Gracias Les Tables d'Honneur

Page 1

LES TABLES D’HONNEUR

2

LES

Zilt Zeeland 6 Verrassende Ardennen 10 Vlaams Toscane 14 The Immersive Studio 18 Nuit Botanique 22 Art Gallery Tour 26 3
TABLES D’HONNEUR

EEN EXCLUSIEVE CULINAIRE TOTAALBELEVING

Les Tables d’Honneur brengt uw genodigden samen rond een prachtig gedekte tafel in een unieke setting

4

SAY GRACIAS WITH LES TABLES D’HONNEUR

Herinnert u zich nog die ene keer waarbij alle puzzelstukjes op hun plaats vielen tijdens dat onvergetelijke diner? Een unieke setting waarbij de gerechten u telkens deden wegdromen en de ruimte zich vulde met warme gesprekken tussen de genodigden.

Met Les Tables d’Honneur creëren we deze bijzondere gastronomische momenten op unieke locaties die zich ver weg van het doordeweekse bevinden.

Onze prachtig gedecoreerde tafels zijn telkens het vertrekpunt voor een ontdekkingsreis die verder gaat dan enkel en alleen het bord. Zo ervaart u niet alleen de meeste intense smaken maar proeft u ook wat de omgeving allemaal te bieden heeft.

Geen klassiek diner met een voorspelbaar programma, maar een sensatie die zich laat voelen in elk detail van de avond. Laat je omverblazen door de kookkusten van een beloftevolle chef en krijg de sleutel tot een verborgen parel met een bijzonder verhaal.

Kortom, de ideale ingrediënten om samen met uw genodigden een onvergetelijk verhaal te schijven.

Welkom bij Les Tables d’Honneur.

Geprivatiseerd event voor uw bedrijf Reservatie vanaf 20 personen

Culinaire totaalbeleving Verborgen parels als eventlocatie

Exclusieve ‘out of the box’ activiteit

#succesfactor

Gastronomisch menu met culinaire hoogstandjes door beloftevolle chef

Aanschuiven aan een Instagramwaardige gedekte tafel

5
Unieke setting Fantastische culinaire ervaring Uitzonderlijke beleving
6

TRADITIE, VAKMANSCHAP EN PASSIE NET OVER DE LANDSGRENS

Oesters proeven, een ode aan de zee

7
8

SAY GRACIAS WITH ZILT ZEELAND

Een beleving in het hart van de oesterkwekerij. Spring de boot op voor een authentieke rondvaart op de Oosterschelde. U vaart met laagtij richting de gekende oestertafels. Gewapend met een waadpak, geniet u van een wandeling door de Oosterschelde & degusteert u kraakverse oesters met een glaasje champagne.

Aansluitend geniet u van een gastronomisch diner, op basis van uitsluitend Zeeuwse ingrediënten, aan de rand van het water, met uitzicht op de authentieke oesterputten.

Alles wordt tot in de kleinste details uitgewerkt om u en uw genodigden een onvergetelijke dag te bezorgen.

Locatie

Yerseke, Zeeland (NL) Kalender april – oktober Datum naar keuze

Budget

Vanaf € 460 per persoon (excl. BTW)

Geprivatiseerd event voor uw bedrijf

Reservatie vanaf 20 personen Unieke beleving in het hart van de oesterkwekerij

Een totaalervaring inclusief proeverij en boottocht

Timing

Indicatief programma: Deze timing kan herwerkt worden naar een dagprogramma of helemaal op maat worden uitgewerkt. Belangrijk: de timing is steeds in functie van de getijden.

16:00 Ontvangst in de haven met een aperitief aan de kade 16:30 Vertrek met de boot + bezoek aan de oesterbanken met proeverij 19:00 Terugkomst haven 19:30 Gastronomisch 4 gangendiner 22:00 Einde 4

Geweldig uitzicht op de authentieke oesterputten én de Oosterschelde

Gastronomisch 4 gangendiner, geïnspireerd door de zee

Topcombinatie van smaken, beleving & locatie

9
10

Om wild van te worden!

VERRASSENDE ARDENNEN
11
12

SAY GRACIAS WITH VERRASSENDE ARDENNEN

Diep verscholen in het glooiend landschap van Jupille, neemt u uw genodigden mee op de (jacht)wandeling van hun leven. Jagers te paard, uitgerust met hoornblazers en jachthonden maken dit moment onvergetelijk.

Midden in het dennenbos, aan de oevers van de Ourthe, word je opgewacht aan een indrukwekkende jachthut voor een gastronomisch wilddiner. Bij aankomst knettert het vuur, iedereen neemt plaats in dit prachtige decor en geniet van een buitengewoon diner.

Ongeacht of u nu een echte natuurliefhebber of Bourgondiër bent, u zal gegarandeerd gecharmeerd zijn door het buitengewone kader, midden in het hart van onze Belgische Ardennen.

Na een fantastisch avontuur in de Ardense bossen keren uw genodigden huiswaarts met een voldaan vakantiegevoel.

Locatie

Jupille, in het hart van de Ardennen

Budget

Kalender Hele jaar door.

Komt tot z’n recht met de charmes van elk seizoen.

Vanaf € 490 per persoon (excl. BTW)

Timing Indicatief programma: Deze timing kan herwerkt worden naar een dagprogramma of helemaal op maat opgemaakt worden.

17u00 Aankomst met verwelkoming door gids 17u30 Bijzondere boswandeling met fakkels | jachthonden | jagers te paard 17u40 Aperitief in jachtthema 18u30 Gastronomisch 4 gangendiner 23u00 Fakkeltocht wandeling 23u30 Einde 4

Geprivatiseerd event voor uw bedrijf Reservatie vanaf 20 personen Feeërieke jachthut als kader voor uw event Gastronomisch 4 gangen (wild)menu

Signatuurmenu bereid en bediend door topchef Sander-Jan Beirens (ex Oud-Sluis)

13
14

VLAAMS TOSCANE

Genieten tussen de druivenranken van een uniek wijndomein

15
16

SAY GRACIAS WITH VLAAMS TOSCANE

Beeld u even in ... Een verfijnde receptie wordt geserveerd midden in de wijngaarden met een ondergaande zon die de hemel goud kleurt. Op de achtergrond pronkt het énige wijnkasteel van België dat zich ontpopt als het unieke kader waarin uw genodigden worden ontvangen. De ‘finishing touch’ wordt gebracht met een diner van topniveau waarbij de geserveerde wijnen rechtstreeks van de ranken komen waarop u uitzicht hebt. Proef en beleef het terroir in al zijn facetten. Mooier kan het niet.

Verwacht u daarbovenop aan een verrassende blik achter de schermen van dit prachtige domein. Geen standaardrondleiding maar een intieme kennismaking met het unieke métier van de wijnbouw en de historiek van het kasteel. Het spreekt voor zich dat we u laten kennismaken met de eigenheid van dit wijndomein tijdens het proeven van enkele wijnen. Kalender April > september Timing Indicatief programma: Deze timing kan herwerkt worden naar een dagprogramma of helemaal op maat opgemaakt worden.

Locatie

Het fabelachtige wijnkasteel Genoels-Elderen in Riemst (de opnamelocatie van de populaire reeks ‘Zuidflank’)

Budget

Vanaf € 440 per persoon (excl. BTW)

Geprivatiseerd event voor uw bedrijf

Reservatie vanaf 40 personen Heerlijk aperitief tussen de wijngaarden

Gastronomisch 3 gangendiner, begeleid door klassevolle wijnen ‘van bij ons’

16:30 Verwelkoming door de eigenares van het wijnkasteel Genoels-Elderen 17:00 Rondleiding in het wijnkasteel Genoels-Elderen, waarbij u meegenomen wordt doorheen alle fases van pluk tot de uiteindelijke wijn 17:45 Heerlijk aperitief in de tuinen van het wijnkasteel 18:30 Zittend 3 gangendiner

Verrassende blik achter de schermen van het énige wijnkasteel in België, een verborgen parel

Ontdek de pracht van Haspengouw, een van de mooiste streken van ons land

17

THE

IMMERSIVE STUDIO

at home with 18

OZARK HENRY

INNOVATIEVE HIGH-END VIP-EXPERIENCE 19

OZARK HENRY

Pionier op vlak van immersive sound

20

SAY GRACIAS WITH THE IMMERSIVE STUDIO

Neem plaats voor een exclusief privéconcert in de 360° immersive sound studio van Ozark Henry. Als artiest en performer laat Ozark Henry u tijdens een privéconcert kennismaken met de ongekende impact van immersive sound (3D-geluid) op uw lichaam en zintuigen.

Ozark Henry wordt internationaal beschouwd als een van dé meest invloedrijke muzikanten op het gebied van immersive sound.

Nadat Ozark Henry u van uw sokken heeft geblazen, neemt topchef Sander-Jan Beirens (ex Oud-Sluis) u mee op een gastronomische reis doorheen de polders. Culinair genot, waarbij Ozark Henry meeschuift aan uw tafel om na te praten over de beleving.

Een niet-alledaagse beleving die de kaart trekt van emotie & verwondering met 100% garantie op kippenvel van begin tot einde.

Na zijn deelname aan het VTM-muziekprogramma ‘Liefde voor Muziek'is Ozark Henry opnieuw helemaal hot. Uw genodigden zullen dus extra hard staan springen voor deze VIP-uitnodiging.

Locatie

Wulpen (Koksijde), West-Vlaanderen

Budget

Kalender Hele jaar door Timing

Indicatief programma: Deze timing kan herwerkt worden naar een dagprogramma of helemaal op maat worden opgemaakt.

Vanaf € 650 per persoon (excl. BTW)

Geprivatiseerd event voor uw bedrijf

Reservatie vanaf 20 personen Mix van muziek & gastronomie

19:00 Aperitief & ontvangst door Ozark Henry 19:40 Introductie ‘Immersive Sound’ & Immersive live showcase | Privé concert 60’ Ozark Henry

20:50 Private dining in authentieke setting | Culinaire ode aan de polders 23:30 Einde 5

Sensationele 360° immersive sound-ervaring

Ozark Henry als de perfecte gastheer, incl. intiem privéconcert in zijn studio

Gastronomisch 5 gangendiner ‘Ode aan de polders’

Geniet mee aan tafel van de persoonlijke verhalen van Ozark Henry

21
22

NUIT BOTANIQUE,

waar stijl & duurzaamheid hand in hand gaan

23
24

SAY GRACIAS WITH NUIT BOTANIQUE

Duurzaamheid en ecologie waren nog nooit zo belangrijk en daar houdt ons culinair concept ‘Nuit Botanique’ graag rekening mee. Met zeer veel aandacht voor stijl & klasse vertalen we ieder aspect van deze avond in een duurzame oplossing.

Zo wordt u in de Plantentuin met een elektrisch treintje naar de binnenkoer van het adembenemende Kasteel van Boechout gebracht. Bij mooi weer geniet u op het dakterras van een adembenemend uitzicht over het uitgestrekte domein. De geserveerde cocktails worden bereid met kruiden, vers geplukt uit de hoveniershof van de Plantentuin.

Aansluitend wordt u verwacht in één van de meest gezellige serres die ons land kent, hét paradepaardje van de Plantentuin. Een orangerie die in de winter nog steeds zijn functie heeft, maar in de zomer vrij staat aangezien de bewoners ervan dan zelf buiten kunnen overleven.

De Plantentuin in Meise, die recent een heuse metamorfose onderging, is het ideale kader om uw genodigden in alle rust te ontvangen voor een hoogstaande culinaire verwennerij.

Zo wordt het verfijnde 5 gangendiner onder meer op smaak gebracht met huisgekweekte ingrediënten. De act de présence van magische creaturen en hun bijhorende acrobatische kunsten toveren de serre om in een plaatje vol verwondering. Laat gedurende de ganse avond al uw zintuigen prikkelen

Locatie

Nationale Plantentuin in Meise

De mooiste tuin van ons land en één van Europa’s grootste botanische tuinen.

Kalender

Half juni > half oktober Budget

Vanaf € 600 per persoon (excl. BTW)

Timing

Indicatief programma:

De timing kan herwerkt worden of helemaal op maat worden opgemaakt.

16:00 Verwelkoming aan de ingang van de Plantentuin

16:30 Ontvangst op het dakterras van het Kasteel van Bouchout, te midden van de Plantentuin Incl. adembenemend uitzicht

17:30 Heerlijk aperitief in de mooiste serre van de Plantentuin

18:30 Botanisch geïnspireerd 5 gangendiner onder begeleiding van magische creaturen

Geprivatiseerd event voor uw bedrijf Reservatie mogelijk vanaf 20 personen Adembenemend mooi stukje natuur in de groene long rond Brussel Historische serre, gebouwd in opdracht van koning Leopold II Magische sfeer dankzij animaties en indrukwekkende omkadering 5 Gastronomisch 5 gangendiner met oog voor duurzame en lokale producten

Focus op duurzaamheid & beperking ecologische voetafdruk

25
26

ART GALLERY TOUR

Kunst is beleving, genieten & oprechte emoties

27
28

SAY GRACIAS WITH ART GALLERY TOUR

Nodig uw gasten uit voor een VIP-ervaring die het beste haalt uit gastronomie & kunst. Wij stippelen voor u een begeleide stadswandeling uit langsheen de meest eigenzinnige kunstgalerijen in het historisch centrum van Gent, Antwerpen of Brussel.

Verwacht u niet aan de traditionele stadsgids met paraplu, maar aan een gepassioneerd verteller die u laat kennismaken met de mooiste collecties van hedendaagse en internationale kunstenaars.

De kunstgalerijen openen speciaal voor u hun deuren zodat uw genodigden in een exclusieve omgeving kunnen genieten van deze unieke mix. De galerijhouder neemt u graag mee naar het universum van zijn collectie. Dit alles wordt verweven met de fijnste amuses en champagnes, die de sfeer creëren van een intieme vernissage. Deze unieke ambiance en bijhorende verwennerij mag u telkens opnieuw ervaren bij de verschillende kunstgalerijen die worden bezocht tijdens de wandeling. Culinair genieten was nog nooit zo kunstzinnig.

De avond wordt op gepaste wijze afgesloten met een gastronomisch diner te midden van deze bijzondere locatie. Wat te denken van een geprivatiseerde omgeving zoals het vernieuwde KMSKA, het Designmuseum in Gent of restaurant One Eighty op de 9de verdieping van het MAS?

Locatie

Antwerpen | Brussel | Gent

Kalender

Hele jaar door Budget

Vanaf € 390 per persoon (excl. BTW)

Timing

Indicatief programma: Deze timing kan herwerkt worden naar een dagprogramma of helemaal op maat worden opgemaakt.

17:30 Ontvangst

18:00 Art Gallery Tour

20:00 Gastronomisch diner

23:00 Open bar 24:00 Einde

Geprivatiseerd event voor uw bedrijf Reservatie vanaf 20 personen Mix van kunst & gastronomie Begeleide stadswandeling met gepassioneerde gids Exclusieve toegang tot 3 eigenzinnige kunstgalerijen incl. privérondleiding door de galerijhouder De bijzondere sfeer van een intieme vernissage

29

30

CONTACT:

GHELAMCO ARENA BUSINESS CENTRE OTTERGEMSESTEENWEG

ZUID 808, 9000 GENT BELGIUM

BTW BE0668.721.463

GHELAMCO ARENA BUSINESS CENTRE OTTERGEMSESTEENWEG

Guillaume Desmet Managing Director

ZUID 808, 9000 GENT BELGIUM BTW BE0668.721.463

+32 (0) 478 33 68 28 guillaume.desmet@gracias.be

Jens Dewart

Account Manager

+32 (0) 494 35 21 09 jens.dewart@gracias.be

31
Life is about creating & living experiences that are worth sharing (Steve Jobs)

ONTDEK AL ONZE EVENTS OP WWW.GRACIAS.BE

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.