Page 1

De Splittergale Nyhedsbrev nr. 27

Oktober 2011

Foto: Simon Jeppesen

Vores sygeplejerske Michala putter Æslet i spændetrøjen

Læs mere inde i bladet om De Splittergales Kulturfest og aktiviteter


Tyskerne var vilde med De Spittergales kaffekander

Kilde: Presseklip fra avisen Die Rheinpfalz, 7. juli 2011

Side 2

Foreningen De Splittergale


Kære medlemmer og venner af De Splittergale Af Gitte Krog Orkestret er såvel kunstnerisk som økonomisk inde i en rigtig god udvikling. Der er meget bud efter De Splittergale, som er ved at have årets kalender fyldt op. Til næste år er der allerede nu en del forespørgsler på at få gruppen ud og optræde og fortælle. De Splittergale har været mange forskellige steder i Danmark for at lave forestillinger. Desuden har nogle af gruppens medlemmer har været i Tyskland for at undervise. Læs mere herom inde i bladet. Mange af job ‘ene har givet gode honorarer, der har givet et godt tilskud til foreningens økonomi. De Splittergale er og bliver en vigtig aktør i debatten om sindslidendes vilkår og muligheder. Foreningen De Splittergale har næsten 200 personlige og kollektive medlemmer. De mange medlemmer er et godt skulderklap til De Splittergale og er med til at blåstemple os over for myndighederne. Dog er der ikke loft over antallet af medlemmer, og vi vil gerne have endnu flere. Sidste år lykkedes det gruppens faste gøgler Jon, at jonglere med knive henover nu forhenværende socialminister Bennedikte Kier uden at tabe dem. Hun fik et godt øje til De Splittergale, og opfordrede os til at sende en ansøgning til socialministeriet. På den baggrund er det glædeligt at konstatere, at vi har modtaget økonomisk støtte fra den såkaldte Fremrykningspulje. Det er især flot i en tid, hvor alt ellers står i nedskæringens tegn. Pengene sikrer Jacob Hogrebes løn frem til maj næste år og har givet mulighed for en mere fast tilknytning af Jon Skjerning til gruppen.

Nyhedsbrev nr. 27, Oktober 2011

Side 3


Selv om orkestrets jobs giver indtægter koster vores aktiviteter også penge. Lige nu er der f.eks. brug for penge til den traditionelle Kulturfest, som fejres på Kultur- og kontaktsted Kragelund den 5. november. Det er samtidig De Splittergales 21 års fødselsdag. Festens hovednavn er ud over De Splittergale orkestret Baxtalo, som har base i folkemusikmiljøet omkring Christiania i København. De Splittergale er desuden i gang med at arrangere en fælles turné med den ungarske sigøjnertrup Romano Suno til bl.a. højskoler og efterskoler i Danmark, og for at sikre turnéens gennemførelse er der brug for at skaffe penge til transport og overnatning. Hvis vi kigger længere frem i kalenderen, er De Splittergale med i et projekt under Kulturby 2017, som vi derfor håber, at Aarhus vinder. Der bliver tale om en del arrangementer i årene op til Kulturbyåret og en international musik- og gøglerfestival i Aarhus og evt. andre byer i regionen. Jeg glæder mig til en ny sæson i selskab med De Splittergale.

Modtaget støtte siden sidst Socialministeriets Fremrykningspulje Aarhus Kommunes Frivillighedsmidler

292.000 kr. 20.000 kr.

Foreningen har 180 personlige medlemmer og 10 forenings medlems skaber.

Side 4

Foreningen De Splittergale


Nyt fra De Splittergale Af Jacob Hogrebe Der har været et pænt fremmøde til den ugentlige øvning. Dog er ungdomsgruppen under en konstant udskiftning. Nogle skal videre til skole og uddannelser, men deltager i det omfang tiden tillader det. Andre unge kommer til og er under oplæring. Efter sommerferien har gruppen også fået tre medlemmer, som er lidt oppe i årene. Det er dejligt med de nye medlemmer, som er med til at give De Splittergale nye impulser. Gruppen har haft mange forskellige jobs som spænder fra at optræde til en kolonihave fest til at være orkester for Cirkus Tværs fra Gellerup. De Splittergale har været på en turné til Sjælland og nogle af medlemmerne har været i den lille tyske by Kirchheimbolanden for at undervise. Orkesteret dukkede også op for personalet i en vuggestue for at undervise i vores sangrepertoire, instrumenter og jonglering. Vi har også lavet et kursus for Landsforeningen af Psykiatribrugere, som mundede ud i en forestilling for eleverne på Vejlefjord Efterskole. Igen i år deltog vi i Uldum Højskoles Folkelige musikkursus, hvor vi om formiddagen havde et hold Halvgale, hvor ungdommen var i overtal. Om eftermiddagen underviste vi et hold gademusikanter, som spillede et par tusind kroner hjem til De Splittergale på gaderne i Juelsminde, Horsens og Vejle.

Foto Marianne Lykke

Vi optræder til gøglergudstjeneste Nyhedsbrev nr. 27, Oktober 2011

Side 5


De Splittergale var også engageret til Uldum Gademusik Festival, hvor vi optrådte på gaden i silende regn og til en gøglergudstjeneste i byens kirke. Vi sang for på 5 salmer og efter at have optrådt med Perleporten lavede Korshærspræsten og vores klovn Futte et gøglernummer sammen. Jo, det er alsidige opgaver vi stiller op til. Vi har igen i år været meget synlige i Aarhus Festuge. Her optrådte vi til et handicap arrangement på Klostertorv og til en ældre festival i Lokalcenter Møllestiens baggård. Arrangementet kunne i år holde 25 års jubilæum. Også Gårdsanger aftenen blev en stor publikumssucces med 156 betalende i Cirkus Krones telt.

Gårdsanger afte n

i Cirkus Krone

Foto: Simon Jeppesen

Side 6

Foreningen De Splittergale


De Splittergale og Cirkus Tværs laver fælles forestilling til Drum Spot 2011 I oktober måned venter nok en lille turne til Sjælland, hvor vi skal optræde i Ellebæk fængslet ved siden af Sandholm lejren. Dette huser afviste asylansøgere, som nok kan trænge til en opmuntring. Desuden skal vi lave show for fagforeningen LFS, som holder suppekøkken på Gammel Torv i Københavns centrum i anledning af Kulturnatten. Vi skal også optræde til et større hippie arrangement på Hovedbiblioteket i Kbh. arrangeret af forlaget Gyldendal og forfatteren Peter Øvig Knudsen. Den 5. november holder vi stor Kulturfest på Kragelund og fra den 15. november til 20. november planlægger vi en fælles turné med De Splittergale og den ungarske musik/danse trup Romano Suno. Turen går bl.a. til højskoler, efterskoler og Gøglerskolen i Aarhus, hvor vi vil opføre en fælles forestilling og optræde hver for sig. Vi vil også fortælle om sigøjnere- og psykisk sårbares situation og vores fælles samarbejde.

Nyhedsbrev nr. 27, Oktober 2011

Side 7


Arrangements kalender Torsdag den 13. oktober kl. 17.00 og 19.00 Ellebæk fængslet ved Sandholm Lejren Fredag den 14. oktober Kl. 17.00 LFS suppekøkken på Gammel Torv, Kulturnatten Kl. 19.15 Hippie tema på Hoved biblioteket Kbh., Kulturnatten Onsdag den 26. oktober kl. 21.00 Dansk selskab for psykosocial rehabilitering Torvehallerne, Vejle Lørdag den 5. november kl. 14.00 til 22.00 Kulturfest Onsdag den 16. november kl. 19.30 Fælles forestilling med Romano Suno på Uldum Højskole Lørdag den 19. november kl. 20.00 Fælles forestilling med Romano Suno på Gøglerskolen i Aarhus

Se også Kalenderen på www.desplittergale.dk

Side 8

Foreningen De Splittergale


Årets Kulturfest Af Jacob Hogrebe Den 5. november afholder De Splittergale stor Kulturfest på Kultur- og kontaktsted Kragelund i Højbjerg. På dagen bliver holder vi præmiere på en helt ny fælles forestilling med Cirkus Tværs og De Splittergale. Vi skal levere sang og musik til det kendte børnecirkus fra Gellerup. Gruppen Virelai spille til Kulturfesten Dagens program spænder vidt.ZyprexaSwingers med sangerinden Miss Mathilde vil spille hjemmefabrikeret vandvids punk fra Fakta i Tilst, medens Virelae vil optræde med middelalder musik på bl.a. drejelire og skalmaje fløjte. Ligeså vil duoen Aagaard og Klarskov synge ny skrevne sange og spille op til folkedans. Også den CD aktuelle troubadour Torben Wahlstrøm har fået lyst til at lægge vejen forbi og synge sine kvad. Et sammenrend af musikanter i alle aldre vil repræsentere gårdsanger traditionen med Baggårdsmusikanterne. Under aftensmaden vil Grete og Jørgen levere en behagelig salon musik inden det går løs med aftenens program, som tæller en klassisk Splittergale forestilling og orkesteret Baxtalo, som spiller op til sigøjnerdans.

Orkestret Baxtalo spiller til Kulturfesten Nyhedsbrev nr. 27, Oktober 2011

Hele dagen kædes sammen af den spanske klovn Marta Carbayo, Trille Talestrøm og De Jydske Helte. Mad og drikke kan købes til billige priser. Kom og mød De Splittergales mange gode venner til en hyggelig dag! Side 9


På turné med De Splittergale Af Jon Skjerning-Rasmussen Torsdag den 9. juni drog en flok Splittergale mod Djævleøen med Banjo – Allan bag rattet. Vores vanlige buschauffør Kjeld, havde fået snuppet sit kørekort, så han måtte nøjes med at sidde ved siden af og snakke i mikrofonen: ”To fingre i kussen, så kører bussen. På Fyn fik eleverne på Nørre Åby Efterskole lov til at opleve vores livglade galskab, et par stykker blev endda rørt til tårer – ja, det kan være voldsomt når der vendes op og ned på ens fordomme.

Foto: Keld Henriksen

Vi optræder på Mozarts Plads

Bagefter drønede vi videre mod hovedstaden, nærmere betegnet Fristaden Christiania, hvor vi skulle spille på Operaen. Her er altid vildt hyggeligt at være – som at komme hjem – derude er de heller ikke helt normale. Efter den efterfølgende Benny Holst jam drog vi ud til vandrerhjemmet i Bellahøj med en mere i bussen end planlagt. Vores gamle ven, tryllekunstneren Dr. Bo havde lugtet, at det sjoveste han kunne lave de næste par dage, var at hænge ud og optræde med os. Fredag morgen stod vi tidligt op og efter at have optrådt på et kulturhus i Brøndby, gik turen til Københavns underverden, nærmere betegnet De Hjemløses Hus på Nørrebro. Vi startede med at spise sammen med dem i den solbeskinnede gård,

Side 10

Foreningen De Splittergale


mens vi holdt godt øje med vores ting, for trangen til heroin kan være stærkere end selv de bedste intentioner. Der var en af folkene som flere gange prøvede at slippe af sted med vores tøjhund Luffes mundkurv. Den kan man sikkert få lidt penge for i et miljø, hvor kamphunde indgår naturligt. Efter maden optrådte vi i gården. Det var en fantastisk stærk oplevelse for os at optræde der. Vores forestilling gik rent ind og vores numre om tvangsmedicinering og politiske kommentarer fik en helt ny og dybere mening herude. Også gårdsangene faldt i god jord her. Da vi bagefter sad og sludrede med de hjemløse, var de helt åbne over for os og fortalte rask væk om deres diagnoser, misbrug og et liv på gaden. Eftermiddagen var stadig ung, så vi gik de hundrede meter hen til Nørrebro Station, hvor vi havde fået lov til at optræde på en fortovscafe. Vi lavede en god forestilling på hatten, men det jeg husker bedst var, at der var en person fra publikum, som var i stand til at vinde over Henriks karakter. Med vandkæmmet hår og grimme tænder går han hen til en asiatisk udseende pige og beder om et kys. Hun viser, at hun er med på legen, hvorefter han stikker tungen ud. Her bakker pigerne normalt ud, men ikke hende her. Hun stak bare tungen endnu længere frem og var med på den værste. Den kunne Henrik ikke stikke. Publikum var flade af grin. Foto: Keld Henriksen

Så var det fyraften og vi drog til Vindmølleparken, et fantastisk sted bag ved Christiania. Her bor et par håndfulde kreative mennesker i skurvogne og Karl Bille, Line og Kir havde inviteret os på aftensmad. Vi spiste ved bålet og guitarer, harmonikaer og ukuleler kom frem. Der blev sunget til vi var nødt til at køre mod vandrerhjemmet for ikke at overskride lovens hviletidsbestemmelser for vores buschauffør. Festen fortsatte i bussen med sang og jubel helt ud til Bellahøj. Vi optræder på Mozarts Plads Nyhedsbrev nr. 27, Oktober 2011

Side 11


Næste morgen skulle vi optræde til et loppemarked på Mozarts Plads. Vi havde heldigvis god tid til at opleve stemningen derude. Sydhavnen er et af de få områder i København, som endnu ikke er ødelagt af cafe-latte-drikkende hippe studerende. Loppemarkedet emmede af god gammeldaws proletarstemning. Forestillingen var i top. De Splittergale passer perfekt ind sådan et sted og Jacob er eminent til at finde nogle sjove steder at optræde.

Nu gik det hjemad mod hovedlandet, hvor der ventede os en sidste forestilling i Haveforeningen Søvang, hvor der blev holdt sommerfest. Her fik vi forstærkning af Ylva og Anna Emilie, som ikke havde været med på turnéen. Publikum var super tilfredse med os, selvom vi var vildt trætte efter tre dage propfyldt med livsbekræftende oplevelser.

Nye T-shirts

DVD-Film 20 års jubilæum 1 time og 30 minutters optagelser fra festen den 6. november 2010 Produceret af Janus Film Pris 80 kr. + 30 kr. i porto

Side 12

mange farver T-shirten er med stort logo på ryggen og et lille logo foran over hjertet. Fås i størrelserne M til XXXL Pris 100 kr. + 30 kr. i porto

Foreningen De Splittergale


Tur til Tyskland juli 2011 Af Henrik Fries Neumann Klokken viser lidt over 5. Det er mandag aften den 4. juli, sommerferien er i gang. Jeg er just hjemvendt fra 4 dages togt på motorcykel rundt om i Tyskland, og nu skal jeg tilbage igen. Endnu engang er kufferten pakket, men denne gang med skumgummikugler, kort, tørklæder og udklædning i stedet for værktøj og olieklude og denne gang med henblik på en uge med De Splittergale. Vi skal undervise på en handicapfestival i den sydtyske by Kirchheimbolanden. På banegården i Aarhus, har jeg ikke ventet mange minutter, før Jonna slutter sig til mig og inden længe dukker Jacob, Jon, Anna Emilia, Levino og Monika op.Vi er alle spændt på de 14 timer, der venter i toget inden vi i en uge skal undervise en flok tyske gale. Snart ruller toget sydpå mod Kolding. Her slutter Bjarke sig til os, og vi skifter til nattoget mod Frankfurt, som denne dag er fyldt af gæster fra den netop afsluttede Roskilde festival. Der går ikke lang tid i toget inden vi har fået os gjort bemærket og stiftet de første bekendtskaber.En schweizer hjælper med at oversætte de sidste sange for os til tysk. Da toget når Padborg henter tog konduktøren os. Ekspres toget gør en halv times pause og han vil have os til at optræde på perronen foran spisevognen. Et improviseret show i bedste Splittergale udgave udspiller sig herefter på Padborg station til stor glæde for de andre rejsende med toget og dets personale. Da toget atter fløjter mod syd, har de gale lavet første show på touren og har opnået fri bar i toget, hvilket selvfølgelig bliver besvaret med musik, sang og trylleri til fornuften fortæller os, at det er ved at være sengetid. Som natten skrider frem kommer vi længere og længere mod syd mens hele toget buldrer og rasler. Jeg følte mig som sat tilbage i tiden. Vognen vi sover i er af den slags jeg for mange år siden kørte på skolerejse med,- små kupeer og masser af støj. Jeg troede at de for længst hugget op til skrot.

Nyhedsbrev nr. 27, Oktober 2011

Side 13


Endelig bliver det tirsdag morgen og efter endnu et par togskift når vi frem til en lille søvnig station, hvor vi bliver hentet af den tyske arrangør Andreas. Han kører os direkte til parken, hvor ugens undervisning skal finde sted i steghed varme. Vi er på det tidspunkt godt trætte og Jacob gør, hvad han kunne for at hive os op til et show netop som vi er ankommet. Så sker det, kursisterne begynder at komme. Det er en blandet flok bestående af alt fra blinde tvillinger til kørestolebrugere uden de store sprogfærdigheder. De tager plads, og vi laver et show for at vise, hvad vi kan. Der bliver kigget lidt skeptisk fra tilskuerpladserne, men pludselig bryder isen og man kan se, at de syntes om det vi laver. Efterfølgende kan de tilskuere der ønsker det melde sig til workshop og det løber hurtig op. Hvad sker der når man sætter en flok overtrætte gale sammen med en gruppe dybt originale kursister. Det viser sig hurtigt at de fleste er meget nysgerrige og besidder en helt fantastisk rytmesans og de bliver meget glade for os. Kl. 16 stopper undervisningen og vi bliver kørt til et lille hotel, hvor vi de følgende dage skal overnatte. Aftenen byder på et pragtfuld måltid og da vores kroppe lander i drømmeland er klokken ikke mange. Onsdag møder vi veludhvilede og lettere spændte op i parken og kan konstatere at interessen for danskerne ikke er blevet mindre. Hele dagen bliver der spillet, gøglet, tryllet, udvekslet erfaringer og fortalt historier og ganske langsomt får vi et overblik over, hvad folk har lyst til at lave. Om eftermiddagen kan flere synge med på sangene, som vi havde fået oversat til tysk. Mange har også fundet sig et instrument de syntes om. Klokken 16 stopper undervisningen og vi skal tilbage til hotellet for at evaluere dagens undervisning. Om aftenen har vi tid til at hygge os sammen. Vi Splittergale er meget sociale mennesker, så vi fåt hurtigt kontakt med nogle af hotellets andre gæster, heriblandt en stor amerikansk neger og hans tyske kone som bor der et par dage, da hun fylder 50 år. Han fortæller, at han er basist i et orkester, så vi må medbringe baljebassen til hotellet, så vi kan jamme. Det ender med, at han inviterer os med til hans kones fødselsdagsfest med champagne og lagkage med is. På ture med De Splittergale knyttes der hurtigt kontakter på kryds og tværs og i skrivende stund har jeg stadig forbindelse med flere af dem der var med i ugens arrangement i Tyskland.

Side 14

Foreningen De Splittergale


Det er en stor dag da de forskellige deltagere skal vælge udklædningstøj, som de skal bære under lørdagens forestilling. Her kan man virkelig mærke, at deltagerne har åbnet sig. Efterhånden er de fleste trygge ved de mærkelige ting, som der pludselig spontant kan opstå. For indrømmet så byder ugen jo på daglige udfordringer fx under opvarmningen, der skal tilgodese både folk i kørestol og personer som er uhyre forsigtige og generte. Heldigvis er der også mange folk der ikke kræver speciel meget opmærksomhed, og alle kan finde glæde i f.eks. at skære ansigt og sende det videre til sidemanden, lave en farlig lyd, klappe i takt og synge med når Jonna laver ”ummaaa sagt das kleine froch.”Pludselig er vi smeltet sammen til en ny gruppe ”splittergale” med nye numre, nye sange og personligheder til stor glæde for den medvirkende familie og hjælpere og tilskuerne. Generalprøven er fredag aften og går over al forventning. Det bliver aftalt, at vi skal mødes igen lørdag, hvor vi skal optræde til en festival for indbyggerne i Kirchheimbolanden og omegn. Tilskuerne, ja de udebliver ikke. Der er masser af kunst, sjove dukketeatre og musik af mange sjove arter. Hen på aftenen skal vi på scenen med vore kursister og stor er vores fryd, da vi sammen lægger tilskuerne ned med et show som sidder lige som det skal. Da showet er færdig har vi en flok trætte og meget stolte elever og vi splittergale fra Danmark kan læne os tilbage og nyde resultatet af en uges slid. Det har givet mange nye venskaber, overraskelser og en plads på forsiden af den lokale avis. Søndag morgen går turen atter mod Danmark, men inden da skal vi omkring et tysk vinslot. Her laver vi vores sidste show. For det får vi dejlig mad og drikke og ikke mindst et besøg i vinkælderen. Det viser sig hurtigt at der er flere af De Splittergales venner på stedet. Endnu engang kan jeg se, hvordan De Splittergale er i stand til at få et selskab til at tabe både øjne og mund når vi folder os ud. Håber at du kære læser har fået lidt ud af at læse denne beretning om en gal tur til Tyskland, og at du vil sprede det budskabet ud i verden om, at her er der tale om en gruppe som både kan optræde, undervise og ikke mindst knytte venskaber og bryde grænser på kryds og tværs af alder, nationalitet og alverdens handicaps.

Nyhedsbrev nr. 27, Oktober 2011

Side 15


Tilmeld dig vores FAN-side på Facebook Og send gerne din e-mail til os, så vi kan udsende nyheder til støttemedlemmer uden at portoen ruinerer os...

Næste udgave af nyhedsbrevet udkommer i marts måned 2012. Side 16

Foreningen De Splittergale


Mer’ vildt 10 år med De Splittergale Bogen om gruppen De Splittergale er skrevet af dem selv. (red. Aase Nørrung og Jacob Hogrebe).

De Splittergale—i live CD’en indeholder sangene fra bogen 20 splittergale sange, optaget i Uldum Musikhus 15 okt. 1999.

Pris 80,- kr. + 40,- kr. i porto

Pris 80 kr. + 40 kr. i porto

CD med medlemmer fra den ungarske sigøjnertrup Romano Suno og kredsen omkring De Splittergale Sigøjnersange, sange fra de danske gårdsangere og rejsende. En sjov og anderledes CD. Pris 100 kr. + 40 kr. i porto

DVD-Film Splittergal i sigøjnerland En 50 min dokumentarfilm, der skildrer De Splittergales tur til Rumænien og Ungarn i 2007 Pris 150 kr. + 40 kr. i porto

Kan købes ved henvendelse til: e-mail: splittergale@gmail.com Nyhedsbrev nr. 27, Oktober 2011

Side 17


Bubamara Evigglad Fra sigøjnerfilmen: ”Sort kat, hvid kat” Intro: Cm

Omkvæd: Cm

Sa romalen puchela

Djindji rindji Bubamara

C

Fm

Bubamara sose... nichele Cm Devla, Devla Mangav la D7

G

O lakeme kamerat

Fm

Ciknije, shuzhije G7

Sa romalen puchela Bubamara sose... achela

Cm

Aj de mori goj romensa Cm Djindji rindji Bubamara Fm

1)

Cm

Cm

Ciknije, shuzhije G7

Cm

Aj de mori goj romensa

Devla, Devla vachar le Bubamara toka pochinel

Cm

G7 Cm

Chavale, Romale, 2) Cm

G7

Chavale, Romale

G7 Cm

G7

Ej romalen ashunen Chavale, Romale,

Chavale, Romale

Ej chavoren gugle zuralen Bubamara chajori

Ave te kela

Baro Grga voj si odjili _bamara.ht

Side 18

Foreningen De Splittergale


3)

6)

Mariehønen Evigglad

Så sad de begge to og lo

gik... tur på et rabarbarblad

i Sørens lillebitte sneglebo

mødte Søren Snegl der lå

og hvis jeg ikke tager fejl...

og sov med sneglehuset på

blev Evigglad til madam Snegl

4)

Omkvæd:

Så blev det regn og tordenvejr og Evigglad... fik våde tæer så derfor slog hun bankeslag... på sneglehusets lille tag

Djindji rindji Bubamara Ciknije, shuzhije Aj de mori goj romensa Djindji rindji Bubamara

Omkvæd

Ciknije, shuzhije Aj de mori goj romensa

5) Og sneglen råbte højt “kom ind”

Djindji rindji Bubamara

i ly... for torden, regn og vind

Ciknije, shuzhije

her er lidt snævert som du ser

Aj de mori goj romensa

men der er lunt og tørvejr her

Djindji rindji Bubamara Ciknije, shuzhije Aj de mori goj romensa

Nyhedsbrev nr. 27, Oktober 2011

Side 19


Bestyrelsen Gitte Krogh, Formand Brorsonsvej 5C 8260 Viby J Tlf. 29208390/86140117 Mail: gik@aarhus.dk

Marie Netterstrøm Bulowsgade 25 B 8000 Århus C Tlf. 51509958 Mail: marinet@ofir.dk

Lars Bøjstrup, Næstformand/ kasserer Helgenesgade 6A 8000 Århus C Tlf. 22163168/ 86137698 Mail: larsboejstrup@stofanet.dk

Kjeld Peter Østerby Trøjborgvej 8C, 1th. 8200 Århus N Tlf. 27810946/86106020 Mail: koesterby@jubii.dk

Søren Frost Brorsonsvej 5C 8260 Viby Tlf. 29208856/86140117 Mail: sfro@aarhus.dk

Anne Marie Harder Holmebyvej 39, 2th. 8270 Højbjerg Tlf. 86274734

Marie Lindhardt Bispehavevej 45,3th. 8210 Århus V Tlf. 25372464/86258220 Suppleanter Ylva Havndrup Lærkevej 68 HF Søvang Tlf. 40746306 Mail: ylvamaia@yahoo.dk Alejandro Fuentealba Vivallo Øster Alle 46-2 V 8260 Viby J Tlf. 22521331/86210738 Mail: alejandro_f_vivallo@hotmail.com

Henrik Neumann Adelgade 99 A, 2. sal 8660 Skanderborg Tlf. 20650815/87930109 mail: tjenerjarl@jarlsverden.dk

Orkesterleder Jacob Hogrebe Søren Madsens Gang 6 8230 Åbyhøj Tlf. 21670002 Mail: ja.hogrebe@stofanet.dk

Gøglerunderviser Jon Skjerning-Rasmussen Fasanvej 55 8230 Åbyhøj Tlf. 61773582 Mail: info@juggler.dk

Foreningen De Splittergale Dybrovej 21, 8270 Højbjerg • Tlf. 70101325 / 21670002 Mail: splittergale@gmail.com • Web: www.desplittergale.dk Kontortid: tirsdag 12 - 15, onsdag + torsdag 11 - 14 Side 20

Foreningen De Splittergale

Mette Pedersen • Oktobers 2011

Gerda Andersen Nordrevej 29 8471 Sabro Tlf. 26788747

De splittergale nyhedsbrev  

Desplittergale.dk - nyhedsbrev fra december

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you