Weibulls Produktkatalog 2024 DK

Page 1

Produktkatalog 2024 med ven ˇ er Markeds stærkeste mærker For en verdengrønnere

Hej alle venner!

I SKRIVENDE STUND ER VI VED AT AFSLUTTE SÆSONEN 2023 som virkelig bød på vejrudfordringer. Vi ønsker at gøre opmærksom på de ekstreme vejrændringer, der skifter fra tørke til intens regn. Dette fænomen har en betydelig indvirkning på forskellige områder og samfund rundt om i verden. Ved at fokusere på disse hurtige og håndgribelige ændringer i vejrmønstre kan vi bedre forstå de udfordringer og konsekvenser, de medfører, både for miljøet, for samfundet som helhed og selvfølgelig for vores forbrugere. Vi tænker over hvilke produkter der kan holde til mere ”ekstremt” vejr. Der findesflee frø sorter i Weibulls sortimentet som kan tåle tørke. Vi lancere endvidere en Weibulls Enggræs som virkelig kan tåle tørken, læse mere på side 31 samt Substral flydendenæring med biostimulerende ingredienser i Humifirstsom styrker planterne mod tørke stres (anti-tørkestres formel).

Holdbarhed/Bæredygtighed er nærmest et slidt/brugt ord, men det er en af vores vigtigste værdier hos Econova og vores produkt- og forretningsudvikling fokusere på denne værdi i alt hvad vi gør. Vi arbejder på at flyttevores produkter ”hjem” til Europa fra Asien. Se blandt andet vores forkultiveringsprogram som er skabt af genanvendeligt materiale – læse meget mere på side 18.

En anden nyhed er vores nye spændende tiltag med Substral Næring, med fokus på Reduce – Reuse – Recycle lancere vi nu en refilløsning. Løsningen er ikke ny og eksistere i andre kategorier, såsom sæbe, rengøringsmidler mm., men vi er de første i vores kategori. Læs meget mere om tiltaget og varen på side 59.

Til alle der vil tilbyde det bedste mod ukrudt, tilføjer vi yderligere produkter til Roundup Speed familien (uden glyphosat). Kunderne vil som altid opleve et hurtigt og effektivtresultatet med Roundup. Se serien på side 68.

Jord – eller dykrnings substrat, som vi mere og mere kalder det, er kernen i Econovas virksomhed. Kvalitet i alle dets aspekter gennemsyre det vi gør. Fysiologisk, kemisk og biologisk kvalitet. Hvilket vil sige at vi har stor fokus på det vi har i posen også lever op til vores høje kvalitetskrav. Kvalitetsarbejdet hos os, har til formål at sikre at alle, uanset position har en fælles vision og forståelse for kvalitetsbegrebet og ved at stræbe efter samme mål opnår vi det gennem vores kvalitetsforum på tværs af funktioner og har endvidere regelmæssig træning af vores medarbejdere via vores ”jord skole”. Det vil vi selvsagt meget gerne tage med videre ud til vores partners, jer, så jeres viden i butikkerne højnes – det plejer at blive værdsat. Så har du/I interesse så kontakt os gerne.

Vi er på en stærk rejse mod en mere bæredygtig verden med god dyrkningssubstrat. Vi reducere indholdet af sphagnum i flee af vores jordvarianter ligesom vi allerede har en serie som allerede er helt uden sphagnum. Vi søger hele tiden efter cirkulærer råvarer og gerne med lav vægt. Vi foretrækker at undgå jomfruelige råvarer og unaturlige materialer fra den anden side af kloden.

Vil du være med til at skabe en grønnere verden? Kontakt os – så tager vi rejsen sammen.

De bedste hilsner,

4 WEIBULLS MED VENNER • 2024
PRODUKTKATALOG 2024 – VELKOMMEN
Salgschef Econova Garden Danmark, Weibulls med venner Følg os @weibulls! 1. Weibulls Enggræs. Se sid. 31. 2. Weibulls Kartoffelspand. Se sid. 23. 3. Weibulls Sphagnumfri pottemuld. Se sid. 44. 4. Substral Næring - Refil Se sid. 59. 5. Roundup Speed. Se sid. 68.
Årets favorier:
1. 2. 4. 3.
5 WEIBULLS MED VENNER • 2024 Indhold 2024 INDHOLDSFORTEGNELSE – 2024 4 VELKOMMEN 6 SKAB EN BLOMSTERENG 10 PORTIONSFRØ Nyheder & tilbehør 18 FORSPIRE Forkultiver i genanvendeligt plast 28 GRÆSFRØ Kvalitetsfrø fra svenske bønder 40 JORD & KALK Ikke hvilken som helst jord! 52 GØDNING & NÆRING Gød og høst 64 BESKYTTELSE Beskyt og plej 74 REDSKABER & TILBEHØR Værktøjer til forskelllige behov 98 E XPONERING Skab mere salg 86 59 6 63
WEIBULLS MED VENNER • 2024 6 ARTIKEL – SKAB EN BLOMSTERENG

SKAB EN BLOMSTERENG

Blomsterenge, eller hø enge, var meget almindelige for halvtreds år siden. De fagre blomsterenge er en biologisk kulturarv fra den tid hvor bonden høstede vinterfoder af enggræs og engblomster til dine dyr og der er stadig en forkærlighed for disse blomstrende enge og folde hos os. Vores klassiske Blomstereng blanding samt vores nye Enggræs er den perfekte kombination til et sted for denne mangfoldighed af planter, der tiltrækker gavnlige insekter.

7 WEIBULLS MED VENNER • 2024
ARTIKEL – SKAB EN BLOMSTERENG

INDEN DU SÅR ENGBLOMSTER

For at få det bedste resultat bør du rense jorden som skal forvandles til blomstereng i stedet for ukrudt. Vent herefter to til tre uger før du sår, så når de ukrudtsfrø der allerede ligger i jorden at gro og du kan nemt fjerne dem. Efterhånden som engblomsterne etablerer sig, bliver det sværere for uønskede planter at komme til.

Hvis du har god tålmodighed, kan du lade marken ligger i dvale i et år inde du sår for at blive af med kvikrod, tidsler og andet besværligt ukrudt. Er jorden næringsrig kan du dyrke kartofler året før, det løsner jorden op og bruger meget af den næring som findes i jorden.

BEDSTE FORUDSÆTNINGER FOR AT DYRKE BLOMSTERENG

Det absolut bedste underlag er en nærigsfattig, sandblandet muldjord. Ren sandjord forbedre du med ugødet tørv eller græs fri kompost, har du lerjord skal du i stedet blande det op med groft grus.

Weibulls Blomsterengblanding:

Røllike

Lille og stor blåklokke

Kornblomst

Cikorie

Nellike

Gul snerre

Perikon

Johannes urt

Præstekrage

Kællingetand

Kornvalmue

Engsyre

Små bladet timian

Stedmoder violet

Rødkløver

Flerårig hør

Almindelig hør, li

SÅDAN,

SÅR DU

EN BLOMSTERENG Engblomster skal sås sparsomt. Kombiner med græsfrø for at binde jorden og forhindre ukrudt i at etablere sig. En god blanding er omkring 100 gram blomsterfrø og 500-800 gram græsfrø til et areal på 100 m2. Her kommer vores nyhed Weibulls Enggræs ind og passer perfekt til dette. Weibulls Enggræs er meget tørke bestandig og har smukke dekorati-

ve sorter i sin blanding. Weibulls Fritidshus er også en græsfrøblanding der er særdeles velegnet til tørre, magre og skygge fulde steder og er også meget velegnet til blomsterenge.

Weibulls blomsterengblanding består af både etårige og flerårige sorter som sår sig selv. Hør og korn-

8 WEIBULLS MED VENNER • 2024

Weibulls kornblomst, Hør og Valmue, er alle perfekte sorter, når du skal skabe en blomstereng og de findes blant andet i vort borddisplay ”Blomstereng”, vare nr.: 199107

blomster er to af de årlige sorter og hører oprindeligt til marken, men da de blomstrer det første år, giver de en vis beskyttelse for de langsomt voksende arter. Du kan så din blomstereng både om foråret og om efteråret, men tænk over at efteråret her udvikles kun de etårige arter. Det skyldes, at de etårige engblomster ikke overlever vinteren.

PLEJE

Når din blomstereng er vel etableret kræver den ikke så meget pleje. Engblomster trives bedst i et magret vækstmiljø, så gød ikke, det fremmer blot tilvækst af ukrudt.

Når sæsonen er ovre, skal engen slås med en le, eller den moderne variant, ryddesav. Og det afklippede skal blive liggende et stykke tid, så det smider godt med frø af sig. Slår du engen for tidligt kommer de senblomstrende arter til at forsvinde efterhånden. Hvis du ikke slår engen, vil den komme igen med græs og buske. Det afklippede skal ikke ligge for længe, da det rådner, gøder engen og risikerer at kvæle anden vegetation. Fjern det afklippede og læg det med fordel i din kompostbunke, så du efterfølgende kan bruge det i din have.

Husk på at det kan tage flere år inden du får en god balance mellem blomster og ukrudtet, men giv ikke op! En eng er levende og forandres hele tiden – vejr, vind og andre forhold påvirker resultatet fra år til år.

At anlægge en blomstereng:

1. Fjern ukrudtet.

2. Så direkte på vækstpladsen sammen med græsfrø. Riv frøene ned med en løvrive eller lignende, tryk jorden flad med en tromle eller med bagsiden af en skovl.

3. Slå med en le, når alt er blomstret færdigt og frøene er modnet. Lad det afklippede ligge et stykke tid, så alle frø er faldet ud og er havnet på jorden. Herefter fjerne du alle planterester.

9 WEIBULLS MED VENNER • 2024
Weibulls Enggræs og Weibulls fritidshus græs er perfekte sorter til den ”vilde” del af haven! Læs mere under græskategorien på side 29.

Portionsfrø

Weibulls stræber efter at øge andelen af miljø mærkede alternativer til vores kunder. Vores ambition er at gøre det mere enkelt for kunden at vælge de gode valg i hverdagen. Se årets nyheder her!

med ven ˇ er

Blomsterglæde

To kollektioner som blot indeholder blomster. Blomster som giver en sand glæde i bedet, pallerammer eller krukker. Blomsterne er også gode til buketter.

Træstativ til portionsfrø, delbar konstruktion for optimeret logistik samt mindre klimapåvirkning.

Træstativet monteres med et enkelt greb i butikken. 85 facings pr. side. Sorteret i alfabetisk orden, som gør det enkelt at finde den rigtige pose. Nye fine topskilte medfølger til hver kollektion. Krav-mærkede frø samt nyhede er tydeligt markeret!

Det der kendetegner Weibulls er et lækkert design på frøposerne og smukke, informative topskilte.

1111 WEIBULLS MED VENNER • 2024 PORTIONSFRØ PORTIONSFRØ – KOLLEKTIONER Stativ Blomsterglæde Lille Blomsterglæde 1 fags Art.nr. 199603 199604
port. ca 735 ca 1000
sorter ca 44 ca 85
1 fags 1 fags
(cm) 370x1939x296 mm 710x1939x296 mm
Antal
Antal
Indhold
Mål

Frøkollektioner

Weibulls frøkollektioner – et sortiment som inspirerer!

Stativ 1 fags

Træstativ

Træstativ til portionsfrø, delbar konstruktion for optimeret logistik samt mindre klimapåvirkning.

Træstativet monteres med et enkelt greb i butikken. 85 facings pr. side. Sorteret i alfabetisk orden, som gør det enkelt at finde den rigtige pose. Nye fine topskilt medfølger til hver kollektion. Krav-mærkede frø samt nyheder er tydeligt markeret!

Det der kendetegner Weibulls er et lækkert design på frøposerne og smukke, informative topskilte.

Topsælger

Art.nr. 198250 198023

Antal port. ca 840 ca 1455

Antal sorter ca 82 ca 59

Indhold 1 fags 1 fags

Mål (cm) 710x1939x296mm710x1939x296mm

Stativ2 fags

Art.nr. 198620

Antal port. ca 1475

Antal sorter ca 156

Indhold 2 fags

Mål (cm) 710x1939x296mm x 2

PORTIONSFRØ 1212 WEIBULLS MED VENNER • 2024
med ven ˇ er
Nogle af årets nyheder! Kornblomst ’Black Ball’, Sød fennikel ’Commun’ og Tomat ’Indigo blue beauty’.

Topskilt og sideskilt

Fang kundernes opmærksomhed med informative skilte.

Stativ3 fags

4 fags

Art.nr. 198394 198642

Antal port. ca 2160 ca 2770

Antal sorter ca 228 ca 289

Indhold 3 fags

4 fags

Mål (cm) 710x1939x296mm x 3 710x1939x296mm x 4

Stativ6 fag inkl. økologiske-portioner

Art.nr. 198644

Antal port. ca 3820

Antal sorter ca 384

Indhold 6 fags

Mål (cm) 710x1939x296mm x 6

1313 PORTIONSFRØ – NYHEDER & KOLLEKTIONER WEIBULLS MED VENNER • 2024 PORTIONSFRØ
3 4

Økologisk stativ

Weibulls stræber efter at øge andelen af miljø mærkede alternativer til vores kunder. Vores ambition er at gøre det mere enkelt for kunden at vælge de gode valg i hverdagen, ikke mindst for dem som dyrker hjemme. Derfor lanceres de nye økologiske sorter i et nyt friskt design som skiller sig ud fra det resterende sortiment.

PORTIONSFRØ 1414 PORTIONSFRØ – NYHEDER & KOLLEKTIONER WEIBULLS MED VENNER • 2024 StativØkologisk-lilleØkologisk-mellemØkologisk-stor Art.nr. 199171 199172 199174 Antal port. ca 610 ca 1260 ca 2195 Antal sorter ca 43 ca 72 ca 73 Indhold 1 fags 1 fags 2 fags Mål (cm) 370x1939x296mm710x1939x296mm710x1939x296mm x 2

Weibulls borddisplay giver en unik mulighed for at eksponere frø i butikken. Alle kollektioner har eget fokusområde hvilket også vises med forskellige topskilte.

Borddisplay´erne kan anvendes som ekstra eksponering i den større butik. For de mindste butikker er de små kollektioner en unik mulighed for at kunne tilbyde et begrænset sortiment. Det lille format giver stor valgfrihed angående placering. God på hylden, endegavl eller ved kassen.

Topskilte fanger kundernes opmærksomhed. Hvert display indeholder 12 sorter.

Displayets størrelse er 360x260x280 mm og til dette medfølger skilt på ca. 360x120 mm.

DisplayKrav/Økologisk Vores populæreste økologiske KRAV-godkendte

Vores absolut storsælger, grøntsager og krydderurter, letdyrkelige gulerod, radise, persille, salat og purløg med flee.

Bier og bestøvere Sorter som elskes af bestøvere. Blomster som tiltrækker bier og andre bestøvere giver en større høst i din have.

Junior Weibulls populære serie med letdyrkelige frø i et design som tiltaler både børn og voksne!

11 8

1515 PORTIONSFRØ – NYHEDER & KOLLEKTIONER WEIBULLS MED VENNER • 2024 PORTIONSFRØ
Tradition
frø.
Art.nr. 199103 199105 199106 Antal port. 160 205 175 Antal sorter.
12 Antal face
12
12 12
12 12
Art.nr. 199107 199108 Antal port. 250 150 Antal sorter.
DisplayEngblomster Skab din egen letdyrkelige blomstereng med blåklint, valmue, mfl Antal face
12 12
Borddisplay

Forspire

I vores bæredygtige sortiment finder du produkter af genanvendelig plast samt fibre, biomateriale, PEFC certificeret cellulose og kokosfiber, alle kompostbare eller genanvendelige.

med ven ˇ er 16 WEIBULLS MED VENNER • 2024 FORSPIRE

Forkultiver med genanvendelig plast

Weibulls tilbyder markeds mest holdbare sortiment indenfor forkultivering. Vores produkter produceres i Europa hvilketmindsker miljø påvirkningen og gør os mere fleksible.

Vi tilbyder en sikker vareforsyning, hvilket giver dig mulighed for mersalg og maksimeret indtjening i hele sæsonen.

UNDER FORSPIRING FINDER DU PRODUKTER INDENFOR DISSE

Kategorier:

KRUKKER

DRIVHUS

TILBEHØR

17 FORSPIRE – NYHEDER & FLERE MILJØ ALTERNATIVER WEIBULLS MED VENNER • 2024 FORSPIRE

Forspire Krukker

af genanvendelig plast

Dyrkningskrukke ROOTS

Passer perfekt til omplantning af planter med lange rødder som eksempel tomater og paprika som kræver en højere krukke.

Størrelse: 21x11x11 cm. 6-pak

Produceret af PP plast og kan genbruges flere gange.

Dyrkningskrukke genanvendelig

Krukke produceret af 90% genanvendelig plast fra køleskabe og frysere. Til forkultivering og hjemmedyrkning. Firkantet med huller for dræn.

Blød plast som gør det nemmere at få planten ud af krukken når det er tid til at plante om.

Mål: 6 cm, 30 stk. krukker/pakke

Dyrkningskrukke, høj

En høj krukke (14cm) som er god til planter som hurtigt udvikler et dybere rodsystem som t.ex. ærteblomst, agurk, squash, chili og tomat. Også god til stiklinger.

Størrelse: 9x9x14 cm, 10 krukker pr. pakke.

Produceret af bæredygtig PP plast kan genanvendes flere gange.

Krukker nedbrydelige

100% biologisk nedbrydelige krukker i et plast lignende biomatriale, svensk opfindelse.

Samme funktion som almindelige forkultivering krukker i plast, men et meget mere miljø venligt alternativ. OBS! Eksponer ikke de tomme krukker hvor der er stærkt sollys, da nedbrydningsprocessen kan blive sat i gang. 15-pak

FORSPIRE 20 FORSPIRE – NYHEDER & FLERE MILJØ ALTERNATIVER WEIBULLS MED VENNER • 2024
TUN nr. 2139871 Art nr. 700236 TUN nr. 2255245 Art nr. 700053 TUN nr. 2139870 Art nr. 700231 TUN nr. 2255231 Art nr. 700195
Art. nr.Beskrivelse Pak 70023611 cm, 15 STK/KRT, Grå KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 7000539 cm, 16 STK/KRT, Grå KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 7002316 cm, 24 STK/KRT, Grå KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 7001958 CM, 32 STK/KRT, Grøn KRT 16 STK/KRT, Grå ECO krukke 20 FPN/KRT, Grøn KRT 700181 Art nr. 700181 TUN nr. 2034499

Biopotter

Biologisk nedbrydelige potter ad 100 % PEFC certificeret cellulose.Rødderne vokser let igennem potterne. Potten kan sættes ud direkte på voksestedet, uden nogen form for omplantning: Det gør det nemmere for de små planter der slipper for "chokket" når de bliver plantet om i ny jord.

700142: 2 stk strips med hver 12 stk. 5 cm. firkantede potter.

700184: 10 stk. 6 cm. firkantede biopotter

Biopotter

Biologiskt nedbrydelige biopotter af 100% PEFC certificerede cellulosa. Rødderne vokser let igennem potten. Potten kan plantes direkte ud uden omplantning.

700174: 6cm, 24 stk pr. pakke

700172: 8cm, 12 stk pr. pakke

Tørv-briketter

Biologiskt nedbrydelig dyrkningsbriketter af 100% kokosfiber som är næringsberiget for det bedste dyrkningsresultat.

Svulmer op ved vanding. Rødderne vokser let igennem briketten så de kan udvikles ordentligt. Kan plantes direkte ud uden omplantning. omplantering. Ø 36 mm, 20-pak

FORSPIRE 22 FORSPIRE – NYHEDER & FLERE MILJØ ALTERNATIVER WEIBULLS MED VENNER • 2024 TUN nr. 1444629 Art nr. 700172 TUN nr. 1449843 Art nr. 700174 TUN nr. 1389600 Art nr. 700142 TUN nr. 5185495 Art nr. 700184 TUN nr. 1263798 Art nr. 700133 TUN nr. 2255246 Art nr. 700054
Art. nr.Beskrivelse Pak 7001728 cm, 22 STK/KRT KRT 7001746 cm, 28 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 7001425 CM, 16 STK/KRT KRT 7001846 cm, 22 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 70013348 STK/KRT KRT 70005436 mm, 24 STK/KRT KRT 24 STK/KRT KRT

Etiketter plast

Hvad var det nu jeg såede/plantede her? Enkelt hjælp med plastetiketterhvide eller i glade farver, skriv med tusch på dem som skal bruges udendørs.

Længde: 10 cm, 75-pak

Etiketter i træ

Træetiketter til opmærkning ved f.eks. såning.

Længde: 15 cm, 10-pak

Planteringe

Enkle og smidige planteringe til opbinding, og til at fæstne planter mod f.eks. blomsterpinde eller espaljé. Ring Ø: ca. 25 mm, 75-pak

Indhold: 75 stk ringe/pr. pakke

23 FORSPIRE – NYHEDER & FLERE MILJØ ALTERNATIVER WEIBULLS MED VENNER • 2024 FORSPIRE Forspire
TUN nr. 5185866 Art nr. 670226 TUN nr. 1729867 Art nr. 670203 TUN nr. 5185868 Art nr. 670237 TUN nr. 5185865 Art nr. 670240
Tilbehør
Art. nr.Beskrivelse Pak 67022610 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 670203Farvemix, 10 STK/KRT KRT 670237Hvide, 10 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 67024010 STK/KRT KRT
FORSPIRE

Græsfrø

Weibulls græsfrø dyrkes frem af Svenske bønder og dyrkes for at give de bedste vækstbetingelser i et Nordisk klima.

med ven ˇ er GRÆSFRØ

Vores nærdyrkede græsfrø

Vi arbejder med nærdyrkede græsfrø fra svenske bønder – det gør transporterne kortere, hvilket er godt for miljøet.

Vores græsfrø har en meget høj grobarhed – hvilket gør at du kan stole på, at du får en tæt græsplæne.

Udvalgte svensk dyrkede sorter – gør at du kan stole på, at din græsplæne vil være holdbar og hårdfør i det danske klima.

2727 GRÆSFRØ – KVALITETSFRØ FRA SVENSKE BØNDER WEIBULLS MED VENNER • 2024 GRÆSFRØ

Årlig vedligeholdelse

1. 1Når foråret er kommet og græsset bliver grønt. Start med at give!

Spred NPK græsplænegødning 3kg/kvm, vand (Vi anbefaler Super Gramino NPK 20-2-7)

2. Vertikalskæring, efterså og græsplænedress

- Vertikalskær efter ca. 5-6 klipninger dvs. ikke først på efteråret

- Fjern løst matriale

- Efterså med nye græsfrø

- Græsplænedress, rives ned - Vand

3. Vedligeholdelsesgødning, sommergødning

- NPK ca. 3 kg/100 kvm

4. Ekstra lyst i slutningen af sommeren

- Ca. 2 kg/100 kvm vi anbefaler Super Gramino

Første hjælp

- Hvis man har en slidt og ”fluffig”, gul plæne

Når foråret kommer og græsset bliver grønt. Spred NPK græsplænegødning 3 kg/100 kvm, vand (Vi anbefaler Super Gramino NPK 20-2-7)

Efterså

-

5. Efterårsgødning med PK-Efterårsgødning, august-september

- Fosfor (P) og Kalium (K) lagres i rødderne som næring, (kulhydrater) om vinteren.

6. Kalk - Forhøjer pH værdien

1. Når græsplænen er klippet ca. 5-6 cm så vertikalskær Vertikalskær en gang på langs og en gang på tværs. Saml det oprevne matriale sammen , komposter dette Spred græsfrø jævnt og fugtig jord Arbejd forsigtigt græsfrøene ned i jorden med en rive, så frøene For det bedste resultat. Spred et tyndt lag græsplænedress som gør at frøene får et bedre gronings miljø + gødningseffekt inden du Vand lidt, men ofte for at holde det nysåede fugtigt. Gød igen efter ca. 6 uger med græsplænegødning.

1. Efterså hele græsplænen hvert år for at få en tæt græsplæne som er modstandsdygtig overfor ukrudt og mos.

2. Klip græsset og riv alt det løse bort.

- Hjælper med optag af næringen

- Jordforbedring, tung jord brækkes op (danner små enheder)

3. Læg små høje ud af topdress over hele græsplænen, 1-2 liter pr. m2.

- Kan spredes året rundt men fordel forår og efterår

4. Fordel dressen jævnt over det hele. Brug bagsiden af en rive for at sikre det trænger ned mellem græsstråene.

5. Spred græsfrø ovenpå jævnt over det hele.

6. Vand

7. Mængden af græsfrø du skal bruge er afhængig af din eksisterende græsplænes tilstand, jo tyndere den er, jo flere græsfrø...

Produktblad kan lades ned under det respektive produkt på weibulls.com. Hurtig og let overskuelig information om produktet findes både til personale og konsument.

Renovering

- Græsplænen og plantebedet skal fornyes

Hvis dine problemer med din græsplæne er alvorlige, kan du få brug for en hel renovering af både græsplænen samt plantebedet.

1. Klip græsset ned så langt som muligt

2. Saml alt det klippede sammen og læg det komposten

Lej en jordfræser og fræs din græsplæne op flere forskellige

Efterårssåning

Hvis du har store problemer med at vand bliver stående længe græsplænen bør du lægge et dræningsrør, lave grøfter eller læg et

-Efteråret er den bedste tid at så græsfrø på!

Tilsæt jord, god græsplænejord indeholder max 5-7 % ler.

Fordel forsigtigt jævnt, et lag på overfladen er korrekt når man ikke synker mere ned end 1 cm. når man går på det.

Arbejd gødning ned i forbindelse med den slutlige fin rivning.

Fordel frøet ned ved hjælp af eksempelvis en løvrive.

Brug en tromle så frøene har god kontakt med jorden. På mindre overflader kan du klare dette med bagsiden af en rive.

Efteråret er det bedste tidspunkt at anlægge en græsplæne på eller efterså en eksisterende græsplæne.

Jorden er varm, luftfugtigheden højere, solen er mindre stærk og morgenen byder på meget dug. Det gør groningen og etableringen går hurtigere.

Vand lidt, men ofte for at holde de nye frø fugtige. Overvanding at frøene flyder rundt og klumper. Forsæt med at vande til de Vent med klipning til græsset er 6 cm. højt. Klip aldrig mere en 1/3 af Hvis ukrudtet tager overhånd på et tidligt stadie så kan du klippe det Gød igen efter ca. 6 uger med græsplænegødning.

Risikoen for at få ukrudt er mindre ved efterårssåning, eftersom ukrudt har den stærkeste tilvækst i foråret.

Produktblad kan lades ned under det respektive produkt på weibulls.com. Hurtig og let overskuelig information om produktet findes både til personale og konsument.

28 GRÆSFRØ GRÆSFRØ – KVALITETSFRØ FRA SVENSKE BØNDER WEIBULLS MED VENNER • 2024
Villa ClassicSlitstark Tät och mjuk Renovera Uppkomsttid: skadade gräsmattor Mycket Slitstarksnabbväxande
Få en flot græsplæne, hurtigt og enkelt!
Extra Green - Vår Rödsvingel Gnistrande en tätvuxen gräsmatta mjuk • Bra God vinterhärdighet Långsamtväxande- färre klippningar Utmärkt robotgräsklippare Nordic Green - Elegant gräs Långsamtväxande övervintringsförmåga Färre Bra Perfekt gräs för hela
Bestil vores informationsblad/guide for græsplænens behov. Kan med fordel anvendes både af personale samt forbruger.

Græsfrøblanding

Enggræs

Enggræs

Med særligt udvalgte sorter til den naturlige græsplæne, kan både klippes eller stå i blomst. Suppleres med fordel med andre sorter eller engblomster til havens vildere dele. Meget tørketolerant.

Rækker til: 1 kg rækker til 50-60 m2.

2929 WEIBULLS MED VENNER • 2024 GRÆSFRØ GRÆSFRØ – ENGGRÆS
Beskrivelse Art. nr. 838910 TUN nr. 2315273 Pak. 1 kg, 16 STK/KRT KRT 838910 Nyhed!

Græsfrø Extra Green

Giver en tæt og eksklusiv græsplæne som tåler det meste og kræver færre klipninger.

Indhold: Rødsvingel og engrapgræs.

Rækker til: 1 kg rækker til 45-55m2

Græsfrø Extra Green

Giver en tæt og eksklusiv græsplæne som tåler det meste og kræver færre klipninger.

Indhold: Rødsvingel og engrapgræs.

Rækker til: 3 kg rækkerr til ca. 135-165 m2

30 GRÆSFRØ WEIBULLS MED VENNER • 2024 GRÆSFRØ – EXTRA GREEN
Extra
TUN nr. 1263811 Art nr. 838003 TUN nr. 5250168 Art nr. 838045 TUN nr. 1729805 Art nr. 838051 TUN nr. 1729806 Art nr. 838052
Græsfrøblanding
green
Art. nr.Beskrivelse Pak 8380031 kg, 90 STK/HAP HAP 8380451 kg, 16 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 8380513 kg, 3 STK/KRT KRT 8380523 kg, 36 STK/HAP HAP 1 kg, 16 STK/KRT KRT 1 kg, STK/HAP HAP 838045 838003

Græsfrø Villa Classic

Giver en robust og slidstærk plæne. Etablerer sig meget hurtigt.

Indhold: Rødsvingel, engrapgræs og engelsk rajgræs.

Rækker til: 1 kg rækker ca, til 30-40 m2

Græsfrøblanding

Græsfrø Villa Classic

Giver en robust og slidstærk plæne. Etablerer sig meget hurtigt.

Indhold: Rødsvingel, engrapgræs og engelsk rajgræs.

Rækker til: 3 kg rækker til ca. 90-120 m2

Græsfrø Villa Classic

Giver en robust og slidstærk plæne. Etablerer sig hurtigt.

Indhold: Rødsvingel, engrapgræs og engelsk rajgræs.

Rækker til: 10 kg rækker til 360-480 m2.

3131 WEIBULLS MED VENNER • 2024 GRÆSFRØ TUN nr. 1729808 Art nr. 838857 TUN nr. 1729809 Art nr. 838859 plæne. engrapgræs og 30-40 m2 Pak HAP KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 8388573 kg, 3 STK/KRT KRT 8388593 kg, 36 STK/HAP HAP GRÆSFRØ – VILLA CLASSIC
Classic
Villa
Beskrivelse Art. nr. 755765 TUN nr. 5250336 Pak. 10 kg, 1 STK STK 755765 TUN nr. 1263812 Art nr. 838002 TUN nr. 5250332 Art nr. 838849 TUN nr. 5250331 Art nr. 838867 TUN nr. 1729808 Art nr. 838857
Art. nr.Beskrivelse Pak 8380021 kg, 90 STK/HAP HAP 8388491 kg, 16 STK/KRT KRT 8388670,5 kg, 32 STK/KRT KRT Art. nr.Beskrivelse 8388573 8388593 0,5 kg, 32 STK/KRT KRT 1 kg, 16 STK/KRT KRT 1 kg, 90 STK/HAP HAP 838867 838849 838002

Extra Green

Skugga

Nordic Green

Renovera

32 GRÆSFRØ GRÆSFRØ – KVALITETSFRØ FRA SVENSKE BØNDER WEIBULLS MED VENNER • 2024 Bestil vores produktblad for at se de forskellige sorter. Hurtig og overskuelig information om produktet findes både til personale og slutbruger. Produktblad Villa Classic - Vores mest populære græsfrøblanding SVENSKE BØNDER KVALITET FRA Innehåll i vikt % Rødsvingel 70% Enggrabgræs 15% Engelsk rajgræs 15% Spirertid: ca. 7 dage. Heldækkende: ca. 2 måneder • Slidstærk • Tæt og blød • Hurtig og sikker etablering Hurtig etablering Slidstær Tæt blød Basic SVENSKE BØNDER KVALITET FRA Indhold i vægt % Rødsvingel 85% Engelsk rajgræs 15 % Spirertid ca. 7 dage. Heldækkende: ca. 2 mdr. Hu ig etablering Slidstærk • Hurtig etablering • Hurtig voksende • Slidstærk Fritidshus - Græsset som kræver mindre pleje SVENSKE BØNDER KVALITET FRA Indhold vægt % Rødsvingel 82% Hårdsvingel 16% Rødvene 2% Spirertid: ca. 14 dage. Heldækkende: ca. 2-3 måneder • Tåler tørke • Lavt krav til næring • Færre klipninger • Lige smuk klippet som uklippet • Kan tåle brakvand • God sammen med blomsterengblanding klipninger Vinterhårdfø Ek ne pleje ler tørk
SVENSKE BØNDER KVALITET FRA Innehåll vikt % Rødsvingel 70% Engelsk rajgræs 30% Spirertid: ca. 7 dage. • Til skadede og trætte græsplæner • Meget hurtigvoksende • Slidstærk Hurtig etablering Repa ti
SVENSKE BØNDER KVALITET FRA Innehåll vikt % Rødsvingel 50% Rødvene 25% Rapgræs 25% Spirertid: ca. 14 dage. Heldækkende: ca. 2-3 måneder • Tåler skygge • God modstandskraft mod mos • Langsomtvoksende • Vinterhårdfør • Godt supplement til Extra Green Fæ klipninger Vinterhård Tåle ygge
- Elegant græs til haven og parken SVENSKE BØNDER KVALITET FRA Indhold i vægt % Rødsvingel 78% Enggrabgræs 20% Rødvene 2% Spirertid: ca. 14 dage. Heldækkende: ca. 2-3 måneder • Langsomtvoksende • God overvintringsevne • Slidstærk • Færre klipninger • God selvhelbredende evne ved skader • Perfekt græs til hele Norden Vinterhårdfø Slidstærk
- Vores bedste blanding SVENSKE BØNDER ALITET FR Indhold i vægt % Enggrabgræs 30% Rødsvingel 70% Spirertid: ca. 14 dage. Heldækkende: ca. 2-3 måneder
Gnitrende grøn
til
robotplæneklipper Fæ klipninger Vinterhård Slidstær Tæt og blød
• Giver en tætvoksende plæne • Tæt og blød • God slidstyrke • Vinterhårdfør • Langsomt voksende - færre klipninger
God
robotplæneklippere

Græsfrøblanding

Nordic Green

Eksklusiv blanding som giver en tæt og smuk plæne. Har en god slidstyrke og er ekstra vinterhårdfør, god til områder hvor der er risiko for vinterskader.

Indhold: Rødsvingel, Engragræs og Rødvene.

Rækker til: 1 kg rækker til ca. 45-55 m2

Nordic Green

Eksklusiv blanding som giver en tæt og smuk grøn græsplæne. Rigtig god slidstyrke og er ekstra vinterhårdfrø, god til områder hvor der er risiko for vinterskader.

Indhold: Rødsvingel (78%), Enggrabgræs (20%) og Rødvene (2%)

Rækker til: 3 kg rækker til ca. 135-165 m2

3333 WEIBULLS MED VENNER • 2024 GRÆSFRØ GRÆSFRØ – NORDIC GREEN
Nordic green TUN nr. 2094082 Art nr. 838007 TUN nr. 2094083 Art nr. 838008 TUN nr. 2081918 Art nr. 838013 TUN nr. 2081920 Art nr. 838014
Art. nr.Beskrivelse Pak 8380071 kg, 90 STK/HAP HAP 8380081 kg, 16 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 8380133 kg, 3 STK/KRT KRT 8380143 kg, 36 STK/HAP HAP 1 kg, 16 STK/KRT KRT 1 kg, 90 STK/HAP HAP 838008 838007

Fritidshus

Lavt næringsbehov og høj tolerance. Klarer skygge relativt godt. Lavtvoksende og kræver færre klipninger. Giv den lov til at vokse, så får den et naturligt udseende og bliver smuk som en blomstereng, hvis den suppleres med Weibulls blomsterengblanding.

Indhold: Rødsvingel, hårdsvingel og rødhvene.

Rækker til: 1 kg rækker til ca. 40 m2

Græsfrøblanding

Fritidshus

Giver en græsplæne med mindre behov for næring og høj tørketolerance, som klarer skygge realativt godt. Vokser ganske lidt i højden og giver færre klipninger. Klarer havvand relativt godt.

Indhold: Rødsvingel, Hårdsvingel och Rødvene

Rækker til: 2,4 kg rækker til ca. 120-150 m2

Fritidshus

Giver en græsplæne med mindre behov for næring og høj tørketolerance, som klarer skygge realativt godt. Vokser ganske lidt i højden og giver færre klipninger. Klarer havvand relativt godt.

Indhold: Rødsvingel, Hårdsvingel og Rødvene

Rækker til: •10 kg rækker til ca. 400-500 m2 •30 stk/pal

34 GRÆSFRØ WEIBULLS MED VENNER • 2024 GRÆSFRØ – FRITIDSHUS
TUN nr. 5250338 Art nr. 838637 TUN nr. 1884527 Art nr. 838005 TUN nr. 1884528 Art nr. 838006 TUN nr. 2094086 Art nr. 838118
Fritidshus
Art. nr.Beskrivelse Pak 8386370,8 kg, 16 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 8380052,4 kg, 3 STK/KRT KRT 8380062,4 kg, 36 STK/HAP HAP
Art. nr.Beskrivelse Pak 83811810 kg ST 10 kg, 1 STK STK og 2 2

Græsfrøblanding Skygge

Skugga

Skygge

Markedets første blanding specielt sammensat til områder med skygge, f.eks. under havens frugttræer. Skygge har relativt god slidstyrke og er vinterhårdfør.

Indhold: Mosebunke, rødsvingel og hårdsvingel.

Rækker til: 1 kg rækker til ca: 40-50 m2

3535 WEIBULLS MED VENNER • 2024 GRÆSFRØ GRÆSFRØ – SKYGGE
TUN nr. 5250345 Art nr. 838899
Art. nr.Beskrivelse Pak 8388991 kg, 16 STK/KRT KRT
2

Græsfrøblanding

Basic

Hurtigtvoksende græsfrø som giver en fin græsplæne.

Indhold: Rødsvingel och Engelsk rajgræs

Rækker til: 1 kg rækker til ca. 25-30 m2

Basic

Hurtigtvoksende græsfrø som giver en fin græsplæne.

Indhold: Rødsvingel och Engelsk rajgræs

Rækker til: 3 kg rækker til ca. 75-90m2

Renovera

Græsfrøblanding til trætte og skadede græsplæner. Indeholder hurtigt voksende kvalitetsfrø.

Indhold: Rødsvingel och engelsk rajgræs.

Rækker til: 1 kg rækker til ca. 20-25 m2

36 GRÆSFRØ WEIBULLS MED VENNER • 2024 GRÆSFRØ – BASIC Basic Renovera
Græsfrøblanding TUN nr. 1884526 Art nr. 838001 TUN nr. 1839098 Art nr. 838020 TUN nr. 1839100 Art nr. 838025 TUN nr. 1839102 Art nr. 838026 TUN nr. 1839103 Art nr. 838882
Art. nr.Beskrivelse Pak 8380011 kg, 90 STK/HAP HAP 8380201 kg, 16 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 8380253 kg, 3 STK/KRT KRT 8380263 kg, 36 STK/HAP HAP
Art. nr.Beskrivelse Pak 8388821 kg, 16 STK/KRT KRT og Engelsk og Engelsk og Engelsk 1 kg, 16 STK/KRT KRT 1 kg, 90 STK/HAP HAP 838020 838001

Portionsposer

Hvidkløver storportion

Flerårig kløver som gerne breder sig. God bifoderplante, velegnet til grøngødning. Kvælstofsamlende.

Blomsterengblanding storportion

Blanding af et- og flerårige sorter som gerne selvsår sig. Ved efterårssåning udvikler kun de flerårige sorter sig.

3737 WEIBULLS MED VENNER • 2024 GRÆSFRØ GRÆSFRØ – PORTIONSPOSER TUN nr. 5342454 Art nr. 7387 TUN nr. 1377806 Art nr. 6950
Art. nr.Beskrivelse Pak 738780 gr, 5 STK/PRT PRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 695025 gr, 5 STK/PRT PRT

Jord & Kalk

Vi tilbyder jord til alle behov en dyrker må have, og vi stræber efter at være så holdbare som det er muligt når vi udvikler den. Eksempelvis arbejder vores forskere og agronomer konstant med udfordringen om at finde nye anvendelsesområder for genanvendelige organiske matrialer. Desuden anvender vi råvare fra nærområdet i et lokalt kredsløb så meget som muligt. Jord fra Weibulls er altså ikke hvilken som helst jord.

med ven ˇ er
JORD & KALK

Vores plastfolie indeholder mindst 30% genanvendelig plast!

Vores jordopskrifter er udviklet til at give optimal vækst og høst – hvilket betyder, at du kan være sikker på, at din dyrkning lykkes.

Vi tilbyder et stort udvalg af økologiske, Krav-mærkede (økologiske) produkter – til dyrkning som er godt for dig og planeten.

Vi har flere unikke produkter som Tørverfri/bæredygtig jord, Simontorp serien og Plantejord med biokul.

UNDER JORD & KALK FINDER DU PRODUKTER INDENFOR DETTE

Kategorier:

WEIBULLS

WEIBULLS SIMONTORP

SPHAGNUMREDUCERET

SPHAGNUMFRI

SUPPLERENDE SORTIMENT

39 I JORD & KALK – IKKE HVILKEN SOM HELST
WEIBULLS MED VENNER • 2024 JORD & KALK
JORD

Plantejord naturgødet

Specialkomponeret af 100% naturlige råvarer. Giver planterne gode start- og vækstbetingelser.

Plantejord m. biokul

Jord & Kalk

Fraktion: 0-30 mm

Plantejord med biokul kan anvendes i hele haven, drivhuset samt i højbede. Jorden er tilsat stenmel som udvindes af en mineral rig bjergart, som er rig på kisel, jern, magnesium og kalcium. Fremmer plantens vækst og modstand overfor sygdomme. Biokul binder næring og formår at agere som næringsmagasin.

Sphagnumfri jord

Hos Weibulls er bæredygtighed en ledestjerne. Vi mener det er meget vigtigt at tage ansvar for at holde hus med jorden resurser. Derfor arbejder vi aktivt med at forsøge at finde erstatnings råvarer til sphagnum. Vi stræber efter, at så langt det er muligt, at anvende genanvendeligt organisk materiale og råvarer fra nær området i vores produkter.

Fraktion: 0-30 mm

Indhold: Tørv H2 -4, H6-8, biokul, stenmel, barkmuld og Biofer NPK 6-3-12 med mikro 6.0 kg

Plantesæk økologisk

Plantesæk er en muldrig plantejord som afgiver næring over lang tid, Jorden er ideel økologisk dyrkning af planter og grønsager. Den er sammensat af sphagnum, kalk og gødning. Indhold: Sphagnum, kalk og gødning. Alle råvarer er af naturlig oprindelse fra konventionel produktion.

Plantesæk

Jorden i plantesækken er tilpasset drivhusplanter og planter på friland. Kan også bruges som jordforbedringsmiddel, men er ikke velegnet som så- og priklejord. Indeholder mineralsk grundgødning til ca. 3 uger alt efter voksepladsens beskaffenhed og planternes pasning. Mineralgødning afgiver næringen jævnt og mikronæringen giver planten tilskud af vigtige sporemner til vækstens udvikling.

Sphagnumfri plantejord

Bæredygtig plantejord som er tilpasset til udendørsbrug samt tilplantning i hele haven - kan sågar anvendes som jordforbedring, dog ikke til såning af frø og stiklinger

Fraktion: 0-30 mm

Indeholder: Fibermuld (træfiberkompost), barkmuld, havekompost samt naturgødning.

Sphagnumfri pottemuld

Vor egen jord

Til dyrking i altankasser, ampler, urner mv. Indeholder langtidsvirkende gødning, hvilket fremmer væksten hele sæsonen.

Fraktion: 0-20 mm

Velegnet til ny- og omplantning i krukker og blomsterkasser, både indendørs og indendørs. Indeholder leca og biogødning, som forbedrer jordens struktur. Blomsterjord har en noget grovere struktur end såjord og et højere gødningsindhold. Blomsterjorden er velegnet til almindelige planter, der kræver en neutral pH-værdi. Kan bruges til større stiklinger.

Indhold: Tørv H2-4, H5-7, barkmuld, sand, leca, langtidsvirkende mineralgødning, kalk.

Fraktion: 0-20 mm

Indeholder: Biokompost, grøn kompost, leca og NPK mineralgødning (med micronæring)

40 WEIBULLS MED VENNER • 2024 JORD & KALK
JORD & KALK – TØRVEFRI JORD TUN nr. 1619359 Art nr. 28015 TUN nr. 2081932 Art nr. 28000 TUN nr. 1964237 Art nr. 28017 TUN nr. 1884521 Art nr. 21406 TUN nr. 2094797 Art nr. 21918 TUN nr. 2007283 Art nr. 28018 TUN nr. 2140924 Art nr. 21911
Art.
2801540 L, 51 STK/PAL PAL
nr.Beskrivelse Pak
Art. nr.Beskrivelse Pak 2800040 L, 51 STK/PAL PAL
2801740 L, 51 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak
Art. nr.Beskrivelse Pak 2140640 L, 51 STK/PAL PAL Art. nr.Beskrivelse Pak 21918Planteringsjord torvfri 18l 42st/hap m handtag HAP 2801840 L, 48 STK/PAL PAL
2191140 L, 51 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak
18l, 42 STK/HAP 40l, 48 STK/PAL
Beskrivelse Pak.
Art. nr. 21919 TUN. nr. 2315274 18 L, 45 STK/PAL PAL 21919

SIMONTORP®

Vores bedste jord i begrænset antal

Simontorp plantejord

Til jordforbedring i foråret og efteråret. God til hobbydrivhus, køkkenhave, krukker og altankasser samt ved plantning af træer, buske og løg.

Fraktion: 0-30 mm

Simontorp kogødning

Naturlig komposteret gødningsjord baseret på kogødning og tørvemuld. Kogødningen afgiver næring over længere tid end mineralgødning, men er lidt langsommere i begyndelsen. Supplér derfor gerne med Weibulls Grøntsagsgødning.

Kvalitet og organisk godning!

Fraktion: 0-30 mm

Simontorp plantejord

Simontorp rosenjord

Til jordforbedring i foråret og efteråret. God til hobbydrivhus, køkkenhave, krukker og altankasser samt ved plantning af træer, buske og løg.

Et rent naturprodukt som består af naturgødning som blandes med sphagnum og beriges med kraftigt kisel-ler. Denne blanding giver roserne de bedste vækstbetingelser.

Fraktion: 0-30 mm

Fraktion: 0-30 mm

Simontorp kogødning

Simontorp grøntsagsjord

Naturlig komposteret gødningsjord baseret på kogødning og tørvemuld. Kogødningen afgiver næring over længere tid end mineralgødning, men er lidt langsommere i begyndelsen. Supplér derfor gerne med Weibulls Grøntsagsgødning.

Til dyrkning i haven, drivhuset samt i dyrknings bænke. Produceret af naturlige råvarer og godkendt til økolgisk dyrkning, Indeholder PlusMineral som bl.a. er rig på kisel. Gødet med med KRAV godkendt gødning.

Kvalitet og organisk godning! Fraktion: 0-30 mm

Fraktion: 0-30 mm

Indhold: Tørv H2 -4, H6-8, stenmel, kalk, ler, Kalimagnesia och Biofer NPK 6-3-12 med mikronæring (KRAVcertifikeret gødning)

41 WEIBULLS MED VENNER • 2024 JORD & KALK JORD & KALK – SIMONTORP
TUN nr. 5344577 Art nr. 740620 TUN nr. 5345398 Art nr. 740630 TUN nr. 5344579 Art nr. 740625
Art. nr.Beskrivelse Pak 74062040 L, 39 STK/PAL PAL Art. nr.Beskrivelse 74063040
Art. nr.Beskrivelse Pak 74062540 L, 39 STK/PAL PAL TUN nr. 5344577 Art nr. 740620 TUN nr. 5345398 Art nr. 740630 TUN nr. 5344579 Art nr. 740625
Art. nr.Beskrivelse Pak 74062040 L, 39 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 74063040 L, 39 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 74062540 L, 39 STK/PAL PAL GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING TUN nr. 2081922 Art nr. 28002 TUN nr. 2081923 Art nr. 28003
Art. nr.Beskrivelse Pak 2800240 L, 39 STK/PAL PAL 2800318 L, 45 STK/HAP HAP Simontorp Såjord m. perlite Blomsterjord God til ny- om omplantning i krukker og GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING

Så/kaktusjord

God til forspirring, stiklinger og kaktus. Fremstillet af naturlige råvarer og godkendt til økologisk dyrkning. Gødet med KRAV-godkendt hønsegødning, som bruges af yrkes dyrkere af grøntsager.

Fraktion: 0-12 mm

Indhold: Tørv H5-7, sand, kalk og KRAV godkendt hønsegødning.

Pottemuld

Blomsterjord

God til ny - og omplantning i krukker og altankasser, både indendørs og udendørs. Indeholder sand hvilket forbedre jordens struktur. Blomsterjorden har en noget grovere struktur end såjorden og et højere gødningsindhold. Blomsterjorden er god til almindelige planter som kræver neutralt PH værdi. Kan anvendes til større stiklinger.

Fraktion: 0-20 mm

Indhold: Torv H2-4 och H5-7, sand, kalk och NPK mineralgødning (med mikronæring).

Blomsterjord

Pottemuld

Indeholder sand hvilket forbedre jorden struktur. God til ny- og omplantning i krukker samt altankasse, kan bruges både ude og inde Blomsterjord har en noget grovere struktur end såjord samt et højere gødningsindhold. Blomsterjorden er god til almindelige planter som har brug for neutralt pH værdi. Kan anvendes til større stiklinger. Til surbundsplanter anvendes Rhododendronjord.

Fraktion: 0-20 mm

Indhold: Tørv H5-7, sand, kalk och NPK mineralgødning (Med mikronæring).

Blomsterjord med leca

Plantejord

Næringsrig og stabil med gode nærings-og fugtbevarende egenskaber. Til plantning i haven, køkkenhaven, drivhuset, samt i krukker og altankasser

Fraktion: 0-30 mm

Nu med håndtag på sækken. Specielt god til plantering af planter i potter, krukker og selvvandingskrukker. Tilsætningen af leca-kugler gør den ekstra strukturstabil og særdeles god til større krukker.

Indhold: Tørv H2-4 og H5-7, sand, barkmuld, kalk, NPK mineralgødning (med mikronæring)

Fraktion: 0-20 mm

42 WEIBULLS MED VENNER • 2024 JORD & KALK TUN nr. 1884538 Art nr. 28118 TUN nr. 1884539 Art nr. 28119 TUN nr. 1884516 Art nr. 28101 TUN nr. 1884520 Art nr. 28104 TUN nr. 1884518 Art nr. 28123 TUN nr. 1619369 Art nr. 28040 TUN nr. 1884492 Art nr. 28105 TUN nr. 1619370 Art nr. 28045
Art. nr.Beskrivelse Pak 281188 L, 80 STK/HAP HAP 2811918 L, 45 STK/HAP HAP
Art. nr.Beskrivelse Pak 281014 L, 80 STK/HAP HAP 2810418 L, 45 STK/HAP HAP 281238 L, 70 STK/HAP HAP
Art. nr.Beskrivelse Pak 2804040 L, 51 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2810518 L, 45 STK/HAP HAP 2804540 L, 51 STK/PAL PAL JORD & KALK – WEIBULLS TUN nr. 1619361 Art nr. 28010 TUN nr. Art nr.
Art. nr.Beskrivelse Pak 2801040 L, 51 STK/PAL PAL Art. 2802040 Dækbark Afdækning gavner planternes forspiring, Jord
& Kalk

Plantejord

nærings-og fugtbevarende egenskaber.

Barkmuld

Løser tætte lerjorde op og gør dem nemmere at bearbejde. Hjælper sandjord med at holde på fugten.

Fraktion: 0-20 mm

Indhold: Gran- og fyrrebark som komposteres i mindst 1 år. Naturprodukt uden tilsætningsstoffer.

Rækker til: Til jordforbedring arbejdes produktet 2-3cm ned. En sæk rækker til ca. 3 m2. Til afdækning lægges 5-6 cm som giver en god beskyttelse i 2-3 år. rækker til ca. 1 m2

Dækbark

Afdækning gavner planternes udvikling ved jævn jordtemperatur og holder på fugten. beskytter planterne mod frostskader og udtørring. Modvirker ukrudt.

Fraktion: 0-30 mm

Indhold: Gran- og fyrrebark som komposteres i mindst 1 år. Naturprodukt uden tilsætningsstoffer.

Rækker til: Afdækning: 5-6 cm giver god beskyttelse. 1 sæk rækker til 1 m2

Topdress

Løsner hårde plæner. Hjælper sandede jorde med at holde på fugten. Indeholder både sand og muld, som græsset har brug for at blive tæt. Tilpas gødet så den også kan bruge når der eftersås på bare pletter.

Fraktion: 0-20 mm

Indhold: Tørv H5-7, sand kalk og NPK mineralgødning ( med mikronæring)

Rækker til: Ca. 15 m2

Naturgødning

Naturgødningskompost som blandes med tørv og forstærkes med mineralgødning. Blandes med den sædvanlige jord ved såning og tilplantning. Bruges om foråret og om efteråret.

Fraktion: 0-30 mm

Indhold: Naturgødningskompost og tørv H2-4 og NPK mineralgødning med mikronæring.

Rækker til: Til gødskning;bland 2 liter pr. m2 jord - rækker til ca. 25 m2.Til jordforbedring, arbejdes 2-3 cm ned; rækker til ca. 3 m2

Havejord

Til jordforbedring i foråret, efterårsgravning og tilplantning i haven, køkkenhaven, drivhuset, krukker samt altankasser.

Fraktion: 0-30 mm

Indhold: Tørv H2-4 och H5-7, fibermuld (træfiberkompost), barkmuld, kalk og NPK mineralgødning (med mikronæring).

43 WEIBULLS MED VENNER • 2024 JORD & KALK JORD & KALK – WEIBULLS
TUN nr. 1619362 Art nr. 28020 TUN nr. 1619363 Art nr. 28025 TUN nr. 1619364 Art nr. 28030 TUN nr. 1619365 Art nr. 28035 TUN nr. 1884541 Art nr. 28013 Art. nr.Beskrivelse Pak 2802040 L, 45 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2802540 L, 45 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2803040 L, 51 STK/PAL PAL
2803540 L, 45 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak
2801340 L, 54 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak

jord som giver Anvendes af orkidé-avlere. tørv H1-2

pelargonier, langtidsvirkende gødning for nemmere pleje. Ler stabil jord der fugten.

H5-7, barkmuld. mineralgødning langtidsvirkende

Plantejord naturgødet

Biokul

Specialkomponeret af 100% naturlige råvarer. Giver planterne gode start- og vækstbetingelser.

Fraktion: 0-30 mm

Biokul er et klima positiv, svensk produceret jordforbedrings produkt, med helt unikke jordforbedrings egenskaber, en sæk blandes med jorden eller ny jord i en palleramme, i bedet eller i en krukke. Regn med ca. 6-10% biokul for det mest optimale resultat.

Fraktion: 0,2-30mm

Indeholder: EBC-certifice et biokul Rækker til: 1 palleramme eller ca. 4m2

Plantesæk økologisk

Rosenjord

Plantejord naturgødet

Plantesæk

Plantejord m. biokul

Specialkomponeret af 100% naturlige råvarer. Giver planterne gode start- og vækstbetingelser.

Nu med håndtag på sækken. En muldrig jord med kisel ler, hvilket giver planten et godt fundament og fungerer som vand og næringsmagasin.

Fraktion: 0-30 mm

Fraktion: 0-30 mm

Indhold: Tørv H2-4 og H6-8, barkmuld, ler, kalk og NPK mineralgødning (med mikronæring)

Plantesæk er en muldrig plantejord som afgiver næring over lang tid, Jorden er ideel økologisk dyrkning af planter og grønsager. Den er sammensat af sphagnum, kalk og gødning. Indhold: Sphagnum, kalk og gødning. Alle råvarer er af naturlig oprindelse fra konventionel produktion.

Plantejord med biokul kan anvendes i hele haven, drivhuset samt i højbede. Jorden er tilsat stenmel som udvindes af en mineral rig bjergart, som er rig på kisel, jern, magnesium og kalcium. Fremmer plantens vækst og modstand overfor sygdomme. Biokul binder næring og formår at agere som næringsmagasin.

Fraktion: 0-30 mm

Jorden i plantesækken er tilpasset drivhusplanter og planter på friland. Kan også bruges som jordforbedringsmiddel, men er ikke velegnet som så- og priklejord. Indeholder mineralsk grundgødning til ca. 3 uger alt efter voksepladsens beskaffenhed og planternes pasning. Mineralgødning afgiver næringen jævnt og mikronæringen giver planten tilskud af vigtige sporemner til vækstens udvikling.

Indhold: Tørv H2 -4, H6-8, biokul, stenmel, barkmuld og Biofer NPK 6-3-12 med mikro 6.0 kg

Plantesæk økologisk

Blåbær & Rhododendronjord

God til plantning af surbundsplanter, t.ex. rhododendron, azalea, lyng, blåbær och erica, som kræver en jord med grov struktur, lav pH-værdi og ekstra næring.

Fraktion: 0-40 mm

Plantesæk er en muldrig plantejord som afgiver næring over lang tid, Jorden er ideel økologisk dyrkning af planter og grønsager. Den er sammensat af sphagnum, kalk og gødning. Indhold: Sphagnum, kalk og gødning. Alle råvarer er af naturlig oprindelse fra konventionel produktion.

Indhold: TØrv H2-4, bark och NPK mineralgødning (med mikronæring).

Vor egen jord

Plantesæk

Til dyrking i altankasser, ampler, urner mv. Indeholder langtidsvirkende gødning, hvilket fremmer væksten hele sæsonen.

Fraktion: 0-20 mm

Indhold: Tørv H2-4, H5-7, barkmuld, sand, leca, langtidsvirkende mineralgødning, kalk.

Jorden i plantesækken er tilpasset drivhusplanter og planter på friland. Kan også bruges som jordforbedringsmiddel, men er ikke velegnet som så- og priklejord. Indeholder mineralsk grundgødning til ca. 3 uger alt efter voksepladsens beskaffenhed og planternes pasning. Mineralgødning afgiver næringen jævnt og mikronæringen giver planten tilskud af vigtige sporemner til vækstens udvikling.

44 WEIBULLS MED VENNER • 2024 JORD & KALK JORD & KALK – WEIBULLS TUN nr. 1619359 Art nr. 28015 Art nr. 28000 TUN nr. 1964237 Art nr. 28017 TUN nr. 1884521 Art nr. 21406 TUN nr. 2094797 Art nr. 21918 TUN nr. 2007283 Art nr. 28018 TUN nr. 2140924 Art nr. 21911
Art. nr.Beskrivelse Pak 2801540 L, 51 STK/PAL PAL
m. biokul
Plantejord
Art. nr.Beskrivelse Pak 2801740 L, 51 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2140640 L, 51 STK/PAL PAL Art. nr.Beskrivelse Pak 21918Planteringsjord torvfri 18l 42st/hap m handtag HAP 2801840 L, 48 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2191140 L, 51 STK/PAL PAL TUN nr. 1619359 Art nr. 28015 TUN nr. 2081932 Art nr. 28000 TUN nr. 1964237 Art nr. 28017 TUN nr. 1884521 Art nr. 21406
Art. nr.Beskrivelse Pak 2801540 L, 51 STK/PAL PAL
Pak 2800040 L, 51 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse
2801740 L, 51 STK/PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak
PAL
nr.Beskrivelse Pak 2140640 L, 51 STK/PAL PAL Vor egen jord Til dyrking i altankasser, ampler, urner
Art.
Beskrivelse Art. nr. 28124 TUN nr. 2315281 18 L, 45 STK/HAP HAP 28124 Pak. TUN nr. 1884498 Art nr. 28116 TUN nr. 1619385 Art nr. 28070 TUN nr. 2261035 Art nr. 28128
Pak HAP
Art. nr.Beskrivelse Pak 2811618 L, 45 STK/HAP HAP 2807040 L, 51 STK/PAL PAL
Pak HAP
Art. nr.Beskrivelse Pak 2812851 STK/PAL PAL kronmuld velegnet til al Sandkassesand Svensk natursand til sandkassen. 60

Sphagnum, ugødet

Klyner tilsavede

Orkidéjord

Sphagnum, rhododendron

No Name Plantesæk

Ugødet og ukalket med lav Ph-værdi. Et godt jordforbedringsmiddel og god til jorddækning ved surbundsplanter, f.eks. rhododendron.

Byggemateriale til surbundspartier. Hjælper med at holde på fugten.

Mål: 40x22x20 cm

Indhold: 2-pak

Orkidéjorden er en porøs og luftig jord som giver godt fæste til røderne - svagt gødet. Bruges i professionelle gartnerier.

Fraktion: 0-30 mm

Fraktion: 0-20 mm

Indhold: Tørv H2-4, H5-7

Indhold: Udvalgt pinjebark, tørv og mineralsk gødning

Krydderurte & Grøntsagsjord

Til dyrkning i haven, drivhuset og i højbede. Produceret af naturlige råvarer og godkendt til økologisk dyrkning. Indeholder stenmel som bla. er rig på kisel. Gødet med KRAV-certificeret gødning.

Fraktion: 0-30 mm

Indhold: Tørv H2-4, H6-8, stenmel, ler, kalk och KRAV-certificeret gødning.

Altan & Krukkejord

Til dyrkning i altankasser, ampler, krukker. Indeholder langtidsvirkende gødning, hvilket fremmer væksten hele sæsonen.

Fraktion: 0-30 mm

Indhold: Tørv H2-4, sand, kalk, NPK mineralgødning (med mikronæring) og langtidsvirkende gødning.

God til surbundsplanter, f.eks. rhododondron, azalea og lyng som kræver jord med grov struktur, lav PHværdi og ekstra næring.

Fraktion: 0-40 mm

En muldrig plantejord. Jorden er ideel til planter og grønsager. Den er sammensat af sphagnum, kalk og gødning. Indhold: Sphagnum, kalk og gødning.

Indhold: Tørv H2-4, bark og NPK mineralgødning (med mikronæring)

Art. nr.Beskrivelse Pak 730440150 L, 36 STK/PAL PAL 730450300 L, 18 STK/PAL PAL

Lecakugler

Bruges til forbedring af jordens struktur, specielt i selvvandingspotter. Også god som afdækning af jorden i krukker og potter; det holder på fugten, og tager sig godt ud.

Fraktion: 8-14 mm

Indhold: Udvalgt ler som tørres i en roterende ovn.

Middelhavsjord

Specielt gødet jord til bl.a. oliven, citrus. Luftig strukturstabil jord med tilsætning af ler, barkmuld og Plus mineral. Dette giver jorden en karakter som passer godt til større krukker. Middelhavsjord har en tilpasset pHværdi som fremmer optagelsen af jern, hvilket giver friske, grønne blade.

Fraktion: 0-20 mm

Indhold: Tørv H2-4, H6-8, barkmuld, Plus mineral, ler, kalk och NPK-gødning (med mikronæring).

45 WEIBULLS MED VENNER • 2024 JORD & KALK JORD & KALK – WEIBULLS TUN nr. 5344474 Art nr. 730410 TUN nr. 5344486 Art nr. 730440 TUN nr. 5344487 Art nr. 730450 TUN nr. 2261033 Art nr. 28127 TUN nr. 2261034 Art nr. 28126 TUN nr. 1884493 Art nr. 28111 TUN nr. 1444632 Art nr. 701205 TUN nr. 2255949 Art nr. 28129 TUN nr. 1884491 Art nr. 28110 TUN nr. 1884490 Art nr. 28109
Art. nr.Beskrivelse Pak 730410300 L, 18 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2812740L 45 STK/PAL PAL 2812618L 45 STK/HAP HAP
Art. nr.Beskrivelse Pak 2811116 L, 30 STK/HAP HAP 70120540 L, 36 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2812940L 51 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 281108 L, 80 STK/HAP HAP 2810918 L, 45 STK/HAP HAP Art nr. 28001 Art nr. 28115 Art nr. 28090 TUN nr. 1619405 Art nr. 25315 TUN nr. 2120780 Art nr. 21410
Art. nr.Beskrivelse Pak 253152 pak, 30 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2141060 stk/pal PAL 40 L, 60 STK/PAL TUN nr. 1680290 Art nr. 22691 TUN nr. 1377944 Art nr. 22690
Art. nr.Beskrivelse Pak 226916 STK/KRT KRT 2269060 STK/HAP HAP 5 L, 6 STK/KRT 5 L, 60 STK/HAP

Vintergrus

Pelargoniejord

Flis (faldeflis til legepladser)

Til plantning af alle pelargonier, indeholder langtidsvirkende gødning for bedre etablering og nemmere pleje. Ler og barkmuld giver en stabil jord der nemmere kan holde på fugten.

Fraktion: 0-20 mm.

Fritidsflis til dekoration i din have eller som beskyttelse på legepladsen. Fritidsflis bibeholder sin struktur længere tid en bark, eftersom den ikke nedbrydes lige så hurtigt.

Fraktion: 25-40 mm

Består af knuste klippestykker. Stenenes specielle karakter bidrager til at de fryser bedre fast i det kolde underlag, og blæser derfor ikke væk, eller følger med skoene indenfor. Et rent naturprodukt uden tilsætningsstoffer som kan anvendes til andre gøremål; f.eks. som jordforbedring i jord med højt lerindhold. Indhold: Knuste klippestykker 2-6 mm. Indeholder ikke salt

Indhold: 100% stamflis fra gran og fyr uden tilsætning.

Indhold: Tørv H2-4 og H5-7, barkmuld. leca, ler, kalk, NPK mineralgødning (med mikronæring), langtidsvirkende gødning

Perlite

Klyner tilsavede

Gartnerens kronmuld

Sphagnum, gødet og kalket

Blåbær & Rhododendronjord

Pinjebark

Et godt jordforbedringsmiddel til plantning og efterårsgravning.

Terracottabrun pinjebark til dekoration i potter, krukker, plantering samt prydbede i haven. Også god til dække i bedet, for at mindske fremkomst af ukrudt.

Fraktion: 0-40 mm

Indhold: Tørv H2-4, H5-7, kalk og NPK mineralgødning ( med mikronæring)

God til plantning af surbundsplanter, t.ex. rhododendron, azalea, lyng, blåbær och erica, som kræver en jord med grov struktur, lav pH-værdi og ekstra næring.

Fraktion: 25-40 mm

Indhold: Naturlig pinjebark.

Fraktion: 0-40 mm

Indhold: TØrv H2-4, bark och NPK mineralgødning (med mikronæring).

Vermiculite

Sandkassesand

No Name Plantesæk

Byggemateriale til surbundspartier. Hjælper med at holde på fugten.

Mål: 40x22x20 cm

Perlite er et vulkansk mineralemne som er meget rig på kisel. Det indeholder meget vand og luft som forbedrer ilttilgangen, jordstrukturen og giver god dræning. dræningsevnen. Rigtig god til jordforbedring til frø og stiklinger. Perlite gør jorden let at arbejde med og er lugtfri. Anvendes af professionelle avlere.

Indhold: 2-pak

Indhold: Perlite er et vulkansk mineralemne som er meget rig på kisel.

Plantejorden er velegnet til al plantning i haven - kan også anvendes som jordforbedrings-middel. Ikke velegnet som så- og priklejord. Den lyse tørv, som er mere grov end den mørke, giver jorden en stabil struktur og mange porer som giver planterne god ilttilførsel. Sandet giver god dræning og stabilitet. Indhold: Består af lys og mørk torv. Plantejorden er grundgødet med mineralgødning med mikronæring, Rækker til: Gødningen rækker til ca. 3-4 uger afhængigt af voksepladsens beskaffenhed.

Havekalk

Havekalk er et jordforbedringsmiddel som giver nyt liv til træt jord.

Fraktion: Knust/Finmalet

Indhold: Et rent naturprodukt med højt magnesiumindhold (12%)

Rækker til: Ved

vedligeholdelseskalkning ca. 250 m2

Svensk natursand til sandkassen. Sandet kan også benyttes til reparationer i plænen, og som jordforbedring i lerjord. Kan også anvendes til justering af fliser i haven.

En muldrig plantejord. Jorden er ideel til planter og grønsager. Den er sammensat af sphagnum, kalk og gødning. Indhold: Sphagnum, kalk og gødning.

Et skinnende mineral som udvider sig ved høj varme og danner granulat med stor overflade og lav egenvægt. Rigtig god til dækning af nysåede frø, eller til at blande i pottemulden for at lette jorden og give mere ilt til rødderne. Kornstørrelse: 2-4 mm

Fraktion: 0-3 mm

Indhold: Natursand uden tilsætningsstoffer, 0-3mm.

Indhold: Vermikulite er et mineral som varmes op og dermed får en porøs struktur

Kalk, granuleret

Jordforbedringsmiddel som giver nyt liv til træt jord. Den rette pH-værdi i jorden gør det nemmere for planterne at optage næring fra jorden. Kornene gør det nemt at sprede kalken i en almindelig gødningsspreder.

Fraktion: Kornet

Indhold: Et rent naturprodukt med højt magnesiumindhold (12%)

Rækker til: Ved

vedligeholdelseskalkning ca.

46 WEIBULLS MED VENNER • 2024 JORD & KALK Art nr. 720354 Art nr. 28116 Art nr. 28070 TUN
Art
TUN nr. 1619426 Art nr. 730501 TUN nr. 1619423 Art nr. 730510 TUN nr. 1677716
nr. 1619375
nr. 720316 TUN nr. 2261035 Art nr. 28128
Art nr. 28095
nr.Beskrivelse Pak 72031618 L, 45 STK/HAP HAP
Art.
2812851 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak
Art. nr.Beskrivelse Pak 73050160 L, 42 STK/PAL PAL 73051018 L, 45 STK/HAP HAP
Art. nr.Beskrivelse Pak 2809520 kg, 30 STK/HAP HAP JORD & KALK – WEIBULLS TUN nr. 1444630 Art nr. 720335 TUN nr.
Art nr.
TUN nr. 2163016 Art nr. 28900 TUN nr. 2163031 Art nr. 28901 TUN nr. 1444687 Art nr. 26033 TUN nr. 1444688 Art nr. 26034
5344477
730430
72033510 kg, 50 KRT/HAP HAP
Art. nr.Beskrivelse Pak
730430300 L, 18 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak
nr.Beskrivelse Pak 289003 STK/KRT KRT
Art.
Art. nr.Beskrivelse Pak 289013 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 2603312,5 kg, 80 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2603412,5 kg, 80 STK/PAL PAL Tørv Art nr. 28080 Art nr. 730400 Art nr. 28085 Art nr. 730425 TUN nr. 2081933 Art nr. 28001 TUN nr. 1884496 Art nr. 28115 TUN nr. 1619393 Art nr. 28090 TUN nr. 1619405 Art nr. 25315 TUN nr. 2120780 Art nr. 21410
250 m2
Art. nr.Beskrivelse Pak 2800160 L, 36 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2811518 L, 36 STK/HAP HAP 2809040 L, 33 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 253152 pak, 30 STK/PAL PAL
Art. nr.Beskrivelse Pak 2141060 stk/pal PAL

Gødning & næring

Planterne har brug for konstant tilskud af næring. På en forholdsvis kort sommer skal planterne udvikles, vokse til samt blomstre eller give frugt. Selv når du gøder økologisk er planlægning og precision vigtig for hvor meget du kan høste.

med ven ˇ er
WEIBULLS MED VENNER • 2023 GØDNING & NÆRING

UNDER GØDNING FINDER DU PRODUKTER FRA VORES PARTNER

4949 GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024 GØDNING & NÆRING
ØKOLOGISK DYRKNING GRÆSPLÆNEN
HAVEN INDENDØRS

Gødning Økologisk dyrkning

SUBSTRAL® Benmel

• Organisk, langtidsvirkende gødnings- og jordforbedringsmiddel.

• God til f.eks. stauder, bærbuske og frugttræer

• Kan også bruges når der sættes løg.

NP 8-6,5

0,8 kg till 17 m2 hver 3 uge

Anvendes fra Marts til September

SUBSTRAL® Blodmel

• Organisk og hurtigvirkende kvælstofsgødnings- og jordforbedringsmiddel.

• God til frugttræer, bærbuske og køkkenhaven

• Rig på kvælstof (N)

N 14 (med mikronæring).

Ca. 70g pr. 1 m2

Anvendes fra Marts til September

50 GØDNING & NÆRING GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024 GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING
nr 41934
Art.
0,8 kg 6 stk./KRT 2081526
Tun:Beskrivelse
Art. nr 41935 Tun:Beskrivelse 1 kg 6 stk./KRT 2081527 Art. nr. 41934 Art. nr. 41935

SUBSTRAL® Rhododendron gødning

• Med magnesium for grønne blade

• Gødende effekt op til 3 måneder

• Det naturlige indhold af zeolit øger lagerkapaciteten af vand og næringsstoffer i substratet

• Brugervenligt mini granulat, støvfrit

Organiske mineralske gødningsstoffer / NPK 6-1,3-4 med magnesium. Indeholder animalske biprodukter, vegetabilske materialer

Dosering se vejledning på emballagen

Anvendes fra Marts til September

Tun:Beskrivelse

1,7 kg Karton 6 stk. KRT 1882089

SUBSTRAL® Rosengødning

• Gødnings effekt op til 3 måneder

• Det naturlige indhold af mineralet zeolit øger lagerkapaciten af vand og næringsstoffer i substratet

• 100% organisk kvælstof reducerer risikoen for udvaskning

• Brugervenligt mini granulat, støvfrit

Organiske mineralske gødningsstoffer / NPK 7-1,3-4 med magnesium, lavt klor indhold. Indeholder animalske biprodukter, vegetabilske materialer

Dosering se vejledning på emballagen

Anvendes fra Marts til September

Art. nr

Tun:Beskrivelse

1,7 kg 6 stk./KRT 1882087

SUBSTRAL® Hønsegødning

• Et organisk fuldgødnings- og jordforbedringsmiddel til grundgødning af alle planter i foråret.

Organisk gødning, NPK 4-1,5-2.

1 liter till 8 m2 hver 3 uge.

Anvendes fra Februar til September

5151 GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024 GØDNING & NÆRING
GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING
Art. nr 41927 41932
15 l Pose 48 stk. PAL 1,5 kg Karton 6 stk. KRT 2081521 2081529
Tun:Beskrivelse
42104
Art. nr
Art. nr. 42104
42103
5 7 0 7 4 4 1 8 5 2 5 1 3 Art. nr. 42103 Art. nr. 41927 Art. nr. 41932

SUBSTRAL® Chrysan

• Et allround-gødning til både hurtig og langvarig optagelse

• Organisk barseret med urea og kaliumsalt.

• 5 kg i pilleform passer til spredning med spredevogn på plænen.

• 1 kg bruges til at blande i jorden ved tilplantning, eller arbejdes ned i bede.

NPK 8-4-6

Ca 50 g till 1 m2

Anvendes fra Marts till September

Art. nr 41929 41931

Tun:Beskrivelse

5 kg Pose 30 stk. KVP

1 kg Karton 10 stk. KRT 2081523 2081528

SUBSTRAL® Plænegødning

• Organisk gødning der giver en synligt flot grønnere græsplæne

• Ingen risiko for at svide plænen med organisk kvælstof

• Græsplæne kan betrædes straks efter udbringelse

• Styrker græsset mod mos og ukrudt

• Støvfrit mini granulat

Organisk gødning, NPK 9-0,9-1,7, lavt Klor indhold Indeholder animalske biprodukter, vegetabilske materialer

Afhængigt af jordens beskaffenhed anvendes der 25 til 50 g/m2

Anvendes fra Marts til September

Art. nrTun:Beskrivelse

7 kg Pose 40 stk. display 421001882084

SUBSTRAL® Universal havegødning

• Organisk gødning for alle haveplanter såsom blomster, buske, pryd - træer, hække, grøntsager, jordbær, frugttræer mv

• Gøder op til 3 måneder

• 100% naturlige ingredienser

• Med magnesium for kraftige grønne blade

• Fremmer jordens frugtbarhed ved højt indhold af organisk materiale

• 100% organisk kvælstof

• Brugervenligt mini granulat, støvfrit

• Kan anvendes i økologisk landbrug

Organiske mineralske gødninger, NPK 6-1,3-2,5 med kalcium og magnesium. Animalske biprodukter, vegetabilske materialer, Dolomit og andre naturlige mineralske stoffe

Dosering se vejledning på emballagen

Anvendes fra Marts til September

Art. nr 42101

Tun:Beskrivelse

4 kg Pose 60 stk. display 1882082 Art.

52 GØDNING & NÆRING GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024
Art. nr. 41929 Art. nr. 41931 Art. nr. 42100
42101
nr.
GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING

SUBSTRAL® Super gramino Græsgødning

• Langtidsvirkende plænegødning

• Forskellige former for kvælstof som virker både her og nu og på sigt

• Plænen bliver tættere og grønnere, og lettere at vedligeholde

NPK-gødning 20-2-8

Vi anbefaler at bruge gødningsspredere

Anvendes 2-3 gange pr. sæson. Anvendes fra April til Juli

SUBSTRAL® Plænegødning - Value pack

• Hurtig virkende, og frisk grønt græs

• Giver en tæt saftig plæne

NPK-gødning 21-4-7

Vi anbefaler brug af gødningsspreder

Anvendes 2-3 gange pr. sæson Art.

SUBSTRAL® TG Blå

• All-round havegødning.

• Grundgødning til hele haven der giver smukke planter.

NPK gødning 12-3-15 med mikronæring

Vi anbefaler brug af gødningsspreder.

Anvendes fra marts til september

5353 GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024 GØDNING & NÆRING
nr 41928
Art. nr 41926 Tun: Tun: Beskrivelse Beskrivelse 7,5 kg Pose 50 stk. HAP 6,5 kg Pose 50 stk. HAP 2081522 2081520
Art. nr 41914 Tun:Beskrivelse 6,5 kg Pose 50 stk. HAP 2033390 Art. nr. 41928 Art. nr. 41914 Art. nr. 41926

Næring Haven

SUBSTRAL® Krukke & Drivhusnæring

For store smagsfulde frugter. Perfekt til drivhuset, i kapilærkasser, vandkander samt drypvandingsanlæg. Fremmer også vækst og blomstring af alle blomster, buske og træer. Sikre højt udbytte af bær, frugt og grøntsager. Biostimulanter understøtter planteudvikling ved naturligt at forbedre optagelsen af næringsstoffer, fremme rod- og plantevækst eller øge resisten under dårlige vækstbetingelser. De biostimulerende ingredienser i Humifirst® styrker også planterne mod tørke perioder. Fremstillet af 50% genbrugsplastik

NPK 5-1,3-5,8

40ml til 5. liter vand

Anvendes fra april til september

SUBSTRAL® Organisk Drivhusnæring

Organisk flydende gødning til tomater, krydderurter og chili planter. Naturlige ingredienser og med nærigsstoffer, med højt kalium for velsmagende tomater og andre frugter. Kan anvendes i økologisk landbrug. Indholder majsextrakt og alger. Fremstillet uden vinasse. Fremstillet af 50% genbrugsplastik

NPK 3-1,5-2,5 organisk gødning

7 til 14 ml. pr. liter vand afhængig af kulturen.

Anvendes fra marts til oktober.

54 GØDNING & NÆRING GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024
Art. nr 41974 41975 Beskrivelse 2000 ml Dunk 4 stk. KRT 2000 ml Dunk 40 stk. KVP/DISPLAY 2255212 2255213 Tun.
Art. nr 419552255215 419562255216 Beskrivelse Tun. 2000 ml Dunk 4 stk. KRT 2000 ml Dunk 40 stk. KVP Art. nr. 41974 GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING Art. nr. 41955

SUBSTRAL® Universalnæring

Der sikrer optimal vækst og blomstring af alle blomster, buske og træer og sikrer en rig høst af bær, frugt og grøntsager. Biostimulanter understøtter planteudvikling ved naturligt at forbedre optagelsen af næringsstoffer, fremme rod- og plantevækst eller øge resistens under dårlige vækstbetingelser. De biostimulerende ingredienser i Humifirst® styrker også planterne mod tørke perioder. Fremstillet af 50% genbrugsplastik.

5555 GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024 GØDNING & NÆRING
NPK 7-1,3-4,2. 7ml pr. liter vand. Anvendes året rundt Art. nr 41957 41958 41985 41971 41986 Beskrivelse 500 ml Flaske 12 stk. KRT 1000 ml Flaske 12 stk. KRT 1000 ml Refil 6 stk. KRT 1000 ml Flaske 90 KVP/DISPLAY Display 84 stk. (24 stk. 41986 + 48 stk. 41957) KVP Art. nr. 41957Art. nr. 41958 Nyhed!

Næring

Indendørs

SUBSTRAL® Buketfrisk

Substral sikrer, at du kan nyde dine blomster endnu længere. Opløses let og tydeligt i vand, buketfrisk er lugtfrit og giver alle de nødvendige ingredienser til fuld udvikling af knopper og blomster. Stimulerer knoppens og blomstens udvikling, og holder blade og stængler faste og grønne. Fremstillet af 50% genbrugsplast.

Tun:Beskrivelse

SUBSTRAL® Ready to use Plantenæring

• Klar til brug Plantenæring

• Indeholder nu Huminsyre som er rig på organisk materiale

• Synligt sundere planter allerede efter bare 7 dage

• Stimulerer sund vækst og rigt udbytte

• Stimulerer stærk roddannelse

• Forbedrer planternes modstandsdygtighed

• Klar til brug formulering for den lettere og smartere at gøde på

• Merchandise med udendørs eller stueplanter, som kan bruges på orkideer, kaktus- og citrusplanter samt mange andre stueplanter

• Fremstillet af 95% genbrugsplast

56 GØDNING & NÆRING GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024
Art. nr 419392136941 250 ml Flaske 15 stk. KRT
Art. nr 41938 Tun:Beskrivelse 2136758 1000 ml. Flaske 12 stk. KRT Art. nr. 41939 Art. nr. 41938

SUBSTRAL® Organisk Universal næring

Flydende gødning uden kemiske tilsætningsstoffer, optimal sammensætning med naturlige indhold af mikronæringsstoffer. Velegnet til alle potter og krukker på terasssen, altaner og stueplanter

Kan anvendes i økologisk landbrug. Indholder majsextrakt og alger Fremstillet uden vinasse. Fremstillet af 100% genbrugsplastik.

NPK 3-1,5-2,5 organisk gødning

7 ml / 14ml pr. liter beroende på plante Anvendes året rundt.

Beskrivelse

SUBSTRAL® Middelhavs & Citrusnæring

Flydende næring til alle citrus arter og potteplanter fra middelhavet, for smukkere blade og smukke frugter. Biostimulanter understøtter planteudvikling ved naturligt at forbedre optagelsen af næringsstoffer, fremme rod- og plantevækst eller øge resistens under dårlige vækstbetingelser. De biostimulerende ingredienser i Humifirst® styrker også planterne mod tørke perioder. Fremstillet af 50% genbrugsplastik.

NPK 7-1-4

7 ml. pr. 1 liter vand

1 gang ugentligt

Beskrivning

Blomin Hverdagsgødning

• Hverdagsnæring.

• Indeholder alt som indendørs planter har brug for, både de blomstrende og grønne.

• Bruges hvergang der vandes.

NPK 4-1-3 (med mikronæring)

4 ml. til 1. l. vand

Rækker til: ca 240 l.

Beskrivelse

5757 GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024 GØDNING & NÆRING
Art. nr Art. nr 41953 42009 500 ml Flaske 12 stk. KRT 1 000 ml Flaska 12 stk. KRT 41954 42099 1000 ml Flaske 12 stk. KRT 1 000 ml Flaska 140 stk. KVP
41972 Art. nr
250 ml Flaske 10 stk. KRT Beskrivelse 2254737 1444699 2255191 2255190 1444702 Tun: Tun: Tun: Art. nr. 41953Art. nr. 41954 GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING Art. nr. 41972 Art. nr. 42009

SUBSTRAL® Gødningspinde til blomsterende planter

• Praktiske gødningspinde til blomstrende planter

• Optimal til blomstrende planter indendørs

• Fremmer frodig blomstring

• Med jern-Plus mod gul farvning pga. jernmangel

• Virker ca. 2 måneder

NPK-gødning med ureaformaldehyd, 10,5-2-7 med mikronæringsstoffe, lavt klor indhold

1/2 til 5 pinde stikkes i jorden afhængig af pottestørrelse

Anvendes hele året rundt

Art. nr

Tun:Beskrivelse

30 stk Blisterpakning 20 stk. KRT

SUBSTRAL® Gødningspinde til grønne planter

• Praktiske Gødningspinde til alle grønne planter.

• Perfekt til alle grønne planter

• Fremmer væksten og giver dybe grønne blade

• Med jern-Plus mod gul farvning pga. jernmangel

• Virker i ca. 2 måneder

NPK (MgO) Gødning med urea formaldehyd, 10-2-7 med mikronæringsstoffe, lavt klor indhold

1/2 til 5 pinde stikkes i jorden afhængig af pottestørrelse

Anvendes hele året rundt

Art. nr 41917

Tun:Beskrivelse

30 stk Blisterpakning 20 stk. KRT 1378623

SUBSTRAL® Gødningspinde

• Organiske næringspinde til planter i krukker

• Tilpasset til alle blomstrende- og grønne planter, samt grøntsager og planter med bær vækst f.eks. tomater og chilli

• Fremmer væksten, virker i ca. 2 måneder

Organisk NPK-gødning 5-2-5 fremstillet af vegetabilsk matriale med naturlige mineraler

Antal pinde kommer an på krukkens størrelse – se info. på forpakningen

Anvendes hele året rundt

Art. nr

Tun:Beskrivelse

419031951221 30 stk. Blisterforpakning 20 stk. KRT

58 GØDNING & NÆRING GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024
42018
GODKENDT TIL ØKOLOGISK DYRKNING Art. nr. 42018 5 7 0 7 4 4 1 0 0 2 3 2 1 Art. nr. 41917 Art. nr. 41903
1392764

SUBSTRAL® Orkidé gødningspinde

• Praktiske gødningspinde til Orkideer

• Høj kvalitet, essentielle næringsstoffer og værdifulde mikronæringsstoffer

• Fremmer langtidsholdbare blomster og sund vækst

• Afgiver næring i mere end 2 måneder

NPK-gødning med ureaformaldehyd, 10,5-4,7-8,4 / med mikronæringsstoffe, lavt klor indhold

Potte størrelse ca. 11 til 13 cm / 1 stk. gødningspind presses ned i jorden For større potter og krukker, 1 stk. pind pr. 1 liter jord

Anvendes fra Januar til December

Art. nr

Tun:Beskrivelse

419191378625 10 stk Blisterpakning 20 stk. KRT

SUBSTRAL® Orkidénæring

Flydende speciel gødning til alle orkideer, for langvarig blomstering. Biostimulanter understøtter planteudvikling ved naturligt at forbedre optagelsen af næringsstoffer, fremme rod- og plantevækst eller øge resistens under dårlige vækstbetingelser. De biostimulerende ingredienser i Humifirst® styrker også planterne mod tørke perioder. Fremstillet af 50% genbrugsplastik

NPK 5-1-5

1 gang ugentligt 7 ml. pr. 1 liter vand.

Anvendes fra Januar til December

Tun:

• Orkidejorden er en porøs og luftig jord som giver godt fæste til rødderne – svagt gødet

• Bruges i professionelle gartnerier

Udvalgt pinjebark, tørv og mineralsk gødning Til ompotning af orkideer

Anvendes fra Januar til December

5 L Pose 6 stk. KRT

5 L Pose 60 stk. display

5959 GØDNING & NÆRING – DEN PERFEKTE VERDEN WEIBULLS MED VENNER • 2024 GØDNING & NÆRING
Orkidéjord Art. nr 41973 Art. nr 22691 22690 2255193 1680290 1377944 250
SUBSTRAL®
ml Flaske 10 stk. KRT
Tun: Beskrivelse Beskrivelse
Art. nr. 41919 Art. nr. 41973 Art. nr. 22691

Beskyt og plej dine planter med hjælp fra vores partners produkter.

med ven ˇ er
Beskyttelse
BESKYTTELSE
61 BESKYTTELSE – BESKYT OG PLEJ WEIBULLS MED VENNER • 2024 BESKYTTELSE
MOD SKADEDYR
TRÆPLEJE
UNDER PLEJE FINDER DU ALT DU BEHØVER I DISSE
Kategorier: UKRUDT
OGRÄSMEDEL

Beskyt & Plej

Stubbe-X

Bokashi spray

Træbalsam, tube

Stubb-X er et Svensk produceret granulat til nedbrydning af stubbe. Hurtig og naturlig nedbrydning - nem at påføre.

* virker indenfor ca. 10 - 16 uger

Bokashisprayen indeholder en blandning af effektive mikroorganismer, EM, som medvirker til at indholdet i komposten nedbrydes. Fordel med spray i stedet for at strø:

- Dækker bedre

God til gnave- og frostskader, beskæring og podning. Tube med praktisk påstryger.

Indhold: 250 gr

* resterne graves op Rækker til: 2 stubbe à 30 cm i diameter.

- Enkel at tilfære og giver intet spild

- Sprayflasken fylder mindre ved opbevaring

Limring

Fremstillet af 100 % nedbrydeligt materiale. Gennemsigtig. Leveres med bindetråde.

Indhold: 12 X 5 m

Sårbalsam

God til sår ved beskæring og til podning.

Indhold: 125 gr

BESKYTTELSE 62 BESKYTTELSE – BESKYT OG PLEJ WEIBULLS MED VENNER • 2024 Beskyttelse
TUN nr. 1951207 Art nr. 4401 TUN nr. 1444709 Art nr. 4288 TUN nr. 5362620 Art nr. 4218 TUN nr. 1444706 Art nr. 4287
Art. nr.Beskrivelse Pak 44011,25 kg, 6 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 428810 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 421812 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 428730 STK/KRT KRT TUN nr. 2140793 Art nr. 52500
Art. nr.Beskrivelse Pak 52500500 ml, 14 STK/KRT KRT

Feromonfælder

Indeholder feromon; insekternes egne duftemner som lokker insekterne i fælden.

4223 - Røndebærspindemølfælde

4224 - Blommeviklerfælde

4225 - Æbleviklerfælde bruges også til pæretræer Indhold: En fælde pr. pakke.

Stop Katte

Kål- og insektnet

Stop Katte er en effektiv, humæn og miljøvenlig måde at holde uønskede katte borte på ved hjælp af ultralyd. Til udendørsbrug.

Bærnet

Beskytter frugttræer og buske. Ingen knuder som fuglene kan hænge fast i. - Produceret i Danmark av 100% genanvendelig PE plast. Mål: 20 m2 (4 x 5 m).

Kobbertape

Selvklæbende kobbertape, også kaldet snegletape, er en miljø venlig måde at beskytte sine planter på, mod snegle angreb.

Iflg. test der er fortaget anbefales det at tapen er mindst 5 cm bred for at opnå den bedste effekt. Det siges at effekten øges når kobberet er oxideret.

Bredde: 5 cm

Længde: 6 m

Fint masket, luftigt net som uden at varme, beskytter dine dyrkninger mod flyvende insekte. Nettet lægges over planterne og kan blive liggende hele dyrkningssæsonen.

Stop Katte kan ikke høres af mennesker. Bruger et 9 volts batteri (ikke inkluderet).

Produceret i England. Mere infomation findes på Websitet.

Sættes fast i jorden med varenr. 690631 – holdere til duge.

Størrelse: 2x5 m

Pak

Gnaverbeskyttelse

Gnaverbeskyttelse af stift, sort net af HDPE- plast med UV-stabilisator. Kan nemt sættes rundt om stammen uden at skulle fæstnes ind i selve træet. Gnaverbeskyttelse er en enkel måde at beskytte sine træer mod skader fra dyr. Der dannes ingen kondens eller mug på stammen da luften kan cirkulere frit. Træet får lys gennem nettet, hvilket styrker tilvæksten. Produceret i Danmark. Mål: Ø 70 mm.

SUBSTRAL® Ukrudtsmiddel Spray

Snegle barriere

Snegle barriere, patenteret, produceret i transperant UV.stabiliseret genanvendelig PET. Kan genbruges i flere sæsoner. Enkel at montere. Instruktionsfilm via QR-kode og på webben. bredde 20 cm, længde 8 m

Unikt og patenteret ukrudtsmiddel. Fjerner effektivt ukrudt og andet uønsket vækst. Anvendes til ukrudtsbekæmpelse på havegange, indkørsler m.m. samt under prydtræer og mellem prydplanter.

Ukrudt – Nej tak

Anvendes fra april til oktober.

63 BESKYTTELSE – BESKYT OG PLEJ WEIBULLS MED VENNER • 2024 BESKYTTELSE TUN nr. 1942859 Art nr. 659986 TUN nr. 1942861 Art nr. 659985
Art. nr.Beskrivelse Pak 65998610 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 6599856 STK/KRT KRT TUN nr. 1619435 Art nr. 4223 TUN nr. 1619437 Art nr. 4224 TUN nr. 1619438 Art nr. 4225 TUN nr. 1839121 Art nr. 659991 TUN nr. 5185859 Art nr. 660001 TUN nr. 5185860 Art nr. 660002 TUN nr. 1444707 Art nr. 660008 TUN nr. 1729922 Art nr. 659997
Art. nr.Beskrivelse Pak 4223Rønnebær, 8 STK/KRT KRT 4224Blomme, 8 STK/KRT KRT 4225Æble, 8 STK/KRT KRT
nr.Beskrivelse Pak 65999110 STK/KRT KRT
Art.
Art. nr.Beskrivelse Pak 66000120 m2, 30 STK/KRT KRT 66000240 m2, 20 STK/KRT KRT
nr.Beskrivelse Pak 66000860 cm, 36 STK/KRT, Sort KRT 65999780 cm, 36 STK/KRT, Sort KRT
Art.
700067 20 STK/KRT KRT Art. nr. 700067 TUN nr. 2315287
Beskrivelse
Art. nr 41983 41984 41987 Beskrivelse 12 STK/KRT 72 STK/DISPLAY 3 L, 4 STK/KRT Art. nr. 41983 Art. nr. 41987 TUN nr. 2315332TUN nr. 2377949

Beskyttelse RoundUp Ukrudt

ROUNDUP® Speed 1L Klar til Brug

• Klar til brug formulering

• Glyfosatfri, baseret på mættede fedtsyrer som hurtigt bliver nedbrudt i naturen.

• Super hurtigvirkende synlig effekt.

• Ideel til stier, terrasser, indkørsler og blomsterbede.

• Letvægtsflaske, med behageligt håndtag og længere dyse

• Kan benyttes fra april til oktober

Art. nr 44130 44131

Beskrivelse

BESKYTTELSE 64 BESKYTTELSE – BESKYT OG PLEJ WEIBULLS MED VENNER • 2024
1L 12 STK/KRT 1L 84 STK/DISPLAY 2136424 2136425 Tun: Art. nr. 44130

ROUNDUP® Speed C Konc

• Ny KONCENTRAT formulering, der blandes op med vand

• Glyfosatfri, baseret på mættede fedtsyrer som hurtigt bliver nedbrudt i naturen.

• Børnesikring og integreret målebæger, med automatisk tilbageløb, der sikre mod spild og klistret låg

• Super hurtigvirkende synlig effekt.

• Giver ca. 20.L opblandet væske

• Kan benyttes fra april til oktober

• Rækker til ca. 435m2

ROUNDUP® Speed Pump N Go 2,5L

• Klar til brug formulering

• Glyfosatfri, baseret på mættede fedtsyrer som hurtigt bliver nedbrudt i naturen.

• Super hurtigvirkende synlig effekt.

• Smart og praktisk tryksprøjte i 2 størrelser; 2,5 & 5 liter

• Ideel til stier, terrasser, indkørsler og blomsterbede

• 2,5L op til 3 minutters ubrudt spøjtning, ved fuldt tryk

• Justerbar spray indstilling, til enkeltstående eller tætstående ukrudt

• Denne dunk har en flexible 1 m slange og trykpumpe- håndtag, der også virker som transporthåndtag.

• Kan benyttes fra april til oktober Beskrivelse

ROUNDUP® Speed Pump N Go 5L

• Glyfosatfri, baseret på mættede fedtsyrer som hurtigt bliver nedbrudt i naturen.

• Super hurtigvirkende synlig effekt.

• Smart og praktisk tryksprøjte i 2 størrelser; 2,5 & 5 liter

• Ideel til stier, terrasser, indkørsler og blomsterbede

• 5L op til 10 minutters ubrudt spøjtning, ved fuldt tryk

• Justerbar spray indstilling, til enkeltstående eller tætstående ukrudt

• Denne dunk har en flexible 1 m slange og trykpumpe- håndtag, der også virker som transporthåndtag.

• Kan benyttes fra april til oktober

Beskrivelse

65 BESKYTTELSE – BESKYT OG PLEJ WEIBULLS MED VENNER • 2024 BESKYTTELSE
Art.
44152
nr
Beskrivelse 1L 12 STK/KRT 2136431 Tun: 44151 1L 88 STK/DISPLAY 2136432 Art. nr. 44152 44153 540 ml 12 STK/KRT 2136430 Art. nr. 44153
Art. nr 44193 44194
2,5L 4 STK/KRT Spray 2,5L 48 STK/DISPLAY 2136426 2136427 Tun: Art. nr. 44193
Art. nr 44121 44119
5L 36 STK/DISPLAY 5L 4 STK/KRT 2136429 2136428 Tun: Art. nr. 44121

ROUNDUP® Refill 5. lt.

• Klar til brug formulering

• Glyfosatfri, baseret på mættede fedtsyrer som hurtigt bliver nedbrudt i naturen.

• Super hurtigvirkende synlig effekt

• Smart og praktisk 5 liters REFILL dunk.

• Ideel til stier, terrasser, indkørsler og blomsterbede

• Til brug i egen havesprøjte eller i PUMP ‚N GO dunke.

• Børnesikring og let at omhælde.

• Kan benyttes fra april til oktober

Art. nr 44122

BESKYTTELSE 66 BESKYTTELSE – BESKYT OG PLEJ WEIBULLS MED VENNER • 2024
Beskrivelse 5L 4 STK/KRT 2376799 Tun: 44123 5L 44 STK/HAP 2376800 Art. nr. 44122 Nyhed!

Musekorn er et brugsklart rodenticid til bekæmpelse af mus i huset /f.eks. loftrum, garage, forrådsrum osv.) de praktiske forportionerede lokkekorn er meget tiltrækkende, brugsklar lokkemad på havrebasis og kornene er særdeles velegnet til anvendelse i tørre områder. Det virksomme stof alfachloralose virker bedøvende og nedsætter musenes stofskifte, som derefter dør af hypotermi.

Indhold: 10 portionsposer af 10 gr. Aktivstof alpha chloralose.

Musegiftboks

Musekorn er et brugsklart rodenticid til bekæmpelse af mus i huset /f.eks. loftrum, garage, forrådsrum osv.) de praktiske forportionerede lokkekorn er meget tiltrækkende, brugsklar lokkemad på havrebasis og kornene er særdeles velegnet til anvendelse i tørre områder. Det virksomme stof alfachloralose virker bedøvende og nedsætter musenes stofskifte, som derefter dør af hypotermi.

Indhold: 1 stk.

BESKYTTELSE – BESKYT OG PLEJ 67 WEIBULLS MED VENNER • 2024 BESKYTTELSE
Beskyttelse Tomcat
TUN nr. 1882176 Art nr. 42605 TUN nr. 2033395 Art nr. 42442
HVIS DU IKKE HAR EN KAT, DU HAR BRUG FOR TOMCAT®. TomCat Musekorn
Art. nr.Beskrivelse Pak 4260512 STK/KRT KRT
TomCat Musbetestation
Art. nr.Beskrivelse Pak 4244212 stk/krt KRT 42611 Art. nr. 42611 TUN nr. 2315336

Redskaber & Tilbehør

Vi tilbyder mange forskellige værktøjer som forenkler det dagelige arbejde i haven.

med ven ˇ er
&
REDSKABER
TILBEHØR

Redskaber & tilbehør til ethvert behov

Weibulls tilbyder et bredt sortiment af redskaber og tilbehør tilpasset for at gøre kundens havearbejde nemmere og skab mer salg i butikken.

Kategorier:

REDSKABER & TILBEHØR 69 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED
VENNER • 2024
UNDER REDSKABER & TILBEHØR FINDER DU ALT DU SKAL BRUGE I DISSE OPBINDING PALLERAMME VANDING HANDSKER DUGE VÆRKTØJER

Weibulls Palleramme

Redskaber & Tilbehør

Palleramme

Svensk produceret palleramme med lang holdbarhed i varmeforsinket metalplade, lakeret med udendørs bestandig polyester lak. Enkel montering med 8 medfølgende skruer og pikke i nederste kant som fastgøres i jorden.(selv med monteret snegleliste).

Højde 30 cm.

Findes i både hel og halvpalle samt i forskellige farver. Med hul til enkelt montering af Weibulls snegleliste samt dyrkningsbuer.

Weibulls palleramme

Svensk produceret palleramme med lang holdbarhed i varmeforsinket metalplade, lakeret med udendørs bestandig polyester lak.

Enkel montering med 8 medfølgende skruer og pikke i nederste kant som fastgøres i jorden.(selv med monteret snegleliste).

Højde 30 cm.

Findes i både hel og halvpalle samt i forskellige farver. Med hul til enkelt montering af Weibulls snegleliste samt dyrkningsbuer.

Weibulls Palleramme

Svensk produceret palleramme med lang holdbarhed i varmeforsinket metalplade, lakeret med udendørs bestandig polyester lak.

Enkel montering med 8 medfølgende skruer og pikke i nederste kant som fastgøres i jorden.(selv med monteret snegleliste).

Højde 30 cm.

Findes i både hel og halvpalle samt i forskellige farver. Med hul til enkelt montering af Weibulls snegleliste samt dyrkningsbuer.

Weibulls palleramme

Svensk produceret palleramme med lang holdbarhed i varmeforsinket metalplade, lakeret med udendørs bestandig polyester lak.

Weibulls palleramme

Svensk produceret palleramme med lang holdbarhed i varmeforsinket metalplade, lakeret med udendørs bestandig polyester lak.

Enkel montering med 8 medfølgende skruer og pikke i nederste kant som fastgøres i jorden.(selv med monteret snegleliste).

Højde 30 cm.

Enkel montering med 8 medfølgende skruer og pikke i nederste kant som fastgøres i jorden.(selv med monteret snegleliste).

Højde 30 cm.

Findes i både hel og halvpalle samt i forskellige farver. Med hul til enkelt montering af Weibulls snegleliste samt dyrkningsbuer.

Findes i både hel og halvpalle samt i forskellige farver. Med hul til enkelt montering af Weibulls snegleliste samt dyrkningsbuer.

REDSKABER & TILBEHØR 70 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024
cm høj!
produceret i holdbart, lakeret metal TUN nr. 2139922 Art nr. 700000 TUN nr. 2139925 Art nr. 700005 TUN nr. Art nr. TUN nr. 2139928 Art nr. 700002 TUN nr. 2139929 Art nr. 700007 TUN nr. Art nr. TUN nr. 2139932 Art nr. 700004 TUN nr. 2139933 Art nr. 700009
30
Svensk
Art. nr.Beskrivelse Pak 700000120x80 CM, 1 STK, Zink ST 70000580x60 CM, 1 STK, Zink ST Art. 700001120x80 70000680x60
Art. nr.Beskrivelse Pak 700002120x80 CM 1 STK, Sort ST 70000780x60 CM, 1 STK, Sort ST Art. 700003120x80 70000880x60
nr.Beskrivelse Pak 700004120x80 CM, 1 STK, Rød ST 70000980x60 CM, 1 STK, Rød ST TUN nr. 2139922 Art nr. 700000 TUN nr. 2139925 Art nr. 700005 TUN nr. 2139926 Art nr. 700001 TUN nr. 2139927 Art nr. 700006
Art.
Art. nr.Beskrivelse Pak 700000120x80 CM, 1 STK, Zink ST 70000580x60 CM, 1 STK, Zink ST
Art. nr.Beskrivelse Pak 700001120x80 CM, 1 STK, Rust/Brun ST 70000680x60 CM, 1 STK, Rust/Brun ST Weibulls palleramme Svensk produceret palleramme med Weibulls palleramme Svensk produceret palleramme med

Pallerammedisplay

Færdigt display som er lige til at sætte ud i butikken, bestående af artikler i palleramme konceptet jævnt fordelt i farverne, corten, rød, grå og sort.

12 hele pallerammer, 8 halve

8 sneglelister til hele pallerammer, 4 til halve

12 kantlister

4 dyrkningsbuer

Weibulls dyrkningsbuer

Stabil konstruktion med tre buer og 2 overliggende meder.

Svensk produceret af holdbart varmeforzinket jerntråd. Lakeret i udendørsbestandig polyester lak. Passer til Weibulls palleramme. Suppler gerne med 690655 fiberdugs hue til palleramme eller 660001 bærnet.

Drivhus til palleramme, Corten

Spade, kort skaft

Kort (spids) spade som er god til anvendelse i pallekraver samt højbede, et praktisk redskab af høj kvalitet. 68 cm.

Svenskproduceret drivhus af høj kvalitet. Let at montere, drivhuset leveres i fem færdige moduler som skrues sammen. Fastgøres nemt i pallerammen ved hjælp af tagger i nederste kant og medfølgende skruer. Kan også stilles direkte på friland. Let at arbejde med da låget kan åbnes helt op, stilles i ventilations tilstand eller fjernes helt. Produceret af varmeforsinket metal, lakeret med udendørsbestandig polyesterlak.

Mål: 120 x 80 cm, højde 27 cm/37 cm bagtil

Regnmåler

Stilren, designet regnmåler med letaflæselig måleglas. En sand pryd i din have.

Mål: Højde 74 cm

Svensk produceret af varmeforsinket metal, lakeret med udendørsbestandig polyesterlak. Måleglas i plast.

REDSKABER & TILBEHØR 72 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024 TUN nr. 2255261 Art nr. 700060 TUN nr. 2139962 Art nr. 700020 TUN nr. 2255262 Art nr. 700056 TUN nr. 2255263 Art nr. 700057 TUN nr. 2255243 Art nr. 700058 TUN nr. 2255244 Art nr. 700059
Art. nr.Beskrivelse Pak 7000601 display, farvemix ST
Art. nr.Beskrivelse Pak 7000203-PAK, Zink ST
Art. nr.Beskrivelse Pak 700056120x80x37 CM, 1 stk, Corten ST 700057120x80x37 CM, 1 STK, Sort ST
Art. nr.Beskrivelse Pak 7000581 STK, Sort ST 7000591 STK, Corten ST TUN nr. 2081937 Art nr. 800259
Art. nr.Beskrivelse Pak 8002596 STK/KRT 68 cm KRT

Plantebord

Fantastisk til dyrkning eller omplantning af planter i drivhuset, på terrassen eller altanen. Eller hvorfor ikke bruge det som et flot aflastningsbod? Plantebordet er fremstillet i holdbart metal og lakeret i en antracitgrå farve. Det har en aftagelig metalbordplade med to huller i og en aflastningsflade i bunden og et håndtag ti at hænge forklædet eller værktøj på. Det er nemt at flytte rundt med, da det er på hjul.

Størrelse: 92x44x92 cm

Art. nr Beskrivelse

1 STK/KRT, Grå 400707

Tun nr. 2315294

73 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024 REDSKABER & TILBEHØR
Art. nr. 400707

Etiketter plast

Hvad var det nu jeg såede/plantede her? Enkelt hjælp med plastetiketterhvide eller i glade farver, skriv med tusch på dem som skal bruges udendørs.

Længde: 10 cm, 75-pak

Redskaber & tilbehør

Etiketter i træ

Træetiketter til opmærkning ved f.eks. såning.

Længde: 15 cm, 10-pak

Espaljesøm

Flad, kileformet stålsøm til fæstning af slyngplanter mod væg. Hullerne i sømmet giver mulighed for at placere espaljétråden i tre forskellige afstande fra væggen.

Indhold: 4 stk pr. pakke

REDSKABER & TILBEHØR 74 WEIBULLS MED VENNER • 2024 REDSKABER & TILBEHØR – OPBINDNING TUN nr. 5185866 Art nr. 670226 TUN nr. 1729867 Art nr. 670203 TUN nr. 5185868 Art nr. 670237 TUN nr. 2048648 Art nr. 670224
Art. nr.Beskrivelse Pak 67022610 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 670203Farvemix, 10 STK/KRT KRT 670237Hvide, 10 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 67022420 STK/KRT KRT
Opbinding

Sisal snøre

Snøre, naturfarvet sisal til en skånsom opbinding af planter så som tomatplanter. Stærk og vejrbestanding.

Indhold: Ca. 60 m

Weibulls Jutegarn

Anvendes til opbinding ved nyplantede træer eller buske eller som dekoration i haven. Naturfarvet.

Bredde: 6 cm

Længde: 5 meter

Naturbast

God til opbinding af planter og til binding af buketter. Smuk som dekoration ved f.eks. gaveindpakning. Et naturprodukt lavet af fibre fra inderbark.

Træopbindere

Smidig, blød og skånsom overfor træets bark. Lader lys, luft og vand slippe igennem. Vind og vejrbestandig. Fremstillet af polypropylen. Træet skal bindes op mod en pæl, så det kan forankre sig i jorden til roden er dannet, og det kan stå selv.

Indhold: 2 stk.

Opbindingskæde

Opbindingskæder i gummi, skånsom for planter samt unge træer. Formes i et 8 tal rundt om støtten og træet, flere kan tilkobles/påsættes efter behov.

Nem at sætte fast og åbne, kan genbruges år efter år.

Planteringe

Enkle og smidige planteringe til opbinding, og til at fæstne planter mod f.eks. blomsterpinde eller espaljé. Ring Ø: ca. 25 mm, 75-pak

Indhold: 75 stk ringe/pr. pakke

REDSKABER & TILBEHØR 75 WEIBULLS MED VENNER • 2024 REDSKABER & TILBEHØR – OPBINDNING TUN nr. 1956560 Art nr. 670231 TUN nr. 2255255 Art nr. 700055 TUN nr. 5185854 Art nr. 680190 TUN nr. 5185877 Art nr. 670247 TUN nr. 1956556 Art nr. 670201 TUN nr. 1956558 Art nr. 670205 TUN nr. 5185865 Art nr. 670240
Art. nr.Beskrivelse Pak 67023120 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 70005512 STK/KRT, Natur KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 68019050 g, 25 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 6702473 m, 20 STK/KRT, Grøn KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 67020145 cm, 25 STK/KRT, Sort KRT 67020560 cm, 25 STK/KRT, Sort KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 67024010 STK/KRT KRT 20

Gummieret bindetråd

Gummieret bindetråd; en multitråd som er skånsom mod blomster og træer.

Støttekæder

Støttekæder som kan skæres i passende længder og bruges til at binde tyndere grene til espaljé, eller til opbinding af buske, stauder eller træer. Kan også holde styr på f.eks. haveslangen m.v.

Indhold: 2-pak

Bundtestrips 30-pak

Bundtestrips med genluk til opbinding af planter eller til at lukke poser og sække med, samt granguirlander og dekorationsbelysning m.m. Kan sættes sammen til forskelige længder.

Indhold: 30 stk pr. fpn

Snøre

Snøre af jute eller plast for skånsom opbinding af planter som f.eks. tomatplanter. Kan med fordel bruges til dekoration og hobbyarbejde.

Indhold:

•670232: 50 m grøn jute

•670233: 50 m natur jute

•670234: 250 m grøn plast

Bindorulle med afklipper

Plastovertrukket metaltråd på rulle med smart afklipper. Til opbinding af planter mv.

670236: Plastovertrukket, grøn

670239: Plastovertrukket, natur

Længde: 20 m

Tråd Ø: 0,4 mm

Samlesæt t. stålpinde

Øg anvendelsesområdet af vores stålpinde ved at koble dem sammen til stabile former.

De passer til alle vores stålpinde i længde 90 / 120 / 150 / 180 cm.

Længde: 32 cm.

Indhold: 6 stk. samlepinde pr. krt.

REDSKABER & TILBEHØR 76 WEIBULLS MED VENNER • 2024 REDSKABER & TILBEHØR – OPBINDNING TUN nr. 1525740 Art nr. 670202 TUN nr. 5185840 Art nr. 670214 TUN nr. 5185856 Art nr. 670228 TUN nr. 5185872 Art nr. 670232 TUN nr. 5185873 Art nr. 670233 TUN nr. 5185845 Art nr. 670234 TUN nr. 5185849 Art nr. 670236 TUN nr. 1839163 Art nr. 670239 TUN nr. 1839135 Art nr. 740099
Art. nr.Beskrivelse Pak 6702025 m, 20 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 670214150 cm, 10 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 67022823 cm, 10 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 670232Grøn jute, 10 STK/KRT KRT 670233Natur jute, 10 STK/KRT KRT 670234Grøn plast, 10 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 670236Grøn, 10 STK/KRT KRT 670239Natur, 10 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 74009920 STK/KRT KRT

Stålpinde

Plastbelagt stålpinde i 5 størrelser.

Mål: 740100: Ø 11 mm x 90 cm

740101: Ø 11 mm x 120cm

740102: Ø 11 mm x 150 cm

740103: Ø 11 mm x 180 cm

740104: Ø 16 mm x 210 cm

Stålpinde

Plastbelagte stålpinde i fem længder:

Mål:

740100: Højde 90 cm, Ø 1,1 cm 740101: Højde 120 cm, Ø 1,1 cm

Højde 150 cm, Ø 1,1 cm

Højde 180 cm, Ø 1,1 cm

Højde 210 cm, Ø 1,6 cm Art.

Blomsterpinde og bambusstokke, kollektion

Svenskproducerede blomsterpinde i træ og bambusstokke af højeste tonkinkvalitet.

100 stk. blomsterpinde 30cm 10-pak.

100 stk. blomsterpinde 50cm 10-pak.50 stk. blomsterpinde 70cm 10-pak.60 stk. bambusstokke 100cm 3-pak.60 stk. bambusstokke 120cm 3-pak.40 stk. bambusstokke 150cm 3-pak.

Blomsterpinde

Svenskproducerede blomsterpinde i træ.

Findes i 3 længder.

710015: Ø 4,5-5mm x 30 cm, 10-pak

710017: Ø 5-5,5mm x 50 cm, 10-pak

710020: Ø 6-6,5mm x 70 cm, 10-pak

Indhold: 10 stk.

Bambusstokke

Bambusstokke af bedste tonkinkvalitet

Findes i 4 længder. 3-pak

Mål:

710118: 100 cm, Ø 0,8-1 cm 710119: 120 cm, Ø 1-1,2 cm

Bambusstokke

Bambusstokke af bedste tonkinkvalitet

Findes i 4 længder. 3-pak

Mål:

710121: 150 cm, Ø 1,2-1,4 cm710123: 180 cm, Ø 1,2-1,4 cm

Indhold: Bambusstokke af bedste tonkin-kvalitet

REDSKABER & TILBEHØR 79 WEIBULLS MED VENNER • 2024 REDSKABER & TILBEHØR – OPBINDING TUN nr. 5188261 Art nr. 710015 TUN nr. 5188256 Art nr. 710017 TUN nr. 5188257 Art nr. 710020 TUN nr. 5188228 Art nr. 710118 TUN nr. 5188229 Art nr. 710119 TUN nr. 5188231 Art nr. 710121 TUN nr. 5188260 Art nr. 710123
Art. nr.Beskrivelse Pak 71001530 cm, 25 STK/FPN TRP 71001750 cm, 25 STK/FPN TRP 71002070 cm, 25 STK/FPN TRP
Art. nr.Beskrivelse Pak 710118100 cm, 20 STK/TRP TRP 710119120 cm, 20 STK/TRP TRP
Art. nr.Beskrivelse Pak 710121150 cm, 20 STK/TRP TRP 710123180 cm, 20 STK/TRP TRP TUN nr. 5191805 Art nr. 740100 TUN nr. 5188010 Art nr. 740101 TUN nr. 5191806 Art nr. 740102 TUN nr. 5189240 Art nr. 740103 TUN nr. 5193540 Art nr. 740104 TUN nr. 5185881 Art nr. 710010
Art. nr.Beskrivelse Pak 74010090 cm, 50 STK/TRP, Grøn TRP 740101120 cm, 50 STK/TRP, Grøn TRP 740102150 cm, 50 STK/TRP, Grøn TRP
740102:
740104:
Pak
740104210
TRP
740103:
nr.Beskrivelse
740103180 cm, 50 STK/TRP, Grøn TRP
cm, 25 STK/TRP, Grøn
Art. nr.Beskrivelse Pak 710010Display, 410 STK KOL

Redskaber & tilbehør

Vinterbeskyttlse & dekoration

Sæt fokus i butikken på vinterdækning og dekoration af planter på terrassen, altanen eller i haven. Beskyt planterne i krukker, følsomme planter såsom roser, ny plantede planter og grønne planter mod kulden om efteråret samt forårssolen.

Eksponer gerne sammen med opbindingsartiklerne Jutegarn varenr. 700056 og Sisal snøre varenr. 670231.

Jute-skyggevæv Kraftig

Beskytter mod kulde, vind og brændende sol og anvendes også til dekoration.

Produceret af 230 g/m2 biologisk nedbrydeligt jutefibe.

Størrelse: 6m2 (1,5 x 4 m)

Fåreuldsmåtte

Vinterbeskyttelse af ren fåreuld som vikles rundt om krukken og giver optimal varme til planternes rodsystem. Anvendes under og rundt om krukkerne. Klippes ud i valgfri størrelse.

Størrelse: 0,8 x 5 meter

Produceret af 100% naturlig fåreuld i Europa.

Beskrivelse Beskrivelse

REDSKABER & TILBEHØR 80 WEIBULLS MED VENNER • 2024 REDSKABER & TILBEHØR – DEKORATION
KRT KRT Pak. Pak. 700070 10 STK/KRT 700071 6 STK/KRT Art. nr. 700070 Art. nr. 700071 TUN. nr. 2315292 TUN. nr. 2315291

Redskaber & tilbehør

Duge

Jordbærfolie

God til alle bær - og prydbuske. Bremser ukrudtet og holder bærrene rene. Lader luft og vand trænge igennem. Mål: 15 m2 (10 x 1,5 m)

Barkdug display

Fiberdug display

Giver frostbeskyttelse, balancerer mikroklimaet, beskytter mod insekter og småvildt. Kan bruges i haven/ køkkenhaven, på bærbuske, nyanlagte græsplæner, tilplantninger og som skyggevæv i hobbydrivhuse.

Hindrer fordampning, rodudtørring og bremser ukrudtsdannelsen. Lader luft og vand trænge igennem. Bruges under dækbark ved tilplantninger, fliselægning, stenpartier, grusgange, i drivhus og altankankasser, over jordhøje og komposter, rundt om træer og buske m.m.

Art. nr.Beskrivelse

Barkdug

Fiberdug

Beskytter mod frost, balancere mikroklimaet, beskytter mod insekter og småvildt.

Kan bruges i haven, køkkenhaven, bærbuske og nyanlagte græsplæner og som skyggevæv i drivhuset.

Barkdug mod ukrudt i højbedet, lægges i bunden eller i toppen. Lav huller til planterne og dæk evt. med dækbark. Lader luft, vand og næring trænge igennem, men ikke lys. Lader jorden ånde, og bevarer den varm og fugtig.

4 stk. ark 100 x 140 cm.

Består af 17g/m2 hvid non-woven PP med UV-stabilisator.

690652: 2x10 m

690654: 2x20 m

Indeholder 50gr/m² sort non-woven PP med UV-stabilisator.

Indhold: 1 x 1,4 mtr. 50 gr./m²

Markvæv

Fiberdug PRO

Ekstra kraftig og holdbar fiberdug som giver beskyttelse mod frost, et balanceret mikro-klima og beskyttelse mod insekter og småvildt.

Anvendes i haven, køkkenhaven, bærbuske, nyanlagte græsplæner samt i drivhuset. Perfekt til højbede samt dyrkningstunneler.

Hindrer fordampning, rodudtørring og bremser ukrudtsdannelsen. Lader luft og vand trænge igennem. Bruges under dækbark ved tilplantninger, fliselægning, stenpartier, grusgange, i drivhus og altankankasser, over jordhøje og komposter, rundt om træer og buske m.m.

Består af 30g/m2 hvid non-woven PP med UV-stabilisator.

Består af 110gr/m2 sort vævet PP med UV-stabilisator.

x 5 m.

REDSKABER & TILBEHØR 81 WEIBULLS MED VENNER • 2024 REDSKABER & TILBEHØR – DUGER
TUN nr. 1378032 Art nr. 13005 TUN nr. 1378033 Art nr. 13015 TUN nr. 1456819 Art nr. 13100 TUN nr. 2081938 Art nr. 690640 TUN nr. 5232920 Art nr. 690670
Pak 130055m² (5 x 1m), 80 STK/KVP KRT 1301515m² (15 x 1m), 28 STK/KVP KRT 13100100m² (50 x 2m), 5 STK/KVP KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 69064024 STK/KRT, Sort KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 6906707,5m², 10 STK/KRT KRT TUN nr. 5188220 Art nr. 690680 TUN nr. Art nr. 13010 nr. 1378036 Art nr. 13030 TUN nr. 1839159 690652 TUN nr. 1839160 Art nr. 690654 TUN nr. 1839161 Art 690661
Art. nr.Beskrivelse Pak 69068015 m2, 20 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse 1301010m2 (5 x 2m), 77 STK/KVP KRT 1303030m2 (15 x 2m), 36 STK/KVP KRT
Pak 69065220m², 20 STK/KRT KRT 69065440m², 10 STK/KRT KRT
2
Art. Pak 69066110m², 24 STK/KRT KRT Fiberdugshætte
Dyrknings/væksttunnel Denne
Ekstra kraftig og holdbar
dyrkings/væksttunnel er af

Jordbærfolie

Kål- og insektnet

Fiberdug display

God til alle bær - og prydbuske. Bremser ukrudtet og holder bærrene rene. Lader luft og vand trænge igennem. Mål: 15 m2 (10 x 1,5 m)

Fint masket, luftigt net som uden at varme, beskytter dine dyrkninger mod flyvende insekte. Nettet lægges over planterne og kan blive liggende hele dyrkningssæsonen.

Sættes fast i jorden med varenr. 690631 – holdere til duge.

Størrelse: 2x5 m

Fiberdug

Beskytter mod frost, balancere mikroklimaet, beskytter mod insekter og småvildt.

Kan bruges i haven, køkkenhaven, bærbuske og nyanlagte græsplæner og som skyggevæv i drivhuset.

Består af 17g/m2 hvid non-woven PP med UV-stabilisator.

690652: 2x10 m

690654: 2x20 m

Fiberdugshætte

Ekstra kraftig og holdbar fiberdugshætte med elastisk kant, til højbede. Giver beskyttelse mod frost og solen, et balanceret mikroklima, som også beskytter mod insekter og småvildt.

Syet så den kan sættes over vores fiberdugsbuer. (vare.nr 690632).

Består af 30g/m2 hvid non-woven PP med UV-stabilisator. Holder ofte flere sæsoner.

Indhold: 1,2 x 1,80 mtr.

Giver frostbeskyttelse, balancerer mikroklimaet, beskytter mod insekter og småvildt. Kan bruges i haven/ køkkenhaven, på bærbuske, nyanlagte græsplæner, tilplantninger og som skyggevæv i hobbydrivhuse.

Fiberdug PRO

Ekstra kraftig og holdbar fiberdug som giver beskyttelse mod frost, et balanceret mikro-klima og beskyttelse mod insekter og småvildt.

Anvendes i haven, køkkenhaven, bærbuske, nyanlagte græsplæner samt i drivhuset. Perfekt til højbede samt dyrkningstunneler.

Består af 30g/m2 hvid non-woven PP med UV-stabilisator.

2 x 5 m.

REDSKABER & TILBEHØR 82 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024 TUN nr. 5188220 Art nr. 690680 TUN nr. 1378035 Art nr. 13010 TUN nr. 1378036 Art nr. 13030 TUN nr. 1839159 Art nr. 690652 TUN nr. 1839160 Art nr. 690654 TUN nr. 1839161 Art nr. 690661 TUN nr. 2081940 Art nr. 690655
Art. nr.Beskrivelse Pak 69068015 m2, 20 STK/KRT KRT
Pak 1301010m2 (5 x 2m), 77 STK/KVP KRT 1303030m2 (15 x 2m), 36 STK/KVP KRT
Art. nr.Beskrivelse
Art. nr.Beskrivelse Pak 69065220m², 20 STK/KRT KRT 69065440m², 10 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 69066110m², 24 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 69065530 STK/KRT KRT
700067
KRT Art.
TUN.
20 STK/KRT
nr. 700067
nr. 2315287 Beskrivelse
Pak.

Fiberdugsbue

Bue i sort pulverlakeret stål til at sætte over sine dyrkninger i højbede eller direkte på friland i jorden. Dæk med fiberdug eller bærnet for at beskytte dine afgrøder.

Weibulls dyrkningsbuer

Stabil konstruktion med tre buer og 2 overliggende meder. Svensk produceret af holdbart varmeforzinket jerntråd. Lakeret i udendørsbestandig polyester lak. Passer til Weibulls palleramme. Suppler gerne med 690655 fiberdugs hue til palleramme eller 660001 bærnet.

Jordspyd 8-pak

Holder fiberdug, barkdug, og markvæv på plads.

Længde 10 cm.

Indhold: 8 stk pr frp

Holdere til duge

Holdere i galvaniseret stål til at fastsætte fiberdug, barkdug, markvæv mv. Holderen stikkes igennem dugen og ned i jorden.

Længde: ca. 15 cm

Indhold: 10 stk. holdere

REDSKABER & TILBEHØR 83 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024
TUN nr. 1884627
Art nr. 690632 TUN nr. 2139962 Art nr. 700020
TUN nr. 5185875
Art nr. 670265 TUN nr. 1884630 Art nr. 690631
nr.Beskrivelse Pak 69063220 STK/BNT, Sort FPN
Art.
7000203-PAK, Zink ST
Art. nr.Beskrivelse Pak
Art. nr.Beskrivelse Pak 67026510 cm, 10 STK/KRT KRT
Pak 69063120 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse

Substral - Handygreen

Redskaber & Tilbehør

Værktøj

Praktisk håndspreder, robust plastversion. Ideel til små områder, let at bruge. Spreder kontinuerligt, tæt i en bredde op til 2 m.

Justerbar, til plænegødning og græsfrø, til granuleret havegødning.

Spredervogn

Spredervogn der enkelt fordeler alle spredningsbare matrialer såsom græsfrø, gødning, skridsikkert matriale. Enkel at montere og let at håndtere.

- Beholder med ca. 12 L kapacitet i UVbestandig slagfast plast. Langt, let aluminiumhåndtag.

- Ca. 45 cm spredningsbredde, fraktion 1-10 mm.

Weibulls Planterspade farvemix

Planterspade i metal i 3 farver, lilla, grøn og grå.

Længde: 27,5 cm

Leveres i displaykarton med Weibulls design.

Indeholder: 10 stk lilla, 10 stk grønne samt 10 stk grå.

Håndrive

Redskaber, 3 farver

Farveglade enkle redskaber af plast/ glasfiber.

Længde: ca. 30 cm.

Håndredskab i klassisk engelsk stil. Rive i pulverlakeret metal med træhåndtag samt lædersnor til ophængning.

Længde: 37 cm.

Leveres i borddisplay med Weibulls design.

Indhold:

•8 stk. lilla

•8 stk. grøn

•8 stk. gul

REDSKABER & TILBEHØR 84 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024 TUN nr. 2140492 Art nr. 800218 TUN nr. 1839141 Art nr. 800194
Art. nr.Beskrivelse Pak 80021830 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 80019410 STK/KRT KRT Rense/kant kniv Håndredskab i klassisk engelsk stil. Plantespade Håndredskab i klassisk engelsk stil.
TUN nr. 1378555 Art nr. 42080 TUN nr. Art nr. TUN nr. 1892054 Art nr. 800217 TUN nr. Art nr. TUN nr. 1839147 Art nr. 800219 TUN nr. Art nr.
Art. nr.Beskrivelse Pak 420804 STK/KRT KRT Art. 420831
Art. nr.Beskrivelse Pak 8002172 STK/KRT, Blå KRT Art. 700148Rosa,
Art. nr.Beskrivelse Pak 800219Farvemix, 24 STK/KRT KRT Art. 80022336

Rense/kant kniv

Håndredskab i klassisk engelsk stil. Rense/kant kniv i pulverlakeret metal med træhåndtag samt lædersnor til ophængning.

Længde: 27 cm.

Håndrive

Håndredskab i klassisk engelsk stil. Rive i pulverlakeret metal med træhåndtag samt lædersnor til ophængning.

Længde: 37 cm.

Kultivator

Plantespade

Plantespade

Håndredskab i klassisk engelsk stil. Plantespade small i pulverlakeret metal med træhåndtag samt lædersnor til ophængning.

Længde: 35 cm.

Art. nr.Beskrivelse

800196Small, 12 STK/KRT KRT 800199Bred,12 STK/KRT KRT

Ukrudtsjern

Håndredskab i klassisk engelsk stil. Ukrudtsjern i pulverlakeret metal med træhåndtag samt lædersnor til ophængning.

Længde: 33 cm.

Håndredskab i klassisk engelsk stil. Plantespade small i pulverlakeret metal med træhåndtag samt lædersnor til ophængning.

Håndredskab i klassisk engelsk stil. Kultivator i pulverlakeret metal med træhåndtag samt lædersnor til ophængning.

Længde: 33 cm.

Længde: 35 cm.

Kultivator

REDSKABER & TILBEHØR 85 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024 Art nr. 800218 Art nr. 800194
TUN nr. 1839142
Art nr. 800195 TUN nr. 1839143 Art nr. 800196 TUN nr. 1839146 Art nr. 800199
Pak 80019512 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse
Pak
TUN nr. 1839141 Art nr. 800194 TUN nr. 1839143 Art nr. 800196 TUN nr. 1839146 Art nr. 800199 lilla, Weibulls stk Pak KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 80019410 STK/KRT KRT stil. metal til Pak KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 800196Small, 12 STK/KRT KRT 800199Bred,12 STK/KRT KRT TUN nr. 1839144 Art nr. 800197 TUN nr. 1839145 Art nr. 800198 Art nr. 800251 TUN nr. 1839150 Art nr. 800252
Art. nr.Beskrivelse Pak 80019712 STK/KRT KRT Art. nr.Beskrivelse 80019812 Art. nr.Beskrivelse 8002526 STK/KRT Hakkejern Halvlangt let redskab i metal. Skaftets TUN nr. 1839145 Art nr. 800198 stil. med Pak KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 80019812 STK/KRT KRT Skaftets
redskab
Halvlangt let
i metal. Skaftets

Substral - Easygreen

Universal spreder, spreder med op til 2 meters spredebredde på hver side. Let at anvende, påfyldningskapacitet 12 L. Kan benyttes til gødning, græsfrø samt vintergrus.

Substral - Handygreen

Praktisk håndspreder, robust plastversion. Ideel til små områder, let at bruge. Spreder kontinuerligt, tæt i en bredde op til 2 m.

Justerbar, til plænegødning og græsfrø, til granuleret havegødning.

Substral - Handygreen

Urtesaks

Praktisk håndspreder, robust plastversion. Ideel til små områder, let at bruge. Spreder kontinuerligt, tæt i en bredde op til 2 m. Justerbar, til plænegødning og græsfrø, til granuleret havegødning.

Let og handy urtesaks i fine farver. Perfekt når der skal høstes grøntsager og krydderurter. Også god til at fjerne blomster og andet med på mindre planter.

Længde: 10,5 cm

Kantliste plast

Spredervogn

Fremstillet af blød plast der giver efter hvis man kommer til at træde på den.

Gren/rosensaks bordsdisplay

Små smidige og handy sakse i pænt borddisplay. Passer perfekt til mindre buske, blomster samt mindre planter.

Spredervogn der enkelt fordeler alle spredningsbare matrialer såsom græsfrø, gødning, skridsikkert matriale. Enkel at montere og let at håndtere.

- Beholder med ca. 12 L kapacitet i UVbestandig slagfast plast. Langt, let aluminiumhåndtag.

18 grensakse + 18 blomstersakse i tre forskellige farver - rosa, limegøn og blå.

- Ca. 45 cm spredningsbredde, fraktion 1-10 mm.

Længde: ca. 18 cm.

Substral - Easygreen

Spredervogn

Universal spreder, spreder med op til 2 meters spredebredde på hver side. Let at anvende, påfyldningskapacitet 12 L. Kan benyttes til gødning, græsfrø samt vintergrus.

Spredervogn der enkelt fordeler alle spredningsbare matrialer såsom græsfrø, gødning, skridsikkert matriale. Enkel at montere og let at håndtere. - Beholder med ca. 12 L kapacitet i UVbestandig slagfast plast. Langt, let aluminiumhåndtag.

- Ca. 45 cm spredningsbredde, fraktion 1-10 mm.

Kantliste metal

Urtesaks

Redskaber, 3 farver

Kantliste i galvaniseret metal. Flere funktioner brugbar til afgrænsning af bedet, træer eller andre planter, kan også bruges til afkantning af plænen, så græsset ikke breder sig ind i bedet.

Let og handy urtesaks i fine farver. Perfekt når der skal høstes grøntsager og krydderurter. Også god til at fjerne blomster og andet med på mindre planter.

Farveglade enkle redskaber af plast/ glasfiber. Længde: ca. 30 cm. Leveres i borddisplay med Weibulls design.

Længde: 10,5 cm

Indhold

REDSKABER & TILBEHØR 87 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024 TUN nr. 1378555 Art nr. 42080 TUN nr. 1729881 Art nr. 42083 TUN nr. 1892054 Art nr. 800217 TUN nr. 1677785 Art nr. 700148
Art. nr.Beskrivelse Pak 420804 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 420831 STK ST
Art. nr.Beskrivelse Pak 8002172 STK/KRT, Blå KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 700148Rosa, 20 STK/KRT FPN Redskaber, 3 farver Gren/rosensaks bordsdisplay TUN nr. 1729881 Art nr. 42083 TUN nr. 1677785 Art nr. 700148 TUN nr. 1839148 Art nr. 800223 Handygreen plastat i en græsfrø, Pak KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 420831 STK ST alle matriale. håndtere. kapacitet i UVlet fraktion Pak KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 700148Rosa, 20 STK/KRT FPN plast/ Weibulls Pak KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 80022336 STK/KRT, Blanding KOL TUN nr. 1378555 Art nr. 42080 TUN nr. 1729881 Art nr. 42083 TUN nr. 1892054 Art nr. 800217 TUN nr. 1677785 Art nr. 700148 TUN nr. 1839147 Art nr. 800219 TUN nr. 1839148 Art nr. 800223
Art. nr.Beskrivelse Pak 420804 STK/KRT KRT Art. nr.Beskrivelse 420831
Art. nr.Beskrivelse Pak 8002172 STK/KRT, Blå KRT Art. nr.Beskrivelse 700148Rosa,
: •8 stk. lilla •8 stk. grøn •8 stk. gul Art. nr.Beskrivelse Pak 800219Farvemix, 24 STK/KRT KRT Art. nr.Beskrivelse 80022336 TUN nr. 5185832 Art nr. 660073 TUN nr. 5185831 Art nr. 660077 TUN nr. 2094800 Art nr. 660074 TUN nr. 1859012 Art nr. 660078
Art. nr.Beskrivelse Pak 6600739 m x 15 cm, 36 STK/KVP, Grøn KVP 6600779 m x 15 cm, 8 STK/KRT, Grøn KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 6600745m x 16cm, 30 STK/KVP KVP 6600785m x 16cm, 6 STK/KRT KRT Løgjern
Løgkurv Løgkurven
Praktisk redskab når der skal sættes
er en uundværlig hjælper i

Redskaber &

Weibulls vandkande

Weibulls vandkande

Weibulls vandkande

Vandkande af slagtålelig plast i klassisk model.

Vandkande af slagtålelig plast i klassisk model.

Vandkande af slagtålelig plast i klassisk model.

Volume: 10 liter. Stril indgår.

Volume: 10 liter. Stril indgår.

Volume: 5 liter. Stril indgår.

Vandkande 2 L

Vandkande 2 L

Vandingsmåtte

Spreder til vandkande

Vandkande i slagfast plast i klassisk model.

Vandkande i slagfast plast i klassisk model.

Volume: 2 liter. Eksklusiv stril.

Volume: 2 liter. Eksklusiv stril.

Anvendes til at holde frø, stiklinger eller andre planter fugtige. Klip/skær til i ønsket størrelse.

Produceret af 100% genanvendelige fibre med en blanding af uld, bomuld og polyester.

Størrelse 0,5 x 1 meter

Spreder i robust plast.

Findes til 5 L samt 10 L kanderne.

REDSKABER & TILBEHØR 88 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024 TUN nr. 2255233 Art nr. 851676 TUN nr. 2255234 Art nr. 851677 TUN nr. 5188009 Art nr. 851670 TUN nr. 2255242 Art nr. 851679 TUN nr. 2255241 Art nr. 851680
haven. indgår. Pak KRT
vandkande i zink med smykke i
Art. nr.Beskrivelse Pak 85167610L,36 STK/DISP, Grå PAL 8516779 STK/KRT, Grå KRT
Pak KRT
vandkande slagtålelig plast i indgår.
Art. nr.Beskrivelse Pak 85167014 STK/KRT, Blå KRT 85167914 STK/KRT, Gul KRT 85168014 STK/KRT, syrenlilla KRT TUN nr. Art nr. 851676 TUN nr. 2255236 Art nr. 851678 TUN nr. Art nr. 851670
9 L Art. 85167610L,36 8516779
Vandkande
Art. nr.Beskrivelse Pak 85167812 STK/KRT, Grøn KRT Art. 85167014 85167914 85168014 TUN nr. 2255233 Art nr. 851676 TUN nr. 2255234 Art nr. 851677 TUN nr. 5188009 Art nr. 851670 TUN nr. 2255242 Art nr. 851679 TUN nr. 2255241 Art nr. 851680 vandkande i zink med smykke i haven. indgår. Pak KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 85167610L,36 STK/DISP, Grå PAL 8516779 STK/KRT, Grå KRT vandkande slagtålelig plast i indgår. Pak KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 85167014 STK/KRT, Blå KRT 85167914 STK/KRT, Gul KRT 85168014 STK/KRT, syrenlilla KRT
Tilbehør
TUN nr. 2255264 Art nr. 700051 TUN nr. 5224711 Art nr. 851681 TUN nr. 5224712 Art nr. 851682
Vanding
Art. nr.Beskrivelse Pak 700051Vandingsmåtte KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 851681Til 5 L, 25 STK/KRT KRT 851682Til 10 L, 25 STK/KRT KRT Ferievandere Kraftig bomuldsgarn der lader vandet RODVANDER/SPREDER Vanding med tre funktioner. 360 grader

Kantliste plast

Kartoffelspan

Fremstillet af blød plast der giver efter hvis man kommer til at træde på den.

Bæredygtigt drivhus med vandingsmåtte

Todelt krukke så inder krukken nemt kan tages op for at plukke kartofle. Produceret af genanvendelig plast i grå/beige farve, (ej sort) for at det kan genanvendes.

20 stk/krt med topskilt.

Tillverkad av återvunnen PP-plast

Drivhus med vandingsmåtte som holder frøet fugtigt og som med fordel kan anvendes som ferievander til dine planter. Drivhuset indeholder 40 stk. indsatskrukker og har transparent, vendbart låg.

Størrelse: 60 x 30 cm

Størrelse: 30 cm, højde 25 cm

Drivhuset er produceret af 90% genanvendelig plast fra køleskabe og frysere. Vandingsmåtten er produceret af genanvendeligt matriale. material.

Løgjern

Vandingsmåtte

Praktisk redskab når der skal sættes løg. Kan åbnes.

Anvendes til at holde frø, stiklinger eller andre planter fugtige. Klip/skær til i ønsket størrelse.

Produceret af 100% genanvendelige fibre med en blanding af uld, bomuld og polyester.

Størrelse 0,5 x 1 meter

Drivhus Winduo, Grøn

Børnehandske Mariehøne/ Bi

Knæ/sidde pude

Praktisk multifunktionel knæpude som også fungere som pude man kan sidde på. 60 x 30 cm.

Dyrk dine egne blomster, krydderurter eller grøntsager i dette fine drivhus tilpasset til vindueskarmen.

Drivhuset kommer i 2-pak med 18 stk. indsatskrukker pr. drivhus og to transparente, vendbare låg. Størrelse: 47x16x15 cm

Havehandske i net af høj kvalitet til børn i 3-4 års alderen. Let at arbejde med, god pasform. Forstærket i håndfladen for et optimalt greb. Med løkke i skaftet så de ikke så man ikke taber dem.

Kantliste metal

Weibulls Insekthotel Bi

Dyrkningsbakke

Kantliste i galvaniseret metal.

Flere funktioner brugbar til afgrænsning af bedet, træer eller andre planter, kan også bruges til afkantning af plænen, så græsset ikke breder sig ind i bedet.

Dyrkningsbakke til hjemmedyrkning af blomster, grøntsags og krydderurter. Kan med fordel kombineres med vores forskellige dyrkningskrukker i plast eller bio krukker.

Også god til at så bredt.

Hæng eller placer insekthoteller 1 - 2,5 meter over jorden (øjne til ophæng findes på bagsiden) Placer det i nærheden af blomsterende planter eller træer. Vend det gerne mod øst så det får morgensolen.

Mål: 53x32x6 cm

Tips! Så nogle Weibulls frø som lokker pollinerere til og få fuldt hus i haven. Insekthotellet er produceret af FSCmærket træ.

Løgkurv

Dekorationsgræs

Løgkurven er en uundværlig hjælper i løgsætningen - gør det nemt at få et smukt resultat.

Dekorationsgræs. Græsset kan bruges f.eks. til påske.

Kan bruges både ude og inde i bed eller krukke. Løgkurven gør det enkelt at flytte løgene uden at skade dem. Når blomsterne begynder at visne, graves kurven op og flyttes til et mere diskret sted hvor blomsterne kan visne helt ned, til det er tid at sætte den frem igen næste sæson.

Størrelse: Ø 25 cm

REDSKABER & TILBEHØR 90 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024 TUN nr. 5185832 Art nr. 660073 TUN nr. 5185831 Art nr. 660077 TUN nr. 2094800 Art nr. 660074 TUN nr. 1859012 Art nr. 660078 TUN nr. 5185833 Art nr. 662000 TUN nr. 5185857 Art nr. 700198 TUN nr. 5185834 Art nr. 700199
Art. nr.Beskrivelse Pak 6600739 m x 15 cm, 36 STK/KVP, Grøn KVP 6600779 m x 15 cm, 8 STK/KRT, Grøn KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 6600745m x 16cm, 30 STK/KVP KVP 6600785m x 16cm, 6 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 66200020 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 7001983 pak, 20 STK/KRT, Grøn KRT 7001991 pak, 20 STK/KRT, Grøn KRT
Art. nr. 700068 TUN nr. 2255253 Art nr. 700052 TUN nr. 2255254 Art nr. 700050 TUN nr. 2139865 Art nr. 700224 TUN nr. 2255264 Art nr. 700051
70005220
Art. nr.Beskrivelse Pak
STK/KRT, Grøn KRT
Art.
700050STK/KRT, Grå ST
nr.Beskrivelse Pak
Art. nr.Beskrivelse Pak 70022440 STK/KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 700051Vandingsmåtte KRT TUN nr. 2315271 20 STK/KRT KRT 700068 TUN nr. 2094087 Art nr. 400573 TUN nr. Art nr.
Art. nr.Beskrivelse Pak 40057310 STK/KRT KRT Art. 66008125 66008250 66008310 TUN nr. 2107815 Art nr. 660007 TUN nr. 2107828 Art nr. 660011 TUN nr. Art nr. TUN nr. 2107845 Art nr. 660005 TUN nr. 2107844 Art nr. 660006 TUN nr. Art nr. TUN nr. 5258933 Art nr. 3900 TUN nr. 5258935 Art nr. 3905 TUN nr. 5258961 Art nr. 3970 TUN nr. Art nr.
Art. nr.Beskrivelse Pak 6600075 STK/KRT, Mariehøne KRT 6600115 STK/KRT, Bi KRT Art. 40030612 40030712
Art. nr.Beskrivelse Pak 6600056 STK/KRT KRT 6600066 STK/KRT KRT Art. 3906Junior
Art. nr.Beskrivelse Pak 3900Dekorationsgræs PRT 3905Sommerfugleblomster PRT 39705 PORTIONER PRT TUN nr. 5258933 Art. 3975Karse 3990Kæmpesolsikke 3915Blomsterkarse , Bi , Mariehøne

Ukrudtshandske herre

Handske dobbeltdyppet i nitril. God til de fleste opgaver i haven.

Fremstillet af blød, sømløs nylon som lader huden ånde, og 3/4 dyppet i nitril som er vandtæt.

Havehandske

Tynd og smidig model rengørings/have handske som giver en god finger føling

Blomstret mønster i farverne grå, lilla, grøn og gul. Produceret af nitril.

Mariehøne/ til arbejde optimalt ikke

Børnehandske Mariehøne/ Bi

Arbejdshandske til børn, rød eller blå

Havehandske Børn

Arbejdshandske til børn, rød eller blå

Universalhandske 3-pak

Tynd, smidig og sømløs havehandske som sidder godt på hånden.

Havehandske i net af høj kvalitet til børn i 3-4 års alderen. Let at arbejde med, god pasform. Forstærket i håndfladen for et optimalt greb. Med løkke i skaftet så de ikke så man ikke taber dem.

Handsker af koskind i håndfladerne samt fingrene.

Handsker af koskind i håndfladerne samt fingrene.

Produceret af 100% nylon, dyppet i latex.

Strikket jerseyhandske med blød inderside, elastisk kant og små gummigreb som dækker håndfladen og pegefingeren. Passer godt til de fleste opgaver i haven/huset.

Leveres i en 3-pak med tre forskellige farver, og findes i størrelserne S/M/L som et mix i kartonen.

Indhold:

•10 par i strl S

•20 par i strl M

•10 par i strl L

REDSKABER & TILBEHØR 91 REDSKABER & TILBEHØR – ALLE VERKTØJER TIL FORSKELLIGE BEHOV WEIBULLS MED VENNER • 2024 TUN nr. TUN saknas Art nr. 661100 TUN nr. TUN saknas Art nr. 661101 TUN nr. TUN saknas Art nr. 661102 TUN nr. 1678146 Art nr. 661042 TUN nr. 1884647 Art nr. 661000 TUN nr. 1678091 Art nr. 661116 Art. nr.Beskrivelse Pak 661100Renshandske Small 12 par/fpn FPN 661101Renshandske Medium 12 par/fpn FPN 661102Renshandske Large 12 par/fpn FPN Art. nr.Beskrivelse 661042S/M, 661043M/L,
Art. nr.Beskrivelse Pak 66100040 PAR/KRT KRT Art. nr.Beskrivelse 661116Str. 661117Str. 2261368 2261369 2261370
saknas TUN nr. 1678091 Art nr. 661116 TUN nr. 1678094 Art nr. 661117 Pak FPN FPN FPN
blød håndfladen og fleste forskellige S/M/L Pak KRT
3-pak
Art. nr.Beskrivelse Pak 661116Str. 9, 12 STK/KRT FPN 661117Str. 10, 12 STK/KRT FPN TUN nr. 2107815 Art nr. 660007 TUN nr. 2107828 Art nr. 660011 TUN nr. 2107813 Art nr. 400306 TUN nr. 2107814 Art nr. 400307
Art. nr.Beskrivelse Pak 6600075 STK/KRT, Mariehøne KRT 6600115 STK/KRT, Bi KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 40030612 STK/KRT, 6 røde/6 blå, BlandingKRT 40030712 STK/KRT, lysegrøn KRT Weibulls Insekthotel Bi Hæng eller placer insekthoteller 1 - 2,5 Junior blomstermix til insekter
TUN nr. 2107813 Art nr. 400306 TUN nr. 2107814 Art nr. 400307
så Pak KRT KRT
Art. nr.Beskrivelse Pak 40030612 STK/KRT, 6 røde/6
BlandingKRT 40030712 STK/KRT, lysegrøn KRT Bi 1 - 2,5 Junior blomstermix til insekter
blå,

Exponering

Bliv ekspert i exponering! Uanset størrelsen på din butik, så har vi noget i vores sortiment som passer til dig og dine kunder! Det kan være alt fra produkter på spyd eller hylder til fritstående eksponeringer. Glem ikke at komplementere med skilte. Henvend dig til din sælger, så får du hjælp til at exponere vores butikken i din butik!

WEIBULLS MED VENNER • 2024 92
med ven ˇ er EXPONERING

Salgsdisplay

SALGSDISPLAY for Weibulls med 4 hylder i pap.

Art. nrBeskrivelsePakke

Pap, KVP Weibulls, 4 hylder 651892

Salgsdisplay

Salgsdisplay

SALGSDISPLAY for Substral med 3 hylder i pap.

Art. nrBeskrivelsePakke

Pap, KVP Substral, 3 hylder 42597

Salgsdisplay

BORDDISPLAY for Substral.

Beskrivelse

42524

42509

Substral, Bordstativ Substral, Bordstativ med spyd

PAP Weibulls, Spyd 651895

Salgsdisplay

SALGSDISPLAY i træ og topskilt.

Beskrivelse

SALGSDISPLAY for Weibulls med 16 spyd og prisskilt i pap. Display Topskilt 42571 42572

Displayskilte

TOP, SIDE og front skilte til Substral og Roundup produkter. Kan tilpasses jeres inventar.

Beskrivelse Nyhed!

Substral/Roundup Top, side og front skilte. Findes i forskellige mål.

93 EXPONERING – SKAB MERSALG EXPONERING WEIBULLS MED VENNER • 2024
Art. nrBeskrivelsePakke

SUPER KONZENTRAT

Topskilte

TOPSKILTE for Weibulls, Substral, Substral Think Eco og Roundup. 90x41 cm. Ej til portionsfrø.

Beskrivelse

Weibulls, Topskilte

Substral, Topskilte

Roundup, Topskilte

Flag

FLAG for Weibulls, tekstil.

Beskrivning

Weibulls, Beach flag, 250x60 cm

Weibulls, Flag, 240x140 cm

Banner

BANNER for Weibulls, i tekstildug med huller til fastgørelse

Beskrivelse

Weibulls, Banner, 300x150 cm

Weibulls, Banner, Jordfamilien, 250x120 cm

Produktblad/Skilte Jord

LET OVERSKUELIG PRODUKTFAKTA med kort info om anvendelsesområde, tips, råvare og egenskaber. Finns för samtliga av våra jordsorter, både Weibulls och Simontorp.

Beskrivelse

Weibulls, Produktblad Jord, A4/A3

Nyanläggning & Underhåll Höst- och vinterodling

Förläng säsongen med en klimatsmart odling. Så sorter som är härdiga så förlänger du säsongen och kan skörda egen-odlat långt in på hösten och få en tidig skörd tack vare övervintrade sorter. Förläng odlingssäsongen Snabbväxande sorter som sallader, spenat, rädisor och kryddor kan du så sent på säsongen för en sista skörd innan kylan kommer. Sen sådd för tidig skörd nästa år Dill, palsternacka, persilja, rotpersilja, svartrot och tidiga morotssorter lämpar sig också för höstsådd. Perenna blommor som aubretia, blåklocka, myskmalva, riddarsporre och viol kan du så på hösten. De blommar normalt året efter sådd, men vid höstsådd får du blomning redan första säsongen. Låt stå! Blomkål, broccoli, brysselkål, grönkål, mangold, spenat, krusbladig persilja och palsternacka är frosttåliga sorter som du kan lämna kvar för sen skörd när du

Produktfolder PRODUKTFOLDER for Weibulls portionsfrø og græs.

Beskrivelse

Weibulls, Græs, nyanlægning og vedligeholdelse, A5

Weibulls, Portionsfrø Høst og vinterdyrkning, A6

Weibulls, Portionsfrø Så et frø, A6

Produktblad/Skilt Græs

LET OVERSKUELIG PRODUKTFAKTA med kort info såsom pictogram, etableringstid, sammensætning og egenskaber. Findes til samtlige af vores græssorter.

Beskrivelse Weibulls,

94 EXPONERING – SKAB MERSALG EXPONERING WEIBULLS MED VENNER • 2024
Produktblad
Græs, A4/A3
Basic Innehåll vikt % Rödsvingel Engelskt Rajgräs 15% • Snabb etablering Snabbväxande • Slitstark Renovera Innehåll vikt % • För skadade och trötta gräsmattor • Mycket snabbväxande • Slitstark Villa Classic - Vår populäraste gräsfröblandning Innehåll vikt % Engelskt Rajgräs 15% • Slitstark Tät och mjuk Snabb och säker etablering Extra Green - Vår bästa blandning Ängsgröe 30% Rödsvingel Ca 14 dagar Marktäckande: • Gnistrande grön • Ger en tätvuxen gräsmatta Tät och mjuk • Bra slitstyrka God vinterhärdighet • Långsamtväxande- färre klippningar • Utmärkt till robotgräsklippare Fritidshus - Gräset som kräver mindre skötsel Rödsvingel 82% Hårdsvingel Rödven 2% Ca 14 dagar Marktäckande: • Torktålig Låga näringskrav • Färre klippningar Lika vacker klippt som oklippt • Klarar bräckt vatten • Passar utmärkt med blomsterängsblandning Nordic Green - Elegant gräs för trädgård och park Rödsvingel 78% Ängsgröe Ca 14 dagar Ca 2-3 månader • Långsamtväxande Mycket god övervintringsförmåga Slitstark • Färre klippningar • Bra självläkningsförmåga vid skador • Perfekt gräs för hela Norden
Grönsaksjordoptimal tillväxt och mindre skötsel Med KRAV godkänd naturgödsel, godkänd för ekologisk odling Med kalimagnesia för frodiga, friska plantor med motståndskraft mot sjukdomar SIMONTORP LIFE BarkmullFinare sorterad än täckbark Luckrar täta, leriga jordar Hjälper lätta, sandjordar att Motverkar att ogräs etablerar Vid marktäckning räcker 1 säck Vid jordförbättring räcker 1 säck till ca 3 m Gräsmattedress - För bättringssådd och tätare gräsmatta Råvaror Sand NPK mineralgödsel med mikronäring Fint sorterad för lyckad sådd • Grundgödslad för ca 4 veckor Sand gör dressen lättbearbetad • Ger flera skott = tätare gräsmatta Motverkar uttorkning • En säck räcker till ca 15 m Planteringsjord med biokol Torv H2 -4 stenmjöl Används som vanlig planteringsjord Jorden innehåller mineralämnen som gynnar växternas tillväxt och motståndskraft mot sjukdomar. • Biokol har lång uppehållstid marken och kan därför användas som kolsänka och bidra till att minska andelen koldioxid omlopp. LIFE Planteringsjord - För plantering och jordförbättring i hela trädgården med micronäring Med bästa torvkvalitet för optimal tillväxt och mindre skötsel För köksland, urnor och växthus Innehåller mineralgödsel som normalt räcker 3-4 veckor Tillskott av barkmull ger jorden bra struktur med god tillgång på syre egenskaper Trädgårdsjord - i Torv H6-8 Barkmull NPK mineralgödsel med micronäring • Med lite grövre torv för god struktur För jordförbättring av ”trötta” jordar • För plantering främst av buskar och träd men även köksland Innehåller mineralgödsel som normalt räcker 3-4 veckor • Tillskott av barkmull ger jorden bra struktur med god tillgång på syre
GRÄSMATTESKÖTSEL
95 WEIBULLS MED VENNER • 2024 EXPONERING
Econova A/S Tonsbakken 16 2740 Skovlunde Tel: 44 92 75 00 forhandlerkontakt@econova.com Vi gør en grøn hverdag og en holdbar udvikling mulig, for så mange som muligt. econova.dk weibulls.dk substral-garden.com
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.