Trainer: Dennis van den IJsel Klasse: Zaterdag Hoofdklasse B

Trainer: Tom Rietberg Klasse: Zondag 1e klasse B

Trainer: Edwin Erwich Klasse: Zondag 2e klasse C

Trainer: Theo van Eck Klasse: Zondag 3e klasse C

Speelronde 4, terugblik:

“Het was een teleurstellende uitslag afgelopen zaterdag, we speelden 0-0 thuis tegen Smitshoek. Het moet beter, door het gelijkspel missen we de aansluiting naar de top zes. Het lag aan de afronding, die schoot tekort. Aankomende zaterdag spelen we uit tegen FC Breukelen. Ik wil de euforie gebruiken van de bekerwedstrijd. (Dinsdagavond won Jodan Boys na een 2-2 gelijkspel met strafschoppen van HHC Hardenberg). We moeten wel omschakelen van de euforie naar gefocust, maar daar

“Ik kijk met een heel goed gevoel terug op afgelopen zondag. Uit bij Woerden was uitstekend. In de tweede helft speelden we geweldig. De goede overwinning heeft ons terecht drie punten opgeleverd. De complimenten voor het team. Aanstaande zondag spelen we thuis tegen Boshuizen, de kampioenskandidaat in onze competitie. Als we zo spelen als de tweede helft uit bij Woerden, kunnen we van iedereen winnen. Als je hoog wilt eindigen moet je

“We speelden afgelopen zondag uit bij Delft. Een leerzaam duel voor ons, we speelden goed genoeg. Maar helaas bleven we haken op een 1-1 gelijkspel. Een gedeelte van het team gaf niet alles, de knop is wel om, maar er moet wel wat gas bij. Aankomende zondag spelen we thuis tegen Den Hoorn, een onbekende tegenstander voor mij. We moeten ze niet onderschatten. We hebben genoeg stappen gemaakt. We gaan voor de overwinning en ik heb hoop op een goed resultaat.”

“We speelden zondag tegen een behoorlijk goed georganiseerd ESTO. Het is een stugge ploeg met veel goede spelers. Maar we zijn geen enkel moment in de problemen geraakt. We zijn gewoon blijven voetballen, het was een goede verdiende overwinning. Aanstaande zondag spelen we uit bij Vreeswijk. We gaan uit van onze eigen krachten en gaan er vol voor. Het is ook een uitdaging voor ons, we staan nu bovenaan in de competitie. We willen bo-

heb ik wel vertrouwen in.”

onderweg ook wel eens stunten, dit willen we zondag laten zien.”

Zondag 25 september:

venaan blijven staan. We gaan met goede moed naar Vreeswijk.”

Zaterdag 24 september: FC Breukelen - Jodan Boys: 14.30 uur.

SV Donk - Den Hoorn: 14.00 uur.

Olympia - Boshuizen: 14.00 uur.

Vreeswijk - ONA: 14.00 uur.

Paralympische Spelen met Gouds tintje Op de Paralympische Spelen waren de Gouwenaars goed bezig. Ze behaalden meerdere medailles. De paralympische medaillewinnaars worden komende woensdag gehuldigd in Den Haag.

De sporters namen deel aan de Paralympics in Rio de Janeiro, die tot zondag 18 september duurden. De dag daarvoor is de huldiging van alle paralympische sporters in Utrecht. Het is nog niet bekend of en wanneer de gemeente Gouda de medaillewinnaars in het zonnetje zet. Bij het zwemmen was Gouwenaar Duncan van Haaren succesvol. De vijftienjarige zwemmer werd derde en behaalde daarmee brons. Op het onderdeel baanwielrennen veroverde de Goudse Stephen de Vries samen met Patrick Bos brons. Op de laatste dag van de Paralympische Spelen behaalde verspringer Ronald Hertog zilver bij het verspringen. Al met al was het een geslaagde spelen voor de Gouwenaars en Nederland.

EEN GEZONDE KIJK OP GRAFISCHE VORMGEVING goudamediagroep.nl

Jodan Boys door naar tweede ronde KNVB-beker Jodan Boys schakelde dinsdagavond HHC Hardenberg uit in de KNVB-beker. Trainer Dennis van den IJsel over de overwinning: ‘’Het was een prachtige dag voor ons. We hadden een goede voorbereiding achter de rug en het complex van HHC Hardenberg is een van de mooiste van Nederland. Het veld lag er uitstekend bij voor een mooie pot voetbal.’’

Jodan Boys begon goed aan de wedstrijd. ‘’We kregen een paar goede kansen, maar Hardenberg was de betere ploeg in de eerst helft. De tweede helft was voor ons. Hardenberg kwam op voorsprong in de tweede helft, maar we kwamen terug door een doelpunt van Fanny Waandels. We

gingen met een 1-1 stand in de verlenging in. Akanaoui schoot ons in de 110e minuut op 1-2, maar binnen twee minuten was het al weer 2-2. Uiteindelijk wonnen we met penalty’s. Onze doelman Marvin Straver pakte een strafschop, maar vervolgens werd de strafschop van Bellahcen ook gestopt. Bij een 6-6 stand miste HHC, Chairi scoorde de beslissende. De meegereisde supporters waren euforisch en uitzinnig van vreugde. Dat is geweldig om mee te maken.’’ Jodan Boys gaat nu met de laatste 32 de koker in. Donderdag is de loting voor de tweede ronde van de KNVB-beker.