Page 1

FASE 4A 4 VRIJSTAANDE WONINGEN

DEN DUNGEN ST. MICHIELSGESTEL


WONEN OP FORMAAT! Op een van de mooiste plekken in de Brabantse Meierij komt het plan Jacobskamp fase 4A. Het plan bestaat uit 4 vrijstaande woningen uitgevoerd in luxe gevels en een statige architectuur. De robuuste baksteen­architectuur geeft de woningen een uitstraling om trots op te zijn! De woningen zijn riant van formaat en liggen op royale kavels met een voortuin, brede achtertuin en een aangebouwde garage. Na een dag hard werken, studeren of spelen, een avondje uit of een welverdiende vakantie bieden deze woningen altijd weer een comfortabele ­thuis­haven. Indien gewenst zijn de woningen nog op verschillende manieren uit te bouwen of aan te passen. Wij zijn trots op het ontwerp en zoeken nu trotse bewoners. Als het u aanspreekt vertellen we graag meer over de ins en outs van Jacobskamp fase 4A! Namens Heijmans, Angela Werner & Ingrid Poldervaart Projectteam Jacobskamp

2

WONEN IN JACOBSKAMP

4

VRIJSTAANDE ­WONINGEN

10

OPTIE- EN UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

12

ALLE INGREDIËNTEN VOOR UW DROOMHUIS

15

HEIJMANS SLIMWONEN

18

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

20

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE

24

STAAT VAN AFWERKING

25

CONTACT


DROOMT U OOK VAN LANDELIJK WONEN IN ALLE RUST EN RUIMTE, AAN DE RAND VAN ‘S-HERTOGENBOSCH?


WONEN IN JACOBSKAMP

JACOBSKAMP

EEN HEERLIJKE STAD BINNEN HANDBEREIK EN TOCH GENIETEN VAN DE RUST, VEILIGHEID EN SCHOONHEID VAN EEN TRADITIONEEL DORP: DAT IS HET UNIEKE AAN WONEN IN JACOBSKAMP, DEN DUNGEN

Den Dungen combineert landelijk wonen met alle gemakken van de stadse voorzieningen van ‘s-Hertogenbosch binnen handbereik. Voor de dagelijkse benodigdheden en voorzieningen heeft Den Dungen voldoende te bieden: een bakker, een slager, een dorpscafé, de sportvereniging en ook een supermarkt zijn om de hoek. Een dorp waar men zich snel thuis voelt! 2


FASE 4A

DE WIJK JACOBSKAMP De Dungenaar zelf weet het al lang: wie éénmaal in Den Dungen woont, wil er niet meer weg. Aan de noordrand van Den Dungen is op het voormalige sportpark Jacobskamp een nieuwe woonwijk ontwikkeld, welke uiteindelijk uit circa 290 woningen zal bestaan. Jacobskamp is al voor een groot gedeelte gerealiseerd. Zo heeft Heijmans in dit plan 42 ­woningen ontwikkeld en gebouwd. ­Het ­aantrekkelijke van de nieuwe wijk zelf is de gevarieerde architectuur en verschillende woning­types. Deze nieuwe bouwfase (fase 4A) bestaat uit vier vrijstaande woningen in een bruinrode gevelarchitectuur.

VOORZIENINGEN

“DROOMT U OOK VAN LANDELIJK WONEN IN RUST EN RUIMTE, MET DE VOORZIENINGEN VAN EEN STAD BINNEN HANDBEREIK?”

Aan sportieve faciliteiten geen gebrek in Den Dungen. Maar ook de kinderopvang, buiten­schoolse opvang, huisarts, basisscholen en peuterspeelzalen liggen op een paar minuten afstand rondom de wijk Jacobskamp.

VERKAVELING Het landelijk wonen geeft een duidelijke afronding van de wijk Jacobskamp en geeft vorm aan het wonen aan de dorpsrand. Zo geniet u van het vrije uitzicht en privacy aan de achterzijde van de woningen. De architectuur van de woningen vormt een mooi contrast met de groene omgeving waarin ze zijn gelegen. Er komen in dit deelgebied voornamelijk twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen voor. Alle kavels hebben één parkeerplaats op eigen terrein. De grootte van de kavels verschilt in diepte en breedte. Door de diepe en brede tuinen is er tot laat op de dag zon in de achtertuin. De tuin is via een eigen achterom te bereiken.

17

16

15

18

Cs C

C C

ad

Ruiterp

Deze situatietekening is een schematische weergave.


VRIJSTAANDE WONINGEN WONINGTYPE C

De vrijstaande woning maakt met het gedraaide zadeldak een statige indruk in Jacobskamp Den Dungen. De begane grond van de vrijstaande woning is in de basis al een balzaal te noemen. Zo is de begane grond standaard voorzien van minimaal één erker én een uitbouw. Met een opper­vlakte vanaf 68 m2 zijn er volop mogelijkheden om de woonkamer en keuken naar eigen inzicht in te delen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Daarnaast is er de badkamer en een separate toilet­ruimte met fontein. De zolderverdieping kan worden voorzien van dakramen en/of een dakkapel. Tevens kan worden gekozen voor een indeling met twee kamers en eventueel een extra badkamer.

18

17

16

15

Cs C

C

C

pad

Ruiter

Deze situatietekening is een schematische weergave.

4


5


VRIJSTAANDE WONINGEN KENMERKEN WONINGTYPE C •

Woonoppervlakte vanaf 182 m2

Inhoud vanaf 829 m3

Perceelgrootte van 375 m2 tot 500 m2

Woonkamer en keuken vanaf 68 m2

Openslaande tuindeuren

Erker aan de voorzijde, bouwnummer 18 heeft ook een erker aan de zijkant

Drie slaapkamers op de 1e verdieping (circa 19, 12 en 11 m2)

Badkamer met bad, douche en wastafel

Separaat tweede toilet met fontein op de 1e verdieping

Sanitair en tegelwerk

Vaste trap naar de 2e verdieping

Mogelijkheid tot het creëren van twee afzonderlijke kamers en eventueel extra badkamer op de 2e verdieping

SlimWonen (huisautomatisering)

Geïsoleerde garage

Afgebeeld is de plattegrond van bouwnr. 18.

Impressie woningtype C, bouwnummer 18. Bouwnummer 18 beschikt standaard over een erker aan voor- én zijkant.

6


SCHAAL 1:50 BEGANE GROND

Openslaande tuindeuren

GeĂŻsoleerde garage

Parkeren op eigen terrein

Afgebeeld is de plattegrond van bouwnr. 15 t/m 17.

Erker 7


SCHAAL 1:50 EERSTE VERDIEPING

Drie slaapkamers

Separaat toilet

Inclusief bad, douche en wastafel

8


SCHAAL 1:50 TWEEDE VERDIEPING

Ruime zolder van circa 42,5 m2 (stahoogte > 1,50 m)

Dakkapel(len) en/of dakra(a)m(en) optioneel

Technische installatie

Indeling met 2 kamers mogelijk en een eventuele badkamer

9


OPTIE- EN UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

PAS UW HUIS AAN MET DE VELE OPTIES

De woningen in Jacobskamp Den Dungen zijn in de basis al compleet te noemen. Afhankelijk van persoonlijke wensen, leefstijl en/of gezinssituatie zijn de woningen nog aan te passen. Bij specifieke wensen bekijken wij graag de mogelijkheden.

OPTIEMOGELIJKHEDEN* 1•

Keuken aan de voorzijde van de woning

2•

Tuinkamer en berging (in plaats van garage)

3•

Luifel bij de voordeur

4•

Twee grote slaapkamers op de 1e verdieping

5•

Dakraam of dakkapel op zolder

6•

Indeling zolderverdieping met twee extra kamers

7•

Extra badkamer op de 2e verdieping

8•

Keuze uit verschillende pakketten m.b.t. binnendeuren, zie pagina 14

9•

Extra zonnepanelen op het dak

10 •

Verbreden van garage

* Afhankelijk van de keuze en samenstelling van de opties kan het zijn dat er extra zonnepanelen en/of opwaardering cv-ketel nodig zijn/is om te voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit en SWK. Hierover informeren wij u graag persoonlijk.

10


OPTIEMOGELIJKHEDEN WONINGTYPE C:

2

2

10

10

3

3

1

1

Bouwnummer 18

Bouwnummer 15 t/m 17

4

4

Bouwnummer 18

Bouwnummer 15 t/m 17

5

5

5

5

6

6

7

5

7

5

5

5

Bouwnummer 18

Bouwnummer 15 t/m 17

11


ALLE INGREDIĂ‹NTEN VOOR UW DROOMHUIS

EEN HEERLIJKE KEUKEN

De keuken is niet langer de plek in huis waar alleen het eten klaargemaakt wordt. In de keuken kunt u gezellig koken en tafelen met uw gezin of uw gasten. Bij Jacobskamp is er voor gekozen om aan de koper de vrijheid te laten om zelf een keukenleverancier te kiezen. In de verkoop­ tekening is een opstelling getekend, waarbinnen u, tot de sluitingsdatum*, de plaats van het leidingwerk kunt aangeven ten behoeve van uw keukenkeuze.

*

12

Deze datum is afhankelijk van datum start bouw en zal tijdig met u worden gecommuniceerd.


“DEZE BADKAMER PAST HELEMAAL BIJ ONS!” BADKAMER

Lekker tot rust komen of snel even onder de douche. Hoe u de badkamer gebruikt is voor iedereen verschillend. Maar wat voor iedereen geldt is dat deze moet aansluiten bij uw persoonlijke smaak. In samenwerking met Villeroy & Boch heeft Heijmans speciale sanitair- en tegelpakketten samengesteld. Variërend in design, vorm, kleur en prijs. Maar zo gekozen dat iedereen een badkamer naar wens kan samenstellen.

TOP KWALITEIT

Heijmans heeft een bewuste keuze gemaakt voor top kwaliteit van Villeroy & Boch. Zowel het sanitair als het tegelwerk straalt kwaliteit uit.

TRENDSERIES

Strak en modern of wat warmer klassiek. Neutraal en tijdloos of eigenwijs trendy. Naast de standaard tegels is speciaal voor Heijmans een drietal trendseries geselecteerd.

PERSOONLIJK ADVIES

Hoe gebruikt u uw badkamer? Welke stijl past bij u? En welke tips hebben de experts? Tijdens een bezoek aan de showroom wordt u begeleid in het samenstellen van uw ideale badkamer.

13


BINNENDEUREN VAN SVEDEX

Foto’s: Svedex

Binnendeuren zijn - misschien ongemerkt - heel bepalend voor de sfeer in uw huis. Daarom biedt Heijmans u de keuze uit luxe binnendeuren en deurbeslag van Svedex. In drie verschillende p ­ akketten - Casual, Style of Elegance - biedt Heijmans mooie kwalitatieve lijndeuren aan tegen aantrekkelijke prijzen. Ongeacht welk pakket u kiest, heeft u altijd de keuze uit drie dichte deurmodellen en een glasdeur. Juist de mate van afwerking verschilt per pakket. Zo bepaalt u zelf de uitstraling van uw woning. 14


HEIJMANS SLIMWONEN BRENGT HET HUIS VAN DE TOEKOMST BINNEN HANDBEREIK. Slim huis, lekker wonen Heijmans loopt voorop met huisbesturing. SlimWonen vergroot uw woon­ genot door meer comfort, gemak, sfeer, energiebesparing en veiligheid te bieden. Dankzij intelligente oplossingen voor elektra, licht, zonwering, verwarming en deurcommunicatie. U kunt het eenvoudig aansturen via smartphone of tablet – zelfs op afstand – of gewoon met schakelaars.

WAT MAAKT SLIMWONEN NU ZO BIJZONDER? ENKELE VOORBEELDEN TER INSPIRATIE.

Slimme oplossingen voor:

Meer comfort & gemak Word ’s ochtends heerlijk relaxt wakker met de verwarming die uw huis al lekker warm gemaakt heeft, de zonwering die rustig steeds meer zonlicht binnen laat en het pruttelen v an het koffiezetapparaat, dat uit zichzelf is aangesprongen.

Licht Verwarming

Meer sfeer Lekker samen dineren. Met één simpele beweging gaan alle lichten in sfeer­ volle ambiance.

Deuren

Meer energie besparen Bewust leven. Door inzicht krijgt u grip op uw energieverbruik.

Wandcontactdozen

Meer veiligheid Langer van huis? Simuleer alsof u thuis bent door verschillende en afwisselende programma’s uit te voeren. 

Zonwering

15

Powered by


STANDAARD EEN GEÏSOLEERDE GARAGE, WELKE MOGELIJK­HEDEN ZIET U?

16


17


ALGEMEEN

BEGANE GRONDVLOER

aangebracht voor zover de kozijnen niet

Ongeacht hetgeen in deze technische

De begane grondvloer van de woning is een

doorlopen tot aan het maaiveld.

omschrijving is bepaald, gelden onverkort de

geïsoleerde systeemvloer, met een isolatie-

De entreedeur wordt uitgevoerd als een

regelingen, reglementen en standaard

waarde van Rc = 4,0 m K/W.

geïsoleerde houten voordeur met glasopening

2

voorwaarden, gehanteerd en voorgeschreven

en brievensleuf. De overige buitendeuren

door de Stichting Waarborgfonds Koop­

VERDIEPINGSVLOER

worden uitgevoerd als kunststof deuren met

woningen (SWK). In deze verkoopdocumentatie

De verdiepingsvloeren worden uitgevoerd als

glasopening(en). De garagedeur wordt

proberen we u een zo goed mogelijk beeld te

een betonnen systeemvloer.

uitgevoerd als een geïsoleerde sectionaaldeur.

geven van hoe uw woning eruit gaat zien.

De ramen in de oostgevel van bouwnummer 18

Bij tegenstellingen tussen de verkooptekening

DAK

ter plaatse van de woonkamer, keuken en

en de brochure/technische omschrijving, heeft

Het schuine dak van de woning wordt

slaapkamers op de 1e verdieping zijn niet te

de technische omschrijving altijd voorrang.

uitgevoerd als een houten dakconstructie

openen i.v.m. het bestemmingsplan.

Ingeval enige bepaling in deze technische

voorzien van de benodigde isolatie. De onder-

omschrijving daarmee onverenigbaar mocht

zijde van de dakplaten is onafgewerkt. Het

BUITENBEGLAZING

zijn ofwel nadeliger mocht zijn voor de

platte dak van de erker en uitbouw wordt

Er wordt isolerende HR++-beglazing aan-

verkrijger, prevaleren steeds de boven­

uitgevoerd als betonnen breedplaatvloer en

gebracht in alle buitenkozijnen van de woning.

genoemde bepalingen van SWK.

voorzien van de benodigde isolatie. Het plafond

GRONDWERKEN Hiertoe behoren alle voor de bouw nood-

van de erker en woonkamer hebben dezelfde

HANG- EN SLUITWERK

hoogte. De isolatiewaarde van de dakconstruc-

Alle buitendeuren van de woning worden

tie is Rc = 6,0 m K/W.

voorzien van een cilinderslot, een greepschild,

2

zakelijke ontgravingen. De tuinen en oprit worden aangevuld met uitkomende grond.

TERREININRICHTING BESTRATING

scharnieren met ingebouwde dievenklauw en

WONINGSCHEIDENDE WANDEN

meerpuntsluiting. De cilinders worden geleverd

De woningscheidende wanden worden

in gelijk sluitende serie. De draaiende delen

uitgevoerd in kalkzandsteen als een gespouwde

worden voorzien van scharnieren met

constructie.

ingebouwde dievenklauw en een ééngreep-

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Naast de voordeur wordt een entreepad met

meerpuntsluiting, daar waar nodig afsluitbaar.

plateau aangebracht bestaande uit beton-

OVERIGE DRAGENDE WANDEN

tegels afmeting 40 x 60 cm. Voor de opstel-

De kopgevels, binnenspouwbladen en

BUITENSCHILDERWERK

plaats van de auto worden 2 rijen betontegels

stabiliteitswanden worden uitgevoerd in

Voordeur en voordeurkozijn worden dekkend

40 x 60 cm aangebracht.

kalkzandsteen. Tevens is de binnenwand naast

geschilderd in een kleur conform kleur- en

de trap een stabiliteitswand dik 100 mm.

materiaalstaat.

Aan de voor- en achterzijde van de woning

GEVELS EN DAK­AFWERKING

DAKAFWERKING

wordt een beukenhaag aangebracht van

GEVELMETSELWERK

Het schuine dak van de woning wordt af-

ca. 0,60 tot 0,80 m hoog. Ter hoogte van de

De gevels van de woningen worden uitgevoerd

gewerkt met keramische dakpannen. Op het

voor- en zijtuin van kavel 18 wordt eveneens

in gebakken gevelsteen. De binnenspouw­

platte dak van de garages, erkers en de uitbouw

een beukenhaag (hoog 1,80 m) aangebracht

bladen van de voor- en achtergevels wordt

wordt een bitumineuze dakbedekking

conform de situatie­tekening. Ter plaatse van

uitgevoerd in kalkzandsteen en in de spouw

aangebracht.

bouwnummer 15 wordt, conform de

geïsoleerd met isolatieplaten. De isolatiewaarde

situatietekening, de achtertuin aan de

van de buitengevels van de woning bedraagt

BINNENINRICHTING

linkerzijde afgescheiden d.m.v. gaashekwerk

Rc = 4,5 m2K/W.

BINNENWANDEN

ERFSCHEIDINGEN

met hedera (hoog 1,80 m). De voortuin wordt

De scheidingswanden in de woningen worden uitgevoerd in gasbetonwanden met een dikte

beukenhaag (hoog 0,60 tot 0,80 m).

BUITENBETIMMERINGEN EN GEVELBEKLEDING

De ­aangebrachte erfafscheiding dient door de

De dakrand van de erker en goot wordt

trap wordt uitgevoerd in 10 cm kalkzandsteen.

kopers te worden gehandhaafd. Ter markering

uitgevoerd in een wit plaatmateriaal.

De wand t.b.v. de ophanging van de installaties

aan de linkerzijde afgescheiden middels

van de afzonderlijke tuinen worden

van 10 cm. De dragende binnenwand naast de

op de tweede verdieping is eveneens van

perkoenpaaltjes op de hoekpunten van de

GEVELKOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

erfscheidingen geplaatst.

Het voordeurkozijn wordt uitgevoerd in hout.

kalkzandsteen dik 10 cm.

De overige buitenkozijnen worden vervaardigd

BINNENDEURKOZIJNEN EN DEUREN

van kunststof en voorzien van benodigde

De binnendeurkozijnen worden uitgevoerd in

FUNDERING

draaiende delen volgens tekening. De buiten-

plaatstalen montagekozijnen met afgelakte

De fundering van de woning bestaat uit

zijde van de kozijnen wordt generfd uitgevoerd.

opdekdeuren. Binnendeurkozijnen worden

gewapend betonnen funderingsbalken, die op

De binnenzijde van de kozijnen wordt vlak

standaard uitgevoerd zonder bovenlicht,

betonnen palen rusten. De afmetingen worden

uitgevoerd. Ten behoeve van de ventilatie

behalve het binnenkozijn van de meterkast.

bepaald uit de resultaten van een grond­

worden in de kozijnen/ramen afsluitbare

Er worden standaard fabrieksmatig afgelakte

onderzoek en het advies van de constructeur.

roosters op het glas geplaatst zoals aangegeven

opdekdeuren toegepast.

op de tekening. Onder de kozijnen worden aan

De kozijnen van badkamer en toilet worden

de buitenzijde raamdorpels van beton

voorzien van kunststeen dorpels in de kleur

CONSTRUCTIE

18


antraciet. Onder de binnendeuren dient ten

verdieping is een open vurenhouten trap.

middels vloerverwarming. In de badkamer

behoeve van ventilatie een opening te blijven.

De trapgaten worden afgezet met een houten

wordt een extra elektrische badkamerkachel

Deze is bij oplevering ca. 2,5 cm tussen

spijlenhek. Aan de wand naast de trap wordt

aangebracht. De capaciteit van de installatie is

onderkant deur en bovenkant dekvloer.

een houten muurleuning bevestigd. De treden

berekend volgens de eisen van SWK, waarbij de

Het bovenlicht van het kozijn van de meterkast

en stootborden van de trap worden niet

vertrektemperaturen zoals genoemd in de Staat

wordt voorzien van een dicht paneel in de kleur

afgeschilderd. De trapbomen en traphekjes

van Afwerking, bereikt en behouden kunnen

wit. De deuren van toilet en badkamer worden

worden wit geschilderd.

worden bij een gelijktijdige verwarming van alle

voorzien van een vrij/bezetslot en deur­krukken.

vertrekken, bij gesloten ramen en deuren en

De deur van de meterkast wordt voorzien van

INSTALLATIES

een kastslot. De overige deuren worden

BUITENRIOLERING

voorzien van loopsloten en deurkrukken.

De buitenriolering wordt in kunststof

Let op! Er mag vanwege de aanwezigheid van

een in werking zijnde mechanische ventilatie.

uitgevoerd. De riolering van de woning wordt

vloerverwarming niet in de afwerkvloer geboord of

DEKVLOEREN

aangesloten op het gescheiden afvoersysteem

gehakt worden.

De begane grondvloer en verdiepingsvloeren

van de gemeente.

WARMWATERVOORZIENING

worden voorzien van een dekvloer met een dikte van 7 cm, waarin de leidingen van de

HEMELWATERAFVOEREN EN GOTEN

De warmwatervoorziening van de woning is

vloerverwarming zijn opgenomen.

De hemelwaterafvoerleidingen zijn van zink.

gecombineerd met de centrale verwarmings­

Het hemelwaterafvoersysteem wordt aan-

installatie. De warmwatervoorziening van de

TEGELWERKEN

gesloten op het gescheiden afvoersysteem van

woning voldoet aan de eisen van SWK, met dien

De vloeren van toilet en badkamer worden

de gemeente.

verstande dat, in het geval er sprake is van twee

voorzien van vloertegels conform Elite pakket,

of meer badruimten, de in SWK genoemde

afmeting 60 x 60 cm. De wanden van de

BINNENRIOLERING

waarden voor de hoeveelheid te onttrekken

toiletten worden voorzien van wandtegels

De binnenrioleringsleidingen zijn van kunststof.

warmwater, alsmede het product van de

afmeting 25 x 50 cm volgens Elite pakket tot een

hoeveelheid liters per minuut en de

hoogte van ca. 1,50 m. De wanden van de

SANITAIR

temperatuur in graden Celsius van het aan het

badkamer worden voorzien van wandtegels,

Zie hiervoor de “Staat van afwerking”.

tappunt onttrokken warmwater, gelden voor

afmeting 25 x 50 cm volgens Elite pakket tot

De woningen zijn voorzien van een sanitair-

afzonderlijk gebruik en niet van toepassing zijn

plafond. Wand- en vloertegels worden niet

pakket “Premium”, fabricaat Villeroy & Boch

voor gelijktijdig gebruik van tappunten.

strokend verwerkt. De wandtegels worden in

O Nova in de kleur wit. De toiletten worden

Eventueel kan voor extra capaciteit een andere

liggend blokverband aangebracht (lange zijde

uitgevoerd als vrijhangend toilet. De wastafels

CV-ketel of een indirect gestookte boiler worden

van de tegel is horizontaal).

hebben een breedte van 60 cm en worden

aangeboden als meerwerk optie. Dit zal echter

voorzien van een spiegel. De douchehoek wordt

de energiebesparende werking van de totale

VENSTERBANKEN

voorzien van een douchegoot. Het bad is van

installatie beïnvloeden. Bij het kiezen van opties

Op de gemetselde borstweringen onder de

kunststof en heeft een afmeting van

bestaat de kans dat extra zonnepanelen nodig

kozijnen worden aan de binnenzijde steen-

80 x 180 cm. Aan de achtergevel wordt een

zijn en/of opwaarderen van CV-ketel nodig is

achtige vensterbanken aangebracht in de

buitenkraan met schrobput aangebracht.

om de EPC waarde van 0,4 volgens

kleur wit.

Bouwbesluit/SWK te halen.

MECHANISCHE VENTILATIE STUC/SPUITWERK

Voor de ventilatie in de woning is gekozen voor

ELEKTRISCHE INSTALLATIE

Alle binnenwanden (m.u.v. meterkast en

een mechanisch ventilatiesysteem. Het sys­-

Alle schakelaars en wandcontactdozen zijn in de

trapkast) worden behangklaar afgewerkt.

teem bestaat uit een ventilatie afzuigbox,

woning volgens inbouwuitvoering. De leidingen

De wanden boven het tegelwerk in de toiletten

geplaatst op de tweede verdieping, die door

in de garage en meterkast zijn uitgevoerd als

worden voorzien van spuitwerk. Alle beton-

afzuigventielen zorgt voor de afzuiging van

opbouwleiding. Alle schakelaars en wand-

plafonds (m.u.v. meterkast en garage) worden

“vervuilde” lucht van de keuken, het toilet en de

contactdozen zijn gemaakt volgens KEMA-keur.

voorzien van standaard structuurspuitwerk.

badkamer. De ventielen zitten op het plafond.

De installatie voldoet aan de voorschriften van

De naden tussen de breedplaatvloeren

Dit wordt aangestuurd door CO2-meting in de

het Gemeentelijk Energiebedrijf en de

onderling blijven in het zicht.

woonkamer. In de woonkamer/keuken en de

NEN 1010.

slaapkamers wordt verse lucht aangevoerd

KEUKEN

door middel van ventilatieroosters in de

VEILIGHEID

In de woning wordt geen keuken aangebracht.

kozijnen. Voor de wasemkap in de keuken

In de entreehal, op de overloop op de eerste

De standaard aansluitingen zijn conform

wordt een separate afvoer gemaakt.

verdieping en op zolder worden rookmelders

afwerkstaat. U kunt tot aan de sluitingsdatum

geplaatst. Deze worden op de elektrische

eenmalig de positie van de standaard

CENTRALE VERWARMING

installatie van de woning aangesloten. Door de

aansluitingen kosteloos laten aanpassen binnen

Per woning wordt een volautomatische

rookmelders onderling te koppelen, zullen alle

de keukenzone.

gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie

rookmelders een signaal afgeven zodra één van

met warmwatervoorziening (HR-combi-ketel

de rookmelders rook detecteert.

TRAP

CW4) geïnstalleerd, voorzien van een

De trap naar de eerste verdieping is een dichte

kamerthermostaat in de woonkamer en een

HUISBESTURING SLIMWONEN

vurenhouten trap. De trap naar de tweede

regeling per slaapkamer. Verwarming geschiedt

De woning wordt standaard voorzien van;

19


Heijmans aangebrachte lichtpunten in de

GARANTIE- EN WAARBORGREGELING

woning zijn apart te programmeren en op

Op de woningen in dit bouwplan is de SWK

afstand te bedienen met een smartphone of

Garantie- en waarborgregeling van toe­-

tablet (IOS of Android). In de woonkamer

passing. Wat betekent dit voor u? Dat kan als

wordt van 3 wandcontactdozen de

volgt kort worden samengevat.

• Programmeerbare verlichting: alle door

rechterhelft schakelbaar uitgevoerd en aangesloten op het systeem. Bij de voordeur

In het geval de ondernemer tijdens de

wordt een centrale “woning verlaten”-­

aanbouwperiode van het huis in financiële

schakelaar aangebracht.

moeilijkheden komt, wordt de woning zonder

• Intelligente schakelaars: alle schakelaars in de

meerkosten voor de koper afgebouwd. SWK

woning kunnen als ‘normale’ verlichtings-

regelt dit voor de koper in samenspraak met

schakelaar worden gebruikt.

de betrokken verzekeringsmaatschappij. Deze

• Koppeling van de rookmelders: de in de

waarborg heet de insolventiewaarborg.

woning aangebrachte rookmelders zijn gekoppeld met de verlichting. Bij activatie

Daarnaast wordt door de ondernemer vanaf

van de rookmelders wordt de verlichting in

drie maanden na de oplevering een zekere

de woning ingeschakeld.

bouwkundige kwaliteit van de woning

• Inzicht in uw energieverbruik: SlimWonen

gegarandeerd. Doen zich binnen de garantie-

geeft u via een energiemonitor inzicht in uw

termijn bepaalde bouwkundige gebreken

elektriciteits- en gasverbruik.

voor, dan is de ondernemer verplicht deze te

• Koppeling met smartphone of tablet: alle

herstellen. Deze garantie geldt in beginsel

geleverde functies zijn op afstand te

voor zes jaar. In zeer ernstige gevallen geldt

bedienen met uw smartphone of tablet

er zelfs een garantietermijn van tien jaar.

(IOS of Android).

Dit is de SWK garantie.

Lichtpunt G en de schakelaars in de garage Voor bepaalde, in de garantieregeling

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE

vormen geen onderdeel van SlimWonen.

DATA / TELEFOON In de woonkamer bevindt zich een aansluitpunt ten behoeve van data / telefoon.

CENTRALE ANTENNE INRICHTING De woning zal worden aangesloten op het kabelnet. In de woonkamer bevindt zich een aansluitpunt ten behoeve van de CAI. In de slaapkamers bevindt zich een loze leiding.

TERMINOLOGIE BOUWBESLUIT Verblijfsruimte:

Woonkamer

Keuken

Slaapkamer

Verkeersruimte:

Hal

Toiletruimte:

Toilet

Badruimte:

Badkamer

Bergruimte:

Garage

Trapkast

MATERIAAL EN KLEUREN­ SCHEMA (VOORLOPIG) ONDERDEEL

KLEUR

Gevels:

Metselwerk volgens

monsters

Kozijnen:

Kunststof, wit RAL 9010

Draaiende delen: Voordeur:

Kunststof, wit RAL 9010 Hout, verkeersgrijs

Bergings- & tuindeur:

Kunststof, wit RAL 9010

Garagedeur:

Verkeersgrijs

20

genoemde specifieke onderdelen, geldt een kortere termijn dan zes jaar. Zo is het verfwerk bijvoorbeeld gegarandeerd voor één jaar. Schade, die het gevolg is van onvoldoende onderhoud, valt vanzelf­ sprekend niet onder de garantie. Als de ondernemer zijn verplichtingen uit hoofde van deze bouwkundige garantie niet nakomt, kan een koper in de volgende twee gevallen een beroep op de zogenaamde gebrekenwaarborg bij SWK doen: 1. bij faillissement van de ondernemer na het ingaan van de garantietermijn; 2. indien de ondernemer verzuimt om (tijdig) een arbitraal vonnis, waarin hij is veroordeeld om een garantiegebrek te herstellen, na te komen. SWK zorgt er dan in samenspraak met de betrokken verzekeringsmaatschappij voor dat het gebrek kosteloos wordt hersteld. Er geldt wel een maximumdekking per woning. Tevens geldt dat ingeval van geschillen SWK kan bemiddelen tussen koper en ondernemer en daarnaast biedt de Garantie- en waarborg­regeling een laagdrempelige geschillen­regeling. Bij verkoop van de woning wordt gebruik gemaakt van een modelcontract. Dit biedt de zekerheid, dat de afspraken tussen de koper


en de ondernemer evenwichtig zijn

waarvan de noodzakelijkheid bij de uitvoering

aanneemsom en de ondernemer zich

vastgelegd. Kortom: het kopen van een

blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen

verplicht tot de bouw van de woning en de

woning met toepassing van een garantie- en

aan de kwaliteit van de woning.

uitgifte (in eigendom of erfpacht) van de

waarborgregeling biedt de koper meer

Deze wijziging­en zullen geen der partijen

daarbij behorende grond met de daarbij

zekerheid!

recht geven tot het vragen van verrekening

behorende rechten en plichten.

van mindere of meerdere kosten.

SWK

Nadat u deze KAO heeft getekend ontvangt u

SWK, voluit Stichting Waarborgfonds Koop-

Het ontwikkelen van een woningbouwproject

binnen enkele dagen bericht dat de KAO door

woningen, is in 1978 opgericht op initiatief

is een voortdurend proces waarbij, naarmate

de ondernemer mede is ondertekend. De

van de Vereniging van Nederlandse Projekt-

dit proces vordert, een steeds verdere

originele KAO (dus het door beide partijen

ontwikkeling Maatschappijen (Neprom) en de

verfijning en bijstelling van het ontwerp

ondertekende exemplaar) wordt naar de

Vereniging Grootbedrijf Bouwnijverheid

plaatsvindt. De situatietekeningen die in de

notaris gezonden, die dan de notariële akte

(VGBouw). Bij SWK zijn de grootste en meest

brochure zijn opgenomen, betreffen in

kan voorbereiden. De notaris nodigt u uit

bekende aanbieders van koopwoningen

nagenoeg alle gevallen een momentopname.

voor het tekenen van de transportakte, nadat

aangesloten.

Wijzigingen met betrekking tot de situering

(eventueel) uw hypotheekstukken door uw

van groenstroken, voet- en fietspaden,

geldgever in zijn bezit zijn gesteld en aan de

SWK is opgericht om tijdig in te kunnen

parkeervoorzieningen, bovengrondse

voorwaarden gesteld in de koop- /

spelen op de ontwikkelingen op het gebied

nutsvoorzieningen, huisvuil(opstel)plaatsen,

aannemingsovereenkomst is voldaan.

van consumentenbescherming en in het

speelplaatsen en dergelijke kunnen zich dan

bijzonder in die gevallen, waarbij de koper

ook voordoen.

VRIJ OP NAAM (V.O.N.)

van een woning het financiële risico loopt wanneer de ondernemer failliet zou gaan.

De woning wordt ”Vrij op naam” aan u Er kunnen geen rechten worden ontleend aan

verkocht. Vrij op naam wil zeggen dat de

de in de brochure opgenomen perspectief­

hieronder genoemde kosten, die met het

De bij SWK aangesloten ondernemingen

tekeningen van de woningen. Deze tekening­

kopen van de woning gemoeid zijn, in de

(deelnemers) onderscheiden zich in de

en dienen enkel ter illustratie: om u een idee

koop- / aanneemsom zijn opgenomen:

koopwoningenmarkt door het hebben van

te geven van het uiterlijk van de woning.

• de notariskosten inzake levering- /

een eigen kwaliteitsdienst. De deelnemers

De op de tekeningen aangeven maten zijn

worden jaarlijks op hun financiële positie

“circa maten”. Indien deze maatvoering

onderzocht door een extern accountants­

tussen wanden is aangegeven, is daarbij nog

kantoor, terwijl een extern ingenieursbureau

geen rekening gehouden met enige

periodiek de kwaliteit van de organisatie

wandafwerking. De plaatsbepaling van de

toetst en steekproefsgewijs de kwaliteit van

elektra (wandcontactdozen, lichtpunten,

de woningen controleert. Tevens houdt SWK

schakelaars e.d.) op de verkooptekening is

Tevens zijn in de koop- / aanneemsom de

zelf nauwgezet de kwaliteitsontwikkeling in de

niet gemaatvoerd. In verband met de nadere

volgende kosten opgenomen:

gaten aan de hand van een geautomatiseerd

uitwerking van de details en maten kunnen er

• de grondkosten;

klachtensysteem.

kleine afwijkingen ontstaan in de plaats-

• de bouwkosten;

bepaling van de elektra.

• het architectenhonorarium;

Let op! Aan deze verkoopbrochure kunnen voor rechten worden ontleend. Alleen de tekst van de

HET KOPEN VAN EEN NIEUWBOUWWONING

officiële SWK Garantie- en waarborgregeling is

U kunt ervan overtuigd zijn dat wij, indien u

bindend.

besluit een woning van ons te kopen, alles in

wat betreft de inhoud van de SWK regeling geen

eigendomsakte; • BTW (thans 21%, eventuele wijzigingen worden conform de wettelijke voorschriften doorberekend); • de kosten van kadastrale inmeting.

• de verkoopkosten; • de gemeentelijke leges; • de aanlegkosten t.b.v. gas, water, elektra, telefoon en CAI; • kosten t.b.v. het garantiecertificaat (SWK).

het werk stellen om het vertrouwen dat u ons Heijmans Vastgoed is ingeschreven bij SWK

geeft waar te maken. De woningen worden

De met de financiering van uw woning

onder nummer S 56.18.

(af)gebouwd conform de desbetreffende tech-

verbandhoudende kosten zijn niet in de

nische omschrijving en tekeningen naar de eis

koop- / aanneemsom begrepen. Deze een-

van goed en deugdelijk werk, met inacht-

malige kosten kunnen zijn:

VERKOOPDOCUMENTATIE EN ILLUSTRATIES

neming van de voorschriften van overheid en

• de kosten verbonden aan het sluiten van

Deze brochure is nauwkeurig en met zorg

nutsbedrijven. Onderstaand geven wij u een

een hypothecaire lening (afsluitkosten,

samengesteld aan de hand van gegevens en

overzicht van de gang van zaken volgend op

tekeningen, welke onder andere zijn verstrekt

het tekenen van de koop- / aannemings­

door de architect en de adviseurs van dit plan

overeenkomst.

taxatiekosten, etc.); • rente over de grondkosten en eventueel reeds vervallen termijnen van de

alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks

aanneemsom;

behoud maken ten aanzien van wijzigingen

KOOP- / AANNEMINGS­ OVEREENKOMST (KAO)

voortvloeiende uit de eisen van de overheid

Bij deze KAO gaan koper (verkrijger) en

en/of nutsbedrijven. Heijmans Vastgoed B.V.

verkoper (ondernemer) een overeenkomst

is gerechtigd tijdens de (af)bouw die

aan, waarbij de verkrijger zich onder meer

LEVERING- / EIGENDOMSAKTE

wijzigingen in het plan aan te brengen,

verplicht tot betaling van de koop- /

De levering- / eigendomsakte van de te

het bovenstaande moeten wij een voor-

21

• notariskosten voor de hypotheekakte; • aansluitkosten voor levering van gas, water, elektra, telefoon en CAI.


bouwen woningen geschiedt door middel van

nemen, waarin de datum van leegkomen

verzekerd middels een opstalverzekering.

een zogenaamde “Akte van levering” (akte van

variabel wordt gesteld. Ook terzake van de

Gezien de eventuele werkzaamheden die u in

overdracht) bij de notaris. In de koop- /

opzegtermijn van uw huurwoning raden wij

uw woning wenst te gaan uitvoeren direct na

aannemingsovereenkomst wordt aangegeven

aan de grootst mogelijke voorzichtigheid te

oplevering, is het verstandig tevens een

op welke termijn de eigendomsoverdracht in

betrachten. Gedurende de bouw van uw

inboedelverzekering af te sluiten.

principe kan plaatsvinden. U dient hiermee

nieuwe woning wordt u geïnformeerd

rekening te houden met de geldigheidsduur

omtrent de prognose van oplevering van uw

van de hypotheekofferte.

nieuwe woning. Wacht u, voor het maken van definitieve afspraken, onze brief af waarin de

ONDERHOUDSPERIODE MET GARANTIE / GARANTIE- EN WAARBORGREGELING

TERMIJNEN EN BETALINGEN

exacte datum van oplevering wordt vermeld.

Nadat u de sleutels van uw woning heeft ont-

De termijn grondkosten bent u verschuldigd

Natuurlijk streven wij ernaar de prognose

vangen, gaat een onderhoudsperiode van

bij het sluiten van de koop- / aannemings-

voor de oplevering zo nauwkeurig mogelijk te

drie maanden in. Tijdens deze periode heeft u

overeenkomst (peildatum). De termijnen van

maken. Tal van onvoorziene omstandigheden

de gelegenheid ons te berichten over even-

de aanneemsom “vervallen” al naar gelang de

(zoals vorst en regen ) kunnen echter de

tueel nieuwe geconstateerde tekortkomingen,

bouw vordert. Heijmans Vastgoed B.V. zendt

bouwwerkzaamheden vertragen. Strikt

die niet het gevolg zijn van verkeerd gebruik

u facturen. U heeft echter recht op uitstel van

juridisch gezien is de koop- / aannemings-

of het ‘werken’ van materialen, die na de

betaling tot de eigendomsoverdracht bij de

overeenkomst slechts een leidraad ten

oplevering zijn ontstaan. Deze tekortkoming­

notaris. Dit geldt zowel voor de termijn van de

aanzien van het oplevertijdstip.

en dient u conform de SWK regeling

grondkosten als voor de termijnen van de

schriftelijk te melden. Na de genoemde

aanneemsom. U hoeft dus geen betalingen te

OPLEVERINGSPROGNOSE

periode wordt de ondernemer geacht aan zijn

doen voordat de eigendom aan u is

Op het moment van verkoop wordt een

verplichtingen te hebben voldaan en gaan de

overgedragen. U dient wel rekening te

globale opleveringsprognose gegeven, ge-

verplichtingen en garanties op nakoming,

houden met zogenaamde uitstelrente.

rekend vanaf start bouw. Wij moeten daarbij

voortvloeiende uit de Garantie- en waarborg-

Voor de termijnen die vervallen na de datum

de nodige reserve in acht nemen, omdat het

regeling, van de in de overeenkomst

van overdracht, moet u er zelf op toezien dat

bouwen van een huis veel ambachtelijk werk

genoemde waarborgende instelling in.

uw eventuele geldgever er voor zorgdraagt

met zich meebrengt. Als het hard vriest, kan

dat het factuurbedrag binnen 14 dagen na

er bijvoorbeeld niet worden gemetseld, als

factuurdatum op onze bankrekening is

het regent kan er niet worden geschilderd,

MOGELIJKHEDEN WOONWENSEN

bijgeschreven. Wij adviseren u erop toe te

etc. U zult begrijpen dat wij een slag om de

Bij al onze woningen worden de kopers in de

zien dat deze periode niet overschreden

arm moeten houden bij het noemen van een

gelegenheid gesteld te kiezen uit wijzigingen,

wordt. Zo voorkomt u dat wij rente in

opleveringsdatum. In een later stadium zullen

zoals vermeld op de standaard woonwensen

rekening brengen.

die prognoses natuurlijk steeds gedetailleer-

lijst Alhoewel het onze intentie is om zoveel

der en beter worden.

mogelijk met ieders individuele wensen

Op de transportdatum worden in de meeste

rekening te houden, is het helaas niet altijd

OPLEVERING, SLEUTELOVERDRACHT EN BETALINGEN

mogelijk alle verzoeken te honoreren, omdat

grond en de woning van de ondernemer

Bij de uitnodiging voor de oplevering van uw

een seriematig bouwproces en de woning bij

aan de verkrijger;

woning ontvangt u tevens de eindafrekening.

oplevering dient te voldoen aan onder andere

Als u aan al uw financiële verplichtingen heeft

het bouwbesluit, de installatie voorwaarden

voldaan en de betalingen uiterlijk een dag

(NEN-normen), de eisen van de nutsbedrijven

voor de oplevering op onze bankrekening zijn

en de garantieregelingen van SWK.

gevallen twee akten getekend, te weten: 1. de akte van eigendomsoverdracht van de

2. de hypotheekakte met betrekking tot de lening die u van de geldgever ontvangt. Bijkomende kosten kunnen zijn (eerder

bijgeschreven, ontvangt u direct na oplevering

genoemd onder het hoofdstuk Vrij Op Naam):

de sleutels van uw woning

• de rente tot de transportdatum over de vervallen, maar niet betaalde termijnen;

de bouw van de woning deel uitmaakt van

De in de woonwensenoffertes genoemde producten zijn afkomstig van derdeleveran-

Een bouwkundig opzichter zal aan u de

ciers/fabrikanten. Het kan voorkomen dat op

woning opleveren c.q. de sleutels overdragen

het moment van ondertekening van de koop-/

en tegelijk inspecteren. Eventuele zichtbare

aannemingsovereenkomst en/of de woon-

• de afsluitprovisie voor de geldgever;

onvolkomenheden worden in een “Proces

wensenopdracht een of meer producten niet

• eventueel de vooruit verschuldigde premie

Verbaal van Oplevering” genoteerd. Het

meer of niet tijdig meer kunnen worden

Proces Verbaal van Oplevering wordt zowel

geleverd door de fabrikant of leverancier dan

door de ondernemer als door de verkrijger

wel anderszins modificaties aan het product

AANVRAAG HYPOTHEEK

ondertekend. De op het Proces Verbaal

zijn aangebracht. De offertes voor de

De makelaar kan u desgewenst behulpzaam

genoteerde onvolkomenheden dienen binnen

woonwensen worden derhalve gedaan met

zijn bij uw aanvraag voor een hypothecaire

de daarvoor gestelde termijn te worden

voorbehoud van zodanige (tussentijdse)

geldlening.

opgelost.

wijzigingen en overigens met inachtneming

UW HUIDIGE WONING

VERZEKERINGEN

derdeleverancier/fabrikant jegens ons heeft

Bij verkoop van uw huidige woning adviseren

Op de dag van oplevering van uw woning

gemaakt. Indien sprake is van een situatie als

wij u in de koopakte een clausule op te

dient de woning voor uw rekening te worden

hiervoor genoemd zijn wij niet aansprakelijk

• de notariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte;

levensverzekering.

van dezelfde voorbehouden die de

22


voor eventueel daardoor ontstane kosten of schades.

SANITAIR EN TEGELWERK Ten aanzien van individuele verzoeken met betrekking tot wijzigingen van sanitair en tegelwerk kunt u zich in verbinding stellen met de projectleverancier Gevier dales in Bunnik, alwaar men U gaarne van dienst is. Meer informatie aangaande woonwensen staat vermeld in de “kopershandleiding procedures en kopersopties� behorende bij de betreffende keuzelijsten.

WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS Heijmans Vastgoed respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Tenzij u ons meedeelt dat u daarop geen prijs stelt, zullen wij uw NAWgegevens verwerken om u te kunnen informeren over producten en diensten van ons bedrijf. Daarnaast verstrekt Heijmans Vastgoed uw gegevens aan derden zoals de keukenleverancier, sanitair- en tegelleveranciers, zodat zij in staat worden gesteld u te benaderen met en te interesseren voor producten die op uw persoonlijke situatie zijn toegesneden. U hebt het recht zich kosteloos te verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens. Op uw verzoek zullen wij uw gegevens verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen ingeval de gegevens bijvoorbeeld feitelijk onjuist zijn. U kunt zich wenden tot Heijmans Vastgoed B.V., t.a.v. afdeling Verkoop. Heijmans is ook via e-mail te bereiken op verkoopzuid@heijmans.nl.

Heijmans Vastgoed Rosmalen, december 2016

23


RUIMTE

AFWERKING VLOER

WAND

TEMP.

ELEKTRISCHE

C.V.

INSTALLATIE

PLAFOND

LICHT­

WANDCONTACT­

PUNTEN

DOZEN enkel

Entree

Dekvloer

Spuitwerk

15 °C

1

Toilet

Tegels tot een hoogte van ca. Tegels, 1,50 m (kleur­kleurkeuze is Spuitwerk keuze mogelijk), mogelijk daarboven spuitwerk

15 °C

1

STAAT VAN AFWERKING

Woonkamer

Dekvloer

Behangklaar

Behangklaar

Spuitwerk

20 °C

VOORZIENINGEN EN INSTALLATIES

dubbel

• • • • • •

1

belinstallatie schakelaar voor buitenlichtpunt wisselschakelaar voor lichtpunt overloop meterkast rookmelder scene-schakelaar SlimWonen

• vrijhangend toilet • fonteintje • afzuigpunt voor de mechanische ventilatie

3

6

aansluitpunt voor data / telefoon aansluitpunt voor CAI thermostaatregeling vloerverwarming schakelaar voor de mechanische ventilatie 3 van de 5 wandcontactdozen met schakelbare rechterhelft en aangesloten op SlimWonen

• aansluitpunt warm- en koud water • afvoer riolering t.b.v. spoelbak en vaatwasser • een loze leiding ten behoeve van een warmwatertoestel • gasaansluiting koken • loze leiding voor elektrisch koken • aansluitpunt vaatwasser • aansluitpunt koelkast • aansluitpunt magnetron • aansluitpunt afzuigkap • twee afzuigpunten voor de mechanische ventilatie • schakelaar voor buitenlichtpunt

Keuken

Dekvloer

Behangklaar

Spuitwerk

20 °C

1

Trapkast

Dekvloer

Behangklaar

Onafgewerkt 15 °C

1

1

• lichtpunt op schakelaar • verdeler vloerverwarming

Overloop

Dekvloer

Behangklaar

Spuitwerk

1

1

• een wisselschakelaar voor lichtpunt 2e ver­dieping • rookmelder

Badkamer

Tegels, Tegels tot kleurkeuze is plafond, kleurSpuitwerk mogelijk keuze is mogelijk

22 °C

2

1

• wastafel met verchroomde mengkraan en spiegel • een douche met douchegoot en douchethermostaatkraan • een afzuigpunt voor de mechanische ventilatie • een elektrische radiator • een ligbad

Toilet

Tegels tot een hoogte van ca. Tegels, 1,50 m (kleur­kleurkeuze is Spuitwerk keuze mogelijk), mogelijk daarboven spuitwerk

15 °C

1

15 °C

2

• • • • •

• vrijhangend toilet • fonteintje • afzuigpunt voor de mechanische ventilatie

Slaapkamer 1 Dekvloer

Behangklaar

Spuitwerk

20 °C

1

4

• loze leiding • ruimteregeling vloerverwarming

Slaapkamer 2 Dekvloer

Behangklaar

Spuitwerk

20 °C

1

2

• loze leiding • ruimteregeling vloerverwarming

Slaapkamer 3 Dekvloer

Behangklaar

Spuitwerk

20 °C

1

2

• loze leiding • ruimteregeling vloerverwarming

Zolder

Dekvloer

Behangklaar

Dakplaten

15 °C

1

1

Garage

Dekvloer

Kalkzandsteen

Beton, on­ afgewerkt

Niet verwarmd

1

1

Tuin

Uitkomende grond

N.v.t.

N.v.t.

N.v.t.

• cv-ketel CW4 en verdeler vloerverwarming • aansluitpunt voor de mechanische ventilatie • aansluitpunt voor water, riolering en elektra voor een wasmachine • aansluitpunt elektra en riolering voor wasdroger (afvoer gecombineerd met wasmachine)

• buitenkraan • schrobput

24


MEER INFORMATIE ONTWIKKELING EN REALISATIE Heijmans Vastgoed B.V. Postbus 171 5240 AD Rosmalen T. 073 – 543 51 07 E. verkoopzuid@heijmans.nl

VERKOOP Boumij Makelaars Hekellaan 1 5211 LX ‘s-Hertogenbosch T. 073 - 612 23 44 E. info@boumij.nl Staete Makelaars Nieuwstraat 41a 5271 AC Sint Michielsgestel T. 073 - 551 00 50 E. nieuwbouw@staete.nl

WWW.JACOBSKAMPDENDUNGEN.NL DISCLAIMER Deze sfeerbrochure is samengesteld aan de hand van de laatste gegevens, tekeningen en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toe­komstige situatie. Rechten kunnen dan ook niet aan deze brochure worden ontleend. In de artist impressions zijn enkele opties opgenomen. Deze worden niet standaard g­eleverd, maar kunnen via optiepakketten worden gekozen. Uitdrukkelijk wordt vermeld dat deze sfeerbrochure geen contractstuk is. Hiertoe worden separate contractstukken opgesteld. Deze kunnen afwijken van de brochure waarbij contractstukken bepalend zijn. Ontwerp door Heijmans Design. © Heijmans Vastgoed, december 2016


WWW.JACOBSKAMPDENDUNGEN.NL

Jacobskamp Den Dungen - 4 sfeervolle vrijstaande woningen - fase 4a  

In het nieuwbouwplan Jacobskamp Den Dungen ontwikkelt Heijmans in fase 4a 4 sfeervolle vrijstaande woningen. In deze brochure vindt u alle i...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you