Page 1

Kom naar Nederland Innoveert! Ben jij een technicus met passie die de lat hoog legt en wil jij een rol spelen in vooraanstaande projecten? Wil jij zorgen dat Nederland een innovatieland blijft? Wil jij het onmogelijke mogelijk maken? Durf jij ingewikkelde vraagstukken op te pakken en bij te dragen aan projecten die de wereld veranderen? Als je zojuist zes maal ja hebt geantwoord, dan is Nederland Innoveert iets voor jou!

Die berg komt er! Thijs Zonneveld

Nederland innoveert is een 2-daags techniekevent op 1 en 2 februari 2013 dat je de mooiste innovaties en droombanen uit eigen land laat zien. Als technische professional, starter of student (hbo/wo) kom je in contact met de ingenieurs achter deze bijzondere projecten.

Wat is er te doen? Voor zowel vrijdag als zaterdag worden ruim 500 deelnemers geselecteerd uit de aanmeldingen en uitgenodigd voor het evenement. Het actieve programma loopt op beide dagen van 11:00 uur tot aan de borrel die rond 17:00 uur start. Het programma biedt van begin tot eind afwisseling tussen inhoudelijke (plenaire) sessies en voldoende contactmomenten tussen jou en de aanwezige ingenieurs van bedrijven op de stands.

Superbus Wubbo Ockels

Plenair vertellen vooraanstaande ingenieurs het verhaal achter hun droomprojecten. Wij ontvangen onder andere Wubbo Ockels, Tiedo Vellinga, Frank Tazelaar, Thijs Zonneveld, en Marco de Baar. Op het podium vertellen zij over hun bijdrage aan Nederlandse initiatieven die internationaal in het nieuws zijn geweest zoals Maasvlakte 2, De Superbus en de bouw van een berg van 2000 meter in Nederland. Op de stands tonen ingenieurs van de aanwezige bedrijven de mooiste cases waar ze zelf aan gewerkt hebben. De ingenieur en het ‘droomproject’ staan centraal en jij kunt hen als bezoeker uitgebreid spreken. Bekijk hier alle programmaonderdelen.

Volg exclusieve workshops Als je geselecteerd bent om naar ‘Nederland Innoveert’ te komen, krijgt je een casus van een van je voorkeursbedrijven. De vijf personen die deze casus het beste maken mogen tijdens Nederland Innoveert meedoen aan een kleinschalige en leerzame casestudie (workshop) met de verantwoordelijke ingenieurs van het bedrijf. Daarnaast maak je kans op een diner met het bedrijf aan het eind van de dag en rondleidingen bij het bedrijf na Nederland Innoveert.

Maasvlakte 2 Port of Rotterdam

Aanmelding Tot 16 november 2012 kun je geheel gratis aanmelden voor een van beide dagen. Indien je wordt geselecteerd en uitgenodigd kun je gratis naar Nederland Innoveert komen. Ga dus snel door naar de site en hopelijk tot 1 en 2 februari 2013! Voor meer informatie over Nederland Innoveert en de aanmeldprocedure kijk op: www.nederlandinnoveert.com.

Futuristische containerterminal APM Terminals

Nederland Innoveert  

Lees het hier