Page 1

FordTransitVan


Hvis du er enig i, at flisearbejdet overfor ikke just er blændende håndværk, så er vi helt på bølgelængde. For os er det, ligesom for dig, en nødvendighed, at arbejdet udføres professionelt. For os er det, ligesom for dig, et spørgsmål om stolthed. Derfor er alle vores varebiler – og den service, der medfølger – beregnet til at holde hjulene i gang i din virksomhed. Det er ganske enkelt en handel mellem to professionelle parter. Mindre må og skal du ikke forvente af os.


Stil med indhold

Med en FordTransit Van får du en stærk varebil med en 3,2 liter Duratorq TDCi 5-cylinder dieselmotor. Dens imponerende 200 hk og et omdrejningsmoment på 470 Nm gør, at den kan klare selv de mest krævende opgaver. Takket være bilens opgraderede 6 trins manuelle gearkasse og muligheden for tilvalg af en 103 liters brændstoftank kan bilen tilbagelægge lange og krævende distancer og stadig leve op til kravene om komfort og lave driftsomkostninger. For mere information besøg: www.ford.dk


Den mobile arbejdsplads

Nogle mennesker arbejder på kontor, andre er altid på farten. Med en FordTransit Van kan du tage kontoret med, uanset hvor du arbejder. Det komfortable førerrum ligner det i en personbil og har funktioner som hængemapper i handskerummet, kop- og flaskeholdere og et praktisk arbejdsbord. Føj dertil satelitnavigation eller den nyeste trådløse Bluetooth® teknologi til listen. Alle de praktiske funktioner i en FordTransit Van gør livet på landevejen væsentlig nemmere og mere bekvemt.


Sikker investering

En FordTransit Van har klassens bedste tyverisikring og en af branchens mest omfattende sikkerhedspakker.


Nem at læsse

Langt, højt, stort, småt, let eller tungt. FordTransit Van kan transportere det hele. Bilen fås med tre forskellige akselafstande, tre taghøjder, fire karosserilængder samt for-, bag- eller 4hjulstræk. Bagdørene er i fuld højde og åbner 180 grader ind til varerummet, som snildt kan medtage både europaller og 1.200 mm x 2.400 mm byggeplader – lodret eller vandret. Bilen byder også på andre ekstraordinære funktionaliteter som skydedør i varerumssiden, fladt gulv, surrekroge og hjulkasser, som fylder minimalt.


Skinner i varerummet I varerummet kan monteres skinner til sikker fastspændelse af lasten (tilbehør)

Et af FordTransits mest kendte egenskaber er det praktiske varerum.

På- og aflæsning på en FordTransit er ganske let. Som standard er bilen udstyret med dobbeltbagdøre uden ruder samt skydedør til varerummet i passagersiden. Desuden kan der fås skydedør i førersiden. Din lokale Ford forhandler kan levere og montere et bredt sortiment af tilbehør til din varebil samt sørge for montering af reoler eller anden varerumsindretning. Har du specielle ønsker, kan disse dækkes via Fords SVO program. Kontakt din lokale Ford forhandler for yderligere information.

Varerum

Særlige fordele: a 4 modellængder (kort, lang, mellemlang og Jumbo) a Lavt tag, halvhøjt tag og ståhøjdetag (alle i ren stålkonstruktion) a Lavt placeret varerumsgulv a Minimalt indfald af sider for optimalt anvendeligt varerum a 1.390 mm bredde mellem baghjulskasserne (modeller med enkeltbaghjul) a Bagdøre stopper ved 90° åbning og kan åbnes til 180° ved tryk på en knap, på Jumbo modeller er der 256º åbning med magnetiske dørholdere a Store muligheder for tilpasning af varerummet

Adskillelse

Skydedøre

Sikker last

Denne adskillelse er ikke tilgængelig i Danmark

Fåes med skydedør i begge sider af varerummet (ekstraudstyr)

Surrekroge monteret i varerummet (standard)

Nem adgang

Tophængslet bagklap

Bagdøre uden rude

Integreret trin i bagkofanger (ekstraudstyr)

Til modeller med kort og mellemlang akselafstand (ekstraudstyr)

180º åbning er monteret som standard. Der kan leveres døre som åbner 256º (ekstraudstyr)


Sikret varerum Varerumsdøre uden ruder mindsker risikoen for impulstyveri (standard)

Sikkerhed og tyverisikring

FordTransit Vans forstærkede karosserikonstruktion giver optimal passiv beskyttelse mens et væld af avancerede sikkerhedsfunktioner giver aktiv beskyttelse. Bilen har som standardudstyr skrivebremser med ABS på alle fire hjul, elektronisk bremsekraftfordeling, så baghjulene ikke blokerer, Desuden er ESP standardudstyr med hydraulisk EBA nødbremsefunktion, et system der registrerer katastrofeopbremsning og sørger for maksimal bremsekraft, så bremselængden bliver reduceret.

Standard sikkerhedsfunktioner

Standard tyverisikringsfunktioner

a Bakkestart assistance* – forhindrer bilen i at rulle tilbage ved start op af bakke a Airbag i førersiden a Passager airbag◆

a Ford Safeguard PATSstartspærre (passivt tyverisikringssystem) a Fuldt sikrede låse med forstærkede beslag a Aflåselig brændstofpåfyldning a Fjernbetjent centrallås med dobbeltlås a Synligt stelnummer (VIN)

a Trepunkt sele a ISOFIX barnesæde monteringspunkter på passagerpladser

Nøgle

Personsikkerhed

Selvopladelig vandtæt nøgle for at give dig sikkerhed (standard)

Airbag i førersiden (standard)

Varerumsadskillelse

Varerumsadskillelse

Varerumsadskillelse

Ikke mulig i Danmark

Ikke mulig i Danmark

Med rude (standard)

Bemærk: Der må aldrig placeres et bagudvendt børnesæde på det forreste passagersæde i bilen, hvis airbaggen i passagersiden ikke er slået fra. u

*ESP & Bakkestart assistance er ikke mulig på modeller med 4hjulstræk.


Digital fartskriver Den digitale fartskriver sætter nye normer for funktionalitet, teknologi, design og sikring mod snyd (ekstraudstyr).

Vores udvalg af Duratorq TDCi-dieselmotorer er baseret på avanceret design og teknologi for at forbedre ydelsen og brændstoføkonomien.

Vores udvalg af TDCi diesel motorer, som inkluderer den nye 2.2 115 hk, bruger alle avanceret teknologi for at fremme ydelse og effekt. Med det nyeste brændstofindsprøjtnings-system med Common Rail opnås en hårdtarbejdende kombination af hestekræfter og omdrejningsmoment for fremragende transportkapacitet og lasteevne. Alle motorerne overholder EU's lovkrav til emissionsniveau IV. Emissionsniveau IV er det seneste EU-lovkrav, som kræver 50% reduktion af kvælstof (NOx) og 40% partikelreduktion, sammenlignet med kravene til emissionsniveau III.

Råstyrke du kan regne med

3.2 Duratorq TDCi motor En højtydende 3.2 liters 5-cylinders Duratorq TDCi diesel motor er den seneste tilføjelse til udvalget af FordTransit motorer. Med sine 200 hk og 470 Nm drejningsmoment er den en af klassens mest kraftfulde motorer. Denne motor er mulig at bestille til 350 og 460 baghjulstrukne modeller og den leveres med en opgraderet Durashift 6trins manuel gearkasse.

Effektiv trækkraft Nogle brugere har behov for at køre med trailer hver dag andre kun en gang imellem. Med et omdrejningsmoment på op til 375 Nm og en totalvægt for bil og anhænger på 4.500-6.500 kg* er FordTransit konstrueret til at klare alle dine behov for at køre med anhænger. Et dieselpartikelfilter (cDPF) er mulig som ekstraudstyr på flere modeller. En gearskifteindikator hjælper til at optimerer brændstoføkonomi og ydeevne ved at vise det optimale tidspunkt for gearskifte. *Afhængig af motor, gearkasse og udveksling.

ESP Det elektroniske stabilitetsprogram (ESP) registrerer, hvis bilen afviger fra den køreretningslinje, som føreren vælger og sørger automatisk for de nødvendige justeringer af motorkraft og opbremsning, så bilen fastholdes i den korrekte kørestilling på vejen.

Med ESP Uden ESP Bilen understyrer på vej ind i kurven

Bilen overstyrer på vej ud af kurven


Forhjulstræk a Lavere placeret varerumsgulv for lettere af- og pålæsning a Større varerum og ekstra højde indvendig a Enestående vej- og køreegenskaber a Lavere brændstofforbrug og større nyttelast sammenlignet med tilsvarende modeller med baghjulstræk a Det ideelle valg til budlevering

Baghjulstræk a Traditionel drivlinjetype for større nyttelast a Det ideelle valg til kørsel med anhænger

4-hjulstræk a Forbedret kørsel under svære forhold som f.eks. løst underlag eller sne/is a Fuldt automatisk system a Påvirker ikke frihøjden iforhold til en model uden 4-hjulstræk


Kraften til at levere et kvalitetsarbejde er nøglen til succes i enhver forretning. Derfor er vores omfattende række af motorer og gearkasser udviklet til at holde til hårdt arbejde. Tilføj til dette valget mellem for- og baghjulstæk og det tillidsvækkende nye 4-hjulstræk system (all wheel drive), og du kan stole på at FordTransit kan yde kraften, når du har mest brug for det.

Diesel (forhjulstræk) 2,2 l Duratorq TDCi-motor, leveres i 3 moment- og effektkonfigurationer:

Arbejder med dig

Diesel (forhjulstræk) Moment

Effekt

a 85 hk/250 Nm a 115 hk/300 Nm a 140 hk/350 Nm Gearkasse a Durashift 5-trins manuel gearkasse (85 hk* TDCi diesel) a Durashift 6-trins manuel gearkasse (115 hk/140 hk* TDCi diesel)

Moment Effekt

*Kontakt venligst din lokale Ford forhandler for nærmere oplysninger om modeludvalg.

Diesel (baghjulstræk) 2,4 l Duratorq TDCi-motor, som leveres i 2 moment- og effektkonfigurationer

Diesel (baghjulstræk) Moment

Effekt

a 115 hk/310 Nm a 140 hk/375 Nm 3.2 l Duratorq TDCi 5-cylinder motor: a 200 hk/470 Nm Gearkasse a 6-trins manuel Durashifttransmission (115 hk TDCi/140 hk TDCi diesel)

Diesel (4-hjulstræk) 2.4 l Duratorq TDCi-motor:

Moment Effekt

Diesel (4-hjulstræk) Moment

Effekt

a 140 hk/375 Nm Gearkasse a Durashift 6-trins manuel gearkasse

Moment Effekt


Van med kort akselafstand og lavt tag.

Van med kort akselafstand og halvhøjt tag.

3 stk. 1,2 m x 0,8 m europaller.


Kort akselafstand

Kort akselafstand a 2.582 mm lastfladelængde a Lasteevne fra 890 til 1.276 kg a 5,62 til 6,81 m2 varerum* a Forhjulstræk giver lavere læssehøjde a Mulighed for lavt eller halvhøjt tag a Kan transportere 1.200 x 2.400 mm byggeplader liggende eller på siden a Plads til op til 3 stk. 1,2 x 0,8 m europaller a Vendecirkel (mellem kantsten) 10,8 m

Mandskabsvogn med kort akselafstand a Mandskabsvogn opbygges og godkendes lokalt i Danmark. Derfor kan kun visse modeller fås som mandskabsvogn (FordTransit med kort akselafstand kan ikke godkendes som mandskabsvogn i Danmark)

*Målt efter VDA-metoden i kubikmeter.

Kan ikke godkendes i Danmark


Van med mellemlang akselafstand og lavt tag.

Van med mellemlang akselafstand og halvhøjt tag.

Van med mellemlang akselafstand og stühøjdetag.

4 stk. 1,2 m x 0,8 m europaller.


Mellemlang akselafstand

FordTransit Van – mellemlang kontra kort akselafstand

FordTransit Van – mellemlang akselafstand

Mellemlang akselafstand mandskabsvogn

a a a a

a a a a

a Mandskabsvogn opbygges og godkendes lokalt i Danmark. Derfor kan kun visse modeller fås som mandskabsvogn. Nedenstående billeder kan afvige fra den endelige løsning.

367 mm længere lastfladelængde Større varerum Højere og bredere sidedør Større nyttelast

2.949 mm lastfladelængde Lasteevne fra 1.164 til 1.630 kg 6,45 til 8,85 m2 varerum* Mulighed for forhjulstræk eller baghjulstræk a Mulighed for lavt tag, halvhøjt tag eller ståhøjdetag a Vendecirkel (mellem kantsten) 11,9 m

*Målt efter VDA-metoden i kubikmeter.

Mandskabsvogn med mellemlang akselafstand og lavt tag.

Mandskabsvogn med mellemlang akselafstand og halvhøjt tag.

Mandskabsvogn med mellemlang akselafstand og ståhøjde tag.


FordTransit Van – lang kontra mellemlang akselafstand

FordTransit Van – lang akselafstand

Mandskabsvogn med lang akselafstand

a 450 mm længere lastfladelængde a Større varerum

a a a a

a Mandskabsvogn opbygges og godkendes lokalt i Danmark, derfor kan kun visse modeller fås som mandskabsvogn

3.399 mm lastfladelængde Lasteevne fra 1.066 til 1.530 kg 8,45 til 10,20 m2 varerum* Mulighed for forhjulstræk, baghjulstræk og 4-hjulstræk a Mulighed for halvhøjt tag og ståhøjdetag a Plads til op til 4 stk. 1,2 m x 0,8 m europaller a Vendecirkel (mellem kantsten) 13,3 m

Van med lang akselafstand og halvhøjt tag.

Van med lang akselafstand og ståhøjdetag.

Mandskabsvogn med lang akselafstand og ståhøjde tag.

4 stk. 1,2 m x 0,8 m europaller.


Lang akselafstand og ‘Jumbo’ FordTransit Van – lang kontra Jumbo (lang akselafstand med forlængelse) a 708 mm længere lastfladelængde a Større varerum a Større nyttelast

FordTransit ‘Jumbo’ Van – tvillingbaghjul

Mandskabsvogn i ‘Jumbo’ (lang akselafstand med forlængelse)

a a a a

a Mandskabsvogn opbygges og godkendes lokalt i Danmark. Derfor kan kun visse modeller fås som mandskabsvogn. Nedenstående billeder kan afvige fra den endelige løsning.

4.107 mm lastfladelængde 12,28 m2 varerum* Lasteevne fra 1.120 til 2.245 kg Plads til 4-5 europaller (enkelt/tvillingbaghjul) a Baghjulstræk a Vendecirkel (mellem kantsten) 13,3 m

*Målt med VDA metoden og i m2.

“Jumbo” Van med lang akselafstand og tvillingbaghjul.

4 stk. 1,2 m x 0,8 m europaller.

“Jumbo” Van med lang akselafstand og enkeltbaghjul.

4 stk. 1,2 m x 0,8 m europaller.

Mandskabsvogn Jumbo (lang forlænget med ståhøjde tag)


Ambiente Ford Transit Ambiente har det udstyr der skal til for at gøre dine køreture til en god oplevelse. Bilens interiør understreger den høje kvalitet og håndværksmæssige udførelse, med et væld af nyskabende opbevaringsløsninger.

Eksteriør

Interiør

a a a a a

a Model 6000 RDS stereo radio/CD med MP3 tilslutning og ratbetjening a Opbevaringrum med toplåg oven på instrumentpanelet i fører- og passagersiden a 12-volt strømudtag i førersiden a Centralt placeret opbevaringsrum til A4-ringbind eller skriveplade a Åbent opbevaringsrum i passagersiden (ikke i biler med airbag i passagersiden) a Centralt placeret holder til parkeringsbilletter mm. a Drejelig bakke monteret på instrumentpanelet med 2 kopholdere og pennehul a Handskerum med skinner beregnet til A4-hængemapper a 2 holdere der kan rumme 2-liters flasker a Opbevaringslomme i førerdør a Højdejusterbar passagersikkerhedssele

Tonede ruder El-ruder Fjernbetjent centrallås ESP (Elektronisk Stabilitets Program) Stænklapper bag

a a a a

Fuld adskillelse i stål med rude Varme med recirkulation Programerbar motorkabinevarmer Varme i forsæde


Trend Van Ford Transit Trend har samme udstyr som Ambiente og mere til. Med sit smarte ydre og veludstyret kabine er Ford Transit Trend den perfekte måde at blande arbejde og fornøjelse.

Eksteriør udstyr

Interiør udstyr

a Tågelygter for a Hjulkapsler i fuld størrelse a Karrosserifarvet frontgrill og forkofanger (ikke mulig til specialfarver) a Rustfritstål monteret på de indbyggede trin i forkofanger a Sorte beskyttelseslister langs siden

a Læderrat med eger i aluminiumslook a Læder gearknob a Aircondition a Fartpilot a Bluetooth® trådløs forbindelse, med mulighed for stemmestyring af audiosystem og de fleste Bluetooth kompatible mobiltelefoner (kun på engelsk)

Aluminiumsfælge Udskil dig fra mængden med 5-egede aluminiumsfælge (ekstraudstyr)


Sport Van FordTransit Sport Van er den mest sporty og luksuriøse variant af FordTransit Van. Med den er du sikker på at vække opmærksomhed.

*Bemærk: Produkter fra eksterne leverandører går ind under garantiordninger defineret af den enkelte leverandør og Ford påtager sig intet erstatningsansvar for disse. **Kit består af varerumsbeklædning i MDF, gummi gulvbeklædning i fuld længde og surrekroge i varerummet. ◆

Bemærk: Der må aldrig placeres et bagudvendt barnesæde på det forreste passagersæde, hvis airbaggen i passagersiden ikke er slået fra.

Eksteriør udstyr

Interiør udstyr

a Udvalg af Sea Grey, Panther Black eller Frozen White a 18" aluminiumsfælge a Unik styling* a Duratorq TDCi 140 hk motor a Quickclear opvarmet forrude a Regnsensor a Tågelygter a Dobbelt udstødning a Fjernbetjent centrallås

a Model 6006 RDS stereo radio/6-CD afspiller med AUX-tilslutning og ratbetjening a 10-vejs justerbart, opvarmet førersæde med armlæn a Velour indtræk a Passagerairbag◆

Dobbelt udstødning

Ekspres levering

Den karakteristiske styling forstærker det sporty udseende.

FordTransit Sport Van har en førsteklasses rummelighed til praktisk og hårdt arbejde.


Sortimo varevognsindretning 1

Sortimo varevognsindretning 2

ClimAir-vindafviser

Dette produkt føres ikke i Danmark

Dette produkt føres ikke i Danmark

Med vindafvisere undgås turbulens i kabinen, så du kan nyde kørslen med de forreste sideruder nede – selv når det regner. Transit 1136149. (Tilbehør)

Luftaffjedringssæt

Waeco flaskekøler

LED kørelys*

Ekstra luftaffjedring for stabilisering af bagakslen. Giver en sikker transport af tung og ustabil last. (Tilbehør)

Stømtilførsel dirkete fra bilen. Denne kompakte køler holder 1-1.5 liters flasker med din favorit drik op til 22C under udenomstemperaturen. Den kan desuden holde ting varme op til 60C. (Tilbehør)

Tilfører ekstra stil til din varebil (Tilbehør)


Med en varebil er det vigtigt, at du har mulighed for frit at kunne sammensætte bilen efter din virksomheds behov. Derfor kan du i vores omfattende sortiment af udstyr og tilbehør finde alt fra stænklapper og anhængertræk til de nyeste navigationssystemer. Uanset hvilket produkt du vælger, er det konstrueret specielt med henblik på at fremme effektiviteten og det indtryk, din virksomhed giver. Bagrudegitter og bagdørsmonteret stige

Thule Professional tagsystem

Stålgitre øger sikkerheden på varebiler, som har ruder i bagdørene. Via den bagdørsmonterede stige er der let adgang til taget. Kan leveres til alle taghøjder. Bagdørsmonteret stige fås kun til Transit. Til lavt tag 1436435 og til mellemhøjt tag 1436434. (Tilbehør)

Vist til venstre:

Bredde sidebeskyttelseslister

Har et unikt fastspændingssystem med integreret rullemekanisme og 4 lastholdere for nem og sikker stigetransport. Kan holde en 50kg/3-delt forlængelsesstige. (Tilbehør)

Robuste lister, som beskytter siderne på din varebil mod knubs og skrammer. Kan leveres til alle akselafstande. (Tilbehør) Stænklapper Sæt til montering forrest eller bagest – praktiske og slidstærke stænklapper, som beskytter karrosseriet mod stenslag og reducerer vejsprøjt. Transit, for 1146767 og bag 1146765. (Tilbehør)

Tilbehør

Thule basis tagsystem Konstrueret i robust aluminium. Danner en yderst fleksibel base for et bredt udvalg af moduler. (Tilbehør) Stigeholder 330

Rør holder 317 Med åbninger i begge ender for let tilgang. Smæklåse systemet beskytter mod tyveri. (Tilbehør) Flytbare laststoppere 315 Justerbare uden brug af værktøj. (Tilbehør) Stige rulle Aluminium med plastik belægning for beskyttelse af lasten. (Tilbehør) Fastspændingsbånd på hjul 323 Spændbånd på hjul. 4.5 m lang med bredt håndtag for hurtig sikring af din. (Tilbehør)

Bagrude gitter

16" aluminiumsfælge*

Beskytter bagruden uden at tilsløre synet bagud. Transit 1436406. (Tilbehør)

16" aluminiumsfælge med 205/65 R16 dæk. (Tilbehør)

Modellen til venstre er vist i metalfarven Moondust Silver. (Ekstraudstyr) Note Bluetooth® varemærket tilhører Bluetooth SIG, Inc. og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited og dets tilknyttede virksomheder. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere. Note Det er ulovligt at benytte en håndholdt mobiltelefon under kørselen. *Leveres fra MS Design. Bemærk venligst, at alle leverandør mærkede tilbehørs artikler er dækket under den pågældende leverandørs garantibestemmelser. Disse tilbehørsartikler er derfor ikke dækket af Ford garanti.

Parrot CK3200 LS-Colour Bluetooth® håndfri sæt med TFT skærm. Viser informationerne fra din mobil telefon inkl. billed af den der ringer. Indbygget stemmestyring og automatisk synkronisering af telefonbogen. Flere modeller tilgængelige hos din Ford forhandler. (Tilbehør)

Kommunikationskonsol til navigation Denne løsning føres ikke i Danmark.

Praktisk ‘plug-in and play’ montering til udvalgte Garmin navigationssystemer. (Tilbehør). Monteres elegant på A-stolpen uden løsthængende ledninger. Kompatible systemer tilgængelige hos din Ford forhandler.


Til næste generation Vi er alle begyndt at forstå virkningen af menneskets mobilitet på klimaforandringerne. Det er ikke muligt at ændre tingenes tilstand fra den ene dag til den anden, men vi arbejder intenst på at finde løsninger.

Gør en forskel nu Vores nyeste serie af motorer overholder Euro IV-kravene til udstødningsemission. Duratorq TDCi-dieselmotorerne yder nu et højere drejningsmoment og holder samtidig emissionen på et lavere niveau. Vores Duratec 2.3L motor kan ændres til at køre på flydende gas (LPG) eller komprimeret naturgas (CNG). Til flere af Fords modeller kan der som ekstraudstyr vælges en Flexifuel-motor, der reducerer skadelige emissioner med 30-80%** sammenlignet med traditionelle benzinmotorer. Sikrer fremtiden Hvordan påvirker en bil luftens kvalitet i sin levetid? Hvor meget støjer den, når den kører hen ad gaden? Med vores indeks for produkters bæredygtighed (Product Sustainability Index) fører Ford an, når det gælder måling af, hvor meget Ford biler påvirker både miljø og økonomi – helt fra den allerførste udviklingsfase. Vi arbejder på en bred vifte af bilteknologier lige fra biobrændstof til hybridteknik og rene dieselmotorer – og på lang sigt den brintbaserede brændselscelleteknologi med næsten CO2 neutral emission. Forbedrer vores produktionsanlæg Vi arbejder løbende på at minimere miljøbelastningen fra vores produktionsanlæg. Det omfatter bl.a. et pionerprojekt med sol- og vindbaseret elproduktion på produktionsstederne, implementering af topavancerede produktionsprocesser og fuld certificering efter den internationale standard for miljøledelse – ISO 14001. Det har givet os endnu bedre miljøresultater i form af besparelser på energi, vand, materialer og affaldshåndtering. Gavnlig genvinding Af hensyn til bæredygtigheden indeholder en lang række af vores komponenter genanvendte og genindvundne materialer. Alle Ford biler indeholder mindst 85% genanvendelige og 95% genindvindelige materialer i overensstemmelse med ISO 22628. Vi tilbyder gratis at tilbagetage biler, som opfylder de nødvendige krav, efter endt levetid. Alle vores returneringssteder er 100% godkendt og skal desuden opfylde ekstra Ford kvalitetskrav til professionel modtagelse, behandling og genvinding af udrangerede biler. Denne brochure er fremstillet af papir, som er baseret på fibre fra bæredygtigt skovbrug og er 100% klorfrit (TCF). *Afhænger af det anvendte biomateriale og produktionsprocessen (kilde: EUCAR CONCAWE-undersøgelse). Ford støtter bæredygtig produktion af biobrændsel.

Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes Certificeringssystem for bæredygtig skovdrift Denne brochure er trykt på PEFC certificeret papir for at støtte op om bæredygtig skovdrift PRINTERS CODE 5pt CVS


Gør livet let

Hvad enten det gælder finansiering, forsikring, service eller kundeassistance har vores tilbud ét eneste formål – at gøre livet let for dig.

Ford Credit Erhverv Ford Business Partner Dette er en fleksibel operationel leasingaftale for kunder, der ønsker en 100% leasingløsning, hvor vi samarbejder med dig om at finde den rette transportløsning baseret på alle Ford modeller. Dette er den sikre måde at holde hele vognparken rullende på dag efter dag. Service- og vedligeholdelse Ved at tegne en service- og vedligeholdelses aftale kommer der ingen uforudsete udgifter i op til 5 år eller 250.000 kilometer. En service aftale er inklusiv standarddæk. Derudover kan du ovenni vælge vinterdæk, så du er klædt ordentligt på til de danske årstider og dermed øge driftsikkerheden og øge de økonomiske fordele. Kort sagt er du med en service-og vedligeholdelses aftale sikret imod ubehagelige økonomiske overraraskelser.

Serviceydelser Vi ved, at ud over at have en fremragende varebil til formålet er det lige så vigtigt for din virksomheds succes, at du har adgang til et forhandlernet, som er trænet og udstyret til at imødekomme behovene fra dagens bilejere. På grund af vores omdømme for kvalitet og pålidelighed, fra det øjeblik bilen forlader udstillingen, er du sikret omhyggelig, vedvarende service på mange måder. Find den nærmeste Ford forhandler på www.ford.dk Ford garanti mod rustgennemtæring Alle nye Ford varebiler er omfattet af Fords garanti mod rustgennemtæring i 8 år* fra første registreringsdato. Ford Assistance Alle nye Ford varebiler leveres med op til 2 års Ford Assistancevejhjælpsdækning. Ring døgnet rundt på telefon 80308520. Ford autoriserede karrosseriværksteder Ford autoriserede karrosseriværksteder overholder Fords strenge krav og giver 3 års reparationsgaranti.

Kontaktoplysninger Ford kundeservicecenter Hvis der er noget, din Ford forhandler mod forventning ikke kan hjælpe med, eller hvis du ønsker at tale med os, er du velkommen til at kontakte os alle hverdage på telefon 43480690/43480691 mellem kl. 08.00-16.00. Vi er til for dig og din Ford. * Med forbehold for vilkår og betingelser.

CVS


34

Ford varebiler FordTransit Kombi

FordTransit Minibus

FordTransit Tourneo

Akselafstand

Antal sæder

Længde total (mm)

Højde total* (mm)

Bredde total (mm) med spejle

Ford Tourneo Bus

Kort

8/9

4863

1989-2070

2374

Ford Transit Bus

Lang

13/14

5680

2393

2374

Lang, forlænget

17

6403

2380

2492

Kort

6/9

4863

1989-2398

2374

Mellemlang

6/9

5230

1987-2611

2374

Lang

6/9

5680

2330-2606

2374

Ford Transit Kombi

*Højde dimensionerne er angivet som minimum til maksimum af, en fuldt lastet bil med lavest nyttelast, til en ulastet bil med højeste nyttelast.

FordTransit Ladvogn enkeltkabine

Ford Transit Enkeltkabine

Ford Transit Dobbeltkabine

FordTransit Ladvogn dobbeltkabine

Akselafstand

Indvendige ladmål (mm)*

Lasteevne (kg)

Totalvægt (kg)

Kort

3000

1165-1177

3000

Max. Vogntogsvægt (kg) 4500-5000

Mellemlang

3380

1095-1476

3000-3500

4500-6500

Lang

3810

1298-1399

3500

5500-6300

Lang, forlænget

4180

1185-2324

3500-4600

5500-6500

Mellemlang

2550

1095-1448

3000-3500

4500-6300

Lang, forlænget

3380

1165-2303

3500-4600

6000-6500

Alle mål- og vægtangivelser er (ved trykning af brochuren) foreløbige mål, der kan forekomme afvigelser i forhold til de endelige Standardtypegodkendelser. *Indvendige ladmål er opgivet for Danske Standard trælad.


35

FordTransit Van

FordTransit Connect Van

Ford Transit Connect Van Ford Transit Van

Akselafstand

Varerums-længde (mm)

Varerum (m3) (VDA)*

Lasteevne (kg)**

Kort

1739 -2467

‡‡

2,8 -3,4

555-573

2040

2840

Lang

1986‡-2714‡‡

3,7‡-4,4‡‡

748-827

2260-2340

3060-3140

Kort

2582‡

5,62-6,81

890-1276

2600-3000

4500-5000

Mellemlang

2949‡

6,45-8,85

1164-1630

3000-3500

4500-6300

Lang

3399‡

8,45-10,2

1066-1530

3000-3500

4500-6300

Jumbo

4107‡

12,28

1120-2245

3500-4600

5500-6500

‡‡

Totalvægt (kg)

Max. Vogntogsvægt (kg)

Alle mål- og vægtangivelser er (ved trykning af brochuren) foreløbige mål, der kan forekomme afvigelser i forhold til de endelige Standardtypegodkendelser. *Målt efter VDA metoden. **Lasteevnen er afhængig af motor og udveksling. ‡Målt til adskillelse. ‡‡Målt med fleksibel varerumsadskillelse og foldepassagersæde.

Ford Ranger

Lad længde (mm)

Lad bredde (mm)

Lasteevne (kg)

Total vægt (kg)

Max. Vogntogsvægt (kg)

Ford Ranger Rap Cab

4x4

1753

1456

1140

2995

5995

Ford Ranger Dobbelt Cab

4x4

1530

1456

1135

2985

5985

Alle mål- og vægtangivelser er (ved trykning af brochuren) foreløbige mål, der kan forekomme afvigelser i forhold til de endelige Standardtypegodkendelser.


36

FordTransit Van kort akselafstand, lavt tag

FordTransit Van kort akselafstand, mellemhøjt tag


37

Dimensioner (mm) Transit Van – kort med lavt tag Forhjulstræk

Transit Van – kort med halvhøjt tag Forhjulstræk Baghjulstræk

A

Total længde

4863

4863

4863

B

Total bredde (med/uden spejle)

2374/1974

2374/1974

2374/1974

C

Højde*

1997-2067

2313-2383

2398-2405

D

Afstand fra forende af vogn til centrum af forhjul

933

933

933

E

Akselafstand

2933

2933

2933

F

Afstand fra bagende af vogn til centrum af baghjul

997

997

997

G

Skydedørs bredde

1030

1030

1030

H

Bagdørs bredde

1540

1540

1540

I

Varerumsbredde mellem hjulkasser

1390

1390

1390

J

Bagdørshøjde

1370

1666

1566

K

Maksimum varerumsbredde

1762

1762

1762

L

Skydedørshøjde

1352

1600

1500

M

Varerumshøjde

1330-1430

1645-1745

1645-1745

N

Maksimum varerumslængde

2582

2582

2582

O

Læssehøjde*

537-609

538-609

725-732

P

Rumfang af varerum (SAE/VDA)

6,55/5,62 (m3)

7,94/6,81 (m3)

7,48/6,42 (m3)

Alle dimensioner (vist i mm) er angivet med forbehold for fremstillingstolerancer og henviser til minimums specificerede modeller og omfatter ikke ekstraudstyr. *Højdemålene viser variationen fra minimum til maksimum med fuldt læs for en vogn med laveste nyttelast, til en vogn med højeste nyttelast, ulastet. Illustrationerne er udelukkende til orientering. Varerumsrumfang er vist i SAE/VDA og målt i m3. (VDA metoden bruges af Verbund die Automobil Industrie (VDA) i Tyskland. VDA rumfanget opgøres ved at fylde varerummet med "liter"-blokke der hver måler 200x100x50mm. Blokkene bliver talt og omregnet til m2. SAE metoden (Society of Automotive Engineers) måler volumen af f.eks. sand der kan være i varerummet) Ford anbefaler, at man bruger VDA metoden, da denne giver et mere realistisk billede af hvad bilen kan laste.

Vægte og nyttelast Drivlinie

Lasteevne, nettoØ

Køreklarvæ Tilladt totalvægt (kg) gt (kg)u

Akseludveksling

Maks. tilladt anhænger-vægt (kg) (med bremser)

FT

890

1710

2600

4,36

2000

2.2 Duratorq TDCi Diesel 85 hk

FT

1076

1724

2800

4,23

1700

2.2 Duratorq TDCi Diesel 115 hk

FT

1067

1733

2800

4,36

2000

2.2 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

FT

1064

1736

2800

4,36

2000

2.2 Duratorq TDCi Diesel 85 hk

FT

1276

1724

3000

4,23

1500

2.2 Duratorq TDCi Diesel 115 hk

FT

1267

1733

3000

4,36

2000

2.2 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

FT

1264

1736

3000

4,36

2000

260S – Transit SportVan 2.2 Duratorq TDCi Diesel 140 hk 280S – Transit Van

300S – Transit Van

S = Kort model, FT = forhjulstræk, BT = baghjulstræk Tilladt totalvægt – Den højeste tilladte vægt for et køretøj, dvs. karrosseri, nyttelast, monteringsdele, brændstof, olie, vand, fører og passagerer. uKøreklarvægt – Vægten af hele bilen, alt udstyr, brændstof, vand og fører uden nyttelast og passagerer. Alle køreklarvægte, som er angivet i denne brochure, afhænger af produktionstolerancer og gælder for vogne med minimumudstyr. ØLasteevne = tilladt totalvægt minus køreklarvægt. Køreklarvægt og lasteevne er foreløbige angivelser, da de endelige vægte ikke var tilgængelige på tryktidspunktet. De endelige vægte skal findes på typegodkendelserne. Hvis ekstraudstyr er monteret på bilen vil lasteevnen ændres tilsvarende.


38

FordTransit Van mellemlang akselafstand, lavt tag

FordTransit Van mellemlang akselafstand, halvhøjt tag

FordTransit Van mellemlang akselafstand, ståhøjde tag


39

Dimensioner (mm) Mellemlang Van med lavt tag Forhjulstræk

Mellemlang Van med halvhøjt tag Forhjulstræk Baghjulstræk

Mellemlang Van med ståhøjde tag Forhjulstræk Baghjulstræk

Total længde (uden evt. trin bag)

5230

5230

5230

5230

5230

Total længde (uden evt. trin bag) for 3.2 200hk

5301

5301

B

Total bredde (med/uden spejle)

2374/1974

2374/1974

2374/1974

2374/1974

2374/1974

C

Højde*

1995-2056

2310-2371

2374-2390

2546-2601

2604-2620

D

Afstand fra forende af vogn til centrum af forhjul

933

933

933

933

933

Afstand fra forende af vogn til centrum af forhjul for 3.2 200hk

1004

1004

E

Akselafstand

3300

3300

3300

3300

3300

F

Afstand fra bagende af vogn til centrum af baghjul

997

997

997

997

997

G

Skydedørs bredde

1250

1250

1250

1250

1250

H

Bagdørs bredde

1540

1540

1540

1540

1540

I

Varerumsbredde mellem hjulkasser

1390

1390

1390

1390

1390

J

Bagdørshøjde

1370

1666

1566

1896

1796

K

Maksimum varerumsbredde

1762

1762

1762

1762

1762

L

Skydedørshøjde

1352

1600

1500

1600

1500

M

Varerumshøjde

1430

1645-1745

1645-1745

1885-1985

1885-1985

N

Maksimum varerumslængde

2949

2949

2949

2949

2949

O

Læssehøjde *

535-596

535-596

699-715

541-596

699-715

P

Rumfang af varerum (SAE/VDA)

7,44/6,45 (m3)

9,07/7,78 (m3)

8,55/7,34 (m3)

10,31/8,85 (m3)

9,79/8,40 (m3)

A

Vendecirkel (m) Kantsten til kantsten

11,9

11,9

11,9

11,9

11,9

Væg til væg

12,5

12,5

12,5

12,5

12,5

Alle dimensioner (vist i mm) er angivet med forbehold for fremstillingstolerancer og henviser til minimums specificerede modeller og omfatter ikke ekstraudstyr. *Højdemålene viser variationen fra minimum til maksimum med fuldt læs for en vogn med laveste nyttelast, til en vogn med højeste nyttelast, ulastet. Illustrationerne er udelukkende til orientering. Varerumsrumfang er vist i SAE/VDA og målt i m3. (VDA metoden bruges af Verbund die Automobil Industrie (VDA) i Tyskland. VDA rumfanget opgøres ved at fylde varerummet med "liter"-blokke der hver måler 200x100x50mm. Blokkene bliver talt og omregnet til m2. SAE metoden (Society of Automotive Engineers) måler volumen af f.eks. sand der kan være i varerummet) Ford anbefaler, at man bruger VDA metoden, da denne giver et mere realistisk billede af hvad bilen kan laste.

Vægte og nyttelast Drivlinie

Lasteevne, nettoØ

Køreklarvæ Tilladt totalvægt gt (kg) (kg)u

Akseludveksling

Maks. tilladt anhænger-vægt (kg) (med bremser)

FT

1176

1824

4,23

1500

300M – Transit Van 2.2 Duratorq TDCi Diesel 85 hk

3000

2.2 Duratorq TDCi Diesel 115 hk

FT

1167

1833

3000

4,36

2200

2.2 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

FT

1164

1836

3000

4,36

2200

FT

1630

1870

3500

4,93

2000

350M – Transit Van 2.2 Duratorq TDCi Diesel 115 hk 2.2 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

FT

1627

1873

3500

4,93

2000

2.4 Duratorq TDCi Diesel 115 hk

BT

1470

2030

3500

3,73/4,27

2000/2500

2.4 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

BT

1451

2049

3500

3,73/4,27

2500/2800

2.4 Duratorq TDCi Diesel 140 hk med 4-hjulstræk

AWD

1371

2129

3500

4,27

2800

3.2 Duratorq TDCi Diesel 200 hk

BT

1374

2126

3500

3,58/4,10

2500/2800

M = Mellemlang model, FT = forhjulstræk, BT = baghjulstræk, AWD = 4-hjulstræk Tilladt totalvægt – Den højeste tilladte vægt for et køretøj, dvs. karrosseri, nyttelast, monteringsdele, brændstof, olie, vand, fører og passagerer. uKøreklarvægt – Vægten af hele bilen, alt udstyr, brændstof, vand og fører uden nyttelast og passagerer. Alle køreklarvægte, som er angivet i denne brochure, afhænger af produktionstolerancer og gælder for vogne med minimumudstyr. ØLasteevne = tilladt totalvægt minus køreklarvægt. Køreklarvægt og lasteevne er foreløbige angivelser, da de endelige vægte ikke var tilgængelige på tryktidspunktet. De endelige vægte skal findes på typegodkendelserne. Hvis ekstraudstyr er monteret på bilen vil lasteevnen ændres tilsvarende.


40

FordTransit Van lang akselafstand, halvhøjt tag

FordTransit Van lang akselafstand, ståhøjde tag


41

Dimensioner (mm) Lang Van med halvhøjt tag Forhjulstræk Baghjulstræk A

Lang Van med ståhøjde tag Forhjulstræk Baghjulstræk

Total længde (uden evt. trin bag)

5680

5680

5680

5680

Total længde (uden evt. trin bag) for 3.2 200hk

5751

5751

B

Total bredde (med/uden spejle)

2374/1974

2374/1974

2374/1974

2374/1974

C

Højde*

2326-2381

2384-2403

2543-2599

2602-2619

D

Afstand fra forende af vogn til centrum af forhjul

933

933

933

933

Afstand fra forende af vogn til centrum af forhjul for 3.2 200hk

1004

1004

E

Akselafstand

3750

3750

3750

3750

F

Afstand fra bagende af vogn til centrum af baghjul

997

997

997

997

G

Skydedørs bredde

1250

1250

1250

1250

H

Bagdørs bredde

1540

1540

1540

1540

I

Varerumsbredde mellem hjulkasser

1390

1390

1390

1390

J

Bagdørshøjde

1666

1566

1896

1796

K

Maksimum varerumsbredde

1762

1762

1762

1762

L

Skydedørshøjde

1600

1500

1600

1500

M

Varerumshøjde

1645-1745

1645-1745

1885-1985

1885-1985

N

Maksimum varerumslængde

3399

3399

3399

3399

O

Læssehøjde*

538-593

697-711

538-593

697-713

P

Rumfang af varerum

10,45/8,97 (m3)

9,85/8,45 (m3)

11,89/10,20 (m3) 11,29/9,69 (m3)

Kantsten til kantsten

13,3

13,3

13,3

13,3

Væg til væg

14,3

14,3

14,3

14,3

Vendecirkel (m)

Alle dimensioner (vist i mm) er angivet med forbehold for fremstillingstolerancer og henviser til minimums specificerede modeller og omfatter ikke ekstraudstyr. *Højdemålene viser variationen fra minimum til maksimum med fuldt læs for en vogn med laveste nyttelast, til en vogn med højeste nyttelast, ulastet. Illustrationerne er udelukkende til orientering. Varerumsrumfang er vist i SAE/VDA og målt i m3. (VDA metoden bruges af Verbund die Automobil Industrie (VDA) i Tyskland. VDA rumfanget opgøres ved at fylde varerummet med "liter"-blokke der hver måler 200x100x50mm. Blokkene bliver talt og omregnet til m2. SAE metoden (Society of Automotive Engineers) måler volumen af f.eks. sand der kan være i varerummet) Ford anbefaler, at man bruger VDA metoden, da denne giver et mere realistisk billede af hvad bilen kan laste.

Vægte og nyttelast Drivlinie

Lasteevne, nettoØ

Køreklarvæ Tilladt totalvægt gt (kg) (kg)u

Akseludveksling

Maks. tilladt anhænger-vægt (kg) (med bremser)

2.2 Duratorq TDCi Diesel 85 hk

FT

1078

1922

3000

4,23

1500

2.2 Duratorq TDCi Diesel 115 hk

FT

1069

1931

3000

4,36

2200

2.2 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

FT

1066

1934

3000

4,36

2200

300L – Transit Van

350L – Transit Van 2.2 Duratorq TDCi Diesel 115 hk

FT

1530

1970

3500

4,93

2000

2.2 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

FT

1527

1973

3500

4,93

2000

2.4 Duratorq TDCi Diesel 115 hk

BT

1438

2062

3500

3,73/4,27

2000/2500

2.4 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

BT

1419

2081

3500

3,73/4,27

2500/2800

2.4 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

AWD

1339

2161

3500

4,27

2800

3.2 Duratorq TDCi Diesel 200 hk

BT

1234

2266

3500

3,58/4,10

2500/2800

L = Lang model, FT = forhjulstræk, BT = baghjulstræk, AWD = 4-hjulstræk Tilladt totalvægt – Den højeste tilladte vægt for et køretøj, dvs. karrosseri, nyttelast, monteringsdele, brændstof, olie, vand, fører og passagerer. uKøreklarvægt – Vægten af hele bilen, alt udstyr, brændstof, vand og fører uden nyttelast og passagerer. Alle køreklarvægte, som er angivet i denne brochure, afhænger af produktionstolerancer og gælder for vogne med minimumudstyr. ØLasteevne = tilladt totalvægt minus køreklarvægt. Køreklarvægt og lasteevne er foreløbige angivelser, da de endelige vægte ikke var tilgængelige på tryktidspunktet. De endelige vægte skal findes på typegodkendelserne. Hvis ekstraudstyr er monteret på bilen vil lasteevnen ændres tilsvarende.


42

FordTransit 'Jumbo' Van lang akselafstand med forlænget varerum, ståhøjde tag

Dimensioner (mm) Lang, forlænget ”Jumbo” Van med ståhøjde tag Baghjulstræk A

Total længde (uden evt. trin bag)

6403

Total længde (uden evt. trin bag) for 3.2 200hk

6474

B

Total bredde (med/uden spejle)

2374/1974 (Enkelt baghjul) 2492/1974 (Dobbelt baghjul)

C

Højde*

2608-2629

D

Afstand fra forende af vogn til centrum af forhjul

933

Afstand fra forende af vogn til centrum af forhjul for 3.2 200hk

1004

E

Akselafstand

3750

F

Afstand fra bagende af vogn til centrum af baghjul

1720

G

Skydedørs bredde

1250

H

Bagdørs bredde

1540

I

Varerumsbredde mellem hjulkasser

1390 (enkelt baghjul) 1153 (dobbelt baghjul)

J

Bagdørshøjde

1796

K

Maksimum varerumsbredde

1762

L

Skydedørshøjde

1500

M

Varerumshøjde

1885

N

Maksimal varerumslængde

4107

O

Læssehøjde*

696-712 715-720 (350 & 460 med dobbelt baghjul)

P

Rumfang af varerum (SAE/VDA)

14,30/12,28 (m3)

Vendecirkel (m) Kantsten til kantsten

13,3

Væg til væg

14,3

Alle dimensioner (vist i mm) er angivet med forbehold for fremstillingstolerancer og henviser til minimums specificerede modeller og omfatter ikke ekstraudstyr. *Højdemålene viser variationen fra minimum til maksimum med fuldt læs for en vogn med laveste nyttelast, til en vogn med højeste nyttelast, ulastet. Illustrationerne er udelukkende til orientering. Varerumsrumfang er vist i SAE/VDA og målt i m3. (VDA metoden bruges af Verbund die Automobil Industrie (VDA) i Tyskland. VDA rumfanget opgøres ved at fylde varerummet med "liter"-blokke der hver måler 200x100x50mm. Blokkene bliver talt og omregnet til m2. SAE metoden (Society of Automotive Engineers) måler volumen af f.eks. sand der kan være i varerummet) Ford anbefaler, at man bruger VDA metoden, da denne giver et mere realistisk billede af hvad bilen kan laste.


43

Vægte og lasteevne Drivlinie

Lasteevne, nettoØ

Køreklarvæ Tilladt totalvægt gt (kg) (kg)u

AkseludvekslingØØ

Maks. tilladt anhængervægt (kg) (med bremser)

350LF Jumbo 2.4 Duratorq TDCi Diesel 115 hk

BT

1304

2196

3500

3,73/4,27

2000/2500

2.4 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

BT

1284

2216

3500

3,73/4,27

2500/2800

2.4 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

AWD

1204

2296

3500

4,27

2800

3.2 Duratorq TDCi Diesel 200 hk

BT

1208

2292

3500

3,58/4,10

2500/2800

350 HD LF Jumbo (Tvilling baghjul) 2.4 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

BT

1197

2303

3500

4,27

3000

3.2 Duratorq TDCi Diesel 200 hk

BT

1120

2380

3500

4,10

3000

460LF Jumbo (Tvilling baghjul) 2.4 Duratorq TDCi Diesel 140 hk

BT

2245

2355

4600

4,27

1900

3.2 Duratorq TDCi Diesel 200 hk

BT

2167

2433

4600

4,10

1900

LF = Lang Forlænget model, FT = forhjulstræk, BT = baghjulstræk, AWD = 4-hjulstræk, HD = Heavy Duty Tilladt totalvægt – Den højeste tilladte vægt for et køretøj, dvs. karrosseri, nyttelast, monteringsdele, brændstof, olie, vand, fører og passagerer. uKøreklarvægt – Vægten af hele bilen, alt udstyr, brændstof, vand og fører uden nyttelast og passagerer. Alle køreklarvægte, som er angivet i denne brochure, afhænger af produktionstolerancer og gælder for vogne med minimumudstyr. Ø Lasteevne = tilladt totalvægt minus køreklarvægt. Køreklarvægt og lasteevne er foreløbige angivelser, da de endelige vægte ikke var tilgængelige på tryktidspunktet. De endelige vægte skal findes på typegodkendelserne. Hvis ekstraudstyr er monteret på bilen vil lasteevnen ændres tilsvarende.

Modelprogram 280S

300S

300M

350M

300L

2.2 TDCi turbodiesel, 5 manuelle gear, 85 hk

a

a

a

2.2 TDCi turbodiesel, 6 manuelle gear, 115 hk

a

a

2.2 TDCi turbodiesel, 6 manuelle gear, 140 hk

a

a

350L

a

a

a

a

a

a

a

a

350LF Jumbo

35LF HD Jumbo

460LF Jumbo

a

a

a

a

Transit Van a

2.4 TDCi turbodiesel, 6 manuelle gear 115 hk

a

a

a

2.4 TDCi turbodiesel, 6 manuelle gear 140 hk

a

a

a

2.4 TDCi turbodiesel, 6 manuelle gear 140 hk 4-hjulstræk

b

b

b

3.2 TDCi turbodiesel, 6 manuelle gear 200 hk

a

a

a

a = Standard b = ekstraudstyr.


44

Motordata Motor – teknisk beskrivelse*

Maks. ydelseØ

Maks. drejningsmomentØ

2.2 TDCi turbodiesel (85 hk) 2198 ccm

4-cylindret rækkemotor / DOHC / 16 ventiler, 4 pr. cylinder / aluminiums cylinderhoveder / direkte højtryks computerstyret brændstofindsprøjtning / turbolader med intercooler / kompressionstænding / elektronisk EGR

85 hk (63 kW) ved 3500 o/min

250 Nm ved 1500-2200 o/min

2.2 TDCi turbodiesel (115 hk) 2198 ccm

4-cylindret rækkemotor / DOHC / 16 ventiler, 4 pr. cylinder / aluminiums cylinderhoveder / direkte højtryks computerstyret brændstofindsprøjtning / turbolader med intercooler / kompressionstænding / elektronisk EGR

115 hk (85 kW) ved 3500 o/min

300 Nm ved 1800-2000 o/min

2.2 TDCi turbodiesel (140 hk) 2198 cmm

4-cylindret rækkemotor / DOHC / 16 ventiler, 4 pr. cylinder / aluminiums cylinderhoveder / direkte højtryks computerstyret brændstofindsprøjtning / VNT turbolader med intercooler / kompressionstænding / elektronisk EGR

140 hk (103 kW) ved 3500 o/min

350 Nm ved 1800-2400 o/min

2.4 TDCi turbodiesel (115 hk) 2402 ccm

4-cylindret rækkemotor / DOHC / 16 ventiler, 4 pr. cylinder / aluminiums cylinderhoveder / direkte højtryks computerstyret brændstofindsprøjtning / turbolader med intercooler / kompressionstænding / elektronisk EGR

115 hk (85 kW) ved 3500 o/min

310 Nm ved 1750-2000 o/min

2.4 TDCi turbodiesel (140 hk) 2402 ccm

4-cylindret rækkemotor / DOHC / 16 ventiler, 4 pr. cylinder / aluminiums cylinderhoveder / direkte højtryks computerstyret brændstofindsprøjtning / VNT turbolader med intercooler / kompressionstænding / elektronisk EGR

140 hk (103 kW) ved 3500 o/min

375 Nm ved 2000 o/min

3.2 TDCi turbodiesel (200 hk) 3199 ccm

5-cylindret rækkemotor / DOHC / 20 ventiler, 4 pr. cylinder / aluminiums cylinderhoveder / direkte højtryks computerstyret brændstofindsprøjtning / VNT turbolader med intercooler / kompressionstænding / elektronisk EGR

200 hk (147 kW) ved 3500 o/min

470 Nm ved 1700-2500 o/min

Alle modeller har 6-trins manuel transmission undtagen 2.2 TDCi 85hk, som leveres med en 5-trins manuel transmission. ØAfprøvet i overensstemmelse med ISO 1585. EGR (recirkulation af udstødningsgas) – En proces, som benyttes til at pumpe en del af dieselmotorens udstødning tilbage i forbrændingscyklussen for at reducere emissionen. *Alle motorer fåes med et dieselpartikelfiltersom ekstraudstyr.


45

Brændstof forbrug og emission Differentiale udveksling

CO2 udledning (g/km)Ø

Brændstof forbrug i km/literØ Bykørsel Uden for by

Blandet

2.2 Duratorq TDCi Diesel, 5-trins manuelt gear, 85 hk

4.23

214-222

10,4-10,8

13,0-13,5

11,9-12,3

2.2 Duratorq TDCi Diesel, 5-trins manuelt gear, 85 hk med DPF

4.23

214-222

10,4-10,8

13,0-13,5

11,9-12,3

2.2 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 115 hk

4.36

213-221

9,8-10,1

13,7-14,3

11,9-12,3

4.93

216-224

9,8-10,1

13,3-13,9

11,8-12,2

4.36

213-221

9,8-10,1

13,7-14,3

11,9-12,3

4.93

216-224

9,8-10,1

13,3-13,9

11,8-12,2

Transit Van (op til 3500 kg totalvægt)

2.2 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 115 hk med DPF 2.2 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 140 hk 2.2 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 140 hk med DPF 2.4 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 115 hk 2.4 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 115 hk med DPF 2.4 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 140 hk 2.4 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 140 hk med DPF

4.36

213-221

9,8-10,1

13,7-14,3

11,9-12,3

4.93

216-224

9,8-10,1

13,3-13,9

11,8-12,2

4.36

213-221

9,8-10,1

13,7-14,3

11,9-12,3

4.93

216-224

9,8-10,1

13,3-13,9

11,8-12,2

3.73

240-243

9,2-9,3

12,2-12,3

10,9-11,0

4.27

269-271

7,8-7,9

11,4-11,5

9,7-9,8

3.73

240-243

8,9-9,0

12,5-12,7

10,9-11,0

4.27

270-273

7,7-7,9

11,4-11,5

9,7-9,8

3.73

254-257

8,4-8,6

11,8-11,9

10,3-10,4

4.27

271-274

7,7-7,9

11,2-11,4

9,6-9,7

3.73

254-257

8,4-8,6

11,8-11,9

10,3-10,4

4.27

271-274

7,7-7,9

11,2-11,4

9,6-9,7

3.58

272

7,6

11,5

9,7

4.10

300

6,8

10,6

8,8

3.58

272

7,6

11,5

9,7

4.10

300

6,8

10,6

8,8

3.73

243

9,2

12,2

10,9

4.27

271

7,8

11,4

9,7

2.4 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 115 hk med DPF

3.73

243

8,9

12,5

10,9

4.27

273

7,8

11,4

9,7

2.4 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 140 hk

3.73

257

8,5

11,8

10,3

4.27

274

7,8

11,2

9,6

3.73

257

8,5

11,8

10,3

4.27

274

7,8

11,2

9,6

3.58

272

7,6

11,5

9,7

4.10

300

6,8

10,6

8,8

3.58

272

7,6

11,5

9,7

4.10

300

6,8

10,6

8,8

3.2 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 200 hk 3.2 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 200 hk med DPF Transit Van (over 3500 kg totalvægt) 2.4 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 115 hk

2.4 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 140 hk med DPF 3.2 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 200 hk 3.2 Duratorq TDCi Diesel, 6-trins manuelt gear, 200 hk med DPF

Alle CO2 emissions tal er i g/km, baseret på ‘Blandet kørsel’ tal og brændstofs forbrug i km pr. liter er fra officielt godkendte tests i overensstemmelse med EU Direktiv 80/1268/EU. CO2 emissionerne og brændstofforbrugstallene i denne tabel er ikke et udtryk for nogen form for garanti for emission og/eller brændstofforbruget for et køretøj i denne klasse. Alle tallene er baseret på tests udført på biler med standardmonterede hjul og dæk; andre hjul- og dækmonteringer eller ekstraudstyr i øvrigt kan have indvirkning på køretøjets emisssion og brændstofforbrug. Alle angivelser er målt for en ulastet bil og indregner ikke effekten af en eventuel last som vil påvirke brændstoføkonomien og udledningen af CO2 . DPF - Dieselpartikelfilter

Ø


46

Mekanisk udstyr Ambiente

Trend

Sport*

a

a

a

b

b

b a

Bremser Tokredssystem med selvjusterende servo med ABS. Skiver for og bag Motor Dieselpartikelfilter (cDPF) Brændstoftank 80 liter

a

a

103 liter – langdistance (kun mulig på baghjulstrukne modeller, ikke mulig på korte modeller)

b

b

a

a

a

a

a

a

4-hjulstræk (AWD) (kun med 2.4 Duratorq TDCi 140hk)

b

b

Elektronisk hastighedsbegrænser – 90 km/t (Kun til 460 modeller)

a

a

b

b

Styretøj Servostyring Hjulophæng For – uafhængigt MacPherson-fjerderben, skruefjedre med progressiv fjederkonstant, krængningsstabilisator (ikke modeller med lavt placeret varerumsgulv), og gasstøddæmpere. Bag – bladfjedre og gasstøddæmpere Transmission

Front aksel 1850kg Heavy duty aksel (Kun mulig på baghjulstrukne 350 modeller, Standard på 350HD og 460 modeller) a = Standardudstyr, b = Ekstraudstyr *Fåes kun som 260S 2.2 140hk Van.


47

Sikkerhed og tyverisikring Ambiente

Trend

Sport*

ABS-bremser – med elektroniske reguleret bremsekraftfordeling (EBD)

a

a

a

Elektronisk Stabiliserings Program (ESP) med bakkestart assistance (Ikke til 4-hjulstræk)

a

a

a

Airbag – førerside

a

a

a

Airbag – forsædepassager (ydre)

b

b

a

Airbag – forsædepassager (ydre) med de-aktiveringsknap (kun til modeller med 4-hjulstræk)

b

b

Airbag – sideairbag (i begge sider af kabinen) (kun med enkelt passagersæde)

b

b

b

Sikkerhedsseler – 3-punktsrulleseler (alle sæder)

a

a

a

Døre – bagdør uden rude

a

a

a

Brændstofdæksel – aflåseligt

a

a

a

Startspærre – Safeguard-PATS (passivt tyverisikringssystem)

a

a

a

Låse – høj sikkerhedsgrad, afskærmet med forstærkede beslag

a

a

a

Låse – fjernbetjent central-/dobbeltlås med 1 nøgle

a

a

Låse – fjernbetjent central-/dobbeltlås med 2 nøgler

b

b

a

Låse – nøglebetjent motorhjelmslås

a

a

a

Låse – autolås efter 45 sekunder hvis ingen døre åbnes

a

a

a

Låse – audioalarm hvis en dør ikke er lukket ved aktivering af lås

a

a

a

Synligt stelnummer (VIN)

a

a

a

Sikkerhed

Tyverisikring

a = Standardudstyr, b = Ekstraudstyr *Fås kun soml 260S 2.2 TDCi 140hk Van


48

Udvendigt Ambiente

Trend

Sport* a

Udvendigt udstyr og karrosseri Karosseri – lavt tag (ikke på modeller med baghjulstræk) – 260S, 280S, 300S

a

a

Karosseri – lavt tag (ikke på modeller med baghjulstræk) – 300M, 350M

b

b

Karrosseri – halvhøjt tag (med loftsmonteret pakkehylde) – 300M, 350M, 300L, 350L

a

a

Karrosseri – halvhøjt tag (med loftsmonteret pakkehylde) – 280S, 300S

b

b

Karrosseri – ståhøjdetag (med loftsmonteret pakkehylde) – 350LF, 460LF

a

a

Karrosseri – ståhøjdetag (med loftsmonteret pakkehylde) – 300M, 350M, 300L, 350L

b

b

Sidebeskyttelseslister i sort (ikke mulig på LF-modeller)

b

a

Kofanger – foran med indbygget trin

a

a

a

Kofanger – for, indfarvet grill (inklusiv tågelygter) (fåes ikke i special farver)

b

a

a

Kofanger – bag, med indbygget trin

b

b

b

Kofanger – bag, med trinbræt (ikke mulig med anhængertræk eller parkeringssensor)

b

b

b

b

b

Udstødning - dobbelt

a

#

Lak – metallak

a

Skørter, bag - indfarvede#

a

Skørter, side - indfarvede#

a

Dobbelt Sport Van stribe

a

#

Hjul – 5½ x15 stålfælg med navkapsel og 195/70R 15C LI 104/102 BSW dæk (til 280S, 300S, 300M og 300L med forhjulstræk)

a

a

Hjul – 5½ x16" stålfælg med navkapsel og 205/75R 16C BSW dæk (til 300M, 300L baghjulstræk)

a

a

Hjul – 5½ x16" stålfælg med navkapsel og 215/75R 16C BSW 113/111 dæk (til 350M, 350L)

a

a

Hjul – 5½ x16" stålfælg med navkapsel og 215/75R 16C 116/114 dæk (kun 350LF Jumbo Van)

a

a

Hjul – 5½ x16" stålfælg og tvillingebaghjul og med navkapsel foran og 195/75R 16C dæk (kun 350HD & 460LF Jumbo Van)

a

a

Hjul – 5½ x16" 5-egers aluminiumfælg med 205/65R 16C BSW dæk (kun 280S og 300-serien)

b

b

Hjul – 5½ x16" 5-egers aluminiumfælg med 185/75R 16C 104/102 dæk

b

b

Hjulkapsler – heldækkende (ikke mulig på 350HD & 460 Jumbo Van)

b

a

Dæk - Goodyear all-weather (kun mulig til 280 & 300)

b

b

Hjul - 18" aluminiumfælg med 235/45 dæk

a


49

Udvendigt Ambiente

Trend

Sport* a

Udvendigt udstyr Døre – med rude med éttryks funktion og dørhåndtag

a

a

Døre – skydedør til varerum i venstre side (standard på 2.2 M med lavt tag)

b

b

b

Døre – skydedør til varerum i passagersiden

a

a

a

Døre – uden skydedør i passagersiden

b

b

Døre – hængslede bagdøre med rude, kan åbnes 180°, stopper ved 90° (ikke mulig på Jumbo)

b

b

b

Døre – hængslede bagdøre uden rude, kan åbnes 180°, stopper ved 90° (ikke mulig på Jumbo)

a

a

a

Døre – hængslede bagdøre uden rude, kan åbnes 256° (ikke mulig på korte modeller) (inklusiv magnetiske dørholdere på lange modeller) (standard på Jumbo modeller med magnetiske dørholdere)

b

b

Døre – bagklap, tophængslet med rude (kun modeller med lavt tag - kun mulig med forhjulstræk)

b

b

b

Sidespejle – vidvinkelspejl med reduktion af blinde vinkler

a

a

a

Sidespejle – el-betjent og el-opvarmet

a

a

a

Regnsensor

b

b

a

Parkeringssensor (ikke i forbindelse med anhængertræk eller trin bag)

b

b

b

Opvarmet bagrude(r)

b

b

b

Stænklapper – for og bag

a

a

a

Tonede ruder – let-tonede

a

a

a

Anhængertræk (ikke tilgængeligt med indbygget trin (ekstraudstyr) i bagkofanger) med 13-benet stikdåse (fartskriver kan være påkrævet)

b

b

b

Slæbekrog – for og bag

a

a

a

Ruder – forreste sideruder, el-betjente

a

a

a

Ruder – 2. række, passagersiden, fast

b

b

b

Ruder – 2. række, førersiden, fast (kun med skydedør til varerum i førersiden som ekstraudstyr)

b

b

b

Forrude – Quickclear opvarmet

a

a

a

Viskere – for, to hastigheder med el-sprinklersystem

a

a

a

Viskere – bag, med el-sprinklersystem (inkl. opvarmede bagruder)

b

b

b

Halogenforlygter, sideblinklys, tågebaglygter, baklygte

a

a

a

Kørelys

a

a

a

Lys – Follow me home lys, 30 sekunders varighed

a

a

a

Tågeforlygter

b

a

a

Forlygtenivellering

a

a

a

Sidemarkeringslys (Kun til Jumbo)

a

a

a

Højtmonteret stoplygte

a

a

a

Udvendig belysning

a = Standardudstyr, b = Ekstraudstyr. *Fåes kun som 260S 2.2 140hk Van. #Leveret af MS Design. Produkter leveret af eksterne leverandører dækkes af den garantiordning der er defineret af den enkelte leverandør og Ford kan ikke påtage sig noget ansvar eller erstatningskrav for disse produkter.


50

Indvendigt udstyr Ambiente

Trend

Sport*

Stereoradio/cd-afspiller – model 6000 RDS med MP3-afspilning, 2 højttalere, 24 stationers hukommelse, 4x17 watt effekt og ratbetjening

a

a

Stereoradio/cd-afspiller med 6-CD skifter – model 6006 RDS med MP3-afspilning, 2 højttalere, 24 stationers hukommelse, 4x17 watt effekt og ratbetjening

b

b

a

CD/SD navigationssystem med radio/CD – 5" farveskærm, 2 højttalere, 24 stationers hukommelse, 4x20 watt effekt, ratbetjening, AUX stik, SD hukommelseskort læsning, navigationsoplysninger på SD-kort.

b

b

b

Bluetooth® telefonsystem (uden telefonholder)

b

a

a

a

a

Loftsindtræk i kabine – støbt

a

a

a

Dørbeklædning – for, støbt med håndtag og opbevaringslommer

a

a

a

Interiørlys – loftsmonteret, fordørsaktiveret

a

a

a

Varerumslys

a

a

a

Instrumenter – speedometer, omdrejningstæller, kilometertæller, brændstofmåler, kølevæsketemperaturmåler, triptæller og digitalur a

a

a

Advarselslamper for olietryk, blinklys, fjernlys, lygter tændt, tænding/lade, bremsesvigt, varerumslys (hvis monteret) tændt, airbag(s) (hvis monteret)

a

a

a

Belyste betjeningsknapper til varmeanlæg – blæser med 3 hastigheder, 4 dyser med temperatur- og retningsindstilling samt 2 dyser a til afdugning af sideruder

a

a

Trip computer

b

b

a

Vand-i-diesel filter

a

a

a

Batteri – 2 stk. (start- og forbrugsbatteri)

a

a

a

Koldstart (til start ved -29° C)

a

a

a

Fartpilot – ratbetjent (inkluderer læderrat)

b

a

a

Fartskriver – digital, 24 timer (påkrævet på 460LF Jumbo Van)

b

b

b

Audio og kommunikation

Tæpper og indtræk Gulvmåtte i kabine – gummi Gulvmåtte i kabine – tæppe

a

Indvendig belysning

Instrumenter og betjeningsfunktioner


51

Indvendigt udstyr Ambiente

Trend

Sport*

a

a

a

a

Passagersæde - dobbelt

a

a

a

Passagersæde - enkelt

b

b

b

Side airbag - i føre- og passagerside, kun med enkelt passagersæde

b

b

Sikkerhedsseler – højdejusterbare i førersiden

a

a

a

Sikkerhedsseler – højdejusterbare i passagerside

a

a

a

12V strømudtag til tilbehør – for (placeret i opbevaringsrum ved kører)

a

a

a

12V strømudtag til tilbehør – bag

b

b

b

Rygerpakke – inkl. cigarettænder og aksebæger

b

b

b

Aircondition – for, CFC-fri

b

a

a

Aircondition – bag (inkl. aircondition forrest, uden varmeapparat bagest)

b

b

Holdegreb – over passagerdør

a

a

a

Flaskeholder – dobbelt, kan indeholde 2L flasker, monteret i instrumentpanel

a

a

a

Kopholder – dobbelt, udfoldelig, monteret i instrumentpanel

a

a

a

Handskerum (med plads til hængemappe)

a

a

a

Varmeapparat – luftrecirkulation

a

a

a

Motor-/kabinevarmer - programmerbar

a

a

a

Varmeapparat – bag (bund og sider bortfalder)

b

b

AUX-stik (placeret i opbevaringrum ved passager)

a

a

a

Solskærm – i fører- og passagerside (med spejl i passagerside)

a

a

a

Opbevaringsrum – kortlommer i fordøre

a

a

a

Opbevaringsrum – i instrumentpanel i passagersiden, med kopholder

a

a

a

Opbevaringsrum – dokumentholder midt på instrumentpanel med dæksel

a

a

a

Opbevaringsrum – billetholder i instrumentpanel

a

a

a

Varerumsadskillelse – stål, fuld bredde med rude

a

a

a

Gulv - gummimåtte i fuld længde

b

b

Varerumsbeskyttelse - Sidebeklædning MDF, gummimåtte i fuld længde, surrekroge

b

b

a

Surrekroge – på gulv†

a

a

a

Sæder Sædebetræk – stof (Tomy) Sædebetræk – velour (Kado) Sæder, for – opvarmet førersæde med 8 manuelle indstillinger og armlæn, højdejusterbare nakkestøtter

a

Sæder, for – opvarmet førersæde med 10 manuelle indstillinger og armlæn, højdejusterbare nakkestøtter

a

Komfort og praktiske funktioner

Varerum

Varerumsbeskyttelse - Sidebeklædning finér i halv højde

a

a = Standardudstyr, b = Ekstraudstyr, †Opfylder DIN 75410 specifikationer fra februar 2008. Bluetooth® navnet og logo er et beskyttet varemærke ejet af Bluetooth SIG Inc. og enhver anvendelse af Ford Motor Company er underlagt en licens. *Fåes kun som 260S 2.2 140hk Van

Specialudstyr (SVO) Ambiente

Trend

Omdrejningskontrol, 1300-3000 o/min (A003)

b

b

Gennemsigtigt fibertag (A061) (kun modeller med ståhøjde tag)

b

b

Sikringsboks (A526)

b

b

Tophængslet bagklap med rude (i stedet for sidehængslede døre) (A796) (kun modeller med halvhøjt tag)

b

b

Specialfarver (SVO farve) – mere end 200 forskellige farver at vælge imellem

b

b

Specialudstyr (SVO)

b = Ekstraudstyr mod merpris *Fåes kun som 260S 2.2 140hk Van.

Sport*


52

Farver og indtræk

Standardfarver Sædeindtræk

Metalfarver*

Farve

Colorado Red

Blazer Blue

Frozen White

Avalon

Moondust Silver

Chill

Ocean Blue

Panther Black

Tango

Sea Grey b

Transit Van Ambiente

Tomy fabric

Lichen

a

a

a

b

b

b

b

b

b

Trend

Tomy fabric

Lichen

a

a

a

b

b

b

b

b

b

Sportvan

Kado Velour

Lichen

Verona leather** Lichen

b

a

a

a

b

b

b

a = Standard, b = Ekstraudstyr mod merpris, *Metallak mod merpris. Læder kan ordres mod merpris. **

SVO-programmet Hvor Fords varebilssortiment omfatter et bredt udvalg af standardfunktioner og ekstraudstyr, går SVOprogrammet et skridt videre. SVO-teamet står til disposition med specialudstyr lige fra mindre komponenter såsom et ekstra, kraftigt hjælpebatteri, til noget så komplekst som en kølevarebil med fuld indvendig beklædning. Uanset om du ønsker din næste bil leveret i en specialfarve, der passer til dine firmafarver, eller du har brug for en specialombygning, har SVO fleksibiliteten til at levere bilen, som passer perfekt til dig. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, skal du blot kontakte din Ford forhandler.

Bemærk De viste billeder er udelukkende beregnet til at, illustrere karrosserifarver og gengiver ikke nødvendigvis den beskrevne model. Farver og indtræk i denne brochure kan afvige fra de faktiske farver pga. Begrænsninger i det trykte materiale. *Metallak er ekstraudstyr mod merpris.


53

Standardfarver 1 Colorado Red 2 Frozen White+ 3 Blazer Blue Metalfarver* 4 Moondust Silver 5 Panther Black+ 6 Tango 7 Sea Grey+ 8 Chill 9 Avalon 10 Ocean Blue *Metallak er ekstraudstyr, og kan bestilles mod en merpris + Disse farver er mulige til Transit Sport Van

Markedsføres ikke i Danmark

Ford Transit Van Ambiente og Trend Tomy cloth sædeindtræk i farven lichen

Ford Transit Sport Van Kado velour sædeindtræk i farven lichen

Ford Transit Sport Van Verona læder sædeindtræk i farven lichen


MY 2009.75 DNK dk

Illustrationer, beskrivelser og specifikationer. Oplysningerne i denne brochure var korrekte, da den gik i trykken. Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne publikation. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. Ekstraudstyr. Udstyr, der heri er beskrevet som "ekstraudstyr" eller "eftermontering/ekstraudstyrspakker" mv., leveres mod merpris i forhold til prisen for bilen i basisversion, medmindre andet specifikt fremgår. Alle modeller og farvekombinationer er med forbehold for leveringsmulighed. Bemærk: Nogle af billederne i denne brochure er af en førproduktionsmodel og/eller er tegnet på computer. Derfor kan designet/funktionerne i forhold til den endelige version af bilen variere i forskellige henseender. Desuden kan nogle af funktionerne og udstyret, som er vist på modellerne, være ekstraudstyr. Bemærk: I denne brochure ses både Ford originaltilbehør og et udvalg af særligt udvalgte produkter fra vores leverandører, som markedsføres under deres eget navn og varemærke. Alle producentmærkede produkter er omfattet af garantibetingelser som oplyst af de pågældende leverandører, og Ford påtager sig intet erstatningsansvar for disse. Bemærk: Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf af Ford Motor Company sker på licens. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

Ved kassering af denne brochure bedes den bortskaffet til genbrug.

Published by Commercial Vehicle Marketing, Ford Motor Company Limited, Brentwood, Essex, England. Registered in England No. 235446. BJN 306047. FoE D47E. PN 977501/0709/3.5m/DNK dk. July 2009. © Ford Motor Company Limited. www.ford.dk

r har n chauffø ler i a V it s n Tra rartik ret konto e v e fl a e lig en her reception

Ford Transit Connect  

Ford Transit Connect

Ford Transit Connect  

Ford Transit Connect

Advertisement