Page 1


Habitat Solutions brengt diverse

producten op de markt die bijdragen aan een beter leefklimaat in de breedste zin van het woord. Wij streven ernaar duurzame producten aan te bieden die het milieu minimaal belasten.

W G R L R D

ATER waterkoelers

EUR geursystemen & aroma’s

OOK rookcabine, rookafvoer & asbak

UCHT luchtreinigers & fijnstofmeting

Habitat Solutions BV Scheepmakerstraat 4 2984BE Ridderkerk T: 0180 642 070 @: info@habitatsolutions.eu

EINIGING werkplek, auto & schoen

IVERSEN afvalsystemen, relatie geschenken en services


WATERKOELERS Water is de belangrijkste bron van energie in het lichaam. Habitat Solutions levert duurzame, kwalitatief hoogwaardige waterkoelers voor een scherpe prijs. Voor elk bedrijf, groot en klein, hebben wij de juiste koeler. Meer informatie:

www.watercoolersolutions.eu

GREENLINE FLESWATERKOELER MET NAVULBAAR WATERVAT Uniek in Nederland: de Greenline fleswaterkoeler die u zelf eenvoudig bijvult met kraanwater. Een ware revolutie in de waterkoeler markt die enorme besparingen voor het milieu mogelijk maakt. Bovendien is de koeler voor u vele malen voordeliger dan een traditionele waterkoeler met waterflessen. U bespaart al snel meer dan 86% op uw waterkosten! Wij adviseren om waar mogelijk altijd een leidingwaterkoeler te plaatsen. Heeft u geen mogelijkheid een waterkoeler aan te sluiten op de waterleiding, kies dan voor de Greenline waterkoeler met navulbaar watervat en betaal nooit teveel voor uw water. Kraanwater kost u nog geen cent per liter. Elk glas wordt bovendien vers gefilterd voor een heerlijke, zuivere water smaak. Een waterkoeler met navulbaar watervat scheelt u tevens een hoop gesjouw, administratie en interne logistiek. Het navulbare Greenline watervat is ook los verkrijgbaar voor uw bestaande fleswaterkoeler!

Wij verzekeren u dat u met onze

Speciaal voor MKB bedrijven met

waterkoelers veel voordeliger uit bent

slechts 1-5 werknemers bieden wij

dan met een traditionele

de navulbare Aqua Optima Corona

flessenwaterkoeler met bronwater-

waterkoeler aan. Het enige dat u

flessen. Bekijk de rekenvoorbeelden op

nodig heeft is een stopcontact.

onze site.

Kies voor duurzaam en zeg nee tegen watervaten

A

jaren verbazen wij ons over de exorbitant hoge prijzen die betaald worden voor waterkoeler flessen. Flessen die ook nog eens enorm milieubelastend zijn. Dat kan anders dachten wij. L

Wij zeggen nee tegen waterkoelers met watervaten. Met ons navulbare Greenline watervat brengen wij een uniek milieuvriendelijk alternatief op de markt.


Een leidingwaterkoeler heeft een aantal belangrijke voordelen, zeker als u deze vergelijkt met een traditionele flessenkoeler. ● Laagste kosten per liter water ● 24/7 een heerlijk glas koud water bij de hand ● De beste kwaliteit water ● Geen verborgen kosten of minimale afnameverplichting zoals bij een flessenkoeler ● Geen opslag en interne logistiek voor waterflessen

Onderhoudsvrij Koud, heet en/of bruisend water Extra hoge taphoogte Extra grote capaciteit tot 30l/uur Filters & accessoires

● Veel lagere milieubelasting

ONDERHOUDSVRIJE WATERKOELERS Uniek in ons assortiment zijn de onderhoudsvrije leidingwaterkoelers. Deze waterkoelers zijn de absolute top in hygiëne. Deze waterkoelers hebben een volledig gesloten koelsysteem zodat vuil en bacteriën niet in het water kunnen komen. Het water komt pas in contact met lucht als het uw glas in stroomt. Het enige onderhoud dat deze waterkoelers vragen is het periodiek vervangen van het filter en het desinfecteren van de tapkraan. Met onze handige onderhoudskit kunt u dat snel en eenvoudig zelf doen. Het is zo makkelijk, iedereen kan het. Een onderhoudscontract is niet meer nodig en daarmee bespaart u jaarlijks al snel meer dan 130 180 euro per waterkoeler.

Houd koffie en water gescheiden

V

koffiemachines hebben tegenwoordig een geïntegreerde watertap. Onderzoek van AWCN toont aan dat uw medewerkers in dat geval meer koffie dan water gaan drinken. Een EEL

aparte waterkoeler op de afdeling geeft uw medewerkers een extra prikkel om meer water te drinken en minder koffie. Gezonder en voordeliger voor u!


GEURMARKETING Ervaar de kracht van geur in uw eigen bedrijf. Geuren kunnen stress verminderen, energie geven, alert maken, ontspannen, aantrekken, verleiden, informeren, uw merk versterken, troosten en nog veel meer.

www.aromasolutions.eu

www.slimmegeurmarketing.nl

GEURMARKETING Geurmarketing is veel meer dan alleen het verspreiden van een aangename geur. De juiste geur versterkt uw inrichting, sfeer, licht, geluid en service. Met geur creĂŤert u een aangename ambiance waar klanten graag verblijven en graag terugkeren. Geurmarketing is er voor elk bedrijf en elk budget.


VOORDELEN GEURMARKETING

Wij passen geur succesvol toe in onder andere Winkels, Zorg, Kantoren, Fitnesscentra. Onze missie is om geurmarketing bereikbaar te maken voor elk bedrijf, groot en klein!

De juiste geur zorgt voor: ● Hogere klanttevredenheid ● Langer verblijf ● Hogere koopbereidheid én omzet ● Klantenbinding ● Versterkt andere communicatiemiddelen ● Onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten ● Associatie en herkenning ● Neutraliseren nare geuren

HET JUISTE GEURSYSTEEM Geursystemen zijn er in vele soorten en maten. Welk geursysteem voor uw bedrijf het beste is, is afhankelijk van de grootte van de ruimte, het type ruimte en uw wensen. Wij adviseren u graag. Wij hebben geursystemen voor inbouw in uw centrale ventilatiekanaal, losstaande geursystemen met een bereik van 12m2 tot wel 6000m3 en zeer compacte geursystemen op batterijen die u direct in kunt bouwen in uw verkoopdisplay. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Pellentesque tincidunt, dolor eu dignissim mollis, justo sapien iaculis

pede,

Nullam

lorem

sapien, tempus ac, fringill

Keuze uit ruim 500 aroma’s

A

ROMA’S VAN DE allerbeste kwaliteit. Onze aroma’s worden ontwikkeld conform de strengste IFRA richtlijnen. Wij hebben een breed assortiment geuren en kunnen voor vrijwel elke toepassing de juiste geur leveren. Zit de door u gewenste geur er toch niet bij? Geen probleem u kunt ook altijd uw eigen geur laten ontwikkelen.

V

MUSEA HEBBEN wij wel een aantal zeer bijzondere geuren in ons assortiment. Wat denkt u van de geur van oude grachten, buskruit, mummies, draken of stoomtreinen? OOR


ROOKOPLOSSINGEN Nog steeds rookt ruim een kwart van de Nederlanders. Wij bieden u effectieve rookoplossingen om een gezonde werkomgeving te creëren waarin medewerkers en gasten kunnen roken zonder anderen overlast te bezorgen. Meer informatie:

www.smokesolutions.eu

Uw rookruimte professioneel inrichten, conform rookwet Habitat Solutions biedt een compleet assortiment oplossingen voor de inrichting van uw rookruimte. Wij laten dagelijks zien dat het mogelijk is rooklucht effectief te verwijderen en niet-rokers te beschermen tegen tabaksrook, terwijl u tegelijkertijd uw rokende bezoekers en medewerkers faciliteert met praktische oplossingen. Onze jarenlange ervaring staan garant voor de juiste rookruimte voor uw bedrijf die voldoet aan de rookwet. Wij hebben onze eigen installatie- en service team waarmee wij u een onbezorgd gebruik van onze rookoplossingen in de Benelux kunnen garanderen.

ROOKCABINES VOOR BINNEN EN BUITEN Ons assortiment bestaat uit standaard en op maat gemaakte rookcabines in recirculerende of direct afvoerende uitvoering. Wij leveren rookcabines voor binnen en buiten. Met een rookcabine kunt u eenvoudig een rookruimte creëren daar waar u wilt. Een (deels) transparante rookcabine dicht bij de werkplek verkort rookpauzes en zorgt voor meer toezicht op uw rokende medewerkers. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

ROOK LUCHTREINIGER Kies voor de SmokeRoom rookluchtreiniger als u al een eigen rookruimte heeft en er geen mogelijkheid is om de rook naar buiten af te voeren. De rookluchtreiniger is dezelfde die wij gebruiken in onze Smoke Point rookcabines en is uitermate effectief in het verwijderen van rook en sigarettenlucht.

ROOKAFVOER Met onze voor deze toepassing ontwikkelde rookafvoersystemen voert u de rooklucht direct af naar buiten. De rookafzuiging wordt compleet geleverd en desgewenst door ons geïnstalleerd inclusief rookkanaal, afzuiging en overige componenten. Wij adviseren u graag bij het samen stellen van uw rookafzuiging zodat u zeker bent er buiten uw rookruimte geen rookoverlast is.

ASBAKKEN Met een stijlvolle asbak voorkomt u zwerfpeuken bij uw entree, op uw terras of in uw rookruimte. Onze asbakken zijn scherp geprijsd en blinken uit in design en functionaliteit. Wij bieden asbaktegels, tafelasbakken, wandasbakken en staande asbakken aan.


KOSTEN ROKEN Nog steeds laten veel bedrijven hun medewerkers buiten roken. Ongemerkt kost dit u als werkgever echter veel geld. Met een rookruimte dichtbij de werkplek kunt u aanzienlijk besparen op deze kosten. Wij rekenen het graag voor u uit.

ROOKWET Elke werknemer in Nederland heeft recht op een rookvrije werkplek. De werkgever kan in een rookcabine of rookruimte voorzien echter hij is hiertoe niet verplicht. Als een werkgever besluit wel een rookruimte in te richten (wat in veel gevallen voordeliger is dan mensen buiten te laten roken) dan zijn hier diverse regels aan verbonden conform het rookverbod. Deze speciale ruimten moeten als rookruimte zijn aangeduid. De rookruimte moet afsluitbaar zijn en buiten deze rookruimten mag er geen hinder of overlast zijn van het roken. Er zijn vanuit de rookwet geen eisen aan de afmeting, inrichting of luchtverversing van de rookruimte. Wel wordt geadviseerd om aandacht te besteden aan luchtverversing in een rookruimte om het klimaat binnen in de rookruimte acceptabel te houden en hinder en overlast buiten de rookruimte te voorkomen. Een werknemer mag vanwege zijn wettelijk recht op bescherming tegen tabaksrook, niet gedwongen worden om een rookruimte te betreden. De regelgeving ter bescherming van niet-rokers tegen blootstelling aan tabaksrook beperkt zich tot afgesloten ruimten. Het rookverbod geldt niet in de open lucht. Buiten mag dus gerookt worden, ook op een (buiten)terras.


LUCHT Veel bedrijven zijn gevestigd nabij verkeer en industrie met grote fijnstof belasting tot gevolg. Een slechte luchtkwaliteit leidt tot diverse gezondheidsklachten. Het is dan ook belangrijk uw binnenklimaat goed te reinigen. Meer informatie:

www.lightairshop.eu LIGHTAIR LUCHTREINIGER De LightAir ionflow luchtreiniger levert in een bekroond design waarschijnlijk de gezondste lucht ter wereld. Onze luchtreinigers verwijderen extreem efficiĂŤnt (ultra) fijnstof, bacteriĂŤn, virussen, schimmels, pollen, allergenen, rook en andere vuildeeltjes uit de lucht. De gepatenteerde ionisator van deze luchtreiniger produceert miljarden negatieve ionen per seconde die zich hechten aan zelfs de allerkleinste vuildeeltjes. Deze vuildeeltjes worden vervolgen aangetrokken door de statische collector voor ongekend schone lucht. De LightAir luchtreiniger is stil, onderhoudskosten vrij, ozonvrij en extreem energiezuinig en is daarmee ideaal voor elk kantoor.

LUCHTKWALITEIT METEN

LUCHTONTVOCHTIGERS

Benieuwd hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit in uw bedrijf? Wij verzorgen fijnstofmetingen bij u op locatie. De fijnstofmeting geeft u een goed idee van de fijnstofbronnen en fijnstofbelasting voor uw medewerkers en biedt praktische adviezen voor verbetering waar nodig. Al vanaf 250 euro!

Naast de LightAir luchtreiniger leveren wij tevens luchtontvochtigers. Als u last heeft van een hoge luchtvochtigheid bieden onze ontvochtigers uitkomst. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar voor elk budget en elke ruimte.


REINIGING & SCHOONMAAK Om de verspreiding van bacteriën en virussen op de werkplek tegen te gaan is het belangrijk zorg te dragen voor een goede werkplekhygiëne. Met Cyber Clean kunnen werknemers zelf hun werkplek reinigen wanneer zij willen. Meer informatie:

www.cybercleanbenelux.com

VERBETER WERKPLEKHYGIËNE, VERLAAG ZIEKTEVERZUIM Een goede, dagelijkse reiniging van de werkomgeving verlaagt uw ziekteverzuim. Het zijn namelijk juist de bacteriën en virussen op de werkplek die zorgen voor het ontstaan van ziektes. Met Cyber Clean worden medewerkers zelf verantwoordelijk voor een schone werkplek. De natuurlijke ingrediënten van deze reinigingscompound zorgen voor een diepgaande reiniging van toetsenborden, telefoons en andere persoonlijke of gedeelde apparatuur. Cyber Clean is vele malen hebruikbaar. Een lichte griep of verkoudheid weerhoudt veel medewerkers er niet van om op hun werk te verschijnen. Bureau, toetsenbord, computermuis en telefoon zijn daardoor vaak besmet met ziektedragende bacteriën. Tel daarbij op dat minstens de helft van de werknemers wel eens eet achter zijn computer. Broodkruimels, gemorste koffie en stof tussen de toetsen vormen een ideale voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Dankzij flexplekken en Het Nieuwe Werken worden Werkplekken meer en meer met elkaar gedeeld, en hierdoor de bacteriën en virussen ook. Met Cyber Clean zorgen uw medewerkers zelf voor een continu hygiënisch schone werkplek.

CYBER CLEAN IN DE AUTO

CYBER CLEAN VOOR DE SCHOENEN

Naast een effectieve reiniger voor de werkplek, kan Cyber Clean ook uitstekend ingezet worden in uw (lease) auto’s. De auto is voor veel medewerkers een tweede werkplek. Met Cyber Clean kunnen zij in de file of voor het stoplicht in een oogwenk hun stuur en dashboard reinigen.

Cyber Clean is er ook voor de binnenkant van de schoen. Ideaal om werkschoenen fris te laten ruiken en bacteriën te verwijderen die schimmels en ander voetproblemen veroorzaken.


OVERIGE PRODUCTEN EN DIENSTEN In aanvulling op alle voorgaande producten willen wij tot slot nog een aantal van onze andere producten en diensten belichten.

Meer informatie:

www.habitatsolutions.eu

AFVALSYSTEMEN VOOR BINNEN EN BUITEN Onze afvalsystemen kenmerken zich door goede kwaliteit, stijlvol design en een scherpe prijs. Wij specialiseren ons in afvalsystemen met afvalscheiding voor zowel buiten als binnen. Met onze afvalsystemen kunt u uw afval eenvoudig gescheiden inzamelen. Onder druk van regelgeving van de EU over het scheiden van onder andere papier, plastic en textiel afval, zal in de toekomst het scheiden van afval een steeds belangrijker aandachtspunt worden voor elk bedrijf. Zorg dat u voorbereid bent en start vandaag met het gescheiden inzamelen en afvoeren van uw afval.

GROENE RELATIEGESCHENKEN Verras uw klanten met een echt origineel relatiegeschenk! Kies voor een uniek en duurzaam relatiegeschenk met inhoud. Met onze relatiegeschenken gooit u hoge ogen bij uw klanten en relaties. Met uw logo genereren ze bovendien maximale exposure voor uw merk. Wat denkt u van een duurzame Dopper drinkfles met uw persoonlijke boodschap. Met de Dopper steunt u drinkwaterprojecten van Simavi en helpt u tegelijkertijd om de groeiende berg plastic afval terug te dringen. De Dopper past uitstekend in een duurzaam bedrijfsbeleid. U kunt de ook personaliseren met de naam van uw medewerkers! De Dopper is met logo al binnen 10 werkdagen bij u in huis! Ook erg leuk als eindexamencadeau of kerstgeschenk!

INSTALLATIES & ONDERHOUD IN NEDERLAND EN BELGIË Voor installatie en onderhoud kunt u vertrouwen op de expertise van onze eigen servicedienst. Zij verzorgen de installatie van en het onderhoud aan uw rooksysteem, geursysteem of waterkoeler. Onze monteurs zijn getraind in onze producten en zorgen dat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van de producten die u bij ons koopt of huurt. Wij nemen u de volledige zorg uit handen. Door de centrale landelijke ligging van ons bedrijf zijn wij in staat snel en efficiënt service en onderhoud te verlenen in zowel Nederland als Vlaams België.


ENKELE VAN ONZE KLANTEN Vele tevreden klanten gingen u al voor. Wij bedienen klanten in onder andere de zorg, retail, industrie, sport en wellness, horeca en hotels, musea, uitvaartbranche, gemeenten en overheid.


OVERZICHT PRODUCTEN EN DIENSTEN Waterkoelers

Geursystemen en aroma’s

Rookcabines

Rookluchtreinigers

Rookafvoersystemen

Asbakken

Luchtreinigers

Fijnstofmeting

Reiniging

Afvalsystemen

Relatiegeschenken

Service & Onderhoud


ONZE WEBSITES www.habitatsolutions.eu

MEER INFORMATIE Voor meer informatie over onze diverse producten verwijzen wij u graag naar onze verschillende informatieve websites. Hier vindt u aanvullende informatie, testrapporten, video’s en meer.

www.aromasolutions.eu www.slimmegeurmarketing.nl www.watercoolersolutions.eu

OFFERTE Wilt u liever persoonlijk advies of wilt u graag een offerte op maat ontvangen voor (één van) onze producten, neem dan contact met ons op via 0180 642 070 of per mail via info@habitatsolutions.eu. Wij adviseren u graag. U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom.

www.smokesolutions.eu www.lightairshop.eu www.purityh2o.eu

Habitat Solutions BV Scheepmakerstraat 4 2984BE Ridderkerk Ma-vrij geopend


Habitat Solutions BV Scheepmakerstraat 4 2984 BE Ridderkerk Telefoon: (0180) 699 638 info@habitatsolutions.eu

Websites: www.habitatsolutions.eu www.aromasolutions.eu www.slimmegeurmarketing.nl www.watercoolersolutions.eu www.smokesolutions.eu www.lightairshop.eu www.purityh2o.eu

Productfolder Habitat Solutions  

Bekijk onze folder voor een compleet overzicht van onze producten en diensten voor de zakelijke markt. Wij leveren rookoplossingen, waterkoe...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you