Page 1

Gecertificeerd

Verschoor_magazine_v4.indd 1

26-9-2012 10:40:56


inhoudsopgave Voorwoord

3

Groepsarrangementen & Dagtrips

4

Familiebedrijf

8

Full-service & Maatwerk

10

Citytrips & Meerdaagse reizen

12

Wintersport reizen

32

Daarom Verschoor reizen

34

COlOFOn

Dit is uitgave van Verschoor reizen, Hardinxveld-Giessendam. Verschoor reizen heeft aan de samenstelling van deze gids de grootst mogelijke zorg besteed. Voor eventuele typ- of zetfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Niets in deze uitgave mag t.b.v. commercieel gebruik worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden d.m.v. fotokopie, microfi lms of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande toestemming van de uitgever. Ontwerp, realisatie, drukwerk: Appart Studio, www.appart-studio.nl Redactie: Verschoor reizen | Postadres: Postbus 511, 3370 BA Hardinxveld-Giessendam Bezoekadres: Schrank 1, 3371 KJ Hardinxveld-Giessendam | Telefoon: 0184 612 714 Fax: 0184 614 948 | E-mail: info@verschoor-reizen.nl | Internet: www.verschoor-reizen.nl Op onze opdrachten zijn de algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer van toepassing. Gedeponeerd ter griffi e van de Arrondissementsrechtbank te ‘s-Gravenhage. Zie onze website voor de voorwaarden.

Basjan en Marjandel Verschoor, directie

2 Verschoor_magazine_v4.indd 2

26-9-2012 9:46:19


Onbezorgd genieten voor uw gezelschap! Wij presenteren u met trots onze brochure. Als

adviseren u graag met het organiseren van uw

team zijn wij enorm trots op het enthousiasme

speciale moment. “We create your special moment”

waarmee ons werk en onze inzet wordt ontvangen.

is onze slogan. Waar u een reden heeft voor een

Wij danken al onze relaties die ons gestimuleerd

dagtocht, een meerdaagse reis of één van onze

hebben voor deze luxe uitgave. Wij beschouwen

andere arrangementen, daar nemen wij uw zorgen

deze brochure als een kroon op ons werk.

uit handen en passen al uw wensen toe in het arrangement.

Deze brochure is voor uw organisatie, ter informatie en ter verduidelijking van ons werk.

In deze editie hebben wij ons best gedaan om u te

Dit jaar hebben wij besloten u meer te betrekken

betrekken bij onze organisatie, maar vooral om u een

bij het succes van ons familiebedrijf. Een kleine

duidelijk en helder inzicht te geven omtrent al onze

toewijding aan de geschiedenis van Verschoor

mogelijkheden. Laat u inspireren door deze business

reizen kunnen wij u dan ook beslist niet onthouden.

brochure. Wenst u meer informatie, dan maken wij graag een afspraak om u persoonlijk te informeren.

Daarnaast informeren wij u over onze mogelijkheden, onze maatwerk arrangementen en over

Met reislustige groeten,

onze full-service. Wij hebben gemerkt dat door de geschiedenis heen ons bedrijf gegroeid is door haar relaties en daar zijn wij enorm dankbaar voor. In deze brochure informeren wij u over ons interne motto: “Onbezorgd genieten!” Ons motto wordt in heel ons bedrijf toegepast, al sinds 1923. Wij

Basjan en Marjandel Verschoor

Namens het team van Verschoor reizen

BelAnGriJK: StiCHtinG GArAntieFOnDS reiSGelDen Verschoor reizen (KvK 23006604) is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in deze brochure gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door fi nancieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Onze reisadviseurs

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 3

3 26-9-2012 9:47:13


Groepsarrangementen & Dagtrips “Biertje?!” Vandaag reizen we naar onze hoofdstad Amsterdam. Wij nemen u mee naar de Heineken Experience alwaar u op zelfstandige wijze een rondleiding beleeft. Aansluitend krijgt u twee biertjes te “proeven”. Na uw bezoek aan de Heineken Experience ligt er voor u een rondvaartboot te wachten. U wordt van harte welkom geheten door de kapitein. Hij neemt u mee door de grachten van Amsterdam en al varend verslaat hij u diverse anekdotes van de verschillende bezienswaardigheden. Wij meren af aan het Damrak om vervolgens een heerlijk dinerbuffet te nuttigen bij het oude Accijnshuis van Amsterdam. Dit typisch Amsterdamse restaurant te midden van de winkelende drukte was vroeger het Accijnshuis, waar de invoerrechten betaald werden voor graan, bier, wijn, turf, kolen, etc. ca. 13.00 – 22.00 uur Entree Heineken Experience, zelfstandige rondleiding, twee biertjes/frisdranken, rondvaart 1 ½ uur, borreluurtje inclusief drankjes (bier, wijn en frisdranken), dinerbuffet inclusief drankjes (bier, wijn en frisdranken) en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met enthousiaste en servicegerichte chauffeur. Tijdens uw rondvaart een Amsterdamse accordeonist. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij hier ook diverse andere programma’s organiseren.

“Hijs de zeilen!” Vandaag nemen wij uw gezelschap mee naar de haven van Muiden, uw stapt aan boord van een groot zeilschip. De bemanning heet haar nieuwe matrozen een heel hartelijk welkom. De zeilen worden gehesen en het schip voert u het IJsselmeer op. Uw gezelschap heeft de vrije keuze om de bemanning te assisteren met het hijsen van de zeilen, overstag gaan of aan het roer staan. Het schip zet koers naar Volendam. In Volendam heeft u even een uurtje vrij, u mag van boord. U krijgt een rondleiding bij een Volendamse Palingrokerij. Na uw bezoek aan Volendam gaat u weer aan boord. Voor de avond valt keert u terug in Muiden en neemt de bemanning afscheid van u.

ca. 08.00 – 19.30 uur Varen over het IJsselmeer, koffie/thee met cake of kruidkoek, lunch, bezoek aan Palingrokerij in Volendam, koude borrelhapjes en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar onder leiding van een enthousiaste en servicegerichte chauffeur. Drankjes afkopen of afsluitende BBQ aan boord. Diverse programma’s zijn mogelijk.

Wijnproeven in pittoresk Gorinchem U wordt meegenomen naar de omgeving van Gorinchem, waar u deelneemt aan een wijnproeverij. Diverse rode, witte en rosé wijnen zullen de revue passeren, op leuke en enthousiaste wijze wordt door de sommelier verteld over de diverse wijnsoorten die u proeft. De vrouw van de sommelier zal u voorzien van de benodigde knabbeltjes om uw smaakpappillen te neutraliseren. Na de proeverij brengt de chauffeur u in het centrum van Gorinchem. In het centrum staat de gids al op uw gezelschap te wachten. Hij loopt met u door het centrum en vertelt u diverse leuke anekdotes die bij dit pittoreske stadje horen. Na de rondleiding lopen we over de Grote Markt. Nabij de Grote Markt maken we gebruik van het dinerbuffet.

ca. 13.00 – 22.00 uur Wijnproeverij, stadswandeling ca. 2 uur, dinerbuffet inclusief drankjes (bier, wijn en frisdranken) en het vervoer per comfortabele en luxe touringcar met enthousiaste en service gerichte chauffeur.

4 Verschoor_magazine_v4.indd 4

26-9-2012 9:48:59


Foto: ©iStockphoto.com / Nikada

Groepsarrangementen & Dagtrips “Wie is de Mol?” U waant zich vandaag in Nederlands Venetië of het Venetië van het Noorden oftewel Giethoorn. Deze bekendheid dankt Giethoorn aan haar vele slootjes en wateren, haar groene omgeving en vooral de prachtige huizen en landgoederen die deze plaats sieren tot een indrukwekkend stukje van Nederland. Vandaag spelen wij het spel “Wie is de Mol?”, geïnspireerd door het spraakmakende tv-programma. In de aanloop naar de ontknoping, die wij vandaag spelen, is al het nodige contact geweest tussen uw gezelschap en de organisatie van “Wie is de Mol?”. Vandaag is het dan zover en gaat u op zoek naar de Mol in uw gezelschap!

ca. 10.00 – 22.00 uur Lunch, rondvaart, arrangement “Wie is de Mol?”, 3-gangen diner of barbecue (drankjes tijdens het programma zijn exclusief) en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met een enthousiaste en servicegerichte chauffeur. Giethoorn biedt veel meer activiteiten dan alleen dit spel, wenst u een ander programma of meer informatie neem gerust contact met ons op.

“Fierljeppen = Far leaping” Vandaag rijden we naar Hindeloopen, onderweg zorgt de chauffeur voor een versnapering. Uw gezelschap wordt vriendelijk ontvangen door de chauffeur. Onderweg zal hij u over de diverse bezienswaardigheden het één en ander vertellen. Bij aankomst worden we ontvangen met een heerlijke lunch. Wij raden u aan om goed te eten want het programma wordt heel actief. U gaat namelijk bungee-roeien in de haven van Hindeloopen. De ploeg die de boot het verste weg roeit, wint! Vervolgens gaat u Fierljeppen. Er wordt eerst geoefend in een zandbak, daarna springen we door middel van de polsstokken over het echte water. De toeschouwers moedigen de sterke mannen en vrouwen aan. (Vergeet niet droge kleren mee te nemen, douches zijn uiteraard aanwezig).

ca. 10.00 – 22.30 uur Koffie/thee met koek, lunch met kroket, bungee-roeien, koffie/thee met gebak, fierljeppen, 3-gangen diner en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met enthousiaste en servicegerichte chauffeur. Consumpties tijdens het diner zijn tegen een meerprijs. Het arrangement is aan te passen naar uw wensen.

Quiz & Dine ‘s Middags komen we aan in het oude gedeelte van Nijmegen. Op aparte wijze maakt u kennis met de oudste stad van Nederland. In de route map van uw GPS console staan diverse interessante feitjes, maar ook vindt u hier opdrachten en vragen over de stad, historie en cultuur. Uiteraard loopt uw gezelschap via verschillende locaties en zo zullen zij voorzien worden van een Walking Dinner tijdens de GPS tocht.

ca. 13.00 – 22.30 uur GPS tocht, Braintwisters, Walking Dinner met 2 consumpties en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar onder leiding van een ervaren en service gerichte chauffeur. Tijden en arrangement te wijzigen naar aanleiding van uw voorkeur.

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 5

5 26-9-2012 9:49:10


Groepsarrangementen & Dagtrips Brabantse gezelligheid Uw gezelschap ontdekt vandaag al street-golfend de Brabantse stad, Breda! Een professionele streetgolfer informeert u over dit nieuwe fenomeen uit Parijs. Na de instructies gaat u zelf al street-golfend door de stad en komt u langs diverse bezienswaardigheden. Na dit inspannende onderdeel heeft u de gelegenheid om even bij te komen op het terras. Later die avond verzamelt uw gezelschap zich buiten het drukke centrum, de gastheer staat u hier al op te wachten. U wordt meegenomen naar een avond vol entertainment, gezelligheid, dineren, drank en theater. Deze theatersalon garandeert u een gezellige en fantastische avond, waar gelachen, gefeest en gedanst mag worden.

ca. 13.00 uur – 01.00 uur Streetgolf 2 uur, drankje & sportieve snack, dinershow met 4-gangendiner, inclusief drankjes tijdens dinnershow en het vervoer per comfortabele en luxe touringcar met een enthousiaste en servicegerichte chauffeur. Het gehele arrangement is aan te passen aan uw wensen.

Spectaculair rotterdam Laat uw gezelschap op spectaculaire wijze kennismaken met Rotterdam. Wij nemen u mee naar deze moderne stad. We beginnen deze dag met een fi etstour onder leiding van een echte ras-Rotterdamse gids die ons meeneemt naar het Scheepvaartkwartier. Hier zal de gids u laten genieten van authentieke stadsverhalen. Tegen de middag gaat u heerlijk lunchen op een bijzondere locatie. U kijkt van hieruit over de Maas naar de prachtige Kop van Zuid. Na de lunch wordt de tour vervolgd door Rotterdams mooiste park. In het park stapt u op een Rigid Infl atable Boat (RIB). Deze powerboot koerst u op en neer onder de Willems- en Erasmusbrug. De beste kapiteins bewaken uw veiligheid terwijl ze u in de stoere rubberboten over de golven jagen.

ca. 10.00 – 17.30 uur Fietstour o.l.v. gids, lunch, powerboot en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met een service gerichte en zeer enthousiaste chauffeur. Na afl oop is het mogelijk een borreluur te organiseren of een heerlijk diner.

Outdoor Cooking Uw gezelschap gaat vandaag gezamelijk koken op een knisperend kampvuur, stoofpotten bereiden in de Dutch Oven en vlees roosteren aan een grillpin. Dat is Outdoor Cooking! In een grote tipi-tent bereidt u samen de heerlijkste gerechten. Hierbij gebruikt u verse ingrediënten en authentieke kooktechnieken. Ontstressen in een ongedwongen sfeer met uw gezelschap, genieten van pure gerechten. Met haar oorsprong in Lapland is dit de ultieme ervaring van Outdoor Cooking. Ervaar de warmte van het kampvuur en proef de sfeer!

ca. 15.00 – 22.30 uur 4,5 uur durend arrangement Outdoor Cooking en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met een enthousiaste en servicegerichte chauffeur. Drankjes tijdens het arrangement zijn exclusief.

6 Verschoor_magazine_v4.indd 6

26-9-2012 9:52:44


Groepsarrangementen & Dagtrips Het land van de toekomst Vandaag nemen wij uw gezelschap mee naar “Het land van de toekomst”, oftewel de Tweede Maasvlakte. Dichterbij een nieuw gedeelte van Nederland komt u niet! Wij nemen u mee naar de locatie die u op unieke wijze kennis laat maken met de Maasvlakte. U wordt ontvangen met koffi e of thee en heerlijke petit fours. Vervolgens krijgt u een rondleiding met een presentatie over de Maasvlakte. Waarom de Maasvlakte en hoe het werkt, dat wordt vandaag beantwoord. U heeft tevens de mogelijkheid zelf door het expo-centrum rond te lopen. ’s Middags gaat u onder leiding van een gids over het terrein met de touringcar en komt u daadwerkelijk op de Maasvlakte. Alle ins-en-outs worden u vandaag verteld. We besluiten de dag met een hapje en een drankje.

ca. 09.00 – 18.00 uur Koffi e/thee + Petit fours, rondleiding en presentatie, Wereldhaven lunch, Futureland Express (maximaal 51 personen), borrelgarnituur en 2 consumpties. Uiteraard hoeft u niet de hele dag door te brengen bij Futureland en is Futureland op diverse manieren leuk te combineren. Tevens is dit arrangement goed uit te breiden met een diner op de avond.

Schilderachtig Amsterdam Wij nemen uw gezelschap mee naar Amsterdam. Bij aankomst in Amsterdam stapt u aan boord van een rondvaartboot. U wordt vriendelijk ontvangen door de matrozen. Zij serveren u een heerlijke Amsterdamse lunch. We maken een rondvaart door de grachten en terwijl we varen wordt u verteld over diverse bezienswaardigheden van Amsterdam. De rondvaartboot brengt u naar het Prinseneiland, waar u van boord gaat. U stapt bij niemand minder dan de fenomenale kunstenares van Nederland in de achtertuin. U wordt hartelijk ontvangen door Ans Markus en haar man. Zij nemen u vandaag mee door de kunsten van Ans Markus. Er wordt voor de nodige hapjes en drankjes gezorgd. Na de rondleiding wordt uw gezelschap verrast met een workshop van Ans Markus. In groepjes van 5 leert u schilderen zoals deze kunstenares schildert. Een aparte beleving die uw gezelschap niet mag missen. ca. 09.00 – 18.30 uur Rondvaart met lunch aan boord, koffi e/thee tijdens de lunch, rondleiding en workshop van Ans Markus, diverse drankjes en versnaperingen, penselen, weggooischorten, 10 ezels per workshop, schilderdoeken 80x100 cm, foto’s op CD-rom, retourvaart naar de touringcar en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met enthousiaste en service gerichte chauffeur. Dit programma is uit te breiden met eventueel een diner. Diverse andere programma’s afhankelijk van uw wensen zijn mogelijk.

“A day at the Beach!” Vandaag nemen wij u mee naar het strand van Scheveningen. In Scheveningen wordt uw gezelschap ontvangen met een kopje koffi e/thee en Oma cake! Vandaag staat in het teken van teambuilding, activiteiten en natuurlijk heel veel gezelligheid! Na het ontvangst gaat het er meteen al lekker aan toe, want jullie gaan vliegeren! Uw gezelschap wisselt elkaar steeds af. U gaat genieten van een heerlijke lunch. Na de lunch wordt de groep gesplitst: de ene helft van de groep gaat de Tuk Tuk Rally tocht maken en de andere helft gaat beachvolleyballen! Na een tijdje wisselen de activiteiten om. Het gaat vandaag om plezier, maar de onderlinge strijd bloeit snel op tijdens de spannende activiteiten van vandaag. Na de Tuk Tuk Rally tocht en beachvolleybal gaan we borrelen en barbecueën. We sluiten af met een mooie kijk op de ondergaande zon.

09.00 – 22.00 uur Kopje koffi e/thee met cake, vliegeren ca. 2 uur, Beach lunch luxe, Tuk Tuk Rally, beachvolleybal, borrel (2x consumpties + warme bittergarnituur), Beach BBQ exclusief drankjes. Dit arrangement biedt meerdere mogelijkheden dan u zojuist gepresenteerd zijn. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden. (Vervangend programma i.v.m. slecht weer is mogelijk)

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 7

7 26-9-2012 9:53:56


Het familiebedrijf

Trouwbus uit de jaren ‘70

Basjan met zijn vader, Jan Verschoor

Het familiebedrijf Aan het begin van de 20ste eeuw is ons bedrijf opgericht door de gebroeders Bastiaan Jan Verschoor en Jan Rokus Verschoor. In die tijd reed de heer Van Holten een busdienst tussen Gorinchem Hardinxveld - Giessendam. Toen de heer Van Holten er mee op hield, besloten de heren Verschoor, van oudsher een schippersfamilie, aan wal te komen. In 1923 besloten zij de busdienst voort te zetten onder de naam Gebr. Verschoor B.V. In 1964 werd het bedrijf overgenomen door de gebroeders Jan en Adriaan Verschoor. Sinds 1988 staan Basjan en Marjandel Verschoor aan het roer van dit prachtige familiebedrijf. Ook de 4de generatie is inmiddels betrokken in de onderneming. Jacco en Christian Verschoor hebben beide de passie en liefde voor het vak, waarbij Jacco voornamelijk werkzaam is als reisadviseur en Christian als touringcarchauffeur. Verschoor reizen is een bedrijf dat gegroeid is door haar relaties en netwerk. Wat ooit is begonnen als een lijndienst is inmiddels uitgegroeid tot een heuse touroperator, waar compleet verzorgde arrangementen in binnen- en buitenland tot het absolute specialisme behoren. Bij Verschoor reizen staat, al sinds 1923, één begrip centraal; “Onbezorgd genieten!” Wij hopen dat u met ons nog vele jaren kunt genieten van alle arrangementen die wij op maat voor uw gezelschap verzorgen.

8 Verschoor_magazine_v4.indd 8

26-9-2012 9:54:45


In het begin

Prinses Beatrix

Een Bedford

Tijdens de opening van het klaverblad in september 1976 door Minister Westerterp

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 9

9 26-9-2012 17:20:54


n1 m / fazo hoto.co iStockp © : to Fo

Full-Service & Maatwerk

gason bara Hel m / Bar hoto.co p ck to iS Foto: ©

Full-service & Maatwerk

U bent aan het juiste adres voor een verzorgd arrangement voor uw gezelschap. Het nastreven van onze kernwaarden is onze kracht. Vanaf de eerste kennismaking tot uw thuiskomst ervaart u onze kernwaarden, kwaliteit & service, betrouwbaarheid en deskundigheid. Ons team informeert u graag over de mogelijkheden om uw wensen te verwerken tijdens een verzorgd arrangement! Wij verzorgen onder andere voor uw gezelschap: • compleet verzorgde arrangementen met een beleving, • personenvervoer per bus, trein, boot of vliegtuig, • dagtrips en andere arrangementen, • citytrips & meerdaagse reizen, • thematisch is ook mogelijk, zoals een wijnreis, • incentives, • familiedagen, • uw evenement of bedrijfsfeest, • jubileum of jubilaris. Kortom: alle arrangementen voor uw gezelschap tijdens uw speciale gelegenheid.

liang m / hao hoto.co iStockp Foto: ©

el Gaul m / Paw hoto.co iStockp © : to Fo

We create your special moment

Stockholm - Kopenhagen - lapland - iJsland - Moskou new York - lissabon - rome - Boedapest - ierland - Wenen

10 Verschoor_magazine_v4.indd 10

26-9-2012 9:56:42


Meer weten? 0184 612 714

Verschoor_magazine_v4.indd 11

11

26-9-2012 9:57:28

Foto: ©iStockphoto.com / 97

Fot o: © iSto ckp hot o.c om

Foto: ©iStockphoto.com / Tobias Helbig

/D am ir K ara n

And rii B ozh ok

Foto: ©iStockphoto.com / Mableen

Fot o: © iSto ckp hot o.c om /

tom ch

Foto: ©iStockphoto.com / Tupungato

Fot o: © iSto ckp hot o.c om /


Citytrips & Meerdaagse reizen

“Veelzijdigheid aan activiteiten en cultuur.� 12 Verschoor_magazine_v4.indd 12

26-9-2012 9:58:11


In eigen land naar verrassend Groningen Een citytrip hoeft niet altijd ver weg te gaan, ook in ons mooie land zijn er diverse mogelijkheden. Wij nemen u mee naar de stad Groningen, een stad waar niet snel aan gedacht wordt. Deze stad heeft door haar geïsoleerde ligging (ten opzichte van de Randstad) een veelzijdigheid aan activiteiten en cultuur te bieden. Het centrum met de beroemde Martinitoren die ‘beklommen’ kan worden, de gezelligheid in de smalle straten en op de pleinen, verken dit alles door middel van een leuke wandeling, een grachtenrondvaart of sportief, per fiets. Voor een tweedaagse citytrip kunt u uitstekende combinaties maken, op sportief gebied kunt u gaan wadlopen of fietsen en op cultureel gebied kunt u denken aan de Meyer Werft in Papenburg waar reusachtige cruiseschepen worden gebouwd of het schattige vestingstadje Bourtange. In de aanloop naar Kerst is de stad Oldenburg een leuke aanrader! U ziet, al vanaf 2 dagen is een erg leuk arrangement mogelijk, niet ver van huis en tegen een zeer aannemelijk budget.

Optioneel: Stadsbezoek door middel van wandeling of solex • Boerengolf • Grachtenrondvaart in Groningen • Interactieve puzzeltocht-programma’s • Bezoek aan Vesting Bourtange • Wadlooptochten • Boottochten naar Schiermonnikoog en Borkum • Combinatiemogelijkheden met Ostfriesland, Leer, Oldenburg (kerstmarkten in de Adventstijd) • Uitstekende mogelijkheden voor lunches, diners en koffieonderbrekingen

fietstocht door Groningen, overnachting met ontbijtbuffet, bezoek Meyer Werft in

Papenburg, bezoek Berentzen likeurdistilleerderij, uiteraard wordt u vervoerd door een

luxe en comfortabele touringcar met enthousiaste en service gerichte chauffeur/gastheer.

Uit te breiden

Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een passend voorstel.

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 13

Foto: ©2012 Marketing Groningen

Inclusief

Foto: ©2012 Marketing Groningen

vanaf 2 dagen.

Foto: ©2012 Marketing Groningen

Tijdsduur

Foto: ©2012 Marketing Groningen

Foto: ©2012 Marketing Groningen

Kenmerken:

13 26-9-2012 9:58:57


Citytrips & Meerdaagse reizen

“De ideale combinatie: bourgondisch, historisch & actief.� 14 Verschoor_magazine_v4.indd 14

26-9-2012 10:00:31


België, een schat aan culturele waarde Wij maken met uw gezelschap een speciale combinatie citytrip naar twee historische trekpleisters van België. Brugge en Gent zijn elk bijzondere steden met een schat aan culturele waarde. Wanneer u door de straten en over de pleinen van Brugge wandelt waant u zich in de Middeleeuwen. Ieder gebouw en iedere steen in deze stad vertelt zijn eigen verhaal. Onder het genot van een heerlijk drankje op een terras in Brugge ziet u de historie “bijna” werkelijk aan u voorbij gaan. De ideale combinatie maakt u met het aldoor gezellige Gent. Kom tot rust in de autenthieke Bagijnenhof of ontdek de heerlijke delicatessen op één van de gezellige terrassen. Dankzij de open-minded Gentenaar zorgt deze stad voor een aangenaam verblijf met een kleurrijk straatbeeld, veelzijdig cultureel aanbod en een bruisend nachtleven.

Optioneel: Stadswandeling met een deskundige gids • Thematische wandeling met de Gentse Belleman • Chocoladewandeling of chocoladeworkshop • Interactieve fotopuzzeltocht of GPS-tour • Rondvaart door de stadsgrachten • Segway Tour • Scootertocht • Bezoek Chocolade- of Frietmuseum • Bezoek Brugs Kant Museum • Wijnproeverij • Goede lunch- en dinermogelijkheden • Voor een dergelijke korte stedentrip kunt u natuurlijk ook combinaties maken met andere bekende steden als Brussel, Antwerpen, Leuven, Kortrijk en/of het Franse Lille

overnachting met ontbijtbuffet in Gent of Brugge, sneukelwandeling met lekkere

proeverijen in Gent, stadsrondrit met de Brugse Paardentram en het vervoer per luxe en

comfortabele touringcar met enthousiaste en servicegerichte chauffeur/gastheer.

Uit te breiden

Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een passend voorstel.

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 15

Foto: ©Stad Gent – Dienst Toerisme

Inclusief

Foto: ©Stad Gent – Dienst Toerisme

vanaf 2 dagen.

Foto: ©Stad Gent – Dienst Toerisme

Tijdsduur

Foto: ©Toerisme Brugge / Jan D’Hondt

Foto: ©Toerisme Brugge / Jan D’Hondt

Kenmerken:

15 26-9-2012 10:03:06


Citytrips & Meerdaagse reizen

“De parel van het Noorden.� 16 Verschoor_magazine_v4.indd 16

26-9-2012 10:04:10


Hamburg, groen en waterijk Deze citytrip brengt u naar één van de meest ideale bestemmingen; Hamburg was in 2011 gekozen tot de groenste metropool van Europa. Tevens is deze stad ook de grootste havenstad van Duitsland. Deze stad heeft een modern centrum dat u een veelzijdigheid biedt aan historie, industrie, cultuur en ontspanning. Het centrum wordt gesierd door de mooie parken en wateren, de Alster en de Elbe. Een zeer interessante en leuke bestemming voor een citytrip. U wordt meegenomen over de wateren van Hamburg, door de havens en door de grachten van Speicherstadt. Een Nederlandstalige gids vertelt u met leuke anekdotes over de hoogtepunten en historie die Hamburg u te bieden heeft. De fascinerende stad zal u verrassen door haar veelzijdigheid aan activiteiten, bezienswaardigheden en een spectaculair nachtleven. Ontdek de Elbe, de Alster, de prachtige wijken, Speicherstadt, de vismarkt en natuurlijk ook de Reeperbahn – kortom voor iedere dag zijn er voldoende mogelijkheden.

Optioneel: Een bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg •Een bezoek aan de Berentzen likeurdistilleerderij in Haselünne • Rondvaart of kanotocht op het Alstermeer •Thematische stadswandelingen • Kennismakingswandeling over de beroemde Reeperbahn • Bezoek aan de vismarkt • Loungeclub met prachtig stadspanorama • Goede combinatiemogelijkheden met Lübeck (marsepijnstad) of de

Foto: ©Deutsche Zentrale für Tourismus e.V. / Merten

Lüneburger Heide •Uitstekende lunch- en dinerlocaties

Kenmerken: Tijdsduur

3 dagen.

Inclusief

2 overnachtingen met ontbijt- en dinerbuffet, stadsrondrit o.l.v. een Nederlandstalige

gids, havenrondvaart of grachtenrondvaart Speicherstadt, een bezoek aan een

koffiebranderij en het vervoer per luxe en comfortabele touringcar met enthousiaste

en een service gerichte chauffeur/gastheer.

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 17

Foto: ©www.mediaserver.hamburg.de / C. Spahrbier

Foto: ©www.mediaserver.hamburg.de / C. Spahrbier

Foto: ©www.mediaserver.hamburg.de / C. Spahrbier

Foto: ©www.mediaserver.hamburg.de / C. Spahrbier

Bijzonderheden Afhankelijk van uw wensen organiseren wij speciaal voor u uw beleving.

17 26-9-2012 10:06:45


Citytrips & Meerdaagse reizen

“Waar heden en verleden nog altijd een inspirerend verschil maken.�

18 Verschoor_magazine_v4.indd 18

26-9-2012 10:07:30


Berlijn, eens de stad van Oost en West Wij nemen u mee naar wellicht één van de meest indrukwekkende steden. De trotse stad Berlijn waar Oost en West weer samengekomen zijn! Een fantastische stad waar de historische gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog nog steeds terug te vinden zijn. Historie, architectuur en moderne winkelstraten worden afgewisseld met mooie groene parken en een uitgestrekt uitgaansleven. Door middel van een prachtige stedentrip per trein of touringcar nemen wij u mee naar Berlijn zoals u dat wilt. De Fernsehturm, de Brandenburger Tor, de Berlijnse Muur, Checkpoint Charlie, het Museuminsel, de rivier de Spree, Unter den Linden of de ‘Ku-damm’, er is erg veel te zien en te beleven en u mag het niet missen.

Optioneel: Bus transfers in Berlijn of Berlin Card • Boottocht over de Spree of op één van de stadsmeren • Bezoek aan de panoramische Fernsehturm, eventueel vergezeld van drankje of diner • Stadstour Oost- en/of West-Berlijn • Bezoek aan één van de vele Gedenkstätten en Checkpoints zoals, Checkpoint Charlie • Bezoek aan East-Side-Gallery, het langste nog bestaande stuk van de Berlijnse Muur • Stadsbezoek d.m.v. city bikes of de aloude Trabantjes • Bezoek aan prachtige kastelen zoals Schloss Charlottenburg of Schloss Sanssouci in Potsdam • Europa’s grootste warenhuis KaDeWe • Wandelen door de futuristische koepel op de Rijksdag of het Sony Center aan de Potsdamer Platz • Bezoek aan het interessante, Foto: ©Visit Berlin / Brandenburger Tor / Claudio und Marco Fragasso

historische Museuminsel • Fiets-, foto- of GPS-tocht voor een interactief programma • Diensten van Nederlandstalige gidsbegeleiding • Goede lunch en dinermogelijkheden op zeer uiteenlopende locaties

Kenmerken: Tijdsduur

3 dagen.

Inclusief

bus transfers v.v. naar Amersfoort CS, retour 2e Klasse Amersfoort-Berlijn per IC met

zitplaatsreservering, 2 overnachtingen met ontbijt, de toeristenbelasting

Of

Ook mogelijk per uiterst comfortabele touringcar (vanaf 3 dagen), 2 overnachtingen

met ontbijt, toeristenbelasting, stadsrondrit Berlijn, bezoek aan Schlosspark Sanssouci.

Bijzonderheden Een uitgebreid arrangement of meer informatie, wij informeren u graag over de

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 19

Foto: ©Deutsche Zentrale für Tourismus e.V. / Merten, Hans Peter

Foto: ©Deutsche Zentrale für Tourismus e.V. / Merten, Hans Peter

mogelijkheden. Foto: ©Deutsche Zentrale für Tourismus e.V. / Merten, Hans Peter

Foto: ©Deutsche Zentrale für Tourismus e.V. / Merten, Hans Peter

19 26-9-2012 10:09:11


Citytrips & Meerdaagse reizen

“Beeldschone bestemmingen die een fascinerende indruk achterlaten.�

20 Verschoor_magazine_v4.indd 20

26-9-2012 10:10:02


Een verrassend culturele combinatie naar Dresden & Praag Een prachtige citytrip waar cultuur centraal staat. Dresden, het ‘Florence aan de Elbe’ laat zich vanwege de korte afstand uitstekend combineren met de Tsjechische hoofdstad Praag. Na de val van het communisme is deze stad opnieuw tot leven gekomen. Deze stad is beslist de moeite waard om te bezoeken; met haar gezellige kroegjes, sierlijke straatjes en prachtige pleinen kent deze stad een harmonische sfeer. Prachtige bezienswaardigheden zoals de Semperoper, de Zwinger en de beroemde Frauenkirche kunnen we u beslist niet onthouden, evenals het prachtige natuurgebied Sächsische Schweiz met de natuurlijke Basteibrücke. Als UNESCO Werelderfgoedbestemming heeft de binnenstad van Praag geen introductie nodig. De Praagse Burcht, de Karelsbrug en de oude stad ‘Stare Mesto’ staan onder meer garant voor veel schoonheid en cultuur. Wij laten u graag genieten van een prachtige stad in al haar facetten.

Optioneel: Bezoek aan de Wartburg in Eisenach • Bezoek historisch stadscentrum Erfurt • Schloss Moritzburg met rondleiding •Schloss Pillnitz met tuinen • Rondvaart op de Elbe, eventueel per radarstoomschip en ook mogelijk met diner en muziek • Beklimming van de Frauenkirche • Tour met authentieke Trabantjes • Rondrit per historische Praagse tram • Fietstours in Praag • Bierhuis U Flekú, de Staropramen brouwerij of de Strahov kloosterbrouwerij • Tsjechische bier- of folkoreavond • Uiteenlopende lunch- en dinermogelijkheden

Vervoer per uiterst comfortabele touringcar, 2 overnachtingen met ontbijt in Dresden,

stadsrondrit en –wandeling met gids, bezoek Sächsische Schweiz, 3 overnachtingen

met ontbijt in Praag, bezoek Praagse Burcht en bezoek Josefov met gids en boottocht

met buffet op de Moldau.

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 21

Foto: ©Welcome Prague 2012

Inclusief

Foto: ©Welcome Prague 2012

6 dagen.

Foto: ©Welcome Prague 2012

Tijdsduur

Foto: ©Welcome Prague 2012

Foto: ©Schöner, Jörg Owner: k.A. / TMGS

Kenmerken:

21 26-9-2012 10:11:26


Citytrips & Meerdaagse reizen

“Mode, romantiek, luxe en lekkernijen maken Parijs tot een indrukwekkende beleving.�

22 Verschoor_magazine_v4.indd 22

26-9-2012 10:12:09


parijs, de lichtstad van europa Het visitekaartje van Europa, de Lichtstad waar romantiek, fashion en kunst bij elkaar komen. Parijs heeft in de loop der jaren vele benamingen gekregen en wat de stad voor u betekent kunt u uitstekend zelf ontdekken. Uit de hele wereld reizen mensen naar Parijs voor haar unieke bezienswaardigheden, karakteristieke sfeer, musea, kunst, cultuur maar ook voor de goede eetgelegenheden! Parijs wordt gesierd door de onmiskenbare Eiffeltoren en vele beroemde gebouwen als het Louvre, de Sacre Coeur, Arc de Triomphe, de Notre Dame en vele anderen. Haar karakteristieke sfeer heeft zij te danken aan de typische gebouwen, knusse bistro’s, elegante pleinen en pittoreske straten. Al lopend door de stad komt u tot de ontdekking dat werkelijk alles hier te koop is. Wanneer u een bezoek brengt mag Boulevard Haussmann en de Champs Élysées niet gemist worden, met haar dure winkels, prachtige etalages en haast onbetaalbare restaurants.

OptiOneel: Bus transfers in Parijs of metrokaart • Stadsrondrit of thematische wandeling •Rondvaart op de Seine • Fietstocht door Parijs • Rondrit per nostalgische 2-CV door Parijs • Panoramisch bezoek (Tour Montparnasse, Eiffeltoren, La Grande Arche La Défense e.a.) • Bezoek Musée du Vin of het wijnlandgoed van Montmartre • Bezoek aan Disneyland® Paris • Dinnershow in Moulin Rouge, Lido of Paradis Latin • Bezoek Les Catacombes (ondergrondse begraafplaats) of Les Égouts (riolenstelsel) • Bezoek aan Rungis, de grootste versmarkt van Europa • (inter)actief programma als foto-, puzzel- of GPS-tocht • Bezoek aan musea, zoals het Louvre • Diensten van een Nederlandstalige gids of begeleider • Heerlijke lunch- en dinermogelijkheden

Foto: ©© Paris Tourist Offi ce / Amélie Dupont

KenMerKen: Tijdsduur

3 dagen.

Inclusief

bus transfers v.v. naar Rotterdam CS, retour 2e klasse Rotterdam-Parijs met de Thalys, 2 overnachtingen met ontbijt, toeristenbelasting.

Of

met ontbijt, toeristenbelasting stadsrondrit of lichttoer, bezoek aan Montmartre. Uit te breiden

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen; neem voor uitgebreide

Foto: ©Paris Tourist Offi ce / Henri Clement

Foto: ©Paris Tourist Offi ce / Amélie Dupont

Foto: ©Paris Tourist Offi ce / Amélie Dupont

Foto: ©Paris Tourist Offi ce / Jacques Lebar

informatie contact met ons op.

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 23

Ook mogelijk per uiterst comfortabele touringcar (vanaf 3 dagen), 2 overnachtingen

23 26-9-2012 10:13:37


Citytrips & Meerdaagse reizen

“leisure, Shopping and Dining that’s a pleasure for all!” 24 Verschoor_magazine_v4.indd 24

26-9-2012 10:14:20


Minicruise naar newcastle met premier league Maak kennis met onze veelzijdige mogelijkheden tijdens deze Minicruise, inclusief bezoek aan een voetbalwedstrijd in de Britse Premier League óf een spetterend concert! Eindeloos shoppen in honderden winkels, cultuur snuiven in de (vaak gratis!) musea of een rondrit door de stad per bus; Newcastle is een geweldige citytrip-bestemming! Uw bezoek wordt compleet met het bezoeken van een voetbalwedstrijd in de Britse Premier League met onder meer Newcastle United. Door middel van onze expertise en knowhow zorgen wij ervoor dat u Newcastle beleeft zoals u dat wilt. Newcastle staat voornamelijk bekend als de ‘shoppingcity’ van het Verenigd Koninkrijk, maar naast shoppen zijn er ook tal van musea, gezellige restaurants en kroegjes te vinden en zijn er interessante activiteiten te organiseren. Het bezoeken van een Britse voetbalwedstrijd of eventueel een geweldig concert geven een extra dimensie aan uw reis.

OptiOneel: Diverse dinermogelijkheden aan boord van de ferry • Shop & Go in het centrum van Newcastle • Eldon Square en MetroCentre • Sightseeing tour over historie en moderne architectuur • Mogelijkheid voor spectaculair concert in plaats van Premier League • Gezellige pubs en dinerlocaties

Foto: ©NewcastleGateshead Image Library

KenMerKen: Tijdsduur

4 dagen.

Inclusief

overtocht IJmuiden-Newcastle v.v., 2 overnachtingen in een 2-persoons binnenhut met douche en toilet, 1 overnachting in een 2-persoons kamer in Newcastle, 3 maal ontbijt, bezoek voetbalwedstrijd of concert en het vervoer per comfortabele en luxe touringcar met een enthousiaste en servicegerichte chauffeur.

Uit te breiden

Foto: ©NewcastleGateshead Image Library

Foto: ©NewcastleGateshead Image Library

Foto: ©NewcastleGateshead Image Library

Foto: ©NewcastleGateshead Image Library

u geheel vrijblijvend.

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 25

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen; graag adviseren wij

25 26-9-2012 10:15:00


Citytrips & Meerdaagse reizen

“De stad waar u nooit uitgekeken raakt.” 26 Verschoor_magazine_v4.indd 26

26-9-2012 10:15:51


the best of london Een echte klassieker onder de citytrips! De Britse hoofdstad Londen is lange tijd erg populair geweest en kreeg daardoor de slogan ‘the place to be’ mee. Londen bezit een enorme hoeveelheid bezienswaardigheden en tradities waarop men niet uitgekeken raakt. Tijdens een citytrip worden de highlights natuurlijk bekeken, kunnen er combinaties worden gemaakt met attracties buiten de stad, maar is er zeker ook tijd om te shoppen want ook hiervoor worden onder meer Oxford Street, Knightsbridge, Harrods en Covent Garden geroemd. Zeker in november en december is de stad erg populair wegens haar Christmas Shopping en vanaf januari tijdens de grote ‘sale’.

nieUW! Het hoogste gebouw van West Europa. Reserveer uw bezoek aan The Shard. Vanuit The Shard overziet u heel Londen. Een bezoek aan The Shard mag tijdens uw reis beslist niet ontbreken. Geopend vanaf februari 2013.

OptiOneel: Metrotickets en/of London Cards • Thematische stadswandeling in diverse wijken • Theems-cruise, mogelijk met lunch of high-tea • Spannende Jack The Ripper Walk • Een panoramisch ritje in The London Eye • Interactieve fototocht of GPS-tour • Bezoek The London Dungeon • Uiteenlopende museumbezoeken (soms ook gratis) • Authentiek Pub dinner • Middeleeuws dinerspektakel • Goede lunch-, diner- en high-tea mogelijkheden

Foto: ©visitlondonimages / britainonview

KenMerKen: Tijdsduur

3 dagen.

Inclusief

Vervoer per uiterst comfortabele touringcar, ferryovertocht Calais-Dover v.v., 2 overnachtingen met ontbijt, stadsrondrit en bezoek Covent Garden Market of Canterbury.

Uit te breiden

Foto: ©visitlondonimages / britainonview

Foto: ©visitlondonimages / britainonview

Foto: ©visitlondonimages / britainonview / Pawel Libera

Foto: ©visitlondonimages / britainonview / Pawel Libera

informatie contact met ons op.

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 27

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen; neem voor uitgebreide

27 26-9-2012 10:17:10


Citytrips & Meerdaagse reizen

“Bruisend, sfeervol, romantisch, een echte topbestemming!�

28 Verschoor_magazine_v4.indd 28

26-9-2012 10:18:00


Barcelona, de stad van Gaudí Barcelona is de stad van Gaudí en staat bekend om haar bruisende stadsleven. De pareltjes van Gaudí zoals de Sagrada Familia en Casa Battló zijn wereldberoemd en het Parc Güell doet hier nog een schepje bovenop. Maar vooral de veelzijdigheid met haar Gotische binnenstad, de prachtige gebouwen, de lange boulevards, de sportieve hoogtepunten bij Montjuïch en Nou Camp, de heerlijke eet- en uitgaansmogelijkheden en de ligging aan zee met een heus strand roemen de stad. U kunt zich op vele manieren door de stad bewegen en genieten van prachtige hoogtepunten en lekkere tapas! De Spaanse cultuur met haar gezellige tapas verzekeren u van een gezellige en optimale citytrip voor uw gezelschap!

Optioneel: Metrotickets of tickets Hop-on/Hop-off bus • Historische wandeling of fietstocht door Barcelona • GPS tour in de oude stad (Barrio Gótico) • Gaudí Tour langs onder meer Sagrada Familia, Casa Battló en Parc Güell • Stadstour per moderne GoCar •Boottocht langs de haven en/of de kust • Tapas Tour • Bezoek Montjuïch met Olympisch Stadion, Paleis en Pueblo Espagnol • Bezoek Nou Camp & FC Barcelona • Fuentes Magicas, de licht- en geluidshow bij Plaza d’Espagna •Flamencoshow of workshop, eventueel in combinatie met diner •Bezoek kloostercomplex Montserrat • Bezoek wijnlandgoed Coderniu of Freixenet • Diensten van een Nederlandstalige gids of begeleider • Goede lunch- en dinermogelijkheden op tal van toeristische- en toplocaties

airporttransfers vanaf uw vertrekplaats v.v., retourvlucht naar Barcelona in economy

class, meet & greet bij aankomst, transfers airport-hotel v.v., korte sightseeing,

2 overnachtingen met ontbijt, alle belastingen.

Of

Ook mogelijk per uiterst comfortabele touringcar (vanaf 5 dagen), 2 overnachtingen

met ontbijtbuffet, stadsrondrit, bezoek Parc Güell en bezoek Fuentes Magicas.

Uit te breiden

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het programma volledig aanpassen.

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 29

Foto: ©iStockphoto.com / Jorge Delgado

Inclusief

Foto: ©iStockphoto.com / Nikada

3 dagen.

Foto: ©iStockphoto.com / Alija

Tijdsduur

Foto: ©iStockphoto.com / Matthew Dixon

Foto: ©iStockphoto.com / Sam Burt Photography

Kenmerken:

29 26-9-2012 10:19:00


Citytrips & Meerdaagse reizen

“Deze betoverende stad overstijgt alle verwachtingen.� 30 Verschoor_magazine_v4.indd 30

26-9-2012 10:19:21


Istanbul, een unieke beleving op twee continenten Smeltkroes van Oost en West, gelegen op de grens van Europa en Azië! De stad die vroeger Constantinopel heette vormt een mengeling van Moslim- en Westerse culturen. De stad wordt gesierd door de Bosporus die de scheiding aangeeft tussen Europa en Azië. In de oude stadswijk Sultanahmet vormen de Blauwe Moskee, de Hagia Sofia, het Topkapi Paleis en de Grote Bazaar de belangrijkste bezienswaardigheden. Aan de andere kant van de Gouden Hoorn begint het moderne Istanbul met veel winkel- en uitgaansmogelijkheden tot aan het Taksimplein. De Bosporus leent zich uitstekend voor diverse vaartochten en u vindt in Istanbul een uiteenlopend aanbod aan eetgelegenheden.

Optioneel: Sightseeing Sultanahmet met onder meer de Blauwe Moskee, de Hagia Sofia en het Topkapi Paleis • Bezoek Grand Bazaar en/of Egyptische Bazaar • Bosporus boottocht, eventueel in combinatie met (vis) lunch • Shoppen en uitgaan in Taksim • Bezoek aan een authentieke barber of hammam • Bezoek aan de Galata toren • Turkish Night met muziek, dans, folklore, hapjes en drankjes • Nederlands-, Duits- of Engelstalige gidsen of begeleiding • Uiteenlopende dinermogelijkheden van kebap-restaurants tot fantastische toplocaties, zoals Kiz Kulesi op een eilandje in de Bosporus

Inclusief

airporttransfers vanaf uw vertrekplaats v.v., retourvlucht naar Istanbul in economy class,

meet & greet bij aankomst, transfers airport-hotel v.v., 3 overnachtingen met ontbijt,

alle belastingen

Uit te breiden

Afhankelijk van uw wensen laten wij u graag verrassen!

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 31

Foto: ©iStockphoto.com / Nikada

Foto: ©iStockphoto.com / Danish Khan

4 dagen.

Foto: ©iStockphoto.com / Ugurhan Betin

Tijdsduur

Foto: ©iStockphoto.com / jokerproproduction

Foto: ©iStockphoto.com / faraways

Kenmerken:

31 26-9-2012 10:19:39


Wintersportreizen

“Sneeuw, Glühwein en warme chocolademelk, één en al gezelligheid.”

32 Verschoor_magazine_v4.indd 32

26-9-2012 10:20:26


Österreich im Winter De Oostenrijkse ‘Gemütlichkeit’, een heerlijke Après-ski en een tamelijke goede sneeuwzekerheid staan borg voor een heerlijk lang weekend wintersportplezier. Oostenrijk is zeer populair onder de Nederlanders en biedt zowel de beginnende als vergevorderde skiër en snowboarder vele mogelijkheden en ook voor de niet-skiër zijn er leuke dingen te ondernemen. U beleeft een korte vakantie met alles wat u van een wintersportreis mag verwachten, één met de natuur, veel gezelligheid en een prima onderkomen. Door geheel Oostenrijk kunnen wij u goede mogelijkheden bieden voor een lang wintersportweekend echter ook in Zwitserland, Italië, Frankrijk, Tsjechië en zelfs in Polen kunnen wij u een leuke wintersportervaring laten beleven!

OptiOneel: Langlaufen / Snowboarden • Arresledetochten • Eisstockschiessen • Rodelen • Tubing • Huttentocht per Pistenbully • Gezellige après-ski • Uitstapjes voor niet-skiërs zoals stedenbezoek Innsbruck of Salzburg, kastelen, musea en/of toeristische hoogtepunten

KenMerKen: Tijdsduur

vanaf 5 dagen.

Inclusief

2 overnachtingen met diner, ontbijt, de toeristenbelasting en vervoer per uiterst comfortabele touringcar met een enthousiaste en service gericht chauffeur.

Uit te breiden

Afhankelijk van uw wensen kunnen we het gehele programma aanpassen.

Gemütlichkeit im Sauerland Het Duitse Sauerland is op slechts korte afstand van Nederland gelegen en leent zich uitstekend voor een wintersportweekend dichtbij huis, als kennismaking of gewoon als een gezellige personeelstrip. De plaatsen Willingen, Winterberg, Altastenberg en Neuastenberg gelden als volwaardige skioorden en bieden haar gasten dan ook volop mogelijkheden voor winterpret, gezelligheid en après-ski. Wij bieden u in deze omgeving diverse mogelijkFoto: ©Österreich Werbung / Wolfgang Zajc.

heden voor een feestelijk weekend vol wintersport met uiteenlopende hotelaccommodaties en stellen graag een programma op maat voor u samen. Ook voor niet-skiërs of bij sneeuwgebrek zijn er veel mogelijkheden om er toch een interessant uitstapje van te maken.

OptiOneel: Langlaufen / Snowboarden • Arresledetochten •Eisstockschiessen • Rodelen • Tubing • Schaatsen • Overdekt zwemmen •Gezellige après-ski •Uitstapjes voor niet-skiërs zoals Warsteiner Bierbrauerei, Schloss Bad Arolsen, Erzbergwerk Ramsbeck, boswandelingen met boswachter, mountainbiketochten en/of andere toeristische hoogtepunten

KenMerKen: Tijdsduur

3 dagen.

Inclusief

2 overnachtingen met diner, ontbijt, de toeristenbelasting en het vervoer per uiterst comfortabele en luxe touringcar met een enthousiaste en service gerichte chauffeur.

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 33

Foto: ©Österreich Werbung / Weigel

Foto: ©Österreich Werbung / Mallaun

Het gehele arrangement is aan te passen naar uw wensen.

Foto: ©Österreich Werbung / Wolfgang Zajc

Foto: ©Österreich Werbung / Himsl

Uit te breiden

33 26-9-2012 10:21:52


Daarom Verschoor reizen

Bijna 100 jaar AlS een ViS in Het WAter • Sinds 1923 deskundig in ons vakgebied • 97,8% tevreden relaties • Personenvervoer in al haar facetten • Arrangementen op maat voor uw gezelschap • Kwaliteit & service, betrouwbaarheid en “onbezorgd genieten” in al onze arrangementen

Foto: ©iStockphoto.com / Liz Hamilton

Juiste prijs/kwaliteitverhouding GArAntie en GeCertiFiCeerD • Strenge controles op naleving kwaliteit en service • Uitsluitend partners met gelijkwaardige kernwaarden • Gecertifi ceerd voor ISO:9001 • Lid van Stichting Garantiefonds Reisgelden

34 Verschoor_magazine_v4.indd 34

26-9-2012 10:23:19


Het grootste netwerk aan partners in nederland en europa Foto: ©iStockphoto.com / Gorazd Bertalanic

trenDWAtCHer in HAAr VAKGeBieD • Passend aan uw wensen • Volledig op maat, voor uw gezelschap • “Zorgeloze” organisatie in alle arrangementen • Dankzij diverse intake gesprekken bieden wij u een passend aanbod • Arrangementen voor iedere bestemming, wereldwijd

Foto: ©iStockphoto.com / InterestingLight

Onbezorgd genieten! een BetrOUWBAAr en DeSKUnDiG ADVieS • Elke dag streven wij naar het overtreffen van uw verwachtingen • Advies voor uw arrangement op maat door onze adviseurs • Wij zorgen dat u zorgeloos kunt genieten • Voor iedere speciale gelegenheid

Meer weten? 0184 612 714 Verschoor_magazine_v4.indd 35

35 26-9-2012 10:23:22


Postadres: Postbus 511, 3370 BA Hardinxveld-Giessendam Bezoekadres: Schrank 1, 3371 KJ Hardinxveld-Giessendam Telefoon: Fax: E-mail: Internet:

0184 612 714 0184 614 948 info@verschoor-reizen.nl www.verschoor-reizen.nl

Verschoor_magazine_v4.indd 36

26-9-2012 10:44:22

Verschoor Reizen Business Magazine  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you