet stedet b eMed åS gfunP a grund til at smide det ud. om p HELE llørhll vniS % hll A Værn miljøet og skift idet stedet Skift iom stedet for facaden ud. Med re e P oag pMed g Hvis funå a for facaden ud. Med a ventningens glæde til en ferie mod varmere Hvis køkkenet fungerer, er der re å gerer, er der 2 Hvis køkkenet fungerer, er der R jg v b e r Skift i stedet for facaden ud. Med p A ll grund til at smide ingen grund til at smide det ud. e grund til at smide o Hvis køkkenet a for facaden ud. Med å la a s ø e i A det ud. Skift i stedet b R e g r ll v ll s e e gerer, er der ingen R o s p ll Værn om miljøet og skift i stedet r 0 Skift i stedet for facaden ud. td e i 2 la 2 s e Hvis køkkenet fungerer, er der e re å Hvis køkkenet fun2 for facaden ud. Med lå høspp R grund tilfacaden at smide n% Skift i stedet for facaden ud. Hvis fungerer, er der o S å.la rh% aud. Skift igrund stedet for facaden Med svg sb for facaden ud. Med td S S egjg til at smide eb ll.eud. jg SE bjg for facaden ud. Med ss S nye låger, skuffer og bordplade lå rg for ud. Med nye låger, PT rtsrøre lln 0 .a0 td nye låger, skuffer og2 2 s0 EMBER ila ere veA P im gs h soa P vMed h ingen grund til at smide det Skift ikøkkenet stedet for facaden Med P o ø ila sMed det ud. Skift ikøkkenet stedet so ee for facaden ud. Med td ro nye låger, skuffer og bordplade S re Hvis køkkenet fungerer, er der rllnlåger, ore ån.noder % bjg 0 n v nye låger, skuffer og A ti% pijg nye låger, skuffer og bordplade lå e A for facaden ud. Med nye låger, rtørim grund til at smide .0 tA nye låger, skuffer og sP ila o å ingen grund til at smide det ud. la s gm ø A ver ud. Skift iud. stedet ne sti% Hvis køkkenet fungerer, er der hp P ingen grund tildet at smide det ud. miljøet og skift i stedet for facaden ud. nye himmelstrøg. I år byder sommeren dog på gerer, er der ingen o r R ll s % n a td % grund til at smide det ud. Skift i stedet e s Hvis fungerer, er r nye låger, skuffer og bordplade gerer, er der ingen e n R re Hvis køkkenet fungerer, der e A lå s nye låger, skuffer og R t Hvis køkkenet fungrund til at smide t Hvis køkkenet funs d e t g s m s ingen grund til at smide det ud. R g lå å e o . det ud. Skift i stedet p s 2 gerer, er der ingen nye låger, skuffer og bordplade e r s R r Skift i stedet for facaden ud. Med rt s % td g å nye låger, skuffer og 2 prtåimaapllllå s% for facaden ud. Med im lå ergeskuffer alle .esMed får du næsten et helt nyt køkken. R oS ttre b skuffer og bordplade får du næsten ean påå bordplade får du næsten gd llrim nye låger, skuffer og bordplade lå for facaden ud. Med nye låger, S e2 Hvis køkkenet funr å 0 e . ebP o nye låger, skuffer og g S t n 0 i S nye låger, skuffer og bordplade rps 2 ah Skift i stedet for facaden ud. a to s e nye låger, skuffer og v p for facaden ud. Med P ingen grund til at smide det ud. ll e P får du næsten et helt nyt køkken. g o skuffer og bordplade får du næsten p ø får du næsten et helt nyt køkken. P det ud. Skift i stedet bordplade får du næsten % e ll r nye låger, skuffer og bordplade Skift i stedet for facaden ud. Med re e å bordplade får du næsten a 0 r e 0 Hvis køkkenet fungerer, er der i jg for facaden ud. Med g S n n e nye låger, skuffer og A t ll grund til at smide a v b A S h re Skift i stedet for facaden ud. Med t im e t la grund til at smide det ud. ll o s ingen smide det ingen grund til at smide det ud. A for facaden ud. Med ø i “staycation” for de fleste. Det giver ekstra tid ingen grund til at smide det ud. Skift ier stedet re gud. det Skift ieringen stedet bjg P jgs v2 får Skift du næsten et helt nyt køkken. ne gerer, er der ud. Skift ietdet stedet hd Hvis køkkenet fungerer, er der og bord plade får du næsten at helt nyt køkken. i det stedet for facaden ud. Med re % gerer, er der ingen onsA bordplade får du næsten øs.jg s2 grund til at smide spnR for facaden ud. Med teore Hvis køkkenet fungerer, der re får du næsten helt nyt Hvis køkkenet fungerer, der bjg A høø bordplade får du næsten R Hvis køkkenet fungrund til at smide lå la sP stlå ilaila A tR 0 et helt nyt køkken. vå ptd na et helt nyt køkken. glleR ss lå h .vonssso gerer, er der ingen pp2 td gp set o re får du næsten et helt nyt køkken. pår% ååla ee påa .å rR nye låger, skuffer og bordplade skøkken. bordplade får du næsten % r å nye låger, skuffer og bordplade gg sll so a td rt 0 nye låger, skuffer og p nye låger, skuffer og e et helt nyt køkken. ll im å S Hvis køkkenet funn a et helt nyt køkken. aR s lå im 0 ll nye låger, skuffer og bordplade . r e får du næsten et helt nyt køkken. rt S ll td ingen grund til at smide det ud. ll skuffer og bordplade får du næsten nye låger, skuffer og a 2 g e s e Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få gratis og bordplade får du næsten ll det ud. Skift i stedet im e lå e e . et helt nyt køkken. o % a e P Værn om miljøet og skift i stedet Skift i stedet for facaden ud. Med re e n nye låger, skuffer og bordplade r g s rt g g e n for facaden ud. Med nye låger, skuffer og t e P a o % Hvis køkkenet fungerer, er der % b im n r Skift i stedet for facaden ud. Med nye låger, skuffer og bordplade Skift i stedet for facaden ud. Med r r t e til hygge i haven og mulighed for flere udenrtud. Hvis køkkenet fungerer, eret der grund til at smide tA for facaden Med nye låger, skuffer og ebhøeA til os i dag på 38 79 14 ogud. få gratis for facaden ud. Med grund til at smide im enog bi vlloe S0 et helt nyt køkken. et helt nyt køkken. grund til at smide det ud. ingen smide det ingen grund til at16 smide det får Ring du næsten et helt nyt køkken. p gS nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

Sommerens trend

1

27/08/2019

09.10

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 09.10 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

F

FØ F

1

27/08/2019

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 09.10

ØR

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 27/08/2019 09.10 09.10

R FØR Ø F R FØ

R

ØR

TILBUDDET

TILBUDDET GÆLDER I LDER BUDDGÆ ETBU JUNI GÆTIL LDER TIL GÆ LD DDER GÆ LD MA ER GÆ RT LD S ET HELE ER HE GÆLD LE MAER GÆ RTS GÆ LD ER TIL HE SE BU LE PT DD MA EM ET RT BE S R LD20 SE BU PT DDEM MATIL ET RT BE GÆ S18 RER18 SE LD PTE 20 ER GÆ MB

R

R

EF T

ER EF TE EF EF TE R TE TE

R

MA20 RT18 S HELE SEPT 20 18 EMBER

EF

EF TE EF EF TE R TE TE R R R

EF

R

EF

TE

EF

LD ERLE 201 TIL 8 SER MA BUHE GÆ RT DD LD ET GÆ 201 TIL LDER 8 SER MA BUHE RT DDLE ET SE PTE GÆ TIL LDER BU DD GÆ ET 201 LDMB GÆ SE ERER PTE LD8RT HELE TIL MB ER BU ER TILBUDDET MA DD GÆ ET 201 LD S GÆ ER 8 LDRT ERS HE LE GÆ MA LD LDER ER HE LE SE MA PTEMBER GÆ GÆSE RT18 LDPT S HEBE GÆ BULD 20 LE MA ET HELE RT GÆTIL SEREM SE R LD PTE MA ER 20 MB RTDD 18 ER SER SEPTEMBER2018 GÆ LD TIL TIL HE BU SE 201 BU LEBER DDLD PT DD 8 MA EM ET ET RT GÆLDERGÆ SER ER 20 18 SE PTE GÆ MB GÆ LD ER LDBU 201 HE TIL 8LE MA BUHE DD RT DDLE MATIL ET SER ET RT GÆ SER GÆ LD LD ER ER SE PTE TIL SELD BU PTER GÆ DD EM201 GÆ ET BE LDMB RLE ERER HE LD8RT HELE 20 ER 18 MA MA RT SGÆ S GÆ GÆ LD LDPT ER HEBE LER SE SE PTBU MABE TIL EM RT SEREM R 20 18 18 GÆ LD ERSDD SE20ET MA PTE RT GÆ LD ER2018 MBER

R

R

EF T

R

ER EF T E EF EF TE R TE TE

TER TE R R TRE

R

R

EF

TE EFE R F EF TE TEF EF ETF R ET EFT EF E RE E

EF TE R

SPAR 2 2 0R 2 S 0 2 P % % 0 0 A % % 2 0 202% % 0% 2 2% % 0 0 % 20 0 P bordplade får du næsten 2 2 % P 2 R A 0RR 2% 2 A 0 % 0 R 0 % % 0 % % % nye låger, skuffer og bordplade R FØR FØ R FØ

i asrvre efå ud. Skift ipå stedet Skift i iRing stedet for facaden ud. Med det ud. Skift idu stedet tder Hvis køkkenet fungerer, er åsatd jg gerer, er der ingen nud. eø til os i til dag 38 79 16 14 og få et gratis og pjg hiv grund til at smide for facaden ud. Med o laåo øv b llh etRing helt nyt køkken. llne ila s får du næsten et helt nyt køkken. essrs tildet os i38 dag på 38 79 16 14 og gratis og gp lå Ring til os dag 38 79 16 14 og få et gratis og får du næsten får du næsten et helt nyt køkken. .ep.ø srhtd Ring os ipå dag 38 79 16 14 og få et gratis og gerer, er der ingen Skift ikøkken. stedet for facaden Med re bordplade får næsten ge p så ollm uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det for facaden Med p ååts bjg får du næsten et helt nyt køkken. nye låger, skuffer og bordplade jg for facaden ud. Med nye låger, rt nesevrnnnsla nye låger, skuffer og fårRing du næsten et helt nyt bordplade får du næsten aikke. set ila til os ibordplade dag på 79 16 14 og få et gratis og im sojg bordplade får du næsten får du næsten et helt nyt køkken. s lld å h a a t ingen grund til at smide det ud. Ring til os ipå dag på 38 79 16 14 og få et gratis og o bordplade får du næsten VI HOLDER ÅBENT SOM NORMALT OG OVERHOLDER oe e.e d øllla uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. det ud. Skift iud. stedet et helt nyt køkken. ingen grund til at smide det ud. nye låger, skuffer og bordplade ll n r lå et helt nyt køkken. a re e det ud. Skift i stedet nye låger, skuffer og ti . g t t sge glåeererrgrer Værn om miljøet og skift i stedet re Skift i stedet for facaden ud. Med ingen grund til at smide det ud. s g lå for facaden ud. Med det Skift s e o Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og Hvis køkkenet fungerer, er der b s r Skift i stedet for facaden ud. Med td uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. g grund til at smide e n s for facaden ud. Med r lå i . t nye låger, skuffer og b Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og t o p v s h uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. im nye låger, skuffer og bordplade å o p o r ø i p uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. nye låger, skuffer og bordplade nye låger, skuffer og et helt nyt køkken. t Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og et helt nyt køkken. Hvis køkkenet fungerer, er der re rt å å jg Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og v a nye låger, skuffer og im p tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende h grund til at smide p e im ll o et helt nyt køkken. å la a s a får du næsten et helt nyt køkken. å ø skuffer og bordplade får du næsten Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og e p bordplade får du næsten llMed uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. jgggnla are set abllog e se llnblå ntvs td tilbud. Nemmere blir’ det ikke. etuforpligtende helt nyt et helt nyt køkken. art llelle en Skift ifor stedet for facaden ud. eog gsore Rkøkken. .egratis for facaden ud. Med Ring tilfor os idag dag på 38 79 og få gratis set ifår stedet for facaden ud. Med Ring os i 38 på 79 16 14 og få bsjgrin getå du næsten et helt nyt køkken. facaden ud. Med td Skift i38 stedet for facaden ud. Med re et helt nyt køkken. bordplade får du næsten NATURLIGVIS ALLE SUNDHEDSSTYRELSENS FORESKRIFTER! ilå facaden ud. Med nye låger, skuffer og bordplade for facaden ud. Med nye låger, rt .sikke. Edag nye låger, skuffer og h ila Rtil gore øjg vn Ring os idag på 38 79 og få et gratis uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det hikke. Ring til os iFSkift på 79 16 14 og få et gratis og Ring os itiluforpligtende dag på 79 16 14 og få et og ingen grund til at smide det ud. resr s tilbud. Nemmere blir’ det o veog o h ø det ud. Skift i38 stedet esgratis nye låger, skuffer og bordplade rim re øn la T jg nye låger, skuffer og tigratis får du næsten et helt nyt køkken. Etil sikke. bordplade får du næsten sla ingen grund til at smide det ud. Alt er dansk produceret se td uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. no det ud. Skift ipå stedet sog tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende et helt nyt køkken. får næsten et helt nyt køkken. non e et helt nyt køkken. srt Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et strt td .m Rtil td bordplade får du næsten R Tdu får du næsten et helt nyt køkken. grer lå Ring os i dag 38 79 16 14 og få et gratis lålå . bordplade får du næsten t . p tilbud. Nemmere blir’ det uforpligtende Ring til os i dag på 38 16 14 og få et gratis og g s nye låger, skuffer og bordplade gog Alt er dansk produceret s tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende å Ring til os i dag på 38 79 14 og få et gratis og e nye låger, skuffer og o e o p E im uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. F nye låger, skuffer og bordplade rst og nye låger, skuffer og bordplade E rt å R a R nye låger, skuffer og nye låger, skuffer og p Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis im im e ll a et helt nyt køkken. får du næsten et helt nyt køkken. å skuffer og bordplade får du næsten Ring til os i dag på 38 16 14 og få et gratis og p e n bordplade får du næsten ll uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. T e e Ring til os i dag på 38 79 14 og få et gratis og å a t e E uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. n g T n ll E a r Skift i stedet for facaden ud. Med t e ll e for facaden ud. Med et helt nyt køkken. e Ftil g b får du næsten et helt nyt køkken. T re Skift i stedet for facaden ud. Med F bordplade får du næsten T i Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og for facaden ud. Med Ring os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis b v h E tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende o ø Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et F uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. i retessgratis jglaet vnikke. får du næsten et helt nyt køkken. Ring til os i os dag på 38 79 16 14 og få og og h Ring til os i køkken. dag på 38 79 16 14 få et F Euforpligtende uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. onsgratis bordplade får du næsten får du næsten et helt nyt køkken. ø tilbud. Nemmere blir’ det ikke. la Ring tildu ifår dag på 38 16 14 og få og og bordplade du næsten re får du næsten et helt nyt køkken. jg tilbud. Nemmere blir’ det uforpligtende bordplade får næsten tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende et helt nyt køkken. et helt nyt køkken. tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende sgratis td et helt nyt et helt nyt køkken. ss79 tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende .og td g set RER lålå eog .få o nye låger, skuffer og bordplade r og og g s r R til nye låger, skuffer og ti e o nye låger, skuffer og bordplade r m rt E Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis R nye låger, skuffer og R Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få gratis og uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. Ring til os i dag på 38 79 og få et gratis og im T e Ring os i dag på 38 79 16 14 og et gratis et helt nyt køkken. E Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis n uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. e t TF uforpligtende gratis tilbud. ndet uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ ikke. et helt køkken. ET Euforpligtende et heltnyt nyt køkken. tgratis etos helt nyt køkken. tilbud. Nemmere blir’ det ikke. FEog Nemmere blir’ det ikke. TFuforpligtende Ring til iRing dag 38 79 16 og få et gratis og Rtilbud. til os idag dag på 3814 79 og få Ring til os idu på 38 79 16 14 og få et et gratis og Alt er dansk produceret du næsten et helt nyt køkken. til os iTdag dag på 38 79 16 14 og få et gratis og E bordplade får du næsten får du næsten et helt nyt køkken. Ring til os ipå dag på 38 79 16 14 og fåikke. et gratis ogog F TRing bordplade får næsten uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende EFENemmere RE fårRing R Ring til os i på 38 79 16 14 og få et gratis Alt er dansk produceret tilbud. Nemmere blir’ det uforpligtende bli´r det ikke. til os i dag på 38 14 og få et gratis og F E tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende R R E ,Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende ,Ring til os i dag på 38 14 og få et gratis og Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis ogog E uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende T E Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og T ,uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. T ,tilbud. Nemmere blir’ det ikke. etuforpligtende helt køkken. et helt nyt køkken. T nyt F F EF uforpligtende F ,R ,E Ring til os i dag på 38 79 og få et gratis og Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. ,Euforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. ,tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. ,R T ,RE R uforpligtende Alt14 er dansk ,F Ring R tiltil R ,- et E Ring idag dag på på 38 79 16 og få gratis Tos Nemmere blir’ det ikke. os itilbud. 38 14 og få etproduceret gratisog og ikke. ETRE uforpligtende FETF tilbud. Nemmere blir’ det MERE END,-,-34 ÅRS TE F TE T F ,E F MERE END ,-,,34 ÅRS E F uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. ,tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende ,32 ÅRS MERE END EE ERFARING 34 ÅRS R ,32 ÅRS

dørsprojekter. Ifølge DIY-ekspert Sabina Haysen, som står bag DIY-bloggen Sabinasverden, er det en tendens, som er kommet for at blive:

- Der er ingen tvivl om, at der har været stort fokus på alle former for udendørshygge og friluftsliv i år. Den tendens er kun vokset de seneste par måneder, hvor vi har tilbragt mere tid hjemme. Vi nyder udelivet og skaber gerSe sommerens trends og gør-det-selv-projekter på www.husoghaveavisen.dk Foto: Bauhaus Kalkfrit toilet på 30 min.

Mange har allerede prøvet vores produkter og med stor succes

“ Ved brug af Toiee har vi fået et toilet som nyt. Det fjerner kalken effektivt. Produktet kan varmt anbefales! “

Find forhandler:

www.toiee.dk

ne små oaser i haven, hvor vi kan geare ned og hygge med vores nærmeste. Og mange har fået øjnene op for, at det hverken behøver være dyrt eller besværligt at lave disse haveprojekter selv. Det er både sjovt undervejs og giver en særlig stolthed efterfølgende, fortæller Sabina Haysen.

2% 0% 20 2 % 0 0 %

MERE ENDERFARING ,REND MERE 34 ÅRS EEND MERE MERE ERFARING 32 ÅRS END MEREEND END MERE ERFARING T32F32ETÅRS 34 ÅRS ,-,ERFARING ÅRS 32 ÅRS END END MERE ERFARING FMERE 3232ÅRS E MERE END 34 ÅRS ÅRS MERE END MERE END E ERFARING MERE END ERFARING 34ERFARING ÅRS ERFARING 32 ÅRS 3232ÅRS MERE ERFARING ERFARING ÅRS 34 ÅRS ERFARING 32END ÅRS MERE END 34 3232ÅRS ERFARING MERE END skift ikke køkken, skift dine køkkenlåger ÅRS ÅRS 32 ÅRS skift ikkedit dit køkken, skift køkkenlåger MERE END ERFARING ,-,- END,-,-34 ÅRS END ERFARING MERE END skift køkken, skift dine køkkenlåger 34 ÅRS ERFARING ERFARING 32 ÅRSdine skiftikke ikkedit dit køkken, skift dineMERE køkkenlåger MERE END 32 ÅRS MERE MERE END ERFARING ERFARING MERE END ERFARING 32 ÅRS ERFARING ,-,32 ÅRSshowroomets åbningstider: MERE ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING MEREEND ENDMERE skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 3232ÅRS man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 32 ÅRS ,-,-ÅRS 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ÅRS END ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING 32åbningstider: ÅRS 32 MERE END skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 MERE ENDERFARING showroomets man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 ERFARING 34 ÅRS 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END ERFARING ERFARING 32END ÅRS MERE showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 MERE END ERFARING ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk MERE END 32 ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk ERFARING ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 ERFARING 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING 32 ÅRS END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38+79 79 1614 www.nygammelt.dk skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32ERFARING ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 16 - -www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +skift 1. lør i måneden 10.00-13.00 MERE showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1. lør i14 måneden 10.00-13.00 ERFARING skift ikke dit køkken, dine køkkenlåger 32ERFARING ÅRS 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 34 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk MERE END adresse: Fuglebækvej 2C,køkken, 2770 Kastrup, telefon 38køkkenlåger 79 16 14 - www.nygammelt.dk ikke dit skift dine ,-,-32 ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE MERE END ERFARING ERFARING ERFARING adresse:Fuglebækvej Fuglebækvejskift 2C,2770 2770 Kastrup, telefon 38 7916 16 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk 34ERFARING ÅRS adresse: 2C, telefon 38 79 14 ERFARING 34END ÅRS ÅRS 3232Kastrup, ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1.lør lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +dit 1. i måneden 10.00-13.00 MERE END skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END skift ikke køkken, skift dine køkkenlåger 34 ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32 ÅRS ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 ERFARING MERE ENDERFARING skift ikke dit køkken, skift dine++køkkenlåger ERFARING ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1. i 38 måneden 10.00-13.00 ÅRS MERE END showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1. lørlør i måneden 10.00-13.00 MERE END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 www.nygammelt.dk MERE END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 - -www.nygammelt.dk MERE END MERE END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 -14 32 ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1. lør i14 måneden 10.00-13.00 3234ÅRS MERE END skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32 ÅRS ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 www.nygammelt.dk ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 - -+ www.nygammelt.dk skift ikke dit køkken, dine køkkenlåger adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 -14 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1.11.00-16.00 lør i måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør iman-ons måneden 10.00-13.00 ERFARING showroomets åbningstider: +skift 1.køkkenlåger lør i måneden 10.00-13.00 32 ÅRS 3232 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine MERE END MERE END ERFARING ÅRS 32 ÅRS MERE END 32 ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 34 ÅRS ERFARING 32 ÅRS 32 ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C,2770 2770Kastrup, Kastrup,telefon telefon38 3879 7916 1614 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, MERE END ERFARING MERE END MERE END MERE END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38+79 79 1614 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C,2770 2770 Kastrup, telefon 3879 79 16 14-Kastrup, -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk 32ERFARING ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 telefon 38 16 - -www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, Kastrup, telefon 38 16 14 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1.køkkenlåger lør i14 måneden 10.00-13.00 32ERFARING ÅRS ERFARING ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine 34 ÅRS ERFARING ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 32 ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +MERE 1. lør i END måneden 10.00-13.00 3232ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING ERFARING ÅRS ERFARING skift ikke dit skift dine køkkenlåger 3232ÅRS skift ikke ditkøkken, køkken, skift dine køkkenlåger MERE END ÅRS ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk MERE END adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 34 ÅRS 32 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END ERFARING

NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ,-,- ,-,NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ,-,NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN,-,- ,-,NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN MERE END,-,-34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ,-,NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ,,- ERFARING 32 ÅRS MERE END NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN 34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN ERFARING 32 ÅRS MERE END NYGAMMELT KØKKEN ERFARING NYGAMMELT KØKKEN 34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN MERE END NYGAMMELT KØKKEN ERFARING 34ERFARING ÅRS NYGAMMELT KØKKEN 32 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN MERE END KØKKEN ERFARING ERFARING NYGAMMELT MERE END skift ikke dit køkken, skift køkkenlåger 34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN 32 ÅRS skift ikke køkken, skift dine køkkenlåger skiftNYGAMMELT ikke dit køkken, skiftdine dine køkkenlåger MERE END MERE NYGAMMELT KØKKEN ERFARING åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1.ERFARING lør i måneden 10.00-13.00 skift ikkedit ditKØKKEN køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING MEREEND END showroomets

NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN

skift ikke dit skift dine køkkenlåger 3232ÅRS ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + ERFARING 1.køkkenlåger lør i ÅRS måneden 10.00-13.00 32 skift ikke dit køkken, skift dine ÅRSshowroomets ERFARING skift ikke dit køkken, dine showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1. i måneden 10.00-13.00 MERE skift ikke ditkøkken, køkken, dine showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 ++køkkenlåger 1.køkkenlåger lørlør i ERFARING måneden 10.00-13.00 åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +skift 1.køkkenlåger lør i måneden 10.00-13.00 MEREEND END 3232 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine MERE END 3232ÅRS 32 ÅRS ÅRS adresse: MERE END showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +telefon 1. lør38 i 38 måneden 10.00-13.00 adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 www.nygammelt.dk ÅRS ERFARING ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, 79 16 14 -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 - -www.nygammelt.dk ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 -14 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i14 måneden 10.00-13.00 ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 ERFARING 32 ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk MERE END 32 ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +skift 1. lør ilør måneden 10.00-13.00 32END ÅRS 32ERFARING ÅRS MERE skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. i måneden 10.00-13.00 ERFARING skift ikke dit køkken, dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 adresse:Fuglebækvej Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 3879 79 16ERFARING 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk ERFARING adresse: 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 16 14 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C,2770 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 www.nygammelt.dk ERFARING 3232ERFARING ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 16 1414 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, Kastrup, telefon 38 79 16 - -www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 -i-14 www.nygammelt.dk showroomets man-ons 11.00-16.00 +79 1. lør måneden 10.00-13.00 ÅRS skiftåbningstider: ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +1. 1.lør løri dine i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +skift 1. lør idine måneden 10.00-13.00 ERFARING skift ikke dit køkken, køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +køkkenlåger 1.lør lør i14 måneden 10.00-13.00 adresse: Fuglebækvej 2C,2770 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, Kastrup, telefon 38 79 16 14 - -www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +skift 1. i dine måneden 10.00-13.00 adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk showroomets man-ons 11.00-16.00 +skift 1. lør ilør måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, dine køkkenlåger skiftåbningstider: ikkekøkken, dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit11.00-16.00 køkken, skift køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1.1. lør i dine 10.00-13.00 skift ikke dit skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 +++ 1. lør imåneden måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1.14 lør i måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør måneden 10.00-13.00 adresse: Fuglebækvej2C, 2C, 2770Kastrup, Kastrup, telefon38 3879 79+ 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2770 telefon 16 -i-www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: skift Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 + 791.køkkenlåger 16lør 14i måneden - www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 10.00-13.00 ikke dit køkken, skift dine showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00

NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN

22.116

Bosch gasfyr Bosch gaskedel - KAMPAGNEPRIS fra Kr. 23.900 Bosch gaskedel - KAMPAGNEPRIS fra Kr. NU med op til 15 års garaNti fra kr. 23.900 Bosch gaskedel og varmtvandsbeholder Type Condens 14-5 Bosch gaskedel5000W og varmtvandsbeholder • Høj virkningsgrad. Type Condens 5000W 14-5 Høj elvirkningsgrad •• Lavt forbrug. • Lavt Høj virkningsgrad el- forbrug •••Lydsvag. Lavtvirkningsgrad el- forbrug •• Indbygget Høj Lydsvag klimastyring Høj virkningsgrad Lydsvag ••incl. Lavt el- forbrug Indbygget klimastyring udeføler. • Lavt elforbrug Indbygget klimastyring Lydsvag incl. udeføler. •••Servicevenlig. Lydsvag Servicevenlig Indbygget klimastyring Servicevenlig •••Solvarme kompatibel. Indbygget klimastyring Solvarme kompatibel incl. udeføler. •• Hybrid Solvarme kompatibel varmepumpe Servicevenlig 5 års års totalgaranti ••kompatibel. Servicevenlig 5 totalgaranti • Solvarme kompatibel kompatibel •• 5Solvarme 5års årsgaranti. totalgaranti •• 5 års totalgaranti Inkl. moms ogog Inkl. moms og Inkl. moms og Inkl. moms HMN standardmontering HMN standardmontering HMN standardmontering HMN standardmontering Inkl. moms ogtilskud Mulighed for tilskud HMN Mulighed forfor HMN Inkl. moms ogtilskud co2 tilskud Mulighed HMN HMN standardmontering Mulighed for håndværkerfradrag Mulighed for håndværkerfradrag HMN standardmontering Mulighed forfor håndværkerfradrag Mulighed håndværkerfradrag

5 års tryghedsgaranti for kr. 2.000,Incl. 5 års tryghedsgaranti Vores garanti dækker alt arbejde vi har udført ifm. installationen af gaskedlen. Det Vores garanti dækker alt arbejde vi har udført ifm. installationen af gaskedlen. Incl. 5 års tryghedsgaranti anbefales at forudsætter få et serviceeftersyn hvertáandet år,i vores forudsætter derfor 2 Vores garanti 2 servicebesøg 1350 kr. den 5 garanti årige periode. Vores garanti dækker altalt vivihar udført installationen gaskedlen. Det servicebesøg á 1350 kr. iarbejde den årige periode. Til du for alt bøvl og Til gengæld slipper du for bøvl5og rykker ogsåifm. udgengæld uden for slipper normalafarbejdstid, hvis der anbefales at fåud et serviceeftersyn hvert andet år, vores garanti forudsætter derfor vi rykker også uden for normal arbejdstid, hvis der mod forventning skulle være2 mod forventning skulle være problemer med din installation. servicebesøg á 1350 kr. i den 5 årige periode. Til gengæld slipper du for alt bøvl og problemer med din installation. også ud sliddele på gaskedel vi rykkerUdkørsel også uden fordin normal hvis mod skulledage være -- Gælder og fejlfinding på arbejdstid, gaskedler fra kl.der 08.00 tilforventning 20.00 alle ugens og fejlfinding på fra- kl. til 20.00 alle ugens dage dage problemer med din installation. -- Udkørsel Telefonservice oggaskedler fejlfinding fra08.00 kl. 20.00 til 22.00 alle ugens og og fejlfinding - fra på kl. 20.00 til 22.00 ugenstil dage -- Telefonservice Udkørsel fejlfinding gaskedler fra alle kl. 08.00 20.00 alle ugens dage -Vi Telefonservice og fejlfinding fra kl. 20.00 til 22.00 alle ugens dagehænder har kørt service på Bosch gaskedler siden 1994, så hos os du i trygge – Vi har kørt service på Bosch gaskedler siden 1994, så hos os er dueri trygge hænder – derfor givervividig dig tryghedsgaranti. derfor giver 55 årsårs tryghedsgaranti. Vi kørt på Boschpå gaskedler siden 1994, så hos os er du i trygge hænder – Se mere omservice tryhedsgarantien på fugsangvvs.dk Sehar mere om tryhedsgarantien fugsangvvs.dk derfor giver vi dig 5 års tryghedsgaranti. Se mere om tryhedsgarantien på fugsangvvs.dk

Mulighed forfor tilskud HMN Mulighed tilskud Incl. 5 års tryghedsgaranti Kampagnepris inkl.HMN moms Mulighed for håndværkerfradrag Mulighed for håndværkerfradrag Kampagnepris inkl. moms Kampagnepris inkl. moms Kampagnepris inkl. moms og standardmontering og standardmontering og standardmontering Incl. 5 års tryghedsgaranti Kampagnepris inkl. moms og standardmontering Kampagnepris inkl. moms og standardmontering og standardmontering

kr. 29.995 kr. 29.995 kr. 30.00032.000 kr. -2.200 kr. kr. op til-3.500 -3.379 kr. -3.500 kr. 32.000 kr. -4.500 kr. -4.600 kr. 30.000 -4.500 kr. -4.600 kr. kr. kr. -3.500-3.500 kr. kr. -4.600-4.600 kr.

21.900 kr.

23.295 kr. 22.116kr. kr. 23.900

21.900 kr.

23.900 kr.

BRDR. FUGLSANG VVS A/S BRDR. FUGLSANG VVS A/S

Tlf. 44 68 72 00 Se vores fine anmeldelser påTlf. 44 68 72 00 Trustpilot Se vores fine anmeldelser på Trustpilot

Certified

Climate Partner Certified Climate Partner


Det Naturlige Valg...

Kom ind til os og se alle nyhederne

SPAR 40%

Vælg mellem boxmadras, kontinental eller elevation senge

Gratis

Opgradering til Cool topmadras Oplev den kølende effekt og fornemmelse med de nye Dunlopillo topmadrasser. Tilbuddet gælder kun i juni måned.

Køb op til 75.000,-

Rente- og gebyrfrit

Den lille kæde med de STORE kompetencer HESTBÆK 163 Sovesofa m. 3 hynder. Liggemål: 140x200 cm. Bøg sæbe / 100% Uld Kira 21 Grå. Pris 14.727,-

DANSK HÅNDVÆRK ORGANIC SENGERAMME excl. gavl. Vælg mellem valnød, bøg, eller eg. Plan bunde. Str. 180x200 cm.

NU 9.999.-

Dansk håndværk gennem 80 år ORGANIC RAMME MED Tempur Prima 19 madras med Cool Touch Original el. Sensation Str. 180x200 cm Pris: 41.752,-

SONNO DE LUX

NU 27.999.-

NU 17.999.-

ORGANIC RAMME MED Sonno De lux Pocket madras m. latex polstring, medium el. fast Str.120/140/160/180x200 cm Pris: 25.639,-

SLY SOVESOFA Udvendige mål: 94x200 cm. Liggemål: 83/140x200 cm Fås i andre farver. Pris 7.055,-

NU 5.290.-

Stort udvalg i senge og sovesofaer...spar op til 60% HOVDEN BED-INSIDE Model Space Bemærk med latex madras Liggemål: 140x200 cm Udvendig mål: 172 længde Pris: 20.098,Begrænset antal til hurtig levering

NU 14.999.-

Vi har hele sortimentet, størst udvalg, bedste pris

SPAR 25%

Design dit eget look på din nye original ramme fra Auping

 

Str. 160/180/200x200/210 cm Plan bund og Inizio madras excl. gavl og tilbehør

NU 16.796.-

Pris fra: 20.995,-

Rosenørns Allé 18 (ved Forum) Gladsaxevej 356 Sigrunsvej 18 *Hovedvejen 135

GRATIS KUNDEPARKERING VED ALLE BUTIKKER

Se mere på www.sengekompagniet.dk

1634 Kbh V 2860 Søborg 3400 Hillerød 2600 Glostrup

Tlf. 33 32 55 21 Tlf. 33 32 55 26 Tlf. 33 32 55 29 Tlf. 33 32 55 28

Mandag - fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag kl. 10.00 - 15.00 · Søndagsåbent kl. 11.00-16.00 Hillerød: Lørdag og søndag kl. 10.00-16.00 *Glostrup midlertidigt lukket tirsdag


12

Forlæng sommeren med Solamagic

Få en brandsikker santkhans Sankthansaften forbindes med sange og hyggelige timer omkring bålet. Du sørger for, det kun er heksen, der bliver brændt af, ved at følge Beredskabsstyrelsen gode råd.

Det lunefulde danske sommervejr kan hurtigt ødelægge den gode stemning på terrassen. En ny fleksibel varmelampe er løsningen. Tiden er endelig kommet til at rykke udendørs og nyde sommeraftener under åben himmel. – Altså lige indtil duggen falder og ødelægger stemningen. Med den nye Solamagic Free varmelampe kan du blive ude hele aftenen.

Verdens bedste varmelampe

Solamagic FREE+ er nu på markedet. Ikke bare er varmelampen smukt designet, den er også fritstående, hvilket giver dig friheden til at tage varmelampen med dig rundt på matriklen. Dermed er du sikret varme uanset om du befinder dig. Gennem mange år har Solamagic leveret varmelamper af gedigen tysk kvalitet til danske hjem, og utallige gange er varmelamperne kåret som verdens bedste grundet den unikke kvalitet, det flotte design og den gode teknologi.

Miljøvenlig frihed

Med et snuptag kan du flytte den fleksible varmelampe FREE+ – der desuden er baseret

Placering og anbefalede afstande Forlæng sommeren med Solamagic der forhandles bl.a. hos Imerco og Johannes Fog – samt på www.Solamagicshop.dk.

på de nyeste miljøvenlige infrarøde-teknologier, som både er effektive og billige i drift. På den måde får du mest mulig værdi ud af dit uderum – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Solamagic er tysk grundighed og omhyggelighed på alle planer, og er især optimal for dig, der bruger flere forskellige uderum i løbet af året og ønsker et produkt, der holder i mange år. Læs mere om Solamagic på www.husoghaveavisen.dk

MARKISER!

• 30 meter fra bygninger med hårdt tag. • 60 meter fra letantændelige markafgrøder. • 200 meter fra stråtækte huse, nåletræsbevoksninger m.v. og oplag af brandfarlige stoffer og andet letantændeligt materiale. • Du skal have lov af ejeren til at bruge arealet, hvor bålet skal placeres.

Opbygning af bål

• Brug kun rent og tørt træ. Anvende aldrig trykimprægneret eller malet træ eller affald. • Vær omhyggelig med opbygningen, så bålet ikke risikerer at vælte, mens det brænder. • Kernen i bålet kan opbygges af sammenkrøllede aviser, tørt kvas og grene.

• Dæk evt. bålet til med en presenning, så det ikke bliver fugtigt i dagene inden afbrændingen.

Optænding af bålet

• Brug aldrig benzin, sprit eller lign til optænding • Tænd ikke bålet, hvis det blæser kraftigt. • Inden du tænder, skal du sikre dig, at der ikke er dyr, der har taget ophold i dit bål. • Brug en lang fakkel eller en ukrudtsbrænder for at nå ind til avispapiret og kvaser i kernen af bålet.

Til sidst!

• Sørg for, at bålet at helt slukket, når du forlader det. Hæld gerne vand på.

Besøg vores

Showroom

STIL 100 fra kr. 15.250

GRATIS

Somfy Motor STIL 700 fra kr. 21.950

Priserne er for markiser i 4,5 x 3 meter

VED KØB AF TERRASSEMARKISE

Besøg vores showroom: Svalehøjvej 28 · 3650 Ølstykke

TYSK KVALITET · PRODUCERET I DANMARK 5 ÅRS GARANTI · EKSISTERET SIDEN 1978 GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

WWW.GUNDSOE-MARKISER.DK · TLF. 46 73 05 38


ANNONCE

Pris fra

99,Til 2 måneders forbrug

Bestil nu

på www.wellvita.dk eller ring 82 30 30 40 hverdage mellem kl. 8 og 16

Sund venefunktion i dine ben

Venolet er baseret på rødvinsblade & kerner og vitamin C. Rødvinsblade & kerner bidrager til en god blodgennemstrømning i benene og kan derfor reducere følelsen af tunge og trætte ben. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar. Det betyder, at du kan holde dig godt gående med de naturlige ingredienser i Venolet.

Få hjælp mod tunge og trætte ben De fleste af os lever et aktivt liv med arbejde og masser af daglige opgaver ude som hjemme. Men flere får problemer med trætte ben, f.eks. pga. alder eller et job, hvor man står me-

get op. Og så bliver tilværelsen pludselig lidt mere besværlig. Gener med tunge og trætte ben rammer oftere kvinder end mænd. Og du har også større risiko, hvis du er ældre,

overvægtig, rygere eller meget inaktiv. Heldigvis er der hjælpe at hente fra kosttilskuddet Venolet. De naturlige ingredienser kan nemlig bidrage til sunde venefunktioner i benene.

Mine ben føles meget lettere Eva Randi Solheim

”I mange år har jeg været generet af mine ben, som føltes tunge og trætte – med meget synlige vener. I de værste perioder kunne jeg kun holde ud at ha’ sutsko på. De sko, jeg plejede at gå i, var

ukomfortable for fødderne. Nu har jeg så prøvet kosttilskuddet Venolet. Du kan tro, at jeg blev glad, da jeg oplevede forandringen. Efter nogle uger føltes mine ben ikke længere

tunge og trætte, og nu kan jeg gå i helt almindelige sko uden problemer. I dag siger jeg til alle, der døjer med benene - prøv Venolet med naturlige ingredienser, det virkede perfekt for mig.”

Hvordan opstår veneproblemer? Din krop indeholder cirka 5 liter blod, der skal pumpes rundt. Dette kredsløb startes af dit hjerte, der pumper iltet blod ud i hovedpulsåren, der har en masse sidegrene. I bækkenet forgrener hovedpulsåren sig ligeledes i to store arterier, der fører blod helt ned i dine ben. Herefter går kredsløbet til venoler og vener – og sendes retur til hjertet. Venerne er således de blodårer, som fører blodet tilbage til dit hjerte. Men hvis funktionen bliver forringet, kan blodet hobe sig op i venerne – og der kan sive væske ud i vævet. Det kan resultere i oplevelsen af at have tunge og trætte ben.

Naturlige indholdsstoffer:

Rødvinsblade

Fyrrebark

Rødvinskerner

Designet til levering i din postkasse Gratis vejledning fra kompetente helsevejledere Baseret på naturen - optimeret af teknologien

Ring: 82 30 30 40


14

Sommerkampagne:

Nyt liv til dit hjem

MOMSFRIT*

Meget af det vi omgiver os med i hjemmet har en historie eller betyder noget særligt for os. Tiden sætter dog sine spor, og du tænker måske, det er tid til skrot. Men sådan behøver det ikke være. Men en professionel sprøjtelakering kan du let give nyt liv til boligen, og det er praktisk taget alt inventar, der kan sprøjtelakeres. Meget af det inventar der er i boligen er af god kvalitet, selv om det måske ligner noget der er udtjent. I stedet for at skrotte, kan en sprøjtelakering give nyt liv til det der stadig er funktionelt.

Alle former for lakering i høj kvalitet

HVAD KAN DU FÅ LAKERET? - Døre – alle typer - Bad- og køkkenskabslåger - Reoler, garderobe og alle indendørsmøbler - Borde og stole - Lamper og lign. - Motorcykel, cykel og alufælge

Sprøjtelakering i alverdens farver

Virksomheden Dibbern her mere end 40 års erfaring med sprøjtelakering af træ, metal, plast, glasfiber m.v. og garanterer meget høj kvalitet. Dibberns sprøjtelakering udmærker sig ved en ekstra kraftig lagtykkelse, der giver en unik dybde i farverne og en enestående holdbarhed.

Nyd den danske sommer - både i solen og i skyggen Vi giver dig momsen i rabat (25%) på hele din bestilling af ny solafskærmning*

Vikinggang Markiser &lak. Solafskærmning A/S Giv dit hjem nyt liv med en Dam Holme 7 | 3660 Stenløse | tlf. 4710 7700 | www.vikingmarkiser.dk

Du finder Dibbern Color Design på H.J. Holstvej 32, 2610 Rødovre. Du kan se mere på www.dibberndesign.dk eller få yderligere oplysninger på tlf.: 36 70 71 23.

* Gælder ved bestilling nu og frem til 31/7-20 Gælder ikke evt. liftleje, el-arbejde og tilbehør. Kan ikke kombineres med andre kampagner.

3 GODE GRUNDE TIL AT LAKERE I STEDET AT KØBE 3FOR GODE GRUNDE TIL

onel Professi

Sprøjtelakering Sprøjtelakering Sprøjtelakering ii alverdens alverdens farver i alverdensfarver farver

ER BILLIGERE I STEDET AT LAKERE 1 DET En professionel sprøjtelakering af dine AT køkkenlåger, døre, inventar, FOR KØBE NYT reoler, stole, borde og lamper får

Giv dit hjem nyt liv med en en gang lak. dit hjem nytmed liv med gang lak. lak. Giv ditGiv hjem nyt liv en gang

sliber, grundlakerer, mellem tørrer og slutter af medGRUNDE 2-3 gange toplakering 3 GODE TIL i den ønskede farve.

FORESTIL DIG MULIGHEDERNE … Gå en tur i din bolig og forestil dig, hvor meget farver kan forvandle tingene. Moden og din personlige smag ændrer sig med tiden, men hvis køkkenet og det andet inventar er funktio­ nelt, er det synd og skam bare at skifte ud. Be­ hold den gode kvalitet og se alt med nye øjne. SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Gå til en start ind på dibberndesign.dk og bed om et tilbud. Beskriv opgaven, og send gerne et par fotos med, så fagfolkene kan vurdere omfanget.

FORESTIL DIG MULIGHEDERNE …

HVAD KAN DU FÅ LAKERET?

Gå enMULIGHEDERNE tur i din bolig og forestil dig,… hvor meget • Døre – alle typer FORESTIL DIG SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Duogafleverer det, der skal lakeres hos Dib­ farver kan forvandle tingene. Moden din • Køkken og skabslåger Gå en tur i din bolig og forestil dig, Gå til en start ind på dibberndesign. FORESTIL DIGpersonlige MULIGHEDERNE KAN DUen FÅmulighed LAKERET? smag ændrer … sig med tiden, men • også Reoler og alle indendørsmøbler bern.HVAD Det er for at få em­ hvor forvandle dk og bed om et tilbud. Beskriv opgaGå enmeget tur i din farver bolig ogkan forestil dig,andet hvorinventar megetnerne • Døre – alle typer hvis køkkenet og det er funktio­ • Borde og stole afhentet hos dig, hvis du ønsker det. nelt, er det syndpersonlige ogModen skam bare skifte ud. • send Lamper og lign.et par fotos med, tingene. og din ven, og gerne farver kanModen forvandle tingene. ogatdin •Be­ Køkken og skabslåger Dibbern afvasker, sliber, grundlakerer, mel­ hold den gode kvalitet og se alt med nye øjne. • Ja, alt kan lakeres. personlige smag ændrer sig med tiden, men • Reoler og alle indendørsmøbler smag ændrer sig med tiden, men hvislemtørrer så fagfolkene vurdere omfanget. og slutterkan af med 2­3 gange topla­ hvis køkkenet detandet andet inventar er funktio­ • Borde og stole køkkenet ogogSÅDAN det er TRIN Du afleverer det, der skaloglakeres hos GØR inventar DU, TRIN FOR Køkken, bad, garderobe stuer kan fornys kering i den ønskede farve. nelt, er det synd og bareog at skifte ud. Be­ • og Lamper og lign. funktionelt, er det skam bare Dibbern. erogogså en kan mulighed Gå tilskam ensynd start ind på dibberndesign.dk medDet farver, Dibbern også hjælpe i hold den gode se altgode med nye øjne. og for • Ja, kan lakeres. bed omog etden tilbud. Beskriv opgaven, send garagen med flotafhentet lakering af motorcykel, at skifte ud. kvalitet Behold kvalitet atalt få emnerne hos dig, cy­ gerne et par fotos med, så fagfolkene kan kel og alufælge mv. Du kan glæde dig over og se alt medvurdere nye øjne. hvis du ønsker det. Dibbern afvasker, LÆS MERE OG KOM GODT FRA omfanget. smukkere ting i hverdagen ogSTART se frem tilPÅ en

SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Køkken, bad, garderobe og stuer kan fornys god pris gensalg. kan også hjælpe i Gå til en start ind på dibberndesign.dk og med farver, ogved Dibbern LÆS MERE OG GODT FRA PÅDib­ www.dibberndesign.dk Du KOM afleverer det, der skalSTART lakeres hos bed om et tilbud. Beskriv opgaven, og send garagen med flot lakering af motorcykel, cy­ bern. Det er også en mulighed for at få em­ gerne et par fotos så hos fagfolkene kan mv.harDu kan dig over nerne med, afhentet dig, hvis du ønskerkel det.og alufælge Bent Dibbern i over 30glæde været førende inden vurdere omfanget. ting i hverdagen og personligt se fremfor til kvalien Dibbern afvasker, sliber, grundlakerer, smukkere mel­ for sprøjtelakering. Han står lemtørrer og slutter af med 2­3 gange topla­ og for kontrol af ordren, før arbejdet god pristetssikring ved gensalg. kering i den ønskede farve. går i gang. Du afleverer det, der skal lakeres hos Dib­ bern. Det er også en mulighed for at få em­ nerne afhentetLÆS hosMERE dig, hvis du ønsker det. START Bent OG KOM GODT FRA PÅDibbern har i over 30 været førende inden Dibbern afvasker, sliber, grundlakerer, mel­ for sprøjtelakering. Han står personligt for kvalilemtørrer og slutter af med 2­3 gange topla­ tetssikring og for kontrol af ordren, før arbejdet

3 GODE GRUNDE TIL AT LAKEREI STEDET I STEDET AT LAKERE HVAD KAN DU FÅ LAKERET? FOR AT KØBE HVAD KAN DU FÅ LAKERET? KØBE •FOR Døre – AT alle typer • Døre – alle typer Køkken ogBILLIGERE skabslåger DET ER og skabslåger 1Køkken DETog ERalle BILLIGERE En professionel sprøjtelakering af Reoler indendørsmøbler Reoler og alle indendørsmøbler En professionel sprøjtelakering af dineog køkkenlåger, Borde stole døre, inventar, dine køkkenlåger, inventar, Borde og stole reoler, stole, borde ogdøre, lamper får Lamper og fremstå lign. som nye, men dem til atstole, reoler, borde og lamper får Lamper og lign. Ja, alt kan lakeres. det ertil typisk billigere som end atnye, købemen dem at fremstå • Ja,nyt. altI stedet kan lakeres. for en stor udskrivning,

• • • • • • • • •

1

det er typisk billigere end at købe

investerer du i de ting, du og kan fornys Køkken, bad, garderobe oghar stuer nyt. I stedet for en stor udskrivning, oplever fornøjelsen ved at få noget Køkken, bad, garderobe og stuer kan med farver, og Dibbern kan også investerer du i de ting, du har oghjælpe i nyt, udenfarver, at store regninger giver fornys med og Dibbern kan cy­ garagen med flot lakering af motorcykel, oplever fornøjelsen ved at få noget skår i glæden. også hjælpe i garagen med flot lakeuden atmv. store giver kel og nyt, alufælge Duregninger kan glæde dig over ring af motorcykel, cykel og alufælge skårting i glæden. smukkere i hverdagen og se frem til en DET GIVER FRIHED mv. Du kan glæde dig over smukkere god2pris gensalg. Duved vælger selv de farver, dine ting

ting i skal hverdagen frem til en lakeres i. Duog kanse vælge en per­ DETved GIVER FRIHED sonlig farvetone og er ikke begræn­ god pris gensalg.

2

Duafvælger selv defarvevalg. farver, dine set producentens Du ting

Bent Dibbern har iafpasse over været førende kan farverne efter skalsamtidig lakeres i. Du 30 kan vælge en per­inden sæsonen, efterHan din nye for sprøjtelakering. stårboligstil for kvalisonlig farvetone og erpersonligt ikke og begræn­ Bent Dibbern har i over år er været efterog anskaffelser, der tetssikring fornye kontrol af 40 ordren, førDu arbejdet set afdine producentens farvevalg. kommet i boligen siden sidst. førende inden for sprøjtelakering. går i gang. kan samtidig afpasse farverne efter

3

DET ER SMUKT Dibberns sprøjtelakering udmærker DET ERenSMUKT sig ved ekstra kraftig lagtykkelse, Dibberns udmærker sig der giver sprøjtelakering en unik dybde i farverne ved en ekstra kraftig lagtykkelse, og en enestående holdbarhed. der giver en dybde i farverne og enestående Duunik plejer din investering ogen øger holdbarhed. Du plejer din investering og brugsværdien. Derfor vælger flere øger brugsværdien. Derfor vælger flere og og flere at beholde i stedet for at flere at beholde i stedet for at smide ud. smide ud.

Han står personligt kvalitetssikring sæsonen, efter for din nye boligstil og og for DET kontrol af ordren, før arbejdet ER SMUKT efter dine nye anskaffelser, der er 3 Dibberns udmærker går i gang. kommetsprøjtelakering i boligen siden sidst.

 www.dibberndesign.dk

 www.dibberndesign.dk

2

dem til at fremstå som nye, men det er typisk billigere end at købe DET ER BILLIGERE nyt.professionel I stedet for en stor udskrivning, En sprøjtelakering af dine investerer du i de ting, du harreoler, og stole, køkkenlåger, døre, inventar, oplever noget borde ogfornøjelsen lamper får ved demattilfåat fremstå nyt, uden at store giver end at som nye, men det regninger er typisk billigere købe I stedet for en stor udskrivning, skår inyt. glæden. investerer du i de ting, du har og oplever fornøjelsen ved at få noget nyt, uden at store regninger giver skår i glæden. DET GIVER FRIHED Du vælger selv de farver, dine ting skal lakeres i. Du kan vælge en per­ sonligGIVER farvetone og er ikke begræn­ DET FRIHED set af producentens farvevalg. Du skal Du vælger selv de farver, dine ting kan samtidig afpasse farverne efter farlakeres i. Du kan vælge en personlig sæsonen, dinbegrænset nye boligstil og vetone og efter er ikke af producentens Du kan samtidig afpasse efterfarvevalg. dine nye anskaffelser, der er farverne sæsonen, efter din nye kommet efter i boligen siden sidst. boligstil og efter dine nye anskaffelser, der er kommet i boligen siden sidst.

3

sig ved en ekstra kraftig lagtykkelse, der giver en unik dybde i farverne og en enestående holdbarhed. DET ER SMUKT Du plejer din investering og øger Dibberns sprøjtelakering udmærker brugsværdien. Derfor vælger flere sigflere vedatenbeholde ekstrai stedet kraftigfor lagtykkelse, og at smide ud. en unik dybde i farverne der giver

og en enestående holdbarhed. Du plejer din investering og øger brugsværdien. Derfor vælger flere H.J. Holstvej 32 · 2610 Rødovre og flere at beholde i stedet for at Tlf. 36 70 71 23 · dib@dibberndesign.dk smide ud.

H.J. Holstvej 32 · 2610 Rødovre Tlf. 36 70 71 23 · dib@dibberndesign.dk


SPAR OP TIL

UDSALG 60% UDSALG

VI SKRÆDDERSYR DINE NYE GARDINER/TÆPPER I DIT ØNSKEDE MÅL ABSOLUT LUXUS

DANSK SUPER BERBER

Når kun det bedste er godt nok. Super kvalitet.

5 års gar. mod pletter ell. ny tæppe gratis. Dansk kvl.tæppe. Tåler slid (Opholdsrum). Findes i farverne grå, P R IS- I T lys beige, beiges og lyng. GAR AN Br. 400-500 cm. Norm. butikspris: 248.-. Vor normalpris 198,Pris nu pr. kvm. med totalservice m2 og prisgaranti -Pålagt ved min. 20

Flere gode farver Pålagt

Pr. m2

P R IS- I T GAR AN

498 ved min. 20

m2

128

VI HAR DANMARKS STØRSTE UDVALG I LØSE TÆPPER linie Design • Designers Guild • HC Tæpper • Kilroy Christian Lacroix • Tapeter • Gardinstof • Møbelstof

ALT FRA KENDTE DESIGNERE

ALT I g Solafskærmninr Lamelgardine Plisségardiner Rullegardiner

Gratis måltagning er en selvfølge.

Nordsjælland

45 800 300

ERHVERVSAFD. TILBYDER Erhvervstæpper med 5 års slidgaranti. Super kvalitet. Finde i 10 gode farver. 400-500 cm bred. Vejl. udsalgspris: 198,00 Vor normalpris: 168,00 ved min. 20

m2

SUPER BOUCLE

Sælge s nu f or

98

Dansk uldkvalitet i topklasse. cm bred Woolmarket mærket og et 400-500 Pålagt Pr. m2 meget elegant væg-til-væg tæppe.

298,-

Pris nu pr. kvm. med totalservice og prisgaranti - Pålagt

P R IS- I T GAR AN

148 ved min. 20

Væg-væg tæppe med vel nok den største slidstyrke. Smukt og miljøvenligt gulvtæppe som vil pryde ethvert gulv. Farve: Natur. Bredde 400 cm Norm. butikspris: 378.Vor normalpris 328,-

100% ren ny uld, woolmark, 1200 g luv. Findes lys, natur. Bredde 400 cm. Førpris: 278.-.

Pris nu pr. kvm. GAR AN med totalservice og prisgaranti - pålagt

Pris nu pr. kvm. med totalservice og prisgaranti - pålagt

298

P R IS- I T

2

m ved min. 20

FABER, JAB, KOBE, CHIVASSO, VILLA NOVA, DESIGNER GUILD OG MANGE FLERE

P R IS- I T GAR AN

258 ved min. 20

SE VORES STORE UDVALG I FORRETNINGEN I LYNGBY

HJORTEKÆRSVEJ 155 • 2800 LYNGBY • MAN-TOR. 10-17.30 • FRE-LØR 10.00 - 14.00

m2

Find inspiratio n på Aulin.dk

Sammen finder vi den løsning, der passer til netop din bolig.

AULIN DECO • AULIN.DK

m2

DANSK SUPER ULDBERBER

Hos Aulin Deco finder du et spændende udvalg i gardiner.

BERBER 100% REN ULD

Med lav luv, godkendt til overalt i boligen. Findes i 8 glade farver. Bredde 400-500 cm. Norm. butikspris: 248.-. Vor normalpris 198,-

Afhentet

NYHED! SISAL SENIOR

GARDINER:

Tæppebussen kører mellem kl. 8-20 i dit lokalområde hver dag, aften og weekend. Ring og vi kommer og fremviser vores store kollektion af danske og udenlandske kvaliteter. Vi kører over hele Sjælland - dag, aften og weekend.

SE VORES STORE UDVALG PÅ AULIN.DK

Ved køb af min. 20 m2

Storkøbenhavn

36 72 36 00


DANMARKS NYHED - GRILL ÅRET RUNDT

DIT NYE HJEM I HAVEN RES E V E L STOR D E M US LUKS L GRIL M C Ø 60

INTRO

DUKT

KR.

IONSP

39.90

0 ,-*

RIS

BEST OG FÅ IL NU G LEVE RATIS RING

10 KVM HÅNDBYGGET SOLID GRILLHYTTE DIREKTE FRA LAPLAND

Er du ikke handyman eller har du blot travlt ? Vores samarbejdspartnere monterer gerne hytten for dig !

• KAN BRUGES HELE ÅRET • NEM AT SAMLE, LEVERES I MODULER • MARKEDETS BEDSTE KVALITET • 10 KVM, 3,8M I DIAMETER OG 3M TIL TOP • PLADS TIL 10-12 PERSONER

• INKL. TERMORUDER, LÅS, BÆNKE, GRILL, SKRUER • HURTIG LEVERING - 2-4 UGER • BRUG SOM LEGEHYTTE/TIL OVERNATNING • PRODUCERET TIL DET NORDISKE KLIMA • JERNGRILL MED SAMMENKLAPELIGE BORDE

RING PÅ 43628080 ELLER INFO@LAPLANDGRILL.COM

SCAN MIG

SE MERE PÅ LAPLANDGRILL.COM *MODELFOTOER som indeholder ekstraudstyr. Grillhytten leveres i moduler og ubehandlet så du vælger selv farve kombinationen på din hytte. Det er op til køber at behandle træet og ligeledes samle hytten. Vi henviser til vores almindelige købsbetingelser på www.laplandgrill.com


Hus og Have - b117 x h345 - 28052020 - outlined.pdf 1 28-05-2020 13:24:15

Stil toilettet i blød og fjern bakterierne under skyllekanten Gule rander og kalkplamager er et udbredt problem i toiletkummen. Den nemmeste måde at få en helt hvid og ren toiletkumme, er ved at sætte toilettet i blød. Alle er blevet ekstra opmærksomme på håndhygiejne og rengøring. Men selv på de reneste badeværelser opstår der stadig gule rander i toiletkummen. Det er nemlig aflejring af kalk fra vandet, og de grimme gule kalkplamager kan være nærmest umuligt at slippe af med.

En ballon klarer arbejdet

Den nemmeste og mest effektive måde at slippe af med de gule rander er ganske enkelt ved at sætte toilettet i blød. Toiee Toilet Plug er en specialudviklet ballon, der nedsænkes i vandlåsen. Ballonen pumpes op, så den lukker vandlåsen til, og derefter fyldes toiletkummen med vand. Det specialudviklede toiletrensemiddel tilsættes, og på den måde sættes toilettet i blød. Det kan stå en halv times tid eller eventuelt natten over, og når toiletballonen efterfølgende fjernes, er resultatet en hvid kumme uden kalkrester og grimme plamager. Det er ikke bare nemt, men utroligt effektivt. Det specialudviklede toiletrensemiddel er skånsomt mod emaljen og miljøet, men sær-

Toiee Toilet Plug kan købes i byggemarkeder over hele landet samt online i byggemarkedernes webshop.

deles effektivt mod kalk og fjerner bakterierne der ”gemmer” sig under skyllekanten. Kummen efterlades skinnende ren. På www.husoghaveavisen.dk/huset/ kan du læse mere om hvordan du nemt og enkelt kan få toiletkummen til igen at se ny og ren ud. Du finder også en video der viser, hvor enkelt det gøres. Yderligere information på www.toiee.dk

Godt nyt hvis du ligger søvnløs Studie påpeger, at to glas kirsebærsaft kan sikre nattesøvnen. En undersøgelse fra USA viser, at man kan få en bedre søvn ved at drikke to glas kirsebærsaft om dagen. Det skriver den lægefaglige hjemmeside MedicalXpress.

Sov længere

Kirsebærsaft indeholder et usædvanligt højt indhold af melatonin, der er et vigtigt stof for den menneskelige organisme. Det er med til at regulere søvn- vågentilstanden samt søvnkvaliteten. Over for MedicalXpress forklarer forskere, at bl.a. melatoninen i kirsebær giver kroppen en bedre søvnrytme.

Sundere danske kirsebær

Af de sundhedsgavnlige stoffer i kirsebær er den mest velkendte undergruppe anthocyaniner, de stoffer der f.eks. giver kirsebærsaften deres flotte bordeauxrøde farve. Den gode indvirkning på søvnløshed baserer sig på saft af den mest dyrkede sort i USA, Montmoreney. Indholdet af anthocyaniner er mere end 30 gange større i de sorter, vi dyrker her i Danmark, så der er begrundet indikationer for, at de danske bær er endnu sundere end de amerikanske.

Louisiana State University, USA, er kommet frem til, at kirsebærsaft fremmer søvn.

Se mere på www.gikisa.dk hvor du også kan købe kirsebærsaft. Gikisa saft kan efter bestilling afhentes på H.C. Ørstedsvej 39 C, 1879 Frederiksberg C.


18

Sommeren nydes på terrassen

Der er mange muligheder for at gøre noget for planter og dyr, og villahaven er et godt sted at starte.

Terrassen er familiens samlingspunkt i sommerhalvåret. Men det danske vejr er lunefuldt, og det er ikke altid solen skinner fra en skyfri himmel.

Skab biodiversitet i haven Der er mange muligheder for at gøre noget for de vilde planter og dyr, også selvom du ikke ejer både skov og mark. Din have kan også bidrage til biodiversiteten.

Selve konstruktionen i BASES terrasseoverdækning er fremstillet af vedligeholdelsesfrit aluminium. Tagpladerne fås både i gennemfarvet og transparent UV-beskyttet polycarbonat, som er særdeles holdbart, og sidepladerne fås i højtrykslaminat eller glas i forskellige farver.

Samlet set en nem løsning – i et flot design af høj kvalitet. De mange anvendelsesmuligheder kombineret med det unikke og smukke design, gør det nye ”familie-rum” til ren luksus. Firmaet BASES tilbyder mange forskellige modeller i høj kvalitet, der individuelt tilpasses efter ønsker og behov – og firmaet kan endvidere sørge for opsætningen. Du kan blive inspireret til terrasseoverdækninger på www.bases.dk Yderligere information fås på tlf. 63 40 10 25 eller på mail: info@bases.dk

En af de vigtigste årsager til tilbagegangen i den biologiske mangfoldighed, eller biodiversiteten som det også kaldes, er manglen på egnede levesteder. Rigtig mange mennesker, der har en have eller en altan, kan hjælpe dyr og planter med at skabe egnede levesteder, enten ved en beskeden indsats og nogle gange ved slet ikke at gøre noget.

Hvorfor gøre plads til biodiversiteten?

Planter og dyr er gensidigt afhængige af hinanden og derfor vil skabelsen af levesteder for

en art ofte være til gavn for flere andre arter. Der er mange muligheder for at gøre noget for de vilde planter og dyr, også selvom du ikke ejer skov og mark. Altankassen, villahaven eller sommerhushaven kan også bidrage til biodiversiteten Det kan f.eks. være, at du planter eller sår blomstrende planter i altankassen, overlader et hjørne af haven ”til sig selv”, du lader store grene og stammer ligge i haven, graver en lille havedam eller lægger en lille, uforstyrret stenbunke. Disse tiltag kan blive gode levesteder, og du vil kunne observere, hvordan forskellige arter vil bruge områderne. På www.husoghaveavisen.dk får du gode råd om biodiversitet i haven.

Kilde: mst.dk

Med en terrasseoverdækning fra BASES kan du nyde sommermånederne og -dagene længere. Der er flere fordele ud over, at overdækningen skærmer for vinden og holder regnen væk.

Mange planter og dyr er i tilbagegang, men måske kan du bidrage til at hjælpe nogen af dem.

NYE VINDUER OG DØRE

der y b l i t n e lads r Vinduesp ling og montere må gratis op ne håndværkere med eg

lp Få hjæ din e til hel ing af tn udskif & døre r vindue trappe eller

store Se voresleri på: l billedgaladsen.dk p vindues

6100 HADERSLEV Niels Bohrs Vej 5

2740 SKOVLUNDE Skovlunde Byvej 94

8230 ÅBYHØJ Klamsagervej 27-29

4676 9100


19

Plastret der forebygger opmåling––ViVitilbyder tilbyderogså ogsåmontage montage Gratis opmåling sårinfektion Vinduer •• Døre Døre••Trapper Trapper••Indvendige Indvendigedøre døre Vinduer

2386

Står skellet rigtigt? 22227733

2389

4 140170 7

4 143113 1

4 142162 6

4 142192 9

4 045015 1

12 20 02 21

22335522

veddøre med palæsprosser og pæne pænefarver farver Hoveddøredøre udført i træ/alu eller plast Secure har en unik bakteriebinveddøre og udført i træ/alu plast Der er ikkeHoveddøredøre nogen garanti for, at den gam-eller Sorbact® Når dupalæsprosser planter ny hæk eller sætter duer forskellige farver farveriiiifuge. fuge.Når Nårglas glasog og Nemtatatvedligeholde vedligeholdeogogkan kanfåes fåes med højisolerende 3-lags lavenerduer og og døre udført med forskellige Nemt med højisolerende 3-lags lavenerle hæk ellergiruder. hegn rent faktisk stodprofiler iprofiler skellet. dende som letter sårheling og dninger skal monteres tilbyder at udføre udføre silikonelimen sort, giruder. Pæne afrundede tilbyder i flere vejrbestandige op, tilbyder bør duvivivære sikker på, at i isort, dningerrækværk at silikonelimen Pæne afrundede ogog vi vi tilbyder i virkning, flere vejrbestandige d, Det vil vil fx fx sige sigeat athvide hvidefyldninger fyldninger farver. Mange forskellige muligheder forebygger infektion. Plastret er endvidere Desuden erfarver. det blevet normalt, at huskøbere, d, grå, grå, brun brun eller klar silikone. Det Mange forskellige muligheder det sker skellet til din i medi hvid silikone. På nabo. den måde mådeundgår undgårvivisorte sorte forespørg vores udvidedeindbrudssikring indbrudssikring n være være limet limet silikone. På den ––forespørg vores udvidede inden de skriver under,påpå får en landinspektør vandafvisende, lader huden ånde og hæfter langs nter langs glas og fyldninger.

Mange landinspektører oplever en tendens til, at husejere er blevet mere opmærksomme på, om skellet til naboen står rigtigt.

Risikoen ved ikke at have styr på skellet

til at vise skellets korrekte placering. Derfor er det ærgerligt, hvis du har bugt masser af penge på en flot ny hæk, og det viser sig, at hækken skal rykkes op, fordi den ikke står i skel, forklarer landinspektør Mette Bach Glitzky.

ter godt. Med Sorbact® Secure i tasken er du godt forberedt på cykelturen, ferien og i dagligdagen. Læs mere på sorbact.dk

Hvis du sætter et nyt hegn op eller bygger til Desuden er der hele problematikken om uden at have styr på, hvor skellet til naboen Det grønne Sorbact® -væv hævd. Hvis hækken eller hegnet ikke er plagår, risikerer du at sætte godt naboskab over beskytter såret mod snavs, ceret i skel og har stået på denne placering i styr. Derudover risikerer du, at du ikke kan og binder eventuelle bakover 20 år, kan din nabo muligvis have vundet bygge til, som planlagt. Det kan også koste terier til sig, så risikoen for 23 26 01 61 9 7 fordi du er nødt til at lave220000hævd 55 over noget af din ejendom, 2222tilføjer 0044 hun. 20 dig ekstra penge, infektion mindskes. om midt i det hele. Så skal du betale arkitek4 044004 0 nduer og døre med buer og udskæringer Vinduer og døre med diagonale sprosser og glasudskæringer nduer og udskæringer Vinduer og døre med diagonale sprosser og glasudskæringer Læs mere om hegnsloven og naboskel på www. eller andre rådgivere for at eller tilpasse duer døre udført buet overkam overkam ellermed medproudskæringer. Vinduer ogdøre døre kanudføres udføres med diagonale krydssprosser, ovale duer og ogten med buet udskæringer. Vinduer og kan med diagonale krydssprosser, ovale tter lige prikken påom huset og kan kanudføres udføresi imange mange vinduesudskæringerogogdiamantfyldninger. diamantfyldninger. tilbyder flere forskellitter ofte ofte overviden iét på huset og vinduesudskæringer Vi Vi tilbyder flere forskellihusoghaveavisen.dk jekter til den nye skel. fabrik tilsluttet: FraFra fabrik tilsluttet:

skellige døre med med buet buetoverkarm overkarmanvendes anvendes skellige udgaver. Vinduer og døre de nybyggeri. de ii ældre ældre huse og i nybyggeri.

gesprossetyper, sprossetyper,fyldninger fyldningerogogkombinationer kombinationer heraf. Det vigtigt ge heraf. Det er er vigtigt at at vinduerog ogdøre dørepasser passertiltilhusets husets udseende. vinduer udseende.

OGSÅ STORT ENERGIRIGTIGT OGSÅ STORT ENERGIRIGTIGT PROGRAM VINDUER OG DØRE PROGRAM I PVCI PVC VINDUER OG DØRE

DANSK VINDUES VERIFIKATION DANSK VINDUES VERIFIKATION

SE DET DETHELE HELEPÅ PÅWWW.VINDUESPLADSEN.DK WWW.VINDUESPLADSEN.DK VINDUER OG DØRE DØRE SE

DVENDIGE DØRE NDVENDIGE

kan kan bygge bygge indvendige døre er er dine dine ønsker ilbyder ilbyder alle typer indvendige e efter re efter specialmål. Lige fra tt glatte, glatte, hvidmalede døre til dningsdøre, dningsdøre, glasdøre, glase som re som foldedøre, foldedøre, skydedøre, e glaspartier te glaspartier og branddøre. egn egn pris pris og bestil en indvendig plade ii 40 mm eller 35 mm rplade kelse kelse med med eller uden karm hjemmesiden hjemmesiden4351 gså gså ii specialmål. specialmål.

Danmarks billigste

"BONDEHUSVINDUE" 4067 4067

224433

4056 4056

4019 2 4 4019 21 41

00221177

4123 4123

4383 4383 2 4254 5

Bestilgratis gratisopmåling opmålingpåpåwww.vinduespladsen.dk www.vinduespladsen.dk Bestil

FRA FABRIK TILSLUTTET TILSLUTTET

RAPPER RAPPER

TRAPPE TRAPPE "GØR·DET·SELV" "GØR·DET·SELV"

tilbyder tilbyder alle trappeper per fremstillet af æ, æ, glas eller stål.

89X99 CM. SUPER LAVENERGI, HVIDMALET,

DSTE DSTE DU: DU: t skridtlængden skridtlængden på din appe appe er er afgørende for hvor od od din din trappe trappe er at gå på. t de de fleste fleste har fødder som æver mindst ræver mindst 20 cm brede in in når når man man går på trappen en trappe t hvis hvis man man ændre2177 aa at at være være en lige trappe til at reje reje et et kvart kvart sving - så skal appen appen være længere. t der der bl.a. bl.a. kan monteres lys i in, in, børnesikringslister, børnesikringslister, kridsikkerhedslister, kridsikkerhedslister, trinnæser gg brandsikring brandsikring på en trappe t trapper trapper kan udføres med adsbesparende trin hvis det ladsbesparende niber niber at at trappen kan være der. t din din trappe trappe bl.a. kan udføres med med bambus-, bambus-, nødde-, elmeler birketrin. ller birketrin.

HHH--2-19 2-19 HHH

fleste fleste vælger vælger at vi både skal 2362 måle, og montere trapmåle, levere levere nn for for at at få en samlet løsning.

424 64 6 24

DVV CERTIFICERET

2074 33003333 2074

2347 2347

3667766 32354 2354

3 6 22 20833 6 2 2 2083

2337 2337

1 2385 3 4394192385

KR. 1675,-

SELV STÅSTÅSELV FORFOR OPMÅLING OPMÅLING OGOG MONTAGE MONTAGE

Trappe i fyrretræ, ubehandlet eller lakeret. Trappe i fyrretræ, ubehandlet eller lakeret.

2345 2345

66688 332305 62305

203433664499 2034

2092 2092

1 64 4 31 36 2004 2004

0 3 6316 012368 2368

2378 14.998,· 2378 KR.KR.14.998,·

46769100 9100 4676

2740 SKOVLUNDE 2740SKOVLUNDE SKOVLUNDE 8230 ÅBYHØJ 6100 HADERSLEV 6100 HADERSLEV 8230 ÅBYHØJ 2740 8230 ÅBYHØJ 6100 HADERSLEV Skovlunde Byvej Klamsagervej 27-29 NIels Bohrs Skovlunde 9494SKOVLUNDE Klamsagervej 27-29 NIels Bohrs VejVej 5 5 6100 HADERSLEV 2740 8230 ÅBYHØJ27-29 Skovlunde Byvej 94 Klamsagervej Niels Bohrs Vej 5 Byvej Klamsagervej 27-29 Niels Bohrs Vej 5 Skovlunde Byvej 94

TELEFON 4676 9100 TELEFON 4676 9100


Dansk total.pdf

1

28.05.2020

14.19

JyskAlgerens BILLIGJyskAlgerens ALGEBEHANDLING Billig algebehandling af dit tag! AF DIT TAG OG FLISER!

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Algebehandling er en billig måde at vedligeholde dit tag på. Vores algefjerner er yderst effektiv: Mos og alger dør med det samme. Efter 4-5 mdr. ses den fulde virkning En Komplet algebehandling gør dit tag i stand til at klare det danske vejr i de næste par år. Algebehandlingen forebygger også frostskader.

KUN TILBUD 895 DKK* 895,- for et plan

Mange døjer med alger på taget. Med en professionel algebehandling holder dit tag længere, og du slipper for skader og utætheder.

INKL. MOMS

og 995,- for 2 plan

Mange husejere kender til alger på taget. Alger kommer som konsekvens af vores klima: fugt, vand og sollys. Når algerne først har sat sig, spredes de hurtigt.

*) Prisen er baseret på, at adgangsforholdene er i orden, og tagfladen ikke er over 350 m2. Tillæg for andre bygninger.

Professionel algebehandling

FLISERENS Kun kr. 49 pr m2 – Landets billigste Vi renser fliserne med kogende vand. Det er en miljørigtig og skånsom behandling af fliserne. Derefter får de algebehandling som fjerner de sidste sporer. Dernæst kommer vi stenmel på, så ukrudt har svært ved at danne rod. Til sidst giver vi fliserne en gang imprægnering. *) Prisen er baseret på, at adgangsforholdene er 2

Mindsteprisen er kr. 1500,-

Algebehandling forlænger tagets levetid

Alger på tage virker som en svamp, der tilfører din tagkonstruktion fugt. Denne konstante tilførsel af fugt, kan give frostsprængninger og ødelægge din tagkonstruktion. Med en algebehandling kan du komme algerne til livs, og slippe for at skulle have nyt tag. Når algerne er fjernet fra dit tag, er basis for nye algedannelser også mindsket. De luftbårne algesporer der lander på dit tag, bliver lettere

Fliserens

KUN 49,- pr. m2

.

skyllet væk ved et regnskyl, og taget holder sig algefrit længere. En forebyggende algebehandling af taget forebygger skader som frostsprængninger og er en effektiv investering i et tag, der holder længere. Mos og alger dør med det samme, og efter 4-5 måneder ses den fulde virkning af behandlingen. Dansk Totalisolering udfører professionel algebehandling og er landets billigste. Få yderligere information eller gratis uforpligtende tilbud på tlf.: 29 88 66 33.

Landets billigste

Bestil allerede i dag på: FØR EFTER Tlf. 2988 6633 eller info@dansktotalisolering.dk

www.dansktotalisolering.dk Bestil allerede i dag på: Tlf. 2573 2992 eller info@dansktotalisolering.dk

www.dansktotalisolering.dk

Skal du klippe inden Sankt Hans? En gammel tommelfingerregel siger, at hækken skal klippes inden Sankt Hans. Men der er gode grunde til at vente. Både løvfældende og stedsegrønne hække kan klippes i juni måned. En gammel tommelfingerregel siger, at hækken skal klippes inden midsommer. I dag anbefaler flere havekyndige imidlertid, at man venter lidt med at klippe hækken. En af grundene til at vente med at klippe hækken er pga. fugle, der sidder på rede. Det

kan både være forstyrrende og farligt for fuglene at sidde på rede i en nyklippet og åben hæk. En anden god grund til at vente med at klippe hækken, er at du sandsynligvis slipper for at klippe endnu engang til efteråret.

Nye låger efter mål

Der er stor økonomisk fordel i kun at skifte låger, skuffer mm. Ring og hør nærmere!

- monteret på 1 dag

Danmarks eneste landsdækkende kæde - Din garanti for tryghed og kvalitet!

Forny dit køkken ved at udskifte til DANSK-producerede låger, skuffer, bordplader mv. Alt efter mål – passer til ALLE køkkener

OK

KØKKENRENOVERING

KØKKEN · BAD · GARDEROBE

FØR

Ring og bestil tid til et GRATIS hjemmebesøg!

Ring på 30 12 13 14 eller find din lokale OK Ekspert på www.okkr.dk


FEED I LEVEREN

Ny forklaring på, at du ikke kan tabe dig

HURTIG HJÆLP TIL VÆGTTAB Her er 5 fordele ved Active Liver: 1: Støtter lever-galde funktionen 2: Støtter dit stofskifte og fedtforbrændingen. 3: Modvirker, at især sukkerstoffer omdannes og lagres som fedt i leveren.

Forskning viser, at fedt i leveren, såkaldt fedtlever, kan være en årsag til, at du har svært ved at tabe dig. Overraskende viser det sig, at op imod ni ud af ti overvægtige plages af fedtlever. Fedt i leveren mindsker leverens aktivitet og effektivitet, og det går ud over din forbrænding.

4: Støtter nedbrydning af fedt 5: Indeholder kun naturlige planteekstrakter ”daglig vitaminpille” til leveren. Har du fået lyst til at prøve Active Liver kan den købes hos Matas og helsekostbutikker.

Typiske tegn på fedtlever

Alt for mange danskere lever for godt. God mad og dejlig vin sætter sine spor. Træthed og manglende overskud kan være typiske tegn på, at leveren er overbelastet. Ofte kan man se det på området rundt om livet og på huden. Overvægt, træthed og dårlig fordøjelse er også typiske tegn.

Dansk opfindelse

Active Liver™ pillen er en revolutionerende

Du kan se mere om Active Liver på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

opfindelse, der i modsætning til det hav af slankeprodukter som findes på markedet, specifi kt virker ved at støtte din lever-og galdefunktion.

Den onde cirkel

Normalt skyldes fedtlever ophobning af fedt i leverens celler på grund af usund livsstil. Og det er en ond cirkel, da sukkerstoffer lettere ophobes i leveren, når du er overvægtig. Og fedt i leveren betyder, at du bliver dårligere til at forbrænde maden, du spiser.

Se problemet i øjnene

Det er ganske logisk, at du har svært ved at tabe dig, når din lever ophober fedt og når den er belastet af usunde levevaner. Derfor er Active Liver en fantastisk daglig helsepille til dig, der lever for godt og gerne vil tabe dig.

Daglig helsepille til leveren

Pillen, som du skal tage én af dagligt, består udelukkende af naturekstrakter, som støtter lever-galde-systemets normale funktioner – noget som mange kan have brug for som en

JEG FIK HJÆLP AF CLEAR BRAIN

Min hukommelse svigtede mig I januar 2015 fik Jean, 75 år, konstateret Alzheimer. – Jeg kunne tage bilen ind til byen, og gå hjem, fordi jeg havde glemt, at jeg var i bil. En dag, da jeg tilfældigt gik i Matas, faldt jeg over Clear Brain tabletterne. Siden har jeg ikke haft nogle episoder. Jeg håber, at Clear Brain tabletterne kan hjælpe andre, som de har hjulpet mig. min hverdag været alt andet end normal. Jeg havde flere gange taget bilen ind til byen for at handle, men jeg gik hjem, fordi jeg havde glemt, at jeg var i bil. Når jeg kørte ind i en rundkørsel kunne jeg glemme hvad jeg skulle. Faldt over Clear Brain tabletterne i Matas –En dag gik jeg ind i Matas. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men ud af øjenkrogen så jeg Clear Brain tabletterne. Jeg besluttede mig på at købe en æske. Da jeg kom hjem, tog jeg de 2 første tabletter.

Tilbage i januar måned 2015 fi k Jean konstateret Alzheimer. Forud for diagnosen lå en masse undersøgelser, som var gået rigtig dårligt. –Jeg kunne overhovedet ikke genkende nogle billeder, og jeg fi k at vide, at jeg havde belægning på begge sider.

–Jeg havde det godt nok på fornemmelsen, inden jeg gik ind til lægen, men jeg må indrømme, at jeg blev noget tam, da jeg fi k beskeden.

Jeg glemte helt almindelige hverdagsting

–Månederne op til, at jeg fi k diagnosen, havde

Jeg håber Clear Brain kan hjælpe andre med Alzheimer

–Det er helt fantastisk! Siden jeg startede med tabletterne, har jeg ikke haft nogle episoder. Jeg ringede straks til New Nordic, som producerer Clear Brain. Jeg har valgt at stå frem, og fortælle min historie, fordi jeg håber, at Clear Brain kan hjælpe andre, som

er i samme situation som jeg, og har fået konstateret Alzheimer. Du kan se mere om Clear Brain på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.


Sådan får du fliserne pæne igen Er dine fliser grimme af flisepest og algebelægning? Med professionel fliserens opnår du det pæneste og mest holdbare resultat. Lige nu kan du opnå 20% rabat og få ”ny” flisebelægning inden sommer. Flisepest er de hvide grimme plamager, der ofte har sat sig fast i fliserne efter vinteren. For at opnå et resultat der får flisebelægningen til at fremstå helt ny, er professionel fliserens den sikreste og mest optimale løsning. Og som sidegevinst fjernes mos og ukrudt mellem fliserne samtidig.

Håndværkerfradrag og kampagnetilbud

Vidste du, at du kan drage nytte af Statens håndværkerfradrag, når du får renset fliser?

Komplet tilbud på alt til dit tag indenfor 24 timer Professionel vejledning gennem hele byggeperioden

PR. M2

49

95

SPAR

200,pr. m

2

(ex. moms 39,96)

Rubin

PR. M2

49

95

(ex. moms 39,96)

SPAR

120,pr. m

2

Safir H-10

Sortglaseret

PR. RULLE

98

SPAR

169,-

(ex. moms 207,98)

Izobit overpap - Sort

PR. M2

39

95

(ex. moms 31,96)

PR. M2

1998

SPAR

55%

(ex. moms 15,98)

URSA Glasuld

Sort ædelengoberet

259

U37 | Ruller | 95 mm Flere varianter på nettraelasten.dk

SPAR

50,pr. m

2

PR. STK.

129500

SPAR

56%

(ex. moms 1036)

Benders Palema 2K Sort Ovenlysvinduer

Inkl. GRATIS 3-lags undertag & Axis AAX | 55 x 78 cm 3,1m 38x73mm C-18 lægter pr. m2 Flere varianter på nettraelasten.dk

SBS | PF 5200 IZOBIT Svejseunderpap - 32998

Professionel fliserens siden 2008

Nanostone har mange års erfaring med professionel fliserens og tilbyder landsdækkende service med 15 års garanti. Nanostone bruger kun miljøvenlige og skånsomme løsninger. Nanostones produkter er miljøgodkendt og biologisk selvnedbrydeligt. Du kan bestille en gratis og uforpligtende prøve-rens af mindre fliseareal, og på den måde har du de bedste forudsætninger for at forestille dig det færdige resultat.

VILDT BILLIGE BYGGEMATERIALER

Dør 95x210 cm

Gulvisolering S-60

00 1698 (ex. moms 1358,40) PR. STK.

Dansk Produceret

Vindue 119x119 cm

00 1398 (ex. moms 1118,40) PR. STK.

Lige nu tilbyder Nanostone et kampagnetilbud, hvor du kan opnå 20% og samtidig kan du bruge håndværkerfradraget. Du kan høre mere på tlf.: 69 13 58 10 eller læse om håndværkerfradrag på www.skat.dk Du kan se mere på www.nanostone.dk eller få yderligere information på tlf.: 69 13 58 10.

40%*

100 MM 3698 pr. m2 150 MM 5398 pr. m2 220 MM 8198 pr. m2

Kontakt os: Tlf. 86 86 25 50 | E-mail: salg@nettraelasten.dk

Frit leveret Jylland/Fyn

Vinduer og døre SPAR Vedligeholdelsesfrie

50%

Vinduer & døre * På vejledende priser

SPAR

SPAR

Priserne er inkl 25% moms

63%

ved lejlighed og ved køb over 15.000,-

Levering til Sjælland efter aftale. Østervang 99, 7441 Bording Tilbuddene gælder t.o.m. 29. juni 2020 | Begrænset lager | Først til mølle

Tagstens priserne er v/max lægteafstand. Gælder v/min 120 m² og ved køb af komplet tag.

DRØMMER DU OM EN TØR KÆLDER? Få et sundt indeklima med H2Oblock fra Faxe Design. Den fjerner lugtgener i løbet af få uger og udtørrer kælderen permanent. H2Oblock er et trådløst elektroosmose system, der installeres uden gravearbejde og indgreb i murværk. H2Oblock fjerner opstigende fugt, forhindrer dannelse af skimmelsvamp og beskytter ejendommen mod fugt. En H2Oblock er væsentlig billigere end omfangsdræn og andre kendte løsninger.

Pris fra kr. 26.900.-

Inkl. moms og montage. Returret samt 10 års funktionsgaranti.

Bestil et

GRATIS FUGTTJEK

på www.h2oblock.dk/hu eller ring for info på 49 76 01 10

FØR Kronborg vinkælder udtørret - se reference på www.h2oblock.dk

- kendt for kvalitet siden 1926


ANTOCYANINER OG LUTEIN STYRKER ØJET

Hjælp dine øjne med blåbær Blåbær indeholder lutein og antocyaniner, som styrker blodgennemstrømningen og synsevnen i øjet. Kosttilskud med blåbær kan derfor hjælpe dine øjne og dit syn.

JEG HAVDE SKYGGER OG SORTE PRIKKER I MIT ØJE

Blue Berry har hjulpet mit syn Karen-Margrethe er 72 år og pensionist. Da hun pludselig begynder at få lysglimt, skygger og sorte prikker i øjet blev hun bekymret. Det var virkelig generende, og hos lægen fik hun konstateret glaslegemesammenfald. – Jeg blev virkelig ked af det, men efter kun en måned med kosttilskuddet Blue Berry, har jeg stort set ingen gener i mit øje mere. Det havde jeg aldrig selv troet var muligt! Mit syn var forvirret

Karen-Margrethe er 72 år og pensioneret pædagog. Hun har altid været frisk og passet godt på sig selv.Hun spiser sundt, og er aktiv. Derfor var det også noget af et chok, hun fi k, da hun var ved øjenlæge lige før jul. –Jeg fi k nemlig konstateret glaslegme-sammenfald i mit ene øje. Det startede som lysglimt, skygger, streger og prikker i øjet, som faktisk tiltog i løbet af dagen. Det var meget ubehageligt og forvirrede mit syn.

Ingen garanti for at det ville blive bedre

–Min øjenlæge kunne ikke garantere mig, at det ville blive bedre, måske med tiden, men det ville aldrig gå væk sagde han. Han fortalte, at det var aldersrelateret, og at jeg måtte lære at leve med det. Jeg var temmelig ked af det, da jeg gik hjem fra øjenlægen.

Havde læst om Blue Berry

–Jeg har tidligere læst om Blue Berry, og jeg var villig til at forsøge hvad som helst. Jeg købte en æske og tog 2 tabletter som foreskrevet på æsken.

Ingen gener mere

–Tænk! Allerede en uge efter jeg startede med Blue Berry kunne jeg mærke en forandring til det bedre. 14 dage efter var det bare endnu bedre, og nu efter en måned har jeg så få gener, at jeg slet ikke tænker over det mere. Det er helt fantastisk. Jeg er så glad for, at jeg begyndte på Blue Berry tabletterne og jeg holder ikke op igen. Jeg er helt sikker på, at det er dem, der har hjulpet mig. Jeg håber, at jeg med min historie kan hjælpe andre, som har det lige som jeg.

Kosttilskud med blåbær og lutein er populære hos mange, som vil beskytte deres øjne mod problemer med den gule plet, grøn stær og grå stær. På hylderne i helsekostbutikker finder man Blue Berry™. At blåbær er en indlysende ingrediens i kosttilskuddene beror blandt andet på, at de er rige på C-vitamin, som er en beskyttende antioxidant. Desuden indeholder blåbær farveingredienser eller antocyaniner (også kaldet antocyanosider), som man anser for at kunne forbedre nattesynet. Antocyaninerne øger tilmed blodcirkulationen i øjet, hvilket er vigtigt, såfremt man lider af aldersforandringer i den gule plet i øjet. Den gule plet sidder i nethinden og betyder, at vi kan se detaljer og skelne farver. Problemer med den gule plet (macula) er den almindeligste årsag til dårligere syn hos ældre. I den gule plet findes det gule farvestof lutein. For at oparbejde et pigment-forråd i øjet er

Derfor er Blue Berry så god Sunde øjne og vitalitet med Blue Berry™. New Nordic’s Blue Berry tabletter hjælper med at bevare sunde øjne og et normalt syn. Blue Berry er rig på lutein, det naturlige stof, der danner basis for øjets gule plet, som bruges til at stille skarpt med.

Helsetabletten til dine øjne

I dag er forskere enige om, at der er en sammenhæng mellem det høje indhold af aktive substanser i blåbær og øjets sundhed. Det er normalt, at man mærker aldersforandringer i øjet. De fleste begynder at tage Blue Berry, når de føler, at deres syn

ændrer sig, men der er ikke noget i vejen for, at du starter tidligere. Blue Berry er baseret på ekstrakt af blåbær, lægeøjentrøst og tagetesblomst standardiseret til at indeholde 10 % lutein samt øjenvitamin (vitamin A) og mineraler. Har du lysst til at prøve Blue Berry, kan de købes hos Matas og helsekostbutikker og nogle apoteker.

At se bedre, er at leve bedre !

Dine øjne har travlt hver dag. Du læser, kører bil, arbejder foran computeren eller ser fjernsyn. Du er afhængig af dine øjne og dit syn, så det er ikke underligt, at forringet

syn er en af de største aldersbekymringer. Mange får forringet syn med alderen. Årsagen til dette er en forringelse af øjets evne til at fokusere. Når vi bliver ældre, kan der ske en hærdning af linsen og ofte svækkes øjets muskler. Det er afgørende at synsindtryk optages i den ”gule plet” (Makula Lutea) på nethinden. Den gule plet er ansvarlig for det centrale syn.

Du kan se mere om Blue Berry på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

det nødvendigt, at man spiser for-eksempel spinat, grønkål, broccoli og majs. Det beskytter også øjet mod det skadelige UV-lys. Men det kan være svært at få tilstrækkeligt med lutein via kosten. Forskerne anbefaler et dagligt indtag på mellem seks og ti miligram lutein per dag. Der findes ikke belæg for at effekten bliver bedre ved et højere indtag.

Blue Berry er rig på lutein – det naturlige stof, der danner basis for øjets gule plet, som bruges til at se skarpt med.


ANNONCE

MIN HISTORIE

J

onna har gennem en længere periode haft uro i sine ben. – Det var specielt, når jeg sad stille eller lå ned. Det betød, at jeg ikke fik min nattesøvn. Det er virkelig hårdt, når man i lange perioder ikke får sovet. Jeg gik og var træt det meste af dagen og jeg orkede ikke rigtig noget.

Læste om Melissa Dream –Tilfældigt læste jeg om Melissa Dream tabletterne som hjælper til en rolig søvn og afslapning. Jeg tænkte, at det er lige netop det, jeg har behov for, så jeg besluttede mig for at prøve.

Afslappet og udhvilet –Der gik ca. en måned inden jeg rigtig fandt ro og følte mig afslappet, men nu sover jeg som en drøm. Jeg vil på det varmeste anbefale tabletterne. Man tager blot 2 tabletter ca. en time før sengetid. Så det er virkelig nemt.

SAMMENHÆNG MELLEM SØVN OG VÆGT Mennesker, der sover for lidt, har tilbøjelighed til at være mindre opmærksomme, være irritable, og have ringere helbredstilstand med tendens til overvægt. Langtidsstudier viser, at de af os, der sover for dårligt, ofte tager på i vægt med øget risiko for at udvikle fedme. Hvis du forsøger at gå ned i vægt, er det derfor en naturlig konklusion, at sørge for at få en god og rolig nattesøvn.

Hvor forhandles Melissa Dream ?

Jeg har ikke sovet så godt længe! Jonna er 57 år og har tidligere arbejdet både på plejehjem og sygehus. –Jeg har over en længere periode ikke fået min nattesøvn. Jeg gik og var træt og ugidelig hele dagen. Jeg er startet med at tage kosttilskuddet Melissa Dream™. Jeg vil gerne anbefale Melissa Dream tabletterne, de har virkelig hjulpet mig til en rolig søvn.

Melissa Dream kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online: www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

FAKTA OM SØVN Danskere sover mindre end 7 timer hver nat og det er ikke tilstrækkeligt ifølge eksperter. En god nattesøvn skal være mellem 7–9 timer. At gå tidligt i seng med de bedste intentioner kan være lige meget, hvis du ikke sover godt. Din lokale

helsekost

med plante-ekstrakter og næringsstoffer til ledbrusk, muskler og knogler. Tabletten, der hedder Free To Move™ kan tages dagligt af både unge og ældre.

NYHED: Dette er den gule urtetablet der tilfører vitaminer og plantestoffer direkte til dine muskler og led – vigtigt for at du kan holde dig i bevægelse uden besvær. Har du svært ved at komme ud af lænestolen? Føler du dig slidt efter et langt arbejdsliv? Har du besvær med knæ og skuldre? Når vi bliver ældre, bliver led og muskler slidt og besværede. Men der er ikke længere grund til at udsætte sig selv for dette, og lade besværet udvikle sig mere end højst nødvendigt. Når kroppens væv i muskler og led er irriteret

starter en række biokemiske pro-cesser, som er et led i dit immunforsvars reaktion.

Nyt gennembrud New Nordic har udviklet en ny tablet

”Gurkemeje feberen” Du kender måske ingefær – men kender du også gurkemeje? Forskere over hele verden er grebet af ”gurkemeje feberen” og gurkemeje har taget helsebranchen med storm. Det er ikke uden grund. Gurkemeje er i familie med ingefær, men har et højt naturligt indhold af plantestoffet curcumin, der. Gurkemeje hjælper med at bevare sunde led og en god mobilitet

Derfor er Free To Move™ så god Sundt ledbrusk og velfungerende

www.newnordic.dk

Online Store

Tabletten, muskler er alfa og omega for at der gør ved have det godt, dine led hvad have ro i kroppen en dråbe olie og leve et aktivt og problemfrit liv. gør ved en Free To Move™ knirkende er baseret på et dør særligt ekstrakt fra den gode gurkemeje. Tablettens indhold af næringsstoffet mangan bidrager til normal dannelse af bindevæv og C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen. Det har betydning for normalt fungerende brusk – et fleksibelt bindevæv der findes i leddene mellem knoglerne. Derudover indeholder tabletten D-vitamin og magnesium, som bidra-ger til at vedligeholde en normal muskelfunktion. Begynd med Free To Move™ idag Free To Move™ fås hos Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Du kan også købe den online på www. newnordic.dk. Du er velkommen til at ringe på New Nordics kundetelefon 46 33 76 00, hvis du har spørgsmål. Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store


JERN - ET LIVSVIGTIGT MINERAL

Få mere energi og overskud Hvis hverdagen er en kamp mod træthed* og mangel på energi, kan forklaringen være, at kroppen er i jernunderskud.

Træt af at være træt? Sandsynligheden, for at du er en af dem, der kender problemet, er ret stor. At være i underskud af jern kan give forskellige symptomer - bl.a. træthed og manglende overskud. Når man ved, hvor stor betydning jern har for kroppens funktion, så forstår man bedre, hvorfor det er så vigtigt, at kroppen er velforsynet med jern.

Vigtig for indlæringen - også hos børn og unge Jern har stor betydning for de røde blodlegemer og ilttransporten rundt i kroppen. Men ud over det har jern også særlig stor indvirkning på andre dele af kroppens funktioner - bl.a. evnen til at lære, huske og forstå - den såkaldte kognitive funktion - særligt hos børn og unge i voksealderen. Kvinder i den fødedygtige alder kan også have brug for et ekstra tilskud. Hver måned mistes der jern i forbindelse med menstruation, og i den forbindelse kan et jerntilskud med Floradix® Kräuterblut® gøre en stor forskel i forhold til humør, energi og overskud. Jern er ligeledes vigtig for immunsystemets funktion og for produktionen af

energi, så du føler dig godt tilpas og har overskud til alt det sjove i livet.

Hvorfor Floradix® Kräuterblut®? Floradix® Kräuterblut® er en urte-jern-eliksir, der gennem årtier har været et af de mest anvendte jerntilskud i Danmark. Ofte stifter kvinder bekendtskab med Floradix® Kräuterblut® i forbindelse med graviditet og fortsætter derefter med produktet som kur et par gange om året. Årsagen til, at Floradix® Kräuterblut® virker så godt, skal findes i den helt særlige sammensætning med syrlige frugtsafter og vitamin C, der fremmer optagelsen af jern, samt urter, der virker mildt på maven, kombineret med indholdet af organisk bundet jern i en velsmagende flydende form.

For kvinder der har menstruation gælder det om at erstatte det jern, der mistes med de månedlige blødninger. Det øger behovet for rigeligt jern i kosten, men da kvinder ofte spiser mindre portioner og mindre kød (der er den bedste kilde til jern i kosten) end mænd viser det sig i praksis, at mange kvinder indtager mindre jern end anbefalet. Da kostvaner kan være vanskelige at ændre finder mange at et kosttilskud kan være løsningen.

Jernmangel og energi Jern bruges ved dannelsen af røde blodlegemer, men er også vigtigt på andre områder: De normale kognitive evner (evnen til at lære og forstå), energiproduktionen i kroppen og dermed følelsen af træthed og udkørthed, immunforsvaret og dannelsen af nye celler. Da blodet transporterer ilt til muskler og hjerne, mærkes det hurtigt, hvis man ikke har nok kapacitet på dette område. Jernunderskud kan vise sig på mange måder, men de mest almindelinge symptomer viser sig ofte ved træthed, manglende overskud, bleghed samt udkørthed ved både fysiske og psykiske belastninger. Problemet er størst hos kvinder i alderen 15-50 år.

Er du gravid? Er du gravid, ved du sikkert også, at man anbefaler de fleste at tage et dagligt

Eliksiren kan også anvendes som en kur for at få fyldt jerndepoterne op og findes i varianterne 250 ml, 500 ml og tabletform med 50 stk. som indeholder folsyre.

Salus Haus Floradix® Kräuterblut® er fremstillet af den over 100 år gamle tyske virksomhed Salus Haus.

®

Du kan købe Floradix® Kräuterblut® i din lokale Matas butik, helskostforretning eller på www.mezina.dk

Salus Haus har hjemme i Sydtyskland og er dedikeret til naturen og vores sundhed. Salus Haus er kendt for deres rene produkter i høj kvalitet. De fleste af Salus produkter er i flydende form – baseret på urter, blomster, frugter og bær og er fremstillet uden nogen form konserveringsstoffer. En af fordelene ved den flydende form er, at indholdsstofferne hurtigere er tilgængelige for fordøjelsen. Du kan læse mere om Floradix® Kräuterblut® på mezina.dk.

* Hvis unormal træthed varer ved, og jerntilskud ikke hjælper, kan der være god grund til at søge læge for at finde årsagen.

✔ At mindske træthed og udmattelse ✔ Normal dannelse af røde blodlegemer ✔ Immunforsvarets normale funktion

Floradix Kräuterblut Floradix® Kräuterblut® er et kosttilskud med jern til dig der gerne vil mindske træthed og udmattelse, og har gennem årtier været et af de mest anvendte jerntilskud i Danmark.

Floradix® Kräuterblut® er en urte-jern-eliksir, der med indhold af jern, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse, kan hjælpe dig med at få mere energi og overskud i hverdagen

Jern bidrager bl.a. til:

Den naturlige og behagelige smag kommer udelukkende fra de naturlige ingredienser fra bl.a. blomster, frugter og bær.

®

jerntilskud under graviditeten. Under graviditeten forøges en kvindes blodvolumen med ca. 30 % (1,5 liter), og der skal bruges i alt omkring 500 mg jern til både den gravide og barnet, som bruger fosterstadiet til at opbygge jerndepoterne til de første ca. seks levemåneder. Det kan anbefales at tage et jerntilskud fra graviditeten planlægges (eller man konstaterer graviditeten) og til ca. 8 uger efter fødselen.

Din lokale

helsekost


Wild Biotic giver nyt liv til din tarmflora

Wild Biotic™ er enenestående kapsel, der implanterer et naturligt harmonisk økosystem af gode bakterier direkte i dit tarmsystem. På få uger hjælper det med at genoprette balancen i din tarms eget økosystem af bakterier. Giv nyt liv til din tarm

Modelfoto

Endelig fungerer min mave –Jeg følte mig konstant oppustet, træt og tung i hele kroppen. Hver gang jeg spiste noget, var det som om, min mave var ved at sprænge. Der var intet der fungerede, og jeg var ked af det. Tilfældigt læste jeg om Wild Biotic, og hele den forskning der lå bag produktet. Jeg har nu taget 2 kapsler hver dag i de sidste to måneder ,og endelig fungere min mave om tarm. Jeg er SÅ glad! Jeg føler mig som et helt nyt menneskee. Min mave dikterede mit liv

–Merete er 46, og lever et fortravlet liv med karriere og 3 børn. – Jeg følte efterhånden, at mit liv, var dikteret af min mave som var gået helt i kludder. Hver gang jeg spiste blev jeg oppustet og det føltes som om min mave var ved at sprænge. Jeg undgik at spise mange forskellige ting. Det var svært at samle sig i hverdagen, jeg følte mig ikke glad, og det gjorde, at min livskvalitet var rigtig dårlig. Jeg var konstant træt og det gik ud over min famile.

Købte en æske i Matas

Artiklen og forskning bag produktet gav mig meget lyst til at prøve. Tanken om at kapslen indeholdt naturlige og levende bakterier lød spændende. Jeg købte en æske i min lokale Matas butik.

Læste om Wild Biotic

–Tilfældigt læste jeg en meget spændende artikel om et helt nyt mælkesyrebakterieprodukt, baseret på levende bakterier fra honning, honnindug honning og frisk pollen. Produktet hedder Wild Biotic™ og fodre dit eget økosystem med mere end 100 forskellige levende bakteriearter. Jeg har tidligere prøvet flere forskellige mælkesyrebakterieprodukter, men intet der lignede dette.

God balance i maven

–Efter to uger oplevede jeg fordelene. Jeg har nu taget Wild Biotic i mere end to måneder, og jeg har fundet mit “glade jeg”. Jeg bliver ikke længere oppustet efter et måltid og jeg er frisk og meget mere glad. Jeg er overbevist om, at min tarm påvirker hele min krop og hvordan jeg har det. Jeg føler at min krop er i balance. Jeg er ikke længere dikteret af min mave og min livskvalitet er i top.

Magnesium fra New Nordic er bedst i test!

Magnesium™ malat fra New Nordic har fået en suveræn førsteplads på forbruger-test.dk. Testportalen har vurderet 8 magnesiumtilskud, men det var altså magnesium fra New Nordic der løb med sejren. Magnesium fra New Nordic indeholder den letoptagelige magniumkilde magnesium malat kombineret med fransk maritim fyrrebark og peber hvilket gør kombinationen effektiv og helt unik. Mange danskere spiser dagligt et tilskud af magnesium, men det er vigtigt at få en magnesiumkilde, som har en høj optagelighed da, så meget magnesium som muligt skal ud i cellerene. Magnesium malat anses for at have den bedste optaglighed. Har du tendens til uro i benene, lægkramper og svært ved at sove ? Måske mangler dine celler magnesium. 90% af kroppen magnesium sidder nemlig i cellerne. Magnesium sikrer bl.a. en normal muskel- og nervefunktion, understøtter immunsystemet og bevarer knoglerne stærke. Faktisk deltager magnesium i over 300 forskellige fysiologiske

processer i kroppen, og over halvdelen af alle danskere mangler magnesiun helt uden at vide det.

Magnesium malat har en høj optaglighed i kroppen

Magnesium malat er en kilde, som er forholdsvis ukendt i Danmark. Dens

Wild Biotic kapslen indeholder det som ingen anden mælkesyrekapsel har formået : At tilføre et helt eco-system, af mere end 100 forskellige vilde bakteriestammer og andre gode mælkesyrebakterier til din tarm, taget direkte fra naturens blomster og biprodukter.

Wild Biotic er enestå-ende i flere henseende

1: Med Wild Biotic spiser du naturens økosystem og styrker dit eget. Kapslen indeholder 100 levende bakteriestammer, herunder mælkesyrebakterier, som alle findes naturligt i fordøjelsessystemet. Bakteriestammerne i Wild Biotic kommer direkte fra : honning, honningdug-honning og frisk pollen. 2: Den gode og kraft ige bakterie Lactobacillus kunkeei er en central mælkesyrebakterie i Wild Biotic. Lactobacillus kunkeei findes naturligt i forskellige produkter fra bier, og har en særlig stærk og positiv virkning på slimhindernes sundhed i maven og tarmene. Kunkeei øger produktionen af immunstoffet Immunoglobulin A, som spiller en afgørende rolle i slimhindernes immunfunktion. Kunkeei er en yderst vigtig booster af en god tarmflora.

Den friske pollen frysetørres umiddelbart efter indsamling for at bevare de aktive stoffer fra råpollen. Under hele indsamlings-og produktionsprocessen holdes temperaturen, under legemstemperatur, på 37 grader for at Wild Biotic indeholder bevare de levende 100 forskellige bakteriestammer, der giver nyt liv sunde bakterier til din tarm. intakt.

Schweizisk studie

Wild Biotic er fremstillet på baggrund af et samarbejde mellem New Nordic og HEPA universitetet i Geneve, som har gennemført et studie af bakterier i forskellige typer honning og andre bi-produkter og blomster. Alle materialer til studiet er indsamlet fra nationalparken Mercantour i de Franske maritime alper. Her findes nogle af de mest øde områder i Europa. Du kan se mere om Wild Biotic™ på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

3: Wild Biotic er et naturligt ”mirakel”. Honning, honningdug-honning og frisk pollen har alle forskellige profi ler, på grund af indholdet af deres bakteriestammer. Honning er kendt for at være desinficerende, anti-septisk og antibakteriel. Honningdughonning indeholder 400–500 forskellige typer bakterier. Frisk pollen fra blomster i de franske alper indeholder 200–400 forskellige bakteriestammer og har et særligt højt indhold af lactobakterier, som påvirker tarmfloraen.

forbindelse fremstillet ved at kombinere magnesium med æblesyre. Det betyder at kilden er organisk bundet og ikke fremstillet i et laboratorium. Magnesium malat antages at være bedre absorberet end andre former for magnesiumtilskud. Studier har sammenlignede flere magnesiumtilskud og fandt, at magnesium malat leverede det mest biotilgængelige magnesium. Det betyder, at mere magnesium blev absorberet i cellerne og er tilgængeligt til brug, sammenlignet med andre typer tilskud.

Unik kombination

Magnesium fra New Nordic indeholder manesium malat kombineret med fransk maritim fyrrebark, som i flere hundrede studier har påvist, at de understøtter venernes og kapilæernes funktion. Derudover indeholder kapslen både sort og lang peber om støtter optagligheden af urterne i kroppen.

Du kan se mere om magnesium™ malat på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.


ANNONCE Blev anbefalet Hair Volume tabletten

HJÆLP TIL DIT HÅR

–Hos min lokale helsekostbutik blev jeg anbefalet Hair Volume™, som blandt andet indeholder æbleekstrakt. Jeg blev anbefalet at bruge tabletterne i minimum 3 måneder. Jeg gik hjem fuld af forventning.

Slut med løse hår –Huden var det første jeg bemærkede det på. Det er jo en dejlig gevinst, at få ved tabletterne. Jeg synes, min hud fik en flot glød. Min mand var den første som kommenterede mit hår. Han kan tydeligt se, at jeg havde fået en masse fylde. Mit hår er meget mere glansfyldt, og jeg tør slet ikke stoppe med at tage mine Hair Volume tabletter, fortæller Annette glad.

DIN HÅRTABLET MED INGREDIENSER FOR NORMAL HÅRVÆKST Hair Volume™ er en hårtablet og den eneste tablet på markedet, der indeholder æble ekstrakt med procyanidin B2. Tabletten forsyner også hårsækken med biotin og zink, der bidrager til opretholdelse af normalt hår.

Klinisk dokumenteret hårtablet Nyt klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 2 måneder og blev yderligere bekræftet efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt.

Jeg har altid drømt om et flot og fyldigt hår Annette (47) har altid været ked af sit fine og tynde hår. Hun plejede at have hårekstensions, for at få det til at se mere fyldigt ud. Hårekstensions er hårdt for håret og til sidt var hun desperat. – Jeg søgte hjælp både hos frisøren og i helsekostbutikken. Her blev jeg anbefalet Hair Volume™ og nu tør jeg slet ikke stoppe igen.

J

eg har i mange år været i en konstant søgen efter hjælp. Jeg var ked at mit tynde hår og drømte om et mere fyldigt og glansfuldt hår. Jeg har prøvet

Her køber du Hair Volume Hair Volume kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb det online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

alt, og jeg har tidligere søgt hjælp hos min frisør. Men til sidst var jeg virkelig desperate.

Din lokale

helsekost

Problemer med ørevoks eller kløe i ørerne? Praktisk spray

Vaxol® blødgør og fjerner ørevoks & vokspropper Sprayen indeholder renset olivenolie, som også lindrer kløe og irritation forårsaget af tør hud i øregangen. Vaxol er et effektivt og naturligt • Nem og effektiv at anvende

produkt, som er let at anvende. Velegnet til voksne og børn over 1 år.

• Kan både anvendes behandlende

og forebyggende

• Holdbarhed: 6 mdr. efter åbning

Kan købes på apoteket og i Matas. Læs mere på vaxol.dk

ABIGO Pharma A/S • 46 49 86 76

www.newnordic.dk

Online Store


116

1904-2020

år MED A ALTID LAVE VE PRISER

PRISERNE GÆLDER FRA DEN 11. JUNI SÅ LÆNGE LAGER HAVES, DOG KUN TIL OG MED DEN 17. JUNI 2020. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG UDSOLGTE VARER.

Udeleg Pool med stålramme 4383 L H. 76 x B. 300 cm. Varenr. 2728

6125 L H. 76 x B. 360 cm. Inkl. filterpumpe: 1136 l/t. Varenr. 3909

Spa Bali 3 pers. 686 L. Maks. temp: 42 °C. H. 70 x Ø. 165 cm. Vanddybde: 47 cm. Varmepumpe: 1500 W. Varenr. 5700

DT MED 8 SIDER F Y L L OG SPA , POO J UDELEGE TØISER! T IL A LT ID L A

V E PR

398,795,-

1495,-

POOL, SPA OG TILBEHØR LG PÅ

ORE UDVA S E VO R E S S T K LD-NYBORG.D W W W.HAR A

SUPboard Pathfinder Inkl. bæretaske, pumpe, paddel og reparationskit. Til 1 person. Oppusteligt. Maks. tryk: 15 PSI. H. 13 x B. 76 x L. 315 cm.

MERE PÅ T ILBEHØR SE-N Y BORG.DK LD W W W.H A R A

Varenr. 10222

Pool start kit

198,-

1599,-

Er sammensat af basale produkter, som kræves ved opstart af poolvedligeholdelse. Indhold: 1 kg kvik klor granulat 1 l pool protect 1,5 kg pH-minus 1 stk. tester til klor- og pH-målinger. Varenr. 2160

Fragt fra 29 kr. Levering til

pakkeshop op til 20 kg.


Se den aktuelle

LAGERSTATUS

www.harald-nyborg.dk

Følg os på

Velvære - Spa Spa London 4 pers. 745 L. Maks. vandtemp.: 42 °C. H. 70 x Ø. 175 cm. Vanddybde: 42 cm. Varmepumpe: 1500 W. Varenr. 5909

2695,Spa Venice 6 pers. 956 L. Maks. vandtemp.: 42 °C. 140 airjet-huller. H. 70 x Ø. 204 cm. Vanddybde: 42 cm. Varmepumpe: 1500 W. Varenr. 14850

3495,-

Spa Aegean 6 pers. Med massive vægge og rattanbeklædning. 1130 L. Maks. vandtemp.: 42 °C. 110 airjet-huller. H. 70 x Ø. 193 cm. Vanddybde: 42 cm. Varmepumpe: 2000 W. Varenr. 14861

4995,-

Våddragt Velegnet til surfing og svømning. 3 mm SBR-neopren, med “easy-zipp” rygstykke, YKK lynlås. Super-stræk ved hals, som giver god fleksibilitet. Unisex modeller.

Hovedstøtte til spa 2 stk Passer til spa med varenr. 14861. Udført i sort TPU.

Str.

Bryst

7/8 år 8/9 år

Liv

Hofte

Varenr.

73-77 64-68

76-80

3418

77-81 68-72

80-84

4764

10/11 år 81-85 72-76

84-88

5532

12/13 år 85-89 76-80

88-92

5633

JUNIOR STR. FRIT VALG

269,-

Varenr. 7761

249,-

Str.

Bryst

Liv

Hofte

Varenr.

S

82-86

70-74

82-86

6974

VOKSEN STR. KORT MODEL

M

86-90

74-78

86-90

7605

FRIT VALG

L

90-94

78-82

90-94

7682

XL

94-98

82-86

94-98

7730

XXL

98-100 86-88

98-100

7764

Str.

Bryst

Liv

Hofte

Varenr.

S

82-86

64-68 88-92

7834

M

86-90

68-72 92-96

7874

L

90-94

72-76 96-100

7963

XL

94-98

78-82 100-104 7985

XXL

98-102

80-84 104-108 7986

219,VOKSEN STR. LANG MODEL FRIT VALG

329,-

Pool rektangulær Inkl. poolpumpe. Lamineret, 3-lags PVC-beklædning. Solid, pulverlakeret stålramme. Samles uden brug af værktøj.

7020 L H. 0,99 x B. 2 x L. 4 m. Varenr. 14852

2195,-

2595,13752 L H. 1,22 x B. 2,5 x L. 5 m. Varenr. 14851

VIND en SPA Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.harald-nyborg.dk og vær med i konkurrence hver måned!


WWW.HARALD-NYBORG.DK

Pools

249,-

836 L H. 50 x B. 175 x L. 262 cm. Varenr. 4646

2.074 L Ø. 240 x højde 63 cm. Nem at opsætte. Varenr. 9249

198,-

5 377 L Ø. 360 x H. 76 cm. Nem at opsætte. Varenr. 1753

Børnepool

498,-

INKL. FILTERPUMPE 1136 L/T.

Minibåd oppustelig

49,-

B. 70 x L. 112 cm. Med slæbereb. 2 ass. farver. Varenr. 9935

39,-

Børnepool 390 L

46 L Ø. 76 x 20 cm.

148 L Ø. 107 x H. 25 cm.

Med is-motiv. H. 38 x Ø. 160 cm. Anb. alder: Fra 2 år. Vinyl.

Varenr. 6261

Varenr. 6589

Varenr. 13718

99,-

Børnepool 112 L

Børnepool 198 L

Udformet som en flamingo. Inkl. rutsjebane og indbygget sprinkler, der tilsluttes alm. haveslange. H. 15 x B. 123 x L. 213 cm.

Inkl. rutsjebane, 2 oppustelige badedyr og ringe til ringspil. Søhesten er med indbygget sprinkler, der tilsluttes alm. haveslange. H. 68 x B. 152 x L. 200 cm.

Varenr. 14859

49,-

Varenr. 14864

199,-

249,98,-

Pool med minilegeland 308 L Inkl. rutsjebane, 1 delfin, 2 klovnefisk og et ringspil udformet som en blæksprutte. Palme med indbygget sprinkler, tilsluttes almindelig haveslange. Rutsjebanen kan flyttes til og fra poolen efter behov. H. 86 x B. 206 x L. 239 cm. Varenr. 11984

299,-

Vandglidebane dobbelt 4,88 m I høj kvalitet med to parallelle baner og indbyggede sprinklere. Varenr. 11983

Fragt fra 29 kr. Levering til

pakkeshop op til 20 kg.


Se den aktuelle

Følg os på

LAGERSTATUS

www.harald-nyborg.dk

Vandgevær XL H. 21 x B. 8 x L. 58 cm. Kapacitet: 2100 ml.

14,95

29,-

39,-

Vandpistol 100 ml

Vandpistol 480 ml

Vandpistol

L. 18,2 cm.

H. 16,8 x B. 7,5 x L. 28 cm.

H. 14 x B. 5 x L. 31 cm.

Varenr. 12583

Varenr. 12582

Varenr. 12585

Varenr. 12584

69,-

Sandleg assorteret

Plastfartøjer ass. modeller

Sandmøllesæt 5 dele

Vælg mellem f.eks. spade, rive, vandkande, frisbee, spand, mm. Plast.

Seje køretøjer og fly i stærke farver. Kan bruges både inde og ude. L. 17 cm. Svanemærket. Anbefalet alder: Fra 2 år.

Sandmølle, rive, skovl og 2 sandforme. Plast.

Varenr. 14563

10,-

Varenr. 12581

39,-

Varenr. 14565

24,50

Sandlegetøj 7 dele

Båd med tilbehør 5 dele Sandlegetøj. Sættet består af en båd, skovl, rive, vandkande og sandform.

Strandsæt 7 dele

Lille skovl og sandforme. Plast.

Varenr. 1551

Varenr. 12591

29,-

Varenr. 12588

20,-

49,-

RESTPARTI ALD-NYBORG.DK

SE LAGERSTATUS PÅ HAR

1/2 PRIS

179,149,-

59,50

Sandkasse 2-i-1 8 dele

Sandkasse i plast

Gravemaskine

Kan bygges sammen til sandkasse udendørs eller brug den indendørs og hold styr på legetøjet.

Maxi musling sandkasse med låg, hvor låget også kan anvendes som badebassin om sommeren. H. 20 x B. 102 x D. 88 cm.

Med frontgrab. Kan svinge til siderne. H. 85 x B. 31 x L. 115 cm.

Varenr. 12590

Varenr. 12220

Varenr. 12562

199,-

Græsslåmaskine Siger en brummende lyd, næsten som en rigtig plæneklipper. Justérbar højde på styret. Varenr. 3519

48,Vippedyr krokodille Op til 3 børn ad gangen. Testet til 3 x 50 kg. L. 101 cm. Plast. Svanemærket. Varenr. 7430

149,-

Rutschebane med vandtilslutning Nem at skille ad, fylder ikke meget pakket sammen. H. 72,4 x B. 38,8 x D. 124,3 cm. Varenr. 12145

VIND en SPA Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.harald-nyborg.dk og vær med i konkurrence hver måned!


WWW.HARALD-NYBORG.DK

Stigegolf Et sjovt spil for hele familien. Der fås point ved at kaste kuglerne og få dem til at vikle sig rundt om ribberne.

Bowlingspil Med 1 stk. bowlingkugle og 6 stk. bowlingkegler, samt praktisk holder til transport.

Varenr. 13074

Varenr. 2972

169,-

49,-

Bocce 6+1 kugler 6 Bocce-kugler og 1 pallina. Inkl. transportstativ med håndtag. Plast.

Kuglesæt til stigegolf 12 sæt á 2 kugler på snor. Varenr. 12566

69,-

Varenr. 12565

49,-

Spil og leg for hele familien 349,-

Ringspil

Stablespil XL

69,-

Inklusiv 5 ringe. Træ/reb. H. 15 x B. 40 x L. 40 cm. Varenr. 12555

Kroketspil Komplet til 4 personer.

Med 60 stk. ekstra store træklodser. Inkl. opbevaringspose. Mål, klodser: H. 2,5 x B. 4,5 x L. 20 cm. Mål, terning: H. 5 x B. 5 x D. 5 cm.

82,-

Varenr. 7181

Varenr. 12567

Vikingespil For 2 til 12 spillere. Til personer fra 5 år. Varenr. 3658

Rundboldsæt Rundt bat, fladt bat, base, bold og 4 hjørnepinde. Varenr. 2971

59,-

88,-

Gadekridt 6-pak

Gadekridt 4-pak

Gadekridt 20-pak

Æggeformede.

Blyantformede. Ø. 4,5 x L. 19,5 cm.

I spand med låg og hank. Ø. 2,5 x L. 10,5 cm.

Varenr. 12569

Varenr. 12570

Varenr. 12568

15,-

15,Fragt fra 29 kr. Levering til

25,pakkeshop op til 20 kg.


Se den aktuelle

LAGERSTATUS

www.harald-nyborg.dk

Strandspil med velcro Fang bolden Inkl. 2 boldfangere og 1 bold. Bolden fyres af sted ved at klikke på udløseren. Varenr. 12576

20,-

Stangtennis Det klassiske strand- og havespil. Inkl. 2 ketsjere.

Inkl. 2 bolde. Varenr. 12241

39,95

Varenr. 6872

98,-

Softketsjer 2-pak

Kasteog gribespil Inkl. 2 scoopere og 1 bold. Varenr. 12575

29,95

Følg os på

Inkl. soft tennisbold og “fjerbold” i plast. Mål, ketsjer: B. 27,5 x L. 54 cm. Fås i 3 ass. farver. Varenr. 12574

49,-

Sjippetov L. 2,3 m. Varenr. 12577

Diabolo soft Med metal-akse. Ø. 10 cm.

20,-

Varenr. 12564

39,-

Golfkølle til barn

Speedball

Varenr. 12578

Inkl. 4 golfbolde. 3 ass. modeller.

Med snoretræk. L. 17,8 cm. Varenr. 12573

35,-

25,-

Hockey/ floorball stave 2 stk. stave. Længde 1 m

Kastespil med sandsække

Varenr. 9583

Sjovt spil for hele familien, hvor man skal kaste sandsække i hullerne og få point.

Floorball 3-pak Ø. 9 cm. Hvid plast.

Varenr. 3574

Varenr. 12558

99,95

15,-

68,-

59,95 Badminton jumbosæt 2 stk. ketsjere samt 2 forskellige str. badmintonbolde. Mål, ketsjer: B. 31,5 x L. 66 cm. Varenr. 12302

VIND en SPA Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.harald-nyborg.dk og vær med i konkurrence hver måned!


WWW.HARALD-NYBORG.DK

Fodboldmål I høj kvalitet. Kraftig, pulverlakeret stålramme. Samles uden brug af værktøj. Stormpløkker medfølger. H. 100 x B. 130 x D. 75 cm Varenr. 13726

H. 125 x B. 183 x D. 70 cm Inkl. målsigte. Varenr. 13727

H. 200 x B. 244 x D. 90 cm Inkl. målsigte.

295,-

Varenr. 13728

695,Stormpløkker 4-pak Varenr. 13735

Fodboldmål med sigte

495,-

29,-

189,-

Inkl. bold, pumpe og pløkker. H. 79,5 x B. 52 x L. 120 cm. Varenr. 4465

Kegle 4-pak H. 23 cm. Plast.

RESTPARTI

Varenr. 12560

39,-

ALD-NYBORG.DK

SE LAGERSTATUS PÅ HAR

Fodbold

Fodbold

Fodbold DK

Str. 5.

Str. 5

Ø. 20,5 cm. To ass. farver.

Varenr. 3042

Varenr. 2176

Varenr. 12314

32,-

36,-

36,-

Fragt fra 29 kr. Levering til

20,-

SPAR

19,-

Gigant fodbold Ø. 55 cm. Varenr. 5476

VOR NORMALPRIS 39,-

Amerikansk fodbold Lille. L. 26,2 x B. 14,0 cm. Varenr. 12322

Stor. L. 28,6 x B. 16,8 cm. Varenr. 12321

pakkeshop op til 20 kg.

FRIT VALG

35,-


Se den aktuelle

LAGERSTATUS

www.harald-nyborg.dk

399,-

Træningsnet med tilbehør Inkl. ketsjere og bolde til hhv. badminton, tennis og volleyball. Desuden 8 kegler og 1 pumpe. Varenr. 12561

Træningsnet Universalt net til f.eks. tennis, badminton eller volleyball. Beregnet til udendørs brug.

278,-

Varenr. 12598

Følg os på

Basketkurv på stander Justérbar højde: 190-260 cm. Foden fyldes med vand eller sand. Basketkurv: Ø. 45 cm. Varenr. 12559

599,-

Basketballkurv Ø. 47 cm. Varenr. 12552

139,Badmintonsæt til 2 personer

Bordtennissæt

2 ketsjere, 3 badmintonbolde og opbevaringstaske.

Sættet består af: 2 stk. bordtennisbat. 3 stk. bordtennisbolde.

Varenr. 1923

Varenr. 13049

36,-

Badmintonbolde

69,-

6 stk.

Tennisbold 3 stk

Varenr. 1959

Varenr. 9354

12,-

22,95

Bordtennisbolde Pakke med 12 stk. Varenr. 1226

36,-

Basketball Basketball i officiel størrelse og vægt. Varenr. 10641

36,-

Volleyball Volleyball i officiel størrelse og vægt. Varenr. 8273

36,-

VIND en SPA Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.harald-nyborg.dk og vær med i konkurrence hver måned!


D A N M A RKS Æ L D S T E ONL INE HEL S EBU T IK ETAB LERET 1999

Klik ind på www.helsegrossisten.dk og gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af helseprodukter til favorable “grossistpriser”! SPAR 30%

168,-

Solaray, Magnesium Citrat 180 kapsler Butikspris 239,95

SPAR 35%

253,-

New Nordic Magnesium Malat 270 kapsler Butikspris 389,95

SPAR 30% SPAR 30%

278,-

Naturdrogeriet Urtepensil 360 kapsler Butikspris 399,95

SPAR 37%

249,-

Biosym EPA-GLA+ 240 kapsler Butikspris 399,95

189,-

Solaray Cal-Mag Citrat med vit D og K2 150 kapsler Butikspris 269,95

SPAR 29%

215,-

Solaray Multidophilus mælkefri 60 kapsler Butikspris 299,95

SPAR 34%

197,-

Biosym Magnesium +300 300 kapsler Butikspris 299,00

SPAR 39%

410,-

New Nordic Blue Berry 240 tabletter Butikspris 674,00

SPAR 36%

460,-

New Nordic Active Liver 120 tabletter Butikspris 726,00

HVER TORSDAG KL.19

SPAR 30%

244,-

Solaray Mega B-Stress 250 kapsler Butikspris 349,95

SPAR 30%

269,-

Biosym Symbioflor+ 300 kapsler Butikspris 385,00

SPAR 30%

277,-

New Nordic Active Legs 60 tabletter Butikspris 397,00

kan du se med, når vores eksperter forklarer og giver rådgivning om de bedste helse og beauty produkter. Vi har også konkurrencer! Følg med på vores facebook side Helsegrossisten

SPAR 33%

SPAR 38%

180,-

New Nordic B-energy 180 kapsler Butikspris 269,95

142,-

Naturdrogeriet TryptoNAT 120 kapsler Butikspris 229,95

SPAR 40%

SPAR 34%

251,-

Biosym Omnimin 360 kapsler Butikspris 419,00

635,-

New Nordic Hair Volume 180 tabletter Butikspris 964,00

SPAR 29%

SPAR 30%

169,-

Eskimo 3 250 kapsler Butikspris 239,00

182,-

New Nordic Prosta Vital 60 tabletter Butikspris 260,00

NYHED

C-immun ™ er en højdoseret vitamin C tablet. Vitamin C understøtter immunsystemets normale funktion.

HURTIGT • BILLIGT • FRI FRAGT* *F ri fra gt ove r 200 k r. De r t a g e s f o r b e h o ld f o r t r y k f e jl o g u d s o lg t e v a re r. R a b a t ter er i fo r ho ld til no r m ale b utiks p r is er.

SPAR 33%

99,-

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have avisen juni 2020  

Tips og tilbud til huset og have. Se også www.husoghaveavisen.dk Læs om Thomas Skov og hans finurlige syn på livet med børn og som husejer.

Hus & Have avisen juni 2020  

Tips og tilbud til huset og have. Se også www.husoghaveavisen.dk Læs om Thomas Skov og hans finurlige syn på livet med børn og som husejer.