Page 1

Kanval sheikh business developer M: +45 29 13 03 73 kas@cphcleantech.com Neelabh Singh Head of Complex Cleantech Solutions M: +45 29 33 55 03 nes@cphcleantech.com

COPENHAGEN CLEANTECH CLUSTER NØRREGADE 7B 1165 KØBENHAVN K CPHCLEANTECH.COM Finansieret af:

Nye markedsmuligheder for danske cleantech virksomheder


Udlandets portal til danske cleantech-løsninger Complex Cleantech Solutions bygger bro mellem danske cleantech-virksomheder og markeder med globale klimaudfordringer. Danmark er førende inden for cleantech, men tit når den danske knowhow ikke ud til de markeder, der har behov for den. Det betyder, at danske virksomheder går glip af store indtjeningsmuligheder. Adgang til nye markeder Complex Cleantech Solutions (CCS) er en platform, der bygger bro mellem danske virksomheder, forskere og myndigheder og udenlandske aktører med miljøudfordringer og grønne visioner. CCS er udlandets indgang til danske cleantech-kompetencer, og målet er at skabe projekter, der styrker dansk erhvervslivs konkurrenceevne.

Integrerede løsninger Som deltager i et CCS-projekt arbejder din virksomhed sammen med andre danske virksomheder, eksperter og forskere om at udvikle komplette cleantechløsninger. Det integrerede set-up giver adgang til nye markeder og udviklingsmuligheder, der er svære at opnå alene. En del af Copenhagen Cleantech Cluster CCS er en del af Copenhagen Cleantech Cluster, en af verdens førende cleantech-klynger. Med et stærkt netværk af private og offentlige aktører og førende forskningsmiljøer arbejder CCC for at skabe de bedste rammevilkår og forretningsmuligheder for den danske cleantech-sektor – og for din virksomhed.

Fra markedsanalyse til implementering Complex Cleantech Solutions udvikler individuelle løsninger, som vores partnere efterspørger. Det er en proces, der kræver research, dialog, nytænkning og stærke udviklingsevner. Din virksomhed kan være med fra start til slut eller byde ind, der hvor jeres kompetencer og interesser ligger.

FASER

DET GØR VI

DET KAN DIN VIRKSOMHED

Fase 1 - Markedsanalyse

Identificerer partnere og cleantech-udfordringer

Foreslå internationale projektpartnere

Fase 2 - Adgang til marked

Bygger relationer og vurderer partnerens behov

Tage med på delegationer og afdække behov

Fase 3 - Co-creation

Inddrager virksomheder og eksperter til udvikling af en løsning

Deltage i udviklingsprocessen

Fase 4 - Implementering

Overdrager projektet

Implementere løsningen i samarbejde med partneren og andre projektparter

Complex Cleantech Solutions Info Folder - Danish  
Complex Cleantech Solutions Info Folder - Danish  

A short informative folder on Copenhagen Cleantech Cluster's international network partner, Complex Cleantech Solutions.

Advertisement