__MAIN_TEXT__

Page 1

OMR. 1

NR. 6/AUGUST 2020/21. ÅRGANG

AVISEN TIPS TJEK HUSET inden efteråret

DERFOR skal vi passe på honningbien

LUKSUS PEJSE Se bagsiden

BIRGIT AABY:

Nogle gange skal vi ikke gøre det sværere end det er.

GODE GRUNDE til at vælge mindre terrasser

Sensommertilbud på

Fliserens +

GRATIS FUGE-! SAND

FØR

SPAR

30%

veHus&Ha Kun for ns læsere e avis

Spar penge på fyringsolie og landbrugsdiesel Fyringsolie Basis:

Landbrugsdiesel

Din pris: 7.290 kr.

Din pris: 8.898 kr.

Vejl. 10.101,50 kr./1000 L Online rabat: 2.811,50 kr.

/1.000 l.*

Vejl. 11.464,50 kr./1000 L Online rabat: 2.566,50 kr.

/1.000 l.*

EFTER

* Dagspris inkl. moms, afgifter og levering pr. 28. jul. 2020

Ring 69 13 58 20

www.nanostone.dk

Bestil nu på:

www.netbyggemarked.dk Fremragende


2

Læs i dette nummer Det har på mange måder været en anderledes sommer. Mange der plejer at rejse har valgt at være hjemme, og mange har fået ordnet det, der trængte til at blive ordnet i både hus og have. I denne udgave af Hus & Have avisen kan du læse om Birgit Aaby, og hvorfor vi nogle gange ikke skal gøre tingene sværere, end det er. Birgit Aaby er stifter af rengøringsselskabet CombiService og blev for alvor et kendt ansigt, efter sin deltagelse i panelet i tv-programmet Løvens Hule. Inde i avisen kan du bl.a. læse om tips til terrassen og haven, sensommerblomster, hustjek og om hvorfor, vi skal passe på honningbierne. I konkurrence har 2 læsere mulighed for at vinde en inspirerende bog om ”Design med græsser” af havejournalist Nina Ewald. På www.husoghavevisen.dk finder du flere konkurrencer.

God fornøjelse! KOLOFON Hus & Have Avisen Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tlf.: 70 20 01 82 / 29 46 01 82 annonce@husoghaveavisen.dk www.husoghaveavisen.dk

Redaktion: Bjarne Stæhr Annoncer: Bjarne Stæhr Tryk: Dansk Avis tryk Distribution: FK Distribution Sats: Vinkdesign.dk

Forside foto: Mikkel Dahlstrøm Forbehold for trykfejl i tekst og annoncer

 KONKURRENCE  På www.husoghaveavisen.dk kan du deltage i forskellige konkurrencer. Bl.a. udloddes 2 bøger om ”Design med græsser” – Mere natur i haver og anlæg. Græsser er vigtige medspillere i design af haver med fokus på mere natur. De er en af tidens allervigtigste havetrends. Se mere på husoghaveavisen. dk/konkurrencer, hvor du også finder flere konkurrencer.

Sådan vander du bedst

Selvom der er kommet rigeligt med vand fra oven i juli måned, kan der være flere grunde til at dine krukkeplanter mangler vand.

Poul Petersen og Nina Ewald Nina Ewald og Poul Petersen

Design med græsser

Selv i perioder med meget regn, kan planterne have behov for vanding. I en krukke kan jorden sagtens være knastør efter et regnskyl, fordi blade virker som en paraply, og leder vandet væk fra krukken. Også de planter, der står under et udhæng eller tæt ved husmuren, har brug for ekstra meget vand.

Mere natur i haver og anlæg

DwwE.hLuTsoAgGhav&eaVviseINn.dDk

w Græsser_forside/omslag - godkendt.indd 1

24/06/2020 15.48

 Klik ind på www.husoghaveavisen.dk/konkurrencer/ for at deltage. 

Denne sommer har også mange steder været meget blæsende. Det udtørrer også jorden i krukkerne, og gør, at krukkejorden udtørrer hurtigt.

TIP En nem og fornuftig måde at spare på vandet, er at anskaffe en regnvandstønde til opsamling af regnvand. På den måde sparer du på vandregningen, og planterne sætter pris på regnvand.

FÅ EN SOMMER UDEN ALGER OG FLISEPEST Vi tilbyder algebehandling, afrensning og imprægnering på tag, fliser og facader

PÅ TILBUD .COM FLERE A MBR N TAGME . W W W

UDtag TILanB af li d ng er

is eh Algeb 50 m2 + fl2 2 op til til 250 m op 0,-

r. 1m4s 6 o KUN k inkl. m

TILBU

D

Afren af flis sning er 10 0 m2 KU

N kr.

3500,-

inkl. m oms

BESTIL NU PÅ TLF.: 22 56 14 22 ELLER PÅ BESTIL@TAGMEMBRAN.COM


TÆNKER DU PÅ AT FÅ SKIFTET VINDUER?

Forbehold for trykfejl. Priser som angivet er inkl. aktuel rabat. Tilbud er gældende i begrænset periode.

Se aktuel kampagne på sparvinduer.dk

DANMARKS MEST TILFREDSE VINDUESKUNDER PÅ NETTET!

Bedst i kategori på

10 års garanti

+1900 anmeld. på Trustpilot

Energimærket

+200.000 boligejere har købt

Ingen forudbetaling

14 år som onlineshop

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG FOR RÅGIVNING TIL DIT PROJEKT

WWW.SPARVINDUER.DK - TLF. 70 20 18 87 Jylland: Blytækkervej 22, 9000 Aalborg

Jylland: Cedervej 9, 7400 Herning

Fyn: Bytoften 8, 5550 Langeskov

Sjælland: Håndværkervej 82, 4000 Roskilde

Sjælland: Merkurvej 6A, 4700 Næstved


Hvilestolen der tilpasses dig! Normalt kan det være svært at finde en hvilestol, der passer perfekt i højde og sædedybde. Med Farstrups stoleprogram tilpasses hvilestolen brugeren – og ikke omvendt. En hvilestol med korrekt siddehøjde og sædedybde er medvirkende til at benene finder hvile, så blodomløbet ikke hæmmes. Man undgår fornemmelsen af, at benene sover. Få centimeter kan gøre forskellen på at sidde godt – eller at sidde rigtig gode.

Hvilestol udviklet af ergoterapeuter

Vestergaard Møbler har stået for kvalitetsmøbler i 96 år. Sammen med Farstrup startede de udviklingen af programmet med ergonomiske stole for 20 år siden. Sammen med brugere, ergoterapeuter og Farstrups designere har Vestergaard Møbler oparbejdet en stor ekspertise og forståelse for vigtigheden af at sidde godt. At stolen har den rigtige højde betyder bl.a., at man nemmere kan komme op fra sin stol, og ikke behøver vente på hjælp til at komme op. Farstrup Comfort hvilestolens ryg har trinløs rygregulering. Dvs. stolens ryg følger brugerens ryg, når der skiftes stilling, så ryggen stadig har støtte.

Unikt stoleprogram

Hvis du bestiller ny solafskærmning mellem 1. August og 15. September 2020, giver vi GRATIS montage + vi opgraderer standardmotoren til en Somfy Io radiomotor med fjernbetjening UDEN BEREGNING*

Sprøjtelakering i alverdens farver

Vestergaard Møblers veluddannede personale bliver løbende opdateret i Farstrups program. Ud over at afprøve stole i forretningen, kan der bestilles hjemmebesøg af stolebussen. Så kan man hjemme afprøve stole, få taget mål til sin stol, se stofprøver m.m.

Stoleprogrammet er dansk design med høj håndværksmæssig kvalitet. Modellerne er lette og fås med forskellige træbejdsninger samt stof eller læder efter eget ønske.

* Denne kampagne kan ikke kombineres med andre kampagner, se regler og betingelser på vores hjemmeside.

www.vikingmarkiser.dk

Møbler i København: GivBesøg ditVestergaard hjem liv med enViking gang lak. Markiser & Solafskærmning A/S Torvegade 55 eller Lyngby:nyt Jernbanepladsen 19-

Dam Holme 7 | 3660 Stenløse Tlf. 47107700 | viking@viking-markiser.dk

23. Du kan få yderligere information eller bestille stolebussen på tlf.: 45 87 54 04 eller på mail: 2@vester-møbler.dk

3 GODE GRUNDE TIL AT LAKERE I STEDET AT KØBE 3FOR GODE GRUNDE TIL

onel Professi

Sprøjtelakering Sprøjtelakering Sprøjtelakering ii alverdens alverdens farver i alverdensfarver farver

ER BILLIGERE I STEDET AT LAKERE 1 DET En professionel sprøjtelakering af dine AT køkkenlåger, døre, inventar, FOR KØBE NYT reoler, stole, borde og lamper får

Giv dit hjem nyt liv med en en gang lak. dit hjem nytmed liv med gang lak. lak. Giv ditGiv hjem nyt liv en gang

sliber, grundlakerer, mellem tørrer og slutter af medGRUNDE 2-3 gange toplakering 3 GODE TIL i den ønskede farve.

FORESTIL DIG MULIGHEDERNE … Gå en tur i din bolig og forestil dig, hvor meget farver kan forvandle tingene. Moden og din personlige smag ændrer sig med tiden, men hvis køkkenet og det andet inventar er funktio­ nelt, er det synd og skam bare at skifte ud. Be­ hold den gode kvalitet og se alt med nye øjne. SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Gå til en start ind på dibberndesign.dk og bed om et tilbud. Beskriv opgaven, og send gerne et par fotos med, så fagfolkene kan vurdere omfanget.

FORESTIL DIG MULIGHEDERNE …

HVAD KAN DU FÅ LAKERET?

Gå enMULIGHEDERNE tur i din bolig og forestil dig,… hvor meget • Døre – alle typer FORESTIL DIG SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Duogafleverer det, der skal lakeres hos Dib­ farver kan forvandle tingene. Moden din • Køkken og skabslåger Gå en tur i din bolig og forestil dig, Gå til en start ind på dibberndesign. FORESTIL DIGpersonlige MULIGHEDERNE KAN DUen FÅmulighed LAKERET? smag ændrer … sig med tiden, men • også Reoler og alle indendørsmøbler bern.HVAD Det er for at få em­ hvor forvandle dk og bed om et tilbud. Beskriv opgaGå enmeget tur i din farver bolig ogkan forestil dig,andet hvorinventar megetnerne • Døre – alle typer hvis køkkenet og det er funktio­ • Borde og stole afhentet hos dig, hvis du ønsker det. nelt, er det syndpersonlige ogModen skam bare skifte ud. • send Lamper og lign.et par fotos med, tingene. og din ven, og gerne farver kanModen forvandle tingene. ogatdin •Be­ Køkken og skabslåger Dibbern afvasker, sliber, grundlakerer, mel­ hold den gode kvalitet og se alt med nye øjne. • Ja, alt kan lakeres. personlige smag ændrer sig med tiden, men • Reoler og alle indendørsmøbler smag ændrer sig med tiden, men hvislemtørrer så fagfolkene vurdere omfanget. og slutterkan af med 2­3 gange topla­ hvis køkkenet detandet andet inventar er funktio­ • Borde og stole køkkenet ogogSÅDAN det er TRIN Du afleverer det, der skaloglakeres hos GØR inventar DU, TRIN FOR Køkken, bad, garderobe stuer kan fornys kering i den ønskede farve. nelt, er det synd og bareog at skifte ud. Be­ • og Lamper og lign. funktionelt, er det skam bare Dibbern. erogogså en kan mulighed Gå tilskam ensynd start ind på dibberndesign.dk medDet farver, Dibbern også hjælpe i hold den gode se altgode med nye øjne. og for • Ja, kan lakeres. bed omog etden tilbud. Beskriv opgaven, send garagen med flotafhentet lakering af motorcykel, at skifte ud. kvalitet Behold kvalitet atalt få emnerne hos dig, cy­ gerne et par fotos med, så fagfolkene kan kel og alufælge mv. Du kan glæde dig over og se alt medvurdere nye øjne. hvis du ønsker det. Dibbern afvasker, LÆS MERE OG KOM GODT FRA omfanget. smukkere ting i hverdagen ogSTART se frem tilPÅ en

SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Køkken, bad, garderobe og stuer kan fornys god pris gensalg. kan også hjælpe i Gå til en start ind på dibberndesign.dk og med farver, ogved Dibbern LÆS MERE OG GODT FRA PÅDib­ www.dibberndesign.dk Du KOM afleverer det, der skalSTART lakeres hos bed om et tilbud. Beskriv opgaven, og send garagen med flot lakering af motorcykel, cy­ bern. Det er også en mulighed for at få em­ gerne et par fotos så hos fagfolkene kan mv.harDu kan dig over nerne med, afhentet dig, hvis du ønskerkel det.og alufælge Bent Dibbern i over 30glæde været førende inden vurdere omfanget. ting i hverdagen og personligt se fremfor til kvalien Dibbern afvasker, sliber, grundlakerer, smukkere mel­ for sprøjtelakering. Han står lemtørrer og slutter af med 2­3 gange topla­ og for kontrol af ordren, før arbejdet god pristetssikring ved gensalg. kering i den ønskede farve. går i gang. Du afleverer det, der skal lakeres hos Dib­ bern. Det er også en mulighed for at få em­ nerne afhentetLÆS hosMERE dig, hvis du ønsker det. START Bent OG KOM GODT FRA PÅDibbern har i over 30 været førende inden Dibbern afvasker, sliber, grundlakerer, mel­ for sprøjtelakering. Han står personligt for kvalilemtørrer og slutter af med 2­3 gange topla­ tetssikring og for kontrol af ordren, før arbejdet

3 GODE GRUNDE TIL AT LAKEREI STEDET I STEDET AT LAKERE HVAD KAN DU FÅ LAKERET? FOR AT KØBE HVAD KAN DU FÅ LAKERET? KØBE •FOR Døre – AT alle typer • Døre – alle typer Køkken ogBILLIGERE skabslåger DET ER og skabslåger 1Køkken DETog ERalle BILLIGERE En professionel sprøjtelakering af Reoler indendørsmøbler Reoler og alle indendørsmøbler En professionel sprøjtelakering af dineog køkkenlåger, Borde stole døre, inventar, dine køkkenlåger, inventar, Borde og stole reoler, stole, borde ogdøre, lamper får Lamper og fremstå lign. som nye, men dem til atstole, reoler, borde og lamper får Lamper og lign. Ja, alt kan lakeres. det ertil typisk billigere som end atnye, købemen dem at fremstå • Ja,nyt. altI stedet kan lakeres. for en stor udskrivning,

• • • • • • • • •

1

det er typisk billigere end at købe

investerer du i de ting, du og kan fornys Køkken, bad, garderobe oghar stuer nyt. I stedet for en stor udskrivning, oplever fornøjelsen ved at få noget Køkken, bad, garderobe og stuer kan med farver, og Dibbern kan også investerer du i de ting, du har oghjælpe i nyt, udenfarver, at store regninger giver fornys med og Dibbern kan cy­ garagen med flot lakering af motorcykel, oplever fornøjelsen ved at få noget skår i glæden. også hjælpe i garagen med flot lakeuden atmv. store giver kel og nyt, alufælge Duregninger kan glæde dig over ring af motorcykel, cykel og alufælge skårting i glæden. smukkere i hverdagen og se frem til en DET GIVER FRIHED mv. Du kan glæde dig over smukkere god2pris gensalg. Duved vælger selv de farver, dine ting

ting i skal hverdagen frem til en lakeres i. Duog kanse vælge en per­ DETved GIVER FRIHED sonlig farvetone og er ikke begræn­ god pris gensalg.

2

Duafvælger selv defarvevalg. farver, dine set producentens Du ting

Bent Dibbern har iafpasse over været førende kan farverne efter skalsamtidig lakeres i. Du 30 kan vælge en per­inden sæsonen, efterHan din nye for sprøjtelakering. stårboligstil for kvalisonlig farvetone og erpersonligt ikke og begræn­ Bent Dibbern har i over år er været efterog anskaffelser, der tetssikring fornye kontrol af 40 ordren, førDu arbejdet set afdine producentens farvevalg. kommet i boligen siden sidst. førende inden for sprøjtelakering. går i gang. kan samtidig afpasse farverne efter

3

DET ER SMUKT Dibberns sprøjtelakering udmærker DET ERenSMUKT sig ved ekstra kraftig lagtykkelse, Dibberns udmærker sig der giver sprøjtelakering en unik dybde i farverne ved en ekstra kraftig lagtykkelse, og en enestående holdbarhed. der giver en dybde i farverne og enestående Duunik plejer din investering ogen øger holdbarhed. Du plejer din investering og brugsværdien. Derfor vælger flere øger brugsværdien. Derfor vælger flere og og flere at beholde i stedet for at flere at beholde i stedet for at smide ud. smide ud.

Han står personligt kvalitetssikring sæsonen, efter for din nye boligstil og og for DET kontrol af ordren, før arbejdet ER SMUKT efter dine nye anskaffelser, der er 3 Dibberns udmærker går i gang. kommetsprøjtelakering i boligen siden sidst.

 www.dibberndesign.dk

 www.dibberndesign.dk

2

dem til at fremstå som nye, men det er typisk billigere end at købe DET ER BILLIGERE nyt.professionel I stedet for en stor udskrivning, En sprøjtelakering af dine investerer du i de ting, du harreoler, og stole, køkkenlåger, døre, inventar, oplever noget borde ogfornøjelsen lamper får ved demattilfåat fremstå nyt, uden at store giver end at som nye, men det regninger er typisk billigere købe I stedet for en stor udskrivning, skår inyt. glæden. investerer du i de ting, du har og oplever fornøjelsen ved at få noget nyt, uden at store regninger giver skår i glæden. DET GIVER FRIHED Du vælger selv de farver, dine ting skal lakeres i. Du kan vælge en per­ sonligGIVER farvetone og er ikke begræn­ DET FRIHED set af producentens farvevalg. Du skal Du vælger selv de farver, dine ting kan samtidig afpasse farverne efter farlakeres i. Du kan vælge en personlig sæsonen, dinbegrænset nye boligstil og vetone og efter er ikke af producentens Du kan samtidig afpasse efterfarvevalg. dine nye anskaffelser, der er farverne sæsonen, efter din nye kommet efter i boligen siden sidst. boligstil og efter dine nye anskaffelser, der er kommet i boligen siden sidst.

3

sig ved en ekstra kraftig lagtykkelse, der giver en unik dybde i farverne og en enestående holdbarhed. DET ER SMUKT Du plejer din investering og øger Dibberns sprøjtelakering udmærker brugsværdien. Derfor vælger flere sigflere vedatenbeholde ekstrai stedet kraftigfor lagtykkelse, og at smide ud. en unik dybde i farverne der giver

og en enestående holdbarhed. Du plejer din investering og øger brugsværdien. Derfor vælger flere H.J. Holstvej 32 · 2610 Rødovre og flere at beholde i stedet for at Tlf. 36 70 71 23 · dib@dibberndesign.dk smide ud.

H.J. Holstvej 32 · 2610 Rødovre Tlf. 36 70 71 23 · dib@dibberndesign.dk


godbetydernattesøvn mere end du tror GÅ IND PÅ HJEMMESIDEN WWW.SMARTSENG.DK OG SE ALLE MULIGHEDERNE

Å bent 24-7

BOOK EN TID

Sandø Continental fra Carpe Diem

Stort udvalg af lækkert sengetilbehør

Royal sengen fra Auping

Vi leverer og monterer – og tager din gamle seng retur!

ÅBNINGSTIDER: MAN - TORS 10.00 - 17.30 · FREDAG 10.00 - 18.00 · LØRDAG 10.00 - 15.00 · 1. SØNDAG I MD. 10.00 - 15.00 RØDOVRE: ROSKILDEVEJ 284 · TLF.: 3672 6080 · WWW.DEN7HIMMEL.DK


tagmembraner. Nyhed til renovering af flade tage

6

Tips til hustjek

Blomstrende sensommer

August er et godt tidspunkt at gå huset efter. Hvis du opdager større fejl, kan du nå at få dem udbedret inden efterårets regn og rusk sætter ind og gør skaden værre.

Når dine sommerblomster er på retur er der flere skønne bud på en blomstrende sensommer have.

Chrysanthemum

Tjek huset oppefra og se • • • • •

Hvis du ikke allerede har anskaffet Chrysanthemum, er denne blomst et oplagt bud på en blomstrende sensommerhave. Chrysanthemum er typisk en etårig plante og er perfekt til havens krukker sidst på sommersæsonen.

Se gode råd om vinduer på www.husoghaveavisen.dk

om der er løse tagsten om taget er tæt om tagrender og nedløb er renset om nedløbsbrønd er renset om vandet ledes væk fra huset

Andre bud på sensommerplanter:

Tjek træværket

Sensommer er et godt tidspunkt at male udendørs træværk. Vælg gerne en dag hvor det er overskyet.

Vinduer og døre

Trænger huset til nye vinduer, er sensommeren et godt tidspunkt.

Nyhed

Se gode råd til maling af træværk på www.husoghaveavisen.dk

• • • • • • •

Alpeviol Hebe Lyng Prydkål Sedum Alunrod (Heuchera) Prydgræs

CHRYSANTHEMUM TIP: Chrysanthemum er drevet frem til at blomstre på købstidspunktet. Du bør • Lang holdbarhed - CEderfor lade planten være i plastpotten, mærket med forventet når du planter levetidud. påHvis 25 ården omplantes i ny jord, vil den ikke nødvendigvis • Simpel og hurtig blomstrepåføring kraftigere. - arbejdstime

besparelse • Fremragende vedhæftning til næsten alle Du kan læse mere om sensommerplanterne på materialer fx EDPM www.husoghaveavisen.dk gummi, bitumen, asfalt, metal eller beton. • Modstår temperaturer på -40 til 80 grader Celsius og kan kortvarigt klare temperaturer på op til 200 grader Celsius • Meget høj fleksibilitet (400 til 600%) • Ingen sømme, svejsninger eller kombinationer med andre nødvendige materialer • Testet efter den højeste europæiske standard – ETAG 005:2000 for Flydende påførte også nemt Gøre - Det - Selv! tagmembraner.

Nyhed til renovering flade med tageForhandes Renovering af utætteaf tage Udføres af:af: GØR DET SELV... - ELLER

Nu kan du med sikkerhed få et 100% tæt tag!

Find din nærmeste forhandler af Hypertectum på Tlf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202 www.malerfirmaet@peteForhandes rsolUdføres ling.dk af: www.bygma.dk af:

Du kan med 100% sikkerhed

Inden sommerens forventede store regnskyl kan du enkelt lægge en ny membran på dit tag, og sikre det bliver 100% tæt i mange år. Med HYPERTECTUM® flydende tagmembran rulles membranen på taget, med almindelig malerrulle i 2-lag, og du har et tæt tag.

10 år - på eksisterende:

HYPERTECTUM® bliver anvendt til behandling af slidte tagpaptage, samt alle andre steder hvor der kan opstå utætheder, som f.eks. altaner, betondæk, garager, skorstene osv. Hypertectum® behandlingen holder tæt i mange år på grund af en unik vedhæftningsevne. HYPERTECTUM® er en flydende polyuretan som udmærker sig ved sin meget store slidstyrke samt en fantastisk fleksibilitet på op til 600 %, hvilket betyder at den tåler stående vand op til 365 dage om året.

Tlf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202

GØR-DET-SELV er HYPERTECTUM® et nemt produkt at Find din nærmeSom GØR-DET-SELV er HYPERTECTUM® Som Forhandler: arbej de med. Danmark • Mail: roofer.aps@gmail.com ste forhandler af Ring og få et godt råd eller et tilbud fra en af vores specialister. Hypertectum på www.roofer.dk • Tlf. 81 11 09 11 et nemt produkt at arbejde med. www.bygma.dk

Tlf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202

Tlf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202 www.malerfirmaet@petersolling.dk

Lageradresse: METERBUEN 41 • 2740 SKOVLUNDE Forhandler: Østdanmark Mail: roofer.aps@gmail.com

Forhandler:

www.roofer.dk 81 11 09 11

Vi u lifte dlejer op ti Vestdanmark mtr. l 15

Ring og få et godt råd eller et tilbud fra en af vores specialister.

www.roofer.dk 81 11 09 11

Alt i tømrerarbejde!


GRØN OG GRATIS ENERGI MED SOLCELLER OG BATTERI Nu med 2020 tilskud!

Bestil et nyt solcelleanlæg og modtag typisk 10.000 - 25.000 kr i nettotilskud

Via en ny grøn klimapulje kan du få tilskud til et nyt solcelleanlæg, og samtidig kan du udnytte håndværkerfradrag. Se hvor meget tilskud DU kan få på: vivaenergi.dk/tilskud

HYBRID SOLCELLEANLÆG MED BATTERILAGER

PAKKEEKSEMPLER :

Vi leverer både almindelig og hybrid solcelleanlæg, hvor hybridanlægget har nogle ekstra fordele:

Producerer ca. 2900 kWh om året.

3kWp anlæg ................kr. 29.950,4,3kWp hybridanlæg ..kr. 82.175,-

• Vores hybridanlæg gemmer solenergien til natten og reducerer dit elkøb.

Ca. 4250 kWh om året, 6.5kWh lithiumbatteri.

• Du får op til 60% bedre totaløkonomi i forhold til et alm. solcelleanlæg.

Ca. 7000 kWh om året, 7.5kWh lithiumbatteri.

• Bliv næsten selvforsynende med din egen grønne strøm i sommerhalvåret.

Hjælp klimaet: Reducer dit CO2 udslip og spar 40-70% på din elregning Solceller er den bedste energiinvestering idag, og giver et flot afkast af dine penge.

Elbesparelse 1. år *): .................................................................................................. 7.650,- kr Elbesparelse total (30 år): ................................................. 400-420.000,- kr Årligt afkast af investeringen i 30 år .................................................................. 9,4%

Til højre ser du et eksempel på elbesparelsen for en gennemsnitsbolig. Besparelse / indtjening er skattefri!

Beregningen gælder for et 4,3kWp hybridanlæg til 82.175 kr for Gør-Det-Selv anlæg, og 104.675 med standardmontering (kan afvige). Til en bolig med et årsforbrug på 6000kWh og dagsforbrug. Sydvendt tag med 25-35º hældning. Evt. grønt tilskud er ikke fratrukket.

Vi beregner gerne økonomien for dit anlæg, når du bestiller et solcelletjek.

*) Det grønne puljetilskud beregnes som 60 øre pr. solgt kWh de første 5 år, plus ekstra tilskud til lithiumbatteri og sorte design-paneler. Tilskudsdelen udbetales umiddelbart efter etablering af anlægget.

Anelystparken 43B · 8381 Tilst · Tlf. 70 22 70 40 · Webshop: www.vivaenergi.dk Alle priser er inkl. moms og uden evt. montering. Vi leverer og monterer i hele landet.

7,1kWp hybridanlæg kr. 118.425,Priserne gælder for komplette materialepakker med tagmonteringsystem til eternit, betontagsten eller stålplader. Evt. tilskud er ikke fratrukket.

Bestil et solcelletjek og bliv klogere på:

GRATIS SOLCELLE TJEK

TILSKUD

Nu kan du typisk få 10.000-25.000 kr. i nettotilskud til dit nye anlæg.

HÅNDVÆRKERFRADRAG

Ved montering af nyt anlæg kan du trække ca. 25.000 kr. fra i skat for to personer i husstanden.

SALG AF OVERSKUDSSTRØM

Producerer du mere strøm end din husstand kan bruge, så kan du sælge din overskudsstrøm.

TELEFON: 7022 7040 VIVAENERGI.DK/TJEK


de

r dit ndes e. .

til det hinder mere r Energi

8

Når bierne driller

Guide til at holde gulvet rent De fleste parcelhuse er ifølge Danmarks Statistik større end 125 kvadratmeter. Det efterlader et omfattende gulvareal, hvor der kan sætte sig store mængder af sundhedsskadeligt skidt med støvmider, bakterier og virus.

Næste gang du irriteret vifter en bi væk, så tænk lige over, hvor meget nytte de gør - udover at producere honning. Verdens bestand er honningbier er svundet ind, og forskere er reelt bekymrede for honningbiens fremtid. Honningbier producerer ikke bare honning. De bestøver også en stor del af de afgrøder, vi spiser. Honningbier bestøver 70 af de omkring 100 plantearter, der brødføder ca. 90% af Jordens befolkning. Da de primært lever tæt ved

mennesker, er de derfor afhængig af mennesker for at klare overvintringen. Du kan læse mere om vigtigheden af honningbier, hvad du kan gøre for at bidrage til biodiversitet, og konsekvenserne hvis honningbien forsvandt på www.husoghaveavisen.dk Kilde: mst.dk

VIDSTE DU… at honningbien er den vigtigste bestøver af jordbrugets planter i Danmark, og honningbiens bestøvning anslås at have en værdi på 1 milliard kroner om året.

På grund af corona er hygiejne i endnu højere grad end tidligere kommet på dagsordenen i mange hjem, men hvordan holder man egentlig bedst de store gulvoverflader fri for skidt og snavs – og ikke mindst virus? Hver dag trækker vi mange uhygiejniske organismer med indenfor via vores sko og strømper, som kan hobe sig op over tid. For at sikre en god hygiejne, er det vigtigt at være opmærksom på også at holde gulvene helt rene. På www.husoghaveavisen.dk kan du få en udførlig forklaring på, hvordan du følger disse fem trin i guiden, og hvorfor de er gode at følge. 1. Vælg en hygiejnisk overflade 2. Forebyg skader 3. Støvsug gulvet 4. Vask gulvet rigtigt 5. Husk optimal pleje

Nye låger efter mål

Der er stor økonomisk fordel i kun at skifte låger, skuffer mm. Ring og hør nærmere!

- monteret på 1 dag

Danmarks eneste landsdækkende kæde - Din garanti for tryghed og kvalitet!

Forny dit køkken ved at udskifte til DANSK-producerede låger, skuffer, bordplader mv. Alt efter mål – passer til ALLE køkkener

OK

KØKKENRENOVERING

KØKKEN · BAD · GARDEROBE

FØR

Ring og bestil tid til et GRATIS hjemmebesøg!

Ring på 30 12 13 14 eller find din lokale OK Ekspert på www.okkr.dk


9 Hvis du vil betale for meget for dine nye vinduer!

Så glem bare at spørge os

tilbud for Vinterdu har brug

Bestil nu, hvis inden vinter! nye vinduer

Danmarks billigste i træ og plast

Nu har du en tagmembran på ca. 1,3 mm, meget stærk og fleksibel helt uden samlinger.

www.vikavinduer.dk

Flydende membran holder helt tæt

Nu kan du sikre dig mod utætte tage eller andre steder, hvor vand kan trænge ind.

25% moms

HYPERTECTUM® er et tætningsprodukt, der med sikkerhed vil tætne dine utætheder på huset. Den 2-lags flydende polyuretan membran, er som en dug helt uden samlinger og er 100 % tæt. HYPERTECTUM® har en utrolig stærk vedhæftningsevne og hæfter på stort set alle overflader. Derudover har membranen en fleksibilitet på op til 600 %, hvilket gør, den tåler stående vand i 365 dage om året.

Spar 24% på momsen.

Vi kan alligevel ikke bruge den til noget. Afhent på vort tyske lager og slip med 19% moms.

oms Køb med tysk m

Se mere og find dine priser på vores hjemmeside: www.vikavinduer.dk

A/S VIKA vinduer A/S

VIKA vinduer A/S • Tværgade 3 DK 6330 Padborg Tlf. 7367 5060 • Fax 7367 5061 email: vinduer@mail.dk

Hypertectum kan anvendes på bl.a.: • Flade tage med gammel tagpap • Eternit tage • Skiffer tage • Garage/carport • Beton dæk • Altaner

Let at påføre

Hypertectum flydende tagmembran påføres let med pensel eller malerrulle, og fungerer nemt som ”gørdet-selv” produkt. Roofer ApS forhandler produktet og tilbyder også at udføre arbejdet med den flydende membran; både til private men også industritage.

• EDPM dug • Tagrender/skotrender

Roofer ApS kontaktes på tlf.: 81 11 09 11 eller på mail: roofer.aps@gmail.com

Få dine fliser pæne året rundt! - Hos Nanostone renser og servicerer vi dine fliser, så de holder sig pæne år efter år.

TILFREDSHEDSGARANTI Vi tilbyder en gratis prøve inden opstart

S 15 RÅAR NTI

Sensommertilbud!

GA

e noston med Naeaftale ic rv se

Bestil din fliserens inden 1. september 2020 og få

30% RABAT + gratis fugesand!

Anmeld Håndværker 2020

FØR

EFTER

VINDER

- Årets Algebehandler

hh@nanostone.dk • www.nanostone.dk

Ring 69 13 58 20 – siden 2009

alle ugens dage - hverdage 8-17.30, weekend 10-16

Landsdækkende uden kørselstillæg


35 år med (næsten) nye køkkener Der er ingen grund til at kassere, hvad der stadig fungerer. Sådan er filosofien hos Nygammelt Køkken, der lige nu fejrer 35års fødselsdag. Mange kender situationen. Det gamle køkken er måske ikke så indbydende, som man godt kunne tænke sig, men samtidig for godt til at smide ud. Investeringen i et helt nyt køkken kan virke uoverskueligt og unødvendigt.

Køkkenet forvandles med få midler

Nygammelt køkken har eksisteret siden 1985, og kan i august fejre 35års jubilæum. Firmaet var pionerer inden for køkkenrenovering med et simpelt og overskueligt koncept. Det der fungerer i køkkenet, behøver ikke blive skiftet ud. Det er nemlig muligt at vælge imellem udskiftning af låger, bord-

plader, skuffer – også med integreret soft-luk mekanisme. En totalrenovering er selvfølgelig også en mulighed.

Klar på 1 dag

Ved at give det eksisterende køkken et ansigtsløft tages hensyn til både økonomi og tid. 90% af alle renoveringer Nygammelt køkken udfører klares på bare en enkelt dag. Du kan se mere om forskellige muligheder på www.nygammelt.dk eller få yderligere information på tlf.: 38 79 16 14.

22.116

Bosch gasfyr Bosch gaskedel - KAMPAGNEPRIS fra Kr. 23.900 Bosch gaskedel - KAMPAGNEPRIS fra Kr. NU med op til 15 års garaNti fra kr. 23.900 Bosch gaskedel og varmtvandsbeholder Type Condens 14-5 Bosch gaskedel5000W og varmtvandsbeholder • Høj virkningsgrad. Type Condens 5000W 14-5 Høj elvirkningsgrad •• Lavt forbrug. • Lavt Høj virkningsgrad el- forbrug •••Lydsvag. Lavtvirkningsgrad el- forbrug •• Indbygget Høj Lydsvag klimastyring Høj virkningsgrad Lydsvag ••incl. Lavt el- forbrug Indbygget klimastyring udeføler. Lavt udeføler. el- forbrug • incl. Indbygget klimastyring Lydsvag •• Servicevenlig. Lydsvag klimastyring • Indbygget Servicevenlig Servicevenlig •••Solvarme kompatibel. Indbygget klimastyring Solvarme kompatibel incl. udeføler. •• Hybrid Solvarme kompatibel varmepumpe • Servicevenlig 5 års totalgaranti • kompatibel. Servicevenlig 5 års totalgaranti • Solvarme kompatibel kompatibel •• 5Solvarme 5års årsgaranti. totalgaranti •• 5 års totalgaranti Inkl. moms ogog Inkl. moms og Inkl. moms og Inkl. moms HMN standardmontering HMN standardmontering HMN HMNstandardmontering standardmontering Inkl. moms ogtilskud Mulighed for tilskud HMN Mulighed forfor HMN Inkl. moms ogtilskud co2 tilskud Mulighed HMN HMN standardmontering Mulighed for håndværkerfradrag Mulighed for håndværkerfradrag HMN standardmontering Mulighed for håndværkerfradrag

5 års tryghedsgaranti for kr. 2.000,Incl. 5 års tryghedsgaranti Vores garantidækker dækkeraltalt arbejde vi har udført ifm. installationen af gaskedlen. Det Vores garanti arbejde vi har udført ifm. installationen af gaskedlen. Incl. 5 års tryghedsgaranti anbefales at forudsætter få et serviceeftersyn hvertáandet år,i vores forudsætter derfor 2 Vores garanti 2 servicebesøg 1350 kr. den 5 garanti årige periode. Vores garanti dækker altalt vivihar udført installationen gaskedlen. Det servicebesøg á 1350 kr. iarbejde den årige periode. Til du for alt bøvl og Til gengæld slipper du for bøvl5og rykker ogsåifm. udgengæld uden for slipper normalafarbejdstid, hvis der anbefales at fåud et serviceeftersyn hvert andet år, vores garanti forudsætter derfor vi rykker også uden for normal arbejdstid, hvis der mod forventning skulle være2 mod forventning skulle være problemer med din installation. servicebesøg á 1350 kr. i den 5 årige periode. Til gengæld slipper du for alt bøvl og problemer med din installation. også ud sliddele på gaskedel vi rykkerUdkørsel også uden fordin normal hvis mod skulledage være -- Gælder og fejlfinding på arbejdstid, gaskedler fra kl.der 08.00 tilforventning 20.00 alle ugens og fejlfinding på fra- kl. til 20.00 alle ugens dage dage problemer med din installation. -- Udkørsel Telefonservice oggaskedler fejlfinding fra08.00 kl. 20.00 til 22.00 alle ugens og og fejlfinding - fra på kl. 20.00 til 22.00 ugenstil dage -- Telefonservice Udkørsel fejlfinding gaskedler fra alle kl. 08.00 20.00 alle ugens dage -Vi Telefonservice og fejlfinding fra kl. 20.00 til 22.00 alle ugens dagehænder har kørt service på Bosch gaskedler siden 1994, så hos eri trygge du i trygge – Vi har kørt service på Bosch gaskedler siden 1994, så hos os eros du hænder – derfor givervividig dig tryghedsgaranti. derfor giver 55 årsårs tryghedsgaranti. Vi kørt på Boschpå gaskedler siden 1994, så hos os er du i trygge hænder – Se mere omservice tryhedsgarantien på fugsangvvs.dk Sehar mere om tryhedsgarantien fugsangvvs.dk derfor giver vi dig 5 års tryghedsgaranti. Se mere om tryhedsgarantien på fugsangvvs.dk

kr. 29.995 kr. 29.995 kr. 30.00032.000 kr. -2.200 kr. kr. -3.500 op til -3.379 kr. -3.500 kr. 32.000 kr. -4.500kr. kr. 30.000 kr. -4.500 kr. -4.600-4.600 kr. kr. -3.500-3.500 kr. kr. -4.600-4.600 kr.

Mulighed for håndværkerfradrag Mulighed forfor tilskud HMN Mulighed tilskud Incl. 5 års tryghedsgaranti Kampagnepris inkl.HMN moms Mulighed forfor håndværkerfradrag Mulighed håndværkerfradrag Kampagnepris inkl. moms Kampagnepris inkl. moms Kampagnepris inkl. moms og standardmontering og standardmontering og standardmontering Incl. 5 års tryghedsgaranti Kampagnepris inkl. moms og standardmontering Kampagnepris inkl. moms og standardmontering og standardmontering

21.900 kr.

23.295 kr. 22.116kr. kr. 23.900

21.900 kr.

23.900 kr.

BRDR. FUGLSANG VVS A/S BRDR. FUGLSANG VVS A/S

Tlf. 44 68 72 00 Se vores fine anmeldelser påTlf. 44 68 72 00 Trustpilot Se vores fine anmeldelser på Trustpilot

Certified

Climate Partner Certified Climate Partner

Applaus hvilestol Tilpasses dine ønsker og behov Priser fra

6.995,-

Stolebussen

Stolebussen København | Torvegade 55-57 | Tlf: 32 57 28 14 Kgs. Lyngby | Jernbanepladsen 19-25 | Tlf: 45 87 54 04 www.farstrupstole.dk

Hvis du ikke kan komme til os, kommer vi til dig. Ring efter stolebussen på tlf. 48 87 54 04

Hvis du ikke kan komme til os, kommer vi til dig. Ring efter stolebussen


SPAR OP TIL

UDSALG 60% UDSALG

VI SKRÆDDERSYR DINE NYE GARDINER/TÆPPER I DIT ØNSKEDE MÅL ABSOLUT LUXUS Når kun det bedste er godt nok. Super kvalitet.

Flere gode farver Pålagt

Pr. m2

DANSK SUPER BERBER P R IS- I T GAR AN

498 ved min. 20

m2

5 års gar. mod pletter ell. ny tæppe gratis. Dansk kvl.tæppe. Tåler slid (Opholdsrum). Findes i farverne grå, P R IS- I T lys beige, beiges og lyng. GAR AN Br. 400-500 cm. Norm. butikspris: 248.-. Vor normalpris 198,Pris nu pr. kvm. med totalservice m2 og prisgaranti -Pålagt ved min. 20

128

VI HAR DANMARKS STØRSTE UDVALG I LØSE TÆPPER linie Design • Designers Guild • HC Tæpper • Kilroy Christian Lacroix • Tapeter • Gardinstof • Møbelstof

ALT FRA KENDTE DESIGNERE

ALT I g Solafskærmninr Lamelgardine Plisségardiner Rullegardiner

Gratis måltagning er en selvfølge.

Nordsjælland

45 800 300

ERHVERVSAFD. TILBYDER Erhvervstæpper med 5 års slidgaranti. Super kvalitet. Finde i 10 gode farver. 400-500 cm bred. Vejl. udsalgspris: 198,00 Vor normalpris: 168,00 ved min. 20

m2

SUPER BOUCLE

Sælge s nu f or

98

Dansk uldkvalitet i topklasse. cm bred Woolmarket mærket og et 400-500 Pålagt Pr. m2 meget elegant væg-til-væg tæppe.

298,-

Pris nu pr. kvm. med totalservice og prisgaranti - Pålagt

148 ved min. 20

Væg-væg tæppe med vel nok den største slidstyrke. Smukt og miljøvenligt gulvtæppe som vil pryde ethvert gulv. Farve: Natur. Bredde 400 cm Norm. butikspris: 378.Vor normalpris 328,-

100% ren ny uld, woolmark, 1200 g luv. Findes lys, natur. Bredde 400 cm. Førpris: 278.-.

Pris nu pr. kvm. GAR AN med totalservice og prisgaranti - pålagt

Pris nu pr. kvm. med totalservice og prisgaranti - pålagt

298

P R IS- I T

ved min. 20

P R IS- I T GAR AN

m2

FABER, JAB, KOBE, CHIVASSO, VILLA NOVA, DESIGNER GUILD OG MANGE FLERE

P R IS- I T GAR AN

258 2

m ved min. 20

Find inspiratio n på Aulin.dk

Sammen finder vi den løsning, der passer til netop din bolig. SE VORES STORE UDVALG I FORRETNINGEN I LYNGBY

AULIN DECO • AULIN.DK

m2

DANSK SUPER ULDBERBER

Hos Aulin Deco finder du et spændende udvalg i gardiner.

BERBER 100% REN ULD

Med lav luv, godkendt til overalt i boligen. Findes i 8 glade farver. Bredde 400-500 cm. Norm. butikspris: 248.-. Vor normalpris 198,-

Afhentet

NYHED! SISAL SENIOR

GARDINER:

Tæppebussen kører mellem kl. 8-20 i dit lokalområde hver dag, aften og weekend. Ring og vi kommer og fremviser vores store kollektion af danske og udenlandske kvaliteter. Vi kører over hele Sjælland - dag, aften og weekend.

SE VORES STORE UDVALG PÅ AULIN.DK

Ved køb af min. 20 m2

HJORTEKÆRSVEJ 155 • 2800 LYNGBY • MAN-TOR. 10-17.30 • FRE-LØR 10.00 - 14.00

Storkøbenhavn

36 72 36 00


ANNONCE

ANNE ANBEFALER KOSTTILSKUD TIL FEDTFORBRÆNDING

Forbrænd fedt med Fat Burner

Anne var ked af sin figur, men en livsstilsændring og Fat Burner™ blev et stort vendepunkt i hendes liv.

D

et hele startede, da jeg skulle til en sommerfest på min arbejdsplads. Uanset hvilken kjole jeg fandt frem fra skabet, lignende jeg en ”stoppet pølse”. Det havde stået på i nogle år, og jeg var slet ikke glad for det, jeg så, når jeg kiggede mig i spejlet. Jeg havde bevidst, i mange år, undgået vægten på badeværelset.

Fik et chok da jeg gik på vægten –Da jeg tog på sommerferie gik jeg alligevel på vægten. Den viste 86 kg. Jeg besluttede mig for, at lave en livsstilsændring. Jeg ændrede min kost, og jeg gik minimum 10.000 skridt hver dag. Jeg har ikke dyrket motion i 16 år, så jeg vidste, at jeg ikke bare kunne begynde at løbe for at få forbrændingen i vejret.

Ønskede naturlig hjælp til min fedtforbrænding –Jeg ønskede at have noget støtte undervejs i min forandring og gerne noget naturligt. Hos Matas købte jeg Fat Burner™, som indeholder Yerba mate, der støtter et vægttab og cholin, som bidrager til normal omsætning af fedt.

Jeg forbrænder kalorier –Jeg kan virkelig mærke, at Fat Burner er

Her vejer Anne 86 kg. Det er tydeligt at se, hvor meget hun har tabt sig. god for mig og tabletterne har virkelig været en fantastisk støtte. Jeg spiser sundt, jeg føler mig glad og positiv. Nu skal jeg ikke tænke på, hvilken kjole jeg skal have på til fest. Denne kombination har været den helt rigtige for mig. Fat Burner har virkelig sat gang i min forbrænding.

Har du prøvet alt ? Spiser du sundt og træner, men de sidste par kilo nægter at forsvinde? Hvorfor ikke prøve Fat Burner™ tabletten. Et helt nyt kosttilskud med yerba mate, cholin og grøn te. Fat Burner støtter en effektiv Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store

fedtforbrænding og hjælper dig med at vedligeholde en sund kropsvægt.

Fat Burner arbejder i harmoni med din krop

også på udvalgte apoteker eller køb det online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

Fat Burner tabletten indeholder en avanceret blanding af velafprøvede ingredienser, der støtter en effektiv fedtforbrænding. Yerba mate er kombineret med sort kommen, ingefær, grøn te og marietidsel. Urterne er kombineret med næringsstoffet cholin. Cholin er et vandopløseligt vitaminlignende næringsstof, som er nært beslægtet med B-vitaminer og hjælper din krop med en normal omsætning af fedtstoffer. Yerba mate blade støtter dit vægttab og bidrager til nedbrydning af fedt i kombination med sunde kostvaner.

Hvor kan man købe Fat Burner ? Fat Burner kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås

TABLET TIL OVERGANGSALDEREN snart jeg lavede noget, der blot krævede Her forhandles Meno Joy lidt fysisk aktivitet sprang sveden frem. Meno Joy kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Kan Hele min krop sitrede. også købes på udvalgte apoteker og Hørte om Meno Joy online på www.newnordic.dk. Har du –Jeg hørte tilfældigt om Meno spørgsmål, så ring til New Nordic på Joy™ i forbindelse med et større telefon 46 33 76 00. event, jeg deltog i. Jeg kender andre produkter fra New Nordic, så jeg blev hurtigt overbevist, om at prøve tabletterne. Modelfoto

Hedeturene forsvandt

Liselotte var kommet i overgangsalderen, og døjede både med hedeture og en ubehagelig sitren i hele kroppen. Hun blev anbefalet at prøve Meno Joy™, og i dag har hun ikke længere hedeture og den ubehagelige sitren i kroppen er helt forsvundet.

L

iselotte er 49 år og har en bachelor i ernæring og sundhed. Til daglig arbejder hun på kontor og i hendes fritid, er hun meget optaget af sin træning.

–Jeg var kommet i overgangs-alderen, og der skete en masse forandringer med mig. Jeg vågnede op om natten helt gennemblødt i sved og måtte op og skifte t-shirt. Det gav en urolig søvn. Så

Mine hedeture er forsvundet –Jeg har spist Meno Joy i lidt over en måned og jeg kan allerede mærke en klar forskel i både mit humør og antallet af hedeture. Jeg har stort set ingen hedeture mere, og jeg har en helt anden fornemmelse i kroppen, og jeg sover bedre. –Jeg har fået meget mere over-skud i hverdagen og vil helt klart anbefale tabletterne til andre, der har gener i forbindelse med overgangsalderen.

Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store


Rejseklubben

.nu ser med g ej

®

de læ

R

Kør selv-ferie med

WEEKEND ● MINIFERIE ● FERIE I 2020 + 2021

Rejseklubben

Brug rejsekoden HUSOGHAVE ved bestilling – så får du op til 200,i rabat pr. person på udvalgte bilferier i hele Europa. CO

Kør selv-ferie .nu de læ

jser med g Re

.nu de læ

jser med g Re

®

...frihed på fire hjul... jser med g Re

®

.nu ®

Rejseklubben

Rejseklubben

®

r terrasse Værelse med balkon elle

En oase pnbåuffeSydfyn

• 2 nætter inkl. morge på ankomstdagen • 1 x 2-retters middag på andendagen • 1 x 3-retters middag

Rejseklubben

.nu

NYHED

H Hotel Faaborg Fjord HH

Rejseklubben

af 5 Gæstebedømmelse 4,4 de læ

®

de læ

jser med g Re

.nu

Gæstebedømmelse 4,2 af 5

Hotel und Golf Schloss Kru gsd

Din specialpris

1.099,-

3 nætter 1.499,-

Fyns fristelser: Hotel t sydfynske øhav og alle de til t rke pa ste før Her bo r I på et weekendophold jligste fer ieoplevelse på de ts åre e bliv kan rd Faabo rg Fjo hjø rne. I bo r lige nd i Danmark s dejligste stra og sol d me rie rfe eller en somme lune sommerdage, badebro byder sig til på en eg s let tel ho r hvo ned til vandet, tau rant, hvo r I skal nydes fra hotel lets res så og kan t sig vud ha I glæde jer og den smukke ltid. Dagtimerne skal gen over et godt må s yndigste fyn begynde og slutte da Syd rg, der er en af på opdagelse i Faabo til at bruge på at gå charnsbelagt og ualmindelig byer – romantisk, broste 1 barn 0-3 år gratis inge nn Sva n dyl med højderygge dsi sta køb sin i de børn 4-14 år ½ pris 2 ren me ed. fra 15 år 749,Opr n. ge ryg i r Bakke . 021 .4.2 -29 8.1. m. 12.2020 t.o. Valgfri ankomst t.o.m. 18.

• 2 nætter inkl. morgenb uffet • 2 x 3-retters middag på slotsrestauranten La Grue med udsigt mod slotsparken • Fri greenfee uden tidsbe stilling til slottets golfbane inkl. ankomst- og afr ejsedag (i sæsonen)

Din specialpris

2.749,-

• 5 nætter inkl. morgenbuffet • 5 x aftenmenu/buffet Pristillæg 23.8.-9.10.2020 og 22.8.-8.10.2021: 250,• 1 flaske vin pr. værelse ved afrejse • Gæstekort – fri transport med lokalbusser og tog samt rabat på cykelleje, badeland, vinsmagninger m.m. • 20 % rabat på billetter til rutebådene – Mosel og Rhinen Her bor I på den strækning, hvor Moseldalen er allermest malerisk, og floden flyder gennem et landskab af vinterrasser, borgruiner og idylliske bindingsværksbyer. Hotel Weinhaus Fuhrmann ligger direkte ned til flodbredden som det optimale udgangspunkt for oplevelser i et af verdens smukkeste flodlandskaber. 1 barn 0-5 år gratis 1 barn 6-11 år ½ pris Ankomst søndage t.o.m. 18.10.2020 samt 2.5.-17.10.2021.

Bestil på

Din specialpris

1.149,Pristillæg t.o.m. 30.9.2020. samt 1.5.-30.6.2021.: 150,Suite mod tillæg fra 50,3 nætter fra 1.599,4 nætter fra 2.149,-

Sch loss Krugsdorf ligger i den lille landsby Krugsd orf i Mecklenburg -Vo rpommern tæt ved græ nsen til Polen. Slottets hist orie gå r 500 år tilbage tiden, og dengang ble i v her opfør t en ridderb org, som senere blev til adeligt slot. I dag er slot tet et blevet renoveret fra yde rst til inderst til glæde for gæster med forkær lighed for romantik og stemning , og golfentusiaster ne kan 1 barn 0-5 år gratis. blandt andet boltre sig på driving rangen og en 1 barn 6-14 år ½ pris. 18- huls mesterskabsbane . Opred. fra 15 år fra 749,Valgfri ankomst t.o.m. 17.1 2.2020 samt søndag til tors dag 4.1.-29.6.2021.

1 barn med rabat

Hotel Weinhaus Fuhrmann HHH i Ellenz, Sydtyskland

Enkeltvære lse uden tillæ g

orf i Nordt yskland

Golf & gourmet

4,3 af 5

Ved Mosels bred

VID-19

Vi tager forbeh old for evt. restriktioner, de r kan påvirke faciliteter og yd elser på hotellerne!

NYHED

3 børn med rabat NYHED

3 børn med rabat

The Cottage HHH Nysted, Lolland

Kroferie på Sydhavsøerne

Din specialpris

1.399,-

Idyllisk dansk bindingsværkskro med særdeles velrenommeret køkken: 2 nætter inkl. morgenbuffet og 2 middage samt værelse med terrasse og tekøkken Ankomst ons.-fre. 26.8.-11.12.2020 samt 10.3.-25.6.2021. Flensborg Fjord Danhostel HHH

Familieferie i Sønderjylland

Fast lavpris

1.649,-

Godt familiehoteli Rinkenæs, hvor 2 nætter 1.099,I får måltiderne serveret under stråtaget på søsterhotellet Benniksgaard: 3 nætter inkl. morgenbuffet og 1 x 3-rettersmiddag. Valgfri ankomst t.o.m. 20.12.2020. Hotel Frederikshavn

Ferielandet Nordjylland

Fast lavpris fra

699,-

Centrumhotel i den travle havneby, 3 nætter fra 999,hvorfra I også kan tage på udflugt til Skagen, Læsø m.m.: 2 nætter inkl. morgenbuffet, velkomstdrink og gratis parkering. Valgfri ankomst t.o.m. 20.21.2020 samt 4.1.-21.12.2021.

www.happydays.nu eller ring 70 20 34 48

Priserne er pr. person i dobbeltværelse med mindre andet er angivet. Børnerabat gælder v. 2 voksne. Ekspeditionsgebyr kr. 99,-. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.

Husk rejsekoden: HUSO GHAVE

Åbent hverdage kl. 9-17.


ANNONCE

T Modelfoto

ove er 81 år. Hun har altid godt kunne lide at komme op i byen. – Jeg holder utrolig meget af at gå ture, og specielt glæder jeg mig til at gå på besøg hos mine veninder, som jeg spiller kort med hver tirsdag. I de senere år har jeg haft meget hævede ben, og hvis jeg havde været ude at gå, var mine ben så tunge og trætte om aftenen – også selv om det kun var en meget kort tur ned i supermarkedet. Derfor var jeg nødt til at gå med støttestrømper hver dag. – Mine ankler var hævede, og jeg havde uro i benene. Jeg følte mig tung i hele kroppen, og jeg var ikke glad, så mit ellers gode humør forsvandt stille og roligt.

Smed støttestrømperne Tove har i de senere år været nødt til at bruge støttestrømper hver dag. –Mine ben føltes tunge og det var anstrengende bare at gå det korte stykke ned i supermarkedet. Nu tager hun Active Legs™ hver dag og har smidt støttestrømperne.

DERFOR ER ACTIVE LEGS TABLETTEN SÅ GOD ! Active Legs™ tabletten hjælper med at opretholde normalfungerende vener og blodkar. Den unikke kombination af bioaktive næringsstoffer i hver tablet, hjælper med at undgå følelsen af trætte ben efter længere tids ståen eller sidden. Tabletten, som er fremstillet i Sverige, indeholder en urtekombination af ekstrakt fra fransk maritim fyrrebark, rødvinsblade ekstrakt og sort peber plus vitamin C. Indholdet af rødvinsblade modvirker trætte og tung ben samt hjælper til at vedligeholde sunde vener i benene. Fransk maritim fyrrebark støtter en god blodcirkulation og indholdet af vitamin C bidrager til den normale dannelse af kollagen og en normal funktion af blodkarrene.

Hørte om Active Legs

BEVIS FOR SIKKERHED OG FUNKTION I dag har forskerne testet de naturlige planteforbindelser fra fyrrebark i mere end 200 undersøgelser. Især for virkningen ift. at fremme vaskulær sundhed og blodcirkulation. Resultaterne var så utrolige, at de blev offentliggjort i førende videnskabelige tidsskrifter, således at andre forskere og sundhedspersonale kunne blive bekendt med disse fremragende opdagelser. Dette er et bevis, du kan stole på.

– I et ugeblad læste jeg om Active Legs™. Jeg købte en æske og gik i gang. Det er kun én tablet om dagen, så det var nemt at huske.Jeg er så glad for Active Legs tabletterne. Det er som om min gang er blevet mere let, og jeg kommer hurtigt omkring. Jeg har ikke problemer med tunge og trætte ben, så nu har jeg lagt støttestrømperne på hylden. – Nu glæder jeg mig altid til, det bliver tirsdag, hvor jeg skal i kortklub, og jeg er lykkelig for, at jeg har så lette og friske ben, også når jeg kommer hjem fra en tur i supermarkedet.

Her købes Active Legs ? Active Legs™ kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost samt på apoteket. Fås også online på www. newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00. Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store

Mine alderspletter er væk

HUDPIGMENTERING

73-årige Ingemarie er meget glad. – Endelig er mine pigmentpletter i ansigtet væk. Efter jeg er begyndt på Skin Care™ Pigment Clear, som jeg fik anbefalet af min hudlæge, er solpletterne på mine kinder forsvundet. Selv mine døtre har bemærket det. Pigment Clear fra New Nordic sammen med solcreme. I maj måned købte jeg den første æske. Jeg tager 2 tabletter til frokost hver dag.

Vil aldrig undvære mine piller

I

ngemarie nyder livet som pensionist. Hun rejser meget, og går op i sit ydre og sin sundhed. –For ca. 2 år siden opdagede jeg nogle røde pletter på mine kinder. –Hudlægen fortalte, at det var pigmentpletter, og at jeg havde fået dem, fordi jeg dyrkede meget sol som ung. Min

hud er meget lys og min mand og jeg rejser meget, så jeg er meget eksponeret for sol. Jeg har heller aldrig været så god til at passe på min hud. Det kendte man jo ikke vigtigheden af, da jeg var ung.

Blev anbefalet Pigment Clear –Hudlægen anbefalede mig at prøve Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store

–Jeg har været rigtig glad for Pigment Clear hen over sommeren. Mine alderspletter er væk, så jeg vil aldrig undvære disse tabletter igen. Min hud er så flot og min familie har også bemærket det.

Her forhandles Skin Care™ Pigment Clear Skin Care™ Pigment Clear kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www. newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.


DANMARKS NYHED - GRILL ÅRET RUNDT

DIT NYE HJEM I HAVEN RES E V E L STOR D E M US LUKS L GRIL M C Ø 60

INTRO

DUKT

KR.

IONSP

39.90

0 ,-*

RIS

BEST OG FÅ IL NU G LEVE RATIS RING

10 KVM HÅNDBYGGET SOLID GRILLHYTTE DIREKTE FRA LAPLAND

Er du ikke handyman eller har du blot travlt ? Vores samarbejdspartnere monterer gerne hytten for dig !

• KAN BRUGES HELE ÅRET • NEM AT SAMLE, LEVERES I MODULER • MARKEDETS BEDSTE KVALITET • 10 KVM, 3,8M I DIAMETER OG 3M TIL TOP • PLADS TIL 10-12 PERSONER

• INKL. TERMORUDER, LÅS, BÆNKE, GRILL, SKRUER • HURTIG LEVERING - 2-4 UGER • BRUG SOM LEGEHYTTE/TIL OVERNATNING • PRODUCERET TIL DET NORDISKE KLIMA • JERNGRILL MED SAMMENKLAPELIGE BORDE

RING PÅ 43628080 ELLER INFO@LAPLANDGRILL.COM

SCAN MIG

SE MERE PÅ LAPLANDGRILL.COM *MODELFOTOER som indeholder ekstraudstyr. Grillhytten leveres i moduler og ubehandlet så du vælger selv farve kombinationen på din hytte. Det er op til køber at behandle træet og ligeledes samle hytten. Vi henviser til vores almindelige købsbetingelser på www.laplandgrill.com


16

TIP Hvis du overvejer at anlægge en meget stor terrasse, så overvej f.eks. om det vil kræve ekstra læhegn eller hæk for at skærme for blæsten.

er typisk en løsning der giver god mening. Men også en skyggefuld krog i et hjørne, i forbindelse med et smukt bed eller hvor der typisk er meget solrigt, vil være gode steder til en terrasse. Vælg også en mindre hyggekrog ud fra hvornår der er sol. Vil du nyde din morgenkaffe der, eller er det om aftenen du vil have en hyggekrog for dig selv måske?

Tips til terrassen

Mange af os elsker at opholde os på terrassen, så snart vejret er til det. Få tips her, til hvordan du får mest ud af din terrasse. Jo større jo bedre! Den løsning er ikke altid den bedste løsning, når det kommer til terrassen. Hvis du tænker efter, er der måske sjældent behov for en kæmpe terrasse.

Måske det vil være bedre at anlægge nogle mindre terrasser rundt omkring på grunden. Det giver en god stemning og variation i haven. En terrasse i forlængelse af stuen,

Du bør også tænke over selv indretningen. Det er praktisk at have et sted, med plads til at spise og grille. De andre mindre terrasser kan være med loungemøbler, solvogne, en hængekøje eller en hyggelig gyngesofa. Find terrassetips på www.husoghaveavisen.dk

Kendt fra

TV

Mitsubishi’s varmepumper er stort set lydløse… Mitsubishi HERO varmer hele huset op - eller køler det ned - året rundt. Og så er det den mest driftsikre og lydløse varmepumpe, Mitsubishi nogensinde har udviklet

Mitsubishi ecodan SILENT laver ikke varm luft men varmt vand, der går direkte i dit nuværende varmesystem

• Elegant minimalistisk design. Indedel i højglans og 4 farver

• Den optimale erstatning for oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme

• Hver gang du hælder 1 kWh i HERO får du mere end 5 kW varme tilbage. Det er ren MAGI.

INDBYGGET

• HERO varmer huset op, selv om det er hvinende koldt udenfor • HERO er stort set lydløs. Det eneste, du hører, er vingesuset • Mitsubishi er en af vores MEST SOLGTE varmepumper. Fordi de er de bedste på markedet

A

+++

• SILENT er Mitsubishi’s hidtil mest minimalistiske luft/vand varmepumpe

A++

• SILENT gi’r en fremragende økonomi. Gir 4,5 kWh hver gang du bruger 1 kWh • Fås med og uden varmtvandsbeholder, hvis du vil bruge en eksisterende

Se mere på Kinnan.dk Kinnan a/s, Dalsagervej 25, 8250 Egå - Tlf. 8617 8700 www.kinnan.dk


Når maven har det godt…

ANNONCE

SPAR

37-50% + fragt: 39,-

Ved første produkt på abonnement. Ingen bindingstid.

Bestil nu

på www.wellvita.dk eller ring 82 30 30 40 hverdage mellem kl. 8 og 16

Jeg har en god mavefornemmelse ... ... sådan plejer man at sige, når man regner med, at noget kommer til at gå godt. Og måske rummer det gamle ordsprog mere sandhed, end man skulle tro. I de senere år er det blevet klart, at mave, tarm, bakterier og fordøjelse spiller en større rolle for vores generelle sundhed, end vi hidtil har antaget. Der er derfor mange gode grunde til at hjælpe sig selv til at få sig en god ”mavefornemmelse”. Wellvita arbejder for din sundhed med produkter, som er hentet i naturen og optimeret af teknologien. Vi har også plantebaserede produkter, der kan hjælpe dig med mave, vægt og fordøjelse. Læs mere på wellvita.dk eller ring og få en snak med en af vores dygtige helsevejledere.

Inulax

Macoform

Fibramin

Inulax indeholder Cikorie Inulin. En naturlig fiber fra cikorieplanten, som kan stimulere tarmbevægelserne, sætte skub i fordøjelsen og give dig mere regelmæssige toiletbesøg.

Macoform indeholder et koncentrat af artiskok og mælkebøtte, som stimulerer din fordøjelse, modvirker oppustethed og understøtter velvære i maven.

Fibramin indeholder kostfibren glucomannan, som opsuger vand og fylder i din mave. Resultatet: Du behøver ikke at spise så meget for at blive mæt.

Artiskok bidrager til at afhjælpe oppustet mave.

Glucomannan bidrager til vægttab, når det indtages som en del af en energireduceret kost.

Træg mave?

Cikorie inulin bidrager til en normal tarmfunktion – ved et indtag på 12 g Inulax dagligt øges afføringshyppigheden.

Ring: 82 30 30 40

Oppustet?

Mælkebøtte har præbiotisk effekt og kan fremme de naturlige mælkesyrebakterier i tyktarmen.

På diæt?

Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 3 g glucomannan i tre doser á 1 g sammen med 1-2 glas vand inden måltider og som en del af en energireduceret kost.


Dansk total.pdf

1

23/08/2019

12.17

JyskAlgerens BILLIGJyskAlgerens ALGEBEHANDLING Billig algebehandling dit tag! ! AF DIT TAG OGafFLISER

C

M

Y

CM

MY

CY

Algebehandling er en billig måde at vedligeholde dit tag på. Vores algefjerner er yderst effektiv: Mos og alger dør med det samme. Efter 4-5 mdr. ses den fulde virkning En Komplet algebehandling gør dit tag i stand til at klare det danske vejr i de næste på år. Algebehandlingen forebygger også frostskader.

Algebehandling forlænger tagets levetid

TILBUD KUN 895 DKK* for et plan 895

Mange døjer med alger på taget. Med en professionel algebehandling holder dit tag længere, og du slipper for skader og utætheder.

ogMOMS 995 for INKL. 2 plan

Mange husejere kender til alger på taget. Alger kommer som konsekvens af vores klima: fugt, vand og sollys. Når algerne først har sat sig, spredes de hurtigt.

Professionel algebehandling

*) Prisen er baseret på, at adgangsforholdene er i orden, og tagfladen ikke er over 350 m2.

Tillæg for andre bygninger.

CMY

K

Fliserens: Kun kr. 49 pr m2 Vi renser fliserne, giver en gang algebehamdling for at fjerne de sidste sporer, kommer nyt sand på *) Prisen er baseret på, at adgangsforholdene er og til sidst en gang imprægnering. 2 Mindsteprisen er kr. 1500

Også fliserens

Alger på tage virker som en svamp, der tilfører din tagkonstruktion fugt. Denne konstante tilførsel af fugt, kan give frostsprængninger og ødelægge din tagkonstruktion. Med en algebehandling kan du komme algerne til livs, og slippe for at skulle have nyt tag. Når algerne er fjernet fra dit tag, er basis for nye algedannelser også mindsket. De luftbårne algesporer der lander på dit tag, bliver lettere

skyllet væk ved et regnskyl, og taget holder sig algefrit længere. En forebyggende algebehandling af taget forebygger skader som frostsprængninger og er en effektiv investering i et tag, der holder længere. Mos og alger dør med det samme, og efter 4-5 måneder ses den fulde virkning af behandlingen. Dansk Totalisolering udfører professionel algebehandling og er landets billigste. Få yderligere information eller gratis uforpligtende tilbud på tlf.: 29 88 66 33.

.

Bestil allerede FØR i dag på: EFTER Tlf. 2988 6633 eller info@dansktotalisolering.dk

Bestil allerede i dag på:

www.dansktotalisolering.dk Tlf. 2988 6633 eller info@dansktotalisolering.dk

www.dansktotalisolering.dk

NYE VINDUER OG DØRE Vinduespladsen timlboyndteerrer ng og i l å m p o rkere æ v gratis d n å h e med egn

lp Få hjæ din e til hel ing af tn udskif & døre r vindue trappe eller

store Se voresleri på: l billedgaladsen.dk vinduesp

6100 HADERSLEV Niels Bohrs Vej 5

2740 SKOVLUNDE Skovlunde Byvej 94

8230 ÅBYHØJ Klamsagervej 27-29

4676 9100


19

Vi skal bare turde gøre det Birgit Aaby blev for alvor et kendt ansigt, da hun deltog i panelet af investorer i det populÌre tv-program Løvens Hule. Hun er stifter af rengøringsselskabet CombiService, og hendes filosofi er helt enkel: Vi skal ikke gøre det svÌrere end det er! �Det er helt basic – man skal behandle andre, som man selv gerne vil behandles.� Südan svarer Birgit Aaby pü spørgsmület om, hvordan det er lykkedes at have en store skare af loyale medarbejdere i en branche, der typisk har hurtig udskiftning af medarbejdere. �Nür du behandler andre, som du selv vil behandles, sü giver det et godt resultat. Sü für du loyale medarbejdere, der kan fü det til at hÌnge sammen med familie og børn. Det har virket for mig. Nogle gange skal vi ikke gøre det svÌrere end det er – vi skal bare turde gøre det!� Birgit Aaby var i tre sÌsoner med i panelet i Løvens Hule. Hun synes programmet har gjort noget godt. Nu tør folk gü ind med alle mulige skøre eller mindre skøre ideer. Og de tør stille sig frem. �Jeg tror, at det, at jeg har siddet der som kvinde gør, at kvinder ogsü tør. At have südan en som mig, en rengøringskone, et almindeligt menneske, som andre almindelige mennesker kan spejle sig i og sige: OK, hvis hun kan sü kan jeg ogsü.�

Men selv om Birgit Aaby har opnüet mere end hun turde drømme om, er hun trods alt mest stolt af sine børn. Hun er mor til 3 voksne sønner og har 2 børnebørn. �Jeg er meget stolt af mine sønner, men jeg havde sü travlt, da de var smü, sü det at blive bedstemor - det er rigtigt nok livets dessert.�

GĂĽ en tur og trĂŚk vejret

Nür der skal slappes af og lades op, er Birgit glad for bare at gü en tur og trÌkke vejret udenfor. Og et sted der for nylig har gjort indtryk, er Tversted i Nordjylland. Som mange andre har Birgit holdt sommeren hjemme og havde lejet et sommerhus helt nede ved klitterne. �Der er den vildeste natur, lÌkker strand og hyggelig by. Og det Blü Ishus er det bedste ishus med verdens bedste guf �. Selv om Birgit Aaby ikke lÌngere bor i hus men i lejlighed i København, er det med blomster en sÌrlig ting. �Jeg elsker blomster. Det bedste man kan gøre for mig i hele verden, er at give blomster. Det nyder jeg helt vildt�.

TRAPPER

))7

MANGE VARIANTER

GRATIS OPMĂ…LING:

VINDUESPLADSEN.DK

3017

INDVENDIGEDĂ˜RE LEVERING OG MONTERING I HELE LANDET

3014

3481

3519SE HELE UDVALGET PĂ… WWW.VINDUESPLADSEN.DK53"11&3

3033

3506

3463

INDVENDIGE DĂ˜RE I MANGE UDFĂ˜RELSER, GLATTE DĂ˜RE, DĂ˜RE MED PROFIL, DĂ˜RE MED GLAS,ENKELTE ELLER DOBBELTE, OGSĂ… SKYDEDĂ˜RE

0248

0232

0241

0234

0217

BEREGN PRIS OG KĂ˜B ONLINE EN INDVENDIG DĂ˜R MED ELLER UDEN KARM I 40 ELLER 35mm. - OGSĂ… I SPECIALMĂ…L


20

HAVETIPS august

Beskæring af træer

August er en god måned at beskære havens træer. De er stadig i vækst og kan lukke sårene og holde svampesygdomme ude. Du kan også beskære blomme, kirsebær og de såkaldte blødere som birk, ahorn og valnød.

pe dem lidt tilbage efter blomstringen. Den kraftige tilbageskæring ventes til april, da de eller kan fryse tilbage om vinteren. Du kan lave stiklinger af det afklippede nu, ved at fjerne de nederste blade og sætte stiklingerne i potter med sandblandet jord.

Gød ikke roserne

Gød jordbærbedet

Jordbærbedet bør have gødning nu. Hvis du gøder om foråret, får du færre bær men en masse store blade. Sørg også for at luge mellem planterne.

Rabarber igen

Hvis du har givet dine rabarber en pause, vil du igen kunne høste. Planterne skulle nu igen være frodige.

Tommelfingerreglen siger, at roser ikke skal gødes efter 1. august. Gødning vil få dem til at vokse og sætte nye skud, der kan tage skade, når frosten kommer.

Del stauder

Er jorden fugtig, kan du fra slutningen af august begynde at dele stauder og plante nyt i haven. Skulle jorden være blevet for

Hold lavendlerne tætte

Du kan holde lavendlerne tætte, ved at klip-

Luft ud i drivhuset

Lune dage og kølige nætter giver kondens i drivhuset, så det er vigtigt at du lufter ud. Så undgår du svampesygdomme. Fjern de syge blade og beskær planterne, så de får mere lys og luft.

Klip hækken igen

Fik du klippet hækken tidligere på sommeren, er den nok ved at trænge til at blive studset igen. Ved at klippe to gange får du et tættere hæk.

Normal pris kr, incl. moms. 29.375,-

Når design & kvalitet møder smukt dansk håndværk 20% rabat NU fra kun kr. 3.404,- incl. moms Priserne er uden montering & fragt.

Vil du have dekorative tørrede blomster i løbet af vinteren skal de plukkes når de er næste helt åbne. Bind dem i bundter og hæng dem op i et luftigt sted, så de kan tørre helt ud. De må ikke sættes et for varmt sted, da de vil visne i stedet.

tør, bør du vente til september.

Schøller st ål – k valitet s trapper & værn

Normal pris fra kr, incl. moms. 4.255,-

TIP:

Tips til haven i august. Du finder flere havetips og gode råd på www.husoghaveavisen.dk.

NU kr., incl. moms

23.900,Priserne er for den viste model og uden montering & fragt.

For at sikre højeste kvalitet tilbyder vi altid: • gratis opmåling • mulighed for montering

1

3

4

2

Schøllerstål Ringager 9 - 11 • 2605 Brøndby Tel. +45 7025 3630 • Mail : info@schollerstaal.dk

www.schollerstaal.dk • www.steelsupply.dk

5

1

Vores populære hovedtrappe. Enkelt og let design.

2

Terrassetrappen, som fås i forskellige størrelser – og fremstilles efter ønskede mål

3

Rustfrit værn med glas.

4

Galvaniseret værn til din trappe, fås også malet.

5

Rustfrit værn med medløbere.


Hus og Have - b117 x h345 - 28072020 - outlined.pdf 1 28-07-2020 14:54:20

Covid-19 forlænger tilskudspulje til solceller Forårets tilskudspulje til solceller er forlænget til efteråret. Forlængelsen skyldes covid-19 coronavirus, som har forsinket processen og logistikken.

Du kan stadig nå at få ekstraordinært tilskud til etablering af solceller, da ordningen er forlænget til 31/102020.

For at fremskynde udbygning af solenergi findes har der i foråret kørt en grøn tilskudspulje, som alle, der investerer i et nyt solcelleanlæg, kunne søge ekstraordinært tilskud i. På grund af covid-19 er ordningen nu forlænget, så man kan nå at komme med i efteråret også. Tilskudsbeløbet varierer og er bl.a. afhængigt af anlægsstørrelse, egetforbrug og forbrugsmønster, men ligger typisk på et niveau mellem 10.000 – 25.000 kr. i nettobeløb for tilskud og håndværkerfradrag.

Sælg din overskudsstrøm og få håndværkerfradrag

Investeringen er bedre end den har været længe, da du har mulighed for at få tilskud

og samtidig udnytte håndværkerfradraget. Desuden kan du i dag sælge din overskudsstrøm. Via et elselskab sælger du strømmen på elbørsen Nord Pool til den aktuelle elpris, som varierer hen over dagen og året. Solceller er også den bedste energirenovering du kan udføre på huset. Solceller er kort sagt en rigtig fin investering i miljøet og i din økonomi. Den grønne pulje er begrænset og fordeles efter ”først til mølle” princippet. Læs mere på www.vivaenergi.dk/tilskud

Boost dit immunforsvar ”Verdens bedste antioxidant” kommer naturligt fra et lille bær.

Aronia, der er sprængfyldt med mange aktive stoffer og gode vitaminer, samt forskellige antioxidanter, menes at have en gunstig indvirkning på bl.a. kolesterol, blodtryk og diabetes ved regelmæssig indtagelse og samtidig styrke immunforsvaret. Når aroniabær koldpresses bevares de gode egenskaber.

Mærk effekten på egen krop

Planteskoleejer (Staudeengen) Hanne Rasmussen blev som 54-årig ramt af en blodprop i hjernen, og kom efter 13 ugers hospitalsophold og 6 måneders genoptræning hjem med tale-, førlighed- og balanceproblemer. Herefter begyndte Hanne Rasmussen at undersøge aronia. Pga. det ekstremt høje indhold af antioxidanter, kan aronia være medvirkende til at holde blodtryk og kolesterolniveau stabilt. ”I løbet af ½ år aftog trætheden og min førlighed blev bedre”, fortæller Hanne Rasmussen, der i dag er medicinfri.

Aflysning erstattes af gode tilbud

Staudeengens årlige Aroniafestival i august er desværre udskudt til 2021 grundet Corona forsamlingspåbud. I stedet vil du i ugerne 34-35 finde ekstraordinært gode tilbud på aroniaprodukter. Se priser på hjemmesiden: www. staudeengen.dk Produkter kan afhentes hos Staudeengen eller sendes til alm. fragtpriser.

Terapihave og plantecenter

Staudeengens plantecenter har bl.a. stauder, sommerblomster, rhododendron, frugttræer og - buske, aroniabuske samt et bredt udvalg af krydderurter. Staudeengens 3 tønder land store terapihave og plantecenter har åbent hver dag ml. kl. 10-17. Aroniaprodukter forhandles af Staudeengen samt mange Kvickly, Superbrugsen og Menu. Mere info. på tlf.: 6154 8485 el. 6154 8484 samt på www.staudeengen.dk (du finder netbutikken under fanen ”Aronia produkter”).


UDSalG - UDSalG Rentefrit over 30 mdr.

ÅOP 0% 899,-

Mange størelser senge. Eks. Elevationssengen m. Topmadras og ben. UQ klar til brug. (Foto kan afvige fra model). 80/90 x 200 cm. før 11.999,NU 4.898,120 x 200 cm. før 13.798,NU 7.348,140 x 200 cm. før 14.798,- NU 8.498,-

Jensen ambassadør Elevation Luksus elevation seng fra Jensen, komplet klar til brug, incl. Softline 3 topmadras, og stålben. excl. gavl. 80/90x200 cm. før 290.768,- NU 13.398,90 x 210 cm. før 22.615,- NU 14.698,105 x 200 cm. før 24.846,- NU 16.149,120 x 200 cm. før 30.766,- NU 19.998,160/l80 x 200 cm. før 41.536,- NU 26.996,180 X 210 cm. før 45.230,- NU 29.396,-

allE SENGE Fra

SPar 30-40-50-60% SPAR

35%

Rentefrit over 30 mdr.

ÅOP 0% 160,-

Rentefrit over 30 mdr.

Dunlopillo Pure latex madras Den originale Latex madras fra Dunlopillo, med vaskbart betræk og 15 års Fabriksgaranti. 70/80/85/90 x 200 før 8.799,- NU 4.850,85 x 190 cm. før 8.799,- NU 4.850,120/140 x 200 cm. før 13.999,- NU 8.398,-

ÅOP 0% 116,-

Verona sovesofa Fin lille sovesofa, superslidstærkt stof. Vælg mellem10 farver. før 4.998,- NU 3.998,- ANtrAsitgrå extrA NedsAt Nu 3.498,-

UDSalG - UDSalG - UDSalG Rentefrit over 30 mdr.

ÅOP 0% 266,-

Rentefrit over 30 mdr.

ÅOP 0% 563,-

Hestbæk sovesofa Sæbebehandlet bøgestel. Spring indlæg. Udvendige mål: L 208 cm D 83 cm. Sovemål: 142 x 200 cm. NewZealandsk uld. Sortgrå. Normalpris 10.950.- Nu 7.998.-

Dunlopillo Pure de luxe Luksus boheme elevations seng, med indbygge top. Vælg mellem 3 hårdheder og 4 flotte farver. Intro tilbud. Incl. trådløs fjernbetjening, excl. Ben og gavl. 160/180x200 cm. Vejl. 36.318,- NU 21.998,180 x 210 cm. Vejl 38.494,- NU 23.198,-

Se mange flere tilbud på www.delfinsengecenter.dk Åbningstider: Mandag-fredag kl. 9.30-18.00 Lørdag kl. 10.00-15.00 (Solrød kl. 9-15) Solrød Center 42 2680 Solrød Strand Tlf. 56 14 55 33

Holmbladsgade 52 2300 København S. Tlf. 33 32 55 01

Østerbrogade 95 2100 København Ø. Tlf. 33 32 55 72

Hj. Af Østerbrogade og Jagtvej


Stop tyven før det er for sent! Vi sikrer dig og dit hjem mod indbrud...

RABAT

0% 3 0 2 10 u ge n

på låse li

GR LÅ AT BE SE IS ST TJ IL EK ID AG

Hvilken nøgle har du? Ruko 500

ende

omgå s e t f i k s r ud

Ruko 600

Få et sikkerhedstjek af dine låse

iftes

Bør udsk

Vi gennemgår dine låse og viser dig hvordan du bedst muligt sikrer dig, din familie og dit hjem mod indbrud.

Ruko 1200 EVVA EPS+

Bestil tid NU

719 917 00

Kopibeskyttet

Scanlock HS Dansk udviklet og dansk produceret

Låse Titanefaler anb

Godkendt af forsikringsselskaberne

www.titanlåse.dk • Tlf. 719 917 00 (Kl. 8.00-18.00) • info@titanlåse.dk


EF T

ER

Et typisk 70'er køkken med finerede låger i eg. Familien ønskede et lysere og mere moderne køkken. R FØ

NYGAMMELT KØKKEN FEJRER 35-ÅRS FØDSELSDAG MED EKSTRA GODE

FØDSELSDAGSTILBUD

Hvis køkkenet fungerer, er der ingen grund til at smide det ud. Skift i stedet for facaden ud.

Hvis køkkenet fungerer, er der ingen grund til at smide det ud. Skift i stedet for og for halvdelen af prisen i forhold til et helt nyt køkken. facaden ud. Med nye låger, skuffer og bordplade får du næsten et helt nyt køkken på kun én dag og for halvdelen af prisen i forhold til et helt nyt køkken. GÆLDER

AUGUST konsulentbesøg. Ring til os i Rdag på 38 79 16 14 og få et gratis og uforpligtende E 2020 T Se vores store udvalg på www.nygammelt.dk F

E

SPAR

på alle lå 10% ger og

SPAR FØ

R

35%

på alle gr

eb

Der kommer forhåbentlig mange dejlige sensommer-­ timer på terrassen. Nyd de lune aftener med en perfekt sensommer-cocktail.

LADY MACALLAN Få opskriften på en Lady Macallan her:

,DANSK PRODUCERET

MERE END MERE END 35 32 ÅRS ÅRS ERFARING ERFARING

Den perfekte sensommer-cocktail

NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger

Showroomets åbningstider: man-ons - 13.00 showroomets åbningstider: man-ons11.00-16.00 11.00-16.00++1.1.lør løri imåneden måneden10.00 10.00-13.00 Adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 - www.nygammelt.dk

Ingredienser: 3 cl Macallan 12 Triple 2,5 cl citronsaft 2,5 cl hindbærsirup 8 cl mousserende vin (tør) Fremgangsmåde: Bland Lady Macallan direkte i glasset. Glasset skal helst være et vinglas. Pynt med en skive citron, en spiselig blomst eller hindbær. God fornøjelse!


Jensen Senge

IT´S NOT JUST A BED. IT`S A JENSEN

Scandinavisk Design siden 1947

Svanemærket senge – unik komfort for tilpasning til dig...

SPAR 35% og gratis

opgradering til Cool top her i sommer

Den lille kæde med de STORE kompetencer Vi har hele sortimentet, størst udvalg, bedste pris

AUPING AURONDE Inizio madras med 2 motors elevations bund. Str. 160/180/200 x 200/210 cm excl. gavl og tilbehør Pris: 46.995,-

SPAR 23% NU 36.995,-

 

SPAR 25%

ved køb af 2 stk. Dunlopillo puder

Køb op til 75.000,-

Rente- og gebyrfrit

Det Naturlige Valg...

DUNLOPILLO WHITE MADRAS findes i mange størrelser str. 80/90x200 cm Pris: 8.199,-

NU 4.900.-

SPAR 40%

Stort udvalg i senge og sovesofaer – SPAR op til 60% ASLAK SOVESOFA SOFT SPRING indbygget topmadras, sengetøjspose, sort stel med ege ben, elevations løft i hovedende.

HOVDEN BED-INSIDE Model Space Bemærk med latex madras Liggemål: 140x200 cm, udvendig mål: 172 længde Pris: 20.098,Begrænset antal til hurtig levering

NU 14.999.-

NU 6.999.-

SPAR 25%

DORIMRE KONTINENTAL Dansk produceret, 5- zone pocket fast inkl. combi topmadras 10cm højde Str. 180x200 cm Pris: 21.499,-

NU 9.999.Str. 140x200 cm Pris: 9.999,-

NU 5.999.Rosenørns Allé 18 (ved Forum) Gladsaxevej 356 Sigrunsvej 18 Hovedvejen 135

GRATIS KUNDEPARKERING VED ALLE BUTIKKER

Se mere på www.sengekompagniet.dk

SPAR 40% 1634 Kbh V 2860 Søborg 3400 Hillerød 2600 Glostrup

Tlf. 33 32 55 21 Tlf. 33 32 55 26 Tlf. 33 32 55 29 Tlf. 33 32 55 28

Mandag - fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag kl. 10.00 - 15.00 · Søndagsåbent kl. 11.00-16.00 Hillerød: Lørdag og søndag kl. 10.00-16.00


ANNONCE et højt naturligt indhold af plantestoffet curcumin, der. Gurkemeje hjælper med at bevare sunde led og en god mobilitet

Derfor er Free To Move™ så god

ten, der hedder Free To Move™ kan tages dagligt af både unge og ældre.

Sundt ledbrusk og velfungerende muskler er alfa og omega for at have det godt, have ro i kroppen og leve et aktivt og problemfrit liv. Free To Move™ er baseret på et særligt ekstrakt fra den gode gurkemeje. Tablettens indhold af næringsstoffet mangan bidrager til normal dannelse af bindevæv og C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen. Det har betydning for normalt fungerende brusk – et fleksibelt bindevæv der findes i leddene mellem knoglerne. Derudover indeholder tabletten D-vitamin og magnesium, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

”Gurkemeje feberen”

Begynd med Free To Move™ idag

Du kender måske ingefær – men kender du også gurkemeje? Forskere over hele verden er grebet af ”gurkemeje feberen” og gurkemeje har taget helsebranchen med storm. Det er ikke uden grund. Gurkemeje er i familie med ingefær, men har

Free To Move™ fås hos Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Du kan også købe den online på www.newnordic.dk. Du er velkommen til at ringe på New Nordics kundetelefon 46 33 76 00, hvis du har spørgsmål.

NYHED: Dette er den gule urtetablet der tilfører vitaminer og plantestoffer direkte til dine muskler og led – vigtigt for at du kan holde dig i bevægelse uden besvær. Har du svært ved at komme ud af lænestolen? Føler du dig slidt efter et langt arbejdsliv? Har du besvær med knæ og skuldre? Når vi bliver ældre, bliver led og muskler slidt og besværede. Men der er ikke længere grund til at udsætte sig selv for dette, og lade besværet udvikle sig mere end højst nødvendigt. Når kroppens væv i muskler og led er irriteret starter en række biokemiske processer, som er et led i dit immunforsvars reaktion.

Nyt gennembrud New Nordic har udviklet en ny tablet med plante-ekstrakter og næringsstoffer til ledbrusk, muskler og knogler. Tablet-

Drømmegaragen finder du på iglandgaragen.dk

Kontakt os på: 70 70 77 55 mail:garager@igland.dk

Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store

Det er skønt når kroppen fungerer Aage har haft egen frisørsalon i 32 år. Det er blevet til mange klipninger og mange timer stående. Det var hårdt for krop og led. I dag er Aage 82 år, men en aktiv pensionist. Aage er 82 år og en aktiv pensionist. –Jeg har været frisør i 65 år. Det har været hårdt både for mine fingre, knæ og ryg. I efteråret måtte jeg desværre stoppe til gymnastik, da kroppen føltes stiv og ufleksibel. Blev anbefalet at prøve Free To Move –For nogle måneder siden blev jeg anbefalet at prøve Free To Move™ tabletterne. Jeg ved godt, at der med alderen sker nogle forandringer i kroppen, og særligt efter et langt og hårdt arbejdsliv. Free To Move er det bedste for mig –Free To Move™ tabletterne er helt bestemt det bedste for mig. Jeg er også begyndt i et træningscenter. Min krop fungerer, og det er jeg meget taknemlig for.


DA NM A RKS ONLINE HELSE OG SK Ø NHEDSBU TIK SIDEN 19 9 9

Klik ind på www.helsegrossisten.dk og gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af helseprodukter til favorable “grossistpriser”! SPAR 30%

168,-

Solaray Magnesium Citrat 180 kapsler Butikspris 239,95

SPAR 35%

253,-

New Nordic Magnesium Malat 270 kapsler Butikspris 389,95

SPAR 30% SPAR 34%

99,-

New Nordic C-Immun 180 tabletter Butikspris 150,00

Solaray Cal-Mag Citrat med vit D og K2 150 kapsler Butikspris 269,95

SPAR 37%

249,-

Biosym EPA-GL A+ 240 kapsler Butikspris 399,95

SPAR 29%

215,-

Solaray Multidophilus mælkefri 60 kapsler Butikspris 299,95

SPAR 22%

193,-

Puori Omega-3 O3 120 kapsler Butikspris 249,00

189,-

SPAR 35%

123,-

Naturdrogeriet Rødkløver 120 kapsler Butikspris 189,95

SPAR 34%

197,-

Biosym Magnesium +300 300 kapsler Butikspris 299,00

SPAR 39%

410,-

New Nordic Blue Berr y 240 tabletter Butikspris 674,00

SPAR 36%

460,-

New Nordic Active Liver 120 tabletter Butikspris 726,00

SPAR 40%

208,-

Anjo Avosol med C-vitamin 120 kapsler Butikspris 343,00

SPAR 30%

244,-

Solaray Mega B-Stress 250 kapsler Butikspris 349,95

SPAR 34%

255,-

Biosym Symbioflor+ 300 kapsler Butikspris 385,00

SPAR 30%

277,-

New Nordic Active Legs 60 tabletter Butikspris 397,00

SPAR 30%

202,-

Solaray Rosenrod 60 kapsler Butikspris 289,95

SPAR 33%

SPAR 38%

180,-

New Nordic B-energy 180 kapsler Butikspris 269,95

142,-

Naturdrogeriet Tr yptoNAT 120 kapsler Butikspris 229,95

SPAR 42%

SPAR 34%

244,-

Biosym Omnimin 360 kapsler Butikspris 419,00

635,-

New Nordic Hair Volume 180 tabletter Butikspris 964,00

SPAR 20%

SPAR 30%

159,-

A. Vogel Prostasan 30 kapsler Butikspris 198,00

182,-

New Nordic Prosta Vital 60 tabletter Butikspris 260,00

SPAR 35%

SPAR 35%

216,-

175,-

Solaray All Energy 120 kapsler Butikspris 269,95

Anjo Avosol med Hvidløg 80 kapsler Butikspris 333,00

HURTIGT • BILLIGT • FRI FRAGT* * F r i f r a g t o v e r 2 9 5 k r. D e r t a g e s f o r b eho l d f o r tr yk f ej l o g ud so l g te varer. Rab atter er i f o r ho l d til n orma le bu tiksprise r.


FEED I LEVEREN

Ny forklaring på, at du ikke kan tabe dig

HURTIG HJÆLP TIL VÆGTTAB Her er 5 fordele ved Active Liver: 1: Støtter lever-galde funktionen 2: Støtter dit stofskifte og fedtforbrændingen. 3: Modvirker, at især sukkerstoffer omdannes og lagres som fedt i leveren.

Forskning viser, at fedt i leveren, såkaldt fedtlever, kan være en årsag til, at du har svært ved at tabe dig. Overraskende viser det sig, at op imod ni ud af ti overvægtige plages af fedtlever. Fedt i leveren mindsker leverens aktivitet og effektivitet, og det går ud over din forbrænding.

4: Støtter nedbrydning af fedt 5: Indeholder kun naturlige planteekstrakter ”daglig vitaminpille” til leveren. Har du fået lyst til at prøve Active Liver kan den købes hos Matas og helsekostbutikker.

Typiske tegn på fedtlever

Alt for mange danskere lever for godt. God mad og dejlig vin sætter sine spor. Træthed og manglende overskud kan være typiske tegn på, at leveren er overbelastet. Ofte kan man se det på området rundt om livet og på huden. Overvægt, træthed og dårlig fordøjelse er også typiske tegn.

Dansk opfindelse

Active Liver™ pillen er en revolutionerende

Du kan se mere om Active Liver på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

opfindelse, der i modsætning til det hav af slankeprodukter som findes på markedet, specifi kt virker ved at støtte din lever-og galdefunktion.

Den onde cirkel

Normalt skyldes fedtlever ophobning af fedt i leverens celler på grund af usund livsstil. Og det er en ond cirkel, da sukkerstoffer lettere ophobes i leveren, når du er overvægtig. Og fedt i leveren betyder, at du bliver dårligere til at forbrænde maden, du spiser.

Se problemet i øjnene

Det er ganske logisk, at du har svært ved at tabe dig, når din lever ophober fedt og når den er belastet af usunde levevaner. Derfor er Active Liver en fantastisk daglig helsepille til dig, der lever for godt og gerne vil tabe dig.

Daglig helsepille til leveren

Pillen, som du skal tage én af dagligt, består udelukkende af naturekstrakter, som støtter lever-galde-systemets normale funktioner – noget som mange kan have brug for som en

Sådan modvirker du hyppig tissetrang Her er den enestående naturpille, der hjælper med at opretholde en normal prostatafunktion. Bevar din prostatfunktion

Over halvdelen af danske mænd over 50 år oplever typiske alderdomstegn på grund af forstørret prostata. En slap stråle når de tisser, oftere toiletbesøg da blæren ikke tømmes helt og trang til at tisse om natten, så den gode nattesøvn forstyrres. Det, der sker for mange med alder men er, at prostatakirtlen vokser og trykker på urinrøret. Strålen bliver slap og blæren tømmes ikke ordentligt. Med naturpillen fra New Nordic kan du nu få hjælp til at bevare en normal prostafunktion.

New har skabt en fantastisk produkt til prostatafunktionen

New Nordic er en af Skandinaviens førende

virksomheder indenfor kosttilskud baseret på urter. Virksomheden, der har 30 års erfaring med at undersøge effekter af naturens gavnlige substanser, har netop skabt en helt ny formulering af urter og næringsstoffer, der hjælper med at bevare en normal prostatfunktion. Produktet hedder Prosta Vital™ og forhandles i Matas og helsekostbutikker i hele landet.

Derfor er Prosta Vital så god

Indholdet og kombinationen i pillen er helt særlig og enestående på markedet. Tabletten indeholder ekstrakt fra graskarkerner, blommebark, fransk maritim fyrrebark og galangarod samt lycopene og vitamin

NATURLIG FORKLARING Prostata sidder lige under urinblæren ved blærehalsen, hvor den omslutter urinrøret. Med alderen er der risiko for, at prostata kommer til at trykke på urinrøret og gøre vandladningen besværlig. Ikke alle får problemer med forstørret prostata. Moderne videnskab har kortlagt de urteekstrakter der kan hjælpe med at modvirke at prostata forstørres. Disse urteekstrakter danner Normal prostata til venstre og forstørret prostata til højre. basis for Prosta Vital™ tabletten.

K2 og vitamin D. Alt i alt en fantastisk sammensætning. Græskarkærne ekstrakt hjælper prostatafunktionen. og vitamin D gavnlig for en sund celledeling.

Oplev selv effekten nu

Nogle mænd har en tendens til at bagatellisere de tegn som kroppen sender. Vent ikke for længe. Gå igang med Prosta Vital med det samme. B-vitaminerne er også gode for energiniveauet og D-vitaminerne for immunforsvaret og celledelingen. Køb Prosta Vital allerede i dag og oplev selv effekten ganske hurtigt.

Du kan se mere om Prosta Vital på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.


29

Hygge uden varme? Energi uden besparelser? Varme og ild kan altid samle og forene mennesker i en hyggelig stund. El- pejse fra Ecoteck kan nemlig både opvarme, men i særdeleshed skabe hygge med de flotte flammer, som du har fuld kontrol over

Det er ren Ole Lukøje

1 BOKS á 3 liter kr. 198.00

Men er også uhyre gavnlig for en række sygdomme, som en række uafhængige amerikanske undersøgelser viser 1 FLASKE – Vi har netop afsluttet årets høst af 42,AFT Stevnsbær og den gav lige omkring inkl pant S TIG 70 tons. Heraf bliver omkring 70 % G I R til den reneste kirsebærsaft, som vi, til

1 KASSE 12 flasker 498,inkl pant og fragt

forskel fra alle andre i denne branche, blot pasteuriserer af hensyn til holdbarheden. Mange andre separerer saften i aroma og vand, der sammensættes og fortyndes til den ønskede styrke ved hjælp af vand, fortæller Allan Møller, der er én af tre ejere af Ellegården i Vallø,lige uden for Køge, hvor de mange kirsebær netop er blevet høstet.

Men den dag i dag har den rene og ufortyndede kirsebærsaft mange gode egenskaber, hvad udenlandske undersøgelser fastslår. – I USA har man gennemført syv blindforsøg, der påviser at kirsebærsaft kan hjælpe mod leddegigt, muskel- og ledproblemer, søvnløshed med mere. Det styrker kroppens immunforsvar, hvilket gør helbredelse generelt nemmere. Eksempelvis drikker halvdelen af de amerikanske ishockeyspillere i NHL-ligaen kirsebærsaft for at undgå led- og muskelskader, forklarer Allan Møller.

STORT INDHOLD AF MELATONIN GAVNER SØVNEN

I en af de amerikanske undersøgelser vurderede man indholdet af melatonin i en kirsebærsort (Monterey) med mindre melatoninindhold end i de danske Stevnsbær. Ikke desto mindre fastslog undersøgelsen, at man ved indtag af

Forventninger

Forventninger bør altid indfries og derfor har teamet bag Ecoteck brugt årevis på at finde energirigtig hygge. Resultaterne taler for sig selv, og oplevelserne glæder både hyggevarme og økonomi. Dine ønsker og behov passer ikke altid sammen, og derfor ønsker Ecoteck at hjælpe med at finde en harmonisk løsning, hvad enten du søger hygge, stilhed eller økonomi når du opvarmer din bolig. Ønsker du varme uden arbejde, så har Ecoteck alt i opvarmning med træpiller, både pillefyr og pilleovne, desuden til en rigtig billig og konkurrencestærk opvarmningspris. Ønsker du billig varme, findes et bredt udvalg af kvalitetsprodukter der med høje virkningsgrader kan opvarme din bolig til markedets bedste priser. Opvarm 100m2 for under 4000 årligt!

Du HAR styr på varmen!

Selvom du har styr på varmen, kan ønsket om ild og hygge sagtens indfries. Opvarm med EL-pejse i løbet af sekunder og sluk for varmen lige så hurtig. Desuden skal du hverken hente brænde eller gasflasker eller bruge ressourcer på eftersyn og skorstensfejning.

Lej dig Varm

Husk at du kan starte fyringssæsonen nu med at leje en pilleovn fra kun kr. 333 / md.

Brug for hjælp?

DET NATURLIGE SPARK

Ren og ufortyndet kirsebærsaft har op gennem tiden været kendt og anerkendt som lægemiddel mod en række sygdomme – eksempelvis var det før traktorens indførsel i landbruget helt almindeligt at give hestene en god skvat kirsebærsaft liter saft om morgenen når der skulle efterårspløjes hele dagen for at undgå stivhed i ben og led.

Hyggen kan ikke defineres den skal opleves, ligesom ildens varme skal mærkes. Besparelser enten på miljø eller økonomi forventes altid, når vi taler om energi til boligen.

Ecoteck hjælper gerne, hvad enten der mangler hygge eller opvarmning. Det landsdækkende forhandler- og servicenet er klar til at rådgive.

denne kirsebærsaft opnåede en længere dybsøvn såvel som en længere totalsøvn. – En lille ”gibbernakker” af ren, ufortyndet kirsebærsaft omkring 5 cl. før sengetid gør underværker. Vi har kontakt til en læge i lokalområdet, som sender patienter med forhøjet kolesterolindhold i blodet herud for at købe kirsebærsaft i stedet for piller på apoteket. Kirsebærsaften virker i løbet af nogle dage, og bringer blodets indhold af kolesterol ned på det normale, fastslår Allan Møller.

KIRSEBÆRSAFT I STEDET FOR RØDVIN

Blandt Ellegårdens kunder er der også mennesker, som ikke tåler rødvin, men ved festlige lejligheder i stedet har kirsebærsaft i rødvinsglasset. Så kan man eventuelt spæde op med en smule vodka, for også at få alkoholvirkningen. Se mere på WWW.GIKISA.DK

REN STEVNS FAKTA

Kontakt Ecoteck på 96464146 eller info@ecoteck.dk www.ecoteck.dk

Ren Stevns kirsebærsaft avlet på Ellegården på Stevns. Ellegården er en meget gammel ejendom, som har dyrket sunde kirsebær af den specielle sort, Stevnsbær, som har utroligt mange gode egenskaber. Sådan indtages kirsebærsaft Man drikker 1 dl om dagen (gerne om morgenen, så man udnytter effekten op gennem dagen) - eller man tager en ½ dl om morgenen og en ½ dl om aftenen. Forhandles af Helsekostbutikker, Apoteker og The Touch


ANTOCYANINER OG LUTEIN STYRKER ØJET

Hjælp dine øjne med blåbær Blåbær indeholder lutein og antocyaniner, som styrker blodgennemstrømningen og synsevnen i øjet. Kosttilskud med blåbær kan derfor hjælpe dine øjne og dit syn.

ANNA MERETE HAVDE SAMMENFALD I GLASLEGEMET

Blue Berry reddede mine øjne Anna Merete begyndte at få dansende myg for højre øje. I februar fik hun konstateret sammenfald af glaslegemet og 40 % nedsat syn. Hun begyndte at tage Blue Berry™. 3 måneder senere fik hun at vide at hendes syn var forbedret. Anna Merete er 66 år, gift og lever et meget aktivt liv. – Jeg holder meget af at motionere sammen med mine veninder, og jeg har et stort hus og have, der holder mig i gang. Jeg har tidlig-ere haft min egen virksomhed indenfor elektroterapi og helse-medicin, men i de sidste år, inden jeg gik på pension, arbejdede jeg på kontor med IT som speciale. Når jeg har en stille stund, holder jeg utrolig meget af, at sidde ved computeren.

Problemer med mine øjne

–Måske er det de mange timer ved computeren der er årsagen til, at jeg fi k problemer med mine øjne. Pludselig fi k jeg alle de myg, der dansede foran mit højre øje.

Fik konstateret sammenfald

–I februar måned i år fi k jeg konstateret sammenfald i glaslegemet, og jeg havde en mem-bran over mit synsfelt, som trak synsfeltet op og gjorde, at jeg havde 60 % syn tilbage. Det er utrolig generende, da det hæm-

mede min evne til at fokusere og stille skarpt, og det er svært at læse og se på computeren.

Gode resultater med Blue Berry

–Jeg har kendt til Blue Berry i mange år, dog uden at prøve dem. Jeg begyndte at tage dem, fordi min genbo har opnået fantastiske resultater med hans grå stær. Jeg måtte simpelthen prøve dem. Jeg startede med dobbelt dosis 2 tabletter morgen og 2 tabletter aften, da synet virkelig var forringet.

Juhu – sikke en super pille

–Jeg var hos øjenlægen i maj måned. Her fi k jeg at vide, at mit syn nu var 70%, og at membranen højst sandsynligt ville forsvinde af sig selv igen – juhu siger jeg bare – super pille! –Det er meget vigtigt for mig, at bevare alle mine sanser så sunde som muligt. Det gør, at jeg kan fokusere på, at have et dejligt positivt og aktivt liv med alle mine børn og børnebørn, som jeg holder så meget af.

Kosttilskud med blåbær og lutein er populære hos mange, som vil beskytte deres øjne mod problemer med den gule plet, grøn stær og grå stær. På hylderne i helsekostbutikker finder man Blue Berry™. At blåbær er en indlysende ingrediens i kosttilskuddene beror blandt andet på, at de er rige på C-vitamin, som er en beskyttende antioxidant. Desuden indeholder blåbær farveingredienser eller antocyaniner (også kaldet antocyanosider), som man anser for at kunne forbedre nattesynet. Antocyaninerne øger tilmed blodcirkulationen i øjet, hvilket er vigtigt, såfremt man lider af aldersforandringer i den gule plet i øjet. Den gule plet sidder i nethinden og betyder, at vi kan se detaljer og skelne farver. Problemer med den gule plet (macula) er den almindeligste årsag til dårligere syn hos ældre. I den gule plet findes det gule farvestof lutein. For at oparbejde et pigment-forråd i øjet er

Derfor er Blue Berry så god Sunde øjne og vitalitet med Blue Berry™. New Nordic’s Blue Berry tabletter hjælper med at bevare sunde øjne og et normalt syn. Blue Berry er rig på lutein, det naturlige stof, der danner basis for øjets gule plet, som bruges til at stille skarpt med.

Helsetabletten til dine øjne

I dag er forskere enige om, at der er en sammenhæng mellem det høje indhold af aktive substanser i blåbær og øjets sundhed. Det er normalt, at man mærker aldersforandringer i øjet. De fleste begynder at tage Blue Berry, når de føler, at deres syn

ændrer sig, men der er ikke noget i vejen for, at du starter tidligere. Blue Berry er baseret på ekstrakt af blåbær, lægeøjentrøst og tagetesblomst standardiseret til at indeholde 10 % lutein samt øjenvitamin (vitamin A) og mineraler. Har du lysst til at prøve Blue Berry, kan de købes hos Matas og helsekostbutikker og nogle apoteker.

At se bedre, er at leve bedre !

Dine øjne har travlt hver dag. Du læser, kører bil, arbejder foran computeren eller ser fjernsyn. Du er afhængig af dine øjne og dit syn, så det er ikke underligt, at forringet

syn er en af de største aldersbekymringer. Mange får forringet syn med alderen. Årsagen til dette er en forringelse af øjets evne til at fokusere. Når vi bliver ældre, kan der ske en hærdning af linsen og ofte svækkes øjets muskler. Det er afgørende at synsindtryk optages i den ”gule plet” (Makula Lutea) på nethinden. Den gule plet er ansvarlig for det centrale syn.

Du kan se mere om Blue Berry på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

det nødvendigt, at man spiser for-eksempel spinat, grønkål, broccoli og majs. Det beskytter også øjet mod det skadelige UV-lys. Men det kan være svært at få tilstrækkeligt med lutein via kosten. Forskerne anbefaler et dagligt indtag på mellem seks og ti miligram lutein per dag. Der findes ikke belæg for at effekten bliver bedre ved et højere indtag.

Blue Berry er rig på lutein – det naturlige stof, der danner basis for øjets gule plet, som bruges til at se skarpt med.


Nyd terrassen uden flisepest

FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ ALT TIL DIT TAG INDENFOR 24 TIMER

Mange har tilbragt sommeren hjemme og derfor har det fået ekstra stor betydning, at vores udearealer tager sig pæne ud, også fliserne. Flisepest er skæmmende, men kan heldigvis nemt fjernes.

Prøv vores tagberegner på Nettraelasten.dk PR. M2

SPAR

49

95

200,pr. m

2

(ex. moms 39,96)

Rubin

PR. M2

SPAR

49

95

120,pr. m

2

(ex. moms 39,96)

SPAR

39

95

50,pr. m2

(ex. moms 31,96)

Benders Palema 2K Sort

Safir H-10

Sortglaseret

PR. M2

Inkl. GRATIS 3-lags undertag & 3,1m 38x73mm C-18 lægter pr. m2

Sort ædelengoberet

Tagstens priserne er v/max lægteafstand. Gælder v/min 120 m² og ved køb af komplet tag.

BYGGEMATERIALER TIL DANMARKS BEDSTE PRISER

FØR

Terrassen og haven er blevet brugt som meget som muligt denne sommer. Mange har nemlig været mere hjemme, og derfor gjort lidt ekstra ud af både haven og terrassen.

Derfor får fliserne flisepest

På flisebelægninger ses ofte begrebet flisepest. Flisepest er en luftbåren lavsvamp, der spreder sig i fugtigt og lys-betonet miljø, og får sin næring fra regnvand, tåge og støv. Det danske klima giver gode vækstbetingelser for flisepest, og det mærkes hos Nanostone. Nanostone har mere end 10års erfaring med bekæmpelse af flisepest.

Du får det flotteste resultat når flisepest bekæmpes professionelt.

EFTER

Få langvarigt resultat med professionel behandling

Nanostone renser med professionelt udstyr fliserne pæne, hvorefter de behandler og imprægnerer fliserne, så de igen ser ud som nye. Med mere end 10 års erfaring i bekæmpelse af flisepest, har Nanostone udviklet og forbedret deres teknikker, så de i dag både kan rense, forebygge og imprægnere fliser - sågar holde fliserne pæne i op til 15 år. Kontakt Nanostone for yderligere information på tlf.: 69 13 58 10 eller læs mere på www.nanostone.dk

PR. RULLE

259

98

SPAR

169,-

(ex. moms 207,98)

Izobit overpap - Sort

PR. M2

19

98

SPAR

55%

(ex. moms 15,98)

URSA Glasuld

U37 | Ruller | 95 mm Flere varianter på nettraelasten.dk

SBS | PF 5200 IZOBIT Svejseunderpap - 32998

Dør 95x210 cm

PR. STK.

129500

SPAR

56%

(ex. moms 1036)

Ovenlysvinduer

Axis AAX | 55 x 78 cm Flere varianter på nettraelasten.dk

Gulvisolering S-60

00 1698 (ex. moms 1358,40) PR. STK.

Dansk Produceret

Vindue 119x119 cm

00 1398 (ex. moms 1118,40) PR. STK.

Vinduer og døre SPAR Vedligeholdelsesfrie

50%

Vinduer & døre * På vejledende priser

SPAR

40%*

100 MM 3698 pr. m2 150 MM 5398 pr. m2 220 MM 8198 pr. m2

SPAR

Priserne er inkl 25% moms

63%

Frit leveret Jylland/Fyn over 15.000,ved lejlighed. Sjælland efter aftale. Østervang 99, 7441 Bording

Tilbuddene gælder t.o.m. 28. august 2020 | Begrænset lager | Først til mølle

Tlf: 86862550 E-mail: salg@nettraelasten.dk

DRØMMER DU OM EN TØR KÆLDER? Få et sundt indeklima med H2Oblock fra Faxe Design. Den fjerner lugtgener i løbet af få uger og udtørrer kælderen permanent. H2Oblock er et trådløst elektroosmose system, der installeres uden gravearbejde og indgreb i murværk. H2Oblock fjerner opstigende fugt, forhindrer dannelse af skimmelsvamp og beskytter ejendommen mod fugt. En H2Oblock er væsentlig billigere end omfangsdræn og andre kendte løsninger.

Pris fra kr. 26.900.-

Inkl. moms og montage. Returret samt 10 års funktionsgaranti.

Bestil et

GRATIS FUGTTJEK

på www.h2oblock.dk/hu eller ring for info på 49 76 01 10

FØR Kronborg vinkælder udtørret - se reference på www.h2oblock.dk

- kendt for kvalitet siden 1926


ÆGTE FAGLIGHED RUSTER IKKE

HVIDOVRE

Vi i R ligger ødo vre

ANTIRUST CENTER FORDI KVALITET OG GOD SERVICE GØR EN FORSKEL

Tips til indendørs maling Farver hitter i de danske hjem. Det ses især på væggene, som skal være alt andet end hvide.

DERFOR BØR DU VÆLGE OS din n med rdan R-kode o Scan Q one og se hv bil h in smar tpstbeskytter d vi ru

30% RABAT

på komplet rustbeskyttelse af din bil Det nordiske klima og saltningen af vore vin­ terveje er særdeles korrosive mod din bil. Bilen er fra fabrikantens side kun minimalt beskyttet, og det er en særdeles god idé at få bilen rust­ beskyttet yderligere. Det forlænger bilens levetid, minimerer reparationer – og giver god merværdi ved et senere salg. Rabatter, forhandlede tilbud samt bonus ordninger kan ikke kombineres. Betaling sker ved afhentning af bilen, via betalingskort eller kontanter. Denne annonce skal medbringes ved indlevering af bilen til rustbeskyttelse. Tilbuddet er gældende til og med den 31/10-2020

Hos HVIDOVRE ANTIRUST CENTER er vi eksperter i én ting: Rustbeskyttelse af biler. Og det gør vi med 38 års profesio­ nalisme og en faglig stolthed, der skiller os mærkbart ud fra mængden. HVIDOVRE ANTIRUST CENTER tilbyder et gratis rusteftersyn, hvor vi ser på din bils tilstand, så du føler tryghed ved den rustbeskyttelse vi anbefaler. Inden rustbeskyttelse afmonterer vi beskyttelsesplader, inderskærme m.v. Vi afrenser bilens undervogn med varmt vand, hvorefter bilen tørres. Vi arbejder efter detaljeret sprøjteskema, individuelt tilpasset hver bilmodel. Vi bruger godkendte produkter og evaluerer løbende udviklingen af behandlingsmetoder, tilrettet det nord­ iske klima, så du altid får den optimale rustbeskyttelse. Hos HVIDOVRE ANTIRUST CENTER tager vi billeder af bilens bund og skærme for at vise den vigtige adskil­ lelse og at bilen er behandlet efter TEKNOLOGISK INSTITUT’S forskrifter. Altid GRATIS lånebil ved komplet rustbeskyttelse. Hvis lånebil ønskes, skal det oplyses ved tidsbestilling. Vi er underlagt TEKNOLOGISK INSTITUT’S KONTROLORDNING. Du kan finde og se video om Mercasol rustbeskyttelse på https://goo.gl/19SrsH eller ved at scanne QR-koden her på annoncen med din smartphone.

HVIDOVRE ANTIRUST CENTER HJ Holst Vej 8, 2610 Rødovre Telefon 36 70 03 54 www.hvidovreantirustcenter.dk

IS GRATBIL LÅNE

MERCASOL – Nordens største og bedste leverandør af beskyttelse til biler.

MARKISER!

Hvis du også overvejer at hoppe med på den farvede trend, kan du sagtens selv gå i gang med projektet.

Med maling kan du let shine bolig op og give det et nyt udtryk på blot få dage. Der findes selvsagt et væld af farver, og det kan føles overvældende at skulle vælge. Det er selvfølgelig vigtigt, at du er tro mod din egen stil, men du skal samtidig ikke være bange for at følge moden. Skulle uheldet være ude, og du bliver træt af farven hurtigt, kan du altid male om og gå med et mere sikkert valg senere hen.

Husk, at det færdige resultat ikke bliver bedre end dit første udgangspunkt. Et vigtigt råd er at gøre forarbejdet ordentligt. Sørg for, at alle huller er spartlet, væggen er ordentligt rengjort, og malertapen sidder lige. På www.husoghaveavisen.dk får du fem gode tips til indendørs maling.

Besøg vores

Showroom

STIL 100 fra kr. 15.250

GRATIS

Somfy Motor STIL 700 fra kr. 21.950

Priserne er for markiser i 4,5 x 3 meter

VED KØB AF TERRASSEMARKISE

Besøg vores showroom: Svalehøjvej 28 · 3650 Ølstykke

TYSK KVALITET · PRODUCERET I DANMARK 5 ÅRS GARANTI · EKSISTERET SIDEN 1978 GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

WWW.GUNDSOE-MARKISER.DK · TLF. 46 73 05 38


ANNONCE

HJÆLP TIL DIT HÅR Slut med løse hår –Huden var det første jeg bemærkede det på. Det er jo en dejlig gevinst, at få ved tabletterne. Jeg synes, min hud fik en flot glød. Min mand var den første som kommenterede mit hår. Han kan tydeligt se, at jeg havde fået en masse fylde. Mit hår er meget mere glansfyldt, og jeg tør slet ikke stoppe med at tage mine Hair Volume tabletter, fortæller Annette glad.

DIN HÅRTABLET MED INGREDIENSER FOR NORMAL HÅRVÆKST Hair Volume™ er en hårtablet og den eneste tablet på markedet, der indeholder æble ekstrakt med procyanidin B2. Tabletten forsyner også hårsækken med biotin og zink, der bidrager til opretholdelse af normalt hår.

Klinisk dokumenteret hårtablet

Jeg har altid drømt om et flot og fyldigt hår

Nyt klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 2 måneder og blev yderligere bekræftet efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt.

Her købes Hair Volume

Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

Hair Volume kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb online på www.newnordic.dk.

Annette (47) har altid været ked af sit fine og tynde hår. Hun plejede at have hårekstensions, for at få det til at se mere fyldigt ud. Hårekstensions er hårdt for håret og til sidt var hun desperat. –Jeg søgte hjælp både hos frisøren og i helsekostbutikken. Her blev jeg anbefalet Hair Volume™ og nu tør jeg slet ikke stoppe igen. Blev anbefalet eg har i mange år været i en konstant Hair Volume tabletten søgen efter hjælp. Jeg var ked at mit

J

tynde hår og drømte om et mere fyldigt og glansfuldt hår. Jeg har prøvet alt, og jeg har tidligere søgt hjælp hos min frisør. Men til sidst var jeg virkelig desperat.

–Hos min lokale helsekostbutik blev jeg anbefalet Hair Volume, som blandt andet indeholder æbleekstrakt. Jeg blev anbefalet at bruge tabletterne i min. 3 måneder. Jeg gik hjem fuld af forventning.

HJERNESCANNING LYVER IKKE

helsekost

Banebrydende New Nordic har udviklet en banebrydende tablet, med kraftfulde næringsstoffer til hjernen. Tabletten bidrager til din mentale ydeevne og kognitive funktion, så som hukommelse, opmærksomhed og koncentration. Tabletten kan anvendes af både unge og ældre.

Forsøgsresultaterne er imponerende

Her er tabletten, der giver vitaminer til hjernens hukommelsesdel på få timer Du mister overblikket, når du har travlt. Du glemmer navnene på folk, du har kendt i årevis. Du farer vild, når du kører bil. Det kaldes aldersrelateret hukommelsestab. Tusindvis af danskere rammes af denne aldersrelaterede udvikling. Mange tager også skridt til at bevare en

god normal hjernefunktion op i alderen og flere og flere benytter sig af Clear Brain tabletten.

www.newnordic.dk

Din lokale

Tabletten er med Grøn te L-theanin Placebo aminosyren L-theanin, der naturligt findes i grøn te. Hjernescanninger af raske personer viser tydeligt hvordan hjernebølgerne afslører højere aktivitet allerde indenfor en time. Fra målinger ses herover hvordan det naturlige ekstrakt aktiverer hjernens hukommelses- og koncentrationsdel – de røde hjernebølger – i modsætning til de mere inaktive blå hjernebølger hos Din lokale

Online Store

forsøgspersonen, der har fået placebo tablet (“snyde-tablet”).

Valnød Foruden det særlige teekstrakt, indeholder Clear Brain naturlige ekstrakter fra valnød, granatæble, fyrrebark og peber samt vitaminer som giver næring til hjernen. B vitaminer, der bidrager til normal funktion af nervesystemet. Pantothensyre, der bidrager til normal mental ydeevne. Og jod, der bidrager til normal kognitiv funktion, dvs. hukommelse, koncentration og opmærksomhed.

Her forhandles Clear Brain Clear Brain kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og andre helsebutikker. Fås også på udvalgte apoteker eller køb online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store


Prostata generer mange mænd Prostata generer mange mænd helt unødvendigt! helt unødvendigt!

Prosta-X hjælper næsten alle, der Prosta-X hjælper næsten alle, lider af normal forstørrelse af der lider af normal forstørrelse af prostata. TM

TM

prostata.

Hvordan mærker du om du har forstørret prostata? Hvordan mærker du om du har forstørret prostata?

• Du har svagere urinstråle end tidligere, og det tager • Du har svagere urinstråle end tidligere, og det tager længere tid at tisse. længere tid at tisse.

Det kan ofte føles som du ikke får tømt blæren helt. Når Det kan ofte føles som du ikke får tømt blæren helt. Når prostata bliver stoppealalurin urin prostata bliverendnu endnustørre størrekan kan den den sågar sågar stoppe i ati at komme ud. komme ud. • Du skal oftere • Du skal ofterepå påtoilet, toilet,især isærom om natten. natten. Mange opleve, lettere kommertil tilat atdryppe dryppe lidt lidt melmelMange vil vil opleve, at at dede lettere kommer toiletbesøgende. Dette skyldes,atatden dentotale totaleblærekablærekalemlem toiletbesøgende. Dette skyldes, pacitet er mindre, fordi blæren aldrigbliver bliverhelt helttom. tom. pacitet er mindre, fordi blæren aldrig

Hvad prostataegentlig, egentlig, og og hvad hvad går Hvad ererprostata gårgalt? galt?

Prostata er en kirtel, som ligger rundt om urinrøret lige under man-

Prostata er en kirtel, som ligger rundt om urinrøret lige under mandens blære. Den producerer en væske, som giver bedre sæd mobilitet. dens blære. Den producerer en væske, giver bedre sæd mobilitet. Den har derfor en vigtig funktion, isærsom tidligt i livet. Efterhånden som Den har derfor en vigtig funktion, især tidligt i livet. Efterhånden som vi bliver ældre, har prostata en tendens til at vokse, og kommer derved vi bliver ældre,påhar prostata en tendens tilvandladningsproblemer. at vokse, og kommer derved til at trykke urinrøret, hvilket kan give til Urinstrålen at trykke påbliver urinrøret, hvilketmed kanatgive vandladningsproblemer. slap, besvær starte vandladningen og med at Urinstrålen bliver slap, besværproblemer med at starte vandladningen ogmed med at tømme blæren helt. Prostata kan variere fra, besvær tømme blæren helt. Prostata så problemer varieretilfra, med at nå at komme på toilettet, du tisser ikan bukserne, en besvær fuldstændig blokering af urinvejene, som akut lægehjælp,til ofte operaat nå at komme på toilettet, såkræver du tisser i bukserne, enmed fuldstændig tion og/eller kvindeligesom kønshormoner, som ofte giverofte problemer bl.a. blokering af urinvejene, kræver akut lægehjælp, med operai form af nedsat eller ødelagt sexliv. tion og/eller kvindelige kønshormoner, som ofte giver problemer bl.a. i form af nedsat eller ødelagt sexliv.

Rigtig mange mænd kan blive hjulpet af Prosta-X.TM TM Det kan væremænd meget klogt at starte, før det er for sent. Rigtig mange kan blive hjulpet af Prosta-X.

Det kan være meget klogt at starte, før det er for sent.


Brug Prosta-X i perioder eller i længere perioder. Brugfast Prosta-X i perioder eller

De fleste mænd over 40 har problemer - Hvis du har store problemer med prosforårsaget af en forstørret prostata? fast i længere perioder.

De fleste mænd over 40 har problemer forårsaget af mænd en forstørret prostata? ca. 50% af i alderen 40-50 år af mænd i alderen 50-60 ca.60-70% 50% af mænd i alderen 40-50 år år over 70% af alle mænd 50-60 over 60 60-70% af mænd i alderen år år. Dette er tal, fra en sundhedsundersøgelse i USA over 70% afhentet alle mænd over 60 år. Dette er tal, hentet fra en sundhedsundersøgelse i USA

Prosta-X gør hverdagen Prosta-X lettere!gør hverdagen

lettere! • Prosta-X er en 100% naturlig natur-

tata, eller har haft langvarige problemer,

- Hvis du har store problemer med prosbør du bruge Prosta-X som et fast tilskud. tata, eller har haft langvarige problemer, Det kan du trygt gøre, så længe du ønsker bør du bruge Prosta-X som et fast tilskud. det, forlænge bivirk ninger. Det kan duuden trygtrisiko gøre, så du ønsker Hvis du først lige er begyndt at mærke det, uden risiko for bivirkninger. som langsom - Hvisproblemer du først lige er begyndt atvandladning, mærke natlige toi letbesøg osv., kan det være nok problemer som langsom vandladning, at toi bruge Prosta-X i 2 sammenhængende natlige letbesøg osv., kan det være nok mdr. 1-2 gange om året. at bruge Prosta-X i 2 sammenhængende mdr. 1-2 gange om året.

• Prosta-X er en naturlig naturTag signalerne alvorligt! medicin for100% prostata. Tag signalerne alvorligt! medicin for prostata. • Prosta-X har ingen bivirkninger. Det er klogt, at tage signaler fra en vok• Prosta-X harindeholder ingen bivirkninger. • Prosta-X urter, som er sundeDet ersende klogt,pros at tage signaler alvorligt. fra en vok-Det er tata-kirtel • Prosta-X indeholder urter, som er sunde for din krop, og er med til at styrke prossendelettere prostata-kirtel er i forløbet, at stoppealvorligt. vækstenDet tidligt fortata din og krop, og er med til at styrke proslettere at stoppe væksten i forløbet, prosreducere problemer forårsaget af, end at behandle entidligt akut forstørret tata og reducere problemer forårsaget af, end at behandle en akut forstørret prosat den er blevet for stor. tata, som standser al urin. Dette kræver at den er blevet for stor. standser al urin. Dette kræver • Tabletterne er ovale, og er lette at sluge.tata, som ofte en ubehagelig operation og behand• Tabletterne er ovale, og er lette at sluge. ofte en ubehagelig operation og behand-

ling med kvindelige hormoner. Hvis du

ling med kvindelige hormoner. Hvis du opdager, din urinstråle er så kraftig Du bemærker forbedring opdager, at din at urinstråle ikke er ikke så kraftig Du bemærker en en forbedring som før, du straks starte med Prosta-X. som før, bør dubør straks starte med Prosta-X. efter uger! efter få få uger! vil hurtigt opdage, at det var idé. en god idé. Du vilDu hurtigt opdage, at det var en god De fleste der starter med Prosta-X mærker De fleste der starter med Prosta-X mærker Prosta-X Prosta-X eraflavet 100% naturlige er lavet 100%afnaturlige urter, urter, efter ganske kort tid, at de lettere kan lade efter ganske kort tid, at de lettere kan lade indeholder indeholder kun stige eller skadelige ingen ingen kunstige eller skadelige vandet. vil dog gåmdr., 2-3 mdr., føropder opvandet. DerDer vil dog gå 2-3 før der stoffer. Da vi sælger til dig, undgås stoffer. Da vi sælger direktedirekte til dig, undgås fuld effekt. nåsnås fuld effekt. de fordyrende mellemled. Derfor Derfor kan vi kan vi de fordyrende mellemled. tilbyde et kvalitetsprodukt, til en overkomtilbyde et kvalitetsprodukt, til en overkomHvis du du ikkeikke mærker en forbedring efter efter 3 mdr.3 mdr. Hvis mærker en forbedring meligmelig pris. Alle have til at prøve pris.skal Alle skalråd have råd til at prøve brug, anbefaler vi, at din læge for for brug, anbefaler vi,du atkontakter du kontakter din læge Prosta-X og mærke hvor godt det er. det er. at udelukke mere alvorlige lidelser. Prosta-X og mærke hvor godt at udelukke mere alvorlige lidelser.

"Gratis" tiltil dig! "Gratis"prøve prøve dig!

Prøv Prosta-X "gratis" i 1 måned, du betaler kun kr. 1 + forsendelses omk. kr. 69,Prosta-X "gratis" i 1 måned, betaler kun kr. kr.199,-/md.+ 1 + forsendelses omk.kr. kr.29,69,Herefter fårPrøv du automatisk en æske tilsendt hverdu måned til kun forsendelse Herefter fårkan dunår automatisk æske tilsendt hver til kun kr. forsendelser. 199,-/md.+ forsendelse kr. 29,Man som helsten give besked om, at manmåned ikke ønsker flere

Man kan når som helst give besked om, at man ikke ønsker flere forsendelser. Tilbuddet gælder nye kunder og én æske pr. husstand

Tilbuddet gælder nye kunder og én æske pr. husstand

Bestilles på www.ShopVital.dk Bestilles på www.ShopVital.dk eller på

eller på

Ordre Tlf: 77 34 77 28

Ordre Tlf: 77 34 77 28 Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer


SPAR PÅ CO 2 OG DIN VARMEREGNING Lydsvag luksus styret fra SOFAEN koster mindre end en sommerferie! *

Fuldautomatisk pejs Nu fra

CO2 neutral energi

7798,-

EFTERÅRSTILBUD

Reducer partikeludledning

Ny pilleovn m/ topafgang

Meget støjsvag og nem betjening

Fra

9998,-

Luksus pilleovn kun 23.998,-

Godkendt til køb og salg af hus Alle vore ovne er klar til Wi-fi

Ring til os BILLIG og nem VARME

96 46 41 46 *

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have avisen august 2020  

Gode råd, tips og gode tilbud til hus og have. Mød også Birgit Aaby, stifter af virksomheden CombiService og tidl. paneldeltager i Løvens H...

Hus & Have avisen august 2020  

Gode råd, tips og gode tilbud til hus og have. Mød også Birgit Aaby, stifter af virksomheden CombiService og tidl. paneldeltager i Løvens H...