LokaalLochem Koningsdag special 2024

Page 1

Koningsdag in Lochem keert terug naar het centrum

Ook dit jaar organiseert de L.E.O. weer een Koningsdag en zal deze als vanouds plaatsvinden in het centrum van Lochem. Er is muziek, er is een vrijmarkt en er zijn spelletjes te doen. Veel verenigingen en (sport)clubs doen dit jaar weer mee om er een onvergetelijke dag van te maken! Om 10.00 uur wordt de dag geopend met muziek en dans. Daarna is het heerlijk struinen door het centrum.

Net als vorig jaar is de kleedjesmarkt omgedoopt tot een vrijmarkt. Hiermee zijn ook de inschrijfkosten komen te vervallen. Kom je ook jouw spulletjes verkopen tijdens Koningsdag? Kies dan een plekje in één van de volgende straten: Molenstraat en Walderstraat. Pas als deze twee straten vol zijn kan je er op aanwijzing van de vrijwilligers van de L.E.O. een plekje worden toegewezen op de Markt. Leg je kleedje naast de eerstvolgende die in de straat ligt.

Let op!

Hou een pad vrij naar ingang winkels en voordeuren. In verband met aanrijroutes van de alarmdiensten mag er maar aan één zijde van de straat je kleedje neergelegd worden. We staan geen verkoop van etenswaren toe in verband met de hygiënevoorschriften. In verband met opstoppingen zijn de plekken dit jaar niet bereikbaar met de auto. Dus kom op de fiets of lopend met een bolderkar of iets dergelijks. Volg ten alle tijden de aanwijzingen van bestuur, vrijwilligers, L.E.O. en alarmdiensten op om een mooi plekje te bemachtigen. Volg de aanwijzingen van het bestuur of de vrijwilligers op om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Programma:

10.00 uur

10.15 - 17.00 uur

10.15 - 12.00 uur

14.00 - 17.00 uur

14.00 uur

14.00 uur

16.00 uur

18.00 uur

Opening Koningsdag - Woorden afgevaardigde gemeente en voorzitter L.E.O. - Zingen van Wilhelmus onder begeleiding van Advendo - Dansen op het Koningsdagspelen lied van Kinderen voor Kinderen

Start spelletjes, vrijmarkt en kramenmarkt

Start podium diverse activiteiten (optredens van Brinio, danschool Pop-Up, Advendo)

Optreden Coverband Music4U

Vogelschieten (eindigt op het moment dat de gehele houten vogel er is afgeschoten)

Start Dikke Banden race

Start podium band AcoustiClan georganiseerd door de L.O.V.

Einde totaalprogramma

Voor de kinderen

We beginnen met de dag op een centraal punt. Hier komen alle kinderen en ouders bijeen en zal de afgevaardigde van de gemeente en de voorzitter van de L.E.O. de dag inleiden.

Onder begeleiding van Advendo zingen we Wilhelmus en hijsen we de vlag. Na het volkslied kunnen de kinderen gezellig dansen op het Koningsdagspelen lied van Kinderen voor Kinderen.

Hierna is de kindervrijmarkt officieel geopend en mogen de kinderen hun spulletjes verkopen. Tijdens de vrijmarkt zijn er ook diverse spelletjes waar ze deel aan kunnen nemen en is er in samenwerking met Expert Lochem en familie Terpstra dit jaar badeendjes vangen. De spelletjes worden verzorgd door Scouting de Witte Wieven, Scouting Graaf Otto Groep Lochem, de Lochemse Brandweer, verschillende sportverenigingen en de L.E.O. zelf. Gedurende de ochtend zullen er verschillende optredens van Brinio en dansschool Pop-Up door het centrum van Lochem plaatsvinden.

Voor de volwassenen

In de loop van de middag vindt er voor de volwassenen het vogelschieten plaats. De deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Het vogelschieten is een jaarlijkse traditie en eindigt pas wanneer de gehele houten vogel eraf geschoten is.

Vanaf 16.00 uur heeft de Lochemse Ondernemers Vereniging voor muzikale invulling gezorgd. Op het podium op de Kleine Markt zal de band AcoustiClan haar optreden verzorgen. Verenigd door hun passie voor stevige melodieën en de emotie van de iconische muziek uit de 90s, vormt AcoustiClan een band die herinneringen uit die tijd doen herleven.

Met akoestische instrumenten en oprechte samenzang herschrijven ze de klassiekers uit de popgeschiedenis. Bij elk optreden kun je de magie van vervlogen tijden herontdekken. Vernieuwend? Misschien niet, wel vertrouwd én met hart en ziel!

Samen gaan we er een onvergetelijke dag van te maken!
LokaalLochem - Koningsdag Special 25
Koningsdag

Plattegrond Lochem

Terpstra: kop van Jut

Brandweer Lochem: spuit maar raak

Scouting G.O.G.: brug over gracht

Scouting G.O.G.: klim- en klautertoestel

Scouting G.O.G.: spelletjes

Scouting G.O.G.: spelletjes

Scouting G.O.G.: spelletjes

Scouting G.O.G.: vuurkorf

Scouting G.O.G.: roetsjbaan

Scouting G.O.G.: kabelbaan

Scouting Witte Wieven: escaperoom

Scouting Witte Wieven: robin hood

Scouting Witte Wieven: marshmallows

L.E.O.: vogelschieten

L.E.O.: stormbaan (L13,5m x B3,8m x H4,5m)

L.E.O.: springkussen (L5,9m x B5,0m x H3,4m)

L.E.O.: bibberspel

Badminton Club Lochem: spelletjes

Gymnastiekvereniging Brinio: airtrack

Muziekvereniging Advendo Lochem

Tafeltennisvereniging De Toekomst

L.E.O. & Expert Lochem: Badeendjes vangen

Oorlogsmuseum & VVV: speurtocht

Lochemse Hockey Club: streethockey

9

Caravan Dikke Bandenrace

Tent L.E.O. (L6,0m x B3,0m)

Podiumwagen

Oorlogsvoertuig

Oorlogsvoertuig

Podium (L4,0m x B4,0m x H0,4m)

+ Pagodetent (kleiner dan 25m²)

Dikke Banden Race

Bar Bousema Suikerspin Oliebollenkraam (5m vrij)

02 5 A
O5 O4 12
O6
7 14
10
13 15 6 D B c
2 1 3b 3c 3d 3e 3f 3g 3h 4a 4b 4c 5 15 7 14 13 12 11 10
8 6 O3
3a
9
O1 O2 O3 O4 O5 O6
B C D E
Slagerij Sieverink Koelwagen Rode Kruis A
LokaalLochem - Koningsdag Special 26 Brut en sparkling cider van 100% appels Verkrijgbaar in representatieve champagneflessen van 0,375 en 0,75 liter. Voor verkooppunten en onze webshop zie www.achterhoekcider.nl
cider uit de Achterhoek
Marktkraam 1
(H)eerlijke

Kaart A : afsluiting gehele dag

Vrijdag 26 april vanaf 12:00 uur worden de Oosterbleek en Oosterwal afgesloten voor verkeer en geldt er een parkeerverbod. Deze eindigt 27 april 18:00 uur. Dit in verband met opbouwen spellen van de scouting Graaf Otto Groep en scouting de Witte Wieven.

Op zaterdag 27 april zijn alle wegen op de aangegeven plekken afgesloten van 08.00 tot 18.00 uur.

LokaalLochem - Koningsdag Special 27 8 3h O1 Elke dag samen op Kinderdagopvang 0 tot 4 jaar Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar Speelleergroep 2 tot 4 jaar Gastouderopvang 0 tot 13 jaar www.avonturijn.nl - info@avonturijn.nl - (0573)-760200 Wegafsluiting dat voldoet zijn gesteld van het CROW, het bord 1990
Wegafsluiting van 18:00 Verkeersplan 27-04
Remedial Teaching & Kindercoaching RT Lochem Anke Tragter | Dollehoedsdijk 13, Barchem W. www.anketragter.nl | T. 0573-256770 / 06-49841642

Koningsjacht

Kinderopvang Graaf Jantje organiseert op vrijdag 26 april een Koningsjacht door de dorpen Laren, Harfsen en Gorssel.

In elk dorp zijn acht koningen verstopt. Bij elke koning wordt een vraag gesteld. Vul het goede antwoord in op het perkamant hiernaast en lever deze nadien in bij de locatie van dat dorp voor een presentje.

Laren - Koeslagstraat 2b Harfsen - Dorpshuus Hoeflo Gorssel - t Trefpunt

De Koningsjacht vindt plaats op vrijdag 26 april tussen 14.30 en 16.00 uur.

Houd social media in de gaten voor tips over de locatie van de koningen.

1 2 3 4 5 6 7 8
Lochem Leichelweg 26 7241 CV Lochem Almen Dorpsstraat 37 7218 AC Almen Kinderopvang Eigen-Wijs Contact 0573-215060 info@kdveigen-wijs.nl LokaalLochem - Koningsdag Special 28

Waarom er vrijmarkten zijn op Koningsdag

Elk jaar op Koningsdag wordt de gemeente Lochem overspoeld door oranjegekte, festiviteiten en vooral rommelmarkten. Deze kleurrijke en levendige evenementen zijn uitgegroeid tot een geliefde traditie onder Nederlanders, waarbij mensen hun ongewenste spullen verkopen en tegelijkertijd de feestelijke sfeer van de nationale feestdag vieren.

De oorsprong van rommelmarkten tijdens Koningsdag gaat terug tot de negentiende eeuw, toen de viering van de verjaardag van het staatshoofd, toen nog Koninginnedag genoemd, werd ingevoerd ter ere van Koning WillemAlexander's overgrootmoeder, Koningin Wilhelmina. De eerste rommelmarkten ontstonden als kleine lokale initiatieven, waarbij mensen hun gebruikte goederen op straat verkochten om wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd de feestelijke sfeer te omarmen.

Steeds populairder

Naarmate de jaren verstreken, groeiden de rommelmarkten in omvang en populariteit. Tegen de tijd dat koningin Juliana in 1949 de troon besteeg, was Koninginnedag uitgegroeid tot een nationale feestdag met festiviteiten in het hele land, waaronder talloze rommelmarkten. De traditie kreeg verder momentum onder het bewind van koningin Beatrix en bereikte een hoogtepunt toen koning Willem-Alexander in 2013 de troon besteeg.

Tegenwoordig zijn rommelmarkten een integraal onderdeel van de Koningsdagvieringen, waarbij straten en pleinen in heel Nederland worden omgetoverd tot bruisende marktplaatsen. Mensen van alle leeftijden nemen deel, van jonge kinderen die hun speelgoed verkopen tot volwassenen die hun zolders opruimen en unieke schatten aanbieden.

Sociale traditie

Wat ooit begon als een manier om extra geld te verdienen, is nu uitgegroeid tot een sociale traditie waarbij gemeenschappen samenkomen om te genieten van het feest en tegelijkertijd duurzame consumptie te bevorderen door het recyclen en hergebruiken van goederen.

Hoewel Koningsdag en de bijbehorende rommelmarkten diepe wortels hebben in de Nederlandse geschiedenis, hebben ze zich ook aangepast aan de moderne tijd. Naast de traditionele straatverkoop zijn er nu ook online platforms waar mensen hun spullen kunnen aanbieden, waardoor de rommelmarktervaring nog toegankelijker wordt voor een breder publiek.

Weerspiegeling

Of het nu gaat om het zoeken naar verborgen schatten, het genieten van de feestelijke sfeer of gewoon het verkopen van overtollige spullen, rommelmarkten blijven een geliefde traditie tijdens Koningsdag, die de rijke cultuur en gemeenschapszin van Nederland weerspiegelt.

Geniet in een sfeervolle ambiance van de spanning van een uur bowlen en sluit ontspannen af met een koud / warm buffet of grillavond 39.50pp vanaf Informeer / reserveer via nummer 0573 728 111 of mail naar receptie@bosrijkruighenrode.nl We zien uit naar uw komst! Een
Bij
excl. consumpties minimaal 20 personen Onze gezellige Brasserie is dagelijks geopend voor de lekkere trek Vordenseweg 6, 7241 SB Lochem SPARE ARRANGEMENT 18.50pp Ontvangst met een kop koffie of thee met lekkernij 1 Uur bowlen Smakelijk bittergarnituur tijdens het bowlen (3 hapjes koud / warm) 1 Consumptie (Hollands assortiment) Toeslag vrijdag en zaterdag 2.50 pp STRIKE ARRANGEMENT 28.50pp Ontvangst met een kop koffie of thee met lekkernij 2 Uur bowlen Luxe hapjes tijdens het bowlen (5 hapjes koud / warm) 2 Consumpties (Hollands assortiment) Toeslag vrijdag en zaterdag 5.00 pp FAMILY BOWLINGARRANGEMENT 25 00 pp Ontvangst met een kop koffie of thee of glas frisdrank 1 Uur bowlen Smakelijk bittergarnituur tijdens het bowlen (3 hapjes koud / warm) 2 Consumpties (Hollands assortiment) Raketijsje voor de kinderen Toeslag vrijdag en zaterdag 2.50 pp PERFECT GAME ARRANGEMENT 47.50pp Ontvangst met een kop koffie of thee of glas frisdrank 1 Uur bowlen voor het diner 2-Gangen keuzediner 2 Consumpties (Hollands assortiment) 1 Uur bowlen na het diner Toeslag vrijdag en zaterdag 5.00 pp PARTY BOWLINGARRANGEMENT 59.50pp Ontvangst met een kop koffie of thee met lekkernij 1 Uur bowlen met 1 consumptie (Hollands assortiment) Smakelijk koud / warm buffet met 1 consumptie 1 Uur bowlen met 1 consumptie Toeslag vrijdag en zaterdag 5.00 pp KINDERFEESTJE (vanaf 4 personen) 13.50pp 1 Uur bowlen met 1 glas ranja Frikandel / kroket of kip nuggets met pommes frites / appelmoes / mayonaise en een glas ranja Raketijsje Verrassing voor de jarige Informeer / reserveer via nummer 0573 728 111 of mail naar receptie@bosrijkruighenrode.nl Bowling arrangementen Arrangementen zijn op basis van minimaal 4 betalende gasten Vordenseweg 6, 7241 SB Lochem
familiefeest, bedrijfsuitje of een gezellige dag met de sportclub?
Bosrijk Ruighenrode scoort u altijd!
LokaalLochem - Koningsdag Special 30

Welkom…

Aankomende activiteiten*

Opening (gratis toegang!)

5 mei | 13.00

Dauwzwemmen (Hemelvaartsdag)

9 mei | 6.00 – 9.00

Discozwemmen (B-diploma t/m 17 jaar)

8 juni | 19.00 – 22.00

5 juli | 20.00 – 22.00

26 juli | 19.00 – 22.00

23 augustus | 19.00 – 22.00

Zwemvierdaagse

1 t/m 5 juli | 18.00 – 20.00

1-uurs race (kids) & 3-uurs race

31 augustus | 16.00 uur & 17.30

Koop nog je jaarabonnement met korting! Voor jou of je hele gezin Korting geldt t/m Pinksteren Te koop op www.leussinkbad.nl

OOK DEZE ZOMER! Vrijdag snackdag! In de zomervakantie op vrijdag lekker snacken vanaf 17.00

Vroegevogels-discozwemmen

* Voorlopige agenda, zie website voor actuele informatie

12 & 26 juni | 7.00 - 10.00

Houtdorp

22 & 23 augustus

WWW.LEUSSINKBAD.NL Holterweg 45 | Laren gld | info@leussinkbad nl | 0573 - 401748

Gezellige Koningsdag van Laren&Oranje

Op zaterdag 27 april is het Koningsdag. Laren & Oranje organiseert op deze dag weer diverse leuke activiteiten. De ochtend staat in het teken van Koningsdag spelen voor de jeugd in en om de Braninkhal. Laren & Oranje organiseert dit samen met vele vrijwilligers. De verkoop van koffie/ thee/ frisdrank komt dit jaar ten goede aan Stichting Gamrupa. Met de opbrengst ondersteunen zij projecten gericht op ontwikkeling en verbetering van onderwijs in Gambia. De ondersteuning is niet alleen financieel, maar ook met materieel zoals schooluniformen en leermiddelen.

Om 10.00 uur zal een afgevaardigde van de gemeente Lochem deze dag openen bij Witkamp. Na het Wilhelmus gaan we samen in optocht achter muziekvereniging Apollo aan naar de Braninkhal aan de Verwoldseweg. Daarna beginnen de spelletjes. Voor elke leeftijd zijn er diverse spelletjes. De spelletjes zijn verdeeld in onderbouw en bovenbouw. Natuurlijk zijn er ook weer een aantal spelletjes voor de peuters en is onze ‘eigen koningin’ met de grabbeljurk weer aanwezig. Dit keer krijgen de peuters in de Braninkhal bij de spelletjes een kaartje waarop de gespeelde spelletjes kunnen worden afgestreept. Peuters hoeven zich niet aan te melden voor deelname.

Koningsdag voor jong en oud in Laren

Het programma op Koningsdag:

• 10.00 uur: Opening Koningsdag bij Witkamp, aansluitend gaan wij in optocht achter Apollo aan naar de Braninkhal

• 10.20 uur: Start kinderspelen in de Braninkhal aan de Verwoldseweg

• 11.30 uur: Start fietstocht bij Witkamp (aanmelden bij Witkamp op het terras) Start tot 13.00 uur

12.00 uur: Einde kinderspelen Braninkhal 13.30 uur: Vrijmarkt centrum Laren (tot 16.00 uur) Opbouw vrijmarkt vanaf 13.00 uur.

Vrijmarkt op Koningsdag

De vrijmarkt vindt plaats rondom ’t Langenbaergh en in de Huenderstraat van 13.30 tot 16.00 uur. Het gedeelte voor de vrijmarkt is afgezet met dranghekken. Opbouw vanaf 13.00 uur. Iedereen mag op deze dag vrij spulletjes en/of eten verkopen. Of bijvoorbeeld muziek maken, iets demonstreren en daar nog geld voor vragen ook. Voor een leuke verkoopplek moet zelf gezorgd worden, bijvoorbeeld een tafeltje, parasol of kleedje.

Laren & Oranje heeft er ook weer voor gezorgd dat er allerlei leuke activiteiten en spelletjes te doen zijn. Zo is er een springkussen en kan je je laten schminken door de dames van de Speel-o-theek. Er zullen diverse leuke spelletjes staan om samen te spelen.

Terrasje pakken

Op het terras van 't Langenbaergh zal Lekker Loarns zorgen voor gezelligheid in de vorm van een hapje en een drankje terwijl men kan genieten van muziek. Rik Beumer zal voor deze gelegenheid het terras van de momenteel in verbouwing horecazaak open gooien. Met zijn Oklahoma Smoker zorgt hij voor heerlijke hamburgers van de BBQ. Ouders kunnen zo lekker een drankje halen bij het barretje en vanuit het terras een oogje in het zeil houden op de kinderen.

Zaterdag 27 april gaat het gebeuren. De eerste Koningsdag Laren bij Witkamp, mogelijk gemaakt door OJWL. Er is een prachtige lineup samengesteld voor een onvergetelijke dag en avond vol muziek en festiviteiten. Vanaf 14.00 barst het feest los en kun je tot 00.30 genieten van dit spektakel.

Terwijl de jeugd zich kan vermaken aan de overkant bij de Kindermarkt en gezelligheid van Laren&Oranje, kunnen de jongeren en ouders genieten van dit evenement in de zaal van Witkamp. “We hebben ons evenement bewust afgestemd op de activiteiten van Laren&Oranje en alles in goed overleg opgezet.” Aldus Ramon van OJWL.

Om 15.00 uur trapt de eerste band af. Het bloedfanatieke viertal ALIVE uit Bathmen neemt je mee met Rock and Roll uit de jaren ’60, ’70, klassiekers van de jaren ’80, meezingers uit alle tijden, gemixt met de beste feestmuziek van tegenwoordig.

Aan het begin van de avond pakt Stef Ekkel zijn plek op het podium. Met bekende hits als “De woonboot” en “Liever te dik in de kist” zal de zaal zeker uit zijn dak gaan. Fuze en de Beatcrooks zullen elkaar in de avonduren afwisselen met tussendoor de Nederlandse volkszanger van Turkse afkomst, Ammar.

Voor de inwendige mens heeft Witkamp diverse broodjes en kun je met de munten van Koningsdag ook een lekkere snack halen bij Aris aan de overkant van de straat.

Entree is helemaal gratis. Iedereen van elke leeftijd is van harte welkom, dus kom gezellig even binnen wandelen.

LokaalLochem - Koningsdag Special 33

Feestprogramma Koningsdag Gorssel

12.30 uur Klokgelui

13.00 uur Aubade op de Roskamweide

13.30-16.00 uur Kleedjesmarkt

13.30-17.30 uur Middagprogramma op de Roskamweide

Grabbelhuis

• Ballengooien

• Kaart-, geluk- en bewegend doel schieten

• Megabaan 49 meter jump (NIEUW!)

• Brand blussen met de Brandweer

• Schminken, armbandjes maken en sjoelen

• Sweeper

• Brood bakken met de scouts

• Zweefmolen

• Boksbal Springkussen

• Popcorn & Suikerspin

• Tokkelbaan Scouting (NIEUW!)

• 13.30-19.00 uur Het Smulplein

Borrelen, smullen met muzikale omlijsting van DJ Tony Met medewerking van Gasterij De Hoek

14.00-16.00 uur Pony’s knuffelen! Zes kleine pony’s willen graag geborsteld worden en hun haar laten vlechten.

Vanaf 15.30 uur Vogelschieten

Traditioneel en gezellig, met een uitgelezen kans om de Schutterskoning(in) van het jaar te worden !

18.30-21.00 uur Diner

Eten en drinken met alle vrijwilligers die de dag tot zo’n mooi einde hebben gebracht!

Woensdag 24 april Seniorenmiddag in De Borkel

Zaterdag 4 mei

Stille tocht met aansluitend een voordraxht in de kerk van Gorssel door Jan Verslel, veteraan, dorpgsgenoot en Nederlands militair.

Zondag 5 mei

Gezinsfietstocht

Word donateur !

Aan een ieder die de saamhorigheid in ons dorp een warm hart toedraagt:

Steun ons en wordt donateur. Het liefst met een bedrag van minimaal 10,- per jaar, maar vanzelfsprekend is elk ander bedrag ook van harte welkom.

Meer informatie over Koningsdag & andere activiteiten: www.ovgorssel.nl of scan de QR-code.

Barchem Koningsdag & 25 jarig jubileum Spölvenne

De speeltuinvereniging, vereniging Contact en de Barchschole hebben de handen ineen geslagen en een leuk programma bedacht om dit jaar gezamenlijk Koningsdag te vieren. De festiviteiten vinden plaats in de speeltuin.

Zoals het hoort op Koningsdag is er een kleedjesmarkt voor kinderen. Het is niet nodig dat kinderen zich van tevoren opgeven. De kinderen van de Barchschole gaan op school kroontjes maken; deze zullen op Koningsdag worden beoordeeld door het Barchemse (schutters)koningspaar. Wie weet is er een kroontje bij dat kan worden gebruikt als ontwerp voor een nieuwe kroon voor het koningspaar.

Ook Barchemse kinderen die niet naar de Barchschole gaan, maar wel een kroontje willen maken, kunnen gewoon meedoen; zij kunnen het kroontje dan bij aanvang van Koningsdag inleveren. Na beoordeling van de kroontjes kunnen de kinderen uiteraard hun kroontje opzetten.

Alleskunner Barchem

Ook aan de iets oudere jeugd en volwassenen is gedacht. Zo kan men bijvoorbeeld strijden om de titel ‘Alleskunner Barchem’ met grappige spelletjes waar iedereen aan mee kan doen. Om zeker te zijn van deelname is opgave nu al mogelijk via: koningsdagbarchem@gmail.com. Ter plekke opgeven kan ook, maar vol is vol.

We starten om 11:00 uur. We zingen het Wilhelmus en toosten op de Koning en op het Spölvenne. Muziekvereniging Crescendo zal de opening muzikaal omlijsten. We verwachten rond 14:00 uur te stoppen met de activiteiten, maar als het weer ons goed gezind is, feesten we nog even door onder het genot van een drankje, hapje en gezellige muziek.

Heel graag tot ziens op Koningsdag! Oranje kleding of een oranje accessoire wordt op prijs gesteld.

LokaalLochem - Koningsdag Special 35
Overige activiteiten
. wettelijk niet toegestane artikelen. Schurinklaan 16 | Eefde| T: 0575 468 610 p lu s . nl Kijk voor de actuele openingstijden op www.plus.nl Albert Hahnweg 97 | Lochem| T: 0573 251 056 Holterweg 10| Laren| T: 0573 401 715 Versluis Mensink Beuzel Bekijk hier al onze aanbiedingen! Eet als een koning met de boodschappen van Plus 70% KORTING 3.99 Per doos 2 . 4 9 PLU S O ran je tom poucen Doos 4 stuks Actie geldig van 21 t/m 27 april

KONINKLIJKE WOORDZOEKER

Streep alle woorden weg. Ze kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal en zelfs achterstevoren staan. De overgebleven letters vormen een zin. Weet jij welke zin dat moet worden?

AANBIEDINGEN

ACTIVITEITEN

ALBERTHAHNWEG

APRIL

BEUZEL

BEZORGING

BOODSCHAPPEN

BRANDWEERKAZERNE

CENTRUM

DROGISTERIJIJ

EMMEN

EVENEMENT

FIETSTOCHT

GESCHENKEN

HOLTERWEG

KLEEDJESMARKT

KOEKHAPPEN

KONING

KONINGSDAG

KONINGSHUIS

KROON

LAAGBLIJVERS

LOKAAL

MARSKRAMER

MENSINK

MUZIEK

ORANJE

ORANJEVERENIGING

PARKEREN

SCHURINKLAAN

SLAGERIJIJ

SPAREN

SPELLETJES

VERJAARDAG

VERSLUIS

VLAG

VRIJWILLIGERS

WIJNAFDELING

WILLEM

Puzzel opgelost?

Lever je antwoord in bij de Plus in Eefde, Laren of Lochem. En maak kans op een leuk geschenkpakket!

E M L S E J T E L L E P S A P S R E G I L L I W IJ R V A I G R O Z E B IJ K K B IJ N N C E N T R U M O O J B R E B E V E N E M E N T R F E K I I N O O R K I B A S I T N E R N A H H N A N T C E S E D L A E A G C D K G H T I H I C IJ P R T W R A W U S G C N P P V I E A L I E R T O S G E A V E M V L P M I O R E E M I R S R L E A M N C D G N T K E E E S P J E K H T L IJ A J E M N R J N N L T A O R D K O N I N G S D A G R K E O W U L V E R J A A R D A G W IJ N A F D E L I N G O A A B E R T H A H N W E G J L L H S G N I N O K E I Z U M S K N I S N N G S U L L E N G N S A R I E I L A E N U A M G K L B A E B S O R W E R O S R S E D K E U V S R T O E C A L N J H M O O N A E H E A P R I Z R P T E E O E R E O N N L A L E K S I U
Voornaam: ..................................................................................................................... Naam: ......................................................................................................................... Emailadres: ................................................................................................................... Telefoonnummer: .............................................................................................................. Antwoord: ..................................................................................................................... Graag volledig ingevuld inleveren voor 10 mei bij een deelnemende Plus vestiging. Afbeelding ter illustratie. Daadwerkelijke prijs kan hiervan afwijken.
27 APRIL Koningsdag lands tadlochem.nl leolochem.nl PR OGRAMMA CENTR UM LOCHEM 10 uur Opening Koningsdag 10 uur Kleedjesmar kt 10 uur Brader ie 12 uur Optreden Music4U 14 uur Vogelschieten 14.30 uur Di kke -banden -race 16 uur Optreden AcoustiClan

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.