Brochure Habitat Solutions

Page 1Ontwerpers van een beter leefklimaat

Habitat Solutions brengt diverse producten op de markt die bijdragen aan een beter leefklimaat in de breedste zin van het woord. Wij streven ernaar duurzame producten aan te bieden die het milieu minimaal belasten. Wij doen hierbij geen concessies aan prestaties of functionaliteit. Onze producten en diensten passen binnen een maatschappelijk verantwoord beleid (MVO).

Betrouwbaar advies Wij adviseren u graag hoe u onze producten en diensten het beste in kunt zetten binnen uw bedrijf. U kunt vertrouwen op een betrouwbaar en gedegen advies. Onze collega’s zijn uitgebreid getraind in alle producten en diensten en denken graag met u mee welke (maatwerk) oplossing voor u het meest geschikt is.

Eigen servicedienst

WATER waterkoelers

GEUR

Voor installatie en onderhoud kunt u rekenen op de expertise van onze eigen servicedienst. Onze monteurs verzorgen de installatie van en het onderhoud aan uw rooksysteem, geursysteem of waterkoeler. Onze monteurs zijn getraind in onze producten en zorgen dat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van de producten die u bij ons koopt of huurt. Wij nemen u de volledige zorg uit handen.

geursystemen & aroma’s

Door de centrale landelijke ligging van ons bedrijf zijn wij in staat snel en efficiënt service en onderhoud te verlenen in zowel Nederland als België.

LUCHT

AFVAL afvalsystemen binnen en buiten

ROOK rookcabine, rookafvoer & asbak

luchtreinigers & fijnstofmeting

REINIGING werkplek, auto & schoen

Habitat Solutions BV Scheepmakerstraat 4 2984BE Ridderkerk

RELATIE relatie geschenken Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 3


WATERKOELERS Water is de belangrijkste bron van energie in het lichaam. Habitat Solutions levert duurzame, kwalitatief hoogwaardige waterkoelers voor een scherpe prijs. Voor elk bedrijf, groot en klein, hebben wij de juiste koeler. Meer informatie:

www.watercoolersolutions.eu

GREENLINE FLESWATERKOELER MET NAVULBAAR WATERVAT Uniek in Nederland: de Greenline fleswaterkoeler die u zelf eenvoudig bijvult met kraanwater. Een ware revolutie in de waterkoeler markt die enorme besparingen voor het milieu mogelijk maakt. Bovendien is de koeler voor u vele malen voordeliger dan een traditionele waterkoeler met waterflessen. U bespaart al snel meer dan 86% op uw waterkosten! Wij adviseren om waar mogelijk altijd een leidingwaterkoeler te plaatsen. Heeft u geen mogelijkheid een waterkoeler aan te sluiten op de waterleiding, kies dan voor de Greenline waterkoeler met navulbaar watervat en betaal nooit teveel voor uw water. Kraanwater kost u nog geen cent per liter. Elk glas wordt bovendien vers gefilterd voor een heerlijke, zuivere water smaak. Een waterkoeler met navulbaar watervat scheelt u tevens een hoop gesjouw, administratie en interne logistiek. Het navulbare Greenline watervat is ook los verkrijgbaar voor uw bestaande fleswaterkoeler!

Wij verzekeren u dat u met onze

Speciaal voor MKB bedrijven met

waterkoelers veel voordeliger uit bent

1-5 werknemers bieden wij de

dan met een traditionele

navulbare Aqua Optima Corona

flessenwaterkoeler met bronwater-

waterkoeler aan. Het enige dat u

flessen. Bekijk de rekenvoorbeelden op

nodig heeft is een stopcontact in

onze site.

de nabijheid van de koeler.

Kies voor duurzaam en zeg nee tegen watervaten

A

jaren verbazen wij ons over de exorbitant hoge prijzen die betaald worden voor waterkoeler flessen. Flessen die ook nog eens enorm milieu belastend zijn. Dat kan anders dachten wij. Wij zeggen L

nee tegen waterkoelers met watervaten. Met ons navulbare Greenline watervat brengen wij een uniek milieuvriendelijk alternatief op de markt.

Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 4


Koud, heet en/of bruisend water Een leidingwaterkoeler heeft een aantal belangrijke voordelen, zeker als u deze vergelijkt met een traditionele flessenkoeler.

Inbouw, tafelmodel, staand of hangend Extra hoge taphoogte

● Laagste kosten per liter water ● 24/7 een heerlijk glas koud water bij de hand ● De beste kwaliteit water ● Geen verborgen kosten of minimale afname verplichting zoals bij een flessenkoeler

Extra grote capaciteit tot 280l/uur (!) Filters & accessoires

● Geen opslag en interne logistiek voor waterflessen GROTE KEUS IN LEIDINGWATERKOELERS Op watercoolersolutions.eu vindt u een zeer uitgebreid aanbod professionele leidingwaterkoelers. De waterkoelers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van prestaties, duurzaamheid en design. Een waterfilter zorgt voor een pure, heerlijke smaak van het water. Een leidingwaterkoeler heeft u al vanaf slechts een paar cent per liter water.

20FTE / 2080l/jr

50FTE / 5200l/jr

* Incl. afschrijving koeler, kosten waterfilter, onderhoud en water

Houd koffie en water gescheiden

V

koffiemachines hebben tegenwoordig een geïntegreerde watertap. Onderzoek van AWCN toont aan dat uw medewerkers in dat geval meer koffie dan water gaan drinken. Een EEL

aparte waterkoeler op de afdeling geeft uw medewerkers een extra prikkel om meer water te drinken en minder koffie. Gezonder en voordeliger voor u! Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 5


INBOUW WATERKOELERS Onze inbouw waterkoelers onderscheiden zich door de enorme capaciteit van 60 tot maar liefst 280 liter per uur. Dankzij een unieke ijsbank technologie wordt elk glas direct gekoeld terwijl u tapt. Ideaal voor de horeca. De inbouw koeler combineert u met een tap naar keuze. Met vele extra’s als touch screen bediening, energiezuinige stand en UV reiniging van het tap punt. Voor een wat kleiner verbruik bieden wij ook de Habit Tap inbouw waterkoeler met een capaciteit van 22 liter per uur.

280

150

80

ltr/u

60

ltr/u

ltr/u

ltr/u

Kies uw tap

HORECA WATERKOELERS Naast de inbouw waterkoelers met grote capaciteit bieden we ook tafelmodel waterkoelers voor de horeca. In een prachtig, compact design leveren deze koelers een capaciteit tot 120 liter per uur. U kunt kiezen tussen touch screen bediening of tapkranen. In diverse kleuren verkrijgbaar.

WALL MODEL De inbouw waterkoeler kunt u ook aansluiten op één of meerdere wanddispensers. Vanaf 1 centrale koeler kunt u zo door het hele pand compacte waterdispensers ophangen. Ideaal voor scholen, ziekenhuizen en andere situaties waar vanuit veiligheidsoogpunt geen staande koeler geplaatst kan worden. Deze dispensers kunnen ook aangesloten worden op andere waterkoelers. Verkrijgbaar als opbouw en als inbouw model.

"Driekwart van de Nederlandse consument is van mening dat er naast water uit een fles(je) ook kraanwater moet worden aangeboden in een café of restaurant. Ze zijn ook bereid hier voor te betalen.” Dit blijkt uit onderzoek van de Horecava onder zowel horecaondernemers als de Nederlandse consument. Met behulp van één van onze waterkoelers biedt u uw gasten heerlijk gekoeld en gefilterd kraanwater tegen een fractie van de kosten van bronwater. Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 6


GEURMARKETING Ervaar de kracht van geur in uw eigen bedrijf. Geuren kunnen stress verminderen, energie geven, alert maken, ontspannen, aantrekken, verleiden, informeren, uw merk versterken, troosten en nog veel meer.

www.aromasolutions.eu

www.slimmegeurmarketing.nl

GEURMARKETING Geurmarketing is veel meer dan alleen het verspreiden van een aangename geur. De juiste geur versterkt uw inrichting, sfeer, licht, geluid en service. Met geur creĂŤert u een aangename ambiance waar klanten graag verblijven en met plezier terugkeren. Geurmarketing is er voor elk bedrijf en elk budget.

Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 7


VOORDELEN GEURMARKETING

Wij passen geur succesvol toe in onder andere Winkels, Zorg, Kantoren en Fitnesscentra. Onze missie is om geurmarketing bereikbaar te maken voor elk bedrijf, groot en klein!

De juiste geur zorgt voor: ● Hogere klanttevredenheid ● Langer verblijf ● Hogere koopbereidheid én omzet ● Klantenbinding ● Versterkt andere communicatiemiddelen ● Onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten ● Associatie en herkenning ● Neutraliseren nare geuren

HET JUISTE GEURSYSTEEM Geursystemen zijn er in vele soorten en maten. Welk geursysteem voor uw bedrijf het beste is, is afhankelijk van de grootte van de ruimte, het type ruimte en uw wensen. Wij adviseren u graag. Wij hebben geursystemen voor inbouw in uw centrale ventilatiekanaal, losstaande geursystemen met een bereik van 12m2 tot wel 6000m3 en zeer compacte geursystemen op batterijen die u direct in kunt bouwen in uw verkoopdisplay. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Pellentesque tincidunt, dolor eu dignissim mollis, justo sapien iaculis

pede,

Nullam

lorem

sapien, tempus ac, fringill

Keuze uit ruim 500 aroma’s

A

ROMA’S VAN DE allerbeste kwaliteit. Onze aroma’s worden ontwikkeld conform de strengste IFRA richtlijnen. Wij hebben een breed assortiment geuren en kunnen voor vrijwel elke toepassing de juiste geur leveren. Zit de door u gewenste geur er toch niet bij? Geen probleem, u kunt ook altijd uw eigen geur laten ontwikkelen.

Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 8

V

MUSEA HEBBEN wij een aantal zeer bijzondere geuren in ons assortiment. Wat denkt u van de geur van oude grachten, buskruit, mummies, draken of stoomtreinen? OOR


DE ANDERE TOEPASSINGEN VAN GEUR Naast geurmarketing, kan geurverspreiding nog voor vele andere doeleinden ingezet worden. Geur heeft een directe invloed op emotie en geheugen, een kenmerk dat in vele andere branches ook toegepast kan worden. Een nare geur zorgt andersom ook voor negatieve associaties. Geuroverlast is een grote ergernis voor uw medewerkers, klanten en bezoekers in welke branche u ook actief bent. Met een geursysteem heeft u een krachtige oplossing in huis om onaangename geuren als sigarettenlucht, lichaamsgeuren en andere geuren te neutraliseren. Voor de hand liggende toepassingen zijn horeca, sportcentra, zorg en de paskamers van een winkel. Een schone, lekkere geur kan tevens de perceptie van hygiëne verhogen in openbare ruimtes, openbaar vervoer, liften, uitvaartcentra en sanitaire voorzieningen.

LIFTEN OP STATIONS

ZORG

SPORTSCHOOL

Voor diverse vervoersbedrijven hebben wij maatwerkoplossingen geleverd om stankoverlast in de liften op stations tegen te gaan. Hier is de stankoverlast soms zo erg dat mensen liever de lift vermijden. Een frisse geur gaat de stank tegen en zorgt ervoor dat mensen de liften ook als schoner ervaren.

Inmiddels hebben we binnen de zorg al een aantal interessante projecten mogen verzorgen. Van het wegnemen van stankoverlast in de gangen tot het verzorgen van geurbeleving in snoezelruimtes. Geur kan ook goed ingezet worden bij dementerenden om hen te activeren of juist een geborgen gevoel te geven.

Wij werken in sportscholen vaak met een mix van geursystemen. In de zaal een speciale sportgeur met een positief effect op ademhaling en uithoudingsvermogen. In de kleedkamers een verfrissende geur. In de sauna een wellness geur. En bij de entree een aangename ambiance geur.

Geurverspreiding in de horeca

N

van het rookverbod maakte de rooklucht plaats voor andere nare geuren zoals zweet en verschaald bier. Met een geursysteem zorgt u voor een aangename, frisse geur en creëert u een ambiance waar uw gasten graag weer terugkomen. Of zet A DE INVOER

geur in bij de entree om gasten te verwelkomen met een aangename geur. Vraag ons naar de mogelijkgheden. Last van een nare geur bij toiletten of rookruimte? Gebruik dan ook één van onze geurverspreiders. Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 9


AFVAL OPLOSSINGEN Afval scheiden wordt steeds belangrijker. Op onze website wastesolution.eu vindt u slim ontworpen afvalsystemen voor het scheiden van afval. U vindt hier afvalbakken voor zowel binnen als buiten. Meer informatie:

www.wastesolution.eu In België is het bedrijfsleven al verplicht om afval gescheiden in te zamelen. Ook in Nederland worden de eisen omtrent afvalscheiding strenger. Als duurzaam bedrijf kunt u eigenlijk niet om afvalscheiding heen. Een succesvolle invoering van afvalscheiding maakt een afvalscheidingspercentage van 80-85% reëel. Daar komt echter heel wat meer bij kijken dan alleen de aanschaf van een afvalsysteem. Het gescheiden inzamelen van de afvalstromen is pas de eerste stap. Daarnaast moet u zorgen voor een sluitend logistiek systeem voor het ophalen en afvoeren van het afval. Belangrijk is ook te zorgen voor een duidelijke communicatie met de gebruiker.

BINNEN AFVALBAKKEN Wij zijn gespecialiseerd in afvalbakken met afvalscheiding voor binnen. U vindt echter ook een kleine selectie binnen afvalbakken zonder afvalscheiding. De afvalbakken zijn robuust en duurzaam en kenmerken zich door een slim en flexibel design. Personalisatie met logo is mogelijk. Wij bieden u voor elke situatie de juiste afvalbak. Ook HACCP afvalbakken.

BUITEN AFVALBAKKEN Naast binnen afvalbakken, vindt u bij ons ook een zorgvuldig geslecteerd assortiment buiten afvalbakken.

Bespaar op uw afvalkosten

R

is de duurste afvalstroom voor u om af te voeren. Door afval te scheiden reduceert u de hoeveelheid restafval en bespaart u daarmee aanzienlijk op uw kosten. Door een centrale ESTAFVAL

plaatsing van de afvalsystemen reduceert u bovendien uw schoonmaakkosten. In plaats van talloze kleine afvalbakken te legen, leegt uw schoonmaak één afvalmeubel. En dat bespaart tijd en geld!

Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 10


CENTRALE AFVALINZAMELING Vervang de afvalbak op elke werkplek door een centraal, strategisch geplaatst afvalmeubel met grote capaciteit. Zo bespaart u op uw schoonmaakkosten.

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

TOEKOMSTPROOF & DUURZAAM

Het succes van afvalscheiding staat en valt met communicatie. Onze afvalmeubels onderscheiden zich door de duidelijke afvalfractie aanduiding in de vorm van kleur, tekst, vorm en pictogrammen. Met een goede introductiecampagne zorgen wij dat afvalscheiding breed gedragen wordt in het bedrijf en niet alleen door u!

Kies voor duurzame afvalmeubels die nu en in de toekomst aan al uw wensen kunnen voldoen. Inworpopeningen en volumes zijn (achteraf) aanpasbaar. De modulaire opbouw van de afvalsystemen zorgt er bovendien voor dat u losse onderdelen van de bakken kunt laten repareren en vervangen voor een extra lange levensduur van uw afvalsysteem.

SUCCESVOL AFVAL SCHEIDEN - STAPPENPLAN 1. Inventariseer afvalstromen en volume en bepaal welke afvalstromen u wilt scheiden. 2. Formuleer doelstellingen die u wilt behalen met afvalscheiding. Op basis van het volume van de verschillende soorten afval en uw partner voor afvalinzameling kunt u berekenen wat het scheiden van afval u gaat besparen. 3. Kies de juiste producten. Kies voor toekomstproof afvalbakken met afvalscheiding met de juiste capaciteit, bepaal de geschikte locaties voor de diverse afvalbakken en richt de afvalinzameling in met efficiĂŤnte ophaalsystemen. 4. Communiceer uw doelstellingen en wensen duidelijk met uw personeel en uw facilitair medewerkers. Het succes van afvalscheiding staat en valt met de gebruiker. 5. Monitoren en evalueren Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 11


ROOKOPLOSSINGEN Nog steeds rookt ruim een kwart van de Nederlanders. Wij bieden u effectieve rookoplossingen om een gezonde werkomgeving te creëren waarin medewerkers en gasten kunnen roken zonder anderen overlast te bezorgen. Meer informatie:

www.smokesolutions.eu

Uw rookruimte professioneel inrichten, conform rookwet Habitat Solutions biedt een compleet assortiment oplossingen voor de inrichting van uw rookruimte. Wij laten dagelijks zien dat het mogelijk is rooklucht effectief te verwijderen en nietrokers te beschermen tegen tabaksrook, terwijl u tegelijkertijd uw rokende bezoekers en medewerkers faciliteert met praktische oplossingen. Onze jarenlange ervaring staan garant voor de juiste rookruimte voor uw bedrijf die voldoet aan de rookwet. Wij hebben onze eigen installatie- en service team waarmee wij u een onbezorgd gebruik van onze rookoplossingen in de Benelux kunnen garanderen.

ROOKCABINES VOOR BINNEN EN BUITEN Ons assortiment bestaat uit standaard en op maat gemaakte rookcabines in recirculerende of direct afvoerende uitvoering. Wij leveren rookcabines voor binnen en buiten. Met een rookcabine kunt u eenvoudig een rookruimte creëren daar waar u wilt. Een (deels) transparante rookcabine dicht bij de werkplek verkort rookpauzes en zorgt voor meer toezicht op uw rokende medewerkers. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

ROOK LUCHTREINIGER Kies voor de SmokeRoom rookluchtreiniger als u al een eigen rookruimte heeft en er geen mogelijkheid is om de rook naar buiten af te voeren. De rookluchtreiniger is dezelfde die wij gebruiken in onze Smoke Point rookcabines en is uitermate effectief in het verwijderen van rook en sigarettenlucht.

ROOKAFVOER Met onze voor deze toepassing ontwikkelde rookafvoersystemen voert u de rooklucht direct af naar buiten. De rookafzuiging wordt compleet geleverd en desgewenst door ons geïnstalleerd inclusief rookkanaal, afzuiging en overige componenten. Wij adviseren u graag bij het samen stellen van uw rookafzuiging zodat er buiten uw rookruimte geen rookoverlast ontstaat.

ASBAKKEN Met een stijlvolle asbak voorkomt u zwerfpeuken bij uw entree, op uw terras of in uw rookruimte. Onze asbakken zijn scherp geprijsd en blinken uit in design en functionaliteit. Wij bieden asbaktegels, tafelasbakken, wandasbakken en staande asbakken aan.

Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 12


KOSTEN ROKEN Nog steeds laten veel bedrijven hun medewerkers buiten roken. Ongemerkt kost dit u als werkgever echter veel geld. Met een rookruimte dichtbij de werkplek kunt u aanzienlijk besparen op deze kosten. Wij rekenen het graag voor u uit.

ROOKWET Elke werknemer in Nederland heeft recht op een rookvrije werkplek. De werkgever kan in een rookcabine of rookruimte voorzien echter hij is hiertoe niet verplicht. Als een werkgever besluit wel een rookruimte in te richten dan zijn hier diverse regels aan verbonden conform het rookverbod. Deze speciale ruimten moeten als rookruimte zijn aangeduid. De rookruimte moet afsluitbaar zijn en buiten deze rookruimten mag er geen hinder of overlast zijn van het roken. Er zijn vanuit de rookwet geen eisen aan de afmeting, inrichting of luchtverversing van de rookruimte. Wel wordt geadviseerd om aandacht te besteden aan luchtverversing in een rookruimte om het klimaat binnen in de rookruimte acceptabel te houden en hinder en overlast buiten de rookruimte te voorkomen. Een werknemer mag vanwege zijn wettelijk recht op bescherming tegen tabaksrook, niet gedwongen worden om een rookruimte te betreden. De regelgeving ter bescherming van nietrokers tegen blootstelling aan tabaksrook beperkt zich tot afgesloten ruimten. Het rookverbod geldt niet in de open lucht. Buiten mag dus gerookt worden, ook op een (buiten)terras.

Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 13


LUCHT Veel bedrijven zijn gevestigd nabij verkeer en industrie met grote fijnstof belasting tot gevolg. Een slechte luchtkwaliteit leidt tot diverse gezondheidsklachten. Het is dan ook belangrijk uw binnenklimaat goed te reinigen. Meer informatie:

www.lightair-luchtreiniger.nl LIGHTAIR LUCHTREINIGER De LightAir ionflow luchtreiniger levert in een bekroond design waarschijnlijk de gezondste lucht ter wereld. Onze luchtreinigers verwijderen extreem efficiĂŤnt (ultra) fijnstof, bacteriĂŤn, virussen, schimmels, pollen, allergenen, rook en andere vuildeeltjes uit de lucht. De gepatenteerde ionisator van deze luchtreiniger produceert miljarden negatieve ionen per seconde die zich hechten aan zelfs de allerkleinste vuildeeltjes. Deze vuildeeltjes worden vervolgen aangetrokken door de statische collector voor ongekend schone lucht. De LightAir luchtreiniger is stil, onderhoudskosten vrij, ozonvrij en extreem energiezuinig en is daarmee ideaal voor elk kantoor.

Compleet stil (< 5DB) Geen filters

> 99% Deeltjes reductie Milieu vriendelijk & Ozonvrij

LUCHTKWALITEIT METEN

LUCHTONTVOCHTIGERS

Benieuwd hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit in uw bedrijf? Wij verzorgen fijnstofmetingen bij u op locatie. De fijnstofmeting geeft u een goed idee van de fijnstofbronnen en fijnstofbelasting voor uw medewerkers en biedt praktische adviezen voor verbetering waar nodig. Al vanaf 250 euro!

Naast de LightAir luchtreiniger leveren wij tevens luchtontvochtigers. Als u last heeft van een hoge luchtvochtigheid bieden onze ontvochtigers uitkomst. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar voor elk budget en elke ruimte. Meer informatie: www.habitatsolutions.eu.

Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 14


TOEPASSINGEN LIGHTAIR De Lightair luchtreiniger kent vele toepassingen. Enkele voorbeelden vindt u hieronder. GEZONDE WERKPLEK Plaats de Lightair op de werkplek. Zeer geschikt als lokale oplossing voor medewerkers met gezondheidsklachten als gevolg van een slechte luchtkwaliteit. ZORG De Lightair luchtreiniger is bij uitstek geschikt voor het reinigen van de lucht in een individuele kamer. Denk aan de kamer van een roker op uw afdeling. Of de kamer van iemand met ernstige allergie of longproblemen. KAPSALON Veel kappers ontwikkelen een allergie voor de producten die gebruikt worden in de kapsalon. Soms zo erg dat ze moeten stoppen met hun vak. Met de Lightair boven elk werkstation zijn deze klachten verleden tijd.

LIGHTAIR VOORKOMT GRIEPOVERDRACHT Zweeds onderzoek aan het prestigieuze Karolinska Institutet toont aan dat Lightair het griepvirus met behulp van high density ionisatie technologie verwijdert en deactiveert. Lightair voorkomt daarmee besmetting met griep via de lucht. Het onderzoek is 23 juni 2015 gepubliceerd in het gerenommeerde Nature Scientific Report. De besmettelijkheid van de virussen in de lucht werd in het onderzoek met ruim 97 procent gereduceerd. De resultaten gelden niet alleen voor het griepvirus, maar ook voor andere virussen.

VERZUIM REDUCEREN Met de Lightair luchtreiniger op kantoor voorkomt u griep overdracht en voorkomt u daarmee dat medewerkers elkaar aansteken op het werk. Als u met de Lightair luchtreiniger in staat bent dit verzuim te reduceren, dan zorgt dat voor enorme besparingen voor u als werkgever.

KINDERDAGVERBLIJF & SCHOOL Met de Lightair luchtreiniger beschermt u kinderen tegen een ongezonde omgeving en verkleint u het risico op allergie en astma. Lightair verwijdert ook bacteriĂŤn en virussen en voorkomt dat kinderen, leraren en ouders ziek worden. TANDARTS Plaats de Lightair direct boven de behandelstoel en voorkom overdracht van virussen, bacteriĂŤn en andere vervuilingen. Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 15


REINIGING & SCHOONMAAK Om de verspreiding van bacteriën en virussen op de werkplek tegen te gaan is het belangrijk zorg te dragen voor een goede werkplekhygiëne. Met Cyber Clean kunnen werknemers zelf hun werkplek reinigen wanneer zij willen. Meer informatie:

www.cybercleanbenelux.com

VERBETER WERKPLEKHYGIËNE, VERLAAG ZIEKTEVERZUIM Een goede, dagelijkse reiniging van de werkomgeving verlaagt uw ziekteverzuim. Het zijn namelijk juist de bacteriën en virussen op de werkplek die zorgen voor het ontstaan van ziektes. Met Cyber Clean worden medewerkers zelf verantwoordelijk voor een schone werkplek. De natuurlijke ingrediënten van deze reinigingscompound zorgen voor een diepgaande reiniging van toetsenborden, telefoons en andere persoonlijke of gedeelde apparatuur. Cyber Clean is vele malen hebruikbaar. Een lichte griep of verkoudheid weerhoudt veel medewerkers er niet van om op hun werk te verschijnen. Bureau, toetsenbord, computermuis en telefoon zijn daardoor vaak besmet met ziektedragende bacteriën. Tel daarbij op dat minstens de helft van de werknemers wel eens eet achter zijn computer. Broodkruimels, gemorste koffie en stof tussen de toetsen vormen een ideale voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Dankzij flexplekken en Het Nieuwe Werken worden Werkplekken meer en meer met elkaar gedeeld, en hierdoor de bacteriën en virussen ook. Met Cyber Clean zorgen uw medewerkers zelf voor een continu hygiënisch schone werkplek.

CYBER CLEAN IN DE AUTO

CYBER CLEAN VOOR DE SCHOENEN

Naast een effectieve reiniger voor de werkplek, kan Cyber Clean ook uitstekend ingezet worden in uw (lease) auto’s. De auto is voor veel medewerkers een tweede werkplek. Met Cyber Clean kunnen zij in de file of voor het stoplicht in een oogwenk hun stuur en dashboard reinigen.

Cyber Clean is er ook voor de binnenkant van de schoen. Ideaal om werkschoenen fris te laten ruiken en bacteriën te verwijderen die schimmels en andere voetproblemen veroorzaken.

Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 16


DUURZAME RELATIEGESCHENKEN In ons assortiment vindt u tot slot ook diverse relatiegeschenken. Helemaal in lijn met onze missie, zijn het stuk voor stuk duurzame producten waarmee u uzelf naar uw relaties portretteert als MVO ondernemer. Meer informatie:

www.habitatsolutions.eu

HÉT GROENE RELATIEGESCHENK: DE DOPPER DRINKFLES Verras uw klanten met een echt duurzaam en groen relatiegeschenk! Met onze relatiegeschenken gooit u hoge ogen bij uw klanten en relaties. Met uw logo genereren ze bovendien maximale exposure voor uw merk. Wat denkt u van een duurzame Dopper drinkfles met uw persoonlijke boodschap. Met de Dopper steunt u drinkwaterprojecten van Simavi en helpt u tegelijkertijd om de groeiende berg plastic afval terug te dringen. De Dopper past uitstekend in een duurzaam bedrijfsbeleid. U kunt de Dopper drinkflessen ook personaliseren met de naam van uw medewerkers. De Dopper is met logo al binnen 10 werkdagen bij u in huis! Ook erg leuk als eindexamencadeau of kerstgeschenk! Verkrijgbaar in blauw, wit, rood, paars, geel en groen.

CYBER CLEAN ALS RELATIEGESCHENK U kunt Cyber Clean ook uitstekend inzetten als relatiegeschenk. Uw relaties zullen niet kunnen weerstaan om het uit te proberen. Eventueel te voorzien van eigen wikkel.

KIES EEN ANDERE DRINKFLES Naast de Dopper drinkfles , bieden wij ook de Green Dutch drinkfles aan. Deze aluminium drinkfles kunt u prachtig laten bedrukken en is er in vele kleuren, waaronder wit, RVS, matzwart, groen, oranje, paars, nachtblauw, turquoise en koper. Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 17


ENKELE VAN ONZE KLANTEN Deze klanten hebben hun vertrouwen al in ons gesteld. Wij bedienen klanten in onder andere de zorg, retail, industrie, sport en wellness, horeca en hotels, musea, uitvaartbranche, gemeenten en overheid.


ONZE WEBSITES www.habitatsolutions.eu

www.watercoolersolutions.eu

www.aromasolutions.eu

www.slimmegeurmarketing.nl

www.wastesolution.eu

MEER INFORMATIE

www.smokesolutions.eu

Voor meer informatie over onze diverse producten verwijzen wij u graag naar onze verschillende informatieve websites. Hier vindt u uitgebreide informatie per product, aangevuld met testrapporten, video’s en meer.

www.lightair-luchtreiniger.nl

www.lightairshop.eu

CONTACT & OFFERTE Wilt u liever persoonlijk advies of een offerte op maat ontvangen, neem dan contact met ons op via 0180 642 070 of per mail via info@habitatsolutions.eu. Wij adviseren u graag over de toepassing van onze producten en diensten.

www.purityh2o.eu

www.cybercleanbenelux.com

BEZOEK ONZE SHOWROOM Habitat Solutions BV Scheepmakerstraat 4 2984BE Ridderkerk Ma-vrij geopend


Habitat Solutions BV Ontwerpers van een beter leefklimaat Scheepmakerstraat 4 2984 BE Ridderkerk T (0180) 642 070 @ info@habitatsolutions.eu

Websites: www.habitatsolutions.eu www.watercoolersolutions.eu www.aromasolutions.eu www.slimmegeurmarketing.nl www.wastesolution.eu www.smokesolutions.eu www.lightair-luchtreiniger.nl www.lightairshop.eu www.cybercleanbenelux.com www.purityh2o.eu Ontwerpers van een beter leefklimaat | p. 20


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.