Page 1

FordTransitConnect


Hvis du er enig i, at flisearbejdet overfor ikke just er blændende håndværk, så er vi helt på bølgelængde. For os er det, ligesom for dig, en nødvendighed, at arbejdet udføres professionelt. For os er det, ligesom for dig, et spørgsmål om stolthed. Derfor er alle vores varebiler – og den service, der medfølger – beregnet til at holde hjulene i gang i din virksomhed. Det er ganske enkelt en handel mellem to professionelle parter. Mindre må og skal du ikke forvente af os.


Professionel kollega

Et nyt robust design og en seriøs attitude. En spændende kabine med et væld af personbils egenskaber. Et valg mellem kort eller lang akselafstand og klar til hårdt arbejde. Sådan er den fleksible FordTransit Connect.


Bygget til at arbejde Den prisbelønnede FordTransit Connect er designet, konstrueret og produceret efter de samme kompromisløse normer som de store FordTransit modeller. Resultatet er en driftssikker, funktionel og solid lille varebil, som ikke findes bedre. Men vi hviler ikke på laurbærene, og derfor har vi opfrisket kabinen. Alle motorerne er Duratorq TDCi-dieselmotorer, som gør kørslen til en raffineret og driftsikker oplevelse.


Kort og lang akselafstand

Med kort eller lang akselafstand og med et stort og praktisk varerum med op til 4,4 kubikmeter (med nedfældet passagersæde) holder Transit Connect din forretning kørende.

Ford Transit Connect – kort akselafstand

Ford Transit Connect – lang akselafstand

a Op til 2.467 mm lastfladelængde a 573 kg lasteevne a 3,41 kubikmeter varerum* (med nedfældet passagersæde) a Plads til 2 europaller** a Plads til et 2,4 m langt rør (med nedfældet passagersædet) a Vendecirkel på 11,0 m (mellem kantsten)

a Op til 2.714 mm lastfladelængde a 827 kg lasteevne a 4,4 kubikmeter varerum* (med nedfældet passagersæde) a Plads til 1200 x 2400 byggeplader a Plads til et 3 m langt rør (med nedfældet passagersædet) a Vendecirkel på 11,9 m (mellem kantsten)

*Målt efter VDA-metoden i kubikmeter **Uden monteret varerumsadskillelse

Transit Connect kort

Transit Connect lang


1.8 Duratorq TDCi Den kraftfulde diesel motor yder 90 hk med et moment på 220 Nm.

FordTransit Connect sætter standarden i sin klasse, udviklet til at kunne klare selv den værste opgave med sin driftssikkkerhed som ikke findes lige blandt de små og mellemstore varevogne.

En stærk makker

FordTransit Connect er konstrueret og testet efter normerne for mellemstore varebiler, og den er førende med hensyn til robusthed og holdbarhed i dette markedssegment. Den overvejende brug af tykt plademateriale i højstyrkestål, herunder den forstærkede karrosserikonstruktion med delvist dobbeltlag og dobbelte tværvanger, plus en solid fronttværvange af borstål, bidrager alt sammen til de lave driftsomkostninger og lang levetid.

Manøvreegenskaber

Motorer

Kombinationen af et uafhængigt forhjulsophæng med McPhersonfjederben og baghjulsophæng med flerbladsfjedre (enkeltbladsfjedre på modeller med kort akselafstand) betyder, at Ford Transit Connect har klassens førende manøvreegenskaber og vejgreb, selv med fuld last.

Til FordTransit Connect kan der vælges mellem en række avancerede og yderst driftsikre 1,8 liters Duratorq TDCi motorer. Motorerne, som omfatter følgende, er konstrueret til en optimal kombination af kraft og brændstofforbrug:

Servostyring med præcist reagerende tandstangsstyring er standardmonteret og betyder, at modellen med kort akselafstand har en vendecirkel på blot 11,0 meter (mellem kantsten).

Diesel (forhjulstræk) 1.8 Duratorq TDCi, fås som: a 75 PS/175 Nm a 90 PS/220 Nm Transmission a 5-trins manuel gearkasse Bremser og hjul Alle modeller er monteret med 15” fælge med 5 navbolte der giver en øget lastkapacitet. Større skivebremser for og bag – kombineret med ABS som standard – giver længere levetid og fremragende bremseegenskaber. Antispin (TA) er standard. Nyt for Transit Connect er ESP, som nu er standard på alle modeller.

Moment

Effekt

Moment Effekt


Indbyggede fastgøringspunkter Til montering af reoler og hylder uden behov for at bore yderligere huller.

Hver eneste dag på vejen beviser FordTransit Connect, at den har, hvad der skal til for at løse opgaven - med klassens bedste varerum og fremragende på- og aflæsningsforhold. Takket være den brede bagdørsåbning og skydedøren i højre side – klarer Transit Connect alle opgaver.

Funktionel plads

Uanset om du skal transportere varer, materialer, værktøj eller redskaber, er der al den plads, du har brug for, i varerummet på Ford Transit Connect.

Standard udstyr:

Ekstraudstyr:

a Mindst 1.226 mm bredde mellem baghjulskasserne a Flade sidepaneler – ideelle til skiltning a Forstærkede fastgøringspunkter med gevind til let montering af universalreolsystemer eller hylder uden at bore huller i bilen a 6 DIN-godkendte surrekroge i varerummet

a a a a a a

De lodrette karrosserisider giver optimal udnyttelse af varerummet, især med monterede reoler. Da baghjulskasserne optager minimal plads, er der hele 1226 mm ren gulvbredde i varerummet til at gøre godt med, hvilket er tilstrækkeligt til at rumme 2 europaller på versionen med kort akselafstand*, eller til en stabel 1.200 x 2.400 byggeplader på versionen med lang akselafstand.

Denne adskillelse føres ikke i Danmark

Denne adskillelse føres ikke i Danmark

Sidehængslede bagdøre Specialkonstrueret tagbagagebærer Tværskinner til tagbagagebærer Stigeholder og ruller Trækkrog med elstik 256° åbning for uhindret på- og aflæsning igennem bagdøre a Gulvbelægning på varerumsgulv a Passagerforsæde, som kan klappes helt ned for transport af længere laster, og som desuden fungerer som et praktisk arbejdsunderlag eller bord, når det er klappet ned (ekstraudstyr)

Skydedør i siden Den brede skydedør giver nem adgang til varerummet. Kan leveres med rude, uden rude og med kraftigt tonet glas. (Ekstraudstyr)

Indbyggede surrekroge

Tagluge i varerum

Bagklap

Standard.

Giver mulighed for sikker transport af langt og uhåndterbart gods (ekstraudstyr på modeller med kort akselafstand)

Kan leveres med og uden opvarmet rude og visk/vask (ekstraudstyr)


Sidespejle Store sidespejle, som kan klappes helt ind, for at undgå skader ved parkering.

FordTransit Connect er konstrueret med optimal robusthed og holdbarhed af hensyn til din tryghed. En omfattende sikkerhedspakke yder maksimal beskyttelse.

Sikkerhed og tyverisikring

FordTransit Connect er konstrueret med henblik på fremragende beskyttelse af bil, fører og passagerer. Avancerede computermodeller har banet vejen for udviklingen af en karrosserikonstruktion, som kombinerer kraftabsorberende deformationszoner med et stift karrosseri for maksimal beskyttelse af fører og passagerer.

Standars tyverisikringsfunktioner:

Bjælker af højstyrkestål indbygget i fordørene beskytter ved sidekollisioner, og bag forkofangeren er der en tværvange af borstål, som er konstrueret, så den absorberer og på sikker vis bortleder kollisionskraften fra fører og passagerer. Tyverisikring er afgørende for en varebil. Derfor omfatter FordTransit Connect en kombination af avancerede funktioner til at gøre den så sikker som mulig.

Standard sikkerhedsudstyr: a Airbag i førerside a Højdejusterbare sikkerhedsrulleseler med gribere plus forstrammer til sikkerhedsselen ved førersædet a Automatisk katastrofeblink ved nødopbremsninger a ESP a ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og antispind a Antidykfunktion under forkanten på forsædernes siddehynder a Højdejusterbare nakkestøtter Ekstra sikkerhedsudstyr: a Airbag i passagersiden (med deaktiverings funktion)u

a Fords Safeguard PATS-startspærre (passivt tyverisikringssystem) a Fuldt sikrede låse under afdækning med forstærkede beslag a Enestående forstærketdørlåsemekanisme uden kabler og stænger mellem lås og låseklinke a Centrallås med dobbeltlås a Nøglebetjent motorhjelmsåbning a Aflåseligt brændstofdæksel a Synligt stelnummer (VIN) a Fjernbetjent nøgle med skiftende koder Ekstra tyverisikringsfunktioner: a Perimeteralarm

a Sideairbags (fås ikke til helt nedfældeligt passagersæde)

Bemærk: Der må aldrig placeres et bagudvendt barnesæde på det forreste passagersæde, hvis airbaggen i passagersiden ikke er slået fra. u

Ford Transit Connect har nu ESP (Elektronisk Stabilitets Program) standard på alle modeller. Bil med ESP. Bil uden ESP.

Personsikkerhed Førerairbag er standard. Passageru- og sideairbag er tilgængelige som ekstraudstyr.

Bilen understyrer på vej ind i kurven

Bilen overstyrer på vej ud af kurven

Aflåselig motorhjelm

Varerumsadskillelse i fuld højde

Automatisk katastrofeblink

Kan kun åbnes med bilnøglen. Åbningsmekanismen er indkapslet for at sikre mod tyveri.

Giver ekstra sikkerhed. Leveres kun med rude når der er ruder i bagdøre.

Blinklyset bliver automatisk aktiveret, når der foretages en nødopbremsning, for at advare bagvedkørende (standard)


Transit Connect Den viste model er med Frozen White standardfarve.

Bygget som en varebil giver den hårdt arbejdende Ford Transit Connect dig alt det, den har bygget sit stærke ry på: en robust konstruktion, fleksibelt varerum, og en komfortabel køreoplevelse som i en personbil.

Udvendigt udstyr:

Indvendigt udstyr:

a 6x15" stål hjul med halvdækkende hjulkapsler a Grå kofangere i plast a Tonede ruder a Elektriske sidespejle med varme a El-ruder a Fjernbetjent centrallås a Skydedør i højreside af varerummet a Sidehængslede bagdøre uden ruder a "Følg mig hjem" lygter

a Nyt front design a Model 6000 RDS EON AM/FM stereo radio/CD med ratbetjening og ‘Keycode’ tyverisikring a Justerbar ratstamme a Nedfældeligt passagerforsæde a Opbevaringslommer bag forsæder a Mange opbevaringsmuligheder i kabinen a 12-volts stik for a 6 DIN-godkendte surrekroge i varerumsgulvet

Ratbetjent audiosystem

Varerums gulvbeklædning

Fjernbetjent central dobbeltlås

De væsentligeste audiofunktioner lige ved hånden (standard)

Beskytter både bilen og lasten (standard)

Nemt og sikkert (standard)

'Følg mig hjem' lys

Varerumsdøre uden ruder

El-ruder

Forbliver tændt et kort stykke tid efter du har parkeret så du kan komme sikkert til dørs (standard)

For øget sikkerhed (døre med rude er standard)

(Standard)


Udvendigt sport styling tilbehør Styling dele til kofangere for og bag* I kontrast sølv (tilbehør) (Front elementer ikke vist) Sideskørter Sort finish (skal ikke lakeres) (tilbehør) Bagspoiler* Skal lakeres i bilens karrosserifarve (tilbehør) Optiske rørhaler* Dobbelte rørhaler i sølv finish (tilbehør)

GT striper til fronthelm og forkofanger* Tilgængelige i sølv og blå (tilbehør) 18" aluminiumsfælge 5-eget design fælg og 225/40 R18 dæk (tilbehør) *Leveres fra MS Design. Bemærk, at alle leverandørmærkede dele leveres under den enkelte leverandørs garanti bestemmelser. Dette tilbehør er således ikke dække af Ford garanti.


Med en varebil er det vigtigt, at du har mulighed for frit at kunne sammensætte bilen efter din virksomheds behov. Derfor kan du i vores omfattende sortiment af udstyr og tilbehør finde alt fra stænklapper og anhængertræk til de nyeste navigationssystemer. Uanset hvilket produkt du vælger, er det konstrueret specielt med henblik på at fremme effektiviteten og det indtryk, din virksomhed giver.

Tilbehør

Thule laststop og aflåselig stigeholder Til transport af stiger, rør eller bjælker – det naturlige valg til erhvervsbrug. Serieummer 1301034 (tilbehør) Tagbagagebærer med stålrammekonstruktion En robust tagbagagebærer med stålrammekonstruktion tilføjer en helt ny dimension, når det gælder transport af materialer og udstyr. Transit Connect 1311202 (tilbehør) Tagbagagebærer som basissæt Tagbagagebæreren som basissæt anvendes til fastgørelse af alle anordninger til transport af bagage på taget. Transit 1484731 og Transit Connect 1217468 (tilbehør)

Waeco køleboks Stor effektiv fastmonteret køleboks. Køler via bilens 12V strømforsyning samt integreret batteri. Køler flere timer efter at motoren er blevet slukket. Holder en konstant temperatur på omkring 2°C. Temperatur instilling via digitalt display. Total kapacitet ca. 900 liter. Certificeret af ATP til brug for mad transport indenfor Europa. (1670722-Tilbehør)

Bagrude gitter Beskytter bagruden uden at tilsløre udsynet bagud. Transit 1436406 og Transit Connect 1445623 (tilbehør)

Bluetooth® varemærke og logo tilhører Bluetooth SIG, Inc.og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited og dets tilknyttede virksomheder. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

Føres ikke i Danmark

Føres ikke i Danmark

17" aluminiumsfælge 17" 9x2-eget klassiske design fælg med 205/50 R17 dæk (tilbehør)

Waeco bakkamera

Konsol til mobilnavigtion

Parrot CK3200 LS-Colour

5" LCD farveskærm leverer et klart og skarpt udsyn både dag og nat. Aktiveres automatisk når bilen sættes i bakgear og kan manuelt frakobles (tilbehør)

Praktisk og sikker ‘plug-in and play’ holder til udvalgte Garmin navigationssystemer. (tilbehør) Monteres på A-stolpen med alle ledninger skjult. Din Ford forhandler kan levere Garmin navigationssystem, der passer til.

Bluetooth® håndfri telefonsæt med TFT farveskærm. Viser informationerne fra din mobiltelefon. Indbygget stemmegenkendelse og automatisk synkronisering af telefonbog. Flere modeller tilgængelige hos din Ford forhandler. (tilbehør)


Til næste generation Vi er alle begyndt at forstå virkningen af menneskets mobilitet på klimaforandringerne. Det er ikke muligt at ændre tingenes tilstand fra den ene dag til den anden, men vi arbejder intenst på at finde løsninger.

Gør en forskel nu Vores nyeste serie af motorer overholder Euro IV-kravene til udstødningsemission. Duratorq TDCi-dieselmotorerne yder nu et højere drejningsmoment og holder samtidig emissionen på et lavere niveau. Vores Duratec 2.3L motor kan ændres til at køre på flydende gas (LPG) eller komprimeret naturgas (CNG). Til flere af Fords modeller kan der som ekstraudstyr vælges en Flexifuel-motor, der reducerer skadelige emissioner med 30-80%** sammenlignet med traditionelle benzinmotorer. Sikrer fremtiden Hvordan påvirker en bil luftens kvalitet i sin levetid? Hvor meget støjer den, når den kører hen ad gaden? Med vores indeks for produkters bæredygtighed (Product Sustainability Index) fører Ford an, når det gælder måling af, hvor meget Ford biler påvirker både miljø og økonomi – helt fra den allerførste udviklingsfase. Vi arbejder på en bred vifte af bilteknologier lige fra biobrændstof til hybridteknik og rene dieselmotorer – og på lang sigt den brintbaserede brændselscelleteknologi med næsten CO2 neutral emission. Forbedrer vores produktionsanlæg Vi arbejder løbende på at minimere miljøbelastningen fra vores produktionsanlæg. Det omfatter bl.a. et pionerprojekt med sol- og vindbaseret elproduktion på produktionsstederne, implementering af topavancerede produktionsprocesser og fuld certificering efter den internationale standard for miljøledelse – ISO 14001. Det har givet os endnu bedre miljøresultater i form af besparelser på energi, vand, materialer og affaldshåndtering. Gavnlig genvinding Af hensyn til bæredygtigheden indeholder en lang række af vores komponenter genanvendte og genindvundne materialer. Alle Ford biler indeholder mindst 85% genanvendelige og 95% genindvindelige materialer i overensstemmelse med ISO 22628. Vi tilbyder gratis at tilbagetage biler, som opfylder de nødvendige krav, efter endt levetid. Alle vores returneringssteder er 100% godkendt og skal desuden opfylde ekstra Ford kvalitetskrav til professionel modtagelse, behandling og genvinding af udrangerede biler. Denne brochure er fremstillet af papir, som er baseret på fibre fra bæredygtigt skovbrug og er 100% klorfrit (TCF). *Afhænger af det anvendte biomateriale og produktionsprocessen (kilde: EUCAR CONCAWE-undersøgelse). Ford støtter bæredygtig produktion af biobrændsel.

Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes Certificeringssystem for bæredygtig skovdrift Denne brochure er trykt på PEFC certificeret papir for at støtte op om bæredygtig skovdrift PRINTERS CODE 5pt CVS


Gør livet let

Hvad enten det gælder finansiering, forsikring, service eller kundeassistance har vores tilbud ét eneste formål – at gøre livet let for dig.

Ford Credit Erhverv Ford Business Partner Dette er en fleksibel operationel leasingaftale for kunder, der ønsker en 100% leasingløsning, hvor vi samarbejder med dig om at finde den rette transportløsning baseret på alle Ford modeller. Dette er den sikre måde at holde hele vognparken rullende på dag efter dag. Service- og vedligeholdelse Ved at tegne en service- og vedligeholdelses aftale kommer der ingen uforudsete udgifter i op til 5 år eller 250.000 kilometer. En service aftale er inklusiv standarddæk. Derudover kan du ovenni vælge vinterdæk, så du er klædt ordentligt på til de danske årstider og dermed øge driftsikkerheden og øge de økonomiske fordele. Kort sagt er du med en service-og vedligeholdelses aftale sikret imod ubehagelige økonomiske overraraskelser.

Serviceydelser Vi ved, at ud over at have en fremragende varebil til formålet er det lige så vigtigt for din virksomheds succes, at du har adgang til et forhandlernet, som er trænet og udstyret til at imødekomme behovene fra dagens bilejere. På grund af vores omdømme for kvalitet og pålidelighed, fra det øjeblik bilen forlader udstillingen, er du sikret omhyggelig, vedvarende service på mange måder. Find den nærmeste Ford forhandler på www.ford.dk Ford garanti mod rustgennemtæring Alle nye Ford varebiler er omfattet af Fords garanti mod rustgennemtæring i 8 år* fra første registreringsdato. Ford Assistance Alle nye Ford varebiler leveres med op til 2 års Ford Assistancevejhjælpsdækning. Ring døgnet rundt på telefon 80308520. Ford autoriserede karrosseriværksteder Ford autoriserede karrosseriværksteder overholder Fords strenge krav og giver 3 års reparationsgaranti.

Kontaktoplysninger Ford kundeservicecenter Hvis der er noget, din Ford forhandler mod forventning ikke kan hjælpe med, eller hvis du ønsker at tale med os, er du velkommen til at kontakte os alle hverdage på telefon 43480690/43480691 mellem kl. 08.00-16.00. Vi er til for dig og din Ford. * Med forbehold for vilkår og betingelser.

CVS


Dimensioner (mm) Transit Connect Kort model

Transit Connect Lang model

A

Total længde

4275

4525

B

Total bredde (med spejle)

2044

2044

B

Total bredde (uden spejle)

1795

1795

C

Total højde (med læs/uden læs)

1739/1815

1906/1980

D

Afstand fra forende af vogn til centrum af forhjul

861

861

E

Akselafstand

2664

2912

F

Afstand fra bagende af vogn til centrum af baghjul

749

749

G

Skydedørs bredde

606

809

H

Bagdørs bredde

1293

1293

I

Bredde mellem hjulkasser

1226

1226

J

Bagdørs højde

1145

1316

K

Varerums bredde

1490

1490

L

Skydedørs højde

1040

1181

M

Varerums højde

1193

1364

N

Varerums længde (med fleksibel varerumsadskillelse og foldesæde)

2467

2714

O

Varerums længde (målt 1 meter over gulv, fra bagdør til adskillelse)

1583

1830

P

Læssehøjde (med/uden last)

496/598

496/601

Q

Sporvidde, for

1505

1505

R

Sporvidde, bag

1552

1552

S

Frihøjde

166

W1

Varerum rumfang (med fuld varerumsadskillelse)

2,8 m

3,7 m3

W2

Varerum rumfang (med fleksibel varerumsadskillelse og nedfældeligt sæde)

3,4 m

4,4 m3

166 3 3

Alle dimensioner (vist i mm) er angivet med forbehold for fremstillingstolerancer og henviser til minimums specificerede modeller og omfatter ikke ekstraudstyr. Illustrationerne er vejledende. Dimensioner kan variere afhængig af model og monteret udstyr.


Modelprogram Kort model

Lang model

1.8 Duratorq TDCi (75 hk) diesel

a

a

1.8 Duratorq TDCi (90 hk) diesel*

b

b

Transit Connect Van

a = standardudstyr, b = ekstraudstyr. Bemærk: Alle Transit Connect motorer opfylder EURO IV emissions norm. *1.8 (90 hk) kan bestilles med cDPF (Diesel Partikel Filter).

Van –kort akselafstand (S) og lavt tag

Van –lang akselafstand (L) og højt tag LasteevneØ

Tilladt totalvægt (kg)

Køreklarvægt (kg)

Akseludveksling

Maks. tilladt vogntogsvægt (kg) med angivet akseludveksling

200S Transit Connect 1.8 Duratorq TDCi (75 hk) diesel

573

2040

1467

4,06

2840

1.8 Duratorq TDCi (90 hk) diesel*

566

2040

1474

4,06

2840

1.8 Duratorq TDCi (75 hk) diesel

748

2260

1512

4,06

3060

1.8 Duratorq TDCi (90 hk) diesel*

827

2340

1513

4,06

3140

220/230L Transit Connect

Lasteevne = tilladt totalvægt minus køreklarvægt. Alle angivne køreklarvægte i denne brochure er med forbehold for produktionstolerancer og gælder for vogne med minimalt udstyr – den ekstra vægt af eventuelt ekstraudstyr eller tilbehør skal medregnes ved beregning af vognens endelige lasteevne. *1.8 (90 hk) kan bestilles med cDPF (Diesel Partikel Filter) Ø

Motordata Motor – teknisk beskrivelse

Maks. ydelseØ

Maks. drejningsmomentØ

Mulighed for Diesel Partikel Filter

1.8 Duratorq TDCi Diesel 55 kW (75 hk) 1753 ccm

4-cylindret rækkemotor / SOHC / 8 ventiler / Direkte højtryksbrændstofindsprøjtning, Commonrail-system med elektronisk motorstyringssystem / Turbolader med intercooler / Recirkulation af udstødningsgas

55 kW (75 hk) ved 4000 o/min

175 Nm ved 1800 o/min

Nej

1.8 Duratorq TDCi Diesel 66 kW (90 hk) 1753 ccm**

4-cylindret rækkemotor / SOHC / 8 ventiler / Direkte højtryks66 kW (90 hk) ved brændstofindsprøjtning, Commonrail-system med elektronisk 4000 o/min motorstyringssystem / Turbolader med intercooler og overboost funktion / Recirkulation af udstødningsgas

220/240* Nm ved 1750 o/min

Ja

Ø Afprøvet i overensstemmelse med ISO 1585. Bemærk: Alle Transit Connect motorer opfylder EURO IV emissions norm. *Med overboost funktion. **1.8 (90 hk) & 1.8 (110 hk) kan bestilles med cDPF. (coated Diesel Partikel Filter)


Brændstofforbrug og udledning CO2 udledning (g/km)ØØ

Brændstofforbrug (km/L)ØØ By Landevej

Blandet

YdelseØ Max. hastighed (km/h)

0-100 km/h (secs)

80-120 km/h* (secs)

1.8 Duratorq TDCi Diesel 75 hk

167

12,8

18,2

15,9

142

21

18.5

1.8 Duratorq TDCi Diesel 90 hk

168

12,7

18,2

15,6

152

17.4

14.1

Ford Transit Connect

*I 5. gear. Ford testresultater. Note Alle modeller har 5-manuelle gear. Alle angivelser af CO2 udledning i g/km og brændstofforbrug i km/L er fra officielt anerkendte test der opfylder 80/1268/EEC. De CO2-udledning og brændstofforbrug testresultater vist i tabellen kan ikke tages som en garanti for udledningen eller brændstofforbruget for en bil af denne type. Alle opgivelser er baseret på test, foretaget med standarddæk og -fælge, andre dæk eller fælge kan påvirke udledningen og brændstofforbruget. Alle opgivelser er baseret på test, foretaget med en bil uden last og effekten af den påvirkning lasten giver for CO2-udledningen og brændstofforbruget er ikke medtaget. Ø

ØØ

Mekanisk udstyr Kort model

Lang model

a

a

b

b

a

a

Servostyring

a

a

Ratstamme – multijusterbart

a

a

For – uafhængigt med Macpherson-fjederben, skruefjedre med progressiv fjederkonstant, gasstøddæmpere og krængningsstabilisator

a

a

Bag – bladfjedre, gasstøddæmpere og krængningsstabilisator

a

a

Slæbekrog – for og bag

a

a

Bremser Diagonalt opdelt tokredssystem med servoforstærkning –skiver for, tromle bag Motor cDPF (Diesel Partikel Filter) (kun mulig ved 90hk) Brændstoftank Påfyldningsmængde – 60 liter Styretøj

Hjulophæng og karrosseri

Vendediameter Mellem kantsten: 11,0 m

a

Mellem kantsten: 11,9 m

a

a = standardudstyr, b = ekstraudstyr mod merpris.

Sikkerhed og tyverisikring Kort model

Lang model

ABS bremser med EBD (Elektronisk Bremsekraft-fordeling) og antispin. (Bremseskiver for og bremsetromler bag)

a

a

ESP - Elektronisk Stabilitets Program

a

a

Sidekollisionsbjælker i fordøre. Sammenpresselig ratstamme. Stødabsorberende deformationszoner, for og bag

a

a

Airbag – førerside

a

a

Airbag – forsæde, passager* med deaktiverings funktion

b

b

Airbag – side (ikke mulig med nedfældeligt passagersæde, kun mulig med passagerairbag) (armlæn bortfalder)

b

b

Alarm - perimeteralarm

b

b

Brændstofdæksel – i bilens farve, med lås

a

a

Startspærre (PATS – Passive Anti-Theft System)

a

a

Låse – afskærmede med forstærkede beslag

a

a

Låse – fjernbetjent centrallås

a

a

Låse – central, dobbeltlås

a

a

Låse – oplåsning af motorhjelm med nøgle

a

a

Stelnummer (VIN) – synligt

a

a

Sikkerhed

Tyverisikring

a = standardudstyr, b = ekstraudstyr. *Bemærk: Et bagudvendt barnesæde bør aldrig anbringes på passagerforsædet, når bilen har passager airbag.


Udvendigt Kort model

Lang model

Sidebeskyttelseslister – ud-i-ét, i farven Torque Grey

a

a

Kofangere – i farven Torque Grey

a

a

Beskyttelsesliste på hjulkasser – i farven Torque Grey

a

a

Metallak

b

b

Sidespejle – el-betjente og -opvarmede, sorte spejlhuse

a

a

Døre – tophængslet bagklap med rude

b

Døre – sidehængslede bagdøre uden rude

b

Døre – sidehængslede bagdøre med rude

a

a

Døre – sidehængslede bagdøre med rude med 2560 åbning

b

b

Døre – skydedør til varerum i passagersiden, uden rude

a

a

Døre – skydedør til varerum i passagersiden, med rude

b

b

Opvarmet bagrude(r)

a

a

Tonede ruder – kun fordøre og forrude

a

a

Tonede ruder – mørkttonede, ruder i varerummet

b

b

Slæbekrog – for og bag

a

a

Hjul – 6x15" stålfælg med halvtdækkende hjulkapsel og 195/65 R15 dæk, reservehjul i fuld størrelse

a

a

Forrude – lamineret

a

a

Forrude – opvarmet Quickclear forrude (med opvarmede vaskerdyser)

b

b

Rudeviskere – for, to hastigheder med intervalfunktion med el-sprinklersystem

a

a

Rudeviskere – bag, med fast intervalfunktion og el-sprinklersystem

b

b

Parkeringssensor (på bagkofanger – ikke sammen med anhængertræk)

b

b

Halogenforlygter, positionslygter, tåge baglygte, baklygte

a

a

Forlygter - 'følg mig hjem'-lys

a

a

Kørelys, dag

a

a

Blinklys - klare

a

a

Højtmonteret stoplygte

a

a

Tågelygter – for

b

b

Udvendigt karosseri udstyr

Udvendigt funktionelt udstyr

b

Udvendig belysning

a = standardudstyr, b = ekstraudstyr.


Indvendigt udstyr Kort model

Lang model

Stereo AM/FM radio/CD-afspiller – model 6000 RDS med 24-stationers hukommelse, 4x17 watt effekt, “Keycode”-tyverisikringskode, 2 højttalere, AUX stik og ratbetjening

a

a

Bluetooth® telefonsystem (uden telefonholder) med stemmestyring og ekstra 12 volts stik

b

b

CD/SD navigationssystem med radio/CD - 5" farveskærm, 2 højttalere, ratbetjening af radio/CD, AUX stik, læsning af SD hukommelseskort, Vesteuropæisk kort/rute på SD-kort

b

b

Kabinegulvmåtter – gummi

a

a

Dørbeklædning – formstøbt panel med håndtag og (kun på fordøre) opbevaringsrum

a

a

Gearstangsmanchet – sort

a

a

Gearstangsknop – sort med akrylindlæg

a

a

Interiørlys – loftsmonteret, fordørsaktiveret

a

a

Varerumslys – 1 stk., loftsmonteret

a

a

Audio

Tæpper og indtræk

Interiørbelysning

Instrumenter og betjeningsfunktioner Betjeningsgreb – ratstammemonterede til for- og baglygter, blinklygter og visker/vasker

a

a

Belyste betjeningsknapper til varmesystem – blæser med 4 hastigheder, 5 dyser med temperatur- og retningsindstilling

a

a

Instrumenter – speedometer, måler for kølevæsketemperatur, måler for brændstofmængde, omdrejningstæller og triptæller

a

a

Advarselslamper for olietryk, blinklys, gløderør, fjernlys, tænding/lade, bremsesvigt, håndbremse trukket, airbag(s), lav brændstofstand, lydalarm for ”lys tændt”, ABS, motortilstand

a

a

Tripcomputer

a

a

Rat – sort

a

a

Forsæde – førersæde med 6 manuelle indstillinger

a

a

Forsæde – førersæde med armlæn og justerbar lændestøtte

a

a

Forsæde – passagersæde med 4 manuelle indstillinger (inkl. opbevaringsrum under sædet)

a

a

Forsæde – helt nedfældeligt passagersæde for længere varerum (uden varme og kun med fleksibel adskillelse)

b

b

Opbevaringslomme – på passagerforsæderyglæn (fås ikke til helt nedfældeligt sæde)

a

a

Forsæder – opvarmet (ikke ved helt nedfældeligt sæde)

a

a

Sædebetræk – stof

a

a

Sikkerhedsseler – 3 punkts rullesele med selegribere, statisk selespænde og roto-seleforstrammer (kun førersæde) samt højdejusteringsmulighed

a

a

Sæder og sikkerhedsseler

Komfort og praktiske funktioner Strøm-udtag

a

a

Aircondition – CFC-fri med luftrecirkulation

b

b

Midterkonsol – med møntbakke, penneholder og 2 kopholdere

a

a

Ur – digitalur

a

a

Handskerum

a

a

Varmeapparat – recirkulation

a

a

Motor-/kabinevarmer, programerbar

a

a

Bakspejl – med natfunktion (fås ikke sammen med bagdøre uden ruder)

a

a

Opbevaring – dokumentholder midt på instrumentpanel

a

a

Opbevaring – loftshylde i fuld bredde

b

b

Solskærm – førerside, med billetholder

a

a

Solskærm – passagerside

a

a

Ruder – for, el-betjent med ”ét-tryksbetjening” i førersiden

a

a

Varerumsadskillelse – fleksibelt trådgitter (fås kun med helt nedfældeligt passagersæde)

b

b

Varerumsadskillelse – stål, i fuld bredde, fuld højde (fåes kun sammen med bagdøre uden ruder)

b

b

Varerumsadskillelse – stål, i fuld bredde og fuld højde, med rude

a

a

Gulvbelægning – varerumsgulv

a

a

Beklædning – hjulkassebeskyttelse

b

b

Opbevaring – opbevaringrum og -net i bagdør (ikke med tophængslet bagklap)

a

a

Surrekroge (D-formede)– 6 stk, opfylder DIN 75410 specifikationer

a

a

Ekstra el-udtag – varerum

b

b

Varerum

a = standardudstyr, b = ekstraudstyr.


Ekstraudstyr Kort model

Lang model

Ruder i varerummet (inkl. fleksibel varerumsadskillelse og nedfældeligt passagersæde)

b

b

Mud & Snow dæk (Goodyear)

b

Luge i tag (til kort model med sidehængslede bagdøre)

b

SVO-lak (lak i special farve)

b

b

b = ekstraudstyr mod merpris.

Farver og indtræk Standardfarver

Model

Sædeindtræk og farve

Farve på instrumentpanel

Transit Connect

Lattice/Twill stof i farven Dark Pewter

Dark Pewter/ Dark Pewter

Metalfarver*

Frozen White

Colorado Red

Blazer Blue

Moondust Silver

Tango

Chill

Sea Grey

Ocean Blue

Avalon

Panther Black

a

a

a

b

b

b

b

b

b

b

a = Standard, b = ekstraudstyr mod merpris. *Metallak er ekstraudstyr


Farver og indtræk Standardfarver 1 2 3

Colorado Red Frozen White Blazer Blue

Metalfarver* 4 5 6 7 8 9 10

Ocean Moondust Silver Panther Black Tango Sea Grey Avalon Chill

Note De viste billedere er for at illustrere farverne, de kan afvige fra de modeller, der er beskrevet i brochuren. Farver og indtræk vist i denne brochure kan afvige fra den egentlige farve på bilen grundet begrænsningerne i trykprocessen. *Metallak er ekstraudstryr mod en merpris

FordTransit Connect Sæde indtræk (Stof: Lozenge, Farve: Dark Pewter)

FordTransit Connect Føres ikke i Danmark


MY 2009.75 DNK dk

Illustrationer, beskrivelser og specifikationer. Oplysningerne i denne brochure var korrekte, da den gik i trykken. Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne publikation. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. Ekstraudstyr. Udstyr, der heri er beskrevet som "ekstraudstyr" eller "eftermontering/ekstraudstyrspakker" mv., leveres mod merpris i forhold til prisen for bilen i basisversion, medmindre andet specifikt fremgår. Alle modeller og farvekombinationer er med forbehold for leveringsmulighed. Bemærk: Nogle af billederne i denne brochure er af en førproduktionsmodel og/eller er tegnet på computer. Derfor kan designet/funktionerne i forhold til den endelige version af bilen variere i forskellige henseender. Desuden kan nogle af funktionerne og udstyret, som er vist på modellerne, være ekstraudstyr. Bemærk: I denne brochure ses både Ford originaltilbehør og et udvalg af særligt udvalgte produkter fra vores leverandører, som markedsføres under deres eget navn og varemærke. Alle producentmærkede produkter er omfattet af garantibetingelser som oplyst af de pågældende leverandører, og Ford påtager sig intet erstatningsansvar for disse. Bemærk: Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf af Ford Motor Company sker på licens. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

Ved kassering af denne brochure bedes den bortskaffet til genbrug.

Published by Ford Motor Company Limited, Brentwood, Essex, England. Registered in England No. 235446. BJN 306046. FoE D51E. PN 977502/0609/1m/DNK dk. June 2009. © Ford Motor Company Limited.

www.ford.dk

ct Van it Conne s n a r T her n E llerede lys ta s in r ø ff chau

Transit Connect  

Transit Connect

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you