Page 1


Illustrasjon

Utsikt til begjær! Det er ikke rart at området heter ”Bellevue” – det er fransk og betyr ”Skjønn utsikt”, for maken til utsikt skal du lete lenge etter. Fra Bellevue kan du nyte utsikten over Tromøysund og byfjorden, mens du nyter morgenkaffen på terrassen. Vi har en flott by, det er en vidunderlig utsikt, det er sjeldent solrikt – derfor sier vi: Se, så vakkert i Arendal!


Med leilighet i Bellevue får du det meste; nydelig utsikt, kort vei til natur og friluftsområder, kort vei til idrettshall og båthavn – og Pollen er bare en spasertur unna. Kort sagt – dette er en sjelden mulighet i Arendal sentrum.


Illustrasjon

Eksteriør – med natu Det skal ikke bare være vakkert å se ut fra Bellevue – det skal også

øverste etasje trukket litt inn, noe som gir en riktig silhuettvirkning, uten

være vakkert og se på Bellevue. Det er lagt stor vekt på materialvalg og

for store høyder. Dette gir også leiligheten i øverste etasje ekstra store

utseende. Det skal passe inn i naturskjønne omgivelser og oppleves

terrasser. Terrassene i alle leiligheten blir utformet på en slik måte at de

som naturlig, men samtidig tidsriktig og med moderne funksjonalitet.

oppleves som romslige og private.

Byggene skal oppføres i plater, tre og teglstein. Leilighetene er

Hver leilighet får egen parkeringsplass i parkeringskjeller.

gjennomgående, noe som betyr at de får lys fra begge sider. I tillegg er


uren på lag Uteområdet Det legges vekt på universell utforming og at uteområdet skal være vakkert og at naturlige landskapselementer skal bevares. Det skal være trær og utsiktspunkter, grøntområder, murer, lekeplasser og sittebenker

Illustrasjon

i tråd med egen utomhusplan. På Bellevue vil vi legge forholdene til rette for at du skal trives – både inne og ute!

Det er kun få minutter ned til sjøen og offentlige båthavner, både i Kittelsbukt, Mortenstø og Songe.


Finansiering – fritt valg

Vanligvis vil kjøpere av boliger i borettslag, betale et innskudd og ha resten som andel av fellesgjeld. På Bellevue gjør vi noe nytt. Nå kan du selv velge måten du ønsker å finansiere dette på. Du kan enten fullfinansiere boligen selv, eller velge om deler av kjøpesummen dekkes av fellesgjeld tatt opp i Husbanken. Vi gir deg bare muligheten og tilbudet.

Interiøret – romslig På Bellevue skal det bygges 59 topp moderne og delikate leiligheter fordelt på tre 3- og 4-etasjers bygg. Utbyggingen vil skje over tre byggetrinn. Leilighetene varierer fra 65 m² til 111 m², alle lettstelte og tilpasset dagens krav til standard og komfort - med solid kvalitet. Som eier av en leilighet på Bellevue, skal du være trygg på at vi har tatt gode og romslige valg for deg.


Trygghet. Langsiktighet. Soliditet. Bellevue borettslag blir bygget av Bellevue Arendal as som er utbyggingsselskapet til Arendal Boligbyggelag. Arendal Boligbyggelag har bygget boliger i over 40 år og legger stor vekt på at du som kjøper skal oppleve trygghet ved kjøp av bolig.

Borettslagenes sikringsfond fra første dag. Sikringsfondet dekker tap hvis noen beboere ikke klarer å betale sin del av fellesutgiftene. Det løper altså ikke på flere kostnader for andre beboere.

Arendal Boligbyggelag er en del av Norske Boligbyggelag og følger anbefalte retningslinjer og sikringsordninger knyttet til bygging og forvaltning av borettslag.

Solide entreprenører Boligbyggelaget vil benytte solide entreprenører og tar med seg de gode erfaringene fra tidligere prosjekter inn i Bellevue. Dette vil bidra til at du som kjøper blir fornøyd med løsninger og håndverket i din nye bolig.

Fulltegningsforsikring Boligutbyggingen på Bellevue er sikret gjennom NBBL’s fulltegningsforsikring. For deg som kjøper betyr det større trygghet for at prosjektet blir gjennomført etter planen, og at det ikke blir høyere felleskostnader selv om alle leilighetene ikke er solgt. Fulltegningsforsikring fra Norske Boligbyggelag er et eksklusivt tilbud for boligbyggelag tilsluttet NBBL. Sikringsfond Alle eiere av boliger på Bellevue dekkes av

Garantier Som kjøper av bolig på Belleuve vil du selvfølgelig få garantier i forhold til bustadoppføringslova/ avhendingslova. P.t. gjelder en 5 års reklamasjonsfrist på feil og mangler. Arendal Boligbyggelag legger vekt på trygghet og forutsigbarhet. Som medlem vil du også få tilgang til en rekke andre fordeler. Se www.arendalbbl.no

Illustrasjon

Illustrasjon. Fliser er tilvalg

ge løsninger Leilighetene blir moderne, lyse og praktiske, med gode og effektive

gjenvinner vil sørge for et godt inneklima.

planløsninger og store vindusflater. Badene blir lekre og delikate med varmekabler og downlights. I kjelleren har også alle leilighe-

Gjør det enkelt for deg selv

tene sin egen sportsbod. Svalgangene blir brede, i tillegg til at alle

Hvis du kjøper en bolig på Bellevue, ønsker vi at du skal ha mulig-

byggene blir utstyrt med romslige heiser, helt ned til parkeringskjel-

heten til å nyte livet, naturen og freden her oppe. Målet vårt er at

ler. Vi har altså lagt stor vekt på universell utforming - ute og inne.

du skal få det så bekvemt og enkelt som mulig.

Leilighetene på Bellevue bygges for lavt energiforbruk, gjennom ekstra isolasjon og gode vinduer. Balansert ventilasjon og varme-

Du skal nyte livet og utsikten – da er vi fornøyd!


Fundament | Foto: Tore Jonssen, Novemberfilm | 3D: ASPLAN Viak

Ver. 1.1

e

ml

Som

mer

eS

ml

Ga

fryd

veie n

Kys tve ie

n

Ga

vei

ge

n So

i ve ven ge Solåsha n o

BELLEVUE n

ie tve Kys

Barbu

Havstad

POLLEN

TROMØYA

Entreprenør:

Forretningsfører:

Utbygger:

Megler:

For mer informasjon om Bellevue, kontakt Bellevue-megleren i ABCenter på telefon 37 02 05 00 eller e-post: arendal@abcenter.no Du kan også stikke innom oss i Vesterveien 1B i Arendal. Bellevue Arendal AS

Alle opplysninger i dette prospekt er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standard. Perspektivene er av illustrativ karakter, møbler medfølger ikke og materialvalg kan avvike.

bellevue  

real estate

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you