Katalog šolskih potrebščin 2021

Page 1

Katalog šolskih potrebščin 2021 / 2022


-3 %

na učbenike in delovne zvezke

-15 %

na izbrane blagovne znamke*

kdor s piko v dzs hiti,

Nakup na 6 obrokov

Mercator, d. d., Dunajska 107, 1000 Ljubljana

(polog + 5 obrokov)

Počitniški popusti na učbenike, delovne zvezke in na izbrane blagovne znamke izdelkov za šolo od 10. 6. do 31. 7. 2021. * Akta’S’Cool, Pentel, Santoro, Anne Stokes, St. Right in Online

K A Z A LO VS E B I N E ŠOLSKE KOLEKCIJE

Šolske nalepke, A5

48

Nalivna peresa

64

11

Šolski planerji

49

Vodene barvice

65

12

Mape z elastiko, A4

50

Tempere

65

Peresnice

24

Rinčne mape, A4

50

Modelirna masa

65

Pasne torbice

27

Kolekcije Brunnen

52

Škarje

66

Vrečke

28

Kolekcije Online

53

Šilčki

66

Tako lahko

30

Pisala Online

54

Radirke

66

Pisala Pentel

55

Šestila

67

60

Črnilni vložki

68

Seti ZA NAJSTNIKE

PAPIRNI IZDELKI

4

34

Zvezki, mehke platnice A4

35

Zvezki, mehke platnice A5

43

Barvice

61

Geo trikotnik

68

Zvezki, trde platnice A4

44

Flomastri za najmlajše

61

Ravnila

68

Špiralni zvezki A4

45

Flomastri

63

Lepila

68

Špiralni zvezki A5

46

Plastelin

63

HIGIENSKI PRIPOMOČKI

71

Risalni listi, risanke in kolaž

47

Voščenke

64

TEHNIKA

72

Beležke in notni zvezki

48

Grafitni svinčniki

64

OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM

ELEGANTNO NAKUPUJTE PREKO SPLETA www.dzs.si Idejna zasnova in oblikovanje: DBP studio / ŠumradaSinčić / DZS Izid kataloga: junij 2021, Naklada: 120.000. Slike so simbolne. Za morebitne napake v tisku ne odgovarjamo in se za njih že vnaprej opravičujemo.

DZS, založništvo in trgovina, d.d., Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana � Družba je vpisana v sodni register Okrožnega sodišča v Ljubljani. Matična številka 5132088000, osnovni kapital 9.428.893,34 EUR MOŽNOSTI PLAČILA V KNJIGARNAH IN PAPIRNICAH DZS. Sprejemamo vse vrste bančnih kartic, kreditnih kartic, Moneto in gotovino. S karticami Pika obročna in Diners je možno tudi plačilo na obroke.


UVOD

IZBERITE ENO OD MOŽNOSTI NAKUPA SPLETNI NAKUP www.dzs.si Le nekaj klikov vas loči do enostavnega in ugodnega nakupa! Poiščite svojo šolo in razred, izberite gradiva, dodajte še šolske potrebščine in počakajte na dostavo. Seznami učbenikov in delovnih zvezkov so na voljo za večino slovenskih osnovnih šol.

Obiščite najbližjo knjigarno in papirnico DZS, kjer vam bo prijazno in strokovno osebje svetovalo pri izboru vsega potrebnega za vašega šolarja ali šolarko. Stalna založenost z učbeniki, delovnimi zvezki in šolskimi potrebščinami ter nakup z nasvetom so naše zaveze.

IZKORISTITE UGODNOSTI, KI JIH PONUJA NAKUP V KNJIGARNAH IN PAPIRNICAH: Ugodnosti za imetnike kartice Pika

(glej oglas levo zgoraj na sosednji strani ali zadnji platnici kataloga)

Vse ugodnosti veljajo do 31. 7. 2021.

%

-3 0 50% popust na izbrane šolske potrebščine

10% popust na vse šolske potrebščine 30% popust na izbrane šolske potrebščine

-5 0%

-3 0

30% popust na izbrane šolske potrebščine

-5 0%

-1 0%

-3 %

10% popust na vse šolske potrebščine

%

3% popust na učbenike in delovne zvezke

-1 0%

IZKORISTITE UGODNOSTI, KI JIH PONUJA NAKUP PREK SPLETA:

KNJIGARNE IN PAPIRNICE DZS

50% popust na izbrane šolske potrebščine

AKCIJSKA CENA

1 € 85

-1 0%

OZ N AČ E VA N J E C E N V K ATA LO G U

REDNA CENA 2,05 €

AKCIJSKA CENA 10% popust velja za vse šolske potrebščine v času trajanja akcije od 10. 6. do 31. 7. 2021. Velja za vse kupce v knjigarnah in papirnicah DZS, ob plačilu s katerim koli plačilnim sredstvom. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene.

AKCJSKA CENA

28 € 84

%

78

-3 0

26 € PIKINA CENA

-3 5%

REDNA CENA Objavljene redne maloprodajne cene izdelkov so izražene v evrih in veljajo za ponudbo v knjigarnah in papirnicah DZS od 10. 6. do 31. 7. 2021. DZS si pridržuje pravico do spremembe cen. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene.

1 €

PIKINA CENA

86

-1 5%

REDNA CENA 41,20 €

AKCIJSKA CENA

24 € 99

REDNA CENA 49,99 €

SUPER CENA

1 € 99

-5 0%

REDNA CENA 2,19 €

PIKINA + AKCIJSKA CENA 35% popust velja za izbrane šolske potrebščine ob plačilu s kartico Pika do razprodaje zalog v času od 10. 6. do 31. 7. 2021 v knjigarnah in papirnicah DZS. Popusti ne veljajo ob plačilu s poslovno kartico Pika. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene. 30% popust velja za izbrane šolske potrebščine v času od 10. 6. do 31. 7. 2021 v knjigarnah in papirnicah DZS, ob plačilu s katerim koli plačilnim sredstvom. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene. PIKINA CENA NA IZBRANE BLAGOVNE ZNAMKE 15% popust velja za izbrane šolske potrebščine izbranih blagovnih znamk* ob plačilu s kartico Pika do razprodaje zalog v času od 10. 6. do 31. 7. 2021 v knjigarnah in papirnicah DZS. Popusti ne veljajo ob plačilu s poslovno kartico Pika. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene. * Akta’S’Cool, Pentel, Santoro, Anne Stokes, St. Right in Online. AKCIJSKA CENA – IZBRAN IZDELEK - 50% 50% popust velja za izbrane šolske potrebščine v času trajanja akcije (od 10. 6. do 31. 7. 2021). Seznam izdelkov se nahaja v knjigarnah in papirnicah DZS pri blagajni. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene. SUPER CENA Ponudba izdelkov v super ceni velja do razprodaje zalog v času akcije od 10. 6. do 31. 7. 2021 za vse kupce. Na to ceno ne priznamo nobenih dodatnih popustov. Super cena je najnižja cena za primerljiv izdelek v svoji skupini izdelkov v knjigarnah in papirnicah DZS. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene.

1


2

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

Spomin na prvi šolski dan Še danes mi ostaja v spominu. Tisti vonj po učilnici in razpored klopi. Gosti, katranasto črni učiteljičini lasje, sfenirani v volumensko trajno. Čokoladna tortica in pingo sok, s katerima so nas, otroke, postregli. Pa tisti košček tortice, s katerim sem si umazala svojo belo bluzico, ki mi jo je skupaj s plisiranim krilom sešila mama prav za prvi šolski dan. Da, ob prvem šolskem dnevu se vsaka malenkost odtisne v neki svojstven spomin, kjer tudi ostane. Še danes ne vem točno, zakaj se iz prvega šolskega dne bolj spomnim učiteljice kot otrok. Morda zato, ker sem prišla prva. Kako sem tisto jutro šolo komaj čakala in priganjala mamo, da »pejmo, pejmo«. Tako zelo se mi je mudilo v šolo, ves adrenalin navdušenja pa me je držal pokonci. Da, šole sem se res zelo veselila. To je bilo zame nekaj pomembno novega. V razred sem vkorakala prezgodaj, še lep čas ni bilo nobenega otroka na spregled. V mojem bodočem razredu smo tako za zdaj bile samo bodoča učiteljica, jaz in

mama, ki je potem kmalu odšla. Tako sem si lahko v miru ogledovala klopi, učiteljica pa me je v čakanju na ostale otroke prijazno nagovarjala, naj si jih kar vse pogledam in izberem tisto, v kateri želim sedeti. Tako sem uživala v privilegiju izbire. Kako zelo imenitno se mi je to zdelo takrat. Potem so sledili še vsi ostali šolski dnevi, ki so ohranjali ta doživljaj v osrčju mojega zadovoljstva, vznemirjenosti, radovednosti, nepopisne sreče v sledenju po nečem novem. Vse je delovalo kot ena razburljiva in prijetna igra: priprava peresnice, moje čudovite modre torbice z rdečimi lučkami, barvic, nalivke. Spomnim se, kako sva šli z mamo posebej kupit črtalnik, ki si ga podložil pod list v zvezku, da si potegnil stransko črto za rob. Takrat se še niso dobili zvezki z robovi, vse to si si moral pripraviti in dorisati sam. Dobili pa so se vsi ti super pripomočki, kot je vložni črtni list, ki si ga podložil tudi v brezčrtnem zvezku, da si dobival občutek za ravno pisanje. Vse dokler ga nekega dne nisi več potreboval in je vse lahkotno steklo. Čar je bil predvsem v nabiranju in uporabi teh čudovitih pripomočkov ter potrebščin. Na primer prvo ravnilo za šolo. Kako zelo sem vesela, da so še danes skoraj ista. Zato sem se pri vsem skupaj najdlje in

najraje zadrževala v knjigarni. Vse je delovalo sproščeno, lahkotno, za vsako potrebo so se našli rešitev, napotek, priporočilo, usmeritev, predvsem pa prijazen nagovor prodajalk. Ti obiski so bili vedno enkratne dogodivščine, svojevrstni obredi, odeti v vonj novih zvezkov in publikacij. In še danes se spomnim, da je to bila knjigarna DZS v samem središču našega manjšega kraja, od koder prihajam.

*Prvoosebna izpoved danes 41-letne ponosne mamice prvošolca in tretješolke, ki jo adrenalin in vrvež ob vsakoletnih pripravah skupaj z otrokoma na novo šolsko leto vsakič znova popeljeta v tiste njene nepozabne spomine priprav na šolske dni.


ŠOLSKA KOLEKCIJA

a, priprave na šolo in nakup potrebščin so svojevrsten ritual. Škoda ga je zamujati ali jemati kot breme. Vse skupaj se lahko zlije v edinstveno in nepozabno izkušnjo, predvsem pa sproščeno in lahkotno dogodivščino otroka. V DZS-ju posebej spodbujamo, da se starši skupaj z otroki oglasijo s seznamom potrebščin, nato pa jih prodajalke z največjim veseljem popeljejo med potrebščine in pomagajo pri izbiranju ter nasvetih. Ponudbe je res veliko, vsake otroške oči imajo svoj okus, prav zato je dobrodošla vsaka usmeritev, da, na primer, med naborom platnic zvezkov otrok vzame tistega, ki ga dejansko tudi potrebuje. Razumemo vsako navihanost, s katero želi otrok priti do izraza, tudi ko izbira svojo šolsko torbico z impresivnim motivom. To navdušeno izbiranje mu pripada, veselimo se in spodbujajmo, da takšno tudi ostane. Naj bo sprehod po bogato založenih DZS-jevih policah za otroka svojevrstni in sproščen doživljaj. Z izbiro in pozneje doma z zlaganjem, zavijanjem, pospravljanjem potrebščin se sprošča hvaležna popotnica za naprej. Ni potrebno hitenje, prav v vloženem času, kreativnosti in pripetljaju je ves čar. Vaš DZS

3


ŠOLSKE KOLEKCIJE PREDNOSTI

NAHRBTNIKOV ergonomsko hrbtišče, odsevni materiali, nastavljive naramnice, majhna teža, več predalov in prekatov ter vodoodbojni material

PIKINA CENA

45 € 49

REDNA CENA 69,99 €

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • termično izolirani predal • fidlock zapiranje 41 x 33 x 18 cm

4 €

-5 0%

GA R AN C IJA

99

99

%

48 € REDNA CENA 69,99 €

G4100052

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-3 0

99

REDNA CENA 9,99€ G4K00026

VREČKA 41 x 32 x 1 cm

G4100195

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • termično izolirani predal 41 x 31 x 22 cm

GA RA NC IJA

PIKINA CENA

16 € 99

AKCIJSKA CENA

17 € 99

-1 5%

34 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-5 0%

MEOW

-3 5%

ZAJEC

REDNA CENA 19,99€ G4300339

PRAZNA PERESNICA 22 x 15 x 5 cm


ŠOLSKA KOLEKCIJA 1. TRIADA

45 € 49

-3 5%

PIKINA CENA

99

-3 0

48 €

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 69,99 € G4100193

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • termično izolirani predal

AKCIJSKA CENA

62 € 99

-1 0%

CRAZY SHARK

LABOD

REDNA CENA 69,99 € G4100278

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • fidlock zapiranje 37 x 29 x 24 cm

GA RA NC IJA

41 x 31 x 22 cm

32 € 49

-3 0

34 € 99

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 49,99 €

AKCIJSKA CENA

53 € 99

-1 0%

PIKINA CENA

-3 5%

GA R AN C IJA

REDNA CENA 59,99 € G4100287

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 42 x 32 x 18 cm

G4100194

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

GA RA NC IJA

40 x 29 x 21 cm

AKCIJSKA CENA

17 € 99

REDNA CENA 19,99 €

AKCIJSKA CENA

22 € 49

-1 0%

16 € 99

-1 0%

PIKINA CENA

-1 5%

GA R AN C IJA

REDNA CENA 24,99 € G3C00054

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

G4300338

PRAZNA PERESNICA 22 x 15 x 5 cm

AKCIJSKA CENA

62 € 99

REDNA CENA 59,99 €

REDNA CENA 69,99 €

G4100288

G4100281

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 42 x 32 x 18 cm

GA R AN C IJA

-1 0%

53 € 99

F E AT H E R S TA L L I O N

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • fidlock zapiranje 37 x 29 x 24 cm

GA RA NC IJA AKCIJSKA CENA

59 € 39

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

ARMY GIRL

REDNA CENA 65,99 € G4100285

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 42 x 32 x 18 cm

49

REDNA CENA 24,99 € G3C00057

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

AKCIJSKA CENA

22 € 49

-1 0%

22 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

GA RA NC IJA

REDNA CENA 24,99 € G3C00058

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

5


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

62 € 99

REDNA CENA 69,99 €

AKCIJSKA CENA

22 € 49

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

DREAMY

REDNA CENA 24,99 €

G4100280

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • fidlock zapiranje

G3C00059

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

37 x 29 x 24 cm

GA R AN C IJA

53 € 99

ELECTRICITY AKCIJSKA CENA

53 € 99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

MAGICAL UNICORN

REDNA CENA 59,99 €

REDNA CENA 59,99 €

G4100289

G4100286

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

AKCIJSKA CENA

22 € 49

-1 0%

GA R AN C IJA

REDNA CENA 24,99 €

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

99

-1 0%

FOOTBALL FUN

62 € REDNA CENA 69,99 €

G4100279

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • fidlock zapiranje 37 x 29 x 24 cm

59 € 39

-1 0%

GA R A N C IJA AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 65,99 € G4100282

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 42 x 32 x 18 cm

GA R A N C IJA AKCIJSKA CENA

22 € 49

GA RA NC IJA

AKCIJSKA CENA

22 € 49

REDNA CENA 24,99 €

G3C00060

AKCIJSKA CENA

42 x 32 x 18 cm

-1 0%

42 x 32 x 18 cm

-1 0%

6

REDNA CENA 24,99 €

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

G3C00056

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm


ŠOLSKA KOLEKCIJA 1. TRIADA

AKCIJSKA CENA

53 € 99

REDNA CENA 59,99 €

REDNA CENA 65,99 €

G4100284

G4100283

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 42 x 32 x 18 cm

42 x 32 x 18 cm

GA RA NC IJA

GA R AN C IJA

22 € 49

AKCIJSKA CENA

-1 0%

AKCIJSKA CENA

22 € 49

-1 0%

59 € 39

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

W A T E R B U T T E R F LY

SMILE

REDNA CENA 24,99 €

REDNA CENA 24,99 €

G3C00061

G3C00062

POLNA PERESNICA

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

21 x 14 x 4 cm

REDNA CENA 49,99 €

VREČKA

REDNA CENA 49,99 €

G4100201

NAHRBTNIK 40 x 30 x 20 cm

-1 5% -1 0% -1 5%

COSMIC MISSION PIKINA CENA

29 € 24

-3 5%

-3 5% -3 0

34 €

%

AKCIJSKA CENA

99

99

PRAZNA PERESNICA

S E Q U I N C AT S

32 €

8 € G4300351

45 x 33 x 5 cm

49

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 9,99 €

G4K00083

PIKINA CENA

49

-1 0%

-1 5%

REDNA CENA 6,99 €

8 €

AKCIJSKA CENA

31 € 49

%

29

PIKINA CENA

-3 0

6 €

23 x 14 x 4 cm

-1 0%

AKCIJSKA CENA

69

PRAZNA PERESNICA

43 x 30 x 20 cm

94

11 € G4300356

NAHRBTNIK

5 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 12,99 €

G4100298

PIKINA CENA

04

REDNA CENA 44,99 € G4100200

NAHRBTNIK 42 x 30 x 20 cm PIKINA CENA

3 € 89

-3 5%

44 € 99

11 €

AKCIJSKA CENA

4 € 19

%

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

-3 0

42 € 49

-1 0%

PIKINA CENA

-1 5%

T- R E X

REDNA CENA 5,99 € G4K00076

VREČKA 45 x 33 x 5 cm

21 x 8 x 8 cm

7


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

71 € 10

REDNA CENA 79,00 €

AKCIJSKA CENA

31 € 46

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

M I S S M E LO DY

REDNA CENA 34,95 €

G4100365

G3C00093

NAHRBTNIK 44 x 34 x 23 cm

POLNA PERESNICA S 3 ZADRGAMI 20 x 14 x 7 cm

80 € 99

WILD JAGUAR AKCIJSKA CENA

80 € 99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

HORSE PURPLE

REDNA CENA 89,99 €

REDNA CENA 89,99 €

G4100338

G4100339

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • fidlock zapiranje

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • fidlock zapiranje

37 x 30,5 x 19 cm

37 x 30,5 x 19 cm

AKCIJSKA CENA

80 € 99

-1 0%

P L AY L I K E A P R O

REDNA CENA 89,99 €

GA RA NC IJA

R ACING SPORT AKCIJSKA CENA

80 € 99

-1 0%

GAR AN C IJA

REDNA CENA 89,99 €

G4100340

G4100341

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • fidlock zapiranje

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • fidlock zapiranje

GAR AN C IJA

AKCIJSKA CENA

53 € 99

-1 0%

DINOSAUR

36 x 31 x 23 cm

GA RA NC IJA

MARMAID AKCIJSKA CENA

53 € 99

-1 0%

36 x 31 x 23 cm

REDNA CENA 59,99 €

REDNA CENA 59,99 €

G4100345

G4100344

41 x 30,5 x 20 cm

41 x 30,5 x 20 cm

7 € 19

REDNA CENA 7,99 €

44 x 35 x 1 cm

59

19

G4K00088

VREČKA

12 €

7 €

REDNA CENA 7,99 €

G4K00087

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 13,99 € G3C00065

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

VREČKA

44 x 35 x 1 cm AKCIJSKA CENA

12 € 59

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

-1 0%

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

-1 0%

8

REDNA CENA 13,99 €

G4K00088

POLNA PERESNICA

44 x 35 x 1 cm


ŠOLSKA KOLEKCIJA 1. TRIADA

AKCIJSKA CENA

35 € 09

REDNA CENA 38,99 €

AKCIJSKA CENA

44 € 99

-1 0%

MOON

-1 0%

S K AT E

REDNA CENA 49,99 €

G4100343

G4100342

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

7 € 19

40 x 30 x 12 cm

AKCIJSKA CENA

8 € 09

REDNA CENA 7,99 €

REDNA CENA 8,99 €

G4300383

G4300382

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

40 x 30 x 12 cm

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

20,5 x 14,5 x 4 cm

20,5 x 14,5 x 4 cm

AKCIJSKA CENA

71 € 99

-1 0%

FC BARCELONA

REDNA CENA 79,99 € G4100356

TROLI

REDNA CENA 9,99 €

AKCIJSKA CENA

37 € 79

REDNA CENA 41,99 €

G4K00094

G4100358

VREČKA

NAHRBTNIK

8 € 99

-1 0%

32 x 26 x 1 cm AKCIJSKA CENA

-1 0%

8 € 99

REDNA CENA 9,99 €

45 x 31 x 17 cm AKCIJSKA CENA

14 € 99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

47 x 33 x 18 cm

REDNA CENA 14,90 €

G4300390

G4300391

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

17 € 09

22 x 11 x 6 cm

AKCIJSKA CENA

62 € 99

REDNA CENA 18,99 €

REDNA CENA 69,99 €

G4100364

G4100357

OTROŠKI NAHRBTNIK 34 x 22 x 12 cm

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

21 x 14 x 4 cm

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 38 x 31 x 16 cm

9


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

37 € 79

REDNA CENA 41,99 €

AKCIJSKA CENA

62 € 99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

FC REAL MADRID

REDNA CENA 69,99 €

G4100363

G4100362

NAHRBTNIK 45 x 31 x 17 cm

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

49

REDNA CENA 14,90 €

G4300392

PRAZNA PERESNICA

22 x 11x 6 cm

AKCIJSKA CENA

8 € 99

-1 0%

13 €

-1 0%

38 x 31 x 16 cm AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 9,99 € G4K00095

VREČKA

AKCIJSKA CENA

53 € 99

-1 0%

71 € 99

REDNA CENA 59,99 €

REDNA CENA 79,99 €

G4100361

G4100360

TROLI 47 x 33 x 18 cm

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK AKCIJSKA CENA

17 € 09

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

32 x 26 x 1 cm

REDNA CENA 18,99 € G4100359

OTROŠKI NAHRBTNIK

AKCIJSKA CENA

6 € 99

KOLIBRI

REDNA CENA 69,99 €

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • termično izolirani predal • fidlock zapiranje 41 x 33 x 18 cm

26 €

-5 0%

GA R AN C IJA 99

PRAZNA PERESNICA

21 x 14 x 4 cm AKCIJSKA CENA

G4100066

AKCIJSKA CENA

G4300042

6 € 99

REDNA CENA 13,99 € G4300043

PRAZNA PERESNICA

23 x 12 x 6 cm AKCIJSKA CENA

6 € 99

REDNA CENA 53,99 €

REDNA CENA 13,99 €

G4100067

G4K00028

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 42 x 30 x 18 cm

-5 0%

99

-5 0%

34 €

REDNA CENA 13,99 €

-5 0%

AKCIJSKA CENA

-5 0%

45 x 31 x 17 cm

VREČKA

41 x 32 x 1 cm

GA R AN C IJA

AKCIJSKA CENA

26 € 99

AKCIJSKA CENA

6 € 99

REDNA CENA 53,99 €

REDNA CENA 13,99 €

G4100063

G4K00027

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

VREČKA

-5 0%

T- R E X

-5 0%

41 x 32 x 1 cm

42 x 30 x 18 cm

GA R AN C IJA

AKCIJSKA CENA

6 € 99

-5 0%

10

REDNA CENA 13,99 € G4300045

PRAZNA PERESNICA

42 x 30 x 18 cm

34 x 22 x 12 cm


ŠOLSKA KOLEKCIJA 1. TRIADA

REDNA CENA 99,99 €

181 € 99

SET TRI-DELNI CYBER LEV • termično izolirani predal • fidlock zapiranje 40 x 28 x 19 cm

G4100109

SET ŠTIRI-DELNI SPORT • posebno scout zapiranje 41 x 30 x 23 cm

GA RA NC IJA

64 €

PIKINA CENA

-3 0

69 € 99

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 99,99 €

SET TRI-DELNI ROBO VOLK • termično izolirani predal • fidlock zapiranje 40 x 28 x 19 cm

-3 0

99

REDNA CENA 99,99 €

SET TRI-DELNI METULJ • termično izolirani predal • fidlock zapiranje 40 x 28 x 19 cm

-3 0

99

%

AKCIJSKA CENA

69 €

SUPER CENA

44 € 99

SET ŠEST-DELNI COSMO 10 • sponka z led utripajočo lučko • teža: 950g

GA RA NC IJA

-3 5%

99

SET ŠTIRI-DELNI VICTORIA • posebno scout zapiranje

38 x 30 x 19 cm

GAR AN C IJA

64 €

G4100108

G4100087

G4100187

PIKINA CENA

99

GA RA NC IJA

%

AKCIJSKA CENA

69 €

181 €

-3 5%

99

AKCIJSKA CENA

41 x 30 x 23 cm

GAR AN C IJA

64 €

99

REDNA CENA 259,99 €

G4100186

PIKINA CENA

168 €

-3 5%

-3 5%

GAR AN C IJA

99

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 259,99 €

G4100185

PIKINA CENA

-3 5%

99

-3 0

-3 0

69 € 99

%

AKCIJSKA CENA

168 € PIKINA CENA

%

99

-3 0

64 € PIKINA CENA

-3 5%

SETI

PREDNOSTI

NAHRBTNIKOV

REDNA CENA 99,99 € G4100188

SET TRI-DELNI KUŽA • termično izolirani predal • fidlock zapiranje 40 x 28 x 19 cm

GAR AN C IJA

termično izolirani predal, fidlock zapiranje, garancija

11


ZA NAJSTNIKE D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

-3 0

41 € 99

%

AKCJSKA CENA

REDNA CENA 59,99 €

99

-3 5%

38 € PIKINA CENA

AKCJSKA CENA

41 € 99

%

99

N! NI SLO

-3 0

38 € PIKINA CENA

-3 5%

A BESED

REDNA CENA 59,99 €

G4100190

G4100191

ERGONOMSKI NAHRBTNIK URBAN

ERGONOMSKI NAHRBTNIK POZA

44 x 33 x 22 cm

44 x 33 x 22 cm

8 €

PIKINA CENA

REDNA CENA 12,99 €

44

AKCJSKA CENA

9 € 09

%

9 € 09

%

AKCJSKA CENA

8 €

-3 0

44

-3 5%

GA RA NC IJA

PIKINA CENA

-3 5%

GAR AN C IJA

-3 0

12

REDNA CENA 12,99 €

G4300227

G4300228

PRAZNA PERESNICA URBAN

PRAZNA PERESNICA POZA

23 x 13 x 7 cm

23 x 13 x 7 cm


ergonomsko hrbtišče, odsevni materiali

38 € 99

AKCJSKA CENA

41 € 99

%

NAHRBTNIKOV

PIKINA CENA

-3 0

PREDNOSTI

-3 5%

ŠOLSKA KOLEKCIJA NAJSTNIKI

REDNA CENA 59,99 € G4100192

ERGONOMSKI NAHRBTNIK ORHIDEJA 45 x 33 x 22 cm

8 €

PIKINA CENA

44

9 € 09

G4189365

NAHRBTNIK LINES

%

AKCJSKA CENA

REDNA CENA 43,79 €

-3 0

89

-5 0%

21 € AKCIJSKA CENA

-3 5%

GA RA NC IJA

REDNA CENA 12,99 €

49 x 35 x 20 cm

G4300229

PRAZNA PERESNICA ORHIDEJA

65

34 € AKCIJSKA CENA

99

-5 0%

31 € AKCIJSKA CENA

-5 0%

23 x 13 x 7 cm

REDNA CENA 69,99 €

REDNA CENA 63,29 € G4189367

G4100057

TROLI LINES

TROLI JUNGLE

48 x 35 x 20 cm

48 x 36 x 20 cm

99

34 € AKCIJSKA CENA

99

REDNA CENA 45,99 €

REDNA CENA 69,99 €

G4100054

G4193099

-5 0%

22 € AKCIJSKA CENA

-5 0%

GA RA NC IJA

TROLI SILVER

NAHRBTNIK CHECKERS 44 x 32 x 20 cm

48 x 36 x 20 cm

31 €

PIKINA CENA

REDNA CENA 63,29 € G4189373

TROLI STARS

48 x 35 x 20 cm

51 € 99

AKCJSKA CENA

55 € 99

%

65

-3 0

AKCIJSKA CENA

-3 5%

GA RA NC IJA

-5 0%

GA R AN C IJA

REDNA CENA 79,99 € G4100189

TROLI ROBO VOLK 48 x 32 x 22 cm

GA RA NC IJA

13


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

PREDNOSTI

NAHRBTNIKOV

B L A C K S TA L L I O N

59 € 39

ergonomsko hrbtišče, odsevni materiali

-1 0%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 65,99 € G4100290

NAHRBTNIK 2V1 44 x 32 x 18 cm

AKCIJSKA CENA

44 € 99

GA R A N C IJA

-1 0%

C O M B AT P I N K

REDNA CENA 49,99 € G4100296

11 € 69

-1 0%

AKCIJSKA CENA

NAHRBTNIK 3 ZIP DUEL 46 x 32 x 18 cm

REDNA CENA 12,99 € G4300349

PRAZNA PERESNICA 21 x 10 x 6 cm

GA RA NC IJA

AKCIJSKA CENA

40 € 49

11 € 69

-1 0%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 44,99 €

-1 0%

BLOSSOM

REDNA CENA 12,99 € G4300350

PRAZNA PERESNICA

G4100297

21 x 10 x 6 cm

NAHRBTNIK LIKE ME 44 x 32 x 18 cm

AKCIJSKA CENA

53 € 99

-1 0%

CURVED SQUARES

REDNA CENA 59,99 € G4100292

9 € 89

NAHRBTNIK 2V1

-1 0%

AKCIJSKA CENA

44 x 32 x 18 cm

REDNA CENA 10,99 € G4300348

PRAZNA PERESNICA LIKE ME

CURVED ARROWS AKCIJSKA CENA

59 € 39

REDNA CENA 65,99 €

G4100293

NAHRBTNIK 2V1 44 x 32 x 18 cm

GA R A N C IJA

GA RA NC IJA

GLITTER CRUSH AKCIJSKA CENA

59 € 39

-1 0%

21 x 10 x 6 cm

-1 0%

14

REDNA CENA 65,99 € G4100291

NAHRBTNIK 2V1 44 x 32 x 18 cm

GA RA NC IJA


ŠOLSKA KOLEKCIJA NAJSTNIKI

44 € 99

REDNA CENA 49,99 €

C O M B AT G R E Y AKCIJSKA CENA

44 € 99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

SPIDER WEB

REDNA CENA 49,99 €

G4100294

G4100295

NAHRBTNIK 3 ZIP DUEL

NAHRBTNIK 3 ZIP DUEL

46 x 32 x 18 cm

GA R AN C IJA

46 x 32 x 18 cm

GA RA NC IJA

62 € 99

REDNA CENA 69,99 €

AKCIJSKA CENA

58 € 49

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

BL ACK

REDNA CENA 64,99 €

G4100150

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik 52 x 33 x 20 cm

G4100320

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik 47 x 30 x 18 cm

49

REDNA CENA 74,99 € G4100276

NAHRBTNIK 365 PACK • predal za računalnik

AKCIJSKA CENA

15 € 29

REDNA CENA 16,99 € G4300188

PRAZNA PERESNICA SC

11 € 69

-1 0%

22 x 10 x 5 cm

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 12,99 € G4300204

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

53 € 99

REDNA CENA 59,99 € G4200034

TORBA RAMA TOTE 48 x 42 x 20 cm

-1 0%

47 x 30 x 21 cm

AKCIJSKA CENA

-1 0%

67 €

-1 0%

V X21 AKCIJSKA CENA

prihranek

10

%

15


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

58 € 49

REDNA CENA 64,99 €

AKCIJSKA CENA

53 € 99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

GREYSCALE

REDNA CENA 59,99 €

NAHRBTNIK ESSENTIALS 22 • predal za računalnik

47 x 30 x 18 cm

46 x 31 x 22 cm

AKCIJSKA CENA

62 € 99

AKCIJSKA CENA

15 € 29

-1 0%

G4100275

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik

-1 0%

G4100272

REDNA CENA 16,99 €

REDNA CENA 69,99 €

G4300196

G4100315

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm AKCIJSKA CENA

11 € 69

-1 0%

52 x 33 x 20 cm

REDNA CENA 12,99 € G4300329

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

KDO

R VI SOK

O LE TA

, JE PI

62 € 99

AKCIJSKA CENA

11 € 69

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

CARBON

REDNA CENA 12,99 €

REDNA CENA 69,99 €

G4300324

G4100151

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm AKCIJSKA CENA

15 € 29

-1 0%

52 x 33 x 20 cm

OSEL

NE G RE

REDNA CENA 16,99 € G4300190

PRAZNA PERESNICA SC 20 x 8 x 6 cm AKCIJSKA CENA

58 € 49

-1 0%

16

REDNA CENA 64,99 € G4100321

NAHRBTNIK CAMPUS 25 47 x 30 x 18 cm

KAR LAHK O NA REDIS NE P RELA SAM , GAJ NA S LONA !

DVA

KRA

T NA


ŠOLSKA KOLEKCIJA NAJSTNIKI

AKCIJSKA CENA

58 € 49

-1 0%

HIBISCUS TROPICAL

REDNA CENA 64,99 € G4100273

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik

AKCIJSKA CENA

15 € 21

-1 0%

47 x 30 x 18 cm

REDNA CENA 16,90 € G4300320

PRAZNA PERESNICA SC

AKCIJSKA CENA

11 € 61

-1 0%

22 x 10 x 5 cm

REDNA CENA 12,90 € G4300330

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

AKCIJSKA CENA

58 € 49

-1 0%

E U C A LY P T U S F L O R A L

REDNA CENA 64,99 € G4100271

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik

ILOT

.

AKCIJSKA CENA

15 € 21

-1 0%

47 x 30 x 18 cm

REDNA CENA 16,90 € G4300317

PRAZNA PERESNICA SC

A BESED

N! NI SLO

AKCIJSKA CENA

11 € 61

-1 0%

22 x 10 x 5 cm

REDNA CENA 12,90 € G4300327

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

AKCIJSKA CENA

62 € 99

REDNA CENA 69,99 € G4100268

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik

AKCIJSKA CENA

15 € 21

-1 0%

CRESCENT FLOR AL

REDNA CENA 16,90 € G4300316

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm

52 x 33 x 20 cm AKCIJSKA CENA

11 € 61

-1 0%

T.

-1 0%

A PO LE

REDNA CENA 12,90 € G4300325

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

17


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

-1 0%

58 € 49

AKCIJSKA CENA

15 € 21

REDNA CENA 64,99 €

REDNA CENA 16,90 €

G4100274

G4300321

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik 47 x 30 x 18 cm

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm AKCIJSKA CENA

11 € 61

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

M U LT I Q U E S T

REDNA CENA 12,90 € G4300331

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

-1 0%

71 € 99

AKCIJSKA CENA

15 € 29

REDNA CENA 79,99 €

REDNA CENA 16,99 €

G4100317

G4300362

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik 52 x 33 x 20 cm

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm AKCIJSKA CENA

13 € 49

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

FLASH REFLECTIVE

REDNA CENA 14,99 € G4300368

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

AKCIJSKA CENA

-1 0%

62 € 99

AKCIJSKA CENA

15 € 21

-1 0%

G R AV IT Y G R E Y

REDNA CENA 16,90 €

REDNA CENA 69,99 €

G4300318

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik 52 x 33 x 20 cm

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm AKCIJSKA CENA

11 € 61

-1 0%

G4100269

REDNA CENA 12,90 € G4300328

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik 52 x 33 x 20 cm

58 €

29

G4300364

G4100318

49

15 € REDNA CENA 16,99 €

REDNA CENA 69,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

62 € 99

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm AKCIJSKA CENA

11 € 69

REDNA CENA 64,99 € G4100324

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik 47 x 30 x 18 cm

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

S PA RROW

-1 0%

18

REDNA CENA 12,99 € G4300370

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm


ŠOLSKA KOLEKCIJA NAJSTNIKI

62 € 99

AKCIJSKA CENA

15 € 29

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

DESERT SAGE

REDNA CENA 16,99 €

REDNA CENA 69,99 €

G4300361

G4100316

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm

AKCIJSKA CENA

58 € 49

-1 0%

52 x 33 x 20 cm

REDNA CENA 64,99 € G4100322

NAHRBTNIK CAMPUS 25 47 x 30 x 18 cm

AKCIJSKA CENA

15 € 29

-1 0%

58 € 49

REDNA CENA 16,99 €

REDNA CENA 64,99 €

G4300365

G4100325

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik 47 x 30 x 18 cm

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm AKCIJSKA CENA

11 € 69

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

TWILIGHT FLOR AL

REDNA CENA 12,99 € G4300372

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

58 € 49

AKCIJSKA CENA

15 € 29

REDNA CENA 64,99 €

REDNA CENA 16,99 €

G4100323

G4300363

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

ORCHID

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm

AKCIJSKA CENA

11 € 69

-1 0%

47 x 30 x 18 cm

REDNA CENA 12,99 € G4300369

PRAZNA PERESNICA AC

99

REDNA CENA 49,99 €

22 € AKCIJSKA CENA

49

-5 0%

24 € AKCIJSKA CENA

-5 0%

20 x 8 x 6 cm

REDNA CENA 44,99 €

G4100045

G4193075

NAHRBTNIK THE ORIGINAL • odsevni materiali • ergonomsko hrbtišče

NAHRBTNIK BLACK • odsevni materiali • ergonomsko hrbtišče

44 x 32 x 20 cm

GAR AN C IJA

44 x 32 x 20 cm

GA RA NC IJA

19


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

AKCJSKA CENA

44 € 99

REDNA CENA 49,99 €

49

AKCJSKA CENA

8 € 99

-1 5%

8 €

PIKINA CENA

-1 0%

49

-1 0%

42 € PIKINA CENA

-1 5%

NEON

REDNA CENA 9,99 €

G4100301

G4300355

NAHRBTNIK • ergonomsko hrbtišče • odsevni materiali

PRAZNA PERESNICA 21 x 8 x 8 cm

AKCJSKA CENA

11 € 69

REDNA CENA 12,99 €

94

AKCJSKA CENA

6 € 29

-1 5%

5 €

PIKINA CENA

-1 0%

04

-1 0%

11 € PIKINA CENA

-1 5%

43 x 32 x 21 cm

REDNA CENA 6,99 €

G4300358

PRAZNA PERESNICA 23 x 14 x 4 cm

G4K00086

VREČKA 45 x 33 x 5 cm

REDNA CENA 49,99 €

AKCJSKA CENA

8 € 99

-1 5% -1 0%

44 € 99

49

REDNA CENA 9,99 € G4300353

G4100299

NAHRBTNIK • ergonomsko hrbtišče • odsevni materiali 43 x 32 x 20 cm

PRAZNA PERESNICA 21 x 8 x 8 cm

5 €

PIKINA CENA

94

AKCJSKA CENA

6 € 29

-1 5%

AKCJSKA CENA

8 €

PIKINA CENA

-1 0%

49

-1 0%

42 € PIKINA CENA

-1 5%

3D CUBES

REDNA CENA 6,99 € G4K00084

VREČKA 45 x 33 x 5 cm

AKCJSKA CENA

44 € 99

49

AKCJSKA CENA

8 € 99

-1 5%

8 €

PIKINA CENA

-1 0%

49

-1 0%

42 € PIKINA CENA

-1 5%

SLANG GR AFFITI

REDNA CENA 49,99 €

REDNA CENA 9,99 €

G4100300

G4300354

NAHRBTNIK • ergonomsko hrbtišče • odsevni materiali

PRAZNA PERESNICA 21 x 8 x 8 cm

AKCJSKA CENA

11 € 69

REDNA CENA 12,99 € G4300357

PRAZNA PERESNICA 23 x 14 x 4 cm

5 €

PIKINA CENA

94

AKCJSKA CENA

6 € 29

-1 5%

04

-1 0%

11 € PIKINA CENA

-1 5%

43 x 32 x 21 cm

-1 0%

20

REDNA CENA 6,99 € G4K00085

VREČKA 45 x 33 x 5 cm


ŠOLSKA KOLEKCIJA NAJSTNIKI

41 € 39

AKCIJSKA CENA

35 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

99

REDNA CENA 45,99 €

REDNA CENA 39,99 €

G4100346

G4100347

-1 0%

UNITED

BALANCE

NAHRBTNIK DOLY • odsevni materiali • predal za računalnik

NAHRBTNIK BOW • odsevni materiali • predal za računalnik

48 x 32 x 22 cm

45 x 33 x 17,5 cm

39 € 59

AKCIJSKA CENA

36 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

89

-1 0%

IM PAC T LUX

I M PAC T

REDNA CENA 40,99 €

REDNA CENA 43,99 €

G4100349

NAHRBTNIK OCEAN • odsevni materiali • predal za računalnik

NAHRBTNIK THRON • odsevni materiali • predal za računalnik

48 x 30 x 20 cm

48 x 30 x 20 cm

AKCIJSKA CENA

18 € 35

G4100354

NAHRBTNIK • predal za računalnik

REDNA CENA 38,99 €

48 x 33 x 14 cm

G4100350

AKCIJSKA CENA

9 €

NAHRBTNIK

89

48 x 33 x 14 cm

10 € 79

REDNA CENA 10,99 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

09

G4K00092

VREČKA 43 x 34 x 1 cm

REDNA CENA 11,99 € G4K00089

AKCIJSKA CENA

4 €

VREČKA

49

43 x 34 x 1 cm

-1 0%

35 €

REDNA CENA 20,39 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

G4100348

REDNA CENA 4,99 € G4300388

PRAZNA PERESNICA

40 € 49

AKCIJSKA CENA

6 € 29

REDNA CENA 44,99 €

REDNA CENA 6,99 €

G4100355

G4K00093

NAHRBTNIK • predal za računalnik

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

20 x 8 x 8 cm

VREČKA 38 x 32 x 1 cm AKCIJSKA CENA

11 € 69

-1 0%

45 x 32 x 14 cm

REDNA CENA 12,99 € G4300389

PRAZNA PERESNICA 22 x 11 x 6 cm

21


AKCIJSKA CENA

8 € 99

REDNA CENA 9,99 €

REDNA CENA 48,99 €

NAHRBTNIK

VREČKA

ČRNI G4100353

ČRNA G4K00091

• odsevni materiali • predal za računalnik

44 x 35 x 1 cm AKCIJSKA CENA

4 €

48 x 38 x 15 cm

49

-1 0%

44 € 09

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

REDNA CENA 4,99 €

PRAZNA PERESNICA ČRNA G4300387

53 € 99

KDO

R VIS O

KO L ETA 89 , JE PILO T

REDNA CENA 59,99 €

AKCIJSKA CENA

36 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

20 x 9 x 9 cm

ERGONOMSKI NAHRBTNIK

NAHRBTNIK

RDEČI G4100351

• predal za računalnik

RDEČI G4100352

• ergonomsko hrbtišče • odsevni materiali

REDNA CENA 10,99 €

PRAZNA PERESNICA

AKCIJSKA CENA

14 € 39

OSEL

-1 0%

-1 0%

9 € 89

REDNA CENA

NE G RE D 15,99 € VAK RAPERESNICA PRAZNA T NA P RDEČA G4300386

22 x 11 x 6 cm

RDEČA G4300385

6 € 29

-1 0%

21 x 14 x 4 cm

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 6,99 €

KAR LAH KO N ARE NE P DIS RELA SAM GAJ , NA S LONA !

VREČKA RDEČA G4K00090

44 x 35 x 1 cm

AKCIJSKA CENA

6 € 29

REDNA CENA 46,59 €

REDNA CENA 6,99 €

G4100337

G4300373

ERGONOMSKI NAHRBTNIK • ergonomsko hrbtišče • predal za računalnik 42 x 31 x 19 cm

PRAZNA PERESNICA 20 x 6 x 6 cm

AKCIJSKA CENA

11 € 24

-1 0%

41 € 93

-1 0%

SHARK AKCIJSKA CENA

A BESED

48 x 38 x 15 cm

45 x 31 x 17 cm AKCIJSKA CENA

.

REDNA CENA 40,99 €

-1 0%

22

REDNA CENA 12,49 € G4300374

PRAZNA PERESNICA 21 x 10 x 6 cm

OLET

.

NI S


53 € 96

AKCIJSKA CENA

71 € 96

-1 0%

AKCIJSKA CENA

INDAGO

-1 0%

NOTUS

REDNA CENA 79,95 €

REDNA CENA 59,95 €

G4100221

NAHRBTNIK

NAHRBTNIK

MODER 3204307

ČRN 3204313

• predal za računalnik

• predal za računalnik

45 x 30 x 22 cm

45 x 30 x 24 cm

AKCIJSKA CENA

53 € 96

-1 0%

G4100328

REDNA CENA 59,95 € G4100326

NAHRBTNIK ČRN 3204304

• predal za računalnik 45 x 30 x 22 cm

35 € 99

REDNA CENA 39,99 €

AKCIJSKA CENA

35 € 99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

UPLINK

REDNA CENA 39,99 €

G4100334

G4100336

NAHRBTNIK S PERESNICO

NAHRBTNIK S PERESNICO

ČRN 3203864

VIJOLIČEN 3204577

• predal za računalnik

• predal za računalnik

49 x 33 x 19 cm

49 x 33 x 19 cm

AKCIJSKA CENA

35 € 99

-1 0%

SLON!

ŠOLSKA KOLEKCIJA NAJSTNIKI

REDNA CENA 39,99 € G4100335

NAHRBTNIK S PERESNICO ROŽNATA 3204579

• predal za računalnik 49 x 33 x 19 cm

23


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

MY LITTLE FRIEND

MY LITTLE FRIEND

LOVE

15 €

PIKINA CENA

15 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

16 € 19

REDNA CENA 17,99 €

-1 5%

99

REDNA CENA 9,99 €

G3C00067

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

REDNA CENA 17,99 €

G3C00063

G3C00064

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

23 x 14 x 6 cm

21 x 13 x 5 cm

23 x 14 x 4 cm

MUSIC

TRUCK

FOOTBALL

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

8 € 99

REDNA CENA 9,99 €

G3C00070

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

21 x 13 x 5 cm

21 x 13 x 5 cm

21 x 13 x 5 cm

-1 0%

09

REDNA CENA 9,99 €

G3C00069

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

17 €

99

REDNA CENA 9,99 €

G3C00068

AKCIJSKA CENA

8 €

-1 0%

99

-1 0%

8 €

-1 0%

16 € 19

8 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

29

-1 5%

29

-1 0%

PIKINA CENA

-1 0%

POLNE PER ES N IC E

REDNA CENA 18,99 €

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

G3C00071

G3C00073

G3C00072

12,5 x 19,5 x 4 cm

G3C00079

G3C00080

G3C00075

G3C00074

G3C00076

G3C00077

SPORT GALAXY

LETTERS

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

15 € 29

REDNA CENA 16,99 €

15 € 29

-1 0%

CUTE

REDNA CENA 16,99 €

15 € 29

-1 0%

G3C00078

-1 0%

24

REDNA CENA 16,99 €

G3C00081

G3C00082

G3C00083

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

12,5 x 19,5 x 4 cm

12,5 x 19,5 x 4 cm

12,5 x 19,5 x 4 cm


ŠOLSKA KOLEKCIJA PERESNICE

G3C00088

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

POLNA PERESNICA S 3 ZADRGAMI

12,5 x 19,5 x 4 cm

46

REDNA CENA 34,95 €

G3C00089

POLNA PERESNICA S 3 ZADRGAMI

20 x 14 x 7 cm

20 x 14 x 7 cm

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 36,95 €

31 € 46

T-REX AKCIJSKA CENA

33 € 26

-1 0%

CHERRY BLOSSOM

AKCIJSKA CENA

-1 0%

SPACE

33 €

31 €

REDNA CENA 36,95 €

G3C00084

26

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 34,95 €

REDNA CENA 36,95 €

G3C00090

G3C00092

G3C00091

POLNA PERESNICA S 3 ZADRGAMI • led lučka

POLNA PERESNICA S 3 ZADRGAMI

POLNA PERESNICA S 3 ZADRGAMI

20 x 14 x 7 cm

20 x 14 x 7 cm

-1 0%

33 € 26

SKATER

-1 0%

REDNA CENA 18,99 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

17 € 09

-1 0%

DANCE AKCIJSKA CENA

20 x 14 x 7 cm

CATCH A FALLING STAR SUPER CENA

11 € 66

G3C00034

POLNA PERESNICA S 3 ZADRGAMI 21 x 13 x 7 cm

PRAZNE P ER ES N IC E NIGHT SKY OXFORD

REDNA CENA 16,99 €

AKCIJSKA CENA

8 € 39

REDNA CENA 11,99 €

REDNA CENA 12,99 €

G4300359

G4300371

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

22 x 10 x 5 cm

%

11 € 69

-3 0

15 € 29

AKCIJSKA CENA

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

SUN FLARE

G4300290

PRAZNA PERESNICA 20 x 8 x 6 cm

20 x 8 x 6 cm

GARNET SHADOW

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

89

REDNA CENA 16,99 €

REDNA CENA 16,99 €

REDNA CENA 16,99 €

G4300187

G4300192

G4300194

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

22 x 10 x 5 cm

22 x 10 x 5 cm

22 x 10 x 5 cm

REDNA CENA 16,90 €

AKCIJSKA CENA

10 € 70

-1 0%

15 € 21

-1 0%

DUSTY MIND AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 11,89 €

G4300312

G4300326

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

22 x 10 x 5 cm

-3 0

11 €

%

11 € 89

-3 0

-3 0

11 € 89

%

CRIMSON RED

AKCIJSKA CENA

%

BARLEY

20 x 8 x 6 cm

25


SPORT

UNICORN

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

99

REDNA CENA 19,99 €

17 € 99

17 € 99

-1 0%

17 €

-1 0%

ROCKET

REDNA CENA 19,99 €

-1 0%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

REDNA CENA 19,99 €

G4300340

G4300341

G4300343

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA 22 x 15 x 5 cm

CAMUFLAGE

WAVES

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

99

REDNA CENA 19,99 €

10 € 79

10 € 79

-1 0%

17 €

-1 0%

STARS AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 11,99 €

REDNA CENA 11,99 €

G4300342

G4300344

G4300345

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

22 x 15 x 5 cm

21x 10 x 5 cm

REDNA CENA 11,99 €

10 € 79

AKCIJSKA CENA

11 € 69

-1 0%

-1 0%

LEEFS AKCIJSKA CENA

10 €

21 x 10 x 5 cm

DENIM

COOL AKCIJSKA CENA

79

REDNA CENA 12,99 €

REDNA CENA 11,99 €

G4300346

G4300347

G4300352

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

21 x 10 x 5 cm

-1 0%

22 x 15 x 5 cm

-1 0%

22 x 15 x 5 cm

21 x 10 x 6 cm

21 x 10 x 5 cm

69

REDNA CENA 12,99 €

REDNA CENA 7,99 €

G4300393

G4300394

G4300172

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

21 x 8 x 6 cm

21 x 10 x 6 cm

21 x 8 x 7 cm

LAMAS

RAINBOW

6 €

PIKINA CENA

6 €

PIKINA CENA

-3 0

REDNA CENA 9,99 €

6 €

49

-3 5%

AKCIJSKA CENA

99

6 €

AKCIJSKA CENA

6 €

%

99

REDNA CENA 9,99 €

REDNA CENA 9,99 €

G4300262

PRAZNA PERESNICA 23 x 14 x 4 cm

G4300258

G4300260

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA 23 x 14 x 4 cm

5 €

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

6 € 29

%

84

REDNA CENA 8,99 €

5 € 84

AKCIJSKA CENA

6 € 29

%

HEARTS

PIKINA CENA

-3 5%

XD.ART

-3 5%

23 x 14 x 4 cm

-3 0

6 € 99

%

AKCIJSKA CENA

49

-3 0

49

-3 5%

HEARTS PIKINA CENA

REDNA CENA 8,99 €

G4300264

G4300261

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

21 x 6 x 6 cm

-1 0%

11 €

-3 5%

19

%

REDNA CENA 9,99 €

7 €

AKCIJSKA CENA

-3 0

99

AKCIJSKA CENA

-1 0%

8 €

-1 0%

CORBON BLACK AKCIJSKA CENA

-3 0

26

21 x 8 x 8 cm


ŠOLSKA KOLEKCIJA PERESNICE

AKCIJSKA CENA

4 € 76

-1 0%

SMYTH

REDNA CENA 5,29 €

PRAZNA PERESNICA SREBRNA G4300148 ZLATA G4300150 ČRNA G4300149

19 x 3 x 4 cm

TROJNA JASMINE

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 6,99 €

6 € 29

11 € 42

-1 0%

6 € 29

REDNA CENA 12,69 €

REDNA CENA 6,99 €

G4300377

PRAZNA PERESNICA 21 x 10 x 6 cm

-1 0%

JASMINE

AKCIJSKA CENA

-1 0%

JURASSIC

G4300376

G4300375

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

21 x 10 x 6 cm

20x 6 x 6 cm

AKCIJSKA CENA

12 € 50

-1 0%

9 € 62

REDNA CENA 10,69 €

-1 0%

RAINBOW PINK AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 13,89 €

G4300378

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

PANDA G4300379 MUCA G4300381 HRČEK G4300380

29 x 9 x 7 cm

AKCIJSKA CENA

10 € 52

-1 0%

17 x 6 x 6 cm

REDNA CENA 11,69 €

PRAZNA PERESNICA ČRNA G4300334 MODRA G4300335 ROZA G4300336 ZELENA G4300347

20 x 5 x 5 cm

YOU BROUGHT ME LOVE

YOU BROUGHT ME LOVE

SUPER CENA

4 €

SUPER CENA

G4300080

G4300082

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

4 €

99

99

22 x 12 x 3 cm

23 x 11 x 3 cm

PA SNE TOR B IC E

REDNA CENA 16,99 €

11 € 69

REDNA CENA 12,99 €

AKCIJSKA CENA

26 € 99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

15 € 29

-1 0%

SQUALL AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 29,99 €

G4200037

G4200038

G4200020

PASNA TORBICA

PASNA TORBICA

PASNA TORBICA

23 x 12 x 9 cm

23 x 12 x 9 cm

34 x 18 x 10 cm

27


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

V REČKE

LION

DOLPHIN

SUPER CENA

4 €

SUPER CENA

G4K83591

G4K83594

VREČKA

VREČKA

4 € 32

32

43 x 37 x 1 cm

43 x 37 x 1 cm

REDNA CENA 19,95 €

G4K96149

G4K96158

VREČKA

VREČKA

43 x 39 x 1 cm

43 x 39 x 1 cm

MODRA

8 €

AKCIJSKA CENA

99

-5 0%

ČRNA AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 17,99 €

8 € 99

REDNA CENA 17,99 €

G4K95966

G4K95967

VREČKA

VREČKA

48 x 35 x 1 cm

48 x 35 x 1 cm

FOOTBALL

4 €

AKCIJSKA CENA

99

-5 0%

MOTOCROSS AKCIJSKA CENA

-5 0%

98

-5 0%

REDNA CENA 19,95 €

9 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 9,99 €

4 € 99

-5 0%

9 € 98

-5 0%

ACCESSORIZE AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 9,99 €

G4K91779

G4K91781

VREČKA

VREČKA

43 x 39 x 1 cm

43 x 39 x 1 cm

MONSTER TRUCK

4 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

99

REDNA CENA 9,99 €

4 € 99

REDNA CENA 9,99 €

G4K96180

G4K96183

VREČKA

VREČKA

48 x 35 x 1 cm

-5 0%

BUTTERFLY

-5 0%

28

48 x 35 x 1 cm


TALKING TOM

TIGER

6 €

AKCIJSKA CENA

4 € 99

REDNA CENA 12,99 €

REDNA CENA 9,99 €

G4K93069

G4K93053

VREČKA

VREČKA

40 x 35 x 1 cm

40 x 35 x 1 cm

CAMPER

BEATLE

7 €

AKCIJSKA CENA

7 € 99

REDNA CENA 15,99 €

REDNA CENA 9,99 €

G4K89111

G4K89112

VREČKA

VREČKA

45 x 34 x 1 cm

45 x 34 x 1 cm

BUGS AND KISSES

7 €

AKCIJSKA CENA

7 € 99

REDNA CENA 15,99 €

REDNA CENA 15,99 €

G4K93079

G4K93080

VREČKA

VREČKA

40 x 35 x 1 cm

40 x 35 x 1 cm

HERITAGE

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 19,99 €

13 € 99

-3 0

99

-3 0

13 €

%

SUN PEAK

AKCIJSKA CENA

%

OODROSE

REDNA CENA 19,99 €

13 € 99

REDNA CENA 19,99 €

G4K00049

G4K00048

G4K00047

VREČKA

VREČKA

VREČKA

43 x 36 x 1 cm

43 x 36 x 1 cm

%

99

-5 0%

AKCIJSKA CENA

-5 0%

BULLY BLACK

-3 0

99

-5 0%

AKCIJSKA CENA

-5 0%

49

-5 0%

AKCIJSKA CENA

-5 0%

ŠOLSKA KOLEKCIJA VREČKE

43 x 36 x 1 cm

29


Ta koL a hko PISANJ E

A4 + Latajn G2530752

B5* + Latajn

A4 + Latajn II

G2530760

G2530753

A4 + 11 mm črte

B5* + Latajn III

G2530755

G2530763

B5* + Latajn II G2530761

B5* + 11 mm črte G2530764

Ta koL a hko RAČUNANJ E in S P LOŠNO

G2530757

Ta koL a hko G L AS BA

B5* + 1 cm karo

A4 + gladek

G2530766

G2530759

AKCIJSKA CENA

1 € 67

-1 0%

A4 + 1 cm karo

AKCIJSKA CENA

1 € 25

-1 0%

REDNA CENA 1,85 €

AKCIJSKA CENA

1 € 39

-1 0%

REDNA CENA 1,39 €

C5* + notno črtovje

G2530768

AKCIJSKA CENA

1 € 13

REDNA CENA 1,25 €

-1 0%

REDNA CENA 1,54 €

B5* + gladek G2530767


31

AKCIJSKA CENA

1 € 85

-1 0%

Ta koL a hko p o p redm etih POTENCE IN

KORENI NARA

VNIH ŠTEVIL

OKOSTJE ČLOVEK

A

ČasovnČASOVN i pregled

razvoja D I PREGLE življenja RAZVOJ

REDNA CENA 2,05 €

na A Zemlji ŽIVLJENJA

NA ZEMLJI

lobanja hrbtenica

ključnica lopatica

prsnica rebra

nadlahtnica

vretence

kolčni sklep zapestnice dlančnice prstnice stegnenica

trtica

pogačica

golenica mečnica

gleženj nartnice prstnice petnica

Vir: SVET MATEMATIČNIH

ČUDES 9, Vaje

za utrjevanje 1.

del, Delovni zvezek

za matematiko

v 9. razredu devetletne

Vir: © DZS, založništvo

osnovne šole

za matematiko A4 + karo 5 mm Delo je skalarni produkt sile in premika: A=F s Kinetična energija telesa je sorazmerna s kvadratom je sorazmerna

z višino težišča

vzmeti je sorazmerna

Električni tok je

sorazmeren s količino

Coulombov zakon Električna sila na

Električni naboj

pretočenega naboja

ali zakon o električni

med dvema točkama

na površini telesa:

e

=

polja med ploščama

v električnem polju:

e S

kondenzatorja:

na plošči kondenzato

Kapaciteta kondenzato

rja: C =

Energija električnega

0

S

rja: e = CU

Gostota energije

električnega polja

Ohmov zakon: U = RI Električni upor žice: R= P = UI

E=

I=e t

U = E s = Ae e

NIHANJE IN

izražena z jakostjo

potencialno energijo:

električnega polja:

we =

l S

VALOVANJE

Nihajni čas nihala na prožno vijačno vzmet: t = 2 m 0 k Nihajni čas matematičn ega (nitnega) nihala: l t0 = 2 Nihajni čas električnega g nihajnega kroga: t = 2 LC Hitrost razširjanja valovanja je sorazmerna 0 z valovno dolžino in frekvenco: c = valovanja: sin N = d Gostota energijskeg a toka: j = P S Zveza med električnim in magnetnim poljem v elektromagnetnem valovanju: E Gostota energije elektromagnetnega 0 = cB0 valovanja: j = 1 E 2c Pravokotna komponenta 2 0 0 gostote energijskeg a toka: j = j cos Lomni količnik: c n= 0 c Lomni zakon: sin c = 1 = n2 sin c2 n1

e 0

l

polja: W = CU 2 e 2 Gostota energije električnega polja izražena z električno

Električna moč:

skozi izbran presek:

e1 e2 4 0r 2 polju: F = eE

sili: F =

nabiti delec v električnem

Jakost električnega

2011.

Magnetna sila na električni vodni s tokom v magnetnem Velikost magnetne polju: F = Il sile: F = IlB sin B Magnetna sila na gibajoči se naboj v magnetnem polju: F = ev B Gostota magnetneg a polja okrog dolge ravne žice s tokom: μ B = 0I Gostota magnetneg 2 r a polja gosto navite dolge ravne tuljave: μ B = 0 NI Navor na zanko s tokom v magnetnem l polju: M = NISB Magnetni pretok sin skozi ploskev v magnetnem polju: Inducirana napetost = B S = BS cos premikajoče se žice v magnetnem Inducirana napetost polju: U = lvB vrteče se zanke i v magnetnem polju: U i = SB sin Faradayev zakon: t Ui = t Induktivnost: L = I Induktivnost tuljave: μ 2 L = 0N S l Energija magnetneg a polja: W = LI 2 m 2 Gostota energije 2 magnetnega polja: wm = B 2μ 0

ks 2 = 2

ELEKTRIKA

Električna napetost

programu izobraževanja,

MAGNETIZEM

hitrosti: W = mv 2 k 2 telesa: W = mgh p

z kvadratom raztezka:

W pr Moč je enaka opravljenem u delu na enoto časa: P = A Delo je enako spremembi t mehanske energije: A= W + W Delo tlaka je sorazmerno k p + W pr s spremembo prostornine Vsota tlaka, gostote snovi: A = p V kinetične in gostote potencialne energije pri toku neviskozne spreminja: p + v 2 nestisljive tekočine + gh = konst. se ne 2

Gostota naboja

biologijo v gimnazijskem

G2529543

ENERGIJA Potencialna energija

d., Učbeniki za

za biologijo A4 + črte 9 mm

G2529542

Prožnostna energija

in trgovina, d.

Pogoj za ojačitev

we = We V 2 0E 2

OBRNI

za fiziko A4 + karo 5 mm

za kemijo A4 + črte 9 mm

G2530090

G2544013A

ONE

APPLE

TWO

DOGS

FIVE

INDEFINITE Nedoločni

KNEE

ARM

LAMPS UMBRELLAS

NINE

HAMSTER

CAT

Če se samostalnik konča na: -s, -z, -o, -sh, -ch, -x, mu dodamo obrazilo -es. kiss – kisses buzz – buzzes tomato – tomatoes brush – brushes torch – torches fox – foxes

EIGHT

LEG

FOOT

RED

HORSE

PURPLE

GREEN

BLUE

ORANGES

short adjectives long adjectives

YELLOW ORANG E NEEDLES

PINK

BLACK

DOLPHIN

WHITE

I you he, she, it we

me

your his, her, its

us them

one

one

POSSESSIVE Svojilni ADjECTIVES PRONOUNS Pridevniki zaimki my

you him, her, it

you they

our

you

your their one’s

POSITIVE Osnovnik positive short big* positive dangerous

MNOžINA Pri izgovarjavi poznamo tri možnosti: 1. /s/ – cats, 2. /z/ – dogs, 3. /iz/ – foxes

Če se samostalnik konča na -y, se njegov zapis spremeni v -i samo, če pred njim stoji soglasnik. Pred samoglasniki se ta sprememba zgodi. ne baby – babies boy – boys

Množina zloženk je odvisna od tega, del zloženke je kateri jedro besedne zveze; tisti dobi obrazilo -s. This book isn’t suitable for five-year-olds.

COMPARISON OF STOPNjEVANj

TEN

DOG

in nujnost

mine yours his, hers *

Present You can read my book. Could I borrow your book, please? You may leave early today. He might let you use his computer.

REFLEXIVE Povratni osebni

ourselves yourselves

theirs *

themselves

Past They must have been married for ages. He couldn’t have been teaching before. She can’t have said this to him. I may have lost your It might have been book. the wind moving the curtains.

oneself

IRREGULAR PLURAL

COMPARATIVE Primernik positive + -er shorter bigger* more + positive more dangerous

* Končni soglasnik se podvoji pri enozložnih samoglasnik + pridevnikih, ki soglasnik. se končajo

SUPERLATIVE Presežnik the + positive + -est the shortest the biggest* the + most + positive the most dangerous na glasovno zvezo:

IRREGULAR COMPARISON

POSITIVE Osnovnik good bad far far much many little

NEPRAVILNO STOPNjEVANj COMPARATIVE Primernik better worse farther further more more less

Pogojnike ločimo po stopnji njihove uresničljivosti. • Type Zero/Zero Conditional Nekaj, kar se redno dogaja, pravila, z when. navodila. V teh primerih lahko if clause: present tense + main clause: present tense If it stops raining, children can go and play outside. If the weather is fine, we take our dog for a walk. • Type One/First Conditional Nekaj, kar je verjetno, možno, izvedljivo.

RULES

- PRAVILA

E

if clause: present

SUPERLATIVE Presežnik the best the worst the farthest the furthest the most the most the least

tense

+

main clause: future

If you study hard, you If you wait a moment, will pass the exam. we will find you a seat.

BROWN

KOALA

TIGER

A4 + Latajn

O

GIRAFFE PANDA

G

V

za angleščino II. A4 + črte 9 mm G2530089

G2530769

ADVICE Nasvet You should start working out. She shouldn’t go out. You ought to listen to me. You oughtn’t to listen to her.

The neighbors will help us with our sale. garage We shall start with the show shortly. She would like to help you.

POSSIBILITY Možnost He must be the right person for the job! She can’t be his younger I can speak German. sister, she looks older. You could get into trouble by asking questions. too many

We may go out tonight. We might consider moving to Canada someday. HABITUAL PAST Navada v sedanjostiOR PRESENT ali preteklosti She will cook the same meal every Sunday. She would always check her desk before leaving the office. He used to be working out five times a week.

PREDICTION Predvidevanje It will snow tomorrow. We shall make it through! She will have had her speech ready by

Latinski: • us → -i

syllabus – syllabi, cactus – cacti • -a → -ae alga – algae, formula – formulae • -um → -a curriculum – curricula, datum – data Grški: • -is → -es analysis – analyses, crisis – crises • -on → -a criterion – criteria, phenomenon – phenomena

Posebna pravila veljajo ki so prišli v angleščino za samostalnike, iz latinščine in grščine.

ADJECTIVES -

E PRDEVNIkOV

WILLINGNESS Pripravljenost

Present

We weren’t allowed Past to/couldn’t eat the classes. during

Future I won’t be allowed to ask questions the exam. during DEDUCTION Sklepanje

Present She must be his fiancée. They may be couple. He might be in love. Could they be married?

NEPRAVILNA MNOžINA

Tudi ta poteka s pravili • sprememba samog znotraj izjem: lasnika man – men, woman louse – lice, mouse – women, – mice, foot – feet, tooth – teeth • obrazilo -en

child – children, • nezveneč soglasnik ox – oxen postane zveneč a) /f/ → /vz/ wife – wives, thief – thieves b) /θ/ → /ðz/ mouth – mouths • včasih sta obliki enaki sheep – sheep, fish – fish, deer – deer

ABILITY OR NO ABILITY Zmožnost ali nezmožnost Present She can do anything! You can’t cook. We haven’t been able to solve the Past (general ability)puzzle yet. She could read when she was 5. Past (specific event) She was able to finish this project on time. Future to answer your question soon.

We will be able

PROHIBITION Prepoved You mustn’t cheat. You can’t wait here.

Past He was 30 before he She was 16 when could cook. she was allowed to go out.

myself yourself himself, herself, itself

ours yours

NO OBLIGATION Ni obveznosti

Present I don’t have to hand You needn’t hurry. in the paper. Past He didn’t have to call. (So he didn’t.) He needn’t have to call. (He did call.) Future You won’t have to clean all this by yourself. We will help you!

Necessity Present You must be freezing cold. Past We had to wear protective gloves. Future We will have to repeat the experiment. PERMISSION Dovoljenje

PLURAL

Večina samostalnikov ima množino. Pravilno obliko množine tvorimo z obrazilom -s. cup – cups

HOUSES

SEVEN

1. oseba 2. oseba 3. oseba 1. oseba 2. oseba 3. oseba

* Obliki nista možni.

FISH SIX

FINGERS

MODAL VERBS

Naklonskost praviloma IzRAžANjE NAkLONSkOST izražamo z modalnimi I skupno to, da ne glagoli. Obstajajo dobijo obrazil za strukture, ki so sedanjik, njihova must – za preteklik lahko modalne pretekla oblika ali pa tudi ne – (če jo imajo) se might – pretekla uporabljamo had to, npr. ne uporablja za oblika glagola izražanje preteklosti,glagola need in dare. Modalnim may se uporablja glagolom je OBLIGATION and pri izražanju verjetnosti. ampak za vrsto NECESSITY naklonskosti: Obveznost Strong obligation (internal) I must finish this course. We must win the championship this year. Mild obligation(externa I should visit my l) aunt for her birthday. You have to wear warm clothes during winter. the

zAIMkI

PERSONAL PERSONAL Osebni Osebni (osebek) (predmet)

CARS

FOUR

HAND

PASSIVE VOICE Trpni način am/is/are + past participle A large number of accidents are caused by drunk am/is/are + being drivers. + past participle A new shopping centre is being built. was/were + past participle This bridge was designed by famous architect in 19th was/were + being Century. + A book was being past participle written by an unknown author. have/has been + past participle Assignment has just been finished by the best student. had been + past participle Her novel had been finished will be + past participle by the time they met. New hotel will be opened next month by famous will have been hotel chain. + past participle The goals will have been met by the research team by modal verb + March 2015. be + past participle Clothes can be bought up to 50 % off during the sales.

PRONOUNS

THREE

NOSE

SINGULAR Ednina

EYE MOUTH

TRPNI NAčIN

BALLOONS

PERSONAL Osebni

HEAD

PLURAL Množina

HAIR

PASSIVE VOICE ACTIVE VOICE Tvorni način

PRESENT SIMPLE

Drunk drivers cause a large number of accidents. PRESENT CONTINUOUS They are building a new shopping centre. PAST SIMPLE Famous architect designed this bridge in 19th Century. PAST CONTINUOUS An unknown writer was writing a book. PRESENT PERFECT SIMPLE The best student has just finished his assignment. PAST PERFECT SIMPLE By the time they met she had already finished FUTURE SIMPLE her novel. Famous hotel chain will open new hotel next month. FUTURE PERFECT SIMPLE The research team will have met the goals by March MODAL VERBS 2015. You can buy clothes up to 50 % off during the sales.

tense

CONDITIONAL

CLAUSES

POGOjNI ODVISNIkI

if nadomestimo

• Type Two/Second Conditional Nekaj, kar ni verjetno, namišljeno resničnost, oziroma je nasprotno resničnosti. Uporablja se tudi domneve. za if clause: past tense + main clause: present conditional (would + infinitive) If I were a princess, I would marry a prince. If you were rich, would If you found a wallet you donate your money? in the street, would If I were you, I you take it to the would say yes! police? • Type Three/Third Conditional Nanaša se na preteklost. if clause: past perfect tense + main clause: past conditional (would + perfect infinitive) If she had known you If he had seen you, are in hospital, she would have rushed off to see he would have said hello. you.

now.

Dodatna didaktična vsebina na predlistu in notranjih platnicah – vzorčne strani

koželjnica podlahtnica

kosti medenice

Partner:

FORMATI: A4: 21 x 29,7 cm B5*: 19,5 x 24 cm C5*: 22 x 17,5 cm

0 € 99

AKCIJSKA CENA

0 € 58

-1 0%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 1,10 €

-1 0%

Ta koL a hko ZA Š O L S K E NALOGE i n OVITEK B 5

REDNA CENA 0,64 €

črte 9 mm, 16L G2210447A

karo 5 mm, 16L G2210472A

PVC ovitek za zvezke TakoLahko B5* G4E53309


ZA SAMOSTOJNO PONAVLJANJE IN UTRJEVANJE SNOVI V ŠOLI IN DOMA

računaM • PiŠEM • BErEM ra

1.

ra

zre

d

2.

ra

zre

REDNA CENA

d

3.

zre

d

REDNA CENA

6 €

REDNA CENA

7 €

90

8 €

90

REDNA CENA

90

REDNA CENA

10 €

REDNA CENA

6 €

90

8 €

90

90

REDNA CENA

6 € 00

Link kocke Naša ulica

Didaktični pripomoček s predlogi dejavnosti. Za preprosto usvajanje osnov matematike. (40 kock 2 x 2 cm, s praktično vrečko za shranjevanje)

REDNA CENA

6 € 90

REDNA CENA

8 € 90

naŠa ulica 1, mini 2 komplet za prvošolce • Bralni listi Berem z Iksom 1 Izziv in motivacija za branje. Zasnovani so preprosto in razumljivo, tvorijo pa lahko zaokroženo celoto s katerimkoli učnim gradivom, ki ga otroci uporabljajo v šoli.

• Delovni listi Računam in pišem z Iksom 1

REDNA CENA

20 € 00

• • • •

več kot 500 raznolikih in zabavnih vaj širok izbor računskih nalog dodatni koristni napotki in cilji za reševanje nalog vaje za pravilen zapis črk in števil

• Link kocke


33

Za Enostavno ZačEtno učEnjE anglEŠčinE PrEdŠolskih in Šolskih otrok (5+) PIKInA CenA

Young Children’s Picture Dictionary z avdio CD-jem

-3 5%

9 €

10 € 43

Angleško-angleški slikovni slovar

%

AKCJSKA CenA

• Privlačni in zabavni liki, • 26 tematskih sklopov – besede iz otroškega vsakdanjega življenja: igra, igrače, v parku, hrana in obleke, barve, oblike, • več kot 270 besed s privlačnimi ilustracijami in fotografijami, • predstavitev abecede na zabaven in igriv način, • pesmice na priloženem avdio CD-ju. Poslušanje izgovarjave, intonacije in ritma.

-3 0

68

ReDnA CenA 14,90 €

Mateja Gomboc • Mala

slovnica slovenskega jezika

• Mala

vadnica slovenskega jezika

Priročnik za šolo in vsakdanjo rabo

Vaje in naloge k Mali slovnici slovenskega jezika

REDNA CENA

15 €/izv. 90

Nepogrešljiva priročnika za dijake in študente ter tudi za vsakogar, ki želi svoje znanje jezika, pridobljeno v šoli, osvežiti ali posodobiti v skladu z novimi dognanji stroke.

Resnične pravljice z biografskimi elementi vrhunskih slovenskih športnikov izpod peresa Primoža Suhodolčana, ilustracije Gorazd Vahen in Matej de Cecco. Tina Maze

REDNA CENA

21 € 70

Anže Kopitar

AKCJSKA CenA

16 € 10

Goran Dragić

AKCJSKA CenA

-1 5%

izid junij 2021

ReDnA CenA 18,95 €

16 €/izv. 83

-1 5%

Primož Roglič

ReDnA CenA 19,80 €

Slikanice z nagovori športnih junakov – v navdih mladim bralcem na njihovi poti odraščanja, pa tudi v spodbudo, da bodo odločno stopali po poti svojih sanj. Neprecenljivo!

AKCJSKA CenA

11 €/izv. 86

ReDnA CenA 16,95 €

%

11 €/izv. 01

-3 0

PIKInA CenA

-3 5%

Avtor Primož Suhodolčan, ilustracije Gorazd Vahen

šoRok Lipko in Ko čini! eš gl an v di tu

»Športni« slikanici z dogodivščinami Lipka in prijateljev. Zgodbi o tegobah odraščanja: o osamljenosti, premagovanju različnosti, vztrajnosti, prijateljstvu in športu, s katerim je vse to lažje. Sporočilo slikanic okrepi tudi še nikoli bolj aktualno trajnostno sporočilo o pomenu sožitja z naravo.


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

PAPIRNI IZDELKI

1 €

AKCIJSKA CENA

79

-1 0%

34

REDNA CENA 1,99 €

ZVEZEK PASTEL, različni motivi ČRTAN G2200126 MALI KARO G2200139 BREZČRTNI G2200151

• 52 listni


Z VEZ K I M EH K E P L AT N IC E A 4, 80 g p a p ir

ŠOLSKA KOLEKCIJA PAPIRNI IZDELKI

1 € 79

-1 0%

GALAXY, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 1,99 €

ČRTAN G2200212 MALI KARO G2200213 VELIKI KARO G2200214 BREZČRTNI G2200215

• 52 listni

42

Galaxy

-1 0%

2 €

AKCIJSKA CENA

Galaxy

collection

collection

Galaxy

REDNA CENA 2,69 €

Galaxy

collection

collection

Galaxy

ČRTAN G2200216 MALI KARO G2200217

Galaxy

collection

collection

• 80 listni

ANIMALS, različni motivi

79

Wild little paws

-1 0%

1 €

AKCIJSKA CENA

Wild little paws

collection

collection

Wild little paws

REDNA CENA 1,99 €

Wild little paws

collection

collection

Wild little paws

ČRTAN G2200243 MALI KARO G2200244 VELIKI KARO G2200246 BREZČRTNI G2200245

Wild little paws

collection

collection

Wild little paws

• 52 listni

Wild little paws Wild little paws 52

52

52

3 838884

091534

Galaxy

ZVEZEK A4

3 838884

Wild little paws

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

Made in EU

80g

Wild little paws

collection

091534

Wild little paws

ZVEZEK A4

52

Made in EU

80g

3 838884

52

52

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

3 838884

091534

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

3 838884

091534

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

091534

3 838884

091534

1 € 79

-1 0%

INSPIRE, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 1,99 €

Never

A LWAYS

Together

ČRTAN G2200238 MALI KARO G2200239

• 52 listni

IS MY CHOOSE

Follow

STOP MAKING

your

ALL

dream

Kindness

we have

now

you

PLACE TO

IS

ARE

enough

HISTORY, različni motivi

79

REDNA CENA 1,99 €

History ČRTAN G2200220 MALI KARO G2200221 BREZČRTNI G2200222

• 52 listni

History

History

-1 0%

1 €

AKCIJSKA CENA

History

History History

whishes

35


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

MESTA različni motivi

79

Cities by night

-1 0%

1 €

AKCIJSKA CENA

N Y

REDNA CENA 1,99 €

42

R

K

S

I

D

N

E

B

E

R

L

I

D

Cities by night

N

H

O

N

G

K

O

N

G

U

B

A

I

Cities by night L

Y

O

N

D

O

N

-1 0%

2 €

AKCIJSKA CENA

O

Cities by night

W

Cities by night

ČRTAN G2200223 Cities by night MALI KARO G2200225 BREZČRTNI G2200227

• 52 listni

E

REDNA CENA 2,69 €

ČRTAN G2200224 MALI KARO G2200226

• 80 listni

2 € 42

-1 0%

ABSTRACT, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 2,69 €

ČRTAN G2200208 MALI KARO G2200209

• 52 listni

1 € 79

-1 0%

WATER, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 1,99 €

Water

ČRTAN G2200210 MALI KARO G2200211 BREZČRTNI G2200274

Water

Water

• 52 listni

Water

Water

Water

NATURE, različni motivi

1 €

AKCIJSKA CENA

79

-1 0%

36

REDNA CENA 1,99 €

ČRTAN G2200228 MALI KARO G2200229 BREZČRTNI G2200230

• 52 listni

52

Nature

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

52

52

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

3 838884

091954

3 838884

52

80g

52

80g

52

ZVEZEK A4 Made in EU

collection

80g

3 838884

091954

3 838884

3 838884

collection

091954

Nature

ZVEZEK A4 Made in EU

collection

091954

Nature

Nature

ZVEZEK A4 Made in EU

collection

091954

Nature

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

3 838884

collection

091954

Nature collection


ŠOLSKA KOLEKCIJA PAPIRNI IZDELKI

1 € 79

-1 0%

STORMS različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 1,99 €

ČRTAN G2200233 MALI KARO G2200234 BREZČRTNI G2200235

• 52 listni

42

Storm

-1 0%

2 €

AKCIJSKA CENA

Storm

Storm

REDNA CENA 2,69 €

Storm

Storm

ČRTAN G2200236 MALI KARO G2200237

Storm

• 80 listni

2 € 42

-1 0%

STONES, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 2,69 €

ČRTAN G2200231 MALI KARO G2200232

• 52 listni

1 € 79

-1 0%

WILD CATS, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 1,99 €

ČRTAN G2200240 MALI KARO G2200241 BREZČRTNI G2200242

• 52 listni Wild cats

Wild cats

Wild cats

Wild cats

Wild cats

Wild cats

1 € 79

-1 0%

SPORT, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 1,99 €

ČRTAN G2200247 MALI KARO G2200248

• 52 listni Sport

Sport

collection

52

collection

ZVEZEK A4

52

Made in EU

Sport

80g

3 838884

collection

52

80g

collection

ZVEZEK A4

52

3 838884

52

091534

Sport

80g

collection

ZVEZEK A4

3 838884

091534

ZVEZEK A4 Made in EU

52

Made in EU

80g

80g

collection

Made in EU

Sport

ZVEZEK A4 Made in EU

Sport

091534

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

3 838884

091534

3 838884

091534

3 838884

091534

37


38


39


86

AKCIJSKA CENA

1 € 97

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

-1 5%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

REDNA CENA 2,19 €

MYSTIC, različni motivi DEATH, različni motivi

ČRTAN G2200028

• 52 listni

ČRTAN G2200027 MALI KARO G2200162 BREZČRTNI G2200163

• 52 listni

DRAGON, različni motivi ČRTAN G2200029

• 52 listni

ASC I, različni motivi

1 € 69

-1 5%

PIKINA CENA

1 € 79

REDNA CENA 1,99 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

ČRTAN G2200202 VELIKI KARO G2200203 BREZČRTNI G2200204

• 52 listni

69

AKCIJSKA CENA

1 € 79

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

-1 5%

ASC II, različni motivi

REDNA CENA 1,99 €

ČRTAN G2200249 MALI KARO G2200250 VISOKI KARO G2200205

• 52 listni

29

AKCIJSKA CENA

2 € 42

-1 0%

2 €

PIKINA CENA

-1 5%

ASC II, različni motivi

REDNA CENA 2,69 €

ČRTAN G2200206 MALI KARO G2200207

• 80 listni

FANTASY, različni motivi

1 €

AKCIJSKA CENA

79

-1 0%

40

REDNA CENA 1,99 €

ČRTAN G2200251 MALI KARO G2200252

• 52 listni

UNICORNS, različni motivi ČRTAN G2200030 MALI KARO G2200034 BREZČRTNI G2200038

• 52 listni


ŠOLSKA KOLEKCIJA PAPIRNI IZDELKI

1 €

AKCIJSKA CENA

79

-1 0%

ANIMAL WILD, različni motivi

REDNA CENA 1,99 €

ČRTAN G2200253 MALI KARO G2200254

• 52 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

70

-1 0%

FRIENDS, različni motivi

REDNA CENA 1,89 €

ČRTAN G2200269 MALI KARO G2200270 VELIKI KARO G2200271

• 54 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

70

-1 0%

SADJE, različni motivi

REDNA CENA 1,89 €

ČRTAN G2200261 MALI KARO G2200262

79

REDNA CENA 1,99 €

HOLLYWOOD, različni motivi

1 €

AKCIJSKA CENA

ČRTAN G2200259 MALI KARO G2200260

• 54 listni

97

-1 0%

1 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

• 54 listni

REDNA CENA 2,19 €

ČRTAN G2200272 MALI KARO G2200273

• 54 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

97

-1 0%

VESPA, različni motivi

REDNA CENA 2,19 €

ČRTAN G2200267 MALI KARO G2200268

• 54 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

97

-1 0%

GORJUSS, različni motivi

REDNA CENA 2,19 €

ČRTAN G2200099 MALI KARO G2270505 VELIKI KARO G2200101 BREZČRTNI G2200100

• 40 listni

41


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

1 €

AKCIJSKA CENA

61

-1 0%

NBA, različni motivi

REDNA CENA 1,79 €

ČRTAN G2200263 MALI KARO G2200264

• 50 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

97

-1 0%

FC LIVERPOOL, različni motivi

REDNA CENA 2,19 €

ČRTAN G2200265 MALI KARO G2200266

• 54 listni

1 € 2

AKCIJSKA CENA

97 42

-1 0%

FC LIVERPOOL, METALS, različni različni motivi motivi

REDNA CENA 2,19 € 2,69

ČRTAN G2200255 G2200265 MALI KARO G2200256 G2200266

5452 • listni listni

2 €

AKCIJSKA CENA

42

-1 0%

METAL ANIMALS, različni motivi

REDNA CENA 2,69 €

ČRTAN G2200257

• 52 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

79

-1 0%

FLUO, različni motivi

REDNA CENA 1,99 €

ČRTAN G2200258

• 52 listni

IFB, različni motivi

1 €

AKCIJSKA CENA

88

-1 0%

42

REDNA CENA 2,09 €

ČRTAN KS100007 MALI KARO KS100008

• 52 listni


ŠOLSKA KOLEKCIJA PAPIRNI IZDELKI

ZVEZ K I M EH K E P L AT N IC E A 5, 80 g p a p ir

GALAXY, različni motivi

1 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

16

REDNA CENA 1,29 €

ČRTAN G2100029 BREZČRTNI G2100030

• 52 listni

Galaxy

Galaxy

collection

collection

Galaxy

Galaxy

collection

collection

Galaxy

Galaxy

collection

collection

ANIMALS, različni motivi

1 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

16

Wild little paws

Wild little paws

collection

REDNA CENA 1,29 €

collection

Wild little paws

Wild little paws

collection

ČRTAN G2100031 BREZČRTNI G2100032

collection

Wild little paws

• 52 listni

Wild little paws

collection

collection

Wild little paws Wild little paws Wild little paws 52

ZVEZEK A4

52

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

3 838884

091534

52

Wild little paws Wild little paws

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

3 838884

091534

Galaxy collection

Wild little paws 52

Made in EU

80g

3 838884

091534

0 €

AKCIJSKA CENA

98

-1 0%

SADJE, različni motivi

REDNA CENA 1,09 €

ČRTAN G2100034

• 54 listni

0 €

AKCIJSKA CENA

98

-1 0%

FRIENDS,, različni motivi

REDNA CENA 1,09 €

ČRTAN G2100035

• 54 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

04

REDNA CENA 1,16 €

ČRTAN G2100036

• 54 listni

-1 0%

DINO,, različni motivi

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

3 838884

091534

52

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

3 838884

091534

52

ZVEZEK A4 Made in EU

80g

3 838884

091534

43


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

10

AKCIJSKA CENA

1 € 16

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

-1 5%

ASC I, različni motivi

REDNA CENA 1,29 €

ČRTAN G2100027 BREZČRTNI G2100028

• 52 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

16

-1 0%

FANTASY, različni motivi

REDNA CENA 1,29 €

ČRTAN G2200251

• 52 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

25

-1 0%

GORJUSS, različni motivi

REDNA CENA 1,39 €

ČRTAN G2185521

• 40 listni

31

AKCIJSKA CENA

3 € 50

AKTA ORIGINAL, različni motivi REDNA CENA 3,89 €

ČRTAN 2F600002

-1 0%

3 €

PIKINA CENA

-1 5%

ZV EZ K I TRD E P L AT N IC E A 4 , 80 g p a p ir

• 92 listni

AKTA, različni motivi REDNA CENA 3,89 €

ČRTAN 2F600004

• 92 listni

GORJUSS, različni motivi

5 €

AKCIJSKA CENA

57

-1 0%

44

REDNA CENA 6,19 €

ČRTAN G2C72743 MALI KARO G2C74213

• 96 listni


ŠPIRALN I Z V E Z K I A 4

ŠOLSKA KOLEKCIJA PAPIRNI IZDELKI

4 €

AKCIJSKA CENA

28

-1 0%

EMOTIONS, različni motivi

REDNA CENA 4,76 €

RDEČ ČRTAN G2H00036 MALI KARO G2H00114 ROZA ČRTAN G2H00037 MALI KARO G2H00115 SV.MODER ČRTAN G2H00038 MALI KARO G2H00111 TURKIZE ČRTAN G2H00039 MALI KARO G2H00112 ZELEN ČRTAN G2H00040 MALI KARO G2H00113

• 80 listni • 90 g

ČRN MALI KARO G2H00055 LAVANDER MALI KARO G2H00056 MAGENTA MALI KARO G2H00057 MARELIČEN MALI KARO G2H00058 MINT MALI KARO G2H00059 ORANŽEN MALI KARO G2H00060 KAR.MODRER ČRTAN G2H00108 MALI KARO G2H00116 LIMETA ČRTAN G2H00109 MALI KARO G2H00117

ECO, različni motivi

49

ANTIBAKTERIJSKI , različni motivi

-1 0%

4 €

AKCIJSKA CENA

5 €

AKCIJSKA CENA

57

REDNA CENA 4,99 €

-1 0%

MODER ČRTAN G2H00035 MALI KARO G2H00110

REDNA CENA 6,19 €

LAVAND ČRTAN G2H00125 MALI KARO G2H00129

OCEAN ČRTAN G2H00149

ZELEN ČRTAN G2H00126 MALI KARO G2H00130

SAND ČRTAN G2H00150 AQUA ČRTAN G2H00151

MODER ČRTAN G2H00127 MALI KARO G2H00131

GRAPHIT ČRTAN G2H00152

ROZA ČRTAN G2H00128 MALI KARO G2H00132

• 80 listni • 90 g

• 80 listn • 90 g

4 €

AKCIJSKA CENA

67

-1 0%

MESSAGES, različni motivi

REDNA CENA 5,19 €

SV. MODER ČRTAN G2H00153 ROZA ČRTAN G2H00154 MARELIČEN ČRTAN G2H00155 TURKIZEN ČRTAN G2H00156 LAVANDER ČRTAN G2H00157

8 €

AKCIJSKA CENA

02

-1 0%

• 80 listni • 90 g

REDNA CENA 8,91 €

GALAXY ČRTAN G2H00088 MALI KARO G2H00086

STRIPES ČRTAN G2H00084 MALI KARO

TERRAZO ČRTAN G2H00083 MALI KARO G2H00081

JUNGLE ČRTAN G2H00090

• 120 listni • 70 g

G2H00082

POMEGRANATO ČRTAN G2H00087

2 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

2 € 79

-1 0%

64

REDNA CENA 3,10€

ČRTAN 2F630724 MALI KARO 2F600001 BREZČRTNI 2F600003

• 80 listni • 80 g

2€

REDNA CENA 3,99 €

ČRTAN KS300001

• 80 listni • 80 g

-5 0%

IFB, različna motiva

PIKINA CENA

-1 5%

AKTA ORIGINAL, različni motivi

45


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

ANTIBAKTERIJSKI, različna motiva

PP DIAMOND

3 €

AKCIJSKA CENA

86

7 € 01

-1 0%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 7,79 €

REDNA CENA 4,29 €

SAND ČRTAN G2I00049

ČRTAN G2I00005

OCEAN ČRTAN G2I00050

• 120 listni • 90 g

• 80 listni • 90 g

4 €

AKCIJSKA CENA

28

REDNA CENA 4,76 €

4 € 28

-1 0%

EMOTIONS PP, različni motivi

-1 0%

EMOTIONS, različni motivi AKCIJSKA CENA

-1 0%

Š P IRA LNI Z V E Z K I A 5

REDNA CENA 4,76 €

MODER ČRTAN G2I00017

MODER ČRTAN G2I00023

RDEČ ČRTAN G2I00018

RDEČ ČRTAN G2I00024

SV.MODER ČRTAN G2I00019

SV.MODER ČRTAN G2I00025

LAVANDER ČRTAN G2I00020

LAVANDER ČRTAN G2I00026

ROZA ČRTAN G2I00021

ROZA ČRTAN G2I00027

LIMETA ČRTAN G2I00022

KDOR VISOKO LETA, JE PILOT.

• 120 listni • 90 g

• 120 listni • 90 g MESSAGES, različni motivi

4 €

AKCIJSKA CENA

49

-1 0%

46

REDNA CENA 4,99 €

SV. MODER ČRTAN G2I00029 ROZA ČRTAN G2I00030 LAVANDER ČRTAN G2I00031 TURKIZEN ČRTAN G2I00032 MARELIČEN ČRTAN G2I00033

OSEL NE GRE DVAKRAT NA POLE

MINT ČRTAN G2I00034

• 100 listni • 90 g

KAR LAHKO NAREDIS SAM, NE PRELAGAJ NA SLONA!


ŠOLSKA KOLEKCIJA PAPIRNI IZDELKI

RISALNI L IS TI, R I SA N K E I N KO L A Ž

TEMPERE

20 listni

3 €

AKCIJSKA CENA

59

REDNA CENA 3,29 €

REDNA CENA 3,99 € G2800014

Wild little paws

• 20 listni • A3

• 30 listni • A3

BAMBOO

VOLK

PIKINA CENA

2 €

PIKINA CENA

2 €

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 3,29 €

REDNA CENA 3,29 €

REDNA CENA 2,19 €

G2800024

G2800025

G2700003

• 20 listni • A3

• 20 listni • A3

• 13 listni • A4

2 € 96

1 € 86

-1 5%

80

AKCIJSKA CENA

1 €

-1 0%

2 € 96

-1 0%

80

-1 5%

BE UNIQUE

97

3 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

3 € 59

-1 0%

39

1 € 35

-1 0%

RISALNI LISTI, hrapavi

PIKINA CENA

-1 5%

MEMPHIS

REDNA CENA 1,50 € G1200001

• 10 listni

REDNA CENA 3,99 € G2800026

• 30 listni • A3

3 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

3 € 59

-1 0%

39

REDNA CENA 3,99 €

1 € 12

-1 0%

RISALNI LISTI, gladki

PIKINA CENA

-1 5%

STATE

REDNA CENA 1,24 € G1100003

• 10 listni • A3

G2800027

• 30 listni • A3

1 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

1 € 79

REDNA CENA 1,99€ G2381963

• 24 listni • A4

-1 0%

69

0 € 61

REDNA CENA 0,68 € G1100005

• 10 listni • A4

-1 0%

RISALNI LISTI, gladki

PIKINA CENA

-1 5%

ASC, kolaž papir

-1 5%

G2800028

-1 0%

96

-1 0%

2 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

PANDA

47


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

B ELEŽKE IN N OT N I Z V EZ K I

0 €

PIKINA CENA

0 € 62

0 € 84

AKCIJSKA CENA

0 € 89

REDNA CENA 0,69 €

REDNA CENA 0,99 €

G2495924

G2600006

• 16 listni • Velikost: B5

• 40 listni • Velikost: A6

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

59

-1 5%

BELEŽKA ASC, različni motivi

PIKINA CENA

-1 5%

ASC, note

01

AKCIJSKA CENA

1 € 07

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

-1 5%

ASC, kitara

BELEŽKA ASC, različni motivi

G2495925

AKCIJSKA CENA

0 € 50

• 16 listni • Velikost: A4

REDNA CENA 0,99 €

1 €

G2600002

86

AKCIJSKA CENA

1 € 97

• 40 listni • Velikost: A6

-1 0%

PIKINA CENA

-1 5%

ASC, voda

-5 0%

REDNA CENA 1,19 €

REDNA CENA 2,19 € G2495926

• 32 listni • Velikost: A4

AKCIJSKA CENA

1 € 07

-1 0%

BELEŽKA IFB, različni motivi

REDNA CENA 1,19 € KS300009

• 40 listni • Velikost: A6

Š OLSKE NA L EP K E, A 5

52

AKCIJSKA CENA

1 € 61

REDNA CENA 1,79 €

ASC MEMPHIS G2900103 ASC FUTURE G2900104 ASC RETRO G2900105

1 €

AKCIJSKA CENA

70

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

-1 5%

ASC II

-1 0%

48

REDNA CENA 1,89 €

I FEEL BASKETBALL KS300010

I FEEL BASKETBALL TEAM KS300011


ŠOLSKA KOLEKCIJA PAPIRNI IZDELKI

49

52

AKCIJSKA CENA

1 € 61

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

-1 5%

ASC I

REDNA CENA 1,79 €

ASC ZOO 1 G2900098 ASC ZOO 2 G2900099 ASC BE UNIQUE G2900100 ASC FLY AWAY G2900101 ASC LEO G2900102

ŠOLSK I P L A N ER J I

77

AKCIJSKA CENA

6 € 11

-1 0%

5 €

PIKINA CENA

-1 5%

ŠOLSKI PLANER LITE

REDNA CENA 6,79 €

DREAM 2FO00070 MARMOR 2FO00071 ANEMONE 2FO00072 FREEDOM 2FO00073 MEMPHIS 2FO00074

• Velikost: 12 X 17,5 cm

35

AKCIJSKA CENA

5 € 66

-1 0%

5 €

PIKINA CENA

-1 5%

ŠOLSKI PLANER ASC IN ESENCA

KDO

R VI SOK

REDNA CENA 6,29 €

O LE TA

VIOLA 2FO00063

, JE PILO

RDEČ 2FO00064

T.

SONČKI 2FO00065 RUMEN 2FO00066 ZELEN 2FO00067 ČRN 2FO00068 M-MIX 2FO00069

A BESED

GOLD 2FO00075 RED 2FO00076 WHITE 2FO00077 CYAN 2FO00078 BLACK 2FO00079

• Velikost: 10,5 X 17,5 cm

OSEL

NE G RE

4 € 24

-1 5%

4 €

-1 0%

ŠOLSKI STENSKI PLANER S PISALOM PIŠI BRIŠI PIKINA CENA

KAR LAH KO N ARE NE P DIS RELA SAM GAJ , NA S LONA AKCIJSKA CENA !

49

REDNA CENA 4,99 € 2FS00006

• Velikost: 100 X 70 cm

DVA

KRA

T NA POLE

T.

N! NI SLO


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

MAP E Z ELA S T IKO , A 4

1 € 75

-5 0%

ASC, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 3,49 € G2A31343

7 € 19

-1 0%

MIQUELRIUS, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 7,99 €

HELLO G2A00064 JURASSIC G2A00065 FLAMINGO G2A00066 UNICORN G2A00067 PANDA G2A00068

1 €

3 €

AKCIJSKA CENA

1 € 79

-1 0%

69

R INČ NE MA P E, A 4

AKCIJSKA CENA

5 € 94

-1 5%

AKTA, različni motivi

94

ANIMAL WILD G2A00069 G2A00070

G2A00063

5 €

REDNA CENA 3,49 €

FANTASY

REDNA CENA 1,99 €

PIKINA CENA

14

REDNA CENA 6,99 €

AKTA MEMPHIS 2FC00029 AKTA FREEDOM 2FC00031 AKTA GRIP 028 2FC00032 AKTA BLUE MARBLE 2FC00030 AKTA MIJAU 2FC00033 AKTA VUF VUF 2FC00034 AKTA JUNGLE 2FC00019 AKTA B&W 2FC00021

6 € 29

REDNA CENA 6,99 € G2A00071

-1 0%

MARK MARQUEZ AKCIJSKA CENA

-1 0%

TARGET, različni motivi AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

-1 5%

MY LITTLE FRIEND

-1 0%

50


ŠOLSKA KOLEKCIJA PAPIRNI IZDELKI

51

OBVLADAM in

MATURA

Z VADNICAMI BO UTRJEVANJE PRIDOBLJENEGA ZNANJA ZAGOTOVO LAŽJE! KRATKE RAZLAGE pravila, definicije in pomembnejša dejstva

VAJE Z REŠITVAMI NAMIGI & OPOZORILA s postopnim prikazom reševanja

velik izbor nalog z rešitvami

TESTI REŠENI PRIMERI nepogrešljivi napotki za lažje reševanje

za preverjanje znanja preden gre zares


KO LEKC I JE B RU N N EN

REDNA CENA 5,99 €

2 €

AKCIJSKA CENA

87

REDNA CENA 3,19 €

2 €

AKCIJSKA CENA

51

-1 0%

39

-1 0%

5 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

DINOSAUR

REDNA CENA 2,79 € G4500018

ZVEZEK A4 S ŠPIRALO, ČRTAN

4 €

AKCIJSKA CENA

ŠILČEK V POSODICI, DVOJNO REZILO

AKCIJSKA CENA

58

22 4 €€ 22 49

-1 0%

G2H00159

MAPA A3 Z ELASTIKO

-1 0%

G2A00074

REDNA CENA 24,99 €

REDNA CENA 5,09 €

POLNA PERESNICA S TREMI ZADRGAMI

4 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

85

REDNA CENA 5,39 €

7 € 46

-1 0%

G3C00086

MAPA A4 Z ELASTIKO

-1 0%

G2A00075

REDNA CENA 8,29 €

G2B00022

G4300396

MAPA A4, 2 RINKI

PRAZNA OKROGLA PERESNICA

39

REDNA CENA 5,99 €

22 € AKCIJSKA CENA

49

-1 0%

5 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

PRINCESS

REDNA CENA 24,99 €

POLNA PERESNICA S TREMI ZADRGAMI

4 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

58

4 € 7 22 46

-1 0%

G3C00085

MAPA A3 Z ELASTIKO

-1 0%

G2A00072

REDNA CENA 8,29 €

REDNA CENA 5,09 €

PRAZNA OKROGLA PERESNICA

4 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

85

REDNA CENA 5,39 €

2 € 51

-1 0%

G4300395

MAPA A4 Z ELASTIKO

-1 0%

G2A00073

REDNA CENA 2,79 €

ŠILČEK V POSODICI, DVOJNO REZILO

3 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

14

3 € 59

-1 0%

G4500017

MAPA A4, 2 RINKI

-1 0%

G2B00021

REDNA CENA 3,99 €

REDNA CENA 3,49 €

I1Z00028

G2H00158

ZVEZEK A4 S ŠPIRALO, ČRTAN

OBESEK ZA KLJUČE

REDNA CENA 5,09 €

8 €

AKCIJSKA CENA

09

REDNA CENA 8,99 €

8 €

AKCIJSKA CENA

99

-1 0%

58

-1 0%

4 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

XTREME

REDNA CENA 9,99 € G4700025

12 DELNA MAPA ZA SHRANJEVANJE

KOVINSKO ŠESTILO

4 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

85

4 €€ 13 22 49

-1 0%

G2Z00001

MAPA A4 Z ELASTIKO

-1 0%

G2A00076

REDNA CENA 14,99 €

REDNA CENA 5,39 €

PRAZNA OVALNA PERESNICA

2 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

87

REDNA CENA 3,19 €

7 € 46

-1 0%

G4300397

MAPA A4, 2 RINKI

-1 0%

G2B00023

REDNA CENA 8,29 €

PRAZNA OKROGLA PERESNICA

2 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

87

REDNA CENA 3,19 € G2H00161

ZVEZEK A4 S ŠPIRALO, MALI KARO

2 € 51

-1 0%

G4300398

ZVEZEK A4 S ŠPIRALO, ČRTAN

-1 0%

G2H00160

REDNA CENA 2,79 € G4500019

ŠILČEK V POSODICI, DVOJNO REZILO


KOLEKC I JE O N L IN E

ŠOLSKA KOLEKCIJA OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM

22

REDNA CENA 4,69 €

9 €

AKCIJSKA CENA

89

-1 0%

4 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

SHINY BUBBLES

REDNA CENA 10,99 €

G2A00077

G3100143

MAPA A4 Z ELASTIKO

NALIVNO PERO G3100148

REDNA CENA 5,69 €

8 4 €

AKCIJSKA CENA

09 22

REDNA CENA 8,99 € G3700048

MAPA A3 Z ELASTIKO

ROLER

2 €

AKCIJSKA CENA

87

-1 0%

G2A00078

AKCIJSKA CENA

-1 0%

12

REDNA CENA 3,19 €

5 € 39

-1 0%

5 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

NALIVNO PERO ZA LEVIČARJE

REDNA CENA 5,99 €

G2H00166

G4300404

ZVEZEK A4 S ŠPIRALO, MALI KARO

PRAZNA KVADRATNA PERESNICA

22

5 €

AKCIJSKA CENA

39

-1 0%

4 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

B E YO N D

REDNA CENA 5,99 €

REDNA CENA 4,69 €

PRAZNA KVADRATNA PERESNICA

5 €

AKCIJSKA CENA

12

REDNA CENA 5,69 €

87

-1 0%

MAPA A3 Z ELASTIKO

2 €

09

REDNA CENA 8,99 €

G2A00080

AKCIJSKA CENA

8 €

REDNA CENA 3,19 €

G3700051

ROLER

9 €

AKCIJSKA CENA

89

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

G4300405

MAPA A4 Z ELASTIKO

-1 0%

G2A00079

REDNA CENA 10,99 €

G2H00167

G3100146

ZVEZEK A4 S ŠPIRALO, MALI KARO

NALIVNO PERO G3100149

NALIVNO PERO ZA LEVIČARJE

PERESNICE FOURRE - TOUT

Š O L S K I D N E V N I K I C R E AT I V E

REDNA CENA 5,99 €

8 €

AKCIJSKA CENA

09

-1 0%

5 € 39

-1 0%

PRAZNA KVADRATNA PERESNICA, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 8,99 € G2900107

ŠOLSKI DNEVNIK SHINY BUBBLES G4300406

MERMAID

G2900108

ŠOLSKI DNEVNIK BLACK'N WHITE FLOWERS G2900109

G4300407

COARD BLUE

ŠOLSKI DNEVNIK COLOR EXPLOSION

G4300281

SPARKLE

Dovolj prostora za kreativno oblikovanje idej, zapiskov in sestankov. Koledar: julij 2021 - december 2022

53


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

PISALA O NL IN E Popestrimo šolski vsakdanjik s trendovskimi nalivnimi peresi Online. Ergonomska oblika za varen in nedrseč oprijem, visoko odporna konica na pritiskanje in dovršeni detajli, omogočajo večji užitek v pisanju. S TA R T E R

Majhni otroci, ki se šele učijo pisati, morajo razviti lepo pisavo. To najbolje dosežejo z nalivnimi peresi.

15 € 29

-1 0%

NALIVNO PERO SWITCH ZA ZAČETNIKE, tudi za levičarje AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 16,99 €

9 €

AKCIJSKA CENA

89

-1 0%

COLLEGE

REDNA CENA 10,99 €

NALIVNO PERO

8 €

AKCIJSKA CENA

09

-1 0%

KALIGRAFSKO NALIVNO PERO

REDNA CENA 8,99 €

ROLER

Nove kolekcije s trendovskimi motivi za dekleta in fante - modnimi rožnati odtenki, digitalni svet, kovinsko mavrični odtenki, ...

13 € AKCIJSKA CENA

49

-1 0%

CAMPUS

REDNA CENA 14,99 €

NALIVNO PERO

10 € AKCIJSKA CENA

79

-1 0%

KALIGRAFSKO NALIVNO PERO

REDNA CENA 11,99 €

ROLER

Odporna kakovostna

Tako za desničarje

Kaligrafska peresa

Kakovostni rolerji

Pisala se polnijo s

iridijeva konica

kot za levičarje

različnih debelin za

s konico, ki pri

standardnimi

pisanju rotira

črnilnimi vložki

L

D

L

D

L

D kreativno pisanje L

FLOMASTRI CALLI.BRUSH

6 €

AKCIJSKA CENA

74

REDNA CENA 7,49 €

D

SET AIR ZA K ALIGRAFIJO

15 € AKCIJSKA CENA

29

REDNA CENA 16,99 €

G3800049

G3186971

FLOMASTRI 1/5, KLASIČNE BARVE

SET AIR, ČRN

G3800050

FLOMASTRI 1/5, NEONSKE BARVE

-1 0%

L garancija D 5 - letna

-1 0%

54

G3186972

SET AIR, BEL

G3800051

FLOMASTRI 1/5, PASTELNE BARVE

Flomastri za kreativno in zabavno ustvarjanje. Kombinacija tanke konice ter čopiča na drugi strani omogoča unikatno ustvarjalnost.

Nalivno pero s konico 1,4 mm ter 2 dodatnima konicama različnih debelin - 0,8 mm in 1,8 mm. Kreativno pisanje - za urejene in pregledne šolske zapiske.


ŠOLSKA KOLEKCIJA PISALA

AKCIJSKA CENA

24

79

TEHNIČNI SVINČNIK, 0.5, ENERGIZE - X ČRN C1183442 MODER C1183443 ZELEN C118Z3444 PINK C1183445 SV. MODER C1183446 VIOLET C1183447

2 €

AKCIJSKA CENA

66

97

REDNA CENA 2,19 €

REDNA CENA 2,49 €

MINE ZA TEHNIČNI SVINČNIK

OZNAČEVALEC BESEDILA HANDY

0,5 HB C4181586

RUMEN C2736056

0,5 B C4181588

ORANŽEN C2736704

0,7 HB C4281589

ZELEN C2736705

• standardne, visoko kakovostne grafitne mine. • najmočnejša grafitna mina v svojem razredu.

MODER C2736706 ROZA C2736707

• prvi označevalec besedila na patent, primeren za uporabo na vseh vrstah papirjev.

1 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

• tehnični svinčnik v atraktivnih barvah. • gumirano držalo omogoča udobno pisanje.

1 €

AKCIJSKA CENA

79

REDNA CENA 2,96 €

-1 0%

0 €

-1 0%

2 €

SUPER CENA

-1 0%

P I SALA PEN TEL

REDNA CENA 1,99 €

PISALO ENERGEL BL77

PISALO GEL, DUAL METALLIC

ČRN C2923924

ČRN - METALNO RDEČ C2994928

MODER C2923923

MODER - METALNO ZELEN C2994932

RDEČ C2923922

ZELEN - METALNO MODER C2994929

ZELEN C2923921

ORANŽEN - METALNO RUMEN C2994933

VIOLET C2947329

PINK - METALNO PINK C2994930

TEMNO MODER C2900001

VIOLA - METALNO MODER C2994934

SV.ZELEN C2900002

METALNO ZLAT C2994931

TURKIZ C2992854

METALNO SREBRN C2994935

ORANŽEN C2988988

• gel pisalo dual metallic z dvojnim efektom pisanja. • posebna sestava črnila daje na črnem papirju drugačno sled pisanja. • zelo primerno za tiste, ki radi eksperimentirajo.

PINK C2988987 RJAV C2900009 SV.MODER C2988989

48

REDNA CENA 0,53 €

0 €

AKCIJSKA CENA

71

-1 0%

0 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

• energel pisalo z novo generacijo črnila in na patent. • večja viskoznost. • polnilo omogoča bolj gladko pisanje, hitrejše sušenje in boljšo izrabo črnila.

REDNA CENA 0,79 €

KEMIČNI SVINČNIK FEEL IT!

KEMIČNI SVINČNIK IZEE

ČRN C2196780

MODER C2100003

MODER C2196781

RDEČ C2100023

RDEČ C2196784

ZELEN C2100024

ZELEN C2196785

VIOLET C2100028

VIOLET C2196782

ORANŽEN C2100026

ORANŽEN C2196786

SV.MODER C2100025

SV.MODER C2196783

PINK C2100027

PINK C2196779

• modni kemični svinčnik z brezčasno obliko omogoča izjemno natančno in tekoče pisanje.

• kemični svinčnik, ki ga odlikuje izjemno tekoče in natančno pisanje. • za enkratno uporabo.

SUPER CENA

1 € 99

PISALO ENERGEL PURE ČRN C2900021 MODER C2900023 ORANŽEN C2900024 TURKIZ C2900025 TEM.MODER C2900022

• Energel pisalo z novo generacijo črnila in prozornim ohišjem za gladko in tekoče pisanje.

ČRN C2100002

55


9 €

AKCIJSKA CENA

88

REDNA CENA 10,98 € D5C00005

9 €

AKCIJSKA CENA

4 €

AKCIJSKA CENA

88

31

REDNA CENA 10,98 €

REDNA CENA 4,79 €

D5C00004

B9300018

12 € AKCIJSKA CENA

25

REDNA CENA 13,61 € D5C75781

3 €

AKCIJSKA CENA

05

REDNA CENA 3,39 € B9300019

3 €

AKCIJSKA CENA

43

REDNA CENA 3,81 € E3B70869

3 €

AKCIJSKA CENA

05

REDNA CENA 3,39 €

1 €

AKCIJSKA CENA

15

B9300020

REDNA CENA 1,28 € E3323927 SUPER CENA

1 € 59

E3323928

2 €

AKCIJSKA CENA

46

REDNA CENA 2,73 € E3323929

2 €

AKCIJSKA CENA

39

REDNA CENA 2,65 € E3123930 SUPER CENA

5 € 29

B9Z000063 €

3 €

SUPER CENA

3 €

3 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

13

33

89

Barva

Šifra

Redna cena

B6300001 3,70

rumena

F1900001

3,48

rumena

D5B00001

4,16

B6300002 3,70

marelična

F1900002

3,48

marelična

D5B00002

4,16

modra

B6300003 3,70

modra

F1900003

3,48

modra

D5B00003

4,16

zelena

B6300004 3,70

zelena

F1900004

3,48

zelena

D5B00004 4,16

Barva

Šifra

Barva

Šifra

rumena

F1A00001

rumena

marelična

F1A00002

marelična

modra

F1A00003

zelena

F1A00004

Redna cena

74

Barva

6 €

Redna cena

Šifra

33 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

94

82

SUPER CENA

3 € 49

Barva

Šifra

Redna cena

Barva

Šifra

Barva

Šifra

Redna cena

rumena

D5900002

7,71

rumena

D5A00002

rumena

F3100010

37,58

marelična

D5900003

7,71

marelična

D5A00003

marelična

F3100011

37,58

modra

D5900004

7,71

modra

D5A00004

modra

F3100012

37,58

zelena

D5900005

7,71

zelena

D5A00005

zelena

F3100013

37,58AKCIJSKA CENA

2 € 87

-1 0%

OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM REDNA CENA 3,19 €

G3690277

AKCIJSKA CENA

10 € 43

-1 0%

BARVNIKI JUMBO - BABY, 1/10 • trikotne oblike • primerno od 2 leta dalje

REDNA CENA 11,59 € G3690276

BARVNIKI JUMBO - BABY, 1/10 • 3 v 1 (barvica, voščenka, vodena barvica) • primerno od 1 leta dalje


ŠOLSKA KOLEKCIJA OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM

AKCIJSKA CENA

G3600031

REDNA CENA 9,99 €

8 €

REDNA CENA 6,99 €

G3600015

BARVNIKI 1/12

AKCIJSKA CENA

7 € 19

-1 0%

• black edition

REDNA CENA 7,99 €

79

REDNA CENA 11,99 €

G3615457

G3600014

BARVNIKI 1/12 • grip oprijem

BARVNIKI 1/10 + 3 • 3 dodatne barvice s 6 toni v kožni barvi, grip oprijem

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

G3676563

REDNA CENA 3,79 €

3 €

2 €

41

99

BARVNIKI WOPEX 1/12 • dodatni svinčnik Noris club in radirka

AKCIJSKA CENA

11 € 69

-1 0%

6 € 29

10 €

G3675003

BARVNIKI 1/12, ABS

AKCIJSKA CENA

5 € 39

REDNA CENA 12,99 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

BARVNIKI 1/12

AKCIJSKA CENA

-1 0%

2 €

99

49

-1 0%

SUPER CENA

-1 0%

BARVICE

REDNA CENA 5,99 €

G3600029

G3600030

G3600011

BARVNIKI 1/12, ABS

BARVNIKI ERGOSOFT 1/18 • trikotne oblike, 12 osnovnih + 6 neon barv

BARVNIKI 1/12

2 € 69

REDNA CENA 2,99 €

• pastelne barve

AKCIJSKA CENA

9 € 89

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

• kovinska embalaža

REDNA CENA 10,99 €

G3692089

G3600028

BARVNIKI 1/12

SET MONSTER • 15 barvnikov trikotne oblike in 12 flomastrov

9 € 89

REDNA CENA 10,99 €

AKCIJSKA CENA

5 € 12

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

FLO MAST R I Z A N A JMLA JŠE

REDNA CENA 5,69 €

G3890275

G3889007

FLOMASTRI TEDDY JUMBO - BABY, 1/12

FLOMASTRI JUMBO BABY, 1/13

• primerno od 1 leta dalje

• primerno od 2 leta dalje

61


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

izberi svoje najljubse barve! Jolly „Choose your colours“ Izberi svoje barve v poseben Jolly kovinski etui • Izbiraj med 60 barvami • Barvice Jolly Supersticks Kinderfest • Proizvedene v Avstriji

22 € 49

BARVNIKI KINDERFEST 1/12

BARVNIKI KINDERFEST 1/24

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

G3674987

11 €

10 € 99

REDNA CENA 24,99 €

G3617502

69

SUPER CENA

REDNA CENA 12,99 €

7 € 55

G3692061

BARVNIKI X BIG 1/12

AKCIJSKA CENA

7 € 82

REDNA CENA 8,39 €

-1 0%

REDNA CENA 12,99 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

11 € 69

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

www.jolly.at

REDNA CENA 8,69 €

G3692555

G3893557

G3892063

BARVNIKI CRAZY 1/12 • vsaka barvica ima dve barvni mini - 12 barvic s 24 barvami

FLOMASTRI ONE 1/12

FLOMASTRI SUPERSTAR 1/12

8 € 21

REDNA CENA 9,12 €

• obojestranski

AKCIJSKA CENA

8 € 54

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

62

REDNA CENA 9,49 €

G3992066

G6892067

VOŠČENKE SUPERWAXIES 1/10 • z držalom, okrogle oblike,

VODENE BARVICE SUPERTABS 1/12

kovinska embalaža

• kovinska embalaža


ŠOLSKA KOLEKCIJA OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM

SUPER CENA

2 €

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

G3858790

G3854624

FLOMASTRI 1/12

FLOMASTRI 1/12 • obojestranski

REDNA CENA 3,29 €

G3892104

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 3,79 €

5 € 49

REDNA CENA 5,79 €

-5 0%

5 € 21

FLOMASTRI 1/12

-1 0%

3 € 41

96

99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

2 €

3 €

49

-1 0%

FLO MASTR I

REDNA CENA 10,99 €

G3800030

G3871622

G3800048

FLOMASTRI 1/12

FLOMASTRI 1/12

FLOMASTRI 1/24

• obojestranski

E

DA

3 € 59

REDNA CENA 3,99 €

AKCIJSKA CENA

4 € 13

!

ON

SL

AKCIJSKA CENA

3 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

S BE

NI

95

REDNA CENA 4,59 €

-1 0%

ETA, JE PILOT.

REDNA CENA 4,39 €

G3821401

G3840574

G3800041

FLOMASTRI 1/10

FLOMASTRI 1/10 • obojestranski

FLOMASTRI 1/10 • grip oprijem, 5 x neon barve, 5 x pastelne barve

• grip oprijem

AKCIJSKA CENA

3 € 99

-5 0%

DVAKRAT NA POLET.

REDNA CENA 7,98 € C2792379

OZNAČEVALEC TEKSTA BOSS 1/4 • pastelne barve

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

G6900003

REDNA CENA 4,99 €

2 € 49

PLASTELIN 1/10

4 € 49

-1 0%

PLA STELIN

G6926522

PLASTELIN 1/10

63


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

AKCIJSKA CENA

G3982747

REDNA CENA 4,49 €

4 €

1 €

04

99

AKCIJSKA CENA

4 € 40

-1 0%

SUPER CENA

-1 0%

VOŠČENKE

REDNA CENA 4,89 €

G3971621

VOŠČENKE 1/12 • z držalom, okrogle oblike

VOŠČENKE 1/12 • jumbo, okrogle oblike

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

3 € 14

REDNA CENA 3,49 €

5 € 21

-1 0%

G3992103

-1 0%

VOŠČENKE 1/12 • oljne, okrogle oblike

REDNA CENA 5,79 €

G3921404

G3953265

VOŠČENKE 1/12 • trikotne oblike, vodoodporne

VOŠČENKE 1/12 • grip oprijem, trikotne oblike, se radirajo

REDNA CENA 1,46 €

C1335045

AKCIJSKA CENA

1 € 92

-1 0%

GRAFITNI SVINČNIK Z RADIRKO

REDNA CENA 2,13 €

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

C1200062

REDNA CENA 0,99 €

0 €

1 €

89

99

NORIS SET • 3 x grafitni svinčnik, šilček, radirka

AKCIJSKA CENA

0 € 62

• s pozitivnimi sporočili

SIV C1200058 ROZA C1200059

NA LIVNA P ER ESA OSEL NE GRE DVAKRAT NA POLET.

14 € 84

C1296990

GRAFITNI SVINČNIK WOPEX • trikotne oblike

REDNA CENA 0,69 €

KDOR VISOKO LETA, JE PILOT. C1300009 GRAFITNI SVINČNIK GRAFITNI SVINČNIK Z SPARKLE RADIRKO BEL C1200057

AKCIJSKA CENA

-1 0%

1 € 31

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

G RA F ITNI SV IN Č N IK I

-1 0%

64

REDNA CENA 16,49 €

NALIVNO PERO GRIP HARMONY BELO G3100132 ROZA G3100133 SIVO G3100134

KAR LAHKO NAREDIS SAM, NE PRELAGAJ NA SLONA!

DA

SE BE

NI

!

ON

SL


ŠOLSKA KOLEKCIJA OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM

5 € 12

REDNA CENA 5,69 €

AKCIJSKA CENA

4 € 66

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

VO DENE BA RV I CE

REDNA CENA 5,18 €

G6841892A

G6892243

VODENE BARVICE 1/12

VODENE BARVICE 1/12

• kovinska embalaža

7 € 64

REDNA CENA 8,49 €

AKCIJSKA CENA

6 € 29

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

TEMPERE

REDNA CENA 6,99 €

TEMPERE 1/12, KOVINSKA EMBALAŽA LEV G6600001

G6613630

TEMPERE 1/14 • PVC embalaža

SAMOROG G6600002 DIRKALNI AVTO G6600003 SMRTNA GLAVA G6600004

AKCIJSKA CENA

8 € 99

-1 0%

PLESALKA G6600005

REDNA CENA 9,99 €

G6692244

TEMPERE 1/12

AKCIJSKA CENA

1 € 61

REDNA CENA 1,79 €

G4600001

PALETA ZA MEŠANJE BARV

AKCIJSKA CENA

2 € 69

-1 0%

M ODELIRN A M A SA

REDNA CENA 2,99 €

MODELIRNA MASA KREA, 500 GRAMOV RJAVA G6A54626A BELA G6A54627A ČRNA G6A00002

-1 0%

• PVC embalaža

65


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

Š KARJE

SUPER CENA

1 € 49

G4800016

REDNA CENA 1,99 €

AKCIJSKA CENA

5 € 93

AKCIJSKA CENA

1 € 79

REDNA CENA 6,59 €

-1 0%

1 € 79

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

ŠOLSKE ŠKARJE • ergonomski ročaj, okrogla konica, 13 cm

REDNA CENA 1,99 €

G4800009

G4800007

G4800010

ŠOLSKE ŠKARJE

ŠOLSKE ŠKARJE • ergonomski ročaj, okrogla konica, 16 cm

ŠOLSKE ŠKARJE

• ergonomski ročaj, 17 cm

G4800015

ŠOLSKE ŠKARJE ZA LEVIČARJE • ergonomski ročaj, okrogla konica, 14cm

2 € 96

REDNA CENA 3,29 €

AKCIJSKA CENA

1 € 16

KDOR VISOKO LETA, JE PILOT.

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

Š ILČEK

REDNA CENA 1,29 €

ŠILČEK SHAKER FANCY

• v posodici, dvojno rezilo

• v posodici, enojno rezilo

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

3 € 81

REDNA CENA 4,23 €

1 € 97

-1 0%

G4500014

ŠILČEK

-1 0%

G4558773

REDNA CENA 2,19 €

ŠILČEK GRIP

ŠILČEK GRIP MINI

ROZA G4500015

ROZA G4500016

SIV G4525458

SIV G4500020

OSEL NE GRE DVAKRAT NA P

• odlična velikost za v peresnico

R ADIRKE

AKCIJSKA CENA

2 € 02

-1 0%

66

REDNA CENA 2,24 €

RADIRKA GRIP ROZA G6B00020 SIVA G6B25459

• grip oprijem, v obliki svinčnika

KAR LAHKO NAREDIS SAM, NE PRELAGAJ NA SLONA!


49

AKCIJSKA CENA

0 € 52

-1 0%

0 €

PIKINA CENA

-1 5%

OSEL NE GRE DVAKRAT NA POLET.

REDNA CENA 0,58 €

KAR LAHKO NAREDIS SAM, NE PRELAGAJ NA SLONA!

RADIRKA AIN HI-POLYMER RDEČA G6B00001 ORANŽNA G6B00002 ZLATA G6B00003

AKCIJSKA CENA

0 € 89

REDNA CENA 0,89 €

AKCIJSKA CENA

0 €

-1 0%

0 € 80

-1 0%

AKCIJSKA CENA

89

REDNA CENA 0,99 €

REDNA CENA 0,99 €

G6B00019

G6B00018

G6B00021

RADIRKA • Ergo Fun

RADIRKA • Croc Croc, tudi za radiranje izbrisljivega črnila

RADIRKA • soft, dust free

A

ED

S BE

NI

!

ON

SL

4 € 04

REDNA CENA 4,49 €

AKCIJSKA CENA

11 € 69

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

ŠESTILA

REDNA CENA 12,99 €

G4700017

KOVINSKO ŠESTILO • z dodatnimi mincami in šilčkom

G4700020

KOVINSKO ŠESTILO PRECISION SYSTEM • z dodatnimi mincami in nastavkom,

AKCIJSKA CENA

16 € 09

REDNA CENA 17,88 €

KOVINSKO ŠESTILO GRIP

AKCIJSKA CENA

5 € 93

-1 0%

system fancy

REDNA CENA 6,59 €

ROZA G4700021

KOVINSKO ŠESTILO Z DODATNIMI MINCAMI

SIVO G4715498

MODRO G4700007

• z dodatnimi mincami

RDEČE G4700008 ZELENO G4700009 VIJOLČNO G4700010

-1 0%

MODRA G6B00004

-1 0%

POLET.

ŠOLSKA KOLEKCIJA OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM

67


KDOR VISOKO LETA, JE PILOT.

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

AKCIJSKA CENA

2 € 69

-1 0%

ČRNILNI VLOŽ K I

OSEL NE GRE DVAKRAT NA POLET.

REDNA CENA 2,99 €

G6483332

ČRNILNI VLOŽKI • 1/50, modri

0 € 58

KAR LAHKO NAREDIS SAM, NE PRELAGAJ NA SLONA!

AKCIJSKA CENA

1 € 43

REDNA CENA 0,64 €

G5382816

GEO TRIKOTNIK

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

GEO TRI KOT N I K

REDNA CENA 1,59 €

G5300001

GEO TRIKOTNIK • fleksibilen

2 € 42

REDNA CENA 2,69 €

AKCIJSKA CENA

2 € 87

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

R AVNILA

REDNA CENA 3,19 €

RAVNILO NOMA 1, FLEKSIBILNO

RAVNILO NOMA 5, FLEKSIBILNO

MODRO G5187341

RUMENO G5182813

RUMENO G5183481

ZELENO G5187339 VIJOLČNO G5187340

1 € 07

AKCIJSKA CENA

1 € 61

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

MODRO G5182814

REDNA CENA 1,79 €

REDNA CENA 1,19 €

G5100004

RAVNILO 30 CM • transparentno, nezlomljivo

TRIKOTNIK FLEX 21 CM, 45° G5272767 21 CM, 60° G5272768

LEPILA

AKCIJSKA CENA

2 € 87

-1 0%

68

REDNA CENA 3,19 €

E3156277

UNIVERZALNO LEPILO S ČOPIČEM 50 ML

SUPER CENA

1 € 99

E3138625

UNIVERZALNO LEPILO Z ROLERJEM 30 ML


REDNA CENA 2,16 €

96

REDNA CENA 3,29 €

3 €

AKCIJSKA CENA

05

-1 0%

2 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

94

-1 0%

1 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 3,39 €

E3347324A

E3377050

LEPILO V STIKU 8 GR.

LEPILO V STIKU 21 GR.

LEPILO V STIKU 21 GR. RENATURE

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

3 €

SUPER CENA

E3338799A

REDNA CENA 3,39 €

LEPILO V STIKU 40 GR.

REDNA CENA 2,34 €

2 €

AKCIJSKA CENA

57

-1 0%

-1 0%

2€ 11

39

E3548426

E3516602

UNIVERZALNO LEPILO 35 GR.

AKCIJSKA CENA

2 €

REDNA CENA 2,85 €

UNIVERZALNO LEPILO 35 GR. RENATURE, BREZ TOPIL

4 €

AKCIJSKA CENA

38

-1 0%

2 €

05

89

-1 0%

E3347891A

REDNA CENA 4,87 €

E3110865

E3110860

E3539885

UNIVERZALNO LEPILO ZA PAPIR 50 GR.

UNIVERZALNO LEPILO 33 GR.

LEPILNE BLAZINICE PATAFIX BELE


Pritt Mini Roller • natančno in hitro • popolno prekrivanje • brez zankanja traku SUPER CENA

3 € 49

Pritt Micro rolly Flex 5 mm*6m • čisto in natančno • pisanje mogoče takoj po nanosu • primerno za levičarje

3 €

AKCIJSKA CENA

06

REDNA CENA 3,40 € E5297057

E5273703B

Pritt PEN lepilo 40 ml • tuba v obliki svinčnika • brez topil • varno za uporabo

2 €

Pritt univerzalno lepilo 205 g • visoka lepilna moč • 90 % naravnih sestavin • varno za uporabo in pralno pri 20 °C SUPER CENA

4 € 69

E3197056

AKCIJSKA CENA

70

90% NARAVNIH

REDNA CENA 3,00 €

SESTAVIN*

E3130427

Pritt BREZ ŠKARIJ • lepilni trak 25 m • enostavno trganje z rokami • varen za uporabo

4 €

AKCIJSKA CENA

49

90% NARAVNIH SESTAVIN*

REDNA CENA 4,99 € E3644861

Pritt stick 10 g/ 20 g/ 40 g • visoka lepilna moč • brez topil • naravne sestavine

4 €

AKCIJSKA CENA

77

REDNA CENA 5,30 € E3379397A

3 €

AKCIJSKA CENA

74

REDNA CENA 4,16 € E3379396A

2 €

AKCIJSKA CENA

53

REDNA CENA 2,81 €

M OCNO

**

10 0 %

A % N RA

VNO* •

• 97

E3379395A

*vključno z vodo v primerjavi s prejšnjo ** formulo

Več o nagradni igri kmalu! Spremljajte nas na Facebook strani Pritt Slovenija!


71

HIGIENSKI PRIPOMOČKI

10 €

2 €

REDNA CENA

99

-3 0

43

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 14,90 €

P1E00183

OTROŠKA PRALNA MASKA

P1E00191

P1E00184

3-SLOJNA KIRURŠKA MASKA, TIP IIR

PRALNA MASKA

• Najvišji standard kirurške maske - Tip IIR.

1 €

6 €

REDNA CENA

99

-3 0

74

%

AKCIJSKA CENA

• Pralne maske za otroke in odrasle. • Notranja stran 100% bombaž, zunanjost 100% poliester.

REDNA CENA 2,49 €

M1200025

RAZKUŽILO BABYSEPT, 50 ML

M1200026

RAZKUŽILO ZA ROKE PURE, 55 ML

• Je univerzalno tekoče dezinfekcijsko sredstvo namenjeno celostni osebni higieni, dezinfekciji kože, otroških igrač, stekleničk, igralnih blazin in gladkih površin.

• Tekoče alkoholno čistilno sredstvo za izboljšano higieno rok. • Vsebuje 60-70% alkohola.

REDNA CENA

0 €

REDNA CENA

0 €

P1E00187

P1E00186

ETUI ZA MASKE, KARTONSKI

ETUI ZA MASKE, PVC

39

SUPER CENA

3 €

39

99

A1100007

ANTIBAKTERIJSKI FOTOKOPIRNI PAPIR A4 80 GR. 500 listov

14 €

-3 0

00

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 20,01 € UZ000006

TERMOMETER IR PITHG01

GAR AN C IJA 1 2 M E S EC E V

1 €

AKCIJSKA CENA

49

-1 0%

• Fotokopirni papir zaščiten z antibakterijskim premazom prijaznim do zdravja in uporabnikov. • Primeren za vsakodnevno in pisarniško uporabo.

REDNA CENA 1,65 €

ANTIBAKTERIJSKI KEMIČNI SVINČNIK ČRN C2100036 MODER C2100035 RDEČ C2100037 ZELEN C2100038

• Prvi kemični svinčnik, ki zaradi posebnega antibakterijskega premaza, zmanjša možnost prenosa bakterij • Priporočljiva uporaba povsod tam, kjer je uporabnikov več!

Natančen brezkontaktni telesni termometer z ergonomsko, kompaktno ter lahko zasnovo je primeren za uporabo doma, v podjetjih, itd. • Poskrbi za natančne razultate brez dotika z uporabo napredne infrardeče tehnologije. • Delovna temperatura okolice: priporočljivo od 16,0 do 35,0°C. • Meritveni razpon / 3 barvni display. • 34,0 - 37,3°C indikator zasveti zeleno. • 37,4 - 38,0°C indikator zasveti rumeno. • 38,1 - 42,6°C indikator zasveti rdeče. • Natančnost merjenja: +/- 0.2 stopinje Celzija. • Razdala merjenja: 3-5 cm. • Avto stop: po 15. sekundah nedelovanja. • Čas merjenja: do 2. sekundi. • Dimenzije: 149 x 77 x 43 mm. • Teža: 105 g (brez baterije). • Baterija: 2 x AAA (niso priložene).

SUPER CENA

4 € 79

M1200034

RAZKUŽILO ZA ROKE 500ML • Dezinfekcijsko sredstvo za roke s pumpico in z minimalno vsebnostjo alkohola 70%. • Zagotavlja visoko stopnjo zaščite pred virusi.


72

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

TEHNIKA

SUPER CENA

3 €

SUPER CENA

MIŠKA OMEGA OM-06V

MIŠKA OMEGA OM-419 brezžična

90

MODRA H7778452 ČRNA H7700027

9 € 00

MODRA H7778447 ČRNA H7778446

• Miška Omega OM-06V, žična, ergonomske oblike, dejanska resolucija 1200 dpi. • Na 3 standardne gumbe. • Dolžina kabla 125 cm. USB povezava. • Primerna za levičarje in desničarje.

• Miška Omega OM-419, brezžična, ergonomske oblike, privzeta resolucija 1000 dpi. • Srednje velikosti, primerna tako za notesnike kot običajne računalnike. • Na 3 standardne gumbe. Delovni domet 6 - 10 m. • 2 x AAA baterije niso priložene.

GA R A N C IJA 2 L E TI

GA RA NC IJA 2 LET I

SUPER CENA

5 € 10

PODLOGA ZA MIŠKO-GEL OMEGA ČRNA H7878468 MODRA H7881271 ZELENA H7881272

• Gel podloga za miško z gel oporo, katere namen je sproščanje napetosti v zapestju in preprečevanju bolečin / poškodb.

SUPER CENA

7 €

SUPER CENA

USB KLJUČ PLATINET 2V1 PMFB 32

USB KLJUČ PLATINET V-DEP 32GB

30

ČRN H7294122 SIV H7294121

• USB spominski ključ PMFB, kapaciteta 32 GB. Hybrid z USB in microUSB priklopom, primeren za tablice in ostale naprave s kombiniranim vhodom. Vmesnik 2.0.

7 € 10

ČRN H7294117 MODER H7294118 SREBRN H7200001

• USB spominski ključ PMFV32, z aluminijastim ohišjem, kapaciteta 32 GB. Vmesnik 2.0.

GA R A N C IJA 2 L E TI

GA RA NC IJA 2 LET I

SUPER CENA

7 €

SUPER CENA

USB KLJUČ PLATINET V-DEP 32GB2

USB KLJUČ PLATINET S-DEP 64GB VO

SREBRN H7200094 MODER H7200095 RDEČ H7200096

H7200043

99

9 € 90

• USB spominski ključ PMFC32, hybrid z Type C priklopom, primernim za vse sodobnejše pametne naprave. • Kapaciteta 32 GB, vmesnik 3.0.

• USB spominski ključ PMFMS64, z kovinskim vodoodpornim ohišjem, kapaciteta 64 GB. Vmesnik 2.0.

GA R A N C IJA 2 L E TI

GA RA NC IJA 2 LET I


ŠOLSKA KOLEKCIJA TEHNIKA

SUPER CENA

9 €

SUPER CENA

USB KLJUČ PLATINET V-DEP 64GB ČRN

USB KLJUČ PLATINET X-DEP 32GB/3.0

H7200077

H7289634

• USB spominski ključ PMFV64B, z aluminijastim ohišjem, kapaciteta 64 GB. Vmesnik 2.0.

• USB spominski ključ PMFU3, z vmesnikom 3.0 in maximalno hitrostjo prenosa podatkov 75MB/s. • 32GB : do 8000 MP3 pesmi / 32000 JPG slik.

GA R AN C IJA 2 LE TI

GA RA NC IJA 2 LET I

SUPER CENA

12 €

SUPER CENA

USB KLJUČ PLATINET X-DEP 64GB/3.0

USB KLJUČ PLATINET X-DEP 128GB/3.0

H7289635

H9400003

• USB spominski ključ PMFU3, z vmesnikom 3.0 in maximalno hitrostjo prenosa podatkov 75MB/s. • 64GB: do 16000 MP3 pesmi / 64000 JPG slik.

• USB spominski ključ PMFU3, z vmesnikom 3.0 in maximalno hitrostjo prenosa podatkov 75MB/s. • 128GB: do 32000 MP3 pesmi / 128000 JPG slik.

GA R AN C IJA 2 LE TI

GA RA NC IJA 2 LET I

SUPER CENA

7 €

SUPER CENA

USB KLJUČ SILICON 32GB U06 VMESNIK 2.0 MODER

USB KLJUČ SILICON 32GB U03 VMESNIK 2.0

H7200099

ČRN H7200097 BEL H7200098

• Eleganten usb ključ, vmesnik 2.0, možnost shranjevanja do 32 GB, modre barve. • Posebno zaskočno oblikovanje pokrovčka, brez skrbi zaradi izgube pokrovčka. • Občutljiva matirana površina, boljše upravljanje in večja zaščita pred praskami, prstnimi odtisi in umazanijo. • Krožno ohišje pogona in eleganten zaskočen dizajn. • Recuva File Recovery omogoča obnovitev izbrisanih datotek, kot so digitalne fotografije, dokumenti, glasba in video posnetki.

• Eleganten usb ključ , črne in bele barve, z diamantnim vzorec s sijajnim zaključkom. • Do 32 GB prostora za shranjevanje, vmesnik USB 2.0. • Zložljivi priključek USB, True Plug & Play tehnologija odpravlja potrebo po zunanjem napajanju. • Recuva File Recovery omogoča obnovitev izbrisanih datotek, kot so digitalne fotografije, dokumenti, glasba in video posnetki.

8 €

70

50

23 €

40

10

7 €

80

80

SUPER CENA

12 € 50

USB KLJUČ SILICON MODER H7200100 ROZA H7200101 ČRN H7200102

• Eleganten usb ključ, vmesnik 3.0, možnost shranjevanja do 64 GB, modre, roza in črne barve. • Posebno zaskočno oblikovanje pokrovčka, brez skrbi zaradi izgube pokrovčka. • Občutljiva matirana površina, boljše upravljanje in večja zaščita pred praskami, prstnimi odtisi in umazanijo. • Krožno ohišje pogona in eleganten zaskočen dizajn. • Recuva File Recovery omogoča obnovitev izbrisanih datotek, kot so digitalne fotografije, dokumenti, glasba in video posnetki.

SUPER CENA

10 €

SUPER CENA

USB KLJUČ SILICON 32GB B25 VMESNIK 3.0 ČRN

USB KLJUČ SILICON 32GB B32 VMESNIK 3.2 BEL

H7200103

H7200105

SUPER CENA

SUPER CENA

11 € 20

90

12 €

13 €

50

USB KLJUČ SILICON 64GB B25 3.0 ČRN H7200104

10

• Modern usb ključ, vmesnik 3.0 za hiter prenos podatkov, možnost shranjevanja do 32 GB ali 64 GB, črne barve. • Brez pokrovčka z zložljivim USB priključkom zaščita brez izgube pokrovčka. • Luknja za obesek za lažji transport.

USB KLJUČ SILICON 64GB B32 VMESNIK 3.2 BEL H7200106

• Modern usb ključ, vmesnik USB 3.2 Gen 1 omogoča hiter prenos podatkov do 5 Gbps. Do 32 GB ali 64 GB prostora za shranjevanje, bele barve. • Eleganten poliran zaključek za gladko vizualno privlačnost. • Priročna zasnova ključavnice za enostavno pritrditev na obeske za ključe. • True Plug & Play tehnologija odpravlja potrebo po zunanjem napajanju. • Recuva File Recovery omogoča obnovitev izbrisanih datotek, kot so digitalne fotografije, dokumenti, glasba in video posnetki.video posnetki.

73


74

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

SUPER CENA

16 € 99

SLUŠALKE HERO MODRE H7Z00072 BELE H7Z00073

• Lahke in opremljene z oblazinjenimi ušesnimi čepi iz mehkih materialov. • Za sprejem / zaključek klica; pogovorite se s svojim klicateljem zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu. • Priključni kabel je dolg 1,2 m, tako da lahko pametni telefon držite v žepu, medtem ko slušalke nosite na glavi ali ko je priključena naprava oddaljena nekoliko dlje. • Občutljivost : 90dB Frekvenčni razpon: 20Hz - 20000Hz

GA R AN C IJA 2 L E TI

SUPER CENA

39 € 99

SET TIPKOVNICA IN MIŠKA H7Z00068

• Set brezžične tipkovnice in miške za optimiziran potek dela, tihe tipke in gumbi miške, ki ne motijo družinskih članov ali sodelavcev, tipkovnica polne velikosti z nizkimi tipkami za mehki in udobni hod tipke, hitro in enostavno upravljanje z 13 pisarniškimi in medijskimi funkcijskimi tipkami; • oblika tipkovnice, ki ščiti pred razlitimi tekočinami. • V paketu je en USB-sprejemnik za povezavo tipkovnice in miške, ki ga je mogoče hraniti v miški.

GA R AN C IJA 2 L E TI

SUPER CENA

8 €

SUPER CENA

MIŠKA TRUST IVERO žična

MIŠKA TRUST SURA brezžična

H7700023

H7700001

• Črne barve. • Velikost L. • Optična miška s 3 gumbi in ergonomsko obliko. • Natančno optično tipalo 1000 dpi. Za levičarje in desničarje. • Gumijast zgornji sloj za udoben oprijem.

• 8m dometa. • Velikost L. • Miška je opremljena z natančnim optičnim senzorjem. • Mikro USB sprejemnik, ki ga lahko pospravimo v miško. • Ergonomična zasnova in gumijasta prevleka, ki zagotavlja dobre oprijem. • 2 stranska gumba in gumb za preklop občutljivosti (800-1600 DPI). • Priložena 1x AA baterija.

GA R AN C IJA 2 L E TI

GA RA NC IJA 2 LET I

99

19 € 99

SUPER CENA

12 € 99

MIŠKA TRUST IVY brezžična H7784213

• Kompaktna optična miška udobne oblike. • Ključne lastnosti: gumijaste stranice za udobje in oprijem, 8 m brezžičnega dometa (2,4 GHz), gumb za izbor hitrosti (800-1600 dpi). • Velikost M. Rdeča. • Preprosta uporaba: enostavno priključite in začnite, Zložljiv sprejemnik mikro USB. • Priložena 1x AAA baterija.

GA R AN C IJA 2 L E TI

SUPER CENA

16 € 99

RADIOURA MUSE M-150 H1400003

• Preprosta radio ura Muse M-150 CR bo zadostila svojemu osnovnemu namenu saj ponuja dovolj velik, osvetljen LED zaslon v barvi jantarja, ki ves čas prikazuje uro, nastavite pa lahko tudi dvojni alarm. • Omogoča prebujanje z zvokom alarma ali pa ob FM radijskih valovih. • V primeru izpada električnega omrežja bo vaš nastavljen alarm ostal nedotaknjen, saj za to poskrbi pomožno napajanje z baterijama (2 x bateriji AAA – nista priloženi!). • Napajanje AC 230V.

GA RA NC IJA 1 LETO


PIKINA CENA

16 € 17

-3 5%

ŠOLSKA KOLEKCIJA TEHNIKA

41

-3 0

17 €

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 24,87 €

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-531TH

ROZA H3700001 BEL H3700002 VIJOLIČEN H3700003

SIV H3700004 ZELEN H3700005

-3 0

20 € 66

%

AKCIJSKA CENA

22 € 06

AKCIJSKA CENA

23 € 76

-3 5%

PIKINA CENA

%

19 € 19

-3 0

PIKINA CENA

-3 5%

Primeren za osnovne in srednje šole • 2 vrstični 12-mestni LCD zaslon • Število matematičnih funkcij: 273 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Računanje s konstantami • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Zaslon zavarovan z akrilno ploščico, za boljši kontast zaslona in obenem dodatno zaščito • Čvrst drsni pokrovček • Baterijsko napajanje 1x AAA

REDNA CENA 33,94 €

REDNA CENA 29,52 €

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-531TH

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-W531TH

BORDO H3700011 MODER H3700012 ČRN H3700013

H3700006

PIKINA CENA

-3 0

75

AKCIJSKA CENA

24 € 50

REDNA CENA 14,05 €

REDNA CENA 35,00 €

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-501T

H3700007

VIJOLIČEN H3700022 BEL H3700021

Primeren za osnovne in srednje šole • 10+2 mestni zaslon • Število matematičnih funkcij: 146 • Vzdržljive plastične tipke • Čvrst drsni pokrovček Baterijsko napajanje 1 x LR54

%

9 € 84

%

AKCIJSKA CENA

22 €

-3 0

9 € 14

-3 5%

PIKINA CENA

-3 5%

wPrimeren za osnovne in srednje šole • 4 vrstični matrični zaslon • Število matematičnih funkcij: 420 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Prikaz enačb, kot v knjigi (Write-View) • 3 programabilne funkcije za najpogosteje uporabljane funkcije • Funkcija Multi-Line Playback, za pregled enačb • Čvrst drsni pokrovček • Baterijsko napajanje 1x LR44

Primeren za osnovne in srednje šole • 4 vrstični matrični zaslon • Število matematičnih funkcij: 422 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Prikaz enačb, kot v knjigi (Write-View) • Naraven prikaz enačb na zaslonu. Takojšna sprememba prikaza med decimalnimi št. in ulomki s pritiskom na eno tipko. Programirane matematične vaje, 4 programabilne tipke. • Funkcija Multi-Line Playback, za pregled enačb • Zaslon zavarovan z akrilno ploščico, za boljši kontast zaslona in obenem dodatno zaščito. • Čvrst drsni pokrovček • ·Baterijsko napajanje 1x AAA

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-520TG

NOVO Primeren za osnovne in srednje šole, ter univerze • 2 vrstični 12-mestni LCD zaslon • Število matematičnih funkcij: 400 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Računanje s konstantami • Metrične pretvorbe: 44 • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Funkcija Multi-Line Playback, za pregled enačb • Zaslon zavarovan z akrilno ploščico, za boljši kontast zaslona in obenem dodatno zaščito • Čvrst drsni pokrovček • Solarno in baterijsko napajanje 1x LR44

Tudi matematika je lahko enostavna

75


84

REDNA CENA 41,20 €

71

AKCIJSKA CENA

34 € 15

-3 5%

31 €

%

28 €

PIKINA CENA

-3 0

AKCIJSKA CENA

%

26 € 78

-3 0

PIKINA CENA

-3 5%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 1

REDNA CENA 48,79 €

H3700014

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-506TS

H3700010

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-W506T

PIKINA CENA

PIKINA CENA

REDNA CENA 20,57 €

79

AKCIJSKA CENA

33 € 16

%

30 €

-3 0

14 € 40

%

AKCIJSKA CENA

-3 0

13 € 37

-3 5%

Primeren za srednje šole in univerze • Število matematičnih funkcij: 640 • 4 vrstični matrični zaslon • Število spominov: 9 • Prikaz enačb, kot v knjigi (Write-View) • 3 programabilne funkcije za najpogosteje uporabljane funkcije • Naraven prikaz enačb na zaslonu. Takojšna sprememba prikaza med decimalnimi št. in ulomki s pritiskom na eno tipko. Programirane matematične vaje, 4 programabilne tipke. • Funkcija Multi-Line Playback, za pregled enačb • Zaslon zavarovan z akrilno ploščico, za boljši kontast zaslona in obenem dodatno zaščito • Čvrst drsni pokrovček • Baterijsko napajanje 1x LR44

-3 5%

Primeren za srednje šole in univerze • Dvovrstični 10+2-mestni zaslon • Število matematičnih funkcij: 470 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9+4 za formule • Računanje s konstantami • Metrične pretvorbe: 44 • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Regresija: 6 modelov • Integrali • Računanje z matrikami • Zaslon zavarovan z akrilno ploščico, za boljši kontast zaslona in obenem dodatno zaščito • Čvrst drsni pokrovček • Solarno in baterijsko napajanje 1X LR44

REDNA CENA 47,27 € H3787319

H3700017

QR KODNA FUNKCIJA

Primeren za osnovne, srednje šole in univerze • Dvovrstični zaslon • Prikaz šestnajstiškega in decimalnega sistema • Omogočene funkcije DEG / GRAD / RAD • 181 Funkcij, spomin za 9 spremenljivk • Računanje ulomkov • Trigonometrične funkcije: sin/cos/tan/sin-1/cos-1/tan-1 • Hiperbolične funkcije: sinh/cosh/tanh/ sinh-1/cosh-1/tanh-1 • Računanje eksponentov, log, ln, 10x, ex •.Matematične funkcije x2, x-1, 1/x, x!, xy, x1/y • Računanje standardne deviacije • Statistične operacije: regresija, permutacije, kombinacije • Trd ovitek, baterijsko napajanje • Ob neuporabi samodejno ugasne

Primeren za osnovne, srednje šole in univerze • Naravni - V.P.A.M. – zaslon z naravnim pogledom • Prikaz šestnajstiškega in decimalnega sistema • Omogočene funkcije DEG / GRAD / RAD • 552 funkcij, spomin za 9 spremenljivk • 47 znanstvenih konstant, 40 metričnih konverzij • QR code funkcija ( * ) • Računanje ulomkov • Trigonometrične funkcije: sin/cos/tan/sin-1/cos-1/tan-1 • Hiperbolične funkcije: sinh/cosh/tanh/sinh-1/cosh-1/tanh1 • Računanje eksponentov , log, ln, 10x, ex • Računanje odstotkov • Izračuni enačb, izračuni neenakosti • Statistične operacije: vsote, standardne deviacije, regresije, permutacije, kombinacije • Diferenciali in integrali: računanje numeričnih integralov, računanje numeričnih diferencialov • Trd ovitek, solarno + baterijsko napajanje • Ob neuporabi samodejno ugasne

PIKINA CENA

PIKINA CENA

REDNA CENA 41,65 €

89

AKCIJSKA CENA

18 € 19

%

29 € 16

16 €

-3 0

AKCIJSKA CENA

%

27 € 07

-3 5%

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-991EX

-3 5%

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-220 PLUS

-3 0

76

REDNA CENA 25,99 €

H3700020

H3759066A

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-991ES PLUS-2

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-85ES PLUS-2

Primeren za osnovne, srednje šole, univerze in študij matematike • Prikaz matematičnih formul kot v učbeniku • Pregleden in enostaven vnos formul (V.P.A.M) • Prikaz šestnajstiškega in decimalnega sistema • 417 funkcij, 40 znanstvenih konstant, 40 metričnih konverzij in 24 stopenj oklepajev • Računanje ulomkov • Trigonometrične funkcije: sin/cos/tan/sin-1/cos-1/tan-1 • Hiperbolične funkcije: sinh/cosh/tanh/ sinh-1/cosh-1/tanh-1 • Računanje logičnih operacij IN/ALI • Računanje odstotkov / generator naključnih števil / reševanje enačb • Statistične operacije: vsote, standardne deviacije, regresije, permutacije, kombinacije • Diferenciali in integrali: računanje numeričnih integralov, računanje numeričnih diferencialov • Trd ovitek, solarno + baterijsko napajanje • Ob neuporabi samodejno ugasne

Primeren za osnovne, srednje šole in univerze • Prikaz šestnajstiškega in decimalnega sistema • Omogočene funkcije DEG / GRAD / RAD • 252 Funkcij, spomin za 9 spremenljivk • Računanje ulomkov • Trigonometrične funkcije: sin/cos/tan/sin-1/cos-1/tan-1 • Hiperbolične funkcije: sinh/cosh/tanh/sinh-1/cosh-1/tanh-1 • Računanje eksponentov , log, ln, 10x, ex • Matematične funkcije x2, x-1, 1/x, x!, xy, x1/y • Statistične operacije: regresija, permutacije, kombinacije • Trd ovitek, solarno + baterijsko napajanje • Ob neuporabi samodejno ugasne

* enostavno vpišete matematično formulo, jo prenesete na svojo mobilno napravo in jo nato uporabite za pisanje raznih poročil ali prispevkov, saj je vnašanje zapletenih formul v povprečnih urejevalnikih besedila lahko velik izziv


KNJIGA R N E IN PA P IR N IC E DZ S 45 LOK AC I J PO SLOV E N I JI

MB

2

2

Tržič

2

Radovljica

2

GO

Radovljica

2

Logatec

KR

KP2

Logatec

LJ

LJ 2 Kamnik

Slatina

2

CE Trebnje

2Ptuj

MS

Lenart Ptuj

Rogaška

Litija

2 KK Slatina

Brežice

NM

Črnomelj

KK

2

BREZPLAČNA MODRA ŠTEVILKA

080 80 51 BREZPLAČNA MODRA ŠTEVILKA

Sevnica

Kočevje

Litija

Kočevje

CE

Sevnica

Slovenj Gradec

Grosuplje Velenje

Domžale

Grosuplje

PO

Izola

Domžale

PO

6

Ajdovščina Izola

KP

Bistrica

6

2Rogaška

2 Slovenska

Velenje

Ajdovščina

Škofja Loka

GO

Kamnik

KR

Škofja Loka

Tržič Bled

MB

Slovenj Gradec

Bled

Jesenice

Lenart

Slovenska Bistrica

2

Jesenice

MS

Brežice

080 80 51

Trebnje

NM

Črnomelj

Storitev ovijanja po meri na izbranih DZS lokacijah.

www.dzs.si LJUBLJANA BTC HALA 8, Šmartinska 152, t: 01/545 15 04 (05) • LJUBLJANA BTC HALA A, Šmartinska152, t: 01/541 08 20 • LJUBLJANA PLAVA LAGUNA, Linhartova 3, t: 01/436 67 48 • LJUBLJANACELOVŠKA, Celovška c. 163, t: 01/515 16 50 • MC LJUBLJANA, Cesta ljubljanske brigade 33, t: 01/51070 30 (35) • PRODAJALNA LETALIŠKA, Letališka 30, t: 01/586 43 21 (23, 26) • MC DOMŽALE, Cestatalcev 4, t: 01/724 41 57 • MC GROSUPLJE, Brvace 1a, t: 01/787 37 43 • LITIJA, Jerebova 10, t: 01/89950 57 • KOČEVJE, Ljubljanska 14, t: 01/895 02 10 • MC KAMNIK, Kovinarska 36, t: 01/839 53 19 •LOGATEC, Tržaška 19, t: 01/750 98 41 • TC LOGATEC, Tržaška 3, t: 01/750 91 22 • MARIBOR GLAVNITRG, Glavni trg 17, t: 02/228 27 80 (82) • QLANDIA MARIBOR, Cesta proletarskih brigad 100, t:02/480 52 04 • MURSKA SOBOTA, Nemčavci 1d, t: 02/530 49 91 • MC MURSKA SOBOTA, Plese 1, t:02/534 82 43 • QLANDIA PTUJ, Ormoška c. 15, t: 02/771 04 53 • SLOVENSKA BISTRICA, Kolodvorska1, t: 02/805 59 44 • LENART, Kraigherjeva 2, t: 02/720 09 09 • ROGAŠKA SLATINA, Kidričeva 13, t:03/819 29 41 • CELJE, Prešernova 21, t: 03/490 13 70 • MC CELJE, Opekarniška 9, t: 03/491 15 91 •MC VELENJE, Šaleška c. 1, t: 03/589 40 73 • MC SLOVENJ GRADEC, Ronkova 4, t: 02/883 86 38 • MCKRANJ, Cesta Staneta Žagarja 69, t: 04/234 15 41 (40) • KRANJ, Prešernova 2, t: 04/236 86 30 •JESENICE, Titova 41, t: 04/586 65 20 (21) • MC JESENICE, Spodnji Plavž 5, t: 04/583 64 11 • ŠKOFJALOKA, Mestni trg 8, t: 04/515 01 40 • RADOVLJICA, Kranjska c. 4, t: 04/530 50 10 • TRŽIČ, Trgsvobode 18, t: 04/592 48 41 • BLED, Ljubljanska c. 4, t: 04/574 56 51 • MC KOPER, Dolinska c. 1A, t:05/625 06 20 • IZOLA, Trg republike 2, t: 05/640 06 30 • MC POSTOJNA, Tržaška c. 59, t: 05/720 0740 • MC AJDOVŠČINA, Vipavska c. 6, t: 05/368 10 51 • MC NOVA GORICA, Industrijska c. 6, t: 05/33300 01 • QLANDIA KRŠKO, Cesta krških žrtev 141, t: 07/490 23 34 • BREŽICE, Cesta prvih borcev 32, t:07/499 09 10 • NC INTERMARKET BREŽICE, Tovarniška 10a, t: 07/499 33 76 • MC SEVNICA, Boštanj80, t: 07/814 93 21 • MC NOVO MESTO BRŠLJIN, Ljubljanska 47, t: 07/337 11 98 • TREBNJE, Gubčevac. 21, t: 07/346 11 30 • ČRNOMELJ, Zadružna c. 33, t: 07/305 22 14


Ugodnosti za vse kupce

10%

30%

popust na vse šolske potrebščine

popust na izbrane šolske potrebščine

50%

popust na izbrane šolske potrebščine

Ugodnosti s Pika kartico 3% na učbenike in delovne zvezke

15% na izbrane blagovne znamke*

35% na izbrane šolske potrebščine, kalkulatorje in obšolska gradiva

KDOR S PIKO V DZS HITI, PRAVOČASNO ZA ŠOLO POSKRBI!

POPUST OB NAKUPU ENEGA IZDELKA PO VAŠI IZBIRI!

1

Kupon je unovčljiv do 31. 7. 2021 v vseh knjigarnah in papirnicah DZS. Kupon ne velja ob nakupu učbenikov, delovnih zvezkov, šolskih priročnikov, literature, izdelkov v super ceni, izdelkov v akciji, mobi kartic, darilnih bonov, darilnih paketov, določenih tehničnih izdelkov in obrazcev. Popust se ne sešteva z drugimi ugodnostmi.

3

www.dzs.si

838884

096867

B0100013 KATALOG ŠOLSKI 2021

KUPON-KATALOG

* Akta'S'Cool, Pentel, Santoro, Anne Stokes, St. Right in Online