{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 63

APPETIZERS | BOLIG

LOUNGE PÅ TERRASSEN Bassi sofaen er perfekt til udendørs brug. Den passer sig selv, hvor du også slipper for at slæbe hynder med ud og ind, hver gang du vil nyde det holdelse. Bassi loungesofaen koster 15.295.- og kan købes i ILVAs bolighuse fra og med uge 9.

INDRET MED KASSER

Få styr på rodet med de smukke trækasser, der er en del af forårskollektionen i H&M Home. Kasserne fås i forskellige størrelser, og der er et utal af muligheder til, hvordan de kan bruges.

tekst CHRISTINA SVENDSEN/PRESSE  | foto PRESSE | layout CATRINE KNØSGAARD

udendørs. Loungesofaen kan stå ude hele året og kræver ingen vedlige-

FISK PÅ ABONNEMENT Fisk i alle regnbuens farver, der svømmer roligt rundt mellem sten og planter i et akvarium, er et flot syn, der kan tryllebinde de fleste. Akvarierne kan have en beroligende effekt på mennesker, viser studier. Hos minizoo.dk kan firmaer og institutioner leje akvarier på abonnement.

BÆREDYGTIG RENGØRING De strikkede klude og køkkenhåndklæder fra StrikAholic indeholder hverken microplast eller nanopartikler - de skadelige stoffer, som bl.a. findes i nogle karklude, er usunde for både mennesker og miljø. De funktionelle og dekorative køkkentekstiler holder vask efter vask, har en effektiv sugeevne og pynter i køkkenet på samme tid. Se mere på www.strikaholic.dk

APPETIZE NR. 1 | 2020

63

Profile for Creativum ApS

APPETIZE nr. 1 - Vinter/Forår 2020  

Advertisement
Advertisement