Vesthimmerlands Avis nr. 43 - 2016

Page 14

Side 14

26. oktober 2016

Kvik/Aalestrup, serie 1, sendt ud i mørket FODBOLD, Serie 1 Kvik/Aalestrup IF - Silkeborg Kamm. SK 2 – 3 ( 1 – 1) Lørdag lagde Hvam Stadion græstæppe til en sand overlevelseskamp. På en gråtung og bidende kold kampplads havde Kvik/Aalestrups serie 1 fodboldhold ryggen mod muren i sit forsøg på at redde sig en sæson mere i serie 1. De vindblæste og regnvåde tilskuere, som havde trodset vejrguderne, fik sig et ganske nervepirrende

fodbolddrama at se. Desværre lykkedes det ikke at hive en sejr i land, da Kvik/ Aalestrup måtte forlade grønsværen med et nederlag på 2-3 til Silkeborg SK efter 1-1 ved pausen. De lokale helte døde imidlertid med støvlerne på. De gav det meste af, hvad de havde i sig. Kampen startede levende, hvor især Kvik-Aalestrup sendte bølger af velkomponerede angreb ned mod Silkeborg SK’s mål. Jonas Caffey fik en friløber, men desværre nåede målmanden ud og fik pareret bolden væk. På den

KLINISK TANDTEKNIKER

Anne Grethe Nielsen Himmerlandsgade 73, Aars

Vesthimmerlands Avis - når det skal være lokalt!

Tlf. 98 62 13 40 Træffetid: Man.-tors. 9-12 og 13-16 - Fred. 9-12

KliniK for

fodterapi

Yvonne Overgaard

Frisørbehandlinger til hele familien permanent makeup, extensions og negle

Åbningstider er: Man.-tirs. og fre. 09.00 - 17.00 Onsdag-Lukket eller efter aftale

Vivian

Heidi Tors. 09.00 - 19.00 Lør. 10.00 - 13.00 Online booking Tlf: 98 99 96 20

Borgergade 4 • 9620 Aalestrup

KLINIK FOR FODTERAPI V/DORTE NIELSEN VESTERGADE 51 – 9620 AALESTRUP TLF: 53 29 40 05

 Stort udvalg i: Cremer Lak Sko Strømper Aflastninger Indlæg



Åbningstider:

Mandag………..09.00 – 17.00 Tirsdag …………09.00 – 17.00 Onsdag……….. Udebehandling Torsdag……….. 12.00-20.00 Fredag…………. Lukket

Handicap venlig klinik

Jonas Caffey har været nøglespiller hos Kvik/Aalestrup IF hele sæsonen.

skulle redde sig, og alt åndede fred og idyl indtil det 79. minut, hvor udeholdet eksploderede med to mål på tre minutter og smadrede Kvik-Aalestrups drømme om endnu en sæson i serie 1. For avisens stedfortrædende kampreporter, Brian Saugberg, var det en stor ærgrelse, at se holdet smide føringen på gulvet. For selv om holdet skal anerkendes for at gå til stålet i dag, bør holdet fremadrettet arbejde med spillernes indbyrdes kommunikation. Det er naturligvis ikke pigebold og en rå tone kan fremskynde

bedre spil, men det er unødvendigt at pege fingre og råbe af hinanden, navnlig efter at man lå lunt i svinget med sin 2-1 føring. Det rutinerede forsvar havde i øvrigt i grunden stået solidt hele kampen og holdt Silkeborg fra de store chancer, men ved situationerne til både 2-2 og 2-3 kunne man med fordel have spillet mere primitivt og sendt bolden ud af kommunen frem for at ville det blankpolerede. Efter kampen fik avisens kampreporter, Brian Saugberg, en længere snak med træner Jimmi Bartholomæussen om kampen og samtidig en evaluering af sæsonen. Det var en tydelig skuffet og frustreret Jimmi Bartholomæussen, som her i nederlagets stund ikke kunne finde mange lyspunkter ved dagens kamp. Han mener, som kampen udviklede sig, lå sejren lige til højrebenet. Jimmi Bartholomæussen var mest skuffet over indsatsen efter 2-1 føringen. Her mente han, at holdet burde have holdt ved. Han mente imidlertid ikke, at der var grund til at pege fingre af nogen. De gik ned

som et hold. Til spørgsmålet, hvorvidt Jimmi Bartholomæussen kunne have gjort noget anderledes i efterårssæsonen og dermed kunne have reddet sig en sæson mere i serie 1, mener han at have skruet på alle mulige knapper. Dårlige undskyldninger bruger Jimmi Bartholomæussen ikke, men som forklaring for nedrykningen anfører Jimmi Bartholomæussen, at man ikke har været i stand til at stille i samme formation i nogen kampe dette efterår. Grundet i afbud og skader har det været en frustrerende sæson at komme igennem. Blandet andet har holdet prøvet at skifte system, hvor man fra tidligere at have spillet 4-5-1, er der forsøgt sig med de mere offensive 4-42 og 4-3-3 for at fremtvinge de nødvendige point. Trods den øjeblikkelige skuffelse ser træneren trods alt frem imod næste sæson. Efteråret har ifølge Jimmi Bartholomæussen givet værdifulde erfaringer, hvor flere af de unge spillere har fået hår på brystet ved at prøve sig selv af på serie 1 niveau.

Filialdirektør i Jutlander Bank Poul Pedersen har givet løfte om sponserat til AIF`s formand Thomas Svenningsen.

Direktør Nick Hansen, VW Aalestrup er sponsor for AIF og giver her håndtryk på aftalen til Thomas Svenningsen.

3. divisionsherrer løb ind i stormflod HÅNDBOLD Herrer, 3. division

Tlf. 20 68 71 41

Dorte

glatte bane forsøgte KvikAalestrup sig kløgtigt med forsøg udefra, men det blev aldrig rigtig farligt. Langsomt åd modstanderen sig ind på hjemmeholdet. I det 23. minut bragte Silkeborg SK bragt sig foran, hvor et skud på kanten overraskede målmand Lucas Sørensen, som ikke nåede ned til bolden på den fedtede bane. KvikAalestrup rejste sig dog fra asken, da holdet efter 37. minutter udlignede, efter at Mads Holm elegant gled fri i højre kant af feltet og flæskede bolden ind over, hvor en Silkeborg-spiller var uheldig at sende bolden i eget net. 2. halvleg startede som 1. halvleg frisk og livagtigt, hvor Jonas Caffey stadig lå fremme og lurede i Silkeborg SK’s bagerste forsvarsværker. Det gav hurtigt pote, da Jonas Caffey fik en smart aflevering og med et køligt overblik slog han med et slangehug bolden i nettet til stor begejstring blandt hjemmeholdets soldater. Et flot comeback af Aalestrupspillerne. Miraklet lurede, hvor Kvik-Aalestrup pludselig - efter en miserabel start på efteråret - alligevel

Søndag skulle Aalestrups 3. divisionsherrer på udebane op imod Løgstør HK. De lokale knægte kom for alvor i Løgstørs blender og måtte forlade banen med et brutalt nederlag på 37-27 efter at have været bagud med 20-12 ved pausen. Alt gik stort set galt for Aalestrup, hvor et veloplagt hjemmehold maste sin modstander fra begyndelsen og stort set gjorde, hvad der passede dem i løbet af kampen. Det undrede de medrejsende fans, hvordan Aalestrup-spillere slet ikke kom ud af starthullerne. Løgstør HK tog godt nok deres modstander på sengen ved at starte kampen ud i et ultraoffensivt forsvar, og allerede ved hjælp heraf skabte en komfortabel føring. At Løgstør HK fik lov til at styre begivenhederne fra start til slut, var imidlertid på en lidt billig baggrund, da Aalestrup igennem det meste af kam-

pen tilsyneladende ikke havde tænkt sig at dække op. I Angrebet havde man i store dele af kampen desværre også kun havde vådt krudt i bøssen. Med 14 mål imod sig i de første 19. minutter knækkede Aalestrup-skibet midtover i den stormflod, som hjemmeholdet ved Limfjorden udsatte Aalestrup for. 2. halvleg blev uheldigvis ikke bedre. Bestandig savnede man tænding hos Aalestrup IF-spillerne. Baggrunden for dagens nederlag skal ifølge avisens kampreporter Brain Saugberg, findes i dels alt for ukoncentrerede afslutninger, hvor man bl.a. brændte otte 100 % chancer, dels var holdet ikke fra start indstillet på at uddele de nødvendige øretæver for at holde Løgstør-angrebet stangen. Det var påfaldende, hvor lidt der blev talt og fightet sammen i forsvaret. For Aalestrup scorede: Jannik Christensen 9; Bjarke Christensen 6; Mathias Kronborg 4; Mark Laursen 3; Jonas Sommer 2; Jesper Olesen 2 og Rasmus Rold 1.

Sponsoraftaler er nu på plads i Aalestrup Af Hanne Monrad AALESTRUP: Aalestrup Idrætsforening har fået sine sponsoraftaler for de næste fem år på plads. Hovedsponsorer er VW Aalestrup og Jutlander Bank. Udover at sponsorerne er kommet i hus, er der også

kommet flere nye ting på Aalestrup Stadion. De to udskiftningsbokse er blevet fornyet med hjælp fra Simested Cementstøberi og Tømrermester Kim Borg Jørgensen og Aalestrup Tømmerhandel har leveret materialer. Også den store pointtavle er blevet fornyet.