L'ACTUALITAT

ENTITATS

CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ

Bruno Hortelano invitat d'honor a la Cursa de la Llufa

El passat 28 de desembre es va celebrar, com és ja habitual, la Cursa de la Llufa.

Aquesta carrera va sorgir ara fa 5 anys amb la idea d'introduir la gent al món de l'esport i de passada, recaptar fons per col.laborar amb la Marató de TV3, en aquesta edició però, tots els ingressos van anar des� nats a la plataforma Riuada Solidària, que treballa per recaptar diners per als damnifi cats de la passada riuada.

Aques any, els membres organitzadors de la cursa, van Hortelano també va cedir per a sortejar, diverses peces de la seva equipació ofi cial amb la qual va aconseguir les seves millors fi tes.

El corredor es va emportar el bronze al Campionat Europeu sub-23 en la modalitat de relleus 4x100 m el 2013 a Finlàndia. L’any 2016, a més de par� cipar als Jocs Olímpics de Río de Janeiro ,on el va acompanyar la seva àvia espluguina. Va quedar en segona posició al Campionat Iberoamericà del Brasil en la modalitat de 200m llisos i primer,

Oriol Cantoni, Sabrine Bednaou i Lua Altarriba Aya Bednaoui, Laila El Harrak i Erika SorianoIsmael El Harrak, Marc Morató i Lluís Llorens

poder comptar amb la col.laboració de l'atleta olímpic Bruno Hortelano, que a part de donar els trets de sor� da de la cursa dels menuts i la de 3,5km, va donar els guardons als guanyadors.

Sorti da de la cursa dels menuts. EB

també en 200 m llisos, al Campionat Europeu d'Holanda, la seva úl� ma victòria la va aconseguir l'any 2018 quedant tercer al d'Alemanya en la modalitat de relleus.

Els guanyadors infan� ls de la cursa de 3,5km van ser Oriol Cantoni, Sabrine Bednaou i Lua Altarriba. En la categoria femenina les guanyadores van ser Aya Bednaoui, en primera posició i Laila El Harrak i Erika Soriano, en segona i tercera respec� vament.

En quan a la categoria masculina, el vencedor va ser Ismael El Harrak, seguit de l'espluguí Marc Morató i Lluís llorens.

Com cada any, el CAE premia també la llufa més original que, igual que l'any passat, es va endur el premi en Jordi Batet, que lluïa una llufa amb les cares dels presos polí� cs.

Els ingressos totals d'aquesta cursa van ser de 400 euros, entre les inscripcions de la cursa i la venda de xocolata calenta que la Formació Permanent cada any fa per col.laborar. Aquest import anirà des� nat íntegrament a la Riuada Solidària. ■

El repte per al 2020

El Club Atlè� c Espluguí ha proposat un repte per al 2020; entre tots els socis del club s'ha de pujar 1.000 vegades al Mirador de la Pena. Els ascensos poden ser corrent, caminant o en biciclieta, i un cop s'hagi aconseguit la fi ta, s'ha de comunicar al grup de wats app dels socis corredors, en el cas de formar part del grup, s'ha de comunicar a un dels socis que sí que hi són, en aquest grup es ges� ona el comptador. Us hi apunteu? ■