__MAIN_TEXT__

Page 1

EPT tiedottaa 2/2013


ESPOON PARTIOTUKI RY Puheenjohtaja Järjestösihteeri Toimisto

Pankkitili

EPT TIEDOTTAA

Julkaisija Painos Painopaikka Toimitus Taitto Materiaali Kannen kuva

Emilia Knaapi (050 523 4441) Susanne Nylund Töölönkatu 55 00250 Helsinki puh. 8865 1212 s-posti ept@partio.fi www.ept.fi Nordea FI71 1016 3000 0761 11

Espoon Partiotuki ry. 800 kpl KopioNiini Susanne Nylund Ville-Pekka Reponen Kirsi Heiniö, Kari Keskitalo, Heini Nygren, Susanne Nylund, Veli-Pekka Peltola, Aapo Rainio, Mimi Rantanen, Ossi Salo, Petra Turtiainen, Taru Öster Vimma 11/2012 (Kari Keskitalo/ Aapo Rainio)

Seuraava EPT-tiedottaa ilmestyy syksyllä 2


Pääkirjoitus Kaksikymmentä vuotta sitten olin ekaa kertaa Väiskillä. Muistikuvat leiristä ovat vuosien saatossa haalistuneet mutta muistan edelleen kuinka pähee fiilis leirillä oli. Sama fiilis on ollut läsnä neljällä Väiskillä sen jälkeenkin.

sitä varten tarvitse ylipuhua koko leiriorganisaatiota. Väiskillä uskalletaan kokeilla uutta eikä mennä vanhoilla kangistuneilla kaavoilla. Toimivaa ei kannata muuttaa mutta aina löytyy parannettavaa. Kuka jäisi koko kesäksi himaan kykkimään? Parhaat pestit on nyt jaossa!

Ensi vuonna meillä on taas tilaisuus ylittää itsemme ja tehdä jotain eptläistä – leiri, jossa kaikki ovat kuin kotonaan ja viihtyvät. En vielä tiedä mikä tulee olemaan leirin teema, onko siellä vesivessat tai esiintyykö johtajakahvilassa Robin. Nyt on kuitenkin aika alkaa suunnittelemaan mitä itse kukin haluaa leirillä tehdä. Olisiko sinun vuoro rakentaa partiohistorian pisin vesiliukumäki tai suunnitella todella päräyttävä tarpojaohjelma? Olen nähnyt leirejä eri kokoluokissa: muutamasta Jamboreesta lippukuntaleireihin. Kuitenkin Väiski on juuri sen kokoluokan leiri, jossa on suuren leirin resurssit mutta pienen leirin joustavuus. Jos joku saa jonkun lähes hullun idean, ei

Veli-Pekka “Veltsu” Peltola

3


Sählyturnaus 17.3.2013 Turnaukseen osallistui yhteensä 13 joukkuetta. Tulokset:

1. VaMe 2. KMP 3. SaSi 4. PitVa (paras espoolainen, järjestää ensi vuonna) 5. LouPa 6. TP

4


Väiski 2014 Väiski -14 hakee tekijöitä eri kokoisiin ja näköisiin hommiin. Oletko sinä reipas ja innokas tekijä? Ilmianna itsesi osoitteeseen ossi.salo@gmail.com ja olen sinuun yhteydessä. Tässä vaiheessa viedään kermat kakun päältä!

5


Ruska-Punkku Sarjajako

Järeä-Grani toivottaa PäPa:n lippukunnat tervetulleiksi kisaamaan vuoden 2013 Ruska-Punkkuun 21.-22.9.2013

Valkoinen sarja on tytöille ja pojille.Vartiossa on 4 – 6 saman lippukunnan jäsentä iältään 12 – 14 vuotta. Lisäksi vartiolla saa olla 1 - 2 yli 14 -vuotiasta saattajaa.Valkoinen sarja sopii kokemat tomillekin retkeilijöille, mutta vartiosta yhdellä tulee olla kokemusta maastoretkeilystä. Reitin pituus 10-15 km.

Keltainen sarja on tytöille.Vartiossa on neljä iältään 14 – 18 -vuotiasta tyttöä, joiden yhteenlaskettu ikä on korkeintaan 68 vuotta. Aiempi maastoretki- tai kilpailukokemus on suositeltava. Reitin pituus on 15-25 km.

Punainen sarja on pojille ja sekavartioille.Vartiossa on neljä iältään 14 – 18 -vuotiasta jäsentä, joiden yhteenlaskettu ikä on korkeintaan 68 vuotta. Aiempi maastoretki- tai kilpailukokemus on suositeltavaa. Reitin pituus on 15-25 km. Kultainen sarja on a) yli 26 -vuotiaille miehille ja naisille.Vartiossa on 2-5 jäsentä. Kilpailun järjestelytoimikunta voi harkintansa mukaan myöntää luvan vartiolle ottaa mukaan yksi tai kaksi alle 12 -vuotiasta samaan perheeseen kuuluvaa lasta, kuitenkin vartion enimmäismäärän sallimissa rajoissa. Reitin pituus 10-15 km. tai b) lippukunnan aktiivipartiolaisille.Vartiossa on kolme jäsentä: yksi yli 18 -vuotias, yksi 15-18 -vuotias ja yksi alle 15-vuotias. Reitin pituus 10-15 km. Sininen sarja on 18-vuotiaille ja heitä vanhemmille naisille.Vartiossa on kolme jäsentä.Vartion jäsenillä tulee olla aiempaa maastoretki- tai kilpailukokemusta. Reitin pituus on 20-30 km. Harmaa sarja on 18 - vuotiaille ja heitä vanhemmille miehille ja sekavartioille.Vartiossa on kolme jäsentä.Vartion jäsenillä tulee olla aiempaa maastoretki- tai kilpailukokemusta. Reitin pituus 20-30 km Ilmoittautuessa huomioitavaa: Kaikilla kilpailijoilla tulee olla SP:n jäsenmaksu maksettuna. Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan vuoden 2013 aikana täytetyistä vuosista. Sekavartiot kilpailevat poikien sarjoissa. Vartiot, jotka eivät täytä sääntöjen ehtoja, kilpailevat kilpailun ulkopuolella sarjassa, johon ovat ilmoittautuneet.

Seuraa meitä:

http://punkku.ept.fi www.fb.com/espoon.punanen @EspoonPunanen

6


Sudenpentukisa Pinkki 6.10.2013 Pinkki on EPT:n jokavuotinen sudenpentujen päiväkisa, joka kerää sudenpentulaumat kilpailemaan keskenään rennossa ilmapiirissä. Tärkeintä kisassa ei ole voitto, vaan hauskanpito sudenpentujen tyyliin. Tänä vuonna kisoissa sukelletaan Aaltojen Ahdin seuraan. Kaikenkokoisille ja -ikäisille sudenpentulaumoille. Siis kaikki mukaan! Paikka: Espoo Hinta: 30€ Ilmoittautuminen: päättyy 15.9. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin. Lisätietoja: Taru Öster, taru.oster@iki.fi

7


V VÄIT TÄT TKÖ Ö TIET T TÄV VÄS SI K KAIK KEN N LINN NUIS STA A JA A M HIL MEH LÄIS SIST TÄ? ?

K-18 8

Ota a selv vää EPT:n kolm manne essa vaelttajaillassa!! Me erkkaa a kale enteriisi 4..10.20 013 8


Urbaani seikkailu odottaa sinua lpkj! Lpkj-klubi 27.5. ept:l채isille lippukunnanjohtajille. Lis채tietoa tulossa l채hiaikoina. (Huom! Muuttunut aika!)

9


ESPOON PARTIOTUEN

RANTALENTISTURNAUS järjestetään 25.8.2013 Matinkylän uimarannan rantalentopallokentällä. Kerää jo nyt sopiva joukkue ja laita päivä kalenteriisi. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet myöhemmin.

10


Parhaan talvileirin tekeminen alkaa syksyll채 2013! Ilmianna itsesi tai kaverisi Mimille, mimi.rantanen@gmail.com.

11


Hallituksessa puhuttua 5/2013 Kevään viimeisessä hallituksen kokouksessa käytiin läpi paljon asiaa, sillä keväällä on vielä tapahtumia, mutta syksyynkin pitää alkaa jo orientoitua. Lisäksi vuoden 2014 EPT:n 50-vuotis juhlavuosi alkaa jo tuntua hallitusjäsenten ihon alla!

EPT:n jäsenmäärä kunnolla kasvuun syksyllä uusien laumojen ja ryhmien avulla!

Ensi syksyn Pinkki on saanut kisanjohtajakseen Taru Österin Kelotytöistä ja sudenpentukisan teema on tänä vuonna Aaltojen Ahti. Punkun valvojaksi on nimetty Petteri Hyvärinen Merimetsoista - Petsku oli edellisen Punkun kisanjohtaja.

Aluetyön puolella tapahtuu, kun EPT laajentaa tomintaansa; esim. Kau-Ku laajentaa Suur-Kauklahdessa ja Vanttilassa, OEK Suurpellossa ja KaVa Saunalahden alueella. EPT, Kekäle ja lippukunnat ovat yhdessä osallistumassa isosti Espoo Päivään 31.8. viidessä eri pisteessä tarjoten partiomaisia aktiviteettejä espoolaisille. Nostetaanhan

Väiskin leiritoimikunta on lähes kasassa: leirinjohtaja Ossi Salon ja leirin varajohtajan Johanna Hollon luotsaama leiritoimikunta näyttää seuraavalta:

Riikka Mononen (MuLi)

alaleirijohtaja

(puuttuu)

2. ohjelmajohtaja

Linnea Eerola (OMA)

talousjohtaja

Mikko Jakobsson (LouPa)

rakennus- ja purkuleirijohtaja

Tero Honkaniemi (KaVa)

turvallisuusjohtaja

Heidi Taskinen (Kau-Ku)

muonitusjohtaja

Tiia Merenheimo (HaHa)

1. ohjelmajohtaja

(puuttuu)

huoltojohtaja

Oona Parviainen (JäHa)

viestintäjohtaja

Onnea ja menestystä leiritoimikunnalle! Leirin muut pestit ovat nyt haussa, tartuthan toimeen ennen kuin on myöhäistä!

12


Mucu-ryhmä on käynnistymässä entistä tarmokkaammin ja kaikki alkaa olla valmista syksyllä Tapiolaan perustettavaa englanninkielistä ryhmää varten. Ryhmä järjestää syksyllä tapahtuman rantalentisturnauksen yhteydessä 25.8. monikulttuuristen järjestöjen kanssa, tervetuloa mukaan!

kilöt), olethan jo kirjautunut Purkin käyttäjäksi?

Hyvin levätyn ja aurinkoisen kesän jälkeen partio starttaa kunnolla käyntiin ja kalenteriin kannattaa merkitä jo ainakin Espoo Päivä, Punkku, Pinkki ja Vimma – syksyn päivämäärät löydät tarkemmin EPT Tiedottaa – lehden takakannelta.

EPT:n hallituksen, Kekäleen, ryhmien ja projektien yhteyshenkilöt löydät muuten Purkista (Piirin pyörittäjät – Espoon Partiotuki – EPT:n yhteyshen-

Rentouttavaa ja mukavaa kesää kaikille!

13


TTervetuloa MuCu‐ryhmään Starttii‐      ttapahtum maan!    MuCu ryyhmä käyynnistäää toiminttansa   25.8 klo 18 eli heeti EPT:n n Lentis  tturnaukssen jälkeeen Matinkylän  uimaran nnan  ran ntalentopalloken ntillä.    Luvassa ainakin syötäväää, pientää ohjelmaa  jja monikkulttuurista seuraa. Voit myös   ehdottaa mitä siiistiä haluaisit tapahtumassa  ttehtävän n. Tarkem mpaa tieetoa saatt Heiniltää heini.n nygren@ @gmail.co om ja  seuraam malla EPTT:n netti‐‐ ja FB‐siivuja. Tapaamisiiin! 

14


15


Elokuu 26

Rantalentis

31

Espoo-päivä

Syyskuu 1

EPT Tiedottaa 3 DL

4

Hallituksen ja ryhmien ilta

21–22

Punkku

vko 36–37 Aluetapaamiset

Lokakuu 4

Vaeltajailta

6

Pinkki

18–19

LPK2030

24

Syyskokous

Marraskuu 9–11

Vimma-viikonloppu

vko 36–37

Aluetapaamiset

Joulukuu 13

Kiitosgaala LPKJ-klubi

Lähettäjä: Espoon Partiotuki ry - Töölönkatu 55 - 00250 Helsinki

Profile for Espoon Partiotuki EPT

EPT Tiedottaa 2/2013  

EPT Tiedottaa 2/2013

EPT Tiedottaa 2/2013  

EPT Tiedottaa 2/2013

Advertisement