HSB BRF SILVERSKATTEN - Informationsbroschyr

Page 1

HSB BRF

SILVERSKATTEN

2 | HSB BRF SILVERSKATTEN
HSB BRF SILVERSKATTEN | 3
Unika våningar i charmiga kvarter 6 Brf Silverskatten ett vinnande koncept 8 Område och närmiljö 10 Sigtuna - alla tiders mötesplats 12 Vi smyckar Silverskatten 14 Sveriges mest hållbara stadsdel 16 Silverskatten - ett hållbart hus 18 HSB - Sveriges grönaste varumärke 20 Interiör 22 Kök 24 Vindslägenheterna 28 Badrum 30 Information om HSB brf Silverskatten 32 Att köpa ny bostadsrätt av HSB 42 Därför ska du välja HSB 44 Drömmen om ett gott liv för alla 46 Situationsplan 50 Lägenhetsöversikt 52 Lägenhetsritningar 54 Hitta hit / Kontakta oss 106
INNEHÅLL

SEALLABOSTÄDER IBOSTADSVÄLJAREN

UNIKA VÅNINGAR I CHARMIGA KVARTER

Flytta till mysiga Sigtuna, Sveriges äldsta stad med anor från medeltiden. Här bygger

HSB brf Silverskatten i den helt nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar. 77 ljusa och välplanerade lägenheter i ett centralt läge med bra pendlingsmöjligheter. Det har aldrig varit så enkelt att kombinera idyllisk landsbygd med närheten till både Stockholm och Uppsala

Vill du leva ett lugnt småstadsliv på landsbygden men också känna storstadens puls i periferin? Lägger du stor vikt vid hållbarhet och smarta gröna lösningar? Uppskattar du en varierad stadsbild med historisk förankring? Eller vill du och familjen bo nära naturen och ha tillgång till bra förskolor, skolor och service? HSB brf Silverskatten har något för alla!

HUSEN

HSB:s brf Silverskatten kommer bestå av 77 lägenheter i storlekar från 1–4 ROK. Alla lägenheter kommer ha balkong eller uteplats. Husen byggs i varierade höjder mellan 3–5 våningar. Letar du efter något utöver det vanliga erbjuder vi även exklusiva vindsvåningar med väl tilltagen takhöjd och möblerbara loft. Under husen finns ett parkeringsgarage som du når från alla trapphus.

Den gemensamma innergården ger möjlighet till spring och lek för alla barn och sociala sammankomster mellan goda grannar, familj och vänner. En stor satsning har gjort på växtlighet på innergården samtidigt som delar av taken är gröna. Här kan man njuta av varma sommarkvällar under pergolan i en naturlig och trivsam oas. Det kommer också finnas gott om planteringar och möjlighet att odla i anslutning till uteplatserna.

Fasadmaterialet skiftar i olika kulörer och material för att harmoniera med Sigtunas äldre och kulturhistoriskt intressanta bebyggelse. För att öka tryggheten i boendemiljön kommer HSB att integrera belysning både mot gatan och inne på gården, samt konstutsmyckning i kombination. Konsten är en del av en större idé om att ett boende ska vara vackert, hållbart och beständigt. En tanke om att arkitektur och konst skapar mervärde för människor.

LOKAL

I kvarterets hörn mot Silvertorget kommer det ges plats åt en kommersiell lokal. Verksamheten i lokalen fungerar som en mötesplats i området, öppen för alla och inbjuder till samvaro och bidrar till en levande stadsdel.

6 | HSB BRF SILVERSKATTEN

BRF SILVERSKATTEN ETT VINNANDE KONCEPT

Tillsammans med HSB Bostad vann Arkitektstudio Witte i team med Urbio Landskapsarkitekter den markanvisningstävling om ett bostadskvarter som utlystes försommaren 2016. Ledord för området och tävlingens kriterier var höga krav på hållbarhet, variation i gestaltning och medborgarmedverkan.

Brf Silverskatten är ett kvarter präglat av variation. Här återfinns ett spännande taklandskap med takkupor och gröna tak vilket ger kvarteret en levande form och arkitektoniskt uttryck som samtalar med Sigtunas historiska stadskärna. Byggnaderna är gestaltade baserat på en variation av tre byggelement; volymer med platt tak, volymer med sadeltak och en kombination av sadeltak med en stor takkupa som bildar en frontespis. De tre delarna återkommer upprepade gånger och skapar både en systematik och variation i kvarteret. Indelningen knyter an till Sigtunas historiska grammatik, där staden var indelad i långsmala tegar. Även färgskalan och fasadmaterialen i Silverskatten hämtar inspiration från Sigtunas äldre bebyggelse. En kombination av träpanel och putsade fasader gör kvarteret levande. Fasaderna får en naturnära men kontrastrik palett där vit, tegelröd, grafitgrå och mörkgrön är återkommande kulörer. Genom att även låta taket få samma kulör som fasaden förstärks de olika volymerna och kombinationen av de tre elementen blir tydlig.

Lägenheterna i Silverskatten har genomgående fina ljusinsläpp och sunda materialval. Vi har aktivt jobbat med planlösningar som är anpassningsbara för olika behov. Flertalet av lägenheterna är genomgående och har utsikt både mot gården och omgivande natur och gaturum. I kvarteret planeras ett antal vindslägenheter vilka får en helt unik karaktär med loft, stora takkupor och en generös rumshöjd. Totalt rymmer kvarteret 77 lägenheter i storlekar från 1-4 RoK med loft. Kvarterets samlingspunkt blir den gröna gården med gemensamma uterum, entrébalkonger och växtbäddar. Kvarteret projekteras enligt kriterierna för Miljöbyggnad Silver.

Småskaligheten och variationen i Sigtuna Stadsängar skapar fina kvaliteter och något för alla. Här återfinns bostadshus i olika skala och uttryck. Närheten till Sig-

tuna centrum är en stor kvalitet men även kopplingen till Mälaren samt de natur- och skogsområden som ligger i direkt anslutning till Sigtuna Stadsängar. Silverskattens södra fasad vetter mot Sigtunas nya handelskvarter, Silvertorget och områdets gågata vilka alla utgör Sigtuna Stadsängars naturliga mötesplatser. I kvarterets sydöstra hörn planeras för en lokal som utgör en träffpunkt för de boende i kvarteret men även för områdets besökare.

Vi är väldigt nöjda med att ha skapat en tydlig men varierad arkitektur anpassad till Sigtunas historia kombinerat med ett modernt bostadskvarter med många fina kvaliteter.

Under 2019 fortsatte Tengbom Arkitekter arbetet med Silverskatten.

Välkommen till Silverskatten!

8 | HSB BRF SILVERSKATTEN

11UNIKA VINDSVÅNINGAR FRÅN1–4ROK

HSB BRF SILVERSKATTEN | 9

OMRÅDE OCH NÄRMILJÖ

I Sveriges äldsta stad Sigtuna bor du nära allt, vatten, natur, kommunikationer, storstad, landsbygd och ja, världen. Njut av Mälarens vatten och mysiga hamnar, promenera bland de färgglada charmiga husen längs Sveriges första gata, fascineras av kyrkoruiner eller botanisera bland alla naturreservat. Här finns mycket att förgylla livet med.

VÄRLDEN RUNT KNUTEN

Om inte alla vägar bär till Sigtuna, så gör åtminstone många det. Hit styr tåg, pendeltåg, bussar, bilar, flyg och båtar. Här är det enkelt att kombinera ett mysigt småstadsliv och fantastisk landsbygd med närheten till storstadens puls med pendlingsavstånd till Uppsala och Stockholm dit det är cirka 35 respektive 45 kilometer.

Med bil tar man E4:an till Stockholm eller Uppsala, men det finns även bra tågförbindelser via pendeltågsstationerna i Märsta och Rosersberg. Tågen går fyra gånger i timmen. För den som vill resa lokalt i Sigtuna kommun går det bussar som passar med pendeltågens tider.

Den som pendlar till utlandet eller andra orter i Sverige eller kanske rent av arbetar inom flygindustrin kan dra nytta av Sigtunas läge bara en kvart från Arlanda flygplats.

Under sommaren går det att åka båt till olika platser. Det finns båttrafik mellan Sigtuna och Stadhusbron i Stockholm.

NATUR OCH GRÖNOMRÅDE

I Sigtuna är du aldrig långt från en naturupplevelse. Något av det bästa med att bo här är närheten till naturen och Mälaren. Det finns gott om landsbygd och gröna områden med stora parker och skogsområden precis i angränsning till Sigtuna stadsängar.

Varför inte ta med familjen på en upptäcktsfärd? Det finns hela tio olika naturreservat att besöka i Sigtunaområdet. Vill du vandra lite längre hittar du naturreservatet Rävsta ett par mil öster om Sigtuna, ett stort område med livlig natur, skogsklädda höjder, betesmark, åkrar och kärr. Reservatet är välbesökt och mycket omtyckt. Det cirka åtta kilometer långa motionsspåret sträcker sig mellan Sigtuna och Märsta och erbjuder något för alla, såväl vuxen som barn. Här kan du hälsa på fåren som betar, besöka badplatsen, fiska eller rida på det populära ridcentret. Vill du pröva lyckan med pil och båge finns Sigtunas bågskytteklubb i reservatet. Rävsta erbjuder också ett flertal grillplatser längs vägen samt ett kafé för den som vill ta en fikapaus under upptäcktsfärden.

Ännu mer skog får du om du tar dig till Hällsboskogen, cirka två kilometer nordväst om Sigtuna. Här har människor bott sedan bronsåldern och skogen, som främst utgörs av tall-, gran- och barrblandskogar, har genom historien nyttjats som utmark för kreatur. Här kan du promenera och jogga i ett upplyst eljusspår, åka skidor eller ge dig ut och leta svamp eller bär.

KULTUR

I närheten av Sigtuna ligger det vackra Skoklosters slott som uppfördes på 1600-talet av fältmarskalken och greven Carl Gustaf Wrangel.Här finns även 1700-talsslottet Steninge Slott med sin vackra

10 | HSB BRF SILVERSKATTEN

barockpark samt Magnus Gabriel de la Gardies Wenngarn, även det ett historiskt intressant slott med en fin barockpark. Med båt kan man göra många spännade utflykter på Mälaren, bland annat till vikingastaden Birka.

FRITID

Det finns ett stort utbud av aktiviteter för barn med spring i benen. Sigtuna fritidcenter, cirka en kilometer från HSB brf Silverskatten, har bassäng, bubbelpool, simskola, motionssim och relaxavdelning. I stadsängarna finns både gym, XCO-bana samt padelhall. Vid Mälaren ligger också flera utomhusbadplatser. Och den båtintresserade hittar ett antal båtklubbar, exempelvis Sigtuna Båtklubb, i Sigtuna med omnejd. Kanotklubben Mälarpiraterna erbjuder uthyrning av kanoter och kajaker.

För den som tycker om att spela fotboll eller innebandy finns Sigtuna IF. Och i Sigtuna finns även gym och yogacenter.

SKOLOR

De finns flera uppskattade förskolor och skolor i området och även gymnasieskolor och internat med olika inriktning. I Stadsängarna finns både förskola (Raul Wallenbergs förskola) samt skola för F-9, Internationella Engelska Skolan.

Den som vill fördjupa sina kunskaper eller bara drömma sig bort i böckernas värld hittar flera bibliotek i kommunen.

BUTIKER OCH NÄRSERVICE

Sigtuna Stadsängar är en högst levande stadsdel med både matvarubutik (Lidl), delikatessavdelning

(Olssons), apotek, frisör, restauranger, tandläkare och vårdcentral.

Det tar cirka en kvart att promenera in till den gamla delen av Sigtuna och Stora torget. Här har människor samlats sedan 1600-talet och än i dag är den ursprungliga stadsplanen bevarad. På Sveriges första gågata strosar du runt bland pittoreska trähus precis som för flera hundra år sedan. Här finns ett rikt och varierat serviceutbud, bland annat skönhetssalonger, blomsterbutik, apotek, bageri, tandläkare och en massa mysiga små butiker. På torget ligger även Sigtuna museum och Sigtuna Stadshotell.

De som älskar att fika och behöver en paus i strosandet har kommit helt rätt. Här ligger flera kaféer och restauranger. På Café Bistro Valvet kan du slå dig ner inomhus i gula sammetssoffor eller hitta en plats på uteserveringen och njuta av en smakrik fiskgryta, club sandwich eller bakelse. Andra guldkorn är Café Myntet, Tant bruns kaffestuga och RC Chocolat.

På gågatan finns också ICA Supermarket med service som post och ATG. Större köpcentrum som Eurostop Arlanda och Arlanda Sky City finns cirka 15 minuter bort med bil.

VÅRD OCH SERVICE

På Silvertorget precis utanför föreningens hus finns både vårdcentral, apotek och tandläkare.

HSB BRF SILVERSKATTEN | 11
12 | HSB BRF SILVERSKATTEN

SIGTUNA – ALLA TIDERS MÖTESPLATS

Sigtuna är Sveriges äldsta stad med anor från medeltiden, de många fornlämningar och arkeologiska fynd som hittats vid utgrävningarna viskar om stadens rika historia.

Staden grundades på 970-talet av kung Erik Segersäll som inspirerades av de dåvarande europeiska kungadömena och hade en vision om att skapa ett makt- och handelscentrum med internationell karaktär. Med utgångpunkt från vattnet anlades en huvudgata och kungen skänkte bort tomter i den nya staden till stormän för att på så sätt befästa sin ambition om ett centrum för handel.

Sveriges första mynt tillverkades i Sigtuna av Olof Skötkonung, son till Erik Segersäll. Han tog hjälp av myntmästare från England och etablerade en myntverkstad i Sigtuna. Mynten i silver hade en bild av Kung Olof på den ena sidan och det kristna korset på den andra. Runt porträttet prydde de latinska orden Olof Rex Svevorum (Olof Svearnas konung) myntet. 995–1 030 tillverkades över två miljoner mynt i Sigtuna.

Runt år 1 000 fanns det cirka 1 000 invånare i Sigtuna. De arkeologiska utgrävningarna visar att det bedrevs internationell handel och att staden var en knutpunkt för kontakt- och kunskapsutbyte. Sigtuna blomstrade som ett kungligt, kyrkligt och kommersiellt centrum till slutet av 1200-talet.

Från 1200-talet, då konkurrensen från de nygrundade städerna Uppsala och Stockholm blev för stor, hade Sigtuna svårt att behålla sin maktposition och staden miste sin forna status. Århundra-

dena som följde tärde krig, fattigdom och flera stadsbränder hårt på Sigtuna.

Alla gatunamn i området Sigtuna stadsängar har en historisk anknytning. HSB brf Silverskattens namn anspelar på den silverskatt som 1789 hittades i området av bonddrängen Katt Anders när han plogade åkern. Fyra kilo silver i form av mynt och smycken från 1000-talet gör fyndigheten till en av Sveriges största silverskatter.

Än idag kan man vandra i Erik Segersälls fotspår eftersom Sigtunas ursprungliga stadsplan i stort sett finns kvar. Här vid Mälarens strand bland pittoreska trähus finns återigen ett levande stadsliv med affärer, restauranger och caféer.

Källa: destinationsigtuna.se Foto: Linus Hallberg

HSB BRF SILVERSKATTEN | 13
14 | HSB BRF SILVERSKATTEN
Paviljong med galvaniserat odlingskärl för klättrande växt såsom klematis eller kaprifol. Trädskydd med myntformer

VI SMYCKAR SILVERSKATTEN

HSB har en lång tradition av att anlita konstnärer, redan i de första föreningarna lät HSB uppföra konstverk i entréer och på gårdar. Ambitionen att förse bostäder med konst har präglat HSBs nybyggnation allt sedan dess.

Med konstnärlig gestaltning vid all nyproduktion av bostäder fortsätter satsningarna på konst som HSB påbörjade i samband med uppbyggnaden av det svenska folkhemmet. Vi anser att konst i det offentliga rummet ökar bostadens och områdets värde, inte bara ekonomiskt utan även kulturellt och socialt, vilket i sin tur leder till ökad livskvalitet. Konsten ska bland annat väcka nyfikenhet, ställa frågor och mana till reflektion.

Arne Widman är konstnären som arbetat fram förslaget till Silverskatten, han arbetar med skulptur och installation, där han ofta utgår från fotografi, filosofi, litteratur eller upplevelser. Båda egna och andras. För Silverskattens del har han tagit med sig Sigtunas historia in i den konstnärliga processen. Idén bakom förslaget till Silverskatten grundar sig i att trakten har varit odlingsbygd sedan länge och den fascinerande tanken på vad som kan komma upp, vad man kan hitta, när jorden bearbetas. Gestaltningen vill också anknyta till traktens historia genom redskapen som finns med som delar i konstverken. Förhoppningen är att gestaltningen kan ge fler associationer och formupplevelser än de vi vanligtvis omger oss med. Tanken med gestaltningen är att komplettera med det som redan finns; pergola och trädplanteringsskydd.

Historien om silverskatten som hittades under 1700talet i Sigtuna appellerar gammal som ung och återkommer även som referens i gestaltningen. Namnet på silverskattens upphittare Anders Ersson finns i högrelief på de runda formerna (mynten) på trädskyddet, som en slags påminnelse om att ett vaket öga och nyfikenhet är en förutsättning för att hitta.

Materialen är återanvända järndelar, skrot från främst jordbruksverksamhet som svetsas samman, blästras och varmförzinkas. Mynten på trädskyddet är i sandgjuten aluminium efter gipsmodeller. Stolparna till pergolan är utförda i utvald långsamt vuxen furu.

HSB BRF SILVERSKATTEN | 15

SVERIGES MEST HÅLLBARA STADSDEL

Här planeras flerbostadshus, radhus, villor, butiker, skola, förskola samt vård- och omsorgsboende. Allt som allt cirka 900 bostäder. Stadsdelen Sigtuna Stadsängar förväntas stå helt klar 2030. Det ska vara lätt att leva klimatsmart. Ambitionen för det nya området är Sveriges mest hållbara stadsdel. Det skapas bland annat en miljöanpassad närvärmelösning av solfångare som ska producera tillräckligt med värme för att tillgodose nästan hela behovet av uppvärmning och varmvatten till flerbostads- och småhusen under sommarhalvåret. I enlighet med Miljöbyggnad Silver och Sigtuna Stadsängars hållbarhetsmål kommer även HSB brf Silverskattens hus få gröna tak, solceller och en egen bilpool.

16 | HSB BRF SILVERSKATTEN
HSB BRF SILVERSKATTEN | 17

SILVERSKATTEN - ETT HÅLLBART HUS

När du köper en bostad i HSB brf Silverskatten säkerställer vi att den lever upp till högt ställda miljökrav. HSB arbetar för hållbar utveckling genom att bygga sunda, resurssnåla och energieffektiva bostäder. Cykelförvaring, tillgång till bilpool, källsortering och gröna tak gör att du kan minska din klimatpåverkan genom ditt boende. Brf Silverskatten är effektivt och hållbart.

HÖGA KLIMATMÅL

Ett av HSBs mål för en hållbar nyproduktion är minskad klimatpåverkan. Till 2030 ska utsläppen av växhusgaser från byggproduktionen ha halverats jämfört med 2020 och senast år 2040 ska HSBs nyproduktion vara helt klimatneutral.

MILJÖBYGGNAD

Vi ställer höga miljökrav med ambitionen att bygga våra nya bostäder enligt certifieringen Miljöbyggnad Silver. Det innebär bland annat skärpta miljökrav för energiförbrukning, inomhusmiljö, material och kemikalier. Lägenheterna får med andra ord stora ljusinsläpp och ett gott inomhusklimat. En del i miljöarbetet är att byggvaror bedöms i den så kallade Byggvarubedömningen, både under produktions- och förvaltningsskedet, vilket säkrar bra materialval och god kunskap om vad som är inbyggt i husen.

GRÖNA TAK

Silverskatten har två gröna tak. Gröna tak bidrar till den biologiska mångfalden, ökar generellt grönmassan i bebyggelsen, bidrar till att naturligt rena regnvattnet och leder till ett mindre och jämnare dagvattenflöde i området. Genom att anlägga gröna ytor på husens tak kan den biologiska mångfalden stärkas och regnvatten fördröjas. Takens växtlighet binder CO2 och bidrar till en förbättrad luftkvalitet samtidigt som det skyddar takmembranet och förbättrar mikro- och makroklimatet. Jord, mossa och sedum ger också taket en ljuddämpande effekt, både inomhus och utomhus.

SOLCELLER

Det är viktigare än någonsin att vi ställer om och lever mer hållbart och klimatsmart. På ett av taken mot innergården i söderläge installerar vi solceller. Detta gör att en del av energibehovet

tillgodoses med förnybar el och besparingar både ekonomiskt för föreningen och klimatmässigt. Driftkostnaderna minskar när behovet av köpt el blir lägre

LIVSSTIL

För att underlätta för de boende att leva hållbart planeras cykelrum samt cykelställ på och i anslutning till innergård. Föreningen kommer också att anslutas till en bilpool - ett smidigt och hållbart alternativ till bilägande. Ett flertal parkeringsplatser i Silverskattens garage planeras för elbilar så att du kan ladda din bil praktiskt över natten.

MILJÖRUM 2.0

Vi säkerställer att det ska vara enkelt att det ska vara enkelt att källsortera i de bostäder vi utvecklar. Vi förbereder alltid köken i alla lägenheter för smidig källsortering med kärl för minst fyra fraktioner som en del av köksinredningen. Vi skapar också möjlighet att lämna samtliga förpackningsfraktioner, tidningar och hushållsavfall inom fastigheten och planerar för enkel hantering för såväl boende som för avfallsentreprenörer.

SIGTUNA STADSÄNGAR

Med två solfångarparker, bergvärmepumpar och ett modernt lågvärmenät för värmedistributionen skapar Sigtuna stadsängar och E.ON en av Sveriges mest hållbara stadsdelar. I bygget av Sigtuna stadsängar skapas en miljöanpassad närvärmelösning med 1000 kvm solfångare. Solfångarna beräknas producera tillräckligt med värme för att tillgodose nästan hela behovet av uppvärmning och varmvatten till flerbostads- och småhusen under sommarhalvåret. Många sommardagar ger solfångarna dessutom överskottsvärme som kan utnyttjas senare under vinterhalvåret.

18 | HSB BRF SILVERSKATTEN

VÅRTMILJÖTÄNK–EN VINST FÖR

HSB BRF SILVERSKATTEN | 19
MILJÖN OCH PLÅNBOK!DIN

MILJÖBYGGNAD -

FÖR HÅLLBARA HEM I MÅNGA ÅR

På HSB utformar vi hem som är hållbara i många år framöver. Vi strävar efter minskad klimatpåverkan och har ett långsiktigt tankesätt som ger dig och din förening en god boendemiljö och lägre driftskostnader.

När vi bygger vill vi skapa funktionella, vackra och trivsamma bostäder med en sund inomhus-miljö och en attraktiv utomhusmiljö. När vi bygger våra hus tar vi alltid hänsyn till miljön och väljer material som är bra för både människan och miljö. De träprodukter vi använder kommer från hållbara och certifierade skogsbruk.

Vi strävar efter att våra fastigheter ska kunna ta hand om dagvatten lokalt, och bygger med fokus på bra energiprestanda.

Vi planerar alla nya hus med målet att de ska miljöcertifieras som Miljöbyggnad. I de projekt där det finns möjlighet satsar vi på gröna tak, solceller och lösningar som gör det enkelt för dig som bor i husen att färdas klimatsmart genom att cykla eller åka kollektivt.

MILJÖ

Vi arbetar för minskad klimatpåverkan under byggtiden med fokus på minskat byggavfall, ökad återvinning, förnybar byggel samt klimatförbättrad betong på vissa delar. Våra hus är energieffektiva med bra klimatskal och hög värmeåtervinning på ventilationen vilket minskar energibehov, klimatpåverkan och driftkostnad för både bostadsrättsföreningen och boende.

Vi ser hållbarhet i ett vidare perspektiv, och arbetar även med sociala investeringar, motverkande av korruption och med att bygga inkluderande trygga miljöer där alla ska känna sig välkomna. För oss är det viktigt att alla som arbetar med oss, medarbetare, underleverantörer och samarbetspartners, värnar om det hållbara samhället och arbetar för att producera bostäder och stadsmiljöer som är välmående idag, såväl som imorgon. Vi tror att om vi tar ansvar för att systematiskt arbeta för ökad hållbarhet kan vi även påverka andra i rätt riktning, därför engagerar vi oss för en hållbar framtid och ett bättre klimat.

MEST HÅLLBARA VARUMÄRKET

FÖR FEMTE ÅRET I RAD

För femte året i rad utsågs HSB 2022 till branschvinnare i Sustainable Brand Index, Europas största varumärkesstudie om hållbarhet.

Drygt 24 000 svenskar har utsett HSB till det mest hållbara varumärket i kategorin bostäder.

WE EFFECT

HSB skänker 1 000 kronor per nybyggd lägenhet till We Effect, en organisation som arbetar för att människor i världen som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv. Ett exempel är att organisationen utbildar medlemmar i bostadskooperativ, så att de kan bygga egna hus.

20 | HSB BRF SILVERSKATTEN
HÅLLBARHET
BYGGNAD

Vi bygger med omtanke om dig och omvärlden

Ditt nya hus är planerat för att vara hållbart, resurseffektivt och ha så liten klimatpåverkan som möjligt, under både byggprocess och förvaltning.

DITT HUS HAR:

• Ett klimatskal (grund, väggar, tak och fönster) som är välisolerat och energieffektivt.

• Resurseffektiv uppvärmning.

• Källsortering.

• Energisnåla maskiner i kök och för tvätt.

• Ventilation med hög värmeåtervinning.

• Femledarsystem för elen för att minimera exponeringen för elektriska och magnetiska fält.

• Material som valts och kontrollerats med hänsyn till både människa och miljö.

• Gröna tak.

• Fyra parkeringsplatser med elbilsladdning och åtta platser som är förberedda för elbilsladdning.

HSB arbetar för mångfald och bygger för alla grupper i samhället. Vi ritar inkluderande miljöer och socialt hållbara boenden.

Vi utformar bostadsmiljön så att det ska vara enkelt för dig att ta ansvar för miljön, exempelvis genom att välja cykel och kollektivtrafik när du ska förflytta dig.

Vi utvecklar och nyttjar naturens egna tjänster, så kallade ekosystemtjänster, för att skapa ett bättre klimat. Vi planterar växter som renar luften och buskar och träd som dämpar buller. I vissa hus har vi gröna tak med sedumväxter som tar hand om dagvattnet.

Vi bidrar till en hållbar omvärld genom att värna om mänskliga rättigheter och kräva att leverantörer och underentreprenörer erbjuder bra arbetsmiljö och tar ett socialt och miljömässigt ansvar.

Vi bidrar även till en hållbar omvärld genom att vi arbetar för att motverka korruption och jobba mot brottfria arbetslatser.

HSB LIVING LAB

Följ med oss på resan mot framtidens boende. HSB Living Lab är en arena där vi utvecklar nya sätt att bygga och forma framtidens boende. Fokus ligger på hållbarhet och ett sätt att leva som minskar vår klimatpåverkan i framtiden. Du kan följa allt som händer på hsb.se/hsblivinglab.

Vi bygger inomhusmiljöer med hållbara material så att du får ett sunt, hälsosamt och behagligt hem.

HSB BRF SILVERSKATTEN | 21
22 | HSB BRF SILVERSKATTEN

INTERIÖR

Lägenheterna i HSB brf Silverskatten har fina ljusinsläpp och sunda materialval. Vi har lagt stor vikt vid planlösningar som går att anpassa för olika behov. De flesta lägenheter är genomgående och har utsikt mot gården såväl som mot naturen och gaturummet. Högst upp i husen byggs exklusiva vindslägenheter med loft, stora takkupor och generös rumshöjd.

HSB BRF SILVERSKATTEN | 23

Köket är hemmets hjärta. Här finns plats för prat, skratt och småtimmarnas förtroliga samtal. Vi strävar efter att skapa estetiska och harmoniska kök med plats för umgänge, så att du ska kunna samla familj, släkt och vänner runt enklare vardagsmat såväl som kring kulinariska mästerverk från världens alla hörn. Våra kök är estetiskt vackra, men också funktionella. Vi lägger vikt vid bra arbetsytor. Köken har många smarta lösningar, som fullutdraglådor, luckdämpning på skåp, LED-belysning och el i dolda hörnboxar.

24 | HSB BRF SILVERSKATTEN
KÖK
HSB BRF SILVERSKATTEN | 25

FAVORIT

Vårt vita kök passar alla. Vitt är tidlöst och håller i längden. Det är lätt att kombinera med färg på textilier och möbler när man vill förnya sig.

Här har vår inredare valt en slät lucka som ger köket en trendriktig känsla. Vägg- och bänkskåpen får traditionella handtag i rostfritt stål. Stänkskyddet sätts med stående blanka, rektangulära, vita kakelplattor för ett lyxigt intryck. För att bryta av mot det vita har vi valt en grå laminatbänkskiva, som förstärker den rena, avskalade känslan och lyfter fram de ljusa luckorna.

VINDSLÄGENHETERNA

I Silverskatten finns ett antal vindslägenheter vilka får en helt unik karaktär med möblerbara loft, stora takkupor och generös takhöjd. Vindslägenheterna finns i alla storlekar mellan 1 – 4 rok och där takhöjden varierar ända upp till 5,2 meter. Letar du efter något utöver det vanliga har du hamnat helt rätt!

28 | HSB BRF SILVERSKATTEN
HSB BRF SILVERSKATTEN | 29
[Illustration av vindslägenhet om 1 rok, 52,5 kvm med loft.]

BADRUM

Badrummet är din oas, ett personligt rum för både kropp och själ. Här hittar du balans och harmoni. Våra badrum har ett formspråk som utstrålar enkelhet samtidigt som varje detalj valts med omsorg. Vår inredares val är ett tidlöst badrum i vitt och grått. Lite större vita kakelplattor kontrasteras med vackra grå klinkerplattor på golvet. Badrummets neutrala färger ger dig utrymme att skapa en personlig stil med handdukar, mattor och tvättkorgar som färgklickar och accenter. Stilrena skåp, luckor och lådfronter ger ett avskalat och modernt intryck. Väggskåp och kommoder under tvättställ ger gott om utrymme för effektiv förvaring.

30 | HSB BRF SILVERSKATTEN

ALLMÄNT

HSB brf Silverskatten består av två huskroppar med 77 lägenheter i tre till fem våningar ovan mark med tillhörande innergård placerad mellan husen. Huskropparna ligger längs med Stadsängsgatan, Silvergatan och Skattsökargränd och inrymmer bostäder, garage, allmänna utrymmen, kommersiell lokal och teknikutrymmen.

INFLYTTNING

Inflyttning beräknas preliminärt till kvartal 2-3, 2023. Definitiv inflyttningsdag meddelas cirka 3,5 månader före tillträdet.

LÄGENHETSFÖRDELNING

RUMSHÖJD

Generell rumshöjd är 2500 mm.

PARKERING

Det finns 42 garageplatser för bil i det egna garaget, varav två platser är handikapplatser, samt 2 tillfälliga parkeringsplatser i ett intilliggande planerat parkeringshus som sedan ersätts med markparkeringsplatser. I det egna garaget har 4 platser elbilsladdning och 8 extra gruppsäkringar finns för framtida påkoppling av laddplats. Utöver garaget finns 5 markparkeringsplatser längs

Skattsökargränd varav 2 endast kan nyttjas under begränsade tider på grund av sophämtning. Boende i brf Silverskatten får tillgång till två dedikerade bilpoolsbilar samt medlemskap under de första fem åren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Cykelrum finns i anslutning till garaget och ute på den gemensamma gården. Barnvagnsrum/ rullstolsrum finns i garageplan.

TVÄTT

Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Mindre lägenheter utrustas med kombimaskin för tvätt/tork. Utförande och placering framgår av lägenhetsritning.

FÖRRÅD

På lägenhetsritningen framgår antal förråd och storlek. Lägenhetsförråd finns i garageplan. Storlek Yta

1 rok ca. 1 – 2,5 kvm

2 rok ca. 1 – 3 kvm

3 rok ca. 2 – 3 kvm

4 rok ca. 4 – 7,5 kvm

POSTFACK

Postfack finns i entréplan för trapphus A1 och B. För trapphus A2 är postfacken placerade vid portiken. Bostadsrättshavaren öppnar sitt fack med nyckel.

SOPHANTERING

Hushållssopor slängs i sopkassuner belägna i anslutning till innergård mot Skattsökargränd. På entréplan finns ett miljörum för återvinning.

32 | HSB BRF SILVERSKATTEN
INFORMATION OM BRF SILVERSKATTEN
Antal Storlek Yta 8 st 1 rok 28 kvm 3 st 1 rok med loft 52,5 – 56 kvm 32 st 2 rok 43 – 64,5 kvm 1 st 2 rok med loft 61,5 kvm 19 st 3 rok 77,5 – 88 kvm 5 st 3 rok med loft 103,5 - 117,5 kvm 7 st 4 rok 101,5 kvm 2 st 4 rok med loft 112,5
126,5
kvm Totalt 77 lägenheter.

TV, TELEFONI OCH BREDBAND

Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i varje lägenhet. Placering framgår av lägenhetsritningen. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat per lägenhet. Samtalskostnad för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren med en separat faktura från leverantören.

UPPVÄRMNING OCH VENTILATION

Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, ett så kallat FTX-system. Förvärmd och filtrerad tilluft tillförs i sovrum och vardagsrum. Frånluft evakueras genom en frånluftsventil placerad i våtrum samt genom spiskåpan i kök.

KALL- OCH VARMVATTEN

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

ELINSTALLATION

Säkringar och jordfelsbrytare finns i mediaskåp. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen, men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

ÅRSAVGIFT

Årsavgiften betalas i förskott till föreningen, månadsvis från tillträdesdagen.

KOMMERSIELLA LOKALER

Det finns en uthyrningslokal för kommersiell verksamhet i föreningen. Den ligger i Hus B mot Silvergatan.

BILDER OCH VISUALISERINGAR

Illustrationerna är framtagna av WEC360 i ett tidigt skede. Ändringar kan komma att ske. Alla rättigheter förbehålls HSB Bostad. Reservation mot färgåtergivning i bilder.

FÖRSÄLJNING

Försäljning av lägenheterna sker via Mäklarhuset.

MÄKLARE:

Matilda Gotthold, 070 520 54 25 matilda.gotthold@maklarhuset.se

HSB BRF SILVERSKATTEN | 33

1 ROK

Ettorna är noga genomtänkta för att uppfylla olika behov. Flera ligger högst upp i huset och dessa unika vindslägenheter får ett trevligt loft som passar perfekt som sovrum.

Takfönster och plats för hemmakontor

Rymligt loft!

Tvättmaskin/ torktumlare

KÖK 9 m2

Högt i tak!

Plats för dubbelsäng!

2 ROK

I tvåorna ser man att arkitektens fokus har varit att få till bra förvaring med många garderober i sovrummet, fina ljusinsläpp och ytor för socialt umgänge.

Unna dig ett stort matbord!

Gott om förvaring

Stort badrum med plats för badkar!

Sovrum med balkong

3 ROK

Treor finns i olika utföranden. Några treor är genomgående med härlig rundgång, andra är härliga hörnlägenheter med ljusinsläpp från två håll. Det finns också fantastiska loftvåningar med dubbel takhöjd i vissa rum.

Härlig rundgång genom lägenheten

VARDAGSRUM 22 m2

Egen planteringsyta!

KÖK 18,5 m2

Separat kök med plats för matbord

Gott om förvaring

Sovrum eller kontor?

4 ROK

I de större lägenheterna har arkitekterna lagt fokus på att skapa rum för en fungerande vardag. Här kan middagen förberedas samtidigt som en serie streamas i vardagsrummet och läxorna görs ostört i hallen. Samtidigt finns det gott om utrymmen för hela familjen att umgås tillsammans. Och balkongen i anslutning till köket är perfekt att avnjuta morgonkaffet på!

Öppen känsla med rundgång

Rymligt sovrum med garderobsvägg

Gott om yta för umgänge

Avskild hall med plats för hemma- kontor och förvaring

Slipp välja mellan dusch eller badkar

KÖK 20,5 m2 HALL 13,5 m2

ATT KÖPA NY BOSTADSRÄTT AV HSB

INNAN DU KÖPER

Kontakta din bank och ansök om lånelöfte så att resten av processen går smidigt. Har du tittat på flera objekt som du kan tänka dig bo i så behöver du lånelöfte för den dyraste.

FÖRHANDSAVTAL

När du har bestämt dig för att köpa en lägenhet tecknas ett förhandsavtal. Förhandsavtalet är ett bindande avtal mellan köparen och bostadsrättsföreningen. I samband med förhandsavtalet betalas en summa i förskott. Förskottet vid förhandsavtalet är 30 000 kr för 1–2 rok, 60 000 kr för 3 rok och 80 000 kr för 4–5 rok. Denna summa är en del av den totala kostnaden och betalas av dig. Läs mer på hsb.se/medlem

INREDNINGSVAL (CA 18 MÅN INNAN TILLTRÄDE)

Här är du med och utformar din framtida bostad. HSB erbjuder, utöver "Vår favorit", kostnadsfria val och val mot en kostnad. HSBs nyproduktion har alltid en bra grundstandard, men det går också att göra tillval, exempelvis när det gäller kökssnickerier, vitvaror och golv. Tillvalen måste göras innan sista stoppdatum. Mer information kommer längre fram då det är dags för dig att göra dina inredningsval. Gör du tillval för mindre än 10 000 kr betalar du efter sista stoppdatum. Gör du tillval för mer än 10 000 kr betalar du halva kostnaden efter sista stoppdatum och andra halvan i samband med inflytt.

MÄTVISNING

Du som köpare bjuds in till en mätvisning för att du i ett tidigt skede ska få komma in i din nya lägenhet, mäta för att planera din möblering samt att du ska få en känsla för lägenhetens planlösning. Vid det här tillfället är lägenheten långt ifrån färdigställd. Det kommer att vara kala väggar och betonggolv.

UPPLÅTELSESAVTAL (CA 6 MÅN INANN TILLTRÄDE)

Upplåtelseavtal tecknas när den ekonomiska planen är klar. Den ekonomiska planen innehåller upplysningar för bedömning av föreningens ekonomi som granskas av intygsgivare och registreras hos Bolagsverket. Vid tecknandet av upplåtelseavtalet, vilket brukar vara cirka sex månader före inflytt, betalas 10 procent av köpeskillingen. Tidigare delbetalningar räknas av. Resterande del av köpeskillingen betalas strax före tillträde.

LÄGENHETSVISNING (CA 2 VECKOR NNAN TILLTRÄDE)

Du som köpare bjuds in till en lägenhetsvisning för att se din färdigställda lägenhet och inredningsval för första gången. Du får nu möjlighet att mäta och förbereda dig för inför din inflyttning. En oberoende besiktningsman har innan lägenhetsvisningen redan genomfört besiktningsförfarandet med för-, slut-, och efterbesiktning för att kvalitetssäkra entreprenadens utförande ställt mot gällande handlingar, lagar och byggtoleranser. Eventuella fel och avvikelser dokumenteras och ska normalt åtgärdas av entreprenören inom två månader från verkställd slutbesiktning. Vissa typer av fel kan dock komma att åtgärdas senare.

SLUTLIKVID

En vecka innan inflyttning ska resterande summa betalas, den s.k slutlikviden. Denna del hjälper banken dig med. Förutom slutlikviden betalar du även de resterande 50 procent av inredningsvalen om du gjort tillval för mer än 10 000 kr

INFLYTT

Du får besked om inflyttningsdatum cirka 3,5 månader i förväg. HSB planerar inflyttningsdagen noga för att underlätta för dig.

BRUKANDEBESIKTNING

Vissa fel märks inte förrän lägenheten används. Du kommer därför att bjudas in till en brukandebesiktning som normalt sett hålls inom 1–2 månader efter det att du flyttat in.

OFÖRUTSEDDA HÄNDELSER

Vi arbetar alltid utifrån en tidsplan med marginaler men händelser som ligger utanför HSBs kontroll kan få effekter på projektet. Vi gör allt vi kan för att projektet inte ska drabbas, men om en försening inte går att undvika eller om en produkt måste ersättas med en annan likvärdig produkt kommer vi att kommunicera detta till dig som köpare så snart som möjligt. Vid försening av en produkt arbetar vi utifrån att se till att tillträdet till lägenheten inte ska försenas.

42 | HSB BRF SILVERSKATTEN
1 2 4 5 6 7 8 3 9
HSB BRF SILVERSKATTEN | 43

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA HSB

TRYGG FÖRVALTNING

Att köpa en bostadsrätt av HSB innebär en extra trygghet. Vi bygger för medlemmarna och därför är vi noga med att skapa stabila, sunda och långsiktiga bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder ekonomisk, administrativ och teknisk förvaltning. Eftersom vi själva förvaltar fastigheten är vi särskilt måna om att bygga med hög kvalitet och välja produkter som håller i längden.

Din bostadsrättsförening är medlem i HSB, vilket innebär att den får professionell hjälp och stöd, samtidigt som medlemskapet också ger bostadsrättsföreningen möjlighet att ställa krav och påverka HSB.

När vi påbörjar ett nytt projekt tillsätter vi en styrelse som tar ansvar för bostadsrättsföreningens administration och ekonomi under byggtiden och fram tills dess att de boende tar över. I alla HSBs bostadsrättsföreningar finns det en HSB-ledamot som ger stöd och bidrar med kunskap till föreningens styrelse. HSB utser även en professionell revisor med särskild kunskap om bostadsrättsföreningar åt din bostadsrättsförening.

MEDLEMSKAP

EN VÄRDERINGSSTYRD KOOPERATION

HSB är en kooperativ medlemsorganisation, med cirka 674 000 medlemmar. Att det är en kooperation innebär att du som medlem kan vara med och påverka HSB.

ETHOS

På HSB har en värdegrund som vi kallar ETHOS, engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan. Den genomsyrar allt vi gör; hur vi levererar tjänster, hur vi skapar medlemsnytta och hur vi ser på och engagerar oss i vår omvärld.

EFTERSOM HSB ÄGS av sina medlemmar har bosparare och medlemmar alltid förtur vid tilldelningen av nyproducerade bostäder. Du blir medlem i HSB och din bostadsrättsförening i samband med att du skriver förhandsavtal för en lägenhet. Som medlem i HSB har du och din bostadsrättsförening rätt att ta del av en mängd gemensamma avtal för inköp av produkter och tjänster, exempelvis försäkringar, tidningar, målarfärg och bonära tjänster som städning. Vi erbjuder även juridisk rådgivning i boendefrågor.

BESÖK HSB.SE OCH LÄS MER UNDER ”MEDLEM”.

44 | HSB BRF SILVERSKATTEN

UTÖKAD BESIKTNING

För att du som bostadsrättsköpare ska känna dig trygg, erbjuder vi två extra besiktningar; brukandebesiktning och tvåårsbesiktning.

STANDARDBESIKTNINGAR

• Slutbesiktning – görs när huset är färdigställt, innan tillträdet.

• Efterbesiktning – genomförs för att kontrollera att entreprenören har avhjälpt de fel som uppdagades under slutbesiktningen.

• Femårsbesiktning – beställs av bostadsrättsföreningen om den önskar en extra besiktning innan garantitiden på fem år löper ut.

BRUKANDEBESIKTNING

En del fel märks först när lägenheten används och därför erbjuder vi en extra besiktning en till två månader efter att du flyttat in. En oberoende besiktningsman bedömer då eventuella anmärkningar som du har rapporterat in.

TVÅÅRSBESIKTNING

Ungefär två år efter godkänd slutbesiktning genomförs en så kallad tvåårsbesiktning. Den utförs på hela fastigheten; alla lägenheter, allmänna utrymmen, ytor och mark. Då besiktigar vi så kallade funktionsfel. Skador som uppkommit genom slitage, normal åldersförändring, ombyggnation, bristfälligt underhåll eller liknande omfattas inte av garantin och bedöms därför inte.

HSBS TRYGGHETSGARANTI

Du och din nya bostadsrättsförening erbjuds en extra trygghet genom att ni omfattas av HSBs trygghetsgaranti. Det är en garanti som innebär en större trygghet än vad lagen kräver:

HSB köper tillbaka osålda lägenheter och övertar det ekonomiska ansvaret för dem.

Trygghetsgarantin gäller under sju år efter inflyttningen i bostadsrättsföreningens hus.

HSB köper tillbaka lägenheter från bostadsrätts föreningen som, av enligt avtalet giltiga skäl, lämnas tillbaka.

MED ANDRA ORD...

Trygghetsgarantin innebär att HSB garanterar att din bostadsrättsförening inte lider ekonomisk skada på grund av uteblivna insatser, upplåtelseavgifter eller årsavgifter om lägenheter förblir osålda eller av giltiga skäl återlämnas.

De flesta byggare lämnar huset så fort färgen har torkat. Vi stannar kvar i styrelsen och förvaltar fastigheten!

HSB BRF SILVERSKATTEN | 45
DU FLYTTAR, HSB STANNAR KVAR

DRÖMMEN OM ETT GOTT LIV FÖR ALLA

Visste du att det var HSB som införde badrum, sopnedkast och tvättstuga i svenska flerbostadshus, och att HSB redan 1929 öppnade barnstugor för att kvinnor skulle kunna förvärvsarbeta? För HSB är bostadsbyggande något mer än att bara producera hus. Under snart ett sekel har det varit ett samhällsprojekt präglat av utveckling och socialt ansvar.

Sedan starten för snart hundra år sedan har tanken om ”det goda boendet” genomsyrat HSBs verksamhet, och gör det än i dag. För HSB har det att bygga hus aldrig varit målet, utan bara medlet för att öka människors livskvalitet. Genom innovationer som genererar bättre bostäder har HSB strävat efter att bidra till samhällsutvecklingen. HSBs kooperativa modell, som bygger på att överskottet alltid går tillbaka till medlemmarna i syfte att skapa bättre boenden, är en förutsättning för den ambitionen. Det är inte vinsten som driver HSB utan tanken om ”det goda boendet”.

Mycket av det som vi på HSB såg som ett gott boende för ett sekel sedan, ser vi som ett bra boende även idag. Det handlar om att bygga funktionella och estetiskt tilltalande bostäder med bra materialval, genomtänkta lösningar, god arkitektur och konstnärlig gestaltning, bostäder med hög kvalitet och standard – bostäder som håller i längden. Det handlar även om att bygga vackra gårdsmiljöer där man känner sig trygg och säker, gemensamma ytor för samverkan och gemenskap och om att erbjuda en trygg förvaltning och medlemsinflytande.

Samhällsutvecklingen har fört med sig nya frågor att ta hänsyn till när vi utvecklar "det goda boendet", tydligast av allt är klimatfrågan. På HSB satsar vi på att bygga gröna hus med sunda material i balans med naturen. Vi arbetar aktivt för att vara en föregångare och förebild när det gäller miljön och klimatet och vi bygger alla våra bostäder med en högre miljöstandard än vad lagen kräver.

Ända sedan HSB bildades på 1920-talet har medlemsorganisationens drivkraft varit samhällsansvaret för att skapa bättre bostäder. Idag pratar vi om social hållbarhet. Vi månar om att skapa boendemiljöer som speglar samhällets mångfald och vi bidrar till "det goda boendet" på den internationella arenan genom att skänka 1 000 kronor för varje lägenhet vi färdigställer till biståndsorganisationen We Effect.

Vår vision är att bygga framtidens bästa boende tillsammans med våra medlemmar och vi är ständigt på jakt efter nya och innovativa lösningar. Med HSB Living Lab, vår innovations- och forskningsarena i Göteborg, utvecklar vi morgondagens bostäder genom att inkvartera studenter i labbet och låta dem testa nya spännande sätt att bo som kan generera nya idéer för framtidens goda boende.

Tanken om

”det goda boendet” sammanfattas i HSBs

värdegrund ETHOS, Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

46 | HSB BRF SILVERSKATTEN

En idédriven historia

ATT FÖRVERKLIGA EN DRÖM

1923 bildades HSB, Hyresgästernas Sparkasse- och Byggnadsförening, som en kooperativ förening som i demokratisk anda ägdes och drevs av medlemmarna. Tanken var att människor tillsammans skulle förverkliga drömmen om ett bättre liv genom ”det goda boendet”. HSBs insatser på bostadsmarknaden fick stor betydelse för att vi idag har en så hög bostadsstandard i Sverige.

SOCIALT ANSVAR

Redan från början var det sociala ansvaret i fokus. På 20-talet var trångboddheten och bostadsbristen skriande i Sverige och man arbetade för att även människor som inte hade det så gott ställt skulle få tillgång till bostäder av hög kvalitet.

HÖGRE BOENDESTANDARD GENOM INNOVATION

När HSB bildades var det ovanligt med badrum, toalett och rinnande varmt och kallt vatten i svenska bostäder. HSB gick i bräschen och införde det i alla sina lägenheter. Först efter det blev det norm i alla svenska hem. HSB byggde även tvättstugor med tvättmaskiner, trots skepsis mot nymodigheten.

EN INSATS FÖR JÄMSTÄLLDHETEN

1929 startade HSB barnstugor, där de boendes barn togs omhand på dagarna, och organisationen bidrog därmed till att kvinnor kunde arbeta och bli självförsörjande.

TILLTALANDE ARKITEKTUR

Många av de grundtankar som präglat HSBs byggande genom tiderna hade sitt ursprung hos Sven Wallander, HSBs grundare och chefsarkitekt. Han ville bygga moderna funktionella bostäder med kvalitet och hög standard där de boende skulle känna sig trygga. Lägenheterna skulle vara vackra, ljusa och öppna och samtidigt enkla, praktiska och hållbara. Han var övertygad om att

vackra bostäder berikar människor och skapar livskvalitet och ett gott liv. ”Det goda boendet” handlade om att bygga för att värna om det goda livet, om att bygga vackra bostäder där människor trivs.

KVALITET TILL RIMLIGT PRIS

Kvalitetstanken har genomsyrat HSBs verksamhet. Även om målet var att få fram bostäder som folk hade råd med har det alltid funnits högt ställda kvalitetskrav. Material och detaljer ska hålla hög klass. För att ändå lyckas producera bostäder till ett överkomligt pris effektiviserade HSB byggprocessen genom att standardisera, rationalisera och utveckla produkter. Redan 1926 började man producera köksinredning i egna fabriker. Det blev betydligt mer kostnadseffektivt än dåtidens platsbyggda kök. Också produktionen av badrum standardiserades.

GRÖNA GÅRDAR

Det var inte bara insidan som skapade ett bra boende, även utemiljöerna skulle vara attraktiva. Idén var att ett vackert hem, utvändigt såväl som invändigt, gör människor stolta över sitt område, vilket i sin tur leder till att de värnar om det och därmed minskar risken för skadegörelse. HSB började bygga gröna gårdar i staden, vilket var ovanligt på den tiden.

KONSTNÄRLIG GESTALTNING

Konst och kultur i kombination med funktion har stått högt i kurs hos HSB sedan starten. Sven Wallander ville sprida konst och skönhet till folket i en tid när konstens arena var fåtalet förunnad. Med konst i boendemiljöerna fick alla tillträde till kultur och skönhet. Konst ingick i tanken om "det goda boendet". Konsten skapade identitet, ökat värde och högre livskvalitet.

HSB BRF SILVERSKATTEN | 47
Källor: Rum för skönhet: HSB och konsten, Rum för livet: HSB och arkitekturen

RITNINGAR

SITUATIONSPLAN

PARKERING BRF (3 pl)

CYKELPLATSER

BOSTADSHUS HUS A2

ENTRÉBALKONG OVAN

SOPKASSUN

UTEPLATS

BOSTADSHUS HUS A2

UTEPLATS MED KONSTVERK

BUSSHÅLLPLATS GRÄSMATTA

ENTRÉBALKONG

STADSÄNGSGATAN ENTRÉBALKONG

GRÖNT TAK

BOSTADSHUS HUSB

BOSTADSHUS HUS A1

CYKELPLATSER

KONSTVERK SOM TRÄDSTÖD

50 | HSB BRF SILVERSKATTEN
PORTIK
SANDLÅDA
N S Ö V

SANDLÅDA

ENTRÉBALKONG OVAN

BOSTADSHUS HUSB

CYKELPLATSER

KONSTVERK SOM TRÄDSTÖD

BOSTADSHUS HUSB

GRÖNT TAK

MILJÖRUM

LOKAL

TORGPLATS

BRF-Silverskatten

KV BORGMÄSTARINNAN 1

ILLUSTRERAD SITUATIONSPLAN

LIBO 2019-08-23

ILLUSTRERAD SITUATIONSPLAN

SKALA 1:200/A3

HSB BRF SILVERSKATTEN | 51
SKATTSÖKARGRÄND GARAGENEDFART
ENTRÉBALKONGOVAN SOPKASSUN

LÄGENHETSÖVERSIKT

HUS A1

52 | HSB BRF SILVERSKATTEN
Plan 4 LGH nr: 17 4 Rok+ loft / 113,5 kvm (Loft 17 kvm) Balkong Plan 3 LGH nr: 16 3 Rok / 84,5 kvm Balkong LGH nr: 15 1 Rok / 28,0 kvm Balkong LGH nr: 14 1 Rok / 28,0 kvm Balkong LGH nr: 13 2 Rok / 64,5 kvm Balkong Plan 2 LGH nr: 12 3 Rok / 84,5 kvm Balkong LGH nr: 11 1 Rok / 28,0 kvm Balkong LGH nr: 10 1 Rok / 28,0 kvm Balkong LGH nr: 09 2 Rok / 64,5 kvm Balkong Plan 1 LGH nr: 08 3 Rok / 84,5 kvm Balkong LGH nr: 07 1 Rok / 28,0 kvm Balkong LGH nr: 06 1 Rok / 28,0 kvm Balkong LGH nr: 05 2 Rok / 64,5 kvm Balkong Plan 0 Entré LGH nr: 04 3 Rok / 84,5 kvm Uteplats LGH nr: 03 1 Rok / 28,0 kvm Uteplats LGH nr: 02 1 Rok / 28,0 kvm Uteplats LGH nr: 01 2 Rok / 64,5 kvm Uteplats Garageplan 1 ROK Ö VRIGA UTRYMMEN 3 ROK 4 ROK 2 ROK PARKERING BRF (3 pl) BRF-Silverskatten KV BORGMÄSTARINNAN ILLUSTRERAD SITUATIONSPLAN SKALA 1:200/A3 BOSTADSHUS HUS A2 BOSTADSHUS HUS A2 BOSTADSHUS HUS A1 BOSTADSHUS HUSB BOSTADSHUS HUSB STADSÄNGSGATAN SKATTSÖKARGRÄND GARAGENEDFART ENTRÉBALKONGOVAN UTEPLATS UTEPLATS MED KONSTVERK SOPKASSUN GRÖNT TAK GRÖNT TAK PORTIK TORGPLATS BUSSHÅLLPLATS GRÄSMATTA SANDLÅDA KONSTVERK SOM TRÄDSTÖD MILJÖRUM LOKAL ENTRÉBALKONG OVAN ENTRÉBALKONG OVAN CYKELPLATSER CYKELPLATSER N S Ö V A2
B A1

HUS A2

HUS B (VY FRÅN GÅRD)

HSB BRF SILVERSKATTEN | 53 Plan 4 LGH nr: 48 3 Rok+ loft / 117,5 kvm (Loft 24,5 kvm) Balkong LGH nr: 49 1 Rok+ loft / 52,5 kvm + Loft 12 kvm Balkong LGH nr: 45 3 Rok+ loft / 112,5 kvm (Loft 18,5 kvm) Balkong LGH nr: 46 1 Rok+ loft / 56,0 kvm (Loft 12 kvm) LGH nr: 47 4 Rok+ loft / 126,5 kvm (Loft 21,5 kvm) Balkong Plan 3 LGH nr: 42 3 Rok / 77,5 kvm Balkong LGH nr: 43 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 44 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 38 4 Rok / 101,5 kvm Balkong LGH nr: 39 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 40 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 41 3 Rok / 88,0 kvm Balkong Plan 2 LGH nr: 35 3 Rok / 77,5 kvm Balkong LGH nr: 36 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 37 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 31 4 Rok / 101,5 kvm Balkong LGH nr: 32 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 33 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 34 3 Rok / 88,0 kvm Balkong Plan 1 LGH nr: 28 3 Rok / 77,5 kvm Balkong LGH nr: 29 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 30 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 24 4 Rok / 101,5 kvm Balkong LGH nr: 25 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 26 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 27 3 Rok / 88,0 kvm Balkong Plan 0 Entré LGH nr: 22 3 Rok / 77,5 kvm Uteplats LGH nr: 23 2 Rok / 43,0 kvm Uteplats LGH nr: 18 4 Rok / 101,5 kvm Balkong LGH nr: 19 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 20 2 Rok / 49,0 kvm Uteplats LGH nr: 21 3 Rok / 88,0 kvm Uteplats Garageplan Portik
Plan 4 LGH nr: 76 3 Rok+ loft / 112,0 kvm (Loft 19 kvm) Balkong LGH nr: 77 1 Rok+ loft / 52,5 kvm (Loft 12,0 kvm) LGH nr: 75 3 Rok+ loft / 103,5 kvm (Loft 17,5 kvm) Balkong Plan 3 LGH nr: 72 3 Rok / 77,5 kvm Balkong LGH nr: 73 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 74 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 69 4 Rok / 101,5 kvm Balkong LGH nr: 70 2 Rok+ loft / 61,5 kvm (Loft 16 kvm) LGH nr: 71 3 Rok+ loft / 103,5 kvm (Loft 21 kvm) Balkong Plan 2 LGH nr: 66 3 Rok / 77,5 kvm Balkong LGH nr: 67 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 68 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 62 4 Rok / 101,5 kvm Balkong LGH nr: 63 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 64 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 65 3 Rok / 88,0 kvm Balkong Plan 1 LGH nr: 59 3 Rok / 77,5 kvm Balkong LGH nr: 60 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 61 2 Rok / 43,0 kvm Balkong LGH nr: 55 4 Rok / 101,5 kvm Balkong LGH nr: 56 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 57 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 58 3 Rok / 88,0 kvm Balkong Plan 0 Entré LGH nr: 53 3 Rok / 77,5 kvm Uteplats LGH nr: 54 2 Rok / 43,0 kvm Uteplats LGH nr: 50 2 Rok / 49,0 kvm Balkong LGH nr: 51 2 Rok / 49,0 kvm Uteplats + balkong LGH nr: 52 3 Rok / 88,0 kvm Uteplats Garageplan

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HUS

02 -plan 0

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

1 ca 28 kvm

IT-SKÅP/ELCENTRAL

VS FÖRDELARSKÅP

KLÄDKAMMARE

HANDDUKSSTÅNG

FÖRSTÄRKT VÄGG

FÖR VÄGGHÄNGD TV

INKLÄDNAD

BELÄGGNING PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR

SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL

HÖJD: CA 1,8M

HSB BRF SILVERSKATTEN ST KH G K/F KM DM Kök 7 m² Vardagsrum 9,5 m² Hall 4,5 m² Bad 5,5 m² EL-C Entré Uteplats ca 13 m² Planteringsyta HS M U Skärm Skärm BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
LÄGENHETSFÖRRÅD:
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR
KAPPHYLLA
HS SCHAKT
UGN UNDER HÄLL
U
I GLAS
VIKBAR DUSCHVÄGG
MICRO I VÄGGSKÅP
HÖGSKÅP
AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M
H
PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
rok
ca 1 kvm A N

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

HANDDUKSSTÅNG

HSB BRF SILVERSKATTEN K/F KM DM Entré Uteplats ca 12,5 m² Planteringsyta U M Skärm Skärm KH G ST Vardagsrum 9,5 m² Kök 7 m² Hall 4,5 m² Bad 5,5 m² EL-C HS BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08 LÄGENHETSFÖRRÅD:
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA
IT-SKÅP/ELCENTRAL
SCHAKT
VÄGGHÄNGD TV
KLÄDKAMMARE HS
FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS
AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD: CA 1,8M VS FÖRDELARSKÅP
INKLÄDNAD
BELÄGGNING
1 ca 28 kvm
rok
N
ca 1 kvm 03 -plan 0
HUS A

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HUS A HUS A

06

-plan 1

2

3

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN ST KH G K/F KM DM Kök 7 m² Vardagsrum 9,5 m² Hall 4,5 m² Bad 5,5 m² Balkong 3,5 m² EL-C Entré HS M U BH=300 Pinnräcke VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/EL-
HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
CENTRAL KLÄDKAMMARE
HANDDUKSSTÅNG
-plan
-plan
rok
HUS
1 ca 28 kvm ca 1 kvm N
10 14
A

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HUS A

07 11 15 rok

-plan 1 -plan 2 -plan 3

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

1 ca 28 kvm

N

HSB BRF SILVERSKATTEN K/F KM DM Balkong 3,5 m² Entré U M KH ST G EL-C HS BH=300 Hall 4,5 m² Vardagsrum 9,5 m² Kök 7 m² Pinnräcke Bad 5,5 m² VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
PLACERING
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
HANDDUKSSTÅNG
ca 1 kvm
HUS A HUS A

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

LÄGENHETSFÖRRÅD:

ca 1,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

LÄGENHETSFÖRRÅD:

HSB BRF SILVERSKATTEN

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

1:200

I BYGGNAD

FÖR KAPPHYLLA

CENTRAL

HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP

LOFT OVAN DENNA YTA

HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M

TAKHÖJD 1,9M

HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M

HANDDUKSSTÅNG VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS

FÖRSTÄRKT VÄGG

VÄGGHÄNGD TV

AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL.

MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08

HSB BRF SILVERSKATTEN Kök 5 m² 1200 mm HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
I BYGGNAD FÖRKLARINGAR L ST DM LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
PLACERING
KH EL-C KLK KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP 1 ca 56 kvm ca 1,5 kvm
46 -plan 4 rok HUS A N ed Tät sarg
mm SKATTSÖKARGRÄND 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
varav loft ca 12 kvm
BH: ca 1550
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP K KYL KH EL-C PLATS KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL H HÖGSKÅP PLATS BADKAR K/FKYL/FRYS GENERELL RUMSHÖJD VS FÖRDELARSKÅP HUS A SEKTION N SKALA
ca mm RÄTT TILL
TM TT KM INDUKTIONSHÄLL
TORKTUMLARE KOMBIMASKIN F K MICRO FRYS KYL KH
KLK
1:200
ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.
TVÄTTMASKIN
EL-C
PLATS
IT-SKÅP/EL-
KLÄDKAMMARE HS SCHAKT
FÖR
INKLÄDNAD
loft
ST G L G
G
10 m² Bad 5 m² Hall 6,5 m² Vardagsrum 21 m² Entré EL-C INKL BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm KM HS VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
H
SEKTION SKALA
U/M K/F DM
KH
Kök
FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
PLACERING
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL
DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH HÖJD PÅ SARGER: M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP ca 56 kvm
varav loft ca 12 kvm 46 -plan 4 HUS A N
VIKBAR

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HSB BRF SILVERSKATTEN

varav loft ca 12 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

LÄGENHETSFÖRRÅD:

PLACERING I

BYGGNAD

Öppetned

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

SKALA 1:200

MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.

FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08

HSB BRF SILVERSKATTEN KH Vardagsrum EL-C Entré INKL HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 34
SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
MÅTTANGIVELSER
FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
PLACERING I BYGGNAD
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
ca 1,5 kvm
1 ca 52,5 kvm
49 -plan 4 rok HUS A N DM GG L ST KH G KM Vardagsrum 19,5 m² Hall 5,5 m² Bad 5 m² Kök 9 m² EL-C Entré HS INKL INKL BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
BRÖSTHÖJD FÖNSTER:
(DÄR INGET
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH HÖJD SARGER: M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP 1 ca 52,5 kvm ca 1,5 kvm varav loft ca 12 kvm 49 -plan 4 rok HUS A N Stege 12 m² LoftLoft Tät sarg Öppetned BH: ca 1550 mm HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
600 mm
ANNAT ANGES)
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS GENERELL RUMSHÖJD PÅ LOFT: ca 2,3M VS FÖRDELARSKÅP 49 -plan 5 loft loft HUS A SEKTION N SKALA 1:200 Stege 12 m² LoftLoft Tät sarg
BH: ca 1550 mm HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
LÄGENHETSRITNINGAR
FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL
DUSCH-
GLAS
DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL.
TAKHÖJD
HÖJD
HÖGSKÅP
OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
VIKBAR
VÄGG I
LOFT OVAN
HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M
1,9M
PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H
PLATS FÖR BADKAR
N
SEKTION

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

77 -plan 5 loft

varav loft ca 12 kvm

Tät sarg

LÄGENHETSFÖRRÅD:

rok HUS

B

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

GENERELL RUMSHÖJD LOFT: ca 2,3M

LoftLoft

Stege 12 m²

LÄGENHETSFÖRRÅD:

BH: ca 1550 mm

PLACERING GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN

Vardagsrum 19,5 m² Hall 5,5 m² Entré EL-C KH HS

N

LOFT: ca 2,3M SEKTION SKALA 1:200 G GG L ST DM U/M K/F

FÖRKLARINGAR U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS

INKL INKL

I U/M UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP SCHAKT

Kök 9 m² Bad 5 m²

SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN

KM

SEKTION

SKALA 1:200

HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP

0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34

2

3

4

0 ENTRÉPLAN 1

LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL

BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm VS HUS AHUS B

5 LOFT N S

GARAGEPLAN

Ö V

HSB BRF SILVERSKATTEN Vardagsrum 19,5 m² KH HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
PLACERING
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
FÖRDELARSKÅP
ca 2,5 kvm
VS
1 ca 52,5 kvm
77 -plan 4 rok HUS B Stege 12 m² LoftLoft Öppetned Tät sarg 1550 mm AHUS B KARGRÄND SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH
HSB BRF SILVERSKATTEN
HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
FÖRDELARSKÅP
loft
VS
Öppetned
AHUS B RGRÄND SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
BYGGNAD
MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08 G L ST DM
HSB BRF SILVERSKATTEN
GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP 1
ca 2,5 kvm varav loft ca
BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)
ca 52,5 kvm
12 kvm 77
-plan 4

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HSB BRF SILVERSKATTEN

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

PÅ LOFT: ca 2,3M

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

SEKTION

SKALA 1:200

HUS B K

SKALA

H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR

LOFT OVAN DENNA YTA

VÄGGSKÅP

FRYS KYL KH

TVÄTTMASKIN

PLATS FÖR KAPPHYLLA

K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP

KLÄDKAMMARE

HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M

HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M

TORKTUMLARE KOMBIMASKIN

VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS

HS SCHAKT

FÖRSTÄRKT VÄGG

HANDDUKSSTÅNG UNDER

INKL.

INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M

1:200 UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.

HSB BRF SILVERSKATTEN G KM Vardagsrum Entrébalkong BH: ca 1200 mm VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
EL-C KLK IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP 2 ca 61,5 kvm ca 1,5 kvm varav loft ca 16 kvm 70 -plan 3 rok HUS B N ST G U/M K/F KM DM Vardagsrum Kök 9 m² Hall 4,5 m² Entré EL-C INKL BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm INKL KH HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
(DÄR INGET ANNAT ANGES)
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
(DÄR
ANGES) KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH HÖJD SARGER: M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP 2 ca 61,5 varav loft ca 16 70 -plan 3 rok HUS B N 16 m² LoftLoft ned Tät sarg Tät sarg Tät sarg BH: ca 1550 mm Tät sarg HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
INGET ANNAT
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH HÖJD SARGER: M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
VS
FÖRDELARSKÅP
loft
SEKTION N
GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL
70 -plan 4 loft F
FÖRKLARINGAR
KLK
OCH MICRO HÖGSKÅP
EL-C
IT-SKÅP/ELCENTRAL
FÖR VÄGGHÄNGD TV
TAKHÖJD 1,9M

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

2 ca 64,5 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN L G G ST L G G KH K/F DM U/M Sovrum 1 14 m² Hall 11,5 m² Bad 6,5 m² Kök 13,5 m² Vardagsrum 17,5 m² Entré EL-C Uteplats ca 10 m² HS Planteringsyta Skärm TM TT BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS BELÄGGNING PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD: CA 1,8M VS FÖRDELARSKÅP
ca 3 kvm 01 -plan 0 rok HUS A N

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN L G G ST L G G KH K/F DM U/M Sovrum 1 14 m² Hall 11,5 m² Bad 6,5 m² Kök 15 m² Vardagsrum 17,5 m² Balkong 5,5 m² EL-C Entré HS TM TT Pinnräcke VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
ca 2,5 kvm 05 09 13 -plan 1 -plan 2 -plan 3 rok HUS A HUS A HUS A N
2 ca 64,5 kvm

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

19 -plan 0

2 ca 49 kvm

ca 1,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

KLÄDKAMMARE

HANDDUKSSTÅNG

HSB BRF SILVERSKATTEN L G G G ST U/M K/F DM KH KM Sovrum 1 14 m² Bad 5,5 m² Vardagsrum 15,5 m² Kök 10 m² Hall 3,5 m² Balkong 5,5 m² Glasräcke Entré HS EL-C BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
LÄGENHETSFÖRRÅD:
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA
IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT
TV
FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS
AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS BELÄGGNING PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD:
1,8M
FÖRDELARSKÅP
INKLÄDNAD
CA
VS
N
rok HUS A

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

rok HUS A

20 -plan 0

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN G G G L KH KM Vardagsrum 15,5 m² Kök 11 m² Hall 2,5 m² Sovrum 1 14 m² EL-C Bad 5,5 m² Planteringsyta Entré HS ST K/F U/M DM G Entrébalkong ovan Skärm Skärm Uteplats ca 13 m² VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
KLÄDKAMMARE
HANDDUKSSTÅNG
UTEPLATS
SKÄRM MELLAN UTEPLATSER
LIGGANDE TRÄPANEL HÖJD:
VS FÖRDELARSKÅP
BELÄGGNING PÅ
BETONGPLATTOR
-
CA 1,8M
2 ca 49 kvm ca 1,5 kvm N

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

23 -plan 0

LÄGENHETSFÖRRÅD:

2 ca 43 kvm ca 1,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN DM U/M K/F ST G G G L KH KM Vardagsrum 11,5 m² Hall 2,5 m² Kök 10,5 m² Bad 5 m² Sovrum 1 12 m² EL-C Uteplats ca 10,5 m² Entré Planteringsyta INKL G Entrébalkong ovan Skärm Skärm HS VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I
FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
BYGGNAD
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS
AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD: CA 1,8M VS FÖRDELARSKÅP
KLÄDKAMMARE
HANDDUKSSTÅNG
INKLÄDNAD
BELÄGGNING
rok
N
HUS A

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

LÄGENHETSFÖRRÅD:

2 ca 49 kvm ca 1,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN L G G G ST U/M KH K/F DM KM Sovrum 1 14 m² Bad 5,5 m² Vardagsrum 15,5 m² Kök 10 m² Hall 3,5 m² Balkong 3,5 m² Glasräcke EL-C Entré HS BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
25
39
rok
A HUS A HUS A N
KLÄDKAMMARE
32
-plan 1 -plan 2 -plan 3
HUS

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

-plan 1 -plan 2 -plan 3

2 ca 49 kvm

rok HUS A HUS A

LÄGENHETSFÖRRÅD:

ca

kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

HSB BRF SILVERSKATTEN G G G L KH KM Vardagsrum 15,5 m² Kök 11 m² Hall 2,5 m² Sovrum 1 14 m² Balkong 3,5 m² Glasräcke EL-C Entré HS Bad 5,5 m² G ST U/M K/F DM Ljusschakt Entrébalkong BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
HUS
BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES) N
1,5
26 33 40
A

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

2 ca 43 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN U/M ST G G G L KH K/F DM KM Vardagsrum 11,5 m² Hall 2,5 m² Kök 10,5 m² Bad 5 m² Sovrum 1 12 m² Balkong 3,5 m² EL-C Entré Pinnräcke INKL HS G Ljusschakt Entrébalkong VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
HUS A HUS
N
ca 1,5 kvm 29 36 43 -plan 1 -plan 2 -plan 3 rok HUS A
A

HSB BRF SILVERSKATTEN

2 ca 43 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

LÄGENHETSRITNING PLACERING

HSB BRF SILVERSKATTEN G G G L ST K/F U/M DM KH KM Vardagsrum 11,5 m² Kök 10,5 m² Hall 2,5 m² Bad 5 m² Sovrum 1 12 m² Balkong 3,5 m² Entré EL-C HS Pinnräcke INKL G Ljusschakt Entrébalkong VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
ca 1,5 kvm 30 37 44
rok
A HUS A HUS A N
-plan 1 -plan 2 -plan 3
HUS

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

2 ca 49 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN U/M K/F ST L G G G KH DM KM Sovrum 1 14 m² Vardagsrum 15,5 m² Hall 3,5 m² Kök 10 m² Balkong 5 m² Entré EL-C HS Bad 5,5 m² Pinnräcke BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
ca 1,5 kvm 50 -plan 0
HUS B N
rok

HSB BRF SILVERSKATTEN

51 -plan 0

LÄGENHETSFÖRRÅD:

ca 1,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

2 ca 49 kvm

HANDDUKSSTÅNG

HSB BRF SILVERSKATTEN G L G G KH KM Sovrum 1 14 m² Vardagsrum 15,5 m² Kök 11 m² Hall 2,5 m² Balkong 5 m² Uteplats ca 5,5 m² Planteringsyta Entré EL-C HS Bad 5,5 m² Pinnräcke G ST K/F U/M DM Entrébalkong ovan Skärm BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
LÄGENHETSRITNING
FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
PLACERING I BYGGNAD
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
KLÄDKAMMARE
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS
AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS BELÄGGNING PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD:
1,8M VS FÖRDELARSKÅP
INKLÄDNAD
CA
rok HUS
N
B

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

LÄGENHETSFÖRRÅD:

2 ca 43 kvm ca 2,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN ST K/F U/M GGG L KH DM KM Kök 10,5 m² Vardagsrum 11,5 m² Sovrum 1 12 m² Hall 2,5 m² Uteplats ca 14 m² Planteringsyta Entré EL-C Bad 5 m² INKL G Entrébalkong ovan Skärm HS VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
PÅ UTEPLATS
BETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD:
1,8M VS FÖRDELARSKÅP
KLÄDKAMMARE
BELÄGGNING
-
CA
rok HUS B N
54 -plan 0

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HUS

B

-plan 1 -plan 2

ca 1,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN U/M ST L G G G KH K/F KM DM Sovrum 1 14 m² Vardagsrum 15,5 m² Hall 3,5 m² Kök 10 m² Balkong 3,5 m² Entré EL-C HS Bad 5,5 m² Pinnräcke BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
LÄGENHETSFÖRRÅD:
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA
HS SCHAKT
VÄGG
VÄGGHÄNGD TV
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP 2
49 kvm
IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE
FÖRSTÄRKT
FÖR
HANDDUKSSTÅNG
ca
56 63 rok
N
HUS B

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN G L G G KH KM Sovrum 1 14 m² Vardagsrum 15,5 m² Kök 11 m² Hall 2,5 m² Balkong 3,5 m² Entré EL-C Bad 5,5 m² HS Pinnräcke G ST U/M K/F Ljusschakt Entrébalkong DM BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
KLÄDKAMMARE
rok HUS B HUS B N
2 ca 49 kvm ca 1,5 kvm 57 64 -plan 1 -plan 2

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

-plan 1 -plan 2 -plan 3

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN ST U/M GGG L KH K/F KM Kök 10,5 m² Vardagsrum 11,5 m² Sovrum 1 12 m² Hall 2,5 m² Balkong 3,5 m² Glasräcke Entré EL-C Bad 5 m² INKL G DM Ljusschakt Entrébalkong BH=300 HS VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
B N
2 ca 43 kvm ca 1,5 kvm 60 67 73
rok HUS B HUS B HUS

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

2 ca 43 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN DM U/M K/F ST GGG L KH KM Vardagsrum 11,5 m² Sovrum 1 12 m² Kök 10,5 m² Hall 2,5 m² Bad 5 m² Balkong 3,5 m² Glasräcke Entré EL-C INKL G Ljusschakt Entrébalkong BH=300 HS VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
ca
kvm
68
rok HUS B HUS B N
1,5
61
-plan 1 -plan 2

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN DM U/M K/F ST GGG L KH KM Vardagsrum 11,5 m² Sovrum 1 12 m² Kök 10,5 m² Hall 2,5 m² Bad 5 m² Balkong 3,5 m² Glasräcke Entré EL-C INKL G Ljusschakt Entrébalkong BH=300 HS VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
2 kvm
2rok
N
ca 43 kvm ca
74 -plan 3
HUS B

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

3 ca 84,5 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

KLÄDKAMMARE

BELÄGGNING

HSB BRF SILVERSKATTEN ST U/M K F DM G G G G L G GG KH TM TT Sovrum 2 15 m² Sovrum 1 7 m² Hall 14,5 m² Vardagsrum 27,5 m² Kök 12,5 m² Bad 6,5 m² EL-C Uteplats ca 14 m² Planteringsyta Entré HS Skärm BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
HANDDUKSSTÅNG
PÅ UTEPLATS
SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD:
1,8M VS FÖRDELARSKÅP
BETONGPLATTOR
CA
ca
kvm 04 -plan 0 rok
A N
3
HUS

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

3 ca 84,5 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN ST U/M G G G G L G GG KH F K DM TM TT Sovrum 2 15 m² Sovrum 1 7 m² Hall 14,5 m² Vardagsrum 27,5 m² Kök 12,5 m² Bad 6,5 m² Balkong 5,5 m² EL-C Entré HS Pinnräcke VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
ca 3 kvm 08 16 -plan 1 -plan 3 rok HUS A HUS A N

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

ca

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN ST U/M G G G G L G GG KH F K DM TM TT Sovrum 2 15 m² Sovrum 1 7 m² Hall 14,5 m² Vardagsrum 27,5 m² Kök 12,5 m² Bad 6,5 m² Balkong 5,5 m² EL-C Entré HS Pinnräcke VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
3 kvm 12 -plan 2
HUS A N
3
84,5 kvm ca
rok

HSB BRF SILVERSKATTEN

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

3 ca 77,5 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

LÄGENHETSFÖRRÅD:

ca 2 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

GENERELL 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

Not: Bostaden är dimensionerad för 2 personer enligt Svensk standard (SIS) avseende förvaring och tillgänglighet

PLACERING I BYGGNAD

HANDDUKSSTÅNG

FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV

HSB BRF SILVERSKATTEN K F U/M DM L G G G G ST KH TT TM Vardagsrum 22 m² Kök 18,5 m² Sovrum 2 14,5 m² Hall 12 m² Sovrum 1 7 m² EL-C Planteringsyta Entré Bad 7 m² WC/D 2,5 m² HS INKL INKL Uteplats ca 14,5 m² Entrébalkong ovan G Skärm G BH=1000 BH=1000 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS BELÄGGNING PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD: CA 1,8M VS FÖRDELARSKÅP
88 kvm ca 4,5 kvm 21 -plan 0 rok HUS A N H K F U/M DM L G G G G ST G G KH G TT TM Kök 13,5 m² Vardagsrum 22 m² Hall 12 m² Sovrum 2 5,5 m² Sovrum 1 15,5 m² Planteringsyta Uteplats ca 15 m² Entré EL-C HS Bad 6,5 m² INKL Entrébalkong ovan Skärm HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND S T ADSÄ N GS G A T AN SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 5 MÅTTANGIVELSER INKLÄDNADER FÖR UNGEFÄRLIGA. RÄTT FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I ANGER INTE LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. 2019-10-08
ca
G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TT KM INDUKTIONSHÄLL KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH I FRYS
PLACERING I BYGGNAD
KLK PLATS
KAPPHYLLA
BRÖSTHÖJD 600 mm (DÄR INGET
FÖR
IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE
HS SCHAKT
U UGN UNDER HÄLL DUSCHVÄGG GLAS
INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO VÄGGSKÅP H PLATS FÖR BADKAR
UTEPLATS
INKLÄDNAD AV
MELLAN LIGGANDE HÖJD: CA
53 -plan
B N
rok

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

22 -plan 0

LÄGENHETSFÖRRÅD:

ca 3 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

3 ca 77,5 kvm

Not: Bostaden är dimensionerad för 2 personer enligt Svensk standard (SIS) avseende förvaring och tillgänglighet

HSB BRF SILVERSKATTEN L G G F K H STG G G KH DM U/M G G Sovrum 2 5,5 m² Hall 12 m² Sovrum 1 15,5 m² Kök 13,5 m² Vardagsrum 22 m² EL-C Planteringsyta Entré Bad 6,5 m² Uteplats ca 16,5 m² HS INKL Entrébalkong ovan Skärm TT TM VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
PÅ UTEPLATS
SKÄRM MELLAN UTEPLATSER
LIGGANDE TRÄPANEL HÖJD:
VS FÖRDELARSKÅP
HANDDUKSSTÅNG
BELÄGGNING
BETONGPLATTOR
-
CA 1,8M
A N
rok HUS

HSB BRF SILVERSKATTEN

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

Not: Bostaden är dimensionerad för 2 personer enligt Svensk standard (SIS) avseende förvaring och tillgänglighet

PLACERING I BYGGNAD

HSB BRF SILVERSKATTEN U/M L G G G G ST F K DM TT TM KH Vardagsrum 22 m² Kök 18,5 m² Sovrum 2 14,5 m² Hall 12 m² Sovrum 1 7 m² Balkong 5,5 m² Glasräcke EL-C Entré HS Bad 7 m² WC/D 2,5 m² INKL INKL G Ljusschakt Entrébalkong BH=300 G VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
88 kvm ca
27
rok HUS A HUS A N H K F U/M DM L G G G G ST G G KH G TT TM Kök 13,5 m² Vardagsrum 22 m² Hall 12 m² Sovrum 2 5,5 m² Sovrum 1 15,5 m² Planteringsyta Uteplats ca 15 m² Entré EL-C HS Bad 6,5 m² INKL Entrébalkong ovan Skärm HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND S T ADSÄ N GS G A T AN SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 5 MÅTTANGIVELSER INKLÄDNADER FÖR UNGEFÄRLIGA. RÄTT FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I ANGER INTE LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. 2019-10-08 LÄGENHETSFÖRRÅD:
ca
4 kvm
34 -plan 1 -plan 2
PLACERING I BYGGNAD G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TT KM INDUKTIONSHÄLL KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH I FRYS GENERELL 2500 mm BRÖSTHÖJD 600 mm (DÄR INGET KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL DUSCHVÄGG GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO VÄGGSKÅP H PLATS FÖR BADKAR BELÄGGNING PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD: CA 1,8M
kvm ca kvm 53 -plan
B N
3 ca 77,5
rok

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

LÄGENHETSFÖRRÅD:

3 ca 77,5 kvm ca 2,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

Not: Bostaden är dimensionerad för 2 personer enligt Svensk standard (SIS) avseende förvaring och tillgänglighet

HSB BRF SILVERSKATTEN L G G H STG G G KH U/M K F DM GG Sovrum 2 5,5 m² Hall 12 m² Sovrum 1 15,5 m² Kök 13,5 m² Vardagsrum 22 m² Balkong 3,5 m² EL-C Entré Bad 6,5 m² Pinnräcke INKL Entrébalkong Ljusschakt BH=300 TT TM HS VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
HANDDUKSSTÅNG
28
rok
35 42 -plan 1 -plan 2 -plan 3
HUS
N
HUS A HUS A
A

HSB BRF SILVERSKATTEN

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

3 ca 77,5 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

Not: Bostaden är dimensionerad för 2 personer enligt Svensk standard (SIS) avseende förvaring och tillgänglighet

PLACERING I BYGGNAD

HSB BRF SILVERSKATTEN TM TT G KH Balkong 5,5 m² ST G G G G L DM F K U/M Bad 7 m² WC/D 2,5 m² Sovrum 1 7 m² Hall 12 m² Vardagsrum 22 m² Sovrum 2 14,5 m² Kök 18,5 m² Glasräcke INKL INKL Entré Ljusschakt Entrébalkong EL-C HS BH=300 G VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP ca 88 kvm ca 4 kvm 41 plan 3 rok HUS A N H K F U/M DM L G G G G ST G G KH G TT TM Kök 13,5 m² Vardagsrum 22 m² Hall 12 m² Sovrum 2 5,5 m² Sovrum 1 15,5 m² Planteringsyta Uteplats ca 15 m² Entré EL-C HS Bad 6,5 m² INKL Entrébalkong ovan Skärm HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND S T ADSÄ N GS G A T AN SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 5 MÅTTANGIVELSER INKLÄDNADER FÖR UNGEFÄRLIGA. RÄTT FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I ANGER INTE LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. 2019-10-08 LÄGENHETSFÖRRÅD:
PLACERING I BYGGNAD G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TT KM INDUKTIONSHÄLL KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH I FRYS GENERELL
BRÖSTHÖJD
KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL DUSCHVÄGG GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO VÄGGSKÅP H PLATS FÖR BADKAR BELÄGGNING PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD: CA 1,8M
2500 mm
600 mm (DÄR INGET
53 -plan 0
B N
ca kvm
rok

BRF SILVERSKATTEN

LGH

HSB BRF SILVERSKATTEN

45 -plan 5 loft

LÄGENHETSRITNING

GENERELL RUMSHÖJD

varav loft ca 18,5 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

3 ca 112,5 kvm ca 3 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

Öppetned

SEKTION

SKALA 1:200

H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR

M MICRO I VÄGGSKÅP

LOFT OVAN DENNA YTA

SEKTION

SKALA 1:200

HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS

LOFT: ca 2,3M VS FÖRDELARSKÅP

LOFT OVAN DENNA YTA

HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M

TAKHÖJD 1,9M

HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M

INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL.

DUSCHVÄGG I GLAS

TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M

HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M

KYL

FRYS

SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.

KH EL-C KLK

PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL

K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP

KLÄDKAMMARE HS HANDDUKSSTÅNG

HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M

TAKHÖJD 1,9M

HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M

HSB BRF SILVERSKATTEN KH G STG F K DM G G G TM TT Sovrum 2 13 m² WC/D 3,5 m² KLK 2 m² Hall 11,5 m² Kök 11,5 m² Vardagsrum 31 m² Sovrum 1 15 m² Glasräcke Balkong 5,5 m² Entré EL-C HS Bad 5,5 m² INKL INKL U/M VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG
LGH
M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP
K/FKYL/FRYS
PLATS FÖR BADKAR
VS FÖRDELARSKÅP
45 -plan 4
HUS A 18,5 m²
rok
LoftLoft
Tät sarg Tät sarg HUS AHUS B TTSÖ SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 N S Ö V SKALA 1:100 (A4) 12 5 m
KVADRATMETER
LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA
TENGBOM.
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR
Tät sarg Tät sarg
MÅTTANGIVELSER
I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN.
AV
DATUM 2019-10-08 HSB
loft
N
TM TVÄTTMASKIN F K
loft

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

ca 116,5 kvm

varav loft ca 23,5 kvm

HSB BRF SILVERSKATTEN LÄGENHETSRITNING

RUMSHÖJD: 2500 mm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

FÖNSTER: 600 mm ANNAT ANGES)

GENERELL

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

-plan 5 loft

GENERELL RUMSHÖJD PÅ LOFT: ca 2,3M

SEKTION

SKALA 1:200

H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR

K/FKYL/FRYS

K

KYL

FRYS

UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP

U UGN UNDER HÄLL

M MICRO I VÄGGSKÅP

VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS

MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.

OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08

MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER

LOFT OVAN DENNA YTA

PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL

VS FÖRDELARSKÅP

KH EL-C KLK

HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M

HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M

HANDDUKSSTÅNG

FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV

INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL.

KLÄDKAMMARE HS SCHAKT

PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR

HSB BRF SILVERSKATTEN Sovrum 2 10 m² Sovrum 1 14,5 m² Pinnräcke BH: ca 1200 mm BH=1150 HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V SKALA 1:100 (A4) 5 m
UNGEFÄRLIGA.
OBS!
INTE
LÄGENHETSRITNINGAR
TENGBOM.
2019-10-08
ÄR
RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.
KVADRATMETER I RUMMEN ANGER
HELA BOSTADSYTAN.
FRAMTAGNA AV
DATUM
PLACERING I
FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
BYGGNAD
RUMSHÖJD:
2500 mm
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
48 -plan 4 rok HUS A ST G KH G G G G L F K U/M DM TT TM Sovrum 2 10 m² WC/Tvätt 3,5 m² Bad 5 m² Hall 10 m² Hall 10 m² Kök 10 m² Vardagsrum 25,5 m² Sovrum 1 14,5 m² EL-C Entré HS INKL BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm INKL BH=1150 VS SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 1:100 (A4) 12 5 m 34 SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08 LÄGENHETSFÖRRÅD:
LÄGENHETSRITNING BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
3 ca 116,5 kvm varav loft ca 23,5 kvm
BRF SILVERSKATTEN
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT
DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M
M MICRO I VÄGGSKÅP H
K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
ca 3 kvm
KLÄDKAMMARE
OVAN
HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M
HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR
3
-plan 4 rok 23,5
LoftLoft
sarg Öpp e t ned BH:
mm Tät sarg Tät sarg HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA
12 5
Tät
ca 1650
1:100 (A4)
m 34
G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN INDUKTIONSHÄLL U/M UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP U UGN UNDER HÄLL M MICRO I VÄGGSKÅP
N 23,5
e t ned
Tät
HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
m² LoftLoft Tät sarg Öpp
BH: ca 1650 mm
sarg Tät sarg
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F
PÅ LOFT: ca 2,3M
N

HSB BRF SILVERSKATTEN

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

LÄGENHETSFÖRRÅD:

ca 2 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

PLACERING

Uteplats ca

Vardagsrum

3 ca 77,5 kvm

rok

Not: Bostaden är dimensionerad för 2 personer enligt Svensk standard (SIS) avseende förvaring och tillgänglighet

HSB BRF SILVERSKATTEN ST G G G G L G KH K F U/M DM TM TT Kök 18,5 m² Sovrum 2 14,5 m² Bad 7 m² Sovrum 1 7 m² Hall 11,5 m² Vardagsrum 22 m² Uteplats ca 16,5 m² Entré Planteringsyta EL-C HS WC/D 2,5 m² INKL INKL Entrébalkong ovan G Skärm BH=1000 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS BELÄGGNING PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD: CA 1,8M VS FÖRDELARSKÅP
4 kvm 52 -plan 0 rok HUS B N H K F U/M DM L G G G G ST G G KH G TT TM Kök 13,5 m²
ca 87,5 kvm ca
22 m² Hall 12 m² Sovrum 2 5,5 m² Sovrum 1 15,5 m²
Planteringsyta
15 m²
EL-C HS Bad 6,5 m² INKL Entrébalkong ovan Skärm HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND S T ADSÄ N GS G T AN SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA (A4) MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER UNGEFÄRLIGA. RÄTT ÄNDRINGAR OBS! I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR AV TENGBOM. 2019-10-08
Entré
PLACERING BYGGNAD G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F UGN OCH I HÖGSKÅP FRYS KYL GENERELL 2500 mm BRÖSTHÖJD 600 mm (DÄR INGET ANNAT KLK PLATS KAPPHYLLA
KLÄDKAMMARE HS SCHAKT
VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
U UGN HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BELÄGGNING PÅ UTEPLATS
SKÄRM UTEPLATSER
LIGGANDE HÖJD:
IT-SKÅP/ELCENTRAL
FÖRSTÄRKT
HANDDUKSSTÅNG
BETONGPLATTOR
-
CA
53 -plan
HUS

HSB BRF SILVERSKATTEN

53 -plan 0

LÄGENHETSFÖRRÅD:

ca 2 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

3 ca 77,5 kvm

Not: Bostaden är dimensionerad för 2 personer enligt Svensk standard (SIS) avseende förvaring och tillgänglighet

HANDDUKSSTÅNG

HSB BRF SILVERSKATTEN H K F U/M DM L G G G G ST G G KH G Kök 13,5 m² Vardagsrum 22 m² Hall 12 m² Sovrum 2 5,5 m² Sovrum 1 15,5 m² Planteringsyta Uteplats ca 15 m² Entré EL-C Bad 6,5 m² INKL Entrébalkong ovan Skärm BH=1000 TM TT HS VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
LÄGENHETSRITNING PLACERING
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
KLÄDKAMMARE
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS
AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
PÅ UTEPLATS
SKÄRM MELLAN UTEPLATSER
LIGGANDE TRÄPANEL HÖJD:
VS FÖRDELARSKÅP
INKLÄDNAD
BELÄGGNING
BETONGPLATTOR
-
CA 1,8M
N
rok HUS B

HSB BRF SILVERSKATTEN

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

3 ca 77,5 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

Not: Bostaden är dimensionerad för 2 personer enligt Svensk standard (SIS) avseende förvaring och tillgänglighet

HSB BRF SILVERSKATTEN ST G G G G L G KH U/M F K DM TT TM Kök 18,5 m² Sovrum 2 14,5 m² Bad 7 m² Sovrum 1 7 m² Hall 11,5 m² Vardagsrum 22 m² Balkong 5,5 m² Entré EL-C WC/D 2,5 m² HS Pinnräcke INKL INKL Ljusschakt Entrébalkong G BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
PLACERING I
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
kvm 58 65 -plan 1 -plan 2 rok HUS B HUS B N H K F U/M DM L G G G G ST G G KH G TT TM Kök 13,5 m² Vardagsrum 22 m² Hall 12 m² Sovrum 2 5,5 m² Sovrum 1 15,5 m² Planteringsyta Uteplats ca 15 m² Entré EL-C HS Bad 6,5 m² INKL Entrébalkong ovan Skärm HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND S T ADSÄ N GS G T AN SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA (A4) MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER UNGEFÄRLIGA. RÄTT ÄNDRINGAR OBS! I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR AV TENGBOM. 2019-10-08
PLACERING BYGGNAD G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F UGN OCH I HÖGSKÅP FRYS KYL
BRÖSTHÖJD
KLK PLATS KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
U UGN HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BELÄGGNING PÅ UTEPLATSBETONGPLATTOR SKÄRM MELLAN UTEPLATSERLIGGANDE TRÄPANEL HÖJD: CA 1,8M
ca 87,5 kvm ca 4
GENERELL 2500 mm
600 mm (DÄR INGET ANNAT
HANDDUKSSTÅNG
ca
kvm 53 -plan
HUS
2
rok

HSB BRF SILVERSKATTEN

HUS B

HUS B

66 72

-plan 1 -plan 2 -plan 3

LÄGENHETSFÖRRÅD:

ca 2,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

LÄGENHETSRITNING PLACERING

3 ca 77,5 kvm

Not: Bostaden är dimensionerad för 2 personer enligt Svensk standard (SIS) avseende förvaring och tillgänglighet

HSB BRF SILVERSKATTEN H U/M L G GG G ST G G KH G K F DM Kök 13,5 m² Vardagsrum 22 m² Hall 12 m² Sovrum 2 5,5 m² Sovrum 1 15,5 m² Balkong 5,5 m² Glasräcke Entré EL-C Bad 6,5 m² INKL Ljusschakt Entrébalkong BH=300 HS TM TT VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV
U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
HANDDUKSSTÅNG
59
rok
HUS B
N

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

GENERELL RUMSHÖJD LOFT: ca 2,3M

3 ca 103,5 kvm

rok

KYL

FRYS

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

loft

LÄGENHETSFÖRRÅD:

KOMBIMASKIN

VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS

N

varav loft ca 21 kvm

ca 2,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

LOFT OVAN DENNA YTA

21 m² ATTSÖKARGRÄND SILVERGATAN

KH EL-C KLK

PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT

HANDDUKSSTÅNG

FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV

HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M

TAKHÖJD 1,9M HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M

INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL.

0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34

Tät 0 ENTRÉPLAN 1

LoftLoft GARAGEPLAN

LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD

2

Ö V

3 4 LOFT N S

INSTALLATIONER

71 -plan 3 HUS B N Not:

HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP 6 Hall 14 m² Kök 11 m²

SEKTION FRD 4,5 m² Balkong 5,5 m²

G ST U/M DM G G K/F

SEKTION

SKALA 1:200 Entré EL-C HS Pinnräcke

SKATTSÖKARGRÄND S T ADSÄ N GS G A T AN SILVERGATAN

UNGEFÄRLIGA.

SKALA 1:200

H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR

K/FKYL/FRYS

Not: Bostaden är dimensionerad för 2 personer enligt Svensk standard (SIS) avseende förvaring och tillgänglighet

H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR

K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP

Bostaden är dimensionerad Svensk standard (SIS)

avseende BH: ca 1200 mm

TAKHÖJD CA 4,2-5,2M

2

LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M

Dörr 8x13M INKL HUS AHUS B

3 4 LOFT N S

0 ENTRÉPLAN 1

VS FÖRDELARSKÅP

GARAGEPLAN

Ö V

FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL

TAKHÖJD 1,9M

HÖJD PÅ TÄTA

0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08

KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT FÖR VÄGGHÄNGD HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS

SARGER: CA 1M

HSB BRF SILVERSKATTEN G G ST U/M G G K/F TT TM Vardagsrum 20 m² Sovrum 1 16,5 m² Bad 6 m² Sovrum 2 6 m² Hall 14 m² Kök 11 m² Balkong 5,5 m² Entré EL-C HS BR2 INKL Ljusschakt Entrébalkong L INKL INKL KH VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 LOFT N S Ö V MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG
MICRO I VÄGGSKÅP
M
Tät sarg Tät sarg
BH: ca 1200 mm sarg Tät sarg Öppetned HUS AHUS B
KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER
FÖR
ÄR
RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.
HSB BRF SILVERSKATTEN
LGH
HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M
M MICRO I VÄGGSKÅP
ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.
TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE
KH Vardagsrum 20 m² Sovrum 1 16,5 m² INKL
Sovrum Plats för hyllor L
BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm
3 ca 103,5
varav loft ca 21

F

HSB BRF SILVERSKATTEN

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HSB BRF SILVERSKATTEN

HUS B

75 -plan 5 loft

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

GENERELL RUMSHÖJD

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

PÅ LOFT: ca 2,3M

PLACERING I BYGGNAD

K FRYS

TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE

KOMBIMASKIN

DUSCH-

ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.

PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL

HANDDUKSSTÅNG

AV

rok

3 ca 103,5 kvm

3 kvm

SEKTION

SKALA 1:200

H HÖGSKÅP

K/FKYL/FRYS

PLATS FÖR BADKAR

VS FÖRDELARSKÅP

FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL

KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH HÖJD PÅ SARGER: M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP

HSB BRF SILVERSKATTEN GG Sovrum 1 7 m² 1200 mm HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 12 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
PLACERING I BYGGNAD
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP 3 ca 103,5 kvm ca 3 kvm varav loft ca 17,5 kvm 75 -plan 4 rok HUS B 17,5 m² LoftLoft
Tät sarg Tät sarg sarg HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN.
Öppetned
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP
loft
N
TT
TM
KM
KLK
KYL KH EL-C
VIKBAR
VÄGG I GLAS
INKLÄDNAD
INSTALLATIONER
INKL.
KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP loft SEKTION SKALA 1:200 L ST G G G KH GG U/M K F DM TM TT Sovrum 2 22,5 m² Kök 19,5 m² Vardagsrum 18,5 m² Sovrum 1 7 m² Hall 11,5 m² Bad 5,5 m² Balkong 5,5 m² Glasräcke Entré EL-C HS INKL BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm INKL VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
VÄGGHÄNGD TV
LOFT OVAN DENNA YTA
I TAK UK CA 2,3M
HÖG
LÄGENHETSFÖRRÅD:
LÄGENHETSRITNING
GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm
BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)
ca HUS B N
varav loft ca 17,5 kvm 75 -plan 4

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

GENERELL RUMSHÖJD LOFT: ca 2,3M

SEKTION

SKALA 1:200

HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR

KYL

FRYS

TVÄTTMASKIN

TORKTUMLARE

KOMBIMASKIN

VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS

ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.

Öppet ned Tät sarg

KH EL-C KLK

3 ca 112 kvm ca

LOFT OVAN DENNA YTA

varav loft ca 19 kvm

PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL

K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP

HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M

TAKHÖJD 1,9M

HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M

SEKTION

SKALA 1:200

KLÄDKAMMARE HS SCHAKT

HANDDUKSSTÅNG

FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV

INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL.

H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR

K/FKYL/FRYS

VS FÖRDELARSKÅP

SARGER: CA 1M

F K H U/M DM G G ST G G G L TM TT Hall 21 m² Sovrum 2 10,5 m² Bad 5 m² Sovrum 1 14,5 m² Kök 10 m² Vardagsrum 25 m² WC/Tvätt 3,5 m² Balkong 5,5 m² Glasräcke KH EL-C HS INKL INKL BH: ca 1200 mm INKL BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
kvm kvm rok
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
kvm
3
76 -plan 4
HUS B
Tät
1550 mm AHUS B ÖKARGRÄND SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
rok
19
LoftLoft
Tät sarg
sarg
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA
M MICRO I VÄGGSKÅP
76 -plan 5 loft
loft
N

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

4 ca 113,5 kvm

varav loft ca 17 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

ca 7,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR

HSB BRF SILVERSKATTEN U/M L F K DM ST G G KH TM TT Sovrum 1 12,5 m² Hall 7 m² Bad 6,5 m² Kök 13,5 m² Vardagsrum 25 m² KLK 6 m² Sovrum 2 10 m² Sovrum 3 10 m² Balkong 5,5 m² EL-C Entré HS Pinnräcke INKL INKL INKL INKL INKL BH:ca 1200 mm BH:ca 1200 mm BH:ca 1200 mm BH:ca 1200 mm Plats för hyllor WC/D 2,5 m² Plats för hyllor VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
INGET ANNAT ANGES)
17 -plan 4
HUS A N
rok

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HSB BRF SILVERSKATTEN

HSB BRF SILVERSKATTEN

17 -plan 4

17 -plan 5 loft

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

Öppetned

17 m²

varav

loft ca 17 kvm

4 ca 113,5 kvm ca 7,5 kvm

Öppetned

H HÖGSKÅP

U/M L Vardagsrum 5,5 m² Balkong 5,5 m² Entré 1200 mm HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND S T ADSÄ N GS G A T AN SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP
PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
rok
N
HUS A
HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
LoftLoft Tät sarg Tät sarg Öppetned Öppetned
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS GENERELL RUMSHÖJD PÅ LOFT: ca 2,3M VS FÖRDELARSKÅP
loft
N
-VARDAGSRUM
m² LoftLoft Tät
Tät
LÄGENHETSRITNING
HUS A
SEKTION
17
sarg
sarg
BH: ca 1450 mm Kattvind HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES.
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS GENERELL RUMSHÖJD PÅ LOFT: ca 2,3M VS FÖRDELARSKÅP 17 -plan 5 loft loft HUS A SEKTION -KÖK N SKALA 1:200
-VARDAGSRUM SKALA 1:200
SEKTION

HSB BRF SILVERSKATTEN

HUS A

18 -plan 0

LÄGENHETSFÖRRÅD:

4 ca 101,5 kvm ca 4,5 kvm

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

LÄGENHETSRITNING PLACERING

KLÄDKAMMARE

HANDDUKSSTÅNG

HSB BRF SILVERSKATTEN L G G G G G G G ST K F U/M DM G TT TM Sovrum 3 15 m² Bad 5 m² WC/D 2,5 m² Hall 4 m² Hall 13,5 m² Sovrum 2 7 m² Kök 20,5 m² Vardagsrum 18,5 m² Sovrum 1 11 m² Balkong 3,5 m² Glasräcke EL-C Entré HS INKL G KH VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA
IT-SKÅP/ELCENTRAL
HS SCHAKT
VÄGG FÖR
TV
FÖRSTÄRKT
VÄGGHÄNGD
U UGN UNDER HÄLL
DUSCHVÄGG I GLAS
INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
PÅ UTEPLATS
SKÄRM
UTEPLATSER
LIGGANDE
HÖJD:
VS FÖRDELARSKÅP
VIKBAR
INKLÄDNAD AV
BELÄGGNING
BETONGPLATTOR
MELLAN
-
TRÄPANEL
CA 1,8M
rok
N

HSB BRF SILVERSKATTEN

4 ca 101,5 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

L G G G G G G G ST U/M G DM K F TT TM Sovrum 3 15 m² Bad 5 m² WC/D 2,5 m² Hall 4 m² Hall 13,5 m² Sovrum 2 7 m² Kök 20,5 m² Vardagsrum 18,5 m² Sovrum 1 11 m² Balkong 5,5 m² Glasräcke EL-C Entré HS INKL G KH VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
ca 4 kvm 24 31 38 -plan 1 -plan 2 -plan 3
A HUS A HUS A N
rok HUS

HSB BRF SILVERSKATTEN

4 ca 126,5 kvm

varav loft ca 21,5 kvm

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR

LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD

INGET ANNAT ANGES)

HSB BRF SILVERSKATTEN K F DM TM U/M ST G G G KH Sovrum 3 9 m² Kök 13 m² Vardagsrum 26 m² Sovrum 2 9 m² Sovrum 1 14 m² KLK 4 m² Bad 6,5 m² Hall 17,5 m² WC/D 3 m² Balkong 5,5 m² Entré EL-C HS Pinnräcke INKL INKL BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm BH: ca 1200 mm Plats för hyllor TT BH=300 VS HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
kvm
ca 4,5
N
47 -plan 4 rok HUS A

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm

(DÄR INGET ANNAT ANGES)

SEKTION

SKALA 1:200

PLACERING I BYGGNAD

Öppet ned

U UGN UNDER HÄLL

M MICRO I VÄGGSKÅP

H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR

LOFT OVAN DENNA YTA

HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M

CENTRAL

K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP

HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M

VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS

MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN.

LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08

KLÄDKAMMARE HS SCHAKT

HANDDUKSSTÅNG

FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV

INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL.

HSB BRF SILVERSKATTEN K F DM U/M G Sovrum 3 Kök 13 m² Hall 17,5 m² WC/D 3 m² INKL
HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND S T ADSÄ N GS G A T AN SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
BH: ca BH: ca BH: ca
plats
för hyllor
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA
1M M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS
SARGER: CA
kvm
47 -plan 4 rok HUS A 21,5 m² LoftLoft Tät sarg
4 ca 126,5 kvm ca 4
varav loft ca 21,5 kvm
sarg
BH: ca 1550 mm Tät sarg HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
Tät
Öppetned
LÄGENHETSRITNING PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL LOFT OVAN DENNA YTA INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. HÖG TAKHÖJD CA 4,2-5,2M TAKHÖJD 1,9M LGH HÖJD PÅ TÄTA SARGER: CA 1M H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS GENERELL RUMSHÖJD PÅ LOFT: ca 2,3M VS FÖRDELARSKÅP 47 -plan 5 loft loft HUS A SEKTION N SKALA 1:200 21,5 m² LoftLoft Tät sarg Öppet ned Tät sarg Öppetned BH: ca 1550 mm Tät sarg HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34
G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/EL-
FÖRKLARINGAR
N

HSB BRF SILVERSKATTEN

LÄGENHETSRITNING

LÄGENHETSFÖRRÅD:

GENERELL RUMSHÖJD: 2500 mm

BRÖSTHÖJD FÖNSTER: 600 mm (DÄR INGET ANNAT ANGES)

ST GG G LG G G G G TM TT Sovrum 1 11 m² Kök 21 m² Vardagsrum 19 m² Hall 17 m² Sovrum 3 15 m² Sovrum 2 7 m² Bad 5 m² WC/D 2,5 m² Balkong 5,5 m² Glasräcke Entré EL-C HS INKL G KH VS K F U/M DM HUS AHUS B SKATTSÖKARGRÄND ST A D S Ä N GS G A T A N SILVERGATAN GARAGEPLAN 0 ENTRÉPLAN 1 2 3 4 5 LOFT N S Ö V 0 SKALA 1:100 (A4) 12 5 m 34 MÅTTANGIVELSER SAMT INKLÄDNADER FÖR INSTALLATIONER ÄR UNGEFÄRLIGA. RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. OBS! KVADRATMETER I RUMMEN ANGER INTE HELA BOSTADSYTAN. LÄGENHETSRITNINGAR FRAMTAGNA AV TENGBOM. DATUM 2019-10-08
PLACERING I BYGGNAD FÖRKLARINGAR G L ST DM GARDEROB LINNESKÅP STÄDSKÅP DISKMASKIN TM TT KM INDUKTIONSHÄLL TVÄTTMASKIN TORKTUMLARE KOMBIMASKIN U/M F K UGN OCH MICRO I HÖGSKÅP FRYS KYL
KH EL-C KLK PLATS FÖR KAPPHYLLA IT-SKÅP/ELCENTRAL KLÄDKAMMARE HS SCHAKT FÖRSTÄRKT VÄGG FÖR VÄGGHÄNGD TV HANDDUKSSTÅNG U UGN UNDER HÄLL VIKBAR DUSCHVÄGG I GLAS INKLÄDNAD AV INSTALLATIONER I TAK UK CA 2,3M INKL. LGH LGH LGH M MICRO I VÄGGSKÅP H HÖGSKÅP PLATS FÖR BADKAR K/FKYL/FRYS VS FÖRDELARSKÅP
ca 4 kvm 55 62 69 -plan 1 -plan 2 -plan 3 rok HUS B HUS B HUS B N
4 ca 101,5 kvm

HITTA HIT

MED BIL

Avstånd med bil mellan Sigtuna och Stockholm är ca 50 km. Från Sigtuna Stadsängar tar du dig via väg 263 och E4:an, till Stockholm på ca 40 minuter.

MED BUSS

SL-bussarna 570 och 575 går mellan Sigtuna och Märsta och passar med pendeltågen till och från Stockholm. Pendeln tar dig sedan smidigt från Märsta och Rosersberg till Stockholm.

MED TÅG

Med SJ:s tåg tar du dig från Märsta eller Knivsta till Stockholm eller Uppsala. Tågen går en gång i timmen

KONTAKTA OSS

Är du intresserad av en bostad i HSB brf Silverskatten?

Försäljning av lägenheterna sker genom mäklare.

Mäklare: Matilda Gotthold, Mäklarhuset

Telefon: 070 520 54 25

E-post: matilda.gotthold@maklarhuset.se

Mer information hittar du på www.hsb.se

110 | HSB BRF SILVERSKATTEN
HSB BRF SILVERSKATTEN | 111
HSB Bostad, september 2022. Med reservation för tryckfel. Mindre ändringar av lägenhetsrit ningarna kan ske ett senare skede. HSB Bostad | Box 8160 | 104 20 Stockholm 010-442 02 10 | bostad@hsb.se | www.hsb.se
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.