Page 1

22.- 27. AUGUST · FILMFESTIVAL.DK

FANTASTISKE FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE Odense Internationale Film Festival er stolte over at kunne præsentere et spændende og varieret filmprogram for børn og unge. Tre forskellige workshops, en prisuddeling og en lang række filmprogrammer er på plakaten – og alle tilbud er ganske gratis! Skynd jer at bestille plads på vores workshops. Først til mølle princippet gælder!


WORKSHOPS OG EVENTS EN DAG MED DOKUMENTAR, 8. TIL 10. KLASSE: Mandag-fredag, kl. 9.00-13.30 Sted: Brandts Formidlingscenter Antal per dag: 1 klasse Pladsreservation nødvendig OFF11, YOUNG DOCS og Brandts Formidlingscenter inviterer 8.-10. klasser til en spændende dag i dokumentarfilmens verden. I løbet af dagen kommer eleverne i dybden med de faktuelle fortællinger – de bliver introduceret til dokumentaren som filmisk genre, ser nogle af de dokumentarfilm, der også bliver vist på OFF11 og får ikke mindst muligheden for at udvikle deres helt egne projekter i form af en synops. Her skal alle de gode historier fra virkelighedens verden frem. Lise Kapper fra YOUNG DOCS leder workshoppen.

LOMMEFILM, 6. TIL 7. KLASSE: Mandag-fredag, kl. 9.30-14.00 Sted: Musikbiblioteket Antal per dag: 1 klasse Pladsreservation nødvendig Lommefilm og OFF11 inviterer 6.-7. klasses elever til en filmworkshop under overskriften ”Go Green”. Bevæbnet med mobiltelefonen skal eleverne indfange, hvad det er, der gør Odense som by og OFF11 som festival grøn. Workshoppen styres af en underviser fra Lommefilm og vil komme omkring alt fra den gode ide til optagelser og redigering. Eleverne arbejder på dagen ud fra en række dogmer opstillet af Lommefilm, der skal skærpe den filmiske sans hos de deltagende på workshoppen. De færdige produktioner uploades til en særlig dedikeret kanal på lommefilm.dk. Alt, hvad eleverne skal huske, er mobiltelefonen.

ANIMATIONSWORKSHOP, 3. TIL 5. KLASSE Mandag-fredag, kl. 8.30-14.00 Sted: Auditoriet på Brandts Klædefabrik Antal per dag: 1 klasse Pladsreservation nødvendig I år giver OFF11 og Center for Animationspædagogik 3.-5. klasser mulighed for at lave deres helt egen animationsfilm. På én dag skal de sammen med centrets dygtige instruktører lave animation. De skal finde på en historie, måske inspireret fra film de kender selv, noget de har oplevet på Odense Filmfestival eller noget helt tredje, og de skal skabe figurer og kulisser, som skal bruges til animationsfilmene.


JUNIOR OFF AWARDS Fredag den 26. august kl. 15.00-16.30 Sted: Store Sal i Kulturmaskinen Pladsreservation ikke nødvendig De unges helt eget awardshow! Der er glimmer, glamour og kulørte drinks. I hver workshop kåres dagens bedste bidrag, som dermed er nomineret til en Junior OFF Award. Den endelige vinder indenfor hver workshop kåres ved den festlige finale om fredagen. Der er fede præmier på højkant i hver kategori, som hele klassen vil få glæde af. Prisuddelingen er åben for alle, så elever, lærere og forældre er velkomne til at deltage og heppe på deres favoritter.

FEJRING AF BENNYS BADEKARS 40 ÅRS FØDSELSDAG Tirsdag den 23. august kl. 9.00 Sted: Magasinet Pladsreservation nødvendig Den herlige tegnefilm om Benny, som dykker ned i en forunderlig verden i sit badekar fyldt med skægge og skøre havdyr og masser af musik, fylder 40 år. Og det skal selvfølgelig fejres på OFF. Filmens skabere Jannik Hastrup og Flemming Quist Møller er med som gæster, når vi fejrer Benny. Tag flag og dykkerbriller på og kom med til fødselsdagsfest for Bennys Badekar!

BØRNEHJØRNE, BØRNEHAVER TIL 3. KLASSE Mandag-fredag kl. 9.00-14.00 Sted: Kulturmaskinen Pladsreservation ikke nødvendig Sæt jer ned i rolige omgivelser og nyd madpakken, tegn en tegning og få en lille pause mellem filmprogrammerne.

MINIBIO OG FILM FOR DE SMÅ, 0. TIL 5. KLASSE Mandag – fredag formiddag kl. 9.00 og kl. 11.00 Sted: Magasinet Pladsreservation nødvendig Hver formiddag viser OFF film specielt for de mindre børn. I år vises film med blandt andre Muldvarpen og Alfons Åberg.


FILM FOR BØRN OG UNGE Mandag – fredag Sted: Magasinet og Café Biografen Pladsreservation nødvendig Filmkonsulent Ulrich Breuning udvælger programmer fra det internationale og det nationale konkurrenceprogram, som egner sig særligt godt til børn og unge. Hvert program markeres med et U og en aldersgrænse.


FILMPROGRAMMER FOR BØRN OG UNGE MANDAG Magasinet Mini Bio Muldvarpen Fra 3 år 9.00

9.15

Café Biografen Sal 2 The Piano Tuner Fra 14 år

9.30

Café Biografen Sal 3 Mini Bio Zeemans tegnefilm Fra 9 år

11.00

Magasinet Internationalt børneprogram Fra 9 år

TIRSDAG

ONSDAG

Magasinet Mini Bio Bennys Badekar Festforestilling Fra 6 år

Magasinet Mini Bio Alfons Åberg Fra 3 år

Café Biografen Sal 2 Childs Play Fra 14 år

Café Biografen Sal 2 Wild Dogs Fra 14 år

Magasinet Mini Bio Alfons Åberg Fra 3 år

Magasinet Mini Bio Kiki den lille heks Fra 6 år

TORSDAG Magasinet Nationalt Børneprogram Fra 9 år

Café Biografen Sal 1 Childs Play Fra 14 år

Café Biografen Sal 2 To All My Friends Fra 14 år

11.30

Café Biografen sal 3 Pixar Shorts Fra 9 år

13.00

13.30

Magasinet Mini Bio Muldvarpen Fra 3 år Café Biografen Sal 1 Internationalt børneprogram Fra 9 år

Magasinet Mini Bio Bennys Badekar Fra 6 år

Café Biografen sal 1 Nationalt Børneprogram Fra 9 år 11.15

FREDAG

Magsinet Mini Bio Zeemans tegnefilm Fra 9 år Café Biografen sal 1 Pixar Shorts Fra 9 år

Café Biografen Sal 2 Frjandi Fra 14 år

Magasinet The Piano Tuner Fra 14 år

Magasinet Everyone Says I Love You Fra 14 år

Magasinet Catharsis Fra 14 år

Café Biografen Sal 3 Catharsis Fra 14 år

Café Biografen 3 Trnka - tjekkisk tegnefilm Fra 12 år

15.00

Magasinet We Need You Vollsmose filmprojekt for unge Fra 14 år

Kulturmaskinen, Store Sal Junior OFF Awards 3. til 10. klasse

TILMELDING OG BILLETBESTILLING Der skal bestilles billetter til alle forevisninger og workshops. Det foregår efter først til mølle princippet, så skynd dig! Det er gratis og husk I skal være der 15 min. før programmet starter. For bestilling eller spørgsmål ring på tlf.6551 2838 eller skriv til filmfestival@odense.dk Ret til ændringer forbeholdes. Vi glæder os til at se jer til august!

Odense Internationale Film Festival  

Odense Internationale Film Festival er stolte over at kunne præsentere et spændende og varieret filmprogram for børn og unge. Tre forskellig...

Odense Internationale Film Festival  

Odense Internationale Film Festival er stolte over at kunne præsentere et spændende og varieret filmprogram for børn og unge. Tre forskellig...

Advertisement