Page 1

TUDOR CASTLE


Aan een groen plantsoen met sierlijke waterpartij komt Tudor Castle. Een statig woongebouw met de meest luxe appartementen van TudorPark. Met minimaal 99 m² woonoppervlakte, een eigen parkeerplaats en een heerlijke buitenruimte, zijn de bouwstenen gelegd voor een fijn thuis. In Tudor Castle komen 30 tot in de puntjes afgewerkte gasloze appartementen en één penthouse. Hier woon je omringd door groen en door de voornamelijk verdiepingshoge ramen geniet je daar optimaal van. Tudor Castle is het laatste koopappartementengebouw in TudorPark. In deze brochure nemen we je mee door de wijk, laten we zien wat er allemaal in de buurt te doen is én tonen we alle woningplattegronden. Zie jij jezelf hier al wonen?

TUDOR CASTLE


Inhoud

01. 04. 10. 22.

TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

02

03

TUDORPARK

TUDORPARK

52.

Voorwoord Ontwerp Locatie Woningen Afwerking


TUDOR CASTLE TUDORPARK

TUDOR CASTLE

05

TUDORPARK

04

TUDOR CASTLE Tudor Castle straalt klasse uit. Ook hier is de kenmerkende Tudorstijl weer terug te zien aan de kapvorm met dwarskapjes, de markante schoorstenen en donkere raamkozijnen met slanke roedeverdeling. Wat de architectuur al doet vermoeden, wordt waargemaakt. Achter de charmante gevels gaan 31 zeer ruime, luxe appartementen, met vloerverwarming schuil. De auto parkeer je in de half verdiepte parkeergarage onder het gebouw, waarna je de lift neemt naar jouw woonverdieping. Veilig, droog en gemakkelijk.


Ontwerp

Wie door het Engelse plaatsje Chester wandelt, ziet veel terugdoor van de Een inspiratiebron Wie hetoriginele EngelseTudorarchitectuur. plaatsje Chester wandelt, ziet voor architecten. Zij verwerkten de vele versieringen veel terug van de originele Tudorarchitectuur. Eenuit de Tudorstijl in hunvoor ontwerp. Dit zie je terugZij inverwerkten metselwerk-de inspiratiebron veel architecten. bogen, trapgevels en slanke, torenvormige sierelementen vele versieringen uit de Tudorstijl in hun ontwerp. Dit op daken enin vensters. De romantiektrapgevels van de oorspronkelijke zie je terug metselwerk-bogen, en slanke, stijl herken je direct in TudorPark Tudoren Castle, maarDe dan torenvormige sierelementen open daken vensters. wel op een moderne manier toegepast, de je woningen romantiek van de oorspronkelijke stijlzodat herken direct voldoen aan de hoge eisen die we vandaag de dag aan in TudorPark en Shakespeare Island, maar dan wel onze op woning stellen. een hedendaagse manier toegepast, zodat de woningen voldoen aan de hoge eisen die we vandaag de dag aan onze woning stellen.

TUDORPARK

06

CHESTER, UK

Hendrik VIII was van 1509 tot 1547 koning van Engeland. Hij stamde uit het Huis Tudor en staat bekend als het prototype van de zelfbewuste renaissance-vorst.

07 TUDORPARK

TUDOR CASTLE

De Tudors Engeland een machtige renaissance De Tudorsmaakten maaktenvan van Engeland een machtige natie. De Engelse literatuur, wetenschap, architectuur en renaissance-natie. De Engelse literatuur, wetenschap, handel kwamen bloeikwamen doordat de 1485 de tot 1603 architectuur entot handel totTudors bloei van doordat het koningschap van Engeland bekleedden. Vanaf 1541 tot Tudors van 1485 tot 1603 het koningschap van Engeland 1603 regeerden zij ook over Ierland. bekleedden. Vanaf 1541 tot 1603 regeerden zij ook over Ierland.

TUDOR CASTLEISLAND SHAKESPEARE

Het Hetcomfort comfort vannu, nu,het hetrijke rijke van gevoelvan vantoen toen gevoel


Ontwerp

Het karakter van Tudor Castle

Dankzij de half verdiepte garage is het gebouw iets opgetild, waardoor ook de appartementen op de begane grond vrij uitkijken op de mooie omgeving. Fijn ook dat je niet direct inkijk in je appartement hebt. Privacy en vrijheid, heerlijk is dat. Door de variatie in grootte, indeling en ligging biedt Tudor Castle voor elk wat wils.

TUDOR CASTLE

WINSOR COURT

Tudor Castle heeft iets industrieels door de schoorstenen op het dak en de grote ramen met slanke roedes in donkergrijze kleur. n het bijzonder straalt het gebouw vooral de Tudorklasse uit die je gewend bent van TudorPark. De vorm van het woongebouw is speels, door de dakopbouwtjes, uitstekende balkons en Franse balkons op diverse plaatsen.

09

IMPRESSIE TUDOR CASTLE

TUDORPARK

TUDORPARK

08


TUDOR CASTLE In TudorPark woon je in een wijk met een heel eigen signatuur: die van een Engels landschap met vorstenhuizen in Tudorstijl. Een rijke variatie van nieuwbouwwoningen is inmiddels gebouwd. De goede bereikbaarheid en het uitgebreide aanbod van winkels, scholen, voorzieningen en sportmogelijkheden vallen in de smaak. Tel daar de groene, waterrijke en kindvriendelijke opzet bij op, en de populariteit is verklaard. Kies jij voor de dorpse gemoedelijkheid van TudorPark?

TUDOR CASTLE

Locatie

11 TUDORPARK

TUDOR CASTLE TUDORPARK

10


Locatie

TUDORPARK

12

Hoofddorp neemt geografisch gezien een heel interessante plek in. Hier woon je tussen Amsterdam, Leiden, Zandvoort en de Westeinderplassen. Stad en natuur dus altijd dichtbij. Ook Schiphol ligt om de hoek. Met de jaren is het voorzieningenaanbod in Hoofddorp enorm uitgebreid, waardoor de plaats nu veel te bieden heeft op het gebied van sport, winkels, uitgaan, horeca, zorg en onderwijs.

TUDOR CASTLE

TudorPark ligt in Hoofddorp. Een plaats binnen de gemeente Haarlemmermeer met een rijke historie. Waar ooit een grote watervlakte was, wonen nu zo’n 75.000 mensen met plezier. Zij houden van Hoofddorp omdat je hier het beste van twee werelden vindt. Je pakt hier net zo makkelijk de gezellige drukte van de stad mee als de rust die de gevarieerde natuur rondom Hoofddorp biedt.

“Wonen met Amsterdam om de hoek en de natuur aan je voeten”

13 TUDORPARK

TUDOR CASTLE

Hoofddorp biedt het beste van twee werelden


Locatie

Locatie

RICHTING ZANDVOORT

Ligging

N 20

1

RICHTING HAARLEM

N5

8

20

N

20

RICHTING AMSTERDAM

5

A5

N 20

1

Je kunt op verschillende plekken de wijk in- en uitrijden. Bijvoorbeeld via de Bennebroekerweg en via het Sportpark. De slingerende 30-kilometerweg brengt je in verschillende buurten. Door de brugverbinding fiets je gemakkelijk naar de Toolenburgerplas en Toolenburg.

22

27

25

15 17

14

01. Toolenburgerplas

11

02. Haarlemmermeerse Bos

16 6

A5

1 23

IJ

W

UW

07. Restaurant Lieveling

18 E

BE

1

IE

06. Restaurant Long Island 20

EG

N

5 N

N

EB

RO

EK

04. Sportcentrum Koning Willem-Alexander 05. HealthCity Hoofddorp Toolenburg

26

N

3

03. Park21

12

7

N205

HOTSPOTS A4

9

24

4

19

08. Papa’s Beach House 09. Mooca 10. S.V. Hoofddorp

ER

W

11. Pier K EG

12. Kinderboerderij De Boerenzwaluw

3

13. Headville Sk8tepark 14. Winkelcentrum Toolenburg 15. Winkelcentrum Vier Meren

20

EN

N

EP

16. Theater de Meerse BE

3

N

N

EB

R

-V

A4 RO

EK

EE

W

M

U

LS

IE

N5

ER

W

AA

N

EG

17. Bioscoop Cinemeerse 18. Treinstation CS 19. Schiphol 20. Haarlemmermeer Lyceum 21. Nova College 22. Kaj Munk College 23. Basisschool De Octopus 24. Basisschool Klavertje Vier 25. Basisschool Vredeburg

RICHTING NOORDWIJK EN DE AMSTERDAMSE WATERLEIDINGDUINEN

TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

21

10

20

14 TUDORPARK

SCHIPHOL

13

RICHTING LEIDEN, DEN HAAG EN ROTTERDAM

26. Basisschool De Wilgen 27. Basisschool De Wijngaard

15 TUDORPARK

2

TudorPark ligt aan de zuidkant van Hoofddorp. Om precies te zijn in Toolenburg-Zuid pal naast de Toolenburgerplas. Het water van de plas vindt zijn weg in de wijk, maar dan wel in combinatie met veel groen. Verspreid door de wijk liggen meerdere kinderspeelplaatsen.


Locatie

TUDORPARK

16

1

WINKELS & HORECA Voor je dagelijkse boodschappen fiets je zo naar Winkelcentrum Toolenburg. Ook ben je met 10 minuten fietsen in hartje Hoofddorp. Uitgaan, winkelen, uitgebreid dineren en de beste koffie drinken, het kan hier allemaal. En wil je meer… dan ben je zo in Amsterdam of Haarlem. 1. Restaurant Papa’s Beach House 2. ILSE Hoofddorp 3. MZoet & Zalig

4

4. Winkelcentrum Vier Meren 5. De Haarlemmermeersche Golfclub

5

TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

3

Dynamiek en ontspanning

17 TUDORPARK

2


Locatie

“Ik noem mezelf een stadsmens die flirt met de natuur” WATER & GROEN Even naar de Toolenburgerplas. Je gaat het vast vaak doen. Om te wandelen, te sporten of op het strand te liggen en aan het einde van de dag lekker te eten bij één van de twee restaurants aan het water. Dat kan overigens ook in Zandvoort, waar je verrassend snel bent. Voor nog meer fijne buitenplekken hoef je niet ver. Wat dacht je van het Haarlemmermeerse Bos en de Boseilanden?

2

2. Haarlemmermeerse Bos

TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

1. Toolenburgerplas

2

TUDORPARK

19

TUDORPARK

18

2

1

2

1


Locatie

“Van inspanning ontspan ik, ik zie dat ook bij onze kinderen”

TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

1

21

TUDORPARK

2

SPORTEN & SPELEN Skaten, mountainbiken, golf, zwemmen, fitness en voetbal. Wat kan er eigenlijk niet in Hoofddorp? Er is veel en er is van alles. Dat maakt Hoofddorp tot een fantastische plek om op te groeien. Eerst speel je in de tuin, dan in de wijk, dan bij de Toolenburgerplas en zo verken je de wijde wereld. Spelend en sportend. 1. Honkballen bij Hoofddorp Pioniers

3

2. Surfen op de Toolenburgerplas 3. Skaten bij het skatepark 4. Voetbal bij sv Hoofddorp 5. The Bootcamp Club

4

5

TUDORPARK

20


TUDOR CASTLE Totaal ontspannen wonen in stijl. Op en top luxe! Alles gelijkvloers, volop ruimte, prachtig hoge ramen, uitzicht op groen en water en niet te vergeten, een eigen parkeerplaats. Pak jij deze kans op een koopappartement in TudorPark? Dan woon je straks zonder enige twijfel op één van de mooiste plekjes van TudorPark. Tudor Castle bestaat uit 30 luxe appartementen en één uniek penthouse.

TUDOR CASTLE

Woningen

23 TUDORPARK

TUDOR CASTLE TUDORPARK

22


Woningen

ON

GNTONING EW ONNINN G P T G N I KA INCAWEORN-1-

De situatie

C

2-O

D VE ER L E

T U R R ‘19

R

RTER ‘19 OU MB C E R PT

O BE O SE R ECPTEM NDSTART O S I E S S

EV E EL O P G G P S

EN

N AP D AN -1-2K-ON

ND

RD

N D OUW WIART B

O D D S R EE EE

ST

WUW G

BO

ER

VP

VP

D AN D SL L AN I E S

AR UWI PEEANABRO E S E PA

Vanaf je balkon of terras heb je vrij zicht op het water, groen en de fraaie bebouwing rondom het appartementengebouw. Op de volgende pagina’s laten we de woningplattegronden zien en vertellen we je meer over de verschillende woningtypes. Wat is jouw droomhuis?

IN AK S SH AK E

ET RSOUW ET E M NB RS W

SOMERSET

SOIN AA

FASE 2

SO

24

E RS ME 2 FA

SO

ME

IN

A

AN

U BO

TU

T

DO

A RC

ST

TU

LE

DO

R

S CA

TL

TUDOR CASTLE SHAKESPEARE ISLAND

SH

E

29 25

SE

SOMERSET

TUDORPARK TUDORPARK

TUDOR CASTLE

Tudor Castle ligt in Somerset, het hart van TudorPark. Door de ligging woon je hier heel vrij en ontspannen en met alle voorzieningen prettig dichtbij. Kom straks aanrijden over de bruggetjes en voel je gelijk thuis. De kronkelende straten van TudorPark dragen bij aan de romantische sfeer van de wijk. De rondweg brengt je naar het statige Tudor Castle.

SOMERSET

TUDORPARK

FASE 2

FASE 2

VP

VP

A QU

C BU

LEGENDA

N E KIOPLEV

BU

VP

9 A M 201 G H RING

C

KI

RT

ER

R UA

TE

R

Q M 019 HARING 2 G N E

OP

V LE

RE

VP

LEGENDA

Windsor Court (in aanbouw) Somerset fase 1 (in aanbouw) Windsor Courtfase 2 (in aanbouw) Somerset Somerset fase 1 Island (in aanbouw) Shakespeare Somerset fase 2 Quarter (oplevering 2019) Buckingham

Shakespeare Island Opgeleverde woningen Buckingham Quarter (oplevering 2019) Toekomstige ontwikkelingen Opgeleverde woningen Huurwoningen Ymere Toekomstige ontwikkelingen Het Tudorhouse Huurwoningen Ymere Het Tudorhouse

14 15

14 15

VP

VP IP

VP

VP IP

S ED

OP

G

E EL

VE

RD


Woningen

Woningtypes

F1

A1-2

D1

TUDOR CASTLE

E1

B1

C1

C1s

BEGANE GROND TOT 3E VERDIEPING

B1s

27

BEGANE GROND BOUWNUMMER

1E VERDIEPING TYPE

BOUWNUMMER

TUDORPARK

TUDORPARK

26

TUDOR CASTLE

De variatie aan woningtypes is groot. We tellen 10 verschillende typen appartementen die in oppervlakte variëren van 99 m² tot en met 124 m². En dan is er nog het exclusieve penthouse van 230 m². Voor welk type woning je ook kiest, altijd geniet je van een prachtige lichtinval door de grote raampartijen. De balkons hebben diverse oriëntaties en dat betekent dat je op verschillende tijden kunt genieten van de zon. Laat je inspireren door het woningaanbod van Tudor Castle!

2E VERDIEPING TYPE

BOUWNUMMER

TYPE

501

E1

509

E1

517

E1 kap

502

A1

510

A2

518

A2

503

B1

511

B1

519

B1

504

C1

512

C1

520

C1

505

C1s

513

C1s

521

C1s

506

B1s

514

B1s

522

B1s

507

D1

515

D1

523

D1

508

F1

516

F1

524

F1 kap

3E VERDIEPING BOUWNUMMER

PENTHOUSE TYPE

525

A2 kap

526

B1 kap

527

C1

528

C1s

529

B1s kap

530

D1

BOUWNUMMER

531

TYPE

C2


Appartementen

525

526

531

529

530

Overzicht Tudor Castle bestaat uit vijf woonverdiepingen met slechts zes of acht appartementen per verdieping. Het riante penthouse ligt op de bovenste verdieping. Het gros van de appartementen heeft een terras of balkon op het zuidoosten, maar er zijn ook enkele appartementen met een buitenruimte op het zuidwesten of noordwesten.

501

508

502

507 504

505

506

509

516

510

28

TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

503

BEGANE GROND

515 513

528

29

514

TUDORPARK

512

527

TUDORPARK

511

1E VERDIEPING

517

524

518

523 519

520

521

530 527

528

520

521

522

523

510

511

512

513

514

515

502

503

504

505

506

507

2E VERDIEPING

3E VERDIEPING

529

PENTHOUSE 531

519

522

525 526

518


Bouwnummer 502

Begane grond

TYPE

A1 Bouwnummer 502

Bouwnummer 21

Bouwnummer 21

Type B1 (links)

Type B1 (links)

Begane grond (basis)

Begane grond (variant indeling*)

TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

• Begane grond • Woonoppervlakte: 124 m² • Terras van 15 m² op het zuidoosten • 3 kamers

(Uitbouw 2.400 mm)

SHAKESPEARE ISLAND

SHAKESPEARE ISLAND

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

35 TUDORPARK

34

VV

11440

11440

VV

MK

MK

SCHAAL 1:100 * Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

TUDORPARK

31

TUDORPARK

TUDORPARK

30


Woningtypes

TYPE

TYPE

A2

B1

Bouwnummer 510

Bouwnummer 503

• Eerste verdieping • Woonoppervlakte: 117 m² • Balkon van 6 m² op het zuidwesten • 3 kamers

(506 gespiegeld) • Begane grond • Woonoppervlakte: 119 m² • Terras van 31 m² op het zuidoosten deels overdekt • 3 kamers

60

90

Type B1 (links)

Begane grond (variant indeling*)

Begane grond (basis)

Begane grond (variant indeling*)

(Uitbouw 2.400 mm)

Bouwnummer 511

(Uitbouw 2.400 mm)

40

uitbouw 2400 mm

SHAKESPEARE ISLAND

60

90 TRAMPOLINE

SHAKESPEARE ISLAND

E

LIN

PO

AM

TRAMPOLINE

uw

bo

uit

34

11440

11440

VV

TUDORPARK

TUDORPARK

34

(514 gespiegeld) - Eerste verdieping - Woonoppervlakte: 119 m² • Balkon van 8 m² op het zuidoosten • 3 kamers

Bouwnummer 519

33

TRAMPOLINE

(522 gespiegeld) - Tweede verdieping - Woonoppervlakte: 119 m² • Balkon van 8 m² op het zuidoosten • 3 kamers

VV

TUDORPARK

• Tweede verdieping • Woonoppervlakte: 117 m² • Balkon van 6 m² op het zuidwesten • 3 kamers 114

TUDORPARK

Type B1 (links)

TR

VV

MK

MK

Getoonde plattegrond bouwnummer 510 (U

i tb

B

VV

o

uw

2 .4 0

eg an e

0m

gr

m)

on

lin

g*

)

d ( va ria n

Ty p e B 1 SCHAAL 1:100

SCHAAL 1:100 * Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

uitbo

TRAMPOLINE

35

MK

MK

t in de

0

114 4

Bo

uw

nu mm

er

21

VV

32

Type B1 (links)

11440

Bouwnummer 518

Bouwnummer 21

SHAKESPEARE ISLAND

TUDOR CASTLE

Begane grond (basis)

Bouwnummer 21

TUDORPARK

MK

* D e in s ze v a r p ir a ian t i e e t in d ni s i n e li n g d e o is b e d p ti e s o e ld fe t e r te e r k ie ze n

Type B1 (links)

Bouwnummer 21

11440

Bouwnummer 21

TUDOR CASTLE

Woningtypes

Getoonde plattegrond bouwnummer 503 (506 gespiegeld)

9060

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

(lin k s)

00

24

mm


Woningtypes

TYPE

TYPE

C1

D1

Bouwnummer 504

Bouwnummer 507

(505 gespiegeld) • Begane grond • Woonoppervlakte: 115 m² • Terras van 15 m² op het zuidoosten deels overdekt • 3 kamers

• Begane grond • Woonoppervlakte: 117 m² • Terras van 14 m² op het zuidoosten deels overdekt • 3 kamers

60

90

Bouwnummer 21

Type B1 (links)

Type B1 (links)

Type B1 (links)

Begane grond (variant indeling*)

Begane grond (basis)

Begane grond (variant indeling*)

(Uitbouw 2.400 mm)

11440

VV

VV

Bouwnummer 530

35

VV

MK

MK

MK

t in de

(U

i tb

B

VV

ou

w2 .4

eg an e

00

gr

lin

g*

)

v mm aria n )

on d

(

Ty p e B 1 SCHAAL 1:100

Getoonde plattegrond bouwnummer 504

SCHAAL 1:100

Getoonde plattegrond bouwnummer 507 * Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

uitbo

TRAMPOLINE

• Derde verdieping • Woonoppervlakte: 117 m² • Terras van 8 m² op het zuidoosten • 3 kamers

Bouwnummer 527 (528 gespiegeld) • Derde verdieping • Woonoppervlakte: 115 m² • Balkon van 7 m² op het zuidoosten • 3 kamers

TUDORPARK

34

11440

SHAKESPEARE ISLAND

TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

• Tweede verdieping • Woonoppervlakte: 117 m² • Terras van 8 m² op het zuidoosten • 3 kamers

MK

40

114

Bo

uw

nu mm

er

21

uw

bo

uit

TUDORPARK

60

90

(521 gespiegeld) • Tweede verdieping • Woonoppervlakte: 115 m² • Balkon van 7 m² op het zuidoosten • 3 kamers

SHAKESPEARE ISLAND

E

LIN

PO

AM

TR

34

Bouwnummer 520

Bouwnummer 523

TUDORPARK

40

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE

35

• Eerste verdieping • Woonoppervlakte: 117 m² • Terras van 8 m² op het zuidoosten • 3 kamers

114

(513 gespiegeld) • Eerste verdieping • Woonoppervlakte: 115 m² • Balkon van 7 m² op het zuidoosten • 3 kamers

(Uitbouw 2.400 mm)

Bouwnummer 515

11440

Bouwnummer 512

SHAKESPEARE ISLAND

TUDOR CASTLE

Bouwnummer 21

TUDORPARK

MK

n

Begane grond (basis)

VV

34 TUDORPARK

* D e in s ze v a r ia p ir a t i e nt in en d i s i e li n g n d e o is b e d p ti e s o e ld fe t e r te e r k ie ze

Type B1 (links)

Bouwnummer 21

11440

Bouwnummer 21

TUDOR CASTLE

Woningtypes

9060

(li n k s)

00

24

mm


TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

36 37

TUDORPARK

TUDORPARK

Bouwnummer 504


Woningtypes

Woningtypes

TYPE

TYPE

60

Bouwnummer 501

Bouwnummer 508

• Begane grond • Woonoppervlakte: 106 m² • Overdekt balkon van 8 m² op het zuidwesten • 3 kamers

• Begane grond • Woonoppervlakte: 112 m² • Overdekt balkon van 7 m² op het noordwesten • 3 kamers

TUDOR CASTLE

Begane grond (basis)

Bouwnummer 21

Type B1 (links)

Type B1 (links)

Type B1 (links)

Begane grond (variant indeling*)

Begane grond (basis)

Begane grond (variant indeling*)

(Uitbouw 2.400 mm)

Bouwnummer 509 • Eerste verdieping • Woonoppervlakte: 106 m² • Overdekt balkon van 8 m² op het zuidwesten • 3 kamers 40

uitbouw 2400 mm

SHAKESPEARE ISLAND

60

90 TRAMPOLINE

SHAKESPEARE ISLAND

E

LIN

PO

AM

TRAMPOLINE

39

• Eerste verdieping • Woonoppervlakte: 112 m² • Overdekt balkon van 7 m² op het noordwesten • 3 kamers

114

TUDORPARK

(Uitbouw 2.400 mm)

Bouwnummer 516

TR

TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

uw

bo

uit

35

VV

11440

VV

11440

11440

11440

VV

TUDORPARK

TUDORPARK

34

TUDORPARK

34

MK

MK

MK

MK

Getoonde plattegrond bouwnummer 509

Getoonde plattegrond bouwnummer 516

(U

i tb

B

VV

o

uw

2 .4 0

eg an e

0m

gr

m)

on

t in de

lin

g*

)

d ( va ria n

Ty p e B 1

SCHAAL 1:100

SCHAAL 1:100 * Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

114 40

Bo

uw

nu mm

er

21

VV

38

Bouwnummer 21

TUDORPARK

MK

* D e in s ze v a r p ir a ian t i e e t in d ni s i n e li n g d e o is b e d p ti e s o e ld fe t e r te e r k ie ze n

Type B1 (links)

Bouwnummer 21

SHAKESPEARE ISLAND

Bouwnummer 21

TUDOR CASTLE

F1

90

E1

9060

(lin k s)

00

24

mm


TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

40 41

TUDORPARK

TUDORPARK

Bouwnummer 509


Woningtypes

Woningtypes

TYPE

TYPE

F1 kap

60

90

Bouwnummer 517

Bouwnummer 524

• Tweede verdieping • Woonoppervlakte: 99 m² • Balkon van 8 m² op het zuidwesten • 3 kamers

• Tweede verdieping • Woonoppervlakte: 108 m² • Balkon van 7 m² op het noordwesten • 3 kamers

Bouwnummer 21 MK

* D e in s ze v a r p ir a ian t i e e t in d ni s i n e li n g d e o is b e d p ti e s o e ld fe t e r te e r k ie ze n

TUDOR CASTLE

Type B1 (links) Begane grond (basis)

Bouwnummer 21

Bouwnummer 21

Bouwnummer 21

Type B1 (links)

Type B1 (links)

Type B1 (links)

Begane grond (variant indeling*)

Begane grond (basis)

Begane grond (variant indeling*)

(Uitbouw 2.400 mm)

(Uitbouw 2.400 mm)

VV

40

114

TUDORPARK

43

TUDORPARK

42

TUDOR CASTLE

E1 kap

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE

SHAKESPEARE ISLAND

SHAKESPEARE ISLAND

60

90 TRAMPOLINE

SHAKESPEARE ISLAND

E

LIN

PO

AM

TR TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

uw

bo

uit

35

VV

11440

VV

11440

11440

11440

VV

TUDORPARK

TUDORPARK

34

TUDORPARK

34

MK

MK

MK

MK

(U

i tb

B

VV

o

uw

2 .4 0

eg an e

0m

gr

m)

on

t in de

lin

g*

)

d ( va ria n

Ty p e B 1 SCHAAL 1:100

SCHAAL 1:100 * Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

9060

114 40

Bo

uw

nu mm

er

21

(lin k s)

00

24

mm


Woningtypes

TYPE

TYPE

A2 kap

B1 kap

Bouwnummer 525

Bouwnummer 526

• Derde verdieping • Woonoppervlakte: 108 m² • Balkon van 6 m² op het zuidwesten • 3 kamers

(529 - gespiegeld) • Derde verdieping • Woonoppervlakte: 107 m² • Balkon van 8 m² op het zuidoosten • 3 kamers

60

90

Bouwnummer 21 MK

* D e in s ze v a r ia p ir a t i e nt in en d i s i e li n g n d e o is b e d p ti e s o e ld fe t e r te e r k ie ze n

TUDOR CASTLE

Type B1 (links) Begane grond (basis)

Bouwnummer 21

Bouwnummer 21

Bouwnummer 21

Type B1 (links)

Type B1 (links)

Type B1 (links)

Begane grond (variant indeling*)

Begane grond (basis)

Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

(Uitbouw 2.400 mm)

VV

40

114

TUDORPARK

45

TUDORPARK

44

TUDOR CASTLE

Woningtypes

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE

SHAKESPEARE ISLAND

SHAKESPEARE ISLAND

60

90 TRAMPOLINE

SHAKESPEARE ISLAND

E

LIN

PO

AM

TR TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

uw

bo

uit VV

11440

VV

TUDORPARK

11440

11440

VV

35

11440

TUDORPARK

34

TUDORPARK

34

MK

MK

MK

MK

(U

i tb

B

VV

Getoonde plattegrond bouwnummer 526 SCHAAL 1:100

o

uw

2 .4 0

eg an e

0m

gr

m)

on

t in de

lin

g*

)

d ( va ria n

Ty p e B 1 SCHAAL 1:100

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

* Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

9060

40

114

Bo

uw

nu mm

er

21

(li n k s)

00

24

mm


TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

46 47

TUDORPARK

TUDORPARK


Woningtypes

TYPE

C2 kap (Penthouse) Bouwnummer 531 • Vierde verdieping • Woonoppervlakte: 230 m² • 2 dakterrassen van 62,5 m² • 1 balkon van 6 m² • 4 kamers Bouwnummer 21

Bouwnummer 21

Wonen in stijl, de verdieping helemaal tot jouw beschikking en genieten van alle denkbare luxe. Is dat waar je naar op zoek bent? Maak kennis met het penthouse. De meerdere, goede terrassen van in totaal ongeveer 130 m² beloven een blijvend (links) mooi uitzicht en altijd een plek in de zon óf de schaduw. Binnen heb je maar liefst een woonoppervlakte van 230 m², drie riante slaapkamers, twee badkamers, en zijn er twee parkeerplaatsen grond (basis)beschikbaar in de parkeergarage. Geniet in alle enBegane een berging vrijheid van het leven in TudorPark.

Type B1 (links)

TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

Type B1

Begane grond (variant indeling*) (Uitbouw 2.400 mm)

SHAKESPEARE ISLAND

SHAKESPEARE ISLAND

uitbouw 2400 mm

TRAMPOLINE

TRAMPOLINE

35 TUDORPARK

34

VV

11440

11440

VV

MK

MK

SCHAAL 1:100 * Deze variant indeling is bedoeld ter inspiratie en is in de optiesfeer te kiezen

9060

9060

TUDORPARK

49

TUDORPARK

TUDORPARK

48


TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

50 51

TUDORPARK

TUDORPARK

Penthouse: bouwnummer 531


TUDOR CASTLE De zeer luxe, gasloze appartementen hebben vloerverwarming en worden verkocht inclusief hoogwaardige Siematic keuken met inbouwapparatuur van Siemens. Alle appartementen beschikken standaard over twee toiletten. De sanitaire ruimten worden voorzien van Mosa-tegels, sanitair van Villeroy & Boch en Grohe kranen. We geven je graag een goede start. Wonen in een nieuwbouwwoning betekent wonen zoals jij dat wilt. Je kiest je eigen keuken, je eigen badkamer, alles geheel naar jouw smaak.

TUDOR CASTLE

Afwerking

53 TUDORPARK

TUDOR CASTLE TUDORPARK

52


Afwerking

Laat je inspireren bij THUIS – de showroom

TUDORPARK

54

THUIS – de showroom De plek waar alles samenkomt voor kopers van Dura Vermeer

TUDOR CASTLE

De keukenopstelling is afhankelijk van het type appartement. Op de 0-tekening kun je zien hoe de keuken als basisopstelling in jouw woning wordt geplaatst en welke apparaten hierbij zijn opgenomen. De woningen in Tudor Castle krijgen een luxe mat witte Siematic keuken die voorzien is van vijf Siemens apparaten. Bezoek THUIS, onze showroom en laat je inspireren.

55 TUDORPARK

TUDOR CASTLE

Het vormgeven van je nieuwe appartement vraagt de nodige voorbereiding en kan best overweldigend zijn: er valt ook zó veel te kiezen. Laat je inspireren bij THUIS. In de showroom vind je verschillende keukenopstellingen en samen met onze keukenexpert stel je jouw ideale keuken samen. Wil je veel opbergruimte, een Quooker, een wijnklimaatkast of een kookeiland? Het kan allemaal.


Afwerking

Afwerking

TUDORPARK

56

BUITEN

KEUKEN EN SANITAIR

Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan kies je voor comfort en duurzaamheid. Daken, muren en gevels zijn goed geïsoleerd. En je hebt er voorlopig geen onderhoud aan. Bovendien zijn de woningen in Tudor Castle gasloos. Dat scheelt in de portemonnee en is goed voor het milieu.

Haal buiten naar binnen, want door grote ramen met roedeverdeling, geniet je van een prachtige lichtinval en vrij zicht. Om een hoogwaardige uitstraling te garanderen hebben wij de volgende maatregelen genomen.

Een schitterende keuken en luxe badkamer mag bij deze woningen natuurlijk niet ontbreken. Helemaal je smaak of liever iets anders? Alles is mogelijk. Standaard worden de woningen opgeleverd met het volgende:

• Overal komen buitenkozijnen van hardhout. • De hemelwaterafvoeren zijn van aluminium/metaal en worden met beugels bevestigd. • Ter plaatse van de voordeur wordt een lichtpunt inclusief armatuur toegepast.

• Een mat witte luxe Siematic-keuken die is voorzien van 5 Siemens-apparaten. Koken doe je op een inductieplaat. • Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van het merk HansGrohe. • Elk appartement beschikt over twee toiletten. Een separaat toilet en een toilet in de badkamer. • De sanitaire ruimten krijgen witte Mosa-wandtegels van 600 x 300 mm. Liggend verwerkt. • Donkergrijze keramische Mosa vloertegels van 600 x 600 mm sieren de vloeren van de sanitaire ruimten. • Alle badkamers hebben standaard een douchehoek met scherm, een kunststenen dorpel en een douche afvoergoot met een afgesloten rvs-rooster, alsook een thermostatische douchemengkraan met een brede wastafelmeubel met twee kranen en een spiegel.

• Een woning met goede isolatie. Warm in de winter en koel in de zomer. De warmtepomp zorgt vervolgens dat die energie daar komt waar die nodig is. • De bodem warmtepomp werkt volledig op elektriciteit. • Alle woningen in Tudor Castle hebben vloerverwarming en vloerverkoeling met uitzondering van onbenoemde ruimtes. Een uitgekiend klimaatsysteem zorgt dat de temperatuur in huis altijd constant is. Het huis voelt altijd comfortabel aan, of het buiten nu koud of warm is. Alleen in de badkamer plaatsen we een elektrische handdoekradiator. • De woningen worden uitgerust met een ventilatiesysteem met warmte terugwinning, zodat je geniet van een heel aangenaam binnenklimaat. • Een nieuwbouwwoning wordt gebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. Het hang- en sluitwerk voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat zie je terug in inbraakwerend hang- en sluitwerk. • In de woning komt geen gasaansluiting, dit betekent dat er gekookt wordt op inductie.

TECHNIEK Met de techniek zit het goed in TudorPark. Standaard wordt er glasvezel aangelegd tot in de meterkast. Door de glasvezelvoorziening heb je overal in huis razendsnel internet. • De strak vormgegeven wandcontactdozen worden op 30 cm hoogte aangebracht. • De andere schakelaars, gecombineerd met wandcontactdozen, komen op circa 105 cm boven de vloer. • In de keuken worden de wandcontactdozen geplaatst bij het aanrechtblad op ongeveer 125 cm boven de vloer. Al het schakelmateriaal is wit.

BINNEN De woningen zijn door de kwaliteit van de afwerking en de materiaalkeuzes indrukwekkend. De vloerverwarming is in elk geval standaard en daar wordt iedereen thuis gegarandeerd blij van. Verder is er veel vrijheid voor het realiseren van eigen woonwensen. De goede basis is gelegd. • De plafondhoogte van de appartementen is ongeveer 2.60 meter. • Alle woningen krijgen binnen hardhouten stompe deuren van ca 2.30 meter. • De wanden worden behangklaar afgewerkt. • De toilet wordt tot 1.50 meter betegeld. De badkamerwanden worden tot plafondhoogte betegeld. • In de woningen zijn rookmelders. Deze zijn aangesloten op het elektriciteitsnet en voorzien van een batterij in geval van stroomuitval. De rookmelders zijn onderling gekoppeld.

TUDOR CASTLE

DUURZAAM WONEN

57 TUDORPARK

TUDOR CASTLE

Algemene afwerking


Parkeren

ENTREE GARAGE

BERGING

502 5 m²

BERGING

503

FIETSSTALLING

BERGING

512

BERGING

5 m²

BERGING

BERGING

504

518

BERGING

526

5 m²

BERGING

510 511 5 m²

521

BERGING

BERGING

5 m²

BERGING

528 5 m²

5 m²

527

5 m²

513 5 m²

BERGING

519

BERGING

507

5 m²

5 m²

BERGING

506

ENTREE

5 m²

BERGING

• Alle woningen in Tudor Castle beschikken over één parkeerplaats. Het penthouse heeft twee parkeerplaatsen. • Er zijn nog zeven losse parkeerplaatsen beschikbaar voor de verkoop. • Enkele woningen hebben de berging bij het appartement. De meeste woningen hebben een privé berging in de halfverdiepte parkeergarage. • De bergingen zijn voorzien van 230 Volt (accu’s voor de fietsen kunnen in de berging worden opgeladen). • Voor de appartementen met een berging op de verdieping, is in de halfverdiepte parkeergarage een fiets opstelplaats beschikbaar.

BERGING

BERGING

514

522

BERGING

BERGING

5 m²

5 m²

BERGING

529 5 m²

5 m²

BERGING

515

BERGING

520

531

5 m²

FIETSSTALLING

5 m²

523 5 m²

5 m²

BERGING

530 5 m²

59 PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

532

533

534

535

536

537

538

539

540

541

542

543

544

545

546

547

548

549

550

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

PARKEERPLAATS

551

552

553

554

555

556

557

558

559

560

561

562

563

564

565

566

567

568

569

570

TECHNIEK

TUDORPARK

TUDOR CASTLE TUDORPARK

HYDROFOOR RUIMTE

BERGING

5 m²

58

505

5 m²

5 m²

Hoe fijn is het: thuiskomen en je auto in de parkeergarage parkeren. Gemak dient de mens en in Tudor Castle mag je de nodige luxe verwachten.

BERGING

525

5 m²

TUDOR CASTLE

Parkeren & bergingen


Colofon

MAKELAARS Eric van Oversteeg +31(0)6 53 41 82 75 Bas van Beusekom +31(0)6 22 50 35 66 Wieke Nijmeijer +31(0)6 42 68 62 51 ARCHITECT Heren 5 architecten +31(0)20 555 01 55 AANNEMER Dura Vermeer Bouw Midden West BV +31(0) 23 752 97 00

TUDOR CASTLE

NOTARIS VBC Notarissen +31(0)20 238 49 20

TUDORPARK

60

FINANCIEEL ADVISEUR NEXTHOME Nieuwbouwhypotheken +31(0)186 74 57 72 MET DANK AAN: Gunhild Ang Photography Theo van Leur Architectuur Presentaties De Ontwerpplek Sanna Schrijft Scrambled Ads HET TUDORHOUSE | INFORMATIECENTRUM Bennebroekerweg 609 2135 AA Hoofddorp Elke zaterdag geopend van 12.00 tot 14.00 uur Een afspraak maken is niet nodig VOORBEHOUD VERKOOPDOCUMENTATIE De verkoopdocumentatie is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van gegevens zoals die ten tijde van het samenstellen van deze brochure bekend waren. Desondanks maken wij een voorbehoud ten aanzien van eventuele wijzigingen. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijving. © Oktober 2019 | Tudor Castle is een ontwikkeling van


Profile for duravermeervastgoed

Brochure Tudor Castle  

Appartementengebouw Tudor Castle verrijst aan een groen plantsoen met een sierlijke waterpartij. Dit statige gebouw telt 31 luxe appartement...

Brochure Tudor Castle  

Appartementengebouw Tudor Castle verrijst aan een groen plantsoen met een sierlijke waterpartij. Dit statige gebouw telt 31 luxe appartement...