Solsletta Hageby - Strinda | Hus C | 27 Nye selveierleiligheter på attraktive Strinda

Page 1

Solsletta Hageby

Strinda Solsletta Hageby

Solsletta Hageby

Strinda

Solsletta Hageby

Strinda - Selveierleiligheter med Husbankfinans

Solsletta Hageby Solsletta
WWW.SOLSLETTA- HAGEBY.NO BYGG C | 27 NYE SELVEIERLEILIGHETER PÅ ATTRAKTIVE STRINDA

Velkommen til Solsletta Hageby

I nabolaget ble Strinda Hageby og Solsletta Familieboliger en formidabel suksess for noen få år tilbake. Vi har siden brukt tiden godt for å skape det beste boligprosjektet for deg. Resultatet har blitt Solsletta Hageby - Strinda.

Et fantastisk flott prosjekt som ligger øverst i lia og tilbyr et bredt utvalg av leiligheter for deg.

BYGG C 27 nye boliger

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

C boliger
SOLSLETTA HAGEBY side 3

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 4

Sol ute. Sol inne.

Det høres fantastisk ut – og det er det virkelig! En solrik leilighet med store vindusflater og åpne planløsninger gir en herlig følelse av å bringe solen og det gode livet rett inn i hjemmet ditt. Forestill deg å våkne opp til solstråler som flommer inn gjennom vinduene og fyller rommet med varme og energi. Om sommeren kan du nyte lange, solfylte dager både inne og ute, og takket være de åpne planløsningene er det enkelt å føle seg tilkoblet til naturen og friluftslivet.

Det fantastiske parkanlegget gir muligheter for ulike aktiviteter, med lekeplasser og plenområder som innbyr til piknik, badminton og andre utendørsaktiviteter. Dette grønne området er perfekt for aktive mennesker, men også for deg som bare ønsker å slappe av og nyte sommeren og solstrålene, kanskje mens du fordypet deg i en god bok. Valget er ditt.

BYGG A BYGG B
Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt den komplette leveransebeskrivelse. SOLSLETTA HAGEBY side 5
BYGG C
SOLSLETTA HAGEBY side 6

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 7

Drømmer du om en moderne leilighet nært alt - også naturen?

Da er Solsletta Hageby stedet for deg!

SOLSLETTA HAGEBY side 8

Her i Solsletta Hageby bor du i en ny og moderne selveierleilighet, uten behov for oppussing og uten bekymringer for uforutsette kostnader.

Se for deg at du finner alt du trenger i hverdagen i kort avstand til hjemmet ditt. Dagligvarebutikker, barnehager og skoler. Bussholdeplasser med både direktelinje til byen rett utenfor døren og metrobussholdeplass like ved. Ikke minst er Estenstadmarka bare en tanke unna.

I tillegg til å bo i en helt ny leilighet, kan du også glede deg over å være en del av et trygt og godt nabolag.

Solsletta Hageby ligger i det attraktive og populære Strinda-området, og tilbyr gode boligforhold i et allerede veletablert og inkluderende nærmiljø. Her kan du føle deg trygg og godt ivaretatt.

SOLSLETTA HAGEBY side 9

Det enkleste er ofte det beste, og her finnes det rett utenfor døra.

Estenstadmarka, byr på flotte naturopplevelser – året rundt.

Estenstadmarka har mange stier på kryss og tvers,og er et godt utgangspunkt for en tur – lang eller kort.

Estenstadhytta er et knutepunkt i naturskjønne Estenstadmarka. De fleste turstiene og skiløypene passerer hytta. Her kan du nyte en kaffe, fersk bakst, en varm lunsj eller middag.

Av og til er alt man trenger en avslappende stund omgitt av grønn natur. Uansett alder, enten det er barn, voksne eller ungdommer, er det befriende å kunne åpne døren og umiddelbart oppleve alt dette. De grønne områdene ved Solsletta Hageby ligger inntil foten av Estenstadmarka, med et nettverk av turstier og godt preparerte skiløyper.

Fjorden, stranda og fjærelivet er gode å ha i nærheten, og det er kort sykkelvei ned til flere av de mest populære strendene i Trondheim. Landeveiene rundt nabolaget byr på flotte muligheter for gå- og løpeturer og utsikten ned mot fjorden er alltid god å hvile øynene på

SOLSLETTA HAGEBY side 10
Lad batteriene utenfor døra
SOLSLETTA HAGEBY side 11

Granåsen Gård anno 1910.

Foto: Strinda Historielag

Terje

Bratberg

forteller om Granåsen Gård

Terje har skrevet en rekke bøker, blant annet «Trondheim Byleksikon», «Byguiden», og flere jubileumsberetninger. Han har også produsert hundrevis av leksikonartikler, stort sett innenfor fagområdene heraldikk, gods/ storgårder, adel, kongehus og biografier. Terje har gjennom årene holdt utallige historiske kåserier og foredrag, og er kjent for sine innholdsrike historiske byvandringer i Trondheim.

Interiør på gården. År ukjent.

Foto: Strinda Historielag

Et lite stykke historie

Granåsen Gård var en lystgård fra første halvdel av 1600-tallet til den i 1827 ble solgt til bonden Ole Jonsen Løset. Spørsmålet som reiser seg blir: Hva er en lystgård? Vi skal forsøke å besvare dette spørsmålet.

SOLSLETTA HAGEBY side 12

Lystgårder, lyststeder og landsteder er tre begrep som på mange måter dekker den samme typen eiendommer. Lystgårder er imidlertid som regel større bruk, mens lyststeder er mindre. Landsteder kan være hus uten større jordvei, eller hytter. Ved Trondheim var det gode forutsetninger

for å opprette lystgårder. Økonomien i byen var blomstrende og eiendomsretten til gårdene ved byen gikk på 1600-tallet over fra kronen til byborgerne. Kongens deltagelse i 1600-tallets kriger hadde skaffet kongen en enorm gjeld og denne ble betalt med jordegods som ble overført til kreditorene.

En av de tingene som krevdes for å komme opp i rangen var et vakkert landsted, en lystgård. 1700- tallets filosofi og romantikk førte også til en økt interesse for landlig liv.

Borgerskap og embedsmenn i Trondheim ble slik eiere av store mengder jordegods.

Byen opplevde økonomisk oppgang og borgerne fikk «honette ambisjoner». Dette vil si at de ønsket å komme i rangen, at de ville opp i samfunnet. En av de tingene som krevdes var et vakkert landsted, en lystgård. 1700-tallets filosofi og romantikk førte også til en økt interesse for landlig liv. Lystgårdene fikk ofte fine hus og vakre have- og parkanlegg.

Gårdene ble drevet for eierens regning og var viktige som leverandør av ferskvarer til husholdningen i byen.

Det ble bygget drivhus hvor man dyrket appelsiner, sitroner, druer og blomster og man hadde et rikt utvalg grønnsaker. Oppskriftsbøker fra 1700-tallet inneholder ofte retter som har appelsin eller sitron som viktige ingredienser.

På 1800-tallet ble enkelte lystgårder solgt som bondegårder, mens andre ble benyttet som familiens bolig. Ved Trondheim lå det et sammenhengende

SOLSLETTA HAGEBY side 13

Målet var å bli så rik at man kan glemme at bestefar var høker. En viktig metode var å kjøpe gods. De rike etterstrebet likeverdige boliger i byen og på landet.

område med fine lystgårder øst for byen, Bakke, Rønningen, Lade, Ringve, Devle, Leangen, Rotvold, Grilstad, Granåsen og Ranheim. På Byåsen var det også mange lystgårder, noen svært store som Havstein, Munkvold og Kystad.

Trondheimsborgerne kjøpte også gods lenger fra byen som Austrått på Ørland, Reins kloster i Rissa, Vinje i Mosvik, Mo ved Levanger, Sundnes på Inderøy, By i Egge og Halstad i Malvik. Også disse gårdene kunne ha lystgårdspreg.

Trondhjemske patrisieres liv fra slutten av 1600-tallet til inn på 1870-tallet var preget av forretninger, festligheter, honette ambisjoner og rang. Målet var å bli så rik at man kunne glemme at bestefar var høker. En viktig metode var å kjøpe gods. De rike etterstrebet likeverdige boliger i byen og på landet.

Når husets herre ble en rangsperson rykket også hustruen opp, fra madam til frue. Det var viktig. De store middagene var festlige både i byhuset og på lystgården. Det ble spist syv retter: suppe, fisk, fugl, stek, ost, dessert og konfekt.

Til dette drakk man madeire, rhinskvin, bordeaux, burgunder, portvin, sherry og likør.

Etter måltidet var det et par timers pause med kortspill, piperøyking, toddy og søt vin. Så satte man seg igjen til bords og spiste syv nye retter, men nå med annen suppe, fisk, fugl osv. Det ble skålt for kongen, dronningen, alle andre medlemmer av kongehuset og deretter alle de tilstedværende etter rang. Det kunne bli 40-60 skåler og de fleste var ganskje ustøe når måltidet var over. Gjestene dro hjem i vogn eller bærestol.

SOLSLETTA HAGEBY side 14

Stabburet på gården År ukjent. Foto: Strinda Historielag

Granåsen gård, gnr 49 bnr 1, ligger i Granåsvegen 60.

Gården ble i 1647 bygslet av lagmann i Trondheim, Peder

Alfssøn. I 1680 kjøpte Christopher Caspersen Schøller

gården. Fra 1722 overtok veimester Dreier som året etter

overdro den til Karen Collin Schieldrop. Deretter fra 1731 var det enkefru Sophie Hammond.

Fra 1751 tilhørte Granåsen tollkontrollør Hans Hagerup

Luytkis, og deretter hans enke til 1798 da gården ble solgt

— En ærverdig gård

Hovedbygningen ble fredet i 1923.

Våningshuset ble oppført i 1760-årene. Maleriene i hovedbygningen ble restaurert av Riksantikvaren i 1965.

til kjøpmann Hans Peter Knudsen som var eier til 1827 da han solgte til Ole Johnsen Løseth. Fra 1848 var dennes sønn, Jon Olsen, eier og fra 1853, Christian Wangberg.

I 1882 ble gården kjøpt av dr. Anton Julius Sand som bygde nytt uthus. Doktor Sand solgte i 1915 til Elling Viken. Guttorm Sand tok tilbake eiendommen på odel i 1918. I 1921 gikk eiendommen på auksjon. De nye eierne solgte gården i 1922 til Klaus Husby fra Klæbu.

SOLSLETTA HAGEBY side 15

Solsletta Hageby har

fantastisk parkanlegg og

fenomenale solforhold

SOLSLETTA HAGEBY side 16

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 17

Husbankfinansiering

Vi ønsker å gi rom for å leve med både lave boutgifter og god kvalitet. De fleste leilighetene våre er derfor allerede forhåndsgodkjent for inntil 85% Husbankfinansiering med svært gunstige betingelser.

Husbankens Lån til boligkvalitet er et boliglån med gunstige betingelser som passer for deg som er opptatt av miljø, lavt energibehov og en bolig som er passende i alle livsfaser. Det må ikke forveksles med startlån, som gis til økonomisk vanskeligstilte for å skaffe egenkapital.

Lån til boligkvalitet har flere fordeler sammenlignet med vanlige boliglån:

• Markedets laveste rente

• Inntil 30 års løpetid

• Mulighet for serie- eller annuitetslån

• Valg mellom flytende eller fast rente, eller en kombinasjon

Se også: https://husbanken.no/rente eller https://husbanken.no/person/lan-fra-husbanken/

SOLSLETTA HAGEBY side 18

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 19
SOLSLETTA HAGEBY side 20

I Heimdal Bolig er vi opptatt av helheten i våre boligprosjekter. Vi bygger leiligheter i god kvalitet, på steder folk ønsker å bo. Like viktig tror vi det er at fellesarealer og uterom i prosjektet bidrar til rekreasjon og trivsel.

Derfor er vår ambisjon å lage et fantastisk bomiljø for deg som skal bo i Solsletta Hageby, og vi legger ekstra energi i at alle fellesarealer skal bli funksjonelle, innbydende og av god kvalitet. Vi utvikler og bygger ofte over store områder, faktisk helt nye bydeler. Våre fagfolk har et nært samarbeid med mange aktører, interessegrupper og det offentlige for at resultatet skal bli best mulig.

Det er helt avgjørende for oss at boligkjøperen skal trives i sin nye bolig i mange år. Dette stiller strenge krav til vårt arbeid og byr på mange utfordringer. Utfordringer vi elsker å løse!

Heimdal Bolig er alltid opptatt av helhet i våre boligprosjekter.

Vi bygger hjem av god kvalitet på steder folk ønsker å bo.

Roar Munkhaugen, adm. direktør i Heimdal Bolig

SOLSLETTA HAGEBY side 21
SOLSLETTA HAGEBY side 22

Tankene til arkitekten – Inga:

Det viktigste for meg som arkitekt er å lage noe jeg er stolt av og et boligprosjekt jeg selv kunne flytte inn i. Det synes jeg vi har lyktes godt med her.

Vi har vært et team i PKA arkitekter som har jobbet sammen i utviklingen av dette prosjektet. Per K har vært ansvarlig i reguleringsfasen og jeg har vært ansvarlig i prosjekteringsfasen. I samarbeid med Heimdal Bolig har vi fokusert på god bokvalitet og stedstilpasning. For å få et best mulig prosjekt har vi satt sammen en gruppe med erfarne og nytenkende arkitekter.

Sletten på Granås Øst har en fantastisk beliggenhet. Det er en solfylt slette med utsikt til sjø og skog. Sletten ligger høyt i terrenget og med utsikt til Trondheim by. Sletten skrår ned mot byen og det har vært viktig å tilpasse byggene til terrenget. De varierer i høyder fra tre til fem etasjer, som gir variasjon og gode solforhold inne i det store tunet.

Det har vært et mål å designe et anlegg som tilpasser seg omgivelsene og samtidig tilføre området noe nytt. I kjent trøndersk stil er byggene kledd med trepanel i fine, tidløse og nøytrale nyanser. Trepanelet skifter mellom stående og liggende bord som gir en dybde i fasaden. Vindu og dører er organisert i rette linjer og bygningsvolumet er bundet sammen med et bånd som går rundt fasaden. Dette har vært bevisste grep for å forankre bygget i klassisk arkitektur Ønsket er at anlegget fremstår harmonisk, tiltalende og med et eksklusivt preg.

Det er stor variasjon i utforming av leilighetstypene, slik at leilighetene oppfyller et vidt spekter av behov hos kundene. Uansett størrelse på leilighetene har vi vært opptatt av bokvalitet med smarte og gode planløsninger, rom for fleksibilitet i møblering og ikke minst – godt med dagslys.

PKA arkitekter har hele veien hatt et tett samarbeid med landskapsarkitekten for å sy inne- og uterom sammen slik at hele anlegget henger sammen med omgivelsene på en god måte. Uterommet er nøye planlagt med forskjellige nivåer og soner for opphold, og tilbyr både sosialisering, privat avslapping og lek. Mellomrom mellom husene er et viktig grep for sikt og luft gjennom tomten. I tillegg til et stort og godt uterom tilbyr leilighetene fine balkonger med gode solforhold.

Inga Amundsen

Trønder, master i arkitektur fra Aarhus Arkitektskole i Danmark og arkitekt hos PKA arkitekter

Tankene til arkitekten – Per:

Våre boligområder skal alltid ha funksjonelle leiligheter i variert størrelse og attraktive fellesområder i god kontakt med omgivelsene. Vi henter inspirasjon til prosjektene i de omgivelser de skal bli en del av.

På Granås befinner vi oss i grenselandet mellom det urbane Trondheim og det gamle bonde- og kulturlandskapet som omgir byen. Vi har dermed hentet inspirasjon til utformingen av området både fra byens kvartalsstrukturer og fra de karakteristiske trønderske bondegårdstunene.

De enkelte boområdene er på størrelse med bykvartaler. Dette sikrer lys og luft inn mellom byggene mens oppdeling av bebyggelsen i enkeltbygg som i trøndertunet sikrer utsikt og kontakt til vakre omgivelser som Granåskollen og Strindfjorden. Trøndertunet gjenspeiler seg også i fasadenes utforming med utstrakt bruk av tre og variert fargebruk.

Per Knudsen

Trønder, master i arkitektur fra NTNU og grunnlegger av PKA arkitekter

SOLSLETTA HAGEBY side 23

ALT ER NYTT

HELT NYTT. HELT ENKELT. 10 GRUNNER TIL Å KJØPE NYTT

I en splitter ny bolig vil du være den første som tar i bruk alt! Her er alt nytt, flott og moderne. Nytt betyr samtidig ingen ubehagelige overraskelser.

SMARTE PLANLØSINGER

Nye, moderne boliger bygges med smarte og effektive planløsninger. Dagens boliger vektlegger stue- og kjøkkenarealer. Man kan godt få samme antall soverom som før, men i leilighet med færre kvadratmeter.

SÆRPREG

Dersom boligen kjøpes i god tid før ferdigstilling har du mulighet til å påvirke resultatet. Er du tidlig ute får du flere muligheter for tidsriktige tilvalg og tilbehør.

INGEN OPPUSSING

Flunkende ny standard fjerner risikoen for uforutsette kostnader. Her kan du bo i mange år uten å måtte bruke en krone på oppussing.

GOD TID TIL SALG AV EGEN BOLIG

Kjøper du nybygg vil du få god tid til å forberede flytteprosessen og til å selge din nåværende bolig. 1 6 2 7 3 8 4 9 5 10

NYESTE KRAV OG STANDARDER

Boligene oppføres etter aller siste krav og standarder og følger alle oppdaterte krav fra tekniske forskrifter innenfor klima og miljø.

LAVERE ENERGIFORBRUK

Nye boliger har bedre isolasjon og løsninger, noe som gjør deg mindre sårbar for kalde vintre og stigende strømpriser. Forutsigbare kostnader gir mer trygghet i hverdagen

NYE NABOER

Ny bolig på et nytt sted gir deg muligheten til å stifte nye og gode bekjentskaper. Det er flere i samme båt, og det er allerede noen her som gleder seg til å møte deg.

FAST PRIS

Alle leilighetene selges til fast pris. Dette sikrer at du slipper en hektisk budgiving eller usikkerhet knyttet til fortrinnsrett, og du får tid til å tenke deg godt om.

LAVE OMKOSTNINGER

Ved kjøp av nybygg betaler du kun dokumentavgift på 2,5 % av andel tomteverdi. Til sammenlikning betaler man 2,5 % av hele kjøpesummen ved kjøp av bruktbolig. Avhengig av kjøpsverdi gir dette besparelser fra flere titusener til godt over hundretusen.

SOLSLETTA HAGEBY side 24
God standard med mulighet for skreddersøm

Er du tidlig ute kan du få være med å sette preg på din egen leilighet. På Solsletta Hageby får du en god og tidsriktig standard med tidløst materialvalg.

I tillegg kan du individuelt tilpasse din leilighet, enten ved å velge blant en innholdsrik tilvalgsmeny, eller ved å bestille en ferdig sammensatt tilvalgspakke med farger og alternativer anbefalt av interiørarkitekt og våre tilvalgsansvarlige.

SOLSLETTA HAGEBY side 25

Standard leveranse

På Solsletta Hageby leverer vi kvalitet i alle ledd. HTH er valgt som kjøkkenleverandør noe som borger for høy og gjennomgående kvalitet.

Vår standard kjøkkenpakke er HTH Stockholm, et hyggelig kjøkken som skiller seg fra mengden av klassiske, hvite kjøkken og bringer varme og hygge inn i boliginnredningen. Kjøkkenet kompletteres med hvitevarepakke fra Siemens.

Se de neste sidene for våre tilvalgspakker

Standard

3-STAVS

HVITPIGMENTERT

EIK PARKETT

LEVANTO MARBLE BENKEPLATE

STOCKHOLM KJØKKENFRONT

STANDARD VEGGFARGER

KLASSISK HVIT

TILVALGSALTERNATIVER VEGGFARGER

KOKOS MUSKATNØTT MOHAIR BLEK SAND Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt den komplette leveransebeskrivelse.
varierer fra leilighet til leilighet. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse. SOLSLETTA HAGEBY side 26
Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialeksempler og farger er kun ment som en indikasjon og vil avvike og variere fra skjermtype til skjermtype og trykkmedium til trykkmedium. Kjøkkenløsning

1-STAVS

HVITPIGMENTERT

EIK PARKETT

KANDIA MARBLE BENKEPLATE

GLATT BEIGE KJØKKENFRONT

SPACE

Stue og kjøkken

Tilvalgspakke

Heimdal

Tilvalgspakke 1 har en harmonisk og varm fargepalett. Her får du bl.a. den splitter nye fargen HTH Beige som HTH tilbyr på sine kjøkkenfronter. Kjøkkenet blir komplettert med Kandia Marble benkeplate og Siemens hvitevarer. Kompletter gjerne med puter, pledd og inventar som har følgende fargenøyanse:

VEGGFARGER

DESERT PINK

HVIT TE

Gang og evnt. bod

Hovedsoverom

KOKOS Evnt. soverom 2 og 3

01 GREEN HARMONY Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt den komplette leveransebeskrivelse. Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialeksempler og farger er kun ment som en indikasjon og vil avvike og variere fra skjermtype til skjermtype og trykkmedium til trykkmedium. Kjøkkenløsning varierer fra leilighet til leilighet. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse. SOLSLETTA HAGEBY side 27

Tilvalgspakke

02

Trondheim

Hovedfargen Sheer Grey har en rød undertone som gir varme, men også noen svarte hint for å dempe utrykket. Resultatet er den velkjente dempede, greige følelsen; ikke for varm, ikke for å kald. Bare deilig greige! Kompletter gjerne med puter, pledd og inventar som har følgende fargenøyanser:

1-STAVS

HVITPIGMENTERT

EIK PARKETT VEGGFARGER

GRAFIT

BENKEPLATE

GLATT GRÅ KJØKKENFRONT

SOMMERSNE Gang og evnt. bod SHEER GREY Stue og kjøkken

Hovedsoverom KALKGRÅ Evnt. soverom 2 og 3

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialeksempler og farger er kun ment som en indikasjon og vil avvike og variere fra skjermtype til skjermtype og trykkmedium til trykkmedium. Kjøkkenløsning varierer fra leilighet til leilighet. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

ELEGANT
ORGANIC
GREEN DEMPET SORT ADVENTURE
Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt den komplette leveransebeskrivelse.
SOLSLETTA HAGEBY side 28

1-STAVS

HVITPIGMENTERT

EIK PARKETT

MARMOR

NERO BENKEPLATE

KALKGRÅ

SORT EIK FINER

KJØKKENFRONT

Stue og kjøkken

Tilvalgspakke

Nidaros 03

Tilvalgspakke 3 har en gråbeige og tidsriktig fargepalett. Her får du bl.a. den eksklusive fronten Focus Sort Eik finer som HTH tilbyr på sine kjøkkenfronter. Kjøkkenet blir komplettert med Marmor Nero benkeplate og Siemens hvitevarer. Kompletter gjerne med puter, pledd og inventar som har følgende fargenøyanser:

VEGGFARGER

KLASSISK HVIT

Hovedsoverom SHEER GREY Gang og evnt. bod SOBER Evnt. soverom 2 og 3

IMPRESSION ADVENTURE Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt den komplette leveransebeskrivelse. Alle
illustrativ karakter,
vil forekomme. Materialeksempler og farger er kun
indikasjon og
og variere
skjermtype til skjermtype og trykkmedium til trykkmedium. Kjøkkenløsning varierer fra leilighet til leilighet. Se etasjeplaner
i den komplette leveransebeskrivelse. SOLSLETTA HAGEBY side 29
bilder er av
endringer
ment som en
vil avvike
fra
og kjøkkentegninger vedlagt

En god start på dagen blir enda bedre med et nytt og strøkent baderom.

Stilrent flisvalg og moderne innredning legger grunnlag for trivsel på badet.

Illustrasjon baderom tilnærmet standard utførelse. Avvik vil forekomme..

Uansett stil og levemåte er det deilig å starte dagen på et lekkert baderom. Stilrent flisvalg og moderne innredning legger grunnlag for baderomstrivsel.

Baderommet på Solsletta Hageby tar hensyn til den enkelte familie sitt behov, enten dere er få eller mange. Her vil du få levert en funksjonell og god innredning som standard, slik at du får den gode starten på dagen.

Vi gir deg et kvalitetsfylt utgangspunkt så du kan sette ditt preg på badet. La det stå i stil med tilværelsen din –uansett hvem du er.

Her får du nytt bad som ingen har brukt før.

Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt den komplette leveransebeskrivelse. Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt den komplette leveransebeskrivelse. Illustrasjon baderom stil tilpasse tilvalgspakke 1 Heimdal. Avvik vil forekomme.
Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme.

Illustrasjon baderom stil tilpasse tilvalgspakke 3 Nidaros. Avvik vil

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

forekomme.
SOLSLETTA HAGEBY side 31

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 32

Det moderne liv krever sitt kjøkken. Vi har derfor valgt en kjøkkenleverandør med lekker design, moderne utforming og bunnsolid kvalitet. Hos HTH vet de at hverdagslivet krever gjennomtenkte detaljer på kjøkkenet. Derfor har de laget en rekke innovative løsninger som forener design med funksjon.

HTH springer ut fra dansk håndverkstradisjon. Dansk design er anerkjent og knyttes samtidig til slitesterk holdbarhet. Firmaet er spesialister på kjøkkeninnreding i detaljer så vel som store linjer. Her finner du et bredt utvalg kjøkkenstiler fra klassisk design til nyere uttrykk med strengere og mer moderne linjer.

På fabrikkene i Danmark produseres kjøkkenet med hender, hjerte og høyteknologi. Det er med på å sikre den egenartede kvaliteten som kjennetegner HTHs kjøkken.

Uten mat og drikke… ...duger kjøkkenhelten ikke. Kjøkkenet er sjelen i hjemmet ditt, og kanskje hjemmets viktigste interiør. Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt den komplette leveransebeskrivelse. Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt den komplette leveransebeskrivelse. SOLSLETTA HAGEBY side 33

Nabolagsprofil

VARER OG TJENESTER

Rema 1000 Dragvoll 9 min

Postnord 0,7 km

Bunnpris Angelltrøa 12 min

Post i butikk, søndagsåpent 0.8 km

Kiwi 14 min

Moholtsenteret 8 min

Apotek 1 Moholt 23 min

SKOLER OG BARNEHAGER

Granåslia barnehage (0-5 år) 5 min 90 barn 0.4 km

Angeltrøa barnehage (1-5 år) 9 min 27 barn 0.7 km

Brundalsgrenda b.hage (0-5 år) 12 min 38 barn 0.9 km

Brundalen skole (1-7 kl.) 13 min 441 elever, 28 klasser 1 km

Åsvang skole (1-7 kl.) 16 min 457 elever, 27 klasser 1.2 km

Charlottenlund skole (1-7 kl.) 23 min 601 elever, 37 klasser 1.8 km

Charlottenlund ung.sk. (8-10 kl.) 23 min 481 elever, 29 klasser 1.8 km

Sunnland skole (8-10 kl.) 27 min 343 elever, 19 klasser 1.2 km

Charlottenlund vgs 17 min 1100 elever, 76 klasser 1.2 km

KOLLEKTIVTRANSPORT

Rotvoll stasjon 8 min Linje R60, R70 4.5 km

Trondheim S 12 min

Linje F6, F7, R60, R70, R71 8.4 km

Trondheim Værnes 28 min

SPORT

NTNU Dragvoll idrettsplass 10 min Fotball 0.7 km

Brundalen skole 11 min

Aktivitetshall, ballspill 0.9 min

TrenHer Angelltrøa 14 min

EasyFit Brunstad 19 min

Luka videregående skole 9 min 80 elever, 8 klasser 4.8 km Ramstad 2 min Linje 10, 113 0.2 km

SOLSLETTA HAGEBY side 34

St Olav

Direktebuss

Metrobuss

Sykkelveg

Tursti

E6 Nord/Sør

Direktebuss nr 10 til sentrum 19 min

Sykkel til Ladestien og badestrender 10 min

E6 sørover og nordover ligger rett ved

Charlottenlund skole

Brundalen skole

Sykkel til Gløshaugen 12 min

St. Olav 15 min

Metrobusslinje 3 til St. Olav via Gløshaugen 22 min

Dragvoll

Til Dragvoll

Sykkel 5 min

gåavstand 10 min

Gåtur til Estenstadhytta via Burmaklippen 58 min

Estenstadhytta Sentrum Lade Arena City Lade REMA KIWI Bunnpris Moholt NTNU
E6 Sør
E6 Nord Sirkus Shopping MENY COOP
SOLSLETTA HAGEBY side 35
IKEA

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 36

Leilighetsmiks

27 selveierleiligheter

Byggetrinn 1

Endelig kommer Solsletta Hageby for salg. I bygg C kommer det 27 selveierleiligheter.

Her finner du smarte 2-romsleiligheter, effektive 3-roms, mange flotte hjørneleiligheter og flere toppleiligheter. Alle selveid uten fellesgjeld og alle godkjent med inntil 85% Husbankfinansiering med gunstig rente.

Særdeles gode leiligheter med svært gjennomtenkte og smarte løsninger gjør det enkelt å finne en leilighet som passer ditt behov. Felles for alle leilighetene er den ekstra generøse takhøyden og de åpne og store vindusflatene som slipper solens varme stråler inn og skaper god og åpen romfølelse. Moderne krav og spesifikasjoner gjør det trygt å kjøpe ny leilighet her. Alt nytt og med nybolig-garanti gjør at du slipper å tenke på oppussing og uforutsette utgifter.

SOLSLETTA HAGEBY side 37

Roms

Antall soverom 1

BRA-i 29,0 m2

BRA-e 2,5 m2

BRA (BRA-i + BRA-e) 31,5 m2

TBA (balkong) 10,0 m2

Etasje 1

FASADE SØRVEST HUS C

Balkong 10,0 m2

SOV 6,5 m2

STUE/KJØK 11,0 m2

LT 29

ByggC

Bygg C, C-105 2-ROMS 29,0 m2

ENTRE 4,0 m2

BAD 4,5 m2

Følgende areal inngår i boligens innvendige bruksareal (BRA-i): Stue/kjøkken, soverom, bad og entré.

Følgende arealer inngår i boligens eksterne bruksareal (BRA-e): Sportsbod.

Plassering og størrelse av vinduene og terrasseareal kan variere, se etasjeplan.

SOLSLETTA HAGEBY side 38
2 LEILIGHET
C-105 C-105

Smart 2-roms med solrik balkong vendt inn mot det fantastiske parkområdet

Her får du en smart 2-romsleilighet på 29 m2. Du kommer hjem til en leilighet hvor du i entréen har god plass til et bredt garderobeskap og annen oppbevaring. Tilbaketrukket fra stuen finner du her også ditt nye bad. Badet har en smart romløsning slik at du får plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Du får 90 x 90 cm. innsvingbare dusjdører og det er plass til ekstra hylle/høyskap ved siden av servantskapet. I tillegg får du veggspeil med integrert belysning. På soverommet får du plass til både skrivepult og garderobeløsning. Stuen har store vindusflater mot det flotte parkanlegg og på balkongen som er sør-vestvendt får du gode solforhold gjennom dagen. I kjelleren får du en sportsbod og tilgang til stor felles sykkelbod.

Leiligheten er illustrert med tilvalgspakke 1 Heimdal som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg.

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 39

Roms

Antall soverom 1

BRA-i 30,0 m2

BRA-e 2,5 m2

BRA (BRA-i + BRA-e) 32,5 m2

TBA (balkong) 7,5 m2

Etasje 1, 2, 3, 4

FASADE NORDØST HUS C

Bygg C, C-107 2-ROMS

Balkong 7,5 m2

Følgende areal inngår i boligens innvendige bruksareal (BRA-i): Stue/kjøkken, soverom, bad og gang.

Følgende arealer inngår i boligens eksterne bruksareal (BRA-e): Sportsbod.

Plassering og størrelse av vinduene og terrasseareal kan variere, se etasjeplan.

SOLSLETTA HAGEBY side 40
2 LEILIGHET ByggC
LT 30
30,0
ENTRE
SOV 8,0 m2 ENTRE 6,0 m2 9,0
BAD
m2 STUE/KJØK 12,5 m2
4,0 m2
m2
3,0 m2
C-107 C-207 C-307 C-406
C-107 C-207 C-307 C-406

2-roms med effektiv og smart planløsning og balkong med vakker morgensol

Her får du en smart 2-romsleilighet på 34 m2. Du kommer hjem til en leilighet hvor du i gangen har plass til kles- og sko-oppbevaring. Stueløsningen er romslig og gir plass for både en deilig sofakrok, samt spisebord. Den ekstra vindusflaten på gavlveggen vil gi deg en ekstra lys og behagelig boatmosfære. Balkongen vender mot morgensolen og i retning fjorden. Tilbaketrukket fra stuen ligger både ditt nye bad og soverom. Badet har en smart romløsning slik at du får plass til både vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg til servantskapet og speil med belysning, får du et dusjhjørne med 90 x 90cm. innsvingbare dusjdører. På soverommet får du plass til både skrivepult og garderobeløsning. I kjelleren får du din egne sportsbod, samt tilgang til romslig sykkelbod.

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 41
Leiligheten er illustrert med standard gulv og tilvalg veggfarge Blek Sand på stue og Mohair på gang som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg.

Roms

Antall soverom 1

BRA-i 34,0 m2

BRA-e 2,5 m2

BRA (BRA-i + BRA-e) 36,5 m2

TBA (balkong) 6,5 m2

Etasje 1, 2, 3

FASADE NORDØST HUS C

LS 34

Bygg C, C-101 2-ROMS 34,0 m2

Følgende areal inngår i boligens innvendige bruksareal (BRA-i): Stue/kjøkken, soverom, bad og gang.

Følgende arealer inngår i boligens eksterne bruksareal (BRA-e): Sportsbod. Plassering og størrelse av vinduene og terrasseareal kan variere, se etasjeplan.

SOLSLETTA HAGEBY side 42
2 LEILIGHET ByggC
STUE/KJØK
SOV 6,5 m2 GANG 4,0 m2 BAD 4,0 m2
C-101 C-201 C-301
16,0 m2
Balkong 6,5 m2
C-101 C-201 C-301

2-roms med effektiv og smart planløsning og balkong med vakker morgensol

Her får du en smart 2-romsleilighet på 34 m2. Du kommer hjem til en leilighet hvor du i gangen har plass til kles- og sko-oppbevaring. Stueløsningen er romslig og gir plass for både en deilig sofakrok, samt spisebord. Den ekstra vindusflaten på gavlveggen vil gi deg en ekstra lys og behagelig boatmosfære. Balkongen vender mot morgensolen og i retning fjorden. Tilbaketrukket fra stuen ligger både ditt nye bad og soverom. Badet har en smart romløsning slik at du får plass til både vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg til servantskapet og speil med belysning, får du et dusjhjørne med 90 x 90cm. innsvingbare dusjdører. På soverommet får du plass til både skrivepult og garderobeløsning. I kjelleren får du din egne sportsbod, samt tilgang til romslig sykkelbod.

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 43
Leiligheten er illustrert med standard gulv og tilvalg veggfarge Blek Sand på stue og Mohair på gang som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg.

Antall soverom 1

BRA-i 39,0 m2

BRA-e 2,5 m2

BRA (BRA-i + BRA-e) 41,5 m2

TBA (balkong) 9,0 m2

Etasje 1, 2, 3, 4

FASADE SØRVEST HUS C

LSU 39(a) S Bygg C, C-104 2-ROMS

*Balkongstørrelse og vindusplassering

Følgende areal inngår i boligens innvendige bruksareal (BRA-i): Stue/kjøkken, soverom, bad og entré.

Følgende arealer inngår i boligens eksterne bruksareal (BRA-e): Sportsbod.

Plassering og størrelse av vinduene og terrasseareal kan variere, se etasjeplan.

SOLSLETTA HAGEBY side 44
2 LEILIGHET ByggC 5 4 3 2 1 0 m
Roms
kan variere
m2 ENTRE 4,0 m2 SOV 7,5 m2 STUE/KJØK 21,0 m2 BAD 4,0 m2 Balkong 9,0 m2 C-104 C-204 C-304 C-404
39,0
C-304 C-104 C-204 C-403

Smart 2-roms med solrik balkong vendt inn mot det fantastiske parkområdet

Her får du en romslig 2-romsleilighet på 39 m2. Du kommer hjem til en leilighet hvor du i entréen har plass til kles- og sko-oppbevaring. Stueløsningen er romslig og gir plass for både en deilig sofakrok, samt spisebord. Det flotte HTH kjøkkenet ligger litt tilbaketrukket fra stue-området og gir rom for ekstra møblement på stua. I forlengelsen av kjøkkenet er det også plass for skrivebord. Balkongen ligger mot det flotte parkområdet. Tilbaketrukket fra stuen ligger både ditt nye bad og soverom. Badet har en smart romløsning slik at du får plass til både vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg til servantskapet og speil med belysning, får du et dusjhjørne med 90 x 90cm. innsvingbare dusjdører. På soverommet får du plass til en stor seng og garderobeløsning.

Leiligheten er illustrert med tilvalgspakke 1 Heimdal som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg.

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 45

Roms

Antall soverom 1

Balkong 8,5 m2 C-205 C-305 C-404

BRA-i 40,0 m2

BRA-e 2,5 m2

BRA (BRA-i + BRA-e) 42,5 m2

TBA (balkong) 8,5 m2

Etasje 2, 3, 4

FASADE SØRVEST HUS C

STUE/KJØK 18,0 m2

LTU 40(b)

SOV 8,0 m2

ByggC

Bygg C, C-205 2-ROMS 40,0 m2

BOD 2,5 m2

ENTRE 4,5 m2

BAD 4,5 m2

Følgende areal inngår i boligens innvendige bruksareal (BRA-i): Stue/kjøkken, soverom, bad, entré og bod.

Følgende arealer inngår i boligens eksterne bruksareal (BRA-e): Sportsbod.

Plassering og størrelse av vinduene og terrasseareal kan variere, se etasjeplan.

SOLSLETTA HAGEBY side 46
2 LEILIGHET
C-205
C-305
C-404

Smart 2-roms med solrik balkong vendt inn mot det fantastiske parkområdet

Her får du en romslig 2-romsleilighet på 40 m2. Du kommer hjem til en leilighet hvor du i entréen har plass til kles- og sko-oppbevaring. Her får du også en en praktisk bod/garderoberom. Stueløsningen er romslig og gir plass for både en deilig sofakrok, samt spisebord. Det flotte HTH kjøkkenet blir her et møbel i stua. Ut fra stua har du skyvedør til balkongen som ligger mot det flotte parkområdet og dagsolen. Soverommet har en praktisk utforming og du får plass til både bred seng, garderobeskap og evnt. en kontorpult. Badet har en smart romløsning slik at du får plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Du får 90 x 90 cm. innsvingbare dusjdører og det er plass til ekstra hylle/høyskap ved siden av servantskapet. I tillegg får du veggspeil med integrert belysning.

Leiligheten er illustrert med tilvalgspakke 1 Heimdal som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg. Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 47

Balkong 9,5 m2

Roms

Antall soverom 2

BRA-i 49,0 m2

BRA-e 2,5 m2

BRA (BRA-i + BRA-e) 51,5 m2

TBA (balkong) 9,5 m2

Etasje 1, 2, 3, 4

FASADE SØRVEST HUS C

LTU 49 S Bygg C, C-106

STUE/KJØK 18,5 m2

ENTRE 6,0 m2

3-ROMS 49,0 m2 SOV 9,0 m2

Følgende areal inngår i boligens innvendige bruksareal (BRA-i): Stue/kjøkken, 2 soverom, bad og entré.

Følgende arealer inngår i boligens eksterne bruksareal (BRA-e): Sportsbod.

Plassering og størrelse av vinduene og terrasseareal kan variere, se etasjeplan.

SOLSLETTA HAGEBY side 48
ByggC
3 LEILIGHET
SOV
BAD
m2
8,0 m2
4,5
C-106 C-206 C-306 C-405
C-106 C-206 C-306 C-405

Flott 3-roms hjørneleilighet med stor og solrik balkong mot parkområdet

Her får du en flott 3-roms hjørneleilighet på 49 m2. Du kommer hjem til en leilighet hvor du i gangen har plass til et stort garderobeskap. Stueløsningen er romslig og gir plass for både en deilig sofakrok, samt spisebord. Ved hovedsoverommet er det plass for kontorpult ved skissert garderobeskap. Den ekstra vindusflaten på gavlveggen vil gi deg en ekstra lys og behagelig boatmosfære. Ut fra stua har du skyvedør til den store balkongen som ligger mot det flotte parkområdet og dagsolen. Du får to praktiske soverom som enkelt kan møbleres smart. Badet har en fin romløsning slik at du får plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Du får 90 x 90 cm. innsvingbare dusjdører. I tillegg får du veggspeil med integrert belysning. I kjelleren får du din egne sportsbod, samt tilgang til romslig sykkelbod.

Leiligheten er illustrert med standard gulv og tilvalg veggfarge Blek Sand på stue som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg. Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 49

Antall soverom 2

BRA-i 60,0 m2

BRA-e 5,0 m2

BRA (BRA-i + BRA-e) 65,0 m2

TBA (balkong) 11,5 m2

Etasje 1, 2, 3

FASADE SØRVEST HUS C

Følgende areal inngår i boligens innvendige bruksareal (BRA-i): Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, bod og entré.

Følgende arealer inngår i boligens eksterne bruksareal (BRA-e): Sportsbod. Plassering og størrelse av vinduene og terrasseareal kan variere, se etasjeplan.

SOLSLETTA HAGEBY side 50
ByggC
3 LEILIGHET 5 4 3 2 1 0 m *Balkongstørrelse og vindusplassering kan variere LSU 60 Bygg C, C-103 3-ROMS 60,0 m2 BAD 4,5 m2 STUE/KJØK 28,0 m2 SOV 7,0 m2 SOV 10,5 m2 BOD 3,5 m2 ENTRE 3,0 m2 Balkong 11,5 m2 C-103 C-203 C-303 C-402
Roms
C-103 C-203 C-303 C-402

Romslig 3-roms med solrik balkong vendt inn mot det flotte parkområdet

Her får du en flott 3-roms på 60 m2. Du kommer hjem til en leilighet hvor du i entréen har plass til klesoppbevaring i tillegg til den praktiske boden som også egner seg til garderobeløsning. Stua er romslig og gir plass for både en deilig sofakrok, samt stort spisebord. Det flotte HTH kjøkkenet ligger delvis tilbaketrukket og har en innholdsrik hjørneløsning. Ut fra stua har du skyvedør til balkongen som ligger mot det flotte parkområdet. Du får to praktiske soverom som enkelt kan møbleres funksjonelt med både garderobeskap, nattbord og mer. Badet har en fin romløsning slik at du får plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Du får 90 x 90 cm. innsvingbare dusjdører. I tillegg får du veggspeil med integrert belysning. I kjelleren får du din egne sportsbod, samt fast p-plass.

Leiligheten er illustrert med standard gulv og tilvalg veggfarge Blek Sand på stue som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg.

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 51

Antall soverom 2

BRA-i 73,0 m2

BRA-e 5,0 m2

BRA (BRA-i + BRA-e) 78,0 m2

TBA (balkong) 20,5 m2

Etasje 1, 2, 3

FASADE SØRVEST HUS C

Følgende areal inngår i boligens innvendige bruksareal (BRA-i): Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, gang og entré.

Følgende arealer inngår i boligens eksterne bruksareal (BRA-e): Sportsbod. Plassering og størrelse av vinduene og terrasseareal kan variere, se etasjeplan.

SOLSLETTA HAGEBY side 52
ByggC Roms 3 LEILIGHET 5 4 3 2 1 0 m STUE/KJØK 30,0 m2 SOV 12,5 m2 SOV 8,5 m2 LSU 73 Bygg C, C-102 3-ROMS 73,0 m2 GANG 8,0 m2 ENTRE 6,0 m2 STUE/KJØK BAD 4,5 m2 BAD Balkong 20,5 m2 C-102 C-202 C-302
C-102 C-202 C-302

Stor 3-roms hjørneleilighet med stor og solrik balkong vendt inn mot det

Her får du en stor 3-roms hjørneleilighet på 73 m2. Du kommer hjem til en leilighet hvor du i entréen har plass til stort garderobeskap. Stua er romslig og gir plass for både stor sofaseksjon, lenestol, samt stort spisebord. Den ekstra vindusflaten på gavlveggen vil gi deg en ekstra lys og behagelig boatmosfære. Det flotte HTH kjøkkenet ligger delvis tilbaketrukket og har en innholdsrik hjørneløsning. Ut fra stua har du skyvedør til den store balkongen som ligger mot det flotte parkområdet. Du får to store soverom som enkelt kan møbleres funksjonelt med både store garderobeskap, nattbord og mer. Badet har en fin romløsning slik at du får plass til både vaskemaskin og tørketrommel, samt plass for å sette inn et ekstra høyskap ved servantskapet. I kjelleren får du din egne sportsbod, samt fast p-plass.

Leiligheten er illustrert med tilvalgspakke 3 Nidaros som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg.

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 53
parkområdet

Antall soverom 2 (3 ved tilvalg)

BRA-i 108,5 m2

BRA-e 5,0 m2

BRA (BRA-i + BRA-e) 118,5 m2

TBA (balkong) 20,5 + 10,0 m2

Etasje 4

FASADE SØRVEST HUS C

Følgende areal inngår i boligens innvendige bruksareal (BRA-i): Stue/kjøkken, 2 soverom, walk-in-garderobe, 2 bad, gang og entré.

Følgende arealer inngår i boligens eksterne bruksareal (BRA-e): Sportsbod. Plassering og størrelse av vinduene og terrasseareal kan variere, se etasjeplan.

SOLSLETTA HAGEBY side 54
ByggC Roms 3 LEILIGHET 5 4 3 2 1 0 m Utskrift : 26 04 2024 TEGNING Leilighetstype 202078 - Granås Østre - SAMSPILL FIL *Balkongstørrelse og vindusplassering kan variere LSU 108 Bygg C C-401 4-ROMS 108 5 m2 GANG 4,5 m2 STUE KJØK 48 0 m2 BAD 5 0 m2 BAD 5 0 m SOV 7 5 m2 SOV 12 5 m ENTRE 10 0 m WALK IN 9 5 m2 Balkong 10,0 m2 Balkong 20,5 m2
Hus C - leilighetsnr: C-401 C-401
5 4 3 2 1 0 m TEGNINGSNR Solsletta
TEGNINGSANSVARLIG FAGLIG ANSV DATO PROSJEKTNR.: PROSJEKT TEGNING REVISJON BYGGHERRE MÅL A4 1:100 202078 Leilighetstype Heimdal Bolig 202078 - Granås Østre - SAMSPILL FIL ARKITEKT FASE Skisse-/forprosjekt Per Knudsen Arkitektkontor AS Brattørgata 7010 Trondheim 47 73 52 91 30 pka pka no FAGLIG KONTR Balkongstørrelse og vindusplassering kan variere LSU 108 LSU 108 Bygg C C-401 4-ROMS 108 5 m2 GANG 4 5 m2 STUE KJØK 48 0 m BAD 5 0 m2 BAD 5 0 m SOV 7 5 m2 SOV 12 5 m ENTRE 10 0 m WALK IN 9 5 m2 Balkong 10,0 m2 Balkong 20 5 m2 Hus C - leilighetsnr C-401 5 4 3 2 1 0 m TEGNINGSNR Solsletta hageby TEGNINGSANSVARLIG FAGLIG ANSV DATO PROSJEKTNR.: PROSJEKT TEGNING REVISJON BYGGHERRE MÅL A4 1:100 202078 Leilighetstype Heimdal Bolig 202078 - Granås Østre - SAMSPILL FIL ARKITEKT FASE Skisse-/forprosjekt Per Knudsen Arkitektkontor AS Brattørgata 7010 Trondheim 47 73 52 91 30 pka pka no FAGLIG KONTR *Balkongstørrelse og vindusplassering kan variere LSU 108 LSU 108 Bygg C C-401 4-ROMS 108 5 m2 GANG 4 5 m2 STUE KJØK 48 0 m BAD 5 0 m2 BAD 5 0 m SOV 7 5 m2 SOV 12 5 m ENTRE 10 0 m WALK IN 9 5 m2 Balkong 10,0 m2 Balkong 20 5 m2 Hus C - leilighetsnr C-401 5 4 3 2 1 0 m TEGNINGSNR Solsletta hageby TEGNINGSANSVARLIG FAGLIG ANSV DATO PROSJEKTNR.: PROSJEKT TEGNING REVISJON BYGGHERRE MÅL A4 1:100 202078 Leilighetstype Heimdal Bolig 202078 - Granås Østre - SAMSPILL FIL ARKITEKT FASE Skisse-/forprosjekt Per Knudsen Arkitektkontor AS Brattørgata 7010 Trondheim 47 73 52 91 30 ― pka pka no FAGLIG KONTR *Balkongstørrelse og vindusplassering kan variere LSU 108 LSU 108 Bygg C C-401 4-ROMS 108 5 m2 GANG 4 5 m2 STUE KJØK 48 0 m BAD 5 0 m2 BAD 5 0 m SOV 7 5 m2 SOV 12 5 m ENTRE 10 0 m WALK IN 9 5 m2 Balkong 10,0 m2 Balkong 20 5 m2 Hus C - leilighetsnr C-401 5 4 3 2 1 0 m TEGNINGSNR Solsletta hageby TEGNINGSANSVARLIG FAGLIG ANSV DATO PROSJEKTNR.: PROSJEKT TEGNING REVISJON BYGGHERRE MÅL A4 1:100 202078 Leilighetstype Heimdal Bolig 202078 - Granås Østre - SAMSPILL FIL ARKITEKT FASE Skisse-/forprosjekt Per Knudsen Arkitektkontor AS Brattørgata 7010 Trondheim 47 73 52 91 30 pka pka no FAGLIG KONTR *Balkongstørrelse og vindusplassering kan variere LSU 108 LSU 108 C C-401 4-ROMS 108 5 m2 GANG 4 5 m2 STUE KJØK 48 0 m BAD 5,0 m2 BAD 5 0 m SOV 7 5 m2 SOV 12 5 m ENTRE 10 0 m WALK IN 9 5 m2 Balkong 10,0 m2 Balkong 20 5 m2 Hus C - leilighetsnr C-401 5 4 3 2 1 0 m TEGNINGSNR TEGNING REVISJON Leilighetstype 202078 - Granås Østre - SAMSPILL FIL *Balkongstørrelse og vindusplassering kan variere LSU 108 Bygg C C-401 4-ROMS 108 5 m2 GANG 4 5 m2 STUE KJØK 48 0 m BAD 5,0 m2 BAD 5 0 m SOV 12 5 m ENTRE 10 0 m WALK IN 9 5 m2 Balkong 10,0 m2 Balkong 20 5 m2 Hus C - leilighetsnr C-401 5 4 3 2 1 0 m TEGNINGSNR Solsletta hageby TEGNINGSANSVARLIG FAGLIG ANSV DATO PROSJEKTNR.: PROSJEKT TEGNING REVISJON BYGGHERRE MÅL A4 1:100 202078 Leilighetstype Heimdal Bolig 202078 - Granås Østre - SAMSPILL FIL ARKITEKT FASE Skisse-/forprosjekt Per Knudsen Arkitektkontor AS Brattørgata 7010 Trondheim 47 73 52 91 30 pka pka no FAGLIG KONTR *Balkongstørrelse og vindusplassering kan variere LSU 108 LSU 108 Bygg C C-401 4-ROMS 108 5 m2 GANG 4 5 m2 STUE KJØK 48 0 m BAD 5,0 m2 BAD 5 0 m SOV 7 5 m2 SOV 12 5 m ENTRE 10 0 m WALK IN 9 5 m2 Balkong 10,0 m2 Balkong 20 5 m2 Hus C - leilighetsnr C-401 5 4 3 2 1 0 m TEGNINGSNR TEGNING REVISJON Leilighetstype 202078 - Granås Østre - SAMSPILL FIL *Balkongstørrelse og vindusplassering kan variere LSU 108 Bygg C C-401 4-ROMS 108 5 m2 GANG 4 5 m2 STUE KJØK 48 0 m BAD 5 0 m2 BAD 5 0 m SOV 7 5 m2 SOV 12 5 m ENTRE 10 0 m WALK IN 9 5 m2 Balkong 10,0 m2 Balkong 20 5 m2 Hus C - leilighetsnr C-401 5 4 3 2 1 0 m TEGNINGSNR Solsletta hageby TEGNINGSANSVARLIG FAGLIG ANSV DATO PROSJEKTNR.: PROSJEKT TEGNING REVISJON BYGGHERRE MÅL A4 1:100 202078 Leilighetstype Heimdal Bolig 202078 - Granås Østre - SAMSPILL FIL ARKITEKT FASE Skisse-/forprosjekt Per Knudsen Arkitektkontor AS Brattørgata 7010 Trondheim 47 73 52 91 30 pka pka no FAGLIG KONTR *Balkongstørrelse og vindusplassering kan variere LSU 108 LSU 108 Bygg C C-401 4-ROMS 108 5 m2 GANG 4 5 m2 STUE KJØK 48 0 m BAD 5 0 m2 BAD 5 0 m SOV 7 5 m2 SOV 12 5 m ENTRE 10 0 m WALK IN 9 5 m2 Balkong 10,0 m2 Balkong 20 5 m2 Hus C - leilighetsnr C-401 Som tilvalg kan del av stuen deles av som soverom 3 C-401
hageby

Lekker 3/4-roms toppleilighet med to bad og to store balkonger med både morgen og kveldssol

Her får du en innholdsrik og lekker toppleilighet. Du kommer hjem til en leilighet hvor du i entréen har god plass til stort garderobeskap. Stua er romslig og den praktiske sikk-sakk formen gir naturlige møbleringssoner for både stor sofaseksjon, loungeseksjon og stort spisebord. Det flotte HTH kjøkkenet har en svært innholdsrik løsning med lang kjøkkenvegg. Ut fra stua har du skyvedør til balkongen som ligger mot det flotte parkområdet og ettermiddagssolen. I tillegg til ekstrasoverommet får du et praktisk hovedsoverom med stor walk-in-garderobe og balkong med morgensol og fjordutsikt. Badene har en fine romløsning og hovedbadet får dobbeltservant. Du får 90 x 90 cm. innsvingbare dusjdører. I tillegg får du veggspeil med integrert belysning. I kjelleren får du din egne sportsbod, samt fast p-plass.

Leiligheten er illustrert med tilvalgspakke 3 Nidaros som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg.

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA
side 55
HAGEBY

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

56
SOLSLETTA HAGEBY side
WALK- IN - GARDEROBE - Fra leilighet 3-roms, C-401

Badet er illustrert med tilvalgspakke tilpasset tilvalgspakke 3 Nidaros som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg. STUE - Fra leilighet 3-roms, C-401

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

SOLSLETTA HAGEBY side 57
SOLSLETTA HAGEBY side 58

Landskapsplan

SOLSLETTA HAGEBY side 59
Bygg C

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

HUS C
FASADE
SOLSLETTA HAGEBY side
60
-
SØRVEST

.

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

LEILIGHET 73 kvm
SOLSLETTA HAGEBY side 61

LEILIGHET C- 401

Leiligheten er illustrert med tilvalgspakke 3 Nidaros som innenfor tilvalgsfrist kan bestilles mot pristillegg.

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

HAGEBY side 62
SOLSLETTA

Alle bilder er av illustrativ karakter, endringer vil forekomme. Materialvalg og farger kan avvike og må evnt. bestilles som tilvalg om disse avviker fra standard leveranse angitt i leveransebeskrivelsen vedlagt. Utsikt, balkongløsning, rekkverk og vindusløsning er kun illustrativ og vil variere fra etasje til etasje og bygg til bygg. Kjøkkenløsning kan avvike. Se etasjeplaner og kjøkkentegninger vedlagt i den komplette leveransebeskrivelse.

HUS A - FASADE NORDØST SOLSLETTA HAGEBY side 63

Nøkkelinfo salgsoppgave

Oppdragsnummer 1-24-9011

Type eiendom Selveierleiligheter

Ansvarlig megler Thomas Løbakk 930 29 952

Lobakk@hem.no

Org.nr. 976 232 909

Forr.adresse Vestre Rosten 69, 7072 HEIMDAL

Eier Granås Øst Bb1 AS

Betegnelse Deler av gnr. 49, bnr. 294 i Trondheim kommune

Tomteareal ca. 15.900 kvm. fellestomt for hele Solsletta Hageby. Tomten er ikke endelig fradelt og oppmålt.

Byggeår 2024-2026 for hus A, B og C.

Revidert: 04/06-24

For enhver tids siste revisjon av salgsbrosjyren og gjeldende kontraktsunderlag se https://issuu.com/heimdaleiendomsmegling/docs/solsletta_hageby_bygg_c eller scan QR kode.

SOLSLETTA HAGEBY side 64

TOMTEBESKRIVELSE

Lett skrånende eiendomstomt hvor sameiets areal blir pent opparbeidet med internvei, gjesteparkeringsplasser, fine grøntområder og et stort flott parkområde.

Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/ fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen. Tomten skal opparbeides av selger som vist på utomhus tegninger. Justeringer og endringer av utomhus løsninger må påregnes gjennom detaljprosjektering.

Det frodige uteområdet lar deg slappe av blant trær og prydbusker i en av flere soner. Parken er et viktig uterom for dere som skal bo på Solsletta Hageby.

I parkanlegget kan du rusle rundt eller du kan du sette deg ned med en god bok. Det blir flere sittegrupper, benker, et lysthus og store gress-sletter hvor du kan ta med piknikpleddet. Parken vil også bli et sted hvor du kan la barna boltre seg på lekeplassen mens du tar en pust i bakken, eller nyte kaffekoppen mellom busker og vakre trær. Her kan du kjenne varmen fra sola mens du skuer utover den frodige parken.

Parken og friarealet på Solsletta Hageby blir en videreføring av de flotte parkområderne utbygger allerede har bygd på Strinda Hageby og Solsletta Familieboliger. Utformingen ivaretar områdets solrike beliggenhet. I tillegg til rikelig med sitteplasser blir det strategisk plassert buskevekster for skjerming mellom sittegruppene og mot leilighetene som ligger mot parkanlegget. Her kan du dekke opp langbord for familie, venner og naboer. De frodige, grønne omgivelsene skaper et naturlig og behagelig bomiljø.

Det gjøres oppmerksom på at deler av utomhus arealene kan ha en senere ferdigstillelse på grunn av tidspunkt for salg og avtale om overtagelse. Dette vil ikke være å oppfatte som en mangel ved overtakelse.

Lekeplasser og fellesareal betegnet f_GR1og f_GR-3 på reguleringsplan skal opparbeides av selger. Disse skal eies og driftes av velforeningen innenfor området Granås Øst. Opparbeidelsen av disse vil kunne være i forbindelse med siste byggetrinn. Området vil kunne benyttes til riggområde frem til siste bolig er overlevert. Det er pliktig medlemskap i velforeningen og velforeningskontingenten er innkalkulert i de stipulerte felleskostnadene.

Tilgrensede område o_GR1 opparbeides av selger og overføres Trondheim kommune.

ADKOMST

Solsletta Hageby ligger sentralt til på Trondheim Øst. Det er kort og enkel adkomst via E6 omkjøringsveien. Ta avkjørsel 40 mot Angelltrøa ved Møller Bil.

Ved oppsatte visninger:

Ta til høyre ved Møller bil. Følg Ingvald Ystgaards vei til Bunnpris og ta til venstre opp Granåsvegen. Følg veien til du får visningssenteret på venstre hånd. På Google Maps kan du søke opp Solsletta Trondheim for veivisning.

For fremtidig adkomst til prosjektet:

Ta til venstre ved Møller bil, følg Ingvald Ystgaards vei til og ta til høyre opp Nermarka. Følg veien til den går over i Bonesvegen og følg denne til ende. Ta andre stikkvei til venstre ved bussholdeplassen og du finner visningslokalet.

BELIGGENHET

Midt i smørøyet på beste Strinda kommer nå Solsletta Hageby.

Bo sentralt samtidig som du får kjenne på den landlige følelsen. Frisk morgenluft, fuglekvitter og nattero. På Solsletta Hageby bor du øverst i lia Solsletta med alle hverdagsbehov i nabolaget.

Særdeles gode solforhold, utsikt mot fjorden og optimale planløsninger gjør dette til det perfekte nabolaget. Finn roen i din splitter nye bolig og få marka som nærmeste nabo på kjøpet!

På Solsletta Hageby har du tursti til Estenstadmarka rett utenfor døra. Med bil har du umiddelbar adkomst til E6 omkjøringsveien som tar deg effektivt sørover eller nordover. På tomtegrensa ligger også Granåsvegen bussholdeplass som tar deg direkte til byen via rute 10 uten bussbytte. Like ovenfor Solsletta går også metrobusslinje 3 til sentrum via NTNU Gløshaugen og Samfundet vis-a-vis St. Olavs Hospital.

PARKERING

Leiligheter som har eksklusiv bruksrett til parkeringsplass i parkeringskjeller fremkommer av siste versjon av prislisten.

BYGGEÅR

2024-2026 for hus A, B og C.

BYGGEMÅTE

Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017 (TEK17). Se påfølgende bygningsbeskrivelse/deklarasjon.

NØKKELINFO | SOLSLETTA HAGEBY SOLSLETTA HAGEBY side 65

Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.

Alle arbeider og kostnader for opparbeidelse er inkludert i kjøpesummen.

TINGLYSTE HEFTELSER

Servitutter:

2017/1281005-1/200 16.11.2017 21:00

BESTEMMELSE OM VANNLEDNING

Rettighet hefter i: KNR: 5001 GNR: 49 BNR: 1

Rettighet hefter i: KNR: 5001 GNR: 49 BNR: 331

Rettighet hefter i: KNR: 5001 GNR: 49 BNR: 332

Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: TRONDHEIM

KOMMUNE BYUTVIKLING ORG.NR: 969 999 544

2017/1281005-2/200 16.11.2017 21:00

BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDNING

Rettighet hefter i: KNR: 5001 GNR: 49 BNR: 1

Rettighet hefter i: KNR: 5001 GNR: 49 BNR: 331

Rettighet hefter i: KNR: 5001 GNR: 49 BNR: 332

Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: TRONDHEIM

KOMMUNE BYUTVIKLING ORG.NR: 969 999 544

2020/3430871-9/200 03.12.2020 21:00

BRUKSRETT

Rettighet hefter i: KNR: 5001 GNR: 49 BNR: 295

Rettighet hefter i: KNR: 5001 GNR: 49 BNR: 324

Rettighet hefter i: KNR: 5001 GNR: 49 BNR: 334 SNR 1-96

Rett til bruk av felles lekeplass.

Gjelder også senere fradelte eiendommer

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det vil bli tinglyst servitutter på eiendommen for å sikre nødvendige rettigheter i forhold til drift og vedlikehold av eiendommen og infrastrukturen knyttet til denne. Blant annet vil det bli tinglyst en servitutt som gir rett til leverandør av fiber/ kabel-TV om tilgang til nodeskap i kjeller, samt rett til drift og vedlikehold av kabelanlegget.

REGULERINGSPLAN

Området er underlagt reguleringsplan r20130067 - Granåsen gård, østre del. Området er under utvikling og regulert til boligbebyggelse, barnehage, undervisningsbygg, idrettsanlegg, renovasjonsanlegg, lekeområde, veg, fortau, gang-/sykkelveg, annen veg grunn og grøntareal, kollektivtransport og holdeplass, grønnstruktur, turveg og friområde. Reguleringsplan m/bestemmelser følger som vedlegg.

OPPVARMING

Fjernvarme. Det totale varmebehovet i boligen dekkes ved vannbåren varme i radiatorer, eventuelt vifteradiator, plassert i gang, stue og/eller kjøkken. Det leveres ikke radiatorer på soverom.

ENERGIKLASSE

Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

REALSAMEIE, PARKERINGSSAMEIE OG VELFORENING

Parkerings- og utomhusanlegg vil kunne driftes av et eget sameie og eget realsameie.

Seksjonseiere i sameiene som har kjøpt rettighet til parkeringsplass har eksklusiv bruksrett til parkeringsplass i parkeringskjeller. Enkelte seksjonseiere kan gis rett til erverv av flere faste parkeringsplasser.

Parkeringssameiet vil ha ansvaret for drift og vedlikehold av sin del av parkeringsanlegget.

Realsameiets eiendom er definert til fellesarealer med grøntarealer og lekeplasser.

Hver sameier har rett til bruk av Eiendommen.

Bruken fordeles mellom sameierne og utøves som fastsatt i det følgende: Eiendommen kan, uten hensyn til om det er undergitt eksklusiv bruksrett eller utgjør fellesareal, bare nyttes i samsvar med formålet og innenfor de rammer og begrensninger som følger realsameiets vedtekter. Bruken av eiendommen må ikke på en urimelig eller unødvendig måte være til skade eller ulempe for andre sameiere.

NØKKELINFO | SOLSLETTA HAGEBY
SOLSLETTA HAGEBY side 66

Sameiet kan ikke fatte vedtak som berører bruksrettighetene slik de er angitt i punktene overfor uten at de berørte sameierne gir sitt skriftlige samtykke.

Vedlikehold av Eiendommen besørges og bekostes av Sameiet. Dette omfatter også stell og renhold. Renhold og opprydding mv. etter egen bruk besørges av den enkelte sameier for egen regning.

Kostnader med Eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte sameiers bruk, skal fordeles mellom sameierne i Realsameiet Solsletta Hageby Fellesareal med likt beløp pr. sameier med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk. Som felleskostnad anses blant annet kostnader til drift og vedlikehold av Eiendommen, herunder forsikring, gartner, renhold, regnskap og strøm.

Boligene vil ha pliktig medlemskap i en felles velforening for området Granås Øst, øst for Bonesvegen.

Andel av kostnader knyttet til parkeringssameiet, realsameiet og velforeningen er innkalkulert i de stipulerte fellesutgiftene for hver leilighet.

FELLESUTGIFTER TOTALT

Budsjett forslag fra TOBB stipulerer fra kr. 1 688,- til kr. 4 529,- pr. mnd. inkludert a-konto fjernvarme.

FELLESUTGIFTER INKLUDERER

Felleskostnaden stipulert dekker digital grunnpakke med Kabel-TV og internett via fiber, drift av sameiet, oppvarming og varmtvann (a-konto), ytre vedlikehold, brøyting, vaktmestertjenester, kostnad p-plasser for leiligheter som har kjøpt eller har med bruksrett til dette (á 200,- pr. mnd.), forsikring av bygning (ikke innbo).

FELLESGJELD

Kr. 0,-

PRISER

Fra kr. 2 495 000,- - kr. 9 720 000,- + omk.

OMKOSTNINGER

Beregnende omkostninger ved kjøp: Dokumentavgift, 2,5% av andel tomteverdi*: kr. se prisliste

Tinglysning av skjøte pt.: kr. 500,Tinglysningsgebyr pantedokument pt.: kr. 500,-

Stiftelsesgebyr sameie kr. 2 000,-

Oppstartskapital sameie/realsameie: kr. 10 000,(andel tomteverdi utgjør 8 800,- pr. kvm. BRA bolig. Dok. avg. er 2,5% av dette)

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer. En slik endring belastes/godskrives kjøper. Et evt. overskytende av stiftelsesgebyret vil bli overført til sameiets konto som oppstartskapital.

TOTALE OMKOSTNINGER

Fra kr. 19 920,- - kr. 38 970,- + omk.

FASTE LØPENDE KOSTNADER

Da boligene er prosjekterte selveierleiligheter og selger har således ingen informasjon om boligens løpende kostnader, foruten felleskostnader beregnet av forretningsfører iht. vedlagte forslag til budsjett. Faste kostnader som kjøper i tillegg må påregne er: kommunale avgifter, innboforsikring og strøm.

BETALINGSBETINGELSER

Kjøpesum og omkostninger skal være på meglers klientkonto innen overtakelse.

Alle kontraktsinnbetalinger skal skje til: Heimdal Eiendomsmegling AS sin klientkonto nr. 4230.55.01500 i MelhusBanken.

Det tas forbehold om eventuell endring av offentlige gebyrer og avgifter. Kjøper aksepterer at eventuelt økning i mva. og andre offentlige avgifter som måtte bli fastsatt etter inngåelse av denne kontrakt kan utlignes på kjøper med den forholdsmessige andel og kun for den del av leveransen som i slikt tilfelle får økte avgifter i henhold til entreprenørens oppstilling. Kjøper er innforstått med at tilfredsstillende finansieringsbekreftelse for hele kjøpesummen skal forelegges megler innen 21 dager etter selgers aksept. Disse opplysningene kan bli videre formidlet til utbyggers byggelånsbank.

Hvis nåværende bolig skal benyttes helt eller delvis til finansiering av kjøpet kan denne stilles som sikkerhet etter verditakst utført av Heimdal Eiendomsmegling AS. Handelen er juridisk bindende for begge parter dersom budet aksepteres innen akseptfristen. Dersom kjøper innen fristen ikke overholder sin forpliktelse med

NØKKELINFO | SOLSLETTA HAGEBY SOLSLETTA HAGEBY side 67

tilfredsstillende finansieringsbekreftelse iht. prosjektets standardkontrakt, er kjøper allikevel bundet, og selger vil kunne påberope avtalen som vesentlig misligholdt og heve avtalen. Kjøper samtykker til at omkostninger knyttet til heving og dekningssalg i så fall dekkes av kjøper.

DIVERSE INFORMASJON

Selger kan ha rett til tilleggsfrister uten kompensasjon til kjøper etter reglene som gjelder i Bustadoppføringslova. Kjøper er kjent med og aksepterer at forsinkelser som skyldes force majure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l. gir selger en rett til å forlenge fristen for overtakelse. Kjøper anmodes spesielt å tilpasse dette forhold ved ev salg av nåværende bolig. Såfremt forsinkelse skulle skyldes f.eks. brann, vannskade, innbrudd e.l. gjøres det spesielt oppmerksom på at dette gir selger rett til en tilleggsfrist for levering uten kompensasjon overfor kjøper. Disse forhold må også tas hensyn til ved salg av nåværende bolig da byggforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse.

Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte leiligheter.

Så fremt forsinkelse skulle skyldes f.eks. brann, vannskade, innbrudd e.l. gjøres det spesielt oppmerksom på at dette gir selger rett til en tilleggsfrist for levering uten kompensasjon overfor kjøper. Disse forhold må også tas hensyn til ved salg av nåværende bolig da byggforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse. Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte leiligheter.

TOBB er valgt som forretningsfører for prosjektet.

Megler har gjennomgått forretningsførerens forslag til budsjett. Budsjettet virker gjennomarbeidet og gir et godt grunnlag for første års drift i sameiet.

Det er ingen begrensninger i kjøpers råderett over leiligheten annet enn de begrensninger som fremkommer i eierseksjonsloven. Boligen kan fritt leies ut.

Deklarasjonen angir hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:

- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.

- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Dersom forbrukeren avbestiller før det er gitt igangsettingstillatelse betaler forbrukeren avbestillingsgebyr, jfr. Bustadoppføringslova § 54. Avbestillingsgebyret fastsettes til 10% av total kontraktssum inkludert merverdiavgift.

Dersom forbrukeren avbestiller etter at igangsettingstillatelse er gitt, fastsettes selgerens krav på vederlag og erstatning i samsvar med Bustadoppføringslovas §§ 52 og 53. Kjøper bærer all risiko ved avbestilling.

Selger har på vegne av sameiet inngått avtale om leveranse av elbil-ladesystem med Omnia Charging.

OVERTAKELSE

Det er forventet byggestart så snart selgers forbehold for igangsetting er avklart.

Det kan bli separat byggestart for hus A, B og C, samt for p-kjeller og bodanlegg. Byggetid beregnes ut ifra byggestart på de respektive bygg. Det er stipulert en total byggetid på 21-24 måneder fra byggestart.

Dersom det oppstår forsinkelse som berettiger dagmulkt, så skal dette beregnes fra måned 24 etter sletting av selgers forbehold.

Kjøper er forpliktet til å overta boligen på det tidspunkt den er ferdigstilt. Endelig overtakelse vil bli varslet med 1 ukes skriftlig varsel. Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert alle omkostninger og tilleggsavtaler bestilt via selger er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at overtakelse av boligen ikke kan nektes av kjøper selv om utomhusarealer og eventuelt ytre kledning m.m. ikke er ferdigstilt. Forutsetningen er imidlertid at kommunen har utstedt midlertidig brukstillatelse for boligen. Uferdige arbeider anmerkes i overtakelses-protokollen på overtakelsesbefaringen.

Alle boliger overtas i ryddig og rengjort stand (byggvask).

MEGLERS VEDERLAG

Vederlag: 1,6%

Markedsføring: kr. 23 000,-

NØKKELINFO | SOLSLETTA HAGEBY
SOLSLETTA HAGEBY side 68

SELGERS FORBEHOLD

Selger tar følgende forbehold med tanke på igangsetting av prosjektet:

• Tilstrekkelig salg (80 % av salgsverdien målt i kroner)

• Igangsettingstillatelse gitt fra Plan og bygningsetaten, Trondheim kommune

• Prosjektet gis byggelånsfinansiering

• Selger tar forbehold om at byggestart vedtas av styret i selskapet.

Disse forbeholdene skal være avklart senest 31.12.2024.

Selger kan selv velge å igangsette bygging på et lavere forhåndssalg.

Det tas følgende forbehold med tanke på gjennomføring av prosjektet:

• Det kan bli endringer som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt og rådgivere.

• Det kan bli endringer som følge av krav fra offentlige instanser

• Selger kan inngå bindende avtaler på vegne av sameiet for å forestå driften av sameiet første driftsåret. Det vil være mulig for sameiet etter at det er stiftet å tre ut av disse avtalene på normale vilkår.

• Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer.

• Selger forbeholder seg retten til å bestemme material- og fargevalg på bygningsfasader og innvendige og utvendige fellesarealer.

• Det tas forbehold om at salgsoppgave del 1 med oversikt over leilighetstyper ikke viser den enkelte leilighet. Den enkelte leilighet er vist i etasjeplaner for det enkelte huset. Der det er avvik mellom leilighetstype og etasjeplaner er det etasjeplaner som gjelder.

GENERELLE FORUTSETNINGER

Avtalen anses inngått når kjøper har levert megler bindende kjøpetilbud, selger har akseptert dette, og aksept er meddelt kjøper. Salgsoppgaven med vedlegg utgjør sammen med akseptbrev og tegninger de samlede avtalevilkårene for kjøp av den aktuelle eiendommen.

Kjøper aksepterer at videre kommunikasjon og avtaleverk kan foregå elektronisk. Leverandør av ladere for el-bil, Aneo, leverandør av kabel-tv/bredbånd og andre leverandører som Utbygger bruker i prosjektet vil få tilgang til kundeinformasjon til bruk i salgsformål.

FERDIGATTEST

Selger skal fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen. Vi gjør oppmerksom på at det i følge plan- og bygningsloven § 21-10 ikke er tillatt å bebo boligen før slik midlertidig brukstillatelse er på plass.

DOKUMENTENES RANGORDNING

Bindende kjøpetilbud - Salgsoppgave med vedlegg - Tegninger, brosjyremateriell

Illustrert perspektiv er ikke å anse som en del av kontraktsgrunnlaget da disse kan avvike fra leveransen. Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i bustadoppføringslova av 13.juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova bruker benevnelsene entreprenøren og forbrukeren, noe som tilsvarer selger og kjøper i kontraktdokumentet. Bustadoppføringslova sikrer kjøperen rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten jfr. bustadoppføringslova § 3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 03.juli 1992 nr.92. Selger kan likevel akseptere å selge etter bustadoppføringslova. Leveransebeskrivelsen beskriver den tekniske standard som inngår i leveransen. Leveransen utføres i henhold til gjeldende forskrifter og standarder. Dersom det ikke er henvist til noe annet gjelder følgende:

Offentlige lover, forskrifter og standarder med hensyn til krav, utførelse og materialbruk. Ellers gjelder den til enhver tid gjeldende byggeforskrift for prosjektet ved rammetillatelse.

VIDERESALG AV KONTRAKT

Videresalg av kontrakt (forbruker): Såfremt kjøper er forbruker og skulle ønske å omsette kjøpekontrakten aksepteres dette av selger under forutsetning av at selger får en tilfredsstillende dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som den opprinnelige kjøperen. Den nye kjøperen overtar de inngåtte tilleggsavtaler inngått av den første kjøperen. Ny kjøper må fremlegge tilfredsstillende finansieringsbevis iht. prosjektets salgsoppgave. Dersom kontrakten selges til en lavere pris enn opprinnelig kjøpesum, må den som videreselger kontrakten innbetale mindreverdi, vederlag og utlegg til megler samt videresalgsgebyr til utbygger omgående etter budaksept. Opprinnelig kjøper vil etter dette være fri fra sitt kontraktsforhold med selger.

Opprinnelig kjøpers eventuelle merverdi i forbindelse med omsetning av kjøpekontrakten utbetales først når hjemmelen er tinglyst på den nye kjøperen. Ved videresalg kan Selger kreve et administrasjonsgebyr fra opprinnelig kjøper

NØKKELINFO | SOLSLETTA HAGEBY SOLSLETTA HAGEBY side 69

ved slik omsetning av kjøpekontrakt til ny kjøper. Administrasjonsgebyret utgjør kr. 20 000,-.

Videresalg av bolig under oppføring (Proff/næringsdrivende):

Er opprinnelig kjøper profesjonell (næringsdrivende), og videreselger boligen til en forbruker er det bustadoppføringsloven som kommer til anvendelse. Den som videreselger står i utgangspunktet fullt ut ansvarlig for at boligen overleveres til endelig kjøper som avtalt mellom partene, herunder også ansvarlig for å stille garanti i samsvar med bustadoppføringsloven. Godtar utbygger å stille garanti ved videresalget, vil gebyr for dette tilkomme. Administrasjonsgebyret og evt. gebyr for garanti trekkes fra oppgjøret eller faktureres dersom leiligheten ikke er solgt med nok merverdi. Dersom kontrakten selges til en lavere pris enn opprinnelig kjøpesum, må den som videreselger kontrakten innbetale mindreverdi, vederlag og utlegg til megler samt videresalgsgebyr og evt. gebyr for tilleggsgaranti til utbygger omgående etter budaksept. For at skjøtet skal utstedes og tinglyses på ny kjøper, må ovennevnte forhold vedrørende kjøpekontrakten være i orden. Hvis disse forholdene ikke er bragt i orden innen overtagelsen, må opprinnelig kjøper oppfylle kontraktsforpliktelsene.

Generelt:

Videresalg før selgers forbehold er avklart aksepteres ikke. Ved videresalg vil kostnader til eiendomsmegler komme i tillegg. Av praktiske årsaker aksepterer utbygger at kun Heimdal Eiendomsmegling AS benyttes som eiendomsmegler ved videresalg. Meglers vederlag ved videresalg og markedsføringskostnader i prosjektet er det samme som omtalt under punktet meglers vederlag. Dersom utbygger likevel skulle akseptere videresalg av leilighet eller kontrakt gjennom annet meglerforetak før ferdigstillelse faktureres et tilretteleggingsgebyr på kr.

15 000,- fra Heimdal Eiendomsmegling AS som må betales før slikt salg eller videresalg kan gjennomføres.

SIKKERHETSTILLELSE / GARANTIER

Kjøper skal stille finansieringsbevis godkjent av selger som sikkerhet for kjøpesum og omkostninger. Hvis kjøper er et AS skal en eller flere av selskapets aksjonærer stille selvskyldnerkausjon.

I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller selger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene. Sikkerheten er gjeldene i byggeperioden og frem til 5 år etter overtagelse av boligen. Garantien skal utgjøre 3% av vederlaget frem til overtagelsen og 5% av vederlaget etter overtagelsen. Garanti etter bustadoppføringslova § 12 stilles av selger så snart bindende avtale er inngått. Dersom det ikke foreligger ferdigattest på overtakelsestidspunktet skal selger stille bankgaranti i form av selvskyldnergaranti som sikkerhet for gjenstående arbeid iht. midlertidig brukstillatelse.

TILVALG

Kjøper har mulighet til å gjøre tilvalg i henhold til prosjektets endringsrutiner. Kjøper kan ikke påregne å gjøre endringer for mer enn 15% av kjøpesummen. Det vil bli satt opp frister og eventuell priskonsekvens for slike endringsbestillinger.

Ved valg av en av de 3 illustrerte tilvalgspakkene vil det være priskonsekvens. Tilvalgspakkene er satt opp for å gi leiligheten et helhetlig uttrykk til en mest mulig kostnadseffektiv pris og det vil det ikke være mulig å endre på veggfarger, kjøkkenfarger og gulv ved valg av en pakke. Fargene i pakkene kan kombineres og velges om hverandre ved å velge ordinære tilvalg uten pakke.

AREAL

Alle areal fremgår av tegninger og arealoppgave. De oppgitte arealer i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5% mindre/større enn markedsført areal. Prosjektets BRA er summen av BRA-i, BRA-e og BRA-b. BRA-i tilsvarer boligens innvendige areal, BRA-e er arealet av boligen eksterne areal (bod) og BRA-b er arealet av evnt. innglassede balkonger. Åpne balkonger er ikke medtatt i BRA.

LIGNINGSVERDI OG KOMMUNALE AVGIFTER

Ligningsverdi fastsettes først etter ferdigstillelse av bygget.

Kommunale avgifter vil bli fastsatt av kommunen ved ferdigstillelse av boligen.

OPPGJØR

Utbetaling av oppgjør til selger forutsetter at megler har mottatt signert overtagelsesprotokoll, midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest, fullt oppgjør er innbetalt, og at hjemmel er overført kjøper. Utbetaling av oppgjør til selger kan imidlertid foretas før hjemmel er overført kjøper under forutsetning av at selger stiller garanti iht. bustadoppføringslovas § 47. Kjøpers innbetaling blir i så fall å betrakte som et forskudd.

NØKKELINFO | SOLSLETTA HAGEBY
SOLSLETTA HAGEBY side 70

SAMEIET

Boligene blir organisert i eget boligsameie, og det er planlagt med flere boligsameier på BB1. Selger vil ta endelig stilling til dette før innflytting på første salgstrinn. Dette vil kunne påvirke både eierbrøk og felleskostnader for sameiene.

Forslag til vedtekter og budsjett for Sameiet Solsletta Hageby 1 ligger vedlagt salgsoppgaven. Parkeringskjeller og utomhusanlegg vil kunne driftes av et eget sameie og realsameie. Alle som har kjøpt en bruksrett til parkeringsplass vil være andelseiere med en andel pr. parkeringsplass i sameiet.

Endelig organisering vil avklares før overtakelse.

Utbygger forbeholder seg retten til å organisere parkeringsanleggene og utomhusarealene etter hva som blir formålstjenlig, herunder eventuelt opprette parkeringsplasser som egne næringsseksjoner, i ideelle andeler eller tinglyse nødvendige bruksretter.

Alle boligsameiere vil ha pliktig medlemskap i velforeningen for Granås Øst, øst for Bonesvegen som blant annet vil drifte felles utomhusarealer.

Utbygger vil ta initiativ til å stifte sameiet i god tid før overtakelsen. Utbygger vil innkalle kjøperne til ekstraordinært årsmøte der det velges et styre for sameiet.

Utbygger forbeholder seg retten til å velge forretningsfører som forestår stiftelsen av Sameiet, og ivaretar første års drift. Utgifter til stiftelse og drift av sameiet det første året trekkes av innbetalte sameieinvesteringer fra hver enkelt kjøper.

Forholdet mellom sameierne reguleres av eierseksjonsloven nr. 31 1997.

Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter for sameiet.

En seksjonseier kan ikke eie mer enn to seksjoner i sameiet i henhold til eierseksjonsloven §23.

Sameiet har ansvar for boligsameiets fellesareal og bygningsmasse. Sameiet vil også ha ansvaret for den daglige driften av sameiet, innkreving av felleskostnader og betaling av løpende utgifter.

MANGLER OG TILBAKEHOLD

Evt. mangler ved overtakelsen skal anmerkes i overtakelsesprotokollen. Eventuelle tilbakehold skal stå i forhold til påberopt mangel. Dersom det holdes tilbake et uforholdsmessig beløp kan kjøper komme i betalingsmislighold overfor selger. Kjøper og selger kan også gjøre avtale om deponering av en del av kjøpesummen til en eller flere spesifikke mangler er bragt i orden.

ØKONOMISK RÅDGIVNING

Heimdal Eiendomsmegling AS kan gjennom Melhusbanken og Trøndelag Sparebank tilby økonomisk rådgivning.

Meglerforetaket mottar godtgjørelse fra Melhusbanken for formidling av lån.

NØKKELINFO | SOLSLETTA HAGEBY SOLSLETTA HAGEBY side 71
SOLSLETTA HAGEBY side 72

Beskrivelse/ deklarasjon

Solsletta Hageby – Leiligheter hus A, B og C

1. GENERELT

Utbyggingsområdet for feltene BB1, BB2 og BB3 vil være på totalt 41.000 kvm utbygd areal og bestående av boliger og grøntområder (park). Byggetrinn 1 på BB1 består av 91 boligseksjoner i bygg A-B-C (Salgstrinn 1 og 2), med felles parkeringskjeller og utearealer. Boder vil for det meste være plassert i kjeller.

Alle boligene vil være over 1 plan med en arealeffektiv planløsning, moderne arkitektonisk utrykk og funksjonelle løsninger. Prosjektet er tegnet av PKAARKITEKTER ved Inga Amundsen og Per Knutsen.

Boligene er organisert i eget boligsameie, og det er planlagt med flere boligsameier på BB1. Selger vil ta endelig stilling til dette før innflytting på første salgstrinn. Dette vil kunne påvirke både eierbrøk og felleskostnader for sameiene.

Forslag til vedtekter og budsjett for Sameiet Solsletta Hageby 1 ligger vedlagt salgsoppgaven. Parkeringskjeller og utomhusanlegg vil kunne driftes av et eget sameie og realsameie. Alle som har kjøpt en bruksrett til parkeringsplass vil være andelseiere med en andel pr. parkeringsplass i sameiet.

Endelig organisering vil avklares før overtakelse.

2. FELLESAREALER

Det felles kjelleranlegget er i all hovedsak et garasjeanlegg, men det skal også romme avdeling med sportsboder, nødvendig driftstekniske rom og gi adkomst/ plass til heis- og trappeforbindelser til leilighetsbyggene. Leverandør av kabeltv/data vil kunne ha eget rom (noderom) for sitt utstyr som leverandør skal ha tilgang til for nødvendig drift.

Det vil kunne plasseres nettstasjon fra nettleverandør innenfor tomten. Plassering kan bli endret av nettleverandør.

2.1 PARKERING

Leiligheter som eier bruksrett til en parkeringsplass i kjeller, vil komme frem av prisliste. De leiligheter som ikke har bruksrett til parkering i kjeller vil få mulighet til å kjøpe slik bruksrett dersom det finnes ledige plasser. Det vil kunne forekomme endringer på kjellerplanen da detaljprosjektering ikke er avsluttet. Søknad om rammetillatelser i prosjektet ble sendt inn i 2023, og prosjektet følger av den grunn retningslinjer og datablad for parkeringsplasser gjeldende i 2023. Usolgte plasser i P-kjeller vil eies av selger frem til disse er solgt.

Det vil kunne bli søkt om dispensasjon fra parkeringskrav gitt i reguleringsplan for området. Dette vil ikke påvirke de som har kjøpt bruksrett til parkering i kjeller. Det er selger som er ansvarlig for å ivareta ny p – plass dekning, samt også eier de konsekvensene dette måtte medføre.

Ansvar for drift og vedlikehold av parkeringsplasser vil være sameiet.

2.2 SPORTSBODER I KJELLER

Boder leveres med tette vegger og tett dør. Øverste del av veggen kan bli levert åpen eller med nett.

Bodene vil ha systemlås, eventuelt systemhengelås.

Det vil være en stikkontakt for renhold i felles gang i bodareal.

2.3 TRAPPEROM, UTVENDIGE TRAPPER OG SVALGANGER

Innvendige adkomstsoner, gangsoner, gulv i hovedinngangsparti og hovedtrapper leveres med flislagt overflate.

Vegger og tak leveres malt eller med systemhimling. Rekkverk leveres i tre/stål/aluminium/glass.

Det leveres porttelefon med to-veis kommunikasjon. Alternativt kan det bli levert porttelefonsystem med kommunikasjon via app som hver enkelt beboer må installere på egen mobiltelefon.

2.4 HEIS

Heis leveres i lukket heissjakt og går ned til eventuell kjeller. Heiskupe er ferdig overflatebehandlet fra leverandør.

3. KORT YTELSESBESKRIVELSE AV BYGNING

Det vises til vedlagte tegninger for boligene og utomhusarealer. Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017.

BESKRIVELSE/DEKLARASJON | SOLSLETTA HAGEBY | SIDE 1 AV 5 | 2/5 - 24 SOLSLETTA HAGEBY side 73

3.1 YTTERVEGGER

Yttervegger over terreng leveres som isolerte vegger kledd med tre eller plater.

Alle fasader vil måtte påregnes vedlikeholdt av sameiet fra 1-3 år fra innflytting.

Eventuelt ubehandlet panel må behandles innen 3 år for ikke å forringes.

Kjeller/ringmur under terreng utføres i betong med utvendig isolasjon.

3.2

VINDUER OG YTTERDØRER

Vinduer leveres i tre, med 2-lags energiglass eller bedre. Vinduer leveres som trevindu malte på innsiden og utvendig med alu-kledning ferdig overflatebehandlet fra fabrikk. Vindussmyg og omramming leveres i gips/ mdf-materiale eller likeverdig.

Dører til terrasser leveres i samme kvalitet og utførelse som vinduer.

Ytterdør leveres med farge angitt fra arkitekt. Dørvrider leveres forkrommet.

Enkelte leiligheter kan ha brannvindu (type Securo eller tilsvarende) ut mot svalgang.

3.3.

VEGGER

Bærende vegger mellom leiligheter utføres i betong. Innvendige lettvegger leveres med gipsplatekledning og isolasjon. Vegger rundt baderom og kjøkken forsterkes om nødvendig for oppsetting av veggfliser og/eller kjøkkeninnredning.

På kjøkken leveres det malt gips på veggen mellom overskap og underskap.

Nødvendige vertikale og horisontale sjakter for føring av tekniske anlegg er delvis påført salgstegninger. Detaljprosjektering vil kunne endre plassering og størrelse på sjakter i boligen.

3.4.

INNVENDIGE DØRER

Dører innvendig i boligen leveres som glatte hvite.

Dørvridere, låsskilt og skyvedørsbeslag (kopp) leveres i rustfritt stål.

Foringer og omramming leveres i tre/mdf-materiale.

3.5. GULV, ETASJESKILLER

Gulv på grunn i bodarealer leveres med epoxybehandlet betongoverflate. Gulv i parkeringskjeller leveres med p-stein, asfalt eller betong.

Etasjeskillere leveres som en betongkonstruksjon. Synlig v-fuge i himling kan forekomme i hver elementskjøt.

Det vil forekomme innkassinger under himling på grunn av tekniske føringer, bærende konstruksjoner eller lignende. Dette gjelder spesielt i bad, bod, vaskerom, soverom og gang, men må påregnes også i øvrige rom.

3.6.

TAK

Takkonstruksjoner utføres i tre, betong eller stål, med isolasjon og membrantekking. Taknedløp føres innvendig i sjakt, men avrenning fra svalgang, takterrasse og balkonger kan bli lagt i utvendig taknedløp.

3.7. INNREDNING

Kjøkkeninnredning: leveres fra HTH iht. vedlagte spesifikasjon.

Baderomsinnredning leveres fra leverandør av baderomskabiner. Det er foreløpig ikke valgt leverandør av baderomskabin.

Skap og garderober vist på tegning er ment som illustrasjoner, og leveres ikke.

3.8.

BADEROM

Det leveres vegghengt toalett i hvitt porselen med sete og lokk.

Det leveres en innfelt servant per bad med ettgreps blandebatteri i krom utførelse.

Det leveres flis på vegg og gulv, se romskjema.

Dusjnisje leveres med dusjvegger i herdet glass som angitt i romskjema. Våtrommene vil kunne bli produsert i fabrikk. Dette vil gi noen begrensninger iblant annet tilvalg av flistyper og flisformat. Fristene for kundetilvalg på våtrom vil være korte på grunn av leveringstid på baderomsmodulene.

3.9.

OVERFLATER

Veggflater i beboelsesrom leveres sparklet og malt i farge NCS S 0500-N (klassisk hvit). Vegger og gulv i våtrom leveres med fliser som beskrevet i romskjema. Himling i boligen leveres sparklet og malt med farge NCS S 0500-N (klassisk hvit). Se romskjema for himling i våtrom.

Gulv i beboelsesrom leveres med 13 mm hvitpigmentert eikeparkett fra anerkjent fabrikat. Det leveres gulvlist i alle rom som leveres med parkett.

BESKRIVELSE/DEKLARASJON | SOLSLETTA HAGEBY | SIDE 2 AV 5 | 2/5 - 24 SOLSLETTA HAGEBY side 74

3.10. BALKONGER OG TERRASSER

Gulv på balkonger leveres med trykkimpregnert tredekke/tremmegulv. Rekkverk/ håndløper på balkonger leveres i tre/stål/glass. Balkonger og terrasser vil kunne ha søyler i fremkant for å bære vekten av disse, disse er ikke nødvendigvis inntegnet på illustrasjoner og fasadetegninger på dette stadiet av prosjektet. Markterrasser leveres uten rekkverk.

Skillevegger mellom balkonger har overflater av plater eller panel. Detaljprosjektering vil kunne endre omfang og størrelser fra illustrasjoner og modell.

4. SANITÆRINSTALLASJONER OG VVS

4.1. GENERELT

Vannledninger legges skjult i dekker/lettvegger/himling eller som ”rør i rør system”. Varmt tappevann vil leveres fra sentral i felles teknisk rom. Det må derfor påregnes noe lengre responstid på varmt vann.

Boligene er tilkoblet fjernvarme levert av Statkraft Varme. Det leveres målere i hver leilighet tilrettelagt for automatisk avlesing. Sameiet vil ha eget abonnement hvor forbruket fordeles på sameierne etter estimert forbruk og etterskuddsvis avregning basert faktisk forbruk. Sameiet må selv organisere med en a-konto betaling pr måned og avregning basert på faktisk forbruk.

Det totale varmebehovet i boligen dekkes ved vannbåren varme i radiatorer, eventuelt vifteradiator, plassert i gang, stue og/eller kjøkken. Det leveres ikke radiatorer på soverom.

Boligene vil bli sprinklet og det vil være synlige sprinklerhoder i himling eller på vegg.

Det monteres 1 stk. utekran i forbindelse med inngang til hver blokk.

5. VENTILASJON

Alle boenheter leveres med balansert ventilasjon. Ventilasjonsaggregat plasseres i himling eller på vegg i entre, bod eller gang.

Mindre enheter kan få ventilasjonsaggregatet plassert over koketopp i kjøkken. Plassering av aggregatet vil kunne endres som følge av detaljprosjekteringen i prosjektet.

6. ELEKTROINSTALLASJONER

6.1 GENERELT

Anlegget leveres generelt som skjultanlegg med innfelt materiell. Åpne føringer kan likevel forekomme i begrenset omfang. Det monteres utvendig belysning ved inngangsparti tilkoblet fellesanlegget.

Det fremføres fibernett for levering av TV tjenester og internettaksess. Det leveres ”fiber hussentral” med egen trådløs ruter for alle leiligheter. Leiligheter over 58 kvm leveres med Mesh løsning fra Telia.

Alle boligene leveres som en trådløs bolig.

Leverandør har forpliktet å ta kr 0,- i tilknytningsgebyr mot en bindingstid på 5 år for sameiet. I bindingstiden vil det være gjeldende sameiepriser for kabel-tv og internett som huseier må betale gjennom fellesutgifter

6.2. FORDELINGSANLEGG

Hovedfordeling med målere plasseres i fordelerskap i fellesareal. Det leveres fordelingstavle med jordfeilbryter og automatsikringer innfelt i vegg i boligen. Det leveres ikke trekkerør for telefon, dette må løses via tv/internettleverandør.

Alle stikkontakter bortsett fra for komfyr, kjøleskap, takpunkter, bad og oppvaskmaskin leveres doble.

Det vil bli satt av stikk på vegg for takbelysning i alle soverom. Det leveres enkle lamper i boder/walk-in-closet. Det vil være mulig å supplere med flere el.punkter gjennom kundetilvalg. De som er medtatt i leveransen kan ikke fjernes eller flyttes.

Kjøkken: Det leveres belysning under overskap ved vask. Spotter under overskap kan bestilles som kundetilvalg. Komfyrvakt leveres i forbindelse med platetopp.

Bad: På badene leveres lys i fbm. med baderomsinnredningen/speil. I tillegg inngår innfelte downlight i tak på bad, med dimmer. Det leveres stikk på vegg ved vask.

Gang/entre: Det leveres innfelte downlight i tak, med dimmer.

7. ANDRE INSTALLASJONER

Det leveres røykvarsler og slukningsutstyr i tråd med myndighetenes krav.

Det medfølger 3 nøkkelsett/brikker til boligens ytterdør, sportsbod og postkasse.

Avfallssug: Nedkastpunkt for boligene er plassert sentralt i området iht tekniske plan godkjent av Trondheim Kommune. Dersom avfallssuganlegget ikke er ferdigstilt til innflytting vil det bli etablert provisoriske løsninger.

BESKRIVELSE/DEKLARASJON | SOLSLETTA HAGEBY | SIDE 3 AV 5 | 2/5 - 24 SOLSLETTA HAGEBY side 75

8. UTOMHUSARBEIDER

Tomten skal opparbeides av selger som vist på utomhus tegninger. Justeringer og endringer av utomhus løsninger må påregnes gjennom detaljprosjektering.

Det gjøres oppmerksom på at deler av utomhus arealene kan ha en senere ferdigstillelse på grunn av tidspunkt for salg og avtale om overtagelse. Dette vil ikke være å oppfatte som en mangel ved overtakelse.

Lekeplasser og fellesareal betegnet f_GR1og f_GR-3 på reguleringsplan skal opparbeides av selger. Disse skal eies og driftes av velforeningen innenfor området Granås Øst. Opparbeidelsen av disse vil kunne være i forbindelse med siste byggetrinn. Området vil kunne benyttes til riggområde frem til siste bolig er overlevert. Det er pliktig medlemskap i velforeningen.

Tilgrensede område o_GR1 opparbeides av selger og overføres Trondheim kommune.

9. TILVALG

Kjøper vil få mulighet til å gjøre tilvalg innenfor en tilvalgsmeny som inneholder de alternativer man vil kunne velge blant samt priskonsekvens for disse.

Tillegg/tilvalg avtales særskilt mellom kjøper og selger/entreprenør. Prosjektet er basert på serieproduksjon og det kan ikke påregnes endringer utover tilvalgsmeny for prosjektet. Dersom man ønsker å bestille tilvalg må en signert bestilling være selger i hende innen de tidsfrister som er gjeldende for prosjektet. Dersom signert avtale ikke er selger i hende innen tidsfrister vil boligen utføres som standard etter kontrakten. Tilvalgsmenyen vil inneholde produkter slik at man kan utforme boligen etter egen smak på blant annet følgende punkter:

a. Parkett.

b. Fliser.

c. Farger på innervegger.

d. Kjøkken- og baderoms fronter samt utvalg av benkeplater.

e. Armatur på kjøkken og våtrom.

f. Hvitevarer

g. Innerdører og dørvridere

10. OPPSTART/FERDIGSTILLELSE

Det er forventet byggestart så snart selgers forbehold for igangsetting er avklart. Det er stipulert en total byggetid på 21 måneder fra byggestart.

Dersom det oppstår forsinkelse som berettiger dagmulkt, så skal dette beregnes fra måned 24 etter sletting av selgers forbehold.

Kjøper er forpliktet til å overta boligen på det tidspunkt den er ferdigstilt. Endelig overtakelse vil bli varslet med 1 ukes skriftlig varsel. Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert alle omkostninger og tilleggsavtaler bestilt via selger er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at overtakelse av boligen ikke kan nektes av kjøper selv om utomhusarealer og eventuelt ytre kledning m.m. ikke er ferdigstilt. Forutsetningen er imidlertid at kommunen har utstedt midlertidig brukstillatelse for boligen. Uferdige arbeider anmerkes i overtakelses-protokollen på overtakelsesbefaringen.

Alle boliger overtas i ryddig og rengjort stand (byggvask).

11. FORBEHOLD

Selger tar følgende forbehold med tanke på igangsetting av prosjektet:

- Tilstrekkelig salg (80 % av salgsverdien målt i kroner)

- Igangsettingstillatelse gitt fra Plan og bygningsetaten, Trondheim kommune

- Prosjektet gis byggelånsfinansiering

- Selger tar forbehold om at byggestart vedtas av styret i selskapet.

Hvis et av selgers forbehold blir gjort gjeldene, er partene fristilt for avtalen. Disse forbeholdene skal være avklart senest 31.12.2024.

Selger kan selv velge å igangsette bygging på et lavere forhåndssalg.

Det tas følgende forbehold med tanke på gjennomføring av prosjektet:

- Det kan bli endringer som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt og rådgivere.

- Det kan bli endringer som følge av krav fra offentlige instanser

- Selger kan inngå bindende avtaler på vegne av sameiet for å forestå driften av sameiet første driftsåret. Det vil være mulig for sameiet etter at det er stiftet å tre ut av disse avtalene på normale vilkår.

- Selgeren forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer.

BESKRIVELSE/DEKLARASJON | SOLSLETTA HAGEBY | SIDE 4 AV 5 | 2/5 - 24 SOLSLETTA HAGEBY side 76

- Selger forbeholder seg retten til å bestemme material- og fargevalg på bygningsfasader og innvendige og utvendige fellesarealer.

- Det tas forbehold om at salgsoppgave del 1 med oversikt over leilighetstyper ikke viser den enkelte leilighet. Den enkelte leilighet er vist i etasjeplaner for det enkelte huset. Der det er avvik mellom leilighetstype og etasjeplaner er det etasjeplaner som gjelder.

12. EIERFORHOLD

Prosjektet vil bli solgt som seksjonssameie hvor utkast til vedtekter og budsjett ligger vedlagt salgsmaterialet. Antall seksjoner vil kunne endres.

13. BETALINGSPLAN

Hele kjøpesummen inklusive bestilte tilvalg innbetales før overtakelse.

BESKRIVELSE/DEKLARASJON | SOLSLETTA HAGEBY | SIDE 5 AV 5 | 2/5 - 24 SOLSLETTA HAGEBY side 77

ENTRE / VF / GANG Himling: Sparklet og malt

Gulv: Hvitpigmentert eikeparkett

Vegger: Sparklet og malt

Romskjema

Solsletta Hageby – Leiligheter hus A, B og C

Downlights i tak med hvit ring og dimmer på vegg.

Eventuelt strømskap og tv/ dataskap på vegg.

KJØKKEN OG STUE Himling: Sparklet og malt

Gulv: Hvitpigmentert eikeparkett

Vegger: Sparklet og malt

SOVEROM Himling: Sparklet og malt

Gulv: Hvitpigmentert eikeparkett

Vegger: Sparklet og malt

BAD Himling: Folierte stålplater eller sparklet og malt gips eller glassfiberplate.

Gulv: Flis, grafitt 30 x 60 cm, grafitt 5x5 cm på gulv i dusjsone

Vegger: Flis, hvit matt 30 x 60 cm liggende format

Ettgreps benkearmatur med avstengingsventil for oppvaskmaskin.

Tilkopling av vann og avløp fra oppvaskmaskin.

Stikk for hvitevarer

Stikk ved tak, ved vist sofaplassering med egen bryter.

Stikk ved tak, ved vist kjøkkenbordplassering med egen bryter.

Røykvarsler i tak iht. forskrift.

Evt. Inspeksjonsluke for sjakt Stikk til lampepunkt på vegg med egen bryter.

Kjøkkeninnredning iht. spesifikasjon.

Hvitevarer inkluderer kombiskap, kokesone, stekeovn og oppvaskmaskin

Eventuelt ventilasjonsaggregat på vegg eller i himling.

Garderobeskap leveres ikke.

Eventuelt ventilasjonsaggregat i overskap over kokesone for de minste enhetene.

Blandebatteri - ettgreps.

Dusjhjørne – herdet glass 90x90 cm

WC – vegghengt

Evt. opplegg for vaskemaskin.

Evt. Inspeksjonsluker for sanitær og varme.

Gulvvarme

Downlights i tak med hvit ring og dimmer på vegg.

Evt. stikk for tørketrommel og vaskemaskin

Baderomsinnredning med vask.

Speil med lys, stikk på vegg.

Soverom leveres uten varmekilde.

Diverse
Rom Overflater Sanitær ** Elektro * Innredning
ROMSKJEMA | SOLSLETTA HAGEBY | SIDE 1 AV 2 | 2/5 - 24 SOLSLETTA HAGEBY side 78

Romskjema

Solsletta Hageby – Leiligheter hus A, B og C

Rom Overflater Sanitær ** Elektro * Innredning Diverse

EVENTUELT WALKIN-CLOSET / BOD

Himling: Sparklet og malt

Gulv: Hvitpigmentert eikeparkett

Vegger: Sparklet og malt

BALKONG / MARKTERRASSER

Impregnert tredekke / tremmer

Vegger behandlet

EVT TAKTERRASSE

Impregnert tredekke / tremmer

Vegger behandlet

*: I tillegg leveres stikk i leiligheten iht. gjeldende NEK 400

Vannutkaster på vegg, kaldt vann.

Lampe i tak med egen bryter.

Eventuelt strømskap og tv/ dataskap på vegg.

Lysarmatur.

Utv.stikk

Lysarmatur. Utv.stikk

**: Antall radiatorer / vifteradiatorer og plassering er ikke bestemt, sprinklerhoder i tak (evnt vegg) på alle rom.

***. Ventilasjonsaggregat kan bli plassert i tak i gang, entre eller bod / WC, evnt på kjøkken i de minste boligene.

Eventuelt ventilasjonsaggregat på vegg .

Leveres uten varmekilde.

Luftesjakter fra leiligheter under.

ROMSKJEMA | SOLSLETTA HAGEBY | SIDE 2 AV 2 | 2/5 - 24
SOLSLETTA HAGEBY side 79

Prisliste

Kontakt

DIN MEGLER

Leveransbeskrivelse

BYGG A

En prat med oss er helt uforpliktende. Uavhengig om du bare er nysgjerrig, eller allerede har funnet drømmeleiligheten, er vi tilgjengelig for de spørsmål du måtte ha. Uansett hva din situasjon er så er vår jobb å hjelpe deg med å se om det er noen av våre boliger som passer deg og ditt behov. Ingen kjenner prosjektet bedre enn oss, og over en hyggelig kopp kaffe så finner vi sammen ut om vi har noe for deg og hva som eventuelt passer deg best. Bruk mobilkameraet til å skanne QR koden under, eller gå til kontaktsiden på www.solsletta-hageby.no

Kjøpetilbud

På hverdager når du oss også via sentralbordet på tlf. 73 87 15 00

SOLSLETTA HAGEBY side 80

solsletta-hageby.no

Solsletta Hageby – Et boligprosjekt av Heimdal Bolig AS
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.