Page 1

KATALOG

OVENLYSVINDUER & TILBEHØR JUNI 2015


11

2


Kvalitet Siden 1991 Ovenlysvinduer har gennem mere end 70 år indvirket positivt på hvorledes vi anskuer mulighederne med indretning og udnyttelse af boligen. Uanset om det drejer sig om en privat bolig eller en erhvervsbygning, så har FAKRO vinduet, der passer til dine krav og behov. FAKRO ovenlysvinduer kan leveres som fast karm eller oplukkelig, manuelt eller elektrisk betjent, i hvid eller klar lak, i mange forskellige størrelser og glastyper. Én ting går dog altid igen: Kvalitet i enhver detalje siden 1991.

Vores ovenlysvinduer leveres altid med greb i bunden, som gør det bekvemt at benytte vinduet, og grundet konstruktionen, tilfører vore vinduer mere lys ind i lokalet idet glasarealet er større. Endnu en fordel ved FAKRO.

uden merpris. Det betyder ekstra stålprofil i den nederste del af vinduesrammen, en speciel stærk konstruktion af træ- og låsedele samt et patenteret hængselssystem.

Med de mange fordele ved FAKRO, er det ikke svært at forstå hvorfor vi i dag er blandt de førende leverandører af ovenlys.

Vi tilbyder garanti på vore produkter på op til 10 år, men der er mulighed for at tegne en forlænget garanti på 20 år på glas og hængsler.

Sikkerhed mod indbrud er en høj prioritet i dag og samtlige af FAKROs ovenlysvinduer leveres med det patenterede topSafe system

FAKRO anvender naturlige produkter i fremstillingsprocessen og har implementeret en ansvarlig miljøpolitik. 70 25 25 31 www.fakro.dk

3


11

Hvad er dét, der gør et FAKRO

ovenlysvindue bedre? FAKRO ovenlysvinduer er designet til at være omdrejningspunktet i ethvert rum hvor de monteres uanset om de sidder enkeltvis eller i kombinationer af flere.

Det flotte design er fulgt op af de højeste kvalitetskrav i udvikling og produktion, hvilket tilsikrer, at man kan være sikker på deres flotte finish og udseende i mange år frem.

Vore vinduer tilbyder en kombination af moderne design, holdbarhed, sikkerhed og lang levetid.

Naturligt lys ad libitum

1

FAKRO ovenlysvinduer giver den helt rigtige mængde naturligt lys. Det skyldes, at profilerne på ramme og karm er designet med henblik på netop at maksimere lysindfaldet. Samtidig er ventilationen gemt væk oppe i toppen af karmen og det er med til at sikre mest mulig lydindfald.

Trækvalitet

2

FAKRO køber sit træ fra FSC-godkendte kilder. Den dobbelte vakuum proces hvor der benyttes vandbaseret beskyttelsesmidler, giver den lange holdbarhed samtidig med at designet holdes intakt. Til sidst dækkes træet enten af to-lags bæredygtigt akryllak som ‘natur’ eller ‘hvid’ eller tre-lags polyuretan-lak. Dermed sikrer vi kunderne, at de ikke skal efterbehandle vores vinduer.

Automatisk ventilation

3

FAKRO V40P ventilen betyder, at du altid har frisk luft i rummet. Gennem en automatisk justering af størrelsen på strømningskanalen, tillades den optimale luftmængde inde i rummet og bidrager til et sundt indeklima. FAKRO anbefaler, at man altid lader ventilationen stå åben for at forebygge risikoen for kondens.

Ekstra høj sikkerhed

4

FAKROs patenterede topSafe system sikrer bedst muligt mod indbrud via ovenlysvinduet. Takket være ekstra stærke hængsler og låse, er det ikke muligt at tvinge sig let adgang gennem vinduet udefra taget. Den europæiske standard - EN13049 - betyder, at forbrugerne nu kan sammenligne alle markedsførte ovenlysvinduer i Europa. FAKRO ligger på denne skala i Klasse 3.

Store energibesparelser

5

Vores lavenergi-ovenlysvinduer bidrager med omkostningsbesparelser uanset hvilken rude du vælger. Udover et stort udvalg af ruder til forskellige formål og med forskellige parametre, kan man også tilvælge en termoisoleret inddækning mod en beskeden merpris, som ligeledes er med til at sænke energiforbruget for den samlede vinduesløsning.

Varmkant

6

4

For at undgå at skabe en kuldebro mellem glasset, leverer FAKRO sine ovenlysvinduer med en sort varmkant, som bidrager til at sænke risikoen for kondens og som ser rigtig godt ud.


Let montage

7

Vores smarte beslag giver mulighed for enten at montere vinduerne på spær eller lægter.

Garanti og service

8

FAKRO Danmark tilbyder 10 års garanti på samtlige ovenlysvinduer i programmet og kunderne har mulighed for at opgradere til 20 års garanti på glas og hængsler på udvalgte modeller. Skulle noget mod forventning opstå efter montage af vinduerne eller tilbehørsprodukterne, står vi altid klar til at afhjælpe omgående.

10års 20års

GARANTI på vinduer

GARANTI

på glas og hængsler

LIVSTIDSGARANTI

på hærdet glas mod haglskader

VI STÅR VED VORES HØJE KVALITET.

70 25 25 31 www.fakro.dk

5


Enkel og let

montering Effektivt og fleksibelt Sørger man for at montere et ovenlysvindue helt efter forskrifterne, sikrer man sig, at det holder tæt mod vind og vejr og fungerer upåklageligt i hele dets levetid. I mere end 10 år, har FAKRO benyttet monteringsbeslag som gør det muligt at montere vinduerne på spær eller lægter.

De kan tilmed monteres i tre forskellige dybder. N-niveau er 3 cm højere end standard i sammensætning med Thermo inddækning og betyder, at vinduet sidder en smule højere i forhold til tagmaterialet. En sådan montering er en fordel hvor man oplever store snemængder om vinteren.

J-niveau er 3 cm lavere end standard og dermed sidder vinduet endnu dybere i taget. Dette er en mere energi-rigtig montering og samtidig giver det et bedre æstetisk resultat grundet flugtningen med tagmaterialerne.

To muligheder ved montering af ovenlysvinduer Montering på spær

Montering på lægter

De tre monteringsdybder

Installation +3cm

N

Installation 0cm

STANDARD I DANMARK

6

V LET! ANBEFA

Installation -3cm

J


70 25 25 31 www.fakro.dk

7


11

FAKRO certificeringer FAKRO er som producent af ovenlysvinduer i træ FSC-godkendt. Mere information om FSC (Forest Stewardship Council) på www.fsc.org.

Ovenlysvinduer fra FAKRO har som de første på markedet modtaget det tyske TUV-certifikat. Mere information om certifikatet på www.tuev-sued.de.

CE-mærkning giver et produkt, som skal indgå i et byggeri, uantastet dets oprindelsesland, retten til at blive markedsført og solgt i alle EU-lande. FAKRO tilbyder alle interesserede information om samtlige parametre som det kræver for at opnå CE-mærkningen. Derved viser vi, at FAKRO opfylder mere end minimumskravene til produkterne.

8


70 25 25 31 www.fakro.dk

9


11

ROOF WINDOWS Vippevinduer er den mest benyttede konstruktion på det danske marked. Der findes et stort antal forskellige muligheder indenfor vippevinduer. Rammen kan drejes 180 grader så det er enkelt at rengøre glasset indefra. Man kan vælge mellem vinduer lakeret i klar akryllak, hvid akryllak eller hvid polyuretan.

Tophængte ovenlysvinduer indeholder også vippefunktionen som giver brugeren maksimal fleksibilitet. Når vinduet står åben, giver det et ubegrænset udsyn selv ved en lav montagehøjde. Som ved vippevinduet, kan rammen også drejes 180 grader ved rengøring. Man kan vælge mellem vinduer lakeret i klar akryllak, hvid akryllak eller hvid polyuretan.

FAKRO tilbyder - som den eneste producent - vippevinduet proSky, som har fordelene af både et højt rotationspunkt og vippefunktionen. Ved at hæve rotationspunktet et stykke længere op ad karmen/ rammen, opnår man en større frihøjde og komfort. proSky kan tilmed fås som Duet proSky som er et kombinationsvindue med en nedre fast karm. En anden fordel ved proSky-serien er store besparelser ved købet idet man kan nøjes med ét vindue i stedet for to.

OVENLYS

α5

VIPPEVINDUER

Variant FTP-V U3

FTP-V L3

FTP-V U5

FTP-V L5

FTU-V U3

FTU-V L3

130 cm

Type

FTU-V U5

FTU-V L5

FTU/B Z6

FTW-V U3

FTU-V U3 Z-Wave

FTU-V L3 Z-Wave

FTT/U U6 Thermo

Design

Materiale

Træ, klar akryllak

Træ, hvid polyuretanlak

Træ, hvid polyuretanlak

Træ, hvid akryllak

Træ, hvid polyuretanlak

Træ, hvid polyuretanlak

Ventilation

V40P

V40P

Uden ventil

V40P

V40P

Uden ventil

49 m3/h

49 m3/h

49 m3/h

49 m3/h

Gennemstrømning Glastype

2

2

2

U-værdi (Uw) W/m K 1.3 W/m K Lydisolering

32dB

2

2

1.3 W/m K

2

0.97 W/m K 0.97 W/m K

35dB

33dB

2

2.113 kr.

2.488 kr.

3.488 kr.

3 2

1.3 W/m K

1.3 W/m K

32dB

35dB

35dB

15-90o

Montage/taghældning Pris fra

3 2

2

2

2

0.97 W/m K 0.97 W/m K 33dB

2.613 kr.

2.988 kr.

3.988 kr.

2

2

3

1.3 W/m K

1.3 W/m K

1.3 W/m K

0.8 W/m2K

32dB

32dB

32dB

35dB

38dB

15-90o

15-90o

5.488 kr.

2.363 kr.

35dB

4.363 kr.

2

1.4 W/m K

15-90o 3.863 kr.

2 2

2

15-90o 5.613 kr.

15-70o

5.988 kr.

5.863 kr.

U-værdien er baseret på hele vinduet. Det er muligt at bestille ovenlysvinduer med fast karm. Facadeelementerne kan ligeledes bestilles i klar akryllak uden merpris.

RUDETYPER

U3

U5

U6

U8

L3

L5

TEKNISKE EGENSKABER

LAVENERGI

SUPER LAVENERGI

SUPER LAVENERGI

PASSIVT GLAS

LAVENERGI SIKKERHEDSGLAS

SUPER LAVENERGI SIKKERHEDSGLAS

GLASLAG

2

3

3

4

2

3





(Class P2A)

SIKKERHEDSGLAS SMUDSAFVISENDE ENERGIBALANCE SOLVARMETILFØRSEL

10






Tagaltanen Galeria er det ultimative vindue til boligen eller kontoret. Konceptet er lige så enkelt som det er genialt. Det redningsgodkendte ovenlysvindue er sammensat af to elementer og to integrerede gelændre som falder ind i falsen når vinduet lukkes og sikrer et flot design - åbent som lukket.

Facadevinduerne leveres i hele tre versioner: Bundhængt, dreje-kip og fast karm. Dertil i klar lak eller i hvid polyuretan.

FAKRO tilbyder løsninger til ældre og ofte fredede bygninger. WGB Classic benyttes i uopvarmede loftsrum hvor FTU/B Z6 Arc er produktet til montage i selvsamme bygninger men med en lavenergirude. Dette betyder, at den med fordel kan monteres i et opvarmet rum.

SVINDUER

FPP-V U3 preSelect FHP-V U3 autoSelect

FTT/U U8 Thermo

FPP-V L3 preSelect FHP-V L3 autoSelect

FPP-V U5 preSelect FHP-V U5 autoSelect

TAGALTAN

FACADE

110 11 0 cm c

110 1 10 cm

α3

VIPPEVINDUER

240

TOPHÆNGTE VINDUER

FPU-V U3 preSelect FHU-V U3 autoSelect

FPU-V L3 preSelect FHU-V L3 autoSelect

FPU-V U5 preSelect FHU-V U5 autoSelect

FPW-V U3 preSelect FHW-V U3 autoSelect

FYU-V U3 proSky

FDY-V/U U3 Duet proSky

FGH-V/U P2 Galeria

FGH-V/U P5 Galeria

BDL/U L3, BDR/U L3, BVU L3, BXU L3

Træ, hvid polyuretanlak

Træ, klar akryllak

Træ, hvid polyuretanlak

Træ, hvid akryllak

Træ, hvid polyuretanlak

Træ, hvid polyuretanlak

Træ, hvid polyuretanlak

Træ, hvid polyuretanlak

Uden ventil

V40P

V40P

V40P

V40P

V40P

V40P

non-vented

49 m3/h

49 m3/h

49 m3/h

49 m3/h

49 m3/h

49 m3/h

2

2

2

4

2 2

2

3

2 2

2

2

2

1.3 W/m K

1.3 W/m K

0.97 W/m K

1.3 W/m K

1.3 W/m K

1.3 W/m K

1.5 W/m K

1.3 W/m K

1.3 W/m2K

36dB

32dB

33dB

35dB

32dB

33dB

35dB

32dB

32dB

32dB

35dB

35dB

37 dB

20-65o

25-65o

15-55o (85o)

3.613 kr.

4.113 kr.

3.863 kr.

3.613 kr.

2

2

0.97 W/m K

15-55o (85o)

2

3

1.3 W/m K

15-55o (85o)

2

2

1.3 W/m K

8.738 kr.

2

3

0.58 W/m K

15-70o

2

2

35-55o 22.488 kr.

23.738 kr.

15-55o 4.863 kr.

Tophængte ovenlysvinduer kan også leveres med L5-ruden - spørg FAKRO!

R1

R3

P2

P5

G6

Z6

LYDREDUKTION

LYDREDUKTION

INDBRUDSSIKKER

INDBRUDSSIKKER

SOLLYSKONTROL

LAVENERGI

2

3

2

3

2

2



(Class P2A)







(Class P2A)



70 25 25 31 www.fakro.dk

11


11

FTU-V

12


VIPPEVINDUER

VIPPEVINDUER  HVID POLYURETAN LAK

Størrelse (cm)

55x78 55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

Effektivt glasareal [m²]

0.22

0.29

0.37

0.47

0.47

0.47

0.59

0.73

0.85

0.75

0.92

1.07

0.95

1.16

1.15

1.40

01

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

FTU-V U3 Hvid

2.090

2.190

2.390

2.490

2.690

2.490

2.590

2.690

3.090

2.990

3.190

3.390

3.390

3.490

3.790

3.890

2.613

2.738

2.988

3.113

3.363

3.113

3.238

3.363

3.863

3.738

3.988

4.238

4.238

4.363

4.738

4.863

FTU-V L3 Hvid

2.390

2.490

2.690

2.790

2.990

2.790

2.890

2.990

3.390

3.290

3.490

3.690

3.690

3.790

4.090

4.190

2.988

3.113

3.363

3.488

3.738

3.488

3.613

3.738

4.238

4.113

4.363

4.613

4.613

4.738

5.113

5.238

FTU-V U5 Hvid

3.190

3.290

3.590

3.690

3.790

3.590

3.690

3.790

-

4.090

4.290

-

4.490

4.590

4.890

-

3.988

4.113

4.488

4.613

4.738

4.488

4.613

4.738

-

5.113

5.363

-

5.613

5.738

6.113

-

FTU-V L5 Hvid

3.490

3.590

3.790

3.890

4.090

3.890

3.990

4.090

-

4.390

4.590

-

4.790

4.890

5.190

-

4.363

4.488

4.738

4.863

5.113

4.863

4.988

5.113

-

5.488

5.738

-

5.988

6.113

6.488

-

Symbol

Sikkerhedsglasset L3/L5 har en smudsafvisende rude udvendigt. Alle vinduer kan leveres som fast karm uden merpris.

FTU-V Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret i en tre-lags hvid polyuretanlak for at sikre en flot og glat finish En populær konstruktion med rotationsaksen placeret på midten af rammen/karmen Vinduesgrebet er placeret på underrammen for at lette betjening fra alle højder Ideelt vindue til badeværelser, køkkener og andre rum med forhøjet luftfugtighed

TC CU Moderne vippevindue i hvid polyuretanlak Vinduet kan roteres 180 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rummet Elegant greb i underrammen

Pris excl. moms Pris inkl. moms

Automatisk ventilationsåbning V40P for at mindske risikoen for kondens og for at sikre sundt indeklima topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer

Kan monteres i taghældninger fra 15-90 grader Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

Muligt at installere elektrisk styring (Z-Wave)

70 25 25 31 www.fakro.dk

13


10

FTU-V Z-Wave

14


ELEKTRISKE VIPPEVINDUER ZWAVE  HVID POLYURETANLAK

Størrelse (cm)

Effektivt glasareal [m²]

Symbol

55x78 55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

0.22

0.37

0.47

0.47

0.47

0.59

0.73

0.85

0.75

0.92

1.07

0.95

1.16

1.15

1.40

01

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

4.490

4.590

4.890

4.990

5.190

4.990

5.090

5.190

5.590

5.590

5.690

5.990

5.890

5.990

6.290

6.390

5.738

6.113

6.238

6.488

6.238

6.363

6.488

6.988

6.988

7.113

7.488

7.363

7.488

7.863

7.988

FTU-V U3 Z-Wave Hvid 5.613 FTU-V L3 Z-Wave Hvid

0.29

4.790

4.790

5.190

5.290

5.490

5.290

5.390

5.490

5.890

5.890

5.990

6.290

6.190

6.290

6.590

6.690

5.988

5.988

6.488

6.613

6.863

6.613

6.738

6.863

7.363

7.363

7.488

7.863

7.738

7.863

8.238

8.363

De elektriske Z-Wave ovenlysvinduer kan også leveres i klar akryllak uden merpris.

FTU-V Z-Wave Vinduet leveres med integreret motor, automatisk regnsensor og fjernbetjening - forberedt til montering af indvendig og udvendig elnetdrevet solafskærmning Z-Wave er en trådløs radio-kommunikation udviklet af det danske firma Zensys Den er designet til styring og overvågning af elektriske apparater og sensorer i hjemmet evt. via internettet Z-wave er designet med lav båndbredde og lav strømforbrug for øje

TC CU Klassisk vippevindue med elektrisk styring Vinduet kan roteres 180 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rummet

Automatisk ventilationsåbning V40P for at mindske risikoen for kondens og for at sikre sundt indeklima topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer

Kan monteres i taghældninger fra 15-90 grader Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

Alle FAKRO Z-Wave motorer kobles direkte til 230 V

Pris excl. moms Pris inkl. moms

70 25 25 31 www.fakro.dk

15


10

FTU/B Arc

16


ARC VIPPEVINDUER  HVID POLYURETANLAK

Størrelse (cm)

Effektivt glasareal [m²] FTU/B Arc Z6 Hvid

55x87

66x108

78x130

94x133

114x158

134x119

0.24

0.42

0.65

0.84

1.29

1.10

4.390

5.390

6.890

7.590

8.990

8.590

5.488

6.738

8.613

9.488

11.238

10.738

78x130

94x133

114x158

134x119

Arc ovenlysvinduer kan også leveres i klar akryllak uden merpris.

Størrelse (cm)

55x87

EHV-AB Profileret

2.290

990

1.120

1.260

1.410

1.500

2.863

1.238

1.400

1.575

1.763

1.875

ELV/B Flade materialer

2.290

990

1.120

1.260

1.410

1.500

2.863

1.238

1.400

1.575

1.763

1.875

ESV/B Flade materialer

2.290

990

1.120

1.260

1.410

1.500

2.863

1.238

1.400

1.575

1.763

1.875

66x108

NYHED!

FTU/B Arc Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret i en tre-lags hvid polyuretanlak for at sikre en flot og glat finish Rotationsaksen er hævet til en smule over midten af rammen for at øge komforten og dermed frihøjden af vinduet Ideelt ovenlysvindue til fredede og/eller ældre bygninger hvor man udnytter tagetagen til beboelse

TC CU Klassisk vippevindue Vinduet kan roteres 180 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rummet

Pris excl. moms Pris inkl. moms

Elegant greb i underrammen topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer

Kan monteres i taghældninger fra 15-90 grader Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

70 25 25 31 www.fakro.dk

17


10

FTW-V

18


VIPPEVINDUER  HVID AKRYLLAK

Størrelse (cm)

55x78 55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

Effektivt glasareal [m²]

0.22

0.37

0.47

0.47

0.47

0.59

0.73

0.85

0.75

0.92

1.07

0.95

1.16

1.15

1.40

01

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

1.890

1.990

2.190

2.290

2.490

2.290

2.390

2.490

2.890

2.790

2.990

3.190

3.190

3.290

3.590

3.690

2.363

2.488

2.738

2.863

3.113

2.863

2.988

3.113

3.613

3.488

3.738

3.988

3.988

4.113

4.488

4.613

Symbol FTW-V U3 Hvid

0.29

NYHED!

FTW-V Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret i en to-lags hvid akryllak En populær konstruktion med rotationsaksen placeret på midten af rammen/karmen Vinduesgrebet er placeret på underrammen for at lette betjening fra alle højder Ideelt vindue til større byggeprojekter

TC CU Moderne vippevindue i hvid akryllak Vinduet kan roteres 180 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rummet

Automatisk ventilationsåbning V40P for at mindske risikoen for kondens og for at sikre sundt indeklima topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer

Kan monteres i taghældninger fra 15-90 grader Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

Elegant greb i underrammen

Pris excl. moms Pris inkl. moms

70 25 25 31 www.fakro.dk

19


10

FYU-V proSky

FDY-V/U

Duet proSky

20 20


INNOVATIVE OVENLYSVINDUER - HVID POLYURETANLAK

VIPPEVINDUER proSky

Størrelse (cm)

78x140

78x160

78x180

78x206

94x140

94x160

94x180

94x206

Effektivt glasareal [m²]

0.73

0.85

0.92

1.18

0.92

1.07

1.22

1.46

Symbol

07

13

40

42

09

80

41

43

FYU-V U3 proSky Hvid

2.890

3.290

3.590

3.990

3.390

3.790

4.090

4.490

3.613

4.113

4.488

4.988

4.238

4.738

5.113

5.613

78x206

78x235

78x255

94x186

94x206

94x235

94x255

VIPPEVINDUER Duet proSky

Størrelse (cm)

Effektivt glasareal [m²]

Symbol FDY-V/U U3 Duet proSky Hvid

78x186

1.05

1.19

1.39

1.52

1.29

1.46

1.71

1.88

CA

CB

CC

CD

DA

DB

DC

DD

3.990

4.490

4.990

5.490

4.490

4.990

5.490

5.990

4.988

5.613

6.238

6.863

5.613

6.238

6.863

7.488

FYU-V proSky

FDY-V/U Duet proSky

Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret i en tre-lags hvid polyuretanlak for at sikre en flot og glat finish En populær konstruktion med rotationsaksen placeret over midten af rammen/karmen for at øge frihøjden og dermed komforten proSky kan monteres i taghældninger fra 20-65 grader, Duet proSky kan monteres i taghældninger fra 25-65 grader proSky har én ramme Duet proSky er designet som et vindue med to rammer, men der er kun tale om én karm Ideelt vindue til badeværelser, køkkener og andre rum med forhøjet luftfugtighed TC 160

Moderne vippevindue i hvid polyuretanlak med rotationsaksen hævet for at øge komforten Forøget glashøjde med de velkendte bredder 78 og 94 cm, som passer til danske tage

Pris excl. moms Pris inkl. moms

CU Vinduet kan roteres 160 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rummet Elegant greb i underrammen

topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

Automatisk ventilationsåbning V40P for at mindske risikoen for kondens og for at sikre sundt indeklima

70 25 25 31 www.fakro.dk

21


10

FTP-V

22


VIPPEVINDUER  KLAR AKRYLLAK

Størrelse (cm)

55x78 55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

Effektivt glasareal [m²]

Symbol FTP-V U3

FTP-V L3

FTP-V U5

FTP-V L5

0.22

0.29

0.37

0.47

0.47

0.47

0.59

0.73

0.85

0.75

0.92

1.07

0.95

1.16

1.15

1.40

01

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

1.690

1.790

1.990

2.090

2.290

2.090

2.190

2.290

2.690

2.590

2.790

2.990

2.990

3.090

3.390

3.490

2.113

2.238 2.488

2.613

2.863

2.613

2.738

2.863

3.363

3.238

3.488

3.738

3.738

3.863

4.238

4.363

1.990

2.090

2.290

2.390

2.590

2.390

2.490

2.590

2.990

2.890

3.090

3.290

3.290

3.390

3.690

3.790

2.488

2.613

2.863

2.988

3.238

2.988

3.113

3.238

3.738

3.613

3.863

4.113

4.113

4.238

4.613

4.738

2.790

2.890

3.090

3.190

3.390

3.190

3.290

3.390

-

3.690

3.890

-

4.090

4.190

4.490

-

3.488

3.613

3.863

3.988

4.238

3.988

4.113

4.238

-

4.613

4.863

-

5.113

5.238

5.613

-

3.090

3.190

3.390

3.490

3.690

3.490

3.590

3.690

-

3.990

4.190

-

4.390

4.490

4.790

-

3.863

3.988

4.238

4.363

4.613

4.363

4.488

4.613

-

4.988

5.238

-

5.488

5.613

5.988

-

Sikkerhedsglasset L3/L5 har en smudsafvisende rude udvendigt. Alle vinduer kan leveres med fast karm uden merpris.

FTP-V Førsteklasses lamineret og vakuumimprægneret fyrretræ - garanteret fri for knaster En populær konstruktion med rotationsaksen placeret på midten af rammen/ karmen Vinduesgrebet er placeret på underrammen for at lette betjening fra alle højder Klassisk udseende i klar lak

TC CU Klassisk vippevindue Vinduet kan roteres 180 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rummet

Automatisk ventilationsåbning V40P for at mindske risikoen for kondens og for at sikre sundt indeklima topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer

Kan monteres i taghældninger fra 15-90 grader Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

Elegant greb i underrammen

Pris excl. moms Pris inkl. moms

70 25 25 31 www.fakro.dk

23


10

FPU-V

preSelect

FPU-V

Fhu-V preSelect

autoSelect

FHU-V

autoSelect

24


TOPHÆNGTE VINDUER I MODERNE STIL  HVID POLYURETANLAK

Effektivt glasareal [m²]

Symbol FPU-V U3 preSelect Hvid FPU-V L3 preSelect Hvid FPU-V U5 preSelect Hvid FPU-V L5 preSelect Hvid FHU-V U3 autoSelect Hvid FHU-V L3 autoSelect Hvid FHU-V U5 autoSelect Hvid FHU-V L5 autoSelect Hvid

55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

0.29

0.37

0.47

0.47

0.47

0.59

0.73

0.85

0.75

0.92

1.07

0.95

1.16

1.15

1.40

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

3.290

3.390

3.590

3.790

3.590

3.690

3.790

4.190

4.090

4.290

4.490

4.390

4.590

4.690

4.890

4.113

4.238

4.488

4.738

4.488

4.613

4.738

5.238

5.113

5.363

5.613

5.488

5.738

5.863

6.113

3.590

3.690

3.890

4.090

3.890

3.990

4.090

4.490

4.390

4.590

4.790

4.690

4.890

4.990

5.190

4.488

4.613

4.863

5.113

4.863

4.988

5.113

5.613

5.488

5.738

5.988

5.863

6.113

6.238

6.488

4.390

4.490

4.690

4.890

4.690

4.790

4.890

-

5.190

5.390

-

5.490

5.690

5.790

5.990

5.488

5.613

5.863

6.113

5.863

5.988

6.113

-

6.488

6.738

-

6.863

7.113

7.238

7.488

4.690

4.790

4.990

5.190

4.990

5.090

5.190

-

5.490

5.690

-

-

-

-

-

5.863

5.988

6.238

6.488

6.238

6.363

6.488

-

6.863

7.113

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

3.790

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

4.738

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

4.090

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

5.113

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

4.890

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

6.113

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

5.190

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

6.488

-

-

-

-

-

-

-

-

Sikkerhedsglasset L3 har en smudsafvisende rude udvendigt. BEMÆRK: Se venligst side 57 for information om tophængte ovenlysvinduer, der kan anvendes som redningsåbning.

FPU-V preSelect

FHU-V autoSelect

Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret i en tre-lags polyuretanlak for at sikre en flot og glat finish. Perfekt til rum med forhøjet luftfugtighed som køkkener og badeværelser En populær konstruktion som kombinerer et tophængt ovenlysvindue med et vippevindue - derved kan vinduet åbnes på to forskellige måder Den innovative, grønne skudrigle i karmfalsen letter skiftet mellem de to åbningspositioner (FPU-V) - på FHU-V er der en automatisk funktion TC CU Et ovenlysvindue med to funktioner: tophængt og vippe, som aktiveres på et splitsekund. Enten automatisk som redningsåbning (FHU) eller manuelt med skudrigle (FPU) Vinduet kan roteres 180 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rummet Pris excl. moms Pris inkl. moms

Elegant greb i underrammen Automatisk ventilationsåbning V40P for at mindske risikoen for kondens og for at sikre sundt indeklima

Kan monteres i taghældninger fra 15-55 grader Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer 70 25 25 31 www.fakro.dk

25

TOPHÆNGTE VINDUER

Størrelse (cm)


9

PPP-V

FPW-V

preSelect preSelect

FHW-V

autoSelect

26


TOPHÆNGTE VINDUER I HVID AKRYLLAK

Størrelse (cm)

Effektivt glasareal [m²]

Symbol FPW-V U3 preSelect Hvid FHW-V U3 autoSelect Hvid

55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

0.29

0.37

0.47

0.47

0.47

0.59

0.73

0.85

0.75

0.92

1.07

0.95

1.16

1.15

1.40

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

3.090

3.190

3.390

3.590

3.390

3.490

3.590

3.990

3.890

4.090

4.290

4.190

4.390

4.490

4.690

3.863

3.988

4.238

4.488

4.238

4.363

4.488

4.988

4.863

5.113

5.363

5.238

5.488

5.613

5.863

-

-

-

-

-

-

3.590

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

4.488

-

-

-

-

-

-

-

-

BEMÆRK: Se venligst side 57 for information om tophængte ovenlysvinduer, der kan anvendes som redningsåbning.

NYHED!

FPW-V preSelect

FHW-V autoSelect

Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret i en to-lags hvid akryllak for at sikre en flot og glat finish En populær konstruktion som kombinerer et tophængt ovenlysvindue med et vippevindue - derved kan vinduet åbnes på to forskellige måder Den innovative, grønne skudrigle i karmfalsen letter skiftet mellem de to åbningspositioner (FPW) - på FHW er der en automatisk funktion

TC CU Et ovenlysvindue med to funktioner: tophængt og vippe, som aktiveres på et splitsekund. Enten automatisk som redningsåbning (FHW) eller manuelt med skudrigle (FPW) Vinduet kan roteres 180 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rummet Pris excl. moms Pris inkl. moms

Elegant greb i underrammen Automatisk ventilationsåbning V40P for at mindske risikoen for kondens og for at sikre sundt indeklima

Kan monteres i taghældninger fra 15-55 grader Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer

70 25 25 31 www.fakro.dk

27


9

FPP-V

preSelect

FHP-V

autoSelect

28


TOPHÆNGTE VINDUER  KLAR AKRYLLAK

Størrelse (cm)

Effektivt glasareal [m²]

Symbol FPP-V U3 preSelect

55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

0.29

0.37

0.47

0.47

0.47

0.59

0.73

0.85

0.75

0.92

1.07

0.95

1.16

1.15

1.40

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

2.890

3.090

3.190

3.390

3.190

3.290

3.390

3.790

3.690

3.890

4.090

3.990

4.190

4.290

4.490

3.613

5.613

3.863

3.988

4.238

3.988

4.113

4.238

4.738

4.613

4.863

5.113

4.988

5.238

5.363

FPP-V L3 preSelect

3.190

3.390

3.490

3.690

3.490

3.590

3.690

4.090

3.990

4.190

4.390

4.290

4.490

4.590

4.790

3.988

4.238

4.363

4.613

4.363

4.488

4.613

5.113

4.988

5.238

5.488

5.363

5.613

5.738

5.988

FPP-V U5 preSelect

3.990

4.190

4.290

4.490

4.290

4.390

4.490

-

4.790

4.990

-

5.090

5.290

-

-

4.988

5.238

5.363

5.613

5.363

5.488

5.613

-

5.988

6.238

-

6.363

6.613

-

-

4.290

4.490

4.590

4.790

4.590

4.690

4.790

-

5.090

5.290

-

-

-

-

-

5.363

-

FPP-V L5 preSelect

5.613

5.738

5.988

5.738

5.863

5.988

-

6.363

6.613

-

-

-

-

FHP-V U3 autoSelect

-

-

-

-

-

-

3.390

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

4.238

-

-

-

-

-

-

-

-

FHP-V L3 autoSelect

-

-

-

-

-

-

3.690

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

4.613

-

-

-

-

-

-

-

-

FHP-V U5 autoSelect

-

-

-

-

-

-

4.490

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

5.613

-

-

-

-

-

-

-

-

FHP-V L5 autoSelect

-

-

-

-

-

-

4.790

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

5.988

-

-

-

-

-

-

-

-

Sikkerhedsglasset L3/L5 har en smudsafvisende rude udvendigt. BEMÆRK: Se venligst side 57 for information om tophængte ovenlysvinduer, der kan anvendes som redningsåbning.

FPP-V preSelect

FHP-V autoSelect

Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret i en to-lags hvid akryllak for at sikre en flot og glat finish En populær konstruktion som kombinerer et tophængt ovenlysvindue med et vippevindue - derved kan vinduet åbnes på to forskellige måder Den innovative, grønne skudrigle i karmfalsen letter skiftet mellem de to åbningspositioner (FPP-V) - på FHP-V er der en automatisk funktion TC CU Et ovenlysvindue med to funktioner: tophængt og vippe, som aktiveres på et splitsekund. Enten automatisk som redningsåbning (FHP) eller manuelt med skudrigle (FPP) Vinduet kan roteres 180 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rummet Pris excl. moms Pris inkl. moms

Elegant greb i underrammen Automatisk ventilationsåbning V40P for at mindske risikoen for kondens og for at sikre sundt indeklima

Kan monteres i taghældninger fra 15-55 grader Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer 70 25 25 31 www.fakro.dk

29


9

FACADEELEMENTER

330 30 0


FACADE-ELEMENTER - HVID POLYURETANLAK

FACADEVINDUER TIL KOMBINATION MED OVENLYSVINDUER

Størrelse (cm)

78x75

33

81

78x95 78x115 78x137

94x60

94x75

94x95

94x115 94x137 114x60 114x75 114x95 114x115 114x137

34

85

86

87

Effektivt glasareal [m²]

Symbol BDR/U L3 BDL/U L3 Hvid BVU L3 Hvid BXU L3 Hvid

82

83

84

88

35

89

90

91

92

3.890

4.390

4.890

5.390

5.690

-

4.690

5.190

5.690

6.190

-

-

5.690

6.190

6.490

4.863

5.488

6.113

6.738

7.113

-

5.863

6.488

7.113

7.738

-

-

7.113

7.738

8.113

3.390

3.490

3.690

3.890

4.190

3.790

3.890

4.090

4.190

4.490

4.190

4.290

4.390

4.490

4.690

4.238

4.363

4.613

4.863

5.238

4.738

4.863

5.113

5.238

5.613

5.238

5.363

5.488

5.613

5.863

2.290

2.390

2.490

2.690

2.990

2.490

2.590

2.690

2.890

3.190

2.890

3.190

3.390

3.690

3.990

2.863

2.988

3.113

3.363

3.738

3.113

3.238

3.363

3.613

3.988

3.613

3.988

4.238

4.613

4.988

Sikkerhedsglasset L3 har en smudsafvisende rude udvendigt. Facade-elementerne fås også i bredden 134 cm og i de 5 forskellige længder som de øvrige. Facade-elementerne kan også leveres i klar akryllak uden merpris. Samtlige facade-elementer har børnesikring for øget tryghed. INDDÆKNINGER TIL KOMBINATION MED OVENLYSVINDUER

Størrelse (cm)

78x98

78x118

78x140

78x160

78x180

94x118

94x140

94x160

114x140 134x140

Effektivt glasareal [m²]

0.47

0.59

0.73

0.85

0.92

0.75

0.92

1.07

1.16

1.40

Symbol

05

06

07

13

40

08

09

80

11

17

EUV-L/B Flade tagmaterialer

1.150

1.200

1.230

1.280

1.400

1.310

1.410

1.470

1.440

1.470

1.438

1.500

1.538

1.600

1.750

1.638

1.763

1.838

1.800

1.838

EUV/B Profilerede tagmaterialer

900

950

980

1.020

1.120

1.050

1.130

1.170

1.150

1.180

1.125

1.188

1.225

1.275

1.400

1.313

1.413

1.463

1.438

1.475

BEMÆRK: De angivne størrelser er størrelsen på ovenlysvinduet, som elementet monteres sammen med og IKKE elementets egen størrelse!

BDR/U (højre), BDL/U (venstre)

BVP/U

BXP/U

Dreje-kip vindue, kipfunktion åbner max 12 cm, drejefunktion åbner op til 90 grader

Kip-funktion, kipper max 12 cm ind i rummet

Fast karm

Elegant greb med lås

Elegant greb med lås

Frit valg mellem højre eller venstre åbne-lukke-funktion uden merpris

Kan kombineres med ethvert standard FAKRO ovenlysvindue - giver i kombination med et ovenlysvindue et fantastisk udsyn

Pris excl. moms Pris inkl. moms

Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret i en tre-lags hvid polyuretanlak for at sikre en flot og glat finish - kan også leveres i klar akryllak

Monteres i kombination med ovenlysvinduer, som sidder i en 15-55 grader taghældning

70 25 25 31 www.fakro.dk

31

FACADE -ELEMENTER

78x60


8

FSP FSU

32


OVENLYSVINDUER TIL RØGVENTILATION

FSP/FSU OVENLYSVINDUE TIL RØGVENTILATION

Størrelse (cm) Aerodynamisk åbningsareal [m2] Installationskrav [grader]

Symbol

INDDÆKNINGER TIL FSP/FSU

78x140

94x140

114x118

134x98

0,53 20-70

0,65 fra 40

0,67 25-70

0,65 20-70

07

09

10

12

7.090

7.490

7.990

8.390

8.863

9.363

9.988

10.488

FSU P1 Hvid

7.790

8.190

8.690

9.090

9.738

10.238

10.863

11.363

ABV-Central RZN 4503 T / G

6.500

5.200

78x140

94x140

114x118

134x98

Symbol

07

09

10

12

ELS skifer

650

750

750

800

813

938

938

1.000

EHS-A profilerede tagmaterialer

650

750

750

800

813

938

938

1.000

NB! Det er vigtigt at informere FAKRO om hvilke tagmaterialer der anvendes så man sikre sig den optimale inddækning.

På billedet ses et standard FAKRO ovenlysvindue til venstre og et FSU ovenlysvindue til røgventilation til højre. Det fremgår tydeligt, at FSP/FSU matcher det eksisterende design af ovenlysvinduerne på taget.

ABV-Central RZN 4503 T/G (EN12101-10) Indbygget brandtryk i front med diodeindikering for drift/fejl og alarm samt akustisk indikering for fejl og alarm i.h.t DBI Retningslinie 27. Inkl. 72 timers nødstrømsforsyning.

FSP

FSU

FAKROs ovenlysvindue til røgventilation har - som det eneste på markedet - samme innovative og smukke design, som det øvrige vinduesprogram. Dermed kan man ikke se forskel på ovenlysvinduerne udefra og det giver et harmonisk, flot udseende. FAKRO tilbyder mange muligheder for tilkøb af ekstraudstyr såsom regnsensor, vindsensor, røgmelder og tastatur

Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret i en tre-lags hvid polyuretanlak for at sikre en flot og glat finish FSU - kan også leveres i klar akryllak FSP

Pris excl. moms Pris inkl. moms

70 25 25 31 www.fakro.dk

33

RØGVENTILATION

FSP P1 Klar

Størrelse (cm)


7

FGH-V/U Galeria

34 34


TAGALTAN GALERIA

TAGALTAN GALERIA

Størrelse (cm)

INDDÆKNINGER TIL TAGALTAN GALERIA 78x255

94x255

Størrelse (cm)

Symbol

Effektivt glasareal [m²]

Symbol

1.88

DD

16.990

17.990

21.238

22.488

17.990

18.990

22.488

23.738

17.990

18.990

22.488

23.738

18.990

19.990

23.738

24.988

94x255

CD

DD

ESV/G inkl. XDP

1.100

1.400

1.375

1.750

EHN-A/G inkl. XDP

1.100

1.400

1.375

1.750

1.300

1.600

1.625

2.000

EHN-AT/G Thermo inkl. XDP

Inddækninger til Galeria leveres inklusiv isoleringspakke for maksimal sikkerhed ved monteringen. P2 og P5 er sikkerhedsruder og begge har en smudsafvisende overflade udenpå Galeria er redningsgodkendt Galeria ovenlysvinduer kan også leveres i klar akryllak uden merpris.

GALERIA OG PASSIVE VINDUER

FGH-V P2 Galeria Klar FGH-V P5 Galeria Klar FGH-V/U P2 Galeria Hvid FGH-V/U P5 Galeria Hvid

1.52

CD

78x255

Ved bestilling skal man informere FAKRO Danmark om tagmateriale samt taghældning

FGH-V/U Galeria Det perfekte alternativ til en kvist eller en altan, men blot til en langt lavere pris. Både hvad angår produkter og arbejdstid. Designmæssigt en klar nummer ét på markedet idet gelændrene - modsat det der ellers tilbydes i Danmark - falder ind i falsen når man lukker Galeria (se billede). Det giver et smukt ydre design. Topdelen åbner som et tophængt ovenlysvindue og den nedre del åbner modsat samtidig med at den trækker de to gelændre på plads for at afskærme mod taget. Dermed sikrer man, at børn ikke kan kravle ud på taget og designmæssigt er det en flot løsning. Galeria er meget brugervenlig og intuitiv at åbne og lukke. Passer fint sammen med Duet proSky i en kombination da der er tale om det samme ydre design. Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret i en økologisk to-lags akryllak (FGH-V) eller i en tre-lags hvid polyuretanlak (FGH-V/U) for at sikre en flot og glat finish 35-550

TC CU

Moderne ovenlysvindue udført som tagaltan med to rammer Vinduet (top) kan roteres 180 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rummet Elegant greb i underrammen

Pris excl. moms Pris inkl. moms

Automatisk ventilationsåbning V40P for at mindske risikoen for kondens og for at sikre sundt indeklima topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer Førsteklasses vakuumimprægneret fyrretræ - lakeret enten i en klar, to-lags akryllak eller i en hvid, tre-lags polyuretanlak for at sikre en flot og glat finish

Galeria P2 kan monteres i taghældninger fra 35-55 grader og Galeria P5 kan monteres i taghældninger fra 45-55 grader Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

70 25 25 31 www.fakro.dk

35


6

FTT /U U6 Thermo

FTT/U U8 Thermo

36 36


VIPPEVINDUER TIL PASSIVT BYGGERI  HVID POLYURETANLAK

Størrelse (cm)

55x78 55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

Effektivt glasareal [m²]

0.22

Symbol

01

FTT/U U6 Thermo 4.690 Hvid 5.863 FTT/U U8 Thermo Hvid

0.29

0.37

0.47

0.47

0.47

0.59

0.73

0.85

0.75

0.92

1.07

0.95

1.16

1.15

1.40

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

4.790

4.990

5.390

5.990

5.390

5.990

6.690

7.090

6.890

7.390

8.190

7.390

7.990

8.090

8.490

5.988

6.238

6.738

7.488

6.738

7.488

8.363

8.863

8.613

9.238

10.238

9.238

9.988

10.113

10.613

8.490

8.990

9.990

8.990

9.990

10.990

11.990

11.390

12.190

13.690

12.190

13.390

13.390

13.990

-

6.990

-

8.738

10.613 11.238 12.488 11.238 12.488 13.738 14.988 14.238 15.238 17.113

15.238 16.738 16.738 17.488

FTT ovenlysvinduer kan også leveres i klar akryllak uden merpris.

NYHED!

FT

FT

8 Ther TU

0.80

mo

6 Ther TU

mo

NYHED!

0.58

FTT/U U6 Thermo

FTT/U U8 Thermo

Tre-lags superlavenergirude

Passiv lavenergirude i fire lag glas og med en speciel lufttæt konstruktion

Hævet rotationspunkt for maksimal komfort Leveres standard med isoleret inddækning og XDKisoleringssæt, der indeholder undertagskrave og dampspærrekrave

Leveres standard med isoleret inddækning og XDKisoleringssæt, der indeholder undertagskrave og dampspærrekrave

U-værdierne er beregnet på hele ovenlysvinduet monteret med en thermo-inddækning.

70

TC CU

Et traditionelt ovenlysvindue med hævet rotationspunkt for at øge frihøjden og dermed komforten

Elegant greb i underrammen topSafe indbrudssikringssystem er standard på alle FAKRO ovenlysvinduer

Ideelt i en lufttæt konstruktion Vinduet kan roteres 180 grader for at rengøre den ydre glasdel indefra rumme

Pris excl. moms Pris inkl. moms

Førsteklasses fyrretræ, lamineret, vakuumimprægneret

Kan monteres i taghældninger fra 15-70 grader Leveres med udvendig beklædning i aluminium (standard) og kan mod merpris leveres i zink og kobber

70 25 25 31 www.fakro.dk

37


6

WGB WGT/WGI WLI

38


TAGVINDUER TIL FORSKELLIGE FORMÅL

NYHED!

WGB Danish Classic

WGT Tagvindue

WGI Tagvindue Plus

Klassisk tagvindue beregnet til uopvarmede loftsrum i fredede og ældre bygninger i hele Danmark

Beregnet til uopvarmede loftsrum med adgang til taget

Beregnet til uopvarmede loftsrum med adgang til taget

Inddækningen medfølger uden merpris

Inddækningen medfølger uden merpris

Passer til taghældninger fra 15 til 60 grader

Passer til taghældninger fra 15 til 60 grader

Et-lags glas

To-lags glas

5 års garanti

5 års garanti

Tophængt vindue med buet overkarm og tre åbningsindstillinger (udskyderstang i bundrammen) Gaspumpe standard - inddækninger medfølger uden merpris Eksteriør sort lakeret - interiør hvid lakeret Forbedret U-værdi på 2.2

størrelse (cm)

46 x 55 -

WGB Classic

WGT

WGI

WLI Tagvindue Sidehængt

WLI

46 x 75

54 x 76

TAGVINDUER

10 års garanti 54 x 98

-

2.490

-

-

-

3.113

-

990

1.090

-

-

1.238

1.363

-

-

1.190

1.290

-

-

1.488

1.613

-

-

-

-

-

2.290

-

-

-

2.863

Beregnet til uopvarmede loftsrum med adgang til taget Inddækningen medfølger uden merpris Passer til taghældninger fra 15 til 70 grader To-lags glas 5 års garanti

Pris excl. moms Pris inkl. moms

70 25 25 31 www.fakro.dk

39


5

SFH -L SFL - L SRH-L SRL-L

40


LYSTUNNEL

LYSTUNNEL MED FLEKSIBELT RØR

diameter (mm) SFH-L

SFL-L

350

LYSTUNNEL MED STIFT RØR

diameter (mm)

550

2.590

4.590

3.238

5.738

2.590

4.590

3.238

5.738

SRH-L

SRL-L

NYHED!

350

550

3.090

5.090

3.863

6.363

3.090

5.090

3.863

6.363

NYHED!

SR_-L

Til hældningstag med en hældning på 15-60 grader

Til hældningstag med en hældning på 15-60 grader

Fleksibelt rør

Med fast rør

Leveres med integreret inddækning til profileret (SFH-L) eller fladt (SFL-L) tagmateriale

Leveres med integreret inddækning til profileret (SRH-L) eller fladt (SRL-L) tagmateriale

Firkantet, flad vinduesramme (ingen kuppel)

Firkantet, flad vinduesramme (ingen kuppel)

Mørkegråt aluminium udvendigt

Mørkegråt aluminium udvendigt

LYSTUNNEL

SF_-L

15-60

Innovative og topmoderne løsning

Pris excl. moms Pris inkl. moms

Tilfører en meget stor mængde naturligt lys ind i hjemmet eller på kontoret.

Kan monteres i taghældninger fra 15-60 grader

70 25 25 31 www.fakro.dk

41


4

DEF DMF DXF

42


TYPE F - DEN INNOVATIVE OVENLYSKUPPEL

PRODUKTPROGRAM

Åbningskrav (cm)

60x60

0.23

0.37

0.33

0.46

0.60

0.83

0.77

1.21

1.16

1.63

2.23

Symbol

01K

02K

03K

04K

05K

06K

07K

10K

08K

09K

11K

DXF DU6 Fast karm

5.990

6.790

6.990

7.290

7.990

9.490

8.990

11.990

11.490

13.990

18.990

7.488

8.488

8.738

9.113

9.988

11.863

11.238

14.988

14.363

17.488

23.738

DMF DU6 Manuel

7.990

8.790

8.990

9.290

9.990

11.490

10.990

13.990

13.490

15.990

20.990

9.988

10.988

11.238

11.613

12.488

14.363

13.738

17.488

16.863

19.988

26.238

DEF DU6 Elektrisk

8.990

9.990

10.490

10.990

11.990

13.990

12.990

16.490

15.990

18.990

23.990

11.238

12.488

13.113

13.738

14.988

17.488

16.238

20.613

19.988

23.738

29.988

10.990

11.990

12.490

12.790

12.990

16.990

15.990

20.990

18.990

25.990

34.990

13.738

14.988

15.613

15.988

16.238

21.238

19.988

26.238

23.738

32.488

43.738

13.990

15.990

16.490

16.790

18.990

21.990

20.990

26.490

23.990

-

-

17.488

19.988

20.613

20.988

23.738

27.488

26.238

33.113

29.988

-

-

DXF DU8 Fast karm DEF DU8 Elektrisk

60x90

70x70

80x80

90x90

90x120

100x100

100x150

120x120

140x140

120x220

BEMÆRK: U6-ruden er en 3-lags lavenergirude / U8-ruden er en 4-lags superlavenergirude.

NYHED!

DMF

DXF

Elektrisk åbne-lukke-funktion med trådløs Z-Wave system og regnsensor

Manuel åbne-lukke-funktion

Fast karm

Refleksivt glas

Refleksivt glas

Refleksivt glas

PVC-isoleret karm

PVC-isoleret karm

FLADE TAGE

DEF

PVC-isoleret karm 2-15°

Type F er vores innovative og topmoderne løsning til flade tage hvor man kombinerer høj energi-effektivitet med smukt design Tilfører en meget stor mængde naturligt lys ind i hjemmet eller på kontoret. Designet sikrer et harmonisk udseende på taget uden forstyrende elementer

Pris excl. moms Pris inkl. moms

Et bredt og dybt produktprogram Vinduets design gør det muligt at montere tilbehørsprodukter - ude som inde. Spørg venligst FAKRO!

Type F kan monteres i taghældninger fra 2 til 15 grader og det er muligt at montere et XRD fundament á 15 cm hvor det er aktuelt. Det kan eksempelvis være hvor man ønsker de såkaldte grønne tage. Spørg venligst FAKRO!

70 25 25 31 www.fakro.dk

43


3

DEC DMC DXC

44


TYPE C  DEN VELKENDTE OVENLYSKUPPEL

PRODUKTPROGRAM

Åbningskrav (cm)

60x60

0.23

0.37

0.33

0.46

0.60

0.83

0.77

1.21

1.16

1.63

2.23

Symbol

01K

02K

03K

04K

05K

06K

07K

10K

08K

09K

11K

60x90

70x70

80x80

90x90

90x120

100x100

100x150

120x120

140x140

120x220

DXC-C P2 Fast karm

2.590

2.990

3.090

3.290

3.590

4.390

3.990

5.990

5.190

7.990

11.990

3.238

3.738

3.863

4.113

4.488

5.488

4.988

7.488

6.488

9.988

14.988

DMC-C P2 Manuel

3.590

3.990

4.090

4.290

4.590

5.390

4.990

6.990

6.190

8.990

12.990

4.488

4.988

5.113

5.363

5.738

6.738

6.238

8.738

7.738

11.238

16.238

DEC-C P2 Elektrisk

5.590

5.990

6.090

6.290

6.590

7.390

6.990

8.990

8.190

10.990

14.990

6.988

7.488

7.613

7.863

8.238

9.238

8.738

11.238

10.238

13.738

18.738

10.990

11.990

12.490

12.990

13.990

16.990

15.990

19.990

17.990

-

-

13.738

14.988

15.613

16.238

17.488

21.238

19.988

24.988

22.488

-

-

DEC-C U8 (VSG) Elektrisk

BEMÆRK: P2-ruden er en 2-lags sikkerheds-/lavenergirude / U8-ruden er en 4-lags superlavenergirude.

DEC

DMC

DXC

Elektrisk åbne-lukke-funktion med trådløs Z-Wave system og regnsensor

Manuel åbne-lukke-funktion

Fast karm

PVC-isoleret karm

PVC-isoleret karm

PVC-isoleret karm

0-15°

Høj energi-effektivitet. Perfekte isoleringsparametre. DEC-C U8 er med en passiv fire-lags rude og DEC-C P2 er med en to-lags rude. U-værdierne er op til 23,6%* lavere i forhold til konkurrenternes produkter * FAKRO C TYPE ovenlyskuppel

Pris excl. moms Pris inkl. moms

Tilfører en meget stor mængde naturligt lys ind i hjemmet eller på kontoret Et bredt og dybt produktprogram Vinduets design gør det muligt at montere tilbehørsprodukter - ude som inde. Spørg venligst FAKRO!

Type C kan monteres i taghældninger fra 2 til 15 grader og det er muligt at montere et XRD fundament á 15 cm hvor det er aktuelt. Det kan eksempelvis være hvor man ønsker de såkaldte grønne tage. Spørg venligst FAKRO!

70 25 25 31 www.fakro.dk

45


SIKKER MONTERING AF DINE OVENLYSVINDUER MED ORIGINALE INDDÆKNINGER Det er meget vigtigt, at man vælger den korrekte inddækning når man monterer sine FAKRO ovenlysvinduer. Med udgangspunkt i tagmaterialet samt i hvilken dybde man ønsker sine vinduer monteret, vælger man dén inddækning, som passer. Grundfarven (RAL 7022) er valgt for at matche i perfekt harmoni med de øvrige eksterne farver på taget.

3

INDDÆKNING

446 46 6


FØLGENDE STANDARDINDDÆKNINGER MULIGGØR MONTERING AF OVENLYSVINDUER I DE MEST GÆNGSE TAGMATERIALER EHV-A

EHV-AT Thermo

Til profilerede tagmaterialer med en tykkelse op til 90 mm

Til profilerede tagmaterialer med en tykkelse op til 90 mm og med termoisolering - 15% bedre isolerende end EHV-A!

ELV

ELV-T Thermo

Til skifertag og tagpap

Til skifertag og tagpap med termoisolering

ESV

ESV-T Thermo

Til flade tagmaterialer med en tykkelse op til 10 mm F.eks. tagpap

Til flade tagmaterialer med en tykkelse op til 10 mm og med termoisolering

NYHED!

EFW Pult Til tagkonstruktioner under 15 graders hældning for at muliggøre montering af ovenlysvindue i taget. Inkluderer inddækning og konstruktion.

INDDÆKNINGER TIL VIPPE- OG TOPHÆNGTE OVENLYSVINDUER

Størrelse (cm)

Symbol EHV-A

EHV-AT Thermo

ELV-T Thermo

ESV

ESV-T Thermo

EFW Pult

Pris excl. moms Pris inkl. moms

01

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

500

520

550

600

620

600

620

650

700

700

750

770

750

780

830

850

625

650

688

750

775

750

775

813

875

875

938

963

938

975

1.038

1.063

800

820

850

900

920

900

920

950

1.000

1.000

1.050

1.070

1.050

1.080

1.130

1.150

1.000

1.025

1.063

1.125

1.150

1.125

1.150

1.188

1.250

1.250

1.313

1.338

1.313

1.350

1.413

1.438

500

520

550

600

620

600

620

650

700

700

750

770

750

780

830

850

625

650

688

750

775

750

775

813

875

875

938

963

938

975

1.038

1.063

800

820

850

900

920

900

920

950

1.000

1.000

1.050

1.070

1.050

1.080

1.130

1.150

1.000

1.025

1.063

1.125

1.150

1.125

1.150

1.188

1.250

1.250

1.313

1.338

1.313

1.350

1.413

1.438

500

520

550

600

620

600

620

650

700

700

750

770

750

780

830

850

625

650

688

750

775

750

775

813

875

875

938

963

938

975

1.038

1.063

800

820

850

900

920

900

920

950

1.000

1.000

1.050

1.070

1.050

1.080

1.130

1.150

1.000

1.025

1.063

1.125

1.150

1.125

1.150

1.188

1.250

1.250

1.313

1.338

1.313

1.350

1.413

1.438

1.890

1.890

2.090

2.190

2.390

2.290

2.390

2.490

2.890

2.490

2.590

2.990

2.690

2.690

2.990

2.990

2.363

2.363

2.613

2.738

2.988

2.863

2.988

3.113

3.613

3.113

3.238

3.738

3.363

3.363

3.738

3.738

70 25 25 31 www.fakro.dk

47

INSTALLATION

ELV

55x78 55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140


INDDÆKNINGER TIL VIPPEVINDUER

INDDÆKNINGER TIL VIPPEVINDUER proSky

størrelse (cm)

size symbol EHV-A

ELV ESV

78x140

78x160

78x180

78x206

94x140

94x160

94x180

07

13

40

42

09

80

41

94x206

43

650

700

750

900

750

770

800

1.100

813

875

938

1.125

938

963

1.000

1.375

650

700

750

900

750

770

800

1.100

813

875

938

1.125

938

963

1.000

1.375

650

700

750

900

750

770

800

1.100

813

875

938

1.125

938

963

1.000

1.375

INDDÆKNINGER TIL VIPPEVINDUER Duet proSky

størrelse (cm)

size symbol EHV-A

ELV ESV

2 48

78x186

78x206

78x235

78x255

94x186

94x206

94x235

94x255

CA

CB

CC

CD

DA

DB

DC

DD

800

900

1.100

1.200

1.000

1.100

1.300

1.400

1.000

1.125

1.375

1.500

1.250

1.375

1.625

1.750

800

900

1.100

1.200

1.000

1.100

1.300

1.400

1.000

1.125

1.375

1.500

1.250

1.375

1.625

1.750

800

900

1.100

1.200

1.000

1.100

1.300

1.400

1.000

1.125

1.375

1.500

1.250

1.375

1.625

1.750


INDDÆKNINGER KOMBI

PRISEKSEMPLER PÅ INDDÆKNINGER TIL OVENLYSVINDUER (KOMBI TIL PROFILERET TAG)

størrelse (cm)

55x78

55x98

01

02

size symbol KHV-1+KHV-3 KHV-1+KHV-2 +KHV-3 EHV-A+KDV KHV-1+KHV-3+ KXV-4+KXV-6

55x118 66x118 66x140

16

04

14

78x98

05

78x118 78x140 78x160 78x180 94x118 94x140 94x160 114x140 134x140

06

07

13

40

08

09

80

11

17

1.000

1.040

1.100

1.200

1.240

1.200

1.240

1.300

1.400

1.500

1.400

1.500

1.540

1.560

1.700

1.250

1.300

1.375

1.500

1.550

1.500

1.550

1.625

1.750

1.875

1.750

1.875

1.925

1.950

2.125

1.500

1.560

1.650

1.800

1.860

1.800

1.860

1.950

2.100

2.250

2.100

2.250

2.310

2.340

2.550

1.875

1.950

2.063

2.250

2.325

2.250

2.325

2.438

2.625

2.813

2.625

2.813

2.888

2.925

3.188

1.000

1.040

1.100

1.200

1.240

1.200

1.240

1.300

1.400

1.500

1.400

1.500

1.540

1.560

1.700

1.250

1.300

1.375

1.500

1.550

1.500

1.550

1.625

1.750

1.875

1.750

1.875

1.925

1.950

2.125

2.000

2.080

2.200

2.400

2.480

2.400

2.480

2.600

2.800

3.000

2.800

3.000

3.080

3.120

3.400

2.500

2.600

2.750

3.000

3.100

3.000

3.100

3.250

3.500

3.750

3.500

3.750

3.850

3.900

4.250

KHV-1+KHV-3

KHV-1+KHV-2 +KHV-3

EHV-A+KDV

KHV-1+KHV-3 +KXV-4+KXV-6

Horisontal sammenbygning

Horisontal sammenbygning

Vertikal sammenbygning

Kombineret sammenbygning

Sammenbygningssystemet tillader indbygning af ovenlysvinduer i vertikale eller horisontale konstellationer. Standardafstanden mellem vinduerne i kombinationssystemerne er 10 cm , såvel horisontalt som vertikalt. FAKRO sammenbygningssystemer består af syv moduler. Dermed er det enkelt at få lige den løsning man ønsker. Den samlede pris for inddækninger til sammenbygninger af ovenlysvinduer (kombi) findes ved at sige enkelt inddækningspris x antal man ønsker.

EHV-A

KHV-1-A

KHV-3-A

KHV-1-A

KHV-2-A

KHV-2-A

KHV-3-A

EHV-A

KDV

Pris excl. moms Pris inkl. moms

KXV-4

KXV-6

KXV-4

KXV-5

KXV-6

KHV-1-A

KHV-3-A

KHV-1-A

KHV-2-A

KHV-3-A

70 25 25 31 www.fakro.dk

49


2 50


MONTERINGSPRODUKTER

VIGTIGT!

De originale FAKRO monteringsprodukter medvirker til en effektiv, let og sikker montering af ovenlysvinduerne i dit tag. Den rette montering betyder, at dine vinduer vil få en lang levetid uden problemer med kuldebroer, kondens, indtrængende regnvand og lignende udfordringer fra naturens side. FAKRO anbefaler derfor klart, at man benytter de rette og originale FAKRO monteringsprodukter da de øger sandsynligheden for, at dine vinduer bliver monteret korrekt.

XDP

XDS

XWT

Udvendig, diffusionsåben undertagskrave

Dampspærrekrave

Karmisolering

ANBEFALES!

ANBEFALES!

XDP anvendes til nem og sikker tilslutning mellem ovenlysvinduet og undertaget.

XDS giver optimal tæt af dampspærre mod ovenlysvinduet og den monteres nemt i noten på vindueskarmen, hvor den skaber en tæt forsegling.

XWT sikrer optimal isolering af ovenlysvinduet.

XLW

XRP

XRU X RU

Lysningspanel

Hjælpespær

Hjælpespær

Det indvendige lysningspanel, XLW, bruges til hurtig og effektiv færdiggørelse af lysningen. Den er specielt udformet til at sikre plads nok til isolering rundt om ovenlysvinduet og giver tilmed maksimalt lysindfald.

De originale hjælpespær kan bestilles i tre versioner i tre længder og enten i klar lak (XRP) eller i hvid polyuretanlak (XRU)

Størrelse (cm)

Symbol XDP XDS XWT

XLW-F 30 XLW-F 40

Størrelse (cm)

55x78 55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

01

02

XRU

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

150

150

150

150

150

150

150

150

150

150

150

150

150

150

150

150

188

188

188

188

188

188

188

188

188

188

188

188

188

188

188

188

230

230

230

230

230

230

230

230

230

230

230

230

230

230

230

230

288

288

288

288

288

288

288

288

288

288

288

288

288

288

288

288

200

200

200

200

200

200

200

200

200

200

200

200

200

200

200

200

250

250

250

250

250

250

250

250

250

250

250

250

250

250

250

250

1.000

1.050

1.080

1.150

1.200

1.150

1.180

1.200

1.250

1.200

1.250

-

1.300

1.350

-

-

1.250

1.313

1.350

1.438

1.500

1.438

1.475

1.500

1.563

1.500

1.563

-

1.625

1.688

-

-

-

1.300

1.350

1.380

1.450

1.500

1.450

1.480

1.500

1.550

1.500

1.550

1.625

1.688

1.725

1.813

1.875

1.813

1.850

1.875

1.938

1.875

1.938

200

270

18mm XRP

16

200

270

40mm

200

1.600

1.650

-

-

2.000

2.063

-

-

270

100mm

900

1.100

1.100

1.300

1.250

1.550

1.125

1.375

1.375

1.625

1.563

1.938

1.000

1.200

1.200

1.400

1.350

1.650

1.250

1.500

1.500

1.750

1.688

2.063

BEMÆRK: For ovenlysvinduerne proSky og Duet proSky, kan man ligeledes tilkøbe XDP, XWT og XDS - spørg FAKRO! Pris excl. moms Pris inkl. moms

70 25 25 31 www.fakro.dk

51


2 52


TILBEHØR TIL OVENLYSVINDUER

INTERIØR

Det originale FAKRO tilbehør til dine ovenlysvinduer kombinerer høj kvalitet, elegant design og enkel montering med lang levetid. Der findes et hav af farvemuligheder, stile og typer indenfor tilbehør, som sikrer, at ethvert behov kan dækkes. Tilbehøret er tilpasset FAKRO ovenlysvinduerne så de matcher og dermed både er lette at montere og benytte samt giver den effekt man søger i det enkelte produkt.

Persienne AJP

Rullegardin med kroge ARS NYHED!

- Mulighed for at tilpasse mængden af sollys i rummet - Kontrollerer retningen af det naturlige lys ved at justere vinklerne af lamellerne - Priser fra 625 kr.

- Beskyttelse mod direkte sollys - Man kan placere gardinet i tre forskellige positioner - Priser fra 363 kr.

I

I 140

001

223

220

II 141

142

143

144

145

146

147

148

149

150

151

152

153

154

155

156

157

158

159

160

161

162

163

164

165

166

167

168

169

TILBEHØR

70 25 25 31 www.fakro.dk

53


INTERIØR

Rullegardiner med skinne ARP

Mørklægningsgardin ARF

ANBEFALET!

ANBEFALET!

- Beskyttelse mod direkte sollys - Man kan frit stille gardinet i den position man ønsker takket være skinnen - Kan også leveres som elektrisk - Priser fra 500 kr.

- Den bedst tænkelige beskyttelse mod sollys i et gardin - Mulighed for at mørklægge rummet helt - Man kan frit stille gardinet i den position man ønsker - Delvis beskyttelse mod solvarme - Kan også leveres som elektrisk - Priser fra 625 kr.

I

I 001

007

002

006

240

241

015

011

242

243

245

010

249

218

244

266

248

204

203

219

246

222

250

052

255

053

227

231

256

257

054

258

057

259

260

261

056

232

262

058

059

233

263

264

055

265

226

234

235

236

238

239

N53

N55

II

008

009

247

005

012

004

014

223

251

254

216

220

267

003

217

252

253

221

013

016

268

III

N255

Mønstrene N53, N55 og N255 er produceret af brandhæmmende materialer

II 036

212

213

215

224

225

207

206

208

1 54

051

237


INTERIØR

Plisségardin APS

- Sikrer et behageligt blødt, naturligt lys ind i rummet - Det er muligt at placere gardinet præcist som man ønsker takket være skinnen - Priser fra 725 kr.

I 071

073

074

072

079

075

076

077

081

083

082

078

II

EKSTERIØR

080

Markise AMZ New Line

Rulleskodder ARZ Solar

NYHED! ANBEFALET!

- En meget effektiv måde at nedsætte temperaturen i rummet på - Specielt velegnet når ovenlysvinduerne er monteret i sydlig retning - Selv med markisen nede, er udsynet godt - Man behøver ikke benytte markisen hver dag, men kan roligt lade den være nede en hel sommer om man ønsker det - Produceret i et langtidsholdbart materiale - Kan leveres som elektrisk eller solcelledrevet - Priser fra 350 kr.

- Maksimal beskyttelse mod sollys og varme - Beskytter mod varmetab i vinterhalvåret - Mørklægger rummet helt - Indbrudssikrer din bolig (gør det sværere at bryde ind gennem ovenlysvinduet) - Særdeles let montering takket være solarteknologi - ingen ledningsførelse - Priser fra 4.738 kr.

I 089

101

102

II 090

091

092

093

094

III

70 25 25 31 www.fakro.dk

55


Størrelse (cm)

Symbol AJP I AJP II ARS I ARP I ARP II ARF I ARF II ARF III APS I APS II

55x78 55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

01

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

500

580

640

680

720

680

720

750

800

780

860

920

900

940

1.000

1.070

625

725

800

850

900

850

900

938

1.000

975

1.075

1.150

1.125

1.175

1.250

1.338

700

740

800

850

880

850

880

910

960

940

1.020

1.080

1.060

1.100

1.160

1.230

875

925

1.000

1.063

1.100

1.063

1.100

1.138

1.200

1.175

1.275

1.350

1.325

1.375

1.450

1.538

290

290

290

340

340

360

360

360

450

420

420

420

460

460

500

500

363

363

363

425

425

450

450

450

563

525

525

525

575

575

625

625

400

430

500

510

530

510

530

560

690

580

640

680

670

700

750

800

500

538

625

638

663

638

663

700

863

725

800

850

838

875

938

1.000

560

590

660

670

690

670

690

720

850

740

800

840

830

860

910

960

700

738

825

838

863

838

863

900

1.063

925

1.000

1.050

1.038

1.075

1.138

1.200

500

550

580

620

650

620

650

680

730

740

750

800

780

800

900

930

625

688

725

775

813

775

813

850

913

925

938

1.000

975

1.000

1.125

1.163

600

650

680

720

750

720

750

780

830

840

850

900

880

900

1.000

1.030

750

813

850

900

938

900

938

975

1.038

1.050

1.063

1.125

1.100

1.125

1.250

1.288

650

700

730

770

800

770

800

830

880

890

900

950

930

950

1.050

1.080

813

875

913

963

1.000

963

1.000

1.038

1.100

1.113

1.125

1.188

1.163

1.188

1.313

1.350

580

650

700

750

800

750

800

830

880

900

950

1.000

1.000

1.050

1.100

1.150

725

813

875

938

1.000

938

1.000

1.038

1.100

1.125

1.188

1.250

1.250

1.313

1.375

1.438

680

750

800

850

900

850

900

930

980

1.000

1.050

1.100

1.100

1.150

1.200

1.250

850

938

1.000

1.063

1.125

1.063

1.125

1.163

1.225

1.250

1.313

1.375

1.375

1.438

1.500

1.563

BEMÆRK: For ovenlysvinduerne proSky og Duet proSky, kan man ligeledes tilkøbe tilbehørsprodukter - spørg FAKRO!

1 56


TILBEHØR  EKSTERIØR

Størrelse (cm)

55x78 55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

Symbol AMZ I NewLine

AMZ II Z-Wave

Størrelse (cm)

01

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

300

300

300

330

330

350

350

350

450

420

420

420

450

450

500

500

375

375

375

413

413

438

438

438

563

525

525

525

563

563

625

625

2.000

2.050

2.100

2.150

2.150

2.100

2.150

2.250

2.400

2.300

2.350

2.400

2.300

2.450

2.450

2.500

2.500

2.563

2.625

2.688

2.688

2.625

2.688

2.813

3.000

2.875

2.938

3.000

2.875

3.063

3.063

3.125

55x78 55x98 55x118 66x118 66x140 78x98 78x118 78x140 78x160 94x118 94x140 94x160 114x118 114x140 134x118 134x140

01

Symbol ARZ Solar*

02

16

04

14

05

06

07

13

08

09

80

10

11

18

17

3.400

3.600

3.700

3.800

3.900

3.700

3.900

4.000

4.500

4.100

4.300

4.400

4.300

4.500

4.700

4.800

4.250

4.500

4.625

4.750

4.875

4.625

4.875

5.000

5.625

5.125

5.375

5.500

5.375

5.625

5.875

6.000

BEMÆRK: For ovenlysvinduerne proSky og Duet proSky, kan man ligeledes tilkøbe tilbehørsprodukter - spørg FAKRO!

TILBEHØR TIL OVENLYSVINDUER

ZBH

ZBB

ZBL

Greb med lås

Produktet tillader sikker, begrænset vinduesåbning.

Vindueslås

ZSZ

ZST

ZSD

Betjeningsstang til markise, 150 cm

Betjeningsstang til ARS, ARF, AJP, AMS samt til betjening af ovenlysvinduet

Universal betjeningsstang til betjening af Type C og Type F ovenlysvinduerne til flade tage (DMC, DMF) samt betjening af tilbehør hertil

TILBEHØR TIL OVENLYSVINDUER

ZBH

ZBB

ZBL

ZSZ

ZST

ZSD

160

200

200

160

200

240

200

250

250

200

250

300

Pris excl. moms Pris inkl. moms

70 25 25 31 www.fakro.dk

57


FAKRO DBNUMRE 2015 VIPPEVINDUE Størrelse (cm) Symbol FTU-V U3

55x78 01

55x98 02

55x118 16

66x118 04

66x140 14

78x98 05

78x118 06

78x140 07

78x160 13

94x118 08

94x140 09

94x160 114x140 134x140 80 11 17

hvid polyuretan lak

1663321

1663323

1811423

1663330

1811439

1663332

1663333

1663334

1663347

1663336

1663338

1663355

1663341

1663352

FTU-V L3

1663300

1663303

1811641

1663305

1663320

1663306

1663309

1663310

1663316

1663311

1663312

1811652

1663315

1811657

hvid polyuretan lak

FTW-V U3 hvid akryllak

1811453

1811455

1811457

1811461

1811463

1811465

1811467

1811469

1811471

1811473

1811474

1811476

1811477

1811478

FTP-V U3 klar akryllak

1663212

1663215

1811508

1663220

1811511

1663224

1663229

1663232

1663245

1663233

1663234

1811514

1663241

1663248

FTP-V L3

1663182

1663183

1811519

1663185

1811522

1663187

1663188

1663189

1663207

1663190

1663191

1811525

1663206

1811527

55x98 02

55x118 16

66x118 04

66x140 14

78x98 05

78x118 06

78x140 07

78x160 13

94x118 08

94x140 09

94x160 114x140 134x140 80 11 17

klar akryllak

TOPHÆNGT VINDUE Størrelse (cm) Symbol FPU-V U3

55x78 01

hvid polyuretan lak

1664319

1811541

1664323

1811544

1664324

1664327

1664338

1664331

1664334

1664340

1664337

1811546

FPU-V L3

hvid polyuretan lak

1664344

1811548

1664347

1664362

1664348

1664351

1664360

1664353

1664354

1664363

1664359

1811550

FHU-V U3

hvid polyuretan lak

1664276

FHU-V L3

hvid polyuretan lak

1811555

FPW-V U3

hvid akryllak

1812057

1812060

1812064

1812071

1812074

1812076

1812080

1812085

1812088

1812090

1812091

1812093

1812094

FPP-V U3 klar akryllak

1664250

1811567

1664252

1811568

1664253

1664254

1664261

1664256

1664257

1811570

1664260

1811572

FPP-V L3 klar akryllak

1664262

1811575

1664264

1811576

1664265

1664266

1664273

1664269

1664270

1811577

1664272

1811578

FHP-V U3 klar akryllak

1664274

FHP-V L3

1811580

klar akryllak

ELNETDREVET VIPPEVINDUE inkl. regnsensor og fjernbetjening Størrelse (cm) 55x78 Symbol 01 FTU-V U3 Z-Wave 1664294 hvid polyuretan lak FTU-V L3 Z-Wave 1811637

55x98 02

55x118 16

66x118 04

66x140 14

78x98 05

78x118 06

78x140 07

78x160 13

94x118 08

94x140 09

94x160 114x140 134x140 80 11 17

1664295

1811628

1664299

1811634

1664300

1664302

1664304

1664311

1664305

1664307

1811636

1664310

1664314

hvid polyuretan lak

1811639

1811641

1665501

1811642

1665506

1811645

1665509

1811647

1811649

1811650

1811652

1811655

1811657

FTP-V U3 Z-Wave 1663484 klar akryllak FTP-V L3 Z-Wave 1811881

1663503

1811876

1663508

1811878

1663511

1663512

1663514

1663698

1663691

1663693

1811879

1663696

1811880

1811882

1811883

1811884

1811885

1811886

1811887

1811888

1811889

1811890

1811891

1811892

1811893

1811894

55x118 16

66x118 04

66x140 14

78x98 05

78x118 06

78x140 07

78x160 13

94x118 08

94x140 09

94x160 114x140 134x140 80 11 17

klar akryllak

INDDÆKNINGER (RAL 7022) Størrelse (cm) Symbol EHV-A

55x78 01

(profil)

1664506

1664508 1814297

1664510

1664526

1664512

1664513

1664516

1664525

1664517

1664519

1664529

1664521

1664528

ELV

1814278

1814280

1814281

1814282

1814283

1814284

1814285

1814286

1814288

1814289

1814290

1814292

1814293

1814294

1665292

1815634

1665294

1665304

1665295

1665296

1665297

1665303

1665299

1665300

1665309

1665302

1665305

(flad)

55x98 02

Kombi (A= 100 mm) KHV-1

1665291

(profil-venstre)

KHV-2

(profil-midt)

1665315

1665316

1814299

1665318

1814300

1665319

1665320

1665321

1665327

1665323

1665324

1665331

1665326

1814303

KHV-3

(profil-højre)

1665332

1665333

1814302

1665335

1665344

1665336

1665337

1665338

1665343

1665339

1665340

1665349

1665342

1665345

KLV-1

(flad-venstre)

1814345

1814346

1814347

1814348

1814349

1814350

1814351

1814352

1814355

1814356

1814358

1814359

1814360

1814361

KLV-2

(flad-midt)

1814362

1814363

1814364

1814365

1814366

1814368

1814369

1814370

1814371

1814373

1814374

1814376

1814377

1814378

KLV-3

1814381

1814382

1814385

1814386

1814387

1814388

1814389

1814390

1814398

1814399

1814400

1814401

1814402

1814403

(flad-højre)

Kombi (B= 100 mm) KDV

(profil-mellem)

1814444

1814445 1814447

1814448

1814450

1814452

1814453

1665375

1814454

1814455

1814456

1814457

1814459

1665376

KDV-L

1814461

1814462

1814463

1814464

1814465

1814466

1814467

1814468

1814469

1814471

1814472

1814473

1814475

1814477

55x98 02

55x118 16

66x118 04

66x140 14

78x98 05

78x118 06

78x140 07

78x160 13

94x118 08

94x140 09

94x160 114x140 134x140 80 11 17

(flad-mellem)

INDBYGNINGSPRODUKTER Størrelse (cm) Symbol

55x78 01

XWT

(karmisolering)

1664830

1664831

1814480

1664833

1664847

1664834

1664836

1664837

1664845

1664839

1664840

1664852

1664843

1664849

XDP

(undertagskrave)

1664800

1664801

1814481

1664805

1664823

1664806

1664808

1664809

1664821

1664810

1664815

1664825

1664817

1664824

XDS

(damspærrekrave)

1664776

1664778

1814483

1664782

1664797

1664784

1664785

1664787

1664795

1664789

1664790

1664858

1664793

1664798

XLW-F

1664755

1664756

1814485

1664759

1664772

1664760

1664763

1664764

1664771

1664765

1664767

1814486

1664769

1814487

(lysning 40 cm)

58

— = ikke muligt


FAKRO DBNUMRE 2015 PROSKY VIPPEVINDUE

FREDNINGS VINDUE

Størrelse (cm)

Størrelse (cm)

Symbol

78x140 78x160 78x180 78x206 94x140 94x160 94x180 94x206 07 13 40 42 09 80 41 43

FYU-V U3

hvid polyuretan lak

1663347

FYP-V U3

1811915

klar akryllak

1663336 1811916

1663338 1665374

1663355

1663341

1811918

1811919

1663352 1811921

1663355 1811927

WGB Classic

1663341

WGI

1811928

46 x 55 46 x 75 54 x 76 —

1665515 1811900

1811903 —

DUET PROSKY VIPPEVINDUE Størrelse (cm)

Symbol

78x186 78x206 78x235 78x255 94x186 94x206 94x235 94x255 CA CB CC CD DA DB DC DD

FDY/U-V U3 hvid polyuretan lak

1664386

1664387

1664380

1664381

1664392

1664393

1664383

1664384

FDY-V U3

1811944

1811946

1811947

1811948

1811949

1665706

1811951

1811952

klar akryllak

INDDÆKNINGER TIL PROSKY VINDUER (RAL 7022) Størrelse (cm)

Symbol

78x140 07

78x160 13

78x180 40

78x186 CA

78x206 CB

78x235 CC

78x255 CD

94x140 09

94x160 80

94x180 41

94x186 DA

94x206 DB

94x235 DC

94x255 DD

EHV-A (profil)

1664516

1664525

1664686

1664692

1664690

1664693

1664695

1664519

1664529

1664687

1664696

1664691

1664699

1664700

ELV

1814286

1814288

1811209

1814512

1814513

1814514

1814515

1814290

1814292

1814517

1814518

1814519

1814520

1814521

1665303

1665307

1665310

1665311

1665312

1814298

1665300

1665309

1814522

1814523

1665308

1814525

1665313

(flad)

Kombi (A= 100 mm) KHV-1

(profil-venstre)

1665297

KHV-2

(profil-midt)

1665321

1665327

1665328

1814527

1814528

1814529

1814530

1665324

1665331

1665331

1814533

1665329

1814534

1814535

KHV-3

(profil-højre)

1665338

1665343

1665346

1665350

1665351

1665352

1814536

1665340

1665349

1814537

1814538

1665347

1814539

1665353

KLV-1

(flad-venstre)

1814352

1814355

1814542

1814543

1814544

1814545

1814546

1814358

1814359

1814547

1814549

1814550

1814551

1814552

KLV-2

(flad-midt)

1814370

1814371

1814553

1814554

1814555

1814556

1814558

1814374

1814376

1814559

1814560

1814561

1814562

1814563

KLV-3

1814390

1814398

1814564

1814565

1814567

1814568

1814569

1814400

1814401

1814570

1814571

1814572

1814573

1814574

(flad-højre)

INDBYGNINGSPRODUKTER TIL PROSKY VINDUE Størrelse (cm)

Symbol

78x140 07

78x160 13

78x180 40

78x186 CA

78x206 CB

78x235 CC

78x255 CD

94x140 09

94x160 80

94x180 41

94x186 DA

94x206 DB

94x235 DC

94x255 DD

XWT

(karmisolering)

1664837

1664845

1664884

1664888

1664892

1664893

1664896

1664840

1664852

1664886

1664898

1664900

1664901

1664904

XDP

(undertagskrave)

1664809

1664821

1664905

1664908

1664910

1664912

1664914

1664815

1664825

1664907

1664915

1664916

1664917

1664918

XDS

1664787

1664795

1664855

1664859

1664863

1664864

1664866

1664790

1664858

1664857

1664867

1664868

1664870

1664872

(damspærrekrave)

HJÆLPESPÆR Størrelse (cm) XRU (hjælpespær) hvid polyuretan lak

XRP (hjælpespær)

klar akryllak

FAST UNDERELEMENT 200 cm 270 cm 18mm

200 cm 270 cm 40mm

200 cm 270 cm 100mm

Størrelse (cm)

Symbol

78x92 CT

94x92 DT

114x92 134x92 ET FT

1814503

1814506

1814509

1814510

FXU U3

hvid polyuretan lak

1811935

1811937

1811938

1811939

FXP U3

1811940

1811941

1811942

1811943

1814505

1814507

1814496

1814497

1814498

1814500

1814501

1814502

55x78 01

55x98 02

55x118 16

66x118 04

66x140 14

78x98 05

78x118 06

78x140 07

78x160 13

94x118 08

94x140 09

94x160 114x140 134x140 80 11 17

1814625

1814626

1814628

1814629

1814630

1814631

1814632

1814633

1814635

1814640

1814641

1814642

1814646

1814665

1814666

1814667

klar akryllak

TILBEHØR Størrelse (cm)

Symbol ARF II -226 (sort) Mørklægning ARF II -255 (hvid) Mørklægning ARP I -220 (sort) Rullegardin ARP I -001 (hvid) Rullegardin AMZ -089 Markise

1814648

1814649

1814651

1814652

1814653

1814655

1814657

1814658

1814659

1814660

1814671

1814672

1814674

1814675

1814676

1814678

1814679

1814681 1814682

1814684

1814685 1814687 1814689 1814690 1814691

1814692

1814693 1814694 1814695 1814696 1814697 1814698 1814699 1814710

1814711

1814700

1814702

1814703

1814704

1814705

1814707

1814709

1814712

1814713

1814714

1814715

1814716

1814717

1814718

1814721

1814722

1814723

1814726

1814727

TILBEHØR PROSKY VIPPEVINDUE Størrelse (cm)

78x140 07

78x160 13

78x180 40

78x206 42

94x140 09

94x160 80

94x180 41

94x206 43

ARF II -226 (sort) Mørklægning

1814633

1814635

1814636

1814638

1814641

1814642

1814644

1814645

ARF II -255 (hvid)

1814659

1814660

1814662

1814663

1814666

1814667

1814669

1814670

1814717

1814718

1814719

1814720

1814722

1814723

1814724

1814725

Mørklægning AMZ -089 Markise

70 25 25 31 www.fakro.dk

59

FORHANDLER SEKTION

Symbol


FAKRO DBNUMRE 2015 OVENLYS TIL FLADE TAGE Størrelse (cm)

60x60 01K

60x90 02K

DEF DU6 Elnetdrevet

1812178

1812180

1812182

1812183

1812184

1812185

1812186

1812188

1812190

1812191

1812192

DMF DU6

Manuel

1812195

1812197

1812199

1812201

1812203

1812205

1812207

1812208

1812209

1812211

1812212

DXF DU6

1812213

1812214

1812216

1812219

1812221

1812223

1812225

1812227

1812228

1812230

1812232

Elnetdrevet

DEC P2

1812102

1812104

1812105

1812107

1812108

1812114

1812115

1812117

1812118

1812119

1812120

DMC P2

Manuel

1812125

1812126

1812127

1812128

1812129

1812130

1812132

1812133

1812134

1812135

1812138

DXC P2

1812142

1812143

1812145

1812146

1812147

1812150

1812152

1812154

1812155

1812156

1812157

1812269

1812270

1812271

1812273

1812275

1812278

1812279

1812281

1812282

1812284

Symbol

70x70 03K

80x80 04K

90x90 05K

90x120 100x100 120x120 140x140 100x150 120x220 06K 07K 08K 09K 10K 11K

KUPPEL MODEL F

Fast

KUPPEL MODEL C

Fast

KARMFORHØJER 15 CM XRD

til type C & F

1812267

SALGSARGUMENTER FAKRO yder 10 års garanti på vinduer FAKRO yder 20 års garanti på glas FAKRO har markedets bedste u-værdier FAKRO er nem at betjening - grebet i bunden FAKRO har et stort produktprogram også indenfor tilbehør FAKRO kan levere hurtigt, ned til 24 timer på udvalgte produkter FAKRO er kvalitet for pengene

FAKRO Danmark A/S Bredgade 45, 7400 Herning Tlf. 70 25 25 31 Fax 97 25 25 50 email: fakro@fakro.dk FAKRO Danmarks telefontider er mandag-torsdag 7:30 - 17:00 og fredag 7:30 - 15:00. For flere informationer om produkterne, se venligst www.fakro.dk


OVERSIGT  STØRRELSER Ved at tjekke bredde og højde i tabellen nedenfor, kan du se hvilke produkter vi tilbyder i forhold til dine behov (baseret på standardruden U3).

78

66

118

114

134

Z-Wave

FT_-V FT_-V

98

94

78

FT_-V FT_-V

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V

Z-Wave

FTT FP_-V FT_-V FT_-V

FT_-V FT_-V

Z-Wave

Z-Wave

FTT FP_-V

FTT FP_-V

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V

FS_

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V FS_

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V

78

HØJDE i cm

HØJDE i cm

55

BREDDE i cm

BREDDE i cm 94

114

BD_/U BVU BXU

BD_/U BVU BXU

75

BD_/U BVU BXU

BD_/U BVU BXU

BD_/U BVU BXU

95

BD_/U BVU BXU

BD_/U BVU BXU

BD_/U BVU BXU

76

BD_/U BVU BXU

BD_/U BVU BXU

BD_/U BVU BXU

98

BD_/U BVU BXU

BD_/U BVU BXU

BD_/U BVU BXU

60

54

46

HØJDE i cm

BREDDE i cm

55

75

WGT WGI WGT WGI

WSB

WLI

115 FT_-V FT_-V Z-Wave

140

FTT FP_-V

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V FH_-V FYU-V FS_

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V FYU-V FS_

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V FYU-V

FT_-V FT_-V Z-Wave FTT FP_-V FYU-V

FYU-V

FYU-V

137

160

FAKRO ovenlys som overholder dimensionerne til redningsåbning

180

FDY-V/U

Funktion

FHP/FHU

Tophængt

07

78x140

69,2x93,9

163,1

FPP/FPU

preSelect

13

78x160

69,2x80,8

150,0

x

09

94x140

85,2x69,3

154,5

xx

11

114x140

105,2x69,3

174,5

xx

42

78x206

69,2x82,1

151,3

x

80

94x160

85,2x64,8

150,0

xx

41

94x180

85,2x70,8

156,0

xx

43

94x206

85,2x82,1

167,3

x

proSky Duet DB

94x206/160

85,2x64,8

150,0

xx

DC

94x235/160

85,2x64,8

150,0

xx

DD 94x255/160

85,2x64,8

150,0

xx

FYP/FYU

FDY

Total x

DD 94x255/180

85,2x70,8

156,0

xx

CD

78x255

85,2x70,8

168,3

x

DD

94x255

85,2x99,1

184,3

x

BDL/BDR Facade/sideh. 82

78x95

69,2x86,2

155,4

x

83

78x115

69,2x106,2

175,4

x

84

78x137

69,2x128,2

197,4

x

85

94x75

85,2x66,2

151,4

xx

FDY-V/U

FGH 235

FDY-V/U FGH-V/U

proSky

FYU-V FDY-V/U

206

FDY-V/U

mål (bxh)

FDY-V/U

186

FYU-V FDY-V/U

nr.

friåbning (bxh)

Type

Altan

FDY-V/U FGH-V/U

255

FWR

Sidehængt

86

94x95

85,2x86,2

171,4

x

87

94x115

85,2x106,2

191,4

x

90

114x95

105,2x86,2

191,4

x

91

114x115

105,2x106,2

210,4

x

04

66x118

57,2x109,2

166,4

x

05

78x98

69,2x89,2

158,4

x

06

78x118

69,2x109,2

178,4

x

08

94x118

85,2x109,2

194,4

x

15

94x98

85,2x89,2

184,4

x

x = Kan anvendes som redningsåbning i enhver højde xx = Kan anvendes som redningsåbning op til 10,8 m. over terræn


tel +45 70 25 25 31, fax + 45 97 25 25 50 fakro@fakro.dk www.fakro.dk 62

Der tages forbehold for trykfejl og prisĂŚndringer

Cennik/60-/DK/20.05.2015/ B02C

FAKRO Danmark A/S Bredgade 45 7400 Herning

dk_pricelist_2015  

dk_pricelist_2015