DZS katalog šolskih potrebščin 2022

Page 1

KATALOG ŠOLSKIH POTREBŠČIN 2022 / 2023


kdor s piko v dzs hiti, pravočasno za šolo poskrbi Počitniški popusti na učbenike, delovne zvezke in na izbrane blagovne znamke za šolo od 1. 6. do 31. 7. 2022

-3 %

-15 %

na izbrane blagovne znamke** Mercator, Dunajska 107, 1000 Ljubljana

na učbenike in delovne zvezke*

Nakup na 6 obrokov (polog + 5 obrokov)

BON21 za delovne zvezke in učbenike do 30. 6.

*V skladu z Zakonom o enotni ceni knjige (ZECK, Ur. List RS št. 11/2014) prodajalec morebitnega popusta ne obračuna za vse nove učbenike, delovne zvezke in ostale knjige, v obdobju prvih 6 mesecev od datuma njihovega izida. ** Online, Akta’S’Cool, Pentel, Santoro, St. Right in Belmil

K A Z A LO VS E B I N E ŠOLSKE KOLEKCIJE Seti

4 5

Šolski planerji Mape z elastiko Rinčne mape

48 49 49

ZA NAJSTNIKE

16

PERESNICE

24

PISALA

50

PAPIRNI IZDELKI Zvezki, mehke platnice Zvezki, trde platnice Špiralni zvezki Risalni listi in risanke Šolske nalepke Beležke in notni zvezki

34 35 45 43 46 47 47

OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM Barvice Flomastri Plastelin Voščenke Tempere Vodene barvice Škarje Modelirna masa

58 59 59 61 62 62 63 63 63

Idejna zasnova in oblikovanje: DBP studio / ŠumradaSinčič / DZS Izid kataloga: junij 2022, Naklada: 90.000. Slike so simbolne. Za napake v tisku ne odgovarjamo in se za njih že vnaprej opravičujemo.

Šilčki Radirke Šestila Grafitni svinčniki Ravnila Geo trikotniki Nalivna peresa in črnilni vložki TEHNIKA

64 64 65 65 66 66 66 68

DZS, založništvo in trgovina, d.d., Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana • Družba je vpisana v sodni register Okrožnega sodišča v Ljubljani. • Matična številka 5132088000, osnovni kapital 9.428.893,34 EUR MOŽNOSTI PLAČILA V KNJIGARNAH IN PAPIRNICAH DZS. Sprejemamo vse vrste bančnih kartic, kreditnih kartic, Valu in gotovino. S karticami Pika obročna in Diners je možno tudi plačilo na obroke.

E L EG A N T N O N A K U P UJ T E P R E KO S P L E TA

www.dzs.si


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

IZBERITE ENO OD MOŽNOSTI NAKUPA Le nekaj klikov vas loči do enostavnega in ugodnega nakupa! Poiščite svojo šolo in razred, izberite gradiva, dodajte še šolske potrebščine in počakajte na dostavo. Seznami učbenikov in delovnih zvezkov so na voljo za večino slovenskih osnovnih šol.

Obiščite najbližjo knjigarno in papirnico DZS, kjer vam bo prijazno in strokovno osebje svetovalo pri izboru vsega potrebnega za vašega šolarja ali šolarko. Stalna založenost z učbeniki, delovnimi zvezki in šolskimi potrebščinami ter nakup z nasvetom so naše zaveze.

Izkoristite ugodnosti, ki jih ponuja nakup prek spleta:

Izkoristite ugodnosti, ki jih ponuja nakup v knjigarnah in papirnicah:

10% popust na vse šolske potrebščine

50% popust na izbrane šolske potrebščine

50% popust na izbrane šolske potrebščine

%

30% popust na izbrane šolske potrebščine

%

30% popust na izbrane šolske potrebščine

-3 0

-1 0%

(glej oglas levo zgoraj na sosednji strani)

-5 0%

10% popust na vse šolske potrebščine

Ugodnosti za imetnike kartice Pika

-3 0

3% popust na učbenike in delovne zvezke

-5 0%

-3 %

KNJIGARNE IN PAPIRNICE DZS

-1 0%

SPLETNI NAKUP

Vse ugodnosti veljajo do 31. 7. 2022.

AKCIJSKA CENA

44 € 99

-1 0%

OZ N AČ E VA N J E C E N V K ATA LO G U

REDNA CENA

49,99 €

REDNA CENA Objavljene redne maloprodajne cene izdelkov so izražene v evrih in veljajo za ponudbo v knjigarnah in papirnicah DZS od 1.6. do 31.7.2022. DZS si pridržuje pravico do spremembe cen. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene.

REDNA CENA

AKCJSKA CENA

34 € 99

%

49

-3 0

32 €

-3 5%

49,99 €

PIKINA CENA

REDNA CENA

42 € 49

-1 5%

49,99 €

PIKINA CENA

REDNA CENA

24 € 99

-5 0%

49,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA 10% popust velja za vse šolske potrebščine v času trajanja akcije od 1.6. do 31.7.2022. Velja za vse kupce v knjigarnah in papirnicah DZS, ob plačilu s katerim koli plačilnim sredstvom. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene.

PIKINA + AKCIJSKA CENA 35% popust velja za izbrane šolske potrebščine ob plačilu s kartico Pika do razprodaje zalog v času od 1.6. do 31.7.2022 v knjigarnah in papirnicah DZS. Popusti ne veljajo ob plačilu s poslovno kartico Pika. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene. 30% popust velja za izbrane šolske potrebščine v času od 1.6. do 31.7.2022 v knjigarnah in papirnicah DZS, ob plačilu s katerim koli plačilnim sredstvom. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene. PIKINA CENA NA IZBRANE BLAGOVNE ZNAMKE 15% popust velja za izbrane šolske potrebščine izbranih blagovnih znamk* ob plačilu s kartico Pika do razprodaje zalog v času od 1.6. do 31.7.2022 v knjigarnah in papirnicah DZS. Popusti ne veljajo ob plačilu s poslovno kartico Pika. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene. * Online, Akta S’Cool, Pentel, Santoro, St. Right in Belmil. AKCIJSKA CENA – IZBRAN IZDELEK - 50% 50% popust velja za izbrane šolske potrebščine v času trajanja akcije (od 1.6. do 31.7.2022). Seznam izdelkov se nahaja v knjigarnah in papirnicah DZS pri blagajni. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene.

REDNA CENA

49,99 €

SUPER CENA

2 € 39

SUPER CENA Ponudba izdelkov v super ceni velja do razprodaje zalog v času akcije od 1.6. do 31.7.2022 za vse kupce. Na to ceno ne priznamo nobenih dodatnih popustov. Super cena je najnižja cena za primerljiv izdelek v svoji skupini izdelkov v knjigarnah in papirnicah DZS. Vse cene že vključujejo DDV. Zaloge izdelkov so omejene.

1


Avtor intervjuja: Luka Klemen

PREVELIKIH ciljev ni! Intervju s Saro Isaković

ara Isaković je že kot deklica velikokrat slišala »Sara, nehaj sanjati, ne bodi tako ambiciozna«, ampak to je ni ustavilo pri uresničevanju svojih sanj. Že kot 18-letna si je zadala cilj, da bo pri 20. osvojila olimpijsko kolajno, in jo tudi je. Verjame, da imamo vsi na svetu priložnost, da sanjamo in da imamo tudi moč, da svoje sanje uresničimo. Prepričana je, da prevelikih ciljev ni. Treba je le veliko sanjati in pri tem spodbujati tudi otroke. Sanje se lahko uresničijo, ampak ne same od sebe.

Da jih uresničimo, moramo v akcijo.


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

3

1. Kateri je tvoj prvi spomin na šolo? Lep del svojega otroštva sem preživela v Indoneziji in Maleziji. Tam so že imeli izdelke Hello Kitty, ki jih pri nas še ni bilo. Starši so mi kupili šolsko torbo Hello Kitty in bila sem presrečna. Tako je moj prvi spomin na šolo bil eno veliko pričakovanje, kako bom z novo rožnato torbo stopila v prvi razred osnovne šole v Kranju. 2. S kakšnimi izzivi si se srečala v šoli? Od 3. razreda osnovne šole smo živeli v Dubaju. Tam so naju z Galom, mojim bratom dvojčkom, dali v različne razrede. Tako naj bi se hitreje naučila angleško. Veliko sva že znala, a tisto leto je bilo res polno izzivov. Poleg angleščine smo se učili tudi arabščino in francoščino, tako da sem se učila tri jezike hkrati.

8. Kaj storiti, ko otrok reče, da nečesa ne zmore?

3. Kako si jih premagovala? Si bila že takrat mojstrica premagovanja izzivov? Takrat nama je veliko pomagala mami. Z nama je brskala po debelih slovarjih, nama pomagala s prevodi in nama nove besede izpisala v zvezke. Tako je cele dneve brskala po slovarjih in nama pomagala pri domačih nalogah. Učenje treh jezikov hkrati je bilo zagotovo zelo velik izziv, ki nama ga je z bratom uspelo premagati s pomočjo staršev in podpore v šoli. Otroci smo se med seboj podpirali, saj smo bili v mednarodni šoli otroci s celega sveta. 4. Kateri je bil tvoj najljubši predmet v šoli in zakaj? Vedno sem zelo rada hodila v šolo, sploh v Dubaju sem imela priložnost obiskovati res zanimivo mednarodno šolo. Imeli smo veliko različnih predmetov, vse od glasbene teorije in prakse, kjer smo se vsak teden učili igrati na nov inštrument, do gledališke igre. Moj najljubši predmet pa je bil »life skills«. To bi lahko prevedli kot šola za življenje. (smeh) Naša učiteljica, gospa Karama, nas je že takrat učila številnih veščin, ki mi še danes pridejo zelo prav v življenju. Predvsem pa se spominjam, da smo se v njenem razredu imeli res fino. 5. Kateri predmet je bil zate najzahtevnejši? Kako si se ga lotila? Takrat je bila to zagotovo arabščina, ker nikoli nisem pisala z desne proti levi. Ampak sem se vsega lotila z radovednostjo, vse mi je bilo zelo zanimivo. Pa ne zato, ker pretiravam, ampak sem se počutila nadvse hvaležno, da imam priložnost živeti v drugi kulturi, jo spoznavati in se učiti tujih jezikov.

6. Kaj imata po tvojem skupnega šola in profesionalni šport? Vse. Skozi šport sem se naučila discipline in reda. Spoznala sem, da sem sama odgovorna za svoj uspeh. V šoli pa je bilo enako. Če sem želela dobiti dobro oceno, je bilo na meni, da se učim ter zaupam vase in v svoje znanje. Brez truda, dela, energije ni rezultatov. In tako je tudi v športu. Tako kot v šoli ni vse zanimivo, tudi nekatere vaje pri športu niso zabavne, ampak ti vsaka vaja pomaga, da si na koncu še boljši. Za to je treba vložiti trud in misliti pozitivno.

Prvo kot prvo, nujno moramo dodati besedo »še«, ker je to čisto drugo navodilo našim možganom: »Tega še ne zmorem, tega trenutno še ne zmorem.« Če rečeš: »Jaz tega ne zmorem in ne znam.«, potem glava reče: »Ja prav, potem pa nič.« Če pa dodaš »še«, potem glava reče: »Aha, okej, trenutno mogoče še ne, mogoče bom pa vedela v naslednjem trenutku.« Besede naših otrok lahko usmerjamo v produktivno smer, to je, da iščejo rešitve namesto izgovorov. 9. Ali se lahko čisto vsakega izziva/cilja lotimo z načrtom? Seveda. Če imamo kakšen čisto majhen cilj, mogoče ne potrebujemo načrta. Za vsak večji cilj pa si moramo nujno začrtati pot. Tako postane jasno, kaj moramo narediti vsak dan, da bomo prišli do cilja. Čim bolj podroben je načrt, tem boljše.

7. Kakšno vlogo pri premagovanju otroških izzivov igrajo starši? Starši so ključ. So mentorji in vodje. Sama kot mamica vidim, kako pomembno vlogo imam. Moji starši so me vedno spodbujali in usmerjali. Ko sem bila stara 10 let, mi je oče rekel, da je vsaka sprememba vaja za krepitev samozavesti. Ne glede na to, ali mi uspe ali ne, se iz tega nekaj naučim. Če mi je uspelo, super, če ne, pa mi je oči vedno rekel: »V redu, kaj pa si se iz tega naučila? Si lahko naslednjič še boljša? Kaj lahko popraviš?« Kot športnica in učenka v šoli sem na svoje napake, ovire, izzive gledala bolj kot na neke priložnosti za učenje. Vsaka stvar te nekaj nauči in tako nikoli ne moreš izgubiti.

10. Kaj bi pri doseganju prvih uspehov v šoli svetovala prvošolčkom? Veselite se svojih uspehov, tudi tistih najmanjših. Pomembno je, da otroci razumejo, da je uspeh posledica truda in vloženega časa. Starši zelo hitro rečemo: »Vau, kako si ti pameten, ti si pravi genij.« In potem si otrok reče: »Jaz sem genij. Jaz sem natur talent.« Ko dobrega rezultata ni več, pa to lahko slabo vpliva na otrokovo samozavest. Bolj ko hvališ proces in ne samo končen rezultat, bolj se otroci zavedajo, da je rezultat posledica truda.


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

ZA ŠOLARJE 1. IN 2. TRIADE L A S TN OS TI N A H R BTN I KOV: Nastavljive naramnice Lahek/majhna teža Več predalov/prekatov Narejen iz vodoodbojnih materialov Ergonomsko hrbtišče Odsevni materiali

REDNA CENA 69,99 € G4100195

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • tremično izolirani predal 41 x 31 x 22 cm

GA R AN C IJA

PIKINA CENA

12 € 99

AKCIJSKA CENA

13 € 99

%

35€

-3 0

AKCIJSKA CENA

-3 5%

ZAJEC

-5 0%

4

REDNA CENA 19,99€ G4300339

PRAZNA PERESNICA 22 x 15 x 5 cm


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

12 € 99

99

-3 0

13 €

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 19,99 €

AKCIJSKA CENA

25€

-5 0%

PIKINA CENA

-3 5%

LABOD

REDNA CENA 49,99 € G4100194

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 40 x 29 x 21 cm

G4300338

PRAZNA PERESNICA

GA RA NC IJA

AKCIJSKA CENA

35€

-5 0%

22 x 15 x 5 cm

REDNA CENA 69,99 € G4100193

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • termično izolirani predal 41 x 31 x 22 cm

GA R AN C IJA

SETI

REDNA CENA 99,99 €

G4100187

SET TRI-DELNI • termično izolirani predal • fidlock zapiranje 40 x 28 x 19 cm

GAR AN C IJA

50€

-5 0%

CYBER LEV AKCIJSKA CENA

50€

-5 0%

50€

REDNA CENA 99,99 €

AKCIJSKA CENA

G4100188

SET TRI-DELNI • termično izolirani predal • fidlock zapiranje 40 x 28 x 19 cm

GA RA NC IJA

ROBO VOLK AKCIJSKA CENA

50€

REDNA CENA 99,99 €

REDNA CENA 99,99 €

G4100185

G4100186

SET TRI-DELNI • termično izolirani predal • fidlock zapiranje 40 x 28 x 19 cm

GA R AN C IJA

-5 0%

AKCIJSKA CENA

KUŽA

-5 0%

METULJ

SET TRI-DELNI • termično izolirani predal • fidlock zapiranje 40 x 28 x 19 cm

GA RA NC IJA

5


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

HEART

REDNA CENA 74,99 €

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

15 €

-1 0%

37 x 29 x 24 cm

29

49

-1 0%

67 € REDNA CENA 74,99 €

G4100369

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

G4100368

• TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK •

37 x 29 x 24 cm

AKCIJSKA CENA

15 € 29

REDNA CENA 16,99 €

REDNA CENA 16,99 €

G4300412

G4300411

PRAZNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

-1 0%

67 € 49

-1 0%

AKCIJSKA CENA

SKY QUEEN

PRAZNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

3 € 59

REDNA CENA 3,99 € G2A00083

MAPA A4 Z ELASTIKO 34 x 25 x 0,5 cm

AKCIJSKA CENA

1 € 79

REDNA CENA 1,99 € G2900117

ŠOLSKE ETIKETE 1/18 15 x 21 x 0,5 cm

AKCIJSKA CENA

3 € 32

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

Ce j e sp anj e do bro za naS e m oZg a ne, zak aj je p ote pre m pov eda no v S oli?

-1 0%

6

REDNA CENA 3,69 € G2800034

RISALNI BLOK A3 20 LISTNI 30 x 42 x 0,6 cm


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

AKCIJSKA CENA

67 € 49

REDNA CENA 74,99 €

REDNA CENA 74,99 €

G4100367

G4100366

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

• TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

37 x 29 x 24 cm

15 € 29

37 x 29 x 24 cm

AKCIJSKA CENA

15 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

29

REDNA CENA 16,99 €

REDNA CENA 16,99 €

G4300410

G4300409

PRAZNA PERESNICA

-1 0%

67 € 49

-1 0%

AKCIJSKA CENA

URBAN DINO

-1 0%

S K AT E B O A R D

PRAZNA PERESNICA

21 x 14 x 4 cm

21 x 14 x 4 cm

Tvoji starsi so zakon!

REDNA CENA 3,99 € G2A00084

MAPA A4 Z ELASTIKO 34 x 25 x 0,5 cm

AKCIJSKA CENA

1 € 79

-1 0%

3 € 59

REDNA CENA 1,99 € G2900119

ŠOLSKE ETIKETE 1/18 15 x 21 x 0,5 cm

AKCIJSKA CENA

3 € 32

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

Oni so naredili solo brez Googla.

REDNA CENA 3,69 € G2800035

RISALNI BLOK A3 20 LISTNI 30 x 42 x 0,6 cm

7


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

AKCIJSKA CENA

67 € 49

REDNA CENA 74,99 €

REDNA CENA 74,99 €

G4100454

G4100452

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 37 x 29 x 24 cm

71 € 99

REDNA CENA 79,99 €

REDNA CENA 79,99 €

G4100462

G4100461

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • možnost zamenjave frontalnega motiva

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • možnost zamenjave frontalnega motiva

AKCIJSKA CENA

22 €

-1 0%

22 € 49

43 x 32 x 18 cm

49

REDNA CENA 24,99 €

REDNA CENA 24,99 €

G3C00110

G3C00109

POLNA PERESNICA

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

PERESNICA DOBAVLJIVA V JULIJU

WILD HEART

67 € 49

21 x 14 x 4 cm

PERESNICA DOBAVLJIVA V JULIJU

ENCHANTED UNICORN AKCIJSKA CENA

62 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

43 x 32 x 18 cm

AKCIJSKA CENA

-1 0%

AKCIJSKA CENA

99

REDNA CENA 74,99 €

-1 0%

71 € 99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

37 x 29 x 24 cm

REDNA CENA 69,99 €

G4100455

G4100465

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

37 x 29 x 24 cm

40 x 32 x 18 cm AKCIJSKA CENA

22 € 49

-1 0%

67 € 49

-1 0%

AKCIJSKA CENA

L I T T L E S TA R

-1 0%

FLOR AL HORSE

REDNA CENA 24,99 € G3C00101

POLNA PERESNICA

62 € 99

M Y S T I C A L B U T T E R F LY

REDNA CENA 69,99 €

AKCIJSKA CENA

67 €

G4100466

49

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

22 x 11 x 6 cm

REDNA CENA 74,99 €

40 x 32 x 18 cm

G4100453

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

AKCIJSKA CENA

22 € 49

AKCIJSKA CENA

71 € 99

REDNA CENA 24,99 €

-1 0%

37 x 29 x 24 cm

-1 0%

8

REDNA CENA 79,99 €

G3C00112

G4100460

POLNA PERESNICA

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • možnost zamenjave frontalnega motiva

21 x 14 x 4 cm

PERESNICA DOBAVLJIVA V JULIJU

42 x 32 x 18 cm

PERESNICA DOBAVLJIVA V JULIJU


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

AKCIJSKA CENA

67 € 49

REDNA CENA 74,99 €

REDNA CENA 74,99 €

G4100449

G4100451

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

37 x 29 x 24 cm

62 € 99

REDNA CENA 69,99 €

REDNA CENA 69,99 €

G4100463

G4100464

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

AKCIJSKA CENA

22 €

-1 0%

22 € 49

40 x 32 x 18 cm

49

REDNA CENA 24,99 €

REDNA CENA 24,99 €

G3C00106

G3C00107

POLNA PERESNICA

PERESNICA DOBAVLJIVA V JULIJU

21 x 14 x 4 cm

71 € 99

REDNA CENA 74,99 €

G4100456

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • možnost zamenjave frontalnega motiva

37 x 29 x 24 cm

43 x 32 x 18 cm

-1 0%

71 € 99

AKCIJSKA CENA

22 € 49

REDNA CENA 79,99 €

REDNA CENA 24,99 €

G4100457

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • možnost zamenjave frontalnega motiva

G3C00104

POLNA PERESNICA 22 x 11 x 6 cm

S TAY W I L D

REDNA CENA 24,99 €

AKCIJSKA CENA

G3C00105

POLNA PERESNICA

PERESNICA DOBAVLJIVA V JULIJU

21 x 14 x 4 cm

99

-1 0%

71 € REDNA CENA 79,99 € G4100459

G4100458

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • možnost zamenjave frontalnega motiva • možnost zamenjave frontalnega motiva

40 x 32 x 18 cm

AKCIJSKA CENA

22 € 49

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 43 x 32 x 18 cm

22 € 49

REDNA CENA 24,99 € G3C00108

-1 0%

AKCIJSKA CENA

99

REDNA CENA 79,99 €

RIPPED HEART AKCIJSKA CENA

71 €

-1 0%

49

PERESNICA DOBAVLJIVA V JULIJU

-1 0%

22 €

-1 0%

43 x 32 x 18 cm AKCIJSKA CENA

PERESNICA DOBAVLJIVA V JULIJU

REDNA CENA 79,99 €

G4100450

AKCIJSKA CENA

21 x 14 x 4 cm

AKCIJSKA CENA

-1 0%

67 € 49

POLNA PERESNICA

A I R C O M B AT

FIRETRUCK AKCIJSKA CENA

-1 0%

40 x 32 x 18 cm

AKCIJSKA CENA

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

62 € 99

-1 0%

AKCIJSKA CENA

37 x 29 x 24 cm

-1 0%

67 € 49

-1 0%

AKCIJSKA CENA

GOAL TIME

-1 0%

POWER TIRE

POLNA PERESNICA 22 x 11 x 6 cm

REDNA CENA 24,99 € G3C00111

POLNA PERESNICA 22 x 11 x 6 cm

PERESNICA DOBAVLJIVA V JULIJU

PERESNICA DOBAVLJIVA V JULIJU

9


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

71 € 99

AKCIJSKA CENA

5 € 39

REDNA CENA 79,99 €

REDNA CENA 5,99 €

G4100393

G4Z00014

MEHKI NAHRBTNIK

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

C AT

PREDPASNIK

14 € 39

REDNA CENA 15,99 €

AKCIJSKA CENA

G4300440

PRAZNA PERESNICA 20 x 9 x 4 cm

3 € 59

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

37 x 31 x 20 cm

REDNA CENA 3,99 €

13 € 49

-1 0%

G2A00091 AKCIJSKA CENA

MAPA A4 Z ELASTIKO

REDNA CENA 14,99 € G4K00134

VREČKA ZA COPATE

8 € 99

REDNA CENA 9,99 €

AKCIJSKA CENA

1 € 43

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

45 x 34 x 1 cm

REDNA CENA 1,59 €

G4200049

TORBA ZA LIKOVNI

G4Z00016

NAMIZNA PODLOGA A3

33 x 24,8 x 9 cm

71 € 99

AKCIJSKA CENA

5 € 39

REDNA CENA 79,99 €

REDNA CENA 5,99 €

G4100391

G4Z00012

MEHKI NAHRBTNIK

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

PA N DA

PREDPASNIK

14 € 39

REDNA CENA 15,99 €

AKCIJSKA CENA

G4300448

PRAZNA PERESNICA 20 x 9 x 4 cm

3 € 59

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

37 x 31 x 20 cm

REDNA CENA 3,99 €

13 € 49

-1 0%

G2A00092 AKCIJSKA CENA

MAPA A4 Z ELASTIKO

REDNA CENA 14,99 € G4K00132

VREČKA ZA COPATE

8 € 99

REDNA CENA 9,99 € G4200050

TORBA ZA LIKOVNI 33 x 24,8 x 9 cm

AKCIJSKA CENA

1 € 43

-1 0%

45 x 34 x 1 cm AKCIJSKA CENA

-1 0%

10

REDNA CENA 1,59 € G4Z00017

NAMIZNA PODLOGA A3


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

71 € 99

AKCIJSKA CENA

5 € 39

REDNA CENA 79,99 €

REDNA CENA 5,99 €

G4100392

G4Z00013

MEHKI NAHRBTNIK

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

GAMER

PREDPASNIK

14 € 39

REDNA CENA 15,99 €

AKCIJSKA CENA

G4300439

PRAZNA PERESNICA 20 x 9 x 4 cm

3 € 59

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

37 x 31 x 20 cm

REDNA CENA 3,99 €

13 € 49

-1 0%

G2A00093 AKCIJSKA CENA

MAPA A4 Z ELASTIKO

REDNA CENA 14,99 € G4K00133

VREČKA ZA COPATE

8 € 99

REDNA CENA 9,99 €

AKCIJSKA CENA

1 € 43

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

45 x 34 x 1 cm

REDNA CENA 1,59 €

G4200051

TORBA ZA LIKOVNI

G4Z00018

NAMIZNA PODLOGA A3

33 x 24,8 x 9 cm

71 € 99

AKCIJSKA CENA

5 € 39

REDNA CENA 79,99 €

REDNA CENA 5,99 €

G4100394

G4Z00015

MEHKI NAHRBTNIK

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

SOCCER

PREDPASNIK

14 € 39

REDNA CENA 15,99 €

AKCIJSKA CENA

G4300441

PRAZNA PERESNICA 20 x 9 x 4 cm

3 € 59

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

37 x 31 x 20 cm

REDNA CENA 3,99 €

13 € 49

-1 0%

G2A00094 AKCIJSKA CENA

MAPA A4 Z ELASTIKO

REDNA CENA 14,99 € G4K00135

VREČKA ZA COPATE

REDNA CENA 9,99 € G4200052

TORBA ZA LIKOVNI 33 x 24,8 x 9 cm

AKCIJSKA CENA

1 € 43

-1 0%

8 € 99

-1 0%

45 x 34 x 1 cm AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 1,59 € G4Z00019

NAMIZNA PODLOGA A3

11


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

REDNA CENA 69,99 €

AKCIJSKA CENA

8 € 09

-1 0%

62 € 99

REDNA CENA 8,99 €

G4100425

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 43 x 31 x 10 cm

G4K00197

VREČKA ZA COPATE 44 x 35 x 0,5 cm

AKCIJSKA CENA

9 € 62

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

L O V E LY T A L E

REDNA CENA 10,69 € G4300457

PRAZNA PERESNICA

AKCIJSKA CENA

80 € 99

-1 0%

21 x 14 x 4 cm

REDNA CENA 89,99 € G4100426

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 41 x 30,5 x 20 cm

80 € 99

AKCIJSKA CENA

9 € 62

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

BE FREE

REDNA CENA 10,69 €

REDNA CENA 89,99 € G4100422

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 38 x 32 x 25 cm

G4300454

PRAZNA PERESNICA 20,5 x 16,5 x 4,5 cm

G4100423

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 41 x 31 x 10 cm

11 € 69

67 € 49

REDNA CENA 74,99 €

REDNA CENA 74,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 12,99 € G4300455

PRAZNA PERESNICA 20 x 13 x 4,5 cm

G4100424

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 41 x 31 x 10 cm

AKCIJSKA CENA

11 € 69

-1 0%

67 € 49

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

POWER ON

LOVE

-1 0%

12

REDNA CENA 12,99 € G4300456

PRAZNA PERESNICA 20 x 13 x 4,5 cm


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

62 € 99

AKCIJSKA CENA

71 € 99

REDNA CENA 69,99 €

REDNA CENA 79,99 €

G4100427

G4100439

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

AKCIJSKA CENA

80 € 99

MEHKI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 45 x 31 x 17 cm

-1 0%

43 x 31 x 15,2 cm

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

WILD CHILD LEON

REDNA CENA 89,99 € G4100428

41 x 30,5 x 20 cm

AKCIJSKA CENA

6 € 29

-1 0%

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK

REDNA CENA 6,99 €

8 € 09

-1 0%

G4K00200 AKCIJSKA CENA

VREČKA ZA COPATE 44 x 35 x 4 cm

REDNA CENA 8,99 € G4K00198

VREČKA ZA COPATE

9 € 62

REDNA CENA 10,69 €

AKCIJSKA CENA

9 € 89

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

44 x 35 x 0,5 cm

REDNA CENA 10,99 €

G4300458

PRAZNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

G4300462

PRAZNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

AKCIJSKA CENA

G4100421

G4200040

-1 0%

107 €

AKCIJSKA CENA

99

REDNA CENA 119,99 €

SET 3-DELNI 38 x 32 x 25 cm

6 € 29

-1 0%

CHAMPION

REDNA CENA 6,99 €

TORBA ZA LIKOVNI 33 x 24 x 5 cm

13


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

AKCIJSKA CENA

80 € 99

10 € 19

AKCIJSKA CENA

10 € 79

-1 5%

PIKINA CENA

-1 0%

76 € 49

-1 0%

PIKINA CENA

-1 5%

BALLERINA IN OWL

REDNA CENA 11,99 €

REDNA CENA 89,99 €

BALLERINA G4300464 OWL G4300465

BALLERINA G4100441 OWL G4100442

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • fidlock zapiranje 37 x 30,5 x 19 cm

PRAZNA PERESNICA 20,5 x 14 x 3,5 cm

GA R AN C IJA

REDNA CENA 79,99 €

HORSE SNOWFLAKE G4100445 ELEGANT G4100446

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 37 x 31 x 17 cm

GA R A N C IJA

AKCIJSKA CENA

10 € 79

-1 5%

19

-1 0%

71 € 99

10 € REDNA CENA 11,99 €

HORSE SNOWFLAKE G4300468

PRAZNA PERESNICA

11 € PIKINA CENA

04

AKCIJSKA CENA

11 € 69

20,5 x 14 x 3,5 cm

-1 5%

AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

-1 0%

67 € 99

-1 0%

PIKINA CENA

-1 5%

HORSE SNOWFLAKE IN ELEGANT

REDNA CENA 12,99 € ELEGANT G4300469

PRAZNA PERESNICA

AKCIJSKA CENA

80 € 99

REDNA CENA 89,99 €

10 € 19

AKCIJSKA CENA

10 € 79

-1 5%

PIKINA CENA

-1 0%

76 € 49

-1 0%

PIKINA CENA

-1 5%

CAR SHOW IN PIXEL GAME

REDNA CENA 11,99 €

CAR SHOW G4100444 PIXEL GAME G4100443

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK • fidlock zapiranje 37 x 30,5 x 19 cm

CAR SHOW G4300467 PIXEL GAME G4300466

PRAZNA PERESNICA 20,5 x 14 x 3,5 cm

GA R AN C IJA

AKCIJSKA CENA

71 € 99

REDNA CENA 79,99 €

FOOTBALL G4100447 CRAZY RACE G4100448

TRDI ERGONOMSKI NAHRBTNIK 37 x 31 x 17 cm

GA R A N C IJA

PIKINA CENA

10 € 19

AKCIJSKA CENA

10 € 79

-1 5%

67 € 99

-1 0%

PIKINA CENA

-1 5%

F O O T B A L L P L AY E R 1 0 I N C R A Z Y R A C E

-1 0%

14

REDNA CENA 11,99 € FOOTBALL G4300470 CRAZY RACE G4300471

PRAZNA PERESNICA 20,5 x 14 x 3,5 cm

20,5 x 14 x 3,5 cm


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

Avtorica: Ines Markovčič

Poleti topimo sladoled in se hkrati radi potopimo tudi v ustvarjalni svet Poletne dni z otrokoma navadno začinim z ustvarjalnimi idejami, ki so v resnici zelo preproste in vedno prinesejo veselje. Tudi ko se odpravimo na morje. Zagovarjam, da raje kako krpico manj in kakšno ustvarjalno zmes več. Vse pride prav. Ko pakiramo, pozorno preverim, ali so kopalke, brisače, osebni dokumenti res na svojem mestu. Če kaj drugega pozabimo, se ne obremenjujem preveč. Pakiranje zaključim z dodajanjem mnogoterih ustvarjalnih pripomočkov. Da, ustvarjalnih pripomočkov. Namreč, ne gre samo za kupček igrač, pripomočkov za v vodo ali družabne igre ob vodi, piko na i daje prav tako kup ustvarjalnih pripomočkov, ki se nam vsakič znova obnesejo in pridejo še kako prav za radostno preživljanje počitniških dni. V resnici se mi potem dogaja, da me kakšna turistka ogovori, da kako dobro sem se spomnila in sta se otroka ustvarjalno zaigrala. V nadaljevanju zato delim nekaj izkušenj in predlogov za navdih, kaj vse lahko vzamemo s seboj na morje, pa morda na prvo žogo takoj ne pomislimo. Doma se vedno kaj najde v predalu in lahko domače počitniške dni v vsakem primeru že z nečim zapolnimo (kolaž papir, škarje, lepilo, flomastri, filc, perlice …). A osredotočimo se na tisto, kaj lahko s seboj spakiramo in nam ne zavzame preveč prostora. Seveda so barvice, listi, pobarvanke neka samoumevna oprema. Vsaj pri meni. Barvice in blokec imam vselej s seboj tudi v svoji ženski torbici. Ko smo kje z otrokoma in

me malo zasrbijo prstki, se hitro lotimo risanja na prostem ob opazovanju lepe pokrajine. Če ne risanja, pa vsaj nekaj serij križcev in krožcev J. Igre in ustvarjalni odklopi na prostem vselej dobro denejo. Sploh ob postankih, malicah, kavicah, sladoledih. Pa tudi da vsakega čudesa nujno ne fotografiramo, ampak narišemo, si celo kaj zapišemo. Na morje smo s seboj že večkrat vzeli plastelin. Včasih se otrokoma ne dá risati ali barvati, ampak začutita potrebo po gnetenju, polzenju med prsti. To se še posebej vidi v tistih obmorskih kotičkih, ki so zapolnjeni z mivko. Kako se zapodita proti mivki in začneta ustvarjati gradove. Kaj pa, ko mivke ni? Eno leto sem med pakiranjem za konec fliknila še dvojni set novih plastelinov, tistih »old school«, ki so lepo zloženi v kvadre po barvni paleti. Pomislila sem, kako super se zložijo v tiste zadnje milimetre prostora v kovčku. Kako prav so prišli! Od takrat jih vedno vzamemo s seboj. Otroka radostno ustvarjata svoje skulpture živalc, rastlinic, vozil … Ker se tudi nikamor ne mudi, ideje nadgrajujeta, dopolnjujeta ves čas dopusta ... In tako nastajajo prave kolekcije zgodb v plastelinu, ah, tiste čudovite figurice ... Tudi sladoled na kepice (J), ki krasijo kak kamen v senčki. Pri plastelinu, sploh tistem

tršem, je dobrodšlo namreč prav to, da v poletnih temperaturah toliko lažje ravno prav zdrsi med gnetenjem rok, saj se super zmehča. Ne preveč ne premalo. V plažni torbi imam vselej s seboj tudi čopiče in vodenke. Na vsaki plaži, ki je posuta s kamenčki, pridejo še kako prav. Otroka barvata, ustvarjata mozaike zgodb, navdušeno sproščata svoje zamisli. Nikoli nisem jezna, če nehote ostane kak madež na brisači, saj se vodenke iz brisač vedno lepo sperejo. Bolj ko madeži pa so mi vredne tiste urice, ki jih otroka z navdušenjem posvetita slikanju in barvanju. In da, z malce hudomušnosti tudi mamin trebušček okrasita s pobarvanimi kamenčki. Tako moje misli odplavajo k ideji, kako bi nosila kakšno oblekico, odeto v barvite kamenčke. Vedno nam pride prav otroška poučna literatura z nalepkami, predvsem zaradi prostora v kovčkih. Ob lepljenju se otroka zabavata in spoznavata čudoviti svet živali, vozil, sveta. Idej, kaj vse vzeti s seboj za hranjenje ustvarjalnih žilic, je mnogo. Vredno se je potapljati v ustvarjalne zamisli zunaj. Mnoge pričarajo čudovite spomine, izkušnje pa tudi fotografije.

15


ZA NAJSTNIKE D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

o ajm mig z a R ! cke gan z o m

LASTNOSTI N A H R BTN I KOV: Nastavljive naramnice Lahek/majhna teža Več predalov/prekatov Narejen iz vodoodbojnih materialov

AKCJSKA CENA

52 € 19

99

-1 5%

43 x 32 x 21 cm • ergonomsko hrbtišče • odsevni materiali

8 €

19

-1 5%

VREČKA

NAHRBTNIK

AKCJSKA CENA

7 € G4K00136

G4100395

49

AKCJSKA CENA

7,99 €

57,99 €

8 €

79

REDNA CENA

REDNA CENA

PIKINA CENA

6 €

PIKINA CENA

-1 0%

29

-1 0%

49 € PIKINA CENA

-1 5%

BUBBLE GUM

-1 0%

16

REDNA CENA

9,99 €

G4300442

PRAZNA PERESNICA 23 x 14 x 5 cm

45 x 33 x 1 cm


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

AKCIJSKA CENA

44 € 99

-1 0%

TWEEN

REDNA CENA

49,99 €

NAHRBTNIK • odsevni materiali • predal za računalnik • obojestranski

AKCIJSKA CENA

4 € 49

-1 0%

44 x 35 x 21 cm

G4100471

G4100472

REDNA CENA

SUMMER LEAVES

GEOMETRIC BLUE

4,99 €

PRAZNA PERESNICA 20 x 4 x 3 cm G4300474

G4300473

GEOMETRIC BLUE

SUMMER LEAVES

otiva dva m

u! ruzak v enem

G4100473

G4100474

ARMY GREY

BRUSH

G4300475

G4300476

ARMY GREY

BLACK

SEUL

32 € 39

AKCIJSKA CENA

32 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

39

REDNA CENA

REDNA CENA

35,99 €

35,99 €

NAHRBTNIK • odsevni materiali • predal za računalnik 42 x 30 x 17 cm

-1 0%

CHILI

G4100468

TROPICAL

G4100467

BLUE PETALS

G4100469

NET BLUE

G4100470

NAHRBTNIK CAMUFLAGE GRAY • odsevni materiali • predal za računalnik 48 x 33 x 17 cm

17


29

AKCJSKA CENA

52 € 19

GALAXY GIRL

G4100396

NAHRBTNIK 43 x 32 x 21 cm

-1 0%

49 € PIKINA CENA

-1 5%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

G4K00137

REDNA CENA

VREČKA

57,99 €

45 x 33 x 1 cm

NAHRBTNIK • ergonomsko hrbtišče • odsevni materiali

G4300443

PRAZNA PERESNICA

AKCJSKA CENA

7 € 19

23 x 14 x 5 cm

-1 5%

79

-1 0%

6 €

PIKINA CENA

NIGHT SKY

REDNA CENA

G4100397

NAHRBTNIK 45 x 30 x 21 cm

7,99 €

VREČKA G4K00138

VREČKA

49

AKCJSKA CENA

8 € 99

G4300444

PRAZNA PERESNICA 23 x 14 x 5 cm

-1 0%

8 €

-1 5%

45 x 33 x 1 cm PIKINA CENA

REDNA CENA

9,99 €

PRAZNA PERESNICA

MASTER GAMER

G4100398

NAHRBTNIK 45 x 30 x 21 cm G4K00139

VREČKA

45 x 33 x 1 cm G4300445

PRAZNA PERESNICA 23 x 14 x 5 cm

REDNA CENA

NAHRBTNIK • ergonomsko hrbtišče • odsevni materiali

AKCJSKA CENA

8 € 99

-1 5%

43 x 32 x 19 cm

8 €

99

-1 5%

49,99 €

G4100399

49

44 € REDNA CENA

49,99 €

PIKINA CENA

AKCJSKA CENA

-1 0%

44 € 99

49

REDNA CENA

9,99 €

G4300446

PRAZNA PERESNICA 23 x 10 x 5 cm

G4100400

NAHRBTNIK • ergonomsko hrbtišče • odsevni materiali 42 x 30 x 19 cm

8 €

PIKINA CENA

49

AKCJSKA CENA

8 € 99

-1 5%

AKCJSKA CENA

42 € PIKINA CENA

-1 0%

49

-1 0%

42 € PIKINA CENA

GREY

-1 5%

BL ACK

-1 0%

18

REDNA CENA

9,99 €

G4300447

PRAZNA PERESNICA 23 x 10 x 5 cm


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

37 € 79

-1 0%

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

39 € 59

-1 0%

UNITED PIPER

MAGIC

REDNA CENA

REDNA CENA

43,99 €

41,99 €

G4100434

G4100429

44,5 x 32 x 13 cm

45 x 33 x 17,5 cm

9 € 89

G4300460

G4300459

PRAZNA PERESNICA 21 x 10 x 5 cm

-1 0%

A LFA PR I N C E S S

44 €

19

17,99 €

10,99 €

99

16 € REDNA CENA

REDNA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

PRAZNA PERESNICA 22,5 x 12 x 4 cm

DOUBLER MINT AKCIJSKA CENA

42 € 29

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

NAHRBTNIK • odsevni materiali • predal za računalnik

-1 0%

NAHRBTNIK • odsevni materiali • predal za računalnik

REDNA CENA

REDNA CENA

46,99 €

49,99 €

G4100435

G4100430

NAHRBTNIK 42,5 x 30 x 19 cm

NAHRBTNIK • odsevni materiali • predal za računalnik 47 x 33 x 15 cm

44 € 99

DOUBLER PINK AKCIJSKA CENA

42 € 29

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

A LFA D I N O

REDNA CENA

REDNA CENA

46,99 €

49,99 €

G4100436

G4100431

NAHRBTNIK 42,5 x 30 x 19 cm

NAHRBTNIK • odsevni materiali • predal za računalnik 47 x 33 x 15 cm

46 € 79

D O U B LE R SA FA R I AKCIJSKA CENA

42 € 29

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

BALANCE COMMANDER

REDNA CENA

REDNA CENA

46,99 €

51,99 €

G4100437

G4100432

NAHRBTNIK • odsevni materiali • predal za računalnik

NAHRBTNIK • odsevni materiali • predal za računalnik

48 x 32 x 22 cm

47 x 33 x 15 cm

AKCIJSKA CENA

46 € 79

-1 0%

BALANCE OSK AR

REDNA CENA

51,99 €

G4100433

NAHRBTNIK • odsevni materiali • predal za računalnik 48 x 32 x 22 cm

es biti ne mor Nikoli ali blecen lepo o prevec zen. izobra prevec Wilde -Oscar

19


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

REDNA CENA

53 € 91

REDNA CENA

69,90 €

59,90 €

G4100375

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik 52 x 33 x 20 cm

G4100381

NAHRBTNIK ESSENTIALS 22 • predal za računalnik 44 x 30 x 18 cm AKCIJSKA CENA

58 € 41

15 € 21

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

-1 0%

62 € 91

REDNA CENA

16,90 €

G4300427

64,90 €

PRAZNA PERESNICA SC

G4100376

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik 47 x 30 x 18 cm

22 x 10 x 5 cm AKCIJSKA CENA

11 € 61

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

GEYSER GREY

REDNA CENA

12,90 €

G4300431

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

REDNA CENA

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik 47 x 30 x 18 cm

G4100380

NAHRBTNIK ESSENTIALS 22 • predal za računalnik 44 x 30 x 18 cm

-1 0%

62 €

91

59,90 €

G4100320

91

53 € REDNA CENA

64,90 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

58 € 41

REDNA CENA

AKCIJSKA CENA

35 € 91

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

BL ACK

REDNA CENA

69,90 €

39,90 €

G4100150

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik 52 x 33 x 20 cm

G4100382

NAHRBTNIK ESSENTIALS PACK MINI 30 x 23 x 11 cm

41 € 99

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

59,99 €

G4200034

TORBA RAMA TOTE 48 x 42 x 20 cm

AKCIJSKA CENA

15 € 21

-1 0%

BL ACK

REDNA CENA

16,90 €

G4300188

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm AKCIJSKA CENA

11 € 61

-1 0%

V X21

-3 0

20

REDNA CENA

12,90 €

G4300204

PRAZNA PERESNICA SC 20 x 8 x 6 cm


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

AKCJSKA CENA

58 € 41

REDNA CENA

REDNA CENA

39,90 €

64,90 €

G4100383

G4100378

NAHRBTNIK ESSENTIALS PACK MINI

AKCIJSKA CENA

15 € 21

-1 0%

30 x 23 x 11 cm

-1 0%

35 € 91

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik 47 x 30 x 18 cm

AKCJSKA CENA

11 € 61

REDNA CENA

REDNA CENA

G4300429

G4300433

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

P E TA L M A Z E

12,90 €

16,90 €

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

REDNA CENA

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik

-1 0%

52 x 33 x 20 cm

11 €

41

64,90 €

G4100151

61

58 € REDNA CENA

69,90 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

62 € 91

REDNA CENA

G4100321

NAHRBTNIK CAMPUS 25 47 x 30 x 18 cm

AKCIJSKA CENA

15 € 21

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

CARBON

REDNA CENA

12,90 €

16,90 €

G4300324

PRAZNA PERESNICA AC 22 x 8 x 6 cm

REDNA CENA

M U LT I Q U E S T

45 € 49

%

AKCIJSKA CENA

-3 0

-1 0%

58 € 41

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm

V I N TA G E B L U E AKCIJSKA CENA

G4300190

REDNA CENA

64,90 €

64,99 €

PRAZNA PERESNICA SC

-1 0%

22 x 10 x 5 cm

REDNA CENA

12,90 €

G4300432

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

83

G4300321

G4300428

11 €

11 € 16,90 €

16,90 €

61

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

REDNA CENA

AKCIJSKA CENA

47 x 30 x 18 cm

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm AKCIJSKA CENA

9 € 03

%

15 € 21

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik

-3 0

AKCIJSKA CENA

-1 0%

47 x 30 x 18 cm

G4100274

%

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik

-3 0

G4100377

REDNA CENA

12,90 €

G4300331

PRAZNA PERESNICA AC 20 x 8 x 6 cm

21


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

71 € 91

AKCIJSKA CENA

67 € 41

REDNA CENA

REDNA CENA

G4100317

G4100379

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

FLASH REFLECTIVE

74,90 €

79,90 €

NAHRBTNIK CAMPUS 33 • predal za računalnik

NAHRBTNIK CAMPUS 25 • predal za računalnik

52 x 33 x 20 cm

47 x 30 x 18 cm

REDNA CENA

NAHRBTNIK TOKYO • odsevni materiali

-1 0%

40 x 28 x 16 cm

8 €

39

55,99 €

G4100486

09

50 € REDNA CENA

41,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

37 € 79

G4100488

NAHRBTNIK BERLIN • odsevni materiali • predal za računalnik 42 x 31 x 19 cm

AKCIJSKA CENA

12 € 14

REDNA CENA

REDNA CENA 13,49 €

G4300483

G2B00029

8,99 €

PRAZNA PERESNICA

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

B L ACK TI E DY E

RINČNA MAPA

AKCIJSKA CENA

13 € 49

-1 0%

20,5 x 6 x 7,5 cm

REDNA CENA

14,99 €

G4300486

PRAZNA PERESNICA 21 x 10,5 x 2 cm

AKCIJSKA CENA

44 € 99

REDNA CENA

AKCIJSKA CENA

13 € 49

REDNA CENA

49,99 €

14,99 €

G4100487

G4300487

NAHRBTNIK OSLO • odsevni materiali • predal za računalnik

-1 0%

IRIS COR AL MR

-1 0%

PRAZNA PERESNICA 21 x 10,5 x 2 cm

41 x 28 x 16,5 cm AKCIJSKA CENA

8 € 09

-1 0%

22

REDNA CENA

8,99 €

G4300484

PRAZNA PERESNICA 20,5 x 6 x 7,5 cm


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

44 € 99

AKCIJSKA CENA

50 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

39

REDNA CENA

-1 0%

V E S PA

NBA

REDNA CENA

49,99 €

55,99 €

G4100438

G4100440

NAHRBTNIK • odsevni materiali • predal za računalnik

NAHRBTNIK 46 x 29 x 15 cm

AKCIJSKA CENA

10 € 79

-1 0%

48 x 33 x 14 cm

REDNA CENA

11,99 €

G4K00199

VREČKA

7 € 19

AKCIJSKA CENA

7 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

01

REDNA CENA

-1 0%

43 x 34 x 1

REDNA CENA

7,99 €

7,79 €

G4300461

G4300463

PRAZNA PERESNICA

PRAZNA PERESNICA

20 x 8 x 8 cm

21 x7,5 x 7,5 cm

AKCIJSKA CENA

40 € 49

-1 0%

UPLINK

REDNA CENA

44,99 €

NAHRBTNIK • predal za računalnik 49 x 33 x 19 cm

53 € 06

G4100390

PINK 3204795

ČRN KAMO 3204796

REDNA CENA

58,95 €

AKCIJSKA CENA

62 € 06

-1 0%

AKCIJSKA CENA

G4100389

ČRN 3204792

INDAGO

-1 0%

NOTUS

G4100388

REDNA CENA

68,95 €

G4100326

G4100221

ČRN

ČRN

• predal za računalnik

• predal za računalnik

45 x 30 x 22 cm

45 x 30 x 24 cm

NAHRBTNIK

NAHRBTNIK

23


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

POLNE PER ES N IC E 1 .T R I A DA

REDNA CENA

REDNA CENA

24,99 €

17,99 €

G3C00061

POLNA PERESNICA 21 x 14 x 4 cm

TRUCK

-3 0

6 € 99

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

REDNA CENA

21 x 13 x 5 cm

21 x 13 x 5 cm

REDNA CENA

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

17 €

-1 0%

19,5 x 12,5 x 4 cm

REDNA CENA

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA 19,5 x 12,5 x 4 cm

E NJ OY TH E R I D E

17 €

17 €

REDNA CENA

19,99 €

G3C00102

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA 19,5 x 12,5 x 4 cm

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA 19,5 x 12,5 x 4 cm

MAGIC GIRLS

17 € 99

G3C00099

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA 19,5 x 12,5 x 4 cm

AKCIJSKA CENA

17 € 99

19,99 €

G3C00094

AKCIJSKA CENA

99

REDNA CENA

19,99 €

G3C00100

99

19,5 x 12,5 x 4 cm

REDNA CENA

19,99 €

AKCIJSKA CENA

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

99

17 € 19,99 €

G3C00098

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

19,99 €

G3C00097

99

17 € 99

20 x 14 x 7 cm

REDNA CENA

19,99 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

POLNA PERESNICA S 3 ZADRGAMI

-1 0%

17 € 99

47

G3C00089

-1 0%

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

-1 0%

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

AKCIJSKA CENA

24 € 34,95 €

G3C00069

G3C00067

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

9,99 €

9,99 €

-1 0%

6 € 99

%

AKCIJSKA CENA

S K AT E R

-3 0

LOVE

23 x 14 x 4 cm

%

21 x 14 x 4 cm

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

-3 0

POLNA PERESNICA

G3C00064

-1 0%

G3C00059

59

-1 0%

24,99 €

12 €

REDNA CENA

19,99 €

G3C00103

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA 19,5 x 12,5 x 4 cm

G3C00095

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA 19,5 x 12,5 x 4 cm

CLOUD AKCIJSKA CENA

17 € 99

-1 0%

REDNA CENA

AKCIJSKA CENA

%

17 € 49

%

AKCIJSKA CENA

-3 0

17 € 49

%

AKCIJSKA CENA

MY LITTLE FRIEND

-3 0

W A T E R B U T T E R F LY

-3 0

DREAMY

-1 0%

24

REDNA CENA

19,99 €

G3C00096

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA 19,5 x 12,5 x 4 cm


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

29

-3 0

13 €

%

AKCIJSKA CENA

mnis, i zapo Kako s . ini P.M nglesc da v a ldne? i popo pomen

REDNA CENA

18,99 €

imo! e ze M Pouk j

G3C00071

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA 22 x 15 x 5 cm

29

REDNA CENA

REDNA CENA

18,99 €

18,99 €

G3C00075

G3C00076

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

22 x 15 x 5 cm

29

REDNA CENA

-3 0

13 €

%

AKCIJSKA CENA

-3 0

11 €

22 x 15 x 5 cm

%

AKCIJSKA CENA

89

-3 0

13 €

%

AKCIJSKA CENA

-3 0

13 € 29

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

16,99 €

18,99 €

G3C00081

G3C00073

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

POLNA PERESNICA Z 2 ZADRGAMA

22 x 15 x 5 cm

22 x 15 x 5 cm

PRAZNE PERESNICE 1.TRIADA SPORT

19,99 €

PRAZNA PERESNICA 22 x 15 x 5 cm

9,99 €

PRAZNA PERESNICA

REDNA CENA

19,99 €

G4300342

PRAZNA PERESNICA 22 x 15 x 5 cm

23 x 14 x 4 cm

%

13 €

PRAZNA PERESNICA

NEON

AKCIJSKA CENA

99

-5 0%

%

G4300262

-3 0

%

-3 0

13 €

00

G4300341

UNICORN

AKCIJSKA CENA

5 €

REDNA CENA

22 x 15 x 5 cm

S TA R S

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

19,99 €

G4300340

99

13 € 99

REDNA CENA

19,99 €

G4300343

PRAZNA PERESNICA 22 x 15 x 5 cm

AKCIJSKA CENA

9 € 09

%

REDNA CENA

AKCIJSKA CENA

-3 0

-3 0

13 € 99

%

AKCIJSKA CENA

HEARTS

-3 0

ROCKET

REDNA CENA

12,99 €

G4300358

PRAZNA PERESNICA 23 x 14 x 4 cm

25


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

PRA ZNE PE R ES N IC E T EEN

-3 0

REDNA CENA

COOL

8 €

REDNA CENA

11,99 €

G4300346

PRAZNA PERESNICA

21 x 10 x 5 cm

39

11,99 €

G4300345

PRAZNA PERESNICA

8 €

REDNA CENA

11,99 €

G4300344

AKCIJSKA CENA

%

AKCIJSKA CENA

39

-1 0%

21 x 10 x 6 cm

WAV E S %

AKCIJSKA CENA

PRAZNA PERESNICA

21 x 10 x 6 cm

CAMUFLAGE

69

G4300472

PRAZNA PERESNICA

21 x 10 x 6 cm

11 € 12,99 €

G4300172

PRAZNA PERESNICA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

12,99 €

G4300293

8 €

-1 0%

REDNA CENA

12,99 €

39

11 € 69

MELANGE ZINC

-3 0

REDNA CENA

AKCIJSKA CENA

%

11 € 69

-3 0

AKCIJSKA CENA

CARBON BL ACK

-1 0%

BL ACK

PRAZNA PERESNICA

21 x 10 x 5 cm

21 x 10 x 5 cm

LEEFS

G4300148

16,99 €

G4300187

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm

%

-3 0

%

REDNA CENA

11 €

%

22 x 10 x 5 cm

AKCIJSKA CENA

89

-3 0

PRAZNA PERESNICA SC

GARNET SHADOW

AKCIJSKA CENA

%

16,99 €

19 x 3 x 4 cm

BARLEY

89

G4300359

PRAZNA PERESNICA

19 x 3 x 4 cm

11 € REDNA CENA

G4300150

PRAZNA PERESNICA

AKCIJSKA CENA

-3 0

4 € 76

SUN FLARE

REDNA CENA

16,99 €

G4300194

PRAZNA PERESNICA SC 22 x 10 x 5 cm

SUN FLARE AKCIJSKA CENA

9 € 09

%

AKCIJSKA CENA

5,29 €

5,29 €

11 €

S M Y T H Z L ATA

REDNA CENA

REDNA CENA

89

21 x 8 x 7 cm

-1 0%

-1 0%

4 €

PRAZNA PERESNICA

21 x 8 x 6 cm

SMYTH SREBRNA

59

G4300394

PRAZNA PERESNICA

21 x 10 x 5 cm

5 € 7,99 €

G4300393

PRAZNA PERESNICA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

9,99 €

G4300347

76

%

REDNA CENA

11,99 €

AKCIJSKA CENA

6 € 99

-3 0

REDNA CENA

AKCIJSKA CENA

-3 0

-3 0

8 € 39

%

AKCIJSKA CENA

-3 0

26

REDNA CENA

12,99 €

G4300371

PRAZNA PERESNICA SC 20 x 8 x 6 cm


Avtor: Luka Klemen

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

KDO SE VESELI ŠOLE? O tem, da gre moj sinko septembra že v šolo, niti nisem pretirano razmišljal, dokler nismo šli aprila na vpis. Kratka formalnost, od katere sem mogoče pričakoval le velike oči začudenja ob vstopu v veliko novo zgradbo in ob pogledu na nove ljudi. No, ni vse potekalo tako, kot sem pričakoval. Vpis je zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom potekal v veliki telovadnici, sredi katere je bila miza, na njej računalnik, izza katerega nas je bližje povabila gospa, verjetno svetovalka ali ena od učiteljic na šoli. Z ženo pozdraviva »dober dan«, ko skozi prazno in odmevajočo telovadnico glasno zareže še pozdrav najinega sina »ŽIVJO!«. Mislim, da se je gospa kar malo zdrznila. Potem ga je prijazno vprašala, ali gre na to šolo tudi kakšen prijatelj iz vrtca, da bosta lahko v istem razredu. Sinko ji pove, da bi rad bil v razredu skupaj s prijateljem Mihom. Gospa preveri in mu pove, da Miha žal ne gre na to šolo. Sinko pa ji odvrne: »Škoda, dobre vragolije bi delala.« Že ko smo vstopili v šolo, so se mi vrnili številni spomini na osnovno šolo, a v tistem trenutku, so se vrnili tudi tisti na kup neumnosti in lumparij, ki smo jih takrat ušpičili. In po hrbtu me je zmrazilo, ker sem spoznal, da me vse to še enkrat čaka. Ampak tokrat v drugi vlogi. V vlogi,

ki ni tako zabavna. Medtem je moj sinko prijazni gospe že razložil, da ima tri najboljše prijatelje, da skupaj nagajajo vzgojiteljici v vrtcu, da ima punco, s katero sta se zadnjič poljubila na usta, in da kužka nimamo, ker preveč kakajo. Na poti nazaj do doma sva bila z ženo oba malo zamišljena. Jaz sem se spraševal, kako mu bova uspela šolo predstaviti kot nekaj zabavnega in hkrati resnega. Spraševal sem se, ali me že prezgodaj in preveč skrbi. Ne nazadnje gre šele v prvi razred. In če sem v šoli malo nagajal jaz, zakaj ne bi smel tudi on? No, smel ne bo, sem pa prepričan, da bo že našel način za to. Še isti dan sem ga vprašal, ali se veseli šole. Odgovoril mi je, da ja. In da je vesel, ker bo spoznal nove prijatelje. Tudi jaz se veselim z njim. Čeprav si lahko predstavljam, da nas poleg veliko lepih izkušenj čaka tudi kakšna neprijetna. Ali pa tudi ne. Pustimo se presenetiti.

27


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

Ta koL a h ko PISAN J E

A4 + Latajn G2530752

B5* + Latajn

A4 + Latajn II

G2530760

G2530753

A4 + 11 mm črte

B5* + Latajn III

G2530755

G2530763

B5* + Latajn II G2530761

B5* + 11 mm črte G2530764

Ta koL a h ko RAČUN AN J E in S P LOŠ N O

G2530757

Ta koL a h ko GL AS BA

B5* + 1 cm karo

A4 + gladek

G2530766

G2530759

AKCIJSKA CENA

1 € 78

-1 0%

A4 + 1 cm karo

AKCIJSKA CENA

1 € 33

-1 0%

REDNA CENA 1,98 €

AKCIJSKA CENA

1 € 48

-1 0%

REDNA CENA 1,48 €

REDNA CENA 1,65 €

C5* + notno črtovje

G2530768

AKCIJSKA CENA

1 € 21

REDNA CENA 1,35 €

-1 0%

28

B5* + gladek G2530767


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

AKCIJSKA CENA

1 € 98

-1 0%

Ta koL a h ko po predmet ih POTENCE IN

KORENI NARA

VNIH ŠTEVIL

OKOSTJE ČLOVEK

A

ČasovniČASOVN pregled

razvoja D I PREGLE življenja RAZVOJ

REDNA CENA 2,20 €

na A Zemlji ŽIVLJENJA

NA ZEMLJI

lobanja hrbtenica

ključnica lopatica

prsnica rebra

nadlahtnica

vretence

kolčni sklep zapestnice dlančnice prstnice stegnenica

trtica

pogačica

golenica mečnica

gleženj nartnice prstnice petnica

Vir: SVET MATEMATIČNIH

ČUDES 9, Vaje

za utrjevanje 1.

del, Delovni zvezek

za matematiko

v 9. razredu devetletne

Vir: © DZS, založništvo

osnovne šole

za matematiko A4 + karo 5 mm Delo je skalarni produkt sile in premika: A=F s Kinetična energija telesa je sorazmerna s kvadratom je sorazmerna

z višino težišča

Električni tok je

sorazmeren s količino

Coulombov zakon

Jakost električnega Električni naboj

med dvema točkama

rja: C =

Gostota energije

e

polja med ploščama

0

S

kondenzatorja:

rja: e = CU

električnega polja

P = UI

E=

I=e t

U = E s = Ae e

NIHANJE IN

izražena z jakostjo

potencialno energijo:

električnega polja:

we =

l S

VALOVANJE

Nihajni čas nihala na prožno vijačno vzmet: t = 2 m 0 k Nihajni čas matematičn ega (nitnega) nihala: l t0 = 2 Nihajni čas električnega g nihajnega kroga: t = 2 LC Hitrost razširjanja valovanja je sorazmerna 0 z valovno dolžino Pogoj za ojačitev in frekvenco: c = valovanja: sin N = d Gostota energijskeg a toka: j = P S Zveza med električnim in magnetnim poljem v elektromagnetnem valovanju: E Gostota energije elektromagnetnega 0 = cB0 valovanja: j = 1 E 2c Pravokotna komponenta 2 0 0 gostote energijskeg a toka: j = j cos Lomni količnik: c n= 0 c Lomni zakon: sin c = 1 = n2 sin c2 n1

e 0

l

polja: W = CU 2 e 2 električnega polja izražena z električno

Ohmov zakon: U = RI Električni upor žice: R=

skozi izbran presek:

e1 e2 4 0r 2 polju: F = eE

sili: F =

v električnem polju:

e = S

na plošči kondenzato

Kapaciteta kondenzato

Električna moč:

pretočenega naboja

ali zakon o električni

nabiti delec v električnem

na površini telesa:

Energija električnega Gostota energije

2011.

Magnetna sila na električni vodni s tokom v magnetnem Velikost magnetne polju: F = Il sile: F = IlB sin B Magnetna sila na gibajoči se naboj v magnetnem polju: F = ev B Gostota magnetnega polja okrog dolge ravne žice s tokom: μ B = 0I Gostota magnetnega 2 r polja gosto navite dolge ravne tuljave: μ B = 0 NI Navor na zanko s tokom v magnetnem l polju: M = NISB Magnetni pretok sin skozi ploskev v magnetnem polju: Inducirana napetost = B S = BS cos premikajoče se žice v magnetnem Inducirana napetost polju: U = lvB vrteče se zanke i v magnetnem polju: U i = SB sin Faradayev zakon: t Ui = t Induktivnost: L = I Induktivnost tuljave: μ 2 L = 0N S l Energija magnetnega 2 polja: W = LI m 2 Gostota energije 2 magnetnega polja: wm = B 2μ 0

ELEKTRIKA Električna sila na

programu izobraževanja,

MAGNETIZEM

hitrosti: W = mv 2 k 2 telesa: W = mgh p

Prožnostna energija vzmeti je sorazmerna z kvadratom raztezka: 2 W pr = ks Moč je enaka opravljenem 2 u delu na enoto časa: P = A Delo je enako spremembi t mehanske energije: A= W + W Delo tlaka je sorazmerno k p + W pr s spremembo prostornine Vsota tlaka, gostote snovi: A = p V kinetične in gostote potencialne energije pri toku neviskozne spreminja: p + v 2 nestisljive tekočine + gh = konst. se ne 2

Električna napetost

biologijo v gimnazijskem

G2529543

ENERGIJA

Gostota naboja

d., Učbeniki za

za biologijo A4 + črte 9 mm

G2529542

Potencialna energija

in trgovina, d.

we = We V 2 0E 2

OBRNI

za fiziko A4 + karo 5 mm

za kemijo A4 + črte 9 mm

G2530090

G2544013A

ONE

APPLE

TWO

DOGS

FIVE

KNEE

ARM

INDEFINITE Nedoločni

LAMPS UMBRELLAS

NINE

HAMSTER

CAT

Če se samostalnik konča na: -s, -z, -o, -sh, -ch, -x, mu dodamo obrazilo -es. kiss – kisses buzz – buzzes tomato – tomatoes brush – brushes torch – torches fox – foxes

EIGHT

LEG

FOOT

RED

HORSE

PURPLE

GREEN

BLUE

ORANGES

short adjectives long adjectives

YELLOW ORANG E NEEDLES

PINK

BLACK

DOLPHIN

WHITE

I you he, she, it we

me you him, her, it us

you they

them

one

one

POSSESSIVE Svojilni ADjECTIVES PRONOUNS Pridevniki zaimki my your his, her, its our

you

your their one’s

POSITIVE Osnovnik positive short big* positive dangerous

MNOžINA Pri izgovarjavi poznamo tri možnosti: 1. /s/ – cats, 2. /z/ – dogs, 3. /iz/ – foxes

Če se samostalnik konča na -y, se njegov zapis spremeni v -i samo, če pred njim stoji soglasnik. Pred samoglasniki se ta sprememba zgodi. ne baby – babies boy – boys

Množina zloženk je odvisna od tega, del zloženke je kateri jedro besedne zveze; tisti dobi obrazilo -s. This book isn’t suitable for five-year-olds.

COMPARISON OF STOPNjEVANjE

TEN

DOG

in nujnost

mine yours his, hers *

Necessity Present You must be freezing cold. Past protective gloves. Future repeat the experiment. PERMISSION Dovoljenje

Present You can read my book. Could I borrow your book, please? You may leave early today. He might let you use his computer.

REFLEXIVE Povratni osebni

theirs *

themselves

Past They must have been married for ages. He couldn’t have been teaching before. She can’t have said this to him. I may have lost your It might have been book. the wind moving the curtains.

oneself

IRREGULAR PLURAL

COMPARATIVE Primernik positive + -er shorter bigger* more + positive more dangerous

* Končni soglasnik se podvoji pri enozložnih samoglasnik + pridevnikih, ki soglasnik. se končajo

SUPERLATIVE Presežnik the + positive + -est the shortest the biggest* the + most + positive the most dangerous na glasovno zvezo:

IRREGULAR COMPARISON

POSITIVE Osnovnik good bad far far much many little

NEPRAVILNO STOPNjEVANjE COMPARATIVE Primernik better worse farther further more more less

Pogojnike ločimo

po stopnji njihove uresničljivosti. • Type Zero/Zero Conditional Nekaj, kar se redno dogaja, pravila, z when. navodila. V teh primerih lahko

if clause: present tense + main clause: present tense If it stops raining, children can go and play outside. If the weather is fine, we take our dog for a walk. • Type One/First Conditional Nekaj, kar je verjetno, možno, izvedljivo.

RULES

PRAVILA

SUPERLATIVE Presežnik the best the worst the farthest the furthest the most the most the least

if clause: present tense + main clause: future tense If you study hard, you If you wait a moment, will pass the exam. we will find you a seat.

BROWN

KOALA

TIGER

A4 + Latajn

O

GIRAFFE PANDA

G

V

za angleščino II. A4 + črte 9 mm G2530089

G2530769

ADVICE Nasvet You should start working out. She shouldn’t go out. You ought to listen to me. You oughtn’t to listen to her.

The neighbors will help us with our sale. garage We shall start with the show shortly. She would like to help you.

POSSIBILITY Možnost He must be the right person for the job! She can’t be his younger I can speak German. sister, she looks older. You could get into trouble by asking questions. too many

We may go out tonight. We might consider moving to Canada someday. HABITUAL PAST Navada v sedanjostiOR PRESENT ali preteklosti She will cook the same meal every Sunday. She would always check her desk before leaving the office. He used to be working out five times a week.

PREDICTION Predvidevanje It will snow tomorrow. We shall make it through! She will have had her speech ready by

Latinski: • us → -i

syllabus – syllabi, cactus – cacti • -a → -ae alga – algae, formula – formulae • -um → -a curriculum – curricula, datum – data Grški: • -is → -es analysis – analyses, crisis – crises • -on → -a criterion – criteria, phenomenon – phenomena

Posebna pravila veljajo ki so prišli v angleščino za samostalnike, iz latinščine in grščine.

ADJECTIVES -

PRDEVNIkOV -

WILLINGNESS Pripravljenost

Present

We weren’t allowed Past to/couldn’t eat the classes. during

Future I won’t be allowed to ask questions the exam. during DEDUCTION Sklepanje

Present She must be his fiancée. They may be couple. He might be in love. Could they be married?

NEPRAVILNA MNOžINA

Tudi ta poteka s pravili znotraj izjem: • sprememba samoglasnika man – men, woman louse – lice, mouse – women, – mice, foot – feet, tooth – teeth • obrazilo -en child – children, • nezveneč soglasnik ox – oxen postane zveneč a) /f/ → /vz/ wife – wives, thief – thieves b) /θ/ → /ðz/ mouth – mouths • včasih sta obliki enaki sheep – sheep, fish – fish, deer – deer

PROHIBITION Prepoved You mustn’t cheat. You can’t wait here.

Past He was 30 before he She was 16 when could cook. she was allowed to go out.

myself yourself

ourselves yourselves

ABILITY OR NO ABILITY Zmožnost ali nezmožnost Present She can do anything! You can’t cook. We haven’t been able to solve the Past (general ability)puzzle yet. She could read when she was 5. Past (specific event) She was able to finish this project on time. Future to answer your question soon.

We will be able

We had to wear

himself, herself, itself

ours yours

NO OBLIGATION Ni obveznosti

Present I don’t have to hand You needn’t hurry. in the paper. Past He didn’t have to call. (So he didn’t.) He needn’t have to call. (He did call.) Future You won’t have to clean all this by yourself. We will help you!

We will have to

PLURAL

Večina samostalnikov ima množino. Pravilno obliko množine tvorimo z obrazilom -s. cup – cups

HOUSES

SEVEN

1. oseba 2. oseba 3. oseba 1. oseba 2. oseba 3. oseba

* Obliki nista možni.

FISH SIX

FINGERS

MODAL VERBS

Naklonskost praviloma IzRAžANjE NAkLONSkOST izražamo z modalnimi I skupno to, da ne glagoli. Obstajajo dobijo obrazil za strukture, ki so sedanjik, njihova must – za preteklik lahko modalne pretekla oblika ali pa tudi ne – (če jo imajo) se might – pretekla uporabljamo had to, npr. ne uporablja za oblika glagola izražanje preteklosti,glagola need in dare. Modalnim may se uporablja glagolom je OBLIGATION and pri izražanju verjetnosti. ampak za vrsto NECESSITY naklonskosti: Obveznost Strong obligation (internal) I must finish this course. We must win the championship this year. Mild obligation(externa I should visit my l) aunt for her birthday. You have to wear warm clothes during winter. the

zAIMkI

PERSONAL PERSONAL Osebni Osebni (osebek) (predmet)

CARS

FOUR

HAND

PASSIVE VOICE Trpni način am/is/are + past participle A large number of accidents are caused by drunk am/is/are + being drivers. + past participle A new shopping centre is being built. was/were + past participle This bridge was designed by famous architect in 19th was/were + being Century. + A book was being past participle written by an unknown author. have/has been + past participle Assignment has just been finished by the best student. had been + past participle Her novel had been finished by the time they met. will be + past participle New hotel will be opened next month by famous will have been hotel chain. + past participle The goals will have been met by the research team by modal verb + March 2015. be + past participle Clothes can be bought up to 50 % off during the sales.

PRONOUNS

THREE

NOSE

SINGULAR Ednina

EYE MOUTH

TRPNI NAčIN

BALLOONS

PERSONAL Osebni

HEAD

PLURAL Množina

HAIR

PASSIVE VOICE ACTIVE VOICE Tvorni način PRESENT SIMPLE Drunk drivers cause a large number of accidents. PRESENT CONTINUOUS They are building a new shopping centre. PAST SIMPLE

Famous architect designed this bridge in 19th Century. PAST CONTINUOUS An unknown writer was writing a book. PRESENT PERFECT SIMPLE The best student has just finished his assignment. PAST PERFECT SIMPLE By the time they met she had already finished her novel. FUTURE SIMPLE Famous hotel chain will open new hotel next month. FUTURE PERFECT SIMPLE The research team will have met the goals by March MODAL VERBS 2015. You can buy clothes up to 50 % off during the sales.

CONDITIONAL

CLAUSES

POGOjNI ODVISNIkI

if nadomestimo

• Type Two/Second Conditional Nekaj, kar ni verjetno, namišljeno resničnost, oziroma je nasprotno resničnosti. Uporablja se tudi domneve. za if clause: past tense + main clause: present conditional (would + infinitive) If I were a princess, I would marry a prince. If you were rich, would If you found a wallet you donate your money? in the street, would If I were you, I you take it to the would say yes! police? • Type Three/Third Conditional Nanaša se na preteklost. if clause: past perfect tense + main clause: past conditional (would + perfect infinitive) If she had known you If he had seen you, are in hospital, she would have rushed off to see he would have said hello. you.

now.

Dodatna didaktična vsebina na predlistu in notranjih platnicah – vzorčne strani

koželjnica podlahtnica

kosti medenice

Partner:

FORMATI: A4: 21 x 29,7 cm B5*: 19,5 x 24 cm C5*: 22 x 17,5 cm

1 € 08

AKCIJSKA CENA

0 € 71

-1 0%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 1,20 €

-1 0%

Ta koL a h ko ZA Š O L S KE N ALOGE i n OV IT E K B5

REDNA CENA 0,79 €

črte 9 mm, 16L G2210447A

karo 5 mm, 16L G2210472A

PVC ovitek za zvezke TakoLahko B5* G4E53309

29


ZA SAMOSTOJNO PONAVLJANJE IN UTRJEVANJE SNOVI V ŠOLI IN DOMA

RAČUNAM • PIŠEM • BEREM ra

1.

ra

zre

d

2.

ra

zre

d

3.

zre

d

REDNA CENA

7 €

REDNA CENA

7 €

REDNA CENA

REDNA CENA

REDNA CENA

REDNA CENA

50

8 €

90

11 €

90

7 €

50

8 €

90

90

REDNA CENA

6 € 50

Link kocke Naša ulica

Didaktični pripomoček s predlogi dejavnosti. Za preprosto usvajanje osnov matematike. (40 kock 2 x 2 cm, s praktično vrečko za shranjevanje)

REDNA CENA

7 € 90

REDNA CENA

8 € 90

NAŠA ULICA 1, komplet dodatnih učnih gradiv iks 1 • Bralni listi Berem z Iksom 1 Izziv in motivacija za branje. Zasnovani so preprosto in razumljivo, tvorijo pa lahko zaokroženo celoto s katerimkoli učnim gradivom, ki ga otroci uporabljajo v šoli.

• Delovni listi Računam in pišem z Iksom 1

REDNA CENA

21 € 50

• • • •

več kot 500 raznolikih in zabavnih vaj širok izbor računskih nalog dodatni koristni napotki in cilji za reševanje nalog vaje za pravilen zapis črk in števil

• Link kocke


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

ZA ENOSTAVNO ZAČETNO UČENJE ANGLEŠČINE PREDŠOLSKIH IN ŠOLSKIH OTROK (5+)

9 €

PIKINA CENA

Young Children’s Picture Dictionary z avdio CD-jem

-3 5%

68

43

• Privlačni in zabavni liki, • 26 tematskih sklopov – besede iz otroškega vsakdanjega življenja: igra, igrače, v parku, hrana in obleke, barve, oblike, • več kot 270 besed s privlačnimi ilustracijami in fotografijami, • predstavitev abecede na zabaven in igriv način, • pesmice na priloženem avdio CD-ju. Poslušanje izgovarjave, intonacije in ritma.

-3 0

10 €

Angleško-angleški slikovni slovar

%

AKCJSKA CENA

REDNA CENA 14,90 €

Mateja Gomboc • Mala

slovnica slovenskega jezika

• Mala

vadnica slovenskega jezika

Priročnik za šolo in vsakdanjo rabo

Vaje in naloge k Mali slovnici slovenskega jezika Nepogrešljiva priročnika za dijake in študente ter tudi za vsakogar, ki želi svoje znanje jezika, pridobljeno v šoli, osvežiti ali posodobiti v skladu z novimi dognanji stroke.

REDNA CENA

15 €/izv. 90

Resnične pravljice z biografskimi elementi vrhunskih slovenskih športnikov izpod peresa Primoža Suhodolčana, ilustracije Gorazd Vahen in Matej de Cecco.

REDNA CENA 21,70 €

16 €/izv. 83

REDNA CENA 19,80 €

AKCJSKA CENA

16 €/izv. 83

REDNA CENA 19,80 €

Tina Maze

AKCJSKA CENA

16 € 10

-1 5%

AKCJSKA CENA

Anže Kopitar

-1 5%

18 € 45

Goran Dragić

-1 5%

AKCJSKA CENA

-1 5%

Primož Roglič

REDNA CENA 18,95 €

Slikanice z nagovori športnih junakov – v navdih mladim bralcem na njihovi poti odraščanja, pa tudi v spodbudo, da bodo odločno stopali po poti svojih sanj. Neprecenljivo!

AKCJSKA CENA

11 €/izv. 86

REDNA CENA 16,95 €

%

01

-3 0

11 €/izv. PIKINA CENA

-3 5%

Avtor Primož Suhodolčan, ilustracije Gorazd Vahen

šoRok Lipko in Ko čini! eš gl an v di tu

»Športni« slikanici z dogodivščinami Lipka in prijateljev. Zgodbi o tegobah odraščanja: o osamljenosti, premagovanju različnosti, vztrajnosti, prijateljstvu in športu, s katerim je vse to lažje. Sporočilo slikanic okrepi tudi še nikoli bolj aktualno trajnostno sporočilo o pomenu sožitja z naravo.

31


32

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

33


PAPIRNI IZDELKI

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

REDNA CENA

2,29 €

ABSTRACT, različni motivi ČRTAN G2200276 MALI KARO G2200277 BREZČRTNI G2200278

• 52 listni

3 €

AKCIJSKA CENA

14

-1 0%

34

REDNA CENA

3,49 €

ABSTRACT, različni motivi ČRTAN G2200279 MALI KARO G2200280

• 80 listni

52

ZVEZ EK Ma d e i n

80g

3 83 8884

ade

80g

A4

EU

132732

ZVEZEK A4 M

52

in EU

3 8388 84 13273 2

ZVEZEK A4

52

Made in EU

80g

3 838884 132732 52

ZV EZ d EK

Ma 80g

A4 ZVEZEK in EU

52

Made

80g

3 83 8884

e

in

A4

EU

1327 32

132732 3 838884

EK A4 EU in ZVaEZ de M

52

80g

884 3 838

132732

ar se k ce, o r . je v bra Uff tem p e s elim co! ves sen e v j a m r Gre


ZVEZKI MEHKE PLATNICE A4, 80 g papir

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

POLARIS, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200301 MALI KARO G2200302 VISOKI KARO G2200303

3 €

AKCIJSKA CENA

14

-1 0%

• 52 listni

REDNA CENA

3,49 €

ČRTAN G2200304 MALI KARO G2200305

• 80 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

NARAVA 1, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200281 MALI KARO G2200282 BREZČRTNI G2200283

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

NARAVA 2, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200284 BREZČRTNI G2200285

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

SADJE, različni motivi

REDNA CENA

2,29€

ČRTAN G2200286 MALI KARO G2200287 BREZČRTNI G2200288

• 52 listni

BANANA

KIWI

PINEAPPLE

LEMON

LIME

MANGO

35


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

IZBRUH, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200309 BREZČRTNI G2200310

3 €

AKCIJSKA CENA

14

-1 0%

• 52 listni

REDNA CENA

3,49 €

ČRTAN G2200311 MALI KARO G2200312

• 80 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

MESTA V MEGLI, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200313 MALI KARO G2200314

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

SKATE, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200318 MALI KARO G2200319 BREZČRTNI G2200320

• 52 listni

PLANETI, različni motivi

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

36

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200315 MALI KARO G2200316 BREZČRTNI G2200317

• 52 listni


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

2 €

AKCIJSKA CENA

69

-1 0%

LINIJE, različni motivi

REDNA CENA

2,99 €

ČRTAN G2200321 MALI KARO G2200322

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

QUOTES, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200289 MALI KARO G2200290 BREZČRTNI G2200291

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

KIDS 1, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200292 VELIKI KARO G2200293 BREZČRTNI G2200294

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

KIDS 2, različni motivi

REDNA CENA

2,29€

ČRTAN G2200295 MALI KARO G2200296 VISOKI KARO G2200297

Elephantastic

• 52 listni

Elephantastic

Elephantastic

Elephantastic

Elephantastic

Elephantastic

37


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

KIDS 3, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200298 VELIKI KARO G2200299 BREZČRTNI G2200300

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

PASTEL, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200126 MALI KARO G2200139

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

NEVIHTE, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200306 MALI KARO G2200307 BREZČRTNI G2200308

• 52 listni

SUPER CENA

0 € 99

DEATH, različni motivi

UNICORNS, različni motivi

MALI KARO G2200162 BREZČRTNI G2200163

MALI KARO G2200034

• 52 listni

• 52 listni

2 €

PIKINA CENA

97

AKCIJSKA CENA

3 € 14

-1 5%

GORJUSS, različni motivi

-1 0%

38

REDNA CENA

3,49 €

ČRTAN G2200099 MALI KARO G2270505 VELIKI KARO G2200101 BREZČRTNI G2200100

• 40 listni

Slike so simbolične.


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

3 €

AKCIJSKA CENA

14

-1 0%

METALS, različni motivi

REDNA CENA

3,49 €

ČRTAN G2200255 MALI KARO G2200256

• 52 listni

3 €

AKCIJSKA CENA

14

-1 0%

METAL ANIMALS, različni motivi

REDNA CENA

3,49 €

ČRTAN G2200257

• 52 listni

3 €

AKCIJSKA CENA

14

-1 0%

FLUO, različni motivi

REDNA CENA 3,49 €

ČRTAN G2200258

• 52 listni

3 €

AKCIJSKA CENA

14

-1 0%

SHINE različni motivi

REDNA CENA

3,49 €

ČRTAN G2200337

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

FANTASY, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200251

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

69

-1 0%

MAGICAL SCENT, različni motivi

REDNA CENA

2,99 €

ČRTAN G2200338

• 52 listni

39


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

2 €

AKCIJSKA CENA

69

-1 0%

PARFUME, različni motivi

REDNA CENA

2,99 €

ČRTAN G2200339 MALI KARO G2200340

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

SPEED, različni motivi

REDNA CENA 2,29 €

ČRTAN G2200341 MALI KARO G2200342

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

WATERCOLOUR, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200343 MALI KARO G2200344

• 52 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

69

-1 0%

NBA, različni motivi

REDNA CENA

2,99 €

ČRTAN G2200335 MALI KARO G2200336

• 54 listni

2 €

AKCIJSKA CENA

69

-1 0%

VESPA, različni motivi

REDNA CENA

2,99 €

ČRTAN G2200267 MALI KARO G2200268

• 54 listni

IFB, različni motivi

2 €

AKCIJSKA CENA

15

-1 0%

40

REDNA CENA

2,39 €

ČRTAN KS100009 MALI KARO KS100010

• 52 listni


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

SAFARI, različni motivi

REDNA CENA

2,29 €

ČRTAN G2200331 MALI KARO G2200332

• 54 listni

69

2 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

2 €

AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

CUTE, različni motivi

HOLLYWOOD, različni motivi

REDNA CENA

REDNA CENA

2,29 €

2,99 €

ČRTAN G2200333 MALI KARO G2200334

ČRTAN G2200272 MALI KARO G2200273

• 54 listni

• 54 listni

95

AKCIJSKA CENA

2 € 06

ČRTAN G2200323 VELIKI KARO G2200324 BREZČRTNI G2200325

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

-1 5%

ASC I, različni motivi

• 52 listni

REDNA CENA

2,29 €

ASC II, različni motivi

2 € 06

-1 5%

54

AKCIJSKA CENA

2 € 69

-1 0%

AKCIJSKA CENA

2 €

PIKINA CENA

-1 5%

95

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

REDNA CENA

REDNA CENA

ČRTAN G2200326 MALI KARO G2200327 VISKOKI KARO G2200328

ČRTAN G2200329 MALI KARO G2200330

2,29 €

2,99 €

• 80 listni

• 52 listni

Z VEZ K I M EH K E P L ATN IC E A 5, 80 g p a p ir

1 €

AKCIJSKA CENA

16

-1 0%

KIDS 3, različni motivi

REDNA CENA

1,29 €

ČRTAN G2100042

• 52 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

16

-1 0%

ABSTRACT, različni motivi

REDNA CENA

1,29 €

ČRTAN G2100043

• 52 listni 52

ZVEZEK A4

52

Made in EU

ZVEZEK A4

52

Made in EU

ZVEZEK A4

52

Made in EU

3 838884 132732

80g

3 838884 132732

80g

ZVEZEK A4

52

Made in EU

52 80g

80g

ZVEZEK A4 Made in EU

ZVEZEK A4 Made in EU

3 838884 132732

3 838884 132732

80g

3 838884 132732

80g

3 838884 132732

41


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

1 €

AKCIJSKA CENA

16

-1 0%

KIDS 1, različni motivi

REDNA CENA

1,29 €

ČRTAN G2100041

• 52 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

43

-1 0%

PARFUME, različni motivi

REDNA CENA

1,59 €

ČRTAN G2100045

• 52 listni

1 €

AKCIJSKA CENA

16

-1 0%

FRIENDS, različni motivi

REDNA CENA

1,29 €

ČRTAN G2100035

• 54 listni

69

1 €

AKCIJSKA CENA

79

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

-1 5%

GORJUSS, različni motivi

REDNA CENA

1,99 €

ČRTAN G2185521

• 52 listni

1 € 10

-1 5%

ASC I, različni motivi

1 €

-1 0%

42

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

16

REDNA CENA

1,29 €

ČRTAN G2100044

BREZČRTNI G2100028

• 52 listni

• 52 listni


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

ŠPIRA LN I Z V E Z K I A 4

4 €

AKCIJSKA CENA

85

-1 0%

EMOTIONS

REDNA CENA

5,39 €

MODER ČRTAN G2H00035 MALI KARO G2H00110 RDEČ ČRTAN G2H00036 MALI KARO G2H00114 ROZA ČRTAN G2H00037 MALI KARO G2H00115 SV.MODER ČRTAN G2H00038 MALI KARO G2H00111 TURKIZEN ČRTAN G2H00039 MALI KARO G2H00112 ZELEN MALI KARO G2H00113

LAVANDA MALI KARO G2H00056 MINT MALI KARO G2H00059 ORANŽEN MALI KARO G2H00060 FORMENTERA ČRTAN G2H00108 MALI KARO G2H00116 LIMETA ČRTAN G2H00109 MALI KARO G2H00117 CORAL ČRTAN G2H00183 MALI KARO G2H00181

SIV ČRTAN G2H00184 ČRN MALI KARO G2H00182 MALI KARO G2H00055

ECO

ORIGINAL

5 €

AKCIJSKA CENA

5 € 84

REDNA CENA

REDNA CENA

5,99 €

6,49 €

LAVANDA ČRTAN G2H00125 MALI KARO G2H00129

MODER ČRTAN G2H00127 MALI KARO G2H00131

ZELEN ČRTAN G2H00126 MALI KARO G2H00130

ROZA ČRTAN G2H00128 MALI KARO G2H00132

OCEAN ČRTAN G2H00149 SAND ČRTAN G2H00150 AQUA ČRTAN G2H00151 GRAPHIT ČRTAN G2H00152

• 80 listni • 90 g • listi mikro-perforirani

• 80 listni • 90 g • listi mikro-perforirani

MESSAGES

ECO

5 €

AKCIJSKA CENA

39

5 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

84

REDNA CENA

-1 0%

39

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

• 80 listni • 90 g • listi mikro-perforirani

REDNA CENA

5,99 €

6,49 €

SV. MODER ČRTAN G2H00153 MALI KARO G2H00198

TURKIZEN ČRTAN G2H00156 MALI KARO G2H00201

MAPS ČRTAN G2H00218 MALI KARO G2H00217

ROZA ČRTAN G2H00154 MALI KARO G2H00199

MINT ČRTAN G2H00212 MALI KARO G2H00203

MARELIČEN ČRTAN G2H00155 MALI KARO G2H00202

LAVANDA ČRTAN G2H00157 MALI KARO G2H00200

• 80 listni • 90 g • listi mikro-perforirani

5 €

AKCIJSKA CENA

39

-1 0%

• 80 listni • 90 g • listi mikro-perforirani

REDNA CENA

5,99 €

• 80 listni • 90 g • listi mikro-perforirani DAISIES

CACTUS

ROZA ČRTAN G2H00208

ROZA ČRTAN G2H00204

MODER ČRTAN G2H00209

MODER ČRTAN G2H00205

MINT ČRTAN G2H00210

MINT ČRTAN G2H00206

LAVANDA ČRTAN G2H00211

LAVANDA ČRTAN G2H00207

43


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

8 €

AKCIJSKA CENA

99

-1 0%

LIFESTYLE

REDNA CENA

9,99 €

• 120 listni • 70 g • listi mikro-perforirani GALAXY

TERRAZO

POMEGRANATE

HYDRAGEA

ČRTAN G2H00088 MALI KARO G2H00086

MALI KARO G2H00081

ČRTAN G2H00087 MALI KARO G2H00085

ČRTAN G2H00089

IFB, različna motiva

2 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

2 € 79

2€

-1 5%

64

REDNA CENA

3,99 €

-1 0%

PIKINA CENA

-5 0%

AKTA ORIGINAL, različni motivi

ČRTAN KS300001

• 80 listni • 80 g

REDNA CENA

3,10 €

ČRTAN 2F630724 MALI KARO 2F600001 BREZČRTNI 2F600003

• 80 listni • 80 g

ORIGINAL

ECO MAPS

4 €

AKCIJSKA CENA

31

4 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

22

REDNA CENA

REDNA CENA

4,79 €

4,69 €

ČRTAN G2I00066 MALI KARO G2I00065

SAND ČRTAN G2I00049 OCEAN ČRTAN G2I00050

• 80 listni • 90 g • listi mikro-perforirani

• 80 listni • 90 g • listi mikro-perforirani

5 €

-1 0%

EMOTIONS AKCIJSKA CENA

KARTONSKA PLATNICA

POLIPROPILENSKA PLATNICA

REDNA CENA

MODER ČRTAN G2I00017

MODER ČRTAN G2I00023

• 120 listni • 90 g • listi mikro-perforirani

RDEČ ČRTAN G2I00018

RDEČ ČRTAN G2I00024

SV.MODER ČRTAN G2I00019

SV.MODER ČRTAN G2I00025

LAVANDA ČRTAN G2I00020

LAVANDA ČRTAN G2I00026

ROZA ČRTAN G2I00021

ROZA ČRTAN G2I00027

LIMETA ČRTAN G2I00022

LIMETA ČRTAN G2I00028

21

5,79 €

MESSAGES

5 €

AKCIJSKA CENA

39

-1 0%

Š PIRA LNI Z V E Z K I A 5

-1 0%

44

REDNA CENA 5,99 €

SV. MODER ČRTAN G2I00029 MALI KARO G2I00035

TURKIZEN ČRTAN G2I00032 MALI KARO G2I00038

ROZA ČRTAN G2I00030 MALI KARO G2I00036

MARELIČEN ČRTAN G2I00033 MALI KARO G2I00039

LAVANDA ČRTAN G2I00031 MALI KARO G2I00037

MINT ČRTAN G2I00034 MALI KARO G2I00040

• 100 listni • 90 g • listi mikro-perforirani


4 €

AKCIJSKA CENA

31

-1 0%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

REDNA CENA

4,79 €

• 80 listni • 90 g • listi mikro-perforirani

DAISIES

CACTUS

ROZA ČRTAN G2I00061

ROZA ČRTAN G2I00057

MODER ČRTAN G2I00062

MODER ČRTAN G2I00058

MINT ČRTAN G2I00063

MINT ČRTAN G2I00059

LAVANDA ČRTAN G2I00064

LAVANDA ČRTAN G2I00060

LIFESTYLE

6 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

29

REDNA CENA

6,99 €

• 120 listni • 90 g • listi mikro-perforirani

PURPLE GARDEN

PINK BUTTERFLY

NORDIC PLANTS

ČRTAN G2I00052

ČRTAN G2I00054

ČRTAN G2I00053

Z VEZ K I T R D E P L AT N IC E

31

AKCIJSKA CENA

3 € 50

-1 0%

3 €

-1 5%

AKTA, različni motivi PIKINA CENA

REDNA CENA

3,89 €

ČRTAN 2F600002

• A4 • 92 listni • 80 g

69

AKCIJSKA CENA

6 € 02

-1 0%

5 €

-1 5%

GORJUSS, različni motivi PIKINA CENA

REDNA CENA

6,69 €

ČRTAN G2C72743 MALI KARO G2C74213

• A4 • 96 listni • 80 g

Slike so simbolične.

99

AKCIJSKA CENA

4 € 22

-1 0%

3 €

-1 5%

GORJUSS, različni motivi PIKINA CENA

REDNA CENA

4,69 €

ČRTAN G2C72744

• A5 • 96 listni • 80 g Slike so simbolične.

45


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

R I SA LNI LIST I, R I SA N K E I N KO L A Ž RISALNI BLOK, ROKA

3 €

AKCIJSKA CENA

4 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

32

13

REDNA CENA

-1 0%

RISALNI BLOK

REDNA CENA

3,69 €

4,59 €

G2800036

• 20 listni • A3

• 30 listni • A3

2 €

AKCIJSKA CENA

60

SKY QUEEN & HEART G2800034

-1 0%

RISANKA, ROKA

REDNA CENA

SKATEBOARD & DINO

2,89 €

G2800035

• 13 listni • A4

G2700006

2 €

AKCIJSKA CENA

96

RISALNI BLOK

14

REDNA CENA

-1 5%

3 €

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

3,29 €

G2357226

• 20 listni • A4

-1 0%

3 € 32

REDNA CENA

-1 0%

KOLAŽ PAPIR, obojestranski

3,69 €

ASC, ŽIRAFA

• 20 listni • A3

G2800038

ASC, ŽABA G2800039

AKCIJSKA CENA

4 € 13

RISALNI LISTI, hrapavi

2 €

AKCIJSKA CENA

51

-1 0%

90

-1 0%

3 € PIKINA CENA

-1 5%

RISALNI BLOK ASC, BIGCITY

REDNA CENA

2,79 €

G1200001

• 10 listni • A3

REDNA CENA

4,59 €

G2800040

• 30 listni • A3

3 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

4 € 13

3 € 32

REDNA CENA

-1 0%

90

-1 0%

RISALNI LISTI, gladki

PIKINA CENA

-1 5%

RISALNI BLOK ASC, KOLESAR

REDNA CENA

4,59 €

3,69 €

G1100003

• 10 listni • A3

G2800041

• 30 listni • A3

2 €

AKCIJSKA CENA

20

AKCIJSKA CENA

2 € 33

REDNA CENA

2,59€

G2381963

• 24 listni • A4

1 € 79

REDNA CENA

1,99 €

G1100005

• 10 listni • A4

-1 0%

RISALNI LISTI, gladki

PIKINA CENA

-1 5%

ASC, kolaž papir

-1 0%

46


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

ASC, note PIKINA CENA

07

0 €

-1 0%

1 €

84

REDNA CENA

AKCIJSKA CENA

0 €

1,19 €

89

• 40 listni • 80 g • A6: 10,5 x 14,8 cm

-1 0%

BELEŽKA, 2 sortirana motiva AKCIJSKA CENA

-1 5%

BELEŽKE I N N OTN I Z V EZ K I

REDNA CENA

0,99 €

G2495924

ASC, voda

1 €

PIKINA CENA

AKCIJSKA CENA

1 € 07

-1 5%

1 € 86

AKCIJSKA CENA

1 €

-1 0%

01

97

REDNA CENA

REDNA CENA

G2495925

G2495926

1,19 €

PARFUME

SPEED

FANTASY

G2600011

G2600012

G2600013

2,19 €

• 16 listni • A4: 21 x 29,7 cm

• 32 listni • A4: 21 x 29,7 cm

BELEŽKA IFB, različni motivi

1 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

1 € 16

1 €

-1 5%

07

REDNA CENA

1,19 €

-1 0%

10

KS300012

• 40 listni • A6: 10,5 x 14,8 cm

REDNA CENA

1,29 €

G2600014

• 40 listni • A6: 10,5 x 14,8 cm

52

REDNA CENA

AKCIJSKA CENA

1 €

1,99 €

61

• v zavitku 18 nalepk

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

-1 0%

1 € 79

-1 5%

Š OLSK E NALEP K E, A 5

AKCIJSKA CENA

-1 0%

BELEŽKA ASC, različni motivi PIKINA CENA

REDNA CENA

1,79 €

ASC ZOO 1 G2900124 ASC ZOO 2 G2900125 ASC ŽIRAFA G2900126 ASC REPTIL G2900127 ASC WILD G2900128 SKY QUEEN & HEART G2900117

SKATEBOARD & DINO G2900119

ASC LINE G2900129 ASC KOLESAR G2900130 ASC BIGCITY G2900131

• v zavitku 18 nalepk

QUOTES G2900120

ABSTRACT G2900121

-1 0%

ASC, kitara PIKINA CENA

-1 5%

• 16 listni • B5: 17,6 x 25 cm

47


61

AKCIJSKA CENA

1 € 70

AKCIJSKA CENA

0 € 98

REDNA CENA

-1 0%

1 €

PIKINA CENA

-1 5%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

1,09 €

PARFUME G2900113

REDNA CENA

1,89 €

MAGICAL SCENT G2900122

I FEEL BASKETBALL KS300013

SPEED G2900123

I FEEL BASKETBALL TEAM KS300014

• v zavitku 6 nalepk

Š OLSK I PLAN ER J I

79

AKCIJSKA CENA

7 € 19

-1 0%

6 €

PIKINA CENA

-1 5%

ŠOLSKI PLANER LITE

REDNA CENA

7,99 €

MARMOR 2FO00085 BLACK 2FO00086 TULIPAN 2FO00087 BUBBLE 2FO00088 MESTO 2FO00089

• 168 listni • 12 x 17,5 cm

94

AKCIJSKA CENA

6 € 29

-1 0%

5 €

PIKINA CENA

-1 5%

ŠOLSKI PLANER ESENCA in ASC

REDNA CENA

6,99 €

CIKLAMA 2FO00090 MODER MIX 2FO00091 NEBO 2FO00092 ČRNA 2FO00093 BELA 2FO00094 SREBRNA 2FO00095 PLATINA 2FO00096 DARK 2FO00097 ZLATA 2FO00098 NEO 2FO00099 FOLIA 2FO00100 PIGEON 2FO00101

• 168 listni • 10,5 x 17,5 cm

5 €

PIKINA CENA

09

AKCIJSKA CENA

5 € 39

REDNA CENA

5,99 €

2FS00007

• 100 x 70 cm

-1 5%

ŠOLSKI STENSKI PLANER S PISALOM PIŠI BRIŠI

-1 0%

48


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

M A PA Z ELA S TIKO , A 4

LAVANDA MESSAGES G2A00089

SEE YOU G2A00023

REDNA CENA

STREET ART G2A00025

9,19 €

11 € AKCIJSKA CENA

06

-1 0%

8 € 27

-1 0%

MIQUELRIUS, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

12,29 € MEOW G2A00082

DINOWORLD G2A00090

CANDY G2A00081

3 € 59

-1 0%

TARGET, različni motivi AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

3,99 €

3 €

AKCIJSKA CENA

3 € 59

3 € 59

3 €

AKCIJSKA CENA

59

REDNA CENA

-1 0%

39

-1 0%

IFB, različni motivi AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

-1 5%

ASC, različni motivi

REDNA CENA

3,99 €

3,99 €

ANIMALS KIDS G2A00085

KS500004

WATER G2A00086

REDNA CENA

3,99 €

G2A00102

RINČ NE M A P E, A 4

7 €

AKCIJSKA CENA

8 € 09

8 € 27

REDNA CENA

-1 0%

64

-1 0%

MIQUELRIUS, različni motivi AKCIJSKA CENA

PIKINA CENA

-1 5%

AKTA, različni motivi

9,19 €

ROZA MESSAGES G2B00025 LAVANDA MESSAGES G2B00026

REDNA CENA

TULIPAN 2FC00037 MARMOR 2FC00038 GRIP 029 2FC00039 BUBBLE 2FC00040 MESTO 2FC00041 ŽIRAFA 2FC00042 TIGER 2FC00043

AKCIJSKA CENA

12 € 14

-1 0%

8,99 €

REDNA CENA

13,49 €

GHOSTS G2B00027 MINT FLOWERS G2B00028 BLACK TIE DYE G2B00029

-1 0%

FANTASY G2A00070 MAGICAL SCENT G2A00087 SPEED G2A00088

49


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

KO LEKC I JE B RU N N EN

REDNA CENA 5,09 €

49

REDNA CENA 24,99 €

G2A00097

G3C00114

10 €

AKCIJSKA CENA

79

-1 0%

MAPA A4 z elastiko AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 11,99 €

POLNA PERESNICA s tremi zadrgami

6 4 € 22 29

REDNA CENA 6,99 €

G4K00202

G3D00009

8 €

AKCIJSKA CENA

09

-1 0%

VREČKA za copate ali športno opremo AKCIJSKA CENA

-1 0%

22 € AKCIJSKA CENA

-1 0%

58

REDNA CENA 8,99 €

4 x okrogli, 4 x ploščati ČOPIČI 1/8 (št. 4, 6, 8, 12)

7 € 91

-1 0%

4 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

S W E E T W I L D C AT

REDNA CENA 8,79 €

G3600113

BARVNIKI 1/12, debeli, trikotne oblike

G4300482

PRAZNA OKROGLA PERESNICA

REDNA CENA 8,99 €

G2A00096

G3600111

2 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

BARVNIKI 1/12, debeli, trikotne oblike

4 €€ 22 22 49

3,19 €

REDNA CENA 24,99 €

G2H00221

G3C00113

79

REDNA CENA 11,99 €

2 €

-1 0%

VREČKA za copate ali športno opremo

51

REDNA CENA 2,79 €

ŠILČEK v posodici, dvojno rezilo

2 €

-1 0%

HARDWIRED

87

29

G3D00008

, 4 x okrogli, 4 x ploščati ČOPIČI 1/8 (št. 4, 6, 8, 12)

7 €

AKCIJSKA CENA

91

REDNA CENA 8,79 €

G4500025

AKCIJSKA CENA

6 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 6,99 €

G4K00201

AKCIJSKA CENA

POLNA PERESNICA s tremi zadrgami

REDNA CENA 3,19 €

G4300481

PRAZNA OKROGLA PERESNICA

I N T O X I C AT E

2 €

AKCIJSKA CENA

87

REDNA CENA 3,19 €

PA S TE L IN N EO N

2 €

AKCIJSKA CENA

87

-1 0%

10 € AKCIJSKA CENA

-1 0%

ZVEZEK A4 s špiralo, črtan

-1 0%

87

-1 0%

MAPA A4 z elastiko AKCIJSKA CENA

-1 0%

09

-1 0%

REDNA CENA 5,09 €

8 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

58

-1 0%

4 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

DR AGO

REDNA CENA 3,19 €

ZVEZEK A4 S ŠPIRALO ČRTAN

ZVEZEK A4 S ŠPIRALO ČRTAN

ZVEZEK A4 S ŠPIRALO

KARO

KARO

PASTEL ČRTAN

G2H00176

G2H00177

22 49

G2H00162

REDNA CENA 14,99 €

PRAZNA PERESNICA TRIKOTNA G4300497

OVALNA

G4300498

KARO

G2H00163

S'MAEPP

13 € AKCIJSKA CENA

49

REDNA CENA 14,99 €

PRAZNA TRIKOTNA PERESNICA G4300496

-1 0%

4 €€ 13 AKCIJSKA CENA

G2H00178

G2H00179

-1 0%

50

NEON ČRTAN

G2H00164

KARO

G2H00165


51

KOLEKC I JE O N L IN E

15 %

popust*

REDNA CENA 3,99 €

69

REDNA CENA 2,99 €

9 €

AKCIJSKA CENA

89

REDNA CENA 10,99 €

G2A00098

G2H00222

G3100212

4 €

AKCIJSKA CENA

0 4 €

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 4,99 €

89 22

REDNA CENA 0,99 €

G2A00099

G3200003

5 €

AKCIJSKA CENA

39

-1 0%

MAPA A3 z elastiko AKCIJSKA CENA

NALIVNO PERO

-1 0%

49

ZVEZEK A4 s špiralo, mali karo

REDNA CENA 5,99 €

39

09 22

REDNA CENA 8,99 € G3700057

BRISALEC črnila

5 €

4 € 8 ROLER

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

MAPA A4 z elastiko

-1 0%

2 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

59

-1 0%

3 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

FRESH 3D

REDNA CENA 5,99 €

G2B00032

REGISTRATOR A4 elastiko, 7 cm hrbtišče

G4300490

PRAZNA KVADRATNA PERESNICA

39

REDNA CENA 5,99 €

REDNA CENA 3,99 € G2A00100

G4300491

4 €

AKCIJSKA CENA

49

-1 0%

MAPA A4 z elastiko

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 4,99 €

69

-1 0%

MAPA A3 z elastiko

2 €

PRAZNA KVADRATNA PERESNICA

9 € 89

REDNA CENA 10,99 €

G2A00101

AKCIJSKA CENA

-1 0%

5 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

59

REDNA CENA 2,99 €

G3100213

NALIVNO PERO

8 €

AKCIJSKA CENA

09

-1 0%

3 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

CASINO

REDNA CENA 8,99 €

G2H00223

ZVEZEK A4 s špiralo, mali karo

G3700058

ROLER

9 €

AKCIJSKA CENA

89

REDNA CENA 10,99 €

REDNA CENA 9,99 € G3800057

G3100217

8 €

AKCIJSKA CENA

99

-1 0%

FLOMASTRI 1/10, obojestranski

AKCIJSKA CENA

09

ROLER

-1 0%

PRAZNA PERESNICA - prilagodljiva višina

69

8 € G3700062

G4300488

11 €

NALIVNO PERO

REDNA CENA 8,99 €

REDNA CENA 9,99 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

99

-1 0%

8 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

BE.SAFE

REDNA CENA 12,99 € G4300489

PRAZNA KVADRATNA PERESNICA

*Pika popust na redno ceno.

Antimikrobna površina, zaradi srebrovih ionov nanešenih direktno na zgornjo plast materiala, ščiti pred bakterijami in virusi.


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

PISALA O NL IN E

15 %

popust*

Popestrimo šolski vsakdanjik s trendovskimi nalivnimi peresi Online. Ergonomska oblika za varen in nedrseč oprijem, visoko odporna konica na pritiskanje in dovršeni detajli, omogočajo večji užitek v pisanju. Nalivna peresa Starter za začetnike, z ergonomsko oblikovanim ohišjem, za pravilno in hitro učenje pisanja. Idealno za male okorne roke. S TA R T E R

15 € 29

-1 0%

NALIVNO PERO SWITCH ZA ZAČETNIKE, tudi za levičarje AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 16,99 €

89

13 € AKCIJSKA CENA

-1 0%

9 €

AKCIJSKA CENA

CAMPUS

49

REDNA CENA 10,99 €

-1 0%

COLLEGE

REDNA CENA 14,99 €

KALIGRAFSKO NALIVNO PERO

KALIGRAFSKO NALIVNO PERO

8 €

AKCIJSKA CENA

09

10 € AKCIJSKA CENA

79

REDNA CENA 8,99 €

-1 0%

NALIVNO PERO

-1 0%

NALIVNO PERO

REDNA CENA 11,99 €

ROLER

ROLER

Pisala Campus in College za čisti užitek pri pisanju. Nova kolekcija pisal s svežimi in sodobnimi motivi v trendovskih barvah in geometrijskih likih. BACHELOR

39

5 €

AKCIJSKA CENA

39

REDNA CENA 5,99 €

-1 0%

5 €

AKCIJSKA CENA

P R A Z N E K V A D R AT N E P E R E S N I C E

-1 0%

52

REDNA CENA 5,99 € G4300492

NALIVNO PERO

RAINBOW LEAF G4300493

ROSE MOSAIC G4300495

SILVER MOSAIC G4300494

BLUE SHADOW

Preprosto nalivno pero z mehkim ohišjem in ergonomskim oprijemom Odporna kakovostna

Tako za desničarje

Kaligrafska peresa

Kakovostni rolerji

Pisala se polnijo

iridijeva konica

kot za levičarje

različnih debelin za

s konico, ki pri

s standardnimi

pisanju rotira

črnilnimi vložki

L

D

5 - letna garancija *Pika popust na redno ceno.

L

D

L

D

L

D

kreativno pisanje

L

D


53

P I SALA I N LE PI LI P EN T EL

15 %

1 €

-1 0%

AKCIJSKA CENA

25

REDNA CENA 1,39 €

TEHNIČNI SVINČNIK, 0.5, ENERGIZE - X

0 €

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

0 €

48

79

-1 0%

popust*

REDNA CENA 0,53 €

TEHNIČNI SVINČNIK 0.5, FIESTA

KEMIČNI SVINČNIK FEEL IT!

MODER C1183443 ZELEN C1183444

ČRN C1156831

MODER C2196781

PINK C1183445

MODER C1156829

RDEČ C2196784

SV. MODER C1183446

RDEČ C1156830

ZELEN C2196785

VIOLET C1183447

ZELEN C1156828

VIOLET C2196782

• nova verzija tehničnega svinčnika fiesta. izboljšano nedrseče držalo in z novim, spremenjenim izgledom.

ORANŽEN C2196786

REDNA CENA 2,96 €

PISALO ENERGEL BL77 ČRN C2923924 MODER C2923923 RDEČ C2923922 VIOLET C2947329 TEMNO MODER C2900001 SV.ZELEN C2900002 TURKIZ C2992854 ORANŽEN C2988988 PINK C2988987 RJAV C2900009 SV.MODER C2988989

• Energel pisalo z novo generacijo črnila in na patent. • Večja viskoznost črnila. • Polnilo omogoča bolj gladko pisanje, hitrejše sušenje in boljšo izrabo črnila.

REDNA CENA 0,79 €

KEMIČNI SVINČNIK IZEE ČRN C2100002 MODER C2100003 RDEČ C2100023 VIOLET C2100028 ORANŽEN C2100026 SV.MODER C2100025 PINK C2100027

2 €

-1 0%

• modni kemični svinčnik z brezčasno obliko, omogoča izjemno natančno in tekoče pisanje.

87

66

REDNA CENA 2,96 €

PISALO GEL, DUAL METALLIC ČRN - METALNO RDEČ C2994928 MODER - METALNO ZELEN C2994932 ORANŽEN - METALNO RUMEN C2994933 PINK - METALNO PINK C2994930 VIOLA - METALNO MODER C2994934 METALNO ZLAT C2994931 METALNO SREBRN C2994935

• gel pisalo dual metallic z dvojnim efektom pisanja. • posebna sestava črnila daje na črnem papirju drugačno sled pisanja. • zelo primerno za tiste, ki radi eksperimentirajo.

2 € 66

REDNA CENA 2,96 €

PISALO ENERGEL PURE ČRN C2900021 MODER C2900023 ORANŽEN C2900024

ZELEN C2100024

AKCIJSKA CENA

2 €

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

0 € 71

• kemični svinčnik, ki ga odlikuje izjemno tekoče in natančno pisanje. • za enkratno uporabo.

ZELEN - METALNO MODER C2994929

ZELEN C2923921

AKCIJSKA CENA

PINK C2196779

-1 0%

66

SV.MODER C2196783

REDNA CENA 3,19 €

TURKIZ C2900025 TEM.MODER C2900022

• Energel pisalo z novo generacijo črnila in prozornim ohišjem za gladko in tekoče pisanje.

AKCIJSKA CENA

2 € 69

-1 0%

2 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

• tehnični svinčnik v atraktivnih barvah. • gumirano držalo omogoča udobno pisanje.

ČRN C2196780

-1 0%

ČRN C1183442

REDNA CENA 2,99 €

E3156277

E3138625

UNIVERZALNO LEPILO S ČOPIČEM 50 ML

UNIVERZALNO LEPILO Z ROLERJEM 30 ML

*Pika popust na redno ceno.


3 € 77

REDNA CENA 4,19 €

3 €

REDNA CENA 3,39 €

E3332912A

LEPILO V STIKU 8 GR. MAGIC

3 3€ €

AKCIJSKA AKCIJSKA CENACENA

05 05

REDNA CENA REDNA CENA € 3,39 3,39 €

E3516602

LEPILO V STIKU 40 GR.

UNIVERZALNO LEPILO 35 GR.

E3516602 E3548426

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

2 €

AKCIJSKA CENA

E3110865

REDNA CENA 2,85 €

1 € UNIVERZALNO LEPILO ZA PAPIR 50 GR.

57

E3110860

-1 0%

E3338799A

59

UNIVERZALNO LEPILO 33 GR.

-1 0%

REDNA CENA 1,70 €

53

LEPILO V STIKU 21 GR. RENATURE

LEPILO V STIKU 21 GR.

05

E3377050

2 €

E3347324A

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

LEPILO V STIKU 8 GR.

1 €

SUPER CENA

39

REDNA CENA 3,29 €

E3347891A

AKCIJSKA CENA

96

UNIVERZALNO LEPILO UNIVERZALNO 35 GR. LEPILO 35 GR. RENATURE, BREZ TOPIL

3 € 14

-1 0%

REDNA CENA 1,70 €

2 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

53

-1 0%

1 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

-1 0%

54

REDNA CENA 3,49 € E3500002

BELO ŠOLSKO LEPILO 125 GR.


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

4 €

AKCIJSKA CENA

60

-1 0%

Pritt Mini Roller • natančno in hitro • popolno prekrivanje • brez zankanja traku

55

Pritt Micro rolly Flex 5 mm*6m • čisto in natančno • pisanje mogoče takoj po nanosu • primerno za levičarje SUPER CENA

2 € 59

E5297057

REDNA CENA 5,11 € E5273703B

Pritt PEN lepilo 40 ml • tuba v obliki svinčnika • brez topil • varno za uporabo

6 €

AKCIJSKA CENA

04

SUPER CENA

2 € 09

-1 0%

Pritt univerzalno lepilo 205 g • visoka lepilna moč • 90 % naravnih sestavin • varno za uporabo in pralno pri 20 °C

REDNA CENA 6,71 € E3197056

E3130427

90% NARAVNIH SESTAVIN*

90% NARAVNIH SESTAVIN*

2 €

AKCIJSKA CENA

53

-1 0%

Pritt stick 10 g/ 20 g/ 40 g • visoka lepilna moč • brez topil • naravne sestavine

REDNA CENA 2,81 €

3 € 74

-1 0%

10 GR. E3379395A AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 4,16 €

4 € 77

-1 0%

20 GR. E3379396A AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 5,30 € 40 GR. E3379397A

M OCNO

**

10 0 %

A % N RA

VNO* •

• 97

*vključno z vodo ** v primerjavi s prejšnjo formulo

Spremljajte nas na Facebook strani Pritt Slovenija!


56

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

77

REDNA CENA 4,19 € E3B70869

2 €

AKCIJSKA CENA

39

REDNA CENA 2,65 €

REDNA CENA 1,28 €

E3123930

8 gr. E3323927

1 €

AKCIJSKA CENA

93

-1 0%

3 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

15

-1 0%

1 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

Najboljše šolsko leto se začne tukaj.

REDNA CENA 2,14 €

2 €

AKCIJSKA CENA

46

-1 0%

21 gr. E3323928

REDNA CENA 2,73 € 40 gr. E3323929

Scotch® Magic nevidni lepilni trak, 19 mm x 33 m Scotch® lepilo v stiku 8g, 21g ali 40g

6 €

AKCIJSKA CENA

65

9 3 €

SUPER CENA AKCIJSKA CENA

05

-1 0%

3 €

AKCIJSKA CENA

3 €

AKCIJSKA CENA

05

B9300018

REDNA CENA 3,39 €

REDNA CENA 3,39 €

B9300019

Post-it® označevalci Candy, 684-CAN5-EU 5 različnih vzorčkov po 20 označevalcev

B9300020

Post-it® samolepilni lističi obrazi 2x 30 lističev, 70 x 70 mm Post-it® samolepilni lističi roža in oblak 2x 30 lističev, 72,5 x 72,5 mm

Post-it® samolepilni lističi zvezda in srček 2x 30 lističev, 70 x 72 mm

SUPER CENA

9 € 49

12 € 25

-1 0%

D5C02798

AKCIJSKA CENA

-1 0%

88 29

REDNA CENA 7,39 € B9Z00020

Scotch® univerzalno lepilo v tubi 3045 Večnamensko lepilo v gelu, 30 ml

REDNA CENA 13,61 € D5Z32837

Post-it® podajalec Z-lističev mačka CAT-330 Priložen 1 kos Post-it® Super Sticky Z-lističev 76x76 mm

Scotch® podajalec za lepilni trak mucek, C39 Priložena 1 rola Scotch® Magic™ lepilnega traku


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

12 € AKCIJSKA CENA

37

REDNA CENA 13,74 €

AKCIJSKA CENA

2 €

45

79

REDNA CENA 5,48 €

Šifra

modra

F1700005

zelena

F1700006

korala

F1700003

sivka

F1700004

4 €

AKCIJSKA CENA

12

REDNA CENA 3,83 €

-1 0%

3 €

SUPER CENA

-1 0%

93

-1 0%

4 €

AKCIJSKA CENA

Barva

REDNA CENA 4,58 €

Barva

Šifra

Barva

Šifra

Barva

Šifra

F1A00003

modra

B6300003

modra

F1900003

modra

D5B00003

zelena

F1A00004

zelena

B6300004

zelena

F1900004

zelena

D5B00004

korala

F1A00006

korala

B6300008

korala

F1900008

korala

D5B00006

sivka

F1A00007

sivka

B6300009

sivka

F1900009

sivka

D5B00007

SUPER CENA

4 €

6 €

AKCIJSKA CENA

73

19

REDNA CENA 5,25 €

37 € AKCIJSKA CENA

21

-1 0%

Šifra

modra

-1 0%

Barva

REDNA CENA 41,34 €

Barva

Šifra

Barva

Šifra

Barva

Šifra

modra

D5900005

modra

D5A00005

modra

F3100012

zelena

D5900004

zelena

D5A00004

zelena

F3100013

korala

D5900009

korala

D5A00010

korala

F3100014

sivka

D5900010

sivka

D5A00011

sivka

F3100015

57


OBVEZNI ŠOLSKI PROGRAM

AKCIJSKA CENA

2 € 96

-1 0%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

REDNA CENA 3,29 €

G3690277

BARVNIKI JUMBO - BABY, 1/10 • trikotne oblike • primerno od 2 leta dalje

AKCIJSKA CENA

11 € 60

-1 0%

58 58

REDNA CENA 12,89 € G3690276

BARVNIKI JUMBO - BABY, 1/10 • 3 v 1 (barvica, voščenka, vodena barvica) • primerno od 1 leta dalje


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

BARVNIKI 1/12

8 € 99

REDNA CENA 9,99 €

G3600116

G3600117

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

G3676563

REDNA CENA 3,99 €

AKCIJSKA CENA

6 € 29

-1 0%

BARVNIKI 1/24

REDNA CENA 6,99 €

3 €

2 €

59

99

BARVNIKI WOPEX 1/12 • dodatni svinčnik Noris club in radirka

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

REDNA CENA 8,99 €

3 €

-1 0%

BARVNIKI 1/12 • black edition, kovinska embalaža

86

AKCIJSKA CENA

5 € 39

REDNA CENA 10,99 €

G3600108

AKCIJSKA CENA

9 € 89

BARVNIKI 1/12, ABS

REDNA CENA 4,29 €

REDNA CENA 5,99 €

G3600007

G3600114

BARVNIKI 1/14, ABS • trikotne oblike, dodatno 2 neon barvici

AKCIJSKA CENA

4 € 04

BARVNIKI 1/12 HAPPY • pastelne barve

AKCIJSKA CENA

9 €

-1 0%

8 € 09

G3675003

-1 0%

BARVNIKI 1/12 • black edition, 6 neon in 6 pastelnih barvic

G3600107

BARVNIKI 1/12 • grip oprijem, dodatno zlata in srebrna barvica

89

REDNA CENA 4,49 €

G3600115

BARVNIKI 1/12 MINI CUTE

REDNA CENA 10,99 €

G3600112

G3600028

BARVNIKI 1/12 NIGHTFALL

SET MONSTER • 15 barvnikov trikotne oblike in 12 flomastrov

REDNA CENA 11,69 €

AKCIJSKA CENA

5 € 12

-1 0%

10 € 52

-1 0%

FLO MAST R I Z A N A JMLA JŠE

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 5,69 €

G3890275

G3889007

• primerno od 1 leta dalje

• primerno od 2 leta dalje

FLOMASTRI TEDDY JUMBO - BABY, 1/12

-1 0%

REDNA CENA 4,99 €

AKCIJSKA CENA

-1 0%

G3600031

4 €

2 €

49

-1 0%

AKCIJSKA CENA

49

-1 0%

SUPER CENA

-1 0%

BARVICE

FLOMASTRI JUMBO BABY, 1/13

59


izberi svoje najljubse barve! Jolly „Choose your colours“ Izberi svoje barve v poseben Jolly kovinski etui • Izbiraj med 60 barvami • Barvice Jolly Supersticks Kinderfest • Proizvedene v Avstriji

REDNA CENA 12,99 €

22 € 49

AKCIJSKA CENA

13 € 49

REDNA CENA 14,99 €

REDNA CENA 24,99 €

G3692061

G3617502

G3674987

BARVNIKI KINDERFEST 1/12

BARVNIKI KINDERFEST 1/24

BARVNIKI X BIG 1/12

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

G3692555

REDNA CENA 8,39 €

7 € 55

8 € 21

REDNA CENA 9,12 €

09

REDNA CENA 8,99 €

G3893557

G3892063

FLOMASTRI ONE 1/12

FLOMASTRI SUPERSTAR 1/12 • obojestranski

AKCIJSKA CENA

8 € 54

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

BARVNIKI CRAZY 1/12 • vsaka barvica ima dve barvni mini - 12 barvic s 24 barvami

8 €

-1 0%

9 € 99

REDNA CENA 9,49 €

G3992066

G6892067

VOŠČENKE SUPERWAXIES 1/10 • z držalom, okrogle oblike,

VODENE BARVICE SUPERTABS 1/12

kovinska embalaža

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

11 € 69

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

www.jolly.at

• kovinska embalaža


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

SUPER CENA

2 €

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

G3858790

G3854624

REDNA CENA 5,99 €

REDNA CENA 3,89 €

FLOMASTRI 1/12 • obojestranski

G3800056

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

5 € 49

REDNA CENA 5,79 €

G3800030

FLOMASTRI 1/12

-5 0%

5 € 21

FLOMASTRI 1/10 • obojestranski, 10 flomastrov - 20 različnih barv

-1 0%

-1 0%

3 € 50

39

99

FLOMASTRI 1/12

AKCIJSKA CENA

5 €

3 €

49

-1 0%

FLO MASTR I

REDNA CENA 10,99 €

G3871622

G3800048

FLOMASTRI 1/12

FLOMASTRI 1/24

REDNA CENA 3,99 €

4 € 13

AKCIJSKA CENA

3 € 95

REDNA CENA 4,59 €

REDNA CENA 4,39 €

G3840574

G3800041

• grip oprijem

FLOMASTRI 1/10 • obojestranski

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

3 € 99

-5 0%

FLOMASTRI 1/10

REDNA CENA 7,98 € C2792379

OZNAČEVALEC TEKSTA BOSS 1/4

4 € 49

FLOMASTRI 1/10 • grip oprijem, 5 x neon barve, 5 x pastelne barve

10 €

-1 0%

G3821401

79

REDNA CENA 4,99 €

REDNA CENA 11,99 €

G3800054

G3800055

FLOMASTRI 1/12 MINI CUTE

FLOMASTRI 1/12 NIGHTFALL

• pastelne barve

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

G6900003

REDNA CENA 4,99 €

2 € PLASTELIN 1/10

4 € 49

G6926522

-1 0%

PLA STELINI

49

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

3 € 59

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

• obojestranski

PLASTELIN 1/10

61


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

4 € 40

AKCIJSKA CENA

4 € 49

99

G3982747

VOŠČENKE 1/12 • z držalom, okrogle oblike

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA 3,49 €

5 € 21

VOŠČENKE 1/12 • oljne, okrogle oblike

-1 0%

VOŠČENKE 1/12 • jumbo, okrogle oblike

-1 0%

G3992103

3 €

1 €

REDNA CENA 4,99 €

REDNA CENA 4,89 €

G3971621

14

SUPER CENA

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

VOŠČENKE

REDNA CENA 5,79 €

G3921404

VOŠČENKE 1/12 • trikotne oblike, vodoodporne

G3953265

VOŠČENKE 1/12 • grip oprijem, trikotne oblike, se radirajo

8 € 09

REDNA CENA 8,99 €

AKCIJSKA CENA

6 € 29

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

TEMPERE

REDNA CENA 6,99 €

TEMPERE 1/12, KOVINSKA EMBALAŽA LEV G6600001

G6613630

TEMPERE 1/14 • PVC embalaža

SAMOROG G6600002 DIRKALNI AVTO G6600003 SMRTNA GLAVA PLESALKA G6600005

AKCIJSKA CENA

4 € 31

-1 0%

G6600004

REDNA CENA 4,79 €

ČOPIČI 1/4

MEHKI OPRIJEM, ŠT. 4, 8, 10, 12 G3D00006 PASTEL

AKCIJSKA CENA

1 € 61

REDNA CENA 1,79 €

G4600001

PALETA ZA MEŠANJE BARV

AKCIJSKA CENA

8 € 99

-1 0%

MEHKI OPRIJEM, ŠT. 2, 6, 10, 12 G3D00007

-1 0%

62

REDNA CENA 9,99 €

G6692244

TEMPERE 1/12 • PVC embalaža


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

5 €

-1 0%

5 € 21

21

REDNA CENA 5,79 €

-1 0%

VO DENE BA RV I CE

REDNA CENA 5,79 €

G6841892A

G6892243

VODENE BARVICE 1/12

VODENE BARVICE 1/12

• kovinska embalaža

M O DELIRN A M A SA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

2 € 69

REDNA CENA 2,99 €

MODELIRNA MASA KREA, 500 GRAMOV RJAVA G6A54626A BELA G6A54627B ČRNA G6A00002

AKCIJSKA CENA

SUPER CENA

3 €

1 €

95

49

REDNA CENA 4,39 €

G4800016

REDNA CENA 6,59 €

G4800018

ŠOLSKE ŠKARJE NIGHTFALL • ergonomski ročaj, okrogla konica, 16 cm

G4800017

AKCIJSKA CENA

2 € 69

REDNA CENA 2,99 €

G4877444

ŠOLSKE ŠKARJE ZENOA • ergonomski ročaj, okrogla konica, 13 cm

AKCIJSKA CENA

1 € 79

-1 0%

ŠOLSKE ŠKARJE MINI CUTE • ergonomski ročaj, okrogla konica, 13 cm

-1 0%

5 € 93

-1 0%

ŠOLSKE ŠKARJE • ergonomski ročaj, okrogla konica, 13 cm

AKCIJSKA CENA

-1 0%

ŠKARJE

REDNA CENA 1,99 €

G4800010

ŠOLSKE ŠKARJE G4800015

ŠOLSKE ŠKARJE ZA LEVIČARJE • ergonomski ročaj, okrogla konica, 14cm

63


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

REDNA CENA 2,45 €

ŠILČEK SLEEVE • odlična velikost za

1 €

-1 0%

v peresnico

79

3 € 50

REDNA CENA 3,89 €

G4500022

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

2 € 21

REDNA CENA 1,99 €

G4400010

ŠILČEK • v posodici, tako za desničarje kot za levičarje

AKCIJSKA CENA

3 € 14

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

Š I LČKI

REDNA CENA 3,49 €

G4482420

ŠILČEK BOOGY • v posodici, dvojno rezilo

G4500024

ŠILČEK Z RADIRKO MINI CUTE

AKCIJSKA CENA

0 € 52

-1 0%

R ADIRKE

REDNA CENA 0,58 €

RADIRKA AIN HI-POLYMER RDEČA G6B00001 ORANŽNA G6B00002 ZLATA G6B00003

REDNA CENA 0,79 €

0 €

REDNA CENA 0,79 €

G6B00052

RADIRKA MINI CUTE

80

G6B00019

RADIRKA • soft, dust free

71

0 €

REDNA CENA 0,89 €

G6B00053

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

-1 0%

0 € 71

RADIRKA ERGO FUN

AKCIJSKA CENA

2 € 21

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

MODRA G6B00004

-1 0%

64

REDNA CENA 2,45 €

G6B00051

RADIRKA SLEEVE


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

SUPER CENA

AKCIJSKA CENA

C1200062

REDNA CENA 1,49 €

1 € 34

AKCIJSKA CENA

0 € 89

-1 0%

NORIS SET • 3 x grafitni svinčnik, šilček, radirka

REDNA CENA 0,99 €

GRAFITNI SVINČNIK GRIP

ČRN / MODER C1200073 ČRN / PINK C1200074 ČRN / TURKIZ C1200075

AKCIJSKA CENA

0 € 62

-1 0%

1 € 99

-1 0%

G RA F ITNI SV IN Č N IK I

REDNA CENA 0,69 €

GRAFITNI SVINČNIK HAPPY RUMEN C1200078 ZELEN C1200079 BORDO C1200080 ORANŽEN C1200081

C1300009

GRAFITNI SVINČNIK Z RADIRKO • s pozitivnimi sporočili

REDNA CENA 13,99 €

AKCIJSKA CENA

3 € 32

REDNA CENA 3,69 €

G4700028

G4779838

AKCIJSKA CENA

AKCIJSKA CENA

10 €

-1 0%

KOVINSKO ŠESTILO • z dodatnimi mincami

79

REDNA CENA 11,99 €

G4779839

-1 0%

12 € 59

KOVINSKO ŠESTILO PRECISION • z dodatnimi mincami in nastavkom

KOVINSKO ŠESTILO STUDY • z dodatnimi mincami

5 € 93

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

ŠESTILA

REDNA CENA 6,59 €

KOVINSKO ŠESTILO Z DODATNIMI MINCAMI MODRO G4700007 RDEČE G4700008 ZELENO G4700009 VIJOLČNO G4700010

65


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

2 € 69

REDNA CENA 2,99 €

AKCIJSKA CENA

3 € 14

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

R AV NILA

REDNA CENA 3,49 €

RAVNILO NOMA 1, FLEKSIBILNO

RAVNILO NOMA 5, FLEKSIBILNO

MODRO G5187341

RUMENO G5182813

RUMENO G5183481

ZELENO G5187339

ZELENO G5183960

VIJOLČNO G5187340A

1 € 79

AKCIJSKA CENA

0 € 71

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

MODRO G5182814

REDNA CENA 0,79 €

REDNA CENA 1,99 €

G5100008

RAVNILO NIGHTFALL • zložljivo, 15 ali 30 cm

TRIKOTNIK ESSENTIAL 21 CM, 45° G5200003 21 CM, 60° G5200004

0 € 58

AKCIJSKA CENA

1 € 43

REDNA CENA 0,64 €

G5382816

GEO TRIKOTNIK

-1 0%

AKCIJSKA CENA

-1 0%

G EO TRIKOTN IK I

REDNA CENA 1,59 €

G5300001

GEO TRIKOTNIK • fleksibilen

AKCIJSKA CENA

16 € 37

REDNA CENA 18,19 €

NALIVNO PERO TWIST TURKIZNO G3100188 RUMENO G3100189 MODRO G3100190 PINK G3100191

AKCIJSKA CENA

2 € 69

-1 0%

NALIVNA P ER ESA I N Č R N IL N I V LOŽK I

-1 0%

66

REDNA CENA 2,99 €

G6483332

ČRNILNI VLOŽKI • 1/50, modri


Najboljše šolsko leto se začne tukaj. SCOTCH® MAGIC™ NEVIDNI LEPILNI TRAK:

Idealen za več kot 100 opravil: od označevanja šolskih potrebščin in popravljanja strganega papirja, do zavijanja učbenikov in okraševanja knjig.

3M, Post-it in Scotch so blagovne znamke podjetja 3M. © 2022, 3M. Vse pravice pridržane.

POST-IT® NOTES:

Izdelani iz obnovljivih virov. Na voljo v privlačnih barvah.


D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

PIKINA CENA

17 € 30

-3 5%

TEHNIKA

63

-3 0

18 €

%

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

26,61 €

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-531TH

ROZA H3700001 BEL H3700002 VIJOLIČEN H3700003

SIV H3700004 ZELEN H3700005

-3 0

22 € 11

%

AKCIJSKA CENA

23 € 61

AKCIJSKA CENA

25 € 42

-3 5%

PIKINA CENA

%

20 € 53

-3 0

PIKINA CENA

-3 5%

Primeren za osnovne in srednje šole • 2 vrstični 12-mestni LCD zaslon • Število matematičnih funkcij: 273 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Računanje s konstantami • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Zaslon zavarovan z akrilno ploščico, za boljši kontast zaslona in obenem dodatno zaščito • Čvrst drsni pokrovček • Baterijsko napajanje 1x AAA

REDNA CENA

REDNA CENA

36,32 €

31,59 €

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-W531TH BORDO H3700011 MODER H3700012 ČRN H3700013

H3700006

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-W531TH

PIKINA CENA

34

AKCIJSKA CENA

26 € 22

REDNA CENA

REDNA CENA

15,03 €

37,45 €

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-501T

H3700007

VIJOLIČEN H3700022 BEL H3700021

Primeren za osnovne in srednje šole • 10+2 mestni zaslon • Število matematičnih funkcij: 146 • Vzdržljive plastične tipke • Čvrst drsni pokrovček Baterijsko napajanje 1 x LR54

%

10 € 52

%

AKCIJSKA CENA

24 €

-3 0

9 € 77

-3 5%

PIKINA CENA

-3 5%

Primeren za osnovne in srednje šole • 4 vrstični matrični zaslon • Število matematičnih funkcij: 420 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Prikaz enačb, kot v knjigi (Write-View) • 3 programabilne funkcije za najpogosteje uporabljane funkcije • Funkcija Multi-Line Playback, za pregled enačb • Čvrst drsni pokrovček • Baterijsko napajanje 1x LR44

Primeren za osnovne in srednje šole • 4 vrstični matrični zaslon • Število matematičnih funkcij: 422 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Prikaz enačb, kot v knjigi (Write-View) • Naraven prikaz enačb na zaslonu. Takojšna sprememba prikaza med decimalnimi št. in ulomki s pritiskom na eno tipko. Programirane matematične vaje, 4 programabilne tipke. • Funkcija Multi-Line Playback, za pregled enačb • Zaslon zavarovan z akrilno ploščico, za boljši kontast zaslona in obenem dodatno zaščito. • Čvrst drsni pokrovček • ·Baterijsko napajanje 1x AAA

-3 0

68

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-520TG

Primeren za osnovne in srednje šole, ter univerze • 2 vrstični 12-mestni LCD zaslon • Število matematičnih funkcij: 400 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9 • Računanje s konstantami • Metrične pretvorbe: 44 • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Funkcija Multi-Line Playback, za pregled enačb • Zaslon zavarovan z akrilno ploščico, za boljši kontast zaslona in obenem dodatno zaščito • Čvrst drsni pokrovček • Solarno in baterijsko napajanje 1x LR44


REDNA CENA

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-506TS

%

15 € 41

-3 0

AKCIJSKA CENA

-3 5%

Primeren za srednje šole in univerze • Dvovrstični 10+2-mestni zaslon • Število matematičnih funkcij: 470 • Napredna direktna algebrična logika • Število spominov: 9+4 za formule • Računanje s konstantami • Metrične pretvorbe: 44 • Eno in dvo dimenzionalna statistika • Regresija: 6 modelov • Integrali • Računanje z matrikami • Zaslon zavarovan z akrilno ploščico, za boljši kontast zaslona in obenem dodatno zaščito • Čvrst drsni pokrovček • Solarno in baterijsko napajanje 1X LR44

14 €

-3 5% %

54

-3 0

36 € 52,21 €

H3700014

31

AKCIJSKA CENA

REDNA CENA

44,08 €

PIKINA CENA

93

REDNA CENA

H3700010

TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL-W506T Primeren za srednje šole in univerze • Število matematičnih funkcij: 640 • 4 vrstični matrični zaslon • Število spominov: 9 • Prikaz enačb, kot v knjigi (Write-View) • 3 programabilne funkcije za najpogosteje uporabljane funkcije • Naraven prikaz enačb na zaslonu. Takojšna sprememba prikaza med decimalnimi št. in ulomki s pritiskom na eno tipko. Programirane matematične vaje, 4 programabilne tipke. • Funkcija Multi-Line Playback, za pregled enačb • Zaslon zavarovan z akrilno ploščico, za boljši kontast zaslona in obenem dodatno zaščito • Čvrst drsni pokrovček • Baterijsko napajanje 1x LR44

PIKINA CENA

32 € 88

AKCIJSKA CENA

35 € 41

-3 5%

86

33 €

%

30 €

PIKINA CENA

-3 0

AKCIJSKA CENA

%

28 € 65

-3 0

PIKINA CENA

-3 5%

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

REDNA CENA

22,01 €

50,58 €

QR KODNA FUNKCIJA*

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-991EX

Primeren za osnovne, srednje šole in univerze • Dvovrstični zaslon • Prikaz šestnajstiškega in decimalnega sistema • Omogočene funkcije DEG / GRAD / RAD • 181 Funkcij, spomin za 9 spremenljivk • Računanje ulomkov • Trigonometrične funkcije: sin/cos/tan/sin-1/cos-1/tan-1 • Hiperbolične funkcije: sinh/cosh/tanh/ sinh-1/cosh-1/tanh-1 • Računanje eksponentov, log, ln, 10x, ex •.Matematične funkcije x2, x-1, 1/x, x!, xy, x1/y • Računanje standardne deviacije • Statistične operacije: regresija, permutacije, kombinacije • Trd ovitek, baterijsko napajanje • Ob neuporabi samodejno ugasne

Primeren za osnovne, srednje šole in univerze • Naravni - V.P.A.M. – zaslon z naravnim pogledom • Prikaz šestnajstiškega in decimalnega sistema • Omogočene funkcije DEG / GRAD / RAD • 552 funkcij, spomin za 9 spremenljivk • 47 znanstvenih konstant, 40 metričnih konverzij • QR code funkcija ( * ) • Računanje ulomkov • Trigonometrične funkcije: sin/cos/tan/sin-1/cos-1/tan-1 • Hiperbolične funkcije: sinh/cosh/tanh/sinh-1/cosh-1/tanh1 • Računanje eksponentov , log, ln, 10x, ex • Računanje odstotkov • Izračuni enačb, izračuni neenakosti • Statistične operacije: vsote, standardne deviacije, regresije, permutacije, kombinacije • Diferenciali in integrali: računanje numeričnih integralov, računanje numeričnih diferencialov • Trd ovitek, solarno + baterijsko napajanje • Ob neuporabi samodejno ugasne

PIKINA CENA

PIKINA CENA

REDNA CENA

08

AKCIJSKA CENA

19 € 47

%

18 €

-3 0

31 € 20

%

AKCIJSKA CENA

-3 0

28 € 97

-3 5%

H3787319

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-220 PLUS

-3 5%

H3700017

REDNA CENA

44,57 €

27,81 €

H3700020A

H3759066A

Primeren za osnovne, srednje šole, univerze in študij matematike • Prikaz matematičnih formul kot v učbeniku • Pregleden in enostaven vnos formul (V.P.A.M) • Prikaz šestnajstiškega in decimalnega sistema • 417 funkcij, 40 znanstvenih konstant, 40 metričnih konverzij in 24 stopenj oklepajev • Računanje ulomkov • Trigonometrične funkcije: sin/cos/tan/sin-1/cos-1/tan-1 • Hiperbolične funkcije: sinh/cosh/tanh/ sinh-1/cosh-1/tanh-1 • Računanje logičnih operacij IN/ALI • Računanje odstotkov / generator naključnih števil / reševanje enačb • Statistične operacije: vsote, standardne deviacije, regresije, permutacije, kombinacije • Diferenciali in integrali: računanje numeričnih integralov, računanje numeričnih diferencialov • Trd ovitek, solarno + baterijsko napajanje • Ob neuporabi samodejno ugasne

Primeren za osnovne, srednje šole in univerze • Prikaz šestnajstiškega in decimalnega sistema • Omogočene funkcije DEG / GRAD / RAD • 252 Funkcij, spomin za 9 spremenljivk • Računanje ulomkov • Trigonometrične funkcije: sin/cos/tan/sin-1/cos-1/tan-1 • Hiperbolične funkcije: sinh/cosh/tanh/sinh-1/cosh-1/tanh-1 • Računanje eksponentov , log, ln, 10x, ex • Matematične funkcije x2, x-1, 1/x, x!, xy, x1/y • Statistične operacije: regresija, permutacije, kombinacije • Trd ovitek, solarno + baterijsko napajanje • Ob neuporabi samodejno ugasne

68

AKCIJSKA CENA

10 € 43

%

9 €

-3 0

PIKINA CENA

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-85ES PLUS-2

-3 5%

TEHNIČNI KALKULATOR CASIO FX-991ES PLUS-2

REDNA CENA

14,90 €

H3700024

TEHNIČNI KALKULATOR REBEL KOM1102

Primeren za osnovne in srednje šole • Dvovrstični zaslon • Inženirski zapis • Trigonometrične in hiperbolične funkcije • Koren katerekoli stopnje • Računanje ulomkov • Računanje eksponentov s katerimkoli eksponentom • Trd ovitek, baterijsko napajanje • Ob neuporabi samodejno ugasne

* enostavno vpišete matematično formulo, jo prenesete na svojo mobilno napravo in jo nato uporabite za pisanje raznih poročil ali prispevkov, saj je vnašanje zapletenih formul v povprečnih urejevalnikih besedila lahko velik izziv

69


EN

SUPER CENA

7 € 10

N A K U

• USB spominski ključ PMFV32, z aluminijastim ohišjem, kapaciteta 32 GB. Vmesnik 2.0.

GA R A N C IJA 2 L E TI

GA RA NC IJA 2 LET I

21 € 10

N A K U

N A K U

USB KLJUČ PLATINET X-DEP 128GB/3.2

H7289634

H9400003

• USB spominski ključ PMFU3, z vmesnikom 3.0 in maximalno hitrostjo prenosa podatkov 75MB/s. • 32GB : do 8000 MP3 pesmi / 32000 JPG slik.

• USB spominski ključ PMFU3, z vmesnikom 3.2 in maximalno hitrostjo prenosa podatkov 75MB/s. • 128GB: do 32000 MP3 pesmi / 128000 JPG slik.

GAR AN C IJA 2 L E TI

GA RA NC IJA 2 LET I

EN

I ALN DIGITON B

P

N A K U

USB KLJUČ SILICON 64GB B05

• Eleganten usb ključ, vmesnik 3.2, možnost shranjevanja do 64 GB, modre, roza in črne barve. • Posebno zaskočno oblikovanje pokrovčka, brez skrbi zaradi izgube pokrovčka. • Občutljiva matirana površina, boljše upravljanje in večja zaščita pred praskami, prstnimi odtisi in umazanijo. • Krožno ohišje pogona in eleganten zaskočen dizajn. • Recuva File Recovery omogoča obnovitev izbrisanih datotek, kot so digitalne fotografije, dokumenti, glasba in video posnetki.

10 € 90

EN

I ALN DIGITON B

P

SUPER CENA

N A K U

SUPER CENA

11 € 20

USB KLJUČ SILICON 32GB B25 VMESNIK 3.0 ČRN

USB KLJUČ SILICON 32GB B32 VMESNIK 3.2 BEL

H7200103

H7200105

SUPER CENA

SUPER CENA

13 €

13 €

90

USB KLJUČ SILICON 64GB B25 3.0 ČRN H7200104

90

• Modern usb ključ, vmesnik 3.0 za hiter prenos podatkov, možnost shranjevanja do 32 GB ali 64 GB, črne barve. • Brez pokrovčka z zložljivim USB priključkom zaščita brez izgube pokrovčka. • Luknja za obesek za lažji transport.

USB KLJUČ SILICON 64GB B32 VMESNIK 3.2 BEL H7200106

EN

I ALN DIGITON B

P

MODER H7200100 ROZA H7200101 ČRN H7200102

M

12 € 50

M

USB KLJUČ PLATINET X-DEP 32GB/3.0

SUPER CENA

P

EN

I ALN DIGITON B

P

SUPER CENA

P

8 €

EN

M

• USB spominski ključ PMFC32, hybrid z Type C priklopom, primernim za vse sodobnejše pametne naprave. • Kapaciteta 32 GB, vmesnik 3.0.

M

ČRN H7294117 MODER H7294118 SREBRN H7200001

N A K U

N A K U

SREBRN H7200094 MODER H7200095 RDEČ H7200096

I ALN DIGITON B

I TALN DIGI ON B

EN

USB KLJUČ PLATINET V-DEP 32GB

50

EN

I ALN DIGITON B

USB + TIP »C« KLJUČ PLATINET 32GB

SUPER CENA

P

I ALN DIGITON B

M

7 € 99

P

SUPER CENA

M

IZKORISTITE DIGITALNI BON ZA PLAČILO RAČUNALNIŠKE OPREME MED 15.6. IN 30.11.2022

M

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

M

70

N A K U

• Modern usb ključ, vmesnik USB 3.2 Gen 1 omogoča hiter prenos podatkov do 5 Gbps. Do 32 GB ali 64 GB prostora za shranjevanje, bele barve. • Eleganten poliran zaključek za gladko vizualno privlačnost. • Priročna zasnova ključavnice za enostavno pritrditev na obeske za ključe. • True Plug & Play tehnologija odpravlja potrebo po zunanjem napajanju. • Recuva File Recovery omogoča obnovitev izbrisanih datotek, kot so digitalne fotografije, dokumenti, glasba in video posnetki.video posnetki.


EN

N A K U

MIŠKA PORT 900708

SUPER CENA

8 € 90

EN

I ALN DIGITON B

P

I ALN DIGITON B

M

24 € 90

P

SUPER CENA

M

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

N A K U

MIŠKA GENIUS X-G200 »gaming«

H7700035

H7700036

• • • • • •

Velikost »L« Polnilna, brez baterij. Ergonomsko oblikovana miška Port je brezžična s petimi gumbi in drsnim koleščkom. Je združljiva z PC, Mac in Linux operacijskim sistemom. Natančnost je nastavljiva od 800 do 1600 dpi. Priložen kabel za polnjenje.

33 € 90

Veliost »L« Za levo in desno roko Optična. Žična. Miška za igranje iger z rdečo osvetlitvijo.

GA RA NC IJA 1 LETO

EN

I ALN DIGITON B

P

SUPER CENA

M

GA R AN C IJA 2 LE TI

• • • • •

N A K U

KOMPLET LOGITECH MK235+MIŠ WL H7590070

• • • • • • • • • • • • •

Povezljivost s PC-jem: brezžična Vmesnik: nano USB Domet: do 10m Unifying: ne Lokalizacija: SLO Multimedijske tipke: da (15 multimedijskih tipk dostopnih preko »Fn« - funkcijskega gumba) Pomožni zaslon: ne Vrsta miške: Optična Število gumbov na miški: 3 Podprti sistemi: Windows® 7, 8, 10 ali novejši; Chrone OS, Linux kernel 2.6+ dodatno: baterije 2x AAA (tipkovnica) 1x AA (miška) do 36 mesecev dolga življenska doba baterij v tipkovnici in do 12 mesecev v miški Tipkovnica je odporna na politje, nizkoprofilne in zaobljene tipke.

17 € 90

EN

I

ALN DIGITON B

P

SUPER CENA

M

GA R AN C IJA 2 LE TI

N A K U

TIPKOVNICA GENIUS K215 SCORPION »gaming« H7500011

• Tipkovnica se ponaša z 10 hitrimi tipkami, ki omogoča upravljanje različnih spletnih in medijskih funkcij. • Gumbi tipkovnice in tehnologija, ki se skriva za njimi, so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kar jim omogoča, da prenesejo tudi do 2.000.000 klikov.

EN

N A K U

SLUŠALKE GENIUS HS-G560 Z MIC »gaming«

SUPER CENA

26 € 90

EN

I ALN DIGITON B

P

I ALN DIGITON B

M

18 € 90

P

SUPER CENA

M

GA R AN C IJA 1 LE TO

N A K U

SLUŠALKE LOGITECH PC 960 Z MIC H7Z90760

H7Z00089

• Slušalke Genius HS-G560, s samo 248 gr, zagotavljajo prijetno nošenje več ur. • Tehnologija za zmanjševanje hrupa zagotavlja jasno komunikacijo, mehka oblika materiala pa vam omogoča udobno avdio doživetje. • USB priklop.

• Naglavne stereo slušalke z mikrofonom. Odlikujejo jih mehke blazinice za udobno nošenje, kontrole za glasnost in MUTE tipka na kablu ter posebna funkcija, ki pomaga izničiti učinke hrupne okolice. • USB priklop..

GA R AN C IJA 1 LE TO

GA RA NC IJA 2 LET I

71


EN

N A K U

SUPER CENA

33 € 90

KAMERA PORT 900078

KAMERA LOGITECH C270 USB

H7Z00059

H7Z00084

• Spletna kamera idealna za video klice in prenose v živo. Ločljivost »Full HD« 1080P / 30FPS; 2 milijona slikovnih pik: ločljivost 1920 x 1080; široki kot 90° v realnih barvah in s samodejnim ostrenjem. • Nočni vid in izboljšava nizke svetilnosti. Kamera se zapira s pokrovom. Vgrajen ima mikrofon z odpravljanjem šuma. Primerna je za prenosni in namizni računalnik. Združljiva s PC in Mac OS. Dvojna povezljivost: USB-A in USB-C. Dolžina kabla 1,5m.

• • • •

65 € 90

EN

I ALN DIGITON B N A K U

DISK TRDI WD 1,5TB HDD H7200115

• Zunanji disk WD Elements ponuja 1,5 TB kapacitete, ki bo poskrbela za prenosljivo razširitev pomnilnega prostora. • S pomočjo vmesnika USB 3.0 omogoča prenose vse do 5 Gb/s, kompatibilen pa je tudi s starejšim USB 2.0 vodilom.

Spletna kamera, ki omogoča zajem videa 720p HD. Samodejno odpravlja zvočne šume in se prilagaja svetlosti ozadja. Priložen je Logitech Vid™ HD, s katerim lahko opravljate videoklice v HD kvaliteti. USB priklop. Ločljivost 1280x720

12 € 90

HUB ORICO 4V1 USB-A 3.0 H7Z00090

• Priključna postaja USB-C 4 v 1, 1x USB hub 4-port USB 3.0, 3x USB 2.0, 0.15m, ALU siva, AH-13

GA RA NC IJA 1 LETO

139€

SUPER CENA

HP ENVY INSPIRE 7221EAIO

CANON MAXIFY MB2150

H2300012

H2349001

178€

EN M

M

SUPER CENA

GA R AN C IJA 1 L E TO

EN

P

N A K U

Večfunkcijska brizgalna naprava formata A4 Tiskanje/kopiranje /skeniranje Hitrost tiska: 22str/min čb, 20 str/min barvno Dvostransko tiskanje Povezljivost USB/ WiFi Priporočljiv obseg tiskanja do 1.000 strani mesečno Podajalec papirja 125 listov Dimenzije š/v/g 460 x 191 x 383 mm Črnila: 303XL črna (600 strani), 303XL Color (415 strani)

I ALN DIGITON B

P

I ALN DIGITON B

• • • • • • • • •

N A K U

• • • • • • • • •

Večfunkcijska brizgalna naprava formata A4 Tiskanje/kopiranje /skeniranje/faks Hitrost tiska: do 19str/min čb, 13 str/min barvno Dvostransko tiskanje Povezljivost USB/ WiFi Priporočljiv obseg tiskanja do 1.000 strani mesečno Podajalec papirja 250 listov Dimenzije š/v/g 463 x 260 x 389 mm Črnila: PGI-1500XL črna (1.200 strani), PGI-1500XL Color (900 strani)

GA RA NC IJA 2 LET I

SUPER CENA

159€

SUPER CENA

MONITOR SAMSUNG C24F390FHR

MONITOR SAMSUNG F27T350FHR

H7300007

H7300008

199€

EN

N A K U

Velikost zaslona 59,8 cm (23,5«), ukrivljen • Ločljivost 1920 x 1080 (FHD) • Ukrivljen zaslon • Osveževanje FreeSync • Priključki: VGA, HDMI, izhod za slušalke • Tip matrike: TN • Kontrast: 3000:1 • Odzivni čas 4ms • Hitrost osveževanja 60 Hz • Barva črna • Mere š/v/g 548 x 419 x 206 mm • Teža 3,3 kg

GA R AN C IJA 2 L E T I

EN

I ALN DIGITON B

P

P

I ALN DIGITON B

M

N A K U

SUPER CENA

GA R AN C IJA 2 L E T I

EN

GA RA NC IJA 2 LET I

P

SUPER CENA

M

GA R AN C IJA 2 L E T I

I ALN DIGITON B

P

I ALN DIGITON B

M

39 € 90

P

SUPER CENA

M

D Z S K ATA LO G Š O L S K I H P OT R E B Š Č I N 2 0 2 2

M

72

N A K U

Velikost zaslona 68,6 cm (27«) • Ločljivost 1920 x 1080 (FHD) • Osveževanje FreeSync • Priključki: HDMI, D-sub • Tip matrike: IPS • Kontrast: 1000:1 • Odzivni čas 5 ms • Hitrost osveževanja 75 Hz • Barva temno modra • Mere š/v/g 612 x 496 x232 mm • Teža 3,4 kg

GA RA NC IJA 2 LET I


OBVLADAM in

MATURA

Z VADNICAMI BO UTRJEVANJE PRIDOBLJENEGA ZNANJA ZAGOTOVO LAŽJE! VAJE Z REŠITVAMI

KRATKE RAZLAGE pravila, definicije in pomembnejša dejstva

NAMIGI & OPOZORILA

TESTI za preverjanje znanja preden gre zares

REŠENI PRIMERI

velik izbor nalog z rešitvami

nepogrešljivi napotki za lažje reševanje

s postopnim prikazom reševanja

NOVI OVITKI COLIBRI!

K NJIGA RNE IN PATrajna P IRzaščita N IC E DZ S za vaše knjige. 43 LOK ACI J PO SLOV E N I JI odbam

d pošk

pre aščitijo

Z

2

Jesenice

Pop

Radovljica

Tržič

i

veden

proiz ološki;

Ek

nzije se dime

av

odljivi z

prilag olnoma Bled

Škofja Loka

GO in bak

Ajdovščina

erialov

mat ihKamnik

PO

6

ijo

Litija Grosuplje Kočevje

MS

Slovenska Bistrica

Lenart Ptuj

2

CE

Rogaška Slatina

Sevnica

preživ

Domžale

2

2

pil

abe le ez upor knjig br

zn u prija KR iz okolj 2

težko v2itkih LJ o a Logatec n e terij

Virusi

MB

ijo

azan i in um

KK

2

Brežice

Trebnje

NM

Odstotek zmanjšanja virusov v stiku s površino (po času testiranj): minus 86% Influenza A (po 4 urah); minus 69% feline Calicivirus (po 24 urah); minus 78% Human Coronavirus 229 E (po 24 urah). Odstotek zmanjšanja bakterij v stiku s površino (po času testiranj): minus 90% S. Aureus (po 8 urah); minus 87% E. Coli (po 24 urah).

KP BREZPLAČNA MODRA ŠTEVILKA

080 80 51

Črnomelj

Izola

www.dzs.si

LJUBLJANA BTC HALA 8, Šmartinska 152, t: 01/545 15 04 (05) • LJUBLJANA BTC HALA A, Šmartinska 152, t: 01/541 08 20 • LJUBLJANA PLAVA LAGUNA, Linhartova 3, t: 01/436 67 48 • LJUBLJANA CELOVŠKA, Celovška c. 163, t: 01/515 16 50 • MC LJUBLJANA, Cesta ljubljanske brigade 33, t: 01/510 70 30 (35) • PRODAJALNA LETALIŠKA, Letališka 30, t: 01/586 43 21 (23, 26) • MC DOMŽALE, Cesta talcev 4, t: 01/724 41 57 • MC GROSUPLJE, Brvace 1a, t: 01/787 37 43 • LITIJA, Jerebova 10, t: 01/899 50 57 • KOČEVJE, Ljubljanska 14, t: 01/895 02 10 • MC KAMNIK, Kovinarska 36, t: 01/839 53 19 • LOGATEC, Tržaška 19, t: 01/750 98 41 • TC LOGATEC, Tržaška 3, t: 01/750 91 22 • MARIBOR GLAVNI TRG, Glavni trg 17, t: 02/228 27 80 (82) • QLANDIA MARIBOR, Cesta proletarskih brigad 100, t: 02/480 52 04 • MURSKA SOBOTA, Nemčavci 1d, t: 02/530 49 91 • MC MURSKA SOBOTA, Plese 1, t: 02/534 82 43 • QLANDIA PTUJ, Ormoška c. 15, t: 02/771 04 53 • SLOVENSKA BISTRICA, Kolodvorska 1, t: 02/805 59 44 • LENART, Kraigherjeva 2, t: 02/720 09 09 • ROGAŠKA SLATINA, Kidričeva 13, t: 03/819 29 41 • CELJE, Prešernova 21, t: 03/490 13 70 • MC CELJE, Opekarniška 9, t: 03/491 15 91 • MC KRANJ, Cesta Staneta Žagarja 69, t: 04/234 15 41 (40) • KRANJ, Stara cesta 25b, t: 04/236 86 30 • JESENICE, Titova 41, t: 04/586 65 20 (21) • MC JESENICE, Spodnji Plavž 5, t: 04/583 64 11 • ŠKOFJA LOKA, Mestni trg 8, t: 04/515 01 40 • RADOVLJICA, Kranjska c. 4, t: 04/530 50 10 • TRŽIČ, Trg svobode 18, t: 04/592 48 41 • BLED, Ljubljanska c. 4, t: 04/574 56 51 • MC KOPER, Dolinska c. 1A, t: 05/625 06 20 • IZOLA, Trg republike 2, t: 05/640 06 30 • MC POSTOJNA, Tržaška c. 59, t: 05/720 07 40 • MC AJDOVŠČINA, Vipavska c. 6, t: 05/368 10 51 • MC NOVA GORICA, Industrijska c. 6, t: 05/333 00 01 • QLANDIA KRŠKO, Cesta krških žrtev 141, t: 07/490 23 34 • BREŽICE, Cesta prvih borcev 32, t: 07/499 09 10 • NC INTERMARKET BREŽICE, Tovarniška 10a, t: 07/499 33 76 • MC SEVNICA, Boštanj 80, t: 07/814 93 21 • MC NOVO MESTO BRŠLJIN, Ljubljanska 47, t: 07/337 11 98 • TREBNJE, Gubčeva c. 21, t: 07/346 11 30 • ČRNOMELJ, Zadružna c. 33, t: 07/305 22 14


UGODNOSTI ZA VSE KUPCE

Do 31. 7. 2022

10%

30%

50%

na vse šolske potrebščine

na izbrane šolske potrebščine

na izbrane šolske potrebščine

POPUST

POPUST

M

POPUST

EN

I

P

TALN DIGI ON B

IZKORISTITE BON 21

N A K U

za učbenike in delovne zvezke do 30. 6. 2022.

IZKORISTITE DIGITALNI BON za računalniško opremo od 15. 6. do 30. 11. 2022.

UGODNOSTI S PIKA KARTICO

Do 31. 7. 2022

3%

na učbenike in delovne zvezke

15%

na izbrane blagovne znamke*

35%

na izbrane šolske potrebščine, kalkulatorje in obšolska gradiva

KDOR S PIKO V DZS HITI, PRAVOČASNO ZA ŠOLO POSKRBI! *Akta'S'Cool, Pentel, Santoro, Belmil, St. Right in Online

POPUST OB NAKUPU ENEGA IZDELKA PO VAŠI IZBIRI!

Kupon je unovčljiv do 31. 7. 2022 v vseh knjigarnah in papirnicah DZS. Kupon ne velja ob nakupu učbenikov, delovnih zvezkov, šolskih priročnikov, literature, izdelkov v super ceni, izdelkov v akciji, mobi kartic, darilnih bonov, darilnih paketov, določenih tehničnih izdelkov in obrazcev. Popust se ne sešteva z drugimi ugodnostmi.

B0100022 KATALOG ŠOLSKI 2022

KUPON-KATALOG

www.dzs.si


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.